abonnement Unibet Coolblue
pi_164502342
Crump, van harte gefeliciteerd *O*

Hier vandaag ud en D is gewoon al bijna 2 weken O+
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zaterdag 13 augustus 2016 @ 21:39:21 #102
269689 crew  Viv
pi_164502451
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 21:12 schreef Burdie het volgende:
Ik heb vanmiddag een enorme huilbui gehad... Waar ik het eerst weer een beetje zag zitten om te bevallen, werpt het de laatste dagen weer zo'n schaduw over alles... ik droom er zelfs over, slaap er slecht van, bah ;(. Kon ik het maar skippen, maar dat had ik een maand of 7 geleden moeten bedenken :').
Balen zeg! :* Terug je bad in, of waar had je laatst al die fijne vooruitzichten opgedaan?
pi_164502861
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 21:12 schreef Burdie het volgende:

[..]

Ik heb vanmiddag een enorme huilbui gehad... Waar ik het eerst weer een beetje zag zitten om te bevallen, werpt het de laatste dagen weer zo'n schaduw over alles... ik droom er zelfs over, slaap er slecht van, bah ;(. Kon ik het maar skippen, maar dat had ik een maand of 7 geleden moeten bedenken :').
Wat balen, Burd! Weet je VK hoe erg je er tegen op ziet? Niet zoals veel mensen een beetje, maar echt flink? En heb je manieren die je eerder geholpen hebben om door negatieve patronen heen te komen? Er is nog tijd hè... :*

Ik ga Selvaria en Wup achterna: ik voel plopjes!
pi_164503262
Burdie, Ik vind het zo verdrietig voor je.
Even mijn verhaal, geen dramatische eerste bevalling, maar ook geen fijne.

Mijn eerste bevalling was geen pretje met rug weeen, maar vooral de "zusters" die mij niet serieus namen en terwijl ik zo ongeveer al pers weeen had deden alsof ik nog maar op 4cm zat. Het ging ook echt debiel snel bij mij en al helemaal voor een eerste. Heb daar echt een rot gevoel aan over gehouden. Niemand geloofde dat ik echt zware weeen al had.

Bij F was alles sowieso al K. Gebroken vliezen met 34 weken en echt geen idee wanneer de bevalling echt zou beginnen en zelfs kans (mijn grootste angst) een inleiding met 37 weken als het niet vanzelf zou beginnen.

Ik heb heel duidelijk terwijl ik in het ziekenhuis lag aangegeven dat ik het zo ontzettend erg had gevonden dat niemand mij destijds serieus nam & ik mij zo ontzettend verloren had gevoeld. Ik mocht na een aantal dagen weer naar huis en mocht daar afwachten wat er zou gebeuren.

Natuurlijk mocht ik vrij snel midden in nacht weer terug ;) de VK die ik daar trof heb ik weer verteld wat er de eerste keer was gebeurd en hoe ik dat allemaal had ervaren. En dat ik nu weer zo "bang" was met de CTG en rug weeen dat dat stomme ding niks zou registreren.

Ze kwam na een tijd weer de kamer binnen en vroeg hoe het ging en of ik de pijn een cijfer kon geven tussen de 1-10. Ik zei geloof ik een 6 ofzo. En toen zei ze en ik weet het nog steeds "ik heb je vorige beval verslag regel voor regel net nagelezen en na wat ik daar gelezen heb en hoe snel het toen ging denk ik meer dat dit een 8tje is"

Maar zo ontzettend fijn! Ze heeft gewoon naar mij geluisterd, nam mij serieus, zo fantastisch. Zo kan het dus ook.

Ik kan je angst niet weg nemen helaas, geen enkel fijn verhaal kan dat.

En als je wel naar een ander ziekenhuis wil - gewoon doen - boeiend wat de rest er eventueel van vindt - jij moet het doen - jij moet de rust kunnen vinden & vertrouwen kunnen hebben.
Life is what happens while you are busy making other plans...
pi_164503304
Gefeliciteerd Crumpette! Wat klinkt dat allemaal goed zeg :)

Ik heb sinds een paar dagen last van maagzuur.. Maargoed da's zowat mijn enige kwaaltje dus ik prijs me nog steeds gelukkig! ^O^
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 22:34:58 #106
149959 SQ
snelle trees
pi_164504345
Ach lieve Burdie toch. Ik kan je niet helpen, niets zinnigs zeggen, maar ik wil je wel even een dikke knuffel geven :* ik hoop zó dat ook jóuw tweede bevalling een veel betere ervaring mag zijn dan de eerste!
disclaimer
pi_164504351
Burd .. wat marel zegt .. er is nog tijd. Ik hoop dat je voor jezelf een manier vindt om toch met een enigszins gevoel van vertrouwen naar de bevalling toe te leven :* .. lijkt me echt heel naar zo voor je. En hoop dat deze bevalling gewoon een hele fijne c.q. mooie bevalling voor je mag zijn waar je met een goed gevoel op terug kan kijken.

Ik wilde eigenlijk ook nog iets anders posten hier maar dat voelt dan weer zo lullig naar Burd doe ofzo :@ ... maar vond het te grappig. Mijn wederhelft gaat donderdag naar het zkh voor sterilisatie. Hij had een informatiefolder gekregen die ik toen gelijk doorgespit heb. Zodoende moest ik hem al vertellen dat hij niet zelf terug mocht rijden en dat ik daarom mee zou gaan. Hij dacht dat ie dat allemaal zelf wel zou kunnen blabla stoer doen. Ik had hem ook al gezegd dat ie 10 dagen geen zware djngen kocht tillen en dat dat nog een uitdaging zou gaan worden met twee kindjes van 16 en 17 kg :+

Nou vond ie het vanavond dan toch maar eens tijd worden om die folder maar eens zelf door te lezen ( :') )
Hij: woow ze gaan me gewoon met 2 prikken in mijn ballen plaatselijk verdoven :{ :o :o
Ik: :')
Hij: Ja wat nou? Weet je hoe pijn dat gaat doen? Daar zit echt wel veel gevoel hoor!!
Ik: :') :') :') :P
Hij: Ja lach maar. Als je dadelijk alles bij elkaar schreeuwt bij de bevalling ga ik je toch ook niet uit staan lachen of wel dan? :{w
Ik: effe serieus. Jij gaat twee prikken in je ballen krijgen en dan voel je helemaal niks meer. Waar zit je over te zeuren man? Toen ze bij de geboorte van Djenna een schaar in mijn doos zetten en hechtingen en de hele rambam erna was je ook maar wat blij dat ik na een week weer mee kon draaien in het huishouden. En jij zit serieus te piepen over 2 kleine prikjes? :') :') .. wat wil je dat ik nu ga zeggen? :D .. o schatje ik heb zo'n medelijden met je?? :D

Echt je had erbij moeten zijn :D _O- .. ik denk dat hij met de dag kleiner wordt de komende dagen :D
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 22:39:01 #108
149959 SQ
snelle trees
pi_164504528
Hehehehehe Twinkle. Ik snap je reactie best hoor, maar het feit dat jij ergere gruweldaden hebt doorstaan in je intieme zone betekent natuurlijk niet dat hij híer geen schrik van mag hebben ;) ik snap het althans van zijn kant best goed. Hopelijk heeft hij er weinig last van in elk geval!
disclaimer
pi_164505002
Gefeliciteerd Marjolijntje en Crumpette! *G*
pi_164505148
Crump, hij is er O+
Gefeliciteerd *O*

Burd :*
pi_164505257
Crump!! Gefeliciteerd O+

En ik lees over plopjes! Heerlijk!

Burd :*

Wtfbbq #10!
♥ J & S
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zaterdag 13 augustus 2016 @ 22:54:42 #112
269689 crew  Viv
pi_164505283
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 22:35 schreef Twinkle20 het volgende:
Ik had hem ook al gezegd dat ie 10 dagen geen zware djngen kocht tillen en dat dat nog een uitdaging zou gaan worden met twee kindjes van 16 en 17 kg :+
Misschien ook niet de beste timing straks met een zo goed als hoogzwangere partner? :@
pi_164505398
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 14:05 schreef Crumpette het volgende:
Q ik heb een hop tye en een tula en idd, voor mini babies vind ik de hoptye prima, maar ik krijg hem in mijn eentje niet op mijn rug. Dan is de tula bij grotere babies weer fijner wat dat betreft! (Ook qua draagcomfort vond ik, maar dat is persoonlijk).

En: meld! Met baby uit de buik! O+ gisteren heeft na strippen in de ochtend en een dag lang harde buiken de bevalling eindelijk doorgezet, en ben ik zonder medisch circus en fluxus, zonder artsen en pijnstilling, bevallen van een prachtige zoon *O* vanmorgen om 6.16. Hij heet T.homas, woog 3630, en is perfect. We waren om 10.30 thuis :D ik ben moe, maar gelukkig. Fysiek ben ik ook echt in een ander universum dan vorige keer :') haleluja wat een verschil.

Nou goed, warrig ws, maar dat dus! :D

Oh en drie keer raden wie er om 2 uur snachts nog even langszwaaide op mijn kamer? :P
Yay!! Gefeliciteerd! Wat een mooie naam, zeker in combi met W O+. Wat fijn dat het dit keer soepeler ging!

Marjolijntje, ik kan je niet meer quoten mobiel, maar wat heerlijk dat je zoon er is! *O* Het zit erop, de zwangerschap en hopelijk ook de donkere periode. Wat een snelheid ook zeg :o! Prachtige naam heeft hij gekregen O+. Ik hoop oprecht dat je geniet nu van je gezin :*.
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_164505496
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 22:54 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Misschien ook niet de beste timing straks met een zo goed als hoogzwangere partner? :@
Nee ja klopt .. we hadden eigenlijk edn langere wachttijd verwacht :@
Mja we gaan het wel overleven. Opzich zijn er nauwelijks situaties waarbij we perse de kindjes moeten tillen. Tis vaak meer uit gemakzucht c.q. effe snel. Je doet het gewoon heel gemakkelijk .. daar zullen we even een paar dagen wat terughoudener in moeten zijn dan. Zelf in/uit bed/auto/van de stoel/op de bank/you name it. Kunnen ze prima zelf .. gewoon beetje gemakzucht dat we ze daarbij soms helpen.
pi_164505873
Crump en Marjolijntje... Van harte met jullie verse jongetjes O+ Veel geluk!
No one can make you feel inferior without your consent - Eleanor Roosevelt
  zaterdag 13 augustus 2016 @ 23:18:53 #116
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_164505998
Twink :D :') mannen... (hoewel ik het ook wel snap hoor!)

Bedankt voor de kusjes, dames... :P. Ik bespreek het regelmatig bij de vk, en heb volgende keer een extra lange afspraak om het er uitgebreid over te hebben. En een gesprek in het zkh zal misschien ook helpen, maar ik word momenteel al misselijk als ik er überhaupt aan denk om daar een afspraak te hebben :@. Gelukkig heb ik nog 10 weken, dus alle tijd :').

quote:
1s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 22:53 schreef klaprooss het volgende:
Crump!! Gefeliciteerd O+

En ik lees over plopjes! Heerlijk!

Burd :*

Wtfbbq #10!
Hoe gaat het met jou dan? Is je verhuizing al in zicht?
KuikenGuppy
pi_164506737
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 23:18 schreef Burdie het volgende:

[..]

Hoe gaat het met jou dan? Is je verhuizing al in zicht?
Meh, nee. Oplevermaand blijft veranderen, ik hoop op november dan zitten we erin voor de feestdagen. De baby is er dus sowieso voor een maand of 2 voordat we over gaan denk ik.
♥ J & S
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zaterdag 13 augustus 2016 @ 23:47:14 #118
269689 crew  Viv
pi_164507007
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 23:18 schreef Burdie het volgende:
En een gesprek in het zkh zal misschien ook helpen, maar ik word momenteel al misselijk als ik er überhaupt aan denk om daar een afspraak te hebben :@.
Struisvogel }:| zou het niet juist rust geven als je dat gesprek achter de rug hebt?
pi_164507254
Gefeliciteerd Crumpette! *G*
pi_164509911
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 23:47 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Struisvogel }:| zou het niet juist rust geven als je dat gesprek achter de rug hebt?
Dat inderdaad. Je blijft je kop in het zand steken, maar de tijd is je aan het inhalen. Pak jezelf eens bij kop en kont, want je verdient gewoon een goede voorbereiding!
  zondag 14 augustus 2016 @ 03:22:33 #121
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_164512687
Burdie, ik hoop echt dat je de positieve vibe weer vindt.

Wekker gezet voor Dafne Schippers 100m finale. Waarom ook alweer? :Z }:|
  zondag 14 augustus 2016 @ 04:36:32 #122
143586 sproetjes
ignorance is bliss
pi_164514254
Crump gefeliciteerd *G*
Hier nog steeds wakker }:| nacht twee al... Telkens als ik ook maar iets in slaap val en beweeg schiet er een pijnscheut door mn rug of been en ben ik weer wakker :'(
En dan appt mn man heel lief vanaf zn werk "ga nou slapen" euh jaaaa dat zou indd fijn zijn :')
pi_164514538
quote:
1s.gif Op zondag 14 augustus 2016 04:36 schreef sproetjes het volgende:
Crump gefeliciteerd *G*
Hier nog steeds wakker }:| nacht twee al... Telkens als ik ook maar iets in slaap val en beweeg schiet er een pijnscheut door mn rug of been en ben ik weer wakker :'(
En dan appt mn man heel lief vanaf zn werk "ga nou slapen" euh jaaaa dat zou indd fijn zijn :')
al 2 pcm genomen?
:)
pi_164514581
Burd :* herkenbaar hoor. Ik wens je echt van harte een ervaring als de mijne. Blijf in gesprek! Mijn pm/dm staat open (al kan ik niet beloven dat ik snel ben :P )
pi_164514778
Bird alles is al gezegd maar :* :*

Twinkle dat staat hier over een tijd ook op de planning. :D ben benieuwd hoe pieperig ie gaat zijn.
Ik heb sowieso n tactloze hufter soms :') verder issie wel lief hoor. Gister nog zei ie: Nou ik word dat wachten op de baby wel een beetje zat nu. Uhhhh DUHHHH :( :( :( :( :(

Meld zonder baby dus. Morgen weer controle.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')