abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 22:37:11 #1
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164976405
Syrië

Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syrië opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 22:47:10 #2
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164976640
Sidorenko neutraal in de OP :D
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164976642
http://syria.liveuamap.co(...)of-taybat-al-imam-in

de FSA die dorpen heeft veroverd van de SAA.. op de achtergrond een soort Turkse spookmuziek... Is dit de zelfde groep als de FSA die tegen de Koerden vecht in het noorden?
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 22:50:31 #4
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164976717
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 22:47 schreef Zalmplaat010 het volgende:
http://syria.liveuamap.co(...)of-taybat-al-imam-in

de FSA die dorpen heeft veroverd van de SAA.. op de achtergrond een soort Turkse spookmuziek... Is dit de zelfde groep als de FSA die tegen de Koerden vecht in het noorden?
Dit is Jund Al-Aqsa... niet de FSA (al is er niet veel verschil meer)

Die groep heeft nooit zijn banden met ISIS verbroken, dat zegt al genoeg
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164976744
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 22:50 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Dit is Jund Al-Aqsa... niet de FSA (al is er niet veel verschil meer)

Die groep heeft nooit zijn banden met ISIS verbroken, dat zegt al genoeg
Hmm, ben benieuwd of de bewoners daar echt blij zijn met hun komst, of uit angst zwaaien om zelf geen doelwit te zijn.
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 22:53:20 #6
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164976782
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 22:51 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Hmm, ben benieuwd of de bewoners daar echt blij zijn met hun komst, of uit angst zwaaien om zelf geen doelwit te zijn.
Die zijn echt niet blij met hun aankomst. Het zijn christelijke inwoners. Die staan echt niet te wachten op een groep die in het verleden al Christenen heeft afgeslacht...

ondertussen werkt de ''gematigde'' FSA wel samen met die gozers. Maar zij moeten wel gesteund worden hoor
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164976791
Zahredine, volgende keer TT interessant maken aub :]
pi_164976798
Gelekte documenten onthullen interne chaos bij IS

30-08-16, 20.17u - Redactie - Bron: The Daily Beast
Financiële wantoestanden, verduistering, spionage en een bureaucratische machtsstrijd: de interne chaos binnen terreurorganisatie IS is groot. Dat blijkt uit interne IS-documenten, die aan nieuwssite The Daily Beast gelekt werden.

"De broeders zijn niet tevreden met hun salaris."

Het beeld dat IS ophangt van het kalifaat, boezemt angst in. Maar het gestage terreinverlies van IS in Syrië en Irak doet al langer vermoeden dat het op organisatorisch vlak niet meer zo snor zit bij IS. Dat blijkt eens te meer uit interne documenten die The Daily Beast in handen kreeg.

De Ahmad Abdo-brigade, een Syrische rebellengroep gesteund door de VS-coalitie, was er op 8 juni in geslaagd IS-bevelhebber Abu Ali al-Iraqi te doden nabij Damascus. De gedode bevelhebber had een pak documenten bij zich die door de rebellen werden doorgespeeld aan The Daily Beast. Wat zij in de documenten lazen, geeft het imago van IS een stevige deuk.

De documenten, die zijn afgestempeld door officiële 'IS-ministeries', leggen de kafkaiaanse ramp binnen IS bloot: een verijdelde aanslag, magere salarissen, verlofaanvragen en overbevolkte gevangenissen.

Valkyrie

"Alle broeders moeten correct hun verlof aanvragen. Als ze dat niet doen, zullen ze worden ondervraagd volgens de Sharia."
In een brief bericht een anonieme IS'er aan een bevelhebber in Damascus over Abu Hudhaifa al-Ghoutani, die een dubbelagent blijkt te zijn. Al-Ghoutani zou het plan hebben opgevat om alle belangrijke IS-leiders in één vergaderzaal te verzamelen om ze vervolgens allemaal met een bom te vermoorden. Deze operatie, die veel weg heeft van de Valkyrie-operatie tegen Hitler, werd echter verhinderd "bij de gratie van Allah".

Al-Ghoutani zou ook nog 6.500 dollar, een camera, explosieven, wapens en munitie hebben gestolen. Abu al-Yaman, de veiligheidsofficier van IS, zou andere "broeders" vervolgens opgedragen hebben om de Ahmad Abdo-brigade te treffen. Met primitieve wapens trof IS de brigade en vier rebellen werden gedood. Verschillende bommotoren troffen onder andere het hoofdkwartier van de brigade.

Dit contraspionagemiskleun toont aan dat de ooit grootste troef van IS aan het afbrokkelen is. Tussen 2013 en 2014 kon IS dankzij een uitgebreid spionagenetwerk haar territorium uitbreiden, maar interne strubbelingen maken de organisatie nu kwetsbaar, wat onmiddellijk gevolgen heeft voor het territorium.

De bewuste brief eindigt met een klacht: "De veiligheidsbroeders zijn niet tevreden met hun salaris."

Pover salaris en verlof

Een ander document toont verder aan dat de "broeders" het met een mager salaris moeten doen. Voordien werden ze riant betaald, maar door de tanende economie binnen het kalifaat moeten ze nu rondkomen met een pak minder.

Een van de gelekte documenten is een salaristabel voor IS-strijder Abu Muslim al-Muhajir, die werkzaam is voor het Fath Qaryatain-bataljon in Damascus. Volgens het document krijgt al-Muhajir 50 dollar per maand en nog eens 50 dollar subsidie voor zijn vrouw.

Op de tabel is ook te zien dat er subsidies mogelijk zijn voor de ouders en kinderen van een strijder en voor zijn 'sabaya', wat zoveel betekent als 'seksslaaf'. Daarnaast zijn er ook bonussen voor de soldaten en enkele onkostenvergoedingen.

Strijders die er even tussenuit willen, moeten verlof aanvragen bij hun leider. Dat deed Abu Sulaiman al-Muhajir, een strijder in Damascus. Hij vroeg een week vakantie aan die hij nabij Raqqa wou doorbrengen. Hij kreeg toestemming, maar de regels zijn streng: "Alle broeders moeten precies de data doorgeven. Als ze dat niet doen, zullen ze worden ondervraagd volgens de Sharia.

Wapenaanvragen

Het 'soldatendepartement' is verantwoordelijk voor het toekennen van wapens en voor andere persoonlijke verzoeken van strijders.

Een zekere Abu Muadh vraagt in een van de documenten een 4x4 pick-uptruck die hij wil gebruiken om explosieven te vervoeren. Hij heeft ook een GPS nodig om "de juiste locaties voor de explosieven te bepalen", een pantservoertuig met explosieven, enkele raketklanceerders om tanken en vliegtuigen neer te halen en een bulldozer voor gebouwen.

Justitie

Ook op justitieel vlak schort er heel wat bij IS, zo kampt de organisatie met overbevolking in de gevangenissen.

In een van de documenten verdedigt Abu al-Abbas al-Jazrawi, vice-emir bij het ministerie van Justitie, zich en verklaart hij waarom er zoveel gevangenen in een IS-gevangenis in Damascus zitten. "Driekwart van de gevangenen werd maar voor enkele uren vastgehouden", schrijft hij. "Vorige maand werd niemand langer dan een week vastgehouden, behalve drie personen.
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 22:54:31 #9
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164976804
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 22:53 schreef JubaUrbicus het volgende:
Zahredine, volgende keer TT interessant maken aub :]
Ik had geen inspiratie.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164976871
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 22:53 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Die zijn echt niet blij met hun aankomst. Het zijn christelijke inwoners. Die staan echt niet te wachten op een groep die in het verleden al Christenen heeft afgeslacht...

ondertussen werkt de ''gematigde'' FSA wel samen met die gozers. Maar zij moeten wel gesteund worden hoor
Hopelijk hoeven de christelijke inwoners niet te vluchten, en mogen ze leven zoals ze gewend zijn, maar denk dat de SAA het gebied snel weer in handen krijgt, FSA is sowieso erg verdeeld heb ik het idee, denk dat het nog knap lastig gaat worden om deze partij(en) te betrekken bij het vormen van een eenheidsregering.
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 23:00:22 #11
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164976966
PetoLucem twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 17:29:57 NEW MAP: #SDF/ #YPG advance vs. #ISIS , #Turkey +proxies establish positions on northern bank of #Sajur river. #Syria https://t.co/ybJ22C1Ah2 reageer retweet
Say what?
pi_164976977
@#8
Dat het slecht gaat met IS is maar goed ook, maar dit klinkt ongeloofwaardig.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 23:00:55 #13
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164976979
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 23:00 schreef UpsideDown het volgende:
PetoLucem twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 17:29:57 NEW MAP: #SDF/ #YPG advance vs. #ISIS , #Turkey +proxies establish positions on northern bank of #Sajur river. #Syria https://t.co/ybJ22C1Ah2 reageer retweet
[ afbeelding ]
Waar was je de afgelopen dagen? viel op dat je er niet was
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 23:02:36 #14
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164977030
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 23:00 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Waar was je de afgelopen dagen? viel op dat je er niet was
druk na de vakantie toch, ik heb wat mappen gevolgd via twitter verder weinig meegekregen
Say what?
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 23:03:27 #15
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164977047
sayed_ridha twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 22:18:16 SAA/NDF regain al-Nasiriyah hill & al-Zawr reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 23:05:23 #16
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164977096
Hasakah blijft een heet hangijzer de komende dagen
Say what?
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 23:06:13 #17
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164977115
Souria4Syrians twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 23:03:13 WHOAAH: Reports now via Syrian Army pages on facebook 'Souq Al #Jebes' in South #Aleppo has just been liberated!! https://t.co/KmkxjZTpRt reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 23:06:53 #18
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164977132
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 23:03 schreef Zahreddine het volgende:
sayed_ridha twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 22:18:16 SAA/NDF regain al-Nasiriyah hill & al-Zawr reageer retweet
Waar is dit
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 23:09:05 #19
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164977220
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 23:06 schreef Szura het volgende:

[..]

Waar is dit
Hama
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164977235
*O* adnanin dood *O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 23:12:55 #21
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164977360
Aleppo defacto belegerd

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164977568
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 23:12 schreef Zahreddine het volgende:
Aleppo defacto belegerd

[ afbeelding ]
uiteindelijk toch wel enige resultaat kennelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 23:39:05 #23
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164978148
sayed_ridha twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 23:34:23 Intense clashes ongoing in south Aleppo as SAA & allies make big gains after several failed attempts reageer retweet
Say what?
pi_164978424
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 23:09 schreef Slayage het volgende:
*O* adnanin dood *O*
Dat is toch ISIL woordvoerder? :Y)
pi_164978484
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 23:47 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Dat is toch ISIL woordvoerder? :Y)
nu is ie in ontbinding
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164978941
Turkije is weer aan het bombarderen? Klopt dat?
pi_164978974
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 00:02 schreef polderturk het volgende:
Turkije is weer aan het bombarderen? Klopt dat?
hoe kom je daarbij?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 00:04:47 #28
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164978980
Vraag het clapclap, die heeft hele goeie legerbronnen (als ze niet inmiddels in een stal liggen)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 01:11:37 #29
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164979643
@sayed_ridha
Reports of a Daraya-style agreement in al-Waer in Homs where 500 militants/families will be evacuated towards Idlib

@sayed_ridha
220 people will be evacuated from al-Mo'adhmyah which is located west of Daraya, Damascus

Ik dacht dat Waer (Homs) vorig jaar al ontruimd was?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164979698
quote:
2s.gif Op dinsdag 30 augustus 2016 23:05 schreef UpsideDown het volgende:
Hasakah blijft een heet hangijzer de komende dagen
Wat bereikt de ypg er concreet mee om daar in het noord oosten ruzie te zoeken met assad?

Doen ze dit in opdracht van de VS?
  woensdag 31 augustus 2016 @ 07:24:52 #31
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  woensdag 31 augustus 2016 @ 07:30:18 #32
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164980401
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 01:23 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Wat bereikt de ypg er concreet mee om daar in het noord oosten ruzie te zoeken met assad?

Doen ze dit in opdracht van de VS?
Daar mag je vanuit gaan. Of ze trekken echt een te grote schoen aan. In elk geval verdienen ze het wel om even een toontje lager te zingen nu. Hun ambities zijn veel te groot voor de etnische bezetting die ze hebben in Syrië.
pi_164980831
WASHINGTON - Strijders van terreurbeweging Islamitische Staat hebben zich bij de slag om Manbij tegen hun bevelen in teruggetrokken. Ze hadden volgens de Amerikaanse generaal Joseph Votel opdracht gekregen ,,tot de dood te vechten'', berichtte CNN dinsdag (lokale tijd).

IS trok zich eerder deze maand na een wekenlange strijd terug uit de Noord-Syrische stad. Syrisch-Koerdische troepen kondigden daarop de complete ,,bevrijding'' van het strategisch belangrijke Manbij aan.

Volgens Votel negeerden de IS-strijders bevelen van hun leider Abu Bakr al-Baghdadi, die zijn manschappen juist had verboden zich terug te trekken. ,,Ze volgden zijn instructies niet op'', zei de generaal. Dat roept volgens Votel de vraag op hoeveel controle de IS-top nog heeft over de eigen strijders.
http://www.telegraaf.nl/b(...)er_genegeerd___.html
Zou er niet sprake kunnen zijn van een onderonsje met Turkije?
  woensdag 31 augustus 2016 @ 08:50:08 #34
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164980955
DrPartizan_ twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 20:39:00 Photos from liberation of Um Hosh and Um Qarra by Efrîn SDF today after clashes with ISIS terrorists. https://t.co/OTrx9Xwpcr reageer retweet
Lekker crossen met je T-72.

Ik vermoed dat het initiele verrmoeden toch klopte. Ze gaan voor de infanterie school ten noorden van Sheikh Najjar.

[ Bericht 5% gewijzigd door DustPuppy op 31-08-2016 09:05:12 ]
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  woensdag 31 augustus 2016 @ 09:17:26 #35
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  woensdag 31 augustus 2016 @ 09:18:15 #36
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164981226
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 08:50 schreef DustPuppy het volgende:
DrPartizan_ twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 20:39:00 Photos from liberation of Um Hosh and Um Qarra by Efrîn SDF today after clashes with ISIS terrorists. https://t.co/OTrx9Xwpcr reageer retweet
Lekker crossen met je T-72.

Ik vermoed dat het initiele verrmoeden toch klopte. Ze gaan voor de infanterie school ten noorden van Sheikh Najjar.
Vraag me af wat de SAA daarvan vindt in de toekomst. Daarnaast, hoe komen die gasten aan een T72? Gepakt van de gasten bij Azaz?
pi_164981237
Kan iemand mij uitleggen hoe de YPG het kan volhouden in aleppo?

"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  woensdag 31 augustus 2016 @ 09:20:24 #38
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164981249
quote:
5s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 09:19 schreef mrstylo het volgende:
Kan iemand mij uitleggen hoe de YPG het kan volhouden in aleppo?

[ afbeelding ]
Ze hebben jarenlang een tweezijdig bestand met zowel de terroristen/rebellen als de SAA gehad. Daarnaast is het extreem lastig een wijk vol bewapende mensen te veroveren. In Syrië kan je overal wapens op de zwarte markt kopen. Op dit moment hebben ze nog steeds een bestand met de SAA en de terroristen focussen zich volledig op de SAA.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 09:21:54 #39
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164981275
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 09:18 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Vraag me af wat de SAA daarvan vindt in de toekomst. Daarnaast, hoe komen die gasten aan een T72? Gepakt van de gasten bij Azaz?
'Liberated' van of SAA of FSA, is de heersende theorie.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  woensdag 31 augustus 2016 @ 09:22:06 #40
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164981280
IvanSidorenko1 twitterde op woensdag 31-08-2016 om 05:39:40 #Syria #Aleppo A Liwa al Quds Commander #SAA Claims #SAA took control of more than half of Technical College https://t.co/afV1o7aQwB reageer retweet
  woensdag 31 augustus 2016 @ 09:23:10 #41
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164981298
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 09:21 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

'Liberated' van of SAA of FSA, is de heersende theorie.
Ik vraag me af of ze zichzelf niet in de vingers snijden met deze offensieven. Volgens de officiële cijfers wonen er 172.000 mensen in het Efrin canton. Hoeveel strijders kunnen ze hebben? Ook hebben ze verder niet veel zware wapens en is het ook niet bepaald onherbergzaam terrein a la Latakia.
pi_164981351
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 09:20 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ze hebben jarenlang een tweezijdig bestand met zowel de terroristen/rebellen als de SAA gehad. Daarnaast is het extreem lastig een wijk vol bewapende mensen te veroveren. In Syrië kan je overal wapens op de zwarte markt kopen. Op dit moment hebben ze nog steeds een bestand met de SAA en de terroristen focussen zich volledig op de SAA.
Thanks voor je uitleg.

Maar heeft Hasakkah geen negatief invloed hierop gehad?
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  woensdag 31 augustus 2016 @ 09:36:38 #43
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164981470
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 09:27 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Thanks voor je uitleg.

Maar heeft Hasakkah geen negatief invloed hierop gehad?
Er zijn wat bombardementen geweest, maar voorlopig niet. In Aleppo kunnen zowel de SAA als de YPG het zich niet veroorloven om ook nog met elkaar te gaan vechten, dus hebben ze het uit praktisch oogpunt maar zo gelaten ;)

Daarnaast zijn de Koerden ook verdeeld.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 09:38:46 #44
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164981499
Volgens dit plaatje is het aantal strijders van shia milities op dit moment hoger dan het aantal SAA soldaten:

syrienwar twitterde op woensdag 31-08-2016 om 09:33:21 #Aleppo Geleakten Informationen zufolge ist die Præsenz der auslændischen schiitischen Milizen höher als die #SAA: https://t.co/L7d4Ha5txH reageer retweet
60.000-73.000 shia milities, 50.000 SAA soldaten. Wel is er nog ongeveer 100.000 man NDF.
pi_164981521
quote:
toch geen deal met isis?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164981555
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 09:23 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik vraag me af of ze zichzelf niet in de vingers snijden met deze offensieven.
welk offensief?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 09:42:59 #47
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164981556
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 09:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

toch geen deal met isis?
Die deal is er nooit geweest als je het mij vraagt.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 09:43:14 #48
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164981559
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 09:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

welk offensief?
YPG vanuit Efrin canton.

http://aranews.net/2016/0(...)tants-four-villages/

In principe is dit volgens mij in de bufferzone van ome Erdo.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 09:47:01 #49
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164981600
miladvisor twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 21:42:37 North #Aleppo Military Situation Map 30/08/2016 after #SDF/#YPG progress against #IS.HD:https://t.co/4vLWdyyRLL https://t.co/MEJ71d6Z94 reageer retweet
pi_164981604
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 09:22 schreef Richestorags het volgende:
IvanSidorenko1 twitterde op woensdag 31-08-2016 om 05:39:40 #Syria #Aleppo A Liwa al Quds Commander #SAA Claims #SAA took control of more than half of Technical College https://t.co/afV1o7aQwB reageer retweet
iemand liegt of wa s etch college ergens anders?

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 31-08-2016 om 08:53:26 SW. #Aleppo: very fierce (overnight & still ongoing) assaults on all fronts w/ intense #RuAF airstrikes. Foiled at 1070 Project & Arti Base. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164981630
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 09:47 schreef Richestorags het volgende:
miladvisor twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 21:42:37 North #Aleppo Military Situation Map 30/08/2016 after #SDF/#YPG progress against #IS.HD:https://t.co/4vLWdyyRLL https://t.co/MEJ71d6Z94 reageer retweet
is gewoon een slimme move van sdf. assadisten zouden het niet erg vinden lijkt me en maken ze ook gebruik van de afleiding van isis aan het oosten van aleppo.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164981792
sayed_ridha twitterde op woensdag 31-08-2016 om 10:00:47 Iran's FM spokesperson has called on Turkey to 'immediately' put a stop to its incursion in north Syria, he says it aggravates situation reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 10:06:26 #53
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164981843
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:02 schreef Slayage het volgende:
sayed_ridha twitterde op woensdag 31-08-2016 om 10:00:47 Iran's FM spokesperson has called on Turkey to 'immediately' put a stop to its incursion in north Syria, he says it aggravates situation reageer retweet
Is Iran ook al schizofreen aan het worden?
pi_164981879
NorthernStork twitterde op woensdag 31-08-2016 om 10:06:19 Multiple reports confirm Assad/IRGC captured Mahrouqat hill & Amriyah village last night. Ramousah, Artillery school, 1070 under JaF control reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164981977
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Is Iran ook al schizofreen aan het worden?
Zou er maar gehoor aangeven. Anders wordt Turkije zo weggemept.
pi_164981988
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:17 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Zou er maar gehoor aangeven. Anders wordt Turkije zo weggemept.
:')

Iran is daar actiever dan welke land ook. Zij zijn het laatste die dat mogen zeggen
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  woensdag 31 augustus 2016 @ 10:26:44 #57
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164982098


[ Bericht 51% gewijzigd door Richestorags op 31-08-2016 10:28:36 ]
pi_164982108
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:17 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Zou er maar gehoor aangeven. Anders wordt Turkije zo weggemept.
Want ze zijn zo succesvol in het wegmeppen van JaF en co. Laat ze eerst maar ervoor zorgen dat Assad zijn verliezen van augustus kan terugdringen.
NEE!
pi_164982123
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:26 schreef Richestorags het volgende:
http://newsinfo.inquirer.(...)oint-economic-agenda

Zo grappig dat mensen zeggen dat hij niks doet aan sociale problemen. Nee, het is veel makkelijker om lekker zwart-wit te stellen dat hij mensen afknalt en verder niks doet aan de echte problemen.

[..]

oops :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164982161
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:17 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Zou er maar gehoor aangeven. Anders wordt Turkije zo weggemept.
ik weet niet hoe seirieus we dit soort uitlatingen van politici moeten nemen, zeggen is 1 ding ernaar handelen is iets anders.

heel veel van dit soort uitlatingen van politici over het in grijpen van de turken lijken simpelweg voor de buhne, omdat de landen die deze uitlatingen doen er niet naar handelen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164982177
helden

RudawEnglish twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 14:20:38 Bodies of three Americans fighting with #YPG repatriated through Kurdistan Region https://t.co/TjIszllN96 https://t.co/1cc4rrQB43 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 31 augustus 2016 @ 10:31:20 #62
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164982179
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik weet niet hoe seirieus we dit soort uitlatingen van politici moeten nemen, zeggen is 1 ding ernaar handelen is iets anders.

heel veel van dit soort uitlatingen van politici over het in grijpen van de turken lijken simpelweg voor de buhne, omdat de landen die deze uitlatingen doen er niet naar handelen.
Lijkt Nederland wel _O-
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164982277
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik weet niet hoe seirieus we dit soort uitlatingen van politici moeten nemen, zeggen is 1 ding ernaar handelen is iets anders.

heel veel van dit soort uitlatingen van politici over het in grijpen van de turken lijken simpelweg voor de buhne, omdat de landen die deze uitlatingen doen er niet naar handelen.
Was ook meer een Atak-grapje. ;)

Snap ook verder wel dat Iran niet graag ziet dat Turkije groepen actiever steunt waartegen ze vechten. Dat zal in hun ogen het conflict nog langer laten duren.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 10:39:34 #64
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164982309
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:37 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Was ook meer een Atak-grapje. ;)

Snap ook verder wel dat Iran niet graag ziet dat Turkije groepen actiever steunt waartegen ze vechten. Dat zal in hun ogen het conflict nog langer laten duren.
We weten niet echt wat de deal is met Rusland en Assad. Voor hetzelfde geld is de deal dat deze groeperingen Noord-Syrië tussen de Koerdische cantons innemen zodat Turkije geen 700 km lange grens met de Koerden heeft en dat tegelijkertijd de steun aan JaF stopt.
pi_164982424
Iran is juist enorm stil.
Doet weinig in Syrië lijkt het.
Bijna geen manschappen. weinig bevriende milities ook...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 31 augustus 2016 @ 10:50:11 #66
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164982470
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:47 schreef IPA35 het volgende:
Iran is juist enorm stil.
Doet weinig in Syrië lijkt het.
Bijna geen manschappen. weinig bevriende milities ook...
Mwaah, die Irakese shia milities zijn met een mannetje of 20k. Daarnaast Hezbollah met 7 tot 10k manschappen. Dat zijn wel bevriende milities denk ik zo?
pi_164982483
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:50 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Mwaah, die Irakese shia milities zijn met een mannetje of 20k. Daarnaast Hezbollah met 7 tot 10k manschappen. Dat zijn wel bevriende milities denk ik zo?
Volgens mij zijn die aantallen dikke onzin.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164982497
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 09:20 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ze hebben jarenlang een tweezijdig bestand met zowel de terroristen/rebellen als de SAA gehad. Daarnaast is het extreem lastig een wijk vol bewapende mensen te veroveren. In Syrië kan je overal wapens op de zwarte markt kopen. Op dit moment hebben ze nog steeds een bestand met de SAA en de terroristen focussen zich volledig op de SAA.
En hoe komen ze aan voedsel?
pi_164982535
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:02 schreef Slayage het volgende:
sayed_ridha twitterde op woensdag 31-08-2016 om 10:00:47 Iran's FM spokesperson has called on Turkey to 'immediately' put a stop to its incursion in north Syria, he says it aggravates situation reageer retweet
Belangrijkste is wat Rusland zegt. Wat Iran zegt heeft niet zoveel waarde.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 10:54:32 #70
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164982548
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:51 schreef Atak het volgende:

[..]

En hoe komen ze aan voedsel?
Ze hadden vrije toegang tot de "rebellen" markten en SAA. Nu alleen nog SAA denk ik.
pi_164982556
quote:
9s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:31 schreef Slayage het volgende:
helden

RudawEnglish twitterde op dinsdag 30-08-2016 om 14:20:38 Bodies of three Americans fighting with #YPG repatriated through Kurdistan Region https://t.co/TjIszllN96 https://t.co/1cc4rrQB43 reageer retweet
Lekker.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 10:55:22 #72
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164982567
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:50 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Volgens mij zijn die aantallen dikke onzin.
Zou best kunnen, maar dat zijn iig wel bevriende milities. Toch zijn ze inderdaad best passief. Niets belette hen de rol van regionale grootmacht waar te maken door wat regimenten naar Aleppo te sturen en de stad in te nemen.
pi_164982570
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:37 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Was ook meer een Atak-grapje. ;)

:% :o
pi_164982601
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:55 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zou best kunnen, maar dat zijn iig wel bevriende milities. Toch zijn ze inderdaad best passief. Niets belette hen de rol van regionale grootmacht waar te maken door wat regimenten naar Aleppo te sturen en de stad in te nemen.
Onwil? Financieel te zwaar? Iets moet een rol spelen...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164982617
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:39 schreef Richestorags het volgende:

[..]

We weten niet echt wat de deal is met Rusland en Assad. Voor hetzelfde geld is de deal dat deze groeperingen Noord-Syrië tussen de Koerdische cantons innemen zodat Turkije geen 700 km lange grens met de Koerden heeft en dat tegelijkertijd de steun aan JaF stopt.
Ik lees net een artikel van een adviseur en die zei dat ze die YPG corridor kosten wat het kost tegen zullen houden omdat de veiligheid van de YPG in beding is. Ik denk dat op dit punt de PKK/YPG niemand meer kan redden, en als ze wel een poging doen dan kunnen we een wereldoorlog of een grote escalatie verwachten als iemand dom genoeg is om tussen de jager en zijn prooi te komen.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 10:58:32 #76
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164982625
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:57 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Onwil? Financieel te zwaar? Iets moet een rol spelen...
Jep. Of ze wisten op de één of andere manier dat het dan totaal zou gaan escaleren.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 10:59:19 #77
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164982635
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:58 schreef Atak het volgende:

[..]

Ik lees net een artikel van een adviseur en die zei dat ze die PKK corridor kosten wat het kost tegen zullen houden omdat de veiligheid van de PKK in beding is. Ik denk dat op dit punt de PKK/YPG niemand meer kan redden, en als ze wel een poging doen dan kunnen we een wereldoorlog of een grote escalatie verwachten als iemand dom genoeg is om tussen de jager en zijn prooi te komen.
Niemand gaat een wereldoorlog starten omwille van de YPG. Die zijn echt aan de genade van Turkije overgeleverd.
pi_164982657
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:58 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Jep. Of ze wisten op de één of andere manier dat het dan totaal zou gaan escaleren.
Op dit moment is puur fysieke aanwezigheid denk ik juist aan te bevelen. Idem voor Rusland, die nu mannen naar Aleppo stuurt.

Iran zou ook een eigen basis moeten stichten of zo, maar is lastig i.v.m. het volk van onze lieve heer.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164982672
Wat is bedoel met aanwezigheid is vooral bedoeld om Turkse ambities te bekoelen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164982698
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:00 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Op dit moment is puur fysieke aanwezigheid denk ik juist aan te bevelen. Idem voor Rusland, die nu mannen naar Aleppo stuurt.

Iran zou ook een eigen basis moeten stichten of zo, maar is lastig i.v.m. het volk van onze lieve heer.
Ik denk dat ze voor nu Irak veel belangrijker vinden. Misschien kost ze Irak nu ook veel te veel geld. Na Irak misschien Syrië dan?
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164982728
Beetje vreemd aangezien de strijd in Irak al is beslist.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164982737
Israëlische spul bij SanliUrfa:
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:05:34 #83
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164982763
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:00 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Op dit moment is puur fysieke aanwezigheid denk ik juist aan te bevelen. Idem voor Rusland, die nu mannen naar Aleppo stuurt.

Iran zou ook een eigen basis moeten stichten of zo, maar is lastig i.v.m. het volk van onze lieve heer.
Juist. Ze hoeven eigenlijk niet eens echt actief mee te vechten, maar een basis in Aleppo compleet met artillerie, tanks, luchtafweergeschut en een stuk of duizend soldaten zou al wat zijn. Daarnaast hadden ze de strijd veel sneller in hun voordeel beslist als ze gewoon 5k soldaten op het front in Aleppo zouden gooien.
pi_164982775
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:03 schreef IPA35 het volgende:
Beetje vreemd aangezien de strijd in Irak al is beslist.
Strijd om mosul moet nog gestreden worden. Zoals je weet heeft Turkije daar ook belang bij. Dus Iran heeft alle mankrachten daarvoor nodig.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164982804
Vraag me af wat er nu gaat gebeuren. Manbij heeft niet de grote prioriteit lijk het wel. Al-Bab is de prijs. Ik zou zeggen eerst alles innemen aan de grens en de YPG/IS tegen elkaar opzetten. Als ze dan met elkaar bezig zijn kan je met gestrekte been inspringen als verassingaanval.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:08:29 #86
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164982814
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:07 schreef Atak het volgende:
Vraag me af wat er nu gaat gebeuren. Manbij heeft niet de grote prioriteit lijk het wel. Al-Bab is de prijs. Ik zou zeggen eerst alles innemen aan de grens en de YPG/IS tegen elkaar opzetten. Als ze dan met elkaar bezig zijn kan je met gestrekte been inspringen als verassingaanval. [ afbeelding ]
Geen mokerslagen uitdelen dit keer?
pi_164982829
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:06 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Strijd om mosul moet nog gestreden worden. Zoals je weet heeft Turkije daar ook belang bij. Dus Iran heeft alle mankrachten daarvoor nodig.
Iran heeft geen mankracht bij Mosul.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164982850
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:05 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Juist. Ze hoeven eigenlijk niet eens echt actief mee te vechten, maar een basis in Aleppo compleet met artillerie, tanks, luchtafweergeschut en een stuk of duizend soldaten zou al wat zijn. Daarnaast hadden ze de strijd veel sneller in hun voordeel beslist als ze gewoon 5k soldaten op het front in Aleppo zouden gooien.
In Sheikh Najjar of bij Kweiris o.i.d.

Beste zou zijn om Al-Bab in te nemen maar ja... Met al die fuckups in West-Aleppo en nu Hama is dat denk ik lastig. Maar met mankracht uit Iran wellicht haalbaar.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164982867
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:08 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Geen mokerslagen uitdelen dit keer?
Nee. Ik denk dat het beter is om de YPG langzaam te wurgen door de bevoorradingslijnen af te snijden. Al-Bab is een belangrijke locatie omdat IS zijn olie aan de YPG en Assad verkoopt. Als Turkije/FSA Al-Bab kan innemen zou dat mooi zijn.
pi_164982880
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:09 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Iran heeft geen mankracht bij Mosul.
Dus Irak wilt het gaan innemen zonder hulp van Iran?
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164982898
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:11 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Dus Irak wilt het gaan innemen zonder hulp van Iran?
Yup.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:12:20 #92
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164982899
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:10 schreef IPA35 het volgende:

[..]

In Sheikh Najjar of bij Kweiris o.i.d.

Beste zou zijn om Al-Bab in te nemen maar ja... Met al die fuckups in West-Aleppo en nu Hama is dat denk ik lastig. Maar met mankracht uit Iran wellicht haalbaar.
Al-Bab zou zeker in te nemen zijn met hulp van Iran, zo sterk is IS nou ook weer niet inderdaad. Alleen zou Iran daarna zich wel moeten terugtrekken naar een basis in één van die locaties inderdaad. De bevolking daar lijkt me redelijk pro Jihadi (sowieso Sunni).
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:12:40 #93
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164982903
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:12 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Yup.
Die shia milities krijgen wel enige sponsoring toch?
pi_164982909
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:12 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Yup.
Heel vaag dan. Wat zou hun plan zijn dan?
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164982913
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:12 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Al-Bab zou zeker in te nemen zijn met hulp van Iran, zo sterk is IS nou ook weer niet inderdaad. Alleen zou Iran daarna zich wel moeten terugtrekken naar een basis in één van die locaties inderdaad. De bevolking daar lijkt me redelijk pro Jihadi (sowieso Sunni).
Die bevolking zal wel vluchten dan? Misschien wel beter ook.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164982925
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:12 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Heel vaag dan. Wat zou hun plan zijn dan?
Amerikanen de boel laten platschieten en naar binnen trekken zoals ze altijd al hebben gedaan?
Barzani dwingen ook mankracht in te zetten.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164982952
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:13 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Amerikanen de boel laten platschieten en naar binnen trekken zoals ze altijd al hebben gedaan?
Barzani dwingen ook mankracht in te zetten.
Ja wat ik begrepen heb is dat de peshmerga ook mee gaat vechten. Alleen ze moeten nog bespreken of peshmerga dan ook weg gaat of niet. Ze moeten namelijk iets krijgen inruil voor hulp.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164982956
Ik las gisteren dat er Marokkaanse ISers in dat gebied zitten. Dat tuig zorgt ook overal voor problemen. Ga die communisten aanvallen of zo.

taylieli twitterde op woensdag 31-08-2016 om 10:55:18 💥Severe clashes btw #Turkish Army&#Isil militants near #Zugrah vil. TAF sent 8 more tanks/howitzers striking d area. https://t.co/z36M1qnIFe reageer retweet
pi_164983024
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:15 schreef Atak het volgende:
Ik las gisteren dat er Marokkaanse ISers in dat gebied zitten. Dat tuig zorgt ook overal voor problemen. Ga die communisten aanvallen of zo.

taylieli twitterde op woensdag 31-08-2016 om 10:55:18 💥Severe clashes btw #Turkish Army&#Isil militants near #Zugrah vil. TAF sent 8 more tanks/howitzers striking d area. https://t.co/z36M1qnIFe reageer retweet
Ja blijkbaar was het een marokkaan die zich opblies tegen die turke tanks

IS Moroccan militant carries out VBIED attack & 2 Turkish tanks destroyed in al-Kiliyeh village west of Jarablus
https://twitter.com/sayed_ridha/status/770763549807251456
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164983046
Lulz
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:21:35 #101
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164983048
sayed_ridha twitterde op woensdag 31-08-2016 om 10:29:45 Rahbet Khattab checkpoint north of Khattab town is back under SAA/NDF control reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164983124
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:08 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Geen mokerslagen uitdelen dit keer?
Nee, dat kan niet met gestrekte been. ;)

Wat ik veel opmerkelijker vind is dat Iran zich zo laat en hypocriet uitlaat. Het is niet alsof zij geen dikke escalerende vinger in de pap hebben in die regio. Ik denk niet dat de asbakken van de sjiitische milities plus Hezbollah die eerder genoemd zijn erg overtrokken zijn eigenlijk.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164983163
Marokkanen :')
pi_164983169
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:29 schreef JubaUrbicus het volgende:
Marokkanen :')
Delen wel even een mokerslag uit.
pi_164983210
http://mobile.nytimes.com(...)an-russia-syria.html

Dit bijvoorbeeld. Rusland ook ff in de mix...
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164983230
Iran heeft een grote bek, maar zou juist blij moeten zijn met Russische toenadering.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:36:03 #107
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164983272
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:33 schreef IPA35 het volgende:
Iran heeft een grote bek, maar zou juist blij moeten zijn met Russische toenadering.
Ik heb van het begin af aan altijd al het idee gehad dat Rusland en Iran ook maar schijnmatties zijn in Syrië en verder heel weinig coördineren.
pi_164983279
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:36 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik heb van het begin af aan altijd al het idee gehad dat Rusland en Iran ook maar schijnmatties zijn in Syrië en verder heel weinig coördineren.
Te weinig, gevolgen zijn nu merkbaar.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164983296
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:33 schreef IPA35 het volgende:
Iran heeft een grote bek, maar zou juist blij moeten zijn met Russische toenadering.
Waarom is Iran boos dan?
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:36:55 #110
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164983298
Ik zie meer heil in Bejing dan Iran.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:38:02 #111
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164983324
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:36 schreef Atak het volgende:

[..]

Waarom is Iran boos dan?
Volgens mij wilden ze het geheimhouden dat Rusland die basis gebruikte. Rusland heeft dat niet gedaan en daarom is Iran boos.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:38:33 #112
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164983339
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:36 schreef Atak het volgende:

[..]

Waarom is Iran boos dan?
Rusland zou te arrogant zijn en te veel hebben gepraat over het gebruik van de basis :')

We noemen dat ook wel butthurt.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:38:52 #113
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164983346
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:38 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Volgens mij wilden ze het geheimhouden dat Rusland die basis gebruikte. Rusland heeft dat niet gedaan en daarom is Iran boos.
Alsof Amerika dat niet zou kunnen zien :')
pi_164983363
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:36 schreef Zahreddine het volgende:
Ik zie meer heil in Bejing dan Iran.
Niet bepaald. Iran is zwakker. Zou eigenlijk moeten toetreden tot het Russische handelsblok. Kan zo ontsnappen aan economische isolatie zonder afhankelijk te zijn van een wispelturige USA.

We weten dat de Amerikanen er een kotsgekke geopolitiek op na houden dus daar moet je geen vertrouwen in hebben.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:40:16 #115
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164983386
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:38 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Alsof Amerika dat niet zou kunnen zien :')
Ja :')

Volgens mij is Iran ook en beetje boos omdat Rusland geen luchtsteun heeft gegeven aan Zuid Aleppo toen de terroristen Al Eis en Khan Touman aanvielen. Volgens mij had Iran heel die ceasefire zever niet gezien, wat ook het beste zou geweest zijn.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164983407
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:39 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Niet bepaald. Iran is zwakker. Zou eigenlijk moeten toetreden tot het Russische handelsblok. Kan zo ontsnappen aan economische isolatie zonder afhankelijk te zijn van een wispelturige USA.

We weten dat de Amerikanen er een kotsgekke geopolitiek op na houden dus daar moet je geen vertrouwen in hebben.
Rusland gebruikt Iran als wisselgeld. Ze hebben Iran keer op keer laten vallen om ergens anders betere deals van het westen te krijgen. Iran zou wel willen maar voor Rusland is het beter om ze als wisselgeld te gebruiken.
pi_164983429
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:38 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Rusland zou te arrogant zijn en te veel hebben gepraat over het gebruik van de basis :')

We noemen dat ook wel butthurt.
Of ze daar toch niet achter komen. :')

Volgens mij zijn er ook andere dingen.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:42:13 #118
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164983437
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:39 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Niet bepaald. Iran is zwakker. Zou eigenlijk moeten toetreden tot het Russische handelsblok. Kan zo ontsnappen aan economische isolatie zonder afhankelijk te zijn van een wispelturige USA.

We weten dat de Amerikanen er een kotsgekke geopolitiek op na houden dus daar moet je geen vertrouwen in hebben.
Ik denk dat China op de lange duur wel te overhalen om te gaan bombarderen want zij zitten namelijk met een groot aantal Oeigoeren die in Xinjian de boel wel eens kunnen laten ontsporen als die teruggaan.

Amerika is nooit te vertrouwen, zie Ngo Dien Diem.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164983447
Russische alliantie moet gewoon groter en sterker worden. Zelf zeg ik altijd: Ik ben liever het hondje van Rusland dan die van Amerika, omdat het hondje van Rusland zijn eer en zijn cultuur kan behouden in tegenstelling tot het hondje van Amerika.
pi_164983459
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:40 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ja :')

Volgens mij is Iran ook en beetje boos omdat Rusland geen luchtsteun heeft gegeven aan Zuid Aleppo toen de terroristen Al Eis en Khan Touman aanvielen. Volgens mij had Iran heel die ceasefire zever niet gezien, wat ook het beste zou geweest zijn.
Russische regering hoopte op een rationeel Washington om goedkoop en snel een einde aan de strijd te maken. Helaas...

We weten dat heel Syrië moet branden omdat dit volgens Hillary goed is voor het volk van onze lieve heer. Die hele vluchtelingencrisis maakt ze niet uit. Ze drijven het mes gewoon rustig dieper in de rug van hun Europese bondgenoten puur omdat het goed zou zijn voor de Joden.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:45:46 #121
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164983523
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:43 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Russische regering hoopte op een rationeel Washington om goedkoop en snel een einde aan de strijd te maken. Helaas...

We weten dat heel Syrië moet branden omdat dit volgens Hillary goed is voor het volk van onze lieve heer. Die hele vluchtelingencrisis maakt ze niet uit. Ze drijven het mes gewoon rustig dieper in de rug van hun Europese bondgenoten puur omdat het goed zou zijn voor de Joden.
Rekenen op de VS in Geo politiek :') Dat is een amateurs fout van Rusland :')

Maar nu weten we dat die Ceasefire van februari een slechte grap was van de VS om hun matties te redden toen Rusland hun compleet in de tang hadden, ook weer een fout van Rusland, dit heeft Iran ook wel boos gemaakt denk ik, zij hadden gewoon verder willen gaan in Februari.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164983549
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:45 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Rekenen op de VS in Geo politiek :') Dat is een amateurs fout van Rusland :')

Maar nu weten we dat die Ceasefire van februari een slechte grap was van de VS om hun matties te redden toen Rusland hun compleet in de tang hadden, ook weer een fout van Rusland, dit heeft Iran ook wel boos gemaakt denk ik, zij hadden gewoon verder willen gaan in Februari.
Juist.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 31 augustus 2016 @ 11:50:09 #123
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164983628
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:46 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Juist.
Zowizo had een voorwaarde voor een ceasfire moeten zijn dat de Turkse grens totaal werd afgesloten. Zodat de terroristen niet konden teruggaan naar Syrie om te hergroeperen en zo dat Turkije geen wapenleveringen meer zou leveren en dat er geen vreemdelingen meer zouden aansluiten om de rangen van de terroristen te versterken.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164983677
De frustratie zit veel dieper bij Iran. Rusland ziet Iran niet als een volwaardige partner. Het zou mij niet verbazen als Rusland een deal maakt en Iran er helemaal buiten laat. Al die dooie Iraanse chappies voor niks.
pi_164983755
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 11:52 schreef Atak het volgende:
De frustratie zit veel dieper bij Iran. Rusland ziet Iran niet als een volwaardige partner. Het zou mij niet verbazen als Rusland een deal maakt en Iran er helemaal buiten laat. Al die dooie Iraanse chappies voor niks.
:')
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  woensdag 31 augustus 2016 @ 12:38:31 #126
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164984499
Volgens Al Masdar zijn er weer wat Tiger Forces naar Noord-Hama gestuurd. Hebben die terroristen weer precies wat ze willen. Als je die aanvoerroute in Noord-Hama ziet is die heel smal, afsnijden en crushen dat Jund al-Aqsa.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164985207
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 10:59 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Niemand gaat een wereldoorlog starten omwille van de YPG. Die zijn echt aan de genade van Turkije overgeleverd.
Zo kansloos zijn ze niet. Ik zie een aantal uitwegen voor de YPG:

1) Rusland gooit roet in het eten. Obama zou Poetin kunnen overtuigen om het Syrische luchtruim voor Turkije af te sluiten, bijvoorbeeld in ruil voor het versoepelen/ opheffen van het westerse embargo.
2) De Turkse opmars in Syrië kan worden gestuit; veel dode Turkse soldaten en weinig territoriale vooruitgang.
3) De YPG kan het gebied tussen Afrin en Kobani verbinden door met een boog om Jerablus heen te gaan.
4) De Turkse Koerden kunnen in Turkije een massale, bloedige en ontembare opstand organiseren. Dit lijkt momenteel een onwaarschijnlijk scenario, in de afgelopen weken hielden Turkse Koerden zelfs grote betogingen tegen de PKK, maar 1 foto van een zielig Koerdisch kind vs barbaarse Turkse soldaten kan het sentiment doen omslaan.
5) Turkse hippies betogen tegen de oorlog. Zéér onwaarschijnlijk scenario, maar mensen zijn wispelturig, het sentiment kan zo omslaan.
6) De Arabieren in Syrië komen in opstand tegen een 'Turkse invasie'. Wederom zeer onwaarschijnlijk, maar...
7) Barzani valt, Noord-Irak komt in handen van de PKK/ YPG, vormt een 2e front tegen Turkije en bedreigt Turkse investeringen.
8) Het Westen stelt een embargo in jegens Turkije wegens 'onderdrukking van Koerden'.
9) Erdogan sterft, al dan niet op natuurlijke wijze.
pi_164985226
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 12:38 schreef Szura het volgende:
Volgens Al Masdar zijn er weer wat Tiger Forces naar Noord-Hama gestuurd. Hebben die terroristen weer precies wat ze willen. Als je die aanvoerroute in Noord-Hama ziet is die heel smal, afsnijden en crushen dat Jund al-Aqsa.
alaqsa_jond twitterde op woensdag 31-08-2016 om 12:34:59 #جند_الأقصى | تحرير مدينة صوران في ريف حماه الشمالي بشكل كامل ولله الحمد#غزوة_الشهيد_مروان_حديد reageer retweet
Blijkbaar is JaA Souran binnengewandeld, betekent dat die aanvoerroute nu niet meer zo smal is.
NEE!
  woensdag 31 augustus 2016 @ 14:34:41 #129
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164986396
oulosP twitterde op woensdag 31-08-2016 om 14:18:16 To bad terrorist fans. #SAA have repelled terrorist attacks to take #Souran in northern #Hama countryside, #Syria. They got to excited. reageer retweet
  woensdag 31 augustus 2016 @ 14:51:05 #130
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164986643
Rusland en VS claimen nu beide dat ze de luchtaanval op die ISIS-aap hebben uitgevoerd :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164986952
sayed_ridha twitterde op woensdag 31-08-2016 om 14:04:20 Jund al-Aqsa & friends failed to capture Sawran and have retreated to the outskirts where clashes with SAA/NDF are ongoing reageer retweet
BosnjoBoy twitterde op woensdag 31-08-2016 om 14:34:14 @BosnjoBoy (29) Rebels & Jund Aqsa still control around 80% of Souran town, reports they withdrew isn't true at all. reageer retweet
sayed_ridha twitterde op woensdag 31-08-2016 om 14:40:01 Airstrikes reported on north part of Sawran, clashes ongoing reageer retweet
We zullen wel zien hoe het is gegaan uiteindelijk wanneer de fog of war is opgeklaard.
NEE!
pi_164988669
AhmadAlkhtiib twitterde op woensdag 31-08-2016 om 13:10:44 Video show #Turkish tank shells #ISIL locations in the West side of #Jarablus #FSA #Turkey https://t.co/ITP3cXEPwp reageer retweet
M3t4_tr0n twitterde op woensdag 31-08-2016 om 15:11:31 Info Update: (2) #Turkey has also sent 'Sabra' an extensively upgraded M60 Patton tank w/ its entire Armored Brigade to the #Syria|n border reageer retweet
M3t4_tr0n twitterde op woensdag 31-08-2016 om 14:49:41 📸 ...Meanwhile #Turkey continues to send military vehicles to the border with #Syria. https://t.co/IjmzOTRreM reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator woensdag 31 augustus 2016 @ 16:35:37 #133
8781 crew  Frutsel
pi_164989096
nbbrk twitterde op woensdag 31-08-2016 om 16:32:47 VS posteert leger tussen Turkse en Koerdisch/Arabische frontlinie van SDF in N-Syrië. Turkije zit nu vast. Durft Erdogan VS aan te vallen? reageer retweet
?
pi_164989156
Vs ook kapotmaken, ze steunen/beschermen openlijk terroristen en uit Incirlik trappen.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  Moderator woensdag 31 augustus 2016 @ 16:39:35 #135
8781 crew  Frutsel
pi_164989204
nbbrk twitterde op woensdag 31-08-2016 om 16:36:12 Koerdisch SDF heeft zich teruggetrokken achter de rivier ten zuiden van Jarablus. Met nu ook enkele US forces. https://t.co/zzqYF43tHM reageer retweet
pi_164989211
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 16:35 schreef Frutsel het volgende:
nbbrk twitterde op woensdag 31-08-2016 om 16:32:47 VS posteert leger tussen Turkse en Koerdisch/Arabische frontlinie van SDF in N-Syrië. Turkije zit nu vast. Durft Erdogan VS aan te vallen? reageer retweet
?
Berichtgeving door middel van google translate. :')
NEE!
  Redactie Frontpage woensdag 31 augustus 2016 @ 16:44:12 #137
21273 JeMoeder
MijnMoeder
pi_164989304
Turkije, de vrienden van IS. Is toch overduidelijk dat ze alleen binnen vallen om de Koerden in de kont te neuken? Erdler zal IS en zijn maatje Baghdadi nooit iets aan doen.
Ta mère
El Coño
ウイスキー
pi_164989340
ipv dat de VS tegen ypg/pkk terroristen gaat strijden gaan ze hun helpen, omgekeerde wereld. Eigenlijk is de VS in oorlog met Turkije.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164989349
Interessant stuk:
http://warontherocks.com/(...)orse-than-you-think/

Best wel een lange lap tekst maar waard om te lezen.
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 16:39 schreef Frutsel het volgende:
nbbrk twitterde op woensdag 31-08-2016 om 16:36:12 Koerdisch SDF heeft zich teruggetrokken achter de rivier ten zuiden van Jarablus. Met nu ook enkele US forces. https://t.co/zzqYF43tHM reageer retweet
[ afbeelding ]
Dit is al een ouwe kaart.
pi_164989354
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 16:46 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
ipv dat de VS tegen ypg/pkk terroristen gaat strijden gaan ze hun helpen, omgekeerde wereld. Eigenlijk is de VS in oorlog met Turkije.
What else is new.
pi_164989426
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 16:46 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
ipv dat de VS tegen ypg/pkk terroristen gaat strijden gaan ze hun helpen, omgekeerde wereld. Eigenlijk is de VS in oorlog met Turkije.
Ik denk niet dat de VS Turkije kwijt wil aan Rusland. Ze zullen uiteindelijk een knieval maken en uit de weggaan zodat Turkije door kan meppen om het westen van de rivier schoon te maken. Ik denk dat de VS helemaal in de war is. Ze maken tegenstrijdige argumenten voor de laatste paar dagen.
pi_164989454
Waarschijnlijk voor de Manbij front:

pi_164989456
Telkens als de ypg klappen krijgt komen onbekende users m.b.t. dit topic hier huile huile doen.
Atak had een afbeelding van dode Koerdische terroristen gedeeld hier vanmiddag, er stond onder de foto dat het om vermoorde Koerdische burgers ging, terwijl ze gewoon legeruniformen aan hadden. Persvrijheid, dode terroristen als burgers neerzetten, plaats dan geen foto erbij weet je, want zo gelooft niemand het. Waarom is dat weggehaald eigenlijk?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 31 augustus 2016 @ 17:12:56 #144
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164989862
Wat een griezelmensen zijn die Jihadisten toch wel niet, bah..
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164989970
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:12 schreef Zahreddine het volgende:
Wat een griezelmensen zijn die Jihadisten toch wel niet, bah..
ech heh...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164989984
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 16:37 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Vs ook kapotmaken, ze steunen/beschermen openlijk terroristen en uit Incirlik trappen.
Hehe ja dat doet dat geweldige turkije wel ff.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164989991
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 16:52 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Telkens als de ypg klappen krijgt komen onbekende users m.b.t. dit topic hier huile huile doen.
Atak had een afbeelding van dode Koerdische terroristen gedeeld hier vanmiddag, er stond onder de foto dat het om vermoorde Koerdische burgers ging, terwijl ze gewoon legeruniformen aan hadden. Persvrijheid, dode terroristen als burgers neerzetten, plaats dan geen foto erbij weet je, want zo gelooft niemand het. Waarom is dat weggehaald eigenlijk?
Andersom gebeurt het natuurlijk ook, met elke actie van Turkije rondom Syrië (met dit nieuwe front als hoogtepunt) duiken er overal users op (of 'vaste leden' van deze reeks) die (naast ook wel nuttige posts en goede discussie) met onzinnige hypothetische stellingen komen of simpelweg een potje komen schelden en doodverwensen (zie bijv. anti-Koerden sentiment).
pi_164989999
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 16:52 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Telkens als de ypg klappen krijgt komen onbekende users m.b.t. dit topic hier huile huile doen.
Atak had een afbeelding van dode Koerdische terroristen gedeeld hier vanmiddag, er stond onder de foto dat het om vermoorde Koerdische burgers ging, terwijl ze gewoon legeruniformen aan hadden. Persvrijheid, dode terroristen als burgers neerzetten, plaats dan geen foto erbij weet je, want zo gelooft niemand het. Waarom is dat weggehaald eigenlijk?
elke gedode pkk militant is een burger. dat is altijd al zo geweest.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164990016
quote:
2s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:20 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Andersom gebeurt het natuurlijk ook, met elke actie van Turkije rondom Syrië (met dit nieuwe front als hoogtepunt) duiken er overal users op (of 'vaste leden' van deze reeks) die (naast ook wel nuttige posts en goede discussie) met onzinnige hypothetische stellingen komen of simpelweg een potje komen schelden en doodverwensen (zie bijv. anti-Koerden sentiment).
turkije is gewoon populair!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164990038
is dat sdf nou ten oosten vd eufraat of niet? laatst zaten ze nog manbij te bevoorraden
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164990054
quote:
10s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

turkije is gewoon populair!
zoveel mag duidelijk zijn
pi_164990068
her biji Kurdistan
  woensdag 31 augustus 2016 @ 17:25:25 #153
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164990072
Turkije is gewoon een kleuter dat alle aandacht voor zichzelf wilt.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 17:28:18 #154
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164990111
quote:
10s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

turkije is gewoon populair!
Turkije wordt wel schromelijk overschat door sommigen. Het blijft een regionale grote speler at best. Zeg maar een Ajax dat meespeelt met Barcelona en Bayern München.
pi_164990138
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:25 schreef Zahreddine het volgende:
Turkije is gewoon een kleuter dat alle aandacht voor zichzelf wilt.
:D
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Turkije wordt wel schromelijk overschat door sommigen. Het blijft een regionale grote speler at best.
feitelijk wel ja.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164990176
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Turkije wordt wel schromelijk overschat door sommigen. Het blijft een regionale grote speler at best. Zeg maar een Ajax dat meespeelt met Barcelona en Bayern München.
Nationalisme noemen we dat toch :')
pi_164990211
quote:
2s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:31 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Nationalisme noemen we dat toch :')
no not realy
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164990432
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 31-08-2016 om 17:09:58 N. #Hama: Regime counter-attack on #Souran is foiled. City under full Rebel control. https://t.co/L2obOsT7L4 reageer retweet
leithfadel twitterde op woensdag 31-08-2016 om 17:24:50 Jihadists seized Souran just moments ago reageer retweet
Souran blijkbaar toch gevallen, voor nu in elk geval.
Herhaling van 2014?
NEE!
  woensdag 31 augustus 2016 @ 17:50:01 #159
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164990582
@Syria_Protector
#BREAKING: #SAA fully restores the #Technical base in southern #Aleppo
Large map: tps://aml.ink/elJNR

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 17:51:44 #160
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164990625
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:50 schreef Szura het volgende:
@Syria_Protector
#BREAKING: #SAA fully restores the #Technical base in southern #Aleppo
Large map: tps://aml.ink/elJNR

[ afbeelding ]
Deze oorlog :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164990638
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:50 schreef Szura het volgende:
@Syria_Protector
#BREAKING: #SAA fully restores the #Technical base in southern #Aleppo
Large map: tps://aml.ink/elJNR

[ afbeelding ]
Het werk van Russische adviseurs?
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_164990644
sayed_ridha twitterde op woensdag 31-08-2016 om 13:58:02 IS media released this pic of Abo Mohamad al-Adnani https://t.co/WouQIp2VqS reageer retweet


:W
NEE!
  woensdag 31 augustus 2016 @ 17:53:02 #163
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164990659
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:51 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Deze oorlog :')
Ik vraag me weleens af waarom dit gevecht om vierkante meters me zo intrigeert...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 17:55:30 #164
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164990703
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:53 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik vraag me weleens af waarom dit gevecht om vierkante meters me zo intrigeert...
Ja dat kan je je wel afvragen. Zeker als je al helemaal niets hebt met dat land in feite.

Maar goed, we willen niet dat een mooi land zoals Syrie onder Salafistisch bewind valt.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164990718
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:53 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik vraag me weleens af waarom dit gevecht om vierkante meters me zo intrigeert...
kennelijk zit er bij jou ook een bepaalde emotionele lading mbt dit conflict.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164990776
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:55 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Maar goed, we willen niet dat een mooi land zoals Syrie onder Salafistisch bewind valt.
ik denk dat nagenoeg niemand dat wilt op deze forum
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164990789
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:55 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ja dat kan je je wel afvragen. Zeker als je al helemaal niets hebt met dat land in feite.

Maar goed, we willen niet dat een mooi land zoals Syrie onder Salafistisch bewind valt.
Of je bent gewoon een Arabische jihadist die nog in de kast zit. Ehm. :')
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:02:34 #168
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164990854
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:59 schreef Atak het volgende:

[..]

Of je bent gewoon een Arabische jihadist die nog in de kast zit. Ehm. :')
Wat een hoog niveau, Atak :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:02:49 #169
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164990859
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk dat nagenoeg niemand dat wilt op deze forum
hmm
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:05:52 #170
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164990916
Zaher Al-Deen *O* *O*

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164990931
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:02 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

hmm
jij weet ;) maak maar een poll :P

"syrie zou onder een salafistisch bewind moeten komen" eens/oneens? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164990965
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:05 schreef Zahreddine het volgende:
Zaher Al-Deen *O* *O*

[ afbeelding ]
nog steeds in deir?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:08:06 #173
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164990969
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij weet ;) maak maar een poll :P

"syrie zou onder een salafistisch bewind moeten komen" eens/oneens? :P
Pas maar op. Misschien leest de Mukhabarat wel mee hier
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:08:17 #174
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164990973
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

nog steeds in deir?
ja
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164990979
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:08 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Pas maar op. Misschien leest de Mukhabarat wel mee hier
ach
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164991017
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 17:55 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ja dat kan je je wel afvragen. Zeker als je al helemaal niets hebt met dat land in feite.

Maar goed, we willen niet dat een mooi land zoals Syrie onder Salafistisch bewind valt.
Dat willen de rijke olielanden en het westen wel.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_164991174
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:02 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Wat een hoog niveau, Atak :')
Ben je dat niet gewend dan van hem? Mokerslagen, bufferzone, Rusland, Azerbeidjzan, Armenen, apen, Koerden, Russisch faillissement, onlogische scenario's, alles komt aan bod.

Lees al een tijdje mee op fok, heb vroeger ook wel een account gehad maar heb nu weer besloten om eens een account te maken. Ik moet zeggen dat ik als kind van Turkse ouders me keer op keer blijf verbazen over de Koerdische obsessie van sommige Turken (ik weet dat Atak een Azerbeijaan is). Van beide kanten wordt er gelogen, bedrogen en verdraaid. IPA heeft het in één van de vorige delen ook al naar voren gebracht. In dit topic zie ik het al een tijdje aan de gang, al sinds het begin van het conflict.

Dit topic is ook wel een afspiegeling van de partijen in dit conflict, Alevieten, sjiieten, Turken, Koerden, salafisten, seculieren, westerlingen, Russen etcetera.

Jammer dat het topic soms ontaardt in kinderachtig bashen van elkaars afkomst/politieke/religieuze visie.
pi_164991262
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:19 schreef Kesik het volgende:

Ik moet zeggen dat ik als kind van Turkse ouders
ben jij ook zo eentje die zegt "Ik ben geen Turk, ik ben een Nederlander"?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:34:02 #179
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164991428
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:05 schreef Zahreddine het volgende:
Zaher Al-Deen *O* *O*

[ afbeelding ]
Ook onder de vrouwtjes erg populair, gezien zijn shirt houdt de generaal wel van een bekend standje :9
pi_164991447
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:34 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ook onder de vrouwtjes erg populair, gezien zijn shirt houdt de generaal wel van een bekend standje :9
:')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:37:03 #181
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164991482
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:34 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ook onder de vrouwtjes erg populair, gezien zijn shirt houdt de generaal wel van een bekend standje :9
_O_ _O_
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:40:03 #182
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164991538
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

:')
Sorry het viel me ineens op :')
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:40:26 #183
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164991545
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

ben jij ook zo eentje die zegt "Ik ben geen Turk, ik ben een Nederlander"?
Erm, is dat waar mis mee dan?
pi_164991599
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:40 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Erm, is dat waar mis mee dan?
ontkennen wie / wat je bent heb ik weinig respect voor. je moet jezelf in de spiegel aan kunnen kijken en kunnen accepteren wat je ziet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:47:14 #185
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164991649
@leithfadel
BREAKING: Technical College liberated!

@leithfadel
50% of Artillery Academy captured too
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164991657
Kan het weer over Syrië gaan? Voor Turken is er zelfs een speciaal Turkentopic in GC ;(
pi_164991659
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 31-08-2016 om 18:39:25 N. #Hama offensive is widening as more Rebel groups (including Ajnad Al-Sham & Faylaq Al-Sham) are entering the battle. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:47:44 #188
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_164991660
Nederlanders mogen ook lichtgetint zijn hoor. :P
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:48:12 #189
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164991673
quote:
2s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

ontkennen wie / wat je bent heb ik weinig respect voor. je moet jezelf in de spiegel aan kunnen kijken en kunnen accepteren wat je ziet.
Als jij in Nederland geboren bent kan je je toch best als een Nederlander zien? Je woont hier je hele leven, het is eerder vreemd als je je meer als Turk ziet. Nederlander zijn gaat niet om uiterlijk. Anders zouden tiende generatie negers nog steeds geen Nederlander zijn. Een dergelijke houding draagt alleen maar bij aan segregratie mijns inziens. Had van jou niet zo'n houding verwacht eigenlijk.
pi_164991680
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:47 schreef Szura het volgende:
@leithfadel
BREAKING: Technical College liberated!

@leithfadel
50% of Artillery Academy captured too
post die leith ajb niet :')

sidorenko en die ridha zijn degelijke twitteraars, maar deze gast :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164991692
quote:
2s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:47 schreef no1uknow het volgende:
Kan het weer over Syrië gaan? Voor Turken is er zelfs een speciaal Turkentopic in GC ;(
niet iedereen voelt zich kennelijk turk genoeg om daar te posten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:49:30 #192
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164991699
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

post die leith ajb niet :')

sidorenko en die ridha zijn degelijke twitteraars, maar deze gast :')
Leith is een normale gast. Wat is er mis met hem?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:50:57 #193
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164991726
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:49 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Leith is een normale gast. Wat is er mis met hem?
Hij is erg goed geïnformeerd, soms scheldt hij alleen wat veel enzo.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:51:43 #194
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164991736
Is erg pro-regering en wat radicaal in z'n tweets, maar vaak goed geïnformeerd met legerbronnen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:52:52 #195
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164991753
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:51 schreef Szura het volgende:
Is erg pro-regering en wat radicaal in z'n tweets, maar vaak goed geïnformeerd met legerbronnen.
Zolang hij maar betrouwbaar is op militair vlak. De rest is zijn mening waar ik me bij aansluit
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:55:19 #196
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164991804
Denk dat ik die Ridha het meest uitgebalanceerd vind
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:56:32 #197
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164991832
Zolang het maar niet Thomas is :')

Ongeloofelijk dat die op TV is gekomen :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 18:59:07 #198
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164991882
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:56 schreef Zahreddine het volgende:
Zolang het maar niet Thomas is :')

Ongeloofelijk dat die op TV is gekomen :')
Hij zei toen eens dat hij overwoog om nog eens naar Syrië af te reizen _O-.

Naja, alles beter dan die Jihadi Julian met z'n Nusra-steuntweets :r.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164991890
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:48 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Als jij in Nederland geboren bent kan je je toch best als een Nederlander zien? Je woont hier je hele leven, het is eerder vreemd als je je meer als Turk ziet. Nederlander zijn gaat niet om uiterlijk. Anders zouden tiende generatie negers nog steeds geen Nederlander zijn. Een dergelijke houding draagt alleen maar bij aan segregratie mijns inziens. Had van jou niet zo'n houding verwacht eigenlijk.
ikzelf ben Turk/Nederlander/man/Fokker/1 van de leden van mijn familie/Hagenaar/Europeaan/Mens/Man/Fenerbahce supporter/AKP stemmer/Moslim

ik ben zoveel, het ene sluit het andere niet uit, identiteit is voor een groot gedeelte vloeibaar, maar er zijn dingen die nooit zullen veranderen, dingen die je simpelweg erft doordat je bv in een bepaalde kroost bent geboren en die kan je simpelweg niet ontkennen door te beweren het niet te zijn. in het geval van onze Kesik is en blijft hij Turk, wat hij over zijn etnische/culturele achtergrond ook vindt. sommige dingen wat ooit een onderdeel was van je identiteit kan je van je afschudden, maar niet alles ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164991895
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:49 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Leith is een normale gast. Wat is er mis met hem?
rami is ook een normale gast dan...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 19:00:31 #201
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164991914
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

rami is ook een normale gast dan...
:')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164991916
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:55 schreef Szura het volgende:
Denk dat ik die Ridha het meest uitgebalanceerd vind
ook 1 van mijn favoriete twitteraars
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164992059
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164992180
quote:
Heeft IS niet een aantal dorpen weer terugveroverd van T-FSA?
pi_164992217
aan de andere kant van de grens de zuster organisatie van de YPG bezig met het dagelijkse stukje terreur. niet alles komt in de westerse media.

quote:
PKK militants block road, set trucks ablaze in Turkey’s southeast

Outlawed Kurdistan Workers’ Party (PKK) militants have set 11 trucks ablaze in a tunnel and on a motorway, while also blocking the road in the southeastern province of Bitlis, Doğan News Agency reported on Aug. 31.


The militants destroyed nine large trucks, one smaller one and another one belonging to the state’s waterworks body, Bitlis Governor Ahmet Çınar said, as reported by the agency.

The militants in the area fled after security forces launched an operation, which was still underway, he added.
Eight people were detained for lending support to the militants, who used civilians as “live shields” during the attacks, the governor said.

A 21-year-old student at Onyedi Eylül Universitiy in the northwestern Turkish town of Bandırma was detained after sharing a photo of himself dancing with the PKK militants in Bitlis, according to the governor. The school will also launch a probe, he added.

Separately, one PKK militant was killed on the outskirts of the Çukurca district in the southeastern province of Hakkari during a clash with the military, the agency reported.

Five soldiers were wounded in the clash in the early hours of Aug. 31, it said.

The clash erupted when a group of militants fired rifles at soldiers en route to an operation.

The Turkish Air Force hit six PKK targets in Çukurca on Aug. 31, the military said in a statement.

Turkey also carried out air operations against PKK targets in the Gara region of northern Iraq, Reuters quoted a military source as saying.

http://www.hurriyetdailyn(...)103437&NewsCatID=341

August/31/2016
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164992237
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 19:13 schreef zarGon het volgende:

[..]

Heeft IS niet een aantal dorpen weer terugveroverd van T-FSA?
dunno ben de laatste dagen niet zo up to date.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164992241
Er lijkt een deal te zijn tussen T-FSA en SDF, het is al een tijdje stil op dat front. De Sajur-rivier lijkt voor nu de grens te zijn...

Wacht nog steeds af op de offensief tegen IS, helaas nog steeds niets... Met de snelheid die ze richting Manbij gingen zou je denken dat het grensgebied in één, max twee, dagen zou ingenomen zijn, maar hm...
pi_164992285
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 19:15 schreef zarGon het volgende:
Er lijkt een deal te zijn tussen T-FSA en SDF, het is al een tijdje stil op dat front. De Sajur-rivier lijkt voor nu de grens te zijn...

Wacht nog steeds af op de offensief tegen IS, helaas nog steeds niets... Met de snelheid die ze richting Manbij gingen zou je denken dat het grensgebied in één, max twee, dagen zou ingenomen zijn, maar hm...
als je bekijkt wat er allemaal richting de grens gaat lijkt wat we tot nu toe hebben gezien pas de eerste fase.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164992303
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 19:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

dunno ben de laatste dagen niet zo up to date.
islamicworldupd twitterde op woensdag 31-08-2016 om 10:15:38 #ISIS/#Daesh militants managed to recaptured Kiliyeh, Arab Hasan Saghir, Al-Muhsinli, and Al-Bulduq #Aleppo #Syria https://t.co/b7rSphslXC reageer retweet
pi_164992359
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 19:18 schreef zarGon het volgende:

[..]

islamicworldupd twitterde op woensdag 31-08-2016 om 10:15:38 #ISIS/#Daesh militants managed to recaptured Kiliyeh, Arab Hasan Saghir, Al-Muhsinli, and Al-Bulduq #Aleppo #Syria https://t.co/b7rSphslXC reageer retweet
vanochtend kennelijk.

jseldin twitterde op woensdag 31-08-2016 om 18:57:28 in last 24 hours "we have continued to see a calm in northern #Syria which we think is a good thing," per DoD's Peter Cook on #Turkey #Kurds reageer retweet
het SDF moet T-FSA niet voor de voeten lopen dan blijft het wel rustig...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 19:21:58 #211
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164992367
Als je het over de duivel hebt

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164992425
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 19:21 schreef Szura het volgende:
Als je het over de duivel hebt

[ afbeelding ]
dingen liggen natuurlijk niet zo zwart / wit en zeker niet in syrie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 19:24:16 #213
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164992430
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 19:21 schreef Szura het volgende:
Als je het over de duivel hebt

[ afbeelding ]
Gestoorde vent. Hij steunt dus groeperingen die aanleunen bij ISIS....
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164992474
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 19:15 schreef zarGon het volgende:
Er lijkt een deal te zijn tussen T-FSA en SDF, het is al een tijdje stil op dat front. De Sajur-rivier lijkt voor nu de grens te zijn...

Wacht nog steeds af op de offensief tegen IS, helaas nog steeds niets... Met de snelheid die ze richting Manbij gingen zou je denken dat het grensgebied in één, max twee, dagen zou ingenomen zijn, maar hm...
Er is geen deal of wapenstilstand. Dat heeft het FSA en Turkije heeft dat nog vandaag naar buiten gebracht.

Knetterhard door meppen zonder voorbereid te zijn is strategisch niet handig. Ze zitten nu boven Sajur te regroupen en wachten op de Leopard- en Sabre-tanks die nu onderweg zijn.

Waarschijnlijk zullen die over een dag of twee aankomen.
pi_164992713
aleppo map volgens de rebellen



de spelers biji jarablus



[ Bericht 32% gewijzigd door Slayage op 31-08-2016 19:40:36 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164992890
Loeiharde mokerslagen op Afrin en Tal Abyad: howitzer- en luchtaanvallen.

pi_164992907
In aanvulling op het gejammer van Iran dat ze toch niet allemaal tegelijk moeten gaan vechten in de regio het nieuws dat er een Iraanse commandant gesneuveld is in Aleppo vandaag. Veteraan van de Revolutionaire Garde, was eigenlijk al met pensioen maar kwam daar weer op terug omdat ie het toch wel heel leuk vond om in den vreemde op andere vreemden te schieten.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164992923
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 19:42 schreef Atak het volgende:
Loeiharde mokerslagen op Afrin en Tal Abyad: howitzer- en luchtaanvallen.

iets met een grote korrel zout
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164992957
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 19:43 schreef Jihawti het volgende:
In aanvulling op het gejammer van Iran dat ze toch niet allemaal tegelijk moeten gaan vechten in de regio het nieuws dat er een Iraanse commandant gesneuveld is in Aleppo vandaag. Veteraan van de Revolutionaire Garde, was eigenlijk al met pensioen maar kwam daar weer op terug omdat ie het toch wel heel leuk vond om in den vreemde op andere vreemden te schieten.
daarom komt iran ook niet geloofwaardig over met zijn gejammer. hoewel het feitelijk wel klopt wat ze zeggen, namelijk hoe mer buitenlandse bemoeienis hoe ingewikkelder het conflict, maar dat station zijn we allang voorbij
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164992997
hama offensief is best een grote coalitie geworden

abu_summiyah twitterde op woensdag 31-08-2016 om 19:36:03 Groups R:Jund Al Aqsa Jaish Al IzzahJaish Al NasrJaish Al FatiheenFarouq brigAbna Al ShamAjnad Al QawqazFaylaq Al ShamAjnad Sham reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164993053
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 19:26 schreef Atak het volgende:

[..]

Er is geen deal of wapenstilstand. Dat heeft het FSA en Turkije heeft dat nog vandaag naar buiten gebracht.

Knetterhard door meppen zonder voorbereid te zijn is strategisch niet handig. Ze zitten nu boven Sajur te regroupen en wachten op de Leopard- en Sabre-tanks die nu onderweg zijn.

Waarschijnlijk zullen die over een dag of twee aankomen.
Dit waarschijnlijk.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 19:54:58 #222
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164993149
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 20:04:54 #223
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164993364
quote:
Thomas Van Linge?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164993462
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:40 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Erm, is dat waar mis mee dan?
Wat is die 'Nederlandse' identiteit dan waar ik mij aan verbonden moet voelen als Marokkaan?
pi_164993520
RenaNetjes twitterde op woensdag 31-08-2016 om 17:33:18 Volgens mijn bron uit El Bab is ca 90% van de bevolking daar Arabisch. Niet Koerdisch. Jarabulus zo'n 70% Arabisch om ca 30% Koerdisch. reageer retweet
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 31 augustus 2016 @ 20:19:53 #226
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164993677
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 20:08 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Wat is die 'Nederlandse' identiteit dan waar ik mij aan verbonden moet voelen als Marokkaan?
Je hoeft niet niet puur en alleen Nederlands te voelen, maar als je dat totaal niet hebt is dat niet best.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164993747
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 20:19 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Je hoeft niet niet puur en alleen Nederlands te voelen, maar als je dat totaal niet hebt is dat niet best.
In het buitenland voel ik me Nederlands, ook in Marokko voel ik me Nederlands (dat meen ik serieus). Zodra ik weer in Nederland ben voel ik me Marokkaans _O-
pi_164993755


Kill em all ;)
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 31 augustus 2016 @ 20:26:58 #229
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164993836
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 20:22 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

In het buitenland voel ik me Nederlands, ook in Marokko voel ik me Nederlands (dat meen ik serieus). Zodra ik weer in Nederland ben voel ik me Marokkaans _O-
Wat jij hier nu zegt is precies het hele probleem, ook met die straatschoffies. Ze vallen tussen wal en schip, want in Marokko (of waar ze ook vandaan komen) ziet men ze als Nederlandse gasten en hier worden ze gezien als Marokkanen. Dat is ook kut.

Je bent Marokkaan, zo zie je er waarschijnlijk ook uit maar als je praat in Marokko zeggen ze waarschijnlijk meteen dat je een gek of Nederlands accent hebt right? :P
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164993974
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 20:26 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Wat jij hier nu zegt is precies het hele probleem, ook met die straatschoffies. Ze vallen tussen wal en schip, want in Marokko (of waar ze ook vandaan komen) ziet men ze als Nederlandse gasten en hier worden ze gezien als Marokkanen. Dat is ook kut.

Je bent Marokkaan, zo zie je er waarschijnlijk ook uit maar als je praat in Marokko zeggen ze waarschijnlijk meteen dat je een gek of Nederlands accent hebt right? :P
Natuurlijk, ze horen gelijk dat mijn Marokkaans niet authentiek is en dat ik een Europees accentje heb. Je wordt daardoor ook niet hetzelfde behandeld en de prijzen gaan dan soms ook met 100% omhoog, daarom moet je sowieso altijd afdingen daar. Maar dit is niet alleen voorbehouden voor Marokko, als ik in een ander vakantieland Nederlanders tegenkom dan voel ik me wel verbonden met hen (ook al zijn het blanke kaasjes :P).
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 31 augustus 2016 @ 20:36:15 #231
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164994080
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 20:32 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Natuurlijk, ze horen gelijk dat mijn Marokkaans niet authentiek is en dat ik een Europees accentje heb. Je wordt daardoor ook niet hetzelfde behandeld en de prijzen gaan dan soms ook met 100% omhoog, daarom moet je sowieso altijd afdingen daar. Maar dit is niet alleen voorbehouden voor Marokko, als ik in een ander vakantieland Nederlanders tegenkom dan voel ik me wel verbonden met hen (ook al zijn het blanke kaasjes :P).
Lelijk dat ze dan ook meteen echt die behandeling geven _O- waarschijnlijk omdat ze weten dat je dan ook geld hebt.

Leuk om te horen dat je je iig op die manier verbonden voelt. Is prima genoeg lijkt me. Trots zijn op je afkomst is echt niets mis mee, maar je puur en alleen identificeren daarmee is niet echt juist. Daarom krijg ik altijd spontane diarree als ik van die spruitjes Nederlanders hoor vragen "do you hef patat wif frikadel" ergens in een ander land.

Nederlanders doen het zelf net zo goed getuige van alle "Nederlandse snackbars" in het buitenland. Je weet wel, waar je je broodje kroket en frikadel kan kopen _O-

Zo zoiets in Syrië aanslaan? Een snackbar met uiteraard louter halal snacks :7
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164994315
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 20:36 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Lelijk dat ze dan ook meteen echt die behandeling geven _O- waarschijnlijk omdat ze weten dat je dan ook geld hebt.

Leuk om te horen dat je je iig op die manier verbonden voelt. Is prima genoeg lijkt me. Trots zijn op je afkomst is echt niets mis mee, maar je puur en alleen identificeren daarmee is niet echt juist. Daarom krijg ik altijd spontane diarree als ik van die spruitjes Nederlanders hoor vragen "do you hef patat wif frikadel" ergens in een ander land.

Nederlanders doen het zelf net zo goed getuige van alle "Nederlandse snackbars" in het buitenland. Je weet wel, waar je je broodje kroket en frikadel kan kopen _O-

Zo zoiets in Syrië aanslaan? Een snackbar met uiteraard louter halal snacks :7
_O-

Geen idee of dat in Syrië zou aanslaan, zou wel wat zijn om in Latakia aan het strand een patat zaakje te openen. :D Zelf eet ik elke week wel Halal frikandellen, kaassoufflés, kroketten en andere Hollandse shit. Ook ben ik gek op Hollandse drop, maar dat is persoonlijke smaak. Veel Arabieren lusten geen drop heb ik gemerkt.
pi_164994942
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 20:44 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

_O-

Geen idee of dat in Syrië zou aanslaan, zou wel wat zijn om in Latakia aan het strand een patat zaakje te openen. :D Zelf eet ik elke week wel Halal frikandellen, kaassoufflés, kroketten en andere Hollandse shit. Ook ben ik gek op Hollandse drop, maar dat is persoonlijke smaak. Veel Arabieren lusten geen drop heb ik gemerkt.
Een snack die heel goed aan blijkt te slaan in Syrië zijn rare gehaktballen. Grotendeels import, klein beetje lokale köfte. Bloemenzaakje ernaast met gladiolen gaat er vast ook als een speer.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164995346
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 20:26 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Wat jij hier nu zegt is precies het hele probleem, ook met die straatschoffies. Ze vallen tussen wal en schip, want in Marokko (of waar ze ook vandaan komen) ziet men ze als Nederlandse gasten en hier worden ze gezien als Marokkanen. Dat is ook kut.

Je bent Marokkaan, zo zie je er waarschijnlijk ook uit maar als je praat in Marokko zeggen ze waarschijnlijk meteen dat je een gek of Nederlands accent hebt right? :P
Het probleem met die straatlui is helemaal niet dat ze tussne het wal en schip vallen maar dat ze 0 opvoeding krijgen en ze maar op straat gedumpt worden door hun ouders. Genoeg bevolkingsgroepen die tussen wal en schip raken uit andere culturen die géén problemen opleveren.
pi_164995388
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 20:36 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Lelijk dat ze dan ook meteen echt die behandeling geven _O- waarschijnlijk omdat ze weten dat je dan ook geld hebt.

Leuk om te horen dat je je iig op die manier verbonden voelt. Is prima genoeg lijkt me. Trots zijn op je afkomst is echt niets mis mee, maar je puur en alleen identificeren daarmee is niet echt juist. Daarom krijg ik altijd spontane diarree als ik van die spruitjes Nederlanders hoor vragen "do you hef patat wif frikadel" ergens in een ander land.

Nederlanders doen het zelf net zo goed getuige van alle "Nederlandse snackbars" in het buitenland. Je weet wel, waar je je broodje kroket en frikadel kan kopen _O-

Zo zoiets in Syrië aanslaan? Een snackbar met uiteraard louter halal snacks :7
Ik verkoop halal bitterballen hier in de buurt :+

Ontopic: Volgens mij zijn er best wat lui uit mijn buurt naar Syrië gegaan -O-
pi_164995727
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:16 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Het probleem met die straatlui is helemaal niet dat ze tussne het wal en schip vallen maar dat ze 0 opvoeding krijgen en ze maar op straat gedumpt worden door hun ouders. Genoeg bevolkingsgroepen die tussen wal en schip raken uit andere culturen die géén problemen opleveren.
Ik kan dit niet rijmen met mijn beeld van JubaUrbicus. En toch voelt hij zich ook ineens Marokkaans in Nederland.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164995748
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:17 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ik verkoop halal bitterballen hier in de buurt :+

Ontopic: Volgens mij zijn er best wat lui uit mijn buurt naar Syrië gegaan -O-
Delft, Den Haag en Amsterdam zijn de steden geweest die de meeste jihadisten hebben geleverd. Apart dat Rotterdam onder Abutaleb (een moslim) bijna geen jihadisten heeft geleverd.
pi_164995784
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:30 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Delft, Den Haag en Amsterdam zijn de steden geweest die de meeste jihadisten hebben geleverd. Apart dat Rotterdam onder Abutaleb (een moslim) bijna geen jihadisten heeft geleverd.
Heb je hier een bron of iets dergelijks voor? Klinkt interessant om even verder over te lezen.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 21:31:52 #239
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164995794
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:30 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Delft, Den Haag en Amsterdam zijn de steden geweest die de meeste jihadisten hebben geleverd. Apart dat Rotterdam onder Abutaleb (een moslim) bijna geen jihadisten heeft geleverd.
Arnhem toch ook wel een aantal?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164995888
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:30 schreef JubaUrbicus het volgende:
Delft, Den Haag en Amsterdam zijn de steden geweest die de meeste jihadisten hebben geleverd. Apart dat Rotterdam onder Abutaleb (een moslim) bijna geen jihadisten heeft geleverd.
In Rdam hebben wij onze zaken goed op orde mbt probleemwijken. Ook nooit een grote salafi moskee gehad hè hier en helemaal nooit een jihadi-salafi underground scène itt regio Den Haag bijv.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_164995948
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:29 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Ik kan dit niet rijmen met mijn beeld van JubaUrbicus. En toch voelt hij zich ook ineens Marokkaans in Nederland.
Geldt natuurlij kniet voor alle 100%....
pi_164995979
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:31 schreef zarGon het volgende:

[..]

Heb je hier een bron of iets dergelijks voor? Klinkt interessant om even verder over te lezen.
Ik weet niet meer precies waar ik het had gelezen, als ik het tegenkom post ik het wel. Dit had ik wel gevonden:

pi_164996015
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:31 schreef Szura het volgende:

[..]

Arnhem toch ook wel een aantal?
Klopt, ook in Arnhem.
pi_164996032
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:39 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik weet niet meer precies waar ik het had gelezen, als ik het tegenkom post ik het wel. Dit had ik wel gevonden:

[ afbeelding ]
Thanks!
  woensdag 31 augustus 2016 @ 21:43:46 #245
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164996076
De burgemeester heeft destijds ontkracht dat er een Venraynaar naar Syrië is vertrokken. Dat is een aantekening die ik bij dat overzichtje wil maken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164996133
Het is inmiddels van vorig jaar, dus het is niet up to date. Maar ook daarop kan je aflezen dat Rotterdam opvallend niet te vergelijken valt met Amsterdam, Den Haag en andere steden. Misschien moeten we meer moslimburgemeesters instellen? :P
  woensdag 31 augustus 2016 @ 21:46:50 #247
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164996148
De NCTV heeft vast een volledige lijst, maar ik weet niet of die openbaar is.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164996159
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:36 schreef Aloulu het volgende:

[..]

In Rdam hebben wij onze zaken goed op orde mbt probleemwijken. Ook nooit een grote salafi moskee gehad hè hier en helemaal nooit een jihadi-salafi underground scène itt regio Den Haag bijv.
Rotterdam is moderner en beter onderhouden, zelfs de 'achterwijken' daar kan je niet vergelijken met transvaal en of schilderswijk in Den Haag bijv. Je merkt gelijk het verschil. En inderdaad ik kan niet ontkennen dat de salafisten in Den Haag een grotere invloed hebben en ook een reden zijn van Syriegangers hoewel zij nu (de mainstream salafisten van de assunah moskee) wel afstand doen van Syriegangers en jihadisme.
pi_164996236
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:45 schreef JubaUrbicus het volgende:
Het is inmiddels van vorig jaar, dus het is niet up to date. Maar ook daarop kan je aflezen dat Rotterdam opvallend niet te vergelijken valt met Amsterdam, Den Haag en andere steden. Misschien moeten we meer moslimburgemeesters instellen? :P
Verschil tussen Amsterdam en Rotterdam is niet zo groot.
Wat wel duidelijk is is dat Delft/Den Haag vooral een bron is.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164996267
Ook is Abutaleb degene geweest in Nederland (van alle burgemeesters) die zich het meest krachtigst heeft uitgesproken tegen de Syriegangers. Zijn toon was hard en genadeloos, dat heeft zeker een rol gespeeld.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 21:51:44 #251
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164996272
Ze gooien trouwens Den Haag en Zoetermeer op een hoop in dat plaatje
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 22:02:14 #252
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164996596
quote:
2s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 18:59 schreef Slayage het volgende:

[..]
identiteit is voor een groot gedeelte vloeibaar, maar er zijn dingen die nooit zullen veranderen
Identiteit is inderdaad voor een groot deel vloeibaar, en bijna alles verandert op een gegeven moment. Ik neem in ieder geval aan dat jij je geen "steppebewoner uit de regio Mongolië" voelt, terwijl dat toch echt is waar de bakermat ligt :)
Ooit zijn je (klein) kinderen geen Turken, maar Nederlanders... mits ze hier blijven wonen, natuurlijk ;)
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164996741
SDF/YPG in regio Jarablus houdt 2 gevangen van FSA (Sultan Murad milities) vast:

PYD_Rojava twitterde op woensdag 31-08-2016 om 21:55:34 مجلس جرابلس العسكري يأسر عنصرين من لواء السلطان مراد. https://t.co/Zbg8yKorWA reageer retweet
pi_164996768
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:47 schreef JubaUrbicus het volgende:
Rotterdam is moderner en beter onderhouden, zelfs de 'achterwijken' daar kan je niet vergelijken met transvaal en of schilderswijk in Den Haag bijv.
Precies. Heb in Den Haag op school gezeten en wat een teringzooi in sommige wijken. Rotterdam heeft met name de laatste 7 jaar veel ingezet op nieuwbouw voor oude meestal sociale huurwoningen en daarmee voorkomen van ghettos en juist meer menging op basis van inkomens. Daarnaast is er ook een wet al langer dat je op basis van je (te lage inkomen) niet in en wijk kan komen waar het al vol is met sociaal-zwakkeren.

Rotterdam heeft de laatste tien jaar een gigantische naar mijn mening positieve verandering ondergaan.

quote:
Je merkt gelijk het verschil. En inderdaad ik kan niet ontkennen dat de salafisten in Den Haag een grotere invloed hebben en ook een reden zijn van Syriegangers hoewel zij nu (de mainstream salafisten van de assunah moskee) wel afstand doen van Syriegangers
In Rdam zijn alle grote Marokkaanse(Arabische) moskeeën niet salafistisch. De Marokkanen in West die naar de moskee gaan komen bij de traditionele Maliki Nasr Moskee uit. In Zuid bij de Essalem moskee, etc etc. Als Rotterdamse salafist moet je dus afreizen naar bijvoorbeeld assounah moskee op vrijdaggebed in Den Haag of met niet-salafi moskee genoegen nemen.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_164996824
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:51 schreef JubaUrbicus het volgende:
Ook is Abutaleb degene geweest in Nederland (van alle burgemeesters) die zich het meest krachtigst heeft uitgesproken tegen de Syriegangers. Zijn toon was hard en genadeloos, dat heeft zeker een rol gespeeld.
Hij is dan ook een topper. Niet meer en minder. Goede bestuurder.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_164996983
heval_karimi twitterde op woensdag 31-08-2016 om 21:54:58 #YPG/SDF infiltrated &arrested wanted Commanders of sultan murad gang #jarablus #cerablus #jarabulus #twitterkurds https://t.co/L5ENnH7nO7 reageer retweet


pi_164997027
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:07 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Precies. Heb in Den Haag op school gezeten en wat een teringzooi in sommige wijken. Rotterdam heeft met name de laatste 7 jaar veel ingezet op nieuwbouw voor oude meestal sociale huurwoningen en daarmee voorkomen van ghettos en juist meer menging op basis van inkomens. Daarnaast is er ook een wet al langer dat je op basis van je (te lage inkomen) niet in en wijk kan komen waar het al vol is met sociaal-zwakkeren.

Rotterdam heeft de laatste tien jaar een gigantische naar mijn mening positieve verandering ondergaan.

[..]

In Rdam zijn alle grote Marokkaanse(Arabische) moskeeën niet salafistisch. De Marokkanen in West die naar de moskee gaan komen bij de traditionele Maliki Nasr Moskee uit. In Zuid bij de Essalem moskee, etc etc. Als Rotterdamse salafist moet je dus afreizen naar bijvoorbeeld assounah moskee op vrijdaggebed in Den Haag of met niet-salafi moskee genoegen nemen.
Volgens mij heb je wel salafisten in Rotterdam Noord zitten als ik me niet vergis, maar inderdaad zoals je zei; de meeste in Rotterdam zijn gewoon 'traditionele malikis/hanafis/whatevers'.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 22:21:09 #258
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164997148
Was ook redelijk opportunistisch van de Turken om Jarablus in te nemen, kans is groot dat de SDF dit niet gaat pikken
Say what?
pi_164997248
Souran in handen van Jund al Aqsa:



pi_164997363
Gaat de goeie kant op. Dit gaat goed escaleren en de gene die de laatste 2 jaar opportunistisch gehandeld hebben gaan ongetwijfeld de grote verliezer worden.
pi_164997373
RenaNetjes twitterde op woensdag 31-08-2016 om 22:14:43 Man die ik sprak uit El Bab (ik hou t anoniem uit veiligheid) vanmiddag schat in dat er zo'n 1500 IS strijders in El Bab nu zitten. reageer retweet
RenaNetjes twitterde op woensdag 31-08-2016 om 22:16:14 Buitenlandse strijders ook vroeg ik. Vooral Fransen van Marokkaanse afkomst, en Belgen idem. Wie is de emir van IS daar? 5 maanden geleden.. reageer retweet
RenaNetjes twitterde op woensdag 31-08-2016 om 22:18:48 ..was dat Abu Sa'd uit Al Bab. Maar er zijn meerdere emirs. Ik verwacht dat El Bab een grote strijd wordt, El Bab is groter dan Manbij" reageer retweet
Ik zei het een aantal dagen terug ook al: Al-Bab zit vol Nederlanders.
pi_164997470
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:29 schreef JubaUrbicus het volgende:
RenaNetjes twitterde op woensdag 31-08-2016 om 22:14:43 Man die ik sprak uit El Bab (ik hou t anoniem uit veiligheid) vanmiddag schat in dat er zo'n 1500 IS strijders in El Bab nu zitten. reageer retweet
RenaNetjes twitterde op woensdag 31-08-2016 om 22:16:14 Buitenlandse strijders ook vroeg ik. Vooral Fransen van Marokkaanse afkomst, en Belgen idem. Wie is de emir van IS daar? 5 maanden geleden.. reageer retweet
RenaNetjes twitterde op woensdag 31-08-2016 om 22:18:48 ..was dat Abu Sa'd uit Al Bab. Maar er zijn meerdere emirs. Ik verwacht dat El Bab een grote strijd wordt, El Bab is groter dan Manbij" reageer retweet
Ik zei het een aantal dagen terug ook al: Al-Bab zit vol Nederlanders.
Nederlanders met twee haakjes er tussen aub.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 22:34:58 #263
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164997525
Al-Bab is een salafi-stad, binnen een dag veroverd door ISIS, waar ze over Manbij bijna een week deden

Beste is Hezbollah er heen sturen
Say what?
pi_164997539
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:33 schreef Atak het volgende:

[..]

Nederlanders met twee haakjes er tussen aub.
Iedereen met een Nederlandse nationaliteit is een Nederlander. :D
pi_164997609
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:34 schreef UpsideDown het volgende:
Al-Bab is een salafi-stad, binnen een dag veroverd door ISIS, waar ze over Manbij bijna een week deden

Beste is Hezbollah er heen sturen
Hezbollah gaat een gevecht uitvechten zodat SDF al-Bab kan overnemen, geloof je het zelf? Damascus is opvallend stil in de Eufraat offensief van Turkije en als er kritiek komt vanuit Damascus dan is het in de trend van: "Turkije we moeten samen coördineren in Noord Syrië."
  woensdag 31 augustus 2016 @ 22:39:00 #266
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164997639
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:37 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Hezbollah gaat een gevecht uitvechten zodat SDF al-Bab kan overnemen, geloof je het zelf? Damascus is opvallend stil in de Eufraat offensief van Turkije en als er kritiek komt vanuit Damascus dan is het in de trend van: "Turkije we moeten samen coördineren in Noord Syrië."
De SDF heeft niks aan zo'n stad, ze hebben daar geen draagvlak
Say what?
pi_164997651
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:29 schreef JubaUrbicus het volgende:
RenaNetjes twitterde op woensdag 31-08-2016 om 22:14:43 Man die ik sprak uit El Bab (ik hou t anoniem uit veiligheid) vanmiddag schat in dat er zo'n 1500 IS strijders in El Bab nu zitten. reageer retweet
RenaNetjes twitterde op woensdag 31-08-2016 om 22:16:14 Buitenlandse strijders ook vroeg ik. Vooral Fransen van Marokkaanse afkomst, en Belgen idem. Wie is de emir van IS daar? 5 maanden geleden.. reageer retweet
RenaNetjes twitterde op woensdag 31-08-2016 om 22:18:48 ..was dat Abu Sa'd uit Al Bab. Maar er zijn meerdere emirs. Ik verwacht dat El Bab een grote strijd wordt, El Bab is groter dan Manbij" reageer retweet
Ik zei het een aantal dagen terug ook al: Al-Bab zit vol Nederlanders.
Zou heerlijk zijn als die even keihard gemept worden door een aantal harde mokerslagen.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 22:40:39 #268
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164997681

Gewoon, omdat het kan :Y)
Say what?
  woensdag 31 augustus 2016 @ 22:41:13 #269
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164997697
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:40 schreef UpsideDown het volgende:
[ afbeelding ]
Gewoon, omdat het kan :Y)
Die achterlijke groene strook in Zuid-Syrië :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 31 augustus 2016 @ 22:44:41 #270
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164997796
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Die achterlijke groene strook in Zuid-Syrië :')
Lkkr chillen in de woestijn toch
Say what?
  woensdag 31 augustus 2016 @ 22:46:37 #271
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164997860
quote:
10s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:44 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Lkkr chillen in de woestijn toch
In de steek gelaten worden door de VS en kapot geknald worden door ISIS, heerlijk man.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164997928
Als je die groenstrook niet meeneemt in het zuidelijke gebied, valt het wel mee wat de FSA in handen heeft. :P
  woensdag 31 augustus 2016 @ 22:49:54 #273
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164997959
Hoe groot was Iraaks Koerdistan eigenlijk voor ISIS in 2014 grote delen van het land veroverde?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164998005
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:51 schreef Szura het volgende:
Ze gooien trouwens Den Haag en Zoetermeer op een hoop in dat plaatje
Zoetermeer begrijp ik al helemaal niet, mijn oom woont er, en ik zie vooral veel asociale Nederlanders en een handje antillianen, maar er schijnt daar ergens ook een salafistische moskee te zitten, je ziet toch wel dat dit de grote boosdoeners zijn.

Gewoon beleid van Marokko overnemen, een minister van islamitische zaken, en imams die verplicht moeten worden opgeleid door de overheid :P
pi_164998011
Wat is deze man aan het maken? Ziet er best wel lekker uit.

  woensdag 31 augustus 2016 @ 22:51:28 #276
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164998019
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:49 schreef Szura het volgende:
Hoe groot was Iraaks Koerdistan eigenlijk voor ISIS in 2014 grote delen van het land veroverde?
Tot achter Kirkuk, ze zijn flink gegroeid afgelopen 2 jaar maar zijn al ingehaald door Rojava
Say what?
  woensdag 31 augustus 2016 @ 22:52:49 #277
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164998071
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:51 schreef Charleville het volgende:

[..]

Zoetermeer begrijp ik al helemaal niet, mijn oom woont er, en ik zie vooral veel asociale Nederlanders en een handje antillianen, maar er schijnt daar ergens ook een salafistische moskee te zitten, je ziet toch wel dat dit de grote boosdoeners zijn.

Gewoon beleid van Marokko overnemen, een minister van islamitische zaken, en imaams die verplicht moeten worden opgeleid door de overheid :P
Staat en geloof in één hand hier, tuurlijk joh.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164998170
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:51 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Tot achter Kirkuk, ze zijn flink gegroeid afgelopen 2 jaar maar zijn al ingehaald door Rojava
Rojava gaat het toch niet lang volhouden, eerst problemen maken met Asad en nu Turkije die met milities Rojava binnendringt.
pi_164998192
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:51 schreef Atak het volgende:
Wat is deze man aan het maken? Ziet er best wel lekker uit.

[ afbeelding ]
Ik vermoed Turkse pizza :P
pi_164998370


Zou hier ook een deal over gemaakt zijn? _O-
pi_164998385
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:56 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ik vermoed Turkse pizza :P
Daar heb ik nu zin in. Fuck me. :'(
pi_164998517
MaxAbrahms twitterde op woensdag 31-08-2016 om 20:13:07 If Russia did kill Adnani that would be a huge PR victory because most pundits try to deny Russia even targets ISIS in the 1st place. reageer retweet
pi_164999080
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 20:22 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

In het buitenland voel ik me Nederlands, ook in Marokko voel ik me Nederlands (dat meen ik serieus). Zodra ik weer in Nederland ben voel ik me Marokkaans _O-
das allochtonie in een notendop
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164999158
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 21:36 schreef Aloulu het volgende:

[..]

In Rdam hebben wij onze zaken goed op orde mbt probleemwijken. Ook nooit een grote salafi moskee gehad hè hier en helemaal nooit een jihadi-salafi underground scène itt regio Den Haag bijv.
kut assoennah moskee en shit...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 23:21:33 #285
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164999205
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 23:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

kut assoennah moskee en shit...
En die vieze baard die nu dagelijks in z'n kont gekeken wordt in de EBI
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164999367
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 22:21 schreef UpsideDown het volgende:
Was ook redelijk opportunistisch van de Turken om Jarablus in te nemen, kans is groot dat de SDF dit niet gaat pikken
ojee...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164999479
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 23:21 schreef Szura het volgende:

[..]

En die vieze baard die nu dagelijks in z'n kont gekeken wordt in de EBI
geen idee wie je bedoelt
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 23:28:56 #288
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164999510
quote:
2s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 23:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

geen idee wie je bedoelt
http://www.geenstijl.nl/m(...)kie_doet_huilie.html

Sorry voor de bron :') :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164999543
heel veel atgms overigens bij dat hama offensief. dat verklaart het succes voor een groot gedeelte meteen ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164999658
quote:
is kennelijk langs me heen gegaan. ben niet zo in de salafi scene. zijn veel erger dan jehovas. op het moment dat ze je aanspreken met "broeder" moet je wegwezen. dan gaan ze namelijk duidelijk maken hoe superieure moslim ze zijn en dat jijzelf een waardeloos moslim bent en beter hun advies ter harte neemt om je ziel te redden :r :r :r
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164999781
Waarom is het nodig om zoo veel man te verliezen bij de artillery school? Kon rusland niet bij wijze van spreken gewoon 2 foabs op die hele basis gooien en net zolang bombarderen totdat er geen gebouw meer stond?

Snap echt niet wie bedenkt dat het slim is om steeds met 20-30 man en 1 bmp te gaan die dan elke keer afgemaakt worden. 5 jaar oorlog en dan pakken ze het zo aan...
pi_164999839
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 23:36 schreef Koskesh het volgende:
Waarom is het nodig om zoo veel man te verliezen bij de artillery school? Kon rusland niet bij wijze van spreken gewoon 2 foabs op die hele basis gooien en net zolang bombarderen totdat er geen gebouw meer stond?

Snap echt niet wie bedenkt dat het slim is om steeds met 20-30 man en 1 bmp te gaan die dan elke keer afgemaakt worden. 5 jaar oorlog en dan pakken ze het zo aan...
jij eckte militaire strateeg no? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164999878
quote:
99s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 23:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij eckte militaire strateeg no? :P
3 sterren in de armchair generaalkunde. Cum laude
pi_164999947
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 23:00 schreef JubaUrbicus het volgende:
[ afbeelding ]

Zou hier ook een deal over gemaakt zijn? _O-
die emre mor _O_ maar de diplomatie heeft gewonnen door de uitslag uiteraard :P

internet_Spor twitterde op woensdag 31-08-2016 om 23:13:27 #AMilliTakım'ın genç yeteneği Emre Mor'un ilk yarıdaki klas hareketleri https://t.co/FCEYQwWCmq reageer retweet
sporonlinecom twitterde op woensdag 31-08-2016 om 23:06:46 Emre Mor'un Rusya maçındaki müthiş performansı... https://t.co/bHdvOZ05pN reageer retweet
TurkzZ twitterde op woensdag 31-08-2016 om 20:57:31 Mor dribbling from Emre Mor - next Messi? https://t.co/4tEtFj12hI reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164999980
quote:
1s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 23:40 schreef Koskesh het volgende:

[..]

3 sterren in de armchair generaalkunde. Cum laude
mashallah _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_165000142
Ivan Sidorenko @IvanSidorenko1
#Syria #Hama #NorthernHama #Assad_Men #Tiger_Forces Ali al Shilly aka "The Hawk" is now in Hama Region w/ his troops



Mooie baardensquad is aanwezig.
Game over voor terroristen.
Mokerslagen gaan uitgedeeld worden in hama.
pi_165000235
Die baard van die rechter ziet er heel raar uit. Lijkt op de baard van die stylist. Maik de boer(?) ofzo
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_165000282
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 23:48 schreef Koskesh het volgende:
Ivan Sidorenko @IvanSidorenko1
#Syria #Hama #NorthernHama #Assad_Men #Tiger_Forces Ali al Shilly aka "The Hawk" is now in Hama Region w/ his troops

[ afbeelding ]

Mooie baardensquad is aanwezig.
Game over voor terroristen.
Mokerslagen gaan uitgedeeld worden in hama.
altijd van die rare fotos met die man
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 31 augustus 2016 @ 23:53:58 #299
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_165000314
De beste puinruimer van Syrië :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_165000324


Pre-botox was beter imo.
pi_165000406
quote:
10s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 23:51 schreef mrstylo het volgende:
Die baard van die rechter ziet er heel raar uit. Lijkt op de baard van die stylist. Maik de boer(?) ofzo
die hele foto is raar man, de domme blik van die klerenkast, zijn vage baard, zijn onderkin, de pet op zijn kop dat scheef staat. en hoe de neuk blijf je zo dik in oorlogstijd?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')