abonnement Unibet Coolblue
pi_164792833


laatste update 17/08/2015

Er bestaat een hele waaier aan dopingmiddelen, hieronder vind je een (vereenvoudigd) beknopt overzicht:

(Androgene) Anabole steroïden: zorgen ondermeer voor een hogere eiwitaanmaak en mindere eiwitafbraak in het lichaam wat kan resulteren in extra spiergroei en kracht. Hierdoor kan een atleet meer en harder trainen omdat zijn lichaam veel beter recupereert van de verrichte arbeid. Kan ook bij blessures gebruikt worden om weer sneller op de been te zijn.
Bv. Stanozolol, Nandrolon, Dianabol, Deca durabolin, Estragol, THG, ...

Groeihormonen: kunnen voor wat extra spier- en weefselgroei zorgen (regelmatig in combinatie met anabole steroïden), vetverbranding en helpen ook om sneller te genezen bij een blessure . Wordt sinds de jaren ’80 gebruikt en is zelfs nu nog steeds moeilijk op te sporen.
HGH, GH, Somatrotopine, Somatropine

Peptides: peptides zijn aminozuurketens die de bouwstenen vormen van proteïnen. Peptides zijn de nieuwe generatie van dopingmiddelen te noemen.
- GHRP: afkorting voor growth hormone releasing peptide.
aminozuurketens die ons lichaam triggeren om meer groeihormoon af te geven waardoor het lichaam de voordelen van extra groeihormoon krijgt. Worden blijkbaar vrij snel gemetaboliseerd en zijn daardoor niet makkelijk op te sporen.
Bv. GHRP - 6, CJC 1295, TB-500, ...

- GW1516:een stofje dat zich bind aan de PPARdelta receptor en er voor zorgt dat er meer proteïnen vrijkomen die helpen bij de energie uitstoot. In combinatie met AICAR zou het een erg goede verbetering moeten geven van het uithoudingsvermogen.
Bij ratten hielp GW1516 bij het vetmetabolisme en bescherming tegen zwaarlijvigheid. Omdat het erg kankerverwekkend was, werd deze stof niet meer verder ontwikkeld en is enkel op de zwarte markt te verkrijgen. Ze is zo gevaarlijk dat het WADA atleten specifiek voor deze stof waarschuwt , maar ondanks deze waarschuwing zijn er toch al meerdere atleten betrapt op het gebruik ervan.

- SARM: afkorting voor Selective Androgen Receptor Modulator.
SARMs binden aan de androgeen receptor, maar hebben weefselafhankelijke effecten door bijv. de verschillen in co-expressie van relevante cofactoren. Streven in het kader van sport is hierbij het maximaliseren van androgene activiteit in skeletspierweefsel, maar het minimaliseren in bijv. de prostaat om zodoende sportprestaties te maximaliseren, en tegelijkertijd androgene bijwerkingen te minimaliseren.

- AICAR afkorting voor amino-imidazole carboxamide ribotide
een stof die de aanmaak van nucleotiden stimuleert. Nucleotiden spelen een rol bij het doorgeven van signalen in en tussen cellen en de energielevering in cellen. Het zorgt voor een verandering naar spiervezeltype 1 dat belangrijk is bij duursporten, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft effect op het koolhydraat en vetmetabolisme. Gebruik is moeilijk te traceren omdat het een lichaamseigen stof is, maar ondertussen zijn er wel limieten vastgesteld.

AOD9604 (Lipotropin) Vetverbander is gebaseerd op een stuk van de menselijke molecule van het de groeihormoon. Dit hormoon, dat natuurlijk in het lichaam voorkomt en dat vet metabolisme bevordert, wordt onderdrukt in het lichaam.


- GAS6 een lichaamseigen eiwit dat de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert. Is ontwikkeld om nierpatiënten met anemie, die slecht of niet reageren op EPO, te helpen om hun hematocriet terug richting een normaler niveau te brengen. Als GAS6 werd gebruikt, reageerde de patient ook beter op EPO. Terwijl bij EPO voorzichtig moet omgesprongen worden met de dosering om geen trombose te veroorzaken, is dit bij GAS6 minder het geval en dus veiliger in gebruik. dan EPO. Volgens de onderzoeken gaf de combinatie van de 2 de beste resultaten in functie van het hematocrietniveau.

EPO: dit hormoon zorg er voor dat er meer rode bloedlichaampjes worden aangemaakt. Hierdoor kan het bloed meer zuurstof transporteren en dat zorgt er voor dat je een inspanning langer kan volhouden.
Erytropoëtine, rhEPO, Darbepoëtine alfa (Aranesp), epoëtine delta (Dynepo), CERA

FG-4592 (zuurstof in een pil) is bedoeld voor mensen die een tekort hebben aan rode bloedlichaampjes, zoals mensen met nierproblemen. Het middel stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes en werkt dus als epo, maar dan in pilvorm. Het is dus makkelijker toe te dienen dan epo zelf, dat werkt met een spuit."
FG-4592 alleen beschikbaar voor deelnemers aan klinische proeven. Het geneesmiddel bevindt zich in de laatste testfase, maar is nog niet goedgekeurd voor de markt. Toch kan het al op verschillende websites besteld worden, als de koper tenminste kan laten zien dat hij onderzoeker is.

Mechano groeifactor (Mechano Growth Factor) (MGF) is een variant van de spier insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1) die op strikte lichaamsbeweging en spierschade. Structureel anders dan andere groeifactoren, zoals IGF-1, dat wordt gesynthetiseerd door de lever, MGF gaat spiervezels skeletspier weefsel te herstellen en voorkomt beschadigde cellen sterven af. Het voegt stamcellen in de spier en wordt geactiveerd door een puls van stimulatie na spierweefsel belangrijke mechanische belasting ondergaan. Genen voor MGF getranscribeerd in mindere mate het ouder daarom spiermassa afneemt bij ouderen en bepaalde ziekten ook interfereren met de productie ervan

Bloedtransfusie: Een atleet laat bloed aftappen om later terug te injecteren. Bij de heropname van dat bloed zal de atleet zijn aantal rode bloedlichaampjes goed zien toenemen, waardoor zijn uithoudingsvermogen beter zal zijn.

Stimulantia: bevorderen de werking van het centrale zenuwstelsel, je reageert sneller/harder op prikkels en voelt je ook alerter/energieker.
efedra, ritalin, amfetamine, cocaïne, cafeïne, nicotine, ...

Beta 2 agonisten : verhogen de stofwisseling en worden onder meer bij wielrenners gebruikt omdat je hiermee goed vet kan verbranden zonder kostbare spieren te verliezen. Het is mogelijk dat er een beetje extra spiergroei onder invloed van deze middelen plaatsvind. Je vindt ze bijvoorbeeld in astmamedicijnen.
Clenbuterol, Salbutamol

Insuline: een hormoon dat de suikerspiegel in het bloed regelt en kan gebruikt worden om extra koolhydraten in de spieren op te slaan, waardoor de spieren een grotere energievoorraad hebben.

Diuretica: medicijnen die de urineproductie verhogen. Hierdoor kunnen verboden middelen sneller uit het lichaam verdwijnen en wordt de urine erg waterachtig. Dit resulteert dan in geen positieve test voor de dopingmiddelen die een atleet gebruikt, maar wel een positieve test voor diuretica en dat kan zoals het geval F. Schleck heel wat vragen oproepen.
Furosemide, Xipamide, ...

Probenicide: een middel dat (doping)metabolieten aan zich vasthecht waardoor het dopinggebruik gemaskeerd wordt omdat ze niet in de urinetest terechtkomen. Is eigenlijk een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij jicht.

Dopingtesten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Enkele notoire gezichten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Docu's, interviews en lezingen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpjes van legendarische prestaties op doping :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://vimeo.com/101032213


pi_164792861
Li Jingliang informed of potential USADA anti-doping violation, temporarily suspended by NSAC

besmet chinees vlees
pi_164806369
Hupla, weer 15 betrapte gewichtheffers. Allemaal van de Spelen van 2008, waaronder 3 Chinese olympisch kampioenen.

http://www.iwf.net/2016/08/24/public-disclosures-5/
quote:
PASHAYEV, Nizami (AZE) – Dehydrochlormethyltestosterone, Oxandrolone, Stanozolol (S1.1 Anabolic agents)
KULESHA, Iryna (BLR) – Dehydrochlormethyltestosterone (S1.1 Anabolic agents)
NOVIKAVA, Nastassia (BLR) – Dehydrochlormethyltestosterone, Stanozolol (S1.1 Anabolic agents)
RYBAKOU, Andrei (BLR) – Dehydrochlormethyltestosterone, Stanozolol (S1.1 Anabolic agents)
CAO, Lei (CHN) – GHRP-2 (S2. Hormones and related substances)
CHEN, Xiexia (CHN) – GHRP-2 (S2. Hormones and related substances)
LIU, Chun Hong (CHN) – Sibutramine (S6. Stimulants), GHRP-2 (S2. Hormones and related substances)
GRABOVETSKAYA, Mariya (KAZ) – Dehydrochlormethyltestosterone, Oxandrolone, Stanozolol (S1.1 Anabolic agents)
MANEZA, Maya (KAZ) – Stanozolol (S1.1 Anabolic agents)
NEKRASSOVA, Irina (KAZ) – Stanozolol (S1.1 Anabolic agents)
SEDOV, Vladimir (KAZ) – Stanozolol (S1.1 Anabolic agents)
AKKAEV, Khadzhimurat (RUS) – Dehydrochlormethyltestosterone (S1.1 Anabolic agents)
LAPIKOV, Dmitry (RUS) – Dehydrochlormethyltestosterone (S1.1 Anabolic agents)
DAVYDOVA, Natalya (UKR) – Dehydrochlormethyltestosterone (S1.1 Anabolic agents)
KOROBKA, Olha (UKR) – Dehydrochlormethyltestosterone (S1.1 Anabolic agents)
pi_164806482
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 09:50 schreef TheArt het volgende:
Hupla, weer 15 betrapte gewichtheffers. Allemaal van de Spelen van 2008, waaronder 3 Chinese olympisch kampioenen.

http://www.iwf.net/2016/08/24/public-disclosures-5/

[..]

Dat ruimt lekker op ^O^

En allemaal met testosteron en/of stanozolol. Verbaast me dat het niet eerder is ontdekt
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 augustus 2016 @ 09:57:45 #5
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_164806501
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 09:50 schreef TheArt het volgende:
Hupla, weer 15 betrapte gewichtheffers. Allemaal van de Spelen van 2008, waaronder 3 Chinese olympisch kampioenen.

http://www.iwf.net/2016/08/24/public-disclosures-5/

[..]

Sedov _O-

Die stond op het Kazakhs kampioenschap eerder dit jaar met een t-shirt waarmee hij protesteerde tegen Ilyin te schreeuwen en doen en werd gediskwalificeerd :')

Nou was de positieve hertest van Sedov al uitgelekt, maar die Chinezen nog niet volgens mij..je verwacht het ook niet.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 24 augustus 2016 @ 09:58:15 #6
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164806513
Kunnen ze dat gewichtheffen niet gewoon opheffen :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 augustus 2016 @ 09:58:34 #7
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_164806519
Nou is het gewichtheffen in Rio natuurlijk al een weekje afgelopen (of iets langer zelfs?), dus het wordt hoog tijd dat de eerste echte namen daar naar buiten komen :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 augustus 2016 @ 10:00:29 #8
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_164806558
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 09:50 schreef TheArt het volgende:

KOROBKA, Olha (UKR) – Dehydrochlormethyltestosterone (S1.1 Anabolic agents)
Leuk ook trouwens, krijgt Samoa op zo'n manier hun eerste olympische medaille ooit :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_164806847
Van de 15 hebben er dus 11 een medaille gepakt _O-
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 augustus 2016 @ 10:30:13 #10
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_164807159
Gaat lekker met die medailles.

Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_164807212
quote:
10s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:30 schreef heywoodu het volgende:
Gaat lekker met die medailles.

[ afbeelding ]
Is dit Beijing ?
U MAD?
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 augustus 2016 @ 10:32:38 #12
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_164807219
quote:
3s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:32 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Is dit Beijing ?
:Y
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 augustus 2016 @ 10:33:09 #13
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_164807235
"Vacant" was overigens Sibel Özkan, tot een maandje geleden ofzo.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 24 augustus 2016 @ 10:39:13 #14
14505 OProg
A Life in Music
pi_164807380
De Chinese mannen hebben het goed voor elkaar, kunnen de vrouwen daar een voorbeeld aan nemen. :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 augustus 2016 @ 10:41:42 #15
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_164807429
Even wat mooie afbeeldingen van Korobka, voor de beeldvorming.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_164807517
quote:
17s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:41 schreef heywoodu het volgende:
Even wat mooie afbeeldingen van Korobka, voor de beeldvorming.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lekker hoor.
U MAD?
pi_164808119
quote:
10s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:30 schreef heywoodu het volgende:
Gaat lekker met die medailles.

[ afbeelding ]
en dat is dan olympisch :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 augustus 2016 @ 11:18:39 #18
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_164808485
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:06 schreef franklop het volgende:

[..]

en dat is dan olympisch :')
Het zou aan de andere kant ook best kut zijn, juist een sport van de Spelen trappen waar men wél aan de lopende band allerlei sporters pakt, ook al zijn het de allergrootste namen. Kunnen heel veel andere sportbonden nog wat van leren :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_164809045
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Het zou aan de andere kant ook best kut zijn, juist een sport van de Spelen trappen waar men wél aan de lopende band allerlei sporters pakt, ook al zijn het de allergrootste namen. Kunnen heel veel andere sportbonden nog wat van leren :+
Heb het idee dat de gewichtheffers nog dommer zijn dan Bonnie StClaire. Tis toch zo bizar dom dit allemaal.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_164809152
Ook alleen maar zelfde landen die betrapt worden, de anderen 'houden' zich nog netjes
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 24 augustus 2016 @ 11:47:58 #21
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_164809184
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ook alleen maar zelfde landen die betrapt worden, de anderen 'houden' zich nog netjes
Drie olympisch kampioenen uit China zijn betrapt...dat is op zich wel een dingetje.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_164809191
quote:
3s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:45 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Lekker hoor.
hoe zou het in het kruis ruiken?
pi_164809207
quote:
10s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:47 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Drie olympisch kampioenen uit China zijn betrapt...dat is op zich wel een dingetje.
En alleen maar vrouwen ook, hebben die soms andere begeleiding of zo
pi_164810139
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:48 schreef THEFXR het volgende:

[..]

hoe zou het in het kruis ruiken?
-O-
U MAD?
  Redactie Frontpage / Sport woensdag 24 augustus 2016 @ 13:15:52 #25
426493 crew  PippenScottie
pi_164811285
quote:
10s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:47 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Drie olympisch kampioenen uit China zijn betrapt...dat is op zich wel een dingetje.
Had Beijing geen luikje in het dopinglab? Amateurs.
  woensdag 24 augustus 2016 @ 13:30:53 #26
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_164811669
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
  woensdag 24 augustus 2016 @ 13:45:16 #27
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_164812008
gepakt worden op stanozolol is wel een :') waard.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 24 augustus 2016 @ 14:40:13 #28
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_164813561
zijn er inmiddels nog wel gewichtheffers over?
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  woensdag 24 augustus 2016 @ 16:40:51 #29
267333 buzz1291
Never a dull moment
pi_164816355
Wie durft er nog te beweren dat alle Britse wielrenners NIET opgepompt waren?

2015: BUD - SAW - AUH - BKK - CNX - UTH - SIN - KUL - SGN - DAD - HUI - HAN - HKG . . . . . .
pi_164817473
Heeft ze twee tepels op haar linkerborst?
in a crowd you lose humanity
  woensdag 24 augustus 2016 @ 17:42:34 #31
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_164817690
Ik gok een stuk ijzer

Altijd handig als je panne krijgt met je fiets
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_164818945
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:40 schreef buzz1291 het volgende:
Wie durft er nog te beweren dat alle Britse wielrenners NIET opgepompt waren?

[ afbeelding ]
incl tepelpiercings :D
pi_164835393
quote:
10s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 10:30 schreef heywoodu het volgende:
Gaat lekker met die medailles.

[ afbeelding ]
Haha, die überlange Thaise naam bij de -53 kg vrouwen. :)
pi_164861741
quote:
10s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 11:47 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Drie olympisch kampioenen uit China zijn betrapt...dat is op zich wel een dingetje.
Straks houden ze nog te weinig finalisten over om alle podiumplekken te vullen. :)
pi_164958833
A Canadian wrestler who won gold at the 2014 Commonwealth Games has been given a four-year ban after testing positive for meldonium.

Tamerlan Tagziev, 34, was found to have traces of the drug, also known as mildronate, during an in-competition test in May.

Tagziev, who emigrated from Russia in 2009 and lives in Toronto, has competed for Canada since 2012 and also won a silver medal at the Pan American Championships in 2013 and a bronze at the Pan Am Games in 2015. He did not compete for Canada at the recent Olympic Games in Rio.
pi_165006254
http://www.eurosport.com/(...)o5814287/story.shtml

Hoeveel procent van de aangekondigde positieve tests is nu bekend gemaakt?
pi_165051627
cyclingtips twitterde op vrijdag 02-09-2016 om 08:00:43 Two-time Paralympic gold medalist Michael Gallagher to miss Rio after positive test for EPO. https://t.co/ex87znMF6d https://t.co/nbwDSUlTrA reageer retweet
pi_165053553
quote:
Just days after Yogeshwar Dutt's London Olympics bronze was upgraded to silver, the star Indian wrestler's medal may now get converted into gold with champion Toghrul Asgarov also returning positive for banned substance, a media report said on Friday.

According to the report, Asgarov of Azerbaijan, who won the gold medal in the men's 60kg freestyle category at the 2012 London Games, has tested positive for consuming performance enhancing drugs.
pi_165058404
pjvazel twitterde op zaterdag 03-09-2016 om 13:07:32 WADA reportsApproved Therapeutic Use Exemptions (TUE) in ADAMs increase by 40-50% every year!2013: 6362014: 897 (+41%)2015: 1330 (+48%) reageer retweet
Uh... :')
  Moderator / Redactie FP + Sport zaterdag 3 september 2016 @ 16:58:15 #41
408813 crew  trein2000
pi_165058900
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 16:30 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
pjvazel twitterde op zaterdag 03-09-2016 om 13:07:32 WADA reportsApproved Therapeutic Use Exemptions (TUE) in ADAMs increase by 40-50% every year!2013: 6362014: 897 (+41%)2015: 1330 (+48%) reageer retweet
Uh... :')
Dit is toch allang bekend van allerlei "medicijnen"
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_165058932
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 16:58 schreef trein2000 het volgende:

[..]

Dit is toch allang bekend van allerlei "medicijnen"
Ja, maar het groeit dus explosief. 2013 naar 2015 meer dan een verdubbeling.
pi_165072873
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 16:30 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
pjvazel twitterde op zaterdag 03-09-2016 om 13:07:32 WADA reportsApproved Therapeutic Use Exemptions (TUE) in ADAMs increase by 40-50% every year!2013: 6362014: 897 (+41%)2015: 1330 (+48%) reageer retweet
Uh... :')
Dit is pure speculatie van mijn kant, maar kan dit niet gewoon te maken hebben met het feit dat ADAMS steeds meer gebruikers krijgt?
pi_165073108
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2016 16:40 schreef buzz1291 het volgende:
Wie durft er nog te beweren dat alle Britse wielrenners NIET opgepompt waren?

[ afbeelding ]
ik heb de bron gevonden.
http://www.ebay.co.uk/usr/easy-peezy
pi_165291495
Is weer wat groots aan het gebeuren. Een groep hackers genaamd Fancy Bear's heeft de website van WADA weten te hacken en dreigt regelmatig nieuwe stukken naar buiten te gooien. Het eerste deel is vandaag aan de beurt en betreft Simone Biles, Venus en Serena Williams en basketbalster Elena Delle Donne. Zij zouden allemaal doping hebben genomen onder de noemer van 'therapeutisch gebruik'. Het bekende riedeltje zeg maar.

Biles: methylphenidate en amphetamines
Delle Donne: amphetamines en hydrocortisone
Serena Williams: opioids oxycodone, hydromophone, prednisone, prednisolone en methylprednisolone :D





pi_165291723
Je verwacht het niet :) Kom maar op met de resterende namen
pi_165291731
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:31 schreef TheArt het volgende:
Is weer wat groots aan het gebeuren. Een groep hackers genaamd Fancy Bear's heeft de website van WADA weten te hacken en dreigt regelmatig nieuwe stukken naar buiten te gooien. Het eerste deel is vandaag aan de beurt en betreft Simone Biles, Venus en Serena Williams en basketbalster Elena Delle Donne. Zij zouden allemaal doping hebben genomen onder de noemer van 'therapeutisch gebruik'. Het bekende riedeltje zeg maar.

Biles: methylphenidate en amphetamines
Delle Donne: amphetamines en hydrocortisone
Serena Williams: opioids oxycodone, hydromophone, prednisone, prednisolone en methylprednisolone :D

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
dat zal wel wat stof doen opwaaien dan :)
pi_165292075
Serena is wel een van de meest flagrante gevallen aan het worden he :')

Een paardenmiddel als prednison mogen gebruiken om Miami (2014) te winnen _O-
  dinsdag 13 september 2016 @ 14:10:46 #49
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_165292231
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:42 schreef Frozen-assassin het volgende:
Je verwacht het niet :) Kom maar op met de resterende namen
Gelijk alle grote namen :D Al is Biles niet zo heel groot :') :D
pi_165292576
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 september 2016 13:31 schreef TheArt het volgende:
Fancy Bear
godver, Serena pakte gewoon roids op recept
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')