abonnement Unibet Coolblue
pi_164892929
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
pi_164892957
Linker jochie heeft duidelijk een AK47-kolf in zijn gezichtje gencasseerd. :')

pi_164892987
kimlulz twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:17:23 Some of #FSA (Sultan Murad Division) rebel use M4 rifle (with handgrip, scope) @RaoKumar747 @badly_xeroxed https://t.co/R49AlJ0UnD reageer retweet
Ben trouwens benieuwd hoeveel meer we van dit gaan zien. Dit is duidelijk US supplied.
pi_164893073
Ik zie mezelf als een neutrale buitenstaander die alles in het belang van Nederland goedkeurd. In dit geval minder vluchtelingen en aanslagen in Europa. Ik zou ook graag hoop hebben dat ik over 10 jaar in Syri op vakantie kan zonder in mootjes te worden gehakt Door jihadisten.

Maar het is een lastige situatie wat er nu gebeurd. Ik denkt dat het uiteindelijk voor meer rust aan de grens kan zorgen maar de redenen die Turkije opvoert zijn natuurlijk onzin. Ze hebben gewoon een deal gesloten met IS en willen de SDF een koppie kleiner maken. En als er nog Koerden bij zitten zijn ze helemaal blij. Bij de SDF zitten gewoon lui die hun geboortegrond willen bevrijden itt de jihadisten uit Idlib die Turkije nu de grens over heeft gestuurd.

Als Turkije ook nog tegen de andere Koerdische/SDF delen in Syri gaat knokken wordt het alleen nog maar een grotere teringzooi, voor zover dat kan.

(Nietszeggende) mening van een buitenstaander

Was reactie op zarGon uit vorige topic over meningen van niet-turken
  Moderator zaterdag 27 augustus 2016 @ 17:02:34 #5
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_164893085
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:58 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Dit is duidelijk US supplied.
onmogelijk te zeggen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_164893265
Overzichtje van gisteren en vandaag (tot nu toe):


Het FSA heeft haar territorium in 1 dag verdubbeld.
pi_164893298
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 17:10 schreef Atak het volgende:
Overzichtje van gisteren en vandaag (tot nu toe):
[ afbeelding ]

Het FSA heeft haar territorium in 1 dag verdubbeld.
Koerden gaan ook lekker _O_
pi_164893411
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 17:11 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Koerden gaan ook lekker _O_
dat zijn geen koerden als het goed is :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164893545
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 17:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat zijn geen koerden als het goed is :P
Beetje racistisch wel dat alleen zij wegmoeten :P
pi_164893606
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 17:18 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Beetje racistisch wel dat alleen zij wegmoeten :P
Nee hoor. Het FSA gaat straks ook andere delen van Noord-Syri overnemen zodat niemand kan zeuren over discriminatie. :9
pi_164893696
Autoriteiten hebben 8 terroristen in Zuid-Jarablus onschadelijk gemaakt en 3 terroristen gearresteerd.

pi_164893703
Interbrigades twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 15:44:13 I wonder if these "#SDF" fighting as #PKK's stooges will start defecting soon, if they realize TR is serious.Likely PKK will hide as SDF. reageer retweet
Interbrigades twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 15:49:06 #PKK created Syrian branch under the disguise of "#YPG".PKK continued this name game by creating the #SDF as disguise to please the USA. reageer retweet
pi_164894045
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 17:24 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Interbrigades twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 15:44:13 I wonder if these "#SDF" fighting as #PKK's stooges will start defecting soon, if they realize TR is serious.Likely PKK will hide as SDF. reageer retweet
Interbrigades twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 15:49:06 #PKK created Syrian branch under the disguise of "#YPG".PKK continued this name game by creating the #SDF as disguise to please the USA. reageer retweet
als ze verstandig zijn gaan ze zich idd aansluiten bij de rebellen zoalss ze dat eerder ook hebben gedaan bij de ypg

alleen is het de vraag hoeveel ze onder de ypg plak ze zitten om die meest verstandige beslissing te nemen. anders moetenz e maar verkassen ten oosten van de eufraat om samen met de pkk een communistische heilstaat op te zetten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164894074
Gewoon random op bezoek bij Ayn Al-Arab. _O-

pi_164894093
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 17:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

als ze verstandig zijn gaan ze zich idd aansluiten bij de rebellen zoalss ze dat eerder ook hebben gedaan bij de ypg

alleen is het de vraag hoeveel ze onder de ypg plak ze zitten om die meest verstandige beslissing te nemen. anders moetenz e maar verkassen ten oosten van de eufraat om samen met de pkk een communistische heilstaat op te zetten
Wat ik begrepen heb is dat die Arabische facties betaalde vechters(huurlingen) zijn. Hetzelfde geldt voor die Amerikaanse huurlingen. Als het FSA ze kan overtuigen met een hoger salaris denk ik dat ze zo overstappen.
pi_164894284
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 17:53 schreef ClapClapYourHands het volgende:
ANP propaganda gaat dooorrrrrrrrr

[ afbeelding ]

_O-
nederlandse media :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164894357


[ Bericht 100% gewijzigd door Atak op 27-08-2016 18:06:54 ]
pi_164894470
ik heb deze gast jaren gevolgd maar je moet wel op zijn minst soort van objectief zijn in je berichtgeving en geloofwaardig blijven en dat is het voornaamste punt waarom ik hem niet meer ga volgen omdat hij tot afgelopen week aan het juichen was voor de rebellen uit idlib en aleppo en nu zijn het opeens "jihadi/salafi/turkish proxys" geworden.

hoewel ik de gevoeligheden begrijp dient zo'n houding de opstand tegen assad en de strijd isis niet.

Syria_Rebel_Obs twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 18:05:45 #SOHR itself recognizing only local arab and turkmen fighters are defending their homes against #Turkey, W-Turkmen and #Idlib salafis... reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164894900
OIRSpox twitterde op donderdag 25-08-2016 om 09:50:24 The Syrian Democratic Forces have moved east across the Euphrates to prepare for the eventual liberation of Raqqa, Syria #defeatdaesh reageer retweet
SDF? De rest wat over is valt dus niet onder SDF en kan opgeblazen worden.
pi_164894995
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 17:10 schreef Atak het volgende:
Overzichtje van gisteren en vandaag (tot nu toe):
[ afbeelding ]

Het FSA heeft haar territorium in 1 dag verdubbeld.
Wie is wat?
pi_164895122
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 18:41 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Wie is wat?
Geel is PKK.

Zwart is ISIS.

Ongekleurd is FSA.

Ik weet niet wat dat blauwe is.
pi_164895139
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 18:35 schreef ClapClapYourHands het volgende:
OIRSpox twitterde op donderdag 25-08-2016 om 09:50:24 The Syrian Democratic Forces have moved east across the Euphrates to prepare for the eventual liberation of Raqqa, Syria #defeatdaesh reageer retweet
SDF? De rest wat over is valt dus niet onder SDF en kan opgeblazen worden.
Dat zijn dan toch juist Arabieren waarschijnlijk....
pi_164895183
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 18:49 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dat zijn dan toch juist Arabieren waarschijnlijk....
Waarschijnlijk hebben de Amerikanen grip op de Arabieren in SDF en zelf hebben ze ook motivatie om Raqqa te bevrijden. De Koerden hebben hele andere intenties die in ieder geval niet voordelig zijn voor Syri. Die gaan waarschijnlijk de instructies van de VS niet opvolgen en zijn ze rijp voor de slacht.
pi_164895231
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 18:49 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dat zijn dan toch juist Arabieren waarschijnlijk....
Nogmaals, het maakt geen fuck uit wie er overblijft: arabier of koerd, wie in de weg staat en geen bufferzone wilt hebben wordt gewoon naar de hel geschoten.
pi_164895332
Zware artillerie bombardementen zijn gestart op SDF doelen.

Aanval op tank is mogelijk confirmed. Ik wacht nog even op TSK maar bronnen dichtbij leger bevestigen het.
pi_164895340
1 Turkse soldaat is omgekomen in zuid-Jarablus.
pi_164895368
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 18:35 schreef ClapClapYourHands het volgende:
OIRSpox twitterde op donderdag 25-08-2016 om 09:50:24 The Syrian Democratic Forces have moved east across the Euphrates to prepare for the eventual liberation of Raqqa, Syria #defeatdaesh reageer retweet
SDF? De rest wat over is valt dus niet onder SDF en kan opgeblazen worden.
rare tweet van een paar dagen terug. lees die reacties van butthurt koerden en koerden lovers overigens
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 19:04:06 #29
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164895369
Syria_Rebel_Obs twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 18:57:41 URGENT ! Two #Turkey tanks were destroyed minutes ago by al-Jadir family (from #Jarablus) led local #SDF forces. Also reported by pro-opp. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 18:59:08 Qasioun agency (anti-#SDF) recognized information we were keeping for now. It's showing that occupying #Manbij will cut high for #Turkey. reageer retweet
SDF beschikt over een aardige hoeveelheid ATGM's en Javelins. Allemaal gekregen via de zwarte markt, KRG.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164895391
Dit soort acties zal de opmars niet tegenhouden. Na dit nieuws gaan ze waarschijnlijk twee keer zo hard slaan en zullen er ook invallen aan het oosten van de rivier plaatsvinden.
pi_164895392
Goed moment voor een volledige oorlog. Alle poorten open, Manbij, Kobani, Kamislo bombarderen.
pi_164895423
check ook de overige tweets van lister waarin hij het heeft over amerikaanse officials die duidelijk laat blijken dat ze geen idee hebben waar ze mee bezig zijn in syrie. niet verbazingwekkend dan dat ze de pkk, een terroristische organisatie volgens de amerikanen zelf, als bondgenoot hebben genomen om tegen isis te vechten.

Charles_Lister twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 18:20:01 Northern #Aleppo now:CIA/DoD/#Turkey-backed FSA opposition factionsvs.DoD-backed SDF anti-#ISIS factions.= Disgraceful mess. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164895426
Dus nu gaat Turkije jihadisten van Idlib laten vechten tegen Arabieren die hun eigen land wilden veroveren op IS? Er vanuitgaande dat YPG nu grotendeels teruggetrokken is, als ik dat zo hierboven lees.
pi_164895430
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:02 schreef Atak het volgende:
1 Turkse soldaat is omgekomen in zuid-Jarablus.
bron
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 19:08:42 #35
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164895431
:P
bdrhmnhrk twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 19:01:29 In the meantime, Assad prepares Arabian coffee https://t.co/fSoQXEmUNr reageer retweet
[
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164895445
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:08 schreef BEFEM het volgende:
Dus nu gaat Turkije jihadisten van Idlib laten vechten tegen Arabieren die hun eigen land wilden veroveren op IS? Er vanuitgaande dat YPG nu grotendeels teruggetrokken is, als ik dat zo hierboven lees.
dat wordt beweerd pf dat zo is???

maar het is idd 1 grote tering zooi.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164895446
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

bron
Er is nog geen officieel statement. Sommigen zeggen 1 soldaat gewond, sommigen zeggen 1 soldaat omgekomen.
pi_164895453
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:08 schreef Domingesto het volgende:
:P
bdrhmnhrk twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 19:01:29 In the meantime, Assad prepares Arabian coffee https://t.co/fSoQXEmUNr reageer retweet
[ afbeelding ][
assad vindt het uiteraard prachtig allemaal
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164895457
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

bron
Op twitter.
pi_164895462
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat wordt beweerd pf dat zo is???

maar het is idd 1 grote tering zooi.
Ja ik weet dus niet zeker of dat zo is (wie wel...). Maar hierboven hebben ze het dus over delen van de SDF die ook uit Jarabalus komen.
pi_164895520
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:10 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ja ik weet dus niet zeker of dat zo is (wie wel...). Maar hierboven hebben ze het dus over delen van de SDF die ook uit Jarabalus komen.
Dat beweren ze ja maar de SDF beweert zoveel waarvan 90% niet waar is gebleken.
pi_164895632
Volgens NTV is de tank die werd beschoten nog operationeel en is 1 soldaat licht gewond.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 19:26:25 #43
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164895724
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:10 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ja ik weet dus niet zeker of dat zo is (wie wel...). Maar hierboven hebben ze het dus over delen van de SDF die ook uit Jarabalus komen.
Die komen uit Jarablus ja. Gevechten worden geleid door het JMC (Jarablus Military Council):
hxhassan twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 19:12:53 Background on the rebels-SDF clashes in Aleppo:1. Jarablus military council was set up a day before TK began op https://t.co/5VPXLl6zQ7 reageer retweet
hxhassan twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 19:16:20 4. The "military council" seemed local and didn't sound linked to the SDF or that the SDF wanted it to look organic. reageer retweet
hxhassan twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 19:17:41 5. For now, it seems that it's the Arab component of the SDF that's spearheading the clashes. YPG might be going for a different tactic here reageer retweet
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 19:39:05 #44
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164895939
GissiSim twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 19:37:41 Looks like we are seeing confirmation of the first Turkish tank commander killed in Syria h/t @arbetarsolenhttps://t.co/cwsbn0rhFK reageer retweet
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164895968
Dezelfde strijders andere naam, en ik weet bijna zeker dat er Koerdse strijders tussen lopen die zich voordoen als Arabieren. Lijkt me grappig als Turkije Kobani opeens aanpakt en Amerika als een aap aan de zijkant meekijkt. So dan moeten die Koerden zich echt hard genaaid voelen.
pi_164895998
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:39 schreef Domingesto het volgende:
GissiSim twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 19:37:41 Looks like we are seeing confirmation of the first Turkish tank commander killed in Syria h/t @arbetarsolenhttps://t.co/cwsbn0rhFK reageer retweet
Die Turken gaan all out als dit klopt en de gehele Turkse bevolking zal achter de operatie staan.
pi_164896060
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:42 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Die Turken gaan all out als dit klopt en de gehele Turkse bevolking zal achter de operatie staan.
Het zijn toch alleen Syriers die ze de grens over stuurden en niet de Turken zelf?
pi_164896085
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:45 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Het zijn toch alleen Syriers die ze de grens over stuurden en niet de Turken zelf?
Nee.
pi_164896091
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:45 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Het zijn toch alleen Syriers die ze de grens over stuurden en niet de Turken zelf?
Turkse tanks gaan ze niet aan Syrirs geven. De commander is geraakt (of gesneuveld). Waarschijnlijk was hij niet in de tank toen de RPG de tank raakte. Dit is mijn theorie van wat er gebeurd is.
pi_164896111
ragipsoylu twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 18:56:04 Turkey deploys Leopard 2 Next Generation tanks to Turkish-Syrian border https://t.co/Ju1dq18WRS reageer retweet
pi_164896141
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:46 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Nee.
Dan is het een nog grotere clusterfuck dan ik dacht. Gaan ze dus gewoon land inpikken van Arabieren waar ze nu tegen vechten. Denk dat niemand deze oorlog had kunnen uittekenen een paar jaar terug 8)7

Overigens verdacht stil rondom Aleppo.
pi_164896159
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:49 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dan is het een nog grotere clusterfuck dan ik dacht. Gaan ze dus gewoon land inpikken van Arabieren waar ze nu tegen vechten. Denk dat niemand deze oorlog had kunnen uittekenen een paar jaar terug 8)7

Overigens verdacht stil rondom Aleppo.
Onzin, Turkije heeft totaal geen voordeel bij het bezetten van delen van Syri. Worst case zou een bezetting het uiteenvallen van Syri juist helpen, iets wat Turkije niet wilt.
pi_164896160
Eigenlijk komt deze inval met een perfecte timing. Na de coup was de prestige van het Turkse leger historisch laag. Na zo'n militaire veldtoch zal het weer een hoge prestige krijgen. Deze actie is te vergelijken met de politiek van Napoleon. Als je binnenlandse problemen hebt ga dan op een militaire veldtocht. Het Turkse leger zal nu ook ervaring op doen. Gezien de gebeurtenissen in de regio zijn de conflicten nog lang niet voorbij.

[ Bericht 0% gewijzigd door Atak op 27-08-2016 20:23:41 ]
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 19:51:14 #54
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164896164
Dit gaat verder escaleren. SDF beschikt ook over MILAN's, maar worden voorlopig nog niet gebruikt.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164896187
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:51 schreef Domingesto het volgende:
Dit gaat verder escaleren. SDF beschikt ook over MILAN's, maar worden voorlopig nog niet gebruikt.
Persoonlijk hoop ik dat ze die gaan gebruiken. Dan is het ook gelijk einde oefening betreft NAVO steun aan de SDF/YPG plus zal het free-game worden in Noord-Syri.
pi_164896379
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:51 schreef Domingesto het volgende:
Dit gaat verder escaleren. SDF beschikt ook over MILAN's, maar worden voorlopig nog niet gebruikt.
ik kan me best voorstellen dat de leveranciers (navo landen) duidelijk hebben gemaakt dat ze in te zetten waren tegen isis. denk dat die leveringen meteen afgelopen zijn als ze die dingen tegen een navo bondgenoot gaan inzetten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164896409
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:49 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Overigens verdacht stil rondom Aleppo.
nee hoor daar is het al weken hel op aarde
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:04:59 #58
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164896463
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik kan me best voorstellen dat de leveranciers (navo landen) duidelijk hebben gemaakt dat ze in te zetten waren tegen isis. denk dat die leveringen meteen afgelopen zijn als ze die dingen tegen een navo bondgenoot gaan inzetten.
Ik weet niet of die direct geleverd worden, of via smokkel met KRG binnen komen. Lijkt me onvoorbarig.

Hier zie je er eentje in actie:
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164896510
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 19:50 schreef Atak het volgende:
Eigenlijk komt deze inval een perfecte timing. Na de coup was de prestige van het Turkse leger historisch laag. Na zo'n militaire veldtoch zal het weer een hoge prestige krijgen. Deze actie is te vergelijken met de politiek van Napoleon. Als je binnenlandse problemen hebt ga dan op een militaire veldtocht. Het Turkse leger zal nu ook ervaring op doen. Gezien de gebeurtenissen in de regio zijn de conflicten nog lang niet voorbij.
Precies je gaat op veldtocht net als Napoleon in 1812 en wordt compleet in de pan gehakt door de Russen. Sultan Donkey the First gaat niet eens doorkrijgen wat hem te wachten zal staan.
pi_164896554
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164896582
Volgens NTV is 1 soldaat omgekomen en zijn 2 soldaten gewond.
pi_164896584
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:04 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Ik weet niet of die direct geleverd worden, of via smokkel met KRG binnen komen. Lijkt me onvoorbarig.

Hier zie je er eentje in actie:
[ afbeelding ]
ik denk niet dat de peshmerga die dingen aan hun vijand de pkk zouden geven om te kunnen gebruiken tegen hun matties de turken :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:12:11 #63
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164896620
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk niet dat de peshmerga die dingen aan hun vijand de pkk zouden geven om te kunnen gebruiken tegen hun matties de turken :p
Is smokkelwaar, niet te traceren. En vergis je niet, KRG is diepverdeeld tussen een KCK-kamp en KDP. Duitsland heeft veel van die dingen geleverd aan Peshmerge en veel van die dingen zijn terecht gekomen op de zwarte markt.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164896644
Dat vechten om/rond Manbij is zo onnodig heh.
pi_164896659
Cadeau van Assad. YPG ontkent nu dan wel wapens van SAA te hebben gekregen, maar wij weten beter.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164896685
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:13 schreef IPA35 het volgende:
Cadeau van Assad. YPG ontkent nu dan wel wapens van SAA te hebben gekregen, maar wij weten beter.
Zouden ze die cadeaus in Hasakah hebben gebruikt denk je?
pi_164896688
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:13 schreef IPA35 het volgende:
Cadeau van Assad. YPG ontkent nu dan wel wapens van SAA te hebben gekregen, maar wij weten beter.
jij leeft dus nog...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164896696
M60's zijn rijdende sardineblikjes. Gaat nog leuk worden.

Conflicts twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 20:13:58 BREAKING: Turkish media report that 1 soldier has died & 2 wounded after a rocket hit tank near Jarabulus, #Syria.https://t.co/R1Owwrw9IJ reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164896728
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij leeft dus nog...
Ach, soms duik ik even op uit mijn buien van alcoholisme en culturele uitzichtloosheid...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164896740
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:13 schreef zarGon het volgende:
Dat vechten om/rond Manbij is zo onnodig heh.
toont maar weer hoe verdeeld de rebellen zijn
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164896755
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:16 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Ach, soms duik ik even op uit mijn buien van alcoholisme en culturele uitzichtloosheid...
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164896782
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164896840
quote:
Die malle Zuid-Afrikaan die altijd minachtend doet over het Syrische leger en maar al te graag Nusra propaganda retweet (ik bedoel natuurlijk Oryx/Spioenkop) lijkt te beweren dat hier een poging een beschadigde BMP-2 naar veiligheid te slepen met genievoertuigen flink misgaat waardoor twee genievoertuigen kaput gaan.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164896881
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik kan me best voorstellen dat de leveranciers (navo landen) duidelijk hebben gemaakt dat ze in te zetten waren tegen isis. denk dat die leveringen meteen afgelopen zijn als ze die dingen tegen een navo bondgenoot gaan inzetten.
Toenadering van Turkije met Rusland kan verkeerd gevallen zijn bij sommigen. Zich niet gedragen als Navo land kan leiden dat de VS, de Turken een lesje wil leren door te voelen. Er is geeneen land die de Turken vriendschappelijk gezind is in de regio, zowel Nato bondgenoten als Rusland vertrouwen Turkije niet.
pi_164896889
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:15 schreef IPA35 het volgende:
M60's zijn rijdende sardineblikjes. Gaat nog leuk worden.

Conflicts twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 20:13:58 BREAKING: Turkish media report that 1 soldier has died & 2 wounded after a rocket hit tank near Jarabulus, #Syria.https://t.co/R1Owwrw9IJ reageer retweet
Ach voor Turkije zijn ze allemaal vervangbaar.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_164896911
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:22 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Ach voor Turkije zijn ze allemaal vervangbaar.
Die dingen worden niet meer gemaakt hoor...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164896930
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:23 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Die dingen worden niet meer gemaakt hoor...
Turkije heeft er nog genoeg van ze staan. Meer dan dat de ypg anti-tank wapens heeft.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_164896940
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:06 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Precies je gaat op veldtocht net als Napoleon in 1812 en wordt compleet in de pan gehakt door de Russen. Sultan Donkey the First gaat niet eens doorkrijgen wat hem te wachten zal staan.
Maar als je verstand van geschiedenis had wist je dat Napoleon in het middenoosten in de pan werd gehakt door de Turken.
pi_164896947
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:24 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Turkije heeft er nog genoeg van ze staan. Meer dan dat de ypg anti-tank wapens heeft.
Dat is weinig relevant. Verliezen staan nu eenmaal slecht, ook al vormen ze militair geen probleem.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164896959
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:20 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Die malle Zuid-Afrikaan die altijd minachtend doet over het Syrische leger en maar al te graag Nusra propaganda retweet (ik bedoel natuurlijk Oryx/Spioenkop) lijkt te beweren dat hier een poging een beschadigde BMP-2 naar veiligheid te slepen met genievoertuigen flink misgaat waardoor twee genievoertuigen kaput gaan.
deze gast zegt weer iets anders

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 19:04:59 Footage: total Regime failure in #Aleppo Arti Base w/ Rebels destroying armour behind lines. https://t.co/ckMDPPnOh8 https://t.co/6LLCsxHtUJ reageer retweet
net als deze gast

AbuUnknownn twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 18:59:40 Drone footage of another failed shiite militia counter attack in South Aleepo, A LOT OF PANIC AMONGST THEMhttps://t.co/vUGeR2jthJ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164896961
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:25 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Dat is weinig relevant. Verliezen staan nu eenmaal slecht, ook al vormen ze militair geen probleem.
Voor Turken niet. Als je dat na de mislukte coup niet hebt begrepen...
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_164896965
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:25 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Dat is weinig relevant. Verliezen staan nu eenmaal slecht, ook al vormen ze militair geen probleem.
Daarom moet men ook geen tanks inzetten maar met luchtbombardementen en artillerie de grond gelijk maken en kijken wat er van over blijft.
pi_164896979
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:22 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Zich niet gedragen als Navo land kan leiden dat de VS, de Turken een lesje wil leren door te voelen.
oh het is een complot tegen turkije :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164896984
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk niet dat de peshmerga die dingen aan hun vijand de pkk zouden geven om te kunnen gebruiken tegen hun matties de turken :p
Dat spul krijgen ze alleen 1 per stuk. De PKK/YPG heeft sowieso geen grote stock van die wapens. Misschien 1-5 stuks in stock. Maar als ze die gebruiken dan houdt het ook op en dan krijgen ze ook niet meer. Die ATMG's zijn sowieso niet goed om NAVO tanks kapot te maken. Daarom zie je dat Turkije in Jarablus alleen zware tanks gebruikt.
pi_164896997
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:06 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Precies je gaat op veldtocht net als Napoleon in 1812 en wordt compleet in de pan gehakt door de Russen. Sultan Donkey the First gaat niet eens doorkrijgen wat hem te wachten zal staan.
De Franse invasie van Rusland vergelijken met de Turkse invasie van Syri is best lame.
pi_164896998
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:25 schreef Atak het volgende:

[..]

Maar als je verstand van geschiedenis had wist je dat Napoleon in het middenoosten in de pan werd gehakt door de Turken.
Napoleon was best een kneus. Wat hem vooral hielp was een ziek revolutionair gedachtegoed dat zich door Europa had verspreid waardoor de Fransen wat als bevrijders werden gezien. Voorbeeld zijn de Nederlandse """Patriotten""".
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164897014
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Daarom moet men ook geen tanks inzetten maar met luchtbombardementen en artillerie de grond gelijk maken en kijken wat er van over blijft.
Nee hoor, gewoon volledig binnenvallen is het beste. YPG kan zich niet verdedigen tegen een volle invasie, maar wel tegen paar tanks.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_164897027
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

deze gast zegt weer iets anders

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 19:04:59 Footage: total Regime failure in #Aleppo Arti Base w/ Rebels destroying armour behind lines. https://t.co/ckMDPPnOh8 https://t.co/6LLCsxHtUJ reageer retweet
net als deze gast

AbuUnknownn twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 18:59:40 Drone footage of another failed shiite militia counter attack in South Aleepo, A LOT OF PANIC AMONGST THEMhttps://t.co/vUGeR2jthJ reageer retweet
Wat hij bedoelt is dat die BMP-2 kapot ging in een poging noorden van de artillerie basis te heroveren ("technical college").
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164897101
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:25 schreef Atak het volgende:

[..]

Maar als je verstand van geschiedenis had wist je dat Napoleon in het middenoosten in de pan werd gehakt door de Turken.
Mr. Verstand, niet ik neem Napoleon als voorbeeld, maar jij. Net zoals Napoleon nergens toe geleid heeft zal de Turkse politiek ook nergens toe leiden.
pi_164897166
Wat zijn deze leuzen over Napoleon? Hij heeft meer oorlogen gewonnen, dan dat hij veldslagen heeft verloren. Sterker nog, hij heeft maar 2 veldslagen verloren. Eentje tegen de Turken en Waterloo.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_164897186
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:31 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Mr. Verstand, niet ik neem Napoleon als voorbeeld, maar jij. Net zoals Napoleon nergens toe geleid heeft zal de Turkse politiek ook nergens toe leiden.
En waar baseer jij dat dan op? _O-

Ik denk eerder dat het de Koerden waren die dachten dat ze even Napoleon konden naspelen met Amerikaanse luchtondersteuning.

Al dat vechten voor niks. Op het eind komen de Turken gewoon binnenrollen en pakken het af ala Ottoman-style. _O-
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:34:31 #92
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164897194
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:27 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat spul krijgen ze alleen 1 per stuk. De PKK/YPG heeft sowieso geen grote stock van die wapens. Misschien 1-5 stuks in stock. Maar als ze die gebruiken dan houdt het ook op en dan krijgen ze ook niet meer. Die ATMG's zijn sowieso niet goed om NAVO tanks kapot te maken. Daarom zie je dat Turkije in Jarablus alleen zware tanks gebruikt.
Ja, daarom dat de Houthi'is in Jemen ABRAHAMs tank stuk na stukt vernietigt met soviet materieel van 1960.... _O- _O-
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:36:05 #93
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164897232
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:37 schreef zarGon het volgende:
Vraagje aan de niet-Turken hier: wat vinden jullie eigenlijk van de inval van Turkije?

En dan ben ik eigenlijk vooral benieuwd naar de supporters van SAA/Assad/Hezbollah/Iran/Rusland en de Koerden.
Ik was eigenlijk eerst meer pro YPG en SDF dan ik nu ben omdat ze eerst goed bezig waren tegen IS. Daarna gingen ze stoer doen in Hasakeh en werden hun ambities te groot.

Ik snap dat Turkije geen verlengstuk van de PKK of in ieder geval een partij met veel aanhang voor de PKK aan hun gehele grens wil. Wat dat betreft snap ik hun invasie prima. Ik vind alleen wel dat Turkije na afloop de integriteit van Syri moet respecteren en zich terugtrekken en hun FSA proxies moet verbieden de SAA aan te vallen.
pi_164897264
Feit blijft dat de Koerden zover zijn gekomen door Amerikaanse luchtondersteuning. Hetzelfde succes kan herhaalt worden met FSA in de hoofdrol. Gewoon dorpjes/steden voor paar dagen bombarderen met howitzers. Paar pinpoint aanvallen met jets en dan paar bebaarde FSA Arabieren erop afsturen die dan de laatste fatale klappen uitdeelt en de plaats overneemt. Ten slotte Turkmeense officieren als toezichthouders plaatsen en klaar is kees.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:38:13 #95
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164897281
Syria_Rebel_Obs twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 20:23:48 Liwa al-Seljukiya reinforcements arrived at Sajur river to support #SDF local #Jarablus resistance, digging trenches near the river. reageer retweet
Een van de weinige SDF Turkmeense brigades.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:38:26 #96
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164897289
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

deze gast zegt weer iets anders

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 19:04:59 Footage: total Regime failure in #Aleppo Arti Base w/ Rebels destroying armour behind lines. https://t.co/ckMDPPnOh8 https://t.co/6LLCsxHtUJ reageer retweet
net als deze gast

AbuUnknownn twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 18:59:40 Drone footage of another failed shiite militia counter attack in South Aleepo, A LOT OF PANIC AMONGST THEMhttps://t.co/vUGeR2jthJ reageer retweet
Zijn dat niet die maffe gasten die ontkennen dat Hawsh Al-Nasri is gepakt door SAA?

Gewoon weer een Twitter ''expert''
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164897297
Gekkenhuis langs de grens. Whaha.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164897305
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:38 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Zijn dat niet die maffe gasten die ontkennen dat Hawsh Al-Nasri is gepakt door SAA?

Gewoon weer een Twitter ''expert''
maakt mij weinig uit wie ze zijn. het gaat mij om de beelden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:39:42 #99
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164897315
Laat die communisten en dat verkapt Salafistisch tuig van de FSA elkaar maar naar de vaantjes helpen. Assad lacht in zjin vuist
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164897319
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:38 schreef IPA35 het volgende:
Gekkenhuis langs de grens. Whaha.
de duitse of belgische?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164897327
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:39 schreef Zahreddine het volgende:
Laat die communisten en dat verkapt Salafistisch tuig van de FSA elkaar maar naar de vaantjes helpen. Assad lacht in zjin vuist
wat vind jij van de "turkse invasie"?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164897334
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:27 schreef zarGon het volgende:

[..]

De Franse invasie van Rusland vergelijken met de Turkse invasie van Syri is best lame.
Ik vergelijk geen invasies. Ik zeg alleen dat invasies als afleiding van binnenlandse problemen een slecht idee zijn.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:41:50 #103
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164897354
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat vind jij van de "turkse invasie"?
Goed om die communisten eens een lesje te leren want ze werden te arrogant, alleen jammer dat Turkije dat verkapt salafistisch tuig weer moet gebruiken.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164897376
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:33 schreef Mathemaat het volgende:
Wat zijn deze leuzen over Napoleon? Hij heeft meer oorlogen gewonnen, dan dat hij veldslagen heeft verloren. Sterker nog, hij heeft maar 2 veldslagen verloren. Eentje tegen de Turken en Waterloo.
Die nederlagen waren zo groot dat het game over was. Het gaat om de laatste veldslag.
pi_164897377
archicivilians twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 20:07:39 #Syria: The 2nd phase of offensive seems to be finished; Opposition control around 130 km in #Jarablus NE-#Aleppo. https://t.co/DiVQJX97J7 reageer retweet
Vraag mij af wat er gaat gebeuren als de Arabische FSA en Arabische SDF tegenover komt. Het zou zo maar kunnen dat ze de middelvinger naar de Koerden trekken en zich aansluiten bij het FSA. Zoiets zou niet voor de eerste keer gebeuren.
pi_164897378
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:38 schreef IPA35 het volgende:
Gekkenhuis langs de grens. Whaha.
wat vind jij van de "turkse invasie"?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164897405
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:43 schreef Atak het volgende:
archicivilians twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 20:07:39 #Syria: The 2nd phase of offensive seems to be finished; Opposition control around 130 km in #Jarablus NE-#Aleppo. https://t.co/DiVQJX97J7 reageer retweet
Vraag mij af wat er gaat gebeuren als de Arabische FSA en Arabische SDF tegenover komt. Het zou zo maar kunnen dat ze de middelvinger naar de Koerden trekken en zich aansluiten bij het FSA. Zoiets zou niet voor de eerste keer gebeuren.
het tegenovergestelde lijkt gaande...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:44:49 #108
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164897414
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:43 schreef Atak het volgende:
archicivilians twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 20:07:39 #Syria: The 2nd phase of offensive seems to be finished; Opposition control around 130 km in #Jarablus NE-#Aleppo. https://t.co/DiVQJX97J7 reageer retweet
Vraag mij af wat er gaat gebeuren als de Arabische FSA en Arabische SDF tegenover komt. Het zou zo maar kunnen dat ze de middelvinger naar de Koerden trekken en zich aansluiten bij het FSA. Zoiets zou niet voor de eerste keer gebeuren.
Je loopt veel te hard van stapel dude.....
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164897420
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

het tegenovergestelde lijkt gaande...
Vertel.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:46:14 #110
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164897443
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:45 schreef Atak het volgende:

[..]

Vertel.
Jongen, volg jij dit conflict wel?
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164897447
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:44 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Je loopt veel te hard van stapel dude.....
Als ze echt Arabisch zijn kan dat gebeuren. Waarschijnlijk zijn het gewoon Koerden die zich voordoen als Arabieren. In dat geval zou het niet gebeuren nee.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:46:42 #112
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164897458
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:37 schreef Atak het volgende:
Feit blijft dat de Koerden zover zijn gekomen door Amerikaanse luchtondersteuning. Hetzelfde succes kan herhaalt worden met FSA in de hoofdrol. Gewoon dorpjes/steden voor paar dagen bombarderen met howitzers. Paar pinpoint aanvallen met jets en dan paar bebaarde FSA Arabieren erop afsturen die dan de laatste fatale klappen uitdeelt en de plaats overneemt. Ten slotte Turkmeense officieren als toezichthouders plaatsen en klaar is kees.
Daar heb je helemaal gelijk in. De Koerden waren nergens toen Kobani werd aangevallen en ze nog geen Amerikaanse hulp kregen. Daarna veroverden ze dorp na dorp omdat het gewoon binnenlopen was na zware bombardementen.
pi_164897502
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:40 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Ik vergelijk geen invasies. Ik zeg alleen dat invasies als afleiding van binnenlandse problemen een slecht idee zijn.
Zeg dat maar tegen Putin _O-
pi_164897526
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:46 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Daar heb je helemaal gelijk in. De Koerden waren nergens toen Kobani werd aangevallen en ze nog geen Amerikaanse hulp kregen. Daarna veroverden ze dorp na dorp omdat het gewoon binnenlopen was na zware bombardementen.
Burgers moesten kiezen tussen twee kwaden. IS of PKK. Moeilijke keuze. Maar als het FSA groot genoeg kan worden dan zullen er genoeg zijn die overstappen. Als Aleppo wordt bevrijd kunnen ze richting Arabische gebieden in Noord-Aleppo om ze terug te nemen van de PKK. Dat is zeker een mogelijkheid gezien er een solide corridor gaat komen naar Aleppo.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:50:51 #115
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164897545
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:49 schreef Atak het volgende:

[..]

Burgers moesten kiezen tussen twee kwaden. IS of PKK. Moeilijke keuze. Maar als het FSA groot genoeg kan worden dan zullen er genoeg zijn die overstappen. Als Aleppo wordt bevrijd kunnen ze richting Arabische gebieden in Noord-Aleppo om ze terug te nemen van de PKK. Dat is zeker een mogelijkheid gezien er een solide corridor gaat komen naar Aleppo.
FSA en bevrijding :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164897564
Als die SDF gozers echt Arabisch zijn, dan moeten ze zichzelf overgeven en aansluiten bij FSA en dan kunnen ze alsnog hun macht behouden in Jarablus en omgeving en op deze manier wordt er ook geen bloed verspilt. Uiteraard zou dat wel hoogverraad richting de Koerden zijn.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:52:03 #117
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164897577
ROIDS

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164897582
de turkse tank in kwestie aldus eentweet

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164897599
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:52 schreef Zahreddine het volgende:
ROIDS

[ afbeelding ]
ziet er echt smerig uit de mensen die die dingen gebruiken :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:53:10 #120
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164897601
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:52 schreef Slayage het volgende:
de turkse tank in kwestie aldus eentweet

[ afbeelding ]
Die afbeelding heb ik wel vaker zien voorbij komen.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164897608
Wat we ook moeten onthouden is dat grote delen van Noord-Syri leeg gelopen is. Nu Jarablus klaar is kunnen er kampen worden gebouwd waar Syrirs naar terug kunnen keren. Waarschijnlijk zal er ook een kazerne komen waar het FSA getraind kan worden om vervolgens de rest van Noord-Syri te bevrijden. Ik denk dat dit deel uitmaakt van de Rusland-Turkije deal.
pi_164897611
Turkije stuurt dus Turken in de meest crappy tanks die ze hebben naar vijandelijk gebied waar ze vrij veel wapens hebben en wel weten hoe ze moeten vechten? Wat is daar het idee achter?
pi_164897621
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:46 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Daar heb je helemaal gelijk in. De Koerden waren nergens toen Kobani werd aangevallen en ze nog geen Amerikaanse hulp kregen. Daarna veroverden ze dorp na dorp omdat het gewoon binnenlopen was na zware bombardementen.
En moet je nagaan dat het niet eens de Syrische Koerden waren die het vieze werk deden, het was de Peshmerga die het werk uiteindelijk deed.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 20:55:58 #124
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164897671
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

ziet er echt smerig uit de mensen die die dingen gebruiken :')
Heb je dit nog niet gezien :') :') :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:') :') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164897682
Aldus Erdogan-media

ragipsoylu twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 20:27:49 If YPG-led SDF decides to escalate this, Turkish public opinion may back the complete invasion of PYD-held territories. #Justsaying reageer retweet
pi_164897683
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:53 schreef BEFEM het volgende:
Turkije stuurt dus Turken in de meest crappy tanks die ze hebben naar vijandelijk gebied waar ze vrij veel wapens hebben en wel weten hoe ze moeten vechten? Wat is daar het idee achter?
-die tanks zijn oud en goedkoop
-de soldaten die ze besturen zijn dienstplichtigen, dus ook goedkoop
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164897702
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:48 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Zeg dat maar tegen Putin _O-
Russen hebben geen politieke instabiliteit. Russen hebben zich ingemengd om voet aan de grond te krijgen in MO en hun invloed te vergroten.
pi_164897721
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

-die tanks zijn oud en goedkoop
-de soldaten die ze besturen zijn dienstplichtigen, dus ook goedkoop
Ja dat snap ik maar dat is niet erg lief van ze h. Je zou verwachten dat je wat beter omgaat met je eigen leger. Of vermoeden ze dat het allemaal Gulenisten zijn? :+
pi_164897730
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:56 schreef Atak het volgende:
Aldus Erdogan-media

ragipsoylu twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 20:27:49 If YPG-led SDF decides to escalate this, Turkish public opinion may back the complete invasion of PYD-held territories. #Justsaying reageer retweet
de turken zien atm dagelijks soldaten sneuvelen in turkije. als de regering deze move zo kan framen dat het een anti pkk actie is. gaan de turken zeggen go for it! ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164897752
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:58 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ja dat snap ik maar dat is niet erg lief van ze h. Je zou verwachten dat je wat beter omgaat met je eigen leger. Of vermoeden ze dat het allemaal Gulenisten zijn? :+
is all about the money dude...

voetsoldaten zijn inwisselbaar...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164897948
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:55 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Heb je dit nog niet gezien :') :') :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:') :') :')
:D!

Die tattoo ook nog, hahaha.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 21:05:51 #132
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164897949
Dus de ''echte'' invasie gaat nu van start? Na het binnenvallen in Syri onder pretext van het supporten van het FSA (dat vrijwel alleen maar bestaat uit Turkmeense proxies), is dit een gelegitimeerde grond om full-scale te gaan? Geen wonder dat lokale Arabische strijdkrachten zich zo hevig hier tegen verzetten.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164898093
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:05 schreef Domingesto het volgende:

Na het binnenvallen in Syri onder pretext van het supporten van het FSA (dat vrijwel alleen maar bestaat uit Turkmeense proxies)
onzin dude.

de meeste grote rebellen groep zijn vertegenwoordigd in deze move.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164898111
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

de turken zien atm dagelijks soldaten sneuvelen in turkije. als de regering deze move zo kan framen dat het een anti pkk actie is. gaan de turken zeggen go for it! ^O^
Zelfs de secularisten staan achter de uitschakeling van YPG dus ga maar na. De prijs maakt niet zoveel uit. De prijs die Turkije qua militaire middelen kwijt zou kunnen raken is niks als je het vergelijkt met de kans op een PKKistan als ze niks doen.
pi_164898146
die ene ziet er uit als een kindje...

sakirkhader twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 21:00:21 FSA's Sultan Murad brigade captured at least two US-backed SDF fighters after today's clashes sw- of Jarablus. https://t.co/s0iQd13KaH reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 21:12:29 #136
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164898166
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

onzin dude.

de meeste grote rebellen groep zijn vertegenwoordigd in deze move.
Die vooral bestaan uit Turkmeense brigades in deze op.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164898171
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:10 schreef Atak het volgende:

[..]

Zelfs de secularisten staan achter de uitschakeling van YPG dus ga maar na. De prijs maakt niet zoveel uit. De prijs die Turkije qua militaire middelen is niks als je het vergelijkt met de kans op een PKKistan als ze niks doen.
dat sowieso.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164898199
Al die zelf-veroorzaakte beef met de Koerden waar Turken zo huilie over doen :') .
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164898215
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:12 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Die vooral bestaan uit Turkmeense brigades in deze op.
what ever dude. ga maar terugbladeren naar de topics van de eerste dag van het offensief waarin alle namen van de brigades werden benoemd, las je geinteresseerd bent
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 21:14:03 #140
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164898216
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:13 schreef IPA35 het volgende:
Al die zelf-veroorzaakte beef met de Koerden waar Turken zo huilie over doen :') .
:')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164898217
@NOS: Rutte heeft vanavond gebeld met Erdogan om te zeggen dat Nederland geen Turkse bemoeienis tolereert: https://t.co/D1Hq8seQ75


Omg wat denkt die Rutte welniet?! Nederland is een hondje en heeft niets te zeggen, dat is de realiteit. Alsof Nederland enige invloed heeft met wat er nu gaande is in Noord Syrie of elders in de wereld.
pi_164898238
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:13 schreef IPA35 het volgende:
Al die zelf-veroorzaakte beef met de Koerden waar Turken zo huilie over doen :') .
welke turk doet huilie over de beef net de pkk?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164898259
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:14 schreef JubaUrbicus het volgende:
@NOS: Rutte heeft vanavond gebeld met Erdogan om te zeggen dat Nederland geen Turkse bemoeienis tolereert: https://t.co/D1Hq8seQ75

Omg wat denkt die Rutte welniet?! Nederland is een hondje en heeft niets te zeggen, dat is de realiteit. Alsof Nederland enige invloed heeft met wat er nu gaande is in Noord Syrie.
Gaat over Nederland denk ik.
Overigens denk ik niet dat Rutte berhaupt iets durft te zeggen tegen iemand, hoewel zijn EU rol misschien zijn ego heeft geboost, who knows...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164898285
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

welke turk doet huilie over de beef net de pkk?
Gekke obsessie met oorlog tegen Koerden en zo, terwijl alle problemen met Koerden de schuld zijn van het beleid der Turkse overheid.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164898286
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:14 schreef JubaUrbicus het volgende:
@NOS: Rutte heeft vanavond gebeld met Erdogan om te zeggen dat Nederland geen Turkse bemoeienis tolereert: https://t.co/D1Hq8seQ75

Omg wat denkt die Rutte welniet?! Nederland is een hondje en heeft niets te zeggen, dat is de realiteit. Alsof Nederland enige invloed heeft met wat er nu gaande is in Noord Syrie of elders in de wereld.
gaat over gulen geneuzel in nederland denk ik
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164898301
Don't touch my Rozeman.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 21:16:36 #147
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164898306
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

what ever dude. ga maar terugbladeren naar de topics van de eerste dag van het offensief waarin alle namen van de brigades werden benoemd, las je geinteresseerd bent
Ik ontken niet dat er Arabieren niet vertegenwoordigd zijn in Faylaq al-Sham en Ahrar, maar het meerendeel in deze operatie bestaat uit Syrisch-Turkmeense strijdkrachten.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164898312
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:14 schreef JubaUrbicus het volgende:
@NOS: Rutte heeft vanavond gebeld met Erdogan om te zeggen dat Nederland geen Turkse bemoeienis tolereert: https://t.co/D1Hq8seQ75

Omg wat denkt die Rutte welniet?! Nederland is een hondje en heeft niets te zeggen, dat is de realiteit. Alsof Nederland enige invloed heeft met wat er nu gaande is in Noord Syrie of elders in de wereld.
Lees je eigen link dude. Ik weet dat het moeilijk is. :)
pi_164898314
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

de turken zien atm dagelijks soldaten sneuvelen in turkije. als de regering deze move zo kan framen dat het een anti pkk actie is. gaan de turken zeggen go for it! ^O^
Ja, totdat het uitmondt in een slepende guerilla-oorlog. Dan gaat de publieke opinie heel snel de andere kant op...
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164898328
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164898338
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:16 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Ja, totdat het uitmondt in een slepende guerilla-oorlog. Dan gaat de publieke opinie heel snel de andere kant op...
Ze hebben wel voor hetere vuren gestaan.
pi_164898349
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:15 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Gekke obsessie met oorlog tegen Koerden en zo, terwijl alle problemen met Koerden de schuld zijn van het beleid der Turkse overheid.
in het verleden zijn er genoeg verkeerde dingen gedaan door de Turkse overheid om daar nu nog steeds de vruchten van te plukken, dat is een feit, maar dat neemt niet weg dat voor TR de PKK strijd prio nummer 1 is. geef ze eens ongelijk als je bekijkt wat voor schade de PKK aanricht in het land.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164898362
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:16 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Ik ontken niet dat er Arabieren niet vertegenwoordigd zijn in Faylaq al-Sham en Ahrar, maar het meerendeel in deze operatie bestaat uit Syrisch-Turkmeense strijdkrachten.
ik heb geen hoofden geteld, daar kan ik geen stellige standpunt in nemen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164898363
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:18 schreef Slayage het volgende:

[..]

in het verleden zijn er genoeg verkeerde dingen gedaan door de Turkse overheid om daar nu nog steeds de vruchten van te plukken, dat is een feit, maar dat neemt niet weg dat voor TR de PKK strijd prio nummer 1 is. geef ze eens ongelijk als je bekijkt wat voor schade de PKK aanricht in het land.
PKK is een symptoom van de ziekte genaamd de Turkse Republiek.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164898367
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:16 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Ja, totdat het uitmondt in een slepende guerilla-oorlog. Dan gaat de publieke opinie heel snel de andere kant op...
die oorlog is er al decennia, schoonheid.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 21:20:56 #156
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164898399
Iemand nog iets gehoord van Maher Al-Assad?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164898426
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:19 schreef IPA35 het volgende:

[..]

PKK is een symptoom van de ziekte genaamd de Turkse Republiek.
dat zeg ik ook. evenals dat de AKP en Erdogan een symptoom is van het beleid van de Turkse Republiek in het verleden.
er moet nog veel rechtgezet worden in het land. mbt de koerden, maar ook mbt de gemiddelde turk waarvan Erdogan de vertegenwoordiger is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164898430
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:20 schreef Zahreddine het volgende:
Iemand nog iets gehoord van Maher Al-Assad?
is jouw landgenoot...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164898432
taylieli twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 21:15:52 💥#Turkish artilleryand howitzers heavily shelling #sdf/#ypg positions near #Amarnah, south of #Jarablus. reageer retweet
pi_164898439
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

die oorlog is er al decennia, schoonheid.
Niet op vreemd grondgebied en op deze schaal, duifje.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164898449
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat zeg ik ook. evenals dat de AKP en Erdogan een symptoom is van het beleid van de Turkse Republiek in het verleden.
er moet nog veel rechtgezet worden in het land. mbt de koerden, maar ook mbt de gemiddelde turk waarvan Erdogan de vertegenwoordiger is.
Eerlijk gezegd zie ik weinig hoop zonder een politieke omslag waarbij de huidige staat met haar ideologische grondwet wordt afgeschaft en vervangen door iets geheel nieuws.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 21:22:54 #162
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164898450
quote:
10s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

is jouw landgenoot...
Uhu, kon zijn dat er iemand nog links of rechts iets over hem heeft gelezen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 21:23:32 #163
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164898470
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:22 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd zie ik weinig hoop zonder een politieke omslag waarbij de huidige staat met haar ideologische grondwet wordt afgeschaft en vervangen door iets geheel nieuws.
Of gewoon terug naar de steppe van Centraal Azie sturen?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164898568
Het blijkt dus om een Duitse anti-tank-wapen te gaan. Vraag mij hoe Duitsland zich nu gaat verantwoorden. Als Duitsland niks doet om dit beter te maken denk ik dat de poorten open gaan voor de Syrische vluchtelingen.
pi_164898593
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:23 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Of gewoon terug naar de steppe van Centraal Azie sturen?
Het land heeft een nogal kunstmatig "nationaal idee" en dat heeft al deze debiele problemen tot gevolg. Iets meer organisch en minder militaristisch zou ideaal zijn.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_164898622
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:22 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Niet op vreemd grondgebied en op deze schaal, duifje.
er iz weinig verschil met het grond gebied van zuid TR en Noord Syrie vlak gebied waar je je als guerilla organisatie nergens kan verstoppen itt bepaalde gebieden in TR zelf.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 21:31:57 #167
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164898669
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:17 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
Die heeft in z'n eentje zo'n konvooi van laatst leeggevreten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164898701
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:22 schreef IPA35 het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd zie ik weinig hoop zonder een politieke omslag waarbij de huidige staat met haar ideologische grondwet wordt afgeschaft en vervangen door iets geheel nieuws.
erdogan heeft het aangedurfd om met de PKK aan tafel te gaan om vervolgens door de Gulenist gedwarsboomd te worden door het lekken van de geheime gesprekken om vervolgens syrie te zien veranderen in een hel waarop de PKK op het idee kwam om het syrische conflict te importeren naar turkije. en daar zitten we nu midden in.

als er de politieke wil is kan alles. alleenis "vrede" nu op stand by gezet helaas en lijkt het erop dat het weer moet escaleren voor het weer deescaleert.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164898755
Ik moet wel zeggen dat Poetin een meester strateeg is. Nu dat het gaat om een duitse anti-tank wapen zal NAVO zelfs nog sneller uit elkaar vallen. Als dat gebeurt dan heeft Poetin het straks veel makkelijker in Oost-Europa. Zou mij niks verbazen als er een Erdogan-Poetin pact komt die de region verdeelt in zones van invloed.
pi_164898793
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

er iz weinig verschil met het grond gebied van zuid TR en Noord Syrie vlak gebied waar je je als guerilla organisatie nergens kan verstoppen itt bepaalde gebieden in TR zelf.
De peshmerg hebben een eeuw of wat ervaring met guerilla-oorlogen en hebben dat vlakke gebied toch echt veroverd met hun tactieken. Daarnaast is er het mentale aspect voor de Turkse bevolking. Bij teveel doden (elke is er een teveel natuurlijk) komt de kreet "wat hebben we er te zoeken?" vroeg of laat. Het was bedoeld om de rust in de grensstreek te brengen. Als het tegenovergestelde gaat gebeuren gaat het snel met het draagvlak.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 21:36:22 #171
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164898796
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:34 schreef Atak het volgende:
Ik moet wel zeggen dat Poetin een meester strateeg is. Nu dat het gaat om een duitse anti-tank wapen zal NAVO zelfs nog sneller uit elkaar vallen. Als dat gebeurt dan heeft Poetin het straks veel makkelijker in Oost-Europa. Zou mij niks verbazen als er een Erdogan-Poetin pakt komt die de region verdeelt in zones van invloed.
Ja, de NAVO gaat echt uit elkaar vallen door een Duitse ATGM :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 21:38:27 #172
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164898851
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:36 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ja, de NAVO gaat echt uit elkaar vallen door een Duitse ATGM :')
Gewoon niet meer reageren op die clown met z'n wilde wiet-hallucinaties
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164898868
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:36 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ja, de NAVO gaat echt uit elkaar vallen door een Duitse ATGM :')
Het is niet alleen een ATGM. Duitsland en Turkije zijn het over heel veel dingen niet eens vooral omdat Duitsland Turkije niet als een gelijkwaardige partner ziet. Geen probleem voor Turkije, dan gaan ze maar ergens anders vrienden maken. In ieder geval zal Duitsland nog meer invloed kwijtraken want zij hebben de YPG monster groot gemaakt. Als straks nog paar Turkse tanks geraakt worden door Duitse anti-tank wapens kijk maar wat er dan gebeurt.
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:38 schreef Szura het volgende:

[..]

Gewoon niet meer reageren op die clown met z'n wilde wiet-hallucinaties
Moet jij zeggen met zijn "de Turkse bufferzone is een fabeltje". Als iemand jou nog serieus neemt dan weet ik het ook niet meer.
pi_164898890
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

erdogan heeft het aangedurfd om met de PKK aan tafel te gaan om vervolgens door de Gulenist gedwarsboomd te worden door het lekken van de geheime gesprekken om vervolgens syrie te zien veranderen in een hel waarop de PKK op het idee kwam om het syrische conflict te importeren naar turkije. en daar zitten we nu midden in.

als er de politieke wil is kan alles. alleenis "vrede" nu op stand by gezet helaas en lijkt het erop dat het weer moet escaleren voor het weer deescaleert.
Volgens mij heeft Erdogan behoorlijk wat voor elkaar gebokst wat betreft de rechten voor de Koerden. Dit heeft rust gebracht, maar ik denk dat de Koerden zich hierdoor nu extra hard gepiepeld voelen.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164898898
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:36 schreef Jihawti het volgende:

[..]

De peshmerg hebben een eeuw of wat ervaring met guerilla-oorlogen en hebben dat vlakke gebied toch echt veroverd met hun tactieken.
de peshmerga zijn beste matties met de turken ze worden door de turken zelfs opgeleid en die vlakke gebieden heeft de PKK veroverd dankzij amerikaanse lucht bombardementen ;)

quote:
Daarnaast is er het mentale aspect voor de Turkse bevolking. Bij teveel doden (elke is er een teveel natuurlijk) komt de kreet "wat hebben we er te zoeken?" vroeg of laat. Het was bedoeld om de rust in de grensstreek te brengen. Als het tegenovergestelde gaat gebeuren gaat het snel met het draagvlak.
als het voor de Turkse staatsveiligheid is zeggen de Turken tegen de overheid go for it! ^O^ een paar meer of minder doden maakt weinig uit voor hen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164899003
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:39 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Volgens mij heeft Erdogan behoorlijk wat voor elkaar gebokst wat betreft de rechten voor de Koerden. Dit heeft rust gebracht, maar ik denk dat de Koerden zich hierdoor nu extra hard gepiepeld voelen.
de PKK koerden die zich verbonden voelen met de Koerden van Syrie voelen zich idd keihard genaaid door deze actie van Turkije, maar dat komt omdat deze Koerden Turkse overheid als hun vijand zien en voor dat soort mensen heb ik weinig empathie evenals de gemiddelde Turk. waardoor de gemiddelde Turk zegt, gewoon met gestrekte been erin gaan!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164899098
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

de PKK koerden die zich verbonden voelen met de Koerden van Syrie voelen zich idd keihard genaaid door deze actie van Turkije, maar dat komt omdat deze Koerden Turkse overheid als hun vijand zien en voor dat soort mensen heb ik weinig empathie evenals de gemiddelde Turk. waardoor de gemiddelde Turk zegt, gewoon met gestrekte been erin gaan!
Nee, dat ben ik niet met je eens. Niet elke Koerd die dit niet waardeert "voelt zich verbonden met de PKK-koerden van Syri". Ik proef echt ontzettend veel hokjes in deze discussie. Ook wat betreft Turkse burgers. Als je kritisch bent, ben je meteen een gulenist of geen echt Turk. En dan heb ik het niet eens over de verlekkerde reacties hier over minderjarige soldaten met een in elkaar gebeukt gezicht en de toekomstige vleesmolen in Mosul. En het valt me op dat die schreeuwerige oorlogsporno-houding voornamelijk van de nationalistische Turksen hier afkomt.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164899402
Erdogan probeerde zelfs PKK aan zijn kant te trekken. Uiteindelijk kwam hij erachter dat er niet te dealen is met die groepje omdat ze zich laten gebruiken door elke macht voor korte termijn winsten. Ik denk dat het kern van het probleem het volgende is: mensen bekijken het alleen van hun eigen perspectief maar stel je voor dat er een PKK staat in Syri bestaat zal er dan vrede zijn of zal de PKK proberen om bijv in Iran problemen te creeren?
pi_164899418
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:47 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Nee, dat ben ik niet met je eens. Niet elke Koerd die dit niet waardeert "voelt zich verbonden met de PKK-koerden van Syri".
de enige groep die ik hoor over deze move van turken zijn de PKK koerden, als er andere koerden/turken met een andere geluid zijn hoor ik het graag van je maar ik moet ze nog tegen komen

quote:
[quote]Ik proef echt ontzettend veel hokjes in deze discussie. Ook wat betreft Turkse burgers. Als je kritisch bent, ben je meteen een gulenist of geen echt Turk.
het is mij ontgaan dat we het hier over gulenisten hebben gehad of nep turken, zoals jij aangeeft

quote:
En dan heb ik het niet eens over de verlekkerde reacties hier over minderjarige soldaten met een in elkaar gebeukt gezicht en de toekomstige vleesmolen in Mosul. En het valt me op dat die schreeuwerige oorlogsporno-houding voornamelijk van de nationalistische Turksen hier afkomt.
vwb oorlogsporno, tja dat is nu al jaren onderdeel van dit topic. dat komt er nu eenmaal bij kijken, anders kan ik het niet maken voor je.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164899471
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 21:59 schreef Atak het volgende:
Erdogan probeerde zelfs PKK aan zijn kant te trekken. Uiteindelijk kwam hij erachter dat er niet te dealen is met die groepje omdat ze zich laten gebruiken door elke macht voor korte termijn winsten. Ik denk dat het kern van het probleem het volgende is: mensen bekijken het alleen van hun eigen perspectief maar stel je voor dat er een PKK staat in Syri bestaat zal er dan vrede zijn of zal de PKK proberen om bijv in Iran problemen te creeren?
steker nog nu beginnen ook nog eens de koerden in iran zich te roeren na de "successen" van de ypg in syrie. net als dat de pkk in turkije hebben gedaan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164899544
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 22:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

steker nog nu beginnen ook nog eens de koerden in iran zich te roeren na de "successen" van de ypg in syrie. net als dat de pkk in turkije hebben gedaan.
En het probleem is dat ethische en sektarische lijnen door elkaar lopen. Als we dat gedachtengoed volgen dan is er constant oorlog in het Midden-Oosten want waarom zou je Turkmenen en Assyrirs in Irak geen eigen staat mogen? Nee, PKK is een variabel dat alleen voor meer en grotere probleem zal zorgen. Beste zou zijn dat Barzani het FSA helpt om de PKK grondig te cleanen.
pi_164899546
pkk luisterde niet omdat ze met criminele activiteiten veel meer geld binnenslepen dan wanneer ze zouden gaan stoppen. Als ze stoppen moeten ze ineens met 10, 20 keer minder inkomen doen.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164899617
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 22:04 schreef Atak het volgende:

[..]

En het probleem is dat ethische en sektarische lijnen door elkaar lopen. Als we dat gedachtengoed volgen dan is er constant oorlog in het Midden-Oosten want waarom zou je Turkmenen en Assyrirs in Irak geen eigen staat mogen?
of de russen in oost oekraine om maar een voorbeeld te noemen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164899938
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 17:10 schreef Atak het volgende:
Overzichtje van gisteren en vandaag (tot nu toe):
[ afbeelding ]

Het FSA heeft haar territorium in 1 dag verdubbeld.
:Y)
pi_164900679
quote:
ik denk dat die video beelden niks te maken hebben met die tweet wat je hebt gepost.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164900689
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 22:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk dat die video beelden niks te maken hebben met die tweet wat je hebt gepost.
Klopt.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164900717
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 22:45 schreef HSG het volgende:

[..]

Klopt.
waar zijn die beelden van dan? nederlandse forum en alles...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164900736
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 22:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

waar zijn die beelden van dan? nederlandse forum en alles...
Van allerlei bronnen eigenlijk.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164900755
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 22:46 schreef HSG het volgende:

[..]

Van allerlei bronnen eigenlijk.
wat is daar te zien?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164900923
In de kop van de video staat vernietigde rebellen konvooi in Allepo.
pi_164900934
IvanSidorenko1 twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 22:36:58 #Syria #Aleppo the Artillery College Front is going horribly wrong for #SAA hopefully #SAA Can turn it around. reageer retweet
pi_164901000
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 22:53 schreef KebabRemovalTeam het volgende:
In de kop van de video staat vernietigde rebellen konvooi in Allepo.
thanks
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164901237
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 22:53 schreef ClapClapYourHands het volgende:
IvanSidorenko1 twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 22:36:58 #Syria #Aleppo the Artillery College Front is going horribly wrong for #SAA hopefully #SAA Can turn it around. reageer retweet
ja joh de assadisten zitten zwaar te kutten daar, ondanks alle russische bombardementen kunnen ze dat gat niet dichten, nu gooien ze de "elite" tiger forces er tegenaan, maar nog steeds nauwelijks beweging op het front.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164901257
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja joh de assadisten zitten zwaar te kutten daar, ondanks alle russische bombardementen kunnen ze dat gat niet dichten, nu gooien ze de "elite" tiger forces er tegenaan, maar nog steeds nauwelijks beweging op het front.
Mja als zelfs Ivan zegt dat het kut gaat dan gaat het echt kut.
pi_164901347
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja joh de assadisten zitten zwaar te kutten daar, ondanks alle russische bombardementen kunnen ze dat gat niet dichten, nu gooien ze de "elite" tiger forces er tegenaan, maar nog steeds nauwelijks beweging op het front.
1 BMP sturen, 20 mannetjes er achteraan. Uur later, 1 BMP sturen, 20 mannetjes er achteraan etc etc :') :')
pi_164901349
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:06 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Mja als zelfs Ivan zegt dat het kut gaat dan gaat het echt kut.
dat zuid aleppo is een gehakt molen voor beide kampen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164901408
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat zuid aleppo is een gehakt molen voor beide kampen.
Valt me mee dat de rebellen genoeg strijders hebben. Ze blijven maar binnenstromen. En dan gebruiken de rebellen nog shocktroopers ook nog.
pi_164901412
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:09 schreef BEFEM het volgende:

[..]

1 BMP sturen, 20 mannetjes er achteraan. Uur later, 1 BMP sturen, 20 mannetjes er achteraan etc etc :') :')
ach ja, de russen leveren de BMPs en de iraniers de kannonenvoer sjia jihadis, alles is inwisselbaar en niemand zal ze missen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164901472
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Valt me mee dat de rebellen genoeg strijders hebben. Ze blijven maar binnenstromen. En dan gebruiken de rebellen nog shocktroopers ook nog.
aleppo is voor de rebellen eigenlijk do or die, daarom wordt er zoveel op ingezet, man als materiaal, hoewel ze niet meer verder kunnen door de bombardementen worden ze ook niet teruggedrongen wat het eigenlijk een soort van een overwinning maakt voor hun.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164901479
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

ach ja, de russen leveren de BMPs en de iraniers de kannonenvoer sjia jihadis, alles is inwisselbaar en niemand zal ze missen.
Dan nog, wat is het nut ervan? Tis niet dat ze er iets mee bereiken ofzo. Beter een grote aanval met veel slachtoffers die inwisselbaar zijn en wl resultaat halen.

Ik vraag me oprecht af of mensen in die omgeving nou veel dommer zijn dan anderen. Wie bedenkt zoiets?

Deze tactieken werden op grote schaal 100 jaar geleden in Europa gebruikt.
pi_164901506
er zijn kennelijk een aantal rebellen blijven hangen in darayya

IvanSidorenko1 twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 22:50:18 #Syria #Daria There are around 200 armed men in #Darayya still & caused #SAA several casualties due to sniping. https://t.co/6amZovS0Lk reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 23:22:11 #204
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164901701
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:15 schreef Slayage het volgende:
er zijn kennelijk een aantal rebellen blijven hangen in darayya

IvanSidorenko1 twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 22:50:18 #Syria #Daria There are around 200 armed men in #Darayya still & caused #SAA several casualties due to sniping. https://t.co/6amZovS0Lk reageer retweet
Die gaan platgegooid worden
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164901717
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja joh de assadisten zitten zwaar te kutten daar, ondanks alle russische bombardementen kunnen ze dat gat niet dichten, nu gooien ze de "elite" tiger forces er tegenaan, maar nog steeds nauwelijks beweging op het front.
Gewoon omsingelen en laten uithongeren. Moet je kijken hoe snel het dan gaat.
mon citoyens vous serez unis.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 23:27:29 #206
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164901865
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:22 schreef HSG het volgende:

[..]

Gewoon omsingelen en laten uithongeren. Moet je kijken hoe snel het dan gaat.
De stad is ook nog steeds omsingeld, er komt geen 'rebellen'konvooi door. Alles wat beweegt wordt op die km2 daar kapot geknald, over en weer.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164902128
AhmadAlkhtiib twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 23:27:03 #Turkish warplanes launched air raids on #YPG #SDF location near #Amarnah and Ein Albyda south of #Jarablus https://t.co/G272RvwddS reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164902154
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:22 schreef Szura het volgende:

[..]

Die gaan platgegooid worden
probeer die enkele sniper maar te vinden in die puinhoop :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164902299
pkk gaat los, 4 raket inslagen bij diyarbakir airport. maak er maar syrie/irak/turkije topic van :P

MirlivaMKA twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 23:34:41 Son dakika :4 roket #Diyarbakir havalimani blgesini vurdu reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164902426
In Noord-Syrie gaan ze pijn lijden, geen berg waar ze zich kunnen verstoppen.
Ik zeg gewoon alle F16's wat je hebt tegelijkertijd daar sturen om te bombarderen. In een keer, hele bommentapijt aanleggen daar.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zondag 28 augustus 2016 @ 00:01:09 #211
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164902616
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:48 schreef Slayage het volgende:
pkk gaat los, 4 raket inslagen bij diyarbakir airport. maak er maar syrie/irak/turkije topic van :P

MirlivaMKA twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 23:34:41 Son dakika :4 roket #Diyarbakir havalimani blgesini vurdu reageer retweet
Wat een waanzin :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164902646
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:52 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
In Noord-Syrie gaan ze pijn lijden, geen berg waar ze zich kunnen verstoppen.
Ik zeg gewoon alle F16's wat je hebt tegelijkertijd daar sturen om te bombarderen. In een keer, hele bommentapijt aanleggen daar.
het probleem is dat kennelijk de pkk ten oosten van de eufraat zit nu terwijl hun proxys, ten westen van de eufraat het gevecht aangaan. zo lijdt je als organisatie weinig schade. best silm eigenlijk ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164902658
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:52 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
In Noord-Syrie gaan ze pijn lijden, geen berg waar ze zich kunnen verstoppen.
Ik zeg gewoon alle F16's wat je hebt tegelijkertijd daar sturen om te bombarderen. In een keer, hele bommentapijt aanleggen daar.
Want de YPG is zoveel vervelender dan de staat die IS van wapens voorzag en nu haar laatste corridor dreigde kwijt te raken.
pi_164902717
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 00:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

het probleem is dat kennelijk de pkk ten oosten van de eufraat zit nu terwijl hun proxys, ten westen van de eufraat het gevecht aangaan. zo lijdt je als organisatie weinig schade. best silm eigenlijk ;)
Gewoon het westen van de eufraat ook bombarderen. Die gasten gaan via het westen van de eufraat Turkije binnen en plegen aanslagen zoals jezelf net gedeeld hebt.
ypg/pkk helemaal stuk maken, waar dan ook.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164902761
Conflicts twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 23:28:19 SYRIA: ISIS SVBIED detonates at a SDF defensive position near Manbij, northern Syria. https://t.co/4AIJjXVirE reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164902779
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 00:02 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Want de YPG is zoveel vervelender dan de staat die IS van wapens voorzag en nu haar laatste corridor dreigde kwijt te raken.
Ieder land moet gewoon haar eigen terroristen aanpakken. Ik zie de ETA geen aanslagen plegen in Turkije, dus doet Turkije niks tegen de ETA. En zo doet Spanje om dezelfde redenen niks tegen de pkk bij wijze van spreken.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164902893
Conflicts twitterde op zondag 28-08-2016 om 00:08:49 MORE: Initial reports suggest no casualties in rocket attack on #Turkey's Diyarbakir airport - @AlArabiya_Eng reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164902954
@CNNTURK_ENG: #BREAKING Police check point at #Diyarbakır Airport attacked by rockets, ambulances dispatched to scene #Turkey https://t.co/eA0HNL6JNY


Wanneer zal de eerste aanslag in Ankara en of Istanbul plaatsvinden? Ik zeg deze aankomende week nog!
pi_164903030
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 00:15 schreef JubaUrbicus het volgende:
@CNNTURK_ENG: #BREAKING Police check point at #Diyarbakır Airport attacked by rockets, ambulances dispatched to scene #Turkey https://t.co/eA0HNL6JNY

Wanneer zal de eerste aanslag in Ankara en of Istanbul plaatsvinden? Ik zeg deze aankomende week nog!
er zijn daar al genoeg aanslagen geweest
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164903059
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 00:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

er zijn daar al genoeg aanslagen geweest
Ik denk dat PKK nu nog meer aanslagen gaat plegen als tegenreactie op de Eufraat offensief.
pi_164903070
4rj1n twitterde op zondag 28-08-2016 om 00:12:15 Turkish UAVs flying over SDF positions as Turkish airstrikes targets SDF south of Jarablus tonight.v @13cudi_ez#TwitterKurds #Syria reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164903282
@RamiAILoIah: I am hoping #Turkey cleanses YPG from all north #Syria and executes calan in Kobani.. Will be the victory of the century.. #TwitterKurds
pi_164903360
Al die onrust is ook niet goed voor het toerisme in het land.
Je ziet het al in Brussel, veel ondernemers houden het hoofd niet boven water, en ik denk dat de dreiging in Belgi een stuk lager ligt als in Turkije
pi_164903424
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 00:07 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Ieder land moet gewoon haar eigen terroristen aanpakken. Ik zie de ETA geen aanslagen plegen in Turkije, dus doet Turkije niks tegen de ETA. En zo doet Spanje om dezelfde redenen niks tegen de pkk bij wijze van spreken.
Gisteren was de laatste keer dat Nederlandse terroristen in het openbaar bijeenkwamen.
  zondag 28 augustus 2016 @ 01:14:30 #225
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164903999
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 00:41 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Gisteren was de laatste keer dat Nederlandse terroristen in het openbaar bijeenkwamen.
Moeten we de AIVD bellen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164904029
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 01:14 schreef Szura het volgende:

[..]

Moeten we de AIVD bellen?
die doen toch niks, zie de aanslagen in Brussel , terwijl ze gebeld werden door Turkije.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164904038
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 01:15 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

die doen toch niks, zie de aanslagen in Brussel , terwijl ze gebeld werden door Turkije.
Marokkaanse inlichtingendiensten bedoel je.
pi_164904057
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 01:16 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Marokkaanse inlichtingendiensten bedoel je.
Het was een Syrieganger die opgepakt werd in Turkije en in het vliegtuig gezet werd naar Nederland.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zondag 28 augustus 2016 @ 01:18:39 #229
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164904070
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 01:15 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

die doen toch niks, zie de aanslagen in Brussel , terwijl ze gebeld werden door Turkije.
Het ligt daar veel genuanceerder.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164904076
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 01:14 schreef Szura het volgende:

[..]

Moeten we de AIVD bellen?
Vorig jaar was de koning er zelfs nog bij, dus ik denk dat de AIVD wel van hun bestaan afweet. Ze zijn ook nogal bejaard en slecht ter been.
pi_164904195
Zou iemand de topic even willen opschonen? -O-
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164904314
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 20:36 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik was eigenlijk eerst meer pro YPG en SDF dan ik nu ben omdat ze eerst goed bezig waren tegen IS. Daarna gingen ze stoer doen in Hasakeh en werden hun ambities te groot.

Ik snap dat Turkije geen verlengstuk van de PKK of in ieder geval een partij met veel aanhang voor de PKK aan hun gehele grens wil. Wat dat betreft snap ik hun invasie prima. Ik vind alleen wel dat Turkije na afloop de integriteit van Syri moet respecteren en zich terugtrekken en hun FSA proxies moet verbieden de SAA aan te vallen.
Lmao
  zondag 28 augustus 2016 @ 02:17:00 #233
440653 BarryOSeven
Fiat justitia ruat caelum
pi_164904670
Turkije schijnt bij Kobane binnengevallen te zijn met zo'n 50 tanks. Lijden zware verliezen.

pi_164904778
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 02:17 schreef BarryOSeven het volgende:
Turkije schijnt bij Kobane binnengevallen te zijn met zo'n 50 tanks. Lijden zware verliezen.

Turkije is slecht bezig, een koerdisch dorp aanvallen.... :X
pi_164905002
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 02:17 schreef BarryOSeven het volgende:
Turkije schijnt bij Kobane binnengevallen te zijn met zo'n 50 tanks. Lijden zware verliezen.

Kan iemand dit bevestigen? Zijn dit geen oude beelden?
pi_164905023
quote:
8s.gif Op zondag 28 augustus 2016 03:16 schreef Peunage het volgende:

[..]

Kan iemand dit bevestigen? Zijn dit geen oude beelden?
nog steeds die ene tank die ze verloren hebben, nee?
Ich glaube, dass es manchmal nicht gengend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schne Augen weinen
  zondag 28 augustus 2016 @ 07:42:36 #237
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164905426
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 00:05 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Gewoon het westen van de eufraat ook bombarderen. Die gasten gaan via het westen van de eufraat Turkije binnen en plegen aanslagen zoals jezelf net gedeeld hebt.
ypg/pkk helemaal stuk maken, waar dan ook.
Net zoals Turkije ten oosten van de Eufraat IS sympathisanten het land in liet gaan.
Wat is dan precies het verschil vraag ik me af?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164905747
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 03:22 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

nog steeds die ene tank die ze verloren hebben, nee?
Het zijn ouwe beelden maar dat kan je sowieso al raden omdat de video overdag is opgenomen terwijl ze claimen dat Turkije in de nacht Kobane is ingetrokken. Wat de Koerden allemaal claimen zou ik met een korrel zout nemen. De aankomende tijd zal er door die kliek alleen maar incorrecte info gepompt worden.
pi_164906234
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 02:17 schreef BarryOSeven het volgende:
Turkije schijnt bij Kobane binnengevallen te zijn met zo'n 50 tanks. Lijden zware verliezen.

ze hebben atm daar in kobane niks te zoeken, er zijn heel veel geruchten gaande.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164906278
hier wordt beweerd dat een tank wordt uitgeschakeld bij jarablus.

is dat arabisch wat ze spreken?

DrPartizan_ twitterde op zondag 28-08-2016 om 01:42:47 Turkish tank destroyed by SDF today in #Jarablus countryside, during Turkish attack launched on SDF positions. https://t.co/ynAx7QWzrh reageer retweet
wat is "dolum tesisis"?



[ Bericht 30% gewijzigd door Slayage op 28-08-2016 10:10:20 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164906345
markito0171 twitterde op zondag 28-08-2016 om 09:50:25 #Turkey killed 20 people or #SDF forces south of #Syria's Jarablus town with airstrikes reageer retweet
Wow.

quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 10:04 schreef Slayage het volgende:
hier wordt beweerd dat een tank wordt uitgeschakeld bij jarablus.

is dat arabisch wat ze spreken?

DrPartizan_ twitterde op zondag 28-08-2016 om 01:42:47 Turkish tank destroyed by SDF today in #Jarablus countryside, during Turkish attack launched on SDF positions. https://t.co/ynAx7QWzrh reageer retweet
Koerdisch sprekende "Arabieren" zijn het.
pi_164906403
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 10:16:53 #243
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164906405
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 10:04 schreef Slayage het volgende:
hier wordt beweerd dat een tank wordt uitgeschakeld bij jarablus.

is dat arabisch wat ze spreken?

DrPartizan_ twitterde op zondag 28-08-2016 om 01:42:47 Turkish tank destroyed by SDF today in #Jarablus countryside, during Turkish attack launched on SDF positions. https://t.co/ynAx7QWzrh reageer retweet
wat is "dolum tesisis"?

Klinkt totaal niet als Arabisch als je het mij vraagt, maar goed dat kan JubaUrbicus beter beoordelen.
pi_164906534
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 10:16 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Klinkt totaal niet als Arabisch als je het mij vraagt, maar goed dat kan JubaUrbicus beter beoordelen.
als dat zo zou zijn zou dat impliceren dat de ypg liegt dat ze zijn teruggetrokken ten oosten van de eufraat (dus amerikaanse orders niet hebben opgevolgd) en dat zou dan betekenen als de amerikanen hun woord houden dat de amerikaanse backing van de ypg klaar is. hard to believe eerlijk gezegd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164906637
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 10:30:08 @QalaatAlMudiq #FSA advancing Southwards took also Dabis(ah) from #SDF. https://t.co/0Tth5owDh8 reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 10:28:24 Aftermath pics of Turkish bombardment of SDF controlled 'Amarneh south of Jarablus https://t.co/rGz4FNA8Bq reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 10:31:33 Breaking. #FSA took over Amarnah from #SDF after 2 days of clashes. #EuphratesShieldhttps://t.co/rdfWhUTKmc reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164906665
Turkish bombardment kills 20 civilians in Syria

https://www.yahoo.com/new(...)social-sh&soc_trk=tw

quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 10:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

als dat zo zou zijn zou dat impliceren dat de ypg liegt dat ze zijn teruggetrokken ten oosten van de eufraat (dus amerikaanse orders niet hebben opgevolgd) en dat zou dan betekenen als de amerikanen hun woord houden dat de amerikaanse backing van de ypg klaar is. hard to believe eerlijk gezegd.
Hoezo liegt? In jarablus wonen ook Koerden he en dus doen die locals ook mee met sdf. Of moeten alle Koerden terug naar west Eufrat? En dus ook de mensen die in Europa wonen? :')
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164906689
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 10:35 schreef mrstylo het volgende:

Hoezo liegt? In jarablus wonen ook Koerden he en dus doen die locals ook mee met sdf. Of moesten alle Koerden terug? En dus ook de mensen die in Turkije, Iran en Irak wonen? :')
je suggereert dat het random koerdisch sprekende mensen zijn die niks met de ypg te doen hebben daar toevallig waren toen die raket inslag kwam?

kan jij het verstaan overigens?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164906743
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 10:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

je suggereert dat het random koerdisch sprekende mensen zijn die niks met de ypg te doen hebben daar toevallig waren toen die raket inslag kwam?

kan jij het verstaan overigens?
Niets toevallig aan. Niet iedere Koerd is per definitie een YPG'er. Zij zijn gewoon locals. Mensen dus die daar wonen. En ik versta hem niet. Zij( Koerden uit Syri en Turkije) praten sowieso andere dialect.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164906812
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 10:04 schreef Slayage het volgende:
wat is "dolum tesisis"?

Dolum = vulling ('doldurmak' -> vullen). Die faciliteiten (Konyaaltı, Antalya) liggen aan de kust, waar er pijpleidingingen zijn en tankstations en brandstofopslag en zo. Bij zo'n dolum tesisi kun je dus brandstof tanken.

Denk ik, eh.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-08-2016 10:44:38 ]
pi_164906824
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 10:40 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Niets toevallig aan. Niet iedere Koerd is per definitie een YPG'er. Zij zijn gewoon locals. Mensen dus die daar wonen. En ik versta hem niet. Zij( Koerden uit Syri en Turkije) praten sowieso andere dialect.
lijkt een aanname dat dat het random burgers zijn, maar zou fijn zijn als iemand het kon vertalen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164906835
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 10:44 schreef zarGon het volgende:

[..]

Dolum = vulling ('doldurmak' -> vullen). Die faciliteiten (Konyaaltı, Antalya) liggen aan de kust, waar er pijpleidingingen zijn en tankstations en brandstofopslag en zo. Bij zo'n dolum tesisi kun je dus brandstof tanken.

Denk ik, eh.
ja de letterlijke betekenis is helder, maar dolum van wat, vroeg ik me af. zou brandstof kunnen zijn idd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164906871
Koerdische bronnen kan je meestal als volgt interpreteren:
-Als ze zeggen dat ze 10 vechters kwijt zijn dan moet je dat getal vermenigvuldigen met 2 om het echte getal te weten.
-Als ze zeggen dat chemische wapens gebruikt zijn betekent dit "buitenlandse machten help mij ik word in de pan gehakt".
-"Burgers zijn gedood": ik begin te verliezen dus ik moet modder gooien.

Het nadeel van zulke absurde uitspraken is dat over tijd niemand het woord van de Koerden meer serieus neemt.
pi_164906946
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164906949
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 10:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

lijkt een aanname dat dat het random burgers zijn, maar zou fijn zijn als iemand het kon vertalen.
Ik zeg ook niet dat het burgers zijn. Ik denk zelf meer sdf strijders. Is alleen een aanname om te zeggen dat het ypgers zijn. Want een Koerdische strijder in Syri is niet per definitie een ypger.

Dit las ik op twitter over de vertaling:
@GissiSim No, he says "long live Jarablus Council". A Kurd in JMC, thats all! ;)
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164906985
Het gaat rap zo. Ze blijven maar doorstoten. :9

taylieli twitterde op zondag 28-08-2016 om 10:54:33 📌#fsa backed by #Turkish army has captured Kuthsuk Dabisah village, 2 km SW of AinAlBaydah village in early morning https://t.co/CEeDEpge4K reageer retweet
pi_164907055
Ze lijken dus zuidwaarts te trekken, ik had verwacht dat ze zo snel mogelijk de algehele grens tussen Azaz en Jarabulus zouden overnemen (dus westwaards). Hm...
pi_164907116
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 10:53 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Ik zeg ook niet dat het burgers zijn. Ik denk zelf meer sdf strijders. Is alleen een aanname om te zeggen dat het ypgers zijn. Want een Koerdische strijder in Syri is niet per definitie een ypger.

Dit las ik op twitter over de vertaling:
@GissiSim No, he says "long live Jarablus Council". A Kurd in JMC, thats all! ;)
een koerdische sdf er is een ypg er dude. als er al een onderscheid is, wat is dan de onderscheid tussen een koerdische sdf er en een koerdische ypg er? beseffende dat het sdf een overkoepelende orgaan is waarin de ypg ook zit.

ik zal een pkk militant uit iran citeren voor je uit een artikel een paar topics terug: "het is allemaal pkk, wanneer ik in iran zit ben ik pjak, waaneer ik in turkije zit ben ik pkk en wanneer ik in syrie zit ben ypg" er zit geen enkel verschil tussen.

daarnaast is de "jarablus coucil" gecreeerd door de pkk het is 1van de vele namen die ze hebben gecreeerd, net als de "manbij councel", de "ypg" "ypj" "pyd" en dan zijn dit alleen al de syrische takken die ze onder de pkk paraplu hebben geplaatst.

en er is in dat filmpje veel meer gezegd dan long live jarablus militairy councel ;)

maarja maakt weinig uit uiteraard. het gaat erom wat gaan de amerikanen gaan doen, nu de militie die zij een week terug nog steunden in open oorlog is geraakt tegen een navo "bondgenoot" en duidelijk niet ten oosten van de eufraat is gegaan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907128
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:00 schreef zarGon het volgende:
Ze lijken dus zuidwaarts te trekken, ik had verwacht dat ze zo snel mogelijk de algehele grens tussen Azaz en Jarabulus zouden overnemen (dus westwaards). Hm...
dat is een andere groep die dat doet. gisteren ook een groep zuidwaards een groep westwaards
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907165
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:00 schreef zarGon het volgende:
Ze lijken dus zuidwaarts te trekken, ik had verwacht dat ze zo snel mogelijk de algehele grens tussen Azaz en Jarabulus zouden overnemen (dus westwaards). Hm...
Dat zou geen goeie strategie zijn. Als de YPG meer territorium neemt zal dat alleen moeilijk zijn voor Turkije want ISIS bombarderen is makkelijker dan YPG bombarderen vanwege PR.
pi_164907192
Bedoeling is dat alles blauw en rood wordt. :7

pi_164907218
Beste strategie zou zijn dan Turkije de YPG in tween deelt door alles in te nemen aan de Eufraat rivier. Alles aan het westen van de Eufraat rivier zit dan als een rat in de val.
pi_164907236
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

een koerdische sdf er is een ypg er dude. als er al een onderscheid is, wat is dan de onderscheid tussen een koerdische sdf er en een koerdische ypg er? beseffende dat het sdf een overkoepelende orgaan is waarin de ypg ook zit.

ik zal een pkk militant uit iran citeren voor je uit een artikel een paar topics terug: "het is allemaal pkk, wanneer ik in iran zit ben ik pjak, waaneer ik in turkije zit ben ik pkk en wanneer ik in syrie zit ben ypg" er zit geen enkel verschil tussen.

daarnaast is de "jarablus coucil" gecreeerd door de pkk het is 1van de vele namen die ze hebben gecreeerd, net als de "manbij councel", de "ypg" "ypj" "pyd" en dan zijn dit alleen al de syrische takken die ze onder de pkk paraplu hebben geplaatst.

en er is in dat filmpje veel meer gezegd dan long live jarablus militairy councel ;)

maarja maakt weinig uit uiteraard. het gaat erom wat gaan de amerikanen gaan doen, nu de militie die zij een week terug nog steunden in open oorlog is geraakt tegen een navo "bondgenoot" en duidelijk niet ten oosten van de eufraat is gegaan.
Who cares wat die PKK militant vindt? Is maar 1 van de vele Koerden.
Verschillen zijn er zeker wel. Een Koerdische YPG'er vecht voor rojava en een Koerdische sdf'er voor zijn stad, dus echt een local. En alle sdf'er ten westen van Eufraat is nu een local. Dat zegt de ypg zelf en zelfs de Amerikanen zeggen dat.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164907247
de flower power militie is een populaire frame.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907266
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:10 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Who cares wat die PKK militant vindt? Is maar 1 van de vele Koerden.
Verschillen zijn er zeker wel. Een Koerdische YPG'er vecht voor rojava en een Koerdische sdf'er voor zijn stad, dus echt een local. En alle sdf'er ten westen van Eufraat is nu een local. Dat zegt de ypg zelf en zelfs de Amerikanen zeggen dat.
PKK-lover.
pi_164907277
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:10 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Who cares wat die PKK militant vindt? Is maar 1 van de vele Koerden.
Verschillen zijn er zeker wel. Een Koerdische YPG'er vecht voor rojava en een Koerdische sdf'er voor zijn stad, dus echt een local. En alle sdf'er ten westen van Eufraat is nu een local. Dat zegt de ypg zelf en zelfs de Amerikanen zeggen dat.
iedereen zegt wat hun uitkomt , list en bedrog is onderdeel van oorlogsvoering ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907304
De PKK YPG feministen gebruikt dus ook kindsoldaten: _O-

pi_164907311
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 10:55:16 #EuphratesShield: #FSA claims now control of Qusa & Balaban from #SDF, now 14.5 km S. of #Jarablus.https://t.co/W2dq4V8yur reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907412
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 11:22:04 #269
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164907456
Amerika :')
Kan me niet voorstellen dat alle schakels in de Amerikaanse chain of command en de coalitietop blij zijn met deze ontwikkelingen tov SDF.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164907518
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:22 schreef Szura het volgende:
Amerika :')
Kan me niet voorstellen dat alle schakels in de Amerikaanse chain of command en de coalitietop blij zijn met deze ontwikkelingen tov SDF.
Maar wat verwachtten zij dan?
pi_164907532
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:22 schreef Szura het volgende:
Amerika :')
Kan me niet voorstellen dat alle schakels in de Amerikaanse chain of command en de coalitietop blij zijn met deze ontwikkelingen tov SDF.
idd, ze zitten al sinds dag 1 onderling te bekvechten hoe ze te werk moeten gaan in syrie, dit is gewoon weer een nieuw hoofdstuk van dat gevecht
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907545
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:25 schreef zarGon het volgende:

[..]

Maar wat verwachtten zij dan?
heb je die tweets van charles lister niet gelezen? ze hebben geen idee waar ze mee bezig zijn in syrie...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907564
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:00 schreef zarGon het volgende:
Ze lijken dus zuidwaarts te trekken, ik had verwacht dat ze zo snel mogelijk de algehele grens tussen Azaz en Jarabulus zouden overnemen (dus westwaards). Hm...
Militair is een brede front onhandig. Je moet dan meer verdedigen, minder mobiel leger. En ypg is dan de grootste dreiging.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_164907566
De VS heeft een grove fout begaan door een anti-Turkse rebellengroep te supporten op de grens van Turkije. Dit was gewoon een formule voor een fiasco en dat werd ook vaak genoeg gezegd. Nu is het zaak dat de VS zijn fouten terugdraait en de YPG afschrijft als partner.
pi_164907573
zozo. ik denk dat ze moeten uitvogelen wat hun masterplan nu zal zijn.

RudawEnglish twitterde op zondag 28-08-2016 om 11:19:06 Kurdish #YPG forces issue statement, saying restraint approach will be pursued, priority remains to be #ISIS for them, not Turkish forces. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907616
Maar Turkije is zijn leopards aan het mobiliseren.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  zondag 28 augustus 2016 @ 11:31:46 #277
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164907644
Turkije moet gewoon richting Manbij trekken en als het moet gewoon die terroristen weer in Kobani vastzetten.
pi_164907651
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:30 schreef Mathemaat het volgende:
Maar Turkije is zijn leopards aan het mobiliseren.
daar is nog weinig over bekend hoe of wat
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907652
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:30 schreef Mathemaat het volgende:
Maar Turkije is zijn leopards aan het mobiliseren.
Daar zal Duitsland niet blij mee zijn. Die tanks mogen niet op het zuidelijke front gebruikt worden maar Duitsland heeft sowieso niet veel te willen. Het YPG-fiasco is mede door Duitsland.
pi_164907664
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:32 schreef Atak het volgende:

[..]

Daar zal Duitsland niet blij mee zijn. Die tanks mogen niet op het zuidelijke front gebruikt worden maar Duitsland heeft sowieso niet veel te willen. Het YPG-fiasco is mede door Duitsland.
is dat zo?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907680
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

daar is nog weinig over bekend hoe of wat
Waarom zeg je dat? Die tanks zijn al aangekomen in GaziAntep.
pi_164907689
zelfde beweging als gisteren zuid als west

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 28-08-2016 om 11:32:45 #EuphratesShield: #FSA also advancing westwards as it seized Balwiran from #ISIS. https://t.co/iv0wel1UUA reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907700
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:33 schreef Atak het volgende:

[..]

Waarom zeg je dat? Die tanks zijn al aangekomen in GaziAntep.
ja klopt en dat is het enige wat we weten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907737
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja klopt en dat is het enige wat we weten
Wat meer wil je weten dan? Serienummer?
  zondag 28 augustus 2016 @ 11:36:09 #285
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164907741
sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 10:19:43 Turkish artillery target Mosaka village in Rajo district, Efrin in north-west Syria reageer retweet
pi_164907785
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:35 schreef Atak het volgende:

[..]

Wat meer wil je weten dan? Serienummer?
waar / wat / of ze wat gaan doen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907793
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:36 schreef ClapClapYourHands het volgende:
sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 10:19:43 Turkish artillery target Mosaka village in Rajo district, Efrin in north-west Syria reageer retweet
das de enige tweet waar dat beweerd wordt, korrel zout
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907817
amarnah

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907828
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907841
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

waar / wat / of ze wat gaan doen
Daar kom je achter als ze in de battlespace zijn. Dat gaan ze niet van te voren vrijgeven pipo.
  zondag 28 augustus 2016 @ 11:40:47 #291
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164907848
Netherlands demanding Turkey to work with the Kurds in Syria
http://aranews.net/2016/0(...)ey-work-kurds-syria/

Ff lachen jongens.
pi_164907869
quote:
99s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

daar is nog weinig over bekend hoe of wat
Natuurlijk is daar weinig over bekend. Maar ze staan nu in gazientep. Wat heel erg merkwaardig is.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_164907902
Hopelijk kunnen ze die vluchtelingenkampen in Turkije verplaatsen naar die nieuwe 'Turkse zone'. :)
pi_164907909
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:32 schreef Atak het volgende:

[..]

Daar zal Duitsland niet blij mee zijn. Die tanks mogen niet op het zuidelijke front gebruikt worden maar Duitsland heeft sowieso niet veel te willen. Het YPG-fiasco is mede door Duitsland.
Boeien wat Duitsland ervan vindt
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_164907915
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:40 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Netherlands demanding Turkey to work with the Kurds in Syria
http://aranews.net/2016/0(...)ey-work-kurds-syria/

Ff lachen jongens.
net als de amerikanen hebben de nederlanders geen idee waar ze het over hebben.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907928
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2016 11:42 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Hopelijk kunnen ze die vluchtelingenkampen in Turkije verplaatsen naar die nieuwe 'Turkse zone'. :)
Zeg dat nou niet. Dan worden de Koerden boos hoor als de vluchtelingen teruggaan. Pas maar op.
pi_164907947
spoils

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 28 augustus 2016 @ 11:45:04 #298
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164907955
SDF wordt wel teruggedreven tot achter de Sajur rivier. Dit was te verwachten. Die linie is wel beter te verdedigen voor ze.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
  zondag 28 augustus 2016 @ 11:46:10 #299
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164907973
sayed_ridha twitterde op zondag 28-08-2016 om 11:41:12 Turkish backed rebels capture Balwiran west of Jarablus reageer retweet
Iemand die het kan vinden op de map?
pi_164907976
de flower power militie

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164907981
slot
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')