abonnement Unibet Coolblue
pi_164853885
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164853930
TT pikkert! ik ga klagen bij timmm!!!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164853947
@RudawEnglish: Turkey shells north Manbij, possibly using chemical weapons claims YPG https://t.co/kngFV4oU6O via @RudawEnglish
pi_164853958
quote:
10s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:39 schreef Slayage het volgende:
TT pikkert! ik ga klagen bij timmm!!!
:') :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164854001
@RamiAILoIah: #BreakingNews #Turkey's air-forces struck multiple YPG terror group targets in Tell Rifaat / Menagh south Azaz.. #Syria #TwitterKurds
pi_164854004
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:39 schreef JubaUrbicus het volgende:
@RudawEnglish: Turkey shells north Manbij, possibly using chemical weapons claims YPG https://t.co/kngFV4oU6O via @RudawEnglish
ypg vernietigen! *O*
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164854061
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:39 schreef JubaUrbicus het volgende:
@RudawEnglish: Turkey shells north Manbij, possibly using chemical weapons claims YPG https://t.co/kngFV4oU6O via @RudawEnglish
say what? turkije heeft een geheim chemische wapenprogramma en gebruikt dat nu terwijl de hele wereld mee kijkt, srsly? :') :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164854092
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

say what? turkije heeft een geheim chemische wapenprogramma en gebruikt dat nu terwijl de hele wereld mee kijkt, srsly? :') :') :')
Rudaw neem ik altijd met een korreltje zout.
pi_164854128
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

say what? turkije heeft een geheim chemische wapenprogramma en gebruikt dat nu terwijl de hele wereld mee kijkt, srsly? :') :') :')
Je weet maar nooit wat die Erdolf in petto heeft. Net als Hitler met de Joden.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164854135
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:43 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Rudaw neem ik altijd met een korreltje zout.
dit is 1 van de meest belachelijke dingen die ik ooit heb gelezen tijdens dit conflict :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164854152
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:44 schreef HSG het volgende:

[..]

Je weet maar nooit wat die Erdolf in petto heeft. Net als Hitler met de Joden.
jij doet ook heel hard je best om het niveau hier hoog te houden heh :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164854183
Duitse politici mochten niet naar de vliegtuigen vanwege de Armeense genocide slayage. Daarom gaan die vliegtuigen weg daar.
pi_164854208
Ik kwam dit tegen in mijn feed:

@CNN: Meth is seeping into Baltimore's streams, and now plants and bugs are getting addicted https://t.co/06QL0xM8s6 https://t.co/ALmDqIRC6V


Omg
pi_164854259
Die Duitse vliegtuigen hielpen de YPG alleen maar. Terecht dat ze nu optieven want er is nu een open seizoen op zwijnen. :@
pi_164854262
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:46 schreef BEFEM het volgende:
Duitse politici mochten niet naar de vliegtuigen vanwege de Armeense genocide slayage. Daarom gaan die vliegtuigen weg daar.
als dat de reden is waarom ze hun steun aan de coalitie terugtrekken good riddance :W
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164854299
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit is 1 van de meest belachelijke dingen die ik ooit heb gelezen tijdens dit conflict :D
Tijdens die oorlog om de Mosul dam met ISIS hebben ze echt te vaak gelogen dat het gewoon lachwekkend werd.
pi_164854313
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

als dat de reden is waarom ze hun steun aan de coalitie terugtrekken good riddance :W
Dat doen ze niet. Ze verplaatsen ze naar Jordani. Lijkt me niet meer dan logisch dat politici hun eigen vliegtuigen mogen bezoeken...
pi_164854358
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:49 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dat doen ze niet. Ze verplaatsen ze naar Jordani. Lijkt me niet meer dan logisch dat politici hun eigen vliegtuigen mogen bezoeken...
what ever. aufwiedersehen :W
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164854466
het wordt steeds leuker ook mbt de timing

quote:
Top Turkish, Russian soldiers to meet in Ankara

The chiefs of general staff of Turkey and Russia will meet in Ankara on Aug. 26, two days after the Turkish Armed Forces (TSK) launched a cross-border operation into northern Syria along with Syrian moderate groups, the Anadolu Agency reported on Aug 25.

Turkish Chief of General Staff Gen. Hulusi Akar will host his Russian counterpart Gen. Valery Gerasimov at the country’s military headquarters, the agency said, without giving details.

The meeting between the two top soldiers comes as part of the normalization in ties between Ankara and Moscow, which also agreed recently to increase cooperation in Syria. A mechanism composed of diplomats, soldiers and intelligence to coordinate the fight against the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL) as well as the political transition process in Syria has been set by the two countries.

Gerasimov’s visit comes shortly after the Free Syrian Army (FSA) seized control of Jarablus from ISIL with the support of the Turkish army. The operation was believed to continue until the Turkish-Syrian border is fully cleared of ISIL elements. Russia did not oppose the operation but expressed its concern over growing tension on the border.

August/25/2016
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164854506
Vrouwen hebben mannen kleingekregen _O- _O-

HananShamounNL twitterde op donderdag 25-08-2016 om 22:43:52 Syrian Republican Guard heroines in #Darayya Long live secular #Syria https://t.co/YTlAW4tMbT reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164854559
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

what ever. aufwiedersehen :W
Sinds wanneer ben jij zo'n fundamentalistishe Turk geworden?
pi_164854628
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:56 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Sinds wanneer ben jij zo'n fundamentalistishe Turk geworden?
wat is de beschrijving van een fundamentalistishe Turk?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 22:58:05 #23
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164854637
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

als dat de reden is waarom ze hun steun aan de coalitie terugtrekken good riddance :W
Ze verplaatsen alleen hun activiteiten. Bovendien doen ze toch alleen maar mee met tankvliegtuigen en andere non-lethal steun. Inzet van wapens ligt nogal gevoelig in Duitsland he.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164854659
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat is de beschrijving van een fundamentalistishe Turk?
Grijze wolf.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164854696
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:58 schreef Szura het volgende:

[..]

Ze verplaatsen alleen hun activiteiten. Bovendien doen ze toch alleen maar mee met tankvliegtuigen en andere non-lethal steun. Inzet van wapens ligt nogal gevoelig in Duitsland he.
ja ondersteunende activiteiten las ik. net als japan hebben ze de tweede wereld oorlog last nog niet van hun af kunnen zetten kennelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164854719
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat is de beschrijving van een fundamentalistishe Turk?
Naja, ik vind jou altijd 1 van de objectiefste posters hier maar sinds een paar weken is elke kritiek op Turkije opeens uit den bozen. Coup?
pi_164854720
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:58 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Grijze wolf.
heb ik niks mee. racistische meuk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164854883
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:00 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Naja, ik vind jou altijd 1 van de objectiefste posters hier maar sinds een paar weken is elke kritiek op Turkije opeens uit den bozen. Coup?
ik weet niet waar je precies op doelt dude. het is dat jij het zegt.

daarnaast is het niet zo dat ik objectief ben, ik ben heel erg subjectief, wat het ook mijn mening maakt, maar ik kijk wel de situatie vanuit verschillende POVs, misschien bedoel je dat met objectief?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164854944
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik weet niet waar je precies op doelt dude. het is dat jij het zegt.

daarnaast is het niet zo dat ik objectief ben, ik ben heel erg subjectief, wat het ook mijn mening maakt, maar ik kijk wel de situatie vanuit verschillende POVs, misschien bedoel je dat met objectief?
Ja realistisch bekijk je het vaak. Wel met je voorkeur natuurlijk, dat heeft iedereen hier :+
pi_164854958
@4rj1n: Turkey has carried out more attacks against SDF forces than against ISIS since Turkeys forces entered Syria.

#TwitterKurds


Omdat IS slim genoeg is om de benen te nemen misschien?
pi_164855153
Koerden zijn hardleers. Ik denk dat de komende dagen hilarisch gaan worden. Strategie is het belangrijkste in oorlogsvoering. Dat hebben ze niet.
pi_164855241
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:06 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ja realistisch bekijk je het vaak. Wel met je voorkeur natuurlijk, dat heeft iedereen hier :+
ah okay, realistisch ja daar kan ik me wel in vinden, we hebben allemaal een bril op waarmee we kijken naar de wereld en zo een bepaald beeld hebben van die wereld. alleen vergeten we dat dat geldt voor 1 ieder. wat dus impliceert dat iedereen een eigen bril heeft en iedereen zo ook zijn eigen realiteit.

daarom heb ik problemen met mensen die verkondigen dat ze de "waarheid" of de "realiteit" verkondigen en dan ook nog eens vervolgens jou gaan veroordelen omdat je niet hun "realiteit" deelt.

raar volk. mensen. :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164855277
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:06 schreef JubaUrbicus het volgende:
@4rj1n: Turkey has carried out more attacks against SDF forces than against ISIS since Turkeys forces entered Syria.

#TwitterKurds

Omdat IS slim genoeg is om de benen te nemen misschien?
twitterkurds , jongen :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164855338
ziet er uit / klinkt als slechte theater

Mexlumy twitterde op donderdag 25-08-2016 om 22:28:32 #BreakingNews videos shows from Kurdish news that Chemical attack on Civilians and #SDF.#twitterkurds #Jarabulus https://t.co/HYnrIdE5KA reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164855364
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:06 schreef JubaUrbicus het volgende:
@4rj1n: Turkey has carried out more attacks against SDF forces than against ISIS since Turkeys forces entered Syria.

#TwitterKurds
Niet boeiend. Poetin doet het ook met aanvallen op FSA ipv IS. Mag Turkije het ook. Poetin stuurt en bewapend milities in Oekrane. Mag Turkije het ook.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_164855866
ja, isis heeft genoeg bommen gekopt, nu is ypg/pkk/sdf aan de beurt.
Zolang ze kunnen twitteren betekent dat ze 'still not destroyed' zijn en bommen werpen gewoon door kan gaan.
Gaan ze de SAA aanvallen in Hasakah _O- |:(
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164855974
Nog nooit had upsidedown zo lang niet gereageerd.
eerste reactie zal zijn: Amerikanen zijn niet betrouwbaar _O-

edit: house of cards mf house of cards

[ Bericht 10% gewijzigd door W.H.I.S.T.L.E op 25-08-2016 23:49:56 ]
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 25 augustus 2016 @ 23:40:32 #39
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164856120
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:35 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Nog nooit had upsidedown zo lang niet gereageerd.
eerste reactie zal zijn: Amerikanen zijn niet betrouwbaar _O-
Wat zit je nou de hele tijd achterlijk te doen over hem dan? Zodra er ook maar een beetje Turkije betrokkken is in deze oorlog, stroomt dit topic toch ook ineens vol met huilende wolven? Waar waren jullie de afgelopen tijd zo massaal? Ook nergens.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164856342
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:40 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat zit je nou de hele tijd achterlijk te doen over hem dan? Zodra er ook maar een beetje Turkije betrokkken is in deze oorlog, stroomt dit topic toch ook ineens vol met huilende wolven? Waar waren jullie de afgelopen tijd zo massaal? Ook nergens.
Wie ben jij nou weer? Z'n whiteknight?
  donderdag 25 augustus 2016 @ 23:57:07 #41
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164856685
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:45 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Wie ben jij nou weer? Z'n whiteknight?
Ik snap dat gejank en die focus niet zo. Alsof hij niet vaker 3 dagen niet heeft gereageerd. Post hier gewoon lekker over de actieve strijd ipv al dat randgezever dat hier de laatste 2 dagen te zien is...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164856733
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik snap dat gejank en die focus niet zo. Alsof hij niet vaker 3 dagen niet heeft gereageerd. Post hier gewoon lekker over de actieve strijd ipv al dat randgezever dat hier de laatste 2 dagen te zien is...
Vecht het lekker via DM uit ofzo.
pi_164856877
als ie me dm stuurt krijgt ie dikke fuck you
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164856898
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik snap dat gejank en die focus niet zo. Alsof hij niet vaker 3 dagen niet heeft gereageerd. Post hier gewoon lekker over de actieve strijd ipv al dat randgezever dat hier de laatste 2 dagen te zien is...
Vrij kinderachtig inderdaad. Sommige posters reageren zo emotioneel, alsof ze persoonlijk betrokken zijn in de oorlog.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 00:08:41 #45
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164856930
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:59 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Vecht het lekker via DM uit ofzo.
Waarom reageer je dan op me? :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164856959
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:35 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Nog nooit had upsidedown zo lang niet gereageerd.
eerste reactie zal zijn: Amerikanen zijn niet betrouwbaar _O-

edit: house of cards mf house of cards
Als de Koerden Jarablus hadden dan was die als eerste erbij. _O-
pi_164857004
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Waarom reageer je dan op me? :')
Omdat je dit topic vervuilt met je onzin.
pi_164857026
Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 23:42:29 NOW - #Turkey expanding artillery fire to #Afrin / #Efrin canton. Howitzer fired heavily on Tal Rifaat and Menegh airbase #SDF positions. reageer retweet
Mooi
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 00:15:17 #49
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164857033
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Omdat je dit topic vervuilt met je onzin.
Lol
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 00:16:17 #50
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164857053
quote:
'TURKIJE MOET SAMENWERKEN MET KOERDEN'

Jolijn Mes
Gisteren, 18:09

Turkije moet niet tgen, maar juist mt de Koerden werken in de strijd tegen IS. Dat zegt minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken op BNR.

Turkije is deze week Syri binnengevallen met grondtroepen. De acties zijn in eerste instantie gericht tegen terreurgroep IS, maar de Turken maken er geen geheim van dat ze ook de Koerden een kopje kleiner willen maken.

Volgende week bezoekt Koenders in Ankara zijn Turkse collega's van Buitenlandse en Europese Zaken. 'Het lijkt mij van belang om juist nu de Koerden te betrekken bij het vredesoverleg', zegt Koenders tegen politiek verslaggever Jaap Jansen. 'Anders krijg je in die complexe situatie in Noord-Syri een factor erbij. Het gaat erom dat gezamenlijk tegen IS wordt opgetreden en tegelijkertijd een basis wordt gecreerd voor politiek overleg. Daar horen de Koerden bij.'

Koenders noemt de PKK een terroristische organisatie, dus er moet goed gekeken worden welke Koerdische vertegenwoordigers bij het overleg worden betrokken, zegt Koenders. 'Maar de grote Koerdische bevolkingsgroep heeft legitieme rechten.' Koenders wil behalve met zijn Turkse collega’s ook praten met oppositiegroepen en niet-regeringsorganisaties.
Uuuuhhh. Oke....

Zzzz :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164857161
Personen die de pkk/ypg steunen vallen niet onder 'Koerden' meneer Koenders.
Wie vallen dan wel onder? Pesmerge/KRG en alle Koerden die afstand nemen van ypg/pkk/tak of een andere terroristische organisatie.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164857174
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:16 schreef Szura het volgende:

[..]

Uuuuhhh. Oke....

Zzzz :')
Gelijk even een pic opgezocht. Ik zou er wel een truucje op kunnen doen om haar te sussen. :')

pi_164857183
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:16 schreef Szura het volgende:

[..]

Uuuuhhh. Oke....

Zzzz :')
Nederlandse politici. _O-
Wereldvreemder kom je ze haast nergens tegen buiten West-Europa.
NEE!
pi_164857189
Waar is intellectueel gebleven eigenlijk? Was wel een goed genformeerde poster altijd.
pi_164857211
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:23 schreef Atak het volgende:

[..]

Gelijk even een pic opgezocht. Ik zou er wel een truucje op kunnen doen om haar te sussen. :')

[ afbeelding ]
de domheid straalt er van af van die gezicht _O-
pi_164857230
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:25 schreef Gulmez het volgende:

[..]

de domheid straalt er van af van die gezicht _O-
Typisch zo'n teefje dat meeloopt en meeblaft met haar baasje. Je kan er moeilijk boos om worden. Enige wat je kunt doen is in de lach schieten. :') _O-
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 00:28:41 #57
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164857260
Wat heeft zij er nou weer mee van doen? Ze tikt alleen voor BNR uit wat mensen daar op de radio roepen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164857264
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:26 schreef Atak het volgende:

[..]

Typisch zo'n teefje dat meeloopt en meeblaft met haar baasje. Je kan er moeilijk boos om worden. Enige wat je kunt doen is in de lach schieten. :') _O-
ik voel eerder schaamte en boosheid dat zij wel even turkije gaat uitleggen hoe ze het moeten doen terwijl ze 0% verstand van heeft ik wil niet met deze meid gedentificeerd worden lang leven het Turkse paspoort _O_
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 00:29:25 #59
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164857279
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:25 schreef Gulmez het volgende:

[..]

de domheid straalt er van af van die gezicht _O-
Aldus degene die 'die gezicht' bezigt :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 00:29:58 #60
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164857287
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:28 schreef Gulmez het volgende:

[..]

ik voel eerder schaamte en boosheid dat zij wel even turkije gaat uitleggen hoe ze het moeten doen terwijl ze 0% verstand van heeft ik wil niet met deze meid gedentificeerd worden lang leven het Turkse paspoort _O_
Ben je nou echt zo achterlijk dat je denkt dat dit haar mening is?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164857294
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:29 schreef Szura het volgende:

[..]

Ben je nou echt zo achterlijk dat je denkt dat dit haar mening is?
Van wie is de mening dan
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 00:30:55 #62
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164857300
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:30 schreef Gulmez het volgende:

[..]

Van wie is de mening dan
Misschien moet je het stuk even lezen voordat je allerlei achterlijke posts plaatst, pannenlap.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 02:00:03 #63
444624 Walterwhite64
alle hoeren zijn vrouwen.
pi_164858572
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:29 schreef Szura het volgende:

[..]

Aldus degene die 'die gezicht' bezigt :').
Wat had je dan verwacht van een turk? :(
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
pi_164858793
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:29 schreef Szura het volgende:

[..]

Aldus degene die 'die gezicht' bezigt :').
Bedoelde natuurlijk "die Geschichte"
Ich glaube, dass es manchmal nicht gengend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schne Augen weinen
pi_164859161
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:30 schreef Gulmez het volgende:

[..]

Van wie is de mening dan
Het is een nieuwsartikel, die meid schrijft gewoon wat Koenders heeft gezegd.
pi_164859832
Best wel lachen hoe een uitspraak zulke domme reacties bij die simpele Turken hier kunnen uitlokken. _O- _O-

Maar goed al dat gedoe met de Koerden heeft Turkije aan zichzelf te danken.
mon citoyens vous serez unis.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 07:26:50 #67
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164860188
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 06:15 schreef HSG het volgende:
Best wel lachen hoe een uitspraak zulke domme reacties bij die simpele Turken hier kunnen uitlokken. _O- _O-

Maar goed al dat gedoe met de Koerden heeft Turkije aan zichzelf te danken.
Ja, die zien zoiets staan en dat is als een rode lap op een stier. Alle rationaliteit is meteen de deur uit en verder gelezen wordt er dan ook blijkbaar niet.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 07:36:19 #68
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164860276
Goed verhaal:
In abandoning the Kurds, the US has betrayed its only ally in the war in Syria

Vooral dit stuk:
quote:
The initial Turkish success thus unveils a clear IS calculation: IS is calling Turkey's bluff. Rather than serving as a temporary buffer zone between the SDF and the Turkish expedition, it just cleared the way, assessing that the real target of Turkey's intervention are the Kurds. This is a risky bet, yet in light of the contradictions in the US position and the devastating consequence on the relationship between the US and the SDF, the group likely decided it was worth a shot.
Het valt mij trouwens ook op dat sinds de FSA (+ Turken) en de SDF daadwerkelijk het gevecht aan zijn gegaan met elkaar, de contactline nog op dezelfde plek ligt. Dit geeft ook wel aan dat IS in feite zich gewoon heeft terug getrokken onder het mom van:
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164860318
quote:
Ik vraag me berhaupt af hoe Turkije dit klaar wil spelen aangezien al meer dan 30 jaar met de PKK bezig zijn. Als je vervolgens ook nog eens ruzie zoekt met o.a. YPG en SDF ga je het nog heel moelijk krijgen.
mon citoyens vous serez unis.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 07:52:26 #70
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164860435
Zag dat de SDF ook alweer dorpen aan het terugpakken was:
Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 18:39:07 #SDF retook Amarnah along #Euphrates despite heavy #Turkey warplanes raids. Tal Amarnah also back into their hands. 7 km from #Jarablus. reageer retweet
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164860563
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 07:52 schreef DustPuppy het volgende:
Zag dat de SDF ook alweer dorpen aan het terugpakken was:
Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 18:39:07 #SDF retook Amarnah along #Euphrates despite heavy #Turkey warplanes raids. Tal Amarnah also back into their hands. 7 km from #Jarablus. reageer retweet
SDF heeft al veel meer oorlog gezien dan die lui die over de Turkse grens zijn getrokken.
mon citoyens vous serez unis.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 08:33:03 #72
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164860779
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 08:08 schreef HSG het volgende:

[..]

SDF heeft al veel meer oorlog gezien dan die lui die over de Turkse grens zijn getrokken.
Volgens de buitenlanders die meevochten stelde het strategisch gezien allemaal niet zo veel voor daar.
pi_164860794
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 08:08 schreef HSG het volgende:

[..]

SDF heeft al veel meer oorlog gezien dan die lui die over de Turkse grens zijn getrokken.
Die dachten dat ze op een schoolreisje waren. En nu worden ze afgeslacht door de Koerden.
pi_164860804
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 08:34 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Die dachten dat ze op een schoolreisje waren. En nu worden ze afgeslacht door de Koerden.
Wat "vervelend" nou voor ze.
mon citoyens vous serez unis.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 08:36:36 #75
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164860812
https://www.almasdarnews.(...)-armys-elite-forces/

Darayya forces gaan naar Aleppo. Allahu ackbar!
pi_164860818
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 08:36 schreef Richestorags het volgende:
https://www.almasdarnews.(...)-armys-elite-forces/

Darayya forces gaan naar Aleppo. Allahu ackbar!
6000 man sterk. ;)
mon citoyens vous serez unis.
pi_164861122
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 08:34 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Die dachten dat ze op een schoolreisje waren. En nu worden ze afgeslacht door de Koerden.
Echt, bepaalde reacties in dit topic... :').Of het nou om Koerden, Turken, Arabieren, Syrische regering, rebellen, terroristen, wat dan ook gaat, er zijn echt een aantal fantasten hier.
pi_164861358
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 07:40 schreef HSG het volgende:

[..]

Ik vraag me berhaupt af hoe Turkije dit klaar wil spelen aangezien al meer dan 30 jaar met de PKK bezig zijn. Als je vervolgens ook nog eens ruzie zoekt met o.a. YPG en SDF ga je het nog heel moelijk krijgen.
PYD valt niet te vergelijken met PKK.

PKK is een guerrillabeweging. Ze gaan niet volop de confrontatie aan, ze vallen kort aan en trekken zich weer terug. Het gebied waar de PKK zich bevindt (bergachtig), verschilt van het gebied waar PYD zit. Verder heeft de PKK geen eigen gebied dat ze onder controle hebben.

PYD heeft kantons in zijn beheer, is duidelijk zichtbaar en valt te pinpointen. Het gebied is plat, is makkelijker bereikbaar en het is minder geschikt om te schuilen. Ze gaan de confrontatie direct aan.

PKK is moeilijker weg te krijgen dan PYD, verschil in tactiek.

Verder, wanneer Turkije heftig reageert, avondklok instelt en volop tegenin gaat, wint PKK die strijd niet. Zie de periode zomer 2015 - lente 2016.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-08-2016 09:29:54 ]
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 09:28:49 #79
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164861395
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 09:26 schreef zarGon het volgende:

[..]

PYD valt niet te vergelijken met PKK.

PKK is een guerrillabeweging. Ze gaan niet volop de confrontatie aan, ze vallen kort aan en trekken zich weer terug. Het gebied waar de PKK zich bevindt (bergachtig), verschil van het gebied waar PYD zit. Verder heeft de PKK geen eigen gebied dat ze onder controle hebben.

PYD heeft kantons in zijn beheer, is duidelijk zichtbaar en valt te pinpointen. Het gebied is plat, is makkelijker bereikbaar en het is minder geschikt om te schuilen. Ze gaan de confrontatie direct aan.

PKK is moeilijker weg te krijgen dan PYD, verschil in tactiek.

Verder, wanneer Turkije heftig reageert, avondklok instelt en volop tegenin gaat, wint PKK die strijd niet. Zie de periode zomer 2015 - lente 2016.
Dat is precies waarom het kalifaat van IS ook niet standhoudt t.o.v. de Taliban ofzo. IS zit ook in een vlak (semi) aride gebied en in steden, dat verover je gewoon als je er vol tegenaan gaat. Die Taliban hangen een beetje de berggeit uit op 3,4,5,6 km hoogte.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 09:30:00 #80
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164861415
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 09:26 schreef zarGon het volgende:

[..]

PYD valt niet te vergelijken met PKK.

PKK is een guerrillabeweging. Ze gaan niet volop de confrontatie aan, ze vallen kort aan en trekken zich weer terug. Het gebied waar de PKK zich bevindt (bergachtig), verschil van het gebied waar PYD zit. Verder heeft de PKK geen eigen gebied dat ze onder controle hebben.

PYD heeft kantons in zijn beheer, is duidelijk zichtbaar en valt te pinpointen. Het gebied is plat, is makkelijker bereikbaar en het is minder geschikt om te schuilen. Ze gaan de confrontatie direct aan.

PKK is moeilijker weg te krijgen dan PYD, verschil in tactiek.

Verder, wanneer Turkije heftig reageert, avondklok instelt en volop tegenin gaat, wint PKK die strijd niet. Zie de periode zomer 2015 - lente 2016.
Als het zoveel makkelijker was had ik inmiddels meer vooruitgang verwacht te zien met betrekking tot het gebied wat men veroverd, maar tot op heden hebben ze alleen het initiele IS gebied veroverd en zijn ze vastgelopen tegen de SDF-linie.

De komende dagen/weken zullen het moeten uitwijzen, maar zo makkelijk als sommige mensen het hier voorstellen is het absoluut niet.

Het Afrin Canton lijkt er nu ook bij betrokken te worden, de vraag is tot in welke mate:
Elizrael twitterde op vrijdag 26-08-2016 om 08:32:19 The conflict between the FSA & SDF south of Jarablus is spilling over to Mare'. YPG shelled Mare' & attempted to cut road from Azaz to Mare' reageer retweet
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164861501
De prioriteit ligt niet bij Afrin nu maar bij Jarabulus. De YPG probeert opportunistisch te doen en Mare nu aan te vallen. Het ligt helemaal aan de YPG hoe ver ze dit willen slepen. Als ze doorgaan met hun aanvallen kunnen we ook een inval verwachten in Afrin. Denken die domme Koerden nu echt dat NAVO de weg naar Aleppo laat wegnemen? Slim zijn ze niet. Ik ben bang voor ze dat als ze zo doorgaan dat ze weer met rode billetjes in Kandil staan.

[ Bericht 7% gewijzigd door Atak op 26-08-2016 09:42:29 ]
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 09:38:56 #82
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164861532
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 09:36 schreef Atak het volgende:
De prioriteit ligt niet bij Afrin nu maar bij Jarabulus. De YPG probeert opportunistisch te doen en Mare nu aan te vallen. Het ligt helemaal aan de YPG hoe ver ze dit willen slepen. Als ze doorgaan met hun aanvallen kunnen we ook een inval verwachten in Afrin. Denken die domme Koerden nu echt dat NAVO de weg naar Aleppo laat wegnemen? Slim zijn ze niet. Ik ben bang voor ze dat als ze zo doorgaan dat ze weer met rode billetjes in Kandil staan.
Met rode billetjes _O-

Ik heb je gemist in dit topic, goed je weer terug te zien!
pi_164861543
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 09:30 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Als het zoveel makkelijker was had ik inmiddels meer vooruitgang verwacht te zien met betrekking tot het gebied wat men veroverd, maar tot op heden hebben ze alleen het initiele IS gebied veroverd en zijn ze vastgelopen tegen de SDF-linie.
Als ik het goed heb, heeft de SDF/YPG tijd gekregen om zich terug te trekken... Vermoed dat dat de reden is waarom ze er niet hard tegenin gaan.

Verder:
quote:
Hey guys, I just saw this Turkish link posted some hours ago (~8 p.m. in Turkey). There is no English version of it, but this is from a widely read pro-Turkish government newspaper, so I take it as a credible source with regard to its claims on the statement.

Here's the translation of the important parts. (The lower part in the original is on how a sandstorm made newspeople panicked and some irrelevant stuff alike.) (And sorry for its tabloid style.)
-----------------------
Sultan Murad Brigades: We will proceed first to obanbey (Al-Rai), and than to Manbij.

Ali Sheikh Salih, one of the commanders of Sultan Murad Brigades that are part of the FSA who entered Jarabulus, reported that they will first proceed to Al-Rai and then to Manbij.

Ali Sheikh Salih, one of the commanders of Sultan Murad Brigades that are part of the FSA who entered Jarabulus after TSK(TAF)'s military operation, made a statement to journalists in Karkamış (Turkish side of Jarabulus).

Salih, talking in camouflage cloth, said that "Hundreds of FSA units and Syrian opposition units partake in this operation. After Jarabulus we will move on to its west, to obanbey district (Al-Rai). Then we will proceed to all northern country side to including the whole of Manbij."

Bron: http://haber.star.com.tr/(...)enbice/haber-1136807 (Turks).
Nog weinig van gezien. :P.
quote:
De komende dagen/weken zullen het moeten uitwijzen, maar zo makkelijk als sommige mensen het hier voorstellen is het absoluut niet.
Denk dat er ondertussen van alles wordt geregeld achter de schermen. Verder ben ik juist vr rustig en ingecalculeerd dan haastig en chaotisch. Turkije heeft aangegeven dat er geen deadline is, men hoeft dus geen sprintje te trekken.

Wel ben ik het met je eens dat ik wat meer actie zou zien. Vooral richting het westen, langs de grens.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-08-2016 09:41:00 ]
pi_164861714
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 09:39 schreef zarGon het volgende:

[..]

Als ik het goed heb, heeft de SDF/YPG tijd gekregen om zich terug te trekken... Vermoed dat dat de reden is waarom ze er niet hard tegenin gaan.

Verder:

[..]

Nog weinig van gezien. :P.

[..]

Denk dat er ondertussen van alles wordt geregeld achter de schermen. Verder ben ik juist vr rustig en ingecalculeerd dan haastig en chaotisch. Turkije heeft aangegeven dat er geen deadline is, men hoeft dus geen sprintje te trekken.

Wel ben ik het met je eens dat ik wat meer actie zou zien. Vooral richting het westen, langs de grens.
Geen deadline? Er was toch 3 dagen gezegd? Volgens mij is de deadline op zondag. Als ze dan nog niet weg zijn dan zijn ze dead. Tot nu toe zie je alleen corrigerende tikken maar na zondag verwacht ik dat er groot wordt uitgehaald.
pi_164861764
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 09:52 schreef Atak het volgende:

[..]

Geen deadline? Er was toch 3 dagen gezegd? Volgens mij is de deadline op zondag. Als ze dan nog niet weg zijn dan zijn ze dead. Tot nu toe zie je alleen corrigerende tikken maar na zondag verwacht ik dat er groot wordt uitgehaald.
Geen deadline voor 'Euphrates Shield'.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 09:56:45 #86
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164861768
Allemaal oude mannen valt me op:

todayinsyria twitterde op donderdag 25-08-2016 om 17:40:38 Kat'iab Al Baath reinforcements arrived to #Aleppo today & met with #SAA officers https://t.co/D2jEnM4aM4 reageer retweet
Zo dan, een vliegende Jihadi. Wat kan oorlog toch bizar zijn.

Ibra_Joudeh twitterde op vrijdag 26-08-2016 om 00:32:03 Jihadist goes airborne after getting hit by #SAA shell in #Aleppo#Syria https://t.co/g682XAuuGn reageer retweet
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 09:58:01 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164861786
Volgens mij wil Hillary zelf mee komen doen in Syri

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164861995
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 23:40 schreef Szura het volgende:

[..]

Zodra er ook maar een beetje Turkije betrokkken is in deze oorlog, stroomt dit topic toch ook ineens vol met huilende wolven? Waar waren jullie de afgelopen tijd zo massaal? Ook nergens.
betrokkenheid met het land natuurlijk :P
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:16 schreef Szura het volgende:

[..]

Uuuuhhh. Oke....

Zzzz :')
koenders gaat dus naar turkije om de de turken te adviseren om met de PKK samen te werken. :{ WOW :{ en dat is onze minister van buitenlandse zaken :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164862029
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 00:30 schreef Szura het volgende:

[..]

Misschien moet je het stuk even lezen voordat je allerlei achterlijke posts plaatst, pannenlap.
is dat een nieuwe uitdrukking? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164862059
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 07:52 schreef DustPuppy het volgende:
Zag dat de SDF ook alweer dorpen aan het terugpakken was:
Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 18:39:07 #SDF retook Amarnah along #Euphrates despite heavy #Turkey warplanes raids. Tal Amarnah also back into their hands. 7 km from #Jarablus. reageer retweet
deze zwaar subjectieve twitteraar is onze enige bron mbt dat gebied lijkt het wel. ik weet niet hoe betrouwbaar deze houding hem maakt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164862070
Goedemorgen


We beginnen met een aanslag in Turkije, waarschijnlijk door de PKK:

@cctvnews: #UPDATE Nine people killed, 64 wounded in #Cizre car bomb in southeast Turkey: hospital sources (Reuters) https://t.co/g7wIq2p7Mu
pi_164862098
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 09:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Die Taliban hangen een beetje de berggeit uit op 3,4,5,6 km hoogte.
berggeiten zijn hard to kill, vraag maar aan de russen :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164862139
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 10:15 schreef JubaUrbicus het volgende:
Goedemorgen

We beginnen met een aanslag in Turkije, waarschijnlijk door de PKK:

@cctvnews: #UPDATE Nine people killed, 64 wounded in #Cizre car bomb in southeast Turkey: hospital sources (Reuters) https://t.co/g7wIq2p7Mu
tja eerder regel dan uitzondering tegenwoordig vooral dat cizre is altijd een terroristen nest geweest.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164862163
AlexMello24 twitterde op woensdag 24-08-2016 om 15:34:34 Canadian SOF patrolling near their outpost in Aski Khazr east of Mosul. Nice KRG patch: https://t.co/Jtjlk9ViBM reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164862192
Taliban zijn strijders, ondanks verschil in ideologie, idealen en visies moet ik dat wel toegeven hoor.


Wat ik me nu afvraag: Wat gebeurt als er iemand vanuit Nederland zich aansluit bij de FSA? Krijgt deze persoon dezelfde behandeling als onze Jitske of krijgt hij dan de IS behandeling? (Bij terugkeer bedoel ik)
pi_164862283
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 10:22 schreef JubaUrbicus het volgende:
Taliban zijn strijders, ondanks verschil in ideologie, idealen en visies moet ik dat wel toegeven hoor.

Wat ik me nu afvraag: Wat gebeurt als er iemand vanuit Nederland zich aansluit bij de FSA? Krijgt deze persoon dezelfde behandeling als onze Jitske of krijgt hij dan de IS behandeling? (Bij terugkeer bedoel ik)
tot nu toe is gebleken dat aansluiten bij de koerden geen terrorist behandeling hoeft te verwachten iig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164862321
@LovedayM: Abadi says preparation for #Mosul offensive is on schedule: "Mosul will be liberated in 2016"

Ik weet nu al dat deze slag zo fucking bloedig en extreem gaat worden, gaat zeker mooie beelden opleveren.
pi_164862331
sdf zoekt ruzie

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 26-08-2016 om 10:28:55 Rebels thwarted a #SDF attempt to cut off corridor between #Azaz & #Marea by seizing KalJibrin in N. #Aleppo. 3 POWshttps://t.co/ngtJv779eh reageer retweet
en turkije reageert

AFP twitterde op vrijdag 26-08-2016 om 10:36:29 #BREAKING Turkey sends more tanks into northern Syria: AFP reageer retweet


[ Bericht 26% gewijzigd door Slayage op 26-08-2016 10:39:59 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 10:44:54 #99
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164862571
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 10:30 schreef Slayage het volgende:
sdf zoekt ruzie

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 26-08-2016 om 10:28:55 Rebels thwarted a #SDF attempt to cut off corridor between #Azaz & #Marea by seizing KalJibrin in N. #Aleppo. 3 POWshttps://t.co/ngtJv779eh reageer retweet
en turkije reageert

AFP twitterde op vrijdag 26-08-2016 om 10:36:29 #BREAKING Turkey sends more tanks into northern Syria: AFP reageer retweet
De vraag is dan natuurlijk wel waar die tanks naartoe gaan. Over Jarabalus waren de partijen het eens, maar ik vraag me af wat de reactie zal zijn als de Turken het Afrin canton intrekken.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164862746
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 10:30 schreef JubaUrbicus het volgende:
@LovedayM: Abadi says preparation for #Mosul offensive is on schedule: "Mosul will be liberated in 2016"

Ik weet nu al dat deze slag zo fucking bloedig en extreem gaat worden, gaat zeker mooie beelden opleveren.
:X
Arme burgers
Arme burgers 2
Arme burgers 3
Arme burgers 4

Ik denk dat stratego wel een mooi spel is voor jou. Staan mooie plaatjes op van dappere mannen op paarden met wapperende manen die epische veldslagen in galopperen. Volop kans om mokerslagen uit te delen in je fantasie zonder dat er echt mensen doodgaan of verminkt raken.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164862853
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 10:44 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

De vraag is dan natuurlijk wel waar die tanks naartoe gaan. Over Jarabalus waren de partijen het eens, maar ik vraag me af wat de reactie zal zijn als de Turken het Afrin canton intrekken.
afrin is niet aannemelijk. wat het sdf nu doet in afrin is gewoon de turken afleiden van jarablus das alles. tenzij ze het azzaz corridor dreigen over te lopen zie ik de turkse tanks daar echt niet in rijden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 11:07:59 #102
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164863068
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 10:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

afrin is niet aannemelijk. wat het sdf nu doet in afrin is gewoon de turken afleiden van jarablus das alles. tenzij ze het azzaz corridor dreigen over te lopen zie ik de turkse tanks daar echt niet in rijden.
Dat gaat ze nooit lukken, dan worden ze geneukt door de "rebellen" uit Idlib. Met hoeveel man zitten ze nou in dat Afrin canton? En hebben ze daar tanks / artillerie?
pi_164863154
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 11:07 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat gaat ze nooit lukken, dan worden ze geneukt door de "rebellen" uit Idlib. Met hoeveel man zitten ze nou in dat Afrin canton? En hebben ze daar tanks / artillerie?
daarom dan zouden ze gesandwiched worden en daar staat niemand op te wachten. als ze al tanks/artillerie hebben zal het niet veel zijn. deze zouden ze van het leger of de rebellen gepakt moeten hebben en die vijandigheden zijn er nauwelijks geweest.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 11:18:30 #104
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164863323
Lol, de Latimes zit Turkije keihard te trollen:

quote:
Over the last five years, Turkey has provided vital support for the opposition, giving its fighters weapons and intelligence to mount operations against the Syrian government. In the past, it also turned a blind eye to militants, including those from Islamic State, arriving from abroad, who were then smuggled across the Turkish border into Syria to fight forces loyal to Syrian President Bashar Assad.
http://www.latimes.com/wo(...)0824-snap-story.html
pi_164863496
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 11:18 schreef Richestorags het volgende:
Lol, de Latimes zit Turkije keihard te trollen:

[..]

http://www.latimes.com/wo(...)0824-snap-story.html
Is toch waar ofnie dan?
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 11:31:34 #106
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_164863621
Gelukkig horen Syri en irak binnenkort bij Turkije :D

Pro-Erdomedia stuurt aan op groot Turks Rijk
Laffe huichelaar
pi_164863780
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 11:31 schreef timmmmm het volgende:
Gelukkig horen Syri en irak binnenkort bij Turkije :D

Pro-Erdomedia sturen aan op groot Turks Rijk
veel turkse media zit op een niveau engelse tabloids. lekker laten varen :s)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164864208
Bewijs in WSJ dat PKK en YPG dezelfde organisatie zijn:

“Sometimes I’m a PKK, sometimes I’m a PJAK, sometimes I’m a YPG. It doesn’t really matter. They are all members of the PKK.”

http://www.wsj.com/articl(...)inst-isis-1437747949
pi_164864306
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 10:44 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

De vraag is dan natuurlijk wel waar die tanks naartoe gaan. Over Jarabalus waren de partijen het eens, maar ik vraag me af wat de reactie zal zijn als de Turken het Afrin canton intrekken.
Meestal als de NAVO zo'n actie begint dan gaan ze tot het uiterste. Kortom, Putin heeft nu groen licht gegeven voor Turkse/NAVO hulp bij de grens. De volgende stap is dat ze Assad uit zijn paleis gaan schieten als ISIS is opgeruimd.

Hetzelfde als destijds met Gadafi. Van de VN toestemming om de bevolking te verdedigen niet actief mee te vechten met de rebellen, maar niemand die zich daar iets van aan trok.
pi_164864388
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 12:00 schreef polderturk het volgende:
Bewijs in WSJ dat PKK en YPG dezelfde organisatie zijn:

“Sometimes I’m a PKK, sometimes I’m a PJAK, sometimes I’m a YPG. It doesn’t really matter. They are all members of the PKK.”

http://www.wsj.com/articl(...)inst-isis-1437747949
iedereen die ook maar enige kennis van deze organisatie heeft weet dit. slechts voor de gemak doen de amerikanen en europeanen alsof het een andere organisatie is dan de PKK, maar ze weten donders goed waar ze voor staan, alleen kunnen ze het politiek niet veroorloven om het zo expliciet te verwoorden.

pkk=ypg=pjak
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 12:11:07 #111
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164864389
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 12:05 schreef Nintex het volgende:

[..]

Meestal als de NAVO zo'n actie begint dan gaan ze tot het uiterste. Kortom, Putin heeft nu groen licht gegeven voor Turkse/NAVO hulp bij de grens. De volgende stap is dat ze Assad uit zijn paleis gaan schieten als ISIS is opgeruimd.

Hetzelfde als destijds met Gadafi. Van de VN toestemming om de bevolking te verdedigen niet actief mee te vechten met de rebellen, maar niemand die zich daar iets van aan trok.
Dat gaat Erdo niet doen, Erdo heeft er belang bij dat zijn zuidgrens stabiel is en zoveel mogelijk PKK vrij, middels zijn FSA proxies. Tevens heeft hij belang bij een goede relatie met een stabiele Syrische overheid. Hij weet inmiddels dondersgoed dat zijn kannonenvoer nooit een goede overheid kan vormen. Daarom begint er weer toenadering te komen tot de Syrische overheid.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 12:15:57 #112
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164864470
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 12:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

iedereen die ook maar enige kennis van deze organisatie heeft weet dit. slechts voor de gemak doen de amerikanen en europeanen alsof het een andere organisatie is dan de PKK, maar ze weten donders goed waar ze voor staan, alleen kunnen ze het politiek niet veroorloven om het zo expliciet te verwoorden.

pkk=ypg=pjak
Maar geldt dan ook, zeker na de merger, het volgende:

Ahrar al-Sham = Jabhat Al Nusra = Jabhat Fatah al-Sham = Nusra wordt witgewassen om zodoende wapens te krijgen en het publiek ongenformeerd te houden over dat Al Qaeda wordt bewapend (wat al gedurende het hele conflict gebeurt).
pi_164864477
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 12:11 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat gaat Erdo niet doen, Erdo heeft er belang bij dat zijn zuidgrens stabiel is en zoveel mogelijk PKK vrij, middels zijn FSA proxies. Tevens heeft hij belang bij een goede relatie met een stabiele Syrische overheid. Hij weet inmiddels dondersgoed dat zijn kannonenvoer nooit een goede overheid kan vormen. Daarom begint er weer toenadering te komen tot de Syrische overheid.
Assad moet hoe dan ook weg en dat wil Erdogan in ruil voor bijv. Gulen best voor de Amerikanen regelen.
pi_164864719
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 12:15 schreef Richestorags het volgende:

Maar geldt dan ook, zeker na de merger, het volgende:

Ahrar al-Sham = Jabhat Al Nusra = Jabhat Fatah al-Sham = Nusra wordt witgewassen om zodoende wapens te krijgen en het publiek ongenformeerd te houden over dat Al Qaeda wordt bewapend (wat al gedurende het hele conflict gebeurt).
denk dat je dat tot een zeker hoogte zo wel kan stellen ja. ahrar is altijd al een voornamelijk lokale speler geweest ondanks er een x aantal oud al qaida leden bij zaten/zitten? mbt nusra is het aan hen om waar te maken dat ze organisatorisch, maar ook ideologisch zijn gebroken met al qaida central maar zich ook zo te gedragen als een lokale speler die de belangen van de lokale bevolking behartigt en dat moet allemaal nog blijken. ik heb er een hard hoofd in, maar ze zouden zich anders moeten opstellen willen ze het overleven in dit alsmaar evoluerende conflict. ik hoop dat de merger wat nog geen feit is daar de aanleiding voor zal zijn.

mbt ypk=pkk=pjak, hebben we het gewoon 1 en dezelfde groep met 1 en dezelfde leiderschap en 1 en dezelfde ideologie, ik denk dat het knap lastig zal zijn voor de ypg om te breken met pkk central in qandil, zoals ook deze dame in het stuk ook aangeeft er is simpelweg geen onderscheid te maken, muv de geografische onderscheid.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164864954
de russen ook met hun staakt het vuren elke keer weer :')

Reuters twitterde op vrijdag 26-08-2016 om 12:31:26 Russia backs 48-hour Aleppo truce, U.N. wants other sides to commit https://t.co/gnfsVQw5SM reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164865466
secretaris carter wordt door senator graham ondervraagd over de banden van de ypg met de pkk en vraagt, "vind je het raar dat de turken boos zijn?" heel veel gehakkel van secretaris carter.

https://www.facebook.com/Emrahiric/videos/1078101952268824/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164865841
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164867010
Zijn er nou echt serieuze clashes tussen het Turkse leger en YPG?
pi_164867247
ISIS probeert een grotere confrontatie uit te lokken tussen Turkije en YPG door steeds terug te trekken en lege ruimtes achter te laten om ingenomen te worden. In mijn mening is het nog te vroeg voor Turkije om YPG compleet uit te schakkelen. Laat ze maar eerst de doodmars naar Raqqa doen.
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 14:02 schreef TheJanitor het volgende:
Zijn er nou echt serieuze clashes tussen het Turkse leger en YPG?
Ik denk dat er geen serieuze clashes gaan plaatsvinden t/m zondag (deadline). YPG probeerde aan te vallen maar die eenheden waren gelijk door howitzers de grond ingeboord. Turkse algemene actie zal na zondag plaatsvinden.
pi_164867342
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 14:12 schreef Atak het volgende:
ISIS probeert een grotere confrontatie uit te lokken tussen Turkije en YPG door steeds terug te trekken en lege ruimtes achter te laten om ingenomen te worden. In mijn mening is het nog te vroeg voor Turkije om YPG compleet uit te schakkelen. Laat ze maar eerst de doodmars naar Raqqa doen.

[..]

Ik denk dat er geen serieuze clashes gaan plaatsvinden t/m zondag (deadline). YPG probeerde aan te vallen maar die eenheden waren gelijk door howitzers de grond ingeboord. Turkse algemene actie zal na zondag plaatsvinden.
Want dan begint hun operatie Genocide.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164867367
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 14:16 schreef HSG het volgende:

[..]

Want dan begint hun operatie Genocide.
Genocide van ISIS? Ik ben aan boord! ^O^
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 14:20:01 #122
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_164867409
quote:
Yep gaat nog wel een tijdje duren en hoewel je ziet dat het conflict nu vrij rustig is, zul je zien dat de posities verharden en het conflict gaat escaleren, zeker nu de Turken zich er ook in mengen.
pi_164867470
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 14:17 schreef Atak het volgende:

[..]

Genocide van ISIS? Ik ben aan boord! ^O^
En de genocide op de Koerden natuurlijk he. Mannen, vrouwen en kinderen.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164867476
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 14:12 schreef Atak het volgende:
ISIS probeert een grotere confrontatie uit te lokken tussen Turkije en YPG door steeds terug te trekken en lege ruimtes achter te laten om ingenomen te worden. In mijn mening is het nog te vroeg voor Turkije om YPG compleet uit te schakkelen. Laat ze maar eerst de doodmars naar Raqqa doen.

[..]

Ik denk dat er geen serieuze clashes gaan plaatsvinden t/m zondag (deadline). YPG probeerde aan te vallen maar die eenheden waren gelijk door howitzers de grond ingeboord. Turkse algemene actie zal na zondag plaatsvinden.
Nou, ben benieuwd. YPG heeft wel wat meer ervaring. We zien wat dat kan doen in Jemen.
pi_164867481
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 14:16 schreef HSG het volgende:

[..]

Want dan begint hun operatie Genocide.
Waarom ben jij voortdurend aan het liegen? Zit dat in jouw aard? Wat vind je ervan dat een PKK leider heeft opgeroepen tot genocide van Turken? Waarom negeer jij de talloze terreuraanslagen van de PKK die honderden doden en duizenden gewonden heeft geeist dit jaar? Jij bent een walgelijke hersenloze trol.
pi_164867497
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 14:24 schreef polderturk het volgende:

[..]

Waarom ben jij voortdurend aan het liegen? Zit dat in jouw aard? Wat vind je ervan dat een PKK leider heeft opgeroepen tot genocide van Turken? Waarom negeer jij de talloze terreuraanslagen van de PKK die honderden doden en duizenden gewonden heeft geeist dit jaar? Jij bent een walgelijke hersenloze trol.
Dat zijn leugens. PKK'ers zijn vrijheidsstrijders.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164867523
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 14:24 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Nou, ben benieuwd. YPG heeft wel wat meer ervaring. We zien wat dat kan doen in Jemen.
Dat dachten de Armenirs ook. Dat gebied is plat als wat. Het wordt prijsschieten binnenkort.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 14:27:50 #128
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164867540
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 14:25 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat zijn leugens. PKK'ers zijn vrijheidsstrijders.
Gast, doe normaal. De een zijn vrijheidsstrijder is de ander zijn terrorist, zo werkt het nu eenmaal.

Maar het was misschien beter geweest als de Turken gewoon in eerste instantie hun belofte aan de Koerden hadden gehouden. Dat kun je wel als een historisch onrecht zien.

Tevens dit (van de wiki):
quote:
Since the 1970s, the European Court of Human Rights has condemned Turkey for the thousands of human rights abuses. The judgments are related to executions of Kurdish civilians, torturing, forced displacements, destroyed villages, arbitrary arrests, murdered and disappeared Kurdish journalists. The latest judgments are from 2014.


[ Bericht 24% gewijzigd door DustPuppy op 26-08-2016 14:34:32 ]
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 14:31:42 #129
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164867623
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 14:26 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat dachten de Armenirs ook. Dat gebied is plat als wat. Het wordt prijsschieten binnenkort.
Nu weet ik zeker dat je een trol bent. Wow.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164868230
provocaties van het sdf

CNNTURK_ENG twitterde op vrijdag 26-08-2016 om 13:45:41 #BREAKING Mortar shell fired from #Syria lands in Turkey's #Hatay, 3 soldiers wounded https://t.co/2ZmQFya8U6 reageer retweet
de burger bevolking van jarablus durft het kennelijk aan om zich op straat te begeven weer

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164868545
@RamiAILoIah: #BreakingNews #Turkey's Media: 15,000 soldiers ready to enter north #Syria.. #TwitterKurds
pi_164869190
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164869401
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 15:12 schreef JubaUrbicus het volgende:
@RamiAILoIah: #BreakingNews #Turkey's Media: 15,000 soldiers ready to enter north #Syria.. #TwitterKurds
15000 Turkse soldaten? Of FSA rebellen?
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 16:02:42 #134
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164869575
Rami :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164869661
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 15:50 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

15000 Turkse soldaten? Of FSA rebellen?
lijkt me dat het beide niet zal zijn ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164869684
wel interessant om te volgen hoeveel invloed deze twee gasten hebben op de grond...

DailySabah twitterde op vrijdag 26-08-2016 om 15:47:15 BREAKING — Turkey's Erdoğan, Russia's Putin agree over phone call to accelerate delivery of aid to Syria's Aleppohttps://t.co/1RnV7FXL27 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164869703
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

lijkt me dat het beide niet zal zijn ;)
Koerden dan? Ik volg alle Twitteraars niet zo :P Ik vind het wel allemaal reuze interessant.
pi_164869724
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:08 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Koerden dan? Ik volg alle Twitteraars niet zo :P Ik vind het wel allemaal reuze interessant.
rami is niet 1 van de betrouwbaardere twitteraars ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164869747
quote:
99s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

rami is niet 1 van de betrouwbaardere twitteraars ;)
Ah, zoiets had ik wel al begrepen, ja ;)
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 16:12:22 #140
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164869780
@sayed_ridha
~80% of buildings in Daraya are believed 2 be damaged, city will b empty & under Gov control. Map via .@PetoLucem

80 procent, tering zeg
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164870084
Wat heeft er nou voor gezorgd dat er een overeenstemming kon bereikt worden in Darayya? Waarom waren beiden kanten welwillend?
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 16:24:29 #142
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164870096
De Koerden worden echt hard in de aars genomen door Turkije, zonder vaseline:

https://mobile.almasdarne(...)urdish-forces-raqqa/
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 16:25:26 #143
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164870121
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:24 schreef zarGon het volgende:
Wat heeft er nou voor gezorgd dat er een overeenstemming kon bereikt worden in Darayya? Waarom waren beiden kanten welwillend?
Rebellen hadden geen kans meer en overheid kan nu tussen de 2.5 en 6k elitetroepen met veel ervaring ergens anders naartoe sturen.

Hier wat meer achtergrond:

https://mobile.almasdarne(...)islamist-stronghold/
pi_164870269
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:25 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Rebellen hadden geen kans meer en overheid kan nu tussen de 2.5 en 6k elitetroepen met veel ervaring ergens anders naartoe sturen.

Hier wat meer achtergrond:

https://mobile.almasdarne(...)islamist-stronghold/
Thanks!
pi_164870388
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:24 schreef Richestorags het volgende:
De Koerden worden echt hard in de aars genomen door Turkije, zonder vaseline:

https://mobile.almasdarne(...)urdish-forces-raqqa/
ach hoe het in de praktijk eruit zal zien moet nog blijken wat deze militie zal doen, maar dat de koerden nu wel ff moeten omschakelen is wel duidelijk. dit conflict blijft nooit lang statisch en overzichtelijk. wees flexibel of barst.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164870453
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:24 schreef zarGon het volgende:
Wat heeft er nou voor gezorgd dat er een overeenstemming kon bereikt worden in Darayya? Waarom waren beiden kanten welwillend?
eigenlijk zijn ze genaaid door het zuidelijk front dat door het "staakt het vuren" te eren, ervoor zorgde dat het regime veel troepen vanuit het zuiden terug kon halen om de druk verder op te voeren in daraya.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164870484
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:24 schreef Richestorags het volgende:
De Koerden worden echt hard in de aars genomen door Turkije, zonder vaseline:

https://mobile.almasdarne(...)urdish-forces-raqqa/
Hoe betrouwbaar is Almasdar? Nooit eerder van die bron gehoord.
pi_164870520
Dat Tal Abyad terug zal gaan naar de oorspronkelijke bewoners spreekt voor zich. De Koerden ontvingen ondersteuning omdat ze zeiden dat ze voor Syri vochten. Dat maakte de VS Turkije ook wijs, of dat probeerde de VS tenminste. Als de Koerden echt voor Syrie vechten zullen ze geen problemen hebben met de teruggave van Tal Abyad en alle andere plekken waar de rebellen een claim op hebben. Als ze dat niet doen betekent het dat de Koerden onder valse voorwendselen ondersteuning hebben gevraagd en gekregen. Op dit punt is NAVO gelegitimeerd om de hamer te voorschijn te halen om te timmeren.
pi_164870599
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:25 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Rebellen hadden geen kans meer en overheid kan nu tussen de 2.5 en 6k elitetroepen met veel ervaring ergens anders naartoe sturen.

Hier wat meer achtergrond:

https://mobile.almasdarne(...)islamist-stronghold/
Elite. :')
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 16:50:43 #150
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164870638
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:44 schreef Atak het volgende:
Dat Tal Abyad terug zal gaan naar de oorspronkelijke bewoners spreekt voor zich. De Koerden ontvingen ondersteuning omdat ze zeiden dat ze voor Syri vochten. Dat maakte de VS Turkije ook wijs, of dat probeerde de VS tenminste. Als de Koerden echt voor Syrie vechten zullen ze geen problemen hebben met de teruggave van Tal Abyad en alle andere plekken waar de rebellen een claim op hebben. Als ze dat niet doen betekent het dat de Koerden onder valse voorwendselen ondersteuning hebben gevraagd en gekregen. Op dit punt is NAVO gelegitimeerd om de hamer te voorschijn te halen om te timmeren.
Jij met je NAVO. Die heeft hier geen reet mee te maken en dat weet je zelf ook. Dat Turkije NAVO-lid is, is wat anders.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164870733
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Jij met je NAVO. Die heeft hier geen reet mee te maken en dat weet je zelf ook. Dat Turkije NAVO-lid is, is wat anders.
Door welke NAVO-lidstaten is operatie Eufrates-schild uitgevoerd? Alleen Turkije of was er ook nog een ander land? Jullie Iran-fanboys hebben jullie geloofwaardigheid compleet verpatst. Nog paar weken geleden dacht je dat een bufferzone een fabeltje was en dat het nooit zou gebeuren.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 16:57:17 #152
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164870777
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:55 schreef Atak het volgende:

[..]

Door welke NAVO-lidstaten is operatie Eufrates-schild uitgevoerd? Alleen Turkije of was er ook nog een ander land? Jullie Iran-fanboys hebben jullie geloofwaardigheid compleet verpatst. Nog paar weken geleden dacht je dat een bufferzone een fabeltje was en dat het nooit zou gebeuren.
Wat heeft het feit dat een land NAVO-lidstaat is te maken met de eventuele betrokkenheid van de NAVO als organisatie? Helemaal niks.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164870841
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat heeft het feit dat een land NAVO-lidstaat is te maken met de eventuele betrokkenheid van de NAVO als organisatie? Helemaal niks.
Turkije en de VS horen bij NAVO does ik zie geen probleem met het gebruik van het woord NAVO. Ik bedoel als Azerbeidzjan ook mee zat te bombarderen dan zou ik je punt begrijpen maar je slaat de plank nu compleet mis.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 17:02:15 #154
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164870897
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 17:00 schreef Atak het volgende:

[..]

Turkije en de VS horen bij NAVO does ik zie geen probleem met het gebruik van het woord NAVO. Ik bedoel als Azerbeidzjan ook mee zat te bombarderen dan zou ik je punt begrijpen maar je slaat de plank nu compleet mis.
Gebruik dan ook maar het woord VN, ze zijn tenslotte allebei lid van de VN. Of de FIFA.

Je weet van toeten noch blazen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164870999
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 17:02 schreef Szura het volgende:

[..]

Gebruik dan ook maar het woord VN, ze zijn tenslotte allebei lid van de VN. Of de FIFA.

Je weet van toeten noch blazen.
Moet jij zeggen. Jij vroeg om de zoveel dagen "we wachten nog steeds op die bufferzone *troll-gezicht*". Enige schrijn van geloofwaardigheid heb jij niet meer want die bufferzone waarvan jij 358x zei dat die nooit zou komen die is er. _O-
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 17:08:25 #156
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164871035
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 17:07 schreef Atak het volgende:

[..]

Moet jij zeggen. Jij vroeg om de zoveel dagen "we wachten nog steeds op die bufferzone *troll-gezicht*". Enige schrijn van geloofwaardigheid heb jij niet meer want die bufferzone waarvan jij 358x zei dat die nooit zou komen die is er. _O-
Oh meneer weet het niet meer dus begint maar over iets anders. Het is goed met je.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 17:10:21 #157
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164871075
Naast Darayya zouden ook de buren nu een deal over een aftocht willen met de Syrische overheid:

https://mobile.almasdarne(...)onghold-syrian-army/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164871077
Die bufferzone is een feit, nu alleen die 12 straaljagers nog. ;)
pi_164871098
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 17:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Oh meneer weet het niet meer dus begint maar over iets anders. Het is goed met je.
Niet iedereen in NAVO hoeft mee te doen.
pi_164871116
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 17:10 schreef JubaUrbicus het volgende:
Die bufferzone is een feit, nu alleen die 12 straaljagers nog. ;)
Volgens mij zei jij ook toch dat die bufferzone nooit zou komen of was dat Slayage?
pi_164871143
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 17:11 schreef Atak het volgende:

[..]

Volgens mij zei jij ook toch dat die bufferzone nooit zou komen of was dat Slayage?
Nee dat heb ik nooit gezegd.
pi_164872991
OIRSpox twitterde op vrijdag 26-08-2016 om 15:05:41 Congrats once again to our stalwart SDF partners for their victory in #Manbij. On to #Raqqa! #defeatdaesh https://t.co/cfB9amO1bJ reageer retweet
Lol, op naar de slachtbank.
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 18:53:09 #163
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_164873209
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 17:11 schreef Atak het volgende:

[..]

Volgens mij zei jij ook toch dat die bufferzone nooit zou komen of was dat Slayage?
Die bufferzone komt er alleen onder Russische voorwaarden.
pi_164873896
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 15:12 schreef JubaUrbicus het volgende:
@RamiAILoIah: #BreakingNews #Turkey's Media: 15,000 soldiers ready to enter north #Syria.. #TwitterKurds
I see, I see, dead Thrks
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 19:54:29 #165
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164874582
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164875261
Lavrov heeft laten weten dat de Russische regering niet blij is met de actie van Turkije. Ben benieuwd of ze er ook iets aan gaan doen of niet.
pi_164876251
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 20:26 schreef Romanus het volgende:
Lavrov heeft laten weten dat de Russische regering niet blij is met de actie van Turkije. Ben benieuwd of ze er ook iets aan gaan doen of niet.
Voor de bhne.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164876611
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 20:26 schreef Romanus het volgende:
Lavrov heeft laten weten dat de Russische regering niet blij is met de actie van Turkije. Ben benieuwd of ze er ook iets aan gaan doen of niet.
Russen zeggen A en doen B
pi_164876679
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 17:11 schreef Atak het volgende:

[..]

Volgens mij zei jij ook toch dat die bufferzone nooit zou komen of was dat Slayage?
Ik ben niet zo van de voorspellingen :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 22:24:43 #170
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164878909
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164880141
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 17:00 schreef Atak het volgende:

[..]

Turkije en de VS horen bij NAVO does ik zie geen probleem met het gebruik van het woord NAVO. Ik bedoel als Azerbeidzjan ook mee zat te bombarderen dan zou ik je punt begrijpen maar je slaat de plank nu compleet mis.
Er zijn NAVO- landen actief. Het is echter geen NAVO-operatie.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164881927
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 23:09 schreef marsan het volgende:

[..]

Er zijn NAVO- landen actief. Het is echter geen NAVO-operatie.
Ja dat klopt. NAVO is ook een compleet impotente clubje. De laatste jaren is de VS deals buiten de NAVO heen aan het maken. In Azerbeidzjan en Israel bijv.
pi_164883530
inwisselbare footsoldiers van de assadisten koppen atgms en moeten em smeren. zuid aleppo. lijkt op de eerdere locatie waar ze ook atgms moesten koppen.

badly_xeroxed twitterde op vrijdag 26-08-2016 om 19:13:46 #FSA Levant Front | Fagot #ATGM strike on militia Air Force Technical College S #Aleppo: https://t.co/kSNf6BTTT6 reageer retweet


[ Bericht 1% gewijzigd door Slayage op 27-08-2016 01:40:01 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 01:55:17 #175
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164883737
Echte deadzone daar. Anderzijds worden de konvooien van de 'rebellen' overhoop geknald. Wat een hel...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164884349
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 20:26 schreef Romanus het volgende:
Lavrov heeft laten weten dat de Russische regering niet blij is met de actie van Turkije. Ben benieuwd of ze er ook iets aan gaan doen of niet.
De Russen hebben hier afspraken over genaakt met Erdogan. Ergodogan was een paar dagen eerder niet voor niets in Moskou. Zonder implicite toestemming van Moskou hadden de Turken dit nooit aangedurfd.
pi_164884402
Overigens ook weer niet verbazingwekkend dat er in Westerse media zo weinig in positieve zin gezegd wordt over de bevrijding van Darayya. Na jarenlang in gijzeling te zijn geweest door de terroristen,zijn de mensen in die wijk eindelijk bevrijd. Dit is echt heel goed nieuws! De syrische overheid laat zich ten ene male van de humane kant zien door de burgers te verzorgen en huisvesten elders en de terroristen niet te executeren, maar naar Idlib te sturen... Dit is alleen voor elkaar gekregen doordat die belegering gehandhaafd is.

Het toelaten van allerlei hulpconvooien verlengt juist het lijden , dus juist ook voor Aleppo is het zaak dat er geen hulpconvooien bij de terroristen komen. We moeten dus niet teveel luisteren naar hulporganisaties die allerlei hulpconvooien naar die stad willen sturen ,omdat dit uiteindelijk averechts zal werken en de bevrijding van de stad door het Syrische leger alleen maar vertraagt. Het scenario in Darayya is natuurlijk ook het gewenste scenario voor Aleppo.,Laten we hopen dat het lijden van de burgerbevolking daar nog zo kort mogelijk duurt.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 08:38:23 #178
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164884439
Daar hebben we het al :')

https://mobile.almasdarne(...)wing-massive-attack/

ISIS is alweer in Al Rai
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 09:40:46 #179
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164884954
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:42 schreef Atak het volgende:

[..]

Hoe betrouwbaar is Almasdar? Nooit eerder van die bron gehoord.
Het is een pro overheid gerelateerde site maar ze zijn wel goed genformeerd. Leithfadel uit de lijst van twitteraars in de OP is van hen.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 09:42:12 #180
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164884976
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 16:48 schreef Atak het volgende:

[..]

Elite. :')
De 4e mechanische divisie is redelijk competent ja, i.t.t. andere units van de SAA.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 10:36:38 #181
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164885706
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 08:38 schreef Szura het volgende:
Daar hebben we het al :')

https://mobile.almasdarne(...)wing-massive-attack/

ISIS is alweer in Al Rai
"Rebels regain al-Ra'i in north Aleppo after IS was able to capture it for a few hours"
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164886961
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 09:40 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Leithfadel uit de lijst van twitteraars in de OP is van hen.
leith fadel is kneus eerste klas :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164886979
wat wordt bedoeld met DenD???

Iconoc_last twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 10:54:30 @AbraxasSpa @green_lemonnn @oryxspioenkop turkish tanks & APCs appear to be concealing their numbers, potential D&D? https://t.co/KLzvOKugXW reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164887028
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 08:31 schreef Gabrunal_2013 het volgende:
Overigens ook weer niet verbazingwekkend dat er in Westerse media zo weinig in positieve zin gezegd wordt over de bevrijding van Darayya.
er valt weinig goeds te melden over darayya. gevalletje. "assad of we verbranden het land"




Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164887103
beweging richting elkaar

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 11:02:41 N. #Aleppo: Rebels advancing from Al-Rai seized Tal Ar Gharbi & Haddabat from #ISIS. https://t.co/lvCHBlWYsY reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164887132
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 09:26:28 N. #Latakia: Rebels stopped a Hezbollah-led assault to advance in Ain Issa in Jebal Turkman. https://t.co/JOagqYc2el https://t.co/mbUt0RwDV7 reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 10:33:36 #Aleppo: Rebels repelled another assault on Ramoussah launched by pro-Regime forces & Hezbollah from Cement Factory. https://t.co/xuqg87YKXC reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164887473
quote:
:X.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 12:24:38 #188
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164887514
Ghouta gaat lekker.

sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 12:14:38 SAA continue advance in al-Riyhan in East Ghouta and assert control over the 553 warehouses and al-Ishara area reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164887519
rebellen konvooi westwaards vanuit jarablus, geen kleurtjes op de bovenarmen, dus geen verwachting voor gevechten.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164887538
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:24 schreef Zahreddine het volgende:
Ghouta gaat lekker.

sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 12:14:38 SAA continue advance in al-Riyhan in East Ghouta and assert control over the 553 warehouses and al-Ishara area reageer retweet
als jaish islam en faylaq arrahman blijven kibbelen onderling roepen ze het gewoon over hunzelf en verdienen ze om weggevaagd te worden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164887558
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:24 schreef Slayage het volgende:
rebellen konvooi westwaards vanuit jarablus, geen kleurtjes op de bovenarmen, dus geen verwachting voor gevechten.

Als die gasten vergelijkt met de uitgehongerde skinny YPGers hebben die Koerden nul coma nul kans. Die gasten vechten voor hun land terwijl YPGers de afgelopen maanden het heel makkelijk hebben gehad. Ze hoefde alleen een telefoontje te doen voor air-strikes en daarna konden ze naar binnenlopen.
pi_164887650
En mij werd wijs gemaakt dat de bevolking op de Koerden zat te wachten. Je kunt duidelijk zien hoe teleurgesteld ze zijn op hun bevrijding. Jarabulus:

  zaterdag 27 augustus 2016 @ 12:34:48 #193
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164887700
Moadamiyah zal zich nu ook wel willen overgeven nu dat Darayya weg is
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164887739
islamicworldupd twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 09:19:46 #SDF/#YPG captured several villages from the #ISIS/#Daesh militants near the Tishreen Dam East #Aleppo #Syria reageer retweet
Paradoxy13 twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 12:11:14 Reports Turkish jets have struck SDF/YPG positions south of #Jarablus reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164887754
Wat is eigenlijk de betekenis van de protesten in het zuiden van de bevolking tegen het southern front?
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 12:37:44 #196
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164887763
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:36 schreef no1uknow het volgende:
Wat is eigenlijk de betekenis van de protesten in het zuiden van de bevolking tegen het southern front?
Gaat niets veranderen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164887911
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:36 schreef no1uknow het volgende:
Wat is eigenlijk de betekenis van de protesten in het zuiden van de bevolking tegen het southern front?
mensen zijn boos dat de zogenaamde rebellen van zuidelijk front niks meer van hun rebellie laten zien terwijl de opstand tegen het regime in de rest van het land gewoon doorgaat.
mensen willen dat ze weer de wapens opnemen tegen het regime ipv wat ze nu doen, namelijk geen ene fuck. waardoor ze het de andere rebellen gebieden moeilijker maken omdat het regime de druk daar dan verder op kan schroeven, kijk maar naar daraya, het probleem met het zuidelijk front is dat ze volledig afhankelijk zijn voor hun bevoorrading vanuit jordanie en die is klaar met de oorlog in syrie en wil dat het zsm klaar is en heeft eigenlijk eigenhandig met steun van de VS de opstand in het zuiden de nek omgedraaid.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164887937
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

mensen zijn boos dat de zogenaamde rebellen van zuidelijk front niks meer van hun rebellie laten zien terwijl de opstand tegen het regime in de rest van het land gewoon doorgaat.
mensen willen dat ze weer de wapens opnemen tegen het regime ipv wat ze nu doen, namelijk geen ene fuck. waardoor ze het de andere rebellen gebieden moeilijker maken omdat het regime de druk daar dan verder op kan schroeven, kijk maar naar daraya, het probleem met het zuidelijk front is dat ze volledig afhankelijk zijn voor hun bevoorrading vanuit jordanie en die is klaar met de oorlog in syrie en wil dat het zsm klaar is en heeft eigenlijk eigenhandig met steun van de VS de opstand in het zuiden de nek omgedraaid.
de toevoer van wapens e.d. is vanuit Jordani (met VS er ook bij) dus drooggelegd?
pi_164887958
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:46 schreef no1uknow het volgende:

[..]

de toevoer van wapens e.d. is vanuit Jordani (met VS er ook bij) dus drooggelegd?
ze hebben geen wapens meer nodig aangezien er geen vijandigheden meer zijn. eigenlijk kunnen ze net zo goed hun wapens meteen inleveren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164887960
Lees overigens allemaal berichten over troepen van Assad die vrijgemaakt zijn door de situatie in Darayya, maar die 1000+ rebellen, wat gaan die doen? Kan me voorstellen dat die aansluiten bij de fronten in Aleppo
pi_164888093
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 11:53 schreef Slayage het volgende:
wat wordt bedoeld met DenD???

Iconoc_last twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 10:54:30 @AbraxasSpa @green_lemonnn @oryxspioenkop turkish tanks & APCs appear to be concealing their numbers, potential D&D? https://t.co/KLzvOKugXW reageer retweet
Denial and deception
pi_164888126
Mag overigens gezegd worden dat met deeltje 400 in aantocht ik alle contributers wil bedanken voor de constante informatiestroom. Volg dit topic al een deeltje of 250, en op het incidentele onderlinge geruzie na, erg fijn ^O^
pi_164888155
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Denial and deception
oorlog is een en al denial en deception, dus hoort er standaard bij toch :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164888181
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:55 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Denial and deception
Dungeons and Dragons.
pi_164888202
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

oorlog is een en al denial en deception, dus hoort er standaard bij toch :P
Ja maar men probeert in kaart te brengen hoe groot de eenheden van Turkije zijn in Syri. Niemand weet het.

10, 50, 100 tanks? 50, 100, 200 SF? 1000,2000, 5000 FSA? Geen exacte aantallen, allemaal giswerk en niemand weet hoe sterk de groep zal zijn :P
pi_164888204
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:47 schreef no1uknow het volgende:
Lees overigens allemaal berichten over troepen van Assad die vrijgemaakt zijn door de situatie in Darayya, maar die 1000+ rebellen, wat gaan die doen? Kan me voorstellen dat die aansluiten bij de fronten in Aleppo
sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 09:57:51 Yesterday's 1st batch of militants/families from Daraya arrive in Qal'at al-Mdiq in al-Ghab Plain, Hama https://t.co/zLedpbMzZE reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164888264
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:00 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ja maar men probeert in kaart te brengen hoe groot de eenheden van Turkije zijn in Syri. Niemand weet het.

10, 50, 100 tanks? 50, 100, 200 SF? 1000,2000, 5000 FSA? Geen exacte aantallen, allemaal giswerk en niemand weet hoe sterk de groep zal zijn :P
ah okay, ja standaard procedure lijkt me. zo min mogelijk info geven omtrent je handelen.

kijk maar naar de russen die het krim volledig annexeren, maar ondertussen blijven volhouden dat ze geen troepen hebben op het krim en niet weten van wie die troepen zijn die de hele toco daar overnemen :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164888315
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:56 schreef no1uknow het volgende:
Mag overigens gezegd worden dat met deeltje 400 in aantocht ik alle contributers wil bedanken voor de constante informatiestroom. Volg dit topic al een deeltje of 250, en op het incidentele onderlinge geruzie na, erg fijn ^O^
sure thing ;)

soms lopen de gemoederen op, omdat het onderwerp veel emotie oproept, maar de harde kern users is imo zeker professioneel bezig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164888395
YPG spokesman Radur Xelil changed tone, now says "Nobody can attack us under the pretext that our forces are west of the Euphrates" - claims power was handed to Manbij Military Council and YPG/YPJ left after Manbij liberation
http://ku.hawarnews.com/t(...)firate-ne-eris-bike/

Sow, die trekt z'n keutel wel heel snel in.
pi_164888445
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

soms lopen de gemoederen op
Dit mag wel een understatement heten :D Het zijn ook vaak wel de usual suspects die over de schreef gaan natuurlijk. Desalniettemin goede reeks!
pi_164888460
dit is weer een nieuwe versie van ziek, wat ik niet eerder heb gezien.

drone footage waar we zien dat assdisten laat staan moeite nemen om hun doden op te ruimen, gewoon met hun pantservoertuigen over hen heen rijden.

het is gewoon door de gehakte molen gegooid vlees.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164888500
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:12 schreef Slayage het volgende:
dit is weer een nieuwe versie van ziek, wat ik niet eerder heb gezien.

drone footage waar we zien dat assdisten laat staan moeite nemen om hun doden op te ruimen, gewoon met hun pantservoertuigen over hen heen rijden.

het is gewoon door de gehakte molen gegooid vlees.

Ja ik zat het net te kijken wtf :')

Tip, als je er niet tegen kan vooral het einde laatste 30 seconde is nasty.
pi_164888517
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:
YPG spokesman Radur Xelil changed tone, now says "Nobody can attack us under the pretext that our forces are west of the Euphrates" - claims power was handed to Manbij Military Council and YPG/YPJ left after Manbij liberation
http://ku.hawarnews.com/t(...)firate-ne-eris-bike/

Sow, die trekt z'n keutel wel heel snel in.
Ik zie dat niet als een terugtrekking. Ze zijn weer nieuwe namen aan het verzinnen zoals "Manbij military Council" om toch te blijven.
pi_164888525
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:
YPG spokesman Radur Xelil changed tone, now says "Nobody can attack us under the pretext that our forces are west of the Euphrates" - claims power was handed to Manbij Military Council and YPG/YPJ left after Manbij liberation
http://ku.hawarnews.com/t(...)firate-ne-eris-bike/

Sow, die trekt z'n keutel wel heel snel in.
Terroristen vernietigen! Oost, west,zuid, noord maakt toch niet uit man!
Je gaat toch niet in discussie met zulke wezens.
Ik zie of hoor ze ook niet onderhandelen met isis of de taliban. Gewoon kapotmaken, de enige taal die ze verstaan!

[ Bericht 0% gewijzigd door W.H.I.S.T.L.E op 27-08-2016 13:40:10 ]
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164888546
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:12 schreef Slayage het volgende:
dit is weer een nieuwe versie van ziek, wat ik niet eerder heb gezien.

drone footage waar we zien dat assdisten laat staan moeite nemen om hun doden op te ruimen, gewoon met hun pantservoertuigen over hen heen rijden.

het is gewoon door de gehakte molen gegooid vlees.

Het zijn toch Afghanen en Iranezen die op de grond liggen. De chauffeur kan het een worst wezen.
pi_164888569
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:14 schreef ClapClapYourHands het volgende:

Tip, als je er niet tegen kan vooral het einde laatste 30 seconde is nasty.
het is zeg maar, hoe een meeuw eruit ziet wanneer een auto er meerdere malen overheen is gegaan :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164888600
nieuwe turkse pantsers in jarablus

thesyrianmirror twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 12:37:33 وصول دفعة جديدة من الدبابات التركية إلى مدينة #جرابلس شمال #حلب https://t.co/ek3pwijmGb reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164888692
sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 09:47:01 Turkish backed rebels regain al-Ra'i in north Aleppo after IS was able to capture it for a few hours reageer retweet
archicivilians twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 10:39:31 #Syria Opposition #FSA expelled #ISIS militants from Haymar village west of #Jarablus, and repelled #ISIS attack on al-Rai in North #Aleppo. reageer retweet
8381Mhmmad twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 11:11:42 #فرقة_السلطان_مراد #غرفة_عمليات_حوار_كلس : قوات الجيش السوري الحر تسيطرعلى تلج الغربي وقرية الهضبات شرقي بلدةالراعي https://t.co/Z4XuSsS0Wn reageer retweet
FSA advanced from al-Rai town and took control of Haddabat and Thaljat Gharbi village.

Paradoxy13 twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 12:06:35 #EuphratesShield Rebels have also liberated al-Hilwaniya (Daqnaq) west of #Jarablus from #ISIS reageer retweet
Paradoxy13 twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 12:11:14 Reports Turkish jets have struck SDF/YPG positions south of #Jarablus reageer retweet
thesyrianmirror twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 12:37:33 وصول دفعة جديدة من الدبابات التركية إلى مدينة #جرابلس شمال #حلب https://t.co/ek3pwijmGb reageer retweet
The arrival of a new batch of tanks to the city of Jarablus in northern Aleppo.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-08-2016 13:34:38 ]
pi_164888715
sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 13:00:58 There have been at least 2 instances where explosions were heard from area, they are from controlled detonations of IEDs tht r found by FSA reageer retweet
faylaq al sham map

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164888727
pi_164888857
kennelijk gaan putin, obama en erdogan met elkaar meeten in het kader van de G-20. syrie zal ongetwijfeld besproken worden.

http://www.sabah.com.tr/g(...)nle-g-20de-bulusacak

en nog een stukje westwaards vanuit jarablus

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164888931
Vraagje aan de niet-Turken hier: wat vinden jullie eigenlijk van de inval van Turkije?

En dan ben ik eigenlijk vooral benieuwd naar de supporters van SAA/Assad/Hezbollah/Iran/Rusland en de Koerden.
pi_164889034
TyrannosurusRex twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 13:09:27 Cerablus'da cocuk sesleri duyulmaya baslandi.Kizilay herkese yemek dagitiyor.Gercek humanizm budur iste!https://t.co/EvjR119ddc reageer retweet
Filmpje

Leven keert terug in Jarablus, kinderen spelen weer op straat :s)
pi_164889041
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:37 schreef zarGon het volgende:
Vraagje aan de niet-Turken hier: wat vinden jullie eigenlijk van de inval van Turkije?

En dan ben ik eigenlijk vooral benieuwd naar de supporters van SAA/Assad/Hezbollah/Iran/Rusland en de Koerden.
die hebben idd niet echt duidelijk stelling genomen of ik heb het gemist :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164889072
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:41 schreef ClapClapYourHands het volgende:
TyrannosurusRex twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 13:09:27 Cerablus'da cocuk sesleri duyulmaya baslandi.Kizilay herkese yemek dagitiyor.Gercek humanizm budur iste!https://t.co/EvjR119ddc reageer retweet
Filmpje

Leven keert terug in Jarablus, kinderen spelen weer op straat :s)
Ben een beetje bang voor bommen die afgaan... Hoop dat ze alles van IS buiten weten te houden.
pi_164889090
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:43 schreef zarGon het volgende:

[..]

Ben een beetje bang voor bommen die afgaan... Hoop dat ze alles van IS buiten weten te houden.
Er zal continu drone toezicht zijn. Grootste probleem zijn IEDs denk ik maar waarschijnlijk hebben ze alle IEDs al opgeruimd.
pi_164889149
interessant stuk over een duits onderzoek mbt de inmening van het buitenland in syrie. een grote hoofdrol voor turkije aldus het rapport.

http://firil.net/?p=2428
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164889248
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:41 schreef ClapClapYourHands het volgende:
TyrannosurusRex twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 13:09:27 Cerablus'da cocuk sesleri duyulmaya baslandi.Kizilay herkese yemek dagitiyor.Gercek humanizm budur iste!https://t.co/EvjR119ddc reageer retweet
Filmpje

Leven keert terug in Jarablus, kinderen spelen weer op straat :s)
Kan iemand vertalen wat die oudere vrouw verteld?
pi_164889459


pi_164889542
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:12 schreef Slayage het volgende:
dit is weer een nieuwe versie van ziek, wat ik niet eerder heb gezien.

drone footage waar we zien dat assdisten laat staan moeite nemen om hun doden op te ruimen, gewoon met hun pantservoertuigen over hen heen rijden.

het is gewoon door de gehakte molen gegooid vlees.

Gehaktmolen.
pi_164889571
is het doel voor vandaag ar rai? :P

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 14:02:06 @QalaatAlMudiq Update: #FSA took Al-Bir Al-Fawqani 2 km westwards of previous village taken. https://t.co/vXNv1QCoyR reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164889659
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 14:05 schreef Slayage het volgende:
is het doel voor vandaag ar rai? :P

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 14:02:06 @QalaatAlMudiq Update: #FSA took Al-Bir Al-Fawqani 2 km westwards of previous village taken. https://t.co/vXNv1QCoyR reageer retweet
Morgen loopt het ultimatum van Turkije af voor SDF, als ze nu Al Rai bereiken kunnen ze morgen richting Manbij
pi_164889704
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164889730
Zit Wladimir niet ergens in Syri nu? Ik hoop dat hij zijn Koerdische kansenpareltjes in Syri achterlaat en de voeten neemt voordat het te laat is. Als die straks zit leeg te bloeden in dat zandbak is dat zijn eigen schuld.

vvanwilgenburg twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 13:08:36 Both Kurdish and Turkish media confirm that Turkish jets and artillery hit SDF positions in village of Amarne, 7-8 kms from Jarabulus. reageer retweet
pi_164889734
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 14:08 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Morgen loopt het ultimatum van Turkije af voor SDF, als ze nu Al Rai bereiken kunnen ze morgen richting Manbij
voor SDF (arabische milities) of YPG want dat is mij niet helemaal duidelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164889761
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 14:11 schreef Atak het volgende:
Zit Wladimir niet ergens in Syri nu? Ik hoop dat hij zijn Koerdische kansenpareltjes in Syri achterlaat en de voeten neemt voordat het te laat is. Als die straks zit leeg te bloeden in dat zandbak is dat zijn eigen schuld.

vvanwilgenburg twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 13:08:36 Both Kurdish and Turkish media confirm that Turkish jets and artillery hit SDF positions in village of Amarne, 7-8 kms from Jarabulus. reageer retweet
hij zitt niet bij het front, laatst bij haseke
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164889787
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 14:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

voor SDF (arabische milities) of YPG want dat is mij niet helemaal duidelijk.
Beide.
pi_164889824
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 14:13 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Beide.
en dan?

vandaag de gebieden verbinden gaan ze sowieso niet lukken.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164889865
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 14:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

en dan?

vandaag de gebieden verbinden gaan ze sowieso niet lukken.

[ afbeelding ]

SDF/YPG naar het oosten van de Eufraat, FSA richting Al Bab.

SDF/YPG moet dan naar Raqqa of de Amerikanen zeggen :W
pi_164889915
sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 14:17:51 Updated Faylaq al-Sham map, clashes being reported south of Jarablus btw FSA & SDF near 'Amarinah https://t.co/QSqYqnn21K reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164889961
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 14:17 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

SDF/YPG naar het oosten van de Eufraat, FSA richting Al Bab.

SDF/YPG moet dan naar Raqqa of de Amerikanen zeggen :W
we gaan het zien.

vvanwilgenburg twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 13:29:43 Shams Shamal brigade announce they will go to Jarabulus front to back Jarabulus military council against 'threat by Turkey-backed factions' reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164890030
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 14:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

we gaan het zien.

vvanwilgenburg twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 13:29:43 Shams Shamal brigade announce they will go to Jarabulus front to back Jarabulus military council against 'threat by Turkey-backed factions' reageer retweet
Ja, het gaat echt spannend worden om te zien wie er gaat winnen. :') _O-
pi_164890075
Tilmarne wordt bestookt door Howitzers.

pi_164890307
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 14:17 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

SDF/YPG naar het oosten van de Eufraat, FSA richting Al Bab.

SDF/YPG moet dan naar Raqqa of de Amerikanen zeggen :W
De safe zone die Turkije wilde was Jarablus - Manbij - Al-Bab - Mare - Azaz, right?
pi_164890384
okay met dit tempo moeten ze de gebieden kunnen linken.

sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 14:40:14 FSA walk into and capture Turaykhim west of Bīr al-Fawqani reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164890567
sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 14:27:34 FSA backed by Turkey capture 'Amarnah hill south of Jarablus, town held by SDF reageer retweet
pi_164890716
zozo.

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 14:51:43 #EuphratesShield: #SDF planning to:- attack #Jarablus- reach Sajur Lake 1st to isolate #FSA in #Jarablus pocket.https://t.co/CkhvYffhvm reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164891134
sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 15:16:41 FSA backed by Turkish shelling is attempting to enter 'Amarinah amid clashes with SDF, ammunition depot destroyed by Turkish airstrikes reageer retweet
pi_164891213
Ik vraag mij af waarom Turkije jets gebruikt. Ze kunnen ook gewoon die howitzers gebruiken in combinatie met UAV's. Het is veel goedkoper.
pi_164891254
deze gasten :|W

sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 15:12:40 Jaish Thuwar announces support for Jarablus Military Council, asks Coalition to investigate shelling by Turk forces https://t.co/Yq8XU8pYPb reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164891298
24Aleppo twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 15:20:27 Corpses of two brothers found in well in Aldandana town near #Manbij. Witnesses told #A24 they were arrested few days ago by #SDF. reageer retweet
Feministen van SDF slaan weer toe.
pi_164891318
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 15:26 schreef ClapClapYourHands het volgende:
24Aleppo twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 15:20:27 Corpses of two brothers found in well in Aldandana town near #Manbij. Witnesses told #A24 they were arrested few days ago by #SDF. reageer retweet
Feministen van SDF slaan weer toe.
de flower power militie _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 15:28:17 #253
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164891330
Wtf is 24Aleppo? Wie zegt dat ze niet eerder door ISIS zijn vermoord?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164891346
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 15:28 schreef Szura het volgende:
Wtf is 24Aleppo? Wie zegt dat ze niet eerder door ISIS zijn vermoord?
goeie vraag. ook nooit van gehoord :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164891348
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 15:28 schreef Szura het volgende:
Wtf is 24Aleppo? Wie zegt dat ze niet eerder door ISIS zijn vermoord?
Ze waren gearresteerd door SDF Koerden. Hoe kom jij terecht bij IS? Lezen is ook een kunst.
pi_164891359
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 15:30:09 #257
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164891365
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 15:29 schreef Atak het volgende:

[..]

Ze waren gearresteerd door SDF Koerden. Lezen is ook een kunst.
Ja en wie zegt dat...
'Witnesses'. Die heb ik vaker gehoord de afgelopen 5 jaar.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164891386
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 15:30 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja en wie zegt dat...
'Witnesses'. Die heb ik vaker gehoord de afgelopen 5 jaar.
Waarom zouden die familieleden liegen?
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 15:36:57 #259
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164891485
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 15:32 schreef Atak het volgende:

[..]

Waarom zouden die familieleden liegen?
Waar staat daar 'familieleden' en waar staat daar 'SDF Koerden'? Het eerste staat er niet, het tweede vul je maar even aan. Wie weet waren het Arabieren, wie weet was in een eerder stadium al ISIS. Hell, wie weet is er nog geen lichaam gevonden. Ik ken dat hele account niet, geen idee of het betrouwbaar is. Maar dat zijn al twee dingen die je bij deze specifieke tweet haalt.

Ben wel weer klaar met die flauwekul van je die je erbij verzint, Mr. NAVO. Ik ga niet meer op je reageren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164891641
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 15:36 schreef Szura het volgende:

[..]

Waar staat daar 'familieleden' en waar staat daar 'SDF Koerden'? Het eerste staat er niet, het tweede vul je maar even aan. Wie weet waren het Arabieren, wie weet was in een eerder stadium al ISIS. Hell, wie weet is er nog geen lichaam gevonden. Ik ken dat hele account niet, geen idee of het betrouwbaar is. Maar dat zijn al twee dingen die je bij deze specifieke tweet haalt.

Ben wel weer klaar met die flauwekul van je die je erbij verzint, Mr. NAVO. Ik ga niet meer op je reageren.
Lijkt erop dat je de laatste paar dagen flink gefrustreerd bent vooral je flink door de mand bent gezakt vanwege jouw uitspraken als: "die bufferzone is een fabeltje" etc. In ieder geval dit is de nieuwe realiteit.

Trouwens Jusuf Bayk is ingenomen van de SDF occupatie.

[ Bericht 1% gewijzigd door Atak op 27-08-2016 15:49:52 ]
pi_164891692
Faylaq al-Sham announces the capture of the village of Yusuf Bayk after violent clashes with the Syrian Democratic Forces.
https://twitter.com/ShamLegion/status/769528462344421376
pi_164891710
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164891795
FSA heeft dus nu een horizontale flank op het zuiden die heel goed te verdedigen is. Het mooie zou zijn het FSA vandaag nog alles op de grens van Turkije veroverd en als dat gebeurt is dan kan morgen de laatste waarschuwing naar SDF gemaakt worden voordat de grote offensief begint.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 16:00:57 #265
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164891982
Yusuf Bayk was 2 dagen geleden al op Da'esh veroverd door T-FSA. Hebben vandaag alleen die heuvel nabij Amarnah heroverd op SDF. Maar dat dorpje wisselde de afgelopen dagen wel vaker van eigenaar.

BarzanSadiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:00:27 #BREAKINGTwo #Turkish fighter jets targeted a #YPG base near #Manbij, #Syria. reageer retweet
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164891996
Turks Rode halvemaan deelt voedsel uit aan de bevolking van Jarablus


Veel lachende gezichten :s)
pi_164892050
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:00 schreef Domingesto het volgende:

BarzanSadiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:00:27 #BREAKINGTwo #Turkish fighter jets targeted a #YPG base near #Manbij, #Syria. reageer retweet
ik vind het echt verwarrend dit soort berichtgeving.

bedoelen ze met YPG het SDF bv? dat is vaak niet helder.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 16:04:56 #268
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164892057
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik vind het echt verwarrend dit soort berichtgeving.

bedoelen ze met YPG het SDF bv? dat is vaak niet helder.
Hij neemt het over van Turkse bronnen. Dus het gaat hier over het SDF.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164892097
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Turks Rode halvemaan deelt voedsel uit aan de bevolking van Jarablus


Veel lachende gezichten :s)
ze zien er idd echt pissed uit om de Turkse bezetting.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892120
sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:02:09 SDF have reportedly damaged/destroyed a Turkish tank near 'Amarnah reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892177
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 13:48 schreef Slayage het volgende:
interessant stuk over een duits onderzoek mbt de inmening van het buitenland in syrie. een grote hoofdrol voor turkije aldus het rapport.

http://firil.net/?p=2428
Zeker interessant, bedankt!
Wat mij opviel was het grote aandeel Saudis, en dat die dan ook het lafst en slechtst getraind zijn. Heb je niks aan dus. Die Tsjetsjenen daartegen :X
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164892192
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:08:39 #EuphratesShield: #FSA found 7 #ISIS fighters hidden inside tunnels in #Jarablus, killed 5 of them and is tracking down the last 2. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892213
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:07 schreef Slayage het volgende:
sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:02:09 SDF have reportedly damaged/destroyed a Turkish tank near 'Amarnah reageer retweet
Eerst zien, dan geloven. Veel matige propaganda van SDF.
pi_164892219
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:10 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Zeker interessant, bedankt!
Wat mij opviel was het grote aandeel Saudis, en dat die dan ook het lafst en slechtst getraind zijn. Heb je niks aan dus. Die Tsjetsjenen daartegen :X
chechenen zijn strijders volk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892235
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Eerst zien, dan geloven. Veel matige propaganda van SDF.
uiteraard, maar waar er gevechten zijn vallen er ook slachtoffers. dat valt bijna niet uit te sluiten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892387
sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:16:27 IS has begun to displace locals from villages around al-Bab, planting IEDs and relocating militants that retreated from Manbij/Jarablus reageer retweet
pi_164892453
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:19 schreef ClapClapYourHands het volgende:
sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:16:27 IS has begun to displace locals from villages around al-Bab, planting IEDs and relocating militants that retreated from Manbij/Jarablus reageer retweet
sowieso komt in al bab hun stand. ik vraag me alleen af hoe de rebellen uiteindelijk gaan opschuiven die kant op. eerst de grens met turkije veiligstellen en dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892460
Wat mij opvalt is dat pro-Assad Arabieren helemaal niet tegen de Turkse inmenging zijn. Alleen paar Iranirs en Afghanen gespot die zaten te zeiken. Zoals ik paar weken geleden zei. Assad zal de grootste bondgenoot van Turkije/Azerbeidzjan zijn. De Kemalisten in Turkije zullen daarvoor zorgen. Toen ik dit zei werd ik uitgelachen maar die gene hebben zich weer vergist.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 16:27:34 #280
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164892487
DefenseUnits twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:19:33 #BREAKING: Driving armored vehicles, #Turkey military forces crossed into #Rojava/#Syria soil near Mursitpinar gate n Til Shair vlg, #Kobane reageer retweet
AzadiRojava twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:12:06 Turkish tanks in Koban 1/2 hour ago https://t.co/GPZpXaVBs1 reageer retweet

http://wikimapia.org/28042438/Tel-Shair

Doet het TSK wel vaker, provocatie.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164892489
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

sowieso komt in al bab hun stand. ik vraag me alleen af hoe de rebellen uiteindelijk gaan opschuiven die kant op. eerst de grens met turkije veiligstellen en dan?
Waren ze niet van plan om hun magische final stand (in elk geval in die regio) in het mytische Dabiq te maken? :P
NEE!
pi_164892501
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:10 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Zeker interessant, bedankt!
Wat mij opviel was het grote aandeel Saudis, en dat die dan ook het lafst en slechtst getraind zijn. Heb je niks aan dus. Die Tsjetsjenen daartegen :X
Ik vind ze...ongrijpbaar. Veel met ze gewerkt. Aan de ene kant vriendelijk tot het bot, aan de andere kant van de ene op de andere dag radicaal. Zeg maar dat ze speciaal voor jou gaan barbecuen, maar tegelijk hun vrouw uit de woonkamer blaffen en teringagressief zijn naar alles wat beweegt zonder baard of hoofddoek. En de week erop lopen ze weer gladgeschoren in dikke Nikes met wodka te zwaaien. :?
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164892512
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:28 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Ik vind ze...ongrijpbaar. Veel met ze gewerkt. Aan de ene kant vriendelijk tot het bot, aan de andere kant van de ene op de andere dag radicaal. Zeg maar dat ze speciaal voor jou gaan barbecuen, maar tegelijk hun vrouw uit de woonkamer blaffen en teringagressief zijn naar alles wat beweegt zonder baard of hoofddoek. En de week erop lopen ze weer gladgeschoren in dikke Nikes met wodka te zwaaien. :?
chechenen? in welke hoedanigheid heb je met ze gewerkt?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892525
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:27 schreef Domingesto het volgende:
DefenseUnits twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:19:33 #BREAKING: Driving armored vehicles, #Turkey military forces crossed into #Rojava/#Syria soil near Mursitpinar gate n Til Shair vlg, #Kobane reageer retweet
AzadiRojava twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:12:06 Turkish tanks in Koban 1/2 hour ago https://t.co/GPZpXaVBs1 reageer retweet
[ afbeelding ]
http://wikimapia.org/28042438/Tel-Shair

Doet het TSK wel vaker, provocatie.
wat doen al die mensen daar?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892543
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat doen al die mensen daar?
Protesteren blijkbaar.
NEE!
pi_164892545
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

chechenen zijn strijders volk.
Ehhh bovenstaande reactie van mij was hierop :@ zit op telefoon
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164892546
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:27 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Waren ze niet van plan om hun magische final stand (in elk geval in die regio) in het mytische Dabiq te maken? :P
ja dag des oordeels en alles idd, maar final stad is mosul in irak en raqqa in syrie lijkt me, maar voor de rebellen of welke alliantie dan ook om raqqa te bereiken moet je eerst door al bab.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 16:32:18 #288
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164892548
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat doen al die mensen daar?
Dit:
AylinaKilic twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 15:23:30 Locals in YPG-held #Kobani now heading towards the Turkish border to protest the Turkish army Via @mustefa2bali https://t.co/XnWU9apPZ1 reageer retweet
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164892564
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:32 schreef HexHunter het volgende:

[..]

Protesteren blijkbaar.
laat ze het protesteren lekker van een afstand van de grens doen...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892591
markito0171 twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:31:20 #Syria After Yusuf Bayk #FSA also took Mazaalah from #SDF SW of #Jarablushttps://t.co/6Ir57TCL2U reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892601
quote:
99s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:29 schreef Slayage het volgende:

[..]

chechenen? in welke hoedanigheid heb je met ze gewerkt?
Tsjetsjeense vluchtelingen. Ik werkte veel met ex-Sovjets. Waar ze beurtelings wel of geen deel van uit wilden maken. Ene week aan de wodka met zijn allen, week erop supervroom. Heel ongrijpbaar.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164892604
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:32 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Dit:
AylinaKilic twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 15:23:30 Locals in YPG-held #Kobani now heading towards the Turkish border to protest the Turkish army Via @mustefa2bali https://t.co/XnWU9apPZ1 reageer retweet
[ afbeelding ]
Turkije moet de lokale Arabieren die daar woonden terugsturen om tegen de YPG te protesteren en als de YPG iets doet gelijk instappen.
pi_164892752
SyriaNews15 twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 15:52:17 @Liveuamap Syria - Nour Din el-Zinki captured al-Amarinah hill after clashes with the #PKK militants south of #Jarablus . reageer retweet
pi_164892807
deze gasten :|W

sayed_ridha twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:42:49 Turkish backed FSA capture 3 SDF fighters after taking control of Yusuf Bayk https://t.co/P70r6YLREK reageer retweet
arabthomness twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:46:41 All these men fought together in 2012 to liberate N #Aleppo from #Assad, now they're killing each other https://t.co/XnViZ0TEQ8 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892839
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:48 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Sultan Murad Captures 3 SDF fighters at Yusuf Bayk
https://twitter.com/8381Mhmmad/status/769543388463071232

[ afbeelding ]
ene moment heb je de amerikanen mee wanneer je tegen isis vecht andere moment heb je de amerikanen tegen als je tegen de turken vecht.

das syrie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164892855
badly_xeroxed twitterde op zaterdag 27-08-2016 om 16:49:42 #FSA Sultan Murad Division & Army of Liberation inside #Mazaalah after capturing it from #SDF #FıratKalkanı https://t.co/84Nbbmxtqy reageer retweet
pi_164892916
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164892920
Slot.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')