abonnement Unibet Coolblue
pi_164931614
:W

Ik leef nog! Vrijdag dus een bruiloft, zaterdag dreumesen vergelijken :+ , gisteren een vrijgezellenfeestje en vandaag weer mijn eerste werkdag. _O- Vreemd genoeg ben ik wel op en top uitgerust doordat ik dus gisteren zonder dreumes op pad was. Gek hoe dat werkt, eerder zou ik kapot zijn geweest na zo'n hele dag en nu heb ik alleen maar enorm genoten van het niet achter een losgeslagen kind aan rennen. :D Ik heb haar wel heel erg gemist, dus ik hoop dat ze zo wakker wordt. *;

Minion, wat ben je groot! :o N. gaat heel langzaam richting maat 80, maar 74 past nog prima. Ze is een heel smal ding, maar sommige broekjes worden toch echt al wel te kort. En stoere-korte-broek-boks! Ik vind dat toch zo leuk staan. O+

Ro ziet er ook stylish uit! En fijn dat je man snel terugkwam zonder coke, Fap. :P

JM, superleuk zo op pad in de regen!

Mlb! :D Arme man, heb je nog iets gedaan om het goed te maken? :P

Balen van je schoenen en regenavontuur, DaD. -O-

Voetjes! O+
pi_164938015
Hoi! Ik ben er nog! Niet helemaal bijgelezen, maar ik zag wel een hoop mooie fotos, ook van de dreumesvergelijk O+.

Eerste dag alleen met dreumes en baby! Toso doet het eigenlijk heel goed, tevreden kindje. Wel moet hij leren boeren, want dat gepiep omdat hij er een vast heeft zitten en hem dan niet doen, kostte me de halve nacht vannacht :'). En hij moet boeren omdat we over zijn op flesvoeding. Zul je zien he, 10 dagen kraamzorg zodat je goed leert voeden; alles op rolletjes, en op dag 11 dikke BO. -O- ;( . Weer diezelfde plek die het bij Wiejoe steeds was, dus ik zag helaas de bui wel hangen. :{ het vooruitzicht van de ene na de andere ontsteking haalt het laagdrempelige er voor mij af. Dus ik ben gestopt. Inmiddels zijn we een paar dagen verder, voel ik me beter (hoera voor medicijnen), en volledig over op kv. Vind het wel jammer dat mijn lijf blijkbaar zo'n zwakke plek heeft, maar ik kan er niks anders van maken.

Verder gaat het aardig goed hier. Merk wel dat er met 2 gewoon weinig tijd is. Uberhaupt. Ook met een goede bevalling en alle kraamhormonen enzo zijn er best veel emoties te verstouwen nu en ik heb er geen tijd voor :'). Maargoed, dat ik me daar bewust van ben is iig al iets, ofzo. Verder is het mooi weer dus ik ga zo proberen een wandeling te maken met mijn kinderen O+ kijken hoelang het duurt voor ik de deur uit ben deze keer :').
pi_164938362
Oooh gefeliciteerd Crump, ik mis zoveel in de andere topics merk ik, maar ff update topic erbij gepakt! Hopelijk gaat het herstel verder goed en krijg je er straks wat ritme met het wennen aan de twee boys :) Geweldig.
  maandag 29 augustus 2016 @ 14:37:18 #179
409579 LuDann
All the way
pi_164938642
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 23:08 schreef Repelsteeltje26 het volgende:

[..]

Ik schiet even uit de meelees-modus.

Ik werk zelf als kinderarts ( 1e hulp ) en als ik een melding doe dan is dat vrijwel altijd bij jeugdzorg.

Ik heb geen idee of de protocollen per ziekenhuis verschillen, maar wil ik een melding doen, moet er echt iets aan de hand zijn. Hetzij met de verzorger/ouder danwel het kind.
Ook weet ik dat deze meldplicht niet feilloos is en je soms onnodig slapende honden wakker maakt.

Mocht jouw melding wel bij jeugdzorg zijn gedaan, probeer dan in elk geval voor jezelf helder ( op papier desnoods! ) te krijgen wat het probleem precies is en welke hulp je daarbij nodig hebt.
Dit omdat je nu sowieso kwetsbaar bent en ik het vreselijk zou vinden als je onterecht in een mallemolen terecht komt waar je niet per definitie beter van wordt.
Je zal niet de eerste zijn namelijk.

Ik hoop dat je dit in je achterhoofd wil houden. Het is geenszins bedoeld als bangmakerij, maar meer ter preventie.
Hopelijk is het wél een oprechte hulpvraag, uitgezet door deze hulpverlener. Daar ga ik het liefst vanuit.

Ik vind het bijzonder dapper wat je doet, al zou ik graag zien dat jij jezelf wat vaker op de eerste plaats zet.
Uit je repliek blijkt vaak dat iedereen voorrang heeft op het leven, behalve jij.

Liefs en sterkte.
Bedankt voor je bericht. Nadat ik met man erover gesproken heb ben ik er vrij zeker van dat deze huisarts een melding bij onze huisarts en bij de kinderarts heeft gedaan en niet ergens anders, dat was wat ze specifiek zei volgens mijn man. Daarnaast had ze het over dat ze een melding 'wilde' doen en niet dat ze een melding 'moest' doen. Maar ik houd het in mijn achterhoofd, wie weet.

We hebben van niemand nog wat gehoord, maar morgen hebben we een afspraak met de kinderarts. Die stond al, er gaat een krasjestest gedaan worden. Dan zal ik aangeven dat het slaapprobleem ons boven het hoofd groeit. Afgelopen nacht was ze wakker tussen 1 en 5.

Ik hoor dat wel eens vaker, dat ik mezelf zo wegcijfer, maar dat valt best mee hoor! Ik probeer althans wel ook tijd voor mezelf te pakken. Zo ben ik vorige week op een vrije kindloze dag met een vriendin naar de bioscoop geweest en daarna hebben we lekker op een terrasje gezeten.

Het weekendje weg was fantastisch trouwens, maar nu geen tijd voor een langere post. Misschien later.
pi_164939482
Crump, leuk om weer van je te lezen! Ik geloof graag dat het druk is... Twee kleine kinderen houden je goed bezig.

Ik was dus met LuDann, SaskiaR en Bloesem en kinders een weekendje weg. Heerlijk in een bungalow, niets moest en alles mocht. Heel erg fijn was het O+ Het zijn ook echte lieverds, net als hun kinderen. Cholula kwam ook nog zwemmen met Frits gister, en die zijn ook al zo ontzettend leuk. Het is echt voor herhaling vatbaar.
Een korte samenvatting: Sjaak heeft 100x gecontroleerd of de auto er nog stond, wilde alle lantaarnpalen op het park zien, heeft gezwommen als een malle, heeft in het zwembad gezoend met N. van Bloesem en met Wolk, at ons bij de bbq arm en houdt zo van buiten zijn O+

Foto van VakantieSjaak:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_164939579
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 29 augustus 2016 @ 16:06:18 #182
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_164940644
Dat worden een paar zware weken MevrC. Hopelijk is het daarna gewoon echt voorbij, en kunnen jullie samen vooruit gaan kijken :*

En de loopfiets gaat nergens heen hoor, dus als Sjaak zin en tijd heeft moet ie maar een berichtje sturen ;)
pi_164940963
Mevrouw C. Een paar zware weken. Sterkte :*
pi_164942624
Herkenbaar Selvaria, dat drukke dagen zonder dreumes opeens veel makkelijker gaan :Y ik heb dat op werkdagen ook; hoe hectisch die ook zijn, ik ben toch altijd minder moe/gaar dan na een Minion dagje :+

Crump, klinkt als een fijne beslissing qua voeding (hoe jammer ook) :Y
En _O_ voor je dagje alleen met je mannen O+ ik geloof best dat je daar ook weer in groeit enzo, maar het lijkt me toch ook wel zwaar hoor!

LuDann goed om te lezen sat je af en toe toch je rust probeert te pakken, maar ik hoop toch dat iemand jullie snel de hulp kan bieden die jullie nodig hebben :*

Wat tof, zo'n Fok-weekendje! En Sjaak O+
Klinkt inderdaad als een heftige tijd die jullie tegemoet gaan MwC, maar hopelijk komt er daarna des te meer rust! :* Sterkte!
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_164945325
Klinkt als een heerlijk weekendje! ^O^

Heeft er iemand interesse in een gratis kaartje voor Blijdorp? Ik heb er één over. Geldig tot 30 september. Even verzilveren bij de kassa en gratis naar binnen. Ik stuur hem op naar de eerste die roept dat 'ie 'm wil.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_164947016
Veel sterkte MevrC! Hopelijk kunnen jullie daarna weer samen een mooie toekomst tegemoet.
  maandag 29 augustus 2016 @ 20:17:41 #187
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_164947475
Het weekend was inderdaad erg leuk! Allemaal van die leuke kindjes, en zo duidelijk allemaal een eigen persoonlijkheid :)
Lekker gezwommen en in de speeltuin gespeeld, heerlijk. En ze hebben veel van elkaa geleerd geloof ik.

Ik heb het al gezegd Cactus en Lu, veel sterkte en hopelijk komt het allemaal snel goed.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_164947695
Heftige weken nog voor de boeg MwC & MwmwC.. :* voor jullie!
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  maandag 29 augustus 2016 @ 20:30:38 #189
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_164947878
Het viel me trouwens wel op hoe weinig N eet, vergeleken met de andere kindjes. Wolk en N van Bloesem kunnen er echt wat van!
Bij mijn N bestaan de meeste maaltijden uit een kwart banaan en twee maisboogies... If that. Ze lust bijna niets , ook geen brood bijv. Misschien toch vaker pureren en voeren? Op vakantie vond ze soep wel lekker .
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  maandag 29 augustus 2016 @ 20:39:37 #190
327807 Mariposas
יה&#14
pi_164948216
Veel sterkte voor jullie morgen, mwc!

Saskia, misschien wat meer experimenteren? En als jullie avondeten, zit ze er dan bij en geven jullie haar dan ook wat eten?
En misschien inderdaad ook eens voeren, misschien dat ze dan wat meer interesse krijgt als ze wat dingen proeft.
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_164948707
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 19:04 schreef Krisvc het volgende:
Klinkt als een heerlijk weekendje! ^O^

Heeft er iemand interesse in een gratis kaartje voor Blijdorp? Ik heb er één over. Geldig tot 30 september. Even verzilveren bij de kassa en gratis naar binnen. Ik stuur hem op naar de eerste die roept dat 'ie 'm wil.
Vriendin van me fb-t net dat ze op zoek is naar kortingscodes, als je dat ook ok vindt: graag! Ze is heel lief ;)
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_164948993
quote:
1s.gif Op maandag 29 augustus 2016 20:53 schreef JufMariska het volgende:

[..]

Vriendin van me fb-t net dat ze op zoek is naar kortingscodes, als je dat ook ok vindt: graag! Ze is heel lief ;)
PB d'r gegevens maar, dan gooi ik 'm morgen op de bus! ^O^
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_164949103
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 21:01 schreef Krisvc het volgende:

[..]

PB d'r gegevens maar, dan gooi ik 'm morgen op de bus! ^O^
Topper! Ga ik zo even doen, dank!
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  maandag 29 augustus 2016 @ 22:07:25 #194
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_164951608
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2016 20:39 schreef Mariposas het volgende:
Veel sterkte voor jullie morgen, mwc!

Saskia, misschien wat meer experimenteren? En als jullie avondeten, zit ze er dan bij en geven jullie haar dan ook wat eten?
En misschien inderdaad ook eens voeren, misschien dat ze dan wat meer interesse krijgt als ze wat dingen proeft.
Bij avondeten lust ze ook weinig, alleen vegetarische worstjes en aardappels (ok, pizza en patat....). Groente, pasta en rijst gaat er meestal niet in.
Ze lust wel kwark trouwens, dat ook maar eens vaker geven. Toch maar meer voeren dus... Kan moeilijk op dr 4e nog fulltime bv geven :{
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  maandag 29 augustus 2016 @ 22:15:49 #195
335643 faptist
Maakt fouten
pi_164951862
Ah zo lief.
Kaartje voor Blijdorp. ^O^

Saskia
Ro eet ook geen tot weinig brood. M'n nichtje van 5 kan Rohan een hele boterham laten eten met beleg. Is mij nog nooit gelukt. :@
Hier is het meestal 1 stukje en dan niks. Of 4 stukjes en de rest laten liggen (of achteraf ergens terug vinden).
Ze eet wel graag yoghurt smorgens met cornflakes, maar daar zit zo veel suiker in dat ik het niet zo'n tof idee vind om dat te geven.

Pfoeh.
Zaterdag heeft ro een nare klap gemaakt tegen haar tandjes. Bloeden als een rund. Ik dacht gelijk aan het Verhaal van mies maar gelukkig bleek het alleen een sneetje te zijn onder haar neusje.
Sinds gisteravond was ro echt niet haarzelf. Boos. Krijsen. Gillen. Overstrekken. Ik werd er Zo naar van dat ik er zelf ook buikpijn van kreeg. Ze maakte zich zo overstuur en niets was goed.
Vandaag is ze een dag naar m'n schoonmoeder geweest en die vertelde dat ze de hele dag op schoot wilde zitten. Wat zij heerlijk vond natuurlijk. Ro kan dan ook heerlijk knuffelen, maar echt normaal is het natuurlijk niet.
Bij thuiskomst weer krijsen gillen en moeilijk doen.
Ik stond echt op het punt om de hap te bellen zie ik opeens 2 witte puntjes. Krijgt ze dus weer 2 kiezen tegelijk. Arm kind. Ben maar met haar naar bed gegaan. Dan slaapt ze tenminste.

Vind het echt een top idee van jullie om samen naar landal te gaan. O+
Hoe sliep wolk toen ze weer thuis was?
Moet aan je denken luus. Vind het best heftig hoor.
Niet vergeten te zeggen morgen he. En succes met de krasjestest!
  maandag 29 augustus 2016 @ 22:21:50 #196
149959 SQ
snelle trees
pi_164952076
Veel suiker in cornflakes? Geef je frosties ofzo?
ik geef mauw meestal yoghurt met geprakte banaan en muesli (zonder toevoeging). Fruit, zuivel en granen in 1 klap ^O^ en door de banaan lekker zoet!
disclaimer
  maandag 29 augustus 2016 @ 23:26:02 #197
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_164954236
En qua vallen op tanden kunnen ze echt veel hebben. Franske is het levende bewijs. Zn tong is inmiddels weer heel :') .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_164955082
Succes met de krasjestest morgen LuDann! Hopelijk heeft ze er weinig last van.

MwCactus, veel sterkte de komende tijd.

Wij hadden altijd een alleseter, maar hij begint nu kritisch te worden. Korstjes gooit hij weg als hij ook het binnenstuk van het brood ziet en vandaag was het groot verdriet toen ik thuis kwam want z'n vader had hem bloemkool te eten gegeven en dat was zo smerig dat hij het van zijn tong afschraapte om het op de grond te gooien. Kwartier later heb ik zelf nog een poging gedaan en heeft hij ervan zitten smullen, inclusief zelf uit het bakje pakken en vingers aflikken. M'n man wil hem nu alleen nog maar potjes of vers eten (dit kwam uit de diepvries) voeren, want vorige keer met rijst en broccoli was het ook al drama, terwijl hij dat met mij rustig opeet. Geen idee waar het aan ligt, misschien de temperatuur ofzo.

En we hebben m'n zus heel blij gemaakt door haar als voogd te vragen, voel me bijna bezwaard dat we geen plannen hebben om dood te gaan, zo enthousiast was ze. Man en ik gaan samen een paar dagen weg, en ik wilde dit daarvoor wel geregeld hebben. Was ook maar vijf minuten werk om dat via internet te regelen. Alleen jammer voor O dat we het net na z'n verjaardag geregeld hebben, want volgens m'n zus horen zij dan nu een extra groot cadeau te geven voor z'n verjaardag :') Maar wel een fijn gevoel dat het nu geregeld is en vooral dat ze zo enthousiast was!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 10:19:47 #199
409579 LuDann
All the way
pi_164959094
We denken aan jullie MC, zoals je weet. Lang wachten vandaag, moet zenuwslopend zijn.

Ik heb nog een kiekje van alle kindjes bij elkaar. Wat worden ze allemaal groot! O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het was een heel ontspannend weekendje weg waarbij we lekker gezwommen hebben, gespeeld in de speeltuin, de dieren hebben geaaid en heerlijk hebben gebarbecued. Was zo leuk, met alle kindjes aan tafel! En fijn om te zien hoe liefdevol iedereen met haar kinderen omgaat. O+ Zeker voor herhaling vatbaar!

Op vrijdagavond had Wolk haar normale routine met inslapen: na 3 rondes door het park in de Tula sliep ze om half 12. Op zaterdag sliep ze echter supergoed! Ze viel in mijn armen in slaap rond 19 uur en werd 3 keer kort wakker die nacht. Toen we weer thuis waren zondag was het weer drama helaas, wakker van 1 tot 5 en afgelopen nacht sliep ze na 3 uur krijsen om 23 uur. Maar ik denk dat ze ergens last van heeft, haar oren misschien of tandjes.

Maar goed, het leven bestaat niet uit slaapproblemen alleen. Wolk wordt zo groot! Ze heeft ook een aantal nieuwe features opgedaan tijdens het weekendje weg, ze pikken echt veel op tijdens die paar dagen. Ze maakt wat nieuwe geluiden, kan goed vormen in de vormenstoof doen (als ik aanwijs waar ze in moeten) en gaat nu overal op zitten terwijl ze 'tittuh, tittuh' mompelt. Ik denk dat ze daarmee 'zitten' bedoelt. Supergrappig. :D Ik heb een doos gevonden waar ze oppast, ze is nog te klein voor een stoeltje.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verder is het spelen met het keukentje echt helemaal geweldig. Ik vind het zo leuk om te zien hoe ze met potten en pannen rondsjouwt, lekker roeren en slaan met de deksels. O+ Ze lijkt de afgelopen weken echt opeens met sprongen ouder geworden te zijn.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 30 augustus 2016 @ 10:28:57 #200
409579 LuDann
All the way
pi_164959237
*bijlees doet*

Ik zag nog een fantastische foto van L & N die zo breed lachen dat ik verbaasd ben dat de lens van de camera het niet begeven heeft. Superleuke foto shop!

MLB en twist allebei aan het wachten op een streep, spannend hoor. En MLB, wat sneu van je buitengesloten man. :o Stond je telefoon uit?

McLaura: bedankt voor het compliment.

Fap: verhuis je vast preventief naar het kleutertopic? Wow! Ze is echt groot aan het worden. Morgen naar de basisschool. :P En dank je wel voor de sterktewensen, ik ben zo benieuwd naar die krasjestest. Ik ben dat dieet echt spuugzat, ik hoop zo dat er straks iets weer mag!

Kris, ben benieuwd naar de rest van de foto's, die teentjes zijn om op te eten. O+

FF, wat fijn dat je zus zo blij was om voogd te mogen zijn in het geval jullie iets overkomt. Dat moet wel een prettig gevoel geven. Herkenbaar van het kieskeurig worden met eten trouwens. Wolk wil sommig broodbeleg niet meer eten en als we samen eten dan wil ze wat ik aan het eten ben.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')