abonnement Unibet Coolblue
pi_164907984
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
pi_164907997
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:46 schreef Slayage het volgende:
de flower power militie

[ afbeelding ]
Plaatje werkt niet.
pi_164908008
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:46 schreef ClapClapYourHands het volgende:
sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 11:41:12 Turkish backed rebels capture Balwiran west of Jarablus reageer retweet
Iemand die het kan vinden op de map?
sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 11:46:51 Balwiran is located south of Turaykhim in west Jarablus countryside reageer retweet
Moet wel heel klein dorpje zijn want ik kan het nog niet vinden op een map :P
pi_164908013
Turaanse Blitzkrieg _O- _O- _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908034
quote:
9s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:47 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Plaatje werkt niet.
stom plaatje niet belangrijk :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908058
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 11:39:13 #EuphratesShield: 5 groups are spearheading offensive vs #ISIS & #SDF: Suqur Al-Jebal, Sultan Murad, Sham Front, Faylaq Al-Sham & Zinki. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 11:50:51 #7
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164908072
Hoe kom je er op? :')
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164908125
Met dit tempo zal vandaag al het FSA aan de poorten van Manbji aankomen. Dat komt mooi uit want vandaag is toevallig de deadline voor de YPG. Waarschijnlijk gaat Manbji langer duren maar als dat ingenomen is dan zijn alle YPGers aan het westen van de Eufraat als ratten in de val. Ik hoop dat ze voer worden voor IS.
pi_164908143
butt hurt koerden

toros46 twitterde op zondag 28-08-2016 om 11:51:18 The West is betraying the Kurds and allowing them to be massacred | via @Telegraph https://t.co/D59IS8bB3k #TurkeyToStopCivilianSlaying reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 11:54:48 #10
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164908166
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:53 schreef Slayage het volgende:
butt hurt koerden

toros46 twitterde op zondag 28-08-2016 om 11:51:18 The West is betraying the Kurds and allowing them to be massacred | via @Telegraph https://t.co/D59IS8bB3k #TurkeyToStopCivilianSlaying reageer retweet
Wel, in zekere zin zijn ze natuurlijk verraden door de Amerikanen. Eerst Hasakeh aanvallen op Amerikaans bevel, tegen IS vechten en vervolgens in de steek worden gelaten. Maarja, dat is de prijs die je betaalt als je je laat gebruiken.
pi_164908187
Ids of SDF fighters in Amarnah village south to Jarabulus

pi_164908195
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wel, in zekere zin zijn ze natuurlijk verraden door de Amerikanen. Eerst Hasakeh aanvallen op Amerikaans bevel, tegen IS vechten en vervolgens in de steek worden gelaten. Maarja, dat is de prijs die je betaalt als je je laat gebruiken.
Ze hadden gewoon naar hun baasje moeten luisteren en zich moeten terugtrekken ten oosten van de Eufraat. Daarna gewoon lekker naar Raqqa gaan.
pi_164908215
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wel, in zekere zin zijn ze natuurlijk verraden door de Amerikanen. Eerst Hasakeh aanvallen op Amerikaans bevel, tegen IS vechten en vervolgens in de steek worden gelaten. Maarja, dat is de prijs die je betaalt als je je laat gebruiken.
uiteraard.

net als dat de amerikanen de turken hadden verraden door een samenwerkingsverband te starten met de pkk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908218
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wel, in zekere zin zijn ze natuurlijk verraden door de Amerikanen. Eerst Hasakeh aanvallen op Amerikaans bevel, tegen IS vechten en vervolgens in de steek worden gelaten. Maarja, dat is de prijs die je betaalt als je je laat gebruiken.
Klopt maar de VS moest iemand "verraden": Turkije of de PKK? Dan is die keuze snel gemaakt. Het zou juist kwalijk zijn als de VS zijn NAVO-partner in de rug zou steken.
pi_164908224
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Ids of SDF fighters in Amarnah village south to Jarabulus

[ afbeelding ]
hebben ze nou pkk verzamelplaatjes?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908241
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Ids of SDF fighters in Amarnah village south to Jarabulus

[ afbeelding ]
Pokemon vangen in Syri. 8-)
pi_164908247
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

hebben ze nou pkk verzamelplaatjes?
Gotta catch em all
pi_164908253
Trouwens kijk naar die types. Het FSA is ook een pot nat. Als ze klaar zijn met PKK/YPG zou ik het niet erg vinden als Rusland/Assad over hun heen walst.
pi_164908261
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:57 schreef Atak het volgende:

[..]

Klopt maar de VS moest iemand "verraden": Turkije of de PKK? Dan is die keuze snel gemaakt. Het zou juist kwalijk zijn als de VS zijn NAVO-partner in de rug zou steken.
het liefst wilde de vs en de turken en de pkk gebruiken, maar dat ging ff niet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908268
quote:
6s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:58 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Gotta catch em all
daar lijkt het wel op iig.

daarnaast ypg id kaarten lijkt me duidelijk wie daar aan het vechten zijn...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908312
Het FSA en Assad gaat nooit bij elkaar komen. De ene wilt een islamitische staat en de andere groep een seculaire staat. Het beste is dat FSA alles inneemt in het noorden van Syri. Dan kunnen er onderhandelingen plaatsvinden. De gene die tegen secularisme zijn moeten dan afgemaakt worden. Turkije gebruikt die idioten wel maar ik denk dat ze in de toekomst ook een probleem gaan vormen. Enige verschil tussen hen en ISIS is dat ze een ietsjes minder langere baard hebben.
pi_164908336
quote:
niet dat ze er behoefte aan hebben, lijkt me dat de turken ze genoeg bewapend hebben, maar de pkk is ze iig kwijt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908388
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908396
The Pentagon refuses commenting on Turkish targeting of SDF points
http://en.hawarnews.com/t(...)eting-of-sdf-points/

De Amerikanen denken "als we niks zeggen, vergeten ze het misschien".
pi_164908403
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908410
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:05 schreef ClapClapYourHands het volgende:
The Pentagon refuses commenting on Turkish targeting of SDF points
http://en.hawarnews.com/t(...)eting-of-sdf-points/

De Amerikanen denken "als we niks zeggen, vergeten ze het misschien".
wie zwijgt stemt toe.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908432
butthurt koerden (lovers)

clickclickderrp twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:03:07 These are the scumfucks that @CJTFOIR and @CENTCOM sold SDF/YPG out to. https://t.co/6iLXAGHZmE reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908443
Wat gaat de volgende zet worden? Als ik generaal zou zijn dan zou ik gewoon met de rivier naar beneden gaan om de vijand in tween te delen.
pi_164908459
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:07 schreef Slayage het volgende:
butthurt koerden (lovers)

clickclickderrp twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:03:07 These are the scumfucks that @CJTFOIR and @CENTCOM sold SDF/YPG out to. https://t.co/6iLXAGHZmE reageer retweet
Die comment er onder van een Assadist _O-

Steinbergowitzs twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:07:42 @clickclickderrp how do you kurds feel being backstapped? you backtapped the SAA in hasaka. now feel the same @sayed_ridha @CJTFOIR @CENTCOM reageer retweet
pi_164908471
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Die comment er onder van een Assadist _O-

Steinbergowitzs twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:07:42 @clickclickderrp how do you kurds feel being backstapped? you backtapped the SAA in hasaka. now feel the same @sayed_ridha @CJTFOIR @CENTCOM reageer retweet
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908489
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:10 schreef Nintex het volgende:
Turken verliezen 2 tanks.
Lees het vorige topic anders nog ff door :')
pi_164908490
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:10 schreef Nintex het volgende:
Turken verliezen 2 tanks.
die is al drie keer gepost :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908493
Paradoxy13 twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:04:45 Reports Turkish artillery is targeting YPG positions in the Raju area in #Afrin reageer retweet
pi_164908504
Eigenlijk zou Turkije de Azaz rebellen moeten verbinden met de Aleppo rebellen via Afrin :)
pi_164908510
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Paradoxy13 twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:04:45 Reports Turkish artillery is targeting YPG positions in the Raju area in #Afrin reageer retweet
je wilde oorlog? ajb...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908518
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Eigenlijk zou Turkije de Azaz rebellen moeten verbinden met de Aleppo rebellen via Afrin :)
Het was toch YPG die de rebellen afsneden van Aleppo? Of herinner ik mij dat verkeerd?
pi_164908527
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:12 schreef Atak het volgende:

[..]

Het was toch YPG die de rebellen afsneden van Aleppo? Of herinner ik mij dat verkeerd?
samen met de assadisten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908535
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:12 schreef Atak het volgende:

[..]

Het was toch YPG die de rebellen afsneden van Aleppo? Of herinner ik mij dat verkeerd?
o.a.
Ze hadden ook sneaky Tel Rifaat ingenomen.

En de lijkenparade in Afrin niet vergeten.
  zondag 28 augustus 2016 @ 12:14:02 #42
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164908549
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

o.a.
Ze hadden ook sneaky Tel Rifaat ingenomen.

En de lijkenparade in Afrin niet vergeten.
Ayn Daqnah, goed voorbeeld dat ze ook zonder luchtsteun kunnen...
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164908552
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

samen met de assadisten
Tja. Over "verraden" en "rugsteken" gesproken. Als die apen zelfrespect hadden zouden ze hun mond houden. _O-
  zondag 28 augustus 2016 @ 12:16:52 #44
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164908596
sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:16:17 FSA capture Sheikh/Mulla Ya'qub east of al-Ra'i reageer retweet
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164908611
"erdo bombardeert de koerden" "hebben we ook eindelijk een luchtmacht"

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908614
Jarabulusanen verafschuwen hun "bezetters" en vragen de controle van hun stad aan de Koerden te geven.





pi_164908616
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:16 schreef Domingesto het volgende:
sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:16:17 FSA capture Sheikh/Mulla Ya'qub east of al-Ra'i reageer retweet
netjes.

op drie fronten beweging dus.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908621
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:18 schreef Atak het volgende:
Jarabulusanen verwelkomen hun "bezetters".

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
prpaganda kiekjes :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908651
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

prpaganda kiekjes :')
Klopt, zijn waarschijnlijk acteurs. >:)
pi_164908655
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:20:28 @QalaatAlMudiq #FSA has now 30 km to seize from #ISIS to link Al-Rai with #Jarablus (vs 47 km on 1st day of #EuphratesShield). reageer retweet
pi_164908712
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:21 schreef Atak het volgende:

[..]

Klopt, zijn waarschijnlijk acteurs. >:)
ze zijn betaald met snoepjes!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164908833
Wat voor TOW is dit? Duitse or Franse?

pi_164908992
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:32 schreef Atak het volgende:
Wat voor TOW is dit? Duitse or Franse?

[ afbeelding ]
ik zie geen tow ik zie een container voor een mortier
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164909020
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik zie geen tow ik zie een container voor een mortier
pi_164909111
sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:42:21 al-Khirbeh & al-Hajaj captured by FSA south of Jarablus reageer retweet
pi_164909158
ClaudaTanios twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:16:48 Head of the 'Sultan Murad' rebel group told @Reuters that #Turkish-backed rebels aim to capture #Manbij city from #Kurdish-allied forces. reageer retweet
:Y)
pi_164909298
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:50 schreef Slayage het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 11:39:13 #EuphratesShield: 5 groups are spearheading offensive vs #ISIS & #SDF: Suqur Al-Jebal, Sultan Murad, Sham Front, Faylaq Al-Sham & Zinki. reageer retweet
Zinki. Waren dat niet die lui die dat jongetje van 12 onthoofdden in aleppo?
  zondag 28 augustus 2016 @ 12:52:55 #63
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164909312
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:52 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Zinki. Waren dat niet die lui die dat jongetje van 12 onthoofdden in aleppo?
Ja.

Amerika :').
Toner en Kirby :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164909324
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:52 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Zinki. Waren dat niet die lui die dat jongetje van 12 onthoofdden in aleppo?
Het zijn niet allemaal slechte jongens.
pi_164909338
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:51:32 SW. #Aleppo: fierce clashes & shelling as pro-Regime forces launched another attempt to seize the Technical College. reageer retweet
  zondag 28 augustus 2016 @ 12:54:36 #66
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164909352
The Pentagon refuses commenting on Turkish targeting of SDF points

Pfff. Amerika :')

Alsof ze nou nog iets gedaan krijgen van het SDF.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164909371
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:52 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Zinki. Waren dat niet die lui die dat jongetje van 12 onthoofdden in aleppo?
Nee die PKK lui die 12 jarige kinderen een ak47 geeft. :')
pi_164909396
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:54 schreef DustPuppy het volgende:
The Pentagon refuses commenting on Turkish targeting of SDF points

Pfff. Amerika :')

Alsof ze nou nog iets gedaan krijgen van het SDF.
De PKKers zijn in crises. Het zou helemaal mooi zijn als ze nu anti-VS worden. Dat zou bepaalde dingen veel makkelijker maken.
pi_164909422
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:55:59 @QalaatAlMudiq #FSA progressing S. of Amarnah along Euphrates Valley by taking village of Khirbat from #SDF.https://t.co/U6OKLflQEn reageer retweet
  zondag 28 augustus 2016 @ 12:57:24 #70
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164909428
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:55 schreef Atak het volgende:

[..]

Nee die PKK lui die 12 jarige kinderen een ak47 geeft. :')
Je moet me nog maar eens uitleggen hoe dat erger is...
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164909536
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:00:36 @QalaatAlMudiq More spoils made in Amarnah from #SDF & #YPG: ammo, RPG rounds, 82 & 120 mm mortar rounds. https://t.co/9C8TGGVx9O reageer retweet
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:08:16 #72
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164909657
CNNTURK_ENG twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:55:54 #BREAKING Turkish military: Air strikes conducted on terrorist groups in northern #Syria, 25 PKK/PYD members killed https://t.co/WaOCon3bON reageer retweet
agirecudi twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:01:33 Same as in Turkey. They kill civilians and then claim they were militants.Thank @POTUS for making this shit global. https://t.co/24QMwX9eux reageer retweet
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164909664
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:08 schreef Domingesto het volgende:
CNNTURK_ENG twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:55:54 #BREAKING Turkish military: Air strikes conducted on terrorist groups in northern #Syria, 25 PKK/PYD members killed https://t.co/WaOCon3bON reageer retweet
agirecudi twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:01:33 Same as in Turkey. They kill civilians and then claim they were militants.Thank @POTUS for making this shit global. https://t.co/24QMwX9eux reageer retweet
*O*
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:09:20 #74
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164909690
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

*O*
:')
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164909711
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:08 schreef Domingesto het volgende:
CNNTURK_ENG twitterde op zondag 28-08-2016 om 12:55:54 #BREAKING Turkish military: Air strikes conducted on terrorist groups in northern #Syria, 25 PKK/PYD members killed https://t.co/WaOCon3bON reageer retweet
agirecudi twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:01:33 Same as in Turkey. They kill civilians and then claim they were militants.Thank @POTUS for making this shit global. https://t.co/24QMwX9eux reageer retweet
Nu kan de VS ook niet meer de link tussen PKK en YPG ontkennen.
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:13:20 #76
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164909779
Raqqah op gaat verder.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164909815
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:13 schreef Domingesto het volgende:
Raqqah op gaat verder.
_O-

En daarna komt Assad en kunnen ze weer optyfen.
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:16:20 #78
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164909856
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:14 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

_O-

En daarna komt Assad en kunnen ze weer optyfen.
Het is kansloos ja.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164909986
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:52 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Zinki. Waren dat niet die lui die dat jongetje van 12 onthoofdden in aleppo?
was een volwassen man van 19, maar idd zelfde organisatie, die niet blij was met die actie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164910032
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:54 schreef DustPuppy het volgende:
The Pentagon refuses commenting on Turkish targeting of SDF points

Pfff. Amerika :')

Alsof ze nou nog iets gedaan krijgen van het SDF.
ypg schijnt alweer richting raqqa te gaan, dus het zijn gewoon brave hondjes :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164910070
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:11:08 SW. #Aleppo: Rebels strike back to pro-Regime assault on Techn. College w/ heavy artillery & #ATGM destroying a tank https://t.co/P5tuKrO9kR reageer retweet
pi_164910092
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:08 schreef Domingesto het volgende:

agirecudi twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:01:33 Same as in Turkey. They kill civilians and then claim they were militants.Thank @POTUS for making this shit global. https://t.co/24QMwX9eux reageer retweet
die butthurt koerden ook :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:28:20 #83
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164910233
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:23 schreef Slayage het volgende:

[..]

die butthurt koerden ook :')
Wat is hier butthurt aan? Meerde bronnen, waaronder het SOHR bevestigde dat er burgers waren geraakt. Dat het TSK het framet als pkk/pyd militanten is typisch.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164910283
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:28 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Wat is hier butthurt aan? Meerde bronnen, waaronder het SOHR bevestigde dat er burgers waren geraakt. Dat het TSK het framet als pkk/pyd militanten is typisch.
"Burgers"

pi_164910284
het zijn gewoon zoals gebruikelijk import strijders in dit geval PKK koerden uit Turkije dus. en de propaganda luidt het zijn locals die hun eigen huizen verdedigen :')

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164910286
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:28 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Wat is hier butthurt aan? Meerde bronnen, waaronder het SOHR bevestigde dat er burgers waren geraakt. Dat het TSK het framet als pkk/pyd militanten is typisch.
pi_164910294
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

ypg schijnt alweer richting raqqa te gaan, dus het zijn gewoon brave hondjes :P
Als ze dat doen zijn ze echt de domste unit van dit hele conflict.

Ze kunnen gewoon het beste nu trouw zweren aan assad en zich aansluiten bij SAA. Op naar deir ezzor trekken, de druze beast aflossen en gewoon goede syrirs zijn. Niet amerikaanse schoothondjes.
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:31:06 #88
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164910304
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:30 schreef Atak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:')
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164910309
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:30 schreef Slayage het volgende:
het zijn gewoon zoals gebruikelijk import strijders uit het buitenland in dit geval PKK koerden uit Turkije dus. en de propaganda luidt het zijn locals die hun eigen huizen verdedigen :')

[ afbeelding ]
Jezus, is ze 17? Ze ziet eruit alsof ze 30 is. Vuile hoer. _O-
pi_164910317
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:28 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Wat is hier butthurt aan? Meerde bronnen, waaronder het SOHR bevestigde dat er burgers waren geraakt. Dat het TSK het framet als pkk/pyd militanten is typisch.
dat ze doen alsof turkije burgers doodt en doet alsof het militanten zijn. het zijn altijd dezelfde leuzen turkije doodt altijd burgers het zijn nooit gewapende milttanten. als je dat zo verkondigt ben je butthurt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164910341
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:30 schreef Atak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
goed nummer wel :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:32:59 #92
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164910359
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat ze doen alsof turkije burgers doodt en doet alsof het militanten zijn. het zijn altijd dezelfde leuzen turkije doodt altijd burgers het zijn nooit gewapende milttanten. als je dat zo verkondigt ben je butthurt.
Jij mag het af doen als propaganda, maar bij luchtaanvallen moet je niet denken dat je geen burgers raakt. Dat is nu eenmaal collateral dammage. Waarheid ligt wel in het midden.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164910367
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:30 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

"Burgers"

[ afbeelding ]
Die plaatjes kan je ook makkelijk meenemen uit turkije en aan je bebaarde allies geven om er daarna een foto van te maken... is niet moeilijk allemaal. Waar zijn de bodies?
pi_164910386
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:33 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Die plaatjes kan je ook makkelijk meenemen uit turkije en aan je bebaarde allies geven om er daarna een foto van te maken... is niet moeilijk allemaal. Waar zijn de bodies?
_O-

Foto's zullen binnenkort wel opduiken :Y
pi_164910400
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:30 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Als ze dat doen zijn ze echt de domste unit van dit hele conflict.

Ze kunnen gewoon het beste nu trouw zweren aan assad en zich aansluiten bij SAA. Op naar deir ezzor trekken, de druze beast aflossen en gewoon goede syrirs zijn. Niet amerikaanse schoothondjes.
ze moeten wel die amerikaanse steun houden willen ze in de toekomst nog enige backing van de amerikanen krijgen voor hun rojava project. hoewel ze geen enkele garantie hebben dat dat ook zal gebeuren kunnen ze niet opeens zeggen we trekken ons terug.

ik zie geen andere optie voor hen dan de amerikaanse puppet uihangen en daar waar nodig de assad/russen puppet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164910447
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:32 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Jij mag het af doen als propaganda, maar bij luchtaanvallen moet je niet denken dat je geen burgers raakt. Dat is nu eenmaal collateral dammage. Waarheid ligt wel in het midden.
ik zeg niet dat er geen burgers omkomen. elk conflict komen er meer burgers om dan strijders dat is een feit, zelfs 80% volgens bepaalde schattingen, maar dat is niet wat ze hier doen, dit us structureel ontkennen dat militanten worden omgelegd door de turkse strijdkrachten, het zijjn ALTIJD burgers.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164910484
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:33 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

_O-

Foto's zullen binnenkort wel opduiken :Y
ik weet niet hoor de turken zijn de laatste jaren terughoudend in het tonen van lijken. ik weet niet welke insteek ze hebben met deze operatie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:37:33 #99
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164910487
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik zeg niet dat er geen burgers omkomen. elk conflict komen er meer burgers om dan strijders dat is een feit, zelfs 80% volgens bepaalde schattingen, maar dat is niet wat ze hier doen, dit us structureel ontkennen dat militanten worden omgelegd door de turkse strijdkrachten, het zijjn ALTIJD burgers.
Ik acht het in dit geval zeer waarschijnlijk, omdat het uit meerdere bronnen wordt bevestigd. Er wordt van beide kanten geframed.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164910514
zou mooi zijn.

markito0171 twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:33:34 #Syria #Jarablus Seems #FSA/#Turkey army take entire area north of Sajur river in next hours reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:38:51 #101
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164910517
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik weet niet hoor de turken zijn de laatste jaren terughoudend in het tonen van lijken. ik weet niet welke insteek ze hebben met deze operatie.
Valt wel mee
https://twitter.com/ihanetebedel/with_replies

:s)
pi_164910554
quote:
tegenwoordig met iedereen die een mobiel heeft is het best lastig om het uit te sluiten uiteraard
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:41:20 #103
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164910579
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

tegenwoordig met iedereen die een mobiel heeft is het best lastig om het uit te sluiten uiteraard
Officieel zal men het niet doen uiteraard. :s)
pi_164910596
Of het burgers waren of niet maakt niet zoveel uit. Nu op eens is collatral damage belangrijk. En er is nog geen eens bewijs. _O-
pi_164910631
Als je genoeg collatral damage aanricht dan wordt het gewoon op de grote stapel gegooid. Assad's en Putin's acties zijn daar bewijs voor. Ik zeg niet dat Turkije zo los moet gaan maar het moet zeker niet terughoudend zijn; gewoon krachtig maar precies slaan en binnen de oorlogswetten blijven.
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:43:20 #106
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164910634
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:41 schreef Atak het volgende:
Of het burgers waren of niet maakt niet zoveel uit. Nu op eens is collatral damage belangrijk. En er is nog geen eens bewijs. _O-
:Z
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:44:44 #107
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:46:10 #108
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164910707
markito0171 twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:43:47 #Syria Kurdish activists use picture of "Banyas massacre" for #Jarablus battle-lead by militia leader Mihra Ural https://t.co/kq4zyA9Onm reageer retweet
pi_164910709
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:37 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Ik acht het in dit geval zeer waarschijnlijk, omdat het uit meerdere bronnen wordt bevestigd. Er wordt van beide kanten geframed.
kijk nog zon voorbeeld van butthurt koerden

markito0171 twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:43:47 #Syria Kurdish activists use picture of "Banyas massacre" for #Jarablus battle-lead by militia leader Mihra Ural https://t.co/kq4zyA9Onm reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:48:43 #110
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164910764
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

kijk nog zon voorbeeld van butthurt koerden

markito0171 twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:43:47 #Syria Kurdish activists use picture of "Banyas massacre" for #Jarablus battle-lead by militia leader Mihra Ural https://t.co/kq4zyA9Onm reageer retweet
Ja, dat zijn butthurt koerden ja, die met valse afbeeldingen komen. Die doen hun zaak meer schade aan dan goeds. Maar dat gebeurt nu eenmaal in dit conflict.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164910770
gehaktmolen zuidaleppo as always

sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:45:11 Intense clashes at Ramouseh Technical College as Syrian Army & allies attempt to advance #Aleppo reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164910874
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:48 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Ja, dat zijn butthurt koerden ja, die met valse afbeeldingen komen. Die doen hun zaak meer schade aan dan goeds. Maar dat gebeurt nu eenmaal in dit conflict.
Koerden zijn ook de enige die dit soort praktijken doen. Het is een en al bedrog en meestal krijgen ze het ook nog voor elkaar om paar naeve westerse zieltjes te winnen.
pi_164910884
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:48 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Ja, dat zijn butthurt koerden ja, die met valse afbeeldingen komen. Die doen hun zaak meer schade aan dan goeds. Maar dat gebeurt nu eenmaal in dit conflict.
net als dit soort shit. torture vind ik dan weer zwaar beladen. maar het toont hoe fucked up syrie is gewoon mede dank aan de amerikanen. aangezien de gasten die nu de klappen krijgen waren de gasten die de amerikanen steunden een week terig nog tegen isis.

sergermed twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:33:31 Turkish backed jihadists torturing prisoners of war. https://t.co/dwWanX5xAn reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 13:53:14 #114
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164910913
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

net als dit soort shit. torture vind ik dan weer zwaar beladen. maar het toont hoe fucked up syrie is gewoon mede dank aan de amerikanen. aangezien de gasten die nu de klappen krijgen waren de gasten die de amerikanen steunden een week terig nog tegen isis.

sergermed twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:33:31 Turkish backed jihadists torturing prisoners of war. https://t.co/dwWanX5xAn reageer retweet
Torture _O-

Het is gewoon varkens in een truck inladen. :7 Beetje plek maken door ze dicht bij elkaar te drukken.
pi_164910960
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:53 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Torture _O-
butthurt being butthurt
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164911059
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164911270
tot zover de rojava droom dus...

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 14:05:24 #118
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164911901
Blitzkrieg on steriods. Hier kon Iran alleen van dromen die problemen heeft met paar vierkante km onder controle te houden.

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 14:16:56 @QalaatAlMudiq Rebels seized from #ISIS another location (Karsanil) NE of Al-Rai. https://t.co/rbM3dHVPGc reageer retweet
  zondag 28 augustus 2016 @ 14:19:50 #120
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 28 augustus 2016 @ 14:21:44 #121
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164912062
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 14:18 schreef Atak het volgende:
Blitzkrieg on steriods. Hier kon Iran alleen van dromen die problemen heeft met paar vierkante km onder controle te houden.

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 14:16:56 @QalaatAlMudiq Rebels seized from #ISIS another location (Karsanil) NE of Al-Rai. https://t.co/rbM3dHVPGc reageer retweet
klinkt als kursunulu :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164912155
ik vind hun propaganda plaatjes wel wat hebben O+

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 14:26:06 #124
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164912185
Paradoxy13 twitterde op zondag 28-08-2016 om 14:17:37 Killis Operations Room - FSA rebels have now liberated Kirsanli & Ayasheh east of al-Ra’i from #ISIS reageer retweet
  zondag 28 augustus 2016 @ 14:27:44 #125
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164912252
Ben benieuwd of T-FSA Sajur rivier vandaag weet te bereiken.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164912339
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 14:27 schreef Domingesto het volgende:
Ben benieuwd of T-FSA Sajur rivier vandaag weet te bereiken.
insallah! :s)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164912407
met ocalan badges op hun armen. nee man heeft niks de pkk te maken.

TuranOra twitterde op zondag 28-08-2016 om 14:27:41 Sivil dediğiniz bu peKAKA pilerini zikelim mi sabaha mı bırakalım?#TurkeyToStopCivilianSlaying https://t.co/mer1slMdev reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 14:32:35 #128
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164912478
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 14:31 schreef Slayage het volgende:
met ocalan badges op hun armen. nee man heeft niks de pkk te maken.

TuranOra twitterde op zondag 28-08-2016 om 14:27:41 Sivil dediğiniz bu peKAKA pilerini zikelim mi sabaha mı bırakalım?#TurkeyToStopCivilianSlaying https://t.co/mer1slMdev reageer retweet
Grijs wolfje, die tweep.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164912551
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 14:32 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Grijs wolfje, die tweep.
kan wel ken em niet. gat om de plaatjes niet de boodschapper.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164912616
ocalan FTW!!!



Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 14:35:51 #131
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164912626
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 14:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

kan wel ken em niet. gat om de plaatjes niet de boodschapper.
卍 Fatih ϜϓſϞ 卍, dat vind ik duidelijk genoeg. Nee, viel me gelijk op, wekt mijn interesse.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164913730
De vraag is ook hoe je POW's gaat opvangen. Er is helemaal geen faciliteit om dat te doen. De YPG staat er ook bekend om politieke moorden. Nog niet zolang geleden hadden ze Assyrische leiders vermoord. Als die terroristen hier en daar een vuist mogen opvangen dan moeten ze blij zijn. De VS had ze door gemarteld in Guanto als ze anti-VS geweest zouden zijn.
pi_164913853
uiteraard zijn het de burgers waar de meeste slachtoffers vallen

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:10:03 #134
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164913904
JuliaDavisNews twitterde op zondag 28-08-2016 om 14:51:48 After #Russia got booted from #Iran's Hamedan, #Turkey's PM says they may let them use Incirlik along w/ U.S., NATO.https://t.co/Tr12iJVUW3 reageer retweet
Als de VS de YPG niet dropt gaan wij dit wel zien gebeuren.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:10:31 #136
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164913910
sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 14:59:32 Turkish backed rebels capture Serisat & Qaraq Mghar south of Jarablus and Karsanli & Ayyash north-east of al-Ra'i https://t.co/PKnat0N5O3 reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 15:09:11 Less than 30km separates the Azaz & Jarablus pockets https://t.co/elOagP2b9h reageer retweet
pi_164913917
Wat is dit lan, het Turkse leger valt met tanks Syri binnen, Turkse users vallen met keyboarden dit topic binnen.
pi_164913943
quote:
9s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:10 schreef Triggershot het volgende:
Wat is dit lan, het Turkse leger valt met tanks Syri binnen, Turkse users vallen met keyboarden dit topic binnen.
cyber jihad lan!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:12:23 #139
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164913981
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Tekbirrr
ALLAHU AKBAR
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164913985
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Tekbirrr
Allahu Ekberrrr.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:13:08 #142
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164913988
VivaRevolt twitterde op zondag 28-08-2016 om 15:10:57 FSA has taken Nazal Hussein and Maghayer from SDF reageer retweet
Gaat hard
pi_164913989
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164914010
quote:
9s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:10 schreef Triggershot het volgende:
Wat is dit lan, het Turkse leger valt met tanks Syri binnen, Turkse users vallen met keyboarden dit topic binnen.
pi_164914018
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:
VivaRevolt twitterde op zondag 28-08-2016 om 15:10:57 FSA has taken Nazal Hussein and Maghayer from SDF reageer retweet
Gaat hard
misschien zijn ze tot inkeer gekomen en beseffen ze dat ze bezig zijn met een mission impossible.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164914020
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Tekbirrr
Was je mond.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:14:50 #147
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914041
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

misschien zijn ze tot inkeer gekomen en beseffen ze dat ze bezig zijn met een mission impossible.
Op naar Manbij en de Eufraat als natuurlijk muur te gebruiken :Y
pi_164914050
Zijn de bordo bereliler echt in Jarablus of is dat bullshit?
pi_164914051
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:52 schreef Atak het volgende:
Met dit tempo zal vandaag al het FSA aan de poorten van Manbji aankomen. Dat komt mooi uit want vandaag is toevallig de deadline voor de YPG. Waarschijnlijk gaat Manbji langer duren maar als dat ingenomen is dan zijn alle YPGers aan het westen van de Eufraat als ratten in de val. Ik hoop dat ze voer worden voor IS.
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 12:14 schreef Atak het volgende:

[..]

Tja. Over "verraden" en "rugsteken" gesproken. Als die apen zelfrespect hadden zouden ze hun mond houden. _O-
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:31 schreef Atak het volgende:

[..]

Jezus, is ze 17? Ze ziet eruit alsof ze 30 is. Vuile hoer. _O-
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 13:52 schreef Atak het volgende:

[..]

Koerden zijn ook de enige die dit soort praktijken doen. Het is een en al bedrog en meestal krijgen ze het ook nog voor elkaar om paar naeve westerse zieltjes te winnen.
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 14:36 schreef Atak het volgende:
Camera de andere kant op laten kijken, gat graven, kogel erin, en zand erover.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:05 schreef Atak het volgende:
De vraag is ook hoe je POW's gaat opvangen. Er is helemaal geen faciliteit om dat te doen. De YPG staat er ook bekend om politieke moorden. Nog niet zolang geleden hadden ze Assyrische leiders vermoord. Als die terroristen hier en daar een vuist mogen opvangen dan moeten ze blij zijn. De VS had ze door gemarteld in Guanto als ze anti-VS geweest zouden zijn.
;(
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:15:22 #150
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914062
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:13 schreef Atak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:16:11 #152
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914069
quote:
11s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:15 schreef Triggershot het volgende:
Zijn de bordo bereliler echt in Jarablus of is dat bullshit?
Dat zullen ze niet publiekelijk bekend maken gok ik. Zou me niet verbazen als bordo bereliler al veel langer in Syri zijn.
pi_164914073
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:15 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Sommige andere users hier
[ afbeelding ]
_O-
pi_164914081
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:16 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Dat zullen ze niet publiekelijk bekend maken gok ik. Zou me niet verbazen als bordo bereliler al veel langer in Syri zijn.
die zijn al jaren samen met de inlichtingen diensten in het land
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164914099
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:15 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Sommige andere users hier
[ afbeelding ]
O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164914116
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:03 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Dan hadden ze zich maar moeten terugtrekken zoals de Amerikanen zeiden. Turkije heeft ze 3 dagen gegeven om terug te trekken en dat hebben ze niet gedaan, prima, dan gaat men er vol op.
Executeren van krijgsgevangenen is idioot.
Roepen dat dat maar moet gebeuren is even idioot.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164914118
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:16 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Dat zullen ze niet publiekelijk bekend maken gok ik. Zou me niet verbazen als bordo bereliler al veel langer in Syri zijn.
Sabah en Yeni Akit neem ik wel met een korreltje zout, maar zelfs NTV claimt het.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:22:24 #158
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914258
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:17 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Sabah en Yeni Akit neem ik wel met een korreltje zout, maar zelfs NTV claimt het.
Waarschijnlijk zijn het spotters voor artillerie bombardementen. Denk niet dat FSA getrained is om cordinaten door te geven.
pi_164914296
Ik zou Bordo's sowieso niet plaatsen tussen islamo-gekkies. Dat is echt een zonde.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:24:48 #160
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914323
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 15:20:14 Breaking. #EuphratesShield: #FSA reached outskirts of Sajur River after takeover of Al-Mughair from #SDF. https://t.co/fG682TiOPs reageer retweet
pi_164914328
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:22 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Waarschijnlijk zijn het spotters voor artillerie bombardementen. Denk niet dat FSA getrained is om cordinaten door te geven.
Niet alleen dat, maar zo te lezen spaart Turkije man noch resources:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_164914337
Wat ik al dacht dus:



Ze gaan met de rivier naar het zuiden. Binnenkort is er een YPG pocket aan het westen van de rivier dat voer gaat worden voor IS.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:25:44 #163
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914342
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:24 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Niet alleen dat, maar zo te lezen spaart Turkije man noch resources:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mwah, het aantal gevechtsvliegtuigen dat in gebruik zijn is nog vrij laag en het aantal tanks ook. Ik denk dat pas bij Manbij het grote geschut naar voren gehaald zal worden.
pi_164914354
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:25 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Mwah, het aantal gevechtsvliegtuigen dat in gebruik zijn is nog vrij laag en het aantal tanks ook. Ik denk dat pas bij Manbij het grote geschut naar voren gehaald zal worden.
ik hoop het niet. hopelijk is manbij leeg :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:27:53 #165
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914386
pmu_english twitterde op zondag 28-08-2016 om 02:20:27 #BREAKING #ISIS bombs #Qayarrah oil pipes in attempt to flood and burn city. #PMU engineering units now here to fix https://t.co/hh4VMJ8vEo reageer retweet
pi_164914390
Persoonlijk hoop ik dat als de YPG-pocket is gecreerd dat IS dan die pocket aanvalt en overneemt. Dat kan nog paar mooie beelden opleveren. Van IS afpakken is sowieso makkelijker.
pi_164914420
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:25 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Mwah, het aantal gevechtsvliegtuigen dat in gebruik zijn is nog vrij laag en het aantal tanks ook. Ik denk dat pas bij Manbij het grote geschut naar voren gehaald zal worden.
Je kunt zeggen wat je wilt, maar als de details kloppen zoals het er staat vermeld:

quote:
TSK, Fırat Kalkanı iin sınır iinde ve dışında iki tank taburu grevlendirdi. Bir istihkam taburu sınırı aşıp Cerablus'taki bombalı tuzakları ve mayınları temizliyor. 70 kilometre menzilli oklu Namlulu Roketatar Sistemleri (NRA), 40 kilometre etkili menzile sahip T-155 Fırtına obsleri, Hava Kuvvetleri'ne bağlı F-16 jetleri, anlık istihbarat iin insansız hava araları (İHA), zırhlı savunma sistemleri, yaklaşık 2 bin kişiden oluşan zgr Suriye Ordusu (SO) gc ve Genelkurmay'a bağlı 2 tabur bordo bereli, aktif olarak operasyona katılıyor. Askeri kaynaklara gre Suriye iinde bulunan tank sayısı şimdilik 52. Bunun yanında 50'ye yakın tank da sınıra sıfır noktada hazır vaziyette bekliyor. 100' aşkın tank, top ve roket sisteminin kullanıldığı bu askeri kuvvet sadece Cerablus iin hazırlanmadı. 24 Ağustos'taki Cerablus operasyonu iin, 'Fırat Kalkanı'nın sadece ilk safhası' yorumları yapılıyor
dan is dat al voldoende om principe al op te rukken richting Aleppo. >:)
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:30:21 #168
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914448
Ald_Aba twitterde op zondag 28-08-2016 om 15:10:39 #Turkey Armed Forces ACV-15, M60A3 actively participating in battles against #SDF around #Jarablus #Syria https://t.co/NWoBXDOm5x reageer retweet
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:30:31 #169
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914453
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:28 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Je kunt zeggen wat je wilt, maar als de details kloppen zoals het er staat vermeld:

[..]

dan is dat al voldoende om principe al op te rukken richting Aleppo. >:)
Eerst Manbij, daarna Al-Bab.
pi_164914552
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:30 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Eerst Manbij, daarna Al-Bab.
idd. ik wil dat stuk schoon hebben daarna moeten we weer met de russen en amerikanen aan tafel _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164914611
Koerden krijgen wat discipline ingeslagen nadat ze weigerde om terug te trekken naast het oosten van de rivier.
sergermed twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:33:31 Turkish backed jihadists torturing prisoners of war. https://t.co/dwWanX5xAn reageer retweet
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:41:11 #172
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:41:16 #173
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164914710
Turkije deed niks toen ze recht tegenover ISIS stond.Ze liet Syrirs en masse afgemaakt, gemarteld en verkracht worden. Ze deed niks om de tienduizenden ISIS'ers tegen te houden Syri in te trekken. Ze kocht goedkoop olie van ISIS.

Zodra echter het scenario ontstaat van een seculaire, pluralistische, democratische staat aan hun zuidgrens, grijpen ze in. En de Turken juichen.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164914753
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:41 schreef SillyWalks het volgende:
Turkije deed niks toen ze recht tegenover ISIS stond.Ze liet Syrirs en masse afgemaakt, gemarteld en verkracht worden. Ze deed niks om de tienduizenden ISIS'ers tegen te houden Syri in te trekken. Ze kocht goedkoop olie van ISIS.

Zodra echter het scenario ontstaat van een seculaire, pluralistische, democratische staat aan hun zuidgrens, grijpen ze in. En de Turken juichen.
good verhaal bruh
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:43:15 #175
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914759
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:41 schreef SillyWalks het volgende:
Turkije deed niks toen ze recht tegenover ISIS stond.Ze liet Syrirs en masse afgemaakt, gemarteld en verkracht worden. Ze deed niks om de tienduizenden ISIS'ers tegen te houden Syri in te trekken. Ze kocht goedkoop olie van ISIS.

Zodra echter het scenario ontstaat van een seculaire, pluralistische, democratische staat aan hun zuidgrens, grijpen ze in. En de Turken juichen.
Onzin. Turkije heeft jarenlang aangedrongen op grondtroepen en een safezone. Elke keer waren de Amerikanen en Europeanen er tegen. Nu neemt Turkije zelf actie waarschijnlijk in samenwerking met de Russen ^O^
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:45:16 #176
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164914810
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:43 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Onzin. Turkije heeft jarenlang aangedrongen op grondtroepen en een safezone. Elke keer waren de Amerikanen en Europeanen er tegen. Nu neemt Turkije zelf actie waarschijnlijk in samenwerking met de Russen ^O^
Volgens mij waren de grondtroepen en de safezone al bijna gereed, met bloed verkregen. Het was echter niet Turkije dat de controle had.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:45:32 #177
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164914820
quote:
14s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

good verhaal bruh
Je kan ook inhoudelijk reageren.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:47:27 #178
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914871
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:45 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Volgens mij waren de grondtroepen en de safezone al bijna gereed, met bloed verkregen. Het was echter niet Turkije dat de controle had.
Onzin, de ene terrorist ging en de andere kwam.
pi_164914886
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:41 schreef SillyWalks het volgende:
Turkije deed niks toen ze recht tegenover ISIS stond.Ze liet Syrirs en masse afgemaakt, gemarteld en verkracht worden. Ze deed niks om de tienduizenden ISIS'ers tegen te houden Syri in te trekken. Ze kocht goedkoop olie van ISIS.
Dus Turkije neemt nabij de 4 miljoen vluchtelingen in, opent haar vliegbasis voor de VS, laat Peshmerga troepen over haar grond richting Kobani trekken om de Koerden te helpen, stuurt duizenden verdachten terug naar Europa en vervolgens de claim krijgen dat je niets doet en olie koopt van IS, IS olie die zeker via de Koerdische gebieden Turkije binnen kwam, damn. :{
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:49:54 #180
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164914941
quote:
12s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:47 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Onzin, de ene terrorist ging en de andere kwam.
Onzin. Er zijn honderden omgekomen om dat gebied van ISIS te ontdoen, en er een democratische, pluralistische staat/provincie van te maken. De dank: Turkije moordt de rest uit.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:50:00 #181
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914944
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:47 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dus Turkije neemt nabij de 4 miljoen vluchtelingen in, opent haar vliegbasis voor de VS, laat Peshmerga troepen over haar grond richting Kobani trekken om de Koerden te helpen, stuurt duizenden verdachten terug naar Europa en vervolgens de claim krijgen dat je niets doet en olie koopt van IS, IS olie die zeker via de Koerdische gebieden Turkije binnen kwam, damn. :{
Elke keer als de Koerden in andere landen verkracht werden kwamen ze naar Turkije. Ook toen Saddam ze massaal aan het vergassen was kwamen ze naar Turkije.

Maar Turkije is de slechterik hoor, kut Turkije.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:50:24 #182
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164914957
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:49 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Onzin. Er zijn honderden omgekomen om dat gebied van ISIS te ontdoen, en er een democratische, pluralistische staat/provincie van te maken. De dank: Turkije moordt de rest uit.
Jammer dan, ze hebben de kans gehad om zich terug te trekken, dat hebben ze niet gedaan.
pi_164914980
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:50 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Elke keer als de Koerden in andere landen verkracht werden kwamen ze naar Turkije. Ook toen Saddam ze massaal aan het vergassen was kwamen ze naar Turkije.

Maar Turkije is de slechterik hoor, kut Turkije.
De Turkse Koerden hebben gewoon een kutsnor, dat moet je op z'n minst wel toegeven.
pi_164915004
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:45 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Je kan ook inhoudelijk reageren.
als ik me daar geroepen voor voel zal ik dat niet nalaten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:52:05 #185
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915008
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:47 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dus Turkije neemt nabij de 4 miljoen vluchtelingen in
Ze hebben ook geprobeerd op ze te schieten, maar dat viel niet zo goed.

quote:
opent haar vliegbasis voor de VS, laat Peshmerga troepen over haar grond richting Kobani trekken om de Koerden te helpen, stuurt duizenden verdachten terug naar Europa
Voor de dingen die je hier noemt was EXTREEM veel druk nodig van de VS en de EU. Het ging niet uit eigen beweging.

quote:
en vervolgens de claim krijgen dat je niets doet en olie koopt van IS
Dit is gewoon aangetoond.

quote:
IS olie die zeker via de Koerdische gebieden Turkije binnen kwam, damn. :{
Euh... de grens Turkije-ISIS was groot. Geen Koerdisch gebied voor nodig.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:52:57 #186
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915042
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:50 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Jammer dan, ze hebben de kans gehad om zich terug te trekken, dat hebben ze niet gedaan.
Waarom moeten ze zich terugtrekken uit een operatie die volop aan de gang is? Moeten de Friezen zich ook terugtrekken van Duitsland? Daar heeft Duitsland net zo min iets over te zeggen.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:53:13 #188
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915053
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:52 schreef SillyWalks het volgende:

Euh... de grens Turkije-ISIS was groot. Geen Koerdisch gebied voor nodig.
Oh ja? Al het bewijs dat men naar buiten bracht wat betreft olie aankopen gingen door Koerdische gebieden _O-
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:53:36 #189
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915067
quote:
2s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

als ik me daar geroepen voor voel zal ik dat niet nalaten.
Goed om te zien dat ik je overtuigd heb van je ongelijk.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915074
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:52 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Waarom moeten ze zich terugtrekken uit een operatie die volop aan de gang is?
hondje moet doen wat baasje zegt anders volgt discipline
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:54:15 #191
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915091
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:52 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Waarom moeten ze zich terugtrekken uit een operatie die volop aan de gang is? Moeten de Friezen zich ook terugtrekken van Duitsland? Daar heeft Duitsland net zo min iets over te zeggen.
Ze moeten zicht terugtrekken omdat Turkije dat zegt.

De afspraak was dat YPG Manbij mocht vrij maken van IS en dat ze daarna moesten oprotten ten oosten van de Eufraat. Als de YPG vrijwillig niet hun afspraken langskomt dan doet Turkije dat eigenhandig.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:55:18 #192
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915120
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

hondje moet doen wat baasje zegt anders volgt discipline
Wederom geen inhoudelijk argument. Je mening staat op drijfzand en etnische haat.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:55:56 #193
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915141
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:54 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ze moeten zicht terugtrekken omdat Turkije dat zegt.

De afspraak was dat YPG Manbij mocht vrij maken van IS en dat ze daarna moesten oprotten ten oosten van de Eufraat. Als de YPG vrijwillig niet hun afspraken langskomt dan doet Turkije dat eigenhandig.
Turkije heeft geen recht van spreken in deze zaak. Wat zij willen doet er niet toe. Tenzij ze een imperialistische staat zijn, zoals nu blijkt.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915149
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:55 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Wederom geen inhoudelijk argument. Je mening staat op drijfzand en etnische haat.
het is geen mening het is een feit.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:56:14 #195
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915155
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:55 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Turkije heeft geen recht van spreken in deze zaak. Wat zij willen doet er niet toe. Tenzij ze een imperialistische staat zijn, zoals nu blijkt.
Turkije heeft alle recht van spreken. En dat blijkt ook wel :)
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:56:32 #196
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915171
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is geen mening het is een feit.
Geef eens een argument.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915189
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:52 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Ze hebben ook geprobeerd op ze te schieten, maar dat viel niet zo goed.

Incidentele en gesoleerde berichtgevingen in een tijd dat er al 2.5 miljoen vluchtelingen in Turkije was opgenomen en de directe vijandigheden tussen Turkije en IS begon.

quote:
Voor de dingen die je hier noemt was EXTREEM veel druk nodig van de VS en de EU. Het ging niet uit eigen beweging.
Ja hoor, het toelaten van Peshmerga troepen was zeker ook onder Westerse druk. Dat de VS en EU geen concreet strategie hebben / hadden in Syrie was al jaren geleden bekend, raar he dat je je als buurland niet in een bloederig en sektarisch oorlog verspreid over twee buurlanden mengt. Vervolgens stuurt Turkije verdachten terug *onder druk* van de EU en wat gebeurt er? Teruggestuurde verdachten plegen een aanslag in onze achtertuin, Belgi.

quote:
Dit is gewoon aangetoond.
Nee hoor.

quote:
Euh... de grens Turkije-ISIS was groot. Geen Koerdisch gebied voor nodig.
De Russische inlichtingendiensten waren het iig niet met je eens.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:57:03 #198
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915214
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:56 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Geef eens een argument.
argument.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:57:52 #200
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915220
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:56 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Turkije heeft alle recht van spreken. En dat blijkt ook wel :)
Mag ik ook dingen gaan eisen aangaande Turkije's interne aangelegenheid?
Mooi.
Ik wil dat Turkije zich terugtrek uit Zuid-Oost Turkije.

Oh wacht, ik heb daar niks over te zeggen, net zoals Turkije niks over Syri te zeggen heeft.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915247
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:55 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Turkije heeft geen recht van spreken in deze zaak. Wat zij willen doet er niet toe. Tenzij ze een imperialistische staat zijn, zoals nu blijkt.
Turkije kampt met aanslagen van zowel de PKK als IS, zelfs van IS op haar Koerdische burgers, als er iemand is die wat te zeggen heeft is het wel Turkije en Libanon.
pi_164915253
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:37 schreef Atak het volgende:
Koerden krijgen wat discipline ingeslagen nadat ze weigerde om terug te trekken naast het oosten van de rivier.
sergermed twitterde op zondag 28-08-2016 om 13:33:31 Turkish backed jihadists torturing prisoners of war. https://t.co/dwWanX5xAn reageer retweet
Een paar pagina's geleden had je noet iets over "het oorlogsrecht niet schenden". Wat is dit denk je?
Oh wacht, het zijn maar Koerden, dat zijn volgens jou apen en hoeren. Racist.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:58:51 #203
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915254
quote:
2s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

argument.
Dat dacht ik al.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915282
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:58 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Dat dacht ik al.
:*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164915285
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:57 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Mag ik ook dingen gaan eisen aangaande Turkije's interne aangelegenheid?
Mooi.
Ik wil dat Turkije zich terugtrek uit Zuid-Oost Turkije.

Oh wacht, ik heb daar niks over te zeggen, net zoals Turkije niks over Syri te zeggen heeft.
Dus West Turkije moet zich terugtrekken uit Zuid-Oost Turkije? Wat voor entiteit is een 'Turkije' die zich zou moeten / kunnen terugtrekken uit Zuid-Oost Turkije in jouw gedachten?

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 28-08-2016 16:00:43 ]
  zondag 28 augustus 2016 @ 15:59:41 #206
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915287
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:57 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Mag ik ook dingen gaan eisen aangaande Turkije's interne aangelegenheid?
Mooi.
Ik wil dat Turkije zich terugtrek uit Zuid-Oost Turkije.

Oh wacht, ik heb daar niks over te zeggen, net zoals Turkije niks over Syri te zeggen heeft.
Het staat je vrij om het te proberen. Laat het ff weten wanneer je gaat.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:00:05 #207
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915306
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:58 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Turkije kampt met aanslagen van zowel de PKK als IS, zelfs van IS op haar Koerdische burgers, als er iemand is die wat te zeggen heeft is het wel Turkije en Libanon.
IS werd al verslagen door de SDF. Turkije heeft gewoon een racistische hekel jegens Koerden, daar gaat dit om.

Als ze Koerden autonomie geven in Turkije, zijn er geen aanslagen.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915324
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:09 schreef Slayage het volgende:
uiteraard zijn het de burgers waar de meeste slachtoffers vallen

[ afbeelding ]
Inderdaad. Maar gelukkig hoopt Atak dat IS de pocket die nu ontstaan is weer verovert, waarna Turkije weer overheen kan. Want mooie oorlogsporno > mensenlevens > Koerdenlevens.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:00:36 #209
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915329
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:58 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Een paar pagina's geleden had je noet iets over "het oorlogsrecht niet schenden". Wat is dit denk je?
Oh wacht, het zijn maar Koerden, dat zijn volgens jou apen en hoeren. Racist.
Dit. De hypocrisie van de meeste Turken in dit topic druipt eraf.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915341
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:57 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Mag ik ook dingen gaan eisen aangaande Turkije's interne aangelegenheid?
Mooi.
Ik wil dat Turkije zich terugtrek uit Zuid-Oost Turkije.

Oh wacht, ik heb daar niks over te zeggen, net zoals Turkije niks over Syri te zeggen heeft.
Maar Assad heeft er niet zo heel veel moeite mee. En die heeft er wel wat over te zeggen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:00:58 #211
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915344
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

:*
:')
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:01:30 #212
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915360
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:59 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dus West Turkije moet zich terugtrekken uit Zuid-Oost Turkije? Wat voor entiteit is een 'Turkije' die zich zou moeten / kunnen terugtrekken uit Zuid-Oost Turkije in jouw gedachten?
Tsja, als sla je me dood. We mochten toch allemaal dingen gaan eisen van andere landen?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:02:15 #213
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915391
quote:
14s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:59 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Het staat je vrij om het te proberen. Laat het ff weten wanneer je gaat.
Precies, ik kan dat alleen proberen met een imperialistische macht. Die heb ik niet. Turkije wel. Ze hebben geen recht, ze pakken het gewoon. Blij dat we het eens zijn.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915417
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:00 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

IS werd al verslagen door de SDF. Turkije heeft gewoon een racistische hekel jegens Koerden, daar gaat dit om.

Als ze Koerden autonomie geven in Turkije, zijn er geen aanslagen.
Wie of wat is Turkije in godsnaam in jouw ogen, Turkije is een land met 12-20 miljoen Koerden verspreid in het land, actief in de politiek, kunst, voetbal en media. Dat je zo maar iets roept als Turken hebben een racistisch hekel aan Koerden is toch duidelijk makend dat je geen idee hebt waar je het over praat? Inmiddels zijn zelfs de Turkse extreem-rechtse nationalisten in Turkije zo Koerden-knuffelend dat ze weigeren om de PKK een Koerdisch beweging te noemen in het kader van 'Turken en Koerden zijn broeders', the fuck heb jij het over?
pi_164915440
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:01 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Tsja, als sla je me dood. We mochten toch allemaal dingen gaan eisen van andere landen?
Van mij mag je, ik stel je de vraag je eis toe te lichten, vraag je niet waar je het lef vandaan haalt iets te eisen.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:04:05 #216
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915449
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:00 schreef marsan het volgende:

[..]

Maar Assad heeft er niet zo heel veel moeite mee. En die heeft er wel wat over te zeggen.
Volgens mij is er officieel aan klacht ingediend over de schending van de soevereiniteit.
De Syrische Koerden, Arabieren, etc., uit de SDF hebben meer te zeggen over wat er binnen hun grenzen gebeurd, dan de Turken, al dan niet met toestemming van Assad.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915455
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:15 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Sommige andere users hier
[ afbeelding ]
wat voor saus is dat rechtsonder?
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:04:23 #218
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915457
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:02 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Precies, ik kan dat alleen proberen met een imperialistische macht. Die heb ik niet. Turkije wel. Ze hebben geen recht, ze pakken het gewoon. Blij dat we het eens zijn.
Klopt

Turkije _O_
pi_164915463
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 02:17 schreef BarryOSeven het volgende:
Turkije schijnt bij Kobane binnengevallen te zijn met zo'n 50 tanks. Lijden zware verliezen.

Wil iemand even vertalen wat de onschuldige vreedzame burger in de video allemaal aan het roepen is? Hij klinkt wel blij.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164915468
Mooie analyse van Turkse analisten: http://www.aljazeera.com/(...)160828063930277.html
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164915479
quote:
Is het tegen SDF? Die arrogante Koerden worden wel flink genaaid zeg. Haha.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:05:31 #222
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915483
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:03 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Wie of wat is Turkije in godsnaam in jouw ogen, Turkije is een land met 12-20 miljoen Koerden verspreid in het land, actief in de politiek, kunst, voetbal en media. Dat je zo maar iets roept als Turken hebben een racistisch hekel aan Koerden is toch duidelijk makend dat je geen idee hebt waar je het over praat? Inmiddels zijn zelfs de Turkse extreem-rechtse nationalisten in Turkije zo Koerden-knuffelend dat ze weigeren om de PKK een Koerdisch beweging te noemen in het kader van 'Turken en Koerden zijn broeders', the fuck heb jij het over?
De juichende reacties in dit topic over het vermoorden en martelen van mensen die net gebloed hebben om ISIS te verslaan, zeggen genoeg.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915484
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:00 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Inderdaad. Maar gelukkig hoopt Atak dat IS de pocket die nu ontstaan is weer verovert, waarna Turkije weer overheen kan. Want mooie oorlogsporno > mensenlevens > Koerdenlevens.
maar dat is wel hoe oorlog werkt. het is een zakelijke kijk op dingen waarin menselijkheid geen rol speelt. kill or be killed. de tegenstander ontmenselijken is 1 van de eerste dingen die gebeuren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164915486
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:04 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Volgens mij is er officieel aan klacht ingediend over de schending van de soevereiniteit.
De Syrische Koerden, Arabieren, etc., uit de SDF hebben meer te zeggen over wat er binnen hun grenzen gebeurd, dan de Turken, al dan niet met toestemming van Assad.
k

Al dan niet met toestemming van Assad?
De soevereine grenzen zijn ineens van minder belang?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:06:03 #225
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915498
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:05 schreef marsan het volgende:

[..]

k

Al dan niet met toestemming van Assad?
De soevereine grenzen zijn ineens van minder belang?
Niet als de veiligheid van Turkije in het geding is.
pi_164915502
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:00 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Dit. De hypocrisie van de meeste Turken in dit topic druipt eraf.
oh de turken zijn opeens hypocriet :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:06:10 #227
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164915504
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 15:28 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Je kunt zeggen wat je wilt, maar als de details kloppen zoals het er staat vermeld:

[..]

dan is dat al voldoende om principe al op te rukken richting Aleppo. >:)
Vertalen graag, het blijft een NL forum.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:06:27 #228
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915511
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Vertalen graag, het blijft een NL forum.
Fucking veel tanks G.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:06:55 #229
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915525
EuphratesShield twitterde op zondag 28-08-2016 om 15:59:42 Children of #Jarablus chant "Shukran/Thanks Erdogan" in the streets on being liberated from Daesh after three years. https://t.co/1hwVz7YjwP reageer retweet
Uzun adam _O_
pi_164915531
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:05 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

De juichende reacties in dit topic over het vermoorden en martelen van mensen die net gebloed hebben om ISIS te verslaan, zeggen genoeg.
Ik juich ook als IS personeel gemarteld en vermoord wordt, ik zal daarentegen niet juichen als een (niet)moslim wordt vermoord of gemarteld, snap je het verschil tussen Koerd en PKK, tussen IS en moslim?
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:07:04 #231
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915533
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:03 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Van mij mag je, ik stel je de vraag je eis toe te lichten, vraag je niet waar je het lef vandaan haalt iets te eisen.
Volgens mij is het duidelijk: Turkije kan volgens jullie eisen wat er gebeurd binnen de grenzen van een soeverein land. Volgens jullie eigen logica kan ik dan ook random dingen gaan eisen.
Had niet verwacht dat ik het verder uiteen diende te zetten...
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915541
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:06 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Niet als de veiligheid van Turkije in het geding is.
Pas als de VS en Rusland zeggen dat het mag he.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164915551
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Vertalen graag, het blijft een NL forum.
Hele opsomming van wat er allemaal aan de grenzen zijn gestationeerd en wat CCYH zegt:

quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:06 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Fucking veel tanks G.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:07:53 #234
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915555
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:07 schreef marsan het volgende:

[..]

Pas als de VS en Rusland zeggen dat het mag he.
Rusland heeft zich negatief uitgelaten over deze operatie.

VS heeft niks te zeggen.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:08:09 #235
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915562
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:04 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Klopt

Turkije _O_
En hier de kern van de zaak: de meeste Turken in dit topic willen een nieuw Ottomaans rijk. Dat is waar het zo om gaat. Niet om ISIS.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:08:11 #236
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164915566
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:06 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Fucking veel tanks G.
Ok abi.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:08:59 #237
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915588
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:08 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

En hier de kern van de zaak: de meeste Turken in dit topic willen een nieuw Ottomaans rijk. Dat is waar het zo om gaat. Niet om ISIS.


ALLAHU EKBER.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:09:20 #238
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915601
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

maar dat is wel hoe oorlog werkt. het is een zakelijke kijk op dingen waarin menselijkheid geen rol speelt. kill or be killed. de tegenstander ontmenselijken is 1 van de eerste dingen die gebeuren.
Atak heeft geen zakelijk kijk, hij geniet van het lijden van mensen die hij niet als gelijken ziet.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915605
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:07 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Volgens mij is het duidelijk: Turkije kan volgens jullie eisen wat er gebeurd binnen de grenzen van een soeverein land. Volgens jullie eigen logica kan ik dan ook random dingen gaan eisen.
Had niet verwacht dat ik het verder uiteen diende te zetten...
Een soeverein land begint het mee, moet ook een stabiel land zijn, Syri als land heeft momenteel geen enkele controle over wat er in haar soevereine land gebeurt, het is niet alsof Turkije zoals de VS op een dag wakker wordt en besluit Irak binnen te vallen. Turkije wordt met regelmaat aangevallen door strijdende groepen in Syri.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:09:30 #240
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164915606
quote:
7s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:06 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik juich ook als IS personeel gemarteld en vermoord wordt, ik zal daarentegen niet juichen als een (niet)moslim wordt vermoord of gemarteld, snap je het verschil tussen Koerd en PKK, tussen IS en moslim?
Het is anders alsnog best ziek om te juichen voor de marteling van een medemens, dat dient namelijk geen enkel doel.
pi_164915611
quote:
6s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:07 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Rusland heeft zich negatief uitgelaten over deze operatie.

VS heeft niks te zeggen.
Rusland zegt wat voor de buhne, en de vs geeft toestemming.
Of denk je echt dt turkije het allemaal doet zonder vooraf het groene licht te hebben gekregen?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:09:57 #242
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915626
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:09 schreef marsan het volgende:

[..]

Rusland zegt wat voor de buhne, en de vs geeft toestemming.
Of denk je echt dt turkije het allemaal doet zondet vooraf het groene licht te hebben gekregen vooraf?
Rusland heeft zich negatief uitgelaten over deze operatie.

VS heeft niks te zeggen.

Feiten.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:10:15 #243
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915642
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:05 schreef marsan het volgende:

[..]

k

Al dan niet met toestemming van Assad?
De soevereine grenzen zijn ineens van minder belang?
Zoals ik zei: Syrische Arabieren, Koerden, etc., hebben meer te zeggen over dat gebied dan de Turken.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915657
quote:
6s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Rusland heeft zich negatief uitgelaten over deze operatie.

VS heeft niks te zeggen.

Feiten.
Lol als je dat echt denkt heeft het geen zin verder op je in te gaan.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:10:53 #245
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915666
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:06 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Niet als de veiligheid van Turkije in het geding is.
Die is niet in het geding. Met een officile overheid is veel beter om te gaan dan met een stelletje rebellen. Dat zag je in Noord-Irak ook.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915667
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:09 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het is anders alsnog best ziek om te juichen voor de marteling van een medemens, dat dient namelijk geen enkel doel.
True, maar ik ben een beetje mijn sympathie voor IS verloren. Ze zijn mensontwaardig en mag je dan wmb best vuur met vuur bestrijden.
pi_164915670
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:00 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

IS werd al verslagen door de SDF. Turkije heeft gewoon een racistische hekel jegens Koerden, daar gaat dit om.

Als ze Koerden autonomie geven in Turkije, zijn er geen aanslagen.
Vandaar dat duizenden Koerden met Turkse vlaggen zwaaien en protesteren tegen de terroristische PKK die claimt voor de Koerden op te komen. Mijn Koerdische schoonfamilieleden zijn massaal anti-PKK.


https://twitter.com/ragipsoylu/status/767088126959423488
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:11:05 #248
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915675
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

oh de turken zijn opeens hypocriet :')
Niet opeens.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915690
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:10 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Zoals ik zei: Syrische Arabieren, Koerden, etc., hebben meer te zeggen over dat gebied dan de Turken.
Assad heeft daar meer over te zeggen en hij vindt t wel best.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:11:36 #250
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915693
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:10 schreef marsan het volgende:

[..]

Lol als je dat echt denkt heeft het geen zin verder op je in te gaan.
Gewoon met bronnen komen aub. Dit soort onzin kunnen we niks mee.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:12:05 #251
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915710
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:10 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Die is niet in het geding. Met een officile overheid is veel beter om te gaan dan met een stelletje rebellen. Dat zag je in Noord-Irak ook.
Onzin, sinds de YPG noord-Syri in handen heeft is de veiligheid in Turkije juist afgenomen. :s)
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:12:05 #252
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915711
quote:
7s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:06 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik juich ook als IS personeel gemarteld en vermoord wordt, ik zal daarentegen niet juichen als een (niet)moslim wordt vermoord of gemarteld, snap je het verschil tussen Koerd en PKK, tussen IS en moslim?
Jij snapt dat Turkije nu massaal mensen aan het vermoorden en martelen is, die IS succesvol aan het bestrijden waren?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:12:37 #253
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915725
worldonalert twitterde op zondag 28-08-2016 om 16:09:25 #Aleppo: Complete collapse of #YPG along the #Euphrates River from #Amarnah village to #Sajur River Mouth. #FSA captured several villages. reageer retweet
pi_164915726
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Gewoon met bronnen komen aub. Dit soort onzin kunnen we niks mee.
Kijk even naar de tijdlijn oa.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164915729
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:09 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Atak heeft geen zakelijk kijk, hij geniet van het lijden van mensen die hij niet als gelijken ziet.
Genieten is een groot woord maar heerlijk is het wel. Ik was die arrogante kliek zo beu.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:12:48 #256
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915734
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

ALLAHU EKBER.
Het was al duidelijk zonder visuele toevoeging, maar bedankt.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:13:24 #257
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915749
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:12 schreef marsan het volgende:

[..]

Kijk even naar de tijdlijn oa.
Nee gewoon met bronnen komen. Rusland heeft zich negatief uitgelaten over deze actie en de VS heeft niks te zeggen, nee die kwamen zelfs slijmen bij Erdogan.
pi_164915753
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:04 schreef Jihawti het volgende:
Mooie analyse van Turkse analisten: http://www.aljazeera.com/(...)160828063930277.html
analyse van joshua landis
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164915758
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:12 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Jij snapt dat Turkije nu massaal mensen aan het vermoorden en martelen is, die IS succesvol aan het bestrijden waren?
Ja ik hoorde dat miljoenen mensen nu vluchten voor de bloedbaden die Turkije nu verricht, nu moet ik nog alleen Googlen naar waar de vluchtelingen massaal hun toevlucht naar hebben gezocht, vermoedelijk Zuid Oost Limburg.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:13:54 #260
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915768
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:09 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Een soeverein land begint het mee, moet ook een stabiel land zijn, Syri als land heeft momenteel geen enkele controle over wat er in haar soevereine land gebeurt, het is niet alsof Turkije zoals de VS op een dag wakker wordt en besluit Irak binnen te vallen. Turkije wordt met regelmaat aangevallen door strijdende groepen in Syri.
Misschien moeten ze eens kijken waarom dat gebeurt. Misschien omdat ze mensen overheersen die al millennia in dat gebied wonen.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915770
quote:
6s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:
worldonalert twitterde op zondag 28-08-2016 om 16:09:25 #Aleppo: Complete collapse of #YPG along the #Euphrates River from #Amarnah village to #Sajur River Mouth. #FSA captured several villages. reageer retweet
_O_ laat weer zien dat de Koerden zich niet moeten bemoeien met conventionele oorlog en zich moeten houden bij scholen aanvallen en andere terreuractiviteiten.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:14:16 #262
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164915777
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:10 schreef Triggershot het volgende:

[..]

True, maar ik ben een beetje mijn sympathie voor IS verloren. Ze zijn mensontwaardig en mag je dan wmb best vuur met vuur bestrijden.
Als organisatie ja. Op menselijk niveau dient het geen enkel doel. Geef ze gewoon een nekschot en that's it.
pi_164915783
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:00 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

IS werd al verslagen door de SDF. Turkije heeft gewoon een racistische hekel jegens Koerden, daar gaat dit om.

Als ze Koerden autonomie geven in Turkije, zijn er geen aanslagen.
Koerden rammen PKK sympathisant in elkaar in het Zuidoosten en roepen anti PKK leuzen. Steeds meer Koerden krijgen een hekel aan de PKK.

http://www.hurriyet.com.t(...)nc-girisimi-40201513
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:14:34 #264
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164915791
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:07 schreef marsan het volgende:

[..]

Pas als de VS en Rusland zeggen dat het mag he.
je moet wel je assets veilig stellen ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:15:11 #266
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915803
quote:
Dat roepen ze al heel de dag maar ik moet het eerste bewijs nog zien.
pi_164915826
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:13 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Misschien moeten ze eens kijken waarom dat gebeurt. Misschien omdat ze mensen overheersen die al millennia in dat gebied wonen.
Que? Er woedt momenteel geen strijd tussen de Armenen en Turken, tussen de Grieken en de Turken, tussen de Arabieren en de Turken er woedt momenteel een strijd tussen de PKK en de Turken (waaronder heel veel Koerden die hun leven hebben gegeven in de strijd tegen de PKK). Los er van dat de Koerden Anatolie en Syrie zijn binnengetrokken met de Turkse rijken, maar dat terzijde.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:16:25 #268
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:16:30 #269
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915836
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:12 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Onzin, sinds de YPG noord-Syri in handen heeft is de veiligheid in Turkije juist afgenomen. :s)
Misschien omdat Turkije grote delen van Zuid-Oost Turkije ging platwalsen?

Anyway, zodra er een stabiele, pluralistische, democratische provincie/staat Noord-Syri was geweest, had Turkije met economische druk en handel die situatie onder controle kunnen krijgen. Wat ze nu doen is onnodig, en komt voort uit een imperialistische drang en een ingeprente haat jegens de Koerden.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915847
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:12 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Jij snapt dat Turkije nu massaal mensen aan het vermoorden en martelen is, die IS succesvol aan het bestrijden waren?
Deze mensen hadden zelf het vredesverdrag met Turkije verbroken en hebben sindsdien tientallen bomaanslagen gepleegd met honderden Turkse en Koerdische doden en duizenden gewonden tot gevolg.
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:17:07 #271
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164915848
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:12 schreef Atak het volgende:

[..]

Genieten is een groot woord maar heerlijk is het wel. Ik was die arrogante kliek zo beu.
Niemand in dit topic arroganter dan jij. Dat zie je hopelijk wel in?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164915852
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:16 schreef ClapClapYourHands het volgende:
[ afbeelding ]

Nog meer opgepakte SDF-ers volgens mij
die gasten van de fotos met die ocalan badges
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164915870
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:17 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Niemand in dit topic arroganter dan jij. Dat zie je hopelijk wel in?
een turk arrogant noemen is een compliment lan :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:17:53 #274
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915874
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:16 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Misschien omdat Turkije grote delen van Zuid-Oost Turkije ging platwalsen?

Anyway, zodra er een stabiele, pluralistische, democratische provincie/staat Noord-Syri was geweest, had Turkije met economische druk en handel die situatie onder controle kunnen krijgen. Wat ze nu doen is onnodig, en komt voort uit een imperialistische drang en een ingeprente haat jegens de Koerden.
Je haalt wat dingen door de war volgens mij. Het was de PKK zelf die eerst de steden in trok.

Turkije kwam de boel alleen opschonen.
pi_164915876
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:16 schreef SillyWalks het volgende:
Wat ze nu doen is onnodig, en komt voort uit een imperialistische drang en een ingeprente haat jegens de Koerden.
Blijft het herhalen, misschien wordt het na de 10e keer wel waarheid.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-08-2016 16:19:19 ]
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:18:20 #276
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164915884
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:17 schreef Slayage het volgende:

[..]

die gasten van de fotos met die ocalan badges
Mooi, snel die lelijke kleren uit.
pi_164915900
ypg duidelijk teruggetrokken ten oosten van de eufraat

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164915928
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:17 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Niemand in dit topic arroganter dan jij. Dat zie je hopelijk wel in?
nee hoor, ik geniet ook van dode terroristen. Wedden dat ik meer geniet dan Atak?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164915937
Er zijn geruchten dat de VS zijn troepen uit de YPG trekt nu ze toch geen Intel meer uitwisselen. Het ziet ernaar uit dat Turkije zich voorbereid om een marathon kleiduifschieten te doen.
pi_164915977
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

maar dat is wel hoe oorlog werkt. het is een zakelijke kijk op dingen waarin menselijkheid geen rol speelt. kill or be killed. de tegenstander ontmenselijken is 1 van de eerste dingen die gebeuren.
Nou ja zeg. Dus je ziet het gebeuren en hebt niks te zeggen dan "dat gebeurt gewoon". Dat maakt het niet okay. In Rwanda gebeurde dit ook gewoon. Is dat het niveau wat je als staat of als burger na moet streven?
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164915979
Dit liedje is voor mij geschreven

pi_164916011
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:22 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Nou ja zeg. Dus je ziet het gebeuren en hebt niks te zeggen dan "dat gebeurt gewoon". Dat maakt het niet okay. In Rwanda gebeurde dit ook gewoon. Is dat het niveau wat je als staat of als burger na moet streven?
daarom moeten we ook alles op alles stellen om oorlog te voorkomen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916016
quote:
9s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:22 schreef Triggershot het volgende:
Dit liedje is voor mij geschreven

te veel gesport?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916031
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:23 schreef Slayage het volgende:

[..]

te veel gesport?
Iedereen van alles moeten bijbrengen wat er in de landen aan de gang is.
pi_164916100
quote:
9s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:24 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Iedereen van alles moeten bijbrengen wat er in de landen aan de gang is.
Ik lees mezelf wel in, thank you very much :*
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916103
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:16 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Wat ze nu doen is onnodig, en komt voort uit een imperialistische drang en een ingeprente haat jegens de Koerden.
Dus de Koerden hieronder zwaaien met Turkse vlaggen en protesteren tegen de PKK/YPG omdat ze Koerden haten volgens jouw beredenering?

https://twitter.com/ragipsoylu/status/767088126959423488
pi_164916119
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:26 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Ik lees mezelf wel in, thank you very much :*
Niet jij baby.
pi_164916135
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:08 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

En hier de kern van de zaak: de meeste Turken in dit topic willen een nieuw Ottomaans rijk. Dat is waar het zo om gaat. Niet om ISIS.
Kerel spaar je de moeite met mensen die ejaculeren op het woord Turkije, het zien van Turkse vlag en Erdogan. Zie het zo, nationbuilding begon in Europa omstreeks 1800 in Turkije in 1920. Er is ongeveer 100 jaar nodig voordat het zijn zenith heeft bereikt. In 1914 was het de 1e WO voor Europa en nu zullen wij zien voor Turkije. Pak popkorn kies je partij en ga juichen, ze lopen allemaal 100 jaar achter. Ze hebben daar allemaal in de laatste 500 jaar voor de mensheid geen enkele contributie zowel economisch als technisch geleverd. Hou dit in je achterhoofd tijdens het juichen.
pi_164916233
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:28 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Kerel spaar je de moeite met mensen die ejaculeren op het woord Turkije, het zien van Turkse vlag en Erdogan. Zie het zo, nationbuilding begon in Europa omstreeks 1800 in Turkije in 1920. Er is ongeveer 100 jaar nodig voordat het zijn zenith heeft bereikt. In 1914 was het de 1e WO voor Europa en nu zullen wij zien voor Turkije. Pak popkorn kies je partij en ga juichen, ze lopen allemaal 100 jaar achter. Ze hebben allemaal daar in laatste 500 jaar geen enkele contributie zowel economisch als technisch geleverd aan de mensheid en de wereld. Hou dat in je achterhoofd tijdens het juichen.
Herinner deze woorden wanneer je leest hoe lang het duurde tot vrouwen kies, erf en stemrecht kregen in Nederland en Turkije, wanneer je koffie met een croissantje hebt, wanneer je iets leest over de ombudsman.
pi_164916234
Heeft er al iemand gewonnen?
pi_164916274
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:32 schreef Yasmin23 het volgende:
Heeft er al iemand gewonnen?
Nee. Sommige mensen krijgen harde tikken op hun hand en lopen zielig te doen in dit topic.
pi_164916319
quote:
9s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:24 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Iedereen van alles moeten bijbrengen wat er in de landen aan de gang is.
gewoon zeggen: "het is een ingewikkeld onderwerp. zullen we een afspraak maken om er uitgebreid over te spreken?"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 16:36:39 #293
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164916335
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:34 schreef Atak het volgende:

[..]

Nee. Sommige mensen krijgen harde tikken op hun hand en lopen zielig te doen in dit topic.
En moet of zijn, meneer "als ik generaal was" _O-
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164916362
quote:
10s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:32 schreef Yasmin23 het volgende:
Heeft er al iemand gewonnen?
israel uiteraard...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164916410
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 16:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

gewoon zeggen: "het is een ingewikkeld onderwerp. zullen we een afspraak maken om er uitgebreid over te spreken?"
Vroeger kreeg ik uitermate beleefde mailtjes van Turken waarin deze wens uitgesproken werd. Hoewel ze meestal tot mijn teleurstelling alleen om mijn adresgegevens vroegen om me propaganda-materiaal op te kunnen sturen. Op mijn vraag waar de koffie bleef bleef het stil. Dus dan nodigde ik maar een Koerd uit. Liep altijd uit op ruzie, maar gepraat werd er potverdorie.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')