abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 7 september 2016 @ 14:58:05 #1
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165151493
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165151527
slaat de TT op ISIS of het verbinden van de cantons?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165151528
Nr 400 alweer. Ik denk dat we op 4/5e zitten. Nog 100 delen dus te gaan, go!
pi_165151532
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 14:53 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ouwe mannen brigade? :')
HADEP/PKK/PJAK/KCK/YPG/YPJ/PYD/SDF enz. enz.enz. en dan nu deze "nieuwe" militie dat strijd tegen "de ottomanen" exact hetzelfde taal gebruik ook als je hun verklaring leest.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165151547
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 14:59 schreef Koskesh het volgende:
Nr 400 alweer. Ik denk dat we op 4/5e zitten. Nog 100 delen dus te gaan go!
jij bent optimistisch, broer! insallah!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 7 september 2016 @ 15:02:00 #6
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165151590
Interessant. Afgaande op z'n tweets is het wel een Koerd. Iemand uit de regio hier die weet of het een beetje klopt?

@sergermedx
Al bab district demographics map

Yellow=Kurds
Black=Arabs
Red=Turkmens
Orange=Kurds & Turkmen
Brown= Arab & Kurd

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 7 september 2016 @ 15:02:35 #7
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165151599
quote:
10s.gif Op woensdag 7 september 2016 14:59 schreef Slayage het volgende:
slaat de TT op ISIS of het verbinden van de cantons?
Op Zuid-Aleppo, de Turkse grens en de kantons :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165151621
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:02 schreef Szura het volgende:

[..]

Op Zuid-Aleppo, de Turkse grens en de kantons :P
oh ja idd, zuid aleppo ook nog! :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165151995
AhmadAlkhtiib twitterde op woensdag 07-09-2016 om 14:40:41 Video show the 2 #Turkish tanks were hit by #ISIL #terrorists fighters in the south of #AlRaai https://t.co/ZhwZcGR07g reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165152379
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 14:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Er zijn veel meer voorbeelden dan alleen die executie.

Zulke mensen verdienen geen Nobelprijs of documentaire.
Zoals?
Incelfrikandel
  woensdag 7 september 2016 @ 15:39:16 #11
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165152512
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:33 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Zoals?










Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165152566
quote:
vind je het raar dat ze de shabiha (tegenwoordig NDF) en het assad regime als de vijand zien en ernaar handelen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 7 september 2016 @ 15:42:55 #13
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165152598
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

vind je het raar dat ze de shabiha en het assad regime als de vijand zien en ernaar handelen?
Kan, maar het narratief dat het allemaal barmhartige reddingswerkers zijn klopt gewoon niet. Ze opereren zij aan zij met extremisten als die van Al Qaeda.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 7 september 2016 @ 15:43:10 #14
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165152607
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

vind je het raar dat ze de shabiha en het assad regime als de vijand zien en ernaar handelen?
En dan laat je je in met Al-Nusra?

Het is niet voor niets dat er keihard wordt opgetreden in Syri he? Er is daar gewoon veel potentie voor terrorisme. Papa had daar ook mee afgerekend.
pi_165152624
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:42 schreef Szura het volgende:

[..]

Kan, maar het narratief dat het allemaal barmhartige reddingswerkers zijn klopt gewoon niet. Ze opereren zij aan zij met extremisten als die van Al Qaeda.
als die extremisten het voor het zeggen hebben in het gebied waar je opereert heb je daar geen keuze in lijkt mij...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 7 september 2016 @ 15:45:21 #16
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165152667
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

als die extremisten het voor het zeggen hebben in het gebied waar je opereert heb je daar geen keuze in lijkt mij...
Als jij ze binnenlaat als "bevrijders"....
pi_165152688
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:19 schreef Slayage het volgende:
AhmadAlkhtiib twitterde op woensdag 07-09-2016 om 14:40:41 Video show the 2 #Turkish tanks were hit by #ISIL #terrorists fighters in the south of #AlRaai https://t.co/ZhwZcGR07g reageer retweet
Wanneer komt de altay tank? Deze die ze nu daar hebben lijken niet veel bescherming te bieden.

Of ziet Turkije het zo: de mannen en de tanks zijn vervangbaar dus gwoon sturen? Want zo ja is dat best fucked up voor die lui daar... moeten eigenlijk gewoon de beste uitrusting krijgen als ze uitgezonden worden.
pi_165152692
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:45 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Als jij ze binnenlaat als "bevrijders"....
en?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 7 september 2016 @ 15:46:41 #19
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165152699
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

als die extremisten het voor het zeggen hebben in het gebied waar je opereert heb je daar geen keuze in lijkt mij...
En hoe kregen die extremisten het voor het zeggen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165152705
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:46 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Wanneer komt de altay tank? Deze die ze nu daar hebben lijken niet veel bescherming te bieden.

Of ziet Turkije het zo: de mannen en de tanks zijn vervangbaar dus gwoon sturen? Want zo ja is dat best fucked up voor die lui daar... moeten eigenlijk gewoon de beste uitrusting krijgen als ze uitgezonden worden.
altay is nog niet in pruductie nmw
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165152746
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:46 schreef Szura het volgende:

[..]

En hoe kregen die extremisten het voor het zeggen?
doordat het regime zijn eigen burgers begon af te knallen en hele wijken tegen de grond gooide omdat ze het aandurfden om een waardig leven te eisen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 7 september 2016 @ 15:49:29 #22
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165152771
quote:
2s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

doordat het regime zijn eigen burgers begon af te knallen en hele wijken tegen de grond gooide omdat ze het aandurfden om een waardig leven te eisen.
Of omdat ze een pact aangingen met dat soort figuren, ondersteund door buitenlandse partijen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165152799
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:49 schreef Szura het volgende:

[..]

Of omdat ze een pact aangingen met dat soort figuren, ondersteund door buitenlandse partijen.
met een mes op de keel ga je met iedereen een pact aan. lekker makkelijk om te oordelen wanneer jijzelf die mes niet op je keel voelt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 7 september 2016 @ 15:51:05 #24
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165152807
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

en?
Dan volgen ze gewoon die ideologie. Die white helmets zijn gewoon de zoveelste inzet in de propaganda oorlog in Syri. Gematigde "rebellen", "gifgasaanvallen", video van een jochie waar niks van klopt. Niet dat de Ba`ath partij nou zuivere koffie is, bepaald niet, maar er wordt alles aan gedaan om zijn nog veel ergere (veel groter gevaar voor het westen) tegenstanders wit te wassen zijnde "gematigd".
pi_165152856
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:51 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dan volgen ze gewoon die ideologie. Die white helmets zijn gewoon de zoveelste inzet in de propaganda oorlog in Syri. Gematigde "rebellen", "gifgasaanvallen", video van een jochie waar niks van klopt. Niet dat de Ba`ath partij nou zuivere koffie is, bepaald niet, maar er wordt alles aan gedaan om zijn nog veel ergere (veel groter gevaar voor het westen) tegenstanders wit te wassen zijnde "gematigd".
gelukkig kijkt de overgrote deel van de internationale gemeenschap niet zo zwart/wit naar deze nobele mensen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165152873
assad regime geen zuiver koffie. dude wat een eufemisme...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165152892
XSovietNews twitterde op woensdag 07-09-2016 om 15:25:33 TASS: The advance of Turkish troops inside Syrian territory is illegal, Russian Foreign Ministry says. https://t.co/aTK2KV8c0c reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 7 september 2016 @ 15:56:07 #28
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165152925
quote:
10s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:53 schreef Slayage het volgende:
assad regime geen zuiver koffie. dude wat een eufemisme...
Geen eufemisme. Van het Ba`ath regime is het bekend dat het een onderdrukkend regime is en dat de Mukhabarat beestachtig tekeer kan gaan. Waarom zouden we daar aandacht aan besteden? Oorlogsmisdaden en walgelijke ideologien van "rebellen" worden aan alle kanten gedownplayed daarentegen.
pi_165152999
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Geen eufemisme. Van het Ba`ath regime is het bekend dat het een onderdrukkend regime is en dat de Mukhabarat beestachtig tekeer kan gaan. Waarom zouden we daar aandacht aan besteden?
omdat de White Helmets dagelijks de puinzooi van dat regime moeten opruimen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165153104
quote:
10s.gif Op woensdag 7 september 2016 15:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

omdat de White Helmets dagelijks de puinzooi van dat regime moeten opruimen?
Dus ga je maar met terroristen in zee die geen haar beter zijn, omdat je puinzooi moet opruimen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165153109
Charles_Lister twitterde op woensdag 07-09-2016 om 15:55:09 86 prisoners set to be released today by #Assad regime from #Hama, in exchange for 2 #Russia pilots killed in Aug: https://t.co/2qgnYZOsW8 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 7 september 2016 @ 17:40:49 #32
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165155086
gottourettes twitterde op woensdag 07-09-2016 om 14:55:22 Iraqi Militia sends 1,000 more fighters to #Aleppo.....#SAA #Hezbollah https://t.co/2oT7MqWpc1 reageer retweet
  woensdag 7 september 2016 @ 17:42:34 #33
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165155141
quote:
10s.gif Op woensdag 7 september 2016 16:03 schreef Slayage het volgende:
Charles_Lister twitterde op woensdag 07-09-2016 om 15:55:09 86 prisoners set to be released today by #Assad regime from #Hama, in exchange for 2 #Russia pilots killed in Aug: https://t.co/2qgnYZOsW8 reageer retweet
Dit soort deals maken de terroristen nou nooit, 2 lijken voor 86 gevangenen. Die wachten liever totdat ze een regime basis omsingeld hebben om ze vervolgens allemaal te executeren als ze de basis in hebben genomen.
pi_165155269
Dat ISIS deelt wel flinke mokerslagen uit zeg.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 7 september 2016 @ 17:49:03 #35
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165155276
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 17:48 schreef IPA35 het volgende:
Dat ISIS deelt wel flinke mokerslagen uit zeg.
Aan Turkse tanks?
pi_165155287
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 17:49 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Aan Turkse tanks?
:Y
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 7 september 2016 @ 17:50:38 #37
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165155297

Weggemept.
pi_165155337
quote:
Die laatste, wew!
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_165155345
quote:
Damn :o Wie zit er te schieten? ISIS?
  woensdag 7 september 2016 @ 17:53:24 #40
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165155348
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 17:52 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Die laatste, wew!
Ik had niet verwacht dat ze het nog in zich hadden. En die anti tank wapens zullen ze waarschijnlijk wel van de SAA gejat hebben ergens in Homs of Deir Ezzor.
  woensdag 7 september 2016 @ 17:53:34 #41
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165155352
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 17:53 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Damn :o Wie zit er te schieten? ISIS?
Jep.
pi_165155364
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 17:53 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Jep.
_O- Wat een teringzooi is het ook he
pi_165155374
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 17:53 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik had niet verwacht dat ze het nog in zich hadden. En die anti tank wapens zullen ze waarschijnlijk wel van de SAA gejat hebben ergens in Homs of Deir Ezzor.
Yep. Ideaal om zulke sardineblikjes mee te slopen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 7 september 2016 @ 17:54:57 #44
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165155377
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 17:54 schreef vigen98 het volgende:

[..]

_O- Wat een teringzooi is het ook he
Elke partij die zich erin gaat mengen gaat lijkzakken naar huis sturen. Daarom probeert Rusland het aantal grondtroepen natuurlijk zoveel mogelijk te beperken. Anders vallen ze bij bosjes.
pi_165155409
Sowieso dat krijg je er van als je M60 tanks brengt ipv moderne met armour |:( Die Turkse soldaten die dood zijn gegaan, zijn dood gegaan omdat hun regering niet de veiligheid van hun troepen wilt garanderen anders ga je niet met M60 tanks terwijl je ook nieuwe tanks hebt.

[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 07-09-2016 17:58:01 ]
  woensdag 7 september 2016 @ 17:58:28 #46
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165155445
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 17:56 schreef vigen98 het volgende:
Sowieso dat krijg je er van als je M60 tanks brengt ipv moderne met armour |:( Die Turkse soldaten die dood zijn gegaan, zijn dood gegaan omdat hun regering niet de veiligheid van hun troepen wilt garanderen anders ga je niet met M60 tanks terwijl je ook nieuwe tanks hebt.
Tsja, dat Erdolf niet om mensenlevens geeft dat is niks nieuws natuurlijk ;)
pi_165155974
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 17:56 schreef vigen98 het volgende:
Sowieso dat krijg je er van als je M60 tanks brengt ipv moderne met armour |:( Die Turkse soldaten die dood zijn gegaan, zijn dood gegaan omdat hun regering niet de veiligheid van hun troepen wilt garanderen anders ga je niet met M60 tanks terwijl je ook nieuwe tanks hebt.
Dat zijn Sabra tanks en geen M60. Dus IS heeft betere wapens dan verwacht. Maarja, waarschijnlijk gaat Turkije nu de Leopards 2 inzetten. Het is mij vaag wie IS die wapens heeft gegeven.

Of ik zie het verkeerd.

[ Bericht 4% gewijzigd door Mathemaat op 07-09-2016 18:36:34 ]
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_165157783
De Turkse vicepremier Nurettin Canikli zei vandaag niet uit te sluiten dat de troepen die Turkije de Syrische grens over heeft gestuurd om de veilige zone te bezetten en te bewaken, de komende tijd verder het land in zullen trekken.
http://www.elsevier.nl/bu(...)p-naar-raqqa-355230/
pi_165158836
Dus Turks-Noord-Syri wordt een ding :P
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_165158852
taylieli twitterde op woensdag 07-09-2016 om 20:27:43 💥More than 90 #Turkish tanks deployed to #Afrin borders as #Turkish border shellng continue for the rif #Afrin, reageer retweet
RamiAILoIah twitterde op woensdag 07-09-2016 om 20:23:55 #Turkey is about to fuck @brett_mcgurk girlfriends in Afrin.. #Syria #TwitterKurds reageer retweet
RamiAILoIah twitterde op woensdag 07-09-2016 om 20:27:28 #BreakingNews Massive artillery bombing rock northeast of Azaz. 10s of #Turkey army tanks & armored vehicles deployed near #Syria|n borders reageer retweet
pi_165159198
Heel goed van Turkije, ypg vernietigen koste wat kost.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165159310
Kans dat turkije wat land meepikt.
  woensdag 7 september 2016 @ 21:09:47 #55
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165159787
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 20:47 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Heel goed van Turkije, ypg vernietigen koste wat kost.
Waarom? De Koerden & Arabieren vechten samen tegen ISIS. Waarom wil je dat Turkije daar een stokje voor steekt, buiten hun eigen landsgrenzen?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_165159811
5 ISIS posities vernietigd door Turkse luchtmacht gefilm door Turkse UAV Bayraktar TB2.


http://aa.com.tr/tr/vg/vi(...)efin-imha-edilme-ani
pi_165159820
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:09 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Waarom? De Koerden & Arabieren vechten samen tegen ISIS. Waarom wil je dat Turkije daar een stokje voor steekt, buiten hun eigen landsgrenzen?
YPG is een dreiging voor Turkije en moet dus vernietigd worden :)
  woensdag 7 september 2016 @ 21:13:42 #58
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165159905
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

YPG is een dreiging voor Turkije en moet dus vernietigd worden :)
YPG zit in Syri.

"Turkije is een dreiging voor Koerden. Turkije moet dus vernietigd worden." geldt net zo goed. Ben je het eens met de strijd van de Koerden tegen Turkije? Goed om te weten.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_165159919
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:13 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

YPG zit in Syri.

"Turkije is een dreiging voor Koerden. Turkije moet dus vernietigd worden." geldt net zo goed. Ben je het eens met de strijd van de Koerden tegen Turkije? Goed om te weten.
KCK kan het proberen Turkije te vernietigen. :) YPG is een gevaar voor Turkije, de rest maakt niks uit.
pi_165159936
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:07 schreef ClapClapYourHands het volgende:
putintintin1 twitterde op woensdag 07-09-2016 om 20:37:58 #Syria 5 #YPG fighters were killed in TSk shelling on Sourke village north #Efrin https://t.co/51BE7atrCO reageer retweet
afrin is wel een opvallende target
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165159949
quote:
10s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

afrin is wel een opvallende target
Veel PKK-ers in Afrin, is een stronghold van ze.
pi_165159984
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:09 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Waarom? De Koerden & Arabieren vechten samen tegen ISIS. Waarom wil je dat Turkije daar een stokje voor steekt, buiten hun eigen landsgrenzen?
De YPG is in de gebieden die ze veroveren Arabieren en Turkmenen etnisch aan het zuiveren. Bovendien is YPG en PKK dezelfde organisatie. De PKK pleegt bloedige bomaanslagen in Turkije.
pi_165159987
Nieuwe video van Aleppo offensief van JFS (Nusra) met zieke go pro beelden:

pi_165160007
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 17:54 schreef vigen98 het volgende:

[..]

_O- Wat een teringzooi is het ook he
cluster fuck wordt steeds erger
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 19:46 schreef Loekie1 het volgende:
De Turkse vicepremier Nurettin Canikli zei vandaag niet uit te sluiten dat de troepen die Turkije de Syrische grens over heeft gestuurd om de veilige zone te bezetten en te bewaken, de komende tijd verder het land in zullen trekken.
http://www.elsevier.nl/bu(...)p-naar-raqqa-355230/
zou daar niet direct op rekenen, zonder het direct uit te sluiten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165160014
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:09 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Waarom? De Koerden & Arabieren vechten samen tegen ISIS. Waarom wil je dat Turkije daar een stokje voor steekt, buiten hun eigen landsgrenzen?
Ik vind ypg/pkk erger dan isis. Pkk is ook een gevaar voor de Koerden.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165160071
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:13 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

YPG zit in Syri.

"Turkije is een dreiging voor Koerden. Turkije moet dus vernietigd worden." geldt net zo goed. Ben je het eens met de strijd van de Koerden tegen Turkije? Goed om te weten.
De PKK wil Turken etnisch zuiveren. Het gaat trouwens om de PKK en niet om de Koerden. Veel Koerden zijn pro-Turkije en anti-PKK.

http://www.dailysabah.com(...)back-to-central-asia
pi_165160096
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:17 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Ik vind ypg/pkk erger dan isis. Pkk is ook een gevaar voor de Koerden.
:') Onzin. Zie je PKK mensen onthoofden omdat ze geen moslim zijn?
  woensdag 7 september 2016 @ 21:20:12 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165160102
Iemand RTL Nieuws gezien, met de voice-over van Olaf Koens onder de beelden van White Helmets alsof hij zelf in Aleppo zat? Wat valt die man daar door de mand met z'n constante biased reportages en duidingen.

Check z'n laatste tweet ervoor:
https://twitter.com/obk/status/773596363317714944

Ook alsof het alleen maar aan Assad ligt dat er geen enkele kans is dat dat vredesplan van wat hij de 'gematigde oppositie' noemt gaat slagen. Op de grond zijn ze gewoon irrelevant voor hun extremistische en minder extremistische strijdmakkers.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165160155
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:20 schreef vigen98 het volgende:

[..]

:') Onzin. Zie je PKK mensen onthoofden omdat ze geen moslim zijn?
PKK-ers neuken ezels, heb je geen medelijden met dieren?
pi_165160237
New FSA group "Syria Jazira Revolutionaries" will be formed in the coming days to fight the YPG and regime in northern Syria

https://twitter.com/aljoaani/status/773583442114146305
  woensdag 7 september 2016 @ 21:33:43 #72
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165160497
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:16 schreef polderturk het volgende:

[..]

De YPG is in de gebieden die ze veroveren Arabieren en Turkmenen etnisch aan het zuiveren.
Propaganda. Burgers worden in veiligheid gebracht. Turkije doet hetzelfde in gebieden waar ze op het punt staan te vechten.

Voor een volk dat ze veel moeite heeft iets etnische zuivering te noemen, doen ze het nu ineens wel heel snel.

quote:
Bovendien is YPG en PKK dezelfde organisatie.
AKP en de Grijze Wolven dan ook? Lekker makkelijk zo.

quote:
De PKK pleegt bloedige bomaanslagen in Turkije.
Koerden proberen de bezetter weg te krijgen.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  woensdag 7 september 2016 @ 21:34:01 #73
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165160506
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:17 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Ik vind ypg/pkk erger dan isis.
Wauw.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  woensdag 7 september 2016 @ 21:34:57 #74
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165160535
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:19 schreef polderturk het volgende:

[..]

Turkije wil de Koerden etnisch zuiveren.
fixed

Lekker makkelijk, zo redeneren.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_165160984
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:34 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Wauw.
Kinderen groepen mensen laten executeren, executies middels RPG, executie met zwaard, executie middels verbranding van een piloot in een kooi, executie van honderden/duizenden sjieten in Irak (speicher massacre bv).

Al deze dingen vindt Whistle minder erg dan wat de pkk doet.

De aivd moet deze site echt beter gaan monitoren.

Tenzij ze tegenwoordig in de EBI ook op internet mogen en op fok! kunnen posten...
pi_165161230
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:17 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Ik vind ypg/pkk erger dan isis. Pkk is ook een gevaar voor de Koerden.
deze stelling zou ik niet zo 1 op 1 van je overnemen maar ik zie de PKK/YPG of hoe je ze ook wilt noemen, wel als een groter bedreiging voor Turkije, omdat de PKK een veel langere adem heeft dan ISIS en daardoor Turkije veel meer schade kan berokkenen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165161481
ISIL verbied boerka's,wat een ironie!! _O-
pi_165161503
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:02 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
ISIL verbied boerka's,wat een ironie!! _O-
mooi heh! moest er ook zo om lachen :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165161523
quote:
10s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

mooi heh! moest er ook zo om lachen :D
Doen die mensen in boerka's toch nog wat goeds. :P
pi_165161575
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:02 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
ISIL verbied boerka's,wat een ironie!! _O-
Echt? Waarom

[ Bericht 30% gewijzigd door #ANONIEM op 07-09-2016 22:06:20 ]
pi_165161585
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:06 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Echt? Waarom
BOOOM :9
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165161610
quote:
10s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

BOOOM :9
eh? bomaanslagen?

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 07-09-2016 22:07:30 ]
pi_165161627
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:06 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Echt? Waarom?
Kom nou toch!! 8)7
pi_165161631
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:07 schreef vigen98 het volgende:

[..]

eh? bomaanslagen?
:Y :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165161645
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:07 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Kom nou toch!! 8)7
???????
pi_165161653
ik moet wel zeggen dat ik dat berichtje met een korrel zout nam, omdat het gewoon te leuk was :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165162086
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:34 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

fixed

Lekker makkelijk, zo redeneren.
Vandaar dat miljoenen Koerden achter de strijd tegen de PKK staan.
Een PKK LEIDER heeft opgeroepen Turken etnisch te zuiveren.
pi_165162266
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:33 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Propaganda. Burgers worden in veiligheid gebracht. Turkije doet hetzelfde in gebieden waar ze op het punt staan te vechten.

Voor een volk dat ze veel moeite heeft iets etnische zuivering te noemen, doen ze het nu ineens wel heel snel.

[..]

AKP en de Grijze Wolven dan ook? Lekker makkelijk zo.

[..]

Koerden proberen de bezetter weg te krijgen.
Volgens Amnesty worden Arabieren etnisch gezuiverd door de YPG.

De YPG is opgericht door PKK strijders die naar Syrie waren gevlucht

Ruken in wsj.com

“Sometimes I’m a PKK, sometimes I’m a PJAK, sometimes I’m a YPG. It doesn’t really matter. They are all members of the PKK.”

http://www.wsj.com/articl(...)inst-isis-1437747949
  woensdag 7 september 2016 @ 22:29:09 #89
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165162332
@FGunay1
ISIS Special forces lead by CIA trained & equipped (former) member of Tajikistan anti-terror unit Gulmurad Khalimov



https://pjmedia.com/homel(...)as-recently-as-2014/

New ISIS Military Commander Was Trained by State Department as Recently as 2014

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165162672
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:09 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Waarom? De Koerden & Arabieren vechten samen tegen ISIS. Waarom wil je dat Turkije daar een stokje voor steekt, buiten hun eigen landsgrenzen?
Omdat Turken nazi's zijn.
mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 7 september 2016 @ 22:44:48 #91
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165162771
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:21 schreef polderturk het volgende:

[..]

Vandaar dat miljoenen Koerden achter de strijd tegen de PKK staan.
Een PKK LEIDER heeft opgeroepen Turken etnisch te zuiveren.
Ze zijn wellicht tegen het gebruik van geweld, maar ze staan achter een vrij Koerdistan, of meer autonomie. Zo moeilijk is het allemaal niet.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  woensdag 7 september 2016 @ 22:45:50 #92
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165162802
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:26 schreef polderturk het volgende:

[..]

Volgens Amnesty worden Arabieren etnisch gezuiverd door de YPG.

De YPG is opgericht door PKK strijders die naar Syrie waren gevlucht

Ruken in wsj.com

“Sometimes I’m a PKK, sometimes I’m a PJAK, sometimes I’m a YPG. It doesn’t really matter. They are all members of the PKK.”

http://www.wsj.com/articl(...)inst-isis-1437747949
Ik zie meer bewijs dat de Turken regio's zuiveren van Koerden, dan bewijs dat Koerden regio's zuiveren van niet-Koerden.

En inderdaad 'it doesn't matter': het gaat om de strijd om een vrij land waarin je met rust gelaten worden. Dan maakt het niet uit welk label je daarop plakt.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_165162833
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:16 schreef JubaUrbicus het volgende:
Nieuwe video van Aleppo offensief van JFS (Nusra) met zieke go pro beelden:

Zoveelste wanhopige aanval.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165163067
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:16 schreef JubaUrbicus het volgende:
Nieuwe video van Aleppo offensief van JFS (Nusra) met zieke go pro beelden:

Verhelderende video, het lijken terroristen, maar in deze docu worden doodnormale jongens genterviewd met een droom ,die ze willen bereiken, snap best dat moslims deze mensen als hun broeders zien, als je ze gaat vermoorden moord je dus eigenlijk moslims uit, en daar kunnen weer aanslagen op volgen.

(aanslagen zijn bijna altijd vergeldingen zowel bij IS als PKK)
pi_165163357
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:44 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Ze zijn wellicht tegen het gebruik van geweld, maar ze staan achter een vrij Koerdistan, of meer autonomie. Zo moeilijk is het allemaal niet.
Duizenden Koerden zwaaien met Turkse vlaggen en protesteren tegen de PKK. Waarom is dat? https://twitter.com/ragipsoylu/status/767088126959423488

Mijn Koerdische vrouw en schoonfamilie zeggen dat ze genoeg vrijheid hebben in Turkije, ze zijn tevreden en ze zijn 100% anti PKK. Waarom is dat?


Koerden in Diyarbakir rammen een PKK sympathisant in elkaar en roepen dan anti-PKK leuzen. Waarom is dat?

http://www.hurriyet.com.t(...)nc-girisimi-40201513


Jij kent gewoon de situatie niet heel goed. Het is veel complexer dan je denkt. Ik ken extreem fanatieke Koerdische Erdogan supporters. Ze denken dat Erdogan een of andere geestelijke is die beschermd en geholpen wordt door God. Ze accepteren geen kritiek op Erdogan.
  woensdag 7 september 2016 @ 23:07:32 #96
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_165163393
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 23:06 schreef polderturk het volgende:

[..]

Duizenden Koerden zwaaien met Turkse vlaggen en protesteren tegen de PKK. Waarom is dat? https://twitter.com/ragipsoylu/status/767088126959423488

Mijn Koerdische vrouw en schoonfamilie zeggen dat ze genoeg vrijheid hebben in Turkije, ze zijn tevreden en ze zijn 100% anti PKK. Waarom is dat?

Koerden in Diyarbakir rammen een PKK sympathisant in elkaar en roepen dan anti-PKK leuzen. Waarom is dat?

http://www.hurriyet.com.t(...)nc-girisimi-40201513

Jij kent gewoon de situatie niet heel goed. Het is veel complexer dan je denkt. Ik ken extreem fanatieke Koerdische Erdogan supporters. Ze denken dat Erdogan een of andere geestelijke is die beschermd en geholpen wordt door God. Ze accepteren geen kritiek op Erdogan.
Eeuwenlange indoctrinatie en propaganda heeft zijn werk gedaan.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_165163436
quote:
1s.gif Op woensdag 7 september 2016 23:06 schreef polderturk het volgende:

[..]

Duizenden Koerden zwaaien met Turkse vlaggen en protesteren tegen de PKK. Waarom is dat? https://twitter.com/ragipsoylu/status/767088126959423488

Mijn Koerdische vrouw en schoonfamilie zeggen dat ze genoeg vrijheid hebben in Turkije, ze zijn tevreden en ze zijn 100% anti PKK. Waarom is dat?

Koerden in Diyarbakir rammen een PKK sympathisant in elkaar en roepen dan anti-PKK leuzen. Waarom is dat?

http://www.hurriyet.com.t(...)nc-girisimi-40201513

Jij kent gewoon de situatie niet heel goed. Het is veel complexer dan je denkt. Ik ken extreem fanatieke Koerdische Erdogan supporters. Ze denken dat Erdogan een of andere geestelijke is die beschermd en geholpen wordt door God. Ze accepteren geen kritiek op Erdogan.
Je spamt al weken fok onder met berichten dat de koerden voor Turkije zijn en tegen de pkk,waarom steeds het zelfde verkondigen in een net anderen context?
pi_165163804
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:08 schreef vigen98 het volgende:

[..]

???????
Volg je wel het nieuws? ;)
pi_165166105
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 21:48 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Kinderen groepen mensen laten executeren, executies middels RPG, executie met zwaard, executie middels verbranding van een piloot in een kooi, executie van honderden/duizenden sjieten in Irak (speicher massacre bv).

Al deze dingen vindt Whistle minder erg dan wat de pkk doet.

De aivd moet deze site echt beter gaan monitoren.

Tenzij ze tegenwoordig in de EBI ook op internet mogen en op fok! kunnen posten...
ja man, de aivd moet zeker deze site beter gaan monitoren. De pkk is in NL ook een terreurorganisatie, al langer dan isis bestaat.
i.i.g zijn we over een onderwerp eens.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 8 september 2016 @ 01:35:23 #100
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165166299


Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165166384
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 22:55 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Verhelderende video, het lijken terroristen, maar in deze docu worden doodnormale jongens genterviewd met een droom ,die ze willen bereiken, snap best dat moslims deze mensen als hun broeders zien, als je ze gaat vermoorden moord je dus eigenlijk moslims uit, en daar kunnen weer aanslagen op volgen.

(aanslagen zijn bijna altijd vergeldingen zowel bij IS als PKK)
Je geweer leegschieten tegen een gebombardeerde verwoeste flat, zinloosheid in n notendop.
pi_165167483
Wat ik eigenlijk niet begrijp is waarom de vrouwen en kinderen van Aleppo niet vluchten naar nabij gelegen steden of dorpen in het land weg van de haardvuur dat Aleppo is geworden. In de jaren dat het conflict daar voortduurt bestaat er toch wel een kans om de stad te ontvluchten?
  donderdag 8 september 2016 @ 07:11:17 #103
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165167491
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2016 18:30 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Dat zijn Sabra tanks en geen M60. Dus IS heeft betere wapens dan verwacht. Maarja, waarschijnlijk gaat Turkije nu de Leopards 2 inzetten. Het is mij vaag wie IS die wapens heeft gegeven.

Of ik zie het verkeerd.
Gejat van de SAA, de SAA heeft Iraanse variant van de TOW en Kornets. IS heeft nogal vaak munitiedepots van de SAA veroverd in Homs of Deir Ezzor.
  donderdag 8 september 2016 @ 07:25:22 #104
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165167530
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 07:09 schreef MakkieR het volgende:
Wat ik eigenlijk niet begrijp is waarom de vrouwen en kinderen van Aleppo niet vluchten naar nabij gelegen steden of dorpen in het land weg van de haardvuur dat Aleppo is geworden. In de jaren dat het conflict daar voortduurt bestaat er toch wel een kans om de stad te ontvluchten?
Staan de "rebellen" niet toe. Dan kunnen ze namelijk niet huilie huilie doen over burgerslachtoffers.
  donderdag 8 september 2016 @ 07:26:53 #105
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  donderdag 8 september 2016 @ 08:01:56 #106
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165167668
@EjmAlrai
Cease-fire between #Russia and the #USA seems difficult to achieve any soon. The US requests were rejected by #Moscow & #Damascus.

#USA asked #SAA pull out 3.5km from Castello road; halt bombing rebels even those fighting with #JFS (ex-Nusra).

#USA asked to stop #Russia & #Syria Air Force attacks BEFORE the cease-fire, and asked a limited time for #Assad 2go

Als dat echt de eisen waren... _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 08:03:51 #107
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165167679
Hoezo cease-fire tussen Rusland en VS, die schieten toch helemaal niet op elkaar?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165167706
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 07:25 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Staan de "rebellen" niet toe. Dan kunnen ze namelijk niet huilie huilie doen over burgerslachtoffers.
Ik dacht al dat er zoiets aan de hand was, Dus daarom des te meer reden om geen medelijden te hebben met de zogenaamde slachtoffers van Aleppo, gezien deze burgers gewoon de vrouwen en kinderen van de rebellen zijn. En daarmee heeft de rebellen het zelf in de hand dat er geen burgerslachtoffers vallen.

Daarbij heb ik ook het gevoel dat zij niet willen ontsnappen want Aleppo is mega groot en deze inwoners kennen de stad uit hun duimpje, als ze echt willen kunnen ze wel vluchten als ze een vuist maken tegen de rebellen die het veel te druk hebben tegen de rest van de wereld. En anders gewoon stiekem in de nacht ertussen uit knijpen.

[ Bericht 7% gewijzigd door MakkieR op 08-09-2016 08:17:04 ]
  donderdag 8 september 2016 @ 08:17:32 #109
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165167745
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:03 schreef DustPuppy het volgende:
Hoezo cease-fire tussen Rusland en VS, die schieten toch helemaal niet op elkaar?
Rusland schiet Amerika's proxies kapot :P
  donderdag 8 september 2016 @ 08:18:05 #110
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165167748
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:01 schreef Szura het volgende:
@EjmAlrai
Cease-fire between #Russia and the #USA seems difficult to achieve any soon. The US requests were rejected by #Moscow & #Damascus.

#USA asked #SAA pull out 3.5km from Castello road; halt bombing rebels even those fighting with #JFS (ex-Nusra).

#USA asked to stop #Russia & #Syria Air Force attacks BEFORE the cease-fire, and asked a limited time for #Assad 2go

Als dat echt de eisen waren... _O-
Echt belachelijk. Gelukkig wordt Trump president en niet sneaky hillbilly clinton.
pi_165167765
quote:
AMSTERDAM – Syrian Kurds opened an office in the Netherlands on Thursday, to be the first representation office for the Rojava Administration in the Benelux countries, officials said.

Speaking to ARA News, Sinem Mohammed, co-president of the People Council of Western Kurdistan [also known as Rojava], said that the office was inaugurated on 8 September.

ased in The Hague, the office will represent the Syrian Kurds and northern Syria in Belgium, Netherlands, and Luxemburg.

Sheruan Hassan, a member of the Democratic Union Party in Syira (PYD), who will be the new representative of the Rojava administration in the Benelux, said that the goal is to strengthen ties between Rojava and the outside world.

“Instead of choosing one country, we decided to choose three countries; according to the law of these countries, we will make diplomatic relations in the Benelux. The Syrian Kurds already have good relations with France and the US, but we also need good relations with the Benelux,” Hassan told ARA News.

He further said that the relations with the Benelux do not have to necessarily include military relations, stressing that the new representation office is mainly aimed to gain more support to democracy and peace in Syria.

However, the Dutch government has not been very supportive of the Syrian Kurds, and preferred to work in areas controlled by the Syrian rebel groups in Idlib and Aleppo.

Speaking to ARA News, Dutch MP for the Socialist Party (SP) Harry van Bommel said that the Dutch government does not back the Syrian Kurds because of Turkey.

“Turkey considers the PYD as an ally to the PKK [Kurdistan Workers Party]. We think that the Syrian Kurds should be considered as an ally to the West, and they actually deserve political support for their democratic ambitions in Rojava [Syria’s Kurdish region]. Also, there should be more pressure on Turkey to allow humanitarian aid to reach Rojava,” van Bommel said.

The Syrian Kurds previously opened diplomatic missions in Berlin, Paris, Stockholm, Moscow and Sulaimaniya.

Kurdish officials also told ARA News that they are working on opening an office in Washington soon.
http://aranews.net/2016/0(...)-in-the-netherlands/

Koerdische terroristen die hun kantoor in Nederland openen, het moet niet gekker worden met dit land. :')
  donderdag 8 september 2016 @ 08:21:00 #112
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165167767
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:10 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Ik dacht al dat er zoiets aan de hand was, Dus daarom des te meer reden om geen medelijden te hebben met de zogenaamde slachtoffers van Aleppo, gezien deze burgers gewoon de vrouwen en kinderen van de rebellen zijn. En daarmee heeft de rebellen het zelf in de hand dat er geen burgerslachtoffers vallen.

Daarbij heb ik ook het gevoel dat zij niet willen ontsnappen want Aleppo is mega groot en deze inwoners kennen de stad uit hun duimpje, als ze echt willen kunnen ze wel vluchten als ze een vuist maken tegen de rebellen die het veel te druk hebben tegen de rest van de wereld. En anders gewoon stiekem in de nacht ertussen uit knijpen.
Er zijn er al veel gevlucht, in het deel wat Assad controleert wonen 1,5 miljoen mensen (ook vluchtelingen uit het deel wat de "rebellen" controleren), in het deel wat de "rebellen" controleren wonen naar schatting tussen de 40.000 en 300.000 mensen. Beide delen zijn even groot.

Maar in elke stad die omsingeld is door de Syrische overheid zie je dezelfde tendens:

"Rebellen" die weigeren over te geven, burgers wordt niet toegestaan te vluchten. Daarmee zijn de "rebellen" zeer schuldig aan alle burgerslachtoffers die vallen.
  donderdag 8 september 2016 @ 08:23:36 #113
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165167780
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:20 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

http://aranews.net/2016/0(...)-in-the-netherlands/

Koerdische terroristen die hun kantoor in Nederland openen, het moet niet gekker worden met dit land. :')
Aan de ene kant is het wel goed, zouden wij overheden met ballen hebben. Die zouden harde eisen kunnen stellen aan ontwikkelingshulp, zoals het losweken van de banden met de PKK en het vervangen van leiders die de PKK een warm hart toedragen.
pi_165167813
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:23 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Aan de ene kant is het wel goed, zouden wij overheden met ballen hebben. Die zouden harde eisen kunnen stellen aan ontwikkelingshulp, zoals het losweken van de banden met de PKK en het vervangen van leiders die de PKK een warm hart toedragen.
Dat gehele Rojava project is in strijd met de Syrische Arabische soevereiniteit van het land, dit zijn regelrechte terroristen die hetzelfde als IS, Al Qaida en andere terroristen behandeld moeten worden. SP is een links communistisch clubje dat natuurlijk achter de PKK staat (want ook links en communistisch) en je mag in Nederland ook met PKK vlaggen op straat demonstreren. Ik kan er niet tegen wanneer we in Nederland zo strict zijn wanneer we spreken over 'Islamitisch terrorisme' en dat we onze ogen dicht houden wanneer het om niet-islamitisch terrorisme (PKK, YPG, ROJAVA aanhangers) gaat.
  donderdag 8 september 2016 @ 08:28:59 #115
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165167826
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:18 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Echt belachelijk. Gelukkig wordt Trump president en niet sneaky hillbilly clinton.
Daar wijst weinig op. Bovendien is het allebei niks.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 08:35:33 #116
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165167880
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:27 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dat gehele Rojava project is in strijd met de Syrische Arabische soevereiniteit van het land, dit zijn regelrechte terroristen die hetzelfde als IS, Al Qaida en andere terroristen behandeld moeten worden. SP is een links communistisch clubje dat natuurlijk achter de PKK staat (want ook links en communistisch) en je mag in Nederland ook met PKK vlaggen op straat demonstreren. Ik kan er niet tegen wanneer we in Nederland zo strict zijn wanneer we spreken over 'Islamitisch terrorisme' en dat we onze ogen dicht houden wanneer het om niet-islamitisch terrorisme (PKK, YPG, ROJAVA aanhangers) gaat.
Er is ook nog zoiets als staatsterrorisme natuurlijk.

Plus de PKK kan op veel meer sympathie rekenen dan een random andere terroristische groep, omdat de PKK in ieder geval altijd probeert ambtenaren van diezelfde staat te raken (politieagenten, leger etc.) en niet direct random burgers.

Dan kunnen we het weer over collateral damage gaan hebben, maar daar geeft de Turkse staat ook niet veel om; Wat er in de dorpen in het zuiden gebeurd, is de slachting van Bziers af en toe niks bij.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 8 september 2016 @ 08:35:47 #117
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165167883
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:27 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dat gehele Rojava project is in strijd met de Syrische Arabische soevereiniteit van het land, dit zijn regelrechte terroristen die hetzelfde als IS, Al Qaida en andere terroristen behandeld moeten worden. SP is een links communistisch clubje dat natuurlijk achter de PKK staat (want ook links en communistisch) en je mag in Nederland ook met PKK vlaggen op straat demonstreren. Ik kan er niet tegen wanneer we in Nederland zo strict zijn wanneer we spreken over 'Islamitisch terrorisme' en dat we onze ogen dicht houden wanneer het om niet-islamitisch terrorisme (PKK, YPG, ROJAVA aanhangers) gaat.
Tsja, dubbele standaarden zijn het Westen niet vreemd natuurlijk. Als je tegen Khadafi vecht ben je een vrijheidsstrijder, als je een Tamil Tiger bent ben je een terrorist. Als Rusland Oekrane binnenvalt is Rusland de vijand, als Amerika Irak binnenvalt wat 10.000 km verderop ligt en de meeste Amerikanen niet eens kunnen aanwijzen is het goed.
  donderdag 8 september 2016 @ 08:37:09 #118
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165167902
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:28 schreef Szura het volgende:

[..]

Daar wijst weinig op. Bovendien is het allebei niks.
Trump staat voor in de peilingen. Bovendien heeft hij nog veel troefkaarten achter de hand (15k e-mails die gepubliceerd moeten worden, hij kan het op het laatste moment nog frontaal de aanval inzetten over haar integriteit). Ik vind het een idioot, maar ik heb liever hem dan Hillary want dan weet je zeker dat er veel conflicten aangewakkerd gaan worden, waaronder het Syri conflict.
  donderdag 8 september 2016 @ 08:37:35 #119
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165167909
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:35 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Tsja, dubbele standaarden zijn het Westen niet vreemd natuurlijk. Als je tegen Khadafi vecht ben je een vrijheidsstrijder, als je een Tamil Tiger bent ben je een terrorist. Als Rusland Oekrane binnenvalt is Rusland de vijand, als Amerika Irak binnenvalt wat 10.000 km verderop ligt en de meeste Amerikanen niet eens kunnen aanwijzen is het goed.
Dat laatste is onzin. Er is heel veel protest geweest tegen de inval van de VS in Irak. Dat is een actie die je sommige (maar lang niet alle) Westerse leiders kunt toeschrijven, maar als je kijkt naar het ongenoegen onder de burgerbevolking over die actie kun je daarbij niet echt van Westerse hypocrisie spreken.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 8 september 2016 @ 08:38:28 #120
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165167916
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:37 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Trump staat voor in de peilingen. Bovendien heeft hij nog veel troefkaarten achter de hand (15k e-mails die gepubliceerd moeten worden, hij kan het op het laatste moment nog frontaal de aanval inzetten over haar integriteit). Ik vind het een idioot, maar ik heb liever hem dan Hillary want dan weet je zeker dat er veel conflicten aangewakkerd gaan worden, waaronder het Syri conflict.
Trump gaat juist meteen met nukes gooien als ie de kans krijgt, hoezo is dat de-escalerend?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 8 september 2016 @ 08:39:58 #121
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165167926
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:35 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Er is ook nog zoiets als staatsterrorisme natuurlijk.

Plus de PKK kan op veel meer sympathie rekenen dan een random andere terroristische groep, omdat de PKK in ieder geval altijd probeert ambtenaren van diezelfde staat te raken (politieagenten, leger etc.) en niet direct random burgers.

Dan kunnen we het weer over collateral damage gaan hebben, maar daar geeft de Turkse staat ook niet veel om; Wat er in de dorpen in het zuiden gebeurd, is de slachting van Bziers af en toe niks bij.
Mwaah, PKK blaast ook gewoon burgers op. Het is in mijn ogen echter niet zwart-wit als in: PKK slecht, Turkije goed. Turkije als staat is in het verleden net zo slecht, zo niet slechter geweest als de PKK. En onder Erdolf hollen ze ook hard achteruit. Die beelden dat Turkse soldaten gewoon burgers met witte vlaggen doodschieten in het zuiden, teh fock. Daarnaast zitten er in dit topic een aantal gasten die maar al te graag een genocide zouden zien gebeuren en zich verschuilen achter het feit dat iedereen die afgemaakt wordt een PKK'er is. Ik ben geen fan van de PKK en de YPG, maar het moet wel beter in perspectief worden geplaatst.
  donderdag 8 september 2016 @ 08:40:41 #122
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165167937
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:37 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dat laatste is onzin. Er is heel veel protest geweest tegen de inval van de VS in Irak. Dat is een actie die je sommige (maar lang niet alle) Westerse leiders kunt toeschrijven, maar als je kijkt naar het ongenoegen onder de burgerbevolking over die actie kun je daarbij niet echt van Westerse hypocrisie spreken.
Ik bedoel ook meer onze politici. De gewone burger begint het steeds beter door te krijgen.
  donderdag 8 september 2016 @ 08:43:35 #123
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165167965
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:38 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Trump gaat juist meteen met nukes gooien als ie de kans krijgt, hoezo is dat de-escalerend?
Dat roept die, hij gaat dat echt niet doen.
  donderdag 8 september 2016 @ 08:43:39 #124
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165167966
Er gaan wat geruchten over een mogelijke inval in het Afrin canton:
mutludc twitterde op woensdag 07-09-2016 om 22:04:27 There are reports Turkish soldiers crossed Afrin soil via Meydan Ekbez far NW corner. Also artillery sounds rprtd https://t.co/J6vbfPFnx3 reageer retweet
mutludc twitterde op donderdag 08-09-2016 om 04:28:51 Eyewitnesses claim Sorke village of Afrin targeted by +50 artillery shells & Tr drones flew over area snce yesterday https://t.co/8J6twMpUdY reageer retweet
mutludc twitterde op donderdag 08-09-2016 om 04:34:53 After Turkish attacks, YPG forces reportedly mobilized some heavily armed units & thermal anti-tank rockets to area https://t.co/U13xX1tPta reageer retweet
Lijkt me eerlijk gezegd sterk.

[ Bericht 19% gewijzigd door DustPuppy op 08-09-2016 09:02:11 ]
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 8 september 2016 @ 08:48:17 #125
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165168002
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:37 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Trump staat voor in de peilingen. Bovendien heeft hij nog veel troefkaarten achter de hand (15k e-mails die gepubliceerd moeten worden, hij kan het op het laatste moment nog frontaal de aanval inzetten over haar integriteit). Ik vind het een idioot, maar ik heb liever hem dan Hillary want dan weet je zeker dat er veel conflicten aangewakkerd gaan worden, waaronder het Syri conflict.
Die peilingen zijn shit. Landelijke peilingen :'). Die van de WaPo over alle 50 staten zou ik nog eens bekijken als ik jou was.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 08:57:33 #126
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165168070
yoburg_mariachi twitterde op donderdag 08-09-2016 om 08:09:33 Each time #SAA make gains in #Aleppo, CNN reports about "gas attack on "rebels". Each time SAA loose ground, we see decapitated SAA soldiers reageer retweet
  donderdag 8 september 2016 @ 08:58:10 #127
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165168073
Iemand die deze unit kent?

IvanSidorenko1 twitterde op donderdag 08-09-2016 om 02:15:50 #Syria #Aleppo #SAA #SyrianArmy First Lieutenant Mahmoud who is a Commander in Military Intelligence Shield Forces https://t.co/zCMGyTp1HI reageer retweet
  donderdag 8 september 2016 @ 09:01:59 #128
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165168121
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:48 schreef Szura het volgende:

[..]

Die peilingen zijn shit. Landelijke peilingen :'). Die van de WaPo over alle 50 staten zou ik nog eens bekijken als ik jou was.
We gaan het zien :Y

Waarom zouden landelijke peilingen overigens shit zijn? Als je bias voorkomt door genoeg random samples uit alle staten te nemen is het toch niet zo slecht?
  donderdag 8 september 2016 @ 09:06:00 #129
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165168158
quote:
Islamic State evacuating headquarters in Syria’s al-Bab

ALBAB, ALEPPO – Militants of the Islamic State (ISIS) evacuated their headquarters in the city of al-Bab in Syria’s Aleppo province on Thursday, activists reported.

“Dozens of ISIS military vehicles have left al-Bab carrying weapons and militants. They headed to the nearby town of Khafsa east of al-Bab city,” local media activist Nasim Babi told ARA News.

Informed sources in al-Bab reported that major ISIS headquarters in the city were seen empty on Thursday.

The evacuated ISIS headquarters in al-Bab included the Sharia Court, al-Hisba police department, jihadi training camps and weapons’ storage centres.

This comes as the Kurdish-led Syrian Democratic Forces (SDF) continued their advance towards the al-Bab city in northern Aleppo. Also, the Turkish-backed rebels of the Euphrates Shield Brigades announced readiness to fight ISIS in al-Bab and other areas in northern Syria.

“ISIS has been under heavy pressure in al-Bab. The decision of evacuating their headquarters comes after the SDF forces made further advance towards the key city after retaking Manbij from the radical group,” SDF officer Habun Osman told ARA News.

In the meantime, activists said that clashes may erupt between the SDF and Turkish-backed rebels if both forces tried to storm the city of al-Bab after ISIS departure. Sporadic clashes took place earlier in August between Turkey-backed armed forces and Kurdish-led SDF troops near Jarablus city in northern Syria.

Al-Bab city has been under ISIS control since 14 October, 2014.

Reporting by: Bassam Qadir

Source: ARA News
IS ziet de bui al hangen.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 8 september 2016 @ 09:11:02 #130
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165168204
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 09:06 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

IS ziet de bui al hangen.
Zou wel grappig zijn als de SAA het overneemt. Die zitten het dichtste bij. Overigens is dit best gunstig voor Europa. Hoe verder ze zich terugtrekken van de grens, hoe kleiner de kans dat geradicaliseerden ooit nog terugkeren naar Europa.
pi_165168291
TheInsideSourc twitterde op woensdag 07-09-2016 om 23:43:08 #Syria // #Aleppo // Reports #Chinese military advisors are on their way to Syria. reageer retweet
:)
TheInsideSourc twitterde op woensdag 07-09-2016 om 23:53:24 #Syria // #Damascus // Rebels suffered notable losses today after an unsuccessful assault on the SAA near Tal Kurdi. reageer retweet
^O^
pmu_english twitterde op donderdag 08-09-2016 om 00:14:45 #BREAKING - #Iraq now expelled #Saudi amb. to Iraq @thamersas for failing to denounce his now dead cousin in #ISIS https://t.co/jVhYbBXmGr reageer retweet
:D
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 8 september 2016 @ 09:25:06 #132
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165168340
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 09:01 schreef Richestorags het volgende:

[..]

We gaan het zien :Y

Waarom zouden landelijke peilingen overigens shit zijn? Als je bias voorkomt door genoeg random samples uit alle staten te nemen is het toch niet zo slecht?
Omdat het draait om kiesmannen per staat, niet om het geheel over het hele land.

Als Trump bij wijze van in Texas met 80 procent wordt gepeild en Clinton in vier andere staten met in totaal driemaal zoveel kiesmannen met 52 procent, tikt dat voor Trump wel aan voor de landelijke peiling maar hij zou er in de praktijk geen zak aan hebben. Aangezien het dan qua kiesmannen zwaar in het voordeel van Clinton is.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 09:39:14 #133
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165168508
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 09:25 schreef Szura het volgende:

[..]

Omdat het draait om kiesmannen per staat, niet om het geheel over het hele land.

Als Trump bij wijze van in Texas met 80 procent wordt gepeild en Clinton in vier andere staten met in totaal driemaal zoveel kiesmannen met 52 procent, tikt dat voor Trump wel aan voor de landelijke peiling maar hij zou er in de praktijk geen zak aan hebben. Aangezien het dan qua kiesmannen zwaar in het voordeel van Clinton is.
Oh ja, dat debiele systeem kennen ze daar inderdaad :')
pi_165168568
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 09:25 schreef Szura het volgende:

[..]

Omdat het draait om kiesmannen per staat, niet om het geheel over het hele land.

Als Trump bij wijze van in Texas met 80 procent wordt gepeild en Clinton in vier andere staten met in totaal driemaal zoveel kiesmannen met 52 procent, tikt dat voor Trump wel aan voor de landelijke peiling maar hij zou er in de praktijk geen zak aan hebben. Aangezien het dan qua kiesmannen zwaar in het voordeel van Clinton is.
Met andere woorden dat de burgers stemmen is slechts schijn en gaat het uiteindelijk om de aantal kiesmannen. :')
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 8 september 2016 @ 09:45:35 #135
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165168634
maytham956 twitterde op donderdag 08-09-2016 om 09:11:55 #SAA & its allies advanced in AlRamoyseh south #Aleppo , re-captured the gas plant, tanning workshops and the city hall#Syria reageer retweet
Wahid_al_Halabi twitterde op donderdag 08-09-2016 om 09:37:34 The #SAA and it's allies capture Tel Safrah east of Tel Ma'arata in south #Aleppo. https://t.co/JWOk5DGtl4 reageer retweet
  donderdag 8 september 2016 @ 09:46:35 #136
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165168649
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 09:42 schreef HSG het volgende:

[..]

Met andere woorden dat de burgers stemmen is slechts schijn en gaat het uiteindelijk om de aantal kiesmannen. :')
Met het verschil dat die niet meer na de stemming nog van positie kunnen veranderen. Ze worden verdeeld aan de hand van de uitslag.

Itt de voorverkiezingen met die idiote super delegates enzo die niet evenredig worden verdeeld maar gewoon naar Clinton konden 'overstappen' terwijl ze volgens de uitslag waren 'toegewezen' aan Sanders.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165168866
quote:
van de zijlijn praten over buitenalnds beleid is makkelijker dan wanneer je er verantwoordelijk voor bent.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165168883
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:20 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

http://aranews.net/2016/0(...)-in-the-netherlands/

Koerdische terroristen die hun kantoor in Nederland openen, het moet niet gekker worden met dit land. :')
what else is new? de pkk zet wekelijks hier in de nhaag een tentje op.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165168908
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 09:06 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

IS ziet de bui al hangen.
wordt een race tussen het sdf en de tfsa dan :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 10:04:32 #140
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  donderdag 8 september 2016 @ 10:10:17 #141
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165169017
Wahid_al_Halabi twitterde op donderdag 08-09-2016 om 10:07:23 Victory for the #SAA is on it's way in #Ramouseh #Aleppo! More and more reports coming in! https://t.co/tph7aVzqqe reageer retweet
  donderdag 8 september 2016 @ 10:10:42 #142
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165169024
Weggemept. Nu een offensief richting Al-Bab starten :P
pi_165169026
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 09:06 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

IS ziet de bui al hangen.
Zou de SDF echt alsnog richting Al-Bab optrekken?
pi_165169088
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 10:10 schreef zarGon het volgende:

[..]

Zou de SDF echt alsnog richting Al-Bab optrekken?
waarom niet? ze hebben alleen backing nodig om het te doen, russen/assad/amerikanen, ik denk dat dat er dan weer van afhangt wat "de deal" met oa de turken. daarnaast is alles vreselijk vloeibaar in dit conflict. echt alles is mogelijk, maar dan moeten ze wel opschieten aangezien de verwachting is dat tfsa vandaag begint die kant op te gaan
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 10:16:03 #145
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165169099
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 10:10 schreef Richestorags het volgende:
Weggemept. Nu een offensief richting Al-Bab starten :P
Liever meppen ze nog wat in het rond in het zuiden rond Khan Touman en Al Eis, richting de M5.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165169115
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 10:10 schreef Richestorags het volgende:
Weggemept. Nu een offensief richting Al-Bab starten :P
Paar mokerslagen uitgedeeld.
pi_165169118
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 10:16 schreef Szura het volgende:

[..]

Liever meppen ze nog wat in het rond in het zuiden rond Khan Touman en Al Eis, richting de M5.
dat is het meest aannemelijke, immers kernland het regime
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 10:20:09 #148
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165169153
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 10:17 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat is het meest aannemelijke, immers kernland het regime
Gaat ook gebeuren. Ze hebben helaas de mankracht niet om nog een offensief naar Al-Bab te sturen. Ze gaan gewoon richting Khan Touman en Al-Khalidyah natuurlijk :Y
pi_165169538
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 08:43 schreef DustPuppy het volgende:
Er gaan wat geruchten over een mogelijke inval in het Afrin canton:
mutludc twitterde op woensdag 07-09-2016 om 22:04:27 There are reports Turkish soldiers crossed Afrin soil via Meydan Ekbez far NW corner. Also artillery sounds rprtd https://t.co/J6vbfPFnx3 reageer retweet
mutludc twitterde op donderdag 08-09-2016 om 04:28:51 Eyewitnesses claim Sorke village of Afrin targeted by +50 artillery shells & Tr drones flew over area snce yesterday https://t.co/8J6twMpUdY reageer retweet
mutludc twitterde op donderdag 08-09-2016 om 04:34:53 After Turkish attacks, YPG forces reportedly mobilized some heavily armed units & thermal anti-tank rockets to area https://t.co/U13xX1tPta reageer retweet
Lijkt me eerlijk gezegd sterk.
Mij ook voor nu, dan moet je de standaard Turkse strijdkrachten bij betrekken en ook via het oosten invallen. Bovendien heeft de YPG in Afrin geen tanks meer. IS schakelde alle tanks uit. Misschien dat Turkije de grensstadjes inneemt.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_165169757
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 10:41 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Mij ook voor nu, dan moet je de standaard Turkse strijdkrachten bij betrekken en ook via het oosten invallen. Bovendien heeft de YPG in Afrin geen tanks meer. IS schakelde alle tanks uit. Misschien dat Turkije de grensstadjes inneemt.
als deze tweets al waar zijn, denk ik dat het eerder blof is van de turken of als waarschuwing ipv dat ze op dit moment een belang zien voor een operatie in afrin.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165169776
Artikel over PKK door Geerdink

https://www.beaconreader.(...)o-do-surrender-never

Today however, their stress increases: they are responsible for relations with the Kurdish, Turkish and international press, and they have arranged an interview with Cemil Bayik, the co-leader of the KCK, the umbrella organisation under which the PKK also resides. Bayik is, you could say, the second man of the PKK, after Abdullah calan, who has been imprisoned on Imrali prison island since his capture in 1999 and with whom the Turkish authorities have cut off all contact ever since the cease fire began to unravel, in April 2015.

De KCK is de organisatie waar YPG en PKK onder vallen.
  donderdag 8 september 2016 @ 11:20:07 #152
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165170224
StormBringer15 twitterde op donderdag 08-09-2016 om 11:17:17 Pro-rebel panicking: #Syria Shiite #Iraq'i Haraket al-Nujba militia backed by #SAA invade now Ramouseh in s. #Aleppo https://t.co/mDYw838YlV reageer retweet
pi_165170331
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:20 schreef Richestorags het volgende:
StormBringer15 twitterde op donderdag 08-09-2016 om 11:17:17 Pro-rebel panicking: #Syria Shiite #Iraq'i Haraket al-Nujba militia backed by #SAA invade now Ramouseh in s. #Aleppo https://t.co/mDYw838YlV reageer retweet
Ik denk dat de rebellen in Aleppo een beetje op zijn.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165170347
watanisy twitterde op donderdag 08-09-2016 om 10:35:44 Step News Agency: #SAA recaptured Ramouseh district https://t.co/LR4NqrEQ3C reageer retweet
Game over voor JaF.
NEE!
  donderdag 8 september 2016 @ 11:28:44 #155
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165170390
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:25 schreef HSG het volgende:

[..]

Ik denk dat de rebellen in Aleppo een beetje op zijn.
Tsja, als je ziet wat ze op hun dakje krijgen, echt niet normaal meer. Fosforbombardementen van Rusland, laser guided artillery van de SAA, tanks, bmp's, duizenden troepen. Daar valt niet tegenop te vechten. De SAA heeft ondanks een gebrek aan mankracht en strijdlust in verdediging nog steeds zwaar superieure wapens.
  donderdag 8 september 2016 @ 11:29:38 #156
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165170405
Ramouseh bijna heroverd, nu nog 1070 en Hikma en alles dat JAF afgelopen maand veroverde is weer onder SAA.

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 11:30:06 #157
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165170414
Ramouseh gepakt. Waar is Muhaysni met zijn grote mond nu? Ik dacht toch dat JAF Aleppo ging pakken?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165170484
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Tsja, als je ziet wat ze op hun dakje krijgen, echt niet normaal meer. Fosforbombardementen van Rusland, laser guided artillery van de SAA, tanks, bmp's, duizenden troepen. Daar valt niet tegenop te vechten. De SAA heeft ondanks een gebrek aan mankracht en strijdlust in verdediging nog steeds zwaar superieure wapens.
En ook gewoonweg de beste troepen die de loyalisten te bieden hebben: RG, Tiger Forces en Hezbollah's Radwan divisie onder andere.
NEE!
pi_165170563
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:30 schreef Zahreddine het volgende:
Ramouseh gepakt. Waar is Muhaysni met zijn grote mond nu? Ik dacht toch dat JAF Aleppo ging pakken?
Ze hebben natuurlijk geluk dat er een hoop naar Jarabalus zijn gegaan. Dat gaat nog heibel geven binnen de rebellen.
pi_165170587
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 10:55 schreef polderturk het volgende:
Artikel over PKK door Geerdink

https://www.beaconreader.(...)o-do-surrender-never

Today however, their stress increases: they are responsible for relations with the Kurdish, Turkish and international press, and they have arranged an interview with Cemil Bayik, the co-leader of the KCK, the umbrella organisation under which the PKK also resides. Bayik is, you could say, the second man of the PKK, after Abdullah calan, who has been imprisoned on Imrali prison island since his capture in 1999 and with whom the Turkish authorities have cut off all contact ever since the cease fire began to unravel, in April 2015.

De KCK is de organisatie waar YPG en PKK onder vallen.
goede interview met een aantal kritische vragen waar bayik eigenlijk geen antwoord op geeft en met retoriek strooit.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165170597
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:36 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ze hebben natuurlijk geluk dat er een hoop naar Jarabalus zijn gegaan. Dat gaat nog heibel geven binnen de rebellen.
Dat had het waarschijnlijk alleen uitgesteld met enkele maanden hoogstens. Tegen zo'n enorme overmacht konden ze gewoon niks beginnen, of ze moeten 5000+ doden willen accepteren om Zuid-Aleppo in handen te houden.
NEE!
  donderdag 8 september 2016 @ 11:39:50 #162
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165170639
Wat vinden degene die de ''rebellen'' steunen van deze ontwikkelingen rondom Aleppo eigenlijk?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165170675
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:39 schreef Zahreddine het volgende:
Wat vinden degene die de ''rebellen'' steunen van deze ontwikkelingen rondom Aleppo eigenlijk?
Gewoon hetzelfde wat pro-loyalisten hier erover dachten een maand geleden. Een zwarte dag (of dagen) voor Aleppo in hun ogen.
NEE!
  donderdag 8 september 2016 @ 11:42:42 #164
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165170701
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:41 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Gewoon hetzelfde wat pro-loyalisten hier erover dachten een maand geleden. Een zwarte dag voor Aleppo in hun ogen.
Ongetwijfeld maar ik denk dat het nu echt wel de laastste kans was voor de ''rebellen'' om Aleppo te ontzetten.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165170704
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Tsja, als je ziet wat ze op hun dakje krijgen, echt niet normaal meer. Fosforbombardementen van Rusland, laser guided artillery van de SAA, tanks, bmp's, duizenden troepen. Daar valt niet tegenop te vechten. De SAA heeft ondanks een gebrek aan mankracht en strijdlust in verdediging nog steeds zwaar superieure wapens.
SAA heeft idd wat tekort aan mankracht maar ze zijn inmiddels behoorlijk ervaren na jarenlang oorlog voeren. Bovendien zijn ze zeker strijdlustig want ze weten dat ze dit gaan winnen en dat motiveert ze.
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 8 september 2016 @ 11:42:52 #166
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165170705
sayed_ridha twitterde op donderdag 08-09-2016 om 11:39:20 Syrian Army take full control of Ramouseh district in south Aleppo city, reestablishing supply road into West Aleppo reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 8 september 2016 @ 11:43:45 #167
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165170722
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:42 schreef HSG het volgende:

[..]

SAA heeft idd wat tekort aan mankracht maar ze zijn inmiddels behoorlijk ervaren na jarenlang oorlog voeren. Bovendien hebben ze zeker strijdlustig want ze weten dat ze dit gaan winnen en dat motiveert je.
Dat zijn de offensieve units, die hebben een hoog moraal. De verdediging is meestal NDF of wat meer "gewone" units en die rennen snel weg. De enigen die dan blijven staan zijn Hezbollah.
pi_165170794
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:42 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ongetwijfeld maar ik denk dat het nu echt wel de laastste kans was voor de ''rebellen'' om Aleppo te ontzetten.
'Laatste kans' geloof ik niet echt in als het gaat om deze oorlog. Niemand had in eerste instantie ook maar verwacht dat JaF en co in Zuid-Aleppo door de verdedigingslinies zou blitzen, al helemaal niet in een week. Als er iets is wat de SCW heeft aangetoond, dan is het dat het een onvoorspelbare clusterfuck is.
NEE!
pi_165170826
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:39 schreef Zahreddine het volgende:
Wat vinden degene die de ''rebellen'' steunen van deze ontwikkelingen rondom Aleppo eigenlijk?
pijnlijk aan de ene kant, immers het lijden van oost aleppo zal vreselijk worden als er geen humanitaire deal komt. zelfs als je "pro assad" bent zou je dit vanuit menselijk oogpunt in moeten zien zonder te schieten in, "ze roepen het over zichzelf heen". ook lijkt assad zijn kerngebied te consolideren zonder uitzicht op iets anders.
aan de andere kant als je kijkt naar de dynamiek wat er gaande was om deze counter belegering op te heffen, was het gewoon onhoudbaar voorde rebellen om stand te houden op de langere termijn, mission impossible dus. zuid aleppo was een meat grinder, voor beide kampen alleen voor de assadistische kamp was het langer vol te houden uiteraard en daarom is het misschien zelfs goed vanuit rebellen perspectief dat het niet langer heeft geduurd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165170864
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:42 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ongetwijfeld maar ik denk dat het nu echt wel de laastste kans was voor de ''rebellen'' om Aleppo te ontzetten.
wat de toekomst gaat brengen weten we niet, maar zoals de kaarten er nu voor liggen, lijkt het game over voor de rebellen in aleppo stad.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165170885
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:47 schreef HexHunter het volgende:

Als er iets is wat de SCW heeft aangetoond, dan is het dat het een onvoorspelbare clusterfuck is.
SCW?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 11:54:23 #172
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165170951
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

SCW?
Syrian Civil War gok ik zo.
  donderdag 8 september 2016 @ 11:55:10 #173
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165170966
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:49 schreef Slayage het volgende:

[..]

pijnlijk aan de ene kant, immers het lijden van oost aleppo zal vreselijk worden als er geen humanitaire deal komt. zelfs als je "pro assad" bent zou je dit vanuit menselijk oogpunt in moeten zien zonder te schieten in, "ze roepen het over zichzelf heen". ook lijkt assad zijn kerngebied te consolideren zonder uitzicht op iets anders.
aan de andere kant als je kijkt naar de dynamiek wat er gaande was om deze counter belegering op te heffen, was het gewoon onhoudbaar voorde rebellen om stand te houden op de langere termijn, mission impossible dus. zuid aleppo was een meat grinder, voor beide kampen alleen voor de assadistische kamp was het langer vol te houden uiteraard en daarom is het misschien zelfs goed vanuit rebellen perspectief dat het niet langer heeft geduurd.
Daarom zou er ook een VN corridor moeten worden toegelaten tot de stad.

Overigens zou de situatie voor 1,5 miljoen mensen net zo rampzalig zijn als Al Qaeda de stad overnam. Massale slachting, uithongering en hell canon bombardementen. De mensen in West-Aleppo hebben ook onvoorstelbaar geleden in deze oorlog.

Het zijn overigens niet de burgers die dit over zichzelf afroepen, maar de "rebellen" wel. Jij weet net zo goed dat Al Qaeda terroristen niet toestaan dat burgers vluchten uit gebieden. Net als JaI in Ghouta.

[ Bericht 4% gewijzigd door Richestorags op 08-09-2016 12:00:33 ]
pi_165171101
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:55 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Daarom zou er ook een VN corridor moeten worden toegelaten tot de stad.
als je kijkt hoe het regime de belegerde gebieden heeft behandeld ism de VN kan je makkelijk uitrekenen hoeveel kans we maken op een VN corridor.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 12:02:25 #175
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165171139
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 12:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

als je kijkt hoe het regime de belegerde gebieden heeft behandeld ism de VN kan je makkelijk uitrekenen hoeveel kans we maken op een VN corridor.
Het ba`ath regime is natuurlijk gewoon schuldig aan oorlogsmisdaden. Maar de "rebellen" werken daar vrolijk aan mee door burgers in de stad te houden.
pi_165171141
CNNTURK_ENG twitterde op donderdag 08-09-2016 om 11:53:41 BREAKING Turkish army says border post attacked by YPG w machine guns fm #Afrin near #Hatay, retaliated by gunfire. https://t.co/lZZ9Fiz5oU reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165171160
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 12:02 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het ba`ath regime is natuurlijk gewoon schuldig aan oorlogsmisdaden. Maar de "rebellen" werken daar vrolijk aan mee door burgers in de stad te houden.
maw ze roepen het over hunzelf af.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 12:04:27 #178
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165171179
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 12:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

maw ze roepen het over hunzelf af.
Nee, de burgers niet. Die hebben geen keus. Als ze niet kunnen vluchten door de "rebellen" roepen ze het niet over zichzelf af.
pi_165171260
TFSA on the move na bombardementen van f-16s, door het dorp "Mirze" in te nemen.

huseyinbozan twitterde op donderdag 08-09-2016 om 12:01:53 #TSK destekli SO birlikleri #Havahyk'n kuzey doğusundaki Mirze kyn ele geirdi. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165171325
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 11:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Syrian Civil War gok ik zo.
Juist.

Geen idee hoe andere mensen het hier benoemen. Hopelijk geen Crisis in Syrie :P.
NEE!
pi_165171347
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 12:11 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Juist.

Geen idee hoe andere mensen het hier benoemen. Hopelijk geen Crisis in Syrie :P.
gewoon cluster fuck
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165171414
lichaamstaal van obama :')

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165171641
TFSA on the move, door het dorp "Kantara" in te nemen.

slmhktn twitterde op donderdag 08-09-2016 om 12:03:31 #TSK destekli SO birlikleri #Havahyk'n kuzey doğusundaki Kantara kyn ele geirdi. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 12:29:29 #184
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165171714
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 12:11 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Juist.

Geen idee hoe andere mensen het hier benoemen. Hopelijk geen Crisis in Syrie :P.
Alsof het nog een burgeroorlog is _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165171960
;(
MailOnline twitterde op woensdag 07-09-2016 om 12:57:34 'Angelina Jolie' of Kurdistan dies while battling ISIS https://t.co/kSolLOGjR3 https://t.co/mXlFIykeSh reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165171976
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 12:29 schreef Szura het volgende:

[..]

Alsof het nog een burgeroorlog is _O-
het zijn vaak burgers die oorlog voeren :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165172007
mbt de TT ook weer

yurdabudak twitterde op donderdag 08-09-2016 om 11:37:25 Turkish PM Yildirim: Anyone not using an official border crossing through #Turkey's borders will be deemed enemy and will be neutralized. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165172367
"annexatie door de Ottomanen is underway"

kshaheen twitterde op donderdag 08-09-2016 om 12:44:16 Wow, Turkey is building a 3 km underground power line from Gaziantep to Jarablus to provide residents with electricity before Eid holidays reageer retweet
putintintin1 twitterde op donderdag 08-09-2016 om 12:57:14 #Syria Gaziantep mayor Fatma Şahin in #Jarablus today,said #Turkey will help in rebuilding the city https://t.co/PEgkb8mjmb reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 13:04:51 #189
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165172402
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 13:03 schreef Slayage het volgende:
"annexatie door de Ottomanen is underway"

kshaheen twitterde op donderdag 08-09-2016 om 12:44:16 Wow, Turkey is building a 3 km underground power line from Gaziantep to Jarablus to provide residents with electricity before Eid holidays reageer retweet
putintintin1 twitterde op donderdag 08-09-2016 om 12:57:14 #Syria Gaziantep mayor Fatma Şahin in #Jarablus today,said #Turkey will help in rebuilding the city https://t.co/PEgkb8mjmb reageer retweet
Ze worden dus aangesloten op het Turkse powergrid. Een soort "Anschluss", zeg maar.

:7
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165172418
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 13:04 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Ze worden dus aangesloten op het Turkse powergrid. Een soort "Anschluss", zeg maar.

:7
anschluss! :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 13:39:57 #191
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165172991
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 13:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

anschluss! :D
Reageer ook even mijn post dan nigga.
pi_165173087
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 13:39 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Reageer ook even mijn post dan nigga.
welke lan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 13:45:40 #193
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165173105
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 13:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

welke lan?
Nee, de burgers niet. Die hebben geen keus. Als ze niet kunnen vluchten door de "rebellen" roepen ze het niet over zichzelf af.
pi_165173144
6 km van sdf gebied alweer. wordt spannend! :Y

FSAPlatform twitterde op donderdag 08-09-2016 om 13:30:09 #Breaking #EuphratesShield#FSA forces control Qunra, Meirze, Tel Ali, S.Gandora from #Daesh after violent clashes https://t.co/flBeu2nYFr reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165173192
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 13:45 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nee, de burgers niet. Die hebben geen keus. Als ze niet kunnen vluchten door de "rebellen" roepen ze het niet over zichzelf af.
burgers zijn inwisselbare chips binnen dit conflict dat is een feit. daarnaast denk ik dat het lastig is om te bepalen of een burger er bewust voor kiest om te blijven in een bepaald gebied of dat ze daar "gegijzeld" worden door de plaatselijke mogendheid.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 13:56:00 #196
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165173302
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 13:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

burgers zijn inwisselbare chips binnen dit conflict dat is een feit. daarnaast denk ik dat het lastig is om te bepalen of een burger er bewust voor kiest om te blijven in een bepaald gebied of dat ze daar "gegijzeld" worden door de plaatselijke mogendheid.
Sommigen zullen ook blijven inderdaad. Mensen zijn toch gehecht aan huis en haard. Dan nog vraag je er niet om om gedood te worden, ik snap niet waarom je dacht dat ik dat denk.
pi_165173594
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 13:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Sommigen zullen ook blijven inderdaad. Mensen zijn toch gehecht aan huis en haard. Dan nog vraag je er niet om om gedood te worden, ik snap niet waarom je dacht dat ik dat denk.
je bedoelt mijn "je roept het over je heen" reactie? dat is jouw interpretatie van mijn woorden dude, ik kan niet vertellen wat jij denkt, hoogstens kan ik zeggen hoe je bij mij overkomt ;)

daarnaast als je blijft hangen in rebellen gebied kan je er simpelweg niet omheen dat je vroeg of laat een bom op je hoofd krijgt van het regime/russen, althans het is simpelweg niet uitgesloten als je kijkt naar het beleid door de jaren heen en door de rebellen te tolereren in je straat/wijk/stad, roep je als het ware "die bommen over heen", niet zo zeer omdat je graag bommen wilt koppen, maar je vertoont gedrag waarvan je weet dat kan leiden tot een bombardement van het regime/russen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165173659
worldonalert twitterde op donderdag 08-09-2016 om 13:32:38 #Turkey: Turkish army convoy of 155 Fırtına self-propelled howitzer moved towards #İslahiye, north of #Afrin pocket https://t.co/Y1DAjZDc2E reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 14:13:53 #199
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165173683
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:12 schreef Slayage het volgende:
worldonalert twitterde op donderdag 08-09-2016 om 13:32:38 #Turkey: Turkish army convoy of 155 Fırtına self-propelled howitzer moved towards #İslahiye, north of #Afrin pocket https://t.co/Y1DAjZDc2E reageer retweet
Totaal onzinnige provocatie. Dat Afrin canton vormt geen bedreiging voor Turkije.
pi_165173712
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:13 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Totaal onzinnige provocatie. Dat Afrin canton vormt geen bedreiging voor Turkije.
ik kan dat ook niet helemaal plaatsen. ik denk gewoon blof en intimidatie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 14:15:16 #201
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165173719
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:13 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Totaal onzinnige provocatie. Dat Afrin canton vormt geen bedreiging voor Turkije.
Misschien willen ze wel gewoon die bufferzone langs hun hele noordgrens, dus ook in de Koerdische gebieden.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 8 september 2016 @ 14:16:16 #202
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165173739
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:15 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Misschien willen ze wel gewoon die bufferzone langs hun hele noordgrens, dus ook in de Koerdische gebieden.
Met welk recht? De Koerden daar vormen daar al tientallen jaren WEL een meerderheid. Dat is gewoon territoriale schending.
pi_165173783
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:15 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Misschien willen ze wel gewoon die bufferzone langs hun hele noordgrens, dus ook in de Koerdische gebieden.
geloof ik niet. te veel werk/koppijn en denk niet dat de russen/assad zo ver concessies zouden doen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 14:18:25 #204
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165173785
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:16 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Met welk recht? De Koerden daar vormen daar al tientallen jaren WEL een meerderheid. Dat is gewoon territoriale schending.
Ik geloof niet dat Turkije of de FSA daar ook maar ene fuck om geeft eigenlijk.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 8 september 2016 @ 14:19:03 #205
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165173800
Aanvoerroute via Ramouseh ook veiliggesteld ^O^.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165173828
"what is aleppo?" :|W :|W :|W

MSNBC twitterde op donderdag 08-09-2016 om 13:56:12 WATCH: Libertarian presidential candidate Gary Johnson asks Mike Barnicle, "What is Aleppo?" https://t.co/BcG5hufHYf reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165173880
deze dudes omgekomen in afrin door turkse bombardementen

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 14:24:23 #209
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165173924
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:22 schreef Slayage het volgende:
deze dudes omgekomen in afrin door turkse bombardementen

[ afbeelding ]
Trieste actie :r die gasten hebben Turkije niks misdaan.
pi_165174017
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:24 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Trieste actie :r die gasten hebben Turkije niks misdaan.
ze ogen opvallend "turks" en ze hebben ook nog eens opvallend "turkse" namen, zou me niks verbazen dat het gewoon turkse nationals zijn, weet je dat.

daarnaast zijn ze lid van een organisatie dat in open oorlog is met de turken en de turkse belangen, waarvan de leider muslim paar dagen teurg nog de turken openlijk bedreigde dus alles bij elkaar is er genoeg aanleiding om ze op te blazen vanuit turks perspectief.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 14:32:35 #211
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165174104
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:20 schreef Slayage het volgende:
"what is aleppo?" :|W :|W :|W

MSNBC twitterde op donderdag 08-09-2016 om 13:56:12 WATCH: Libertarian presidential candidate Gary Johnson asks Mike Barnicle, "What is Aleppo?" https://t.co/BcG5hufHYf reageer retweet
:D :')

Zo'n andere onafhankelijke vent had trouwens een 'Nathan Johnson' als running mate aangemerkt, met de bedoeling later z'n echte maat te kiezen. Maar in bepaalde staten hadden ze het als een officile running mate opgevat en de naam op de stembiljetten gezet. Dus moet ie straks nog naar een echte Nathan Johnson op zoek _O-.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165174211
FSA with support of Turkish army seized Kirbishali/Kerbicli, village east of Hawa-Huyk
https://twitter.com/huseyinbozan/status/773860826616832000
pi_165174259
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:24 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Trieste actie :r die gasten hebben Turkije niks misdaan.
CNNTURK_ENG twitterde op donderdag 08-09-2016 om 11:53:41 BREAKING Turkish army says border post attacked by YPG w machine guns fm #Afrin near #Hatay, retaliated by gunfire. https://t.co/lZZ9Fiz5oU reageer retweet
pi_165174293
quote:
7s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

CNNTURK_ENG twitterde op donderdag 08-09-2016 om 11:53:41 BREAKING Turkish army says border post attacked by YPG w machine guns fm #Afrin near #Hatay, retaliated by gunfire. https://t.co/lZZ9Fiz5oU reageer retweet
Goh, gek h :')

Overigens is Hatay ook maar een beerput zeg :D Godsakke.
pi_165174314
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:41 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Goh, gek h :')

Overigens is Hatay ook maar een beerput zeg :D Godsakke.
Hoezo gek, hij zegt dat de YPG in Afrin niks heeft gedaan tegen Turkije. :s)
Wel dus
pi_165174325
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:42 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Hoezo gek, hij zegt dat de YPG in Afrin niks heeft gedaan tegen Turkije. :s)
Wel dus
Ja. Nadat er 5 lui zijn afgeschoten.
pi_165174350
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:42 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ja. Nadat er 5 lui zijn afgeschoten.
Onzin, die lui zijn afgeschoten nadat ze Turkije hadden aangevallen :)
pi_165174374
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 14:44:46 #219
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165174377
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:43 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Onzin, die lui zijn afgeschoten nadat ze Turkije hadden aangevallen :)
And we know this, because... ?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165174416
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:44 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

And we know this, because... ?
Verklaring van het Turkse leger, die hoeven het niet te verbergen als ze Afrin aanvallen zonder reden :)
pi_165174428
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 14:48:01 #222
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165174450
Zeg Slayage, zet die vervelende PI eens uit
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165174456
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:48 schreef Szura het volgende:
Zeg Slayage, zet die vervelende PI eens uit
wat is een pi?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 14:48:39 #224
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165174461
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat is een pi?
Post icon, dat lachende gezichtje naast je post.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165174467
DailySabah twitterde op donderdag 08-09-2016 om 14:17:54 LATEST — US, Turkish defense ministers discussed local forces to play central role in any Raqqa operation at the UK Syria summit: Pentagon reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165174483
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:48 schreef Szura het volgende:

[..]

Post icon, dat lachende gezichtje naast je post.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 14:56:48 #227
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165174627
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:46 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Verklaring van het Turkse leger, die hoeven het niet te verbergen als ze Afrin aanvallen zonder reden :)
En die moeten we op hun bruine ogen geloven zeker :Y
pi_165174632
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

En die moeten we op hun bruine ogen geloven zeker :')
Discussie heeft toch geen zin.
  donderdag 8 september 2016 @ 14:57:34 #229
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165174639
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

En die moeten we op hun bruine ogen geloven zeker :Y
Net als 24Aleppo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165174650
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

En die moeten we op hun bruine ogen geloven zeker :Y
Tja dan geloof je het niet, maakt verder ook niet uit.
  donderdag 8 september 2016 @ 14:59:54 #231
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165174685
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

ze ogen opvallend "turks" en ze hebben ook nog eens opvallend "turkse" namen, zou me niks verbazen dat het gewoon turkse nationals zijn, weet je dat.

daarnaast zijn ze lid van een organisatie dat in open oorlog is met de turken en de turkse belangen, waarvan de leider muslim paar dagen teurg nog de turken openlijk bedreigde dus alles bij elkaar is er genoeg aanleiding om ze op te blazen vanuit turks perspectief.
Ik denk dat een deel van de populatie ook is gevlucht voor Turkse staatsterreur tientallen jaren terug.
pi_165174693
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Net als 24Aleppo
wie/wat is 24aleppo? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165174714
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:59 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik denk dat een deel van de populatie ook is gevlucht voor Turkse staatsterreur tientallen jaren terug.
ja dat is ook zo, ze werden met veel plezier opgevangen door het assad regime en gebruikt tegen de turken. zo zien we dat het beleid van de afgelopen decennia nog steeds actueel is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 15:03:20 #234
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165174748
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

wie/wat is 24aleppo? :P
Gebbetje :P.
Twitteraccount dat clapclap hier steeds plaatst, waar ik vragen over had die hij niet wilde beantwoorden.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 15:03:31 #235
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165174754
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 14:46 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Verklaring van het Turkse leger, die hoeven het niet te verbergen als ze Afrin aanvallen zonder reden :)
Wel als het onderdeel van een groter plan is om een casus belli voor een inval te organiseren.
Niet zo naef, zeg.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165174782
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:03 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Wel als het onderdeel van een groter plan is om een casus belli voor een inval te organiseren.
Niet zo naef, zeg.
over casus belli gesproken

NewsweekME twitterde op donderdag 08-09-2016 om 14:33:51 #BREAKING: Syrian Kurdish YPG fighters have still not retreated East of Euphrates river, as Turkey demands - Turkish Defence Minister reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165174799
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:03 schreef Szura het volgende:

[..]

Gebbetje :P.
Twitteraccount dat clapclap hier steeds plaatst, waar ik vragen over had die hij niet wilde beantwoorden.
Nee jij wilt die bron in twijfel trekken omdat het nieuws je niet aanstaat, zelfs als ik je externe comments geef over de bron kom je nog huilen.
  donderdag 8 september 2016 @ 15:07:00 #238
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165174831
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:05 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Nee jij wilt die bron in twijfel trekken omdat het nieuws je niet aanstaat, zelfs als ik je externe comments geef over de bron kom je nog huilen.
Zoals ik al zei: lees wat je wil lezen :)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165174868
quote:
EU to give refugees in Turkey debit cards worth $391 million

The European Union will provide cash cards to fund the basic needs of up to a million Syrian refugees living in Turkey, the bloc's executive announced Thursday, calling the 348-million-euro (391-million-dollar) humanitarian aid scheme its biggest to date.

Working with Turkish and UN officials, the European Union said it will launch next month the programme to distribute EU-funded debit cards that will help up to one million of Turkey's nearly three million refugees, most of them Syrian.

"The refugees in need of humanitarian assistance will receive an electronic debit card," EU Humanitarian Aid Commissioner Christos Stylianides told a press conference in Brussels to announce the plan.

"They will get monthly cash transfers to the card. And of course they will be able to buy what they need to put bread on the table for their families, to provide a roof for their families, to send their children to school instead of being forced to send them to work," he said.

Stylianides did not give details of how much each card would be worth.

He said the 348-million-euro-backed ($384 million) plan is aimed at "the most vulnerable" and was more dignified than offering food hand-outs and will also boost the economy of Turkish communities where the refugees live.

On Friday, EU foreign policy chief Federica Mogherini and the bloc's neighbourhood policy commissioner, Johannes Hahn, will visit Ankara.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165174873
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:07 schreef Szura het volgende:

[..]

Zoals ik al zei: lees wat je wil lezen :)
dat is het prettige van internet. lekker verder scrollen!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165174898
Meer Turkse militaire voertuigen richting de grens



  donderdag 8 september 2016 @ 15:12:18 #242
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_165174932
AlArabiya_Eng twitterde op donderdag 08-09-2016 om 14:58:05 #Breaking FM: Ankara is preparing biggest military operation in its history against Kurdish militia in the south https://t.co/IoekbWJ5cn reageer retweet
Put some oil on that fire, people!
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_165174958
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:10 schreef polderturk het volgende:
Meer Turkse militaire voertuigen richting de grens

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
doorstoten naar Israel en daarna Egypte tot Zuid-Afrika :s)
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_165174974
Gaat weer goed zie ik, lijkt nog lang niet klaar daar in het noorden van Syrie :{

Trouwens, aub bronnen bij nieuwsberichten, foto's etc etc :)
pi_165174975
oops.

quote:
Female PKK terrorist captured in Istanbul's Atatrk Airport

Ebru Fırat seen standing next to Murat Karayılan, who is one of the PKK terrorist organization’s co-founders and has been acting leader since its original founder and leader, Abdullah calan, was captured in 1999


The woman, identified as Ebru Fırat, was caught after a tipoff was given to the intelligence units of Istanbul Police Department.

Fırat, known within the terrorist group by the codename "Amara" and suspected to have arrived in Istanbul for an attack, was brought to police headquarters for questioning.

Photographs of Fırat showing her with Murat Karayılan, the leader of the PKK, in a rural area, probably the Qandil Mountains, which is used by the terrorist group as its headquarters, had previously circulated in Turkish media outlets.
http://www.dailysabah.com(...)buls-ataturk-airport
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165175004
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:14 schreef Frutsel het volgende:
Gaat weer goed zie ik, lijkt nog lang niet klaar daar in het noorden van Syrie :{

Trouwens, aub bronnen bij nieuwsberichten, foto's etc etc :)
nog laaaaang niet. end game zal mogelijk pas starten wanneer de nieuwe amerikaanse president duidelijk heeft gemaakt wat het syrie beleid zal zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 15:17:24 #247
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165175025
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

nog laaaaang niet. end game zal mogelijk pas starten wanneer de nieuwe amerikaanse president duidelijk heeft gemaakt wat het syrie beleid zal zijn.
Als 'ie daar berhaupt toe in staat is :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165175028
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

nog laaaaang niet. end game zal mogelijk pas starten wanneer de nieuwe amerikaanse president duidelijk heeft gemaakt wat het syrie beleid zal zijn.
Hopelijk niet pas wanneer er een nieuwe Russische president is... :P
pi_165175029
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:12 schreef DustPuppy het volgende:
AlArabiya_Eng twitterde op donderdag 08-09-2016 om 14:58:05 #Breaking FM: Ankara is preparing biggest military operation in its history against Kurdish militia in the south https://t.co/IoekbWJ5cn reageer retweet
Put some oil on that fire, people!
wat in de tweet staat, staat helemaal niet in de bron :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165175045
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Als 'ie daar berhaupt toe in staat is :')
het veranderen van de dynamiek is idd maar de vraag, maar dat er een standpunt ingenomen moet worden is duidelijk en dat standpunt zal hoe je het ook bekijkt invloed hebben op wat er op de grond gebeurt
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165175049
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:17 schreef Frutsel het volgende:

[..]

Hopelijk niet pas wanneer er een nieuwe Russische president is... :P
putin is nog jong dus dat duurt nog wel ff ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 15:20:45 #252
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165175080
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

het veranderen van de dynamiek is idd maar de vraag, maar dat er een standpunt ingenomen moet worden is duidelijk en dat standpunt zal hoe je het ook bekijkt invloed hebben op wat er op de grond gebeurt
Ik hoop dat degene verder komt dan dit:
http://talkingpointsmemo.com/livewire/trump-take-the-oil
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165175184
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:20 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik hoop dat degene verder komt dan dit:
http://talkingpointsmemo.com/livewire/trump-take-the-oil
ik denk dat er een keuze gemaakt moet worden tussen a/ zware escalatie b/ hoe komen we hier het goedkoopst onderuit?

hoewel hillary bekend staat als een havik, vraag ik me af of ze wel zin heeft in nog meer shit in syrie, want dat zou impliceren dat ze daar minimaal haar gehele eerste ambtstermijn ermee bezig zal zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 15:31:55 #254
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165175334
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk dat er een keuze gemaakt moet worden tussen a/ zware escalatie b/ hoe komen we hier het goedkoopst onderuit?

hoewel hillary bekend staat als een havik, vraag ik me af of ze wel zin heeft in nog meer shit in syrie, want dat zou impliceren dat ze daar minimaal haar gehele eerste ambtstermijn ermee bezig zal zijn.
Obama laat zich zo ver naar de zijkant drukken door de deals van Rusland, Assad, Turkije en Iran dat het hopelijk zelfs voor Hillary onmogelijk/te kostbaar is om de VS-politiek nog door te drukken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165175440
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:31 schreef Szura het volgende:

[..]

Obama laat zich zo ver naar de zijkant drukken door de deals van Rusland, Assad, Turkije en Iran dat het hopelijk zelfs voor Hillary onmogelijk/te kostbaar is om de VS-politiek nog door te drukken.
daarom verwacht ik dat hillary zal proberen om gezichtsverlies te minimaliseren. ik verwacht zeker niet dat ze openlijk de confrontatie aan zal gaan met de russen en co. omdat het er naar uit ziet dat obama ondertussen ook de belangrijkste lokale factor (de turken) voor "team america" kwijt is geraakt door zijn wanbeleid.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 15:40:14 #256
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165175506


@sayed_ridha
First time in 4 years, SAA have control over Sadkop Fuel Depots, Aleppo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165175645
nou dan kan TFSA manbij in zonder dat er een schot wordt gelost...

HasanSari7 twitterde op donderdag 08-09-2016 om 15:42:09 💥 #US defense secretary says Syrian Kurdish #YPG forces have left #Manbij | https://t.co/IjA3IEq2ls | #Syria" reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165175730
ook worden gemeentes in het zuid oosten van turkije geruimd van burgemeesters/gemeente functionarissen, die samenwerkten met de pkk en zo hun steden hebben geruineerd. in dit geval silvan en sur

CNNTURK_ENG twitterde op donderdag 08-09-2016 om 15:00:09 BREAKING DHA: Turkey appoints admins to run 2 pro-Kurdish HDP-run municipalities (#Sur & #Silvan) in #Diyarbak?r. https://t.co/RB5vcx0oK6 reageer retweet
http://www.hurriyet.com.t(...)yyum-atandi-40219551

aldus de NYT is aleppo de hoofstad van isis :|W :|W :|W



[ Bericht 38% gewijzigd door Slayage op 08-09-2016 16:02:24 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 15:58:08 #259
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165175857
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:50 schreef Slayage het volgende:
ook worden gemeentes in het zuid oosten van turkije geruimd van burgemeesters/gemeente functionarissen, die samenwerkten met de pkk en zo hun steden hebben geruineerd. in dit geval silvan en sur

http://www.hurriyet.com.t(...)yyum-atandi-40219551

aldus de NYT is aleppo de hoofstad van isis :|W :|W :|W

[ afbeelding ]
:')

Niet gek dat Amerikanen zo wereldvreemd zijn.
  donderdag 8 september 2016 @ 16:05:51 #260
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165176036
De voormalig VS-ambassadeur in Irak noemde Aleppo ook al ISIS-hoofdstad :') :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 16:10:37 #261
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165176140
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 16:05 schreef Szura het volgende:
De voormalig VS-ambassadeur in Irak noemde Aleppo ook al ISIS-hoofdstad :') :').
Vast om het volk alvast op te warmen voor een bombardement op Aleppo :')
  donderdag 8 september 2016 @ 16:21:13 #262
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165176357
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165176635
quote:
Maar o wee als Isral een muur bouwt :').... triest hoor.
mon citoyens vous serez unis.
pi_165176824
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 16:35 schreef HSG het volgende:

[..]

Maar o wee als Isral een muur bouwt :').... triest hoor.
Muren zijn inderdaad triest.

Er is echter wel een verschil tussen de Isralische en de Turkse muur: Isral dringt op sommige plekken diep door in Palestijnse gebieden, soms wel 18 km. Turkije bouwt voor zover ik weet p de grens.

En bij Isral spelen er ook zaken zoals de nederzettingen ook een rol natuurlijk.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 08-09-2016 16:43:38 ]
pi_165176994
ik hoor raqqa en mosul relatief veel vallen vanuit turkse bronnen, vraag me af of daar wat achter schuilt, iets wat je tot voor kort nooit hoorde

quote:
Mosul, Raqqa anti-terror operations vital to cleanse Daesh, FM avuşoğlu says

Operations in Mosul and Raqqa are vitally important if Iraq and Syria are to be cleansed of Daesh, Foreign Minister Mevlt avuşoğlu said Wednesday.

Following a meeting in London with the High Negotiations Committee, which represents Syrian opposition groups, avuşoğlu told Turkish media that firm plans had been laid out for a political transition in Syria.


"What is important is that these plans can be implemented," he said, adding that they required the support of all parties in the Syrian conflict.

avuşoğlu said it was clearly not possible for opposition groups to support the continued leadership of the Assad regime.

"To accept Assad means the continuation of conflict and chaos. That is why we cannot remain stuck upon one person and we must instead discuss Syria's future. The vision outlined by the opposition covers this entirely," he said.

"I think it is realistic, but countries that support Assad must see this too."

In response to reports that Turkey was planning a joint operation with the United States against Daesh in Raqqa, the group's self-declared capital, avuşoğlu said it was important for the Syrian city to be liberated.

"If we want to cleanse Syria and Iraq of Daesh, it was important that we mount operations both in Mosul and in Raqqa. We have always said that if we do not support local forces on the ground, if there is no land operation, it will not be possible to eliminate or even stop Daesh exclusively from the air," he said.

But the foreign minister said a ground operation could not be backed by Turkey alone and any operation against Raqqa must be carefully planned.

"It is not just us but other countries that must train and equip local forces, that must contribute and give direction," avuşoğlu said.

He also praised U.K. Foreign Secretary Boris Johnson for his role in hosting the Syrian High Negotiations Committee meeting.

http://www.dailysabah.com(...)sh-fm-cavusoglu-says
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165177029
Conflicts twitterde op donderdag 08-09-2016 om 16:48:11 TURKEY: FM says Ankara is preparing the biggest operation in its history against Kurdish militia sth. of the country https://t.co/96WW6b5idY reageer retweet
Gezellig. Zou Syri hier ook onder vallen?
pi_165177089
quote:
7s.gif Op donderdag 8 september 2016 16:51 schreef Infection het volgende:
Conflicts twitterde op donderdag 08-09-2016 om 16:48:11 TURKEY: FM says Ankara is preparing the biggest operation in its history against Kurdish militia sth. of the country https://t.co/96WW6b5idY reageer retweet
Gezellig. Zou Syri hier ook onder vallen?
misschien met wat ik hierboven heb geplaatst?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165177118
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 16:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

misschien met wat ik hierboven heb geplaatst?
Dat gaat over IS, niet over de Koerden. Maarja, die Koerden zullen ze wel meepakken, Turkije kennende.
  donderdag 8 september 2016 @ 16:55:40 #269
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165177147
Nu nog 1070 complex en Hikmah school en Muhaysni kan zich gaan ophangen uit frustratie.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165177172
quote:
7s.gif Op donderdag 8 september 2016 16:54 schreef Infection het volgende:

[..]

Dat gaat over IS, niet over de Koerden. Maarja, die Koerden zullen ze wel meepakken, Turkije kennende.
tuurlijk. isis en de pkk staan op gelijke voet vwb de turkse "to do list"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165177185
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 16:55 schreef Zahreddine het volgende:
Nu nog 1070 complex en Hikmah school en Muhaysni kan zich gaan ophangen uit frustratie.
misschien is ergens al opgeblazen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 16:58:54 #272
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165177229
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 16:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

misschien is ergens al opgeblazen
Over die lelijkaard gesproken

Souria4Syrians twitterde op donderdag 08-09-2016 om 15:29:26 After promising jihadists to lead them to victory and "liberate #Aleppo"Muhaysini now says he is "Only a soldier" https://t.co/uS1rPOyHc1 reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165177361
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 16:58 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Souria4Syrians twitterde op donderdag 08-09-2016 om 15:29:26 After promising jihadists to lead them to victory and "liberate #Aleppo"Muhaysini now says he is "Only a soldier" https://t.co/uS1rPOyHc1 reageer retweet
aint we all
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 17:06:52 #274
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165177409
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 16:58 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Over die lelijkaard gesproken

Souria4Syrians twitterde op donderdag 08-09-2016 om 15:29:26 After promising jihadists to lead them to victory and "liberate #Aleppo"Muhaysini now says he is "Only a soldier" https://t.co/uS1rPOyHc1 reageer retweet
Drop die dikke dan maar bij het front
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 17:21:38 #275
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165177719
Suhayl _O_ _O_ _O_



One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165178667
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 15:58 schreef Richestorags het volgende:

Niet gek dat Amerikanen zo wereldvreemd zijn.
nog zo een wereld vreemde statement

OIRSpox twitterde op donderdag 08-09-2016 om 17:20:13 We are working with #Turkey and our SDF partners to come up with a #gameplan for #Raqqa reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 18:09:40 #277
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165178726
EjmAlrai twitterde op donderdag 08-09-2016 om 18:08:55 If no-deal or late-deal between #Russia & #USA, something big preparing around #Aleppo that never observed +3500 Ridwan militants in 1place reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165178804
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 18:09 schreef Zahreddine het volgende:
EjmAlrai twitterde op donderdag 08-09-2016 om 18:08:55 If no-deal or late-deal between #Russia & #USA, something big preparing around #Aleppo that never observed +3500 Ridwan militants in 1place reageer retweet
fuah? ya ali! ya hussein!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165178839
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 08-09-2016 om 17:51:16 #EuphratesShield: more displaced ppl coming back 2 #Jarablus where Turkey will provide electricity. Pics Ahmed Assaf https://t.co/5qSrx5uqgo reageer retweet
zelfs het assadistische hartland van latakia is een zooitje zeg, als je die tweets zo leest

tobiaschneider twitterde op donderdag 08-09-2016 om 17:23:47 (1) After two days of rumors, it seems that the notorious loyalist warlord and smuggler Aymen Jaber has fled Syria. https://t.co/i5RUnA6d3g reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165179318
zozo

lrozen twitterde op donderdag 08-09-2016 om 17:32:40 CNN Int'l reporting US and Russia have agreement on 13 of 15 elements of Syria deal, two sticking points reageer retweet
what is aleppo?

reuterspictures twitterde op donderdag 08-09-2016 om 16:43:11 What is Aleppo? 50 photos documenting the conflict in the Syrian city over the past 5 years https://t.co/VF1sqHkeqX https://t.co/hM0U7A77cA reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165179353
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 18:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

fuah? ya ali! ya hussein!
Sektarisme level moet hoog blijven lan! Anders wordt deze oorlog saai natuurlijk. (*sarcasme)
pi_165179413
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 18:38 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Sektarisme level moet hoog blijven lan! Anders wordt deze oorlog saai natuurlijk. (*sarcasme)
die geest gaat niet meer in de fles
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165179431
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 18:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

nog zo een wereld vreemde statement

OIRSpox twitterde op donderdag 08-09-2016 om 17:20:13 We are working with #Turkey and our SDF partners to come up with a #gameplan for #Raqqa reageer retweet
Probleem is natuurlijk dat 20 verschillende mensen altijd wat roepen bij de VS. Als je dat bijvoorbeeld vergelijkt met Rusland zie je alleen Lavrov, Putin en Peskov wat zeggen.

Of dat komt omdat we de rest niet in de media zien :+
pi_165179448
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 18:42 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Probleem is natuurlijk dat 20 verschillende mensen altijd wat roepen bij de VS. Als je dat bijvoorbeeld vergelijkt met Rusland zie je alleen Lavrov, Putin en Peskov wat zeggen.

Of dat komt omdat we de rest niet in de media zien :+
denk dat het veel uitmaakt als je de russische taal niet machtig bent
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 18:45:17 #285
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165179499
Volgende maand naar Mosul jongons!!!

http://www.wsj.com/articl(...)eral-says-1473339951

Ofzo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165179505
Wat is dat ge-lan steeds? Iets Turks?
pi_165179559
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 18:45 schreef BEFEM het volgende:
Wat is dat ge-lan steeds? Iets Turks?
waz met jou LAN?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165179643
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 18:45 schreef BEFEM het volgende:
Wat is dat ge-lan steeds? Iets Turks?
Heeft iets met internet te maken geloof ik... snap het ook niet helemaal. Ik zeg het maar omdat ik het de turkse jongens op school altijd veel hoorde zeggen. Misschien hadden ze nooit snelle internet thuis..?
pi_165179780
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 18:50 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Heeft iets met internet te maken geloof ik... snap het ook niet helemaal. Ik zeg het maar omdat ik het de turkse jongens op school altijd veel hoorde zeggen. Misschien hadden ze nooit snelle internet thuis..?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165180408
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 18:50 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Heeft iets met internet te maken geloof ik...
_O-.
  donderdag 8 september 2016 @ 19:23:54 #291
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165180509

Voorbij de blauwe streep is wat SAA heeft gewonnen tov voor het JAF-offensief.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165180631
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 19:23 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
Voorbij de blauwe streep is wat SAA heeft gewonnen tov voor het JAF-offensief.
Syrian Arab Army bestaat niet meer, LAN. we moeten een nieuwe naam bedenken ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165180906
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_165181116
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 19:50:46 #295
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165181204
quote:
Beetje nietszeggend. Wat gaat er fout dan? Ik kan hier niet uit halen wat de regering doet.
pi_165181323
quote:
1s.gif Op donderdag 8 september 2016 19:50 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Beetje nietszeggend. Wat gaat er fout dan? Ik kan hier niet uit halen wat de regering doet.
er gaat helemaal niks fout. het beleid van damascus is gewoon op alle fronten dwarszitten waar de hulp het meest nodig is. gewoon standaard beleid door de jaren. nietszeggend in zo verre dat het niks nieuws is, maar opmerkelijk wel dat hulporganisaties die formeel gezien alles via damascus moeten doen nu zeggen van fuck you! zoek het uit. we gaan onze eigen ding doen. dan maar "illegaal" om damascus heen, aangezien damascus ons op alle fronten zit te dwarsbomen. wat voor consequenties dit zal hebben zou moeten blijken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 19:56:38 #297
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165181335
Ah de vermaarde White Helmets ook
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 september 2016 @ 19:59:08 #298
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165181381
quote:
10s.gif Op donderdag 8 september 2016 19:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

er gaat helemaal niks fout. het beleid van damascus is gewoon op alle fronten dwarszitten waar de hulp het meest nodig is. gewoon standaard beleid door de jaren. nietszeggend in zo verre dat het niks nieuws is, maar opmerkelijk wel dat hulporganisaties die formeel gezien alles via damascus moeten doen nu zeggen van fuck you! zoek het uit. we gaan onze eigen ding doen. dan maar "illegaal" om damascus heen, aangezien damascus ons op alle fronten zit te dwarsbomen. wat voor consequenties dit zal hebben zou moeten blijken.
Ik zou er niet te zeker van zijn. De enige partij die deals heeft gemaakt in dit conflict is de Syrische overheid. Soms zelfs lijken voor honderd strijders. De terroristen slachten rustig een hele basis en dorp eromheen af.

Darayya voor Idlib. Stadje ernaast voor Idlib.
pi_165181382
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2016 19:56 schreef Szura het volgende:
Ah de vermaarde White Helmets ook
pavlov reactie?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165181856
kon je op wachten

DailySabah twitterde op donderdag 08-09-2016 om 20:09:50 BREAKING — At least 5 people killed in explosion in Jarablus, Turkish officials say https://t.co/U5tGWvA4G4 https://t.co/kQQLTbe2hm reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 september 2016 @ 20:27:47 #301
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165181982


:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')