Goeie review!quote:Op vrijdag 28 september 2018 12:34 schreef AceOblivion het volgende:
Kijk anders even hiernaar (is een van de vele testen) https://www.chowhound.com(...)e-for-cooking-pizza/
Mocht je een chille (voordelige) site vinden om een stalen plaat te bestellen, laat het me aub weten, Bonzi!
Mocht ik een goeie leverancier vinden dan laat ik het weten!quote:Super informative topic, thanks Scott!
Just in case anyone in Europe looks for a steel plate, A36 (or S235J2 as an EU equivalent) is not very popular here. I found that S235JR / ST37 (1015 US equivalent) is rather easy to find.
There are sellers in Germany that send to a few EU countries: http://www.ebay.co.uk/itm/261066160811?rmvSB=true
Or if you're in Germany there's also a 400x400x12mm (roughly 16x16x1/2") version for 35EUR
The only difference between that steel and A36 is the nitrogen content (which is 0.012% anyway), so that's almost identical steel.
Van het type staal had ik nog geen benul.quote:Op vrijdag 28 september 2018 12:58 schreef Bonzi_Buddy het volgende:
[..]
Goeie review!
Ken je dit topic op deze site toevallig?
https://www.pizzamaking.com/forum/index.php?topic=31267.0
Daar wordt A36 staal aangeprezen, maar dat is lastig verkrijgbaar in europa. Echter zag ik deze post in dat topic.
[..]
Mocht ik een goeie leverancier vinden dan laat ik het weten!
Tevreden over de ferarri hierquote:Op dinsdag 16 oktober 2018 20:58 schreef Stansfield het volgende:
Ik zit er toch aan te denken een kleine pizza oven te kopen.
Wat is dan de beste optie?
Ik zie wat verschillende op internet staan voor ongeveer hetzelfde geld.
Een Bestron voor ongeveer 95 euro of een G3 ferrari voor ook hetzelfde bedrag.
Iemand tips voor de beste compacte pizza oven voor max 100 euro?
Heb je dat tweede recept dan? Als ik de link open, krijg ik een foutmelding.quote:Op zondag 28 oktober 2018 19:45 schreef Tree het volgende:
Ik zou de steen sowieso zo dicht mogelijk bij de grill leggen en zo voorverwarmen. Tijdens het bakken de grill aanlaten (evt. ovendeur op een kier laten door iets van pollepel ertussen te doen).
Zo krijgt je pizza ook een mooie gekleurde korst!
Edit: ik zou volgende keer ook eens het tweede recept proberen, die geeft volgens mij wat betere resultaten voor de normale oven
De vrienden van Tweakers hebben hem op een andere plek opgeslagen gelukkigquote:Op zondag 28 oktober 2018 21:41 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Heb je dat tweede recept dan? Als ik de link open, krijg ik een foutmelding.
Waarom zou je de ovendeur open laten, wat heeft dat voor effect?
quote:Op dinsdag 16 oktober 2018 20:58 schreef Stansfield het volgende:
Ik zit er toch aan te denken een kleine pizza oven te kopen.
Wat is dan de beste optie?
Ik zie wat verschillende op internet staan voor ongeveer hetzelfde geld.
Een Bestron voor ongeveer 95 euro of een G3 ferrari voor ook hetzelfde bedrag.
Iemand tips voor de beste compacte pizza oven voor max 100 euro?
quote:Op dinsdag 23 oktober 2018 11:27 schreef rhubarb het volgende:
Mocht iemand interesse hebben, ik doe m'n G3 Ferrari in de verkoop. Keer of 3 gebruikt, werkt prima. PM me bij interesse.
Via PM ook contact gehad hoor. Maar niet helemaal uitgekomen en hij kon hem makkelijk verkopen. Dus kijk rustig even verder.quote:Op maandag 29 oktober 2018 08:07 schreef itchycoo het volgende:
[..]
[..]
[ afbeelding ]
Ik heb zelf overigens ook sinds 1,5 week de G3 Ferrari. Twee keer gebruikt en twee keer erg tevreden over het resultaat.
Overigens was er na de vorige keer toch nog iets aan de pizzasteen blijven plakken blijkbaar, want gisteren tijdens het opwarmen had ik ineens een klein vlammetje op mijn pizzasteen branden. Gelukkig was ik er direct bij en kon ik het binnen enkele seconden uitblazen.
Ah oke. Het was bijna te toevalligquote:Op maandag 29 oktober 2018 15:35 schreef Stansfield het volgende:
[..]
Via PM ook contact gehad hoor. Maar niet helemaal uitgekomen en hij kon hem makkelijk verkopen. Dus kijk rustig even verder.
Dat ding is topquote:Op zondag 4 november 2018 21:22 schreef LovelyLady het volgende:
Geen idee of het wat is maar ibood heeft deze pizzaoven in de aanbieding.
[ afbeelding ]
Die heb ik sinds kort en is echt ideaal. Makkelijk in gebruik en makkelijk op te bergen.quote:Op zondag 4 november 2018 21:22 schreef LovelyLady het volgende:
Geen idee of het wat is maar ibood heeft deze pizzaoven in de aanbieding.
[ afbeelding ]
Ja, gemist dus!quote:Op zondag 4 november 2018 21:22 schreef LovelyLady het volgende:
Geen idee of het wat is maar ibood heeft deze pizzaoven in de aanbieding.
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 28 oktober 2018 22:47 schreef Tree het volgende:
[..]
De vrienden van Tweakers hebben hem op een andere plek opgeslagen gelukkig
Ovendeur op een kier laten zorgt ervoor dat het grillelement altijd aan blijft staan, omdat je dan met de temperatuursensor aan het sjoemelen bent
Vroeg ik onlangs ook om :-)quote:Op donderdag 8 november 2018 20:59 schreef Piger het volgende:
Linkje bij tweede recept voor deeg werkt niet. Heeft iemand deze nog ergens?
Meestal heeft de turk dit wel liggen. En anders eens bij de groothandel kijken!quote:Op zaterdag 15 december 2018 15:05 schreef Faux. het volgende:
Ik probeer het recept van Spontini (link: http://www.pizzeriaspontini.it/content/recipe.pdf, video:
Waar kan je in Nederland van die plakken droge mozzarella vinden? Ik vind niks op ah.nl
Yes! Ga ik doen. Thanksquote:Op donderdag 20 december 2018 22:37 schreef Tree het volgende:
[..]
Meestal heeft de turk dit wel liggen. En anders eens bij de groothandel kijken!
Oh die zag ik trouwens ook, volgens mij was dat van galbani, bij de ah.quote:Op zaterdag 22 december 2018 09:35 schreef Queenshore het volgende:
Ik weet zeker dat ik laatst wat reclame langs zag komen over zo'n drogere bol mozzarella, speciaal voor "niet te natte" pizza's. Ben alleen het merk kwijt. Misschien smaakt het sowieso wel nergens naar.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |