abonnement Unibet Coolblue
pi_164776013
Syri

Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity
pi_164776118
Assadisten worden met de dood bedreigd als ze zich niet overgeven aan YPG



Nice.
mohammad
pi_164776136
Wie heeft dat stuk over Assyri in de OP gestopt :')
pi_164776137
welatfm twitterde op maandag 22-08-2016 om 23:51:38 #welatfm#الحسكةوكالة هاوار : أسر وحدات حماية الشعب والمرأة عدد كبير من قوات النظام في القرى المحيطة بجبل كوكب بعد أن كانوا محاصرين reageer retweet
Meerdere berichten op dit moment dat er veel soldaten van het regime gevangen genomen zijn in Hasakah, sommige melden dat er meer dan 200 soldaten zich hebben overgegeven.
pi_164776255
arabthomness twitterde op maandag 22-08-2016 om 23:54:40 #Syria: 230 pro-regime fighters surrendered with their weapons to the #YPG, handing over 6 villages east of #Hasakah reageer retweet
pi_164776279
GOPLeader twitterde op maandag 22-08-2016 om 21:27:35 .@WSJSolomon reports Iran threatened to pull out of nuclear talks if Obama admin attacked Assad regime.https://t.co/WeXH3C7ddO reageer retweet
pi_164776281
4rj1n twitterde op maandag 22-08-2016 om 23:28:16 Latest reports from Hasakah says NDF/SAA soldiers (230 acc to ANHA) from 7 villages around Kawkab defected/was taken as prisoners by YPG/J. reageer retweet
pi_164776300
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:
GOPLeader twitterde op maandag 22-08-2016 om 21:27:35 .@WSJSolomon reports Iran threatened to pull out of nuclear talks if Obama admin attacked Assad regime.https://t.co/WeXH3C7ddO reageer retweet
_O- _O-

Het dreigen is begonnen!
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 00:02:52 #10
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164776324
Die lichtgroene strook onderin de kaart van Syri :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164776356
cgunes07 twitterde op maandag 22-08-2016 om 23:29:35 Statements by Turkish officials+ developments in the past2 days indicate a Turkish military operation in N.#Syria on the way #TwitterKurds reageer retweet
Dit zou me trouwens niet verbazen, het gehele klimaat in noord Syri is drastisch veranderd sinds het bezoek van Erdogan aan Putin.
pi_164776382
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2016 23:57 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Wie heeft dat stuk over Assyri in de OP gestopt :')
Vanaf dit topic, dus waarschijnlijk Slayage

NWS / [Centraal] Crisis in Syri en Irak #369
mohammad
pi_164776437
Is hier al het bericht voorbij gekomen dat 28 westerse staten tegen het stichten van Koerdistan zijn in Irak? Rusland en de VS zijn ook tegen.
mohammad
pi_164776510
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:07 schreef M.N.Ahmed het volgende:
Is hier al het bericht voorbij gekomen dat 28 westerse staten tegen het stichten van Koerdistan zijn in Irak? Rusland en de VS zijn ook tegen.
.

Geen nieuws toch? Al jaren zo.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_164776537
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:11 schreef Aloulu het volgende:

[..]

.

Geen nieuws toch? Al jaren zo.
Ja daar heb je een punt. Maar het werd nog een keer benadrukt volgens de Koerdische puppets van Iran in Irak: http://rudaw.net/arabic/kurdistan/2208201618
mohammad
pi_164776550
BassamJaara twitterde op maandag 22-08-2016 om 23:36:31 بعد مدينة الحسكة سيأتي دور بقية مدن وبلدات محافظة الحسكة ولكن المعركة الكبرى ستكون في القامشلي reageer retweet
"Na Hasakah city zullen ook alle andere steden en plekken van Hasakah provincie overgenomen worden, maar het grote gevecht zal plaatsvinden in Qamshili."
pi_164776660
Wilde geld verdienen in Irak, werd opgeblazen door IS. Blijft een zeer gevaarlijke job.

British expert killed while defusing bombs in Iraq’s Anbar
http://rudaw.net/english/middleeast/iraq/220820161
mohammad
pi_164776747
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:05 schreef M.N.Ahmed het volgende:

[..]

Vanaf dit topic, dus waarschijnlijk Slayage

NWS / [Centraal] Crisis in Syri en Irak #369
smaad... ik heb al jaren niet gekloot met de OP :P

waar kom jij opeens vandaan dan? :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164776787
Krijgen de Koerden weer op hun micky?
pi_164776789
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

smaad... ik heb al jaren niet gekloot met de OP :P

waar kom jij opeens vandaan dan? :D
Daarom zei ik ook waarschijnlijk, want dat topic is ook gewijzigd door sp3c, dus dan zal hij het wel geweest zijn.
mohammad
pi_164776797
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:14 schreef JubaUrbicus het volgende:
BassamJaara twitterde op maandag 22-08-2016 om 23:36:31 بعد مدينة الحسكة سيأتي دور بقية مدن وبلدات محافظة الحسكة ولكن المعركة الكبرى ستكون في القامشلي reageer retweet
"Na Hasakah city zullen ook alle andere steden en plekken van Hasakah provincie overgenomen worden, maar het grote gevecht zal plaatsvinden in Qamshili."
wie is dat?
pi_164776804
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2016 21:56 schreef Straatcommando. het volgende:
Het wordt maar eens pijnlijk duidelijk hoe ver de pik van de VS in dit conflict zit. En het mooie is dat dat de meeste denken het zelf in de hand te hebben terwijl zo'n beetje iedereen tegen iedereen uitgespeeld wordt _O-
kut zionisten
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164776831
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2016 21:59 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

De VS ziet Rojava tegenwoordig als blauwdruk voor heel Syri, nadat ze er achter kwamen dat de FSA grotendeels uit salafisten bestaat en niet in staat zijn een goed georganiseerd leger op de been te krijgen, waar de SDF dat wel lukt
de sdf vecht zij aan zij met de amerikaanse special forces. wezenlijk verschil...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164776868
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:28 schreef Atak het volgende:

[..]

wie is dat?
Bekende Syrische journalist die woonachtig is in Londen.
pi_164776871
.

[ Bericht 50% gewijzigd door JubaUrbicus op 23-08-2016 00:33:52 ]
pi_164776875
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:28 schreef Atak het volgende:
Krijgen de Koerden weer op hun micky?
_O-
pi_164776882
Ik begrijp niet waarom de YPG-Koerden zich laten gebruiken in de oorlog tegen IS, terwijl VS tegen een onafhankelijk Koerdistan is? Als ze Koerdistan willen dan zijn ze tegen Sykes-Picot, IS ook, dus dan zouden ze juist samen moeten optrekken tegen Sykes-Picot.

Maar waarschijnlijk zijn ze bang dat IS hun handen zal afhakken en van flatgebouwen zal tieven.

Maar nog steeds dom dat ze zich als prostituees van de VS laten gebruiken, of niet dan?

8}
mohammad
pi_164776909
quote:
1s.gif Op maandag 22 augustus 2016 23:39 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Zo een deal?

Turkije zet zich in voor tijdelijk aanblijven van Assad maar uiteindelijk aftreden. En spoort diens groepen in Syri daar ook voor aan. Dat ze dit accepteren.

De Russen en het Syrische regime keren zich tegen de YPG die sowieso ook Syrische eenheid en het centrale gezag in de weg staat.

De Turken verjagen de YPG ook actiever in Noord Syri en gebruiken FSA proxies om hun plaats in te nemen. Die dan uiteindelijk weer instemmen met tijdelijk aanblijven van Assad maar uiteindelijke aftreden (Russisch-Turkse deal).
ALLAHU AKBAR!!!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164776925
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:34 schreef M.N.Ahmed het volgende:
Ik begrijp niet waarom de YPG-Koerden zich laten gebruiken in de oorlog tegen IS, terwijl VS tegen een onafhankelijk Koerdistan is? Als ze Koerdistan willen dan zijn ze tegen Sykes-Picot, IS ook, dus dan zouden ze juist samen moeten optrekken tegen Sykes-Picot.

Maar waarschijnlijk zijn ze bang dat IS hun handen zal afhakken en van flatgebouwen zal tieven.

Maar nog steeds dom dat ze zich als prostituees van de VS laten gebruiken, of niet dan?

8}
Koerden in Syri willen geen onafhankelijke Koerdistan. Dus dat gaat niet op.

Maar wat ik vooralsnog niet begrijp is waarom de ypg ineens assad is gaan aanvallen. Er moet wat gaan gebeuren. Ze doen dat echt niet zomaar.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164776949
zozo. veel shit gaande vanavond.

Abdullahazam245 twitterde op maandag 22-08-2016 om 23:05:01 Abu Yusuf al-Muhajir (Military spokesman of Ahrar al-Sham) sys it clear that a unity of the major factions is coming https://t.co/IQzg6MHGo8 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164776979
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:38 schreef Slayage het volgende:
zozo. veel shit gaande vanavond.

Abdullahazam245 twitterde op maandag 22-08-2016 om 23:05:01 Abu Yusuf al-Muhajir (Military spokesman of Ahrar al-Sham) sys it clear that a unity of the major factions is coming https://t.co/IQzg6MHGo8 reageer retweet
O.a. Ahrar en Nusra, die zullen dus flink groot worden.
pi_164776982
Turkije moet Assad helpen met de verovering van Hasakah. Als FSA dan Jarablus kan overnemen van IS dan is PYD vast als een pocket in het midden van Syri. Zonder bevoorraden zal het dan een kwestie van tijd zijn dat de Koerden beseffen dat alles voor niks was en dat ze weer hun huilpositie aannemen.
pi_164777002
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:34 schreef M.N.Ahmed het volgende:
Ik begrijp niet waarom de YPG-Koerden zich laten gebruiken in de oorlog tegen IS, terwijl VS tegen een onafhankelijk Koerdistan is? Als ze Koerdistan willen dan zijn ze tegen Sykes-Picot, IS ook, dus dan zouden ze juist samen moeten optrekken tegen Sykes-Picot.

Maar waarschijnlijk zijn ze bang dat IS hun handen zal afhakken en van flatgebouwen zal tieven.

Maar nog steeds dom dat ze zich als prostituees van de VS laten gebruiken, of niet dan?

8}
Ze moeten zich opstellen als hoertjes van IS?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164777023
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:41 schreef marsan het volgende:

[..]

Ze moegen zich opstellen als hoertjes van IS?
Moegen?
pi_164777033
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:40 schreef Atak het volgende:
Turkije moet Assad helpen met de verovering van Hasakah. Als FSA dan Jarablus kan overnemen van IS dan is PYD vast als een pocket in het midden van Syri. Zonder bevoorraden zal het dan een kwestie van tijd zijn dat de Koerden beseffen dat alles voor niks was en dat ze weer hun huilpositie aannemen.
En wat voor voordeel is er voor Syri als de ypg verslagen is?

Er wordt eens tijd dat zij ook gewoon mee mogen beslissen. Als je hun ook aan je kant verliest dan is Syri over 10 jaar nog steeds oorlog.

Enige oplossing is om alle belangrijke partijen in 1 kamer te krijgen. Zulke stoere praatjes als wat jij nu allemaal zegt gaat niet helpen
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164777035
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:41 schreef marsan het volgende:

[..]

Ze moegen zich opstellen als hoertjes van IS?
Als ze tegen Sykes-Picot willen strijden dan kunnen ze zich beter als hoertjes van IS opstellen, want nu strijden ze aan de verkeerde kant, tenzij ze een show opvoeren en liegen tegen hun Koerdische aanhangers net als Wilders de PVV-adepten voorliegt.
mohammad
pi_164777039
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:43 schreef Atak het volgende:

[..]

Moegen?
Moeten, typo.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164777049
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:40 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

O.a. Ahrar en Nusra, die zullen dus flink groot worden.
goed nieuws zeker weten. alleen moet nusra een keer stoppen met hun houding richting andere rebellen en naar burgers toe met hun "isis light" houding.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164777050
Meer dan de helft van YPG komt uit buiten Syri. In mijn optiek zullen ze ook nooit een stoel aan tafel krijgen. Alle partijen inclusief Assad, Iran, Irak en Turkije is daar tegen.
pi_164777066
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:44 schreef Atak het volgende:
Meer dan de helft van YPG komt uit buiten Syri.
hoe kom je aan die percentage?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164777069
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:44 schreef Atak het volgende:
Meer dan de helft van YPG komt uit buiten Syri. In mijn optiek zullen ze ook nooit een stoel aan tafel krijgen. Alle partijen inclusief Assad, Iran, Irak en Turkije is daar tegen.
Bron?
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164777078
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:44 schreef M.N.Ahmed het volgende:

[..]

Als ze tegen Sykes-Picot willen strijden dan kunnen ze zich beter als hoertjes van IS opstellen, want nu strijden ze aan de verkeerde kant, tenzij ze een show opvoeren en liegen tegen hun Koerdische aanhangers net als Wilders de PVV-adepten voorliegt.
Ze strijden voor een eigen staat, of eigen identiteit. Niet tegen een akkoord van een eeuw geleden.
Hooguit tegen wat dat akkoord heeft betekent voor hun identiteit.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164777097
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:43 schreef mrstylo het volgende:

[..]

En wat voor voordeel is er voor Syri als de ypg verslagen is?

Er wordt eens tijd dat zij ook gewoon mee mogen beslissen. Als je hun ook aan je kant verliest dan is Syri over 10 jaar nog steeds oorlog.

Enige oplossing is om alle belangrijke partijen in 1 kamer te krijgen. Zulke stoere praatjes als wat jij nu allemaal zegt gaat niet helpen
YPG vechters zijn buitenlandse vechters van Irak, Iran en Turkije. Die hebben niks te zeggen in Syri en ze zullen nooit een stoel aan tafel krijgen als je het aan iedereen vraagt. Syri is voor Syrirs.
pi_164777100
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoe kom je aan die percentage?
Las ik ergens een tijdje terug.
pi_164777108
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:46 schreef marsan het volgende:

[..]

Ze strijden voor een eigen staat, of eigen identiteit. Niet tegen een akkoord van een eeuw geleden.
Hooguit tegen wat dat akkoort heeft betekent voor hun identiteit.
Er kan geen Koerdistan komen zolang Sykes-Picot in stand blijft. Welke partij naast IS vecht tegen Sykes-Picot? Nusra hoertjes niet denk ik. Wie dan wel?
mohammad
pi_164777111
Helft van de doden van YPG gingen naar Turkije, hoeft niet perse dezelfde ratio binnen gehele YPG te hebben.
pi_164777130
Beste is gewoon dat Assad dat verloren land aan de terroristische YPG/PYD terug veroverd met de hulp van Rusland/Turkije. In ruil daarvoor mag Assad het FSA accepteren. Dat zou een deal kunnen zijn.
pi_164777145
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:48 schreef M.N.Ahmed het volgende:

[..]

Er kan geen Koerdistan komen zolang Sykes-Picot in stand blijft. Welke partij naast IS vecht tegen Sykes-Picot? Nusra hoertjes niet denk ik. Wie dan wel?
Ze vechten niet tegen een akkoord van een eeuw geleden.
Hooguit wat er deels uit is voortgekomen.

IS vecht voor een kalifaat, niet tegen een akkoord.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164777153
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:48 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Helft van de doden van YPG gingen naar Turkije, hoeft niet perse dezelfde ratio binnen gehele YPG te hebben.
Precies. Daarom hebben ze nog nooit een stoel aan de tafel gekregen tijdens onderhandelingen. Nu Rusland teruggedraaid is is er eigenlijk niemand die de YPG PYD zal accepteren als legitieme speler.
pi_164777155
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:50 schreef marsan het volgende:

[..]

Ze vechten niet tegen een akkoord van een eeuw geleden.
Hooguit wat er deels uit is voortgekomen.

IS vecht voor een kalifaat, niet tegen een akkoord.
Boy if you don't...

Ik blijf mezelf niet herhalen h

Sykes-Picot betekent geen Koerdistan en geen Kalifaat.

tl;dr: sykes-picot geen kk
mohammad
pi_164777170
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:51 schreef M.N.Ahmed het volgende:

[..]

Boy if you don't...

Ik blijf mezelf niet herhalen h

Sykes-Picot betekent geen Koerdistan en geen Kalifaat.

tl;dr: sykes-picot geen kk
Je mag jezelf blijven herhalen als je denkt dat ze vechten tegen akkoorden van een een eeuw terug.

Waar was israel in dat akkoord eigenlijk?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_164777173
timing is interssant

quote:
Iraqi KRG head Barzani en route to Turkey for key talks

Barzani is expected to meet with President Recep Tayyip Erdoğan, Prime Minister Binali Yıldırım and Foreign Minister Mevlt avuşoğlu during his visit.

Barzani’s visit will come one day before U.S. Vice President Joe Biden’s planned visit to Ankara on Aug. 24.

Biden is expected to discuss with his counterparts issues regarding Syria and the possible extradition of U.S.-based Islamic preacher Fethullah Glen, who the Turkish government accuses of orchestrating the July 15 failed coup attempt.

Barzani’s last visit was in December 2015, when he had received a warm welcome in Ankara for key talks as Turkish jets had bombed outlawed Kurdistan Workers’ Party (PKK) targets in Iraq.

Peshmerga forces, which are backed by the U.S.-led coalition against the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL), of which Turkey is also a part, are readying to launch an assault on the jihadist group to take back Mosul.

Barzani’s office released a written statement condemning the terrorist attack at a wedding in the southern province of Gaziantep on Aug. 20, in which 54 people, mostly children, died. Turkey accuses ISIL of carrying out the bombing.

August/22/2016
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164777255
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:48 schreef ClapClapYourHands het volgende:
Helft van de doden van YPG gingen naar Turkije, hoeft niet perse dezelfde ratio binnen gehele YPG te hebben.
Helft ja? Kan je met bronnen komen?
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 00:47 schreef Atak het volgende:

[..]

Las ik ergens een tijdje terug.
Dat zijn de goede bronnen ja.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164777268
waarom voeren de turken beschietingen bij manbij? en wat vinden amerikanen daarvan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164777296
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 01:05 schreef Slayage het volgende:
waarom voeren de turken beschietingen bij manbij? en wat vinden amerikanen daarvan?
VS is verrassend stil.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164777306
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 01:08 schreef mrstylo het volgende:

[..]

VS is verrassend stil.
ja daarom, de koerden zijn em aan het knijpen en willen hulp van de amerikanen.

quote:
The concerns were framed by the Kurdish “Military Council of Jarablus” as a warning that Turkey might reach agreement with the Islamic State to occupy the town.

They allowed huge numbers of ISIS militants through the border, to hit the stability in Syria. Turkey is also trying to activate terrorist groups like Al Qa’eda in Syria, which are celebrating the beheading of children in Aleppo….

We in the military council of Jarablus warn the Turkish government for its aggressive actions. We stress we will not stand idle towards such hostile acts.

We call on the US-led coalition to abide by its pledges to protect our region from the entry of Turkish forces, and its attempts to occupy Syria and hit the gains of our people.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164777322
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 01:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja daarom, de koerden zijn em aan het knijpen en willen hulp van de amerikanen.

[..]

Dat betwijfel ik dus. Ze zullen niet zomaar Assad aanvallen zonder tegen hun te zeggen. Want assad nu zomaar aanvallen is niet echt slim.

Andere reden kan zijn, dat ze nu juist bang zijn voor assad(door hun nieuwe banden met Turkije)
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164777367
krijgt assad uiteindelijk toch zijn zin. turkije valt tegelijkertijd twee van de vijanden van assad aan :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164777379
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 01:03 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Helft ja? Kan je met bronnen komen?

[..]

Dat zijn de goede bronnen ja.
http://www.atlanticcounci(...).Vqvh8TLq6XY.twitter

Kurds from Turkey total 49.24 percent of the YPG’s self-reported casualties between January 2013 and January 2016, according to an ongoing Atlantic Council study.
pi_164777418
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 01:18 schreef Slayage het volgende:
krijgt assad uiteindelijk toch zijn zin. turkije valt tegelijkertijd twee van de vijanden van assad aan :')
Iran wilt een Syri met assad. Want Syri zonder assad is Syri zonder invloeden vanuit Iran. Dus als er een plan komt waar Iran mee gaat, dan zit assad er ook in. Het lijkt we wel op dus(dat Turkije vuile werk gaat doen).
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164777422
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 01:22 schreef mrstylo het volgende:

[..]

Iran wilt een Syri met assad. Want Syri zonder assad is Syri zonder invloeden vanuit Iran. Dus als er een plan komt waar Iran mee gaat, dan zit assad er ook in. Het lijkt we wel op dus(dat Turkije vuile werk gaat doen).
Er lopen meerdere Assads rond in Syri.
pi_164777443
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 01:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

http://www.atlanticcounci(...).Vqvh8TLq6XY.twitter

Kurds from Turkey total 49.24 percent of the YPG’s self-reported casualties between January 2013 and January 2016, according to an ongoing Atlantic Council study.
quote:
To be sure, there are methodological problems with the data: The two authors relied on self-reported numbers and have not been able to cross-reference this information with the PYD.
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
pi_164777478
Bijna alle data wat betreft deze oorlog is self-reported. Het is niet alsof men heel nauwkeurig zaken aan het bijhouden is.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 08:33:56 #64
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164779128
De YPG en overheidstroepen zijn nu in verschillende gebieden aan het vechten, niet alleen Hasakah:
quote:
Aleppo Media Center is reporting that Syrian Government airstrikes have just struck YPG-held Afrin canton. Source
markito0171 twitterde op maandag 22-08-2016 om 23:13:28 #Syria #YPG shelling regime loyal shiite enclave Nubbol & Zahraa in northern #Aleppohttps://t.co/ux0YHUSIfc reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 22-08-2016 om 20:30:17 #SDF forces in #Sheikh_Maqsud reinforcing largely frontlines against regime in #Ashrafiyah and #Bani_Zaid. Mobilization ongoing. Tension. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 22-08-2016 om 22:43:50 #SDF launching waves of mortars from #Sheikh_Maqsud toward regime positions in Bani Zaid and along #Castello road, cutting it tonight. reageer retweet
De geest is uit de fles.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164779205
AJABreaking twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 08:38:06 عاجل | الجيش التركي يقصف مواقع لتنظيم الدولة في #سوريا ردا على سقوط قذائف على غازي عنتاب reageer retweet
Turkije valt ISIS aan met raketaanvallen nadat ISIS met mortieren de stad Gaziantep heeft aangevallen.
pi_164779556
quote:
In a move that has the potential to represent the biggest shift of power in the Syrian territories since the Russian military joined the war, leaders of the major north Syrian groups have hinted that an announcement concerning their merger may be imminent.

It is purported that the following groups will merge into one group:

Jabha Fath Sham (formerly Al Qaida’s affiliate Jabha Nusra)

Ahrar Sham

Ajnad Sham

Nuruddin Zinky

It is rumoured that some members of Jund Al Aqsa will also join the new group. The above mentioned groups are the most powerful forces in northern Syria. While there has been much cooperation between these groups in the past they have never worked together as a single entity.

At the time of the publishing of this article we understand that the merger will be a complete one and not simply the groups working under a single umbrella organisation keeping the respective group names. A merger of this sort should, in effect, increase cooperation, intelligence, and military resources.

It appears that this merger was spurned on by the announcement by Abu Muhammad Joulani two weeks ago that his group, Jabha Nusra, no longer has ties to Al Qaida and is now known as Jabha Fath Sham. Joulani’s ties to Al Qaida has long been a sticking point for other groups who were leery of having the percieved Al Qaida stigma attached to their respective groups.

We will be following this story as it develops.
http://ogn.news/major-isl(...)towards-unification/
pi_164779733
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 08:33 schreef DustPuppy het volgende:
De YPG en overheidstroepen zijn nu in verschillende gebieden aan het vechten, niet alleen Hasakah:

[..]

markito0171 twitterde op maandag 22-08-2016 om 23:13:28 #Syria #YPG shelling regime loyal shiite enclave Nubbol & Zahraa in northern #Aleppohttps://t.co/ux0YHUSIfc reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 22-08-2016 om 20:30:17 #SDF forces in #Sheikh_Maqsud reinforcing largely frontlines against regime in #Ashrafiyah and #Bani_Zaid. Mobilization ongoing. Tension. reageer retweet
Syria_Rebel_Obs twitterde op maandag 22-08-2016 om 22:43:50 #SDF launching waves of mortars from #Sheikh_Maqsud toward regime positions in Bani Zaid and along #Castello road, cutting it tonight. reageer retweet
De geest is uit de fles.
Wat een bende :') Kunnen we niet gewoon het hele gebied opdoeken? Nooit meer over praten?
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 09:39:10 #68
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164779945
quote:
Hiermee wordt Al Qaeda gewoon witgewassen voor support vanuit Clinton.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 09:40:40 #69
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164779983
JACM212 twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 01:51:36 Lost in the chatter today, #Kabanah #Kabani #Kabane #Latakia saw a renewed attempt by the #SAA & co. to take it. https://t.co/hBQkkIP7kl reageer retweet
Interessante reeks tweets. Waar het op neer komt is dat de NDF zeer sterk is in Latakia en ze kunnen blijven aanvallen op Kabane, ondanks dat het een zeer bloedige strijd wordt. Dat brengt de "rebellen" in een spagaat, want dan moeten ze de grens met Idlib en wat over is van Latakia verdedigen. Om dat te kunnen doen moeten ze strijders wegtrekken van het Aleppo front.
pi_164781074
quote:
wordt dat dan de grootste militie in syrie na de milities van assad? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164781107
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 09:27 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Wat een bende :') Kunnen we niet gewoon het hele gebied opdoeken? Nooit meer over praten?
vroeger kon dat nog, maar tegenwoordig met de the global village is dat niet meer haalbaar en niet meer wenselijk
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164781147
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 09:39 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hiermee wordt Al Qaeda gewoon witgewassen voor support vanuit Clinton.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 10:42:42 #73
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164781169
Jarabalus wordt flink aangepakt nu:
BarzanSadiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 08:33:26 #BREAKING#Turkish artillery targeted #ISIL bases with 40 rockets in northern #Syria. reageer retweet
iNewsroom twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 08:33:24 ⚡ Turkey shells IS in Syria after mortar attacks on its territory: reports (AFP) reageer retweet
Met hulp van de Russen:
QASIOUN_NEWS twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 07:57:33 #BREAKING: #Syria: Russian Warplanes Carry Out Airstrikes Over Jarablus City In #Aleppo Countryside https://t.co/heUFpkM1oa reageer retweet
Simpel IS artillerie uitschakelen of opmaat naar meer?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164781251
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 08:33 schreef DustPuppy het volgende:
De YPG en overheidstroepen zijn nu in verschillende gebieden aan het vechten, niet alleen Hasakah:

[..]

markito0171 twitterde op maandag 22-08-2016 om 23:13:28 #Syria #YPG shelling regime loyal shiite enclave Nubbol & Zahraa in northern #Aleppohttps://t.co/ux0YHUSIfc reageer retweet
ja maar de koerden dat waren toch die hippie flower power kinderen? en ze beschermen toch alle minderheden? ze verdienen onze steun omdat ze "schone handen" hebben, toch?
oh wacht dat is het beeld wat de media portretteert.

eigenlijk zijn ze gewoon een van de vele milities in dit vreselijke conflict die in daden nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 10:48:13 #75
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164781268
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 10:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja maar de koerden dat waren toch die hippie flower power kinderen? en ze beschermen toch alle minderheden? ze verdienen onze steun omdat ze "schone handen" hebben, toch?
oh wacht dat is het beeld wat de media portretteert.

eigenlijk zijn ze gewoon een van de vele milities in dit vreselijke conflict die in daden nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn
Het is de meest effectieve militie, dat wel.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164781274
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 10:42 schreef DustPuppy het volgende:

Met hulp van de Russen:
QASIOUN_NEWS twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 07:57:33 #BREAKING: #Syria: Russian Warplanes Carry Out Airstrikes Over Jarablus City In #Aleppo Countryside https://t.co/heUFpkM1oa reageer retweet
Simpel IS artillerie uitschakelen of opmaat naar meer?
toe maar...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164781295
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 10:48 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Het is de meest effectieve militie, dat wel.
het is de meest effectieve militie omdat ze zij aan zij met de amerikaanse special forces werken. en on demand pin point air strikes kunnen inschakelen. er is niks bijzonders aan deze militie. het is gewoon een van de vele.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 10:50:43 #78
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164781310
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 10:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

toe maar...
Cordinatie tussen de Turken en de Russen. That does not bode well for our Kurdish friends.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164781365
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 10:50 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Cordinatie tussen de Turken en de Russen. That does not bode well for a Kurdish friends.
paar dagen terug zat de vs in jarablus isis te bombarderen. zitten de amerikanen russen en de turken nu op 1 lijn vraag ik me af dan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164781370
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 10:42 schreef DustPuppy het volgende:
Jarabalus wordt flink aangepakt nu:
BarzanSadiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 08:33:26 #BREAKING#Turkish artillery targeted #ISIL bases with 40 rockets in northern #Syria. reageer retweet
iNewsroom twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 08:33:24 ⚡ Turkey shells IS in Syria after mortar attacks on its territory: reports (AFP) reageer retweet
Met hulp van de Russen:
QASIOUN_NEWS twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 07:57:33 #BREAKING: #Syria: Russian Warplanes Carry Out Airstrikes Over Jarablus City In #Aleppo Countryside https://t.co/heUFpkM1oa reageer retweet
Simpel IS artillerie uitschakelen of opmaat naar meer?
Was 2 dagen terug al bekend dat Jarablus een schoonmaakbeurt krijgt, FSA gaat Jarablus krijgen met steun van de Turken. Dit is een onderdeel van de deal, zoveel mogelijk grens met FSA delen en de Koerden het moeilijker maken.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 10:55:45 #81
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_164781397
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 10:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

paar dagen terug zat de vs in jarablus isis te bombarderen. zitten de amerikanen russen en de turken nu op 1 lijn vraag ik me af dan.
The enemy of my enemy...?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_164781423
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 10:55 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

The enemy of my enemy...?
het is zeer zeker niet onmogelijk en eigenlijk zelfs wenselijk als je zegt isis is public enemy nr 1, maar het is nogal wat
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164781553
abu_summiyah twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 01:27:15 Large Aleppo coalitions such as Levant Front, Jaish Al Mujahideen, etc are among some larger Aleppo coalitions resisting unity.. ++ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164781591
Dat gezever hierboven over buitenlandse strijders bij de Koerden, :') . Bij elke groep zitten hele volksstammen geimporteerd uit het buitenland om mee te vechten.

quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 10:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja maar de koerden dat waren toch die hippie flower power kinderen? en ze beschermen toch alle minderheden? ze verdienen onze steun omdat ze "schone handen" hebben, toch?
oh wacht dat is het beeld wat de media portretteert.

eigenlijk zijn ze gewoon een van de vele milities in dit vreselijke conflict die in daden nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn
Naast het regime wel het minst slechte alternatief, in een land dat verder verdeeld is tussen ISIS en ISIS/AlQaida-light (FSA).

Erg jammer voor het land dat het "bestand" tussen SAA en Koerden geen stand heeft gehouden.
"Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man."
pi_164783744
stadsgenoot van mij afgeknald in syrie

p_vanostaeyen twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 12:45:41 Dutch IS-fighter Abū Laith al-Hullandī from The Hague was reportedly killed near Manbij #Aleppo province reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 12:52:27 #86
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164783812
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 12:49 schreef Slayage het volgende:
stadsgenoot van mij afgeknald in syrie

p_vanostaeyen twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 12:45:41 Dutch IS-fighter Abū Laith al-Hullandī from The Hague was reportedly killed near Manbij #Aleppo province reageer retweet
Zullen we er vanavond een biertje op drinken op de Grote Markt? :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164783826
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 12:49 schreef Slayage het volgende:
stadsgenoot van mij afgeknald in syrie

p_vanostaeyen twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 12:45:41 Dutch IS-fighter Abū Laith al-Hullandī from The Hague was reportedly killed near Manbij #Aleppo province reageer retweet
Die van mij ook dus :D
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 12:55:20 #88
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_164783864
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 12:49 schreef Slayage het volgende:
stadsgenoot van mij afgeknald in syrie

p_vanostaeyen twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 12:45:41 Dutch IS-fighter Abū Laith al-Hullandī from The Hague was reportedly killed near Manbij #Aleppo province reageer retweet
*O*
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_164783894
Hopelijk heeft hij wel wat dode Koerden (YPG) meegenomen naar hel :D
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 12:57:57 #90
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_164783917
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 12:57 schreef JubaUrbicus het volgende:
Hopelijk heeft hij wel wat dode Koerden (YPG) meegenomen naar hel :D
Waarom doet iedereen zo lelijk tegen de Koerden hier? Zijn dat geen leden van de ummah?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_164783955
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 12:57 schreef Perrin het volgende:

[..]

Waarom doet iedereen zo lelijk tegen de Koerden hier? Zijn dat geen leden van de ummah?
Met Koerden bedoelen we (tenminste ik) niet alle Koerden, ik spreek over terroristische Koerden zoals PKK/YPG die actief zijn in Noord Syri. Voor de Peshmerga (ook Koerden) heb ik immense respect.
pi_164783961
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 12:57 schreef Perrin het volgende:

[..]

Waarom doet iedereen zo lelijk tegen de Koerden hier? Zijn dat geen leden van de ummah?
in theorie is assad ook soort van lid van de ummah :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164783977
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 12:59 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Met Koerden bedoelen we (tenminste ik) niet alle Koerden, ik spreek over terroristische Koerden zoals PKK/YPG die actief zijn in Noord Syri. Voor de Peshmerga (ook Koerden) hebben immense respect.
sluit ik me bij aan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164784232
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 10:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

paar dagen terug zat de vs in jarablus isis te bombarderen. zitten de amerikanen russen en de turken nu op 1 lijn vraag ik me af dan.
De Turken en Russen werken samen om de VS-design voor Syri te dwarsbomen. Ik denk dat Erdo erachter gekomen is dat de VS sinds het begin hele andere intenties had om onstabiliteit in Syri te creren.
pi_164784698
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 12:52 schreef Szura het volgende:

[..]

Zullen we er vanavond een biertje op drinken op de Grote Markt? :P
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 12:53 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Die van mij ook dus :D
Hofstad represent! 8-)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 13:33:07 #96
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164784709
@pmu_english
#BREAKING - #Iraqi forces have now liberated #Qayarrah city, South of #Mosul from #ISIS.

^O^
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164784723
arabthomness twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 13:27:28 #Syria: a ceasefire has been declared in the city of #Hasakah between the #SDF and pro-regimd fighters after several days of fighting reageer retweet
het werd net spannend :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164784889
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164784994
quote:
Waar zijn de andere schuldige partijen in deze?
pi_164785018
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 13:45 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Waar zijn de andere schuldige partijen in deze?
dit zijn de hoofdrollen die het verschil kunnen maken. de rest zijn bijrollen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164785039
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 13:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit zijn de hoofdrollen die het verschil kunnen maken. de rest zijn bijrollen.
Ik vind ISIS wel een hoofdrol spelen. En de smerige 'rebellen'.
pi_164785079
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 13:47 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Ik vind ISIS wel een hoofdrol spelen. En de smerige 'rebellen'.
isis is een sideshow, dat binnenkort klaar is en als je zegt rebellen heb je het over een scala aan milities, die individueel weinig in te brengen hebben.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164785184
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 13:33 schreef Slayage het volgende:
arabthomness twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 13:27:28 #Syria: a ceasefire has been declared in the city of #Hasakah between the #SDF and pro-regimd fighters after several days of fighting reageer retweet
het werd net spannend :P
Benieuwd hoelang ze dit bestand gaan volhouden.
pi_164785241
quote:
Duitsland speelt met het idee de dienstplicht weer in te voeren. Dat blijkt uit vertrouwelijke stukken van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken, schrijft de Duitse krant Die Welt. Vijf jaar geleden werd de dienstplicht in Duitsland nog afgeschaft.

Burgers zouden het beroepsleger kunnen ondersteunen, indien Duitsland in NAVO-verband de buitengrenzen van het bondgenootschap moet verdedigen, schrijft de krant op basis van het conceptdocument.

De dienstplicht in Duitsland werd op 1 juli 2011 na 55 jaar afgeschaft. Met de afschaffing werd de omvang van de Duitse strijdkrachten teruggebracht van 230.000 naar 170.000.
http://nos.nl/artikel/212(...)ng-dienstplicht.html

Waarom hebben we in Nederland geen dienstplicht? Lijkt me wel vet, op de kosten van de staat leren hoe je met een m16 en een glock moet omgaan, waarom niet? Ik zeg invoeren die hap!
pi_164785245
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 13:49 schreef Slayage het volgende:

[..]

isis is een sideshow, dat binnenkort klaar is en als je zegt rebellen heb je het over een scala aan milities, die individueel weinig in te brengen hebben.
Wat moeten deze 3 hoofdrolspelers dan precies doen nu? ISIS bevechten lijkt me toch? Dan krijg je toch nog meer van dit soort foto's? Als deze 3 mannen nu stoppen krijg je ook nog meer van dit soort foto's. Als de rebellen en ISIS kapt dan zijn dit soort foto's ook weg. Dus...
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 13:57:32 #106
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164785264
@sayed_ridha
SAA & Hezbollah storming the Technical College in SW Aleppo

@sayed_ridha
Clashes inside Technical College, Aleppo

Gaan we weer
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164785288
Het probleem is veel groter dan alleen ISIS aanvallen, ISIS is niet belangrijk op dit moment. Assad heeft geen problemen met ISIS, omdat hij in die strijd toch al de gehele wereld achter zich heeft staan, het probleem zit hem in de Koerden en de rebellen in Syrie zelf.
pi_164785298
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 13:56 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

http://nos.nl/artikel/212(...)ng-dienstplicht.html

Waarom hebben we in Nederland geen dienstplicht? Lijkt me wel vet, op de kosten van de staat leren hoe je met een m16 en een glock moet omgaan, waarom niet? Ik zeg invoeren die hap!
hebben we straks nog meer nederlandse ex militairen bij isis :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164785319
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 13:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

hebben we straks nog meer nederlandse ex militairen bij isis :Y)
Dat moet toch wel meevallen, in Turkije hebben ze ook een dienstplicht en ondanks dat zitten er geen Turkse ex militairen bij ISIS (misschien een paar verdwaalde dan).
pi_164785375
https://twitter.com/defenseunits/status/768055153559830528
#BREAKING: Ceasefire agreed in #Hasakah with the provision of Syrian regime and affiliated forces' withdrawal from the city. #Rojava #Syria
"It's like my swag just rubbed off on everybody. It was unbelievable."
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 14:03:37 #111
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164785388
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:00 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dat moet toch wel meevallen, in Turkije hebben ze ook een dienstplicht en ondanks dat zitten er geen Turkse ex militairen bij ISIS (misschien een paar verdwaalde dan).
Omdat in Turkije men veel nationalistischer is en de meeste Turken niet anti-Turkije zijn. Ik vind het geen fijn idee dat die anti Westerse IS aanhangertjes uit Nederland leren hoe ze met geweren en granaten om moeten gaan.
pi_164785425
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:00 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Dat moet toch wel meevallen, in Turkije hebben ze ook een dienstplicht en ondanks dat zitten er geen Turkse ex militairen bij ISIS (misschien een paar verdwaalde dan).
ik weet niet. ik heb die yilmaz op mijn netvlies iig.

er zullen ongetwijfeld turken bij isis zitten, maar relatief is de turkse aanwas matig idd, al helemaal als je de cijfers vergelijkt met cijfers uit tunesie ofzo. ik denk dat het voor een groot gedeelte komt door de salafistische netwerken, die sterk zijn in de arabische wereld.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164785436
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:03 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Omdat in Turkije men veel nationalistischer is en de meeste Turken niet anti-Turkije zijn. Ik vind het geen fijn idee dat die anti Westerse IS aanhangertjes uit Nederland leren hoe ze met geweren en granaten om moeten gaan.
Misschien is dat nou juist het probleem in Nederland, het ontbreken van een dienstplicht vernietigd het gevoel van nationalisme bij veel mensen. Moet je nagaan dat slechts 15% van Nederland bereid is om te vechten voor Nederland in vergelijking met andere landen waarin 80% en meer bereid is om te vechten. Dienstplicht kan je gebruiken om nationalisme op een goede manier te verspreiden en ook bij anti westerse personen. Offers zijn nou eenmaal nodig.
pi_164785476
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:03 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Omdat in Turkije men veel nationalistischer is en de meeste Turken niet anti-Turkije zijn.
nationalisme en patriotisme is zeker ook een van de redenen van de relatief kleine deelname van turken aan isis.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164785489
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik weet niet. ik heb die yilmaz op mijn netvlies iig.

er zullen ongetwijfeld turken bij isis zitten, maar relatief is de turkse aanwas matig idd, al helemaal als je de cijfers vergelijkt met cijfers uit tunesie ofzo. ik denk dat het voor een groot gedeelte komt door de salafistische netwerken, die sterk zijn in de arabische wereld.
Die Yilmaz was gewoon een amateur die nog nooit een missie had gehad en of is uitgezonden, die gast is hartstikke groot gemaakt terwijl zijn rank en niveau best wel mee viel.
pi_164785508
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:06 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]
Moet je nagaan dat slechts 15% van Nederland bereid is om te vechten voor Nederland
deze cijfers heb ik nooit begrepen. hoe kan het dat er zo weinig mensen zijn die zouden vechten voor het land? :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164785521
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:07 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Die Yilmaz was gewoon een amateur die nog nooit een missie had gehad en of is uitgezonden, die gast is hartstikke groot gemaakt terwijl zijn rank en niveau best wel mee viel.
ja gewoon een media mannetje.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164785587
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

deze cijfers heb ik nooit begrepen. hoe kan het dat er zo weinig mensen zijn die zouden vechten voor het land? :{
Precies, dat vraag ik me dus ook af. Het democratische liberalisme vernietigd het gevoel voor je vaderland en gevoel van trots op je land, dat zorgt er ook voor dat mensen niet bereid zijn om te vechten voor het vaderland. Men vraagt zich af, wat verlies ik? Waarom zou ik vechten? Is mijn oorlog niet...
pi_164785617
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja gewoon een media mannetje.
Hij was (leeft hij nog?) welbespraakt, zowel in het Nederlands als Engels en dat heeft ervoor gezorgd dat hij ook serieus genomen werd door de mensen.
pi_164785764
game over voor assad in haseke nu officieel

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164785813
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 13:33 schreef Slayage het volgende:
arabthomness twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 13:27:28 #Syria: a ceasefire has been declared in the city of #Hasakah between the #SDF and pro-regimd fighters after several days of fighting reageer retweet
het werd net spannend :P
Er is geen ceasefire, dat is gewoon een overgave. YPG gaat hele stad innemen.
pi_164785868
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Er is geen ceasefire, dat is gewoon een overgave. YPG gaat hele stad innemen.
cease fire is "stop schieten" dus wel een cease fire dus :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164786185
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 15:12:17 #124
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164787107
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:06 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Misschien is dat nou juist het probleem in Nederland, het ontbreken van een dienstplicht vernietigd het gevoel van nationalisme bij veel mensen. Moet je nagaan dat slechts 15% van Nederland bereid is om te vechten voor Nederland in vergelijking met andere landen waarin 80% en meer bereid is om te vechten. Dienstplicht kan je gebruiken om nationalisme op een goede manier te verspreiden en ook bij anti westerse personen. Offers zijn nou eenmaal nodig.
Tsja, dat is het probleem van rijkdom en stabiliteit. Men wordt er passief en individualistisch van. Maar als een vreemde mogendheid aanvalt en men tot de wapenen wordt geroepen gaat dat cijfer snel genoeg omhoog.
pi_164789456
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:36 schreef Slayage het volgende:
huge aanval van de assadisten bij de artillerie basis

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164789592
Blijft er wel eens wat over van Syri? Alle filmpjes die ik zie zijn van kapotte huizen. Dan zie je soms een mooi huis waar daarachter kapot gebombardeerd is :') Ik vraag me af hoe groot de economische schade is aan infrastructuur en huizen etc.
pi_164789594
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:23 schreef Slayage het volgende:

[..]
cease fire is "stop schieten" dus wel een cease fire dus :P
Tsja, de SAA/NDF hadden geen keuze op zich; ingesloten en met een superieure tegenstander geconfronteerd zat er niets anders op. Op korte termijn leuk voor de Koerden, maar men zat daar vooral ter bescherming van Assyrirs en christelijke Arabieren. Of dit op de lange termijn ene slimme zet is betwijfel ik.

En blijkbaar willen de Russen en Assad (nog) geen conflict met de VS. Wat dat aangaat is de VS uitermate onverantwoordelijk bezig. Ze zijn eigenlijk een no-fly zone aan het definiren met deze gang van zaken. Alsof ze berhaupt legitiem in Syri zitten. Ik hoop dat er een aantal "adviseurs" van de VS door de SAA of NDF gevangen worden genomen; eens kijken hoe ze dan gaan piepen.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 16:44:01 #128
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_164789710
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:06 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Misschien is dat nou juist het probleem in Nederland, het ontbreken van een dienstplicht vernietigd het gevoel van nationalisme bij veel mensen. Moet je nagaan dat slechts 15% van Nederland bereid is om te vechten voor Nederland in vergelijking met andere landen waarin 80% en meer bereid is om te vechten. Dienstplicht kan je gebruiken om nationalisme op een goede manier te verspreiden en ook bij anti westerse personen. Offers zijn nou eenmaal nodig.
Weet niet of het nou echt zo is hoor. Ik zit hier in Zuid-Korea, een land met 2 jaar dienstplicht voor elke jongen. Toch wil meer dan de helft van de jongeren Zuid-Korea het liefst zo snel mogelijk verlaten als ze de mogelijkheid hadden. (ipv met enorm zware kantoortijden, hoge levenskosten, hierarchische structuur in de samenleving, etc). En ik hoor ook wel eens dat de veel mensen helemaal niet bereid zijn te sterven voor het land.... Denk dat nationalisme een combinatie is van veel factoren.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_164789788
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 16:39 schreef vigen98 het volgende:
Blijft er wel eens wat over van Syri? Alle filmpjes die ik zie zijn van kapotte huizen. Dan zie je soms een mooi huis waar daarachter kapot gebombardeerd is :') Ik vraag me af hoe groot de economische schade is aan infrastructuur en huizen etc.
Maak jij je maar zorgen over Armeni. In Armeni gaat het economisch gezien veel slechter ook al is er (nog) geen oorlog. :') _O-
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 16:49:42 #131
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_164789852
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 16:47 schreef Atak het volgende:

[..]

Maak jij je maar zorgen over Armeni. In Armeni gaat het economisch gezien veel slechter ook al is er (nog) geen oorlog. :') _O-
Erg offtopic, maar hoe in hemelsnaam krijgen de Armenirs dat nu weer voor elkaar?
Vr het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_164789889
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:07 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Die Yilmaz was gewoon een amateur die nog nooit een missie had gehad en of is uitgezonden, die gast is hartstikke groot gemaakt terwijl zijn rank en niveau best wel mee viel.
Is die Yilmaz al dood?
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 16:52:38 #133
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164789915
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 16:49 schreef Atak het volgende:

[..]

Op YPG?
Nee op JF-terroristen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164789947
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 16:49 schreef Perrin het volgende:

[..]

Erg offtopic, maar hoe in hemelsnaam krijgen de Armenirs dat nu weer voor elkaar?
Het was nog een antwoord op zijn offtopic van eergisteren. Armeni heeft geen echte economie (geen industrie). De enige reden waarom Armeni nog bestaat is omdat de diaspora geld stuurt naar hun thuisland. Overigens zijn er ook sancties op Armeni vanwege haar illegale bezetting van Karabakh en zijn twee van haar landgrenzen op slot.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 17:06:18 #135
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164790279
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 16:51 schreef Atak het volgende:

[..]

Is die Yilmaz al dood?
Onbekend, zijn blog doet het niet meer.
pi_164790800
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 16:47 schreef Atak het volgende:

[..]

Maak jij je maar zorgen over Armeni. In Armeni gaat het economisch gezien veel slechter ook al is er (nog) geen oorlog. :') _O-
Azerbeidzjan is het land die noodsteun van het IMF nodig heeft he vergis je niet _O- Doen alsof je rijk bent terwijl je enige vorm van export olie is wat zwaar in waarde is gedaald _O- En met je leugens van economische sancties. Je doet nu alsof heel de wereld sancties op Armeni heeft, dat zijn alleen Turkije en Azerpisjan, met de rest van de wereld is Armeni een goede relatie.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 23-08-2016 17:37:06 ]
pi_164791256
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 17:31 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Azerbeidzjan is het land die noodsteun van het IMF nodig heeft he vergis je niet _O- Doen alsof je rijk bent terwijl je enige vorm van export olie is wat zwaar in waarde is gedaald _O- En met je leugens van economische sancties. Je doet nu alsof heel de wereld sancties op Armeni heeft, dat zijn alleen Turkije en Azerpisjan, met de rest van de wereld is Armeni een goede relatie.
Weet je welk land pas kontschopt omtrent Armeni? Pakistan.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 17:55:51 #139
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 17:56:32 #140
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164791396
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 17:31 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Azerbeidzjan is het land die noodsteun van het IMF nodig heeft he vergis je niet _O- Doen alsof je rijk bent terwijl je enige vorm van export olie is wat zwaar in waarde is gedaald _O- En met je leugens van economische sancties. Je doet nu alsof heel de wereld sancties op Armeni heeft, dat zijn alleen Turkije en Azerpisjan, met de rest van de wereld is Armeni een goede relatie.
Armeni heeft de slechte economie van de hele regio. Slechter dan Syri. _O- Dat jij nog steeds het lef hebt om je mond open te trekken. Als het niet voor de Armeense diaspora was dan zaten jullie allang stenen te eten. AZ krijgt tenminste nog leningen. Dat kan je niet van Armeni zeggen haha. Als Poetin binnenkort Armeni in de steek laat dan kan men eindelijk Karabakh bevrijden. Poetin en Aliyev zijn er iig over eens. _O-
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 17:59:34 #142
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164791416
Wat een kut land is Amerika toch ook:

https://www.almasdarnews.(...)-syria-warns-russia/
pi_164791468
quote:
The Turkish army has delivered artillery strikes on Kurdish positions near Manbij and on Islamic State targets in Jarablus in northern Syria, media report. The assault came after several stray shells struck inside Turkish border territory on Tuesday.
Turkish howitzers fired about 20 rounds across the Syrian border on Monday, targeting Kurdish-held Manbij, Reuters reports, citing an unnamed Turkish official who also confirmed that the shelling of Jarablus, which is held by Islamic State (IS, formerly ISIS/ISIL, also Daesh), is continuing.

“The Turkish state officially supports Daesh and bombs the positions of the Manbij military council and its countryside in the northern axis of the defense positions at Sajur river,” Sharvan Darwish, a spokesperson for the Kurdish-Arab Syrian Democratic Forces (SDF), said on Monday, ARA News reported. The SDF forces are backed by the US-led coalition.

Kurdish NRT TV also reported that both the positions of SDF forces north of Manbij and Manbij Military Council (MMC) fighters in the area had been shelled by the Turkish army.
https://www.rt.com/news/3(...).V7xyLSGj8aE.twitter
pi_164791469
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 17:59 schreef Richestorags het volgende:
Wat een kut land is Amerika toch ook:

https://www.almasdarnews.(...)-syria-warns-russia/
Illegal dit illegal dat. Ik hoor ze niet klagen over Rusland en de Krim :Z

Rusland en Amerika doen precies hetzelfde in Syri en Oekrane. En beiden klagen over elkaar :')
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 18:06:03 #146
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164791510
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:03 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Illegal dit illegal dat. Ik hoor ze niet klagen over Rusland en de Krim :Z

Rusland en Amerika doen precies hetzelfde in Syri en Oekrane. En beiden klagen over elkaar :')
Het is geeneens een Russische bron :')

Tevens ligt de historie van de Krim net wat anders, het is de-facto Russisch grondgebied en de bevolking heeft middels een referendum voor aansluiting gestemd. Syri heeft nul komma nul historie met Amerika, het ligt meer dan 10.000 km verderop.
pi_164791538
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het is geeneens een Russische bron :')

Tevens ligt de historie van de Krim net wat anders, het is de-facto Russisch grondgebied. Syri heeft nul komma nul historie met Amerika, het ligt meer dan 10.000 km verderop.
Weet ik. Zo bedoelde ik het ook niet.

En ze hebben het over international law. Daarin zijn beide gevallen gewoon gelijk. En de VS neemt geen Syrisch grondgebied over,dat doen Koerden die daar ook vandaan komen of uit de regio.

Conclusie: Rusland en Amerika doen precies hetzelfde als waar ze de ander voor beklagen. Maar heel verrassend is dat natuurlijk niet, ze willen allemaal hun eigen belang verdedigen.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 18:09:27 #148
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164791563
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:08 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Weet ik. Zo bedoelde ik het ook niet.

En ze hebben het over international law. Daarin zijn beide gevallen gewoon gelijk. En de VS neemt geen Syrisch grondgebied over,dat doen Koerden die daar ook vandaan komen of uit de regio.

Conclusie: Rusland en Amerika doen precies hetzelfde als waar ze de ander voor beklagen. Maar heel verrassend is dat natuurlijk niet, ze willen allemaal hun eigen belang verdedigen.
De Koerden zitten nog niet lang in Syri en hebben dus helemaal geen historische claim. Tevens zijn ze een proxy van Amerika en vallen ze het Syrische leger aan omdat het in de verdeel en heers strategie van Amerika past. Denk je echt dat ze dat uit zichzelf hebben gedaan?
pi_164791619
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:09 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De Koerden zitten nog niet lang in Syri en hebben dus helemaal geen historische claim. Tevens zijn ze een proxy van Amerika en vallen ze het Syrische leger aan omdat het in de verdeel en heers strategie van Amerika past. Denk je echt dat ze dat uit zichzelf hebben gedaan?
Ik zeg helemaal niet dat ze het uit zichzelf hebben gedaan. Ze krijgen gewoon steun van Amerika. Net als de 'rebellen' in Oost-Oekrane dat van Rusland krijgen. Die ook helemaal geen historische claim hebben.

Ik wil alleen zeggen dat als je klaagt over Amerika je dat ook over Rusland moet zeggen. Als het aan mij lag zou Rusland oprotten uit Oekrane en rot Amerika op uit Syri. Hoewel het zijdelings offtopic is dus laten we stoppen :+
pi_164791654
Ik ben in ieder geval wel benieuwd wat Rusland nu gaat doen, zeker nu de rebellen zich samenvoegen. 'Interessante' tijden.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 18:16:13 #151
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164791699
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:12 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ik zeg helemaal niet dat ze het uit zichzelf hebben gedaan. Ze krijgen gewoon steun van Amerika. Net als de 'rebellen' in Oost-Oekrane dat van Rusland krijgen. Die ook helemaal geen historische claim hebben.

Ik wil alleen zeggen dat als je klaagt over Amerika je dat ook over Rusland moet zeggen. Als het aan mij lag zou Rusland oprotten uit Oekrane en rot Amerika op uit Syri. Hoewel het zijdelings offtopic is dus laten we stoppen :+
Rusland geen historische claim? De Krim is in een dronken bui door Chroesjtjov aan de Oekrane gegeven tijdens de Sovjet-Unie tijd. Dat is een stuk sterker dan welke claim iemand op Syri denkt te hebben....

Daarnaast hebben Amerika en Europa zoals gewoonlijk weer eens zitten fucken met een democratisch gekozen regering in de Oekrane omdat deze niet Europees maar Russisch gezind was...
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 18:18:26 #152
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164791735
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 14:18 schreef Slayage het volgende:
game over voor assad in haseke nu officieel

[ afbeelding ]
Kijk, deze voorwaarden zijn een stuk gunstiger voor de YPG, hier waren ze op uit
Say what?
pi_164791767
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:09 schreef Richestorags het volgende:

[..]

De Koerden zitten nog niet lang in Syri en hebben dus helemaal geen historische claim. Tevens zijn ze een proxy van Amerika en vallen ze het Syrische leger aan omdat het in de verdeel en heers strategie van Amerika past. Denk je echt dat ze dat uit zichzelf hebben gedaan?
Precies. Historisch horen ze ergens thuis in Iran.
pi_164791768
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:16 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Rusland geen historische claim? De Krim is in een dronken bui door Chroesjtjov aan de Oekrane gegeven tijdens de Sovjet-Unie tijd. Dat is een stuk sterker dan welke claim iemand op Syri denkt te hebben....

Daarnaast hebben Amerika en Europa zoals gewoonlijk weer eens zitten fucken met een democratisch gekozen regering in de Oekrane omdat deze niet Europees maar Russisch gezind was...
Het is niet alleen de Krim maar ook Oost-Oekrane. En ook op de Krim zijn hun claims niet zo heel sterk. Is ook pas in 1783 veroverd door Rusland. Maar offtopic!

Wel apart dat Hasake gewoon binnen een week veroverd is. Laat in ieder geval wel zien dat zij 2 de enige redelijk fatsoenlijke partijen zijn.
pi_164791786
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:16 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Rusland geen historische claim? De Krim is in een dronken bui door Chroesjtjov aan de Oekrane gegeven tijdens de Sovjet-Unie tijd. Dat is een stuk sterker dan welke claim iemand op Syri denkt te hebben....

Daarnaast hebben Amerika en Europa zoals gewoonlijk weer eens zitten fucken met een democratisch gekozen regering in de Oekrane omdat deze niet Europees maar Russisch gezind was...
Ik denk eerder dat de Tartaren een historische claim hebben op de Krim.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 18:21:04 #156
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164791789
Nu weer back to business en salafi's afknallen
Say what?
pi_164791821
En Irak roept weer dat ze voor eind 2016 Mosul hebben veroverd :')

Zou er ergens op de wereld een slechter leger zijn dan dat van Irak?
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 18:24:16 #158
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164791837
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:20 schreef Atak het volgende:

[..]

Ik denk eerder dat de Tartaren een historische claim hebben op de Krim.
Klopt, die hebben een sterkere. Maar ik bedoel meer te zeggen dat Ruslands connectie met de Krim veelzeggender is dan die van Amerika met Syri.
pi_164791844
quote:
_O-.

De Koerdische opmars in Noord-Syri doet met denken aan de Nazi invasie van oost-Europa en Rusland. Ze maken voorruitgang maar kunnen ze dat land ook blijven bezetten? Zelfs als Turkije, Iran en Rusland de bezetting accepteert denk ik niet dat de lokale bevolking het zal accepteren. Als Turkije een bufferzone implementeert die YPG/PYD bevoorrading doormidden hakt is het sowieso voorbij. Ik denk dat Turkije denkt. Laat ze hun gang maar gaan en laat YPG maar vijanden maken en zich verzwakken. Op de laatste moment val ik gewoon binnen met Rusland en Iran en sla de Koerden keihard op hun micky. _O-
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 18:25:23 #160
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164791858
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:22 schreef BEFEM het volgende:
En Irak roept weer dat ze voor eind 2016 Mosul hebben veroverd :')

Zou er ergens op de wereld een slechter leger zijn dan dat van Irak?
2016 is nog niet voorbij. Zoals heg er nu naar uitziet gaat Mosul wel vallen, IS krijgt harde klappen in Irak.
pi_164791893
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:24 schreef Atak het volgende:

[..]

_O-.

De Koerdische opmars in Noord-Syri doet met denken aan de Nazi invasie van oost-Europa en Rusland. Ze maken voorruitgang maar kunnen ze dat land ook blijven bezetten? Zelfs als Turkije, Iran en Rusland de bezetting accepteert denk ik niet dat de lokale bevolking het zal accepteren. Als Turkije een bufferzone implementeert die YPG/PYD bevoorrading doormidden hakt is het sowieso voorbij. Ik denk dat Turkije denkt. Laat ze hun gang maar gaan en laat YPG maar vijanden maken en zich verzwakken. Op de laatste moment val ik gewoon binnen met Rusland en Iran en sla de Koerden keihard op hun micky. _O-
^O^ _O-
pi_164791920
quote:
6s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 17:51 schreef zarGon het volgende:

[..]

Weet je welk land pas kontschopt omtrent Armeni? Pakistan.
Pakistan puhhh, terroristenland.
pi_164791937
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 17:58 schreef Atak het volgende:

[..]

Armeni heeft de slechte economie van de hele regio. Slechter dan Syri. _O- Dat jij nog steeds het lef hebt om je mond open te trekken. Als het niet voor de Armeense diaspora was dan zaten jullie allang stenen te eten. AZ krijgt tenminste nog leningen. Dat kan je niet van Armeni zeggen haha. Als Poetin binnenkort Armeni in de steek laat dan kan men eindelijk Karabakh bevrijden. Poetin en Aliyev zijn er iig over eens. _O-
Waarover zijn Poetin en Aliyev het dan over eens dan? Heb je bronnen dat hij en Aliyev samen het eens zijn dat Armeni uit NK moet of zit je weer zoals gewoonlijk leugens te verspreiden?
pi_164791941
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:25 schreef Richestorags het volgende:

[..]

2016 is nog niet voorbij. Zoals heg er nu naar uitziet gaat Mosul wel vallen, IS krijgt harde klappen in Irak.
Zie ze dat niet in 4 maanden nog veroveren hoor.
pi_164791966
quote:
Turkey is currently focused on preventing the YPG or its allies building on recent advances against Islamic State by capturing the town of Jarablus. The U.S.-backed Syria Democratic Forces alliance (SDF), including the YPG, captured the city of Manbij, just south of Jarablus, from Islamic State earlier this month.

Turkey has been shelling Islamic State positions in Jarablus as part of an effort to help allied Syrian rebels secure it. Rebel sources say they have been mobilizing in Turkey, ready to cross into Jarablus.

A Syrian rebel with one of the Turkey-backed groups said the fighters were waiting for the signal to enter Jarablus.

"The Turkish artillery has not stopped ... this is to create the right atmosphere to start the battle of liberating Jarablus," said the rebel, who declined to be identified.

A second rebel familiar with the preparations said around 1,500 fighters were now gathered at a location in Turkey to take part. "The plan is to take Jarablus and expand south ... so as to abort any attempt by the Kurds to move north ... and so that Kurds don't take more villages," he said.

The leader of the newly declared "Jarablus military council", set up with the aim of mounting its own campaign to seize Jarablus with SDF support, was assassinated on Monday, the Observatory said. A Kurdish official said two "agents of Turkey" had been detained over the killing.
http://www.reuters.com/ar(...)F+US+%2F+Top+News%29

----------

Zoals ik al eerder zei dus: Turkije wilt zoveel mogelijk grensgebied voorbehouden aan FSA en Jarablus wordt daarom nu volop aangevallen middels Turkse artillerie. Turkije gaat FSA als proxy gebruiken om YPG zwakker te maken en of minimaal hun het moeilijker te maken, zo ziet het er nu uit. Assad en YPG hebben een wapenstilstand die toch niet lang stand gaat houden, want uiteiteindelijk gaan die Koerden ook Qamshili overnemen en dat is waarschijnlijk bij Assad de rode lijn.
pi_164791968
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:20 schreef Atak het volgende:

[..]

Precies. Historisch horen ze ergens thuis in Iran.
Praten over historisch ergens horen terwijl de Turken niet eens uit Anatoli komen _O- Hypocriet hoor ;) Maar verandert niet aan het feit dat Koerden uit Perzi komen.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 23-08-2016 18:34:27 ]
pi_164792017
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:30 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Waarover zijn Poetin en Aliyev het dan over eens dan? Heb je bronnen dat hij en Aliyev samen het eens zijn dat Armeni uit NK moet of zit je weer zoals gewoonlijk leugens te verspreiden?
Poetin forceert Armeni om Karabakh terug te geven en Azerbeidzjan hoef niks terug te doen. Natuurlijk lees je dit niet op Armenie.nl. Als Armenirs weigeren zullen jullie gewoon neergeslagen worden._O-

http://sputniknews.com/eu(...)nflict-karabakh.html
pi_164792035
Niet-moslims aan kop qua moordpartijen in Syri

mohammad
pi_164792053
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:32 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

http://www.reuters.com/ar(...)F+US+%2F+Top+News%29

----------

Zoals ik al eerder zei dus: Turkije wilt zoveel mogelijk grensgebied voorbehouden aan FSA en Jarablus wordt daarom nu volop aangevallen middels Turkse artillerie. Turkije gaat FSA als proxy gebruiken om YPG zwakker te maken en of minimaal hun het moeilijker te maken, zo ziet het er nu uit. Assad en YPG hebben een wapenstilstand die toch niet lang stand gaat houden, want uiteiteindelijk gaan die Koerden ook Qamshili overnemen en dat is waarschijnlijk bij Assad de rode lijn.
Mooi. Dus iedereen wordt vijand met YPG? ^O^

Als de FSA en Assad een deal bereiken om de Amerikaanse proxy (YPG) eruit te kicken zou het helemaal mooi zijn.

Ik zie binnenkort die opportunistische apen weer de slachtofferrol spelen. _O-
pi_164792062
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:35 schreef Atak het volgende:

[..]

Poetin forceert Armeni om Karabakh terug te geven en Azerbeidzjan hoef niks terug te doen. Natuurlijk lees je dit niet op Armenie.nl. Als Armenirs weigeren zullen jullie gewoon neergeslagen worden._O-

http://sputniknews.com/eu(...)nflict-karabakh.html
Ben jij mentaal gestoord? Heb jij je eigen bron wel eens gelezen? Daar staat niets in over dat Poetin Azerbeidzjan steunt _O-
pi_164792065
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:32 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Praten over historisch ergens horen terwijl de Turken niet eens uit Anatoli komen _O- Hypocriet hoor ;) Maar verandert niet aan het feit dat Koerden uit Perzi komen.
Azerbeidzjanen zijn gewoon inheems. Koerden en Armenirs komen uit Iran.
pi_164792086
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:38 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ben jij mentaal gestoord? Heb jij je eigen bron wel eens gelezen? Daar staat niets in over dat Poetin Azerbeidzjan steunt _O-
Volgens mij kan jij nog geen eens lezen. Kan jij wel Engels? Vertel mij wat jij onder een deal verstaat.
pi_164792091
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:38 schreef Atak het volgende:

[..]

Azerbeidzjanen zijn gewoon inheems. Koerden en Armenirs komen uit Iran.
WAAAAAAT _O- Mijn God, wat ben jij zwaar gehersenspoeld :') Koerden zijn een Iraans volk uit Perzi ja dat klopt maar om te zeggen dat Armenen uit Perzi komen _O- Het zijn juist de Azeri's die oorspronkelijk een Iraans volk zijn. Armeni is ouder dan jij berhaupt kan beseffen.
pi_164792111
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:38 schreef Atak het volgende:

[..]

Mooi. Dus iedereen wordt vijand met YPG? ^O^

Als de FSA en Assad een deal bereiken om de Amerikaanse proxy (YPG) eruit te kicken zou het helemaal mooi zijn.

Ik zie binnenkort die opportunistische apen weer de slachtofferrol spelen. _O-
Vandaag heeft Turkije nog gezegd om samen met Assad weer rond de tafel te zitten, Turkije begint langzaam weer toenadering te zoeken naar Assad en dat is een goede ontwikkeling. Het belangrijkst is dat Turkije en Assad tot een deal komen, dan is het helemaal gedaan met de YPG ratten en dan hadden ze gehoopt nooit in leven gebracht te worden! Want dan gaan ze namelijk een echte slachtpartij meemaken die ik in mijn dromen niet eens durf te dromen :D.
pi_164792124
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:40 schreef Atak het volgende:

[..]

Volgens mij kan jij nog geen eens lezen. Kan jij wel Engels? Vertel mij wat jij onder een deal verstaat.
quote:
MOSCOW (Sputnik) — Russian President Vladimir Putin reiterated on Wednesday that Moscow was interested in easing of tensions between Armenia and Azerbaijan over Nagorno-Karabakh and expressed hope that a compromise could be reached in the dispute.
"I would like to emphasize that Russia is interested in easing of tensions between our neighbors. We will continue to provide all possible assistance in search for solutions through the OSCE Minsk Group as well as through direct contacts with Yerevan and Baku," Putin said following talks with Armenian President Serzh Sargsyan.

"We are hoping that Armenia and Azerbaijan will find a compromise, without winners or losers, solution of existing conflicts," Putin stressed.
Dit staat in jouw bron, waar staat dat Rusland Azerbeidzjan hier steunt dan? Het enige wat er staat is dat Rusland hoopt op een compromis tussen Armeni en Azerbeidzjan, zonder winnaars en zonder verliezers. Volgens mij kan jij geen Engels.
pi_164792133
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:40 schreef vigen98 het volgende:

[..]

WAAAAAAT _O- Mijn God, wat ben jij zwaar gehersenspoeld :') Koerden zijn een Iraans volk uit Perzi ja dat klopt maar om te zeggen dat Armenen uit Perzi komen _O- Het zijn juist de Azeri's die oorspronkelijk een Iraans volk zijn. Armeni is ouder dan jij berhaupt kan beseffen.
Azerbeidzjan was altijd Azerbeidzjan. Armenirs komen eigenlijk uit Iran en jullie zijn later pas christelijk geworden. Daarom als je naar de gemiddelde Armenir kijkt lijken jullie heel erg op Iranezen; donker en behaard terwijl Azerbeidzjanen een lichtere huidskleur hebben en langer zijn qua postuur.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 18:43:58 #177
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164792156
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:36 schreef M.N.Ahmed het volgende:
Niet-moslims aan kop qua moordpartijen in Syri

[ afbeelding ]
Niet-Moslims? Vertel, welke Niet-Moslims hebben we het hier over...
pi_164792185
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:41 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Vandaag heeft Turkije nog gezegd om samen met Assad weer rond de tafel te zitten, Turkije begint langzaam weer toenadering te zoeken naar Assad en dat is een goede ontwikkeling. Het belangrijkst is dat Turkije en Assad tot een deal komen, dan is het helemaal gedaan met de YPG ratten en dan hadden ze gehoopt nooit in leven gebracht te worden! Want dan gaan ze namelijk een echte slachtpartij meemaken die ik in mijn dromen niet eens durf te dromen :D.
De muur op de Turkse grens is ook gebouwd. Als straks een slachtpartij begint op de YPG dan kunnen we twee dingen doen:

1. In de armen rennen van ISIS die hun ter plekke in de pan hakt en hun vrouwen tot hoer maken

2. Naar de Turkse grens rennen om over te geven.
pi_164792210
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:42 schreef Atak het volgende:

[..]

Azerbeidzjan was altijd Azerbeidzjan. Armenirs komen eigenlijk uit Iran en jullie zijn later pas christelijk geworden. Daarom als je naar de gemiddelde Armenir kijkt lijken jullie heel erg op Iranezen; donker en behaard terwijl Azerbeidzjanen een lichtere huidskleur hebben en langer zijn qua postuur.
Azerbeidzjan zijn oorspronkelijk een Iraans volk, Azerbeidzjan betekent letterlijk land van vuur in het Perzisch, een Iraanse taal. Armeni bestaat duizenden jaren langer dan Azerbeidzjan wat pas sinds 1918 een land is geworden.



En jullie zijn later moslim geworden, jullie waren namelijk zoroastrianen.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 23-08-2016 18:47:51 ]
pi_164792226
Aleppo gaat goed, het lijkt erop dat het gat weer bijna dicht is!

pi_164792259
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:45 schreef Atak het volgende:

[..]

De muur op de Turkse grens is ook gebouwd. Als straks een slachtpartij begint op de YPG dan kunnen we twee dingen doen:

1. In de armen rennen van ISIS die hun ter plekke in de pan hakt en hun vrouwen tot hoer maken

2. Naar de Turkse grens rennen om over te geven.
Turkse soldaten zullen met alle liefde PKK ratten terug naar de hel sturen, geloof mij maar.
pi_164792284
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:42 schreef vigen98 het volgende:

[..]

[..]

Dit staat in jouw bron, waar staat dat Rusland Azerbeidzjan hier steunt dan? Het enige wat er staat is dat Rusland hoopt op een compromis tussen Armeni en Azerbeidzjan, zonder winnaars en zonder verliezers. Volgens mij kan jij geen Engels.
Die deal is er al. Armeni moet dat land teruggeven.
http://www.google.nl/url?(...)m=bv.129759880,d.ZGg
pi_164792328
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:46 schreef JubaUrbicus het volgende:
Aleppo gaat goed, het lijkt erop dat het gat weer bijna dicht is!

[ afbeelding ]
welke gat?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164792364
quote:
2s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 16:44 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Weet niet of het nou echt zo is hoor. Ik zit hier in Zuid-Korea, een land met 2 jaar dienstplicht voor elke jongen. Toch wil meer dan de helft van de jongeren Zuid-Korea het liefst zo snel mogelijk verlaten als ze de mogelijkheid hadden. (ipv met enorm zware kantoortijden, hoge levenskosten, hierarchische structuur in de samenleving, etc). En ik hoor ook wel eens dat de veel mensen helemaal niet bereid zijn te sterven voor het land.... Denk dat nationalisme een combinatie is van veel factoren.
waar zien de zuid koreanen zichzelf naartoe migreren dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164792377
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:49 schreef Atak het volgende:

[..]

Die deal is er al. Armeni moet dat land teruggeven.
http://www.google.nl/url?(...)m=bv.129759880,d.ZGg
Dat is 1 persoon die zijn mening geeft over hoe hij denkt wat er zal kunnen uitspelen, er is geen deal en die zal ook niet komen. Manmanman wat ben jij slecht in Engels _O- Ik zou wat extra lessen nemen.
pi_164792450
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:52 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Dat is 1 persoon die zijn mening geeft over hoe hij denkt wat er zal kunnen uitspelen, er is geen deal en die zal ook niet komen. Manmanman wat ben jij slecht in Engels _O- Ik zou wat extra lessen nemen.
Die deal is er maar ze leaken de details nog niet. Waarom denk je dat er een poging tot een staatsgreep was? Armenirs willen NK niet weggeven. Guess what? Je hebt geen keus nu Poetin jullie heeft verkocht. _O-
pi_164792456
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:41 schreef JubaUrbicus het volgende:
Want dan gaan ze namelijk een echte slachtpartij meemaken die ik in mijn dromen niet eens durf te dromen :D.
Jij moet jezelf echt eens laten nakijken, engerd.
"Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man."
pi_164792475
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 17:20:30 Breaking. Jaish Al-Fateh launched a counter-attack on Tell Sanoubrat in S. #Aleppo. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:11:29 @QalaatAlMudiq Jaish Al-Fateh's Inghimasi breached 1st defense line. Storming ongoing. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:39:55 Pre-emptive shelling by Ahrar Al-Sham before the storming of Tell Oum Al-Qara in S. #Aleppo. https://t.co/3XqRBoNiY9 reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:19:17 Ahrar Al-Sham (#JaF) fighters readying & heading to the front in S. #Aleppo. https://t.co/NUgoIQm5ZI reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:49:28 Jaish Al-Fateh's armours heading to the frontline in S. #Aleppo. https://t.co/GFazR93nWf reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164792517
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:55 schreef Atak het volgende:

[..]

Die deal is er maar ze leaken de details nog niet. Waarom denk je dat er een poging tot een staatsgreep was? Armenirs willen NK niet weggeven. Guess what? Je hebt geen keus nu Poetin jullie heeft verkocht. _O-
Staatsgreep? Wie wat wanneer? Er was geen staatsgreep _O-
pi_164792532
dat jarablus ligt praktisch in turkije man...

JulianRoepcke twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:52:42 #BreakingNews #Turkey evacuates all 3000 inhabitants from #Karkamış, preparing cross-border offensive vs. #ISIS. https://t.co/jl9Z93RaY6 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164792534
quote:
15s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:55 schreef Frezer het volgende:

[..]

Jij moet jezelf echt eens laten nakijken, engerd.
Ik moet mezelf laten nakijken omdat ik terroristen veel pijn en verderf wens? Huh... In welke wereld leef jij? Misschien moet jij jezelf eens laten nakijken.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 18:58:20 #192
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164792536
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:56 schreef Slayage het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 17:20:30 Breaking. Jaish Al-Fateh launched a counter-attack on Tell Sanoubrat in S. #Aleppo. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:11:29 @QalaatAlMudiq Jaish Al-Fateh's Inghimasi breached 1st defense line. Storming ongoing. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:39:55 Pre-emptive shelling by Ahrar Al-Sham before the storming of Tell Oum Al-Qara in S. #Aleppo. https://t.co/3XqRBoNiY9 reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:19:17 Ahrar Al-Sham (#JaF) fighters readying & heading to the front in S. #Aleppo. https://t.co/NUgoIQm5ZI reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:49:28 Jaish Al-Fateh's armours heading to the frontline in S. #Aleppo. https://t.co/GFazR93nWf reageer retweet
Ik snap nog steeds waarom zo'n formatie tanks niet kapot gebombardeerd kan worden.
pi_164792538
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:46 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Azerbeidzjan zijn oorspronkelijk een Iraans volk, Azerbeidzjan betekent letterlijk land van vuur in het Perzisch, een Iraanse taal. Armeni bestaat duizenden jaren langer dan Azerbeidzjan wat pas sinds 1918 een land is geworden.

[ afbeelding ]

En jullie zijn later moslim geworden, jullie waren namelijk zoroastrianen.
Dit was Azerbeidzjan vroeger. Ik denk dat dit veel realistisch is omdat Armeni maar uit 3 miljoen mensen bestaat. Eigenlijk is het huidige Armeni al te groot voor jullie.
pi_164792561
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:57 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Staatsgreep? Wie wat wanneer? Er was geen staatsgreep _O-
Jij bent echt dom. Lees het nieuws of zo. :O _O-
pi_164792632
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:58 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik snap nog steeds waarom zo'n formatie tanks niet kapot gebombardeerd kan worden.
ik denk dat ze gewoon niet overal tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn. ze kunnen niet te alen tijde in de lucht zijn. ik denk dat ze vooraf info moeten hebben waar wanneer zon formatie gaat rijden en dat de vluchten eventueel daarop worden aangepast.

ik denk dat het simpelweg bijna niet te doen als die formaties korte routes afleggen, eer dat ze gespot zijn, eer dat ze weten waar ze heen gaan, eer dat de eerste bommenwerpers in de lucht zijn. die voertuigen hun ding hebben gedaan en zich minder open gaan opstellen.

niet dat ik enige militaire ervaring heb en ook weet waar ik het over heb, maar :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164792647
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:58 schreef Atak het volgende:

[..]

Dit was Azerbeidzjan vroeger. Ik denk dat dit veel realistisch is omdat Armeni maar uit 3 miljoen mensen bestaat. Eigenlijk is het huidige Armeni al te groot voor jullie. [ afbeelding ]
kunnen jullie pis contest via pm/dm doen ajb?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:03:12 #197
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_164792665
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik denk dat ze gewoon niet overal tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn. ze kunnen niet te alen tijde in de lucht zijn. ik denk dat ze vooraf info moeten hebben waar wanneer zon formatie gaat rijden en dat de vluchten eventueel daarop worden aangepast.

ik denk dat het simpelweg bijna niet te doen als die formaties korte routes afleggen, eer dat ze gespot zijn, eer dat ze weten waar ze heen gaan, eer dat de eerste bommenwerpers in de lucht zijn. die voertuigen hun ding hebben gedaan en zich minder open gaan opstellen.

niet dat ik enige militaire ervaring heb en ook weet waar ik het over heb, maar :P
Nou ja, dat moet de verklaring zijn maar ik blijf het toch vaag vinden de rebellen altijd zo open en bloot in tanks naar het front te zien rijden.
pi_164792754
abdbozkurt twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:49:43 #Turkey gov't evacuates the town of Karkamış on #Syria border across #ISIL-held Jarablus, intensifies artillery fire against ISIL targets reageer retweet
abdbozkurt twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:52:02 Some 1500 rebels fighting for Free Syrian Army reportedly deployed in #Turkey's Karkamış district, gearing up for a cross border assault. reageer retweet
abdbozkurt twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:59:05 More tanks & armoured vehicles deployed at Turkey's border with #Syria across Jarablus https://t.co/Qph4sawO6u reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164792774
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:07 schreef Slayage het volgende:
abdbozkurt twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:49:43 #Turkey gov't evacuates the town of Karkamış on #Syria border across #ISIL-held Jarablus, intensifies artillery fire against ISIL targets reageer retweet
abdbozkurt twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:52:02 Some 1500 rebels fighting for Free Syrian Army reportedly deployed in #Turkey's Karkamış district, gearing up for a cross border assault. reageer retweet
abdbozkurt twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:59:05 More tanks & armoured vehicles deployed at Turkey's border with #Syria across Jarablus https://t.co/Qph4sawO6u reageer retweet
De eerste stap naar de safe zone van Turkije ;)
pi_164792829
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:58 schreef Atak het volgende:

[..]

Dit was Azerbeidzjan vroeger. Ik denk dat dit veel realistisch is omdat Armeni maar uit 3 miljoen mensen bestaat. Eigenlijk is het huidige Armeni al te groot voor jullie. [ afbeelding ]
Ten eerste, voertaal was Perzisch en niet Azeri. De dynastie had Azeri en Koerdisch roots maar dat betekent niet dat het Azerbeidzjan is. Willem van Oranje kwam uit Duitsland, moet je nu zeggen dat Nederland gewoon Duitsland is? Het was gewoon een voorganger ( en opvolger ) van het Perzische rijk. Kijk het gebied eens? Gewoon Perzi _O-

Maar met jouw redenering betekent het dat het ook een Koerdische rijk is want de dynastie had Koerdische roots. Maar dan klopt het volgens jou niet meer he? _O-

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 23-08-2016 19:11:24 ]
pi_164792835
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:08 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

De eerste stap naar de safe zone van Turkije ;)
we gaan het zien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:12:12 #202
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164792866
Haha na 2 jaar nog steeds geen 'bufferzone' :')
Say what?
pi_164792910
Worden al een paar dagen lekker gemaakt voor actie in Jarablus, nou kom maar op dan jong!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-08-2016 19:14:27 ]
pi_164792947
quote:
8s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:14 schreef zarGon het volgende:
Worden al een paar dagen lekker gemaakt voor actie in Jarablus, nou kom maar op dan jong!
eerst de burgers weg lan...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:17:16 #205
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164792987
Users die hier al jaren dagdromen over een implosie van de YPG of Assad, 'wacht maar!' :')

wake up and get real

firefly heeft de moed ook al lang opgegeven
Say what?
pi_164793090
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:17 schreef UpsideDown het volgende:
Users die hier al jaren dagdromen over een implosie van de YPG of Assad, 'wacht maar!' :')

wake up and get real

firefly heeft de moed ook al lang opgegeven
hij is gewoon gebanned das alles :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164793115
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:10 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ten eerste, voertaal was Perzisch en niet Azeri. De dynastie had Azeri en Koerdisch roots maar dat betekent niet dat het Azerbeidzjan is. Willem van Oranje kwam uit Duitsland, moet je nu zeggen dat Nederland gewoon Duitsland is? Het was gewoon een voorganger ( en opvolger ) van het Perzische rijk. Kijk het gebied eens? Gewoon Perzi _O-

Maar met jouw redenering betekent het dat het ook een Koerdische rijk is want de dynastie had Koerdische roots. Maar dan klopt het volgens jou niet meer he? _O-
Nee. Voertaal was Azerbeidzjaans. Jij weet ook helemaal niks. _O-
pi_164793119
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:12 schreef UpsideDown het volgende:
Haha na 2 jaar nog steeds geen 'bufferzone' :')
Heb je haast? :')
pi_164793139
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:17 schreef UpsideDown het volgende:
Users die hier al jaren dagdromen over een implosie van de YPG of Assad, 'wacht maar!' :')

wake up and get real

firefly heeft de moed ook al lang opgegeven
Het begint net pas leuk en spannend te worden ;)
pi_164793160
go pro vids van imam boekhari vid uit aleppo


Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:25:39 #211
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164793162
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

hij is gewoon gebanned das alles :P
permanent?
Say what?
pi_164793166
Diep van binnen weet iedereen dat er niks is dat die bufferzone kan tegenhouden. UpsideDown weet dat ook en dat maakt hem gek. Voor hem is het al twee jaar wachten wanneer de executie-team gaat aankloppen aan zijn deur. :')
pi_164793198
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:25 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

permanent?
:Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:26:36 #214
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164793199
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:25 schreef Atak het volgende:
Diep van binnen weet iedereen dat er niks is dat die bufferzone kan tegenhouden. UpsideDown weet dat ook en dat maakt hem gek. Voor hem is het al twee jaar wachten wanneer de executie-team gaat aanklappen aan zijn deur. :')
Je praat al 2 jaar over een bufferzone, maar ik zie niks, waar is hij dan, in je hoofd?
Say what?
pi_164793210
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:25 schreef Slayage het volgende:
go pro vids van imam boekhari vid uit aleppo


Ik kan dat verstaan. Hij heeft het over Sjittische posities.
pi_164793240
Upsidedown, ben jij Koerd?
pi_164793248
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:26 schreef Atak het volgende:

[..]

Ik kan dat verstaan. Hij heeft het over Sjittische posities.
ja grappig heh, soort van kan ik het ook verstaan, hij geeft af op de shias :P

best nette tank van ahrar, is dat een t72

https://pbs.twimg.com/media/Cqj4QbIWYAAEgY_.jpg

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164793258
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:28 schreef JubaUrbicus het volgende:
Upsidedown, ben jij Koerd?
zou die willen :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:29:50 #219
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164793278
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:28 schreef JubaUrbicus het volgende:
Upsidedown, ben jij Koerd?
Nee gelukkig niet zeg, zandvolk
Say what?
pi_164793286
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:26 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Je praat al 2 jaar over een bufferzone, maar ik zie niks, waar is hij dan, in je hoofd?
Toen was de situatie anders. Misschien kunnen we nog 2 jaar wachten. Maakt het wat uit? Als die bufferzone maar komt is wat relevant is.
pi_164793292
deze gasten zijn lomp gek _O- _O- _O-

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164793302
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:29 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Nee gelukkig niet zeg, zandvolk
_O- _O- _O- _O-

De tering! En ik maar denken dat je een Koerd was....!!!
pi_164793318
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:23 schreef Atak het volgende:

[..]

Nee. Voertaal was Azerbeidzjaans. Jij weet ook helemaal niks. _O-


_O- Je valt wel zwaar door de mand he, lees eens goed of moet ik het voor je vertalen aangezien je Engels niet al te goed is.

Hier heb je trouwens een goed antwoord van een Azeri die uitlegt waarom Azeri's een Iraans volk is ipv een Turkse.

https://answers.yahoo.com(...)0100520171420AAmTRkf
pi_164793333
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:30 schreef Slayage het volgende:
deze gasten zijn lomp gek _O- _O- _O-

Stelt niet zoveel voor eigenlijk, een soort van hit and run aanvallen.
pi_164793401
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:30 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O-

De tering! En ik maar denken dat je een Koerd was....!!!
Hij zei dat hij half Koerdisch was. Hij zegt dat hij geen Koerd is om objectief over te komen wat hem natuurlijk totaal niet lukt.
pi_164793420
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:31 schreef vigen98 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

_O- Je valt wel zwaar door de mand he, lees eens goed of moet ik het voor je vertalen aangezien je Engels niet al te goed is.

Hier heb je trouwens een goed antwoord van een Azeri die uitlegt waarom Azeri's een Iraans volk is ipv een Turkse.

https://answers.yahoo.com(...)0100520171420AAmTRkf
Yahoo answers and Wikipedia? Jij bent echt lomp als je denkt dat dat serieuze bronnen zijn hahaha. _O-
pi_164793449
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:33 schreef Atak het volgende:

[..]

Hij zei dat hij half Koerdisch was.
wat is een halve koerd lan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164793488
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:34 schreef Atak het volgende:

[..]

Yahoo answers and Wikipedia? Jij bent echt lomp als je denkt dat dat serieuze bronnen zijn hahaha. _O-
Ok leef maar in een sprookje gekke Iranir.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:37:22 #229
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164793512
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:30 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O-

De tering! En ik maar denken dat je een Koerd was....!!!
Neuh, 100% Germaan (zie UI)

Vind ik het gewoon leuk om in te spelen op users die zich zo laten meeslepen in dit conflict dat ze totaal blind zijn voor de realiteit, en het is gewoon interessant om conflicten te volgen
Say what?
pi_164793538
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:36 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Ok leef maar in een sprookje gekke Iranir.
Kijk maar in de spiegel dan zie je wat een Iranir is. :')

Gelukkig zijn wij gewoon inheems terwijl jouw soort uit Iran komt.
pi_164793572
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:37 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Neuh, 100% Germaan (zie UI)
zijn albanezen ook germanen?

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164793576
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:37 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Neuh, 100% Germaan (zie UI)

Vind ik het gewoon leuk om in te spelen op users die zich zo laten meeslepen in dit conflict dat ze totaal blind zijn voor de realiteit, en het is gewoon interessant om conflicten te volgen
Inderdaad dat dacht ik dus ook (wegens je avatar).
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:39:21 #233
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164793593
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

zijn albanezen ook germanen?

[ afbeelding ]
da's geen adelaar

maar een platgeslagen vogel :P
Say what?
pi_164793603
Was die klap die de YPG gisteren mocht opvangen een waarschuwing?

JulianRoepcke twitterde op dinsdag 23-08-2016 om 18:52:42 #BreakingNews #Turkey evacuates all 3000 inhabitants from #Karkamış, preparing cross-border offensive vs. #ISIS. https://t.co/jl9Z93RaY6 reageer retweet
pi_164793626
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:39 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

da's geen adelaar

maar een platgeslagen vogel :P
je bent gewoon een albanees :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164793649
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:37 schreef Atak het volgende:

[..]

Kijk maar in de spiegel dan zie je wat een Iranir is. :')

Gelukkig zijn wij gewoon inheems terwijl jouw soort uit Iran komt.
Heb je ook een bron om dat te ondersteunen dat wij uit Iran komen? Want zelfs Turken weten dat Armenen geen Iranirs zijn.
pi_164793665
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

zijn albanezen ook germanen?

[ afbeelding ]
Nee. Die logo met een kip met een dubbele hoofd werd gebruikt door de Romeinen en Hittiten. Dat heeft niks met Germaans te maken.
pi_164793667
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:37 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Neuh, 100% Germaan (zie UI)

Vind ik het gewoon leuk om in te spelen op users die zich zo laten meeslepen in dit conflict dat ze totaal blind zijn voor de realiteit, en het is gewoon interessant om conflicten te volgen
Holy Roman Empire? :P
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:42:05 #239
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164793688
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

je bent gewoon een albanees :Y
Nee een Pool, of Oostenrijker
Say what?
pi_164793690
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:41 schreef Atak het volgende:

[..]

Nee. Die logo met een kip met een dubbele hoofd werd gebruikt door de Romeinen en Hittiten. Dat heeft niks met Germaans te maken.
dus upside is een romein of een hitiet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164793731
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:40 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Heb je ook een bron om dat te ondersteunen dat wij uit Iran komen? Want zelfs Turken weten dat Armenen geen Iranirs zijn.
Waarom denk je dat je bruin bent zoals Iranirs? Toen Azerbeidzjan bestond zaten jullie nog ergens in Iran rond te dobberen.
pi_164793734
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:42 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Nee een Pool, of Oostenrijker
ik hoor net dat je of een romein of een hitiet bent, als je een hitiet bent, dan beteknt dat dat je ook soort van turk bent aangezien de hitieten in het huidige turkije zaten! broer! :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:44:01 #243
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164793758
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:41 schreef Atak het volgende:

[..]

Nee. Die logo met een kip met een dubbele hoofd werd gebruikt door de Romeinen en Hittiten. Dat heeft niks met Germaans te maken.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Adelaar_(heraldiek)
Say what?
pi_164793777
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

dus upside is een romein of een hitiet
Hij is half Koerdisch daarom dat hij die gele achtergrond gebruikt.
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:44:52 #245
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164793794
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:44 schreef Atak het volgende:

[..]

Hij is half Koerdisch daarom dat hij die gele achtergrond gebruikt.
Ik gebruik de Duitse
Say what?
pi_164793819
quote:
Dat is iets anders. Dat is met een schild en 1 kop. Jouw logo is dubbelhoofdig en zonder schild. https://en.wikipedia.org/wiki/Double-headed_eagle
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:46:52 #247
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_164793851
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:45 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat is iets anders. Dat is met een schild en 1 kop. Jouw logo is dubbelhoofdig en zonder schild. https://en.wikipedia.org/wiki/Double-headed_eagle
https://nl.wikipedia.org/wiki/Heilige_Roomse_Rijk
Say what?
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:47:07 #248
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164793858
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 18:24 schreef Atak het volgende:

[..]

_O-.

De Koerdische opmars in Noord-Syri doet met denken aan de Nazi invasie van oost-Europa en Rusland. Ze maken voorruitgang maar kunnen ze dat land ook blijven bezetten?
Ach, het lukt de Turken nu ook al een paar honderd jaar om een stuk land te bezetten en de oorspronkelijke bevolking te onderdrukken, weg te sturen en uit te moorden... zijn die Koerden toch een stuk liever.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164793876
Zie hier de reden waarom dat het in het Midden-Oosten een pleuriszooi.

'Mijn grootouders woonden al 5000 jaar geleden hier!!' 'Nee de mijne woonden al 5000 geleden hier!!!'

'Jouw piemelvelletje is een beetje Koerds!' 'Nee jouw piemelvelletje is een beetje Alawiet!'

Triest heel dat sektarisch en tribaal denken in dit topic.
pi_164793886
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:43 schreef Atak het volgende:

[..]

Waarom denk je dat je bruin bent zoals Iranirs? Toen Azerbeidzjan bestond zaten jullie nog ergens in Iran rond te dobberen.
Bruin? Ik ben licht getint, ten eerste hebben wij geen Iraanse woorden in onze taal, jullie wel. Ten 2e onze geschiedenis is al duizenden jaren oud terwijl de Azeri's ( De Iranirs ja want het is een Iraans volk ) Jullie landnaam is zelfs uit het Perzisch. Jij kan met niets anders komen dan ''JIJ BENT BRUIN EN IK NIET DUS JIJ BENT EEN IRANIR!!!!'' Wat complete bullshit is want Armenen zijn Kaukasisch en behoren dus tot het blanke ras ( Niet zo blank als de west Europeanen maar je snapt me wel of toch niet want je blijft een Azeri he ) De gehersenspoelde Azeri's die denken dat ze Turks zijn komen uit centraal Azi, denk aan Kazachstan, Mongolie etc.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 23-08-2016 19:49:37 ]
pi_164793895
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:45 schreef Atak het volgende:

[..]

Dat is iets anders. Dat is met een schild en 1 kop. Jouw logo is dubbelhoofdig en zonder schild. https://en.wikipedia.org/wiki/Double-headed_eagle
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:34 schreef Atak het volgende:

[..]

Yahoo answers and Wikipedia? Jij bent echt lomp als je denkt dat dat serieuze bronnen zijn hahaha. _O-
Inkoppertje
pi_164793940
quote:
13s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:47 schreef BEFEM het volgende:
Zie hier de reden waarom dat het in het Midden-Oosten een pleuriszooi.

'Mijn grootouders woonden al 5000 jaar geleden hier!!' 'Nee de mijne woonden al 5000 geleden hier!!!'

'Jouw piemelvelletje is een beetje Koerds!' 'Nee jouw piemelvelletje is een beetje Alawiet!'

Triest heel dat sektarisch en tribaal denken in dit topic.
Maak je niet druk, zo gaat het hier er altijd aan toe. Sektarisme en racisme is iets van alle tijden.
pi_164793960
quote:
13s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:47 schreef BEFEM het volgende:
Zie hier de reden waarom dat het in het Midden-Oosten een pleuriszooi.

'Mijn grootouders woonden al 5000 jaar geleden hier!!' 'Nee de mijne woonden al 5000 geleden hier!!!'

'Jouw piemelvelletje is een beetje Koerds!' 'Nee jouw piemelvelletje is een beetje Alawiet!'

Triest heel dat sektarisch en tribaal denken in dit topic.
mensen zijn tribaal en sektarisch ook mensen die denken dat ze NIET tribaal en sektarisch zijn :*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164793972
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:47 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Bruin? Ik ben licht getint, ten eerste hebben wij geen Iraanse woorden in onze taal, jullie wel. Ten 2e onze geschiedenis is al duizenden jaren oud terwijl de Azeri's ( De Iranirs ja want het is een Iraans volk ) Jullie landnaam is zelfs uit het Perzisch. Jij kan met niets anders komen dan ''JIJ BENT BRUIN EN IK NIET DUS JIJ BENT EEN IRANIR!!!!'' Wat complete bullshit is want Armenen zijn Kaukasisch en behoren dus tot het blanke ras ( Niet zo blank als de west Europeanen maar je snapt me wel of toch niet want je blijft een Azeri he ) De gehersenspoelde Azeri's die denken dat ze Turks zijn komen uit centraal Azi, denk aan Kazachstan, Mongolie etc.
Azerbeidzjanen hebben een groot rijk gehad en over Iranirs geheerst. Heel normaal dat er paar woorden zijn overgenomen. Jouw taal is irrelevant daarom dat het niet door andere wordt overgenomen. Als je ver genoeg in tijd gaat komen jullie uit Iran. Genetisch is dit ook bewezen dat jullie Iranirs zijn. Vergeleken met Azerbeidzjanen hebben jullie ook geen diepe geschiedenis. Er is niks om over te debatteren.
pi_164794024
quote:
13s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:47 schreef BEFEM het volgende:
Zie hier de reden waarom dat het in het Midden-Oosten een pleuriszooi.

'Mijn grootouders woonden al 5000 jaar geleden hier!!' 'Nee de mijne woonden al 5000 geleden hier!!!'

'Jouw piemelvelletje is een beetje Koerds!' 'Nee jouw piemelvelletje is een beetje Alawiet!'

Triest heel dat sektarisch en tribaal denken in dit topic.
Nouja zeg, je hebt hier een bepaalt persoon die de geschiedenis gewoon zit te vervalsen en juist confrontatie zoekt.

Voorbeeld: Ik vraag dit over Syri
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 16:39 schreef vigen98 het volgende:
Blijft er wel eens wat over van Syri? Alle filmpjes die ik zie zijn van kapotte huizen. Dan zie je soms een mooi huis waar daarachter kapot gebombardeerd is :') Ik vraag me af hoe groot de economische schade is aan infrastructuur en huizen etc.
De idioot die confrontatie zoekt zegt vervolgens dit wat helemaal nergens op slaat.

quote:
[quote]0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 16:47 schreef Atak het volgende:

[..]

Maak jij je maar zorgen over Armeni. In Armeni gaat het economisch gezien veel slechter ook al is er (nog) geen oorlog. :') _O-


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-08-2016 19:53:52 ]
pi_164794056
Jij zocht de confrontatie al eergisteren op door offtopic onderwerpen aan te kaarten.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:57:44 #257
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794118
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:54 schreef Atak het volgende:
Jij zocht de confrontatie al eergisteren op door offtopic onderwerpen aan te kaarten.
En eigenlijk overal waar jij post hangt een zweem van stront stokerij en soms zelfs ronduit leugens.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164794128
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:50 schreef Atak het volgende:

[..]

Azerbeidzjanen hebben een groot rijk gehad en over Iranirs geheerst. Heel normaal dat er paar woorden zijn overgenomen. Jouw taal is irrelevant daarom dat het niet door andere wordt overgenomen. Als je ver genoeg in tijd gaat komen jullie uit Iran. Genetisch is dit ook bewezen dat jullie Iranirs zijn. Vergeleken met Azerbeidzjanen hebben jullie ook geen diepe geschiedenis. Er is niks om over te debatteren.
Oh echt waar? _O- En heb je ook misschien een bron of zit je weer bullshit te kramen? Want ik heb wel een bron voor je over Armeense genetisch onderzoek http://www.nature.com/ejhg/journal/v24/n6/full/ejhg2015206a.html
Als je die van jullie nou eens hadden gezien dan snap je wel waarom je een Iranir bent.
pi_164794141
Eerlijk is eerlijk, zonder Atak is fok gewoon klote.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 19:59:12 #260
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794160
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:58 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Oh echt waar? _O- En heb je ook misschien een bron of zit je weer bullshit te kramen? Want ik heb wel een bron voor je over Armeense genetisch onderzoek http://www.nature.com/ejhg/journal/v24/n6/full/ejhg2015206a.html
Als je die van jullie nou eens hadden gezien dan snap je wel waarom je een Iranir bent.
Hou op jongen je voedt de trol. Het is een fucking plat achterhoofd azeri mongool met grootheidswaanzin.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:00:21 #261
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164794188
Ik snap het niet... je woont in Nederland, en je bent ALLEEN MAAR bezig met conflicten uit het gebied waar je ouders vandaan komen. Als je die conflicten zo tof vindt, ga dan gewoon daarheen, in plaats van hier oorlogje spelen op je zolder.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164794191
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:59 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Hou op jongen je voedt de trol. Het is een fucking plat achterhoofd azeri mongool met grootheidswaanzin.
True. Gewoon negeren is het beste.
pi_164794202
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 19:57 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

En eigenlijk overal waar jij post hangt een zweem van stront stokerij en soms zelfs ronduit leugens.
wat kom je opeens stoer doen jonguh...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:01:09 #264
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794205
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:00 schreef vigen98 het volgende:

[..]

True. Gewoon negeren is het beste.
Zo is het. Bovendien zijn Armenirs geweldig volk. ^O^
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164794209
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:00 schreef SillyWalks het volgende:
Ik snap het niet... je woont in Nederland, en je bent ALLEEN MAAR bezig met conflicten uit het gebied waar je ouders vandaan komen. Als je die conflicten zo tof vindt, ga dan gewoon daarheen, in plaats van hier oorlogje spelen op je zolder.
Inderdaad.

Beter rot vigen gewoon op naar Armeni. Weg ermee.
pi_164794234
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat kom je opeens stoer doen jonguh...
Idd. Als je aan iedereen in dit topic vraagt wie de grootste debiel is zal iedereen in een toon Straatcommando zeggen.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:02:46 #267
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794240
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat kom je opeens stoer doen jonguh...
Want Atak is een geweldige user met waardevolle bijdrages toch.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164794259
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:01 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Zo is het. Bovendien zijn Armenirs geweldig volk. ^O^
voor de BBQ idd
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164794261
ClapClap terug naar Turkije
Atak terug naar Azerbaijan
Vigen terug naar Armeni
Slayage terug naar Turkije
Juba terug naar Marokko
Zargon terug naar Turkije

hup hup hup
pi_164794269
quote:
9s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:02 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Want Atak is een geweldige user met waardevolle bijdrages toch.
srsly? :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164794275
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:03 schreef JubaUrbicus het volgende:
ClapClap terug naar Turkije
Atak terug naar Azerbaijan
Vigen terug naar Armeni
Slayage terug naar Turkije
Juba terug naar Marokko
Zargon terug naar Turkije

hup hup hup
Iedereen trug naar zu eigu land

behalve koerden want die hebben geen eigen land. Feels bad man.
pi_164794280
quote:
10s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:03 schreef JubaUrbicus het volgende:
ClapClap terug naar Turkije
Atak terug naar Azerbaijan
Vigen terug naar Armeni
Slayage terug naar Turkije
Juba terug naar Marokko
Zargon terug naar Turkije

hup hup hup
ALLAHU AKBAR!!!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:04:42 #273
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794287
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

srsly? :{
Nee natuurlijk niet :P
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164794288
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:04 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Iedereen trug naar zu eigu land

behalve koerden want die hebben geen eigen land. Feels bad man.
_O- _O- _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:05:07 #275
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_164794300
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:04 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Iedereen trug naar zu eigu land

behalve koerden want die hebben geen eigen land. Feels bad man.
Dus die krijgen er een. Mooi, zijn we het eens.
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
pi_164794311
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:04 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Iedereen trug naar zu eigu land

behalve koerden want die hebben geen eigen land. Feels bad man.
Eerlijk die was grappig _O-
pi_164794314
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

voor de BBQ idd
:(
pi_164794316
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:05 schreef SillyWalks het volgende:

[..]

Dus die krijgen er een. Mooi, zijn we het eens.
Is Gelderland een goeie optie? :')
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:05:43 #279
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794322
En armeniers in Nederland zijn tof. Maar dat zijn Turken ook, zelfs een groot deel van de Marokkanen. Want gastvrij en goed eten _O_
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164794341
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:04 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Iedereen trug naar zu eigu land

behalve koerden want die hebben geen eigen land. Feels bad man.
_O- Ik vond die wel grappig.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:08:00 #281
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794376
Waar moet ik heen dan. :'(
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164794378
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:05 schreef Straatcommando. het volgende:
En armeniers in Nederland zijn tof. Maar dat zijn Turken ook, zelfs een groot deel van de Marokkanen. Want gastvrij en goed eten _O_
jij toffe tata, vallah! <O)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164794388
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:08 schreef Straatcommando. het volgende:
Waar moet ik heen dan. :'(
genieten van het weer op de polder B-)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164794395
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:08 schreef Straatcommando. het volgende:
Waar moet ik heen dan. :'(
Jij bent toch Nederlands?
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:10:09 #286
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794433
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:08 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Jij bent toch Nederlands?
Ik heb de Nederlandse nationaliteit ja. Maar als ik vertel wat mijn echte afkomst is lachen jullie je allemaal de ballen uit de broek want dat is echt zo'n beetje de meest giftige cocktail ooit _O-
Ben wel gewoon geboren in NL btw :Y
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164794458
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:10 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ik heb de Nederlandse nationaliteit ja. Maar als ik vertel wat mijn echte afkomst is lachen jullie je allemaal de ballen uit de broek want dat is echt zo'n beetje de meest giftige cocktail ooit _O-
Ben wel gewoon geboren in NL btw :Y
Jij bent half Iraans en half Afghaans toch?
pi_164794461
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:10 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ik heb de Nederlandse nationaliteit ja. Maar als ik vertel wat mijn echte afkomst is lachen jullie je allemaal de ballen uit de broek want dat is echt zo'n beetje de meest giftige cocktail ooit _O-
ik wil best lachen O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164794469
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:10 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ik heb de Nederlandse nationaliteit ja. Maar als ik vertel wat mijn echte afkomst is lachen jullie je allemaal de ballen uit de broek want dat is echt zo'n beetje de meest giftige cocktail ooit _O-
Ben wel gewoon geboren in NL btw :Y
Ik kijk nergens meer van op tegenwoordig, tell us pls.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:12:43 #290
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794491
quote:
99s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik wil best lachen O+
Ok.

Duits Russisch en Amerikaans :D :'( :D

Geen grap. Niemand gelooft het als ik het vertel. Al heb ik wel die ekte half arische look. :7
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164794504
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:12 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ok.

Duits Russisch en Amerikaans :D :'( :D

Geen grap. Niemand gelooft het als ik het vertel. Al heb ik wel die ekte half arische look. :7
eckte wereldburger hier lan! :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164794529
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:12 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ok.

Duits Russisch en Amerikaans :D :'( :D

Geen grap. Niemand gelooft het als ik het vertel. Al heb ik wel die ekte half arische look. :7
Spreek je Russisch?
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:16:02 #293
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794584
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:14 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Spreek je Russisch?
Nee. Mijn babushka heb ik nooit gekend en heb verder geen contact met die kant van de familie. Mijn moeder is ook vroeg naar west Europa vertrokken.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164794597
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:12 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ok.

Duits Russisch en Amerikaans :D :'( :D

Geen grap. Niemand gelooft het als ik het vertel. Al heb ik wel die ekte half arische look. :7
:o :o :o :o
pi_164794624
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:16 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Nee. Mijn babushka heb ik nooit gekend en heb verder geen contact met die kant van de familie. Mijn moeder is ook vroeg naar west Europa vertrokken.
Ben je een beetje pro Putin? Voel je wel een beetje die Russische vaderland liefde of valt dat mee?
pi_164794655
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:17 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ben je een beetje pro Putin? Voel je wel een beetje die Russische vaderland liefde of valt dat mee?
Zou wel lachen zijn als Poetin gewoon zijn vader is die hij nooit heeft gekend. _O-
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:21:10 #297
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794743
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:17 schreef JubaUrbicus het volgende:

[..]

Ben je een beetje pro Putin? Voel je wel een beetje die Russische vaderland liefde of valt dat mee?
Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. Putin is een autoritaire en corrupte man, het land is nog steeds arm, maar doet op geopolitiek vlak wel weer een beetje mee. Ook staat een groot deel van de bevolking achter hem. Wat ik gek vindt gezien de matige economie.. maar dat is nationalisme voor je. Uiteindelijk wil ik geen conflict tussen het westen en het oosten so to speak en gezien putin zijn recente acties kan ik daar weinig respect voor opbrengen.

Ik heb wel ontzag voor het land gezien haar verleden, maar dat heb ik ook voor Turkije bijvoorbeeld. Heb nog minder met de VS tbh :@
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:21:48 #298
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164794764
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:18 schreef Atak het volgende:

[..]

Zou wel lachen zijn als Poetin gewoon zijn vader is die hij nooit heeft gekend. _O-
Babushka is grootmoeder staatsmongool _O-
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  dinsdag 23 augustus 2016 @ 20:26:29 #299
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_164794895
Wat een gezever hier zeg, hopelijk volgende topic niet meer :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_164795029
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:21 schreef Straatcommando. het volgende:

Putin is een autoritaire en corrupte man, het land is nog steeds arm, maar doet op geopolitiek vlak wel weer een beetje mee. Ook staat een groot deel van de bevolking achter hem. Wat ik gek vindt gezien de matige economie.. maar dat is nationalisme voor je.
ik denk dat het eerder komt doordat de russen de chaos van de implosie van het sovjet unie en de daarop volgende chaos va de jaren 90 zat waren en zich hebben geschaard achter een sterke leider, die heeft gezorgd voor een zekere stabiliteit.

dat is ook bv 1 van de argumenten van alle erdogan supporters die door de opkomst van de AKP van de vreselijke jaren 90 afscheid hebben kunnen nemen van de ene na de andere, economische recessie en politieke conflicten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164795035
quote:
1s.gif Op dinsdag 23 augustus 2016 20:21 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Babushka is grootmoeder staatsmongool _O-
Zou wel een leuk climax geweest zijn als het wel zo was. _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')