abonnement Unibet Coolblue
pi_164693342
Zo, ik heb even de rust gevonden om terug te lezen.
Gefeliciteerd met je dreumes MouseMickey!! Hele gave collage!

Ik las over kosten voor de kinderopvang. Mies gaat naar een gastouder. Zij is een hele goede vriendin van mij. Ze heeft drie kinderen en zoals zij met haar (en andere) kids omgaat vind ik geweldig.
We betalen 400 euro voor twee dagen, en krijgen rond de 170 euro terug.

Verder las ik over een zweverige draagclub. Ik kan niet goed met zulke personen overweg.

Welkom thuis pousse van JM!

Mies is weer helemaal zichzelf.
Ze zat vanmorgen in haar bedje, matrasje onder het bloed, lipje helemaal opgezwollen, met een brede grijns op me te wachten.
Oh mn moederhart :'(
Maar ze heeft de hele dag lekker gespeeld, en gewoon normaal gegeten.
Donderdag weer terug naar de tandarts.
pi_164696518
Fap, van zo'n clubje zou ik ook jeuk krijgen. Waarom nou altijd die kritiek op elkaar (uitspreken) :N Mijn verwachting om alleen zulk soort mensen te ontmoeten weerhoudt mij ook van naar zo'n clubje gaan, terwijl het voor mij (en vooral ook O) wel fijn zou zijn om wat andere moeders + baby's te ontmoeten. Ik ken in deze stad nu alleen m'n schoonzusje, maar die komt het huis niet uit zo ongeveer. Ik heb al wel besloten dat ik een volgende zwangerschap me wel op tijd voor zo'n clubje aan ga melden, vooral voor de contacten.

Verder hebben wij een vermoeiende dag gehad met grote huilbuien om niks. Daarnaast is hij al drie nachten op rij aan het spoken, dus ik gok dat er nog wat tandjes bij komen... Hopelijk is hij morgen als we zijn verjaardag gaan vieren wat gezelliger.
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_164697213
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 augustus 2016 21:53 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:
Oh, en wie heeft er iets antislip-achtigs in bad? (ook voor lurkers, ik weet niet in welk topic deze vraag anders kan). Ik had een antislipmat besteld online, maar vind het eigenlijk maar niks. En onze stop zit in het midden van het bad, dat is ook niet heel handig. Maar zonder vind ik het maar eng als ze in bad gaat en ze vind het zo leuk zelf.
Ik heb een tijd terug bij de xenos een antislipmat gehaald. Vierkant, doorzichtig en een hoop zuignappen. Gaat bij ons ook over de stop heen, en dat gaat prima.
Op dinsdag 9 november 2010 17:06 schreef DevilsWhore het volgende:
hehehe, LMN is raarder dan ik :D
pi_164702012
Ik heb een linksdraaiendverantwoorde natuurrubber mat van mamanova.nl. ;) Neutraal kleurtje, doet wat ie moet doen, prima. ^O^

Och die Mies! Dat zal toch weer schrikken zijn geweest MLB. Fijn dat ze er zelf niet echt last van heeft.

Fijn dat pousse weer terug is JM! Lijkt me zo naar, die zorgen. Nu maar lekker knuffelen?
pi_164702733
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 augustus 2016 22:06 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:

[..]

Wat voor stickers zijn dat?
https://www.amazon.de/Saf(...)nti+rutsch+badewanne

die hebben we. Alleen dan in rondjes en niet bloemen..
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 09:55:29 #256
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_164702955
Hier ook rondjes van geloof ik Munchkin in bad. Toen ze alleen nog zaten werkte dat prima. Maar ik heb 2 eigenwijsjes die ook gaan staan en lopen door het bad, dan is een mat denk ik handiger. Of ik moet meer rondjes kopen en er bij plakken.
pi_164703983
FF, ik wil wel een keer afspreken hoor. Kom vaak genoeg in jouw stad. :Y

Hier niks anti slip in bad. L. corrigeert zichzelf heel goed. En is ook al een paar keer uitgegleden, but doesn't give a f*ck. Ik schrik meer.

Wij gingen vanochtend naar de Ikea om een klein stoeltje voor L. te kopen. Ze heeft eerst met het complete restaurant geflirt en daarna met andere kindjes in dat speelgebeuren in het restaurant de boel op stelten gezet. Ik vind dat mooi, die volle overtuiging dat ze onwijs leuk is en dat de hele wereld dat uiteraard ook moet vinden. Niks geen socially awkward momenten.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 12:51:42 #258
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_164705895
Zijn er hier mensen met een puffer van Sandoz voor hun kindje? Wij hebben die, maar vanochtend stuurde mijn moeder me dit krantenbericht:
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 13:21:55 #259
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_164706430
Badstickers hier ook geprobeerd, tot ze na 3x gingen drijven :(. Nu een antislipmat gekocht, en een gat in het midden geknipt waar de stop doorheen komt :+, werkt perfect!
pi_164706621
quote:
11s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 12:51 schreef MissBliss het volgende:
Zijn er hier mensen met een puffer van Sandoz voor hun kindje? Wij hebben die, maar vanochtend stuurde mijn moeder me dit krantenbericht:
[ afbeelding ]
Die hebben wij, en melle heeft idd in t ziekenhuis gelegen omdat de salbutamol niks deed. :o

De vervangend huisarts zei een keer dat ze deze vervelend vond omdat je niet goed ziet of er iets uit is gekomen of alleen drijfgas.

In t ziekenhuis ging zijn dosis overigens naar vier keer zo veel, maar wel met een ander merk salbutamol.

Ook hebben we een betere voorzetkamer gekregen (een duurdere) dan de apotheek eerst had meegegeven.

Ik ga er maandag wel even een belletje aan wagen naar de apotheek en de KA, bedankt.
Kwak
pi_164707202
quote:
11s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 12:51 schreef MissBliss het volgende:
Zijn er hier mensen met een puffer van Sandoz voor hun kindje? Wij hebben die, maar vanochtend stuurde mijn moeder me dit krantenbericht:
[ afbeelding ]
Ik zal straks eens kijken wat Sjaak heeft, bedankt!

Overigens begon ik met lezen van het stukje van de premier en vroeg me af wat dat in vredesnaam te maken had met de puffer :')
pi_164708201
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 14:07 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Ik zal straks eens kijken wat Sjaak heeft, bedankt!

Overigens begon ik met lezen van het stukje van de premier en vroeg me af wat dat in vredesnaam te maken had met de puffer :')
Hier de link naar het item en artikel van 1Vandaag
http://binnenland.eenvand(...)niet_werkende_puffer

en het longfonds
https://www.longfonds.nl/(...)bij-inhalator-sandoz (al van januari! het is daarna herkeurd en niks gevonden, maar artsen slaan nu alarm).

Het zou gaan om de samenstelling die het minder effectief maakt. In t ziekenhuis kreeg Melle van een andere fabrikant de Salbutamol. Ik ga niet afwachten tot hij weer ziek is en we weer moeten gaan gebruiken, ik trek maandag aan de bel.
Kwak
pi_164708368
Oh, N. heeft deze puffer ook. :o Al zeker een week niet meer hoeven gebruiken, maar toch maandag maar even met de ha overleggen voor het geval ze ineens wel weer een aanval krijgt.
pi_164708394
Ik heb nu zelf ook een melding gedaan bij het lareb. ik wist niet eens dat dat kon, en als daar al 45 meldingen gedaan zijn dan weet ik zeker dat dit probleem vaker voorkomt...

meh -O-
Kwak
pi_164712349
Wij hebben 'm ook. Leek niet echt spectaculair te werken -O- Van de andere puf (ook sandoz, maar ander middel, Flixotide) die hij daarna kreeg knapte hij wel enorm op. Straks ook maar even kijken bij lareb..
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_164714264
Het valt me ineens op dat J mee gaat huilen (met echte tranen) als een ander kind dichtbij huilt. Is dat normaal?
pi_164714393
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 19:18 schreef Hupje het volgende:
Het valt me ineens op dat J mee gaat huilen (met echte tranen) als een ander kind dichtbij huilt. Is dat normaal?
Van de schrik? Sjaak wil altijd even kijken als een ander kind huilt, en vaak even aaien O+

Sjaak is jaloers op de poes. Als die bij mij op schoot ligt, is het schreeuwen en de poes duwen. En op mijn schoot klimmen en dan op de poes gaan zitten :')
pi_164714564
Gewoon empathie misschien, Hupje?

Zo. Ik zit eindelijk rustig. N. deed gisteren een Mies. :'( Wel zonder gebroken tanden gelukkig, maar wat een bloed kan er uit zo'n klein mondje komen. :'( Ze zat op een verjaardag op de skippykoe van haar vriendinnetje en man hield het allemaal in de gaten. In een onbewaakte microseconde zakte het beestje door zijn pootjes en knalde N. vol op de rand van de salontafel. :X Huilen, bloeden, niet normaal. Nu weet ik dat wondjes in de mond flink kunnen bloeden, maar zoveel had ik nou ook weer niet verwacht. Gelijk naar de tandjes gekeken, niks aan de hand gelukkig. Wel een flinke snee in de bovenlip (binnenkant) en een paarse plek op haar voorhoofd (ze stuiterde nog even door :'( ) waar we volgens de HAP verder niks mee hoeven omdat het vanzelf wel zal helen.

Ze ziet er vandaag wel uit als een brute chick daardoor trouwens, al valt het met de zwelling na een dag wel mee. Haar dikke onderlip komt trouwens van een incidentje een uur eerder in het speelhuisje buiten. :X Arm stuntpilootje. *;
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 19:44:07 #269
327807 Mariposas
יה&#14
pi_164715020
Ah gossie N. Tegen de gastouder zeggen dat ze gevochten heeft, anders staat ze zo voor schut dat ze gewoon gevallen is.
Wat een kloteding, die skippykoe!

Iemand ervaring met de difrax rietjesbeker? Ik had die gekocht omdat de Hema beker zo lekt. Maar L snapt de difrax niet. Hij knabbelt alleen op het rietje. Ik heb het zelf ook even geprobeerd, wat gaat dat moeizaam! Je moet echt hard zuigen, zelfs Jenna Jameson zou er moeite mee hebben.
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 19:46:53 #270
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_164715089
Volgens mij moet je bijten en zuigen. En check even of het rietje niet tegen de bodem zit, dan doet ie t ook niet goed. Peuter heeft er hier al heel lang éen en zweert erbij. Lukt drinken door een rietje al wel? F snapt dat nog niet, en die heeft dus nog een gewone Nuby tuimelbeker met zachte tuit.
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 19:48:45 #271
327807 Mariposas
יה&#14
pi_164715140
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 augustus 2016 19:46 schreef mousemicky het volgende:
Volgens mij moet je bijten en zuigen. Peuter heeft er hier al heel lang éen en zweert erbij. Lukt drinken door een rietje al wel? F snapt dat nog niet, en die heeft dus nog een gewone Nuby tuimelbeker met zachte tuit.
Ja, door rietje gaat heel goed.
Bijten en zuigen probeerde ik ook, maar lukt ook niet geweldig.
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
pi_164715146
Ik denk dat dat dan de reden is dat die beker niet lekt Mari :+

Hier de Hema, die lekt wel eens wat als ze hem op de grond gedonderd heeft en hij ligt daar een tijdje, of als ze hem op de kop houdt en dan ergens met de fles op slaat. Maar er zit toch altijd water in dus dat vind ik niet zo'n probleem.

Oh N! Dat Skippyding is dan wel een gevaarlijk geval dus. Volgens mij hebben ze op onze opvang ook zoiets. Gelukkig valt de schade verder mee. Hier ook zo'n plek op haar voorhoofd, vorig week tegen een stoeltje gevallen op de camping. Er kwam echt binnen een minuut een ei op! Beetje koelen en wat boter erop en uiteindelijk viel het wel mee. Je ziet het nog wel wat.
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 19:53:55 #273
327807 Mariposas
יה&#14
pi_164715299
Ah ja, ik doe er meestal cola in dus dat plakt zo op de vloer. -O- Mja, het leek me wel prettig, zo'n beker die helemaal niet lekt. Scheelt ook weer natte kleertjes en een natte luiertas. Maar het is ook geen ramp als het bij de Hema beker blijft.
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
pi_164715421
Ja, met cola zou ik ook een andere oplossing zoeken inderdaad.
Overigens lekt onze beker echt niet als hij gewoon dicht in de tas zit?
  zaterdag 20 augustus 2016 @ 19:59:39 #275
327807 Mariposas
יה&#14
pi_164715494
We hebben dat 1 keer gehad maar ik verdenk mijn man van het scheef dichtdraaien, daar moet je wel altijd goed mee opletten bij die beker.
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')