abonnement Unibet Coolblue
pi_165067850
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_165067888
-O- je vergat de TT aan te passen.
◢◤
pi_165067899
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:38 schreef Oversight het volgende:

[..]

:') zijn ze ff zoet.
Meesten waren al gebombardeerd door de VS om ISIS versterking vanuit Jarablus richting Manbij te voorkomen
Say what?
pi_165067918
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:38 schreef UpsideDown het volgende:
De SDF zal daar waarschijnlijk stellingen opbouwen en de bruggen opblazen
is dat wishfull thinking?

hoe kijk jij tegen deze move van de Turken? je bent bent 1 van de vaste users van dit topic met een uitgesproken mening, maar vwb deze move van Turken, die overduidelijk gesteund wordt door de Russen ben je akelig stil (tenzij ik iets gemist heb)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165067919
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:40 schreef Oversight het volgende:
-O- je vergat de TT aan te passen.
hoe moet ie worden dan ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_165067953
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:41 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

hoe moet ie worden dan ?
:{w Turkije komt ook buiten spelen.
◢◤
pi_165067977
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:41 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

hoe moet ie worden dan ?
is een goede TT ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165068007
quote:
99s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

is dat wishfull thinking?

hoe kijk jij tegen deze move van de Turken? je bent bent 1 van de vaste users van dit topic met een uitgesproken mening, maar vwb deze move van Turken, die overduidelijk gesteund wordt door de Russen ben je akelig stil (tenzij ik iets gemist heb)
De VS zal zijn huidige grip op Syri via de SDF niet zomaar opgeven, er zijn nog altijd SOF-eenheden op de grond daar
Say what?
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:43:21 #10
19194 Oversight
◢◤
pi_165068008
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:41 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[ afbeelding ]

"That boy has destroyed us"

daaaaaaaaaammmn
:') zijn martyrs iets anders dan doden?
◢◤
pi_165068035
Turkish tanks enter Syria in new front against ISIL
Turkey sends in more tanks west of Jarablus, opening a new front in its battle against ISIL positions on the border.

video

http://www.aljazeera.com/(...)160903131731273.html
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:44:29 #12
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165068065
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:43 schreef StaceySinger het volgende:
Turkish tanks enter Syria in new front against ISIL
Turkey sends in more tanks west of Jarablus, opening a new front in its battle against ISIL positions on the border.

video

http://www.aljazeera.com/(...)160903131731273.html
Was 8 uur geleden al bekent.
pi_165068067
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:43 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

De VS zal zijn huidige grip op Syri via de SDF niet zomaar opgeven, er zijn nog altijd SOF-eenheden op de grond daar
dit is geen antwoord op mijn vraag. vind je het moeilijk om er open over te zijn?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:45:23 #14
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165068108
De VS komt over een paar maanden in actie als ze het zat zijn. Dan is het een fluitje van een cent voor de VS.
pi_165068133
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:43 schreef StaceySinger het volgende:
Turkish tanks enter Syria in new front against ISIL
Turkey sends in more tanks west of Jarablus, opening a new front in its battle against ISIL positions on the border.

video

http://www.aljazeera.com/(...)160903131731273.html
oud :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:45:48 #16
19194 Oversight
◢◤
pi_165068135
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:44 schreef Roffa123 het volgende:

[..]

Was 8 uur geleden al bekent.
:{w bekend.
◢◤
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:46:05 #17
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165068147
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:45 schreef Oversight het volgende:

[..]

:{w bekend.
Betwetertje.
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:47:10 #18
19194 Oversight
◢◤
pi_165068203
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:46 schreef Roffa123 het volgende:

[..]

Betwetertje.
:{w Als je migreert in plaats van verhuisd, dan zou je dit ook moeten weten.
◢◤
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:47:56 #19
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165068237
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:47 schreef Oversight het volgende:

[..]

:{w Als je migreert in plaats van verhuisd, dan zou je dit ook moeten weten.
Hahahahahhaha
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:48:18 #20
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165068256
quote:
99s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit is geen antwoord op mijn vraag. vind je het moeilijk om er open over te zijn?
Het verschil is dat de Turken nu zelf mee doen omdat hun proxy's keer op keer falen op het slagveld in Syri. Het zal wel uitdraaien op een patstelling.
Say what?
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:48:55 #21
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165068278
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:47 schreef Roffa123 het volgende:

[..]

Hahahahahhaha
Maar mensen in ons stadje spreken van de verRotterdamisering en noemen het Rotterdamse-migranten, vandaar.
pi_165068317
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:48 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Het verschil is dat de Turken nu zelf mee doen omdat hun proxy's keer op keer falen op het slagveld in Syri. Het zal wel uitdraaien op een patstelling.
nog steeds geen antwoord op mijn vraag, maar is goed. ik begrijp dat het gevoelig ligt
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:50:40 #23
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165068360
quote:
99s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:49 schreef Slayage het volgende:

[..]

nog steeds geen antwoord op mijn vraag, maar is goed. ik begrijp dat het gevoelig ligt
Maar kom goed.
pi_165068364
Sajur is niet de grens en de VS heeft dat ook helemaal niet gezegd. UpsideDown zit weer aan het bier volgens mij. _O-
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:51:33 #25
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165068408
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:50 schreef Atak het volgende:
Sajur is niet de grens en de VS heeft dat ook helemaal niet gezegd. UpsideDown zit weer aan het bier volgens mij. _O-
Bron?
Say what?
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:53:49 #26
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165068511
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:51 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Bron?
Hoe kan er nou een bron zijn van iets wat niet is gezegd?
pi_165068567
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:41 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[ afbeelding ]

"That boy has destroyed us"

daaaaaaaaaammmn
End game is dichtbij. Daarom is Poetin zo geneigd om een deal te maken. Als er een deal tussen Assad+FSA komt dan heeft de VS niks meer te zeggen. De Russen en de Turken klaren de klus binnen paar maanden.
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:54:55 #28
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:55:59 #29
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165068633
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:54 schreef Atak het volgende:

[..]

End game is dichtbij. Daarom is Poetin zo geneigd om een deal te maken. Als er een deal tussen Assad+FSA komt dan heeft de VS niks meer te zeggen. De Russen en de Turken klaren de klus binnen paar maanden.
Tenzij de VS met groot materiaal komt netals de golf oorlog. Toen kwamen ze met 700.000 troepen.
pi_165068726
quote:
_O- _O- _O-

quote:
"We will not stand with our hands tied. We will liberate our areas and land from the Ottoman Turkish occupation and its factions," he said.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:01:02 #31
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165068915
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 september 2016 22:56 schreef Atak het volgende:

[..]

Bron van wat? Jij moet een bron geven dat Sajur de grens is. Jij beweerde het, debiel. :7
Ow dat staat natuurlijk niet in Turkse kranten
EjmAlrai twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 07:23:32 Putin and Erdogan have agreed on a restricted road map in Syria: the Kurds & Nusra will… https://t.co/SkwG8UftGm https://t.co/CHGbaRtFva reageer retweet
Pynnha108 twitterde op woensdag 31-08-2016 om 03:42:17 @EjmAlrai PUK Pesh now in Manbij - Turkey promising to stay North of Sajur River - SDF pushing to Al Bab from Afrin & W Manbij with US CAS reageer retweet
Say what?
pi_165069077
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:01 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Ow dat staat natuurlijk niet in Turkse kranten
EjmAlrai twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 07:23:32 Putin and Erdogan have agreed on a restricted road map in Syria: the Kurds & Nusra will… https://t.co/SkwG8UftGm https://t.co/CHGbaRtFva reageer retweet
Kom even met serieuze bronnen. Wordpress-gebral ga ik niet lezen.
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:04:09 #33
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165069092
Ik heb ook nooit gezegd dat die grens permanent is, geldt tijdens het huidige bestand
Say what?
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:04:24 #34
19194 Oversight
◢◤
pi_165069108
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:03 schreef Atak het volgende:

[..]

Kom even met serieuze bronnen. Wordpress-gebral ga ik niet lezen.
_O- Alleen als het op twitter staat, of wiki.
◢◤
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:04:38 #35
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165069129
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:03 schreef Atak het volgende:

[..]

Kom even met serieuze bronnen. Wordpress-gebral ga ik niet lezen.
Gewoon naar de map kijken
Say what?
pi_165069248
EHSANI22 twitterde op zaterdag 03-09-2016 om 22:46:18 Armed groups in #Aleppo declared Castello military target and will imminently use all military means 2 attack. https://t.co/KHWBuPfgZL reageer retweet
pi_165069284
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:04 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Gewoon naar de map kijken
Nogmaals: kom met serieuze bronnen. Tevens spreekt de schrijver jou tegen: hij zegt dat de VS en de Koerden de grote verliezers zullen zijn. Maareh geef ff serieuze bronnen.
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:11:09 #38
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165069451
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:07 schreef Atak het volgende:

[..]

Nogmaals: kom met serieuze bronnen. Tevens spreekt de schrijver jou tegen: hij zegt dat de VS en de Koerden de grote verliezers zullen zijn. Maareh geef ff serieuze bronnen.
Logica
1. er is een bestand
2. er moet ergens een grens getrokken zijn
3. rivier is een logische grens, het SDF gebied was al tot de rivier
4. ik heb nog geen bewijs gezien dat bovenstaaande conclusie onjuist is
Say what?
pi_165069487
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:01 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Pynnha108 twitterde op woensdag 31-08-2016 om 03:42:17 @EjmAlrai PUK Pesh now in Manbij - Turkey promising to stay North of Sajur River - SDF pushing to Al Bab from Afrin & W Manbij with US CAS reageer retweet
deze tweet is je bron?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165069498
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:11 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Logica
1. er is een bestand
2. er moet ergens een grens getrokken zijn
3. rivier is een logische grens, het SDF gebied was al tot de rivier
4. ik heb nog geen bewijs gezien dat bovenstaaande conclusie onjuist is
Ok. Maar geef ook even een bron om die punten te onderbouwen. Waar is je bron dat er een bestand is om te beginnen?
pi_165069506
deze kant gaat het op

"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_165069526
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:11 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Logica
1. er is een bestand
2. er moet ergens een grens getrokken zijn
3. rivier is een logische grens, het SDF gebied was al tot de rivier
4. ik heb nog geen bewijs gezien dat bovenstaaande conclusie onjuist is
de conclusie is aannemelijk betekent niet dat het waar is :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:12:54 #43
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165069527
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:12 schreef StaceySinger het volgende:
deze kant gaat het op

[ afbeelding ]
Wat een oude kaart is dat.
pi_165069548
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:12 schreef StaceySinger het volgende:
deze kant gaat het op

[ afbeelding ]
wel als het aan de imperialisten ligt idd :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:13:46 #45
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165069556
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:12 schreef Atak het volgende:

[..]

Ok. Maar geef ook even een bron om die punten te onderbouwen. Waar is je bron dat er een bestand is om te beginnen?
Hoezo dit staat in post #28
Say what?
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:14:24 #46
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165069588
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:12 schreef StaceySinger het volgende:
deze kant gaat het op

[ afbeelding ]
Welke oorlog was dat?
pi_165069911
quote:
99s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

wel als het aan de imperialisten ligt idd :Y
En ce qui concerne les Kurdes qui jouent un rle en Syrie, ils seront mangs la mme sauce sans tre un instrument qui divise le pays. Comme la situation en Syrie est sans cesse changeante, la moindre entorse l’accord russe poussera les deux superpuissances directement impliques en Syrie – les EU et la Russie – fournir aux Kurdes le soutien ncessaire
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:24:11 #48
19194 Oversight
◢◤
pi_165069962
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:22 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

En ce qui concerne les Kurdes qui jouent un rle en Syrie, ils seront mangs la mme sauce sans tre un instrument qui divise le pays. Comme la situation en Syrie est sans cesse changeante, la moindre entorse l’accord russe poussera les deux superpuissances directement impliques en Syrie – les EU et la Russie – fournir aux Kurdes le soutien ncessaire
:') Landement sil vous plais?
◢◤
pi_165070055
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:13 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Hoezo dit staat in post #28
Dat is geen bron.
pi_165070090
quote:
1s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:27 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat is geen bron.
wat noem jij dan precies een bron?
of waar zoek je ze zelf het liefste op ?
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:31:24 #51
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165070174
quote:
99s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

de conclusie is aannemelijk betekent niet dat het waar is :P
Blijkbaar wel, althans dat kunnen we nu concluderen na een aantal dagen

De VS heeft letterlijk gezegd dat ze de activiteiten van TR steunen rond Jarablus maar alle activiteiten ten zuiden daarvan afkeuren
quote:
Pentagon press secretary Peter Cook said the clashes were of "deep concern," adding that they were not coordinated with U.S. forces, "and we do not support them."

"Uncoordinated operations and maneuvers only provide room for ISIL to find sanctuary and continue planning attacks against Turkey, the SDF, the United States, and our partners around the world," the statement said.
quote:
The Jarablus Military Council, which is part of the SDF, said its fighters will withdraw to areas south of the Sajour River, a tributary of the Euphrates. The Sajour is north of Manbij.

"We declare the withdrawal of our forces to south, to the Sajour River, to preserve the lives of civilians and so that they (Turks and their allies) don't have any justification to continue shelling civilians," the council said.
http://www.nytimes.com/ap(...)p-ml-syria.html?_r=0
Say what?
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:33:40 #52
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165070231
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:28 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

wat noem jij dan precies een bron?
of waar zoek je ze zelf het liefste op ?
Reuters meldt een bestand, maar Atak erkend dat niet want hij wil dat eigenlijk niet
Say what?
pi_165070293
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:33 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Reuters meldt een bestand, maar Atak erkend dat niet want hij wil dat eigenlijk niet
ja uit betrouwbare bronnen citeren is hier wel heel belangrijk dat ben ik met je eens
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:54:19 #54
19194 Oversight
◢◤
pi_165070916
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:35 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

ja uit betrouwbare bronnen citeren is hier wel heel belangrijk dat ben ik met je eens
:{w Laten we er een wikipagina voor maken, die kloppen altijd.
◢◤
  zaterdag 3 september 2016 @ 23:57:22 #55
19194 Oversight
◢◤
pi_165071126
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_165071220
Nog n keer, Turkije hoeft niet aan een bestand te houden of naar Amerika te luisteren. Ze kunnen het zelf ook wel makkelijk aan.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_165071248
ypg moet vernietigd worden! Eerder dan isis!
Fuck Amerika, Rusland en Assad!
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zondag 4 september 2016 @ 00:06:12 #59
19194 Oversight
◢◤
pi_165071256
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 00:04 schreef Mathemaat het volgende:
Nog n keer, Turkije hoeft niet aan een bestand te houden of naar Amerika te luisteren. Ze kunnen het zelf ook wel makkelijk aan.
_O-
◢◤
  zondag 4 september 2016 @ 00:07:28 #60
19194 Oversight
◢◤
pi_165071287
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 00:01 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

de film Themroc ^O^
:? is ie de moeite waard?
◢◤
  zondag 4 september 2016 @ 00:09:28 #61
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165071337
Heel dat Midden Oosten bombarderen, zijn we dr klaar mee, genoeg oorlog afgelopen 1500 jaar in dat gebied.
pi_165071340
Chaos bij de Southern Front. Niet erg handig voor Assad, nu moet hij daar ook nog eens manschappen aan toewijden.
NEE!
  zondag 4 september 2016 @ 00:09:59 #63
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165071356
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 00:09 schreef HexHunter het volgende:
Chaos bij de Southern Front. Niet erg handig voor Assad, nu moet hij daar ook nog eens manschappen aan toewijden.
Rusland met tanks.
pi_165071375
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 00:09 schreef Roffa123 het volgende:

[..]

Rusland met tanks.
Dat doen ze nu al niet eens bij het belangrijkste front van de oorlog, Aleppo stad.
NEE!
pi_165071382
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 00:07 schreef Oversight het volgende:

[..]

:? is ie de moeite waard?
De film heeft een sterk anarchistisch karakter. Er worden geen verstaanbare conversaties gevoerd, de weinige dialogen vinden plaats in een fantasietaal.

Themroc vertelt het verhaal van een simpele arbeider die op een dag de sleur niet meer aankan en rebelleert. Hij gaat tekeer tegen zijn baas en verleidt diens secretaresse. Thuisgekomen metselt hij de deur van zijn kamer dicht en hakt de gevel van zijn buitenmuur uit, waardoor hij een soort stadse holbewoner wordt. Zijn rebellie heeft een aanstekende werking.

"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  zondag 4 september 2016 @ 00:12:24 #66
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165071421
Of we pakken de kern aan. Al Baghadi kielhalen.
  zondag 4 september 2016 @ 00:29:26 #67
19194 Oversight
◢◤
pi_165071778
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 00:12 schreef Roffa123 het volgende:
Of we pakken de kern aan. Al Baghadi kielhalen.
:{w Of het is nu bedtijd.
◢◤
pi_165072621
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 23:22 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

En ce qui concerne les Kurdes qui jouent un rle en Syrie, ils seront mangs la mme sauce sans tre un instrument qui divise le pays. Comme la situation en Syrie est sans cesse changeante, la moindre entorse l’accord russe poussera les deux superpuissances directement impliques en Syrie – les EU et la Russie – fournir aux Kurdes le soutien ncessaire
:{w

nederlandstalige forum en alles
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 01:38:23 #69
19194 Oversight
◢◤
pi_165072688
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 01:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

:{w

nederlandstalige forum en alles
^O^ en nu proberen te onthouden.
◢◤
pi_165072821
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165072825
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 01:38 schreef Oversight het volgende:

[..]

^O^ en nu proberen te onthouden.
ananin...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 01:53:13 #72
19194 Oversight
◢◤
pi_165072838
quote:
10s.gif Op zondag 4 september 2016 01:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

ananin...
◢◤
  zondag 4 september 2016 @ 02:58:11 #74
19194 Oversight
◢◤
pi_165073692
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 02:58 schreef Oversight het volgende:

[..]

:') samenvatting?
A well placed source in Mosul informed on Wednesday that ISIS members have executed a number of youths of the city by slicing them with chainsaws.

Sharing details the source said, “ISIS fighters have executed nine youths of Mosul. The outfit accused that these youths belonged to an anti-ISIS resistance faction”.
pi_165074750
Het mooie is, dat Erdogan ook Amerika uitgespeeld heeft en dat ze nu naar Turkije luisteren. Ik bewonder Erdogan, maar ik zou Erdogan niet als mijn schoonvader willen hebben. _O-
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_165074946
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 01:53 schreef Oversight het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165074959
wat is deze

michaelkeyes twitterde op zaterdag 03-09-2016 om 04:08:35 ISIS suicide bomber hits IED, launches his car in the air where he detonates himself in mid air. ???? https://t.co/Lr4PUCNLmB reageer retweet
quote:
ze hebben te vaak scarface gekeken...

[ Bericht 42% gewijzigd door Slayage op 04-09-2016 11:10:50 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165075060
beelden van gisteren. het geluid van de inkomende schoten va 2:22 :7

wat zegt die gast op 4:00?


de soundtrack van dit filmpje :')


voor het eerst dat ik die lichtbepantserde otokar cobra zie in syrie



turkse infanterie ook aanwezig kennelijk



[ Bericht 6% gewijzigd door Slayage op 04-09-2016 10:51:40 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165075382
lijkt erop dat de assadisten uiteindelijk gaan doorstoten bij aleppo

sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 05:55:39 Syrian Army & allies are in full control of Technical & Armament Colleges, more than 60% of Base/Complex captured https://t.co/MQmqEgOrgJ reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 10:47:30 al-Amiriyah & al-Jam'iyat hill captured by SAA & Hezbollah in south Aleppo reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165075591
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165075621
leith is idd een doodnormale twitteraar

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 11:15:38 #83
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165075816
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 11:04 schreef Slayage het volgende:
leith is idd een doodnormale twitteraar

[ afbeelding ]
Hij heeft wel een grote mond voor iemand die niet meevecht inderdaad.
pi_165075824
erdo gisteren met puten gesproken en vandaag met obama. ik ben benieuwd wat het resultaat vwb syrie zal zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165075840
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 11:15 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hij heeft wel een grote mond voor iemand die niet meevecht inderdaad.
Hij zegt toch niets verkeerd?
pi_165075866
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 11:15 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hij heeft wel een grote mond voor iemand die niet meevecht inderdaad.
hij zal best zijn bronnen binnen het leger hebben en als twitteraar maakt dat hem natuurlijk interessant om te volgen, maar als je zoooo partijdig bent zoals oa uit deze tweets blijkt sijpelt je mening vaak gewoon door in je reguliere tweets, daarom vind ik hem geen prettige twitteraar.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165075875
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 11:16 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Hij zegt toch niets verkeerd?
deze man is onderdeel van de "vrije media" je weetz :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165075890
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 11:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

deze man is onderdeel van de "vrije media" je weetz :P
Ik zie niet in wat het probleem is.
pi_165076250
het heeft ff geduurd, maar de kogel lijkt door de kerk vwb de basis

sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 11:37:30 Unconfirmed: Artillery College captured reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 11:38:50 SOHR also confirms SAA capture of Armament College reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165076272
sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 11:21:46 Storage Base east of Ma'rata reportedly captured by SAA & Hezbollah reageer retweet
Dat is die enorme heuvel bij Khan Touman.
Wel erg onverwacht.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 4 september 2016 @ 11:45:06 #91
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165076299
Zijn er nog doden gevallen?
pi_165076335
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 11:45 schreef Roffa123 het volgende:
Zijn er nog doden gevallen?
das niet aannemelijk
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165076355
sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 11:47:01 SAA & Hezbollah are currently storming Qarassi town after taking control of its hill reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 4 september 2016 @ 11:49:13 #94
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165076378
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 11:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

das niet aannemelijk
Daar draait een oorlog namelijk meestal om.
pi_165076379
durmak yok!

sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 11:46:04 FSA capture Tweiran south of al-Ra'i, Aleppo https://t.co/sZ4X5oz7Hg reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165076388
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 11:49 schreef Roffa123 het volgende:

[..]

Daar draait een oorlog namelijk meestal om.
waar om?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 11:49:57 #97
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165076403
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 11:49 schreef Slayage het volgende:

[..]

waar om?
Doden.
pi_165076419
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 11:48 schreef IPA35 het volgende:
sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 11:47:01 SAA & Hezbollah are currently storming Qarassi town after taking control of its hill reageer retweet
guerilla prikacties, dag in dag uit de rebellen afmatten met voornamelijk vervangbare afghanen en dan de echte aanval met hezz en alles.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165076433
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 11:49 schreef Roffa123 het volgende:

[..]

Doden.
doden of gedood worden. twee smaakjes.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 11:52:02 #100
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165076451
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 11:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

doden of gedood worden. twee smaakjes.
Tja, want als het alleen om landje pik gaat kun je ook indienen bij de VN.
  zondag 4 september 2016 @ 11:52:42 #101
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165076463
Wat ik niet snap is dat de VN wapens zoals Gifgas als een notdone ziet. Maar waarom verbieden ze niet gewoon alle wapens?
pi_165076473
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 11:52 schreef Roffa123 het volgende:

[..]

Tja, want als het alleen om landje pik gaat kun je ook indienen bij de VN.
of bij de ombudsman
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 11:53:31 #103
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165076481
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 11:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

of bij de ombudsman
Kan ook.
pi_165076482
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 11:52 schreef Roffa123 het volgende:
Wat ik niet snap is dat de VN wapens zoals Gifgas als een notdone ziet. Maar waarom verbieden ze niet gewoon alle wapens?
omdat dat niet in de aard van mens is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 11:54:02 #105
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_165076489
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 11:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

omdat dat niet in de aard van mens is.
Hoe bedoel je?
pi_165076572
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 11:54 schreef Roffa123 het volgende:

[..]

Hoe bedoel je?
oorlog is onderdeel van de natuur

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165076790
markito0171 twitterde op zondag 04-09-2016 om 12:07:04 #Syria #Aleppo #IS-bomber targeted a gathering of civilians in Khalfatli north east of #Azaz (4 dead) reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 12:16:30 #108
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165076931
Goeie timing van SAA/Rusland, geeft ze weer meer leverage richting de Amerikanen wat betreft die gare onderhandelingen die ze nog steeds voeren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 12:23:32 #109
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165077092
Hopelijk kan vandaag FSA in Al-Rai, FSA in Jarablus bereiken :Y
pi_165077126
dit is huge if true

AlArabiya_Eng twitterde op zondag 04-09-2016 om 12:10:32 #BREAKING: Syria deal would involve government forces withdrawing from supply route north of Aleppo, area would become ‘weapons-free’ zone reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 12:26:04 #111
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165077157
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 12:24 schreef Slayage het volgende:
dit is huge if true

AlArabiya_Eng twitterde op zondag 04-09-2016 om 12:10:32 #BREAKING: Syria deal would involve government forces withdrawing from supply route north of Aleppo, area would become ‘weapons-free’ zone reageer retweet
Deal zou ook betekenen dat Rusland niet in oppositie gebieden mag bombarderen.

Geloof er niet zoveel van :')

e:

GeopoliticsWar twitterde op zondag 04-09-2016 om 12:09:46 More: #US #Syria envoy says under #Syria deal, #Russia would prevent government jets from bombing "opposition areas." reageer retweet
pi_165077230
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 12:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Deal zou ook betekenen dat Rusland niet in oppositie gebieden mag bombarderen.

Geloof er niet zoveel van :')

e:

GeopoliticsWar twitterde op zondag 04-09-2016 om 12:09:46 More: #US #Syria envoy says under #Syria deal, #Russia would prevent government jets from bombing "opposition areas." reageer retweet
dunno uiteindelijk moet het allemaal blijken uiteraard. in het verleden hebben we gezien dat het staakt het vuren weinig heeft opgeleverd, maar toen was er geen brede deal met een duidelijk doel, misschien hebben de machten dat dit keer wel. we gaan het zien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165077245
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 12:30:10 #114
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165077250
Ik hoor dat de Ramouseh Artillery basis bijna volledig is terug gepakt?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165077508
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 12:41:45 #116
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165077513
Ik geloof eigenlijk ook totaal niet in een deal. Zouden de Amerikanen na al die jaren nou eindelijk hebben kunnen bepalen welke oppositiefracties extremistisch/Al Qaeda-achtig zijn? En zouden de Russen daadwerkelijk stoppen met het bombarderen van 'oppositiegebied'? Welk gebied is dat dan in godsnaam want bijna overal werken ze ze samen met extremisten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165077546
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 12:41 schreef Szura het volgende:
Ik geloof eigenlijk ook totaal niet in een deal. Zouden de Amerikanen na al die jaren nou eindelijk hebben kunnen bepalen welke oppositiefracties extremistisch/Al Qaeda-achtig zijn? En zouden de Russen daadwerkelijk stoppen met het bombarderen van 'oppositiegebied'? Welk gebied is dat dan in godsnaam want bijna overal werken ze ze samen met extremisten.
misschien zijn niet alle details ingevuld maar is er een soort framework waarin de grote spelers zich in kunnen vinden?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 12:45:26 #118
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165077600
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 12:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

misschien zijn niet alle details ingevuld maar is er een soort framework waarin de grote spelers zich in kunnen vinden?
Dat werkt alleen weer allerlei schendingen en creatieve invullingen in de hand.

Waarom zou de SAA trouwens in godsnaam akkoord gaan met het verlaten van Castello Road? De terroristen verklaarden die weg gisteren nog tot militair gebied, niet waar?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165077651
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 12:45 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat werkt alleen weer allerlei schendingen en creatieve invullingen in de hand.

Waarom zou de SAA trouwens in godsnaam akkoord gaan met het verlaten van Castello Road? De terroristen verklaarden die weg gisteren nog tot militair gebied, niet waar?
dunno dude. we hebben genoeg gekke dingen gezien in nu bijna zes jaar, dan zou dit iig niet het gekste zijn :P maar misschien is het gewoon BS :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 12:49:53 #120
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165077701
De enige manier waarop die 2 voorwaarden nuttig zouden zijn is als FSA en Assad voor vredesbesprekingen gaan. Anders slaat het gewoon nergens op.
  zondag 4 september 2016 @ 12:50:32 #121
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165077717
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 04-09-2016 om 12:39:27 E.#Qalamoun: Jaish Al-Islam counter-attacking after #ISIS assault. 1 tank, one 14.5 mm gun & ammo seized. https://t.co/0r4A8DTGC3 reageer retweet
Ten oosten van Qalamoun is toch alleen woestijn? Enige waar JaI naar toe zou kunnen trekken ten oosten is Palmyra :')
  zondag 4 september 2016 @ 12:50:59 #122
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165077727
Volgens mij is het gezamenlijke hoofddoel (naar de buitenwereld in ieder geval) om belegerde gebieden te ontlasten. Dan lijkt het mij waardevoller om akkoorden a la Darayya uit te onderhandelen eigenlijk. Maar ja, de 'rebellen' hebben nimmer een dergelijke vrije aftocht gegund aan belegerde SAA'ers.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 12:52:19 #123
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165077764
AFP twitterde op zondag 04-09-2016 om 12:35:33 US says no Syria deal yet after Russia ‘walked back’ agreements https://t.co/wZRIaJaZmb reageer retweet
lol

Zouden de Amerikanen echt denken dat de Russen met die voorwaarden akkoord zouden gaan?
pi_165077792
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 12:53:47 #125
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165077799
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 12:49 schreef ClapClapYourHands het volgende:
De enige manier waarop die 2 voorwaarden nuttig zouden zijn is als FSA en Assad voor vredesbesprekingen gaan. Anders slaat het gewoon nergens op.
Precies. Dit kan je wel lekker in China uit onderhandelen, maar als de partijen op de grond elkaar blijven wantrouwen heeft het totaal geen nut.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 12:55:09 #126
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165077840
FSA lijkt trouwens ten zuiden van Al-Rai te trekken. Nog weinig beweging ten oosten van Al-Rai, alleen een paar airstrikes.
  zondag 4 september 2016 @ 12:55:43 #127
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165077856
Oh toch wel beweging aan het oosten _O-

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 04-09-2016 om 12:54:29 @QalaatAlMudiq #FSA keeps advancing East of Al-Rai & seized Al-Khaliliyah. https://t.co/WrHQh4a1vP reageer retweet
pi_165077859
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 12:53 schreef Szura het volgende:

[..]

Precies. Dit kan je wel lekker in China uit onderhandelen, maar als de partijen op de grond elkaar blijven wantrouwen heeft het totaal geen nut.
de partijen op de grond hebben in feite niks te willen omdat ze allemaal, inclusief assad, volledig afhankelijk zijn om te overleven aan de externe spelers, die moeten eruit komen en het plan vervolgens opleggen aan de lokale spelers, anders zijn we tot het einde der tijden nog steeds bezig met deze shit.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165077878
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 12:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Oh toch wel beweging aan het oosten _O-

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 04-09-2016 om 12:54:29 @QalaatAlMudiq #FSA keeps advancing East of Al-Rai & seized Al-Khaliliyah. https://t.co/WrHQh4a1vP reageer retweet
zou idd raar zijn als ze niet de grens dichten op prio 1 hebben staan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 12:57:23 #130
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165077899
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 12:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

zou idd raar zijn als ze niet de grens dichten op prio 1 hebben staan.
Ze hebben vandaag ook 2 dorpen ten zuiden van Al-Rai veroverd dus dunno precies wat ze willen of ze hebben genoeg troepen voor 2 fronten rond Al-Rai.
  zondag 4 september 2016 @ 12:58:07 #131
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165077921
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 12:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

de partijen op de grond hebben in feite niks te willen omdat ze allemaal, inclusief assad, volledig afhankelijk zijn om te overleven aan de externe spelers, die moeten eruit komen en het plan vervolgens opleggen aan de lokale spelers, anders zijn we tot het einde der tijden nog steeds bezig met deze shit.
Klopt, maar jij weet ook wat er dan gebeurt als een paar Rambo's gaan knallen bij Castello Road. Dan vliegen de verwijten over schendingen en de bommen al snel weer over en weer. En dat geeft de Russen weer de perfecte aanleiding om de Syrirs te ondersteunen bij luchtaanvallen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 12:59:47 #132
187810 Szura
Kijk eens aan!
  zondag 4 september 2016 @ 13:00:06 #133
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165077976
sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 11:29:56 SAA besieged east Aleppo (for the 2nd time) when Um al-Qara' hill was captured, operations now are to (re)encircle Aleppo reageer retweet
Say what?
pi_165078026
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165078042
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:00 schreef UpsideDown het volgende:
sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 11:29:56 SAA besieged east Aleppo (for the 2nd time) when Um al-Qara' hill was captured, operations now are to (re)encircle Aleppo reageer retweet
je loopt achter... scrol ff je feed verder :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 13:03:12 #136
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165078068
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 12:59 schreef Szura het volgende:

[..]

Welke gematigde rebellen? _O-
Jund al-Aqsa in Hama? JaI in Ghouta? JFS in Aleppo? Zinki in Aleppo? Turkmenen in Latakia of Aleppo? Wie bedoelen ze in godsnaam toch?
alles is relatief uiteraard :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 13:03:36 #138
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165078071
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 13:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

je loopt achter... scrol ff je feed verder :P
Deze allesomvattende tweet stond er nog niet tussen :Y)
Say what?
pi_165078105
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:03 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Deze allesomvattende tweet stond er nog niet tussen :Y)
deze alles omvattende tweet is niks nieuws :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 13:05:36 #140
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165078126
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 13:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

deze alles omvattende tweet is niks nieuws :*
Voor sommige media die dachten dat er geen belegering meer was wel :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 13:05:41 #141
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165078130
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 13:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

deze alles omvattende tweet is niks nieuws :*
:'(
Say what?
pi_165078270
quote:
bij de HDP zagen we hoe ze binnen enkele maanden hun masker van vredesduif opeens veranderden in oorlogsretoriek naar weer vredesduif.

het is maar hoe de wind staat.

nu ook weer uitspraken in duitsalnd dat ze pkk niet zien als terreur organisatie en dat ze het geen enkel probleem vinden dat de pkk turkse soldaten en politieagenten omlegt. en dan zijn het zogenaamd volksvertegenwoordigers in het parlement :') de politieke tak van de pkk, die geen afstand kan nemen van de pkk, zo simpel is het.

en dan zit zo'n celal altuntas te huilen over onderdrukking van "de koerden" alsof de pkk "de koerden" vertegenwoordigt. ze hadden nooit het bestand in turkije moeten opblazen, door het syrische conflict te importeren naar turkije.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165078278
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 13:05 schreef Szura het volgende:

[..]

Voor sommige media die dachten dat er geen belegering meer was wel :P
media anno 2016 :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165078285
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:05 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

:'(
*;
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165078355
OMG het laatste alinea van dat artikel.

_O- _O- _O-

quote:
De Koerden in Rojava hebben zich ook voor onze vrijheid en veiligheid opgeofferd door te vechten tegen IS. Als zij er niet waren geweest, waren in Europa waarschijnlijk nog meer aanslagen gepleegd. Onze regering moet Erdogan dwingen tot een dialoog met de Koerden en samen met de Koerden te vechten tegen IS. De EU moet tot economische sancties overgaan als hij weigert mee te werken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165078452
ze zijn drie dorpen verwijderd van de rivier

markito0171 twitterde op zondag 04-09-2016 om 13:17:35 #Syria #FSA took Al Khalīlīyah & Bab Laymun from #IS#IS only control 10km border to #Turkeyhttps://t.co/9EMBnapLto reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 13:25:54 #147
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165078589


Weg tussen Al-Bab en Arima moet nog ingenomen worden
Say what?
pi_165078606
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:25 schreef UpsideDown het volgende:
[ afbeelding ]

Weg tussen Al-Bab en Arima moet nog ingenomen worden
ff wachten op T-FSA. komt goed! ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 13:31:19 #149
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165078687
quote:
10s.gif Op zondag 4 september 2016 13:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

ff wachten op T-FSA. komt goed! ;)
Met die paar 100 man zeker?
Say what?
pi_165078725
quote:
10s.gif Op zondag 4 september 2016 13:31 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Met die paar 100 man zeker?
aangezien het SDF bij T-FSA gaat aansluiten wordt het uiteraard meer.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 13:35:22 #151
365082 IPA35
Patriarch
pi_165078778
sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 13:31:32 Iraq's Haraket al-Nujba claims capture of Khan Touman depots in south Aleppo countryside https://t.co/cocl7ybvLN reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 4 september 2016 @ 13:41:46 #152
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165078946


In Ramousah basis
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 13:42:52 #153
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165078972
En nog een leuk fotootje

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 13:45:45 #154
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165079039
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 04-09-2016 om 13:38:25 @QalaatAlMudiq Haj Wali (E. of Al-Rai) also fell under #FSA control. https://t.co/Pn4Au7qaQ2 reageer retweet
Gaat hard nu
  zondag 4 september 2016 @ 13:45:51 #155
365082 IPA35
Patriarch
pi_165079042
ahlalsham3 twitterde op zondag 04-09-2016 om 13:39:02 Regime control Al-Amiriyah, Jamiyaat and Qarassi. reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 4 september 2016 @ 13:49:18 #156
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165079130
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:42 schreef Szura het volgende:
En nog een leuk fotootje

[ afbeelding ]
Achja, Obama: Turkey is a strong NATO ally

Say what?
  zondag 4 september 2016 @ 13:49:25 #157
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165079133
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:41 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]

In Ramousah basis
Die was toch in Hama?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 4 september 2016 @ 13:52:05 #158
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165079191
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:49 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Die was toch in Hama?
Was, dus blijkbaar. :P

Eergisteren


Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 13:52:44 #159
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165079204
Een betere deal voor Oost-Aleppo zou zijn dat als ze een X-Aantal ton voedsel ton krijgen dat ze dan ook een X-Aantal hoeveelheid wapens moeten opgeven. Dan zouden ze wapens moeten ruilen voor voedsel.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 4 september 2016 @ 13:53:08 #160
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165079211
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 13:52 schreef Szura het volgende:

[..]

Was, dus blijkbaar. :P

Eergisteren
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Maar hij was toch dood volgens de ''rebellen''?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 4 september 2016 @ 13:53:38 #161
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165079226
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:52 schreef Zahreddine het volgende:
Een betere deal voor Oost-Aleppo zou zijn dat als ze een X-Aantal ton voedsel ton krijgen dat ze dan ook een X-Aantal hoeveelheid wapens moeten opgeven. Dan zouden ze wapens moeten ruilen voor voedsel.
Gaan ze nooit doen
Say what?
  zondag 4 september 2016 @ 13:55:04 #162
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165079260
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:53 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Maar hij was toch dood volgens de ''rebellen''?
_O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 13:55:48 #163
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165079278
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:53 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Gaan ze nooit doen
Dan moeten die 'apen' maar creperen en weggeslagen worden met mokerslagen /Atak's tactics
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 13:55:56 #164
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165079283
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 13:55 schreef Szura het volgende:

[..]

_O-
Dat was natuurlijk sarcastisch bedoeld. Maar dat weet je ook wel..

Dus weer beweging op het Aleppo front...
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 4 september 2016 @ 14:01:03 #165
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165079380
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 13:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Dan moeten die 'apen' maar creperen en weggeslagen worden met mokerslagen /Atak's tactics
_O-

Dit was al een flinke mokerslag voor de FSA in Aleppo
Say what?
  zondag 4 september 2016 @ 14:01:32 #166
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 4 september 2016 @ 14:02:07 #167
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 4 september 2016 @ 14:02:52 #168
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165079434
Muhaysini bij het horen dat Aleppo terug onder belegering is. Had hij trouwens niet gezegd dat JAF Aleppo ging overnemen? _O- _O-

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 4 september 2016 @ 14:04:21 #169
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165079474
sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 13:59:53 Ghanmah near al-Ghandourah captured by FSA on Jarablus front reageer retweet
Nu is alleen Ghandurah over ten oosten van de Sajur.
  zondag 4 september 2016 @ 14:12:36 #170
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 4 september 2016 @ 14:16:31 #171
365082 IPA35
Patriarch
pi_165079809
TheInsideSourc twitterde op zondag 04-09-2016 om 14:12:55 #Syria // #Aleppo // Qarassi now under SAA control. The SAA & allies have also taken Khan Touman depots and are continuing their assault. reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_165079810
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:42 schreef Szura het volgende:
En nog een leuk fotootje

[ afbeelding ]
:Y ^O^
  zondag 4 september 2016 @ 14:17:42 #173
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165079842
Als de SAA klaar is rond Zuid-Aleppo, zouden ze dan eindelijk een deugdelijke verdediging aanleggen met grachten en mijnen ofzo?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165080485
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 11:49 schreef Roffa123 het volgende:

[..]

Daar draait een oorlog namelijk meestal om.
Draait meestal om $$$
  zondag 4 september 2016 @ 14:47:52 #175
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  zondag 4 september 2016 @ 14:48:16 #176
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165080528
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 14:17 schreef Szura het volgende:
Als de SAA klaar is rond Zuid-Aleppo, zouden ze dan eindelijk een deugdelijke verdediging aanleggen met grachten en mijnen ofzo?
Grachten om tanks tegen te houden inderdaad, mijnenvelden, van die ijzeren constructies waar voertuigen niet doorheen kunnen, zelf ATGM linies aanleggen, snipers op strategische plekken, machinegeweernesten, explosieven op strategische plaatsen waar je de vijand naartoe lokt. Zo moeilijk kan het toch allemaal niet zijn?
  zondag 4 september 2016 @ 15:28:47 #177
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165081664
sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 15:12:17 FSA capture Swuydah & Ghandourah, Jarablus countryside (bordered by Sajur River) is now under full control of #EuphratesShield reageer retweet
  zondag 4 september 2016 @ 15:37:56 #178
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 4 september 2016 @ 15:54:12 #179
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 4 september 2016 @ 15:54:56 #180
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 4 september 2016 @ 15:55:27 #181
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165082294
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 04-09-2016 om 15:48:32 N. #Hama: Rebels started an assault to seize over the village-fortress of #Maan. https://t.co/Yf2rCGpM6y reageer retweet
Niet de eerste keer dat ze dit proberen deze week volgens mij.
pi_165082329
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 15:28 schreef ClapClapYourHands het volgende:
sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 15:12:17 FSA capture Swuydah & Ghandourah, Jarablus countryside (bordered by Sajur River) is now under full control of #EuphratesShield reageer retweet
Vraag me af hoeveel ze nou hebben gevochten daar. Het is waarschijnlijk dat IS zich voor een groot gedeelte heeft teruggetrokken naar Al-Bab.
  zondag 4 september 2016 @ 15:58:48 #183
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165082356
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 15:57 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Vraag me af hoeveel ze nou hebben gevochten daar. Het is waarschijnlijk dat IS zich voor een groot gedeelte heeft teruggetrokken naar Al-Bab.
Konden ze een mooi showtje geven toch
Say what?
  zondag 4 september 2016 @ 16:04:11 #184
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165082478
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 15:58 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Konden ze een mooi showtje geven toch
Las op Twitter geruchten dat Al-Bab ook behoorlijk "leeg" is en mogelijk de Tiger een offensief gaat leiden richting Al-Bab. We zullen zien.
  zondag 4 september 2016 @ 16:05:22 #185
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165082505
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 16:04 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Las op Twitter geruchten dat Al-Bab ook behoorlijk "leeg" is en mogelijk de Tiger een offensief gaat leiden richting Al-Bab. We zullen zien.
Waar zijn al die gasten dan heen? :')
  zondag 4 september 2016 @ 16:10:18 #186
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165082598
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 16:04 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Las op Twitter geruchten dat Al-Bab ook behoorlijk "leeg" is en mogelijk de Tiger een offensief gaat leiden richting Al-Bab. We zullen zien.
Deir Hafer lijkt me aantrekkelijker voor de SAA
Say what?
pi_165082781
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 13:42 schreef Szura het volgende:
En nog een leuk fotootje

[ afbeelding ]
das een akelige frame voor obama.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 16:20:36 #188
365082 IPA35
Patriarch
pi_165082792
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 4 september 2016 @ 16:21:47 #189
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165082825
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:05 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Waar zijn al die gasten dan heen? :')
Kunnen verder zijn teruggetrokken.
  zondag 4 september 2016 @ 16:22:33 #190
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165082840
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:10 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Deir Hafer lijkt me aantrekkelijker voor de SAA
Mwaah, strategisch gezien heeft Al-Bab meer waarde, want dan kunnen ze een goede noordgrens bepalen. En is Aleppo beter beschermd tegen een invasie.
pi_165082856
Is Aleppo weer helemaal omsingeld?
  zondag 4 september 2016 @ 16:24:26 #192
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165082883
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:20 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]
Nu consolideren en de rebellie uitknijpen in Oost Aleppo.
pi_165082888
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 15:57 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Vraag me af hoeveel ze nou hebben gevochten daar. Het is waarschijnlijk dat IS zich voor een groot gedeelte heeft teruggetrokken naar Al-Bab.
weinig. tactical retreat je weetz
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165082902
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:23 schreef JubaUrbicus het volgende:
Is Aleppo weer helemaal omsingeld?
jip
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165082918
was alleen nusra over dan in zuid aleppo?

sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 15:39:04 Many of the groups that participated in breaking siege on Aleppo are either in Jarablus or are attacking Hama, JFS/Nusra remain in S Aleppo reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165082941
ahrar vandaag bij jarablus. dit is voor het eerst dat ze zo openlijk laten zien dat ze aanwezig zijn bij het jarablus offensief

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165082945
Ik had destijds toch gelijk, veel groepen in Aleppo die boos zijn op FSA wegens het verlaten van Aleppo front om in Jarablus te vechten voor een betere salaris onder de Turken.
  zondag 4 september 2016 @ 16:30:17 #198
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165082994
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 16:26 schreef Slayage het volgende:
was alleen nusra over dan in zuid aleppo?

sayed_ridha twitterde op zondag 04-09-2016 om 15:39:04 Many of the groups that participated in breaking siege on Aleppo are either in Jarablus or are attacking Hama, JFS/Nusra remain in S Aleppo reageer retweet
Zou dit dan de endgame zijn? Erdo's bufferzone in noord, Nusra gesoleerd en daardoor een legitiem target? Assad krijgt zo Aleppo.
pi_165082999
T-FSA bij de citroen deur

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165083055
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 16:30 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zou dit dan de endgame zijn? Erdo's bufferzone in noord, Nusra gesoleerd en daardoor een legitiem target? Assad krijgt zo Aleppo.
ja met deals is het geven en nemen, dus zou best kunnen. en dan wel een humanitaire clausule inbouwen mbt voedsel die de stad in mag en dan heb je niet eens zon slechte deal. zeker als er zeg maar een soort gesprekken traject gestart kan worden ofzo wanneer de bommen niet meer vallen op aleppo.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165083057
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 16:30 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zou dit dan de endgame zijn? Erdo's bufferzone in noord, Nusra gesoleerd en daardoor een legitiem target? Assad krijgt zo Aleppo.
Onlangs hebben de Nusra ideologen zelfs verklaard dat degene die Aleppo verlaten en in Jarablus vechten onder de Turken een ongelovige geworden is.
pi_165083070
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:33 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Onlangs hebben de Nusra ideologen zelfs verklaart dat degene die Aleppo verlaten en in Jarablus vechten onder de Turken een ongelovige geworden is.
die heb ik gemist, waar heb je dat gelezen?

het blijven wel takfiris uiteraard ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 16:34:24 #203
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165083087
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 16:27 schreef Slayage het volgende:
ahrar vandaag bij jarablus. dit is voor het eerst dat ze zo openlijk laten zien dat ze aanwezig zijn bij het jarablus offensief

[ afbeelding ]
Mooi ISIS vingertje
Say what?
pi_165083121
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:05 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Waar zijn al die gasten dan heen? :')
Die vechten nu onder de T-FSA
pi_165083187
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 16:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

die heb ik gemist, waar heb je dat gelezen?

het blijven wel takfiris uiteraard ;)
lmaqdese twitterde op donderdag 25-08-2016 om 06:07:32 إلى من هرولوا زرافات ووحداناإلى جرابلسأما سمعتم استغاثات إخوانكم في #داريا ؟المحاصرةمنذ حوالي1400يوما!اللهم انصرهم https://t.co/5BzTGbjSD5 reageer retweet


Abu Muhamed al Maqdisi is een van de bekendste ideologen onder Nusra en Al Qaida. Alleen in het Arabisch heb ik het kunnen vinden.
pi_165083205
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:34 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Mooi ISIS vingertje
als jij denkt dat dat een ISIS vingertje is, dan ben je echt een ei. ff serieus gast...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165083219
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:38 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

lmaqdese twitterde op donderdag 25-08-2016 om 06:07:32 إلى من هرولوا زرافات ووحداناإلى جرابلسأما سمعتم استغاثات إخوانكم في #داريا ؟المحاصرةمنذ حوالي1400يوما!اللهم انصرهم https://t.co/5BzTGbjSD5 reageer retweet
[ afbeelding ]

Abu Muhamed al Maqdisi is een van de bekendste ideologen onder Nusra en Al Qaida. Alleen in het Arabisch heb ik het kunnen vinden.
ik neem het van je aan, zoals ik zei takfiris being takfiri.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165083253
ALLAHU AKBAR!!!

markito0171 twitterde op zondag 04-09-2016 om 16:39:07 #Syria #FSA took entire border area to #Turkey over a length of 100km.Northern #Aleppo to #Jarablus/Euphrates river https://t.co/nwiOyF4fKx reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165083284
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 16:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik neem het van je aan, zoals ik zei takfiris being takfiri.
Wel moet ik eerlijk zijn, er zijn andere Nusra ideologen die hier anders over denken. Maar al Maqdisi is wel een van de belangrijkste al Qaida ideologen in de wereld. Nu begin je trouwens wel het verschil te zien tussen al Qaida en tussen JFS van Jawlani. Jawlani is een andere weg opgeslagen en dat begint steeds duidelijker te worden. Veel Nusra aanhangers beginnen zich nu ook te keren tegen al Maqdisi... Dat zegt wel wat!
pi_165083333
AJABreaking twitterde op zondag 04-09-2016 om 16:38:38 عاجل | مراسل #الجزيرة: قوات النظام تعيد حصار الأحياء التي تسيطر عليها المعارضة في #حلب reageer retweet
AL JAZEERA: "Strijdkrachten van het Syrische regime belegeren opnieuw de oppositie in Aleppo ."
pi_165083375
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:42 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Wel moet ik eerlijk zijn, er zijn andere Nusra ideologen die hier anders over denken. Maar al Maqdisi is wel een van de belangrijkste al Qaida ideologen in de wereld. Nu begin je trouwens wel het verschil te zien tussen al Qaida en tussen JFS van Jawlani. Jawlani is een andere weg opgeslagen en dat begint steeds duidelijker te worden. Veel Nusra aanhangers beginnen zich nu ook te keren tegen al Maqdisi... Dat zegt wel wat!
ik denk dat het echt te laat was voor nusra om "te breken" met al qaida. ze hadden het jaren terug moeten doen om vervolgens te mergen met de andere rebellen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165083420
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 16:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk dat het echt te laat was voor nusra om "te breken" met al qaida. ze hadden het jaren terug moeten doen om vervolgens te mergen met de andere rebellen.
Klopt en nu worden ze door Asad en FSA van achter genomen. Nusra is milder geworden en dat merk ik ook bij hun volgelingen. Vroeger waren het echt die-hard takfiris, terwijl Moheysni paar weken terug zei: Niemand mag takfir verrichten behalve de ideologen. Oftewel Moheysni probeert dat takfirisme in zijn aanhang aan te pakken.
  zondag 4 september 2016 @ 16:50:05 #213
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165083437
quote:
10s.gif Op zondag 4 september 2016 16:41 schreef Slayage het volgende:
ALLAHU AKBAR!!!

markito0171 twitterde op zondag 04-09-2016 om 16:39:07 #Syria #FSA took entire border area to #Turkey over a length of 100km.Northern #Aleppo to #Jarablus/Euphrates river https://t.co/nwiOyF4fKx reageer retweet
*O*
pi_165083461
FSA boekt succes in Noord Syrie en verliest Aleppo.... Deal??
  zondag 4 september 2016 @ 16:51:37 #215
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165083466
quote:
2s.gif Op zondag 4 september 2016 16:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

als jij denkt dat dat een ISIS vingertje is, dan ben je echt een ei. ff serieus gast...
ISIS/JAN/Ahrar/Fatah salafi
Say what?
pi_165083495
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:51 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

ISIS/JAN/Ahrar/Fatah salafi
Dat vingertje heeft niks met salafisme te maken... Dat vingertje betekent gewoon dat er 1 God is en het is een normaal gebruik onder de moslims, zowel de salafisten als de niet-salafisten.
  zondag 4 september 2016 @ 16:54:23 #217
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165083525
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:53 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dat vingertje heeft niks met salafisme te maken... Dat vingertje betekent gewoon dat er 1 God is en het is een normaal gebruik onder de moslims, zowel de salafisten als de niet-salafisten.
In dit geval gaat het om salafisten

https://en.wikipedia.org/wiki/Ahrar_al-Sham
Say what?
pi_165083527
AlArabiya_Eng twitterde op zondag 04-09-2016 om 16:52:17 #BREAKING: #Syria regime advance cuts off rebel-held #Aleppo, renewing siege: monitor reageer retweet
Het is feest in Damascus *O*
  zondag 4 september 2016 @ 16:54:44 #219
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165083530
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:51 schreef JubaUrbicus het volgende:
FSA boekt succes in Noord Syrie en verliest Aleppo.... Deal??
FSA en SAA vechten al weken om hetzelfde kleine stukje. FSA heeft sinds het openen van het corridor niks meer kunnen doen, alleen verdedigen.
  zondag 4 september 2016 @ 16:54:47 #220
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165083532
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:45 schreef JubaUrbicus het volgende:
AJABreaking twitterde op zondag 04-09-2016 om 16:38:38 عاجل | مراسل #الجزيرة: قوات النظام تعيد حصار الأحياء التي تسيطر عليها المعارضة في #حلب reageer retweet
AL JAZEERA: "Strijdkrachten van het Syrische regime belegeren opnieuw de oppositie in Aleppo ."
:')
Sukkels. Hoezo 'opnieuw'?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 16:55:53 #221
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165083553
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 16:54 schreef Szura het volgende:

[..]

:')
Sukkels. Hoezo 'opnieuw'?
Vorige keer via afsluiting noord-Aleppo.
pi_165083584
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:54 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

FSA en SAA vechten al weken om hetzelfde kleine stukje. FSA heeft sinds het openen van het corridor niks meer kunnen doen, alleen verdedigen.
Klopt, FSA komt daar te kort aan mankrachten? Of is het die luchtsteun geweest die het onmogelijk heeft gemaakt om door te rukken?
  zondag 4 september 2016 @ 16:59:12 #223
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165083625
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:56 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Klopt, FSA komt daar te kort aan mankrachten? Of is het die luchtsteun geweest die het onmogelijk heeft gemaakt om door te rukken?
SAA gooide continu troepen en armor er tegen aan. Er ligt daar een heel BMP begraafplaats :')
pi_165083626
Aleppo:

pi_165083655
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:51 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

ISIS/JAN/Ahrar/Fatah salafi
jij beweert dat dat vingertje en isis vingertje is draai je nu?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165083664
archicivilians twitterde op zondag 04-09-2016 om 16:59:30 #Syria: Regime+allies took full control of #Aleppo Artillery College, besieging Opposition-held East #Aleppo again. reageer retweet
pi_165083677
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:42 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Wel moet ik eerlijk zijn, er zijn andere Nusra ideologen die hier anders over denken. Maar al Maqdisi is wel een van de belangrijkste al Qaida ideologen in de wereld. Nu begin je trouwens wel het verschil te zien tussen al Qaida en tussen JFS van Jawlani. Jawlani is een andere weg opgeslagen en dat begint steeds duidelijker te worden. Veel Nusra aanhangers beginnen zich nu ook te keren tegen al Maqdisi... Dat zegt wel wat!
Er staat nergens in je geciteerde Arabische tekst dat ze iemand tot kafir verklaren die Aleppo voor Jarablus verlaat. Dat zie ik zelfs en al-Qaida theoloog van formaat echt niet doen.

Voor Erdoğan zou het genoeg zijn om delen van Noord Syri te laten regeren door FSA milities met Turkse steun. Ook als Aleppo dan in regerings handen valt. Daar is hij nu mee bezig door YPG eruit te trappen en een grensgebied veilig te stellen.

De vraag is dan alleen wel of Assads regering genoegen neemt met enkel Aleppo. Iran sowieso niet en zal bereid zijn met nog meer sjia milities vanuit Irak de strijd om de rest van ook Noord Syri door te zetten. Zeker nu Irak bijna geheel van IS is gezuiverd en meer milities naar Syri kunnen. Dan rest de vraag of Poetin bereid is luchtsteun niet te geven in en deal met Erdo aan aanvallen op de oppositie die nog in Noord Syri zit. Dat zou kunnen als na de val van Aleppo Erdo en Poetin het op en akkoordje gooien over en oplossing voor (Noord)Syri te onderhandelen. Heeft Poetin een "legitiem" argument de aanvallen op FSA in Noord Syri tijdelijk te staken "omdat er serieuze onderhandelingen bezig zijn".
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_165083682
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:00 schreef JubaUrbicus het volgende:
archicivilians twitterde op zondag 04-09-2016 om 16:59:30 #Syria: Regime+allies took full control of #Aleppo Artillery College, besieging Opposition-held East #Aleppo again. reageer retweet
Wat is het strategische belang van dat artillery college?
  zondag 4 september 2016 @ 17:02:25 #229
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165083703
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:00 schreef JubaUrbicus het volgende:
archicivilians twitterde op zondag 04-09-2016 om 16:59:30 #Syria: Regime+allies took full control of #Aleppo Artillery College, besieging Opposition-held East #Aleppo again. reageer retweet
Volgens Ivanko niet waar

IvanSidorenko1 twitterde op zondag 04-09-2016 om 16:44:47 #Syria #Aleppo #SouthernAleppo #SAA Liwa Al Quds Media Claims Any Page announcing total capture of Colleges is FALSE https://t.co/EDt88b27Ta reageer retweet
Kwestie van tijd tho gok ik. Vraag blijf kunnen ze standhouden.
pi_165083717
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:54 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

In dit geval gaat het om salafisten

https://en.wikipedia.org/wiki/Ahrar_al-Sham
dat maakt dat dat vingertje opeens een ander betekenis heeft? ik weet dat je overstuur bent door deze move van de Turken, maar probeer wel je oude niveau te behouden, zoals we van je gewend waren en ga niet opeens onzin lopen verkondigen. met je "isis vingertje" geneuzel. er is al genoeg shit in dit topic, we hebben geen behoeft aan nog meer shit.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 17:03:23 #231
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165083721
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 16:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Vorige keer via afsluiting noord-Aleppo.
Ze hebben al weken vuurcontrole over die basis, belegering was al lang weer een feit.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2016 @ 17:07:08 #232
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165083794
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:01 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Wat is het strategische belang van dat artillery college?
Dichten van het gat waardoor Aleppo officieel compleet omsingeld is. Daarnaast is het een groot fort, wat het lastig maakt om in te nemen als je het goed beveiligt.
pi_165083833
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 17:01 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Er staat nergens in je geciteerde Arabische tekst dat ze iemand tot kafir verklaren die Aleppo voor Jarablus verlaat. Dat zie ik zelfs en al-Qaida theoloog van formaat echt niet doen.

Voor Erdoğan zou het genoeg zijn om delen van Noord Syri te laten regeren door FSA milities met Turkse steun. Ook als Aleppo dan in regerings handen valt. Daar is hij nu mee bezig door YPG eruit te trappen en een grensgebied veilig te stellen.

De vraag is dan alleen wel of Assads regering genoegen neemt met enkel Aleppo. Iran sowieso niet en zal bereid zijn met nog meer sjia milities vanuit Irak de strijd om de rest van ook Noord Syri door te zetten. Zeker nu Irak bijna geheel van IS is gezuiverd en meer milities naar Syri kunnen. Dan rest de vraag of Poetin bereid is luchtsteun niet te geven in en deal met Erdo aan aanvallen op de oppositie die nog in Noord Syri zit. Dat zou kunnen als na de val van Aleppo Erdo en Poetin het op en akkoordje gooien over en oplossing voor (Noord)Syri te onderhandelen. Heeft Poetin een "legitiem" argument de aanvallen op FSA in Noord Syri tijdelijk te staken "omdat er serieuze onderhandelingen bezig zijn".
Klopt het staat er niet direct, maar al Maqdisi gebruikt hier gewoon een Arabische gezegde: اللبيب بالاشارة يفهم

Lees dit: http://www.altartousi.net/2016/08/blog-post_29.html?m=1

Al Maqdisi heeft wel ergens gezegd dat hetgeen in Jarablus gebeurt afvalligheid is.
pi_165083837
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:07 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dichten van het gat waardoor Aleppo officieel compleet omsingeld is. Daarnaast is het een groot fort, wat het lastig maakt om in te nemen als je het goed beveiligt.
Dat laatste hebben de FSA de middelen/tijd niet voor wss?
pi_165083897
pi_165083901
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:08 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Dat laatste hebben de FSA de middelen/tijd niet voor wss?
Het was sowieso niet de FSA die het offensief leidde voor Zuid-Aleppo maar JaF.
NEE!
pi_165083920
arabthomness twitterde op zondag 04-09-2016 om 17:03:23 The #Assad/#Erdogan understanding, trading the city of #Aleppo for the border countryside https://t.co/7NjOmqOHZ8 reageer retweet
pi_165084009
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:11 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Het was sowieso niet de FSA die het offensief leidde voor Zuid-Aleppo maar JaF.
Die zijn wel bondgenoten toch?
pi_165084054
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:15 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Die zijn wel bondgenoten toch?
niet helemaal. ze werken soms samen wel.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165084145
aardige vlaggencollectie vandaag

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 17:24:47 #241
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165084320
quote:
2s.gif Op zondag 4 september 2016 17:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat maakt dat dat vingertje opeens een ander betekenis heeft? ik weet dat je overstuur bent door deze move van de Turken, maar probeer wel je oude niveau te behouden, zoals we van je gewend waren en ga niet opeens onzin lopen verkondigen. met je "isis vingertje" geneuzel. er is al genoeg shit in dit topic, we hebben geen behoeft aan nog meer shit.
_O-
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Say what?
pi_165084384
quote:
10s.gif Op zondag 4 september 2016 17:24 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

_O-
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
nee jij moet gewoon niet ijlen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165084472
wat staat hier?

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 17:30:09 #244
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165084500
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:08 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Dat laatste hebben de FSA de middelen/tijd niet voor wss?
Ze hadden de middelen om door de linies te breken, niet om verder te komen. Ze hebben veel gegeven en het allemaal verloren. Waarschijnlijk is het over en uit nu voor hen. Het punt is dat de SAA zich altijd snel terugtrekt. Deels door incompetentie, deels omdat ze niet zo gestoord zijn als die jihadi's om zich dood te vechten, deels omdat het slachtoffers scheelt. Daarna gaan ze aanvallen volgens dezelfde tactiek: golven kanonnenvoer ertegenaan gooien (Afghaanse en Pakistaanse Sjiieten geleverd door Iran), vervolgens komen de SAA en Hezbollah de verzwakte linies terugnemen. De rebellen lijden meestal immense verliezen bij dit soort slagen, omdat ze golf na golf over zich heen krijgen en bijna nooit terugtrekken. Tel daarbij op dat Rusland ze ook nog eens constant bombardeert tijdens dit soort veldslagen.
pi_165084519
Smoke weed every day!
pi_165084521
quote:
5s.gif Op zondag 4 september 2016 17:29 schreef Slayage het volgende:
wat staat hier?

[ afbeelding ]
"Ik moet een manier vinden om de offensief van Hamaa te verkloten.."
  zondag 4 september 2016 @ 17:31:44 #247
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165084545
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:30 schreef Adrie072 het volgende:
Smoke weed every day!
pciess :7
Say what?
pi_165084627
die steekjes van hasan ridha naar de turken :')

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 17:34:55 #249
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165084639
NRT_English twitterde op zondag 04-09-2016 om 17:10:48 Coalition urges #SDF, #Turkey to open lines of communication https://t.co/Q2XHPuiQp7 #NRTnews reageer retweet
Say what?
  zondag 4 september 2016 @ 17:35:31 #250
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165084657
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 17:34 schreef Slayage het volgende:
die steekjes van hasan ridha naar de turken :')

[ afbeelding ]
Hassan is extra mad als hij Arabisch gaat tikken
pi_165084658
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:34 schreef UpsideDown het volgende:
NRT_English twitterde op zondag 04-09-2016 om 17:10:48 Coalition urges #SDF, #Turkey to open lines of communication https://t.co/Q2XHPuiQp7 #NRTnews reageer retweet
van achter de eufraat kunnen ze ook communiceren ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165084746
taylieli twitterde op zondag 04-09-2016 om 17:38:23 💥Pro-fateh army sources: #SAA and its allies totally captured technical and artillery school/besieged jihadists' controlled part of #Aleppo. reageer retweet
pi_165084847
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:34 schreef UpsideDown het volgende:
NRT_English twitterde op zondag 04-09-2016 om 17:10:48 Coalition urges #SDF, #Turkey to open lines of communication https://t.co/Q2XHPuiQp7 #NRTnews reageer retweet
- Fuck you, terrorist scum!
- No, Fuck YOU!
- ...
Ich glaube, dass es manchmal nicht gengend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schne Augen weinen
pi_165084884
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 17:34 schreef Slayage het volgende:
die steekjes van hasan ridha naar de turken :')

[ afbeelding ]
Nou ja, hij had in elk geval de kleur goed. Kan hij er wat aan doen dat hij te dom is het verschil tussen een ezel en een wolf te zien?
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_165084909
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:44 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

- Fuck you, terrorist scum!
- No, Fuck YOU!
- ...
Zo ongeveer gaan de gesprekken over en weer over de radio tussen de strijdende partijen wel ja. "Jij bent een ongelovige!" "Nee jij!"
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_165085011
In de Russischtalige media is het overigens verdacht stil over de Erdogan-Poetin-link. Vandaag wel op Russia Today nieuws over een vermeend bijna-akkoord tussen Obama en Poetin

Tevens vindt Poetin het een en ander over geforceerde democratisering. Oftewel hij zit nog steeds aan tafel met Assad (geen verrassing natuurlijk).
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_165085047
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:51 schreef Jihawti het volgende:
In de Russischtalige media is het overigens verdacht stil over de Erdogan-Poetin-link.
niks verdacht. veel zeggend stil. ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165085048
Conflicts twitterde op zondag 04-09-2016 om 17:51:22 VIDEO: PKK overruns Turkish army position outside Diyarbakir, Aug. 24th - @curdistaniFull: https://t.co/MRQasVmbdthttps://t.co/gG1jZZ83MU reageer retweet
wel een beetje oud
pi_165085079
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:53 schreef skysherrif het volgende:
Conflicts twitterde op zondag 04-09-2016 om 17:51:22 VIDEO: PKK overruns Turkish army position outside Diyarbakir, Aug. 24th - @curdistaniFull: https://t.co/MRQasVmbdthttps://t.co/gG1jZZ83MU reageer retweet
wel een beetje oud
en obama wil dat de turken met deze mensen gaan praten _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 17:55:15 #260
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165085097
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 17:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

en obama wil dat de turken met deze mensen gaan praten _O-
Mja het is een wisselwerking he
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165085131
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 17:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Mja het is een wisselwerking he
hoe?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 17:57:38 #262
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165085149
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 17:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoe?
De aanvallen van het Turkse leger en Koerdische strijders op elkaar.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165085186
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 17:57 schreef Szura het volgende:

[..]

De aanvallen van het Turkse leger en Koerdische strijders op elkaar.
nu is het open oorlog idd, daarom hoe realistisch is het dat de turken met deze mensen gaan praten?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165085203
van welke militie is die logo wat op een fiets lijkt?

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 18:08:45 #265
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165085386
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 17:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

nu is het open oorlog idd, daarom hoe realistisch is het dat de turken met deze mensen gaan praten?
Kleine kans, maar de grote blokken willen ook dat de Assad-regering met de 'rebellen' praat terwijl ze al jaren oorlog voeren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165085493
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 18:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Kleine kans, maar de grote blokken willen ook dat de Assad-regering met de 'rebellen' praat terwijl ze al jaren oorlog voeren.
als er een al omvattende beweging is om naar een settlement te komen, kon ik me er iets bij voorstellen, maar dat is nu niet het geval en daarom zie ik het nu echt niet gebeuren.
de vijandigheden zijn dankzij het opportune gedrag van de pkk in turkije weer opgelaaid en ik zie het nog niet deescaleren.
de pkk moest zo nodig het conflict van syrie exporteren naar turkije en nu de turken het andersom. het is spijtig, maar ik zie in de komende periode alleen maar escalatie voor me.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165085898
Volgens AA grenst IS sinds vandaag nergens meer aan Turkije.

  zondag 4 september 2016 @ 18:34:21 #268
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165085939
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 18:32 schreef Kosmoproleet het volgende:
Volgens AA grenst IS sinds vandaag nergens meer aan Turkije.

[ afbeelding ]
Heeft Erdo ons toch nog een late dienst bewezen. Alle IS strijders uit Europa zitten nu als ratten in de val.
  zondag 4 september 2016 @ 18:38:34 #269
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165086039
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 18:34 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Heeft Erdo ons toch nog een late dienst bewezen. Alle IS strijders uit Europa zitten nu als ratten in de val.
ISIS had ook geen aanslagen moeten plegen in TR, daarmee hakten ze hun eigen hoofd af
Say what?
  zondag 4 september 2016 @ 19:37:47 #270
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165088000
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 18:38 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

ISIS had ook geen aanslagen moeten plegen in TR, daarmee hakten ze hun eigen hoofd af
Nja, het begon daarvoor al. Als ze niet zouden dreigen met totale genocide bij Sanjar en daarvoor ook al niet zo gek deden, hadden ze Kobani wel kunnen innemen. En dan hadden ze waarschijnlijk de hele grens overgenomen.
pi_165088273
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 17:51 schreef Jihawti het volgende:
In de Russischtalige media is het overigens verdacht stil over de Erdogan-Poetin-link. Vandaag wel op Russia Today nieuws over een vermeend bijna-akkoord tussen Obama en Poetin

Tevens vindt Poetin het een en ander over geforceerde democratisering. Oftewel hij zit nog steeds aan tafel met Assad (geen verrassing natuurlijk).
En gelijk heeft hij. Assad is het beste alternatief.
  zondag 4 september 2016 @ 19:45:27 #272
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165088308
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 19:44 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

En gelijk heeft hij. Assad is het beste alternatief.
Voorlopig wel. Maar op de langere termijn moet hij wel weg.
pi_165088513
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 18:34 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Heeft Erdo ons toch nog een late dienst bewezen. Alle IS strijders uit Europa zitten nu als ratten in de val.
mwah formeel wel, maar ik denk dat het niet volledig uit te sluiten is dat mensen ergens tussen door glippen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165088616
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 19:37 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nja, het begon daarvoor al. Als ze niet zouden dreigen met totale genocide bij Sanjar en daarvoor ook al niet zo gek deden, hadden ze Kobani wel kunnen innemen. En dan hadden ze waarschijnlijk de hele grens overgenomen.
het was imo idd voornamelijk hun hele houding rondom sinjar. omdat westerlingen nu eenmaal een zwak hebben voor minderheden ivm hun eigen geschiedenis triggerde het hen heel erg, waardoor kobani als het ware hun waterloo werd en het daarna alleen maar bergafwaarts ging.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 20:07:04 #275
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165088997
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 19:45 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Voorlopig wel. Maar op de langere termijn moet hij wel weg.
Nee, alleen het Syrische volk mag dat bepalen. Niet buitenlandse krachten
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165090003
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 19:45 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Voorlopig wel. Maar op de langere termijn moet hij wel weg.
Assad is op dit moment het beste alternatief en daarna moeten de Syrirs samen met Assad het onder elkaar uitzoeken met een bepaalde toezicht die ervoor zorgt dat alles goed en eerlijk verloopt.
pi_165090073
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:07 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Nee, alleen het Syrische volk mag dat bepalen. Niet buitenlandse krachten
Ja zonder buitenlandse krachten en dat geldt aan allebei de kanten. Asad moet zijn banden met de safawieten verbreken en de rebellen moeten hun banden met Amerika en het westen verbreken.
pi_165090187
In Sinjar klagen Yezidis nu dat hun vrouwen ontvoerd worden door YPG-Koerden.
  zondag 4 september 2016 @ 20:40:41 #279
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165090198
DrPartizan_ twitterde op zondag 04-09-2016 om 19:48:17 Rojava representative office will open in The Hague on 8th September and will represent Rojava for Netherlands, Belgium and Luxembourg. reageer retweet
Say what?
pi_165090278
quote:
10s.gif Op zondag 4 september 2016 20:40 schreef UpsideDown het volgende:
DrPartizan_ twitterde op zondag 04-09-2016 om 19:48:17 Rojava representative office will open in The Hague on 8th September and will represent Rojava for Netherlands, Belgium and Luxembourg. reageer retweet
Are you fking kidding me? Daar moeten we een aantal grijze wolfen op afsturen :9
  zondag 4 september 2016 @ 20:43:00 #281
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165090308
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:40 schreef polderturk het volgende:
In Sinjar klagen Yezidis nu dat hun vrouwen ontvoerd worden door YPG-Koerden.
Eerst klaagden ze ook al dat hun vrouwen ontvoerd werden door ISIS, straks klagen ze over marsmannetjes, let maar op
Say what?
pi_165090438
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:07 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Nee, alleen het Syrische volk mag dat bepalen. Niet buitenlandse krachten
het syrische volk kan er onderling niet uitkomen en de staat is niet bij machte om haar wil op te leggen in het land. dus wat dat betreft ligt de realiteit toch anders.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165090472
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:40 schreef polderturk het volgende:
In Sinjar klagen Yezidis nu dat hun vrouwen ontvoerd worden door YPG-Koerden.
das ook niks nieuws voor de pkk. standaard praktijk door de jaren heen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 20:46:53 #284
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_165090482
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 20:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

het syrische volk kan er onderling niet uitkomen en de staat is niet bij machte om haar wil op te leggen in het land. dus wat dat betreft ligt de realiteit toch anders.
Dus het syrische volk mag zich er niet over uitspreken en dus moeten mensen die niks met dat land te maken hebben beslissen over zijn lot? LOL
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_165090486
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:38 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ja zonder buitenlandse krachten en dat geldt aan allebei de kanten. Asad moet zijn banden met de safawieten verbreken en de rebellen moeten hun banden met Amerika en het westen verbreken.
assad kan zijn banden met iran niet verbreken zonder om te vallen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165090532
quote:
10s.gif Op zondag 4 september 2016 20:40 schreef UpsideDown het volgende:
DrPartizan_ twitterde op zondag 04-09-2016 om 19:48:17 Rojava representative office will open in The Hague on 8th September and will represent Rojava for Netherlands, Belgium and Luxembourg. reageer retweet
de rojava droom leeft voort
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165090605
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:46 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Dus het syrische volk mag zich er niet over uitspreken en dus moeten mensen die niks met dat land te maken hebben beslissen over zijn lot? LOL
in theorie zeg ik je hebt 100% gelijk het is een binnenlandse aangelegenheid bla, maar dat is niet de realiteit, maar kennelijk besef jij dat niet.
een staat dat niet in staat is om zijn eigen broek omhoog te houden, moet dansen naar de pijpen van de geldschieters ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 20:50:33 #288
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165090652
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:07 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Nee, alleen het Syrische volk mag dat bepalen. Niet buitenlandse krachten
Daar ben ik het mee eens. Ik bedoel ook niet dat Amerika het moet bepalen o.i.d. Moreel gezien vind ik het echter wel dat hij zou moeten opstappen na een tijd. Ik denk dat het volk dat ook wel wil als er alternatieven zijn. Hij staat wel voor een autoritair, mensenrechten schendend systeem natuurlijk.

Eerst moet er echter gewoon een aantal hervormingen komen in Syri en dat begint met meer vrijheid voor de mensen. Geen willekeurige verdwijningen meer, geen martelingen meer, meer rechten.

Daarnaast geldt wel wat Slayage zegt. In feite is de Syrische staat gegijzeld door Rusland en Iran. Als die bepalen dat hij na een tijd gaat en er hervormingen komen, gebeurt dat gewoon.
pi_165090710
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 19:45 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Voorlopig wel. Maar op de langere termijn moet hij wel weg.
Waarom? voorheen (voor dit hele conflict) was het onder Assad goed leven.
pi_165090773
ik ging zojuist voor de gein ff RTL 4 journaal en NOS journaal checken om te kijken of ze iets te melden hadden over de toch belangrijke ontwikkelingen in syrie, de belegering van aleppo en het afsnijden van isis van de turkse grens.

RTL 4 had helemaal niks over syrie en het NOS journaal begon hun stuk van 45 seconde over een muur dat turken aan het bouwen zijn aan de grens (alsof dat nieuws is) en dat er misschien een deal komt tussen de russen en de amerikanen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 20:54:18 #291
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_165090818
quote:
99s.gif Op zondag 4 september 2016 20:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

das ook niks nieuws voor de pkk. standaard praktijk door de jaren heen.
Voor pro-Turken blijft het natuurlijk moeilijk te verkroppen dat niet de KRG maar YBS deels de baas is in Sinjar, de Peshmerga zelf lijkt er echter een stuk minder moeite mee te hebben
Say what?
  zondag 4 september 2016 @ 20:54:41 #292
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_165090839
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:51 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Waarom? voorheen (voor dit hele conflict) was het onder Assad goed leven.
Mwaaah. Er vonden nog steeds mensenrechtenschendingen plaats. De vraag is in hoeverre je daar Assad verantwoordelijk voor kunt houden. Ik hou meer de Baath partij als geheel, de geheime diensten en het systeem daarvoor verantwoordelijk. Assad erfde dat gewoon en kan daar waarschijnlijk zelf niet al te radicale wijzigingen in aanbrengen.
pi_165090914
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:54 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Voor pro-Turken blijft het natuurlijk moeilijk te verkroppen dat niet de KRG maar YBS deels de baas is in Sinjar, de Peshmerga zelf lijkt er echter een stuk minder moeite mee te hebben
dat weet ik niet. ik ken de casus niet goed genoeg om daar een mening over te hebben.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 4 september 2016 @ 20:56:53 #294
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_165090916
MhmtSlmz twitterde op zondag 04-09-2016 om 19:44:52 Turkish deputy @samiltayyar27 claims "the next journey is now towards Manbij-Al-Bab", meaning confronting both Daesh and YPG/SDF at N.Syria reageer retweet
pi_165090941
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2016 20:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Mwaaah. Er vonden nog steeds mensenrechtenschendingen plaats. De vraag is in hoeverre je daar Assad verantwoordelijk voor kunt houden. Ik hou meer de Baath partij als geheel, de geheime diensten en het systeem daarvoor verantwoordelijk. Assad erfde dat gewoon en kan daar waarschijnlijk zelf niet al te radicale wijzigingen in aanbrengen.
Wat een naef geneuzel. Mensenrechtenschending zullen altijd plaats vinden in het Midden-Oosten. Beter dan Assad krijgt Syrie niet.
pi_165090985
:P

hadeelOueiss twitterde op zondag 04-09-2016 om 20:55:35 السياسة بين ال2015 و ال2016 أوباما يغادر البيت الأبيض بتاريخ هزيل وفاشل على مستوى العلاقات الخارجية. https://t.co/frHSk5z9gt reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165090986
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:57 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Wat een naef geneuzel. Mensenrechtenschending zullen altijd plaats vinden in het Midden-Oosten. Beter dan Assad krijgt Syrie niet.
Net zoals de Irakezen niet beter dan Saddam kunnen krijgen, en zie het resultaat.... Liever een dictator aan de macht dat WERKT, dan een westerse liberale democratie dat NIET werkt.
pi_165091000
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:57 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Wat een naef geneuzel. Mensenrechtenschending zullen altijd plaats vinden in het Midden-Oosten. Beter dan Assad krijgt Syrie niet.
wat maakt assad zon goed alternatief?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165091002
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:59 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Net zoals de Irakezen niet beter dan Saddam kunnen krijgen, en zie het resultaat.... Liever een dictator aan de macht dat WERKT, dan een westerse liberale democratie dat NIET werkt.
Absoluut.
pi_165091026
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 20:59 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Net zoals de Irakezen niet beter dan Saddam kunnen krijgen, en zie het resultaat.... Liever een dictator aan de macht dat WERKT, dan een westerse liberale democratie dat NIET werkt.
ik denk dat op zijn minst de sjia meerderheid en de koerden daar een ander mening over heeft :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165091044
:P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')