abonnement Unibet Coolblue
pi_164691269
quote:
2s.gif Op vrijdag 19 augustus 2016 21:30 schreef Franny_G het volgende:
Oh tof, Nikki! Dat zijn wel de momenten dat je even enorm kunt genieten he? En wat ontzettend goed van L. Het is wel een slim meisje he? Met cijfers is ze toch ook zo goed?
Ze is volgens mij wel snel met lezen en rekenen, maar ik heb geen vergelijkingsmateriaal, dus ik weet het eigenlijk niet. :@ Het meest belangrijk vind ik dat ze er plezier aan beleeft, maar dat zit als ze uit zichzelf voorleest aan haar broers vast goed. :Y

Wat goed van I dat ze haar gevoelens al zo goed kan benoemen. En wat lief dat ze dan zegt dat ze je heeft gemist. Ze wordt echt groot. O+ Ik ben heel benieuwd hoe ze haar nieuwe bed gaat ervaren en wat ze er morgenochtend van vindt.
pi_164692883
Vandaag kwam mijn zus met man en jongste zoon op visite. Toen Jan gisteren hoorde dat zijn grote neef ook mee kwam was hij door het dolle heen want die ravot altijd enorm met ze kan niet gek genoeg O+

Gelukkig reageren de jongens heel goed op mijn familie ondanks dat ze die maar een paar x per jaar zien. Hun neef is veruit favoriet want zodra ze het horen is het hij heeft een groot drumstel en is heeeeel sterk _O-

Toen S. een salto deed op de trampoline gingen de jongens laten zien dat zij koprollen konden maken. Die van Teun gingen vandaag ook super goed! Verder nog heerlijk met hun oom aan het gek doen geweest kortom ze waren dood moe toen mijn zus vertrok
Voor Jan had mijn zus nog via een facebookgroep een backup knuffel (ikea schildpad) gevonden en voor het slapen gaan zei Jan opeens maar mama? Mag ik de oude stoffel nog wel houden dan? Die hoeft toch niet weg? Dus gerust gesteld dat dit reserve stoffel is voor als hij gaat logeren O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_164693500
Nikki aaah wat lief!

Franny_G wat is het toch echt een meisje, inderdaad baby/dreumes af O+

Twinkle hier nog een slaap weigeraar net voordat hij 2 werd is hij gestopt, enkele x slaapt hij nog op de bank netzo als vanmiddag maar dan savonds klaar wakkercdus na een poging in bed te houden toch beneden drinken. Ik was bezig met bakken voor de housewarming dus heeft hij nog even in de keuken mee gekeken en sliep daarna wel
pi_164693844
Vanmiddag waren we bij vrienden voor een speeldate .. 10 minuutjes met de auto. Wederom geen middagslaapje gedaan. Viel hij in de auto in slaap. Heb hem maar uit de auto getild en op de bank gelegd. Daar heeft hij nog even liggen dutten tot we gingen eten.

Djenna wordt echt vervelend en jankerig zodra ze moe is. Aan Boaz merk ik het tegenwoordig niet meer ook. Grappig die verschillen.

Wil niet zeggen dat dat krijsen van Boaz er minder op is geworden helaas -O-
pi_164693889
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 augustus 2016 09:48 schreef Burdie het volgende:
Is het bij jullie ook zo dat als je ergens zit, je geen seconde rust krijgt, maar als je bijv gaat schoonmaken, ze lief zelf gaan spelen?
Ik kan dus rustig ongestoord de hele keuken gaan soppen, maar even snel iets voor 't werk afmaken zit er niet in :').
zo ontzettend waar dit :D
Life is what happens while you are busy making other plans...
pi_164694156
Hier is het meer zodra mijn zicht niet op de jongens is, is het rellen! Dus schoonmaken komt er regelmatig niet van dan speel ik continu politieagent -O-
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 06:57:27 #247
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_164701919
Nikki wat schattig O+ Kan ze dat echt allemaal al lezen? :o

Mooie I met haar nieuwe poppenhuis O+ Hoe ging het slapen in het grote bed?

Nora sliep met 2 jaar heel wisselend. Vaak gingen we samen een uurtje slapen (dat was voor mij wel fijn, want de nachten waren toen niet zo denderend). Vanaf 2,5 jaar wilde ze 's middags niet meer slapen en dat ging toen ook goed.
Ze viel soms 's middags nog wel eens in slaap op de bank, maar de laatste tijd ook niet meer. Wel altijd nog in de auto :)

Rustig schoonmaken terwijl ze zelf speelt lukt meestal niet. In het beste geval is ze naast me aan het spelen, maar meestal staat ze naast me te wiebelen dat ze bijvoorbeeld wil kleien, maar dan moet ik wel mee kleien (of verfen of tekenen of puzzelen of duplo'en...).
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 13:07:27 #248
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164706199
Hier slaapt meneer geregeld nog 2 a 3 uur in de middag en daar ben ik wel heel dankbaar voor O+ Als het slaapje korter is, gaat dat trouwens ook wel goed en overslaan lukt ook mits we iets te doen hebben maar dan stort hij einde van de dag wel in.

Goitske: ziet er gezellig uit :D Inderdaad een hele grote sterke neef!

Gisteren Lucas opgehaald van het kdv en nog even boodschappen gehaald met hem en de baby in doek. Hij heeft het mandje geduwd/ getrokken bij de AH en de spullen erin gedaan en op de band gelegd O+ Het duurt allemaal wel twee keer zo lang maar hij had lol :D En daarna zag ik nog mooie rugzakken hangen bij de Marskramer (wilde er al een kopen voor naar het kdv, baby krijgt dan de schoudertas) en Lucas heeft zelf gekozen voor het visje O+ En daar ging hij dan hoor, de wijde wereld in _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_164706628
Super schattig die rugtas :D O+

Gisteren liet ik de kindjes hier buiten in de blote kont rond lopen. Had ook het potje buiten staan. Boaz ging daar al geregeld op zitten maar dan gebeurde er niks. Dus ik dacht dat dit ook meer voor de sier was. Totdat grote zus ineens hysterisch begint te roep: BOEHAS HEEFT GEPLAST BOEHAS HEEFT GEPLAST BOEHAS HEEFT GEPLAAAAHAAAAAAST. En het was kassa idd. Ik de fanfare uit maar hij keek me aan met zo'n kop van moeder doe eens normaal :')
pi_164706730
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 augustus 2016 21:02 schreef _NIKKI_ het volgende:
Mnohhhh mijn oudste die aanstaande maandag in groep 3 gaat beginnen las net toen papa en mama even in een andere kamer waren een boekje voor aan haar broers. Dat moest ik stiekem even vastleggen, want ik vond het zo knap. O+
Wow, heel knap!! En ontzettend schattig O+.

Chanty, die tas gaat er met L. vandoor! ;). Zo aandoenlijk!

Goitske, leuke foto's!
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_164707953
Zojuist ontdekt dat peuter nog best in een luier maat 1 past als dat moet in geval van nood :')
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 14:49:38 #252
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_164708083
Maat 1 :o
Hier hadden we laatst een onbedoelde luierwissel, baby in maat 5+, peuter in maat 4. Ging ook prima, geen klachten gehad van peuter, en ook geen lekkages :?
pi_164708280
Luiers, dat hoofdstuk is al erg lang afgesloten. Toch vind ik ze overal nog. Tassen, achter klepjes in de auto, kastjes. :D
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_164708942
L. met een rugtas, O+ . Wat wordt hij ook groot! En wat gezellig als je zo boodschappen kunt doen samen, Chanty.

I werd vanochtend om 7.00 wakker en heeft vannacht gewoon doorgeslapen in haar nieuwe bed. O+ . Ze is echt heel trots op haar nieuwe kamer.

Dat middagslaapje is hier nu ook een dingetje. Op het kdv gaat het heel wisselend, de ene keer wel, de andere keer niet. Maar thuis lukt het bijna nooit meer en dan is ze wel heel moe om een uurtje of vier/vijf. Dan is bv geven soms nog wel een uitkomst of lekker lang filmpjes kijken. Vanmiddag heb ik haar maar in de tula gedaan en zo heeft ze wel een klein uurtje geslapen en heb ik een leuke wandeling gemaakt. Maar een beetje jammer is het wel. Die twee uur die ze vaak sliep waren echt heel lekker zo 'middags. ;( .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_164709649
Goitske, leuke foto's O+

L met zijn mooie rugtas. Wat aandoenlijk O+

Twinkle. Wat knap van B O+

Franny, fijn dat het slapen goed ging. O+

Hier is zindelijkheid nog steeds ver te zoeken. Of het nou met haar temperament te maken heeft of angst. Ik weet het niet. Maar ze weigert zonder luier. Dat is krijsen.
Vandaag een gezellige middag in de bibliotheek. Het is genieten hoe ze boekjes aan het zoeken is. Dan weer luistert naar een verhaaltje en dan weer verder gaat zoeken.
Ze zocht ook nog een boekje voor een peuter die ook in de bibliotheek was.
En afgesloten met een koffie voor mij en een water voor haar. Zo gezellig O+
pi_164717688
Twinkle wat knap van B. *O*

Lucas met zijn mooie vissenrugtas. O+

Franny wat fijn dat het slapen goed ging. ^O^

Ik herken wel wat je zegt over middagslaapjes, ik heb die 1.5 à 2 uur rust eigenlijk gewoon even nodig (en zij ook). :@ Nu T en S in het grote bed liggen is het middagslaapje wel lastiger geworden, maar ik probeer het er nog wel even in te houden. Mijn duo wordt namelijk niet gezelliger van gemiste slaapjes.

Ik ben heel trots op hoe T met zijn nieuwe bed omgaat. Hij vond het na de overgang naar het grote bed ineens verschrikkelijk als zijn deur dichtging als hij naar bed moest. Hij gaf toen zelf netjes aan dat hij de deur open wilde houden. Dat betekent ook gelijk dat hij zelf zijn kamer uit zou kunnen komen, dus we hebben de afspraak gemaakt dat hij dat niet mag. Nu slaapt hij al 3 nachten met de deur open en hij blijft keurig in bed, ik vind het echt een knappe prestatie voor een peuter van 2 jaar oud. O+
pi_164718437
Fijn dat het zo werkt nikki :Y .. idd knap wat die kleintjes al snappen zo!
pi_164718466
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 14:43 schreef Amsel het volgende:
Zojuist ontdekt dat peuter nog best in een luier maat 1 past als dat moet in geval van nood :')
Oh wauw :D Otje wilde dat van de week ook proberen, had ik toch ja moeten zeggen _O- De luiers zijn voor haar ook lang en breed de deur uit, maar voor een maatje 1 met vosjesprint maakt ze graag een uitzondering.
pi_164719396
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 21:38 schreef _Ophelia_ het volgende:

[..]

Oh wauw :D Otje wilde dat van de week ook proberen, had ik toch ja moeten zeggen _O- De luiers zijn voor haar ook lang en breed de deur uit, maar voor een maatje 1 met vosjesprint maakt ze graag een uitzondering.
Onze peuter draagt nog wel luiers, maar ik had vanochtend niet verwacht dat ik tijdens het winkelen een schone nodig zou hebben ivm grote boodschap. Daar ben ik best laks in geworden want ze poept eigenlijk nooit als we "on the move" zijn. Behalve vandaag :') Dus blij dat we voor baby wel luiers bij ons hadden en dat het paste!
pi_164719643
Middagslaapjes O+
S slaapt ook nog 2-3 uur 's middags en ik doe soms ook lekker een dutje als zij slaapt :@ . Ik heb nu al een hekel aan de dag dat slapen in de middag verleden tijd is. Maar binnen nu en 1½ jaar gaat dat gebeuren want dan gaat ze naar school :o

S wil wel op de wc en geeft aan als ze moet plassen of poepen, maar soms ook als ze al geplast of gepoept heeft.
Ik laat t maar bij haar, als ze aangeeft dat ze op de wc wil gaat ze er op en anders doet ze t in de luier. Potje wil ze eigenlijk niet meer op.
  zondag 21 augustus 2016 @ 13:47:27 #261
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164732119
Wij gaan in september een weekje op vakantie naar Normandie. Reistijd is 6 uur dus wil gewoon heel vroeg vertrekken zodat we heel rustig aan kunnen doen met lange pauzes waarin Lucas zich uit kan leven op een of andere speeltuin. Maar heeft iemand verder nog tips om deze autorit door te komen met een net tweejarige? Kan er helaas niet naast zitten want dat is wel heel krap tussen autostoel van Lucas en maxicosi. Speelgoed zal vrees ik vrij snel op de grond liggen en dan kan ik er ook niet bij. Dus hoop stiekem dat hij veel slaapt.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_164732378
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 13:47 schreef Chanty het volgende:
Wij gaan in september een weekje op vakantie naar Normandie. Reistijd is 6 uur dus wil gewoon heel vroeg vertrekken zodat we heel rustig aan kunnen doen met lange pauzes waarin Lucas zich uit kan leven op een of andere speeltuin. Maar heeft iemand verder nog tips om deze autorit door te komen met een net tweejarige? Kan er helaas niet naast zitten want dat is wel heel krap tussen autostoel van Lucas en maxicosi. Speelgoed zal vrees ik vrij snel op de grond liggen en dan kan ik er ook niet bij. Dus hoop stiekem dat hij veel slaapt.
Wij hebben een paar weken terug een rit gemaakt van 15 uur aaneengesloten. Wij hadden een doos met junglediertjes meegenomen van de Hema en daar zijn ze best een tijd zoet mee geweest. Verder wat kleine graafmachines/vrachtwagens etc. en ook hadden we van die raamstickers, dat was ook een hit. Vindt hij tv kijken leuk en hebben jullie een tablet? Dan kun je bij de Xenos voor 10 euro een autohouder halen waarmee je 'm aan de hoofdsteun vastmaakt en hoor je hem (hopelijk ;) ) zolang als de film duurt niet. Dat was bij mijn S het geval. T houdt niet van televisie kijken, dus die was na 10 minuten film kijken klaar voor het volgende vermaak. :')

Op de heenreis ben ik overigens wel naast ze gaan zitten op de achterbank, want ik werd gek van me in allerlei bochten wringen om diertjes en knuffels op te rapen.
Is het geen idee om de maxi cosi voorin te zetten? Of juist L voorin?
pi_164732633
Zeker knap Nikki! Tof als ze zoveel begrijpen.
Mijn bijna peuter had nieuwe schoenen gekregen, op een gegeven moment wou hij naar buiten. Dus hij pakte de nieuwe schoenen, bracht ze naar mij en haalde vervolgens uit de (kinder)schaar en gaf deze aan mij om het kaartje eraf te knippen. Echt zo slim!

Wij waren deze vakantie ook naar Frankrijk, we hadden het wel zo gepland dat we tussen de verschillende plekken 4 uur reistijd hadden.
Vooral zelf chill erin gaan, we zijn bijvoorbeeld op de terugweg slechts 20 km van ons huis nog gestopt want ze waren er even klaar mee.
Wij hadden tussen de stoelen in voor allebei de boys een klein rugzakje met speelgoed erin, dus hij kon zelf speelgoed pakken.
Verder had ik (action) cadeautjes mee. Hier werd (ook door Js) echt nog wel veel en lang mee gespeeld. Vooral boekjes waren populair.
En bijkomend voordeel Js deed er zeker 5 min over om het cadeautje uit te pakken ;)
Oh en rozijntjes, daar deed hij ook heerlijk lang over ;)
Voor het op de grond gooien, wij hadden voor zijn stoel een wat hogere dichte tas gezet met de badhanddoeken erop. Daardoor viel het meeste speelgoed daarop en kon ik erbij... (Maar wij hebben wel een kleine auto).
Het komt vast wel goed :)
pi_164732989
Chanty stoer die tas! Jan heeft een pacman tas gekregen van papa
http://www.zaterdagwinkel(...)uurtjes/#description

Twinkle wat fijn!
  zondag 21 augustus 2016 @ 15:37:30 #265
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164734709
Geen tablet maar zat er wel over te denken er een aan te schaffen. Al wil meneer altijd weer iets anders zien na een X aantal minuten dus geen idee of hij bv een uurtje naar iets kan kijken.

Voorin gaat niet omdat de airbag niet uit kan helaas. Verder zit hij achterwaarts dus speelgoed kan alleen aan de zijkanten vallen (dat scheelt) maar daar pleurt hij het ook neer om vervolgens te gillen dat hij het wil hebben :') misschien idd wat spullen aan beide kanten neerzetten zodat hij er zelf bij kan ^O^

En zal idd wat kleine nieuwe speeltjes halen, hopen dat dat lang genoeg boeiend is. En koekjes en rozijntjes idd :+

Mijn idee is om om zes uur te vertrekken. Hoop dat hij dan nog even slaapt omdat het toch vrij vroeg is. Dan na twee uurtjes hopelijk ergens ontbijten bij een speeltuin (desnoods de door mij zo gehaate Mac :+ met ballenbak). Dan hopelijk weer twee uur rijden en weer een lange pauze en dan is het middagdutjestijd en hoop ik het laatste stuk te kunnen rijden.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  zondag 21 augustus 2016 @ 16:45:18 #266
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164736479
Zooo oude ipad op de kop getikt op mp :7
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  zondag 21 augustus 2016 @ 19:18:23 #267
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_164740630
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 13:47 schreef Chanty het volgende:
Wij gaan in september een weekje op vakantie naar Normandie. Reistijd is 6 uur dus wil gewoon heel vroeg vertrekken zodat we heel rustig aan kunnen doen met lange pauzes waarin Lucas zich uit kan leven op een of andere speeltuin. Maar heeft iemand verder nog tips om deze autorit door te komen met een net tweejarige? Kan er helaas niet naast zitten want dat is wel heel krap tussen autostoel van Lucas en maxicosi. Speelgoed zal vrees ik vrij snel op de grond liggen en dan kan ik er ook niet bij. Dus hoop stiekem dat hij veel slaapt.
Tas met speelgoedjes tussenin zetten en evt aan de rugleuning van de stoel ervoor hangen. En de boel dichtstoppen met tassen/kussens/jassen zodat spullen niet onderin kunnen vallen.
Kinderliedjes op de radio om mee te zingen.
pi_164741076
Zou dit iets zijn?

http://m.ebay.co.uk/itm/322167078350

En nieuwe speelgoedjes inpakken, dan kost het uitpakken ook weer even tijd :) En op de iPad kun je de Bobo app zetten. Die heeft spelletjes, een paar filmpjes, wat liedjes en kleurplaten ed zonder dat je ervoor op internet hoeft.
pi_164741113
Wij hebben voor onze zomervakantie 1100 kilometer gereden met vouwwagen (dus max 100 km per uur). Ging meer dan prima eigenlijk, wat tips die bij ons dus werkten:

- tafeltje/tafelblad voor B gekocht voor in de auto. Handig! Vooral voor puzzelen en met de auto's spelen.
- zo'n opbergtas aan de voorstoel zodat B erbij kon met speelgoed erin.
- na elke stop een klein cadeautje uitpakken.
- klein koffertje met kleine speeltjes erin, die ligt bij ons standaard in de auto.
- autootjes
- magnetisch tekenbord
- eten en drinken :)
- de stops wat langer maken en stops met speeltuin uitzoeken
- bij nood dvd speler, is bij ons amper aangeweest.
pi_164741185
Die hebben wij Dot! Ja dus MAAR deze veesie heeft wel degelijk een stuk dun hout in het blad. Wel met veel zachte ruimte tussen buik en dat hout maar de prijs is niet voor niets lager....
pi_164741208
Wij hebben geen super lange ritten nog met de jongens gemaakt max was 5 uur maar toen was Jan nog baby en later max 2 1/2 - 3 uur. Wat bij ons vooral werkt ze hebben een paar autootjes achterin, favoriete knuffel op de achterbank, wat eten en drinken, bij lange ritten heb ik een rugtasje bij mij met wat verschillende speelgoedjes en boekjes, spelletjes spelen onderweg met ze dus vrachtwagens zoeken, wat loopt er in het weiland etc dus echt om je heen kijken. De jongens zijn bij ons echt van het rond kijken dus dat scheelt misschien ook el
  zondag 21 augustus 2016 @ 19:45:53 #272
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_164741363
Wij hebben vandaag 1000 km gereden, en dat doen we regelmatig. Wij vertrekken altijd in de nacht zodat we flink wat kilometers kunnen maken terwijl de kinderen slapen. Verder veel snacks voor onderweg (dat kun je zo gezond maken als je zelf wil). Verder cadeautje voor onderweg, onderweg steeds ander speelgoed geven, diverse kindermuziek en hier vinden ze luisterboeken ook erg leuk.
pi_164742604
Vanmiddag was het heerlijk weer om even lekker uit te razen in het bos en dat hebben we dan ook gedaan. De jongens vinden het bos geweldig. No matter wat hun humeur is, zodra ik vraag of ze mee gaan naar het bos beginnen ze te juichen en gaan ze vlug hun laarsjes aandoen. :D Ze zagen in het bos vandaag onder andere paddenstoelen, een blauwe vlinder en een mini kikkertje. O+ Ze hebben denk ik ongeveer 3km helemaal zelf gelopen terwijl ze ondertussen op zoek waren naar blaadjes, eikels en dennenappels voor de herfsttafel en om mee te knutselen. Dit zijn echt de momenten waarop ik loop te stralen van trots. Heerlijk om ze zo met zijn drietjes bezig te zien in de natuur. O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_164743729
Nikki wat heerlijk! Mijn kindjes hebben zich vandaag ook prima vermaakt met o.a. in de plassen stampen en door dd regen rennen bij oma op de camping. In het begin denk ik dan soms nog weleens: o nee he :|W ... maar die snoetjes en het plezier dat ze hadden O+ .. priceless.

Nog bedankt voor de tip van de deur op een kier zetten trouwens. Boaz krijst daardoor niet meer ^O^
als ie wakker wordt hoor ik een paar keer heel zielig 'mama' en dan ga ik er gelijk heen en is het goed ^O^ .. een stuk relaxter wakker worden zo. Het leven kan soms zo simpel zijn.
pi_164743741
Heerlijk nikki, als ik dit zo zie denk ik echt ik moet vaker maar het bos! Ging vroeger veel vaker even uitwaaien met de hond, de hond heeft daar alleen geen zinin meer nu ze ruim 12 is halverwege kijkt die mij aan van doe ff normaal _O-maja kan ook gewoon met de kinderen natuurlijk meer gaan O+
pi_164743816
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 21:01 schreef Twinkle20 het volgende:
Nikki wat heerlijk! Mijn kindjes hebben zich vandaag ook prima vermaakt met o.a. in de plassen stampen en door dd regen rennen bij oma op de camping. In het begin denk ik dan soms nog weleens: o nee he :|W ... maar die snoetjes en het plezier dat ze hadden O+ .. priceless.

Nog bedankt voor de tip van de deur op een kier zetten trouwens. Boaz krijst daardoor niet meer ^O^
als ie wakker wordt hoor ik een paar keer heel zielig 'mama' en dan ga ik er gelijk heen en is het goed ^O^ .. een stuk relaxter wakker worden zo. Het leven kan soms zo simpel zijn.
Hier ook nooit de deur dicht! Hoer alleen als het donkerder wordt discussie overlooplamp aan/uit Teun zegt uit Jan zegt aan. Die is ook een tijd bang voor het donker geweest dus probeer nu zonder lamp als het schemerig is wil er eigenlijk niet aan dat hij aan blijft omdat Teun dan gaat lopen irriteren
pi_164743972
Twinks wat fijn dat iets simpels als de deur op een kier zetten zo heeft geholpen voor Boaz. ^O^
pi_164744944
Ja, ongelooflijk zeg!
Leuke foto's, Nikki O+ .

Dat slapen in nieuw groot bed/nieuwe kamer gaat hier echt heel goed. Vooral het naar bed gaan: waar ze voorheen best wel kon protesteren en boos worden, gaat ze nu heel rustig slapen. Denk dus dat ze echt toe was aan het grotere bed en het gevoel iets vrijer te zijn. Ze wordt wel wat vroeger wakker dan anders. Wat ik opvallend vond: gisteren zei ze een paar keer bij het naar bed brengen: 'Niet mama roepen, gewoon lekker slapen.' Ik begrijp niet goed waar ze dat nu vandaan haalt, want ik heb dat nooit zo gezegd en zou dat ook niet zeggen. Ze mag me als ze wil altijd roepen. Maar misschien heeft ze dat gewoon zelf zo bedacht weer?
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  zondag 21 augustus 2016 @ 21:48:50 #279
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164745307
Dank jullie wel voor alle tips :) daar kan ik wel wat mee.

Nikki dat ziet er gezellig uit. Ik wil eigenlijk ook met Lucas het bos in maar ik moet steeds denken aan de teken :{
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_164745773
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 21:48 schreef Chanty het volgende:
Dank jullie wel voor alle tips :) daar kan ik wel wat mee.

Nikki dat ziet er gezellig uit. Ik wil eigenlijk ook met Lucas het bos in maar ik moet steeds denken aan de teken :{
Hoewel de kans in t bos natuurlijk groter is kun je overal waar bomen en struiken zijn, een teek oplopen. ;)

Ik wil met saar ook naar t bos, maar niet echt iets leuks in de buurt.

Saar was vandaag hangerig en huilerig en wilde niet echt eten ( :o )
Bij nadere controle blijkt er een vlijmscherpe rand op de plek van de achterste kies te zitten...
S. 2014
J. 2016
  zondag 21 augustus 2016 @ 22:04:14 #281
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164745869
quote:
1s.gif Op zondag 21 augustus 2016 22:00 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Hoewel de kans in t bos natuurlijk groter is kun je overal waar bomen en struiken zijn, een teek oplopen. ;)

Ik wil met saar ook naar t bos, maar niet echt iets leuks in de buurt.

Saar was vandaag hangerig en huilerig en wilde niet echt eten ( :o )
Bij nadere controle blijkt er een vlijmscherpe rand op de plek van de achterste kies te zitten...
Daarom check ik ook als hij in de tuin was ;)
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_164746369
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 21:48 schreef Chanty het volgende:
Dank jullie wel voor alle tips :) daar kan ik wel wat mee.

Nikki dat ziet er gezellig uit. Ik wil eigenlijk ook met Lucas het bos in maar ik moet steeds denken aan de teken :{
Nou wij werden ook gewaarschuwd door een man die ik ervan verdenk de boswachter te zijn. :+ Er was deze week in dat bos een kindje met 27 teken aldus de man die we tegenkwamen. Ik kan er niets aan doen, maar ik vraag me dan echt af waar de ouders van het betreffende kindje mee bezig zijn geweest. Zo klein zijn die beesten ook weer niet en 27 stuks zie je volgens mij echt niet zomaar over het hoofd.

Ik houd tijdens het lopen de haartjes en kleding van de kinderen goed in de gaten en voor we de auto in gaan schudden we ook alle kleding nog een keer uit. Dan hebben we gedaan wat we kunnen. Mijn man wilde overigens direct na het horen van het tekenverhaal naar huis, hij vond het maar niets. :') Grappig dat hij er überhaupt nog niet bij stil had gestaan terwijl ik de haartjes en kleding van kinderen toen al een paar keer bekeken had uit voorzorg.
pi_164746530
Ik ben ook een beetje panisch van teken dus dat weerhield me er ook van. Momenteel gaat het niet omdat ik nog allesbehalve moviel ben. Maar die tekenbeet die ik een tijdje terug zelf had kwam waarschijnlijk doordat ik door onze nogal lange en begroeide voortuin naar de auto liep. Dus het kan ook zomaar thuis gebeuren. Brrr.

Franny wellicht is dat vroeger wakker worden ook weer een faaaaase. Fijn dat het nu beter lijkt te gaan :Y
  zondag 21 augustus 2016 @ 22:39:08 #284
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164747252
quote:
1s.gif Op zondag 21 augustus 2016 22:19 schreef _NIKKI_ het volgende:

[..]

Nou wij werden ook gewaarschuwd door een man die ik ervan verdenk de boswachter te zijn. :+ Er was deze week in dat bos een kindje met 27 teken aldus de man die we tegenkwamen. Ik kan er niets aan doen, maar ik vraag me dan echt af waar de ouders van het betreffende kindje mee bezig zijn geweest. Zo klein zijn die beesten ook weer niet en 27 stuks zie je volgens mij echt niet zomaar over het hoofd.

Ik houd tijdens het lopen de haartjes en kleding van de kinderen goed in de gaten en voor we de auto in gaan schudden we ook alle kleding nog een keer uit. Dan hebben we gedaan wat we kunnen. Mijn man wilde overigens direct na het horen van het tekenverhaal naar huis, hij vond het maar niets. :') Grappig dat hij er überhaupt nog niet bij stil had gestaan terwijl ik de haartjes en kleding van kinderen toen al een paar keer bekeken had uit voorzorg.
Haha ik ben het eens met je man. Ik was direct omgekeerd :P Lucas heeft enorm dik en veel haar, dat maakt het checken heel lastig. Vooral omdat hij nooit stil zit. Ik check meestal zo goed en kwaad als het kan tijdens de borstvoeding.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_164748009
Wij waren gisteren op het Binnenhof in (dus) een totaal bosarme omgeving en toen begon een vrouw ineens te plukken aan I omdat ze een teek meende te zien. Dat vond ik wel een béétje overdreven.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  zondag 21 augustus 2016 @ 23:01:56 #286
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164748321
quote:
11s.gif Op zondag 21 augustus 2016 22:54 schreef Franny_G het volgende:
Wij waren gisteren op het Binnenhof in (dus) een totaal bosarme omgeving en toen begon een vrouw ineens te plukken aan I omdat ze een teek meende te zien. Dat vond ik wel een béétje overdreven.
Ze wilde gewoon je kind aanraken :')
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_164755609
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 22:23 schreef Twinkle20 het volgende:
Ik ben ook een beetje panisch van teken dus dat weerhield me er ook van. Momenteel gaat het niet omdat ik nog allesbehalve moviel ben. Maar die tekenbeet die ik een tijdje terug zelf had kwam waarschijnlijk doordat ik door onze nogal lange en begroeide voortuin naar de auto liep. Dus het kan ook zomaar thuis gebeuren. Brrr.

Franny wellicht is dat vroeger wakker worden ook weer een faaaaase. Fijn dat het nu beter lijkt te gaan :Y
Oh ja brrr, ik zou denk ik helemaal hysterisch worden als er zo'n beest aan me vast zou zitten. :@ Een tijdje terug had ik er eentje op me me hardlopen. Die ontdekte ik gelukkig voor hij me kon bijten. Brrr.

Chanty met die haren van L snap ik het wel. Dan valt zo'n beest ook niet op qua kleur. Mijn tweetal heeft weinig haar en ook nog eens bijna wit, dus dan is het makkelijk checken. :)

Wij vragen de kinderen altijd of ze lekker geslapen hebben de afgelopen nacht. Het antwoord is eigenlijk altijd "ja". Zegt T van morgen: "Nee papa, zeker niet!" :D Dan weten we dat dus ook weer.
pi_164755615
Een lege teek is best klein vind ik eigenlijk Nikki. Mijn ouders wonen bij het bos en Stip laat altijd mee de honden uit daar dus hij komt er regelmatig. Ik check dan gewoon in bad, want die beestjes kruipen overal.
pi_164755867
Ik weet nog goed dat mijn broer ooit dacht dat hij een teek op zijn been had en helemaal hysterisch werd. Hij viel van paniek bijna flauw (hij was toen al een volwassen man he, woonde nog thuis). Hele familie werd ingeschakeld om de teek te verwijderen. Hij lag op de bank, mijn moeder ging aan de slag. Bleek het gewoon een vuiltje te zijn. Wat heb ik toen gelachen zeg.
I werd vanochtend om 7.15 wakker. Perfect! En ik moet weer lesgeven deze week. Pffff dat is wel weer overschakelen hoor. Aan het einde van de vakantie heb ik altijd het gevoel dat ik alles vergeten ben
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  maandag 22 augustus 2016 @ 08:35:27 #290
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_164755965
Je leerlingen waarschijnlijk ook Franny ;). Succes!
KuikenGuppy
pi_164756178
Succes weer vandaag Franny!

Ik vind het goed dat iedereen alert is op teken maar zelf ben ik er niet bang voor. Als je ze op tijd verwijderd is er toch niets aan de hand? We komen geregeld in het bos en gaan dit weekend weer kamperen met vrienden. Goed controleren doen we altijd; we maken nu al grappen met elkaar over wie wiens bilnaad gaat checken :') :') :')
  maandag 22 augustus 2016 @ 09:46:38 #292
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164756693
quote:
7s.gif Op maandag 22 augustus 2016 09:08 schreef Fazzoletti het volgende:
Succes weer vandaag Franny!

Ik vind het goed dat iedereen alert is op teken maar zelf ben ik er niet bang voor. Als je ze op tijd verwijderd is er toch niets aan de hand? We komen geregeld in het bos en gaan dit weekend weer kamperen met vrienden. Goed controleren doen we altijd; we maken nu al grappen met elkaar over wie wiens bilnaad gaat checken :') :') :')
De kans op besmetting is klein idd. Maar ik denk dat ik net zo hysterisch zou worden als Frannys broer. Het is toch een spinachtige dus brrrrrr :')

Franny succes met je eerste werkdag weer!
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_164757026
een teek zie je heel makkelijk over het hoofd, vooral als ze zich nestelen in de oksel, hoofdhuid of knieholte.

even je kleren uitschudden als je in het bos bent geweest is niet voldoende, alles goed nalopen en na 2 dagen nog eens kijken of er ergens een rood kringetje ontstaat of bultje :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hooray for boobies!
  maandag 22 augustus 2016 @ 10:39:54 #294
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_164757571
Ik kan me echt helemaal niets voorstellen bij die angst voor teken?

Ik kampeer al sinds mn derde elke jaar, peuter ook al sinds ie anderhalf is. Elke avond in bad checken, en evt verwijderen. Ik ga echt niet mijn leven hierdoor laten beperken (liefst zijn wij elke dag buiten in bos/ hoog gras/ hei/ duinen). En ja, ik heb wel eens een teek gehad, vriend weg laten halen met tekentang, locatie goed in de gaten houden, gelukkig niks van gekregen. Misschien handig: bij scouting hadden we 'tekenkaarten' om mee te geven aan de ouders als hun kind een teek had gehad, wisten ze precies op welke plek ze moesten letten.
  maandag 22 augustus 2016 @ 11:30:06 #295
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_164758545
quote:
1s.gif Op zondag 21 augustus 2016 22:19 schreef _NIKKI_ het volgende:

[..]

Nou wij werden ook gewaarschuwd door een man die ik ervan verdenk de boswachter te zijn. :+ Er was deze week in dat bos een kindje met 27 teken aldus de man die we tegenkwamen. Ik kan er niets aan doen, maar ik vraag me dan echt af waar de ouders van het betreffende kindje mee bezig zijn geweest. Zo klein zijn die beesten ook weer niet en 27 stuks zie je volgens mij echt niet zomaar over het hoofd.

Ik houd tijdens het lopen de haartjes en kleding van de kinderen goed in de gaten en voor we de auto in gaan schudden we ook alle kleding nog een keer uit. Dan hebben we gedaan wat we kunnen. Mijn man wilde overigens direct na het horen van het tekenverhaal naar huis, hij vond het maar niets. :') Grappig dat hij er überhaupt nog niet bij stil had gestaan terwijl ik de haartjes en kleding van kinderen toen al een paar keer bekeken had uit voorzorg.
In een nest gevallen ofzo, dan heb je er snel veel te pakken. Die dan nog heel klein zijn.

De kring hoeft ook niet op dezelfde plek te komen.
pi_164758689
Ik heb nog nooit over teken nagedacht, ik ben een slechte moeder :D ;) Serieus nog nooit, niet in het bos, niet met al het gecampeer van ons. Teken zijn gewoon bang voor me denk ik.

Mooi weer komende week, yeaaaah! Woensdag de klapkar weer eens neerzetten bij onze zwemplas en daar blijft ie staan tm minstens zondag. Ik kan er alleen woensdag en donderdag van genieten want vanaf vrijdag zit ik in Londen baby. 8-)
pi_164758861
quote:
0s.gif Op maandag 22 augustus 2016 11:39 schreef exode het volgende:
Ik heb nog nooit over teken nagedacht, ik ben een slechte moeder :D ;)
Nou dit dus, en we komen best vaak in het bos :o

Heb hier in de buurt gevonden waar je kunt peutergymmen, binnenkort proefles doen. Lijkt me echt iets voor onze peuter die altijd rondraast, koprollen doet en het liefst op d'r kop door de kamer gezwaaid wordt. Gek genoeg vind ik babyzwemmen een verplichting waar ik geen zin in heb (dus doen we het ook niet) maar dat gymmen lijkt me dan wel echt tof :D
  maandag 22 augustus 2016 @ 13:02:10 #298
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_164760176
Mja ik ben waarschijnlijk onnodig panisch voor teken (al had hij er vorig jaar een opgelopen in een tuin brrrr), maar ipv bos rij ik net zo makkelijk met Lucas naar een van de kinderboerderijen of ga ik naar een speeltuin. Dus ja... t is niet dat we niet buiten komen :P Laatste keer in het bos was hij ook nog niet bijster enthousiast, al is dat alweer een poos geleden.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  maandag 22 augustus 2016 @ 13:24:26 #299
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_164760558
quote:
1s.gif Op maandag 22 augustus 2016 11:48 schreef Amsel het volgende:

[..]

Nou dit dus, en we komen best vaak in het bos :o

Heb hier in de buurt gevonden waar je kunt peutergymmen, binnenkort proefles doen. Lijkt me echt iets voor onze peuter die altijd rondraast, koprollen doet en het liefst op d'r kop door de kamer gezwaaid wordt. Gek genoeg vind ik babyzwemmen een verplichting waar ik geen zin in heb (dus doen we het ook niet) maar dat gymmen lijkt me dan wel echt tof :D
Leuk lijkt me dat ja, peutergym! Kuiken heeft een blauwe maandag dansles gehad: na de eerste les was hij dol enthousiast, de tweede les heeft hij dusdanig hard staan huilen dat ik hem na 5 minuten proberen weer mee heb genomen naar huis, en de derde les begon hij thuis al met roepen dat hij ab-so-luut niet wilde gaan, dus dat was einde dansles :').
Nu gaat hij één dag naar de gastouder, één ochtend naar zwemles en één ochtend psz, dus vind het wel even druk genoeg zo.
KuikenGuppy
pi_164761250
Ik heb tijdens m'n zwangerschap een kring gekregen. Was vergeten dat ik een teek in m'n knieholte had gehad :')

Ik ben dus opgegroeid bij de bossen en met honden, dus teken waren hier dagelijkse kost, maar zelf pas m'n eerste gehad toen ik ver van de bossen woonde.
pi_164761588
2 september start S met dreumes/peuterdans op de muziekschool bij ons, lijkt me zo leuk!
Ze zingt nu ook liedjes, bv In De Manenschijn met bewegingen erbij O+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')