Ziet er smakelijk uit!quote:Op zaterdag 12 november 2016 15:29 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
Recentelijk na een lange tijd weer eens een pizza gemaakt!
[ afbeelding ]
Was weer goed te eten!
Ik heb lange tijd wel twee keer per week pizza gemaakt Als je er eenmaal handigheid in hebt, dan is het niet moeilijk om te maken, en erg lekker, en ook nog eens behoorlijk goedkoop!quote:Op zaterdag 12 november 2016 17:46 schreef BYM het volgende:
[..]
Ziet er smakelijk uit!
Wij gaan ook zo weer wat maken, eet het nu een keer in de week zo onderhand
Bakplaat > bolletjes insmeren met wat olie > plastic erover?quote:Op maandag 21 november 2016 13:28 schreef Lamar1989 het volgende:
Ik ga deze week deeg maken voor 7 personen waarbij we zo'n mini-pizza oven (Emerio Pizzarette) gebruiken. Ik gebruik altijd het recept van de PDF van MaximusTG.
Alleen worden dit kleine pizza's, en het is niet praktisch om 30 bolletjes in bakjes te stoppen.
Hoe kan ik dit het makkelijkste doen?
Daar zat ik ook aan te denken, alleen had ik niet aan de olie gedacht!quote:Op maandag 21 november 2016 13:37 schreef Friday12 het volgende:
[..]
Bakplaat > bolletjes insmeren met wat olie > plastic erover?
Ik heb dat wel eens gedaan, alleen had ik het gevoel dat ik door het opbollen de luchtigheid verloor in het deeg.quote:Op maandag 21 november 2016 14:04 schreef djkoelkast het volgende:
Ik maak dan nooit bolletjes vooraf, gewoon in een hoge plastic maatbeker doen (of meerdere) en zo in de koelkast laten rijzen, bolletjes maken vlak voor je ze gaat gebruiken.
Nooit last van gehad, gewoon een half uurtje voor je begint bolletjes maken en die bolletjes door de mensen zelf laten vormen in bodempjes. Zo heb ik het al meerdere keren gedaan en altijd luchtig, knapperig en lekker.quote:Op maandag 21 november 2016 14:17 schreef Lamar1989 het volgende:
[..]
Daar zat ik ook aan te denken, alleen had ik niet aan de olie gedacht!
[..]
Ik heb dat wel eens gedaan, alleen had ik het gevoel dat ik door het opbollen de luchtigheid verloor in het deeg.
Nee, dat is griesmeel van harde tarwe (dubbel gemalen, dus heel fijn). Is een mooie bloem voor verse pasta.quote:Op dinsdag 29 november 2016 19:38 schreef Stansfield het volgende:
Welke bloem kan ik eigenlijk het beste gebruiken?
Deze?
Wat zit er nog meer op die groep?quote:Op donderdag 1 december 2016 18:42 schreef cullare het volgende:
de alfredo is vandaag binnen gekomen .
onder en bovenwarmte is prima .
het hele aparaat ziet er 100 % okee uit .
alleen bij opwarmen op stand 1 vliegt na 5 minuten de aardlekschakelaar op tilt .
iemand een idee hoe dit kan ??
Dat had ik ook met mijn oude alfredo. Ik heb de thermostaat toen half gesloopt. Nu stopt ie niet meer met verhitten maar de stoppen vliegen er ook niet uit..quote:Op donderdag 1 december 2016 18:42 schreef cullare het volgende:
de alfredo is vandaag binnen gekomen .
onder en bovenwarmte is prima .
het hele aparaat ziet er 100 % okee uit .
alleen bij opwarmen op stand 1 vliegt na 5 minuten de aardlekschakelaar op tilt .
iemand een idee hoe dit kan ??
Ik mag hem niet wijzigen ... dus go your gangquote:Op zondag 4 december 2016 16:21 schreef djkoelkast het volgende:
Nog 2 pizzastenen (voor in de OP)
Pizzasteen met metalen schep
Pizzasteen met houten schep
Hier vanavond ook weer pizza
quote:Op zondag 6 november 2016 02:46 schreef BYM het volgende:
[..]
U vraagt wij draaien ......
Dit was mijn dubbele kaas met salami vrijdagavond.
[ afbeelding ]
Mijn donner pizza, met vlees van Leeman, van Woustraat 164 Amsterdam:
[ afbeelding ]
Vrouwlief dr sambal-spek-kaas-ui pizza
[ afbeelding ]
Suiker is vooral voor de gist, die heeft dan sneller iets te eten. Maar nodig is het zeker niet, want gist kan ook gewoon het meel gebruiken, het gaat alleen ietsje minder snel.quote:Op maandag 29 augustus 2016 11:55 schreef BYM het volgende:
[..]
Ja, volgens het eerste recept in de OP moet er ook een klein beetje suiker bij ja
[..]
Ik ook niet, maar weet wel dat er iets suiker bij moest
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |