abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 20:10:56 #276
335643 faptist
Maakt fouten
pi_164715858
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 19:46 schreef mousemicky het volgende:
Volgens mij moet je bijten en zuigen. En check even of het rietje niet tegen de bodem zit, dan doet ie t ook niet goed. Peuter heeft er hier al heel lang éen en zweert erbij. Lukt drinken door een rietje al wel? F snapt dat nog niet, en die heeft dus nog een gewone Nuby tuimelbeker met zachte tuit.
Ro was een ontzettend moeilijke drinker. Alleen de tiet en de fles met opvolgmelk pakte ze goed. De rest was 1 slokje en weer verder met spelen. Totdat cactus me op deze bekers wees:

http://www.babyentiener.n(...)p-sip-straw-cup.html

Nu drinkt ze overal uit. Evian flessen (met dat rode dopje) zijn favoriet. Dan drinkt ze opeens een halve liter water tijdens een middagje spelen. Ook weer wat overdreven.. Haha.


Draagclubje..
Absurd toch? Als ik het zo lees lijkt het inderdaad op een slechte sketch, maar het is echt naar waarheid verteld. Word!
Ik denk dat daar ook een groot probleem ligt. Als ik jullie niet had gehad en alleen dit soort dragende moeders zou kennen zou ik er ook snel klaar mee zijn hoor. Gelukkig is er wel een ander groepje moeders in M'n woonplaats dat wel erg gezellig is. Ontmoet via de lokale draag fb pagina. Dus het kan wel! :D

Wat een vallende kindjes. Mies en N.
Die skippykoe komt er hier dus mooi niet in!
Wat zullen die ouders van het jarige kindje zich ook verschrikkelijk hebben gevoeld zeg.
Ik zou het beest direct met een scherp voorwerp hebben bewerkt. :@

Long puffer
Hey die puffer kreeg ik ook! Zeker 10 jaar gebruikt. Had de laatste 3 jaar niet meer het idee dat het iets deed en kreeg toen een andere discus. Serotonine ? Zoiets? Of was dat de werkzame stof. Pff. Lang geleden. Ik stopte toen ik zwanger was. Wilde toen geen medicijnen meer gebruiken. Bikkel was ik.

Goed dus dat je erachteraan gaat kwak. Arme melba!
pi_164716445
Woah N. ook al slachtoffer van de skippiekoe! Arme schat! En arme paps en mams. Wat een bloedtsunami he?
Vandaag maakte Mies weer een snoekduik. Ze rende en bleef hangen achter een hoek van t kleed. In slowmotion zag ik haar voorover vallen en toen ze de grond raakte hoorde ik KLATSSS. Ik zat al te wachten op de gierende uithaal en ik dacht neee niet weer he.
Maar gelukkig bleek de veroorzaker van de klats Patty Panda te zijn die met veel geweld de grond raakte.

Ik overweeg mijn kind in tien meter bubbeltjesplastic te rollen.
pi_164716671
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 20:25 schreef Missladybug het volgende:
Woah N. ook al slachtoffer van de skippiekoe! Arme schat! En arme paps en mams. Wat een bloedtsunami he?
Vandaag maakte Mies weer een snoekduik. Ze rende en bleef hangen achter een hoek van t kleed. In slowmotion zag ik haar voorover vallen en toen ze de grond raakte hoorde ik KLATSSS. Ik zat al te wachten op de gierende uithaal en ik dacht neee niet weer he.
Maar gelukkig bleek de veroorzaker van de klats Patty Panda te zijn die met veel geweld de grond raakte.

Ik overweeg mijn kind in tien meter bubbeltjesplastic te rollen.
Ik zei vandaag ook al tegen man dat we ons huis maar moesten bekleden met bubbeltjesplastic, maar hij kwam ook tot de conclusie dat we beter N. konden inrollen inderdaad.

Ach, wat een stuntpilootjes zijn de onze toch he. -O-
pi_164717023
Of zo'n ding kopen.
pi_164717233
Daar val je heel makkelijk in hoor MLB, je komt alleen nooit meer overeind (tot groot genoegen van je collega's die niet meer kunnen stoppen met lachen }:| )
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_164717332
Oh Selvaria, wat een schrik. En wat een badass kind heb je 8-)

Sjaak is kampioen tand-door-lip en dat bloedt altijd verschrikkelijk ja. Maar dat verhaal ook van Mies en de tandjes, daar ben ik altijd zo bang voor!
pi_164717348
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 20:45 schreef Missladybug het volgende:
Of zo'n ding kopen.
[ afbeelding ]
Het wordt de komende week 32 graden. Dat wordt lekker stinken en zweten :X
pi_164719196
Het meehuilen lijkt inderdaad empathie (zou dat kunnen op deze leeftijd?), maar wel irritant dat hij langer blijft huilen dan het andere kind :')

De skippykoe gaat er hier dus nooit in komen, na deze verhalen! :o

Ook hier de Hema-beker. Als we op pad gaan, nemen we een lege beker en een flesje water mee. Ik vertrouw die beker niet in de tas.
pi_164720209
Wij hebben die skippykoe al 2 jaar en nooit problemen mee gehad! Ik schrik ervan joh! Ik hem direct even opgeruimd, ik was bezig met wat speelgoed opruimen en kleuter wordt er te groot voor terwijl A er nog niks mee doet. Dus mooi even uit de weg :+.
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_164721630
:o ik heb die skippykoe al een paar keer cadeau gegeven! Doe ik ook maar niet meer dan :{
No one can make you feel inferior without your consent - Eleanor Roosevelt
pi_164722084
Krisvc, gezellig! Laat maar weten als je een keer in de buurt bent!

Hupje, O reageert ook op andere kinderen die huilen. Ik denk dat het hier komt dat hij het gewoon vervelend aanhoudend geluid vindt. De stofzuiger, föhn en andere lawaai apparaten is ook groot verdriet na twee seconden.

Geen skippykoe hier gelukkig, en na de verhalen hier blijft dat ook maar zo.

De Hema-beker gaat hier ook leeg mee. Water hebben ze overal wel (en cola bijna overal). Maar jammer dat dat nodig is.

Hier vandaag de verjaardagen gevierd. Wat een werk, ben blij dat we dit maar een keer per jaar hebben. Wel een perfecte locatie met kinderboerderij, natuurspeeltuin en het belangrijkste: een pokestop :') en O vond het geweldig (na het eerste half uur), is van 12 tot 21:15 wakker geweest en toen was het van gezellig druk spelen tijdens het omkleden ineens hard huilen van moeheid. Hij heeft wat toettoet auto's gekregen, houten puzzels (zijn favoriete speelgoed momenteel) en een grote spiraal met blokjes. Waar hij de kleine die we hadden maar saai vond, valt deze grote wel in de smaak. Size does matter blijkbaar...
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_164729758
Klinkt als een heerlijk feest, FF!

J huilt niet gauw, daarom valt dat meehuilen me zo op. Hij hoort een ander huilen, kijkt, krijgt een pruillip en tranen in de ogen en begint te huilen.

Grrr... J is ziekig. Snipverkouden (overal snot en tranende ogen) en verhoging. En morgen staat de tweede dag van de provocatietest gepland en dit is mijn eerste werkweek na de vakantie -O-
  zondag 21 augustus 2016 @ 12:58:47 #288
409579 LuDann
All the way
pi_164730931
quote:
11s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 12:51 schreef MissBliss het volgende:
Zijn er hier mensen met een puffer van Sandoz voor hun kindje? Wij hebben die, maar vanochtend stuurde mijn moeder me dit krantenbericht:
[ afbeelding ]
Oh joh! Bedankt voor de waarschuwing. Wolk heeft deze ook gebruikt en het hielp gelukkig goed. Als het soms niet leek te helpen gaven we nog een pufje (in overleg met de apotheek). Als we voor een nieuwe moeten dan vraag ik om een andere.

Wat sneu van alle kindjes met blauwe plekken en dikke lippen. En arme Mies! Ik hoop dat het allemaal meevalt en dat de tandarts er wat mee kan straks.

Klinkt als een geslaagde eerste verjaardag, FF! Leuk dat hij het naar zijn zin had.

Hupje, wat vervelend zo voor de provocatietest. Niet handig. Ik heb gisteren onverwacht een thuis provocatie ingelast, ik was bij mijn ouders om te koken en toen bleek dat er melkeiwit in het gehakt zat dat ik wilde verwerken in een ovenschotel. Het was te laat om nog iets anders te halen en er was geen ander eten in huis dus toen heb ik besloten om het maar gewoon te proberen. Kleine hoeveelheid verhit melkeiwit is een goede om mee te provoceren geloof ik. Ik durfde het wel aan omdat ik sowieso mijn twijfels heb over KMA, als het ei was geweest was het een ander verhaal. Ze heeft er niet echt op gereageerd verder, geen spugen ofzo. Wel wat vaker wakker geworden maar ze heeft gisteren nogal druk geoefend met los lopen en we hadden haar zonder bedritueel overgelegd vanuit de autostoel dus... lastig te zeggen of dat aan de melk te wijten valt.
pi_164739477
Mies heeft sinds vandaag een eigen speelhoekje!
Er stond een bureau waar we nooit aan zaten.
pi_164739626
Wat leuk MLB! Blijft ze daar ook braaf zitten? Ketel zou alsnog het hele huis doorkruipen :')
pi_164739967
quote:
0s.gif Op zondag 21 augustus 2016 18:42 schreef lunapuella het volgende:
Wat leuk MLB! Blijft ze daar ook braaf zitten? Ketel zou alsnog het hele huis doorkruipen :')
Ze heeft t nog niet eens gezien, loopt er steeds gewoon langs heen.
Ik vind t best, eindelijk geen zooi meer in onze zithoek! *O*
pi_164740533
Heel leuk MLB! Staat rechts nou een tent?

Ik heb het ook nog in de planning, maar daar staat nu bij ons ook een bureau. En dat bureau moet naar de voorkamer, maar die is nog (lang) niet klaar, dus daar moet ik nog even op wachten. Ze heeft wel naast de haard een hoekje met matrasjes en kussens.

En manman, wat gaan die kleintjes nog vaak ondersteboven zeg, ze rent ook de hele kamer door natuurlijk. En denkt dat ze overal op kan klimmen, of over haar buggywielen heen kan lopen of over speelgoed heen.. Meestal geeft ze er ook niks om trouwens, alleen als ze moe is huilt ze wanneer ze valt.
pi_164741162
Ja dat is haar ballentent. Heeft ze gekregen van mijn beste vriendin. We hebben gelukkig een hele grote woonkamer.
Met mooi weer staat ie op het gras.


Ja bizar dat ze zo vaak onderuit gaan he? Vaak zonder een kik te geven.
Herkenbaar van dat huilen als ze moe zijn.
  zondag 21 augustus 2016 @ 19:38:56 #294
327807 Mariposas
יה&#14
pi_164741177
Een bureautje voor L zie ik hier voorlopig niet komen, stilzitten kan hij toch niet.

Vandaag was zijn ongelukkigste dag sinds de krampjes-eeuw. :') echt om alles huilen, jezelf dramatisch op de grond en/of achterover gooien, daardoor je kop stoten en nog harder huilen... Pff, uitdagend.
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_164741479
Oh, pff, dat klinkt gezellig Mari... tanden?

En het hoekje is ook niet echt bedoeld om stil te zitten, dat zie ik M ook niet doen. Maar een concentratie van speelgoed lijkt mij wel fijn.

Leuke tent MLB! En een lekkere grijns :D
  zondag 21 augustus 2016 @ 19:57:42 #296
327807 Mariposas
יה&#14
pi_164741701
Ik weet niet wat her vandaag was. Nasleep van ziek zijn ofzo. Afgelopen drie dagen heeft hij hoge koorts gehad. Vandaag koortsvrij maar nog geen eetlust (score vandaag was een aantal mais fingers en 3 muizenhapjes quiche).

Wat een leuke dreumes, MLB! En een heel ander soort ballentent dan ik waar ik aan denk bij dat woord. :D niet de exacte definitie zoals dat tentje in elk geval. ;)

Speelgoed bij elkaar hebben wij ook, en ik ruim het ook elke dag op want ik heb een hekel aan een kinderparadijs in m'n woonkamer. Sowieso hebben wij niet echt veel speelgoed. Godzijdank. Als m'n moeder koopt dan is dat voor bij hun.
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_164741814
Opruimen doe ik ook elke dag inderdaad. Maar de plek waar het nu dan staat vind ik niet zo..
Hm, ziek is minder, daar zal het wel niet beter van worden nee..
pi_164741909
Speelgoed staat hier in een flexibele wasmand in de box en dan naast de box nog twee afsluitbare opbergdozen. Daarnaast nog een hobbelpaard en Wheelybug en tot gisteren haar skippypaard. Ze heeft echt veel, maar het staat gelukkig niet in de weg. Waar haar wasmand straks naartoe moet als baby2 er is is een probleem voor later. :+

Leuk zo'n hoekje, mlb! Wij hebben een redelijk grote woonkamer, maar hij is wel erg smal, dus ruimte voor een hoekje is er helaas niet.
pi_164741912
Stuntpilootjes :{ Mijnes stuiterde net voor bedtijd nog even met z'n bakkesje tegen de tafelrand..

Mooi hoekje en cuuute kiddo MLB!
En +1 op hoekje en elke dag opruimen :Y
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  zondag 21 augustus 2016 @ 20:08:54 #300
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_164742077
Nu het over opruimen gaat. Hebben jullie dreumesen ook zo een grondige hekel aan opruimen? Het is echt elke avond strijd om haar te laten opruimen. En ik probeer het echt zo leuk en speels mogelijk te doen maar ze vertikt het gewoon echt. -O-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')