abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 16 augustus 2016 @ 16:23:13 #101
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_164588955
registreer om deze reclame te verbergen
Hier echte buitenkinderen gelukkig. Daar vermaken ze zich goed. Binnen is het lastiger. Ik ben ook geen entertainer qua knippen plakken en verven met de kinderen.

Wij wonen echt in een dorp. Maar dat water... is wel een dingetje. Oudste gaat zijn gang ondertussen binnen gestelde grenzen waar hij mag zijn. Kleuter mag van hoek tot hoek en naar het speeltuintje om de hoek.
Peuter mag achter vrij spelen. Voor nog niet.

Moppert niet raar dat je je oudste niet laat oppassen bij het buiten spelen. Doe ik hier ook niet (oudste is bijna 10) - alleen binnen en achter buiten. Als ze opgaan in hun spel en ze peuter vergeten.... ik zou het mezelf niet vergeven als er iets gebeurd dan.
  dinsdag 16 augustus 2016 @ 16:44:41 #102
423656 Moppert
omgwtfbbqroflwouters
pi_164590110
het gaat om 5 minuten even voetballen, dat kan niet in de tuin.
en ik ben eigenlijk niet bang dat ze opgaat in haar spel. ze is een moederkloek dus even de schutting uit tjah eigenlijk niet zo gevaarlijk als het aanvoelt. het is niet heel ver en zou gaan om 1x in de zoveel tijd. ze wil het zelf zo graag omdat hij gewoon er enorm aan toe is.

Net als stoepkrijten voor de deur. ik zie ze dan wel door het keukenraam.
Mijn middelste mocht pas met 5 naar buiten en met 4 alleen al zus ook buiten was.

mijn jongste speelde als we in een mega buitenspeeltuin waren ook altijd alleen. ik vind het lastig dat hij zoveel groter en wijzer is. zou ik afgaan op leeftijd roep ik neeeeeeeeee maar op karakter en gedrag tjah dan zou hij mogen..
Toen onze mop een mopje was,
Was ze aardig om te zien;
Nu bromt zij alle dagen
En bijt nog bovendien.
pi_164590506
Fijn dat het mooi was gister franny!

En nikki wat lekker dat het gelijk zo goed gaat in de grote bedden!

Zwemles gaan wij na de vakantie weer mee verder. Ben begonnen met babyzwemmen, hebben 2 klasjes peuterzwemmen gedaan en na de vakantie gaat ze voorbereidend voor a zwemmen. Dan hoef ik zelf ook niet meer mee het water in, ben heel benieuwd hoe ze dat gaat vinden. Ze zwemt al redelijk met behulp van een easyswim.. misschien ook iets voor jullie exode?

Verder hier ook wel echt een buiten kind. Ze vind het heerlijk om gewoon maar wat te rommelen in de tuin, en elke dag even in de moestuin kijken of er alweer wat nieuwd is gegroeid. Binnen doen we vooral kleuren, ballen rollen, blokken bouwen. En vorige week zijn we begonnen aan een wc rollen slinger, we hebben nu 14 geschilderde wc rollen haha
pi_164592760
registreer om deze reclame te verbergen
Leuk al die buitenspeelverhalen O+ Een van de redenen dat ik verliefd ben op ons huis is de buurt waarin het staat. Bij de eerste bezichtiging waren er kinderen op straat aan het hinkelen. Niet op stoep, maar op straat, dat vond ik zo bijzonder.

Hier dus veel kinderen in de buurt, maar die zijn wel wat ouder dan peuter. Behalve dan het buurjongetje, die is precies een half jaar ouder en het is dikke mik tussen die twee O+ We grappen al met de buren over een deurtje in de schutting en het zou me niet verbazen als dat er ooit ook echt eens komt :D Buiten spelen zonder toezicht is met net 2 jaar natuurlijk nog niet aan de orde, maar we gaan wel elke avond even een rondje lopen of naar de speeltuin.

Ik vind het trouwens best moeilijk om aan te leren dat ze niet zomaar van de stoep af mag in een buurt waar dus zoveel op de straat wordt gespeeld :o Wij lopen zelf ook midden op straat als we richting speeltuin gaan bijvoorbeeld, ik moet er echt bij nadenken dat we moeten aanleren dat de straat eigenlijk gevaarlijk is.

[ Bericht 0% gewijzigd door Amsel op 17-08-2016 07:33:03 ]
  dinsdag 16 augustus 2016 @ 22:00:41 #105
243360 _NIKKI_
In de wolken...
pi_164601614
Ik werd vanmiddag gebeld door de juf van het kdv dat T een poepluier had gehad met wormen erin. :o Echt :r! Het zijn niet de normale kleine wormpjes die kinderen kunnen hebben, maar echt lange wormen van tientallen centimeters. Dat weet ik omdat de juffen zo aardig waren om de poepluier voor me te bewaren. :') De rillingen lopen over gewoon mijn lijf terwijl ik dit typ. Nu heeft T een wormenkuur van de huisarts voorgeschreven gekregen en zijn we er hopelijk snel vanaf.

Ik heb vandaag de duplo weer naar beneden gehaald en de Toet Toet auto's weggehaald. Een gouden zet voor mijn kleine bouwer T. Hij was helemaal in zijn nopjes met de treinrails en heeft zelf een hele spoorweg gebouwd. Sowieso is hij altijd als er iets te bouwen valt van de partij. Hij is afgelopen weekend ook ruim een uur bezig geweest met de dopsleutelset van zijn oom. Het is echt genieten om hem zo geconcentreerd bezig te zien met iets wat hij echt leuk vindt. O+
Mama van 3!
  dinsdag 16 augustus 2016 @ 22:04:33 #106
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164601803
Oh brrrr nikki :{ is de oorzaak van de besmetting duidelijk?
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_164601879
registreer om deze reclame te verbergen
Bleh Nikki :X
  dinsdag 16 augustus 2016 @ 22:07:54 #108
280612 gewoonmezelf87
Nu ook als mama!
pi_164601961
Ieuw! NIKKI! Vanuit de zandbak of wat?

Saar heeft een plakaanmama fase... maar echt tot in t extreme... als ik maar n klein beetje uit beeld verdwijn... :o
Gm vind ik echt zon lieve mama O+ . Zo 1 waar alle kindjes soms jaloers op zijn dat ze hun mama niet is.
S. 2014
J. 2016
  dinsdag 16 augustus 2016 @ 22:08:17 #109
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_164601973
He jakkes Nikki :r.

Wij hadden toch zo'n leuke dag vandaag. We hebben koekjes gebakken, buiten gespeeld, een tent neergezet en op het gras gepicknickt, en na Kuikens slaapje zijn we met z'n drien naar de haven geweest (daar vroeg hij al een paar dagen naar) en naar het naastgelegen strand, en met de bus weer terug. Heerlijk was het O+.
KuikenGuppy
  dinsdag 16 augustus 2016 @ 22:18:16 #110
243360 _NIKKI_
In de wolken...
pi_164602466
Burd wat een heerlijke dag. O+

GM herkenbaar, het is soms om moedeloos van te worden. Met name rondom het bedritueel en opstaritueel mag papa niets doen en moet mama alles doen. En elke maaltijd is er ruzie over wie er naast mama mag zitten. Ze trekken serieus een sprintje naar de tafel zodra we zeggen dat we gaan eten, alles om dat gouden plekje naast mama te bemachtigen. :')

We hebben geen idee waar de wormen vandaan komen. Het besmetten zou op vakantie in Frankrijk gebeurd kunnen zijn of op het kdv, geen idee eigenlijk. Ik hoop dat ze snel dood zijn, want vanavond lagen er ook wormen in zijn poepluier thuis, echt ontzettend ranzig. :r
Mama van 3!
pi_164602492
Oh bah Nikki :'(
Hopelijk heeft hij er geen last van!
En duplo! :D
pi_164603993
Nikki ieuw :X .. hopen dat de kuur aanslaat en dat niet de hele family besmet raakt. Sneu ook.. dat moet toch in zijn buikje tekeer gaan dan ofzo :X

Burd klinkt als een tof dagje! :Y
pi_164605450
Ooh bah Nikki :r :r :r Hopelijk is ie er snel vanaf.

Klinkt heerlijk Burdie O+
  dinsdag 16 augustus 2016 @ 23:26:29 #114
280612 gewoonmezelf87
Nu ook als mama!
pi_164605724
Klinkt als een heerlijke dag Burdie O+

Ik heb de "regels" van t ziekenhuis vandaag een klein beetje overtreden... officieel mag ik nu even niets doen ivm harde buiken en hoge bloeddruk maar saar wilde zo graag naar de speeltuin... dus zijn we even wezen schommelen en glijden en weer naar huis... blij kind was de harde buik meer dan waard...

Hopenlijk snel vd wormen af NIKKI.
Gm vind ik echt zon lieve mama O+ . Zo 1 waar alle kindjes soms jaloers op zijn dat ze hun mama niet is.
S. 2014
J. 2016
pi_164606004
Moeten jullie niet ook behandeld worden Nikki?
Bij een "gewone" wormenkuur is dat namelijk wel de bedoeling.

Ik hoop dat T er snel vanaf is en het de rest van het gezin bespaard blijft :X
pi_164606170
quote:
2s.gif Op dinsdag 16 augustus 2016 09:21 schreef Franny_G het volgende:I heeft zich gisteren bij de crematie heel goed gedragen. En het was echt heel fijn dat ze er bij was; zeker voor opa en oma. Ik had haar mandje meegenomen met wat klein speelgoed. De plechtigheid duurde een klein uurtje. In het begin zat ze op schoot, nog wat onder de indruk van de sfeer, de plek, en de plechtige stilte. Maar op een gegeven moment wilde ze in het gangpad staan. Tijdens Ave Maria is ze met een roos naar voren gelopen (ik zei "ga maar naar oma") en toen heeft ze eerst geknuffeld met opa en oma, en toen heeft ze met behulp van een tante de roos op de kist gelegd. Opa, die daarna een speech moest geven, kwam gewoon niet meer uit z'n woorden, zo ontroerd was hij. O+ . Die onbevangenheid van een kind is bij zoiets erg mooi. Haar grote (half)broer Jelmer (die al 21 is) was er ook bij en het is ook altijd top om hen samen te zien. (We haalden hem op van het station en zodra hij de auto in stapte, vertelde I hem "Papa oma is stuk, is stopt." op zo'n heel opgewekte toon)
S is ook meegeweest naar de crematie van mijn moeder 3 weken geleden.
Ze was zo lief en rustig. Liep steeds naar de foto van m'n moeder toe om kusjes te geven O+
Maar dat laatste herken ik ook. De zondag voor de crematie liep ik met haar in de Jumbo.
Tegen iedereen die het wilde horen, maar ook die het niet wilde horen zei ze "oma dood" met een big smile :') :')
pi_164606254
Oh Nikki. Brrrr :*

GM. Gezellig een avondje speeltuin O+
Hopelijk zijn de harde buiken gauw voorbij

Burdie, klinkt gezellig O+
pi_164606845
Oh, en ik heb al 100 jaar niks van me laten horen hier :@
Wel veel meegelezen.

Druk geweest met vanalles

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het gaat zo snel allemaal.
Ze snapt zoveel en kan al goed praten.
Ze begint met praten zodra ze wakker is, heeft tussen de middag even pauze (want slapen) en gaat daarna weer verder tot ze weer slaapt. Zo leuk en gezellig, en soms ook vermoeiend :')
En ze wordt al zo groot. Net het inschrijfformulier voor de basisschool ingevuld, zodat ik het volgende week kan inleveren.
Mijn baby :'(
  dinsdag 16 augustus 2016 @ 23:55:56 #119
280612 gewoonmezelf87
Nu ook als mama!
pi_164607182
Hey BF en S O+
Gm vind ik echt zon lieve mama O+ . Zo 1 waar alle kindjes soms jaloers op zijn dat ze hun mama niet is.
S. 2014
J. 2016
pi_164613226
Nikki brrrrr hopelijk zijn ze snel dood! Geen buikpijn er van?

GM de overtreding kan ik mij voorstellen soms moet dat even ;)

Hier een paar dagen kinderloos, de jongens zijn met opa en oma mee naar Epen (Limburg) komen donderdag weer thuis. Een kleine mini vakantie. Het begon als een grap uiteindelijk was het vibd je het echt goed? Dus hotel omgeboekt naar andere kamer zodat de jongens mee konden. Gisteren serie fotos gezien ze hebben het geweldig.

Wij zijn gisteren lekker uit eten geweest met zn tweetjes :)
pi_164613250
Oeh Goitske, dat klinkt heerlijk! Zowel voor de jongens als voor jullie ;)
pi_164613430
Hee bf, wat leuk om weer wat van je te lezen en S te zien! Wat wordt ze ook groot zeg! En ook een echte kletser dus. O+ .

Nikki, dat is met recht ieeewwwww. Bah bah bah. Hopelijk is het heeeeel snel over.

Wij waren gisteravond een avond uit naar Louis C.K. Was echt top. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  woensdag 17 augustus 2016 @ 09:47:44 #123
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_164614296
"Hoi lieve mama. Kuiken blij van mama!" en vervolgens word ik overladen met kusjes. Mijn buik wordt ontbloot en hij zegt: "Twee liefjes, hier zit de baby! Kuiken baby tuffelen, Kuiken baby ook lief" en allemaal kusjes op mijn buik.

O+

Ik lig even op de grond een plasje te wezen O+.
KuikenGuppy
pi_164614962
Butterflower O+

Goitske. Klinkt super O+

Burdie. Smelt O+
  woensdag 17 augustus 2016 @ 10:39:46 #125
243360 _NIKKI_
In de wolken...
pi_164615358
quote:
17s.gif Op woensdag 17 augustus 2016 09:47 schreef Burdie het volgende:
"Hoi lieve mama. Kuiken blij van mama!" en vervolgens word ik overladen met kusjes. Mijn buik wordt ontbloot en hij zegt: "Twee liefjes, hier zit de baby! Kuiken baby tuffelen, Kuiken baby ook lief" en allemaal kusjes op mijn buik.

O+

Ik lig even op de grond een plasje te wezen O+.
O+ x100
Mama van 3!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')