abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_168153227
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 18:04 schreef Martijn1P het volgende:

[..]

Als je twijfelt moet je het niet doen. Wat ook wilt helpen:
Ligt in toppings
190/200g deeg per pizza (vormen heeft wat oefening nodig)
Lange rijs (3dagen/ 0,2% instant gist)

Wellicht een idee om de pizza een extra minuut door te bakken op een pizzascreen/ aluminium vorm (op de steen). Zodat bodum niet te ver gaat en bovenkant nog door bakt!

Die bloem heb k ook vaker gebruikt. Is prima. Alle bloem met veel gluten/ eiwit (>12%). Zeker in een thuisoven.
Bedankt voor de tips ik heb wel ooit een pizzascreen gekocht maar kwam er thuis achter dat die niet heter dan 220 graden mag worden dus heb hem nooit gebruikt weet dus niet of die in de oventje kan

Ik had laatst zelf 100 aan 120 per bolletjes gemaakt mini pizza maar de korst kwam er wel heerlijk uit

Gelukkig is het bolletjes vormen de laatste maanden echt improved

ik deed eerst altijd deeg in een sliert in stukken snijden en dan vouwen/vormen tot een bal
ben er achter gekomen(youtube) als je ze vanuit de sliert vormt en soort vanaf trekt ze echt perfect dicht zijn van onder

zit echt te twijfelen om een houtoven aan te schaffen of misschien zelf te bouwen(komen die twee linkerhanden goed van pas ;) )

welke verhoudingen(red. deeg) gebruik jij eigenlijk als ik vragen mag?
pi_168166314
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2017 10:29 schreef Cheesetring het volgende:

[..]
welke verhoudingen(red. deeg) gebruik jij eigenlijk als ik vragen mag?
Bloem van Soezie (Welkoop). Soort bloem maakt niet veel uit als het maar harde tarwe/ veel gluten bevat (>11%). Individueel opbollen en koude rijs in de koelkast voor zo'n 3dagen. 1,5u tot 2u van te voren op kamertemp. laten komen.

Bloem 100%
Water 59%
Zout 2.2%
IDY 0.2%

Na wat experimenteren werkt dit nu voor mij, maar zijn zo veel verschillende methoden/ technieken.
pi_168326666
50g griesmeel van harde tarwe
150g speltmeel
250g tarwebloem
5g zout
250mL water
3g instant gist

Was erg lekker, eerste keer dat ik heb gewerkt met spelt.
Als je bij iedereen in de smaak wilt vallen moet je banketbakker worden.
pi_168413840
Al een tijdje gebruik ik recept 1 uit de OP
Ik kreeg heerlijk luchtig deeg en het is echt een feestje als we hier pizza gaan eten.
Echter bedacht ik me gister dat ik het nu een nachtje in de koelkast wilde leggen. (laatste stap recept 1)
Ik heb verre van luchtig deeg en het lijkt nu meer op die kant en klare meuk van de supermarkt ( uitrollen en beleggen :r )

Kan ik nog die luchtigheid terug krijgen? Door bijvb te kneden en het weer uit de koelkast te halen?
Ik ben bang dat als ik het vanavond in de oven doe bij lange na niet een luchtige korst krijg.

Geen idee of het nog zal gaan rijzen eigenlijk :@
Ideetjes tips en suggesties zijn welkom. De volgende keer denk ik dat ik het gewoon zonder de koelkast weer doe.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 25-01-2017 10:48:41 ]
  woensdag 25 januari 2017 @ 12:05:11 #105
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_168415086
2,5 uur van te voren uit de koelkast halen? eventueel opnieuw opbollen
Normaal wordt het echter wel luchtig in de koelkast, heb je getest of je gist actief is?

[ Bericht 8% gewijzigd door pmponer op 25-01-2017 12:34:46 ]
Drop you like an ill, bad habit
pi_168620546
Ben bezig met mijn 1ste zelfgemaakte pizza :D *O* :Y)

Ik had uit een kerstpakket dus een pakje met daarin deegmix gist en sausmix

Deeg gekneed 20 minuten laten rijzen op de bakplaat in vorm gedrukt :+
Saus erover gesmeerd (daar zaten dus de extra ui en knof in) salami en geraspte kaas erop en de oven in.

Zelf toegevoegd water,olijfolie, salami, geraspte kaas, knoflook, ui en peper.

Bijna klaar nu :P
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
pi_168621614
Zo dan goed gelukt!!! :D *O*

Wat opviel was dat het deeg wat zoetig was en er lag wat olijfolie op (heb volgens het recept 3 eetlepels toegevoegd maar dat is dus te veel).

Verder was het een grotere pizza dan gedacht en gebruikelijk dus morgen lekker koude pizza ontbijt :Y)

Aanrader dus ik ga vaker zelf pizza maken het kost wat tijd maar het is echt lekker :) :Y)
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
  vrijdag 3 februari 2017 @ 13:20:38 #108
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_168638922
Dat je dan eindelijk een Roccbox wil bestellen en dat er dan het volgende staat:

quote:
We are not currently taking orders — Sign up using your email address to be notified when we begin taking orders again.
  maandag 13 februari 2017 @ 22:35:19 #109
20468 BYM
Ohjáhjoh?
pi_168884669
quote:
8s.gif Op vrijdag 3 februari 2017 13:20 schreef Helsinki het volgende:
Dat je dan eindelijk een Roccbox wil bestellen en dat er dan het volgende staat:

[..]

}:| ... ik voel met je mee ....
Speak only if it improves upon the silence....
pi_168966157
Zojuist een mail gekregen.

Als je nu bestelt, heb je er een in mei. zijn nog zo'n 500st. beschikbaar nu.
  zaterdag 18 februari 2017 @ 15:26:36 #111
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_168982990
Is die roccbox niet duurder geworden ik dacht dat hij 400 was ...
helaas dat hij niet zonder cc te bestellen is.
Nou ja de bestron werkt ook nog prima

[ Bericht 42% gewijzigd door pmponer op 18-02-2017 16:19:09 ]
Drop you like an ill, bad habit
  Moderator zaterdag 18 februari 2017 @ 17:48:28 #112
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_168984956
Pizzadeeg voor morgen staat in de koelkast *O*
Kranplätze müssen verdichtet sein
  zaterdag 18 februari 2017 @ 18:05:56 #113
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_168985282
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 19:23 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
Zo dan goed gelukt!!! :D *O*

Wat opviel was dat het deeg wat zoetig was en er lag wat olijfolie op (heb volgens het recept 3 eetlepels toegevoegd maar dat is dus te veel).

Verder was het een grotere pizza dan gedacht en gebruikelijk dus morgen lekker koude pizza ontbijt :Y)

Aanrader dus ik ga vaker zelf pizza maken het kost wat tijd maar het is echt lekker :) :Y)
Ik gebruik geen olie in de pizza, olie verbrand als je hem heet bakt en dat is erg ongezond. Zeker olijfolie verbrand snel
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 18 februari 2017 @ 18:07:04 #114
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_168985307
quote:
1s.gif Op woensdag 25 januari 2017 10:47 schreef LovelyLady het volgende:
Al een tijdje gebruik ik recept 1 uit de OP
Ik kreeg heerlijk luchtig deeg en het is echt een feestje als we hier pizza gaan eten.
Echter bedacht ik me gister dat ik het nu een nachtje in de koelkast wilde leggen. (laatste stap recept 1)
Ik heb verre van luchtig deeg en het lijkt nu meer op die kant en klare meuk van de supermarkt ( uitrollen en beleggen :r )

Kan ik nog die luchtigheid terug krijgen? Door bijvb te kneden en het weer uit de koelkast te halen?
Ik ben bang dat als ik het vanavond in de oven doe bij lange na niet een luchtige korst krijg.

Geen idee of het nog zal gaan rijzen eigenlijk :@
Ideetjes tips en suggesties zijn welkom. De volgende keer denk ik dat ik het gewoon zonder de koelkast weer doe.
Luchtigheid en uitrollen gaan niet samen, als je luchtig wil, moet je strekken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_169005355
Deeg uit OP gemaakt met de zelf gemaakte saus.

Maar wat is de tip qua pizza beleggen en dan overbrengen op de bakplaat/papier. (Heb geen steen).

Of gewoon bakpapier op aanrecht en daar meteen de pizza op beleggen?
  dinsdag 28 februari 2017 @ 11:40:40 #116
10524 ASSpirine
I say goodday
pi_169196287
Onlangs nog enkele keren pizza gemaakt, en ben er zeer tevreden van. volgens mij wel te vergelijken met één die je in een pizzeria kan eten.

Ik gebruik het 1e deegrecept
Voor 5 pizza's doe ik alle ingrediënten maal 2 behalve de gist, daar gebruik ik zakjes van 11g voor.
Alles kneden zoals het hoort, een korte rijs, lucht eruit kloppen. Portioneren en dan de koelkast in voor minstens 2 dagen. Voor de smaaktontwikkeling (naar mijn gevoel) een wereld van verschil.

Saus voor de pizza maak ik ook zelf.
Enkele ajuinen en knoflook pureren, aanbakken met tomatenpuree. Passata of een blik tomaten erbij, op smaak brengen met peper, zout en suiker. Rozemarijn & laurier als extra smaakmaker toevoegen en een tijdje op een laag vuurtje laten pruttelen.

Foto's heb ik wel, moet alleen nog eens een website zoeken om deze te uploaden en hier te posten.
Het enige wat ik soms vergeet, is de grill stand in de oven aanzetten om een mooie bruine korst te krijgen. Maar verder lukt alles vrij goed.

Heb nog een extra vraagje, ben tegenwoordig ook bezig met zuurdesem brood te bakken.
Heb afgelopen zondag eens zuurdesem pannekoeken gebakken, en vond dat het een enorme toevoeging van smaak was. Nu vroeg ik me af of ik dit ook kan gebruiken voor pizza deeg. Heeft iemand hier al ervaring mee? Eventueel in combinatie met wat extra gist voor een beter rijs?
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
pi_169200699
quote:
Die ziet er wel goed uit. Maar ook wel aan de prijs.
Ik zit wel een beetje te denken aan een buitenoven in mijn nieuwe tuin. Maar zijn er ook goedkopere alternatieven?
pi_169200769
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 februari 2017 16:13 schreef Stansfield het volgende:

[..]

Die ziet er wel goed uit. Maar ook wel aan de prijs.
Ik zit wel een beetje te denken aan een buitenoven in mijn nieuwe tuin. Maar zijn er ook goedkopere alternatieven?
Uuni 2S :+
pi_169726999
Pizzatime.. Iemand hier al een Roccbox of Uuni Pro besteld?

Vandaag mijn oude aluminium vorm (reflector voor stralingswarmte) vervangen voor een nieuwe in de bestron. Met timing komt het altijd best precies, en vandaag sloeg de thermostaat af nadat de pizza een halve minuut in de oven zat. Jammer, maar de volgende keer de pizza maar 2 minuten eerder in de oven doen. Of proberen de thermostaat te verwijderen, zodat de oven altijd aan staat...

2.5 tot 3 minuten laten bakken..



  donderdag 23 maart 2017 @ 19:38:33 #121
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_169727801
Mooi geworden! Ik denk dat we zaterdag weer een pizza avondje doen.
Ik doe altijd 1 nacht in de koelkast, ik zag dat jij vaak 3 doet, ontwikkeld het deeg zich dan nog beter?

als ik geluk heb komt er hier in mei een roccbox
Drop you like an ill, bad habit
pi_169729409
quote:
0s.gif Op donderdag 23 maart 2017 19:38 schreef pmponer het volgende:
Mooi geworden! Ik denk dat we zaterdag weer een pizza avondje doen.
Ik doe altijd 1 nacht in de koelkast, ik zag dat jij vaak 3 doet, ontwikkeld het deeg zich dan nog beter?

als ik geluk heb komt er hier in mei een roccbox
Gaaf!

Ja, ontwikkeld zich nog beter in smaak! Zorgt tevens voor betere bruining van de korst. Toch wat complexer is smaak dus. Is wel altijd lastig met plannen..

0.2% instant gist, 3 dagen in de koelkast (4graden) in bulk. Individueel opbollen en 4u op kamertemp. laten rijzen.

Bovenstaande zijn met biologische buf. mozzarella van AH merk. Niet zo nat als andere merken, ben hier tevreden over :)
  donderdag 23 maart 2017 @ 20:38:34 #123
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_169729548
ah ok dus je doet rijzen in bulk, ik doe altijd meteen opbollen en per portie in de koelkast zou dat nog wat uit maken?

Ik ben erg benieuwd naar de roccbox, ik zie me deze zomer op de camping al zitten hehehehe.

quote:
0s.gif Op donderdag 23 maart 2017 20:34 schreef Martijn1P het volgende:

[..]


[ Bericht 69% gewijzigd door pmponer op 23-03-2017 20:44:30 ]
Drop you like an ill, bad habit
pi_169730697
quote:
0s.gif Op donderdag 23 maart 2017 20:38 schreef pmponer het volgende:
ah ok dus je doet rijzen in bulk, ik doe altijd meteen opbollen en per portie in de koelkast zou dat nog wat uit maken?

Ik ben erg benieuwd naar de roccbox, ik zie me deze zomer op de camping al zitten hehehehe.

[..]

Ja. Voorheen deed ik ook altijd direct opbollen en voor 3dagen koud laten rijzen in plastic containers.

Bulkrijs neemt minder plek in beslag in de koelkast en het deeg is uiteindelijk makkelijker te behandelen/ vormen vind ik. Maar als er verschillen zijn, zijn deze klein. Met beide methoden goede resultaten gehaald. Persoonlijke voorkeur denk ik.

Op facebook is ook een Roccbox users groep met veel ervaringen/ filmpjes ed. Voor een napolitan pizza is het echt een power apparaat.
  donderdag 23 maart 2017 @ 21:15:06 #125
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_169730870
Ik doe niet aan facebook ;)
Ik heb kleine plastic bakken met deksel bij de action gekocht die kan ik stapelen per bak kan ik 2 bollen kwijt, als ik ze stapel neem het even veel ruimte in beslag als 2 a 3 pakken melk. Dat werkt voor mij wel okay.

Bulkrijs zou inderdaad wat minder ruimte innemen.

Maar als ik het goed begrijp doe je bulkrijs
dan stortten en portioneren
opbollen
rijzen op kamer temp (3 a 4 uur/verdubbelen in omvang).

Ik ben erg benieuwd naar de roccbox, ik heb ook wel een tijdje getwijfeld.
Ik vond de uuni met pellets ook wel een goede alleen ik vertrouw niet echt wat er in de pellets zit (als je ze in de handel koopt) en verwacht dat je veel nodig hebt per sessie

De uuni op gas vind ik ook interessant maar gezien de prijzen ben ik dan toch voor de roccbox gegaan. Ik ben van plan om hem in de garage te gaan gebruiken maar moet dus nog tot half mei wachtten als het goed is.

[ Bericht 0% gewijzigd door pmponer op 23-03-2017 21:24:34 ]
Drop you like an ill, bad habit
pi_170112849
Gister besloten om vandaag pizza te maken, dus dit keer een 24h rijs. Dit keer eens een meer NY stijl pizza gemaakt, dus met tomaat, harde ''mozzarella'', oregano.


Steen schoonbranden


Hot Hot Hot


Opbollen na een bulkrijs van 24h


Na 4u rijs



  zondag 9 april 2017 @ 20:42:51 #127
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_170114662
Mooier geworden dan mijn sessie van gister, ik hoorde om 11 uur we willen vanavond wel pizza, dus dat was even pielen met gist. Hoeveel gram deeg per bol was dat?

Dat schoonbranden, wat ik heb gedaan is het ijzer los gedraaid ik draai de steen steeds om
Zo wordt de steen ook schoon als je aan het bakken bent. Ben je klaar en is het afgekoeld gewoon de steen weer keren.
Drop you like an ill, bad habit
pi_170115009
quote:
0s.gif Op zondag 9 april 2017 20:42 schreef pmponer het volgende:
Mooier geworden dan mijn sessie van gister, ik hoorde om 11 uur we willen vanavond wel pizza, dus dat was even pielen met gist. Hoeveel gram deeg per bol was dat?

Dat schoonbranden, wat ik heb gedaan is het ijzer los gedraaid ik draai de steen steeds om
Zo wordt de steen ook schoon als je aan het bakken bent. Ben je klaar en is het afgekoeld gewoon de steen weer keren.
Als het maar smaakt ;)!

Gebruik 190gr deeg/ bol! Kost wel wat ervaring om het stretchen/ vormen onder de knie te krijgen. Gewoon een kwestie van proberen. Maar max. 200gr voor in de bestron oven.

Ijzer om de steen bedoel je? Die moet ik laten zitten. Heb 1 hendel verwijderd. Met de tweede hendel kan ik de steen/ pizza draaien zonder de deksel te openen, zodat er geen warmte verloren gaat
  zondag 9 april 2017 @ 20:54:24 #129
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_170115127
ja ik bedoel dat ijzer ik schroef dat uitelkaar keer de ijzers en weer inelkaar, dan is de steen omgekeerd.

200 ok, ik zit nu op 245 ik zal dat nog verminderen volgende week bij de paaspizzaparty
Drop you like an ill, bad habit
  zaterdag 15 april 2017 @ 08:46:54 #130
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_170232197
Zo vandaag maar eens een bulk deeg maken voor maandagavond

Hoeveel gram bloem per pizza reken je nu?
Ik zit normaal op:

160 gram (droge bloem) per pizza.
Drop you like an ill, bad habit
  zaterdag 15 april 2017 @ 10:26:25 #131
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_170233149
quote:
0s.gif [b]Op zondag 15 januari 2017 17:35 schreef Martijn1P het volgende:
dit is een lokquote ;)
Drop you like an ill, bad habit
pi_170235614
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 april 2017 08:46 schreef pmponer het volgende:
Zo vandaag maar eens een bulk deeg maken voor maandagavond

Hoeveel gram bloem per pizza reken je nu?
Ik zit normaal op:

160 gram (droge bloem) per pizza.
Grappig, ben ik ook van plan..

Dit is een handige link: https://www.pizzamaking.com/preferment-calculator.html.

Ik ga meestal uit van 190 a 200 gram deeg per pizza. Werkt voor mij, maar doe wat je zelf wilt. Dat neem ik als startpunt. Calculator doet de rest.

Total Formula:
Flour (100%): 353.16 g
Water (59%): 208.36 g
Salt (2.2%): 7.77 g
IDY (0.2%): 0.71 g | | 0.23 tsp |
Total (161.4%): 570 g
Single Ball: 190 g
  zaterdag 15 april 2017 @ 12:47:34 #133
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_170235758
ah top bedankt!
ik reken het zelf wel even uit. Ik heb het niet zo op de flashplayer die benodigd is.
Drop you like an ill, bad habit
pi_170359225
Staat weer een oud model bestron (dld9016) op marktplaats voor 10E voor de liefhebbers :)
pi_170360967
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 19:15 schreef Martijn1P het volgende:
Staat weer een oud model bestron (dld9016) op marktplaats voor 10E voor de liefhebbers :)
Ik zag het ook langskomen. Heb deze ooit gekocht om te vergelijken met mijn ferrari. Helaas vlogen de stoppen er elke keer uit van dat oude model bestron😂
  donderdag 20 april 2017 @ 22:55:08 #136
20468 BYM
Ohjáhjoh?
pi_170368924
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 19:15 schreef Martijn1P het volgende:
Staat weer een oud model bestron (dld9016) op marktplaats voor 10E voor de liefhebbers :)
Had je een linkje, ken iemand die er ook een wil hebben. Werkt aanstekelijk _O-
Speak only if it improves upon the silence....
pi_170375865
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 22:55 schreef BYM het volgende:

[..]

Had je een linkje, ken iemand die er ook een wil hebben. Werkt aanstekelijk _O-
Alstublieft.

https://www.marktplaats.n(...)reviousPage=lr&pos=6
  vrijdag 21 april 2017 @ 11:49:30 #138
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_170378584
quote:
Alleen daar lijkt geen steen in te zitten maar een soort teflon plaat? :?
pi_170380288
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 april 2017 11:49 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Alleen daar lijkt geen steen in te zitten maar een soort teflon plaat? :?
Bij het apparaat wordt een bakplaat en een steen geleverd. De bakplaat ligt nu gewoon boven op de steen vermoedelijk.
  vrijdag 21 april 2017 @ 23:25:48 #140
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_170394013
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 april 2017 13:04 schreef Queenshore het volgende:

[..]

Bij het apparaat wordt een bakplaat en een steen geleverd. De bakplaat ligt nu gewoon boven op de steen vermoedelijk.
Ah ok vandaar!
pi_170734488
Ik denk dat ik al een jaar of 7 mezelf 1 of 2 keer per maand pijnig door te proberen de beste zelfgemaakte pizza ooit te maken.. Soms mag het resultaat er best zijn en soms is het niet om weg te krijgen. Dit laatste is dan vaak weer een (eigen) probeersel met net even ander deeg of net iets meer water etc etc. Ook heb ik inmiddels al veel tools geprobeerd zoals de Ferrari pizza oven, pizzastenen...bbq stenen etc.

Wat ik nog niet geprobeerd had was the pizza Steel (backing steel). Een stalen plaat die met de ideale dikte de warmte beter vasthoudt dan steen blablabla. Vooral de amerikanen op de pizza nerd fora zijn er gek op. Ik heb de Europese variant besteld en aan de gang gegaan. Lichtelijk sceptisch aangezien ik juist het idee heb dat een poreus steen direct het vocht onttrekt uit het deeg en dit juist de bijzondere structuur maakt van de pizza.

Na de steen ingewreven te hebben met olie en een uur in de oven laten 'dichten' (dat moet de eerste keer) de pizza erop gegooid. Simpel recept overigens met 00 deeg, vers gist en 24 uur rijzen in de koelkast.

Het resultaat was....wow! Ik heb veruit de beste en meest smaakvolle pizza(deeg) ooit gemaakt. Natuurlijk is dit subjectief maar ik word er erg blij van en ondanks ik het het staal nog maar 1 keer gebruikt heb ben ik enthousiast. Hieronder foto van de korst en op de achtergrond de pizza (heb helaas deze keer maar 1 foto).

aanradertje..
pi_173890225
Ik heb altijd recept 1 uit de OP gebruikt.. Alleen ben ik even mijn eigen variatie kwijt..

7G gist was altijd veel te veel als ik hem een dag lang liet reizen (Deeg de avond van te voren maken).. Nu denk ik dat ik altijd rond de helft gebruikte, maar ik weet het niet zeker meer...

Wat kunnen jullie aanraden? :P
  donderdag 21 september 2017 @ 11:29:27 #143
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_173907430
Wacht, moet je de ijzers om je ovensteen laten zitten? :?
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_174754759
Afgelopen weekend voor het eerst sinds maanden weer eens zelf pizza gemaakt. Wat blijft dat toch fucking lekker......
pi_174756304
Maken jullie wel eens zelfgemaakte pizza op een kamado bbq :) ?
  donderdag 23 november 2017 @ 12:35:49 #146
20468 BYM
Ohjáhjoh?
pi_175257660
Voor 50 euro voor een gebruikte en voor 75 euro voor een nieuwe staan er twee G3Ferrari pizza ovens te koop op marktplaats .....

quote:
99s.gif Op maandag 30 oktober 2017 13:21 schreef So_Surreal het volgende:
Maken jullie wel eens zelfgemaakte pizza op een kamado bbq :) ?
Die BBQ's zijn schofterig duur zeg..... :{
Heb ik er niet voor over voor die twee keer per jaar bbq-en...

Voor 50 euro voor een gebruikte en voor 75 euro voor een nieuwe staan er twee G3Ferrari pizza ovens te koop op marktplaats .....
Speak only if it improves upon the silence....
pi_175257801
quote:
99s.gif Op maandag 30 oktober 2017 13:21 schreef So_Surreal het volgende:
Maken jullie wel eens zelfgemaakte pizza op een kamado bbq :) ?
Regelmatig. Is toch niet echt een enorm succes, veel warmer dan 250 graden wordt de onze niet.
Spoilers!
pi_175257831
Wij maken hem op onze gewone budget bbq met een pizzasteen er op. Werkt goed.
  donderdag 23 november 2017 @ 13:18:35 #149
20468 BYM
Ohjáhjoh?
pi_175258277
Speak only if it improves upon the silence....
  donderdag 23 november 2017 @ 13:27:49 #150
20468 BYM
Ohjáhjoh?
pi_175258453
Het is feest vandaag zeg ....

Bestron DL6016

[ Bericht 0% gewijzigd door BYM op 23-11-2017 18:06:06 ]
Speak only if it improves upon the silence....
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')