abonnement Unibet Coolblue
pi_164840670
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
pi_164840678
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk niet dat amerika dat zo snel zou doen, wegens de isis factor, dat blijft prio nr 1 voor hen en de pkk is voor de amerikanen een handige tool gebleken.
Rebellen hadden IS in Aleppo zonder de luchthulp van Amerikanen er uit geknald. YPG zijn niet de enige die tegen IS kunnen knokken :s)
pi_164840691
TT gestolen. Ik ga dit raporteren.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 13:29:30 #4
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164840705
LOL. Bitchfight tussen de Turken in het topic _O-
  donderdag 25 augustus 2016 @ 13:29:53 #5
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164840723
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:28 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Rebellen hadden IS in Aleppo zonder de luchthulp van Amerikanen er uit geknald. YPG zijn niet de enige die tegen IS kunnen knokken :s)
Dat zagen we met Al Rai ja, toen ze na het tellen van de lichamen begonnen te jammeren over het gebrek aan luchtsteun.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164840726
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:29 schreef Atak het volgende:
TT gestolen. Ik ga dit raporteren.
TFOEEEEEE
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164840744
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:29 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat zagen we met Al Rai ja, toen ze na het tellen van de lichamen begonnen te jammeren over het gebrek aan luchtsteun.
Dat kleine groepje is niet gelijk aan de rebellen die heel Allepo en Idlib hebben bevrijd van IS.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 13:31:44 #8
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164840772
quote:
7s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:30 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Dat kleine groepje is niet gelijk aan de rebellen die heel Allepo en Idlib hebben bevrijd van IS.
Van ISIS ja?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164840812
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:28 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Rebellen hadden IS in Aleppo zonder de luchthulp van Amerikanen er uit geknald. YPG zijn niet de enige die tegen IS kunnen knokken :s)
dat eerste ging maar kantje boord en met het tweede is het probleem dat de amerikanen de reguliere rebellen niet 100% vertrouwen en daardoor met hun backing niet zover durven gaan zoals we met de ypg hebben gezien, namelijk amerikaanse special forces zij aan zij met rebellen. vertrouwen is het grootste obstakel voor die samenwerking.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164840817
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:27 schreef Szura het volgende:
Dat wensen van bepaalde users hier dat alle YPGers ff in de pan worden gehakt :'). Pathetisch.
ja man, alle ypgers in de pan hakken! De gedachte alleen al, heerlijk, niet met woorden te beschrijven.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 25 augustus 2016 @ 13:33:31 #11
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164840827
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat eerste ging maar kantje boord en met het tweede is het probleem dat de amerikanen de reguliere rebellen niet 100% vertrouwen en daardoor met hun backing niet zover durven gaan zoals we met de ypg hebben gezien, namelijk amerikaanse special forces zij aan zij met rebellen. vertrouwen is het grootste obstakel voor die samenwerking.
Vind je het vreemd ;)

http://www.npr.org/sectio(...)ogy-think-tank-finds
pi_164840844
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:29 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat zagen we met Al Rai ja, toen ze na het tellen van de lichamen begonnen te jammeren over het gebrek aan luchtsteun.
als je geen atgms of een luchtmacht tot je beschikking hebt is het knap lastig om die vbieds te stoppen. ja dan wordt je idd in de pan gehakt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 13:37:32 #14
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164840942
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

als je geen atgms of een luchtmacht tot je beschikking hebt is het knap lastig om die vbieds te stoppen. ja dan wordt je idd in de pan gehakt.
Precies. De praatjes hier mogen wel wat minder.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164840948
quote:
onzin artikel. als 60% van de rebellen isis ideologie zou steunen was de isis suprematie niet discutabel. iets wat het dus altijd is geweest vanaf dag 1. en zelfs met nusra "isis light" zijn de rebellen niet blij mee en zien ze het al een noodzakelijk kwaad of een tijdelijke verstandshuwelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164841091
wat is iedereen opeens lief voor elkaar

syria24english twitterde op donderdag 25-08-2016 om 12:41:40 #DAMASCUS URGES #ANKARA TO COORDINATE ACTIONS IN FIGHTING #TERRORISM IN #SYRIA WITH SYRIAN AUTHORITIES - SYRIAN... https://t.co/Sg7fSEbLy5 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164841284
als je kijkt naar de etnografische map van syrie kan je zien hoe goed de koerden hebben geboerd met de huidige stand van zaken

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164841306
quote:
17s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:43 schreef Slayage het volgende:
wat is iedereen opeens lief voor elkaar

syria24english twitterde op donderdag 25-08-2016 om 12:41:40 #DAMASCUS URGES #ANKARA TO COORDINATE ACTIONS IN FIGHTING #TERRORISM IN #SYRIA WITH SYRIAN AUTHORITIES - SYRIAN... https://t.co/Sg7fSEbLy5 reageer retweet
In andere woorden laten we een gecordineerde aanval op Hassakkah doen. :')
pi_164841428
de generaal die verantwoordelijk is voor de operatie in aleppo

sayed_ridha twitterde op donderdag 25-08-2016 om 13:49:40 Turkish Lieutenant General Zekai Aksakallı meets with FSA militants in Jarablus https://t.co/r3dP8NW5Nn reageer retweet
kennelijk was hij de avond van de coup ook in het nieuws om afstand te nemen van de coup



[ Bericht 24% gewijzigd door Slayage op 25-08-2016 14:07:30 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164841492
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:49 schreef Slayage het volgende:
als je kijkt naar de etnografische map van syrie kan je zien hoe goed de koerden hebben geboerd met de huidige stand van zaken

[ afbeelding ]
Valt me op dat er altijd in het ''gele'' gedeelte van Irak ellende is, in het zuiden waar de sjiieten wonen is het volgens mij gewoon rustig.
pi_164841518
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164841568
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:57 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Valt me op dat er altijd in het ''gele'' gedeelte van Irak ellende is, in het zuiden waar de sjiieten wonen is het volgens mij gewoon rustig.
de sunni oud baathisten en sunni oud leger officieren, die nu voor veel ellende zorgen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:01:21 #23
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164841575
quote:
De rest krijgt amnestie. Misschien gaat een deel zelfs voor de SAA vechten. Is eerder gebeurd.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:02:16 #24
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164841592
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

onzin artikel. als 60% van de rebellen isis ideologie zou steunen was de isis suprematie niet discutabel. iets wat het dus altijd is geweest vanaf dag 1. en zelfs met nusra "isis light" zijn de rebellen niet blij mee en zien ze het al een noodzakelijk kwaad of een tijdelijke verstandshuwelijk.
ISIS en Nusra zijn ook geen matties en allebei zeer extreem. Het gaat er denk ik om dat ze in min of meerdere mate extreme denkbeelden hebben.
pi_164841598
zozo

joshua_landis twitterde op donderdag 25-08-2016 om 13:57:45 Ankara sent deputy intel chief to Assad, report says, but still insist Assad not 4 long term https://t.co/1hZe50e7v9 https://t.co/0oxdOseiON reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:07:46 #26
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164841716
quote:
17s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:43 schreef Slayage het volgende:
wat is iedereen opeens lief voor elkaar

syria24english twitterde op donderdag 25-08-2016 om 12:41:40 #DAMASCUS URGES #ANKARA TO COORDINATE ACTIONS IN FIGHTING #TERRORISM IN #SYRIA WITH SYRIAN AUTHORITIES - SYRIAN... https://t.co/Sg7fSEbLy5 reageer retweet
Dat lees ik daar niet? Hieruit lees ik juist dat men totaal niet cordineert op het moment.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:08:52 #27
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164841748
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:50 schreef Atak het volgende:

[..]

In andere woorden laten we een gecordineerde aanval op Hassakkah doen. :')
Want dat ligt ook echt in de buurt, ja :')
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164841798
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:07 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dat lees ik daar niet? Hieruit lees ik juist dat men totaal niet cordineert op het moment.
ik lees een handreiking ;) ook dat de nr 1 van de trukse inlichtingen diensten in damascus zit atm is veelzeggend. liefde all around atm.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164841847
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:08 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Want dat ligt ook echt in de buurt, ja :')
Ligt gewoon op de grens.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:13:45 #30
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164841867
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik lees een handreiking ;) ook dat de nr 1 van de trukse inlichtingen diensten in damascus zit atm is veelzeggend. liefde all around atm.
Oh nee, dat zie ik totaal niet. Dit is meer Turkije die iets doet zonder de Syrische regering hierover genformeerd te hebben, de Syrirs die beseffen dat ze er eigenlijk toch niks aan kunnen doen en nu proberen toch de Turken zover te krijgen hun te informeren over hun acties.

Dat is niet echt liefde, dat is meer onverschilligheid.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:14:17 #31
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164841889
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:13 schreef Atak het volgende:

[..]

Ligt gewoon op de grens.
Hasakah op de grens, volgens jou?

Op de grens van wat?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164841921
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:13 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Oh nee, dat zie ik totaal niet. Dit is meer Turkije die iets doet zonder de Syrische regering hierover genformeerd te hebben, de Syrirs die beseffen dat ze er eigenlijk toch niks aan kunnen doen en nu proberen toch de Turken zover te krijgen hun te informeren over hun acties.

Dat is niet echt liefde, dat is meer onverschilligheid.
dude denk je echt dat de turken hun troepen de grens over zouden sturen zonder de assadisten hierover te informeren?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:19:56 #33
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164842038
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

dude denk je echt dat de turken hun troepen de grens over zouden sturen zonder de assadisten hierover te informeren?
Ja, waarom niet? Ze hebben toch de 'stille' toestemming van de Russen en de directe steun van de Amerikanen. Meer heb je niet nodig.

EjmAlrai twitterde op woensdag 24-08-2016 om 13:02:55 #BreakingNews:#Syria Foreign Ministry condemned the Turkish intervention in Jarablus:" any foreign forces should coordinate with Damascus". reageer retweet
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164842135
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:19 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Ja, waarom niet? Ze hebben toch de 'stille' toestemming van de Russen en de directe steun van de Amerikanen. Meer heb je niet nodig.

EjmAlrai twitterde op woensdag 24-08-2016 om 13:02:55 #BreakingNews:#Syria Foreign Ministry condemned the Turkish intervention in Jarablus:" any foreign forces should coordinate with Damascus". reageer retweet
das voor de buhne dude, als ze zouden willen zouden ze hun luchtmacht nu inzetten tegen de rebllen/turken die daar zitten, maar daar zit het em in. dit is allemaal georkestreerd. iedereen vindt het best muv de koerden uiteraard ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:23:50 #35
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164842169
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:23 schreef Slayage het volgende:

[..]

das voor de buhne dude, als ze zouden willen zouden ze hun luchtmacht nu inzetten tegen de rebllen/turken die daar zitten, maar daar zit het em in. dit is allemaal georkestreerd. iedereen vindt het best muv de koerden uiteraard ;)
Nee, want stille toestemming van de Russen.

Als ze het 1x gezegd hadden aan het begin van het conflict had ik je gelijk gegeven, maar ze blijven het herhalen.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164842191
quote:
American YPG fighter: US backing Turkey-led Jarabulus operation is a slap in the face for

ALEPPO – A former US volunteer who fought with the Kurds against ISIS and was waiting for the Jarabulus operation, called the Turkish operation a slap in the face of Kurds, and a betrayal by the US that backed the Turkish operation.

“It’s a slap in the face to the Kurds. Not only them but also foreign volunteers,” Erwin Stran told ARA News. “We lost two Americans in the Manbij operation as well as others. Not to mention the Kurdish body count. Now the Kurdish push has been halted. At least it seems for now,” he added.

The Kurdish-led Syrian Democratic Forces (SDF) lost at least 264 fighters in the Manbij operation, including at least 6 foreign volunteers, according to military sources.

The former American volunteer in the ranks of the Kurdish People’s Protection Units (YPG), Erwin Stran, called the Turkish invasion into Jarabulus on Wednesday “a betrayal by the US government”. “It certainly seems that way,” he said.

“The same air support the Kurds had during their advance [in the war on ISIS] is now supporting an operation that the Kurds were told to back away from,” he said.

“Did the US betrayed the Kurds? It certainly seems that way,” he said when asked if the US deceived the Kurds.

“I think it’s pretty much a game at this point. We sat on the Euphrates about 2 kilometers from Jarabulus for a little over three months. The whole reason my group and myself ended up there was because we knew how important Jarabulus was [as a jihadi border pocket for ISIS],” Stran told ARA News.

“We figured then though the push probably wasn’t going to happen. Even the Kurds who had been on the river since Koban understood that the politics involving Turkey would prevent it,” he stated.

He added it’s ironic that ISIS was able to escape when Turks entered Syria’s Jarabulus on Wednesday morning. “I just find it ironic that Daesh [ISIS] has a clear path to run whatever they need from turkey, all the way down to Raqqa and most likely into Mousl as well. Now Turkey wants to control that portion of the border and keep the Kurds out,” he said.

Reporting by: Wladimir van Wilgenburg

Source: ARA News
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164842216
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:23 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Nee, want stille toestemming van de Russen.
en putin is tegenwwordig de baas van assad dus you do the math ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:28:01 #38
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164842289
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

en putin is tegenwwordig de baas van assad dus you do the math ;)
Precies, dus de Russen hoefden de Syrirs hier niet over te informeren.

Als de Syrirs vervolgens op deze inval reageerden zouden de Russen ze wel terug gevloten hebben. Ik denk toch echt dat de Syrische regering met een voldongen feit is gepresenteerd.

Alleen de Russen hadden met de Turken afgesproken iig wel te cordineren met de Syrische regering. Het feit dat de Syrische regering nu al een aantal keren heeft geroepen dat dit niet gebeurd en de Russen inmiddels ook al aandringen dat dit moet gebeuren geeft al aan dat hier iets niet volgens plan gaat.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164842316
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:14 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Hasakah op de grens, volgens jou?

Op de grens van wat?
Ja. Ligt op armafstand. Volgende eis is dat de Koerden uit die gebieden oprotten.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:33:26 #40
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164842404
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:28 schreef Atak het volgende:

[..]

Ja. Ligt op armafstand. Volgende eis is dat de Koerden uit die gebieden oprotten.
Op armafstand van wat? Het is mij nog steeds niet duidelijk hoe jou topografie in elkaar zit.

Hasakah ligt hemelsbreed 70 km van de Turkse grens af (maar dan moet je door het Kobane Canton, good luck with that) en ruim 250 km van Jarabalus.

Dus ik weet niet hoe lang jouw arm is maar eh...

Het dichtstbijzijnde SAA gebied van waaruit redelijkerwijs een aanval op Hasakah zou kunnen plaatsen vinden is Deir-Ezor op 140 km afstand (maar dat is niet echt realistisch, de republikeinse garde is daar al vanaf het begin van het conflict omsingeld door IS en weet amper stand te houden) of Palmyra op maar liefst 300 km afstand.

Dus vertel vertel
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164842429
vraag me af vanaf welke punt deze beelden zijn opgenomen

Dalatrm twitterde op donderdag 25-08-2016 om 13:57:21 #Kurds news agency footage (possibly shot across from #Kobane) shows #Turkey tank in #Jarablus #Cereblus countryside https://t.co/4MtLvnM9cZ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164842466
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:33 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Op armafstand van wat? Het is mij nog steeds niet duidelijk hoe jou topografie in elkaar zit.

Hasakah ligt hemelsbreed 70 km van de Turkse grens af (maar dan moet je door het Kobane Canton, good luck with that) en ruim 250 km van Jarabalus.

Dus ik weet niet hoe lang jouw arm is maar eh...
Kobane. :') Je bedoelt Ayn Al-Arab. Zonder VS ondersteuning zijn de Koerden er zo uitgeknikkerd. Als die stad voor paar dagen wordt gebombardeerd kan het FSA zo naar binnen rollen. Zelfs IS kon die bombardementen in Jarabulus niet aan. Ga maar na.
pi_164842468
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:32 schreef Slayage het volgende:
dat eerste ging maar kantje boord en met het tweede is het probleem dat de amerikanen de reguliere rebellen niet 100% vertrouwen en daardoor met hun backing niet zover durven gaan zoals we met de ypg hebben gezien, namelijk amerikaanse special forces zij aan zij met rebellen. vertrouwen is het grootste obstakel voor die samenwerking.
Dat wantrouwen hebben Amerikanen gelijk in. Maar Turkije kan zeker nu en grotere rol spelen. Als zij wel loyale milities hebben waar Turkse en Amerikaanse special forces backing geven dan kan dat een anti-IS force worden. Wellicht dat Turkije dit ook gaat voorstellen straks.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:37:21 #44
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164842478
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:36 schreef Atak het volgende:

[..]

Kobane. :') Je bedoelt Ayn Al-Arab. Zonder VS ondersteuning zijn de Koerden er zo uitgeknikkerd. Als die stad voor paar dagen wordt gebombardeerd kan het FSA zo naar binnen rollen.
Nog steeds geen antwoord op mijn vraag and a very poor deflection at that.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:40:55 #45
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164842546
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:36 schreef Atak het volgende:

[..]

Kobane. :') Je bedoelt Ayn Al-Arab. Zonder VS ondersteuning zijn de Koerden er zo uitgeknikkerd. Als die stad voor paar dagen wordt gebombardeerd kan het FSA zo naar binnen rollen. Zelfs IS kon die bombardementen in Jarabulus niet aan. Ga maar na.
Kap eens met dit soort idiote vergezichten :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164842559
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:37 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Nog steeds geen antwoord op mijn vraag and a very poor deflection at that.
Waar jij je zorgen om moet maken is dat de YPG aan het eind nog geen een vierkante km onder zijn macht mag houden. Het is duidelijk dat Assad en Turkije samen gaan werken. Er wordt nu in Damascus gediscussieerd hoe jouw soort eruit geknikkerd worden.
pi_164842561
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik lees een handreiking ;) ook dat de nr 1 van de trukse inlichtingen diensten in damascus zit atm is veelzeggend. liefde all around atm.
Liefde

Turkije steunt gematigde onthoofders (FSA) in Idlib en Aleppo (al jaren), die tegen Assad vechten.

Op dit moment is Turkije bezig een enorm gebied vrij te maken voor nog een FSA gebied, die ze net zoals bij idlib direct kunnen bevoorraden.

PS: wat ik ook wel grappig vind is dat IS, altijd als ze terugtrekken, verschroeide aarde achterlaten met talloze IED's etc. maar nu toevallig dat Turkije aanvalt, niks van dat alles. :D
pi_164842579
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:40 schreef Szura het volgende:

[..]

Kap eens met dit soort idiote vergezichten :').
nog niet zo lang geleden vond jij een Turkse bufferzone een idiote voorspelling. Niemand neemt jou meer serieus. _O-
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:43:03 #49
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164842598
FSA pakt Yusuy Bayk,

SDF pakt Hadrah

Kat en muis spelletje dit.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164842600
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:41 schreef Koskesh het volgende:

PS: wat ik ook wel grappig vind is dat IS, altijd als ze terugtrekken, verschroeide aarde achterlaten met talloze IED's etc. maar nu toevallig dat Turkije aanvalt, niks van dat alles. :D
toch goed dat de turkse inlichtingen bepaalde connecties hebben bij isis
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:43:33 #51
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164842606
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:41 schreef Atak het volgende:

[..]

Waar jij je zorgen om moet maken is dat de YPG aan het eind nog geen een vierkante km onder zijn macht mag houden. Het is duidelijk dat Assad en Turkije samen gaan werken. Er wordt nu in Damascus gediscussieerd hoe jouw soort eruit geknikkerd worden.
Mijn soort? Komen ze alle Tukkers elimineren dan?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164842611
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:43 schreef DustPuppy het volgende:
FSA pakt Yusuy Bayk,

SDF pakt Hadrah

Kat en muis spelletje dit.
is gratis ja toch :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:44:36 #53
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164842623
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:42 schreef Atak het volgende:

[..]

nog niet zo lang geleden vond jij een Turkse bufferzone een idiote voorspelling. Niemand neemt jou meer serieus. _O-
Nog niet zo lang geleden was jij TT-hunter eersteklas, nu loop je bij de mods te janken als iemand bij jou hetzelfde flikt. Dankzij je Azerbeidzjan/Armeni-gezever en je draai in dit conflict heb jij jezelf ook allang buitenspel gezet, clown. Kun je nog zoveel sektarische idiotie ('jouw soort') hier tentoonspreiden als je wil.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:44:44 #54
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164842628
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

is gratis ja toch :P
Die sind of die Flucht, dan muss man nemen was man kann!
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164842649
Ik heb zo net mijn vakantie omgeboekt, zou over 'n week, eerst 7 in dagen Istanbul verblijven, met 2 weken strandverlening bij Antalya, maar nu de turken de koerden op Syrisch grondgebied aan het verjagen zijn vrees ik het ergste.

Binnen enkele dagen / weken verwacht ik een paar krachtige vergeldingen en sluit totaal niet uit dat ze dit ook in badplaatsen gaan doen, aangezien het Westen (Amerika) de PKK ook heeft laten vallen.

Dus nu maar naar Rhodos omgeboekt, lijkt me nu zeer onverstandig om naar Turkije af te reizen, de kans op aanslagen is na gister enorm toegenomen.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:46:03 #56
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_164842650
Doe even allemaal een beetje normaal hier. Ik kom de boel als ik zo thuis ben schoonmaken
Laffe huichelaar
  donderdag 25 augustus 2016 @ 14:47:08 #57
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164842660
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:45 schreef Charleville het volgende:
Ik heb zo net mijn vakantie omgeboekt, zou over 'n week, eerst 7 in dagen Istanbul verblijven, met 2 weken strandverlening bij Antalya, maar nu de turken de koerden op Syrisch grondgebied aan het verjagen zijn vrees ik het ergste.

Binnen enkele dagen / weken verwacht ik een paar krachtige vergeldingen en sluit totaal niet uit dat ze dit ook in badplaatsen gaan doen, aangezien het Westen (Amerika) de PKK ook heeft laten vallen.

Dus nu maar naar Rhodos omgeboekt, lijkt me nu zeer onverstandig om naar Turkije af te reizen, de kans op aanslagen is na gister enorm toegenomen.
De oude stad van Rhodos is schitterend O+
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164842735
quote:
10s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

toch goed dat de turkse inlichtingen bepaalde connecties hebben bij isis
Heel handig van turkije idd om te onderhandelen met ISIL.

Bespaart heel veel doden bij het innemen van steden die elke andere strijdende kracht tegen IS tot nu toe moest incasseren.
pi_164842779
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:51 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Heel handig van turkije idd om te onderhandelen met ISIL.

Bespaart heel veel doden bij het innemen van steden die elke andere strijdende kracht tegen IS tot nu toe moest incasseren.
Toch wel een beetje vreemd dat Turkije en IS zo'n band met elkaar hebben, dat lijkt me toch wel beangstigend
pi_164842825
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:54 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Toch wel een beetje vreemd dat Turkije en IS zo'n band met elkaar hebben, dat lijkt me toch wel beangstigend
Het wordt beangstigender als je je bedenkt dat Turkije ook gewoon lid is van de NAVO.
8)7
pi_164842899
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:56 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Het wordt beangstigender als je je bedenkt dat Turkije ook gewoon lid is van de NAVO.
8)7
Gewoon een kwestie van: keep your friends close, but keep your enemy closer
pi_164842902
Valt Turkije IS niet aan, is het niet goed.
Valt Turkije IS aan, is het ook niet goed.

Maareh, wat willen jullie nou precies dan?
  donderdag 25 augustus 2016 @ 15:01:38 #63
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164842913
quote:
10s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:01 schreef zarGon het volgende:
Valt Turkije IS niet aan, is het niet goed.
Valt Turkije IS aan, is het ook niet goed.

Maareh, wat willen jullie nou precies dan?
Bitches and guns.
pi_164842990
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:45 schreef Charleville het volgende:
Ik heb zo net mijn vakantie omgeboekt, zou over 'n week, eerst 7 in dagen Istanbul verblijven, met 2 weken strandverlening bij Antalya, maar nu de turken de koerden op Syrisch grondgebied aan het verjagen zijn vrees ik het ergste.

Binnen enkele dagen / weken verwacht ik een paar krachtige vergeldingen en sluit totaal niet uit dat ze dit ook in badplaatsen gaan doen, aangezien het Westen (Amerika) de PKK ook heeft laten vallen.

Dus nu maar naar Rhodos omgeboekt, lijkt me nu zeer onverstandig om naar Turkije af te reizen, de kans op aanslagen is na gister enorm toegenomen.
aaaaaaawwwwwww
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164843027
quote:
10s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:01 schreef zarGon het volgende:
Valt Turkije IS niet aan, is het niet goed.
Valt Turkije IS aan, is het ook niet goed.

Maareh, wat willen jullie nou precies dan?
Persoonlijk zou ik het wel waarderen als Turken terug zouden gaan naar Mongoli en er weer gewoon Grieks en Perzisch in Anatoli gesproken kan worden.
pi_164843028
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:46 schreef timmmmm het volgende:
Doe even allemaal een beetje normaal hier. Ik kom de boel als ik zo thuis ben schoonmaken
waar heb je het over dude? alles is koek en ei!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164843046
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 14:54 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

Toch wel een beetje vreemd dat Turkije en IS zo'n band met elkaar hebben, dat lijkt me toch wel beangstigend
hoezo eng? keep your friends close and your enemys closer.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164843054
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:01 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Gewoon een kwestie van: keep your friends close, but keep your enemy closer
hey das mijn lijn :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164843063
quote:
10s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:01 schreef zarGon het volgende:
Valt Turkije IS niet aan, is het niet goed.
Valt Turkije IS aan, is het ook niet goed.

Maareh, wat willen jullie nou precies dan?
Turken kunnen het nooit goed doen ja toch :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164843067
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:07 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Persoonlijk zou ik het wel waarderen als Turken terug zouden gaan naar Mongoli en er weer gewoon Grieks en Perzisch in Anatoli gesproken kan worden.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164843079
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

:D
:P
pi_164843225
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:07 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Persoonlijk zou ik het wel waarderen als Turken terug zouden gaan naar Mongoli en er weer gewoon Grieks en Perzisch in Anatoli gesproken kan worden.
Denk dat de kans dat zuid-Azerbeidzjan onafhankelijkheid gaat krijgen groter is. :')
pi_164843375
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:18 schreef Atak het volgende:

[..]

Denk dat de kans dat zuid-Azerbeidzjan onafhankelijkheid gaat krijgen groter is. :')
Is Koksal Baba ook aan het meevechten in jarablus?

Die kerel rent nooit weg voor een gevecht. ^O^

Hij zou waarschijnlijk eigenhandig met enkel een bezem in zn handen een hele YPG divisie doen wegvluchten.
pi_164843377
wat houdt dit in? irak kenners.

Conflicts twitterde op donderdag 25-08-2016 om 15:20:23 BREAKING: Iraq parliament impeaches defense minister: MPs - @i24NEWS_EN reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164843431
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:26 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Is Koksal Baba ook aan het meevechten in jarablus?

Die kerel rent nooit weg voor een gevecht. ^O^

Hij zou waarschijnlijk eigenhandig met enkel een bezem in zn handen een hele YPG divisie doen wegvluchten.
Hij komt er al aan



pi_164843481
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:26 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Is Koksal Baba ook aan het meevechten in jarablus?

Die kerel rent nooit weg voor een gevecht. ^O^

Hij zou waarschijnlijk eigenhandig met enkel een bezem in zn handen een hele YPG divisie doen wegvluchten.
Excuus, een bezem heeft hij niet eens nodig: _O-
pi_164843670
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:29 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Hij komt er al aan

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Wat een baas.

De YPG zal wel terug zijn te oosten van de eufraat binnen 1 week denk ik.
pi_164843889
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:07 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Persoonlijk zou ik het wel waarderen als Turken terug zouden gaan naar Mongoli en er weer gewoon Grieks en Perzisch in Anatoli gesproken kan worden.
:D

Maar hoe groot is die kans?
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
pi_164844020
sayed_ridha twitterde op donderdag 25-08-2016 om 15:56:30 Civilians evacuated from Daraya will reportedly be relocated to Qudsaya, Damascus, militants will be taken to Idlib prov. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164844297
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164844387
Zo even wat updates.

TheInsideSourc twitterde op donderdag 25-08-2016 om 12:30:41 #Syria // #Aleppo // About 6k SAA soldier are set to be redeployed if the talks of handing Daraya over to the government are successful. reageer retweet
En dan ...
NabaaSyria twitterde op donderdag 25-08-2016 om 07:56:35 عــاجل | مراسل #نبأ_سوريا في #ريف_دمشق: الجيش السوري يسيطر بالكامل على مدينة #داريا بالغوطة الغربية . reageer retweet
(Vertaling: Nabaa agency reporter in damascus countryside: SAA captures Darayya completely)

_O_ _O_ _O_
mon citoyens vous serez unis.
pi_164844558
quote:
MOSCOW IMPLIES THAT THE PYD/YPG ARE UNPATRIOTIC SYRIANS.
In what amounts to an earthquake shift in policy, Russia has hinted in the strongest way possible that it is reconsidering its relations with the Syrian Kurds in light of their treacherous attack against the Syrian Arab Army in Hasakah, which may to a great extent explain the Moscow's comparatively passive reaction to Turkey's anti-YPG operation in northern Syria and Damascus' unwillingness to call upon its Russian and Iranian international protectors to expel them:
"Russia is deeply concerned about clashes between pro-government forces and Kurdish units. All Syrian patriots, Arabs and Kurds, should avoid fratricidal war as they have one common enemy — terrorists, the spokeswoman said."

http://sputniknews.com/po(...)nistry-briefing.html
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_164844561
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:20 schreef HSG het volgende:

oud nieuws
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164844568
wrom weinig actie vandaag :/
pi_164844631
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

oud nieuws
En?
mon citoyens vous serez unis.
pi_164844641
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:28 schreef Aloulu het volgende:

[..]

die sneer is wel heel subtiel :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164844655
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:32 schreef HSG het volgende:

[..]

En?
het zijn geen updates...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164844672
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:29 schreef zarGon het volgende:
wrom weinig actie vandaag :/
misschien zijn de arabische SDF elementen al aan het thee drinken met de "turkse proxys"?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164844696
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:28 schreef Aloulu het volgende:

[..]

_O- Was al te verwachten. De VS heeft hier hoogverraad gepleegd tegen de Koerden, ten gunste van Turkije. Nu kunnen de Russen de Koerden weer gebruiken tegen de VS en Turkije door hen weer te steunen\bewapenen. _O- Al die rebellen in Syri zijn niet meer dan pionnen voor de buitenlandse machten die deze hele oorlog aansturen. :')

Eerst kregen de Koerden Amerikaanse TOW missiles om tegen de Syrirs te gebruiken, binnenkort gaan de Russen dreigen de Koerden Russische Komet systemen te leveren om tegen de Turken/Amerikanen te gebruiken. Deze oorlog wordt een steeds grotere clusterfuck.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 16:40:17 #90
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164844808
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:27 schreef Slayage het volgende:
wat houdt dit in? irak kenners.

Conflicts twitterde op donderdag 25-08-2016 om 15:20:23 BREAKING: Iraq parliament impeaches defense minister: MPs - @i24NEWS_EN reageer retweet
Dat er een nieuwe moet komen :P.
Volgens mij werd ie beschuldigd van corruptie.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164844814
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

het zijn geen updates...
Ach het zorgt voor meer vreugde.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164844856
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:40 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat er een nieuwe moet komen :P.
Volgens mij werd ie beschuldigd van corruptie.
corruptie is KOELTOER in het M-O. waar hebben we het over jongens? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164845004
De VS stelt no-fly zone in boven Syri tegen Syrische en Russische vliegtuigen:
https://www.facebook.com/RussiaInsider/videos/1769289053341330/

Gaat dit tot verdere escalatie van het conflict leiden?
  donderdag 25 augustus 2016 @ 16:51:04 #94
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164845028
quote:
17s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

waar heb je het over dude? alles is koek en ei!
_O-
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164845044
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:28 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Dat YPG de NDF aanviel in hasakah sloeg helemaal nergens op.
Ze moeten ook weg uit manbij en gewoon zo veel mogelijk terug. Gewoon eigen gebieden verdedigen thats it.

Ze doen alles wat de VS ze beveelt als een stel slaven en ondertussen backstabben ze Assad ook nog... wat een strategie dat is snap ik al helemaal niet.

Het zijn een soort poppetjes van de VS geworden lijkt wel... dachten dat de vs ze wel zal beschermen tot het einde. Lol. Misschien handiger om wat geschiedenisboeken aan te schaffen.
pi_164845098
quote:
2s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:51 schreef ErwinRommel het volgende:

[..]

_O-
ja ik zag achteraf dat de ene turuk van de andere turuk de TT had "gepikt", waardoor de andere turuk zat te huilen bij Feedback.

waarop timmm reageerde met

quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:34 schreef timmmmm het volgende:

Een Turk die iets steelt, hier mogen we geen grappen over maken.
_O- _O- _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 16:56:30 #97
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164845118
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja ik zag achteraf dat de ene turuk van de andere turuk de TT had "gepikt", waardoor de andere turuk zat te huilen bij Feedback.

waarop timmm reageerde met

[..]

_O- _O- _O-
Nee idd, alles is flex hierzo. No worries 8}
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164845258
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 13:14 schreef Atak het volgende:

[..]

In het verleden gebruikte Turkije Arabieren en Koerden maar die stapte al heel snel over naar IS en co. Nu gebruikt Turkije Turkmenen met paar Arabieren en Koerden erin. Als ze iets raars doen dan kunnen ze hen gelijk de kop in drukken. Turkmenen zijn een inheems volk van die regio terwijl Koerden en Arabieren van andere regio's komen.
Wat gek, ik zie op deze kaartjes dat er toch echt ook een boel veel Koerden en Arabieren wonen van oudsher :?


If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164845649
WTF zijn Turkije en VS nu mee bezig in Syri?? :')
pi_164845769
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:35 schreef JaJammerJan het volgende:

[..]

_O- Was al te verwachten. De VS heeft hier hoogverraad gepleegd tegen de Koerden, ten gunste van Turkije. Nu kunnen de Russen de Koerden weer gebruiken tegen de VS en Turkije door hen weer te steunen\bewapenen. _O- Al die rebellen in Syri zijn niet meer dan pionnen voor de buitenlandse machten die deze hele oorlog aansturen. :')

Eerst kregen de Koerden Amerikaanse TOW missiles om tegen de Syrirs te gebruiken, binnenkort gaan de Russen dreigen de Koerden Russische Komet systemen te leveren om tegen de Turken/Amerikanen te gebruiken. Deze oorlog wordt een steeds grotere clusterfuck.
De Russen hebben de Koerden ook gedropt. De Armenirs zijn ook gedropt door Rusland. Rusland probeert Azerbeidzjan/Turkije aan zijn kant te krijgen en de VS doen concessies om de Turken weer beetje aan hun kant te trekken.
pi_164845776
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 16:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja ik zag achteraf dat de ene turuk van de andere turuk de TT had "gepikt", waardoor de andere turuk zat te huilen bij Feedback.

waarop timmm reageerde met

[..]

_O- _O- _O-
Ik ben geen Turuk of Turk, kut Marokkaan. :9
pi_164845865
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 17:26 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
WTF zijn Turkije en VS nu mee bezig in Syri?? :')
Er is iemand wakker geworden !


https://twitter.com/trbrtc/status/768826781658779648

YPG wordt ondertussen afgemaakt in shaddadi door ISIS!
pi_164845877
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 17:37 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Er is iemand wakker geworden !

https://twitter.com/trbrtc/status/768826781658779648

YPG wordt ondertussen afgemaakt in shaddadi door ISIS!
Oh gut :'(
pi_164845885
Wat is TT? Slayage is toch geen Marokkaan?
pi_164846181
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 17:37 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Er is iemand wakker geworden !

https://twitter.com/trbrtc/status/768826781658779648

YPG wordt ondertussen afgemaakt in shaddadi door ISIS!
Hoe geloofwaardig is dit?
pi_164846519
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 10:56 schreef Atak het volgende:

[..]

Misschien heb je voor de korte termijn gelijk maar de rebellen gaan een solide corridor naar Aleppo krijgen. Als dat gebeurt zal het niet lang duren voordat Assad Aleppo verliest. Persoonlijk hoop ik dat er een deal komt tussen Rusland en Turkije zodat ze die VS proxies (YPG/SDF) uit Syri geketst kan worden. De oorlog in Syri heeft alleen de VS geholpen.
Ik ga er eigenlijk van uit dat er al een deal is tussen Rusland en Turkije, ik geloof niet dat Turkije zonder toestemming Syri is binnengetrokken, als dat wel zo was dan had Rusland anders gereageerd.
De winst voor Rusland is dat de USA weer verder buiten spel wordt gezet en de winst voor de Turken is dat ze op Koerden kunnen schieten.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 18:17:33 #107
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164846661


Stand van zaken. Aanval van T-FSA + TSK op Ayn al-Bayda afgeslagen. SDF o.l.v. al-Jadir houdt stand.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164846685
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 17:33 schreef Atak het volgende:

[..]

De Russen hebben de Koerden ook gedropt. De Armenirs zijn ook gedropt door Rusland. Rusland probeert Azerbeidzjan/Turkije aan zijn kant te krijgen en de VS doen concessies om de Turken weer beetje aan hun kant te trekken.
Gedropt? Aan parachuutjes of zo? :?

De Koerden worden al sinds 1911 of zo aangehaald om weer genaaid te worden (als in dat men ze na een hoop beloften laat vallen, zoals de prachtige Nederlandse uitdrukking gaat). Het zijn wat dat betreft de Molukkers van Anatoli. De Armenirs zijn ook niet "gedropt" maar Poetin heeft een staakt-het-vuren onderhandeld in Nagorno Karabakh.

Dat Poetin nu eventjes aanschuift bij Erdogan is uit onverhuld eigenbelang. Dat de Amerikanen dit ook zo doen is ook niet echt staatsgeheim. En reken er niet op dat Poetin, de VS of Europa de Turken niet net zo hard zal "droppen" als het ze zo uitkomt. Het is niet alsof ze de Turken ineens en oprecht liever vinden dan de Koerden o.i.d.

Op de Russische tv zag ik onlangs hoe een rits Russische burgemeesters live ontslagen werd, inlcusief beelden van de inval in hun woning en een gesprekje aan een bizar klein tafeltje met meneer Poetin. Het viel me mee dat geen van hen niet letterlijk in zijn broek scheet op de nationale televisie.

Mijn punt: Poetin is -net als Erdogan- geen betrouwbare bondgenoot. Hij zegt het ene, doet erna keihard en zonder scrupules het andere, zuiver omdat hij maar n belang dient en dat is het belang van Rusland en dus heeft Turkije momenteel even geluk dat de koers samenvalt. De VS zijn zo mogelijk nog hypocrieter, De EU is niet meer serieus te nemen.

De enige vriend van een Turk is een Turk (dat is toch een spreekwoord in het Turks?).
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 18:20:00 #109
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164846726
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:17 schreef Domingesto het volgende:
[ afbeelding ]

Stand van zaken. Aanval van T-FSA + TSK op Ayn al-Bayda afgeslagen. SDF o.l.v. al-Jadir houdt stand.
Als ik de SDF was, zou ik zo snel mogelijk naar het westen sprinten, om onder Mare de verbinding te maken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 18:20:53 #110
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164846746
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:20 schreef Szura het volgende:

[..]

Als ik de SDF was, zou ik zo snel mogelijk naar het westen sprinten, om onder Mare de verbinding te maken.
Daar boeken ze ook aardige progressie.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164846809
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 17:38 schreef JubaUrbicus het volgende:
Wat is TT? Slayage is toch geen Marokkaan?
TopicTitel.

Atak heeft het over zichzelf denk ik :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164846844
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 17:26 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
WTF zijn Turkije en VS nu mee bezig in Syri?? :')
appeasement ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164846935
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:18 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Gedropt? Aan parachuutjes of zo? :?

De Koerden worden al sinds 1911 of zo aangehaald om weer genaaid te worden (als in dat men ze na een hoop beloften laat vallen, zoals de prachtige Nederlandse uitdrukking gaat). Het zijn wat dat betreft de Molukkers van Anatoli. De Armenirs zijn ook niet "gedropt" maar Poetin heeft een staakt-het-vuren onderhandeld in Nagorno Karabakh.

Dat Poetin nu eventjes aanschuift bij Erdogan is uit onverhuld eigenbelang. Dat de Amerikanen dit ook zo doen is ook niet echt staatsgeheim. En reken er niet op dat Poetin, de VS of Europa de Turken niet net zo hard zal "droppen" als het ze zo uitkomt. Het is niet alsof ze de Turken ineens en oprecht liever vinden dan de Koerden o.i.d.

Op de Russische tv zag ik onlangs hoe een rits Russische burgemeesters live ontslagen werd, inlcusief beelden van de inval in hun woning en een gesprekje aan een bizar klein tafeltje met meneer Poetin. Het viel me mee dat geen van hen niet letterlijk in zijn broek scheet op de nationale televisie.

Mijn punt: Poetin is -net als Erdogan- geen betrouwbare bondgenoot. Hij zegt het ene, doet erna keihard en zonder scrupules het andere, zuiver omdat hij maar n belang dient en dat is het belang van Rusland en dus heeft Turkije momenteel even geluk dat de koers samenvalt. De VS zijn zo mogelijk nog hypocrieter, De EU is niet meer serieus te nemen.

De enige vriend van een Turk is een Turk (dat is toch een spreekwoord in het Turks?).
De koerden naaien zichzelf ook aardig door steeds heel opportunistisch te handelen.
Het resultaat daarvan is dat ze zelf ook diezelfde behandeling krijgen.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164847067
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:18 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Gedropt? Aan parachuutjes of zo? :?

De Koerden worden al sinds 1911 of zo aangehaald om weer genaaid te worden (als in dat men ze na een hoop beloften laat vallen, zoals de prachtige Nederlandse uitdrukking gaat). Het zijn wat dat betreft de Molukkers van Anatoli. De Armenirs zijn ook niet "gedropt" maar Poetin heeft een staakt-het-vuren onderhandeld in Nagorno Karabakh.

Dat Poetin nu eventjes aanschuift bij Erdogan is uit onverhuld eigenbelang. Dat de Amerikanen dit ook zo doen is ook niet echt staatsgeheim. En reken er niet op dat Poetin, de VS of Europa de Turken niet net zo hard zal "droppen" als het ze zo uitkomt. Het is niet alsof ze de Turken ineens en oprecht liever vinden dan de Koerden o.i.d.

Op de Russische tv zag ik onlangs hoe een rits Russische burgemeesters live ontslagen werd, inlcusief beelden van de inval in hun woning en een gesprekje aan een bizar klein tafeltje met meneer Poetin. Het viel me mee dat geen van hen niet letterlijk in zijn broek scheet op de nationale televisie.

Mijn punt: Poetin is -net als Erdogan- geen betrouwbare bondgenoot. Hij zegt het ene, doet erna keihard en zonder scrupules het andere, zuiver omdat hij maar n belang dient en dat is het belang van Rusland en dus heeft Turkije momenteel even geluk dat de koers samenvalt. De VS zijn zo mogelijk nog hypocrieter, De EU is niet meer serieus te nemen.

De enige vriend van een Turk is een Turk (dat is toch een spreekwoord in het Turks?).
Awww, die zielige Koerden. De keeper stopt telkens die goals die ze proberen te scoren. :'(

Natuurlijk moet iedereen de andere kant opkijken terwijl ze Assyrische, Arabische en Turkmeense dorpjes in de fik steken.

Het is heel simpel: ze probeerde misbruik te maken van de kloof tussen Turkije/Rusland. Ze hebben gewoon de verkeerde calculaties gemaakt. Ik ga niet opportunistisch zeggen omdat iedereen wel een beetje opportunistisch is maar als je iedereen tegen tegen de schenen schopt kan je gewoon een mokerslag terug verwachten.
pi_164847140
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:29 schreef marsan het volgende:

[..]

De koerden naaien zichzelf ook aardig door steeds heel opportunistisch te handelen.
Het resultaat daarvan is dat ze zelf ook diezelfde behandeling krijgen.
dat opportunistisch handelen heeft ze aardig wat opgeleverd. alliantie met assad hier alliantie met amerikanen daar, russen doen ook mee in syrie? daar ook meteen een alliantie mee!

kijk maar op de kaart hoeveel ze dat heeft opgeleverd. daar hadden ze nooit over kunnen dromen toen kobani nog dreigde te vallen in handen van isis. en nu hebben ze een tegenslagje voor de verandering maar hun proxys in de vorm van het "sdf", zitten lekker wel hun belangen te behartigen atm ten westen van de eufraat. nee hoor gaat best goed met de koerden, als je het breed bekijkt ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164847164
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat opportunistisch handelen heeft ze aardig wat opgeleverd. alliantie met assad hier alliantie met amerikanen daar, russen doen ook mee in syrie? daar ook meteen een alliantie mee!

kijk maar op de kaart hoeveel ze dat heeft opgeleverd. daar hadden ze nooit over kunnen dromen toen kobani nog dreigde te vallen in handen van isis. en nu hebben ze een tegenslagje voor de verandering maar hun proxys in de vorm van het "sdf", zitten lekker wel hun belangen te behartigen atm ten westen van de eufraat. nee hoor gaat best goed met de koerden, als je het breed bekijkt ;)
Klopt maar het eindresultaat is belangrijk. Bijv Hitler veroverde bijna half Rusland maar door verkeerde strategien viel alles uit elkaar en werd half Duitsland bezet. De strategie die de YPG heeft is net zo schreef als de strategie van Hitler en het is zeker dat ze ook hezelfde lot zullen hebben.
pi_164847195
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:38 schreef Atak het volgende:

[..]

Klopt maar het eindresultaat is belangrijk. Bijv Hitler veroverde bijna half Rusland maar door verkeerde strategien viel alles uit elkaar en werd half Duitsland bezet. De strategie die de YPG heeft is net zo schreef als de strategie van Hitler.
het eindresultaat is nog lang niet in zicht
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164847204
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat opportunistisch handelen heeft ze aardig wat opgeleverd. alliantie met assad hier alliantie met amerikanen daar, russen doen ook mee in syrie? daar ook meteen een alliantie mee!

kijk maar op de kaart hoeveel ze dat heeft opgeleverd. daar hadden ze nooit over kunnen dromen toen kobani nog dreigde te vallen in handen van isis. en nu hebben ze een tegenslagje voor de verandering maar hun proxys in de vorm van het "sdf", zitten lekker wel hun belangen te behartigen atm ten westen van de eufraat. nee hoor gaat best goed met de koerden, als je het breed bekijkt ;)
Klopt. Voor nu. Ze hebben meer dan ze ooit gedroomd zullen hebben.
Maar dat is op dit moment.
Ik denk niet dat ze dit zullen behouden aan het eind van de oorlog.

Ze zijn voor niemand een groep die ze blijven steunen tot het eind.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164847241
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

het eindresultaat is nog lang niet in zicht
En dat is waarom ze zich niet rijk moeten rekenen met wat ze nu hebben veroverd.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  donderdag 25 augustus 2016 @ 18:41:37 #121
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164847268
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:18 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Gedropt? Aan parachuutjes of zo? :?

De Koerden worden al sinds 1911 of zo aangehaald om weer genaaid te worden (als in dat men ze na een hoop beloften laat vallen, zoals de prachtige Nederlandse uitdrukking gaat). Het zijn wat dat betreft de Molukkers van Anatoli. De Armenirs zijn ook niet "gedropt" maar Poetin heeft een staakt-het-vuren onderhandeld in Nagorno Karabakh.

Dat Poetin nu eventjes aanschuift bij Erdogan is uit onverhuld eigenbelang. Dat de Amerikanen dit ook zo doen is ook niet echt staatsgeheim. En reken er niet op dat Poetin, de VS of Europa de Turken niet net zo hard zal "droppen" als het ze zo uitkomt. Het is niet alsof ze de Turken ineens en oprecht liever vinden dan de Koerden o.i.d.

Op de Russische tv zag ik onlangs hoe een rits Russische burgemeesters live ontslagen werd, inlcusief beelden van de inval in hun woning en een gesprekje aan een bizar klein tafeltje met meneer Poetin. Het viel me mee dat geen van hen niet letterlijk in zijn broek scheet op de nationale televisie.

Mijn punt: Poetin is -net als Erdogan- geen betrouwbare bondgenoot. Hij zegt het ene, doet erna keihard en zonder scrupules het andere, zuiver omdat hij maar n belang dient en dat is het belang van Rusland en dus heeft Turkije momenteel even geluk dat de koers samenvalt. De VS zijn zo mogelijk nog hypocrieter, De EU is niet meer serieus te nemen.

De enige vriend van een Turk is een Turk (dat is toch een spreekwoord in het Turks?).
Iets soortgelijks, maar dan met managers van bedrijven _O-

Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164847289
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:39 schreef Slayage het volgende:

[..]

het eindresultaat is nog lang niet in zicht
Dat zeg ik. Maar als je de calculaties maakt kan je al voorspellen dat ze zullen eindigen als Nazi-Duitsland. Hitler deed het goed totdat het zwaargewicht de VS zich mengde in WO2. Nu gaat het zwaargewicht Turkije zich inmengen. Koerden hoopten dat Poetin hen zou beschermen. Dat gaat hem toch niet worden
pi_164847425
wat een hypocriet is deze user gebleken zeg. toen exact dezelfde milities (met steun van de turken) in aleppo/idlib tegen assad vochten, was hij ze aan het toejuichen omdat ze helden zouden zijn die dapper streden tegen het regime en nu maakt hij hun uit voor: "turkey foreign legion" en "islamists and salafists"

hij gaf aan dat hij ernstig ziek was, misschien is iets geknapt ofzo :')

Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 18:39:52 #US has no order to give to local #SDF fighters from #Jarablus. They won't abandon their birthtown to #Idlib islamists and salafists. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164847473
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:40 schreef marsan het volgende:

[..]

En dat is waarom ze zich niet rijk moeten rekenen met wat ze nu hebben veroverd.
rijk niet. maar het ziet er imo voor zeer zeker niet slecht uit. alleen moeten ze het slim spelen en backing blijven zoeken, want anders gaan ze het op de lage termijn idd niet redden in een zee van vijanden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164847515
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:42 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat zeg ik. Maar als je de calculaties maakt kan je al voorspellen dat ze zullen eindigen als Nazi-Duitsland. Hitler deed het goed totdat het zwaargewicht de VS zich mengde in WO2. Nu gaat het zwaargewicht Turkije zich inmengen. Koerden hoopten dat Poetin hen zou beschermen. Dat gaat hem toch niet worden
turkije/iran zijn middel gewicht. vs/ruslan zijn zwaargewicht ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 18:51:00 #126
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164847550
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:42 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat zeg ik. Maar als je de calculaties maakt kan je al voorspellen dat ze zullen eindigen als Nazi-Duitsland. Hitler deed het goed totdat het zwaargewicht de VS zich mengde in WO2. Nu gaat het zwaargewicht Turkije zich inmengen. Koerden hoopten dat Poetin hen zou beschermen. Dat gaat hem toch niet worden
:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164847600
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:51 schreef Szura het volgende:

[..]

:')
TURKEI NR1 BROER :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164847619
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

turkije/iran zijn middel gewicht. vs/ruslan zijn zwaargewicht ;)
Iran vergelijken met Turkije. :') _O-

Turkije is sowieso niet 1 land. Je krijgt gelijk Azerbeidzjan en co op je kop.

Zelfs Azerbeidzjan heeft modernere shit dan Iran.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 18:54:17 #129
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164847674
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:53 schreef Atak het volgende:

[..]

Iran vergelijken met Turkije. :') _O-

Turkije is sowieso niet 1 land. Je krijgt gelijk Azerbeidzjan en co op je kop.
Daar heb je ook niet veel aan :D
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 18:54:59 #130
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164847688
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

TURKEI NR1 BROER :7
Moet zeggen dat ik dat Turkse gezwets wel weer zat ben hier... Wat dat betreft mogen ze wel wat Koerdische kogels koppen rond Jarablus.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164847703
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:54 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Daar heb je ook niet veel aan :D
Ze hebben de nieuwste meuk(veel Isralische meuk). Azerbeidzjan alleen al kan Iran een kopje kleiner maken en dan heb je nog geen eens Turkmenistan/Uzbekistan/Kazakhstan voor nodig. 25 miljoen Azeri's in Iran alleen. Ga maar na.
pi_164847720
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:54 schreef Szura het volgende:

[..]

Moet zeggen dat ik dat Turkse gezwets wel weer zat ben hier... Wat dat betreft mogen ze wel wat Koerdische kogels koppen rond Jarablus.
dan moeten ze van de andere kant van de eufraat schieten :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 18:56:33 #133
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164847737
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:55 schreef Atak het volgende:

[..]

Ze hebben de nieuwste meuk(veel Isralische meuk). Azerbeidzjan alleen al kan Iran een kopje kleiner maken en dan heb je nog geen eens Turkmenistan/Uzbekistan/Kazakhstan voor nodig. 25 miljoen Azeri's in Iran alleen. Ga maar na.
Ach, man ik zat je maar wat te stangen. Ik weet nu wel dat je een Turanist ben, maar heb nu geen zin in die discussie.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164847762
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:54 schreef Szura het volgende:

[..]

Moet zeggen dat ik dat Turkse gezwets wel weer zat ben hier... Wat dat betreft mogen ze wel wat Koerdische kogels koppen rond Jarablus.
Ze hebben meer dan 2000 howitzers op de grens. Ik hoop dat je wens uitkomt. :9
pi_164847794
ach gossie

Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 18:57:46 URGENT - More and more #Turkey airstrikes on #Amarnah since #SDF local arab fighters retook it. Village will be erased if this continue. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164848306
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 05:22 schreef Koskesh het volgende:

[..]

Turkije is de sdf posities aan het aanvallen met tanks en zwaar geschut.

Naar buiten toe zeggen ze dat FSA alle punten aan het innemen is.

Straks, als ze hun doel bereikt hebben trekken ze de meeste Turkse tanks en artillerie terug.

Vervolgens bewapenen ze volop deze FSA, die dan vanaf de eufraat t/m al-bab / noord aleppo een groot gebied heeft. (Plus een prima positie om een nieuw front tegen SAA te openen in noord aleppo)

Dit noem jij positief voor Assad.
Dat de SDF en de Koerden door de Turken worden verzwakt, is voor Assad en Rusland zeer positief aangezien het uiteindelijk Amerikaanse proxies zijn.
Ik denk wel dat Turkije zal proberen om de FSA te versterken en de FSA zal er waarschijnlijk ook wel sterker door worden, maar de FSA is tenminste te bombarderen zonder dat het al te veel gezeur met zich mee brengt.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_164848415
_O- _O- _O-

bdrhmnhrk twitterde op donderdag 25-08-2016 om 19:13:33 @Syria_Rebel_Obs what do you mean by foreign legion? reageer retweet
SalmanHashim23 twitterde op donderdag 25-08-2016 om 19:17:20 @bdrhmnhrk @Syria_Rebel_Obs he means the Syrian FSA fighters from Idlib invading Rojova governed by Turkish PKK leaders. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 19:32:20 #138
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_164848473
Wanneer wordt er nu eens wat uitonderhandeld zodat deze slepende oorlog eindigt?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_164848494
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 19:32 schreef Perrin het volgende:
Wanneer wordt er nu eens wat uitonderhandeld zodat deze slepende oorlog eindigt?
Binnenkort als FSA en Assad gaan onderhandelen.

Daarna de separatistische terroristen van de YPG vernietigen en klaar.
pi_164848750
symbolische dag vandaag voor de overgave van daraya en de verklaring waarom de stad zo lang zich heeft verzet tegen het regime.

quote:
On 25 August, the bodies of 200 people were reportedly discovered in the town. Most of the dead appeared to be the result of executions. SOHR reported that the death toll had thus reached 270 killed during the four-day attack on Daraya,[8] including women, children and rebels.[9] 40–50 of the day's corpses had been discovered near a mosque.[10] 80 of the dead had been identified as civilians, while 120 remained unidentified.[11] An activist inside the town said he had seen a young 8-year-old girl shot dead by army sniper fire.[12][13] Residents said that government troops and "Shabiha militiamen" raided some streets "two or three times". In several instances, they demanded hospitality when entering people's homes and then killed their hosts after leaving.

Opposition groups said that after the FSA fighters left the city, soldiers accompanied by "shabiha militia" members stormed in, raiding homes and arresting many, taking prisoners to the basements of empty buildings where they were shot execution-style, according to opposition accounts. Dozens were killed in Moadamyeh al-Sham, another Damascus suburb, the opposition said. The Syrian Observatory for Human Rights group said that 320 people were killed.[14] The offensive against the town reportedly started with the military first surrounding Darayya, thus preventing civilians from escaping, then followed by several days of shelling and ending with house-to-house searches which resulted in executions. A video of what activists described as the fifth and latest mass grave to be filled showed two small children near the edge. One resident said, “The Assad forces killed them in cold blood...I saw dozens of dead people, killed by the knives at the end of Kalashnikovs, or by gunfire. The regime finished off whole families, a father, mother and their children. They just killed them without any pretext.”[15]
arabthomness twitterde op donderdag 25-08-2016 om 19:50:57 #Darayya: this was the result of the regime's brutal campaign on Darayya, the suburb's people death on the streets https://t.co/PNVtTMC2vt reageer retweet


[ Bericht 20% gewijzigd door Slayage op 25-08-2016 19:52:15 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164848803
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:55 schreef Atak het volgende:

[..]

Ze hebben de nieuwste meuk(veel Isralische meuk). Azerbeidzjan alleen al kan Iran een kopje kleiner maken en dan heb je nog geen eens Turkmenistan/Uzbekistan/Kazakhstan voor nodig. 25 miljoen Azeri's in Iran alleen. Ga maar na.
Misschien een idee om een nieuw topic te maken over dit soort dingen,
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164848824
interessant if true

Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 19:37:48 Mortars exchanges ongoing between #SDF local arab fighters and #IS sect foreigners near Hajir village, on Sajur river. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 19:48:23 #143
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_164848827
quote:
6s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 19:33 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Binnenkort als FSA en Assad gaan onderhandelen.

Daarna de separatistische terroristen van de YPG vernietigen en klaar.
Uiteindelijk gaat Turkije hier niet slecht uitkomen denk ik. En dat is best een kunst.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_164848923
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 19:48 schreef Perrin het volgende:

[..]

Uiteindelijk gaat Turkije hier niet slecht uitkomen denk ik. En dat is best een kunst.
Gewoon een paar keer met Rusland praten en Biden komt slijmend achter Erdogan aan.
pi_164848986
Aanval nummer 7 of 8 afgeslagen.

Bron.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164848993
De waarheid.

anfenglish twitterde op donderdag 25-08-2016 om 16:33:43 Karayılan: ISIS is an excuse, the target is Kurdshttps://t.co/yI76S3rqXp https://t.co/3wji8KbavU reageer retweet
mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 19:56:42 #147
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_164848997
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 19:53 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Gewoon een paar keer met Rusland praten en Biden komt slijmend achter Erdogan aan.
Well played Erdogan, well played.
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_164849019
Westerlingen en Turken zijn nou eenmaal dom. :{

Link.
mon citoyens vous serez unis.
pi_164849123
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 19:56 schreef HSG het volgende:
De waarheid.

anfenglish twitterde op donderdag 25-08-2016 om 16:33:43 Karayılan: ISIS is an excuse, the target is Kurdshttps://t.co/yI76S3rqXp https://t.co/3wji8KbavU reageer retweet
Onzin, Turkije heeft altijd aangegeven ISIS n YPG terug te willen drijven. Daar heeft men geen geheim van gemaakt :W
pi_164849137
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 19:56 schreef HSG het volgende:
De waarheid.

anfenglish twitterde op donderdag 25-08-2016 om 16:33:43 Karayılan: ISIS is an excuse, the target is Kurdshttps://t.co/yI76S3rqXp https://t.co/3wji8KbavU reageer retweet
toe maar karayilan nr1 van de PKK aanhalen

zoiets?



SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164849232
"Syrian opposition gives SDF a timespan of 3 days to retreat from the western side of the Euphrates."
https://twitter.com/AJABreaking/status/768854415805673472
pi_164849268
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 19:57 schreef HSG het volgende:
Westerlingen en Turken zijn nou eenmaal dom. :{

Link.
er is helemaal niks "astonishing" aan wat we gisteren hebben gezien. als deze kneus had opgelet, had ie het allang zien aankomen ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 20:07:45 #153
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_164849299
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:06 schreef Slayage het volgende:

[..]

er is helemaal niks "astonishing" aan wat we gisteren hebben gezien. als deze kneus had opgelet, had ie het allang zien aankomen ;)
Turkije is een Nato-partner nota bene.. Wat dacht ie dan?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_164849383
Het leuke is dat ze net voor deze ontwikkelingen Assad ook boos hebben gemaakt.
pi_164849403
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:07 schreef Perrin het volgende:

[..]

Turkije is een Nato-partner nota bene.. Wat dacht ie dan?
niet dat de VS zich als een partner van turkije gedraagt sinds hun samenwerking van de PKK, maar toen de turken hun zegen gaven voor overtocht van het sdf ten westen van de eufraat maakte cavusoglu duidelijk, dat de ypg zelf niet ten westen van de eufraat mocht komen/ zou blijven en die afspraak zijn de amerikanen gewoon nagekomen.

helemaal niks astonishing, iedereen heeft mee kunnen luisteren wat was afgesproken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164849448
quote:
7s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:05 schreef ClapClapYourHands het volgende:
"Syrian opposition gives SDF a timespan of 3 days to retreat from the western side of the Euphrates."
https://twitter.com/AJABreaking/status/768854415805673472
welke opposition?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164849460
Slayage is een goeie voorbeeld waarom Arabieren onbetrouwbare ratten zijn. In ieder geval ziet het er idd naar uit dat de YPGers zijn uitgespeeld. De corridor naar de zee is van tafel. Nu is het zaak dat ze naar het oosten van de rivier terugtrekken. Tot nu toe alleen corrigeerde tikken gezien maar het ziet er naar uit dat de YPG niet gaat luisteren. Ik denk dat we paar mokerslagen kunnen verwachten over paar dagen en Assad en Rusland zullen toekijken omdat dit de SAA sterker zal maken. Vanaf dit punt kan er twee dingen gebeuren:

1. De Koerden likken hun wonden

2. De Koerden gaan emotioneel handelen en terugslaan

Als ze voor nummer 2 kiezen zal er een algemene aanval op de Koerden komen waar er een algemene bufferzone in Noord-Syri komt. Als de VS de Koerden kan overtuigen om geen gekke dingen te doen zullen ze voor nummer 1 kiezen en zullen de Koerden naar het slachthuis in Raqqa gestuurd worden. Als ze dit allemaal overleven wat onwaarschijnlijk is omdat de SAA in hun nek zit te hijgen zal er waarschijnlijk al een Assad/Turkije deal komen waar de Arabische en niet Arabische vluchtelingen teruggaan naar Noord-Syri. Op dit punt zal het niet meer uitmaken. Als de vluchtelingen terugkeren zal de YPG die gebieden verliezen en als ze die vluchtelingen niet teruglaten dan zal iedereen hen de kop in drukken. Eigenlijk hebben ze alles voor niks gedaan. Als ze niet zo opportunisch hadden gedaan dan zouden ze misschien iets gekregen hebben maar na al die rugsteken gaan ze waarschijnlijk met lege handen terug naar Kandil.
pi_164849498
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:13 schreef Atak het volgende:
Slayage is een goeie voorbeeld waarom Arabieren onbetrouwbare ratten zijn.
wut? :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164849499
quote:
10s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:11 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Het leuke is dat ze net voor deze ontwikkelingen Assad ook boos hebben gemaakt.
YPG is nog niet klaar met Assad, in qamshili gaan ze wraak nemen op Asad. Dit gaat nog leuk worden en als dit zo doorgaat kunnen ze het raqqa ofensief op de korte termijn vergeten.
pi_164849520
if true _O-

Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:14:21 #SDF local forces clashing with #IS sect fighters in Southern #Manbij countryside, near Hamdat. #SDF still leading fight against #IS... reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164849534
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:16 schreef Slayage het volgende:
if true _O-

Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:14:21 #SDF local forces clashing with #IS sect fighters in Southern #Manbij countryside, near Hamdat. #SDF still leading fight against #IS... reageer retweet
_O-
pi_164849588
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:16 schreef Slayage het volgende:
if true _O-

Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:14:21 #SDF local forces clashing with #IS sect fighters in Southern #Manbij countryside, near Hamdat. #SDF still leading fight against #IS... reageer retweet
Prachtig nu kunnen ze op 2 fronten aangevallen worden , 1 van IS en 1 van FSA.
pi_164849637
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:13 schreef Atak het volgende:
Slayage is een goeie voorbeeld waarom Arabieren onbetrouwbare ratten zijn. In ieder geval ziet het er idd naar uit dat de YPGers zijn uitgespeeld. De corridor naar de zee is van tafel. Nu is het zaak dat ze naar het oosten van de rivier terugtrekken. Tot nu toe alleen corrigeerde tikken gezien maar het ziet er naar uit dat de YPG niet gaat luisteren. Ik denk dat we paar mokerslagen kunnen verwachten over paar dagen en Assad en Rusland zullen toekijken omdat dit de SAA sterker zal maken. Vanaf dit punt kan er twee dingen gebeuren:

1. De Koerden likken hun wonden

2. De Koerden gaan emotioneel handelen en terugslaan

Als ze voor nummer 2 kiezen zal er een algemene aanval op de Koerden komen waar er een algemene bufferzone in Noord-Syri komt. Als de VS de Koerden kan overtuigen om geen gekke dingen te doen zullen ze voor nummer 1 kiezen en zullen de Koerden naar het slachthuis in Raqqa gestuurd worden. Als ze dit allemaal overleven wat onwaarschijnlijk is omdat de SAA in hun nek zit te hijgen zal er waarschijnlijk al een Assad/Turkije deal komen waar de Arabische en niet Arabische vluchtelingen teruggaan naar Noord-Syri. Op dit punt zal het niet meer uitmaken. Als de vluchtelingen terugkeren zal de YPG die gebieden verliezen en als ze die vluchtelingen niet teruglaten dan zal iedereen hen de kop in drukken. Eigenlijk hebben ze alles voor niks gedaan. Als ze niet zo opportunisch hadden gedaan dan zouden ze misschien iets gekregen hebben maar na al die rugsteken gaan ze waarschijnlijk met lege handen terug naar Kandil.
Probeer het ff inhoudelijk te houden man.
Dit is nergens voor nodig.
En buiten dat is Slayage imo een heel redelijk persoon. Ook als je het inhoudelijk niet met hem eens bent, onderbouwt hij zijn mening.
Maar onbetrouwbaar? Ik zou niet weten waarom.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164849647
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:19 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Prachtig nu kunnen ze op 2 fronten aangevallen worden , 1 van IS en 1 van FSA.
en het complot luidt dan, isis en turkije werken samen om de koerden te naaien *O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164849672
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:16 schreef Slayage het volgende:
if true _O-

Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:14:21 #SDF local forces clashing with #IS sect fighters in Southern #Manbij countryside, near Hamdat. #SDF still leading fight against #IS... reageer retweet
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:16 schreef Slayage het volgende:
if true _O-

Syria_Rebel_Obs twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:14:21 #SDF local forces clashing with #IS sect fighters in Southern #Manbij countryside, near Hamdat. #SDF still leading fight against #IS... reageer retweet
Is Syria_Rebel_Os een betrouwbare bron? (serieuze vraag) Je hebt al paar keer hem als een bron gebruikt en hij kwam niet echt objectief over.
pi_164849692
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

welke opposition?
FSA

metesohtaoglu twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:04:12 🔶#FSA Forces give ultimatum to #YPG/#SDF to leave the west side of #Euphrates River in 3 days#Jarablus #Syria reageer retweet
  donderdag 25 augustus 2016 @ 20:25:33 #167
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164849732
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164849808
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:22 schreef Atak het volgende:

Is Syria_Rebel_Os een betrouwbare bron? (serieuze vraag) Je hebt al paar keer hem als een bron gebruikt en hij kwam niet echt objectief over.
hij was tot voor kort een zeer betrouwbare goed ingelichte rebellen bron, maar gisteren hij dus een gekke draai gemaakt in zijn stellingname. en idd met name met dit conflict met het sdf is hij zeer zeker niet objectief en ik twijfel daarom ook aan zijn tweets, maar zoals ik zei is hij in het verleden een goed ingelichte bron geweest. ik overwoog door deze subjectieve houding hem niet meer te volgen, omdat een subjectieve houding ten koste gaat van je betrouwbaarheid als bron, maar voor alsnog geef ik hem het voordeel van de twijfel.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164849864
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:21 schreef marsan het volgende:

En buiten dat is Slayage imo een heel redelijk persoon.
leven en laten leven broer ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164849866
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

en het complot luidt dan, isis en turkije werken samen om de koerden te naaien *O*
Volgens Atak werken IS en de Koerden toch samen? Hmm.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 20:32:27 #171
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164849916
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:30 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Volgens Atak werken IS en de Koerden toch samen? Hmm.
ISIS = YPG = PKK = FET
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164849947
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:32 schreef Domingesto het volgende:

[..]

ISIS = YPG = PKK = FET
jij weet broer! ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164849960
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:41 schreef ErwinRommel het volgende:

[..]

Iets soortgelijks, maar dan met managers van bedrijven _O-

Ja die ken ik ook idd _O-
Je wilt echt aan de goede kant van de tafel blijven met deze knakker. Alleen al omdat ie maling heeft aan ethiek als ie harde maatregelen meent te moeten nemen. Daar zul je echt geen Calais-kamp aantreffen. Onmenselijk, klinisch maar oh zo effectief.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164850074
meeste atgm strikes van de rebellen deze maand na oct 2015

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164850085
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 15:27 schreef Slayage het volgende:
wat houdt dit in? irak kenners.

Conflicts twitterde op donderdag 25-08-2016 om 15:20:23 BREAKING: Iraq parliament impeaches defense minister: MPs - @i24NEWS_EN reageer retweet
:o :o Ok dat had ik niet verwacht.
pi_164850092
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:33 schreef Jihawti het volgende:

Onmenselijk, klinisch maar oh zo effectief.
its nothing personal just business })
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164850103
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:37 schreef vigen98 het volgende:

[..]

:o :o Ok dat had ik niet verwacht.
wat dan lan? antwoord op mijn vraag :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164850137
feedback op een atgm hit zie je idd niet vaak

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:33:57 Rare feedback of an #ATGM strike (#Fagot vs T-55): tank commander & gunner are critically injured, thks to @yarinah1 https://t.co/FCdP8YSGap reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164850140
IraqiSecurity twitterde op donderdag 25-08-2016 om 18:05:40 Unbelievable stuff in #Iraq. Minister of defence @khalid_alobeidi is dismissed by corrupt MPs as the Mosul battle looms. No MoD, no MoI. reageer retweet
pi_164850165
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat dan lan? antwoord op mijn vraag :P
Die man was volgens mij helemaal niet corrupt. Raar dat ze net voor de slag om Mosul hem ontslaan... Doet je denken alsof paar MP's Mosul helemaal niet eens willen hebben.
pi_164850204
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:40 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Die man was volgens mij helemaal niet corrupt. Raar dat ze net voor de slag om Mosul hem ontslaan... Doet je denken alsof paar MP's Mosul helemaal niet eens willen hebben.
corruptie verhaal een smoke screen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164850237
Volgens CNNTurk zijn een groep YPG-ers die Jarablus naderden gebombardeerd :)
pi_164850248
khalid_alobeidi twitterde op donderdag 25-08-2016 om 17:52:50 Finally, those who have brought Iraq to where it is now have won, so I ask the people and the army to excuse me. I tried to fight (1/8) reageer retweet
khalid_alobeidi twitterde op donderdag 25-08-2016 om 17:53:14 corruption as much as possible, but it seems they are stronger, their voices are louder and their actions are longer. Regardless, I (2/8) reageer retweet
khalid_alobeidi twitterde op donderdag 25-08-2016 om 17:53:30 will remain a soldier among the brave soldiers of the Iraqi people who fight corruption and corrupt people.Thank you to all those who (3/8) reageer retweet
khalid_alobeidi twitterde op donderdag 25-08-2016 om 17:54:01 voted in our favour, stood with us, appreciated our position & supported us.To the people of Iraq, you are the ones who can judge my (4/8) reageer retweet
khalid_alobeidi twitterde op donderdag 25-08-2016 om 17:54:26 efforts. God is my witness that I exerted every effort to rebuild the army & the military institution, along with tireless efforts to (5/8) reageer retweet
khalid_alobeidi twitterde op donderdag 25-08-2016 om 17:54:49 fight corruption and the corrupt, prevent nepotism and clientelism that caused Iraq in 2014 to lose 40% of its land and displace (6/8) reageer retweet
khalid_alobeidi twitterde op donderdag 25-08-2016 om 17:55:02 millions of people and threaten the sacred places and our beloved capital Baghdad. (7/8) reageer retweet
khalid_alobeidi twitterde op donderdag 25-08-2016 om 17:55:14 I take great pride in the welcome I received from you in Adhamiya & Kadhimiya - a testimony for me in front of all the corrupt people.(8/8) reageer retweet
De ontslagen MoD van Irak reageert.
pi_164850253
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:42 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Volgens CNNTurk zijn een groep YPG-ers die Jarablus naderden gebombardeerd :)
over de rivier?

of hebben ze het over het sdf?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164850257
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

corruptie verhaal een smoke screen?
Kan wel.
pi_164850289
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

over de rivier?

of hebben ze het over het sdf?
http://www.cnnturk.com/dunya/tsk-ypgyi-vurdu

TSK, Menbi'in kuzeyinde uyarılara aldırış etmeyen YPG'li grubu top atışlarıyla vurdu.

Een groep ten noorden van Manbij.
pi_164850319
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:44 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

http://www.cnnturk.com/dunya/tsk-ypgyi-vurdu

TSK, Menbi'in kuzeyinde uyarılara aldırış etmeyen YPG'li grubu top atışlarıyla vurdu.

Een groep ten noorden van Manbij.
zal die sdf sukkels zijn wie ze bedoelen.

in turkije gebruiken sdf/ypg door elkaar.

ook rudaw gebruikt ze als synoniem, veel zeggend overigens

RudawEnglish twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:38:15 #Breaking: Turkish military forces hit Kurdish #YPG positions, east of #Jerabulus. https://t.co/YYZJi8yW8Y reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 20:45:59 #188
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164850327
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 19:56 schreef HSG het volgende:
Aanval nummer 7 of 8 afgeslagen.

Bron.
Castello Road in de repeat
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164850335
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:33 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Ja die ken ik ook idd _O-
Je wilt echt aan de goede kant van de tafel blijven met deze knakker. Alleen al omdat ie maling heeft aan ethiek als ie harde maatregelen meent te moeten nemen. Daar zul je echt geen Calais-kamp aantreffen. Onmenselijk, klinisch maar oh zo effectief.
Waar is die filmpje dan van die gebeurtenis waar je het over had?
pi_164850452
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:30 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Volgens Atak werken IS en de Koerden toch samen? Hmm.
Zo raar is dat niet. Toen ISIS in Jarablus gemept werd waren het de Koerden die het hardste gingen roepen. Als je voor Syri en tegen ISIS vecht zou je juist blij moeten zijn dan ISIS gemept wordt.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 20:52:37 #191
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164850492
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:51 schreef Atak het volgende:

[..]

Zo raar is dat niet. Toen ISIS in Jarablus gemept werd waren het de Koerden die het hardste gingen roepen. Als je voor Syri en tegen ISIS vecht zou je juist blij moeten zijn dan ISIS gemept wordt.
Dat is dus jouw gedachtenspinsel :)
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164850549
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:29 schreef marsan het volgende:

[..]

De koerden naaien zichzelf ook aardig door steeds heel opportunistisch te handelen.
Het resultaat daarvan is dat ze zelf ook diezelfde behandeling krijgen.
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:34 schreef Atak het volgende:

[..]

Awww, die zielige Koerden. De keeper stopt telkens die goals die ze proberen te scoren. :'(

Natuurlijk moet iedereen de andere kant opkijken terwijl ze Assyrische, Arabische en Turkmeense dorpjes in de fik steken.

Het is heel simpel: ze probeerde misbruik te maken van de kloof tussen Turkije/Rusland. Ze hebben gewoon de verkeerde calculaties gemaakt. Ik ga niet opportunistisch zeggen omdat iedereen wel een beetje opportunistisch is maar als je iedereen tegen tegen de schenen schopt kan je gewoon een mokerslag terug verwachten.
Sorry, maar iedereen brandt daar elkaar het dorp plus de moeder af. Sterker nog, in Turkije zelf doet de regering gezellig mee. Maar dat telt natuurlijk niet. Alleen als de Koerden het doen telt het. En dan mag je alles terugdoen en er nog trots over praten ook. "Mokerslagen" blijf je maar zeggen. Stoer woord, "mokerslag".

De Koerden hebben veel meer en ergere "mokerslagen" te verwerken gekregen. Hele streken zijn vergast door Saddam Hoessein. Dezelfde streken die nu onder autonoom Koerdisch gezag vallen, overigens. Dus het is niet alsof dat geholpen heeft.

Jullie doen net alsof alle acties tegen de Koerden reactief zijn en daardoor geoorloofd. Wat dat betreft past Vladimir Poetin prima bij jullie als bondgenoot. Alles mag, en anders zenden we het gewoon niet uit of verdraaien het. Ze verbranden onze dorpen! Wraak: verbrand hun dorpen! Mokerslag! Tanks! Spierballen! Eh, oeps, ze blijven het doen. Meer mokerslagen, snel!

En nee, ik vind de Koerden niet veel liever dan de andere partijen. Ik vind ze alleen meer genaaid en gebruikt dan die anderen. Overigens zijn ze desondanks die positie tot nu toe de enige van alle partijen die een polyetnisch staatsbestuur geeft willen inrichten.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164850570
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

zal die sdf sukkels zijn wie ze bedoelen.

in turkije gebruiken sdf/ypg door elkaar.

ook rudaw gebruikt ze als synoniem, veel zeggend overigens

RudawEnglish twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:38:15 #Breaking: Turkish military forces hit Kurdish #YPG positions, east of #Jerabulus. https://t.co/YYZJi8yW8Y reageer retweet
Volgens mij gaat er een groot offensief komen. Veel nieuwszenders komen nu opeens met dit nieuws aanzetten terwijl er sinds gisteren al gevechten gaande waren.
pi_164850602
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:43 schreef vigen98 het volgende:

De ontslagen MoD van Irak reageert.
hij had te veel praatjes en tegen te veel schenen aangeschopt zo te zien. ja dan ga je het niet lang redden. politiek moet je sneaky as hell zijn


Iraqi defense minister ousted after losing confidence vote in parliament
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 20:58:25 #195
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164850626
Ik zou het ook niet fijn vinden als mijn leefgebied wordt overgenomen door een stelletje Turkmeense salafis/wofljes o.l.v. het Turkse leger.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164850633
iAssil twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:02:44 Pics from Darayya. ppl r visiting the graves of their loved ones for the last time before the evacuation tomorrow... https://t.co/PdmEx9wv1g reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164850653
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:58 schreef Domingesto het volgende:
Ik zou het ook niet fijn vinden als mijn leefgebied wordt overgenomen door een stelletje Turkmeense salafis/wofljes o.l.v. het Turkse leger.
maar zou je ook zelfmoord plegen en een niet te winnen strijd aangaan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164850656
CNNTURK_ENG twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:43:59 #BREAKING Turkish military hits YPG with artillery fire in north of Manbij as group advances ignoring warnings https://t.co/uYi43LT1KB reageer retweet
pi_164850676
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:56 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Volgens mij gaat er een groot offensief komen. Veel nieuwszenders komen nu opeens met dit nieuws aanzetten terwijl er sinds gisteren al gevechten gaande waren.
dunno. lijkt me een beetje voorbarig. misschien hadden ze niet verwacht dat die arabische sdf milities zo koppig zouden doen en dat ze nu wat extra gas geven?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164850680
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:51 schreef Atak het volgende:

[..]

Zo raar is dat niet. Toen ISIS in Jarablus gemept werd waren het de Koerden die het hardste gingen roepen. Als je voor Syri en tegen ISIS vecht zou je juist blij moeten zijn dan ISIS gemept wordt.
Ach, misschien moeten we het even hebben over die journalisten die nu veroordeeld zijn nadat ze de banden tussen Erdogan en IS blootlegden. Kunnen we daarna ruziemaken over wie het meeste fan zou zijn van IS.

http://vladtepesblog.com/(...)o-the-islamic-state/
http://theantimedia.org/1(...)g-syrian-extremists/
https://www.theguardian.c(...)-armed-syrian-rebels
http://www.reuters.com/ar(...)dUSKBN0O61L220150521
http://www.dw.com/en/turk(...)n-jihadis/a-18878867

Etc. etc.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164850772
manbij nog niet klaar ow?

CNNTURK_ENG twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:51:14 BREAKING Pentagon spox Cook: #Manbij is not done, there are [SDF] forces still taking out pockets of resistance 1/2 https://t.co/U2l96H7sHx reageer retweet
CNNTURK_ENG twitterde op donderdag 25-08-2016 om 20:54:58 Pentagon:There's been a movt as appropriate back to east of Euphrates&we have every reason to believe that will cont https://t.co/kMsDoakahn reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164850782
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:00 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Ach, misschien moeten we het even hebben over die journalisten die nu veroordeeld zijn nadat ze de banden tussen Erdogan en IS blootlegden. Kunnen we daarna ruziemaken over wie het meeste fan zou zijn van IS.

http://vladtepesblog.com/(...)o-the-islamic-state/
http://theantimedia.org/1(...)g-syrian-extremists/
https://www.theguardian.c(...)-armed-syrian-rebels
http://www.reuters.com/ar(...)dUSKBN0O61L220150521
http://www.dw.com/en/turk(...)n-jihadis/a-18878867

Etc. etc.
Ik zou je adviseren de officile verklaring van Can Dundar bij de rechtbank te lezen. Hij had geen bewijs dat er wapens naar IS gingen.

Beetje makkelijk roeptoeteren in je krant maar er geen bewijs voor hebben 😄😄
pi_164850783
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:55 schreef Jihawti het volgende:

[..]

[..]

Sorry, maar iedereen brandt daar elkaar het dorp plus de moeder af. Sterker nog, in Turkije zelf doet de regering gezellig mee. Maar dat telt natuurlijk niet. Alleen als de Koerden het doen telt het. En dan mag je alles terugdoen en er nog trots over praten ook. "Mokerslagen" blijf je maar zeggen. Stoer woord, "mokerslag".

De Koerden hebben veel meer en ergere "mokerslagen" te verwerken gekregen. Hele streken zijn vergast door Saddam Hoessein. Dezelfde streken die nu onder autonoom Koerdisch gezag vallen, overigens. Dus het is niet alsof dat geholpen heeft.

Jullie doen net alsof alle acties tegen de Koerden reactief zijn en daardoor geoorloofd. Wat dat betreft past Vladimir Poetin prima bij jullie als bondgenoot. Alles mag, en anders zenden we het gewoon niet uit of verdraaien het. Ze verbranden onze dorpen! Wraak: verbrand hun dorpen! Mokerslag! Tanks! Spierballen! Eh, oeps, ze blijven het doen. Meer mokerslagen, snel!

En nee, ik vind de Koerden niet veel liever dan de andere partijen. Ik vind ze alleen meer genaaid en gebruikt dan die anderen. Overigens zijn ze desondanks die positie tot nu toe de enige van alle partijen die een polyetnisch staatsbestuur geeft willen inrichten.
De Koerden zijn niet de eerste (en zullen ook niet de laatste zijn) die illusies hebben over het trekken van nieuwe grenzen. Voor elke actie is een reactie. Het zou veel beter zijn als ze samen zouden werken met hun buurtgenoten maar nee ze moeten etnisch zuiveren met de hulp van verre landen zoals Rusland en de VS. Tja, als dan de balans dan verandert dan wordt je royaal uitgewoond. Je kunt dan het slachtoffer spelen maar verder dan je emoties verwerken (zalf voor je kont kopen) en doorgaan met je leven zal er niet veel veranderen.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:05:16 #204
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164850787
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 20:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

maar zou je ook zelfmoord plegen en een niet te winnen strijd aangaan?
De Arabische SDF strijdkrachten houden tot nu toe aardig stand en slaan zelfs aanvallen af. Ze konden zich allang aansluiten bij de bevrijders van het T-FSA, maar dat doen ze niet, omdat ze vechten op hun eigen grond.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164850800
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:00 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Ach, misschien moeten we het even hebben over die journalisten die nu veroordeeld zijn nadat ze de banden tussen Erdogan en IS blootlegden. Kunnen we daarna ruziemaken over wie het meeste fan zou zijn van IS.

http://vladtepesblog.com/(...)o-the-islamic-state/
http://theantimedia.org/1(...)g-syrian-extremists/
https://www.theguardian.c(...)-armed-syrian-rebels
http://www.reuters.com/ar(...)dUSKBN0O61L220150521
http://www.dw.com/en/turk(...)n-jihadis/a-18878867

Etc. etc.
Veroordeeld zijn? Can Dundar is vrijgelaten... Verder hebben ze nooit de 'banden blootgelegd' tussen IS en de AKP, ze hebben alleen zo een nieuwskop geplaatst en beelden van geheime wapenlevering gepubliceerd, that's is.
pi_164850906
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:05 schreef Domingesto het volgende:

[..]

De Arabische SDF strijdkrachten houden tot nu toe aardig stand en slaan zelfs aanvallen af. Ze konden zich allang aansluiten bij de bevrijders van het T-FSA, maar dat doen ze niet, omdat ze vechten op hun eigen grond.
omdat ze zich gedragen als proxy van de ypg en zelfs hun retoriek gebruik als "er is geen verschil tussen hen en isis". net als dat iedereen die bewapend is en niet voor assad vecht in de ogen van assad een "terrorist" is.

ze zijn gewoon dom om deze confrontatie aan te gaan omdat er voor hen niks concreets te halen valt op de lange termijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164850927
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:05 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ik zou je adviseren de officile verklaring van Can Dundar bij de rechtbank te lezen. Hij had geen bewijs dat er wapens naar IS gingen.

Beetje makkelijk roeptoeteren in je krant maar er geen bewijs voor hebben 😄😄
Can Dundar die vlak ervoor bijna neergeknald was op de stoep van de rechtbank? Die?
http://www.france24.com/e(...)s-jail-press-freedom
Staat hier toch echt dat ie bijna zes jaar aan zijn broek kreeg hoor :? Hoe komen jullie erbij dat ie niet veroordeeld is? :?
http://www.bbc.com/news/world-europe-37081804
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164851012
nog verdere escalatie. vraag me af hoe de overige spelers gaan reageren hierop...

markito0171 twitterde op donderdag 25-08-2016 om 21:13:41 #Syria #SDF in Sheikh Issa shelling rebel held Marea town in northern #Aleppohttps://t.co/xkml3j6H5G reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:18:52 #209
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164851081
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

omdat ze zich gedragen als proxy van de ypg en zelfs hun retoriek gebruik als "er is geen verschil tussen hen en isis". net als dat iedereen die bewapend is en niet voor assad vecht in de ogen van assad een "terrorist" is.

ze zijn gewoon dom om deze confrontatie aan te gaan omdat er voor hen niks concreets te halen valt op de lange termijn.
En daarmee maar instemmen met het feit dat je leefgebied overgenomen wordt door het TSK en wat vage Turkmeense milities? Ik vind het zelf ook niet echt slim van ze om gelijk de confrontatie op te zoeken. Naar mijn idee hadden ze zich beter rondom Manbij kunnen ingraven/groeperen, maar ze hebben het recht ertoe om zich te verdedigen op eigen grond.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164851119
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:12 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Can Dundar die vlak ervoor bijna neergeknald was op de stoep van de rechtbank? Die?
http://www.france24.com/e(...)s-jail-press-freedom
Staat hier toch echt dat ie bijna zes jaar aan zijn broek kreeg hoor :? Hoe komen jullie erbij dat ie niet veroordeeld is? :?
http://www.bbc.com/news/world-europe-37081804
Omdat Can Dundar aan het chillen is in Duitsland in afwachting van zijn hoger beroep. Verder wordt de aanvaller momenteel ook vervolgd, dus wat is je punt?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-08-2016 21:21:45 ]
pi_164851152
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:20 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Omdat Can Dundar aan het chillen is in Duitsland in afwachting van zijn hoger beroep. Verder is wordt de aanvaller momenteel ook vervolgd, dus wat is je punt?
Mijn punt is dat hij a) wel degelijk veroordeeld is en b) gentimideerd is (en c) dat we het over dezelfde meneer hebben).
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164851200
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:21 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Mijn punt is dat hij a) wel degelijk veroordeeld is en b) gentimideerd is (en c) dat we het over dezelfde meneer hebben).
We vragen het anders nog een keer. Waar is het bewijs van Can Dundar dat Turkije wapens levert aan IS?

Can Dundar vervolgt men voor het openbaar maken van staatsgeheimen, namelijk het transport van wapens naar de Turkmenen. Niets meer, niets minder. Zelfs in zijn eigen verklaring zegt Dundar niet te weten waar de wapens naar toe gingen.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:24:04 #213
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164851203
Al die tranen op de Daraya feed op Twitter :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164851220
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:18 schreef Domingesto het volgende:

[..]

En daarmee maar instemmen met het feit dat je leefgebied overgenomen wordt door het TSK en wat vage Turkmeense milities? Ik vind het zelf ook niet echt slim van ze om gelijk de confrontatie op te zoeken. Naar mijn idee hadden ze zich beter rondom Manbij kunnen ingraven/groeperen, maar ze hebben het recht ertoe om zich te verdedigen op eigen grond.
dat laatste begrijp ik wel en heb ik ook respect voor, maar door het op deze manier te doen gooien ze volledig hun eigen glazen in. met dit conflict is het al jaren zo dat de ene dag je matties zijn van elkaar en de volgende dag vijanden en dan weer matties, om dit conflict te overleven moet je in staat zijn ook met de mensen die je verafschuwd te kunnen samenwerken, anders is het binnen no time afgelopen met je, kijk hoe slim de koerden het hebben gespeeld en hoe ver ze zijn gekomen door zich flexibel op te stellen. wat deze gasten nu doen is hakken in het zand steken zonder een lange termijn strategie. spijtig. ik had ze hoger zitten, maar kennelijk zitten ze te veel onder de plak van de koerden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164851242
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:21 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Mijn punt is dat hij a) wel degelijk veroordeeld is en b) gentimideerd is (en c) dat we het over dezelfde meneer hebben).
Als hij in feite was veroordeeld was hij a) Niet zijn vrijgelaten, b) kon en mocht hij het land niet verlaten, c) is er geen uitlevering aan Duitsland gevraagd, d) is er nog een hoger beroep gaande en e) is er nog geen uitspraak bevestigd/afgerond in de primaire zittingen. Sensationele claims zijn leuk en iedereen neemt het over, maar zijn situatie is verre van iemand die is veroordeeld.
pi_164851252
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:24 schreef Zahreddine het volgende:
Al die tranen op de Daraya feed op Twitter :')
en terecht. 5 jaar dapper strijd tegen een monsterlijk regime verdient respect.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:27:23 #217
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164851289
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

en terecht. 5 jaar dapper strijd tegen een monsterlijk regime verdient respect.
Hangt af van de POV
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164851292
oh god :|W

markito0171 twitterde op donderdag 25-08-2016 om 21:23:21 #Turkey reinforce Serkaniy / Ra's al-'Ayn border crossing to #Syria with armored vehicleshttps://t.co/fN8j5HPDAI reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164851309
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:18 schreef Domingesto het volgende:

[..]

En daarmee maar instemmen met het feit dat je leefgebied overgenomen wordt door het TSK en wat vage Turkmeense milities? Ik vind het zelf ook niet echt slim van ze om gelijk de confrontatie op te zoeken. Naar mijn idee hadden ze zich beter rondom Manbij kunnen ingraven/groeperen, maar ze hebben het recht ertoe om zich te verdedigen op eigen grond.
Syri is gewoon een soevereine staat. Ik weet niet waar jij het over hebt met "mijn land". Meeste zijn Koerdische terroristen uit Irak, Turkije en Iran.
pi_164851318
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:27 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Hangt af van de POV
zelfs als je zegt het zijn allemaal terroristen moet je toegeven dat ze een onmogelijk te winnen strijd dapper zijn aangegaan zo vlak voor de poorten van damascus.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164851337
Lock & load. (Net buiten Jarabulus) :9

pi_164851339
Hoe staat het er nu voor in Syri? Wie is er aan de winnende hand?
-
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:30:03 #223
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164851355
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:28 schreef Atak het volgende:

[..]

Syri is gewoon een soevereine staat. Ik weet niet waar jij het over hebt met "mijn land". Meeste zijn Koerdische terroristen uit Irak, Turkije en Iran.
abi, we hebben het hier niet over Koerden. Het gaat hier om Arabische SDF strijdkrachten die meevechten met de Koerden. Zij komen uit het gebied Manbij/Jarablus, het is hun leefgebied.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164851357
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:23 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

We vragen het anders nog een keer. Waar is het bewijs van Can Dundar dat Turkije wapens levert aan IS?
Wie is we? En waarom willen "we" dat ik hier ineens persoonlijk bewijs lever voor die leveringen? Hij heeft dat verhaal gepubliceerd. Dat haal ik aan in een reactie op een post hier "dat de Koerden vast wel voor IS zullen juichen nu". Waar is het bewijs daarvan?

Mijn punt was en is dat er alleen met poep gegooid wordt over en weer, zonder de stront in de eigen ogen te (willen) zien.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:30:17 #225
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164851368
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:28 schreef Slayage het volgende:

[..]

zelfs als je zegt het zijn allemaal terroristen moet je toegeven dat ze een onmogelijk te winnen strijd dapper zijn aangegaan zo vlak voor de poorten van damascus.
Maar was die strijd niet op voorhand al verloren? Waarom deze strijd aangaan als je weet dat je toch gaat verliezen? Het heeft alleen maar doden opgeleverd.

Ik vraag me af hoe de beelden er gaat uitzien in Daraya als de pers daar gaat filmen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:30:30 #226
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164851375
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:29 schreef SteelDogg het volgende:
Hoe staat het er nu voor in Syri? Wie is er aan de winnende hand?
Israel
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164851376
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:29 schreef SteelDogg het volgende:
Hoe staat het er nu voor in Syri? Wie is er aan de winnende hand?
iedereen verliest. muv israel
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164851382
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:30 schreef Domingesto het volgende:

[..]

abi, we hebben het hier niet over Koerden. Het gaat hier om Arabische SDF strijdkrachten die meevechten met de Koerden. Zij komen uit het gebied Manbij/Jarablus, het is hun leefgebied.
Nee hoor, daar wonen alleen maar Turkmenen, vraag maar aan Atak. Er wonen geen Arabieren en /of Koerden en er zijn geen Amerikanen in Baghdad.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:31:47 #229
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164851421
Gekke beelden van Darayya drie jaar geleden

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164851422
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:30 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Wie is we? En waarom willen "we" dat ik hier ineens persoonlijk bewijs lever voor die leveringen? Hij heeft dat verhaal gepubliceerd. Dat haal ik aan in een reactie op een post hier "dat de Koerden vast wel voor IS zullen juichen nu". Waar is het bewijs daarvan?

Mijn punt was en is dat er alleen met poep gegooid wordt over en weer, zonder de stront in de eigen ogen te (willen) zien.
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:00 schreef Jihawti het volgende:
Ach, misschien moeten we het even hebben over die journalisten die nu veroordeeld zijn nadat ze de banden tussen Erdogan en IS blootlegden. Kunnen
Jij wilt het er over hebben. Dus ik ben wel benieuwd.
pi_164851429
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:30 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Maar was die strijd niet op voorhand al verloren? Waarom deze strijd aangaan als je weet dat je toch gaat verliezen? Het heeft alleen maar doden opgeleverd.
achteraf gezien kan je natuurlijk de vraag stellen hadden ze uberhaupt wel de wapens op moeten namen, maar das achteraf en makkelijk

quote:
Ik vraag me af hoe de beelden er gaat uitzien in Daraya als de pers daar gaat filmen.
hoe bedoel je?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164851438
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:27 schreef Slayage het volgende:
oh god :|W

markito0171 twitterde op donderdag 25-08-2016 om 21:23:21 #Turkey reinforce Serkaniy / Ra's al-'Ayn border crossing to #Syria with armored vehicleshttps://t.co/fN8j5HPDAI reageer retweet
Als dit waar is dan is Turkije bezig met de voorbereiding voor een algemene aanval op YPG. Zoals ik dacht zullen de Koerden niet koelbloedig reageren op de corrigerende tik. Ik dacht dat de VS ze wel terug zou fluiten maar klaarblijkelijk zijn het geen getemde honden.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:33:35 #233
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164851472
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

achteraf gezien kan je natuurlijk de vraag stellen hadden ze uberhaupt wel de wapens op moeten namen, maar das achteraf en makkelijk

[..]

hoe bedoel je?
Darayya was gewoon een zelfmoordmissie. Weet je wel hoe gemilitariseerd West Damascus is? Complete divisies staan daar geparkeerd.

Ik bedoel beelden van de destructie in Darayya
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164851476
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:31 schreef Zahreddine het volgende:
Gekke beelden van Darayya drie jaar geleden

die men against tanks beelden waren indrukwekkend.

veel respect voor die gasten ik weet niet of ik die strijd zo lang zou aangaan...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164851485
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:30 schreef Domingesto het volgende:

[..]

abi, we hebben het hier niet over Koerden. Het gaat hier om Arabische SDF strijdkrachten die meevechten met de Koerden. Zij komen uit het gebied Manbij/Jarablus, het is hun leefgebied.
Dan sluiten ze zich aan bij FSA voor een unitaire Syri als dat tenminste waar is. Maar iedereen weet al dat het buitenlandse PKKers zijn in Syri.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:34:43 #236
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164851522
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

die men against tanks beelden waren indrukwekkend.

veel respect voor die gasten ik weet niet of ik die strijd zo lang zou aangaan...
tegenwoordig moet je al goed gek zijn om in een tank te zitten
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164851540
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:33 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ik bedoel beelden van de destructie in Darayya
ja maanlandschap natuurlijk. het zal jaren/decennia duren eer het opgeruimd is. als ze het al gaan opruimen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164851552
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:31 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

[..]

Jij wilt het er over hebben. Dus ik ben wel benieuwd.
Dit was een reactie op de ongefundeerde kreet dat de Koerden vast eigenlijk pro-IS of IS zelf zijn. Wel gek trouwens dat je helemaal tot het gaatje wilt gaan en eist en dreint als het wl in je straatje past, maar je nog steeds niets hebt gezegd over die bewering. Het is ook erg "grappig" om te zien hoe er rechtsonder in mijn scherm steeds dezelfde namen naar boven ploppen binnen 30 seconden na een post van mij en dat ik dan met de ogen dicht de reacties bijna kan uitspellen voordat ik ze aanklik.

Samenvatting: hullie zijn fout en slecht, bewijs maar dat het niet zo is en terwijl je daarmee bezig bent vergasten wij ons aan de oorlogsporno en spierballentaal.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164851627
De burgers van Darayya knijpen m. Vreselijk. Vier jaar lang in de tang zitten en daarna nog bang moeten zijn omdat je "bevrijd" bent. :{
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
pi_164851630
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:34 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

tegenwoordig moet je al goed gek zijn om in een tank te zitten
idd met de atgm rage atm, misschien is het tijd voor de clone wars, zodat we "veilig" achter ons pc oorlog kunnen voeren ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164851631
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:35 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Dit was een reactie op de ongefundeerde kreet dat de Koerden vast eigenlijk pro-IS of IS zelf zijn. Wel gek trouwens dat je helemaal tot het gaatje wilt gaan en eist en dreint als het wl in je straatje past, maar je nog steeds niets hebt gezegd over die bewering. Het is ook erg "grappig" om te zien hoe er rechtsonder in mijn scherm steeds dezelfde namen naar boven ploppen binnen 30 seconden na een post van mij en dat ik dan met de ogen dicht de reacties bijna kan uitspellen voordat ik ze aanklik.

Samenvatting: hullie zijn fout en slecht, bewijs maar dat het niet zo is en terwijl je daarmee bezig bent vergasten wij ons aan de oorlogsporno en spierballentaal.
Helemaal tot het gaatje _O-

Waarom ga je huilen als men met feiten komt en jouw onzin hier ontkracht? Als je het niet kan hebben kom dan niet naar een forum.
pi_164851666
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:37 schreef Jihawti het volgende:
De burgers van Darayya knijpen m. Vreselijk. Vier jaar lang in de tang zitten en daarna nog bang moeten zijn omdat je "bevrijd" bent. :{
5,5 jaar, maar ik denk dat de meeste geevacueerd worden daar valt niet meer normaal te leven
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164851711
Avashin twitterde op donderdag 25-08-2016 om 21:27:44 Turkish airstrike on Amarne village north of Minbij. #TwitterKurds reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:40:38 #245
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164851733
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:37 schreef Jihawti het volgende:
De burgers van Darayya knijpen m. Vreselijk. Vier jaar lang in de tang zitten en daarna nog bang moeten zijn omdat je "bevrijd" bent. :{
Wat een slechte titel
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:40:42 #246
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164851735
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:33 schreef Atak het volgende:

[..]

Dan sluiten ze zich aan bij FSA voor een unitaire Syri als dat tenminste waar is. Maar iedereen weet al dat het buitenlandse PKKers zijn in Syri.
Ten eerste; waarom zouden ze zich aansluiten bij een paar Turkmeense brigades. Die zitten daar alleen maar uit eigenbelang.

Ten tweede; Turkije geeft geen fuck om een unitair Syri, deze operatie dient er toe om de Turkse grens te consolideren en de zo gewenste safe zone te propageren. Deze operatie dient er alleen maar toe om de SDF-YPG op afstand te houden.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164851776
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:40 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Wat een slechte titel
is dat beter dan kut? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164851785
Ik heb die 'Arabische' SDF geezers horen praten en bijna allemaal hebben ze een Koerdisch accent. De meeste zijn gewoon Koerden die zich voordoen als Arabieren om alsnog die legitimiteit te bekrijgen. Jammer voor hun is het voor Turkije geen rassenoorlog. Oftewel, ben je Koerd of Arabier? Het maakt geen fuck uit, zolang ke loyaal bent aan de YPG ben je een kankergezwel en dien je vermoord te worden!
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:43:03 #249
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164851811
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

is dat beter dan kut? :P
''Rebels'', ''Assad Regime Forces''

Echt een profefsionele titel hoor
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164851821
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:40 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Ten eerste; waarom zouden ze zich aansluiten bij een paar Turkmeense brigades. Die zitten daar alleen maar uit eigenbelang.

Ten tweede; Turkije geeft geen fuck om een unitair Syri, deze operatie dient er toe om de Turkse grens te consolideren en de zo gewenste safe zone te propageren. Deze operatie dient er alleen maar toe om de SDF-YPG op afstand te houden.
Ja, klopt helemaal wat je zegt. Het FSA wilt een Turkmenistan stichten in Syri en de YPG wilt een unitaire Syri en vecht voor niet-egostische belangen. Trouwens de wereld is plat. _O-
pi_164851843
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

5,5 jaar, maar ik denk dat de meeste geevacueerd worden daar valt niet meer normaal te leven
Klopt, ze worden met duizenden tegelijk naar "ontvangstcentra" gebracht is het plan.
If you have a problem... if no one else can help... and if you can find them... maybe you can hire... The A- Team.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:44:59 #252
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164851880
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:43 schreef Atak het volgende:

[..]

Ja, klopt helemaal wat je zegt. Het FSA wilt een Turkmenistan stichten in Syri en de YPG wilt een unitaire Syri en vecht voor niet-egostische belangen. Trouwens de wereld is plat. _O-
Jongen, je praat toch maar een beetje langs me heen. Het heeft geen zin om met je in discussie te gaan.
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164851946
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:44 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Jongen, je praat toch maar een beetje langs me heen. Het heeft geen zin om met je in discussie te gaan.
En jij hebt helemaal geen grip op de realiteit.
pi_164851950
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:43 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

''Rebels'', ''Assad Regime Forces''

Echt een profefsionele titel hoor
technisch klopt ie wel.

het zijn rebellen/opstandelingen

en het zijn regime forces die loyaal zijn het van papa geerfde assad presidentschap.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:47:26 #255
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164851970
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:46 schreef Atak het volgende:

[..]

En jij hebt helemaal geen grip op de realiteit.
Hoor wie het zegt. _O-
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:47:49 #256
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164851988
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

technisch klopt ie wel.

het zijn rebellen/opstandelingen

en het zijn regime forces die loyaal zijn het van papa geerfde assad presidentschap.
Het is vooral, en al jarenlang, framing
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164851989
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:44 schreef Jihawti het volgende:

[..]

Klopt, ze worden met duizenden tegelijk naar "ontvangstcentra" gebracht is het plan.
dit hebben we eerder bij andere steden ook zien gebeuren. wat dat betreft niks nieuws.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164852014
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:44 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Het heeft geen zin om met je in discussie te gaan.
wordt er eentje wakker :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:48:32 #259
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164852022
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

technisch klopt ie wel.

het zijn rebellen/opstandelingen

en het zijn regime forces die loyaal zijn het van papa geerfde assad presidentschap.
Klopt niet. Het is het offciele leger van Syrie onder de leiding van de Syrische regering die erkend word door de VN. Dus is het de officiele regering van Syrie.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164852033
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:47 schreef Szura het volgende:

[..]

Het is vooral, en al jarenlang, framing
ook
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:50:13 #261
390954 Domingesto
Wereldverbeteraar
pi_164852078
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

wordt er eentje wakker :P
:D
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself.
pi_164852083
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:48 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Klopt niet. Het is het offciele leger van Syrie onder de leiding van de Syrische regering die erkend word door de VN. Dus is het de officiele regering van Syrie.
ook zeker.

maar dat is hoe jij het graag verwoord ziet worden vanuit jouw POV, doet niks af aan de omschrijving van de krant.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:51:38 #263
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164852129
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

ook zeker.

maar dat is hoe jij het graag verwoord ziet worden vanuit jouw POV, doet niks af aan de omschrijving van de krant.
Het is gewoon kinderachtig en onprofessioneel om dat woord te gebruiken. Staat een land je niet aan, gooi de term ''regime'' er maar op los!
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164852142
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:47 schreef Domingesto het volgende:

[..]

Hoor wie het zegt. _O-
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:52:52 #265
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164852172
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:52 schreef Atak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ouwe meuk die M48's
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164852179
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:51 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Het is gewoon kinderachtig en onprofessioneel om dat woord te gebruiken. Staat een land je niet aan, gooi de term ''regime'' er maar op los!
ik heb het ook niet bedacht ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:53:36 #267
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164852198
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik heb het ook niet bedacht ;(
Je sais
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164852201
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:52 schreef ErwinRommel het volgende:

[..]

Ouwe meuk die M48's
doch functioneel voor de missie
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:53:53 #269
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164852210
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:51 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Het is gewoon kinderachtig en onprofessioneel om dat woord te gebruiken. Staat een land je niet aan, gooi de term ''regime'' er maar op los!
Het regime in Den Haag weet de gemoederen in NL anders ook flink bezig te houden.
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:54:27 #270
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164852231
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

doch functioneel voor de missie
Ohh zeker ja.
Ik zat ff op google te kijken wat ze nu aan materiaal aan alle kanten hebben.
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164852252
Turkije heeft toch ook JSF vliegtuigen, mooi moment om het te testen door airstrikes uit te voeren.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164852264
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:53 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Je sais
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:55:41 #273
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164852277
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:55 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Turkije heeft toch ook JSF vliegtuigen, mooi moment om het te testen door airstrikes uit te voeren.
Heeft ze nog niet, net als NL ze nog niet operationeel heeft ;)
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:56:43 #274
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164852321
belangrijker is dat er een x-hoeveelheid aan troepen vrijkomen voor de SAA.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164852400
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:56 schreef Zahreddine het volgende:
belangrijker is dat er een x-hoeveelheid aan troepen vrijkomen voor de SAA.
achja, het is toch maar vlees van de ene gehaktmolen naar de andere. ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 21:59:59 #276
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164852445
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

achja, het is toch maar vlees van de ene gehaktmolen naar de andere. ;(
Dat wel.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164852506
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 21:59 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Dat wel.
kut oorlog...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 22:02:19 #278
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164852534
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

kut oorlog...
Dat ook.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 22:09:36 #279
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164852805
Darayya is ook gewoon in de steek gelaten door het zuiden...
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164853038
بالروح بالدم نفديك يا جرابلس

:]
  donderdag 25 augustus 2016 @ 22:16:15 #281
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164853073
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:15 schreef JubaUrbicus het volgende:
بالروح بالدم نفديك يا جرابلس

:]
:?
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 22:17:42 #282
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164853133
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:15 schreef JubaUrbicus het volgende:
بالروح بالدم نفديك يا جرابلس

:]
Relevantie?

Er was niet eens gevochten in Jarabulus
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 22:18:55 #283
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164853182
Gewoon leesbare taal hier graag.
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164853281
@RamiAILoIah: Tribes of Raqqah formed alQadisiyah Battalions that will hunt every YPG/SDF Commander around.. #Syria #TwitterKurds


pi_164853284
quote:
14s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:18 schreef ErwinRommel het volgende:
Gewoon leesbare taal hier graag.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164853314
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 18:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

appeasement ;)
Jaja. :+
pi_164853360
quote:
14s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:18 schreef ErwinRommel het volgende:
Gewoon leesbare taal hier graag.
Excuses het zal niet meer gebeuren.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 22:23:30 #288
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164853365
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:21 schreef JubaUrbicus het volgende:
@RamiAILoIah: Tribes of Raqqah formed alQadisiyah Battalions that will hunt every YPG/SDF Commander around.. #Syria #TwitterKurds


[ afbeelding ]
Rami :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 25 augustus 2016 @ 22:24:26 #289
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164853406
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:23 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Excuses het zal niet meer gebeuren.
Mooi, maar wat staat er dan?
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164853464
https://twitter.com/ramiailoiah/status/768906372503056389

@RamiAILoIah: al-Qadisiyah Battalions statement: We'll hunt Salih Muslim's men everywhere & kill'em with IEDs #Syria #TwitterKurds https://t.co/ZfoVZ8155T


Rami is grappig. Maar in dit bericht heeft hij gelijk.
pi_164853535
de duitsers trekken hun vliegtuigen uit incirlik. geen reden waarom.

http://www.sabah.com.tr/g(...)meyi-degerlendiriyor
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164853608
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:24 schreef ErwinRommel het volgende:

[..]

Mooi, maar wat staat er dan?
Is een kreet:

"Met ziel en bloed zullen wij jou bijstaan O Jarablus"
pi_164853615
quote:
0s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:09 schreef Zahreddine het volgende:
Darayya is ook gewoon in de steek gelaten door het zuiden...
het zuiden. pfff wat een grap zeg die gasten atm.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164853635
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:29 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Is een kreet:

"Met ziel en bloed zullen wij jou bijstaan O Bashar"
was het toch?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 22:30:50 #295
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164853637
quote:
1s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:29 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Is een kreet:

"Met ziel en bloed zullen wij jou bijstaan O Jarablus"
Ahh, duidelijk nu.
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164853652
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

was het toch?
Ja maar ik heb m aangepast ;)
  donderdag 25 augustus 2016 @ 22:32:18 #297
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164853681
quote:
99s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

het zuiden. pfff wat een grap zeg die gasten atm.
Nog geen een poging ondernomen om iets te doen, rien, nada, noppes.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164853771
clapclap kijk je uit dat je de TT niet weer pikt anders krijg je een waarschuwing van timmm
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 25 augustus 2016 @ 22:35:30 #299
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164853787
quote:
2s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:35 schreef Slayage het volgende:
clapclap kijk je uit dat je de TT niet weer pikt anders krijg je een waarschuwing van timmm
_O-
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164853851
quote:
2s.gif Op donderdag 25 augustus 2016 22:35 schreef Slayage het volgende:
clapclap kijk je uit dat je de TT niet weer pikt anders krijg je een waarschuwing van timmm
Iedereen heeft toch recht om TT aan te passen?
pi_164853854
slot
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')