abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_170827156
registreer om deze reclame te verbergen
Deze week zit Kristel bij Gert op de boot in Gert Late Night, waarin ze met twee andere gasten een week lang op de boot verblijft en 's avonds een talkshow-achtig programma maken.

Maandagavond was de eerste aflevering, waarin te zien is hoe ze aankomt op de boot (vanaf 7:51), en ze het nog even hebben over James Cooke en Alice in Wonderland. En aan het einde bevestigt ze nogmaals dat ze voorlopig geen zangcarrière voor ogen heeft (vanaf 48:41).

Gisterenavond was de tweede aflevering, waarin Kristel zelf ook wat meer ingaat op hoe ze het vroeger niet erg breed gehad hebben (vanaf 26:45). Ze heeft het er al wel eerder over gehad, maar ik had het idee dat ze er steeds beter over kan praten. En aan het einde gaat ze nog wat meer in op het verliezen van haar twee zussen (vanaf 47:03).
pi_170874695
Afgelopen avond zond Vier de vierde aflevering uit van het tweede seizoen van Perfect met Karen:

Deze keer slaan de vijf bekende Vlamingen aan het 'consuminderen'. Volgens de boekjes is Marie Kondo dé opruimgoeroe van het moment. Karen doet dan ook een poging om haar wijze raad op te volgen. John en Goedele wagen zich aan een digitale detox. En Gilles schakelt hulp in bij het opruimen van zijn kleerkast. Tenslotte ondernemen ze ook samen een kampeertrip onder het motto: terug naar de basis. Maar kunnen onze vijf bekende Vlamingen het met minder stellen? En worden ze daar ook effectief gelukkiger of perfecter van?

Nu hier te bekijken en te downloaden.
pi_171019998
TV-tip: vanavond Karen bij Van Gils & gasten op één. Ze komt vertellen hoe het haar tot nu toe is vergaan bij Perfect. Het programma begint rond 21:45 uur.
pi_171043823
registreer om deze reclame te verbergen
Afgelopen avond zond Vier de vijfde aflevering uit van het tweede seizoen van Perfect met Karen:

Deze week volgen de vijf bekende Vlamingen de tips uit de boekjes om mentaal in balans te geraken. Zo gaat de voltallige groep vijf ritmes dansen in Antwerpen én leent Gilles de hond van een collega, want een huisdier zou je rustiger maken. Maar is dat ook zo? Karen zoekt haar heil in moodsprays terwijl John gelooft in de therapeutische werking van zingen. Zijn stressniveau kent hierdoor een spectaculaire daling. Maar dat van zijn collega's daarentegen...

Nu hier te bekijken en te downloaden.
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')