abonnement Unibet Coolblue
pi_164301671




Chronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Türk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk. © GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Gülen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Gülen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Türk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier



CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164301686
_O_ Democratie Meeting LAN _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164301693
quote:
7s.gif Op zondag 7 augustus 2016 17:21 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Two wrongs don't make a right. Ik blijf er bij dat Erdogan een dictator is die de journalistiek afbreekt.
Dat is een legitieme standpunt, Erdogan moet zich wat meer inhouden en niet complete groepen en mensen over een kam scheren, zeker niet te overhaast, gaan nare dingen van komen, maar nu doen alsof er in Turkije sprake is van een totale afbreuk van vrije pers en Erdogan een dictatuur is ala Syrie waar alles onder staatscontrole staat, dan Im sorry to say ben je niet echt bekend met wat er in Turkije allemaal nog meer aanwezig is.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-08-2016 17:25:19 ]
pi_164301726
quote:
Ik las serieus sen-ben bok. :')
pi_164301730
Demonstratie van vandaag in Turkije in 1 zin beschreven:

Islamisten en secularisten hand in hand kameraden!
pi_164301984
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 17:25 schreef JubaUrbicus het volgende:
Demonstratie van vandaag in Turkije in 1 zin beschreven:

Islamisten en secularisten hand in hand kameraden!
met zijn allen hand in hand :7

op de foto staat ook, "er is geen jij en ik er is turkije"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 7 augustus 2016 @ 17:38:08 #9
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164302049
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 17:24 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat is een legitieme standpunt, Erdogan moet zich wat meer inhouden en niet complete groepen en mensen over een kam scheren, zeker niet te overhaast, gaan nare dingen van komen, maar nu doen alsof er in Turkije sprake is van een totale afbreuk van vrije pers en Erdogan een dictatuur is ala Syrie waar alles onder staatscontrole staat, dan Im sorry to say ben je niet echt bekend met wat er in Turkije allemaal nog meer aanwezig is.
je gaat het wel merken, we staan nog maar aan het begin van het erdogan dictatorschap
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164302199
Die Turken slaan echt door in nationalisme. Kan op de lange duur gevaarlijk zijn.
pi_164303044
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 17:43 schreef Odaiba het volgende:
Die Turken slaan echt door in nationalisme. Kan op de lange duur gevaarlijk zijn.
Wat is er met "Islam hurr durr" gebeurd. Zijn de Europese overlords nog niet tevreden?
  zondag 7 augustus 2016 @ 18:20:46 #12
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164303177
kan mij niet schele hoe het met de turken verder gaat, als ze geen verkiezingen meer krijgen, mij best

al maken ze erdogan koning
als ze maar niet bij dee EU komen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164303862
quote:
9s.gif Op zondag 7 augustus 2016 18:15 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Wat is er met "Islam hurr durr" gebeurd. Zijn de Europese overlords nog niet tevreden?
Jullie zijn net zo blind als iedereen.
pi_164304054
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
  zondag 7 augustus 2016 @ 18:58:39 #15
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164304112
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 18:20 schreef michaelmoore het volgende:
kan mij niet schele hoe het met de turken verder gaat, als ze geen verkiezingen meer krijgen, mij best

al maken ze erdogan koning
als ze maar niet bij dee EU komen
De EU :')
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164304196
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 18:48 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Jullie zijn net zo blind als iedereen.
"Jullie"
  zondag 7 augustus 2016 @ 19:06:20 #17
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_164304319
quote:
9s.gif Op zondag 7 augustus 2016 18:15 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Wat is er met "Islam hurr durr" gebeurd. Zijn de Europese overlords nog niet tevreden?
Zou leuk zijn als ze al die verderfelijke -ismes wat minder zouden najagen.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  zondag 7 augustus 2016 @ 19:07:45 #18
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
  zondag 7 augustus 2016 @ 19:16:32 #19
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164304632
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164305473
quote:
9s.gif Op zondag 7 augustus 2016 19:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

"Jullie"
Ja, of ben je geen turkse nationalist en een blinde volgeling van Erdogan?
pi_164305673
ff stil, Erdoğan spreekt.
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 augustus 2016 @ 19:50:52 #22
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164306089
Ik ben anti-AKP en anti-Erdogan, maar de bijeenkomst van vandaag is wel iets meer dan dat jongens, kom op.

Turken zijn altijd al nationalistisch, met of zonder Erdogan. Vandaag (en de afgelopen weken ook) zitten de Turken behoorlijk op één lijn en staan samen op tegen de coup. Ze voelen zich verraden, ze voelen zich aangevallen, ze voelen zich geschaad in hun vrijheid.

Erdogan maakt hier heel slim gebruik van, speelt in op deze gevoelens van de Turken en kan ze de richting op sturen die hij zelf wil. Dat Turkije op dit moment een geheel is is goed voor Turkije. Hoe lang dit gaat duren weet niemand. Het is lang geleden dat CHP MHP en AKP redelijk op één lijn zaten. Het is lang geleden dat er openbaar werd gesproken over enkele politieke kwesties. Het was heel lang geleden dat veel mensen weer met Ataturk posters en vlaggen de straat op gingen.

Hoewel de AKP en vooral Erdogan op dit moment een razzia aan het houden is jegens Gulen-aanhangers is het ook een feit dat voor het eerst sinds AKP aan de macht is alle partijen op één lijn zitten. Vroeg of laat zal Erdogan weer iets doms doen om zelf beter van te worden en CHP en misschien zelfs MHP tegen zich krijgen, maar voor nu is het even goed.
pi_164306832
  zondag 7 augustus 2016 @ 20:20:28 #25
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164307141
quote:
dat mag hoor
een vrijwillige diictatuur
en niemand hoeft meer verkiezingen, daar wordt ook niet over gepraat meer
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164307152
ey jongens
adolf hitler xd deze hebben jullie nog echt niet gehoord xd
pi_164307780
Waarom zijn zoveel turken zo idolaat van erdogan?
<hr>
  zondag 7 augustus 2016 @ 20:41:05 #29
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164307982
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  zondag 7 augustus 2016 @ 20:42:07 #30
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164308023
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:36 schreef Dawnbreaker het volgende:
Waarom zijn zoveel turken zo idolaat van erdogan?
was met hitlerr ook zo en CHavez en met poetin ook
soort zelfverdediging
.

geen mens praat nog over verkiezingen , knetter gek
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164308053
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:36 schreef Dawnbreaker het volgende:
Waarom zijn zoveel turken zo idolaat van erdogan?
Omdat, zoals een bekend Turks persoon ooit zei, de helft van de Turken achterlijk is. Dat was dan ook het enige waarin die persoon gelijk heeft gekregen helaas.

Een volk dat achter leiders staat die hun religie openlijk bespot, verdient Erdogan en nog veel meer. Spijtig voor de goeden onder hen. Moge God hen behoeden.
  zondag 7 augustus 2016 @ 20:51:49 #32
445752 broodjepindakaashagelslag
Ik blaf niet maar ik bijt
pi_164308516
Its hard to win an argument against a smart person, but it's damn near impossible to win an argument against a stupid person
  zondag 7 augustus 2016 @ 20:52:58 #33
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164308610
Je mag zeggen en denken over Erdo wat je wilt, maar ergens toch kuddo's voor hem.
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 7 augustus 2016 @ 20:54:04 #34
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164308693
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:20 schreef ClapClapYourHands het volgende:
ey jongens
adolf hitler xd deze hebben jullie nog echt niet gehoord xd
Het gek vinden dat Erdolf met Hitler vergeleken wordt :') _O-
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164308695
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:52 schreef ErwinRommel het volgende:
Je mag zeggen en denken over Erdo wat je wilt, maar ergens toch kuddo's voor hem.
_O_
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 7 augustus 2016 @ 20:54:24 #36
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164308718
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:52 schreef ErwinRommel het volgende:
Je mag zeggen en denken over Erdo wat je wilt, maar ergens toch kuddo's voor hem.
Maar dit wel.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164308807
quote:
10s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:54 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Het gek vinden dat Erdolf met Hitler vergeleken wordt :') _O-
Ik vind het echt gek ja. Niet omdat het om Erdogan gaat, maar als je nu de kemalisten aan de macht had in Turkije en ze hadden een gefaalde staatsgreep overleefd, dan waren ze ook massaal allemaal achter Gulen aangegaan, no question :7
  zondag 7 augustus 2016 @ 20:55:56 #38
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164308813
quote:
14s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:54 schreef Triggershot het volgende:

[..]

_O_
Dat meen ik serieus.
De manier waarop, goed, daar verschillen de meningen over.
Prachtig ook hoe hij de EU/Brussel te kakken zet _O-
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 7 augustus 2016 @ 20:56:30 #39
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164308840
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik vind het echt gek ja. Niet omdat het om Erdogan gaat, maar als je nu de kemalisten aan de macht had in Turkije en ze hadden een gefaalde staatsgreep overleefd, dan waren ze ook massaal allemaal achter Gulen aangegaan, no question :7
Het gaat ook niet om Erdogan als persoon, maar inderdaad de volksgekte die ermee gepaard gaat. De verheerlijking van een persoon..
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164308880
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:55 schreef ErwinRommel het volgende:

[..]

Dat meen ik serieus.
De manier waarop, goed, daar verschillen de meningen over.
Prachtig ook hoe hij de EU/Brussel te kakken zet _O-
Ik kon serieus mijn lach niet inhouden bij dit



vooral ook die arme pechie :') :D :'(
  zondag 7 augustus 2016 @ 20:58:00 #41
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164308922
quote:
10s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:57 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik kon serieus mijn lach niet inhouden bij dit

[ afbeelding ]

vooral ook die arme pechie :') :D :'(
Van dat hautaine mannetje heb ik nooit een hoge pet opgehad.
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164308923
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_164308942
quote:
7s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:56 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Het gaat ook niet om Erdogan als persoon, maar inderdaad de volksgekte die ermee gepaard gaat. De verheerlijking van een persoon..
Er is gewoon echt een ding waardoor ik Erdogan echt een eindbaas vind, los van dit en dat.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 7 augustus 2016 @ 21:00:32 #44
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164309051
quote:
10s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:57 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik kon serieus mijn lach niet inhouden bij dit

[ afbeelding ]

vooral ook die arme pechie :') :D :'(
Die bootjes ook _O-
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164309087
quote:
10s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:00 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Die bootjes ook _O-
Godver die waren me niet eens opgevallen. :')
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 7 augustus 2016 @ 21:02:03 #46
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164309122
quote:
10s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:01 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Godver die waren me niet eens opgevallen. :')
Mij dus ook niet, na 3 keer kijken pas :D
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164309151
quote:
10s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:00 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Die bootjes ook _O-
Turkse mariniers die de Griekse stranden komen veroveren.
pi_164309228
quote:
14s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:02 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Mij dus ook niet, na 3 keer kijken pas :D
Ik weet dat er voor jou en vele anderen zoals jou een taalbarriere is, maar alleen vanwege dit vind ik Erdogan al echt een eindbaas, hoe het oude Turkije was voor hij aan de macht kwam en wat er sinds hem allemaal is veranderd echt op oh zoveel vlakken

  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 7 augustus 2016 @ 21:06:34 #49
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164309337
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:04 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik weet dat er voor jou en vele anderen zoals jou een taalbarriere is, maar alleen vanwege dit vind ik Erdogan al echt een eindbaas, hoe het oude Turkije was voor hij aan de macht kwam en wat er sinds hem allemaal is veranderd echt op oh zoveel vlakken

Ik zal morgen op het werk ff een collega vragen mee te kijken. Die kan het wel voor me hapklaar maken.

Het valt ook lastig te ontkennen dat Turkije grote sprongen heeft gemaakt de afgelopen 10/15 jaar en dat is zeker toe te schrijven aan Erdogan, maar ja. Dat betekent niet dat de rest maar genegeerd kan worden ofc..
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164309513
quote:
7s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:06 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ik zal morgen op het werk ff een collega vragen mee te kijken. Die kan het wel voor me hapklaar maken.

Het valt ook lastig te ontkennen dat Turkije grote sprongen heeft gemaakt de afgelopen 10/15 jaar en dat is zeker toe te schrijven aan Erdogan, maar ja. Dat betekent niet dat de rest maar genegeerd kan worden ofc..
Klopt, dat maakt het echt jammer idd dat het altijd verzand in zo een pro vs anti discussie zonder nuances 9/10x.

Je hebt eerst zo een scene waarin patienten dan hun rekeningen niet kunnen betalen en dan gegijzeld worden in het ziekenhuis door de medische staff, waardoor Erdogan alle hoogleraren, chirurgen, ziekenhuistopmannen etc allemaal bij een roept tijdens een jaarlijkse meeting en zegt van: "Waar en wanneer ik ook hoor dat er sprake is van een gijzeling, sorry, maar tegen jou zeg ik vaarwel"

_O_

[ Bericht 22% gewijzigd door #ANONIEM op 07-08-2016 21:09:30 ]
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 zondag 7 augustus 2016 @ 21:09:42 #51
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164309606
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:08 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Klopt, dat maakt het echt jammer idd dat het altijd verzand in zo een pro vs anti discussie zonder nuances 9/10x.
Ach dat is met al dit soort discussies zo, het verzandt doorgaans meestal in een welles niettes semantische kleuterbende. Je hebt aan beide kanten zulke mondige idioten dat het niet meer te doen is.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164309690
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:36 schreef Dawnbreaker het volgende:
Waarom zijn zoveel turken zo idolaat van erdogan?
Erdogan heeft een fuck you-mentaliteit tegen wereldleiders, CEO's, generaals en andere hoge piefen, maar tegen de gewone man van de straat is hij uiterst bescheiden, behulpzaam en vaderlijk. Dat is m.i. zijn geheim. Het ene moment zie je hem een bakkie doen met taxichaffeurs, het andere moment stopt hij bij een random woning en vraagt hij de bewoners of ze bezoek accepteren, en weer het andere moment pakt hij het pakje sigaretten van een bouwvakker af en probeert hij hem te overtuigen om te stoppen met roken. Omdat Erdogan zelf een volksjongen is, komt hij daarbij heel oprecht over. Veel politici zijn hoogopgeleide boekwurmen die hun touch met de samenleving zijn verloren, waardoor ze in schraal contrast staan tot Erdogan.

Erdogan heeft ook feitelijk veel betekend voor Turkije (qua economie, infrastructuur, leger, religieuze vrijheid, etc.) maar het geheim van zijn succes is zijn warme relatie met het gewone volk.
pi_164310345
quote:
Als zelfs de Duitsers Hitler aanhalen in deze context, dan is het vrij ernstig. Volgrns mij hadden we allemaal de posters op winkels gezien waarin Gulen sympathisanten de toegang wordt ontzegd. Nu meer mensen van vakantie terugkeren uit dat land, komt er steeds meer boven. Een jongetje van ongeveer 8 is een bakkerij uitgestuurd, omdat zijn vader een Gulen sympathisant zou zijn. Het Erdovolk mag weer trots zijn. Ze volgen keurig zijn bevel om deze mensen zelfs geen water te geven.

De hemel is niet makkelijk verdiend, maar de hel is niet zonder nut. Moge God deze bakker en de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt, die plek geven die zij verdienen.
pi_164310435
dat we dit soort taferelen ooit zouden zien in Turkije ^O^

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164310489
quote:
heb je ook beluisterd wat er werd gezegd?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164310618
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 19:50 schreef Kyran het volgende:
Ik ben anti-AKP en anti-Erdogan, maar de bijeenkomst van vandaag is wel iets meer dan dat jongens, kom op.

Turken zijn altijd al nationalistisch, met of zonder Erdogan. Vandaag (en de afgelopen weken ook) zitten de Turken behoorlijk op één lijn en staan samen op tegen de coup. Ze voelen zich verraden, ze voelen zich aangevallen, ze voelen zich geschaad in hun vrijheid.

Erdogan maakt hier heel slim gebruik van, speelt in op deze gevoelens van de Turken en kan ze de richting op sturen die hij zelf wil. Dat Turkije op dit moment een geheel is is goed voor Turkije. Hoe lang dit gaat duren weet niemand. Het is lang geleden dat CHP MHP en AKP redelijk op één lijn zaten. Het is lang geleden dat er openbaar werd gesproken over enkele politieke kwesties. Het was heel lang geleden dat veel mensen weer met Ataturk posters en vlaggen de straat op gingen.

Hoewel de AKP en vooral Erdogan op dit moment een razzia aan het houden is jegens Gulen-aanhangers is het ook een feit dat voor het eerst sinds AKP aan de macht is alle partijen op één lijn zitten. Vroeg of laat zal Erdogan weer iets doms doen om zelf beter van te worden en CHP en misschien zelfs MHP tegen zich krijgen, maar voor nu is het even goed.
goede samenvatting van hoe ik er ook tegenaan kijk :Y

ik hoop dat politieke partijen verder gaan dan lip service en nu spijkers met koppen slaan en degelijke resultaten boeken voor het land. insallah!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164310666
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:36 schreef Dawnbreaker het volgende:
Waarom zijn zoveel turken zo idolaat van erdogan?
omdat hij BAAS is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164310717
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:52 schreef ErwinRommel het volgende:
Je mag zeggen en denken over Erdo wat je wilt, maar ergens toch kuddo's voor hem.
^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164311003
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:55 schreef ErwinRommel het volgende:

[..]

Dat meen ik serieus.
De manier waarop, goed, daar verschillen de meningen over.
Prachtig ook hoe hij de EU/Brussel te kakken zet _O-
erdo is gewoon nog steeds een straat schoffie uit kasimpasa (niet echt een van de betere wijken in istanbul) die een straatvechter is, die schijt heeft aan alles en iedereen, koppig is, zegt wat ie vindt en tot het gaatje gaat om resultaten neer te zetten en is niet ook nog eens een briljante communicator, altijd een genot om naar te luisteren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  † In Memoriam † zondag 7 augustus 2016 @ 21:45:19 #60
230491 Zith
pls tip
pi_164311141
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:11 schreef Bilge het volgende:

[..]

Erdogan heeft een fuck you-mentaliteit tegen wereldleiders, CEO's, generaals en andere hoge piefen, maar tegen de gewone man van de straat is hij uiterst bescheiden, behulpzaam en vaderlijk. Dat is m.i. zijn geheim. Het ene moment zie je hem een bakkie doen met taxichaffeurs, het andere moment stopt hij bij een random woning en vraagt hij de bewoners of ze bezoek accepteren, en weer het andere moment pakt hij het pakje sigaretten van een bouwvakker af en probeert hij hem te overtuigen om te stoppen met roken. Omdat Erdogan zelf een volksjongen is, komt hij daarbij heel oprecht over. Veel politici zijn hoogopgeleide boekwurmen die hun touch met de samenleving zijn verloren, waardoor ze in schraal contrast staan tot Erdogan.

Erdogan heeft ook feitelijk veel betekend voor Turkije (qua economie, infrastructuur, leger, religieuze vrijheid, etc.) maar het geheim van zijn succes is zijn warme relatie met het gewone volk.
Maar het boeit hun niet dat zijn WC meer kost dan zijn officiele jaarsalaris?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_164311236
quote:
7s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:56 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Het gaat ook niet om Erdogan als persoon, maar inderdaad de volksgekte die ermee gepaard gaat. De verheerlijking van een persoon..
het is geen verheerlijking. hij is de eerste persoon in geschiedenis van de republiek die het grote midden van het Turkse electoraat heeft weten te verbinden voor nu meer dan 15 jaar en heeft laten zien dat hij bij machte is om turkse natie te leiden. hij is hoe je het ook bekijkt of je fan van hem bent of hem uitkotst een historisch figuur. mensen van het kaliber Erdogan komen niet vaak langs in de geschiedenis ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164311625
Hoe eerder hij en zijn dievenbende historie zijn, hoe beter voor Turkije en de rest van de wereld.
pi_164311721
Erdo heeft zijn functie gehad en mag van mij nu gewoon met pensioen of president van Fener worden ofzo.
pi_164311825
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:45 schreef Zith het volgende:

[..]

Maar het boeit hun niet dat zijn WC meer kost dan zijn officiele jaarsalaris?
Jij geloofde die onzin echt :') ?
  Moderator / Redactie Sport zondag 7 augustus 2016 @ 22:02:58 #65
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164311873
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:58 schreef WammesWaggel het volgende:
Erdo heeft zijn functie gehad en mag van mij nu gewoon met pensioen of president van Fener worden ofzo.
Hell no :P

We hebben al een gek daar, dat is genoeg :D

Ali Koc for president! :D
pi_164311927
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hell no :P

We hebben al een gek daar, dat is genoeg :D

Ali Koc for president! :D
Ik zeg Volkan Demirel: "Topunuzun AQ". _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-08-2016 22:04:50 ]
pi_164311999
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:58 schreef WammesWaggel het volgende:
Erdo heeft zijn functie gehad en mag van mij nu gewoon met pensioen of president van Fener worden ofzo.
"beni konusturmayin on yil daha gitmem!"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164312028
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:02 schreef Kyran het volgende:

Ali Koc for president! :D
*O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164312095
waar kan ik die hoes kopen LAN?

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 7 augustus 2016 @ 22:09:45 #70
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164312116
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hell no :P

We hebben al een gek daar, dat is genoeg :D

Ali Koc for president! :D
Mihrac Ural.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164312143
ginger turken bestaan ook LAN :D

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164312149
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:09 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Mihrac Ural.
voer voor de wormen :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164312161
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hell no :P

We hebben al een gek daar, dat is genoeg :D

Ali Koc for president! :D
Die is van Franse bloed, na deze Georgiër wil ik gewoon een eckte Turruk aan de leiding zien :P
pi_164312214
deze is mooi LAN

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 7 augustus 2016 @ 22:13:14 #75
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_164312227
quote:
99s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

voer voor de wormen :7
Net zoals Erdogan voor mijn part.

Maar goed, als de Turken deze zot willen...
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_164312295
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:13 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Net zoals Erdogan voor mijn part.

Maar goed, als de Turken deze zot willen...
iedereen op zijn tijd broer :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164312513


pi_164312567
Die zwarte ogen zijn horror, leuk!


#gothic
#emo
pi_164312767
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:22 schreef WammesWaggel het volgende:
Die zwarte ogen zijn horror, leuk!

#gothic
#emo
ik zag die ogen laatst in de spiegel lan ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164312975
quote:
99s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik zag die ogen laatst in de spiegel lan ;(
Dat is een veeg teken abilanmang! Je hebt toch niet stiekem je nagels geknipt in het donker? Dat trekt het kwaad aan ;(
  zondag 7 augustus 2016 @ 22:35:40 #81
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_164313119
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:04 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik weet dat er voor jou en vele anderen zoals jou een taalbarriere is, maar alleen vanwege dit vind ik Erdogan al echt een eindbaas, hoe het oude Turkije was voor hij aan de macht kwam en wat er sinds hem allemaal is veranderd echt op oh zoveel vlakken

Kijk daarom staan we dus achter Erdogan, hij heeft zijn volk geholpen. Dat komt de British deep state en zijn handlangers natuurlijk niet goed uit dus komen ze met hun aloude demonisering en zwartmakerij.
Die tijden zijn voorbij, mensen weten hoe de vork in de steel zit en we leven niet meer in de jaren '80 en '90 om alles wat de media cartel voorschotelt als zoete koek te nemen.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_164313378
quote:
1s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:32 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Dat is een veeg teken abilanmang! Je hebt toch niet stiekem je nagels geknipt in het donker? Dat trekt het kwaad aan ;(
zo die had ik lang niet gehoord maar dat zegt mams wel eens nog steeds :P sakiz aksam cignenmez, olulerin eti cignemis olursun, hoe ze het verzinnen _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164313604
Een adviseur van Erdogan heeft via Twitter gereageerd op Oostenrijk.

quote:
In a tweet posted on Saturday evening addressed to Austrian Chancellor Kern, Kuzu (Turkish Chief Advisor to Erdogan) stated "Piss off, infidel" and further claimed "The EU is going down anyway and NATO is nothing without Turkey".
:')
  zondag 7 augustus 2016 @ 22:49:27 #84
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_164313775
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_164313803
quote:
99s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

zo die had ik lang niet gehoord maar dat zegt mams wel eens nog steeds :P sakiz aksam cignenmez, olulerin eti cignemis olursun, hoe ze het verzinnen _O-

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Moest jij ook altijd al zittende je broek aantrekken omdat je anders later arm zou worden?
Over hoe verzin je het gesproken :D
pi_164314019
quote:
de hier benoemde praktische dingen wat erdogan heeft weten te hervormen spelen ook een enorme factor in zijn populariteit, maar zelfs in turkije beginnen mensen te vergeten hoe het was voor het erdo tijdperk, waardoor de AKP niet meer in staat is om te cashen op deze hervormingen.
vwb de jongeren generatie, die hebben die periode niet eens meegekregen. met de eerst volgende verkiezingen zullen bv mensen stemmen die nog nooit in hun leven geen AKP regering hebben gekend en voor die jongeren is de AKP simpelweg het establishment en dat is dan weer een nieuwe uitdaging om ook deze mensen te bereiken. ik begrijp ook dat de AKP bv het veel minder goed doet bij de jongeren ivm de ouderen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164314141
quote:
99s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:10 schreef Slayage het volgende:
ginger turken bestaan ook LAN :D

[ afbeelding ]
Ik weet nog dat ik vorig jaar een roodharige Turkse vrouw zag in Ankara :9~
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_164314219
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:45 schreef Nintex het volgende:
Een adviseur van Erdogan heeft via Twitter gereageerd op Oostenrijk.

[..]

:')
Hij heeft dit echt getweet. :')
BurhanKuzu twitterde op zaterdag 06-08-2016 om 14:44:54 Avusturya Başbakan'ı "Türkiye'yi NATO'dan ve AB'den çıkaralım"demiş.HS Gavur.AB zaten batıyor;Nato da Türkiyesiz bir hiç. reageer retweet
De Christelijke en Joodse gemeenschappen zijn hartstikke loyaal aan Turkije en waren vandaag ook aanwezig bij de betoging in Istanbul:


Bovendien bieden Joden en Christenen een frisse alternatieve blik op zaken, in een grotendeels Islamitische natie. We zouden ze moeten koesteren. Ik hoop dat Erdogan zijn adviseur op de vingers tikt, zoals hij van de week een andere adviseur dwong om excuses aan te bieden voor een andere foute opmerking.

Buiten dat 'infidel' sluit ik mij wel aan bij de tweet. Dreigen met het stopzetten van de toetredingsonderhandeling tot de EU terwijl de EU uit elkaar valt is werkelijk lachwekkend.
pi_164314224
quote:
10s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:50 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Moest jij ook altijd al zittende je broek aantrekken omdat je anders later arm zou worden?
Over hoe verzin je het gesproken :D
nu je het zegt. die komt me wel bekend voor iig :P

elinin islagini silkme elinle domuza degmis olursun ofzoiets :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164314459
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:58 schreef Bilge het volgende:

[..]

Hij heeft dit echt getweet. :')
BurhanKuzu twitterde op zaterdag 06-08-2016 om 14:44:54 Avusturya Başbakan'ı "Türkiye'yi NATO'dan ve AB'den çıkaralım"demiş.HS Gavur.AB zaten batıyor;Nato da Türkiyesiz bir hiç. reageer retweet
Buiten dat 'infidel' sluit ik mij wel aan bij de tweet. Dreigen met het stopzetten van de toetredingsonderhandeling tot de EU terwijl de EU uit elkaar valt is werkelijk lachwekkend
die tweet is wel genant voor een millet vekili overigens, dat gavur is slap

maar ik zou het wel baas hebben gevonden als hij ook nog AMK had gebruikt in zijn tweet :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164314624
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:58 schreef Bilge het volgende:

[..]

Hij heeft dit echt getweet. :')
BurhanKuzu twitterde op zaterdag 06-08-2016 om 14:44:54 Avusturya Başbakan'ı "Türkiye'yi NATO'dan ve AB'den çıkaralım"demiş.HS Gavur.AB zaten batıyor;Nato da Türkiyesiz bir hiç. reageer retweet
De Christelijke en Joodse gemeenschappen zijn hartstikke loyaal aan Turkije en waren vandaag ook aanwezig bij de betoging in Istanbul:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Bovendien bieden Joden en Christenen een frisse alternatieve blik op zaken, in een grotendeels Islamitische natie. We zouden ze moeten koesteren. Ik hoop dat Erdogan zijn adviseur op de vingers tikt, zoals hij van de week een andere adviseur dwong om excuses aan te bieden voor een andere foute opmerking.

Buiten dat 'infidel' sluit ik mij wel aan bij de tweet. Dreigen met het stopzetten van de toetredingsonderhandeling tot de EU terwijl de EU uit elkaar valt is werkelijk lachwekkend.


_O-
pi_164315534
quote:
ouch... niet grappig lan...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164315999
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 22:22 schreef WammesWaggel het volgende:
Die zwarte ogen zijn horror, leuk!

#gothic
#emo
:{w X-files natuurlijk
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_164316101
Check de reacties onder dit (propaganda)bericht:
thevocaleurope twitterde op zondag 07-08-2016 om 22:23:54 LATEST: Rumors argue head of #Turkey's #jewish community threatened by gov't officials to attend to Istanbul rally. https://t.co/kJOi6uwiwk reageer retweet
Vooraanstaande Joodse Turken zoals Karel Valansi en Ishak Ibrahimzadeh haasten zich om deze overduidelijke propaganda ('rumors') de kop in te drukken. Een Turkse moslim daarentegen koopt juist een Britse parlementariër voor 115.994 pond om, zodat hij een negatief rapport over Turkije kan schrijven.

Loyaliteit zou het enige relevante criterium moeten zijn om burgers te toetsen. Door haar woordgebruik zorgt de dominante cultuur in Turkije er zelf voor dat haar loyale minderheden hun binding voor Turkije op de lange duur zullen verliezen. Echt zonde en dom.
pi_164316357
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 23:37 schreef Bilge het volgende:
Check de reacties onder dit (propaganda)bericht:
thevocaleurope twitterde op zondag 07-08-2016 om 22:23:54 LATEST: Rumors argue head of #Turkey's #jewish community threatened by gov't officials to attend to Istanbul rally. https://t.co/kJOi6uwiwk reageer retweet
Vooraanstaande Joodse Turken zoals Karel Valansi en Ishak Ibrahimzadeh haasten zich om deze overduidelijke propaganda ('rumors') de kop in te drukken. Een Turkse moslim daarentegen koopt juist een Britse parlementariër voor 115.994 pond om, zodat hij een negatief rapport over Turkije kan schrijven.

Loyaliteit zou het enige relevante criterium moeten zijn om burgers te toetsen. Door haar woordgebruik zorgt de dominante cultuur in Turkije er zelf voor dat haar loyale minderheden hun binding voor Turkije op de lange duur zullen verliezen. Echt zonde en dom.
ze hebben de tweet verwijderd

Vocal Europe @thevocaleurope
APOLOGY: The rumours on Jewish leader threatens came from a Turkish jurno and as they are not fully confirmed, we retract & appologize".
14m ago
Reply
Retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164316483
quote:
99s.gif Op zondag 7 augustus 2016 23:45 schreef Slayage het volgende:

[..]

ze hebben de tweet verwijderd

Vocal Europe @thevocaleurope
APOLOGY: The rumours on Jewish leader threatens came from a Turkish jurno and as they are not fully confirmed, we retract & appologize".
14m ago
Reply
Retweet
Vast een Gulen-journalist. :N
pi_164316525
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 23:49 schreef Bilge het volgende:

[..]

Vast weer een Gulen-journo. :N
die Gulen journos zijn goed bezig voor hun zaak moet ik zeggen. echte zealots.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164316625
quote:
99s.gif Op zondag 7 augustus 2016 23:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

ouch... niet grappig lan...
Vraag me af wat de speechschrijvers aan dachten _O-

Die gasten zaten ook nog eens ergens vooraan :')
pi_164316710
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 23:53 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Vraag me af wat de speechschrijvers aan dachten _O-

Die gasten zaten ook nog eens ergens vooraan :')
ik las ergens anders: "papazlarin davet edildigini unutmus bizimkiler"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 7 augustus 2016 @ 23:57:47 #100
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164316816
quote:
99s.gif Op zondag 7 augustus 2016 23:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik las ergens anders: "papazlarin davet edildigini unutmus bizimkiler"
Van Bahceli had ik het nog wel verwacht, dat van Erdogan kan je misschien nog omheen lullen maar Yildirim komt gewoon met hacli ordusu _O-
pi_164316868
quote:
99s.gif Op zondag 7 augustus 2016 23:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

die Gulen journos zijn goed bezig voor hun zaak moet ik zeggen. echte zealots.
Kameleonnen. Had je het interview tussen Jan Roos en Mehmet Cerit gezien? Ik hield het niet langer dan 5 minuten vol. Die Gülenisten zijn zo ongelooflijk sluw en Nederlandse journalisten zo ongelooflijk dom en simpel. Het is alsof een kat met een muis speelt.
pi_164316890
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 23:57 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Van Bahceli had ik het nog wel verwacht, dat van Erdogan kan je misschien nog omheen lullen maar Yildirim komt gewoon met hacli ordusu _O-
en wij zitten hier ons druk te maken over "islamofobie" :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164317101
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 23:59 schreef Bilge het volgende:

[..]

Kameleonnen. Had je het interview tussen Jan Roos en Mehmet Cerit gezien? Ik hield het niet langer dan 5 minuten vol. Die Gülenisten zijn zo ongelooflijk sluw en Nederlandse journalisten zo ongelooflijk dom en simpel. Het is alsof een kat met een muis speelt.
ik kijk die shit niet. ik geneer me gewoon te veel voor hoe dom nederlanderrs kunnen zijn. maar dat is het probleem ook, omdat nederlanders geen enkele kennis hebben over de gulenisten kan je ze alles wijs maken. zeer zeker als je je profileert als zijnde anti erdo want dan ben je automatisch een van hen :')

vandaag zegt mijn broertje dat zijn leidinggevende aan hem vroeg wat hij van erdogan vindt, de vader van de leidinggevende van mijn broertje wilde dat graag weten namelijk (mijn broertje werkt voor een familie bedrijf je weetz). wij zijn ailecek AKPli, heyle sulale bijna eigenlijk :P waarop mijn broertje slim zegt, laat meneer zus en zo een keer langs komen voor een bakkie dan kunnen we er uitgebreid over hebben :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164317137
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:04 schreef Triggershot het volgende:
Ik weet dat er voor jou en vele anderen zoals jou een taalbarriere is, maar alleen vanwege dit vind ik Erdogan al echt een eindbaas, hoe het oude Turkije was voor hij aan de macht kwam en wat er sinds hem allemaal is veranderd echt op oh zoveel vlakken
Tja, in Duitsland ging het na 1933 ook stukken beter met de economie, ook de technologie ging toen met sprongen vooruit.
pi_164317245
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:07 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Tja, in Duitsland ging het na 1933 ook stukken beter met de economie, ook de technologie ging toen met sprongen vooruit.
nederlanders en hun tweede wereld oorlog traumas ook :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164317267
Gezellig.
pi_164317284
Als de Turken ook zo`n trauma hadden was dit vermoedelijk niet gebeurt.....
pi_164317295
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:07 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Tja, in Duitsland ging het na 1933 ook stukken beter met de economie, ook de technologie ging toen met sprongen vooruit.
Een Hitler/Nazi vergelijking weer, serieus?
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

nederlanders en hun tweede wereld oorlog traumas ook :')
Begint meer een obsessie te worden.
pi_164317312
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:10 schreef bluemoon23 het volgende:
Als de Turken ook zo`n trauma hadden was dit vermoedelijk niet gebeurt.....
de turken hebben een eerste wereld oorlog trauma dat nog dieper gaat :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164317412
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

de turken hebben een eerste wereld oorlog trauma dat nog dieper gaat :P
:D
pi_164317418
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:10 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Een Hitler/Nazi vergelijking weer, serieus?

[..]

Begint meer een obsessie te worden.
we denken allemaal vanuit bepaalde referentiekaders. ik snap dat wel, maar elke keer weer de focking tweede wereld oorlog erbij halen door bijna elke user hier minimaal een aantal keer is gewoon genant
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164317434
De Grieks orthodoxe patriarch in Turkije prijst Erdogan om zijn stappen de Kerk in here te herstellen, een revolutionaire step richting de emancipatie en acceptatie van de christelijke minderheden sinds een eeuw en zijn kritiek is eigenlijk dat er nog meer moet gebeuren en sommigen velen hier komen niet verder dan, ja maar Duitsland 1933, Jezus. :')

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2016 00:15:16 ]
pi_164317497
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:13 schreef xaban06 het volgende:

[..]

:D
ik denk dat de meeste turken dat niet eens beseffen :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164317504
In WO2 waren de Turken ware helden, ze verklaarden zowaar de oorlog aan Duitsland.
Maar dat was wel op 23 Februari 1945 toen de Duitsers al op apegapen lagen..... _O-
pi_164317522
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:14 schreef Triggershot het volgende:
De Grieks orthodoxe patriarch in Turkije prijst Erdogan om zijn stappen de Kerk in here te herstellen, een revolutionaire step richting de emancipatie en acceptatie van de christelijke minderheden sinds een eeuw en zijn kritiek is eigenlijk dat er nog meer moet gebeuren en sommigen velen hier komen niet verder dan, ja maar Duitsland 1933, Jezus. :')
dit keer wel graag doorpakken en niet traineren en traineren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164317532
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:16 schreef bluemoon23 het volgende:
In WO2 waren de Turken ware helden, ze verklaarden zowaar de oorlog aan Duitsland.
Maar dat was wel op 23 Februari 1945 toen de Duitsers al op apegapen lagen..... _O-
En het koningshuis ging binnen 10 dagen vluchten, was is je punt?
pi_164317567
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:16 schreef bluemoon23 het volgende:
In WO2 waren de Turken ware helden, ze verklaarden zowaar de oorlog aan Duitsland.
Maar dat was wel op 23 Februari 1945 toen de Duitsers al op apegapen lagen..... _O-
ze hebben er toen bewust voor gekozen om neutraal te blijven omdat ze eindelijk na de eerste wereldoorlog eindelijk vrede hadden voor het eerst in decennia
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164317581
quote:
7s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:17 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En het koningshuis ging binnen 10 dagen vluchten, was is je punt?
hij heeft geen punt daarom zit ie dom te lullen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164317623
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:19 schreef Slayage het volgende:

[..]

hij heeft geen punt daarom zit ie dom te lullen
Ik geef hem de voordeel van de twijfel.
pi_164317640
quote:
9s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:21 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik geef hem de voordeel van de twijfel.
optimist...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164317662
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

optimist...
Ach in 1933 was men in Duitsland ook een pessimist.
pi_164317728
quote:
9s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:22 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ach in 1933 was men in Duitsland ook een pessimist.
juist niet toch?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164317748
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

juist niet toch?
Hangt er vanaf aan wie je het zou vragen toen.
pi_164317761
quote:
7s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:17 schreef Triggershot het volgende:
En het koningshuis ging binnen 10 dagen vluchten, was is je punt?
Blijf dan helemaal neutraal, maar ga niet in de nadagen van de oorlog ineens de oorlog verklaren aan de Asmogendheden.
Dat was om in een goed blaadje te komen bij de geallieerden.
pi_164317816
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:25 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Blijf dan helemaal neutraal, maar ga niet in de nadagen van de oorlog ineens de oorlog verklaren aan de Asmogendheden.
Dat was om in een goed blaadje te komen bij de geallieerden.
Ze hadden geen keus, Turkije wilde maar al te graag bij de Verenigde Naties en alleen landen die Duitsland de oorlog hadden verklaard mochten mee doen aan de Verenigde Naties van o.a. Winston Churchill, het was niet alsof Turkije haar leger mobiliseerde om Duitsland de genadeslag toe te slaan.
pi_164317820
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:25 schreef bluemoon23 het volgende:

Dat was om in een goed blaadje te komen bij de geallieerden.
en een paar jaar later zaten de turken in de navo tja...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 00:30:09 #127
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_164317885
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:16 schreef bluemoon23 het volgende:
In WO2 waren de Turken ware helden, ze verklaarden zowaar de oorlog aan Duitsland.
Maar dat was wel op 23 Februari 1945 toen de Duitsers al op apegapen lagen..... _O-
Ach ja , alles beter dan je eigen land in 2 dagen onder de voet laten lopen door de vijand.

2 dagen lol _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_164317898
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:30 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ach ja , alles beter dan je eigen land in 2 dagen onder de voet laten lopen door de vijand.

2 dagen lol _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
5 toch? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 00:31:27 #129
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_164317916
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

5 toch? :P
ANP propaganda.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_164318205
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:27 schreef Slayage het volgende:
en een paar jaar later zaten de turken in de navo tja...
Dat was niet omdat ze de Turken zo aardig vonden maar omdat Turkije de toegang tot de Zwarte Zee controleert, en omdat een luchtmachtbasis vlakbij de USSR wel zo makkelijk was.
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:27 schreef Triggershot het volgende:
Ze hadden geen keus, Turkije wilde maar al te graag bij de Verenigde Naties en alleen landen die Duitsland de oorlog hadden verklaard mochten mee doen aan de Verenigde Naties van o.a. Winston Churchill, het was niet alsof Turkije haar leger mobiliseerde om Duitsland de genadeslag toe te slaan.
Of opportunistisch, Zweden bleef tot aan het eind neutraal, maar kwam in 1946 toch bij de VN
Zwitserland werd pas een volledig lid in 2002....
pi_164318240
Gaat leuk worden aan de grenzen van Europa, nu de banden tussen Rusland en Turkije aangehaald worden. Poetin en Erdogan onder 1 hoedje tegen Europa.
pi_164318312
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:44 schreef Odaiba het volgende:
Gaat leuk worden aan de grenzen van Europa, nu de banden tussen Rusland en Turkije aangehaald worden. Poetin en Erdogan onder 1 hoedje tegen Europa.
daarom moet de europeanen zich rationeel gedragen en zich niet emotioneel populistisch uiten, dat geldt ook voor de turken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 00:50:37 #133
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_164318367
:+

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  maandag 8 augustus 2016 @ 00:50:58 #134
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_164318378
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:30 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ach ja , alles beter dan je eigen land in 2 dagen onder de voet laten lopen door de vijand.

2 dagen lol _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
Daar ging het originele Duitse plan van uit, 2 dagen ;)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Fall_Gelb
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_164318401
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:50 schreef ErwinRommel het volgende:

[..]

Daar ging het originele Duitse plan van uit, 2 dagen ;)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Fall_Gelb
dat krijg je van de bezuinigingen op defensie ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164318580
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:42 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Dat was niet omdat ze de Turken zo aardig vonden maar omdat Turkije de toegang tot de Zwarte Zee controleert, en omdat een luchtmachtbasis vlakbij de USSR wel zo makkelijk was.

[..]

Of opportunistisch, Zweden bleef tot aan het eind neutraal, maar kwam in 1946 toch bij de VN
Zwitserland werd pas een volledig lid in 2002....
Altruistisch was het niet nee, natuurlijk speelde er belangen en was het compleet afhankelijk van de overwinnaars. Zonder westerse bescherming waren ze opgegeten door de Russische beer.
  maandag 8 augustus 2016 @ 01:46:41 #137
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164319507
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:44 schreef Odaiba het volgende:
Gaat leuk worden aan de grenzen van Europa, nu de banden tussen Rusland en Turkije aangehaald worden. Poetin en Erdogan onder 1 hoedje tegen Europa.
Poetin en Erdogan en Assad tegen Europa

helpen ze elkaar hun eigen bevolking te bombarderen als ze in opstand komen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
  Moderator / Redactie Sport maandag 8 augustus 2016 @ 09:15:34 #138
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164322865
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:44 schreef Odaiba het volgende:
Gaat leuk worden aan de grenzen van Europa, nu de banden tussen Rusland en Turkije aangehaald worden. Poetin en Erdogan onder 1 hoedje tegen Europa.
Totdat Poetin Erdogan naait en Erdogan weer huilie huilie gaat doen dat hij is voorgelogen, net als bij Gulen, de EU en de PKK.

Daarna maakt hij weer vrienden met iemand anders, om weer huilie huilie te gaan doen als het hem niet uitkomt etc. etc.
  Redactie Frontpage maandag 8 augustus 2016 @ 09:46:01 #139
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_164323210
Gülen-verdachten op Turkse ambassade Den Haag ontslagen

Op de Turkse ambassade in Den Haag zijn afgelopen weken vijf medewerkers ontslagen omdat ze banden zouden hebben met de Hizmet-beweging van de geestelijke Fethullah Gülen. Dat zegt het tijdelijk hoofd van de ambassade, Kurtulus Aykan, in een interview in het AD. "Ik wil geen namen noemen, maar het is niet de kok of de bediende."

Aykan was naar eigen zeggen ook verrast toen de vijf door Ankara werden teruggehaald. "Het zijn mensen met wie ik nauw heb samengewerkt. Zeer bekwame mensen. Maar dat is het talent van de Gülen-beweging. Ze infiltreren geruisloos."
'Lange arm van FETÖ'

De Gülen-beweging, die door Ankara verantwoordelijk wordt gehouden voor de staatsgreep van 15 juli, is volgens Aykan sterk vertegenwoordigd in Nederland. "Ik hoor in Nederland vaak de term 'de lange arm van Ankara' voorbijkomen. Ik spreek liever van de lange arm van FETÖ", aldus de topdiplomaat, verwijzend naar de volgens de Turkse autoriteiten "terreurorganisatie" van Fethullah Gülen.

Net als de Turkse ambassadeur Sadik Arslan vindt Aykan dat er vanuit Nederland onvoldoende steun is voor Turkije na de mislukte staatsgreep. "We zijn een NAVO-bondgenoot. Nederland heeft enkele zorgvuldig afgewogen statements gegeven, maar we voelen ons niet gesteund. Er is een gebrek aan begrip. Ik hoop dat Nederland tot inkeer komt, wanneer het alle bewijzen op waarde kan schatten."

Voor de incidenten bij instellingen van Gülen in Nederland, zoals brandstichting, heeft Aykan een verklaring. De incidenten zijn volgens hem in twee categorieën in te delen: "Een deel van de incidenten is in werkelijkheid niet gebeurd. Een ander deel is gepland door dezelfde beweging die de coup in Turkije wilde plegen, in een poging de slachtofferrol op te eisen."

Aykan voegt er in het gesprek met de krant aan toe dat hij geweld afwijst. "Als we blij zijn, schreeuwen we dat uit. Dat doen we ook als we boos zijn. Maar geweld gebruiken we niet, het recht moet zijn loop hebben. Turkse mensen zijn geen hooligans. Ze zijn vreedzaam." Volgens Aykan kunnen zijn voormalige collega's op de ambassade in Turkije een eerlijk proces verwachten.

http://nos.nl/artikel/212(...)-haag-ontslagen.html
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
pi_164323342
Een eerlijk proces in Turkije...wat een achterlijke schoothond.
pi_164323471
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:30 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ach ja , alles beter dan je eigen land in 2 dagen onder de voet laten lopen door de vijand.

2 dagen lol _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O- _O-
Geschiedkunde, militaire historie en ontwikkeling niet begrijpen : (

Jullie prestaties tijdens de Eerste Wereld- en Balkanoorlogen zijn nog altijd bewonderenswaardig wel :^)
In order to understand, I destroyed myself
- Fernando Pessoa
pi_164323669
Kunnen al die Turken die Erdo en het huidige Turkije vereren en Nederland verachten, een enkeltje richting Erdoganistan boeken?

Win win voor iedereen. Jullie in jullie paradijs, want alles is daar toch beter? Dan blijven wij wel over in dit 'rot' land.

Je moet maar lef hebben om deze landen militair te vergelijken...Turkije is 19x zo groot, gek he? Vergelijk de landen eens economisch? Kijken hoe dit kleine landje er dan uitkomt? Stelletje achterlijken die de hand bijten die hun voedt.
pi_164323711
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 20:42 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Omdat, zoals een bekend Turks persoon ooit zei, de helft van de Turken achterlijk is. Dat was dan ook het enige waarin die persoon gelijk heeft gekregen helaas.
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 10:10 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Kunnen al die Turken die Erdo en het huidige Turkije vereren en Nederland verachten, een enkeltje richting Erdoganistan boeken?

Win win voor iedereen. Jullie in jullie paradijs, want alles is daar toch beter? Dan blijven wij wel over in dit 'rot' land.

Je moet maar lef hebben om deze landen militair te vergelijken...Turkije is 19x zo groot, gek he? Vergelijk de landen eens economisch? Kijken hoe dit kleine landje er dan uitkomt? Stelletje achterlijken die de hand bijten die hun voedt.
_O-.

Wat ben jij zo schattig tegenwoordig. :D.
pi_164323923
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 00:25 schreef bluemoon23 het volgende:

[..]

Blijf dan helemaal neutraal, maar ga niet in de nadagen van de oorlog ineens de oorlog verklaren aan de Asmogendheden.
Dat was om in een goed blaadje te komen bij de geallieerden.
Tijdens de Tweede Wereldoorlog bleef Turkije lange tijd neutraal omdat eerdere oorlogen (bijvoorbeeld Balkanoorlogen en een jaar later de Eerste Wereldoorlog) het veel ellende en leed hadden bezorgd. Achter de schermen verschaften de Turken echter inlichtingen aan Duitsland in ruil voor Duitse steun aan het panturkisme, wat neerkwam op de Duitse belofte voor onafhankelijkheid van Turkse republieken in Rusland na de overwinning op dit land. In de Balkan en de Kaukasus dienden ook enkele tienduizenden Turkse en Azerbeidzjaanse soldaten in lokale SS-afdelingen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Turkije#Geschiedenis

Ik kan dat niet neutraal noemen als je achter de schermen informatie deelt.
  maandag 8 augustus 2016 @ 10:32:29 #145
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_164324005
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 09:53 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Een eerlijk proces in Turkije...wat een achterlijke schoothond.
Eerlijk uitgekozen door erdo, die overgebleven rechters.
  maandag 8 augustus 2016 @ 10:34:38 #146
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_164324037
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 10:10 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Kunnen al die Turken die Erdo en het huidige Turkije vereren en Nederland verachten, een enkeltje richting Erdoganistan boeken?

Win win voor iedereen. Jullie in jullie paradijs, want alles is daar toch beter? Dan blijven wij wel over in dit 'rot' land.

Je moet maar lef hebben om deze landen militair te vergelijken...Turkije is 19x zo groot, gek he? Vergelijk de landen eens economisch? Kijken hoe dit kleine landje er dan uitkomt? Stelletje achterlijken die de hand bijten die hun voedt.
Ik belde dit weekend nog met een collega-docent. Zij is van Turkse afkomst. Nog heel lang gepraat vooral over waar dan toch die extreme verbintenis met Turkije vandaan komt bij met name Nederturken die hier geboren zijn en dus alleen via de ouders een band(je) hebben met Turkije.

Schijnt toch in de opvoeding te zitten vooral. Turkije wordt gezien boven Nederland dan nog. Best bizar verhaal.

Het is wel wat jij zegt; als het zo'n mooier land is, wat let je dan? Zeker onder het emiraat dat nu heerst.

Gelukkig zijn niet alle Turken zo voorzien van een gekleurde bril..
pi_164324271
quote:
6s.gif Op maandag 8 augustus 2016 10:32 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Eerlijk uitgekozen door erdo, die overgebleven rechters.
Juist met de vervangende rechters krijg je een eerlijk proces.
  maandag 8 augustus 2016 @ 10:50:02 #148
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_164324296
quote:
10s.gif Op maandag 8 augustus 2016 10:48 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Juist met de vervangende rechters krijg je een eerlijk proces.
Jij hebt ze zelf gescreend? :)
pi_164324491
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 10:50 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Jij hebt ze zelf gescreend? :)
Dan zouden ze allemaal sowieso pro-Erdogan zijn. :7
Nee, seriously, wat echt gigantisch onderbelicht is in de Westers media is bijvoorbeeld de twee rechtzaken tegen Ilker Basbug, de seculiere generaal van het leger.

In het Westen kwam het in het nieuws alsof er een conflict was tussen Erdogan en de stafchef van het leger, dat de rechtzaak eigenlijk een manier was voor Erdogan om zijn rivalen op te ruimen:

quote:
Hij leidde het op een na grootste leger van de NAVO van 2008 tot 2010 en kwam in die periode geregeld in aanvaring met de AKP-regering van premier Recep Tayyip Erdogan.

Basbug (70) werd op 6 januari vorig jaar gearresteerd als verdachte in een coupcomplot tegen de regering, dat onderdeel is van de inmiddels al jaren slepende Ergenekon-zaak, waarin tal van (ex-)militairen zijn gearresteerd.
http://www.telegraaf.nl/b(...)kse_legerchef__.html

Terwijl het de Zamankrant (van Gulen) in Turkije was die karaktermoord deed als het ging om Ilker Basbug, was het juist Erdogan die voor hem opkwam en zei dat het een en ander niet kan kloppen:

quote:
Prime Minister Recep Tayyip Erdoğan, on a TV program on 5 August 2012, said Başbuğ should be tried without imprisonment, and that he has never believed the charges directed against Başbuğ: "I have never found the charges directed against İlker Pasha correct. I think claims that he is a member of a terrorist organization are very ugly.
Nadat een vermeende met Gulen gelinkt rechter en OvJ wordt vervangen en Erdogan oproept tot een tweede rechtzaak wordt Basbug ineens vrijgesproken van alle aanklachten, waar hij voorheen was veroordeeld tot levenslang vanwege voorbereidingen voor een staatsgreep.

Zowel Erdogan de Islamist als Basbug de voormalige seculiere legerleider houden beiden de Gulenbeweging verantwoordelijk voor het complot tegen hem.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2016 11:03:19 ]
pi_164324544
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 23:59 schreef Bilge het volgende:

[..]

Kameleonnen. Had je het interview tussen Jan Roos en Mehmet Cerit gezien? Ik hield het niet langer dan 5 minuten vol. Die Gülenisten zijn zo ongelooflijk sluw en Nederlandse journalisten zo ongelooflijk dom en simpel. Het is alsof een kat met een muis speelt.
Haha jij bent pas naïef als je denkt dat Jan Roos naïef of simpel is. Die weet prima wat hij doet.
  maandag 8 augustus 2016 @ 11:11:21 #151
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_164324671
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 11:01 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dan zouden ze allemaal sowieso pro-Erdogan zijn. :7
Nee, seriously, wat echt gigantisch onderbelicht is in de Westers media is bijvoorbeeld de twee rechtzaken tegen Ilker Basbug, de seculiere generaal van het leger.

In het Westen kwam het in het nieuws alsof er een conflict was tussen Erdogan en de stafchef van het leger, dat de rechtzaak eigenlijk een manier was voor Erdogan om zijn rivalen op te ruimen:

[..]

http://www.telegraaf.nl/b(...)kse_legerchef__.html

Terwijl het de Zamankrant (van Gulen) in Turkije was die karaktermoord deed als het ging om Ilker Basbug, was het juist Erdogan die voor hem opkwam en zei dat het een en ander niet kan kloppen:

[..]

Nadat een vermeende met Gulen gelinkt rechter en OvJ wordt vervangen en Erdogan oproept tot een tweede rechtzaak wordt Basbug ineens vrijgesproken van alle aanklachten, waar hij voorheen was veroordeeld tot levenslang vanwege voorbereidingen voor een staatsgreep.

Zowel Erdogan de Islamist als Basbug de voormalige seculiere legerleider houden beiden de Gulenbeweging verantwoordelijk voor het complot tegen hem.
Gekleurde media is geen geheim, al haal ik dat niet zo extreem uit de aangehaalde bronnen nog.

Waar ik dan wel mee zit is dat ze nog steeds alleen maar roepen dat het van gulen afkomt maar bewijs blijft maar achterwege.

Wie weet in de nabije toekomst?
pi_164324828
Europa (generaliserend) moet vooral doorgaan om erdogan nog verder in de armen van putin te duwen door hun huidige houding vast te houden. het is kenmerken dat turkije na de coup als eerst met russische (putin) en amerikaanse (kerry) hoogwaardigheidsbekleders gaat meeten. en niet met europese. (misschien heb ik iets gemist though)

[ Bericht 24% gewijzigd door Frutsel op 08-08-2016 11:49:16 (GEEN TROUW als bron aub) ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164324881
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 11:11 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Gekleurde media is geen geheim, al haal ik dat niet zo extreem uit de aangehaalde bronnen nog.
Nou ja, als jij pleit voor A, maar je wordt weggezet als B dan is dat natuurlijk wel de realiteit compleet verdraaien.

quote:
Waar ik dan wel mee zit is dat ze nog steeds alleen maar roepen dat het van gulen afkomt maar bewijs blijft maar achterwege.

Wie weet in de nabije toekomst?
Ik heb zelf ook geen concrete bewijzen gezien buiten wat dubieuze uitspraken van mr Gulen himself buiten wat videos die waren bedoeld voor prive kringen, waar hij het wel heeft over het infiltreren van de overheid en de macht te grijpen wanneer je er pas echt klaar voor bent en dat er op z'n minst wat vreemde dingen gebeuren, politici die worden gechanteerd met sekstapes, van de oppositie tot aan Erdogan's partij toe, men schijnt over en van iedereen wel een tape te bezitten, staatsgeheimen die lekken en op de een of andere manier bij Zaman Media eindigen, officieren van justitie die het in hun hoofd halen om de Erdo-loyalist, hoofd van de Turkse inlichtingendienst, Hakan Fidan te arresteren, terwijl hij in feite onschendbaar is voor vervolging en ondervraging, etc etc.

Het aparte aan dit alles is, ongeacht wat voor ideologische achtergrond je ook mag hebben, of je nu een Islamist zoals Erdogan bent, een seculier zoals de CHP / HDP of nationalistisch zoals de MHP, inclusief prominente Kemalistische leden van het legertop wijzen allemaal naar Gulen.
pi_164324934
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 11:19 schreef Slayage het volgende:
europa (generaliserend) moet vooral doorgaan om erdogan nog verder in de armen van putin te duwen door hun huidige houding vast te houden. het is kenmerken dat turkije na de coup als eerst met russische (putin) en amerikaanse (kerry) hoogwaardigheidsbekleders gaat meeten. en niet met europese. (misschien heb ik iets gemist though)

De ontmoeting met Poetin stond al gepland, al ruim voor de staatsgreep op 7 juli:

http://www.sabah.com.tr/w(...)gorusme-agustos-gibi

[ Bericht 22% gewijzigd door Frutsel op 08-08-2016 11:49:38 ]
pi_164324985
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 11:23 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De ontmoeting met Poetin stond al gepland, al ruim voor de staatsgreep op 7 juli:

http://www.sabah.com.tr/w(...)gorusme-agustos-gibi
i know

ik hoop dat ze deze collectieve positieve houding kunnen vasthouden.

quote:
CHP leader: This is a new Turkey after plot


[quote]
L to R: MHP leader Bahçeli, Parliament Speaker Kahraman, CHP leader K?l?çdaorglu, PM Y?ld?r?m and President Erdogan share a moment before the historic democracy meeting in Istanbul on Aug 7.
The leader of Turkey's main opposition Republican People's Party (CHP), Kemal K?l?çdaroglu, said while addressing the democracy rally in Istanbul on Aug. 7 that defeating the July 15 coup attempt marked a new beginning for the country.

"There is a new Turkey now," he said, noting that July 15 has opened a door of consensus for Turkey and all political party leaders should learn lessons from the coup attempt.


"That includes me," he added.

K?l?çdaorglu also read out a 12 article list similar to the one he read out at the democracy rally in Istanbul on July 24, including emphasis on the republic and democracy, equality against law, importance of parliamentary system, independence of law and independent media.
"

If there wasn't a republic, Erdogan wouldn't be the president. Y?ld?r?m wouldn't be the prime minister. Kahraman wouldn't be parliamentary speaker. I wouldn't be the leader of CHP," he also said.

K?l?çdaroglu also mentioned secularism in his speech, saying that the failed takeover showed the importance of it.

"We need to contribute to the strengthening of democracy," he said, as he added that an educational system based on questioning should be brought to life.

"Politics should be left out of mosques, barracks, courthouses," he said.

K?l?çdaroglu stressed the importance of assigning people to jobs regarding their qualification.


August/07/2016[/quote]

[ Bericht 59% gewijzigd door Slayage op 08-08-2016 11:47:51 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164325230
de metro halte waar gisteren de demonstratie was



quote:
Yenikapı Metro dotted with photos of democracy martyrs

The walls of the Yenikapı Metro Station were dotted with the photographs of those who died during the July 15 coup attempt, ahead of a grand democracy rally on Sunday.

Two-hundred and forty-seven people died across the country, victims of military officers linked to the Gülenist Terror Organization (FETÖ).

The government has already issued a directive announcing that the families of those who died will be receiving the benefits of martyrs. Many thousands who were injured during the coup attempt will also receive benefits. Millions who attended Sunday's rally were able to see the photos of the martyrs, with many finding it hard to hold back tears.

The July 15 coup attempt was foiled when tens of thousands of people took to the streets to defend Turkey's democratically elected government. The events left at least 239 martyrs, and nearly 2,200 injuries.

The Turkish government has said the coup was organized by followers of U.S.-based Fetullah Gülen and the Gülenist Terrorist Organization (FETÖ).

Gülenists have long been suspected of trying to fully control the Turkish state by infiltrating key institutions, particularly the military, police, and judiciary, in a long-running campaign dating back to the 1980s.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 11:47:59 #157
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_164325456
http://www.telegraaf.nl/p(...)_Turkije-coup__.html

Erdogan wil gewoon geen Meneer Kaktus show op TV in Turkije.

Kan een van de aanwezigen vertalen wat er nou precies staat?
pi_164325531
quote:
10s.gif Op maandag 8 augustus 2016 11:47 schreef ChrisCarter het volgende:
http://www.telegraaf.nl/p(...)_Turkije-coup__.html

Erdogan wil gewoon geen Meneer Kaktus show op TV in Turkije.

Kan een van de aanwezigen vertalen wat er nou precies staat?
iemand gebruikt zijn profiel plaatje als zijnde een rothschild ofzo. vaag knip en plakwerk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 11:52:00 #159
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_164325553
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 11:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

is dat peter ja rens op de foto dan?

[ afbeelding ]
Ja, zoals het artikel zegt heeft iemand zijn foto misbruikt hiervoor. Maar wat er allemaal exact staat, staat er weer niet.
pi_164325600
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 11:52 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Ja, zoals het artikel zegt heeft iemand zijn foto misbruikt hiervoor. Maar wat er allemaal exact staat, staat er weer niet.
gaat nergens over.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164325870
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 11:52 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Ja, zoals het artikel zegt heeft iemand zijn foto misbruikt hiervoor. Maar wat er allemaal exact staat, staat er weer niet.
Petertje is blijkbaar op de een of andere manier "Familie Rotschild" en ze verklaren dat Gulen een maand voor de nieuwe grondwet zal uitgeleverd worden. :')
  maandag 8 augustus 2016 @ 12:07:07 #162
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_164325908
quote:
1s.gif Op maandag 8 augustus 2016 12:05 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Petertje is blijkbaar op de een of andere manier "Familie Rotschild" en ze verklaren dat Gulen een maand voor de nieuwe grondwet zal uitgeleverd worden. :')
Een of andere fantast dus(ergens op een turkse zolderkamer?), totaal niet relevant in het geheel?
pi_164325921
Peter is overigens een echte Turk geworden met zijn "ik wordt", wel erg ernstig.
pi_164325934
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 12:07 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Een of andere fantast dus(ergens op een turkse zolderkamer?), totaal niet relevant in het geheel?
Ja, ken de hele site niet. Nog nooit van gehoord.
pi_164326370
quote:
Istanbul rally marks milestone in Turkish history

According to estimates, more than 3 million people gathered in the Yenikapı area of Istanbul on Aug. 7 in order to demonstrate their unity against the military coup attempt of July 15.

That is a record participation at a political rally in Turkey. It equals almost 4 percent of the country’s population and more than the entire populations of a number of European countries.

It is also a first regarding the degree of the participation. The leaders of three big parties in parliament, Prime Minister Binali Yıldırım of the Justice and Development Party (AK Parti), Kemal Kılıçdaroğlu of the social democratic main opposition Republican People’s Party (CHP) and Devlet Bahçeli of the Nationalist Movement Party (MHP) were there responding to the call by President Tayyip Erdoğan. No party flags and banners were carried except Turkish flags; there were a few flags of Azerbaijan and Turkish Cyprus, but many Turks do not consider them foreign flags anyway.


It was not a picture which the perpetrators of the failed coup attempt had expected.

The political polarization in Turkey reached a maximum before July 15. The country was under terrorist attacks by two notorious organizations, the outlawed Kurdistan Workers’ Party (PKK) and the Islamic State of Iraq and Levant (ISIL). Perhaps that picture had whetted the appetite of those who staged the coup attempt; it was thwarted with the resistance of the leadership in the presidency and in parliament, the government and the opposition and on the streets – especially on the streets. It was also thwarted especially when parties, government and opposition, started to point the finger at Fethullah Gülen, the Turkish Islamist preacher living in the U.S., as the mastermind of the coup plotters. Gen. Hulusi Akar who was kidnapped by the officers in his own military brass that night, directly accused Gülen as being the leader of the terrorist group behind the attempt in a speech he delivered at the Istanbul rally.

This picture of unity against the coup attempt and demand for a democratic system do not mean that the opposition parties have abandoned their criticism of Erdoğan and the AK Parti, but it means they want to solve the problems of Turkish democracy by staying within democracy, not by destroying it with a military coup.

It was not just Turkey’s religious affairs director, Mehmet Görmez, who recited prayers for the 240 people killed by the pro-coup soldiers during the attempt, who called the rally the “birth” of a new period for Turkey.

It is not clear yet whether this spirit of unity and understanding in politics will continue during the talks to amend the constitution for the restructuring of the Turkish state. But the Istanbul rally of Aug. 7 marked a milestone in Turkish politics – hopefully toward a better democracy and a stronger economy in the country.


http://www.hurriyetdailyn(...)102576&NewsCatID=409
August/08/2016
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164326461
Ik ben trots op de Turken, zelden zie je mensen zichzelf zo in de problemen helpen, het is jammer dat er wat onschuldige slachtoffers vallen in de haatcampagne.
pi_164326520
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 12:30 schreef Wespensteek het volgende:
Ik ben trots op de Turken, zelden zie je mensen zichzelf zo in de problemen helpen, het is jammer dat er wat onschuldige slachtoffers vallen in de haatcampagne.
wablief?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164326679
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 12:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

wablief?
Die mensen laten zich voor het karretje van Erdogan spannen en die is duidelijk de realiteit weer even uit oog verloren en denkt de hele wereld aan te kunnen. Nu gaat hij weer met een andere demagoog smoezen waar hij laatst nog bijna slaande ruzie mee had. De toekomst van Turkije ziet er slecht uit terwijl het net leek alsof het land eindelijk modern zou kunnen worden. In plaats van verder ontwikkelen worden bijna alle opgeleide mensen weggejaagd of opgesloten, de achterlijke ongeschoolde meerderheid is actief geworden, de mensen die niet geleerd hebben kritisch te denken maar blind een leider te volgen. De sprookjes die hun vertelt worden slikken ze voor zoete koek, de vraag is welke sprookjes Erdogan allemaal gaat verzinnen en wie er slachtoffer van gaan worden.
pi_164326693
deze beelden van de coup had ik niet eerder gezien.

NSFW


30sny twitterde op maandag 08-08-2016 om 12:11:25 #İdamaHayır diyenler önce bu videoyu izlesin sonra konuşsun!İste darbecilerin katliam görüntülerinden sadece biri! https://t.co/NllJygxmaM reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164326715
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 12:41 schreef Wespensteek het volgende:

[..]

Die mensen laten zich voor het karretje van Erdogan spannen en die is duidelijk de realiteit weer even uit oog verloren en denkt de hele wereld aan te kunnen. Nu gaat hij weer met een andere demagoog smoezen waar hij laatst nog bijna slaande ruzie mee had. De toekomst van Turkije ziet er slecht uit terwijl het net leek alsof het land eindelijk modern zou kunnen worden. In plaats van verder ontwikkelen worden bijna alle opgeleide mensen weggejaagd of opgesloten, de achterlijke ongeschoolde meerderheid is actief geworden, de mensen die niet geleerd hebben kritisch te denken maar blind een leider te volgen. De sprookjes die hun vertelt worden slikken ze voor zoete koek, de vraag is welke sprookjes Erdogan allemaal gaat verzinnen en wie er slachtoffer van gaan worden.
leuk sprookje deze post wel...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164326745
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 12:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

leuk sprookje deze post wel...
Helaas niet voor de mensen die nu zonder enige bewijs worden opgesloten en ontslagen omdat Erdogan ze als politieke tegenstander is gaan zien waarmee afgerekend wordt.
pi_164326895
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 12:44 schreef Wespensteek het volgende:

[..]

Helaas niet voor de mensen die nu zonder enige bewijs worden opgesloten en ontslagen omdat Erdogan ze als politieke tegenstander is gaan zien waarmee afgerekend wordt.
if you wanna make an omelet, you gotta break some eggs.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164327202
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 12:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

if you wanna make an omelet, you gotta break some eggs.
Alleen praat je hier niet over eieren maar over mensen die slachtoffer zijn van een politieke zuivering en schending van de mensenrechten. In dit geval geldt dus dat men de rechtsstaat om zeep aan het helpen is, een dictatoriale macht geeft aan één man/partij en daarnaast een groot deel van de vrijheid van meningsuiting aan het beperken is en de mensen bang aan het maken is. Een doodstraf met een politiek gedomineerde rechtsspraak en handhaving is een garantie voor jarenlange chaos in het land.
pi_164327580
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:04 schreef Wespensteek het volgende:

[..]

Alleen praat je hier niet over eieren maar over mensen die slachtoffer zijn van een politieke zuivering en schending van de mensenrechten. In dit geval geldt dus dat men de rechtsstaat om zeep aan het helpen is, een dictatoriale macht geeft aan één man/partij en daarnaast een groot deel van de vrijheid van meningsuiting aan het beperken is en de mensen bang aan het maken is. Een doodstraf met een politiek gedomineerde rechtsspraak en handhaving is een garantie voor jarenlange chaos in het land.
oorlog is lelijk en dat is wat we nu zien gebeuren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 13:21:27 #175
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_164327592
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

oorlog is lelijk en dat is wat we nu zien gebeuren.
Een oorlog die op net zoveel echt bewijs is gestart als de amerikaanse invasie van irak bedoel je :')
pi_164327608
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:21 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Een oorlog die op net zoveel echt bewijs is gestart als de amerikaanse invasie van irak bedoel je :')
oorlog is lelijk idd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 8 augustus 2016 @ 13:36:49 #177
445752 broodjepindakaashagelslag
Ik blaf niet maar ik bijt
pi_164327938
quote:
9s.gif Op maandag 8 augustus 2016 09:46 schreef LTVDK het volgende:
Gülen-verdachten op Turkse ambassade Den Haag ontslagen

Op de Turkse ambassade in Den Haag zijn afgelopen weken vijf medewerkers ontslagen omdat ze banden zouden hebben met de Hizmet-beweging van de geestelijke Fethullah Gülen. Dat zegt het tijdelijk hoofd van de ambassade, Kurtulus Aykan, in een interview in het AD. "Ik wil geen namen noemen, maar het is niet de kok of de bediende."

Aykan was naar eigen zeggen ook verrast toen de vijf door Ankara werden teruggehaald. "Het zijn mensen met wie ik nauw heb samengewerkt. Zeer bekwame mensen. Maar dat is het talent van de Gülen-beweging. Ze infiltreren geruisloos."
'Lange arm van FETÖ'

De Gülen-beweging, die door Ankara verantwoordelijk wordt gehouden voor de staatsgreep van 15 juli, is volgens Aykan sterk vertegenwoordigd in Nederland. "Ik hoor in Nederland vaak de term 'de lange arm van Ankara' voorbijkomen. Ik spreek liever van de lange arm van FETÖ", aldus de topdiplomaat, verwijzend naar de volgens de Turkse autoriteiten "terreurorganisatie" van Fethullah Gülen.

Net als de Turkse ambassadeur Sadik Arslan vindt Aykan dat er vanuit Nederland onvoldoende steun is voor Turkije na de mislukte staatsgreep. "We zijn een NAVO-bondgenoot. Nederland heeft enkele zorgvuldig afgewogen statements gegeven, maar we voelen ons niet gesteund. Er is een gebrek aan begrip. Ik hoop dat Nederland tot inkeer komt, wanneer het alle bewijzen op waarde kan schatten."

Voor de incidenten bij instellingen van Gülen in Nederland, zoals brandstichting, heeft Aykan een verklaring. De incidenten zijn volgens hem in twee categorieën in te delen: "Een deel van de incidenten is in werkelijkheid niet gebeurd. Een ander deel is gepland door dezelfde beweging die de coup in Turkije wilde plegen, in een poging de slachtofferrol op te eisen."

Aykan voegt er in het gesprek met de krant aan toe dat hij geweld afwijst. "Als we blij zijn, schreeuwen we dat uit. Dat doen we ook als we boos zijn. Maar geweld gebruiken we niet, het recht moet zijn loop hebben. Turkse mensen zijn geen hooligans. Ze zijn vreedzaam." Volgens Aykan kunnen zijn voormalige collega's op de ambassade in Turkije een eerlijk proces verwachten.

http://nos.nl/artikel/212(...)-haag-ontslagen.html
En de lange arm van Erdogan reikt nu ook naar Nederland.
Een eerlijk proces op de ambassade in Turkije hahahahahaha
Its hard to win an argument against a smart person, but it's damn near impossible to win an argument against a stupid person
pi_164328795
ragipsoylu twitterde op maandag 18-07-2016 om 09:44:17 Two tweets in Turkish from mid-June forecasted the coup attempt's exact orchestration date. Wow via @rafibalaban https://t.co/YiKCKpyJpG reageer retweet
en daarom gaat er ook geen doodstraf kome. het is allemaal retoriek wat erdo doet, als je goed luistert naar wat hij zegt kan je dat er best uithalen, hij zegt "als het parlement overeenstemming krijgt dan zal ik tekenen" hij weet namelijk dat het niet door het parlement zal komen. just sayin' ;)

quote:
Reinstating death penalty would end Turkey's EU bid, German foreign ministry spox says

DAILY SABAH

A spokeswoman for the German foreign ministry said on Monday that reinstating the death penalty would end Turkey's EU membership bid.

The spokesperson of the ministry, Sawsan Chebli said that it is not possible for an EU member state to have such penalty. She also noted that they received no credible information confirming the torture claims in Turkey following the coup attempt.


Speaking about the improving ties between Turkey and Russia, the spokesperson said that a rapprochement between the two countries will not affect the security cooperation in NATO.

Earlier on Monday, President Recep Tayyip Erdoğan told France's Le Monde that Turkey's migration agreement with the European Union "will not be possible" if the EU does not keep its side of the deal on visa waivers.

The ties between Turkey and the EU have been strained over the past couple of months due to problems concerning the readmission deal and statements from European politicians concerning Turkey's fight against terrorism.


[ Bericht 24% gewijzigd door Slayage op 08-08-2016 14:39:02 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164328893
quote:
A decade of the Gülen Movement on WikiLeaks: More than meets the eye

The Gülen Movement, which has been labeled a shadowy organization for constructing parallel societies in various countries, was increasingly a topic in WikiLeaks documents. Diplomatic cables regarding the movement soared in the years between 2003 and 2013 as well as questions and concerns about the movement due to its ambiguous intentions

shak Haleva, Istanbul's chief rabbi, 75, was asked 10 years ago by a local foundation to write a testimonial to address the U.S. government regarding the adjustment of the immigration status of "a Turkish-Muslim scholar and a spiritual leader of a global faith-based movement." In a farewell luncheon for the U.S. consul general in Turkey, however, Haleva noted that he was "wrestling" with that difficult request. In the draft text given to him to sign, Haleva supposedly ended the testimonial by thanking the U.S. government "for taking their time to talk to them about the mission of Mr. Gülen, who dedicated himself to the good of others regardless of their beliefs and opinions, and embraced them."

Nevertheless, Haleva did not have a "certainty of Gülen's ultimate intentions." But then, he could not just ignore the request because of the assistance Gülen Movement had provided in the past to Jewish Community of Turkey (JCT). Even though Haleva first decided to write a more limited letter for Fethullah Gülen, the wary rabbi told the consul general that he was rethinking whether even a limited letter would be appropriate, after he learned that the Ecumenical Patriarch and Armenian Patriarch had been asked likewise, yet had objected. In the end, Haleva did not sign it.

Haleva was not the only one who challenged such a dichotomy: The U.S. government's concerns about whether the Gülen Movement has a sinister and radical agenda has been in question since 2003, as a good number of original diplomatic Wikileaks cables show.Wikileaks is a self-described "not-for-profit media organization," launched in 2006 with the aim of releasing original documents or correspondences from anonymous informants and leakers. Within only nine years, the whistle-blowing website has released more than 10 million documents, mainly diplomatic cables. Claiming that "Publishing improves transparency, and this transparency creates a better society for all people," Wikileaks keeps on leaking successive disclosures of classified documents for the sake of its ideology of transparency. However, that may not please particularly the authors of the documents.

From 2003-2013, the number of cables regarding the Gülen Movement has increased with the accumulation of questions and concerns about the movement over time. Question marks began to appear among interlocutors more and more concerning the empowering of the Gülen Movement around the world by means of a) institutionalization with schools, b) infiltrating governmental organizations, c) mottos about inter-faith, dialogue and tolerance d) business associations e) media outlets.

A cable dated March 11, 2003, classified by Polcouns John Kunstadter, a U.S. political counselor in the Ankara Embassy, provides information about a verdict suspended in a case against Fethullah Gülen, who was portrayed as "much more militant in the early 1970s." Kunstadter reports that Gülen's harassment by the state seems to be based on "an unclear and arbitrarily-interpreted range of evidence." Nonetheless, Kunstadter emphasizes a few sentences later that the Gülen movement in Turkey has become enigmatic under the state's pressure, its representatives are cagier with them, and "its goals are therefore more difficult to read."Among those who tried to feel Fethullah Gülen and his movement's pulse are the Russian authorities. On Dec. 10, 2004, a cable states that "Russia is concerned by what it sees as the Gülenist lodge's insidious Islamist agenda." Moreover, a possible agreement scenario to put into practice is mentioned in the document: Gülenist "Writers and Journalists Foundation" director, Erkam Aytav, acknowledges the probability that Russia intends to use the threats to close the Gülenist schools in the country to control the lobbying power of Gülenists for Russian interests in Turkey. Aytav and daily Zaman's Editor-in-Chief Ekrem Dumanlı admit that Zaman's coverage of Russia has intentionally been kept bland with an eye to mollifying the Putin regime (meaning that Gülenist media outlets are manipulated according to self-seeking interests.)

The Gülenists' penetration of the National Police (TNP), media outlets and their record of going after anyone who criticizes Gülen were among the items on the annual agenda of the U.S. Embassy in Ankara in 2005, when a decision by U.S. immigration authorities for the first time denied him the right to travel outside of the country. Stuart Smith, the U.S. vice consul general of the Intelligence Department in Ankara, reported that three ranking TNP asked for a meeting with the Istanbul legate as a means of asking whether the "FBI could provide some sort of clean bill of health" for Fethullah Gülen. Upon such a request, Smith juxtaposes some concerns about the Gülen Movement's actions: "Severe pressure on businessmen to continue to give money to support Gülenist schools or other activities," "using their school networks to cherry-pick students they think are susceptible to being molded as proselytizers and to indoctrinate boarding students," "the cult-like obedience and conformity" the movement insists on its substructures.

A cable, with a more suspicious and questioning tone, classified by Consul General Deborah K. Jones on May 23, 2006, clarifies that U.S. authorities in Turkey started to count Gülen Movement's institutions and academies in the U.S., Central Asia, Caucasus, Russia, the Balkans, Africa, South East Asia, the Far East, the Middle East and Europe. Furthermore, the cable shows that a profile recognition for those traveling to the U.S., particularly with the aim of visiting Fethullah Gülen, was also actively carried out by Consular officers. Compiling a list of Gülenist organizations as well as periodical meetings to discuss trends within the Gülenist applicant pool let Consular officers in Ankara and Istanbul notice "what appears to a purposeful 'shifting' of applicant profiles appearing for visa interviews in what may be an effort by Gülenists to identify 'successful' profiles." After giving the general features of applicants and visitors (the young exchange visitor; the married middle-aged male with no English and traveling alone; the middle-school-aged English student; the graduate student going for English), the Consul General Jones claims that "evasiveness of Gülenist applicants leaves Consular officers uneasy" although there seems to be "a benign humanitarian movement" on the surface.

Another leaked document on March 15, 2007, discusses Gülenist education in Central Asian countries, specifically in Turkmenistan. The cable signifies that the vision of the Gülenists to open schools in Central Asian countries just after the fall of the Union of Soviet Socialist Republics (USSR) was to show Central Asia the "smiling face of Islam," although the Gülenist "teachers' influence outside the classroom" made it controversial there. As for 2008, a cable dated July 21, classified by Deputy Principal Officer Sandra S. Oudkirk, revealed that the JCT "avoided being listed as a Gülen supporter in the Turkish media coverage of Gülen's acquittal in June by a Turkish court on charges of anti-secularist activities." Although the JCT and the Gülen Movement had "close ties," the JCT preferred not to show it in "public places."

U.S. Ankara Ambassador James Jeffrey, on Dec. 4, 2009, briefed in regards to Gülen's application for Permanent Residence status in the U.S., with a background about Gülen and his movement. Saying that Gülen faced charges in Turkey of plotting to overthrow the state, Jeffrey mentioned a sermon in 1986, where Gülen is heard declaring that "our friends, who have positions in legislative and administrative bodies, should learn its details and be vigilant all the time so they can transform it and be more fruitful on behalf of Islam in order to carry out a nationwide restoration." Holding a Green Card now and living in Pennsylvania's Pocono Mountains, Fethullah Gülen was doubted to have infiltrated the TNP, and they "have found no one who disputes it."

Additionally, Jeffrey found out that the "TNP applicants who stay at Gülenist pensions are provided with the answers in advance of the TNP entrance exam." Apart from that, even more subtly, "Gülen's lack of transparency creates doubt about his motives and leads to suspicions about what lies ahead," Jeffrey says. As for the aspects of concern in the allegations that the U.S. government is somehow behind the Gülen Movement, Jeffrey concluded that "the U.S. is not 'sheltering' Mr. Gülen and his presence in the U.S. is not based on any political decision."

A document classified by Economic-Political Counselor J. Dean Yap on March 30, 2009, criticizes the Gülenists for establishing a kind of "parallel society" with their own schools and newspapers in Australia. Likewise, another set of correspondence between two employees of Stratfor, an American publisher and global intelligence company, dated Dec. 27, 2009, shows that "Turkish diplomatic circuits in D.C. are all extremely paranoid about Gülen." One of the employees, Reva Bhalla, a Middle East expert, claims in the very same year that in the U.S., "Gülen's message subsequently went through a significant transformation. He rejected some of his earlier rhetoric on dismantling the secular state, turning instead to emphasizing tolerance in Islam, as well as interfaith dialogue with Judaism and Christianity, and shunned violence.

In the late 1990s, he told his male followers that their wives could uncover their hair," with the aim of being approved by the U.S. FGC's three concentric circles (the outermost circle of sympathizers, the middle circle of businessmen, and the inner circle of workers such as teachers, journalists, lobbyists and executives), were also mentioned by Bhalla. More importantly, Bhalla claims on Nov. 18, 2009, that there is "one voice, two messages," concerning the Gülen Movement's stance in the West. For example, the two papers of the Gülenists diverged in their coverage of the 2008-2009 Israel-Gaza war. On Dec. 31, 2008, the movement's Turkish-language outlet, Zaman, ran a story with the headline:

"Children hauling garbage are being targeted with missiles," whereas such a headline or the story about it was entirely missing from Today's Zaman on the same day or after, in line with the Gülen Movement's position in the West.

Among other cables in 2010, one stands out as it contains direct quotes from a former 10-year hardcore Gülenist. It is noted in the document, dated March 22, 2010, that "the source wants to tell the inside story of Gülen, but it's too risky for him." When he was a high school student, the source was recruited and raised by the Gülen Movement to focus particularly on "military penetration." Since he came to know in time a great deal about Gülen and sensitive military matters, the movement has been careful not to alienate him. As to being trained on how to be an good Gülenist day by day, it is reported by the source in the document that one starts out visiting Gülenist homes "a couple times a week, then three times a week, then every day of the week, by the time you're done. They make it a gradual process and earn your trust." In return, the potential Gülenist is tested by being called late in the evening or on the weekend to carry out some task.

The Stratfor employee comments on the issue, saying it is "very much like a professional intelligence organization."In 2011, another Stratfor employee conspicuously claims that "Gülen-Washington ties are getting more strained," while a Gülenist crackdown carries on in spite of some investigations started by the Federal Bureau of Investigation (FBI) against "120 Gülenist schools in the U.S." Another source, or rather a target, expresses in a document dated June 5, 2013, that she was "an outspoken critic of Turkish charter schools in the U.S. that are run by supporters of the Gülen Movement," which is why she was targeted by Gülenists. Moreover, the woman believes that "the email was sent to an anonymous email address she uses in an attempt to identify her and gain access to her private data and communications in order to try to discredit her," as well as being warned of her criticisms.

Taking into consideration those Wikileaks cables, it is clear that questioning the possibility of the Gülen Movement's hidden agenda by the U.S. authorities over a decade was no delusion, yet it was well-justified. "Deep and widespread doubts," as vice consul general of the Intelligence Department in Ankara Stuart Smith once said in 2005, about the ultimate intentions of Gülen's movement still remain high.
http://www.dailysabah.com(...)e-than-meets-the-eye
Vladimir Putin wants to 'twist Turkey coup to spark conflict' between Erdogan and West

VLADIMIR Putin could use the disintegrating relationship between Turkey and the West to undermine NATO, a former diplomat has warned.

The Russian leader will meet with the president of Turkey, Recep Tayyip Erdogan, in St Petersburg next week to discuss ways of helping mend relations between the two countries.

It is understood their agenda will include regional issues, such as the crisis in Syria, with Turkish officials scrambling to deny that the meeting is a sign of the country turning its back on the West.

But Sinan Ulgen, a former Turkish diplomat, has argued that closer Russia ties could be formed if tensions between Turkey and the West fail to thaw.


[ Bericht 3% gewijzigd door Slayage op 08-08-2016 14:25:18 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164330757
hoe het westen kijkt richting turkije. (nee niet alleen erdogan, aangezien de oppositie partijen ook achter erdogan staan mbt de coup)

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164331341
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 10:28 schreef Loekie1 het volgende:
Ik kan dat niet neutraal noemen als je achter de schermen informatie deelt.
Tja, van de neutrale Europese landen hadden er ook niet veel schone handen.
Zweden stond niet met de handen in de zakken te kijken naar wat er gebeurde, Zweden heeft tientallen miljoenen tonnen ijzererts geleverd aan Duitsland,
En dan niet betaald met waardeloze rijksmarken maar met goud (gestolen van joden...) voedsel en kolen.
De Duitsers gebruikten de Zweedse spoorwegen om in Noorwegen te komen :D
Maar aan de andere kant leverden de Zweden net zo hard aan de Britten, kogellagers bijvoorbeeld.
Zwitserland was natuurlijk de huisbankier van de Nazi`s.
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 12:25 schreef Slayage het volgende:
Istanbul rally marks milestone in Turkish history

According to estimates, more than 3 million people gathered in the Yenikapı area of Istanbul on Aug. 7 in order to demonstrate their unity against the military coup attempt of July 15.

No party flags and banners were carried except Turkish flags; there were a few flags of Azerbaijan and Turkish Cyprus, but many Turks do not consider them foreign flags anyway.
Ehm, heb je dat stukje gelezen ?
Dat voorspelt niet veel goeds denk ik......

Het liefst hadden ze er ook vlaggen van Oost Turkestan bij gezien om de Oeigoeren te steunen, maar zo gek is Erdogan ook niet, die wil geen mot met China.
quote:
It was not a picture which the perpetrators of the failed coup attempt had expected.
Ook een beetje een raar stukje tekst, dit lag toch al volledig in de planning van Erdogan toen hij de coup organiseerde :?

[ Bericht 27% gewijzigd door bluemoon23 op 08-08-2016 16:05:23 ]
  maandag 8 augustus 2016 @ 15:33:54 #182
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_164331356
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 10:28 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Tijdens de Tweede Wereldoorlog bleef Turkije lange tijd neutraal omdat eerdere oorlogen (bijvoorbeeld Balkanoorlogen en een jaar later de Eerste Wereldoorlog) het veel ellende en leed hadden bezorgd. Achter de schermen verschaften de Turken echter inlichtingen aan Duitsland in ruil voor Duitse steun aan het panturkisme, wat neerkwam op de Duitse belofte voor onafhankelijkheid van Turkse republieken in Rusland na de overwinning op dit land. In de Balkan en de Kaukasus dienden ook enkele tienduizenden Turkse en Azerbeidzjaanse soldaten in lokale SS-afdelingen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Turkije#Geschiedenis

Ik kan dat niet neutraal noemen als je achter de schermen informatie deelt.
Gatver, Panturkisme.

Dan heb ik liever:

De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
pi_164331512
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 19:50 schreef Kyran het volgende:
Turken zijn altijd al nationalistisch, met of zonder Erdogan. Vandaag (en de afgelopen weken ook) zitten de Turken behoorlijk op één lijn en staan samen op tegen de coup. Ze voelen zich verraden, ze voelen zich aangevallen, ze voelen zich geschaad in hun vrijheid.
dit zegt iedereen.
maar ben ik nou zo slim of zijn de turken zo dom? iets met seculier, attaturk, blabla?
pi_164332005
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 13:36 schreef broodjepindakaashagelslag het volgende:

[..]

En de lange arm van Erdogan reikt nu ook naar Nederland.
Een eerlijk proces op de ambassade in Turkije hahahahahaha
Nuja in zekere zin is een ambassade gewoon een deel van Turkije.
Het illustreert wel de enorme braindrain die de Turkse maatschappij gaat ervaren door deze zuiveringen, inefficienties in de maatschappij zijn eeuwig zonde.
  maandag 8 augustus 2016 @ 17:39:47 #186
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164335574
quote:
nou hij lijkt mij best een typ die de coup poging ondersteunde
ik zeg voor het doodschietteam die man

met een pamflet van Gulen in zijn handen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164335706
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 17:39 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

nou hij lijkt mij best een typ die de coup poging ondersteunde
ik zeg voor het doodschietteam die man

met een pamflet van Gulen in zijn handen
Mijn idool is het door Maarten Toonder gecreëerde personage Wammes Waggel en ik onderschrijf deze suggestie aan MIT.
  maandag 8 augustus 2016 @ 17:50:57 #188
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164335886
quote:
7s.gif Op maandag 8 augustus 2016 17:45 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Mijn idool is het door Maarten Toonder gecreëerde personage Wammes Waggel en ik onderschrijf deze suggestie aan MIT.
Patty Brard die kwam ook wel erg vaak in Turkije , ik denk dat zij ook maar voor het doodschietteam moet
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164335920
"Doodschietteam".

Bekt best lekker.
pi_164335950
Doodschtm!

Zeg het maar heel snel achter elkaar. Het woord wordt nog toffer!
pi_164336224
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 17:50 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

Patty Brard die kwam ook wel erg vaak in Turkije , ik denk dat zij ook maar voor het doodschietteam moet
Def Ryhmz had er een discotheek en die moet er dan ook maar aan geloven, als MIT dan toch in de weer is met katapulten.
  Moderator maandag 8 augustus 2016 @ 18:28:24 #192
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_164337097
watisdeze nu weer hm???

HMMM???

godverdomme
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  † In Memoriam † maandag 8 augustus 2016 @ 18:34:13 #193
230491 Zith
pls tip
pi_164337310
Nou nou sp3c
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 8 augustus 2016 @ 19:09:40 #194
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164338400
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 15:33 schreef bluemoon23 het volgende:

Het liefst hadden ze er ook vlaggen van Oost Turkestan bij gezien om de Oeigoeren te steunen, maar zo gek is Erdogan ook niet, die wil geen mot met China.
Haha wat een onzin


pi_164338552
Ok ok, blijkbaar toch een paar blauwe vlekjes.
Ik heb die filmpjes en foto`s van de verheerlijking van de Grote Leider blijkbaar niet goed genoeg bestudeert.
  maandag 8 augustus 2016 @ 19:36:23 #196
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164339259
Die Turken die demonsteren zich zelf de ellende in, allemaal achter peter jan rens aan
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164339644
quote:
6s.gif Op maandag 8 augustus 2016 19:09 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Haha wat een onzin

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wat trouwens echt fijn was om te zien was de afwezigheid van partijvlaggen.

Da's tof.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2016 19:50:34 ]
pi_164339696
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 19:36 schreef michaelmoore het volgende:
Die Turken die demonsteren zich zelf de ellende in, allemaal achter peter jan rens aan
Allemaal door naar de doodschietteam.

Niemand heeft het over verkiezingen, die komen er toch niet meer.

En de oppositie is dood.
  maandag 8 augustus 2016 @ 19:56:11 #199
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164339847
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 19:51 schreef zarGon het volgende:

[..]

Allemaal door naar de doodschietteam.

Niemand heeft het over verkiezingen, die komen er toch niet meer.

En de oppositie is dood.
Weet je waar dit heel veel op lijkt? Nazi Duitsland.

Je weet wel, met die man met dat rare snorretje.
pi_164340304
Hoeveel demonstraties moeten er nog komen? Met demonstreren kom je nergens. Arbeit macht frei.
  maandag 8 augustus 2016 @ 20:31:01 #201
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_164341187
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 20:08 schreef Atak het volgende:
Hoeveel demonstraties moeten er nog komen? Met demonstreren kom je nergens. Arbeit macht frei.
Hoe staat het met Azerbaijan dan. Die namen actie onder maar die worden nog steeds door een paar Armeniërs kapot getrapt. Zoveel maakt actie niet echt uit.
pi_164342406
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 19:49 schreef zarGon het volgende:
Wat trouwens echt fijn was om te zien was de afwezigheid van partijvlaggen.
Maak je maar geen zorgen, straks heb je helemaal geen partijen maar in Turkije.
Of nog maar eentje.
  maandag 8 augustus 2016 @ 21:12:58 #203
1234 HiZ
Istanbullu
pi_164342779
quote:
99s.gif Op maandag 8 augustus 2016 14:10 schreef Slayage het volgende:
ragipsoylu twitterde op maandag 18-07-2016 om 09:44:17 Two tweets in Turkish from mid-June forecasted the coup attempt's exact orchestration date. Wow via @rafibalaban https://t.co/YiKCKpyJpG reageer retweet
en daarom gaat er ook geen doodstraf kome. het is allemaal retoriek wat erdo doet, als je goed luistert naar wat hij zegt kan je dat er best uithalen, hij zegt "als het parlement overeenstemming krijgt dan zal ik tekenen" hij weet namelijk dat het niet door het parlement zal komen. just sayin' ;)

[..]

Daarnaast was het een paar weken terug nog 'als het volk het wil'.

Ik zit weer in Istanbul, en heb vorige week wat gesprekjes gevoerd met mensen. Ik denk dat er zonder meer een groep in Turkije is die alles volledig zwart ziet en denkt dat Erdogan ofwel achter de staatsgreep zit of er nu handig gebruik van maakt.

Maar ik denk dat er inderdaad een heel grote groep van Turken is; makkelijk 70% van het volk zo niet meer, die kwaad zijn over de lauwe houding van Europa over het feit dat ze een staatsgreep hebben gestopt in Turkije. En hoe meer ik daarover nadenk hoe meer ik het daar eigenlijk mee eens ben. Ik vind deze regering geen uitzonderlijk goede regering, maar de EU had best Mogherini (sp) naar Ankara kunnen sturen om te verklaren dat het nogal wat is om nagenoeg met je blote handen mannen in tanks en met geweren tegen te houden. Het misschien even gerechtvaardigde uitspreken van zorg over rechtstaat en bijltjesdag had dan wellicht niet met de grote roeptoeter in de achterkamertjes kunnen worden overgebracht.

Kortom, een beetje respect voor de uitkomst van die staatsgreep had wel gemogen, in ieder geval vóór het gepreek over de reactie begon.
  maandag 8 augustus 2016 @ 21:51:24 #204
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164344718
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 19:56 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Weet je waar dit heel veel op lijkt? Nazi Duitsland.

Je weet wel, met die man met dat rare snorretje.
is ook zo
het wachten is op een bepaald ras aan untermenschen, dat zouden wel eens de christenen kunnen worden
dan gaan de ubermenschen zich speciaal voelen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164345491
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 21:51 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

is ook zo
het wachten is op een bepaald ras aan untermenschen, dat zouden wel eens de christenen kunnen worden
dan gaan de ubermenschen zich speciaal voelen
Wat is het verschil tussen christenen en protestanten, de protestanten geloven toch niet in maria of in de onbevlekte ontvangenis toch?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2016 22:07:01 ]
pi_164346970
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 09:15 schreef Kyran het volgende:

[..]

Totdat Poetin Erdogan naait en Erdogan weer huilie huilie gaat doen dat hij is voorgelogen, net als bij Gulen, de EU en de PKK.

Daarna maakt hij weer vrienden met iemand anders, om weer huilie huilie te gaan doen als het hem niet uitkomt etc. etc.
Dat is de wereldpolitiek.
pi_164351192
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 21:12 schreef HiZ het volgende:

[..]

Daarnaast was het een paar weken terug nog 'als het volk het wil'.

Ik zit weer in Istanbul, en heb vorige week wat gesprekjes gevoerd met mensen. Ik denk dat er zonder meer een groep in Turkije is die alles volledig zwart ziet en denkt dat Erdogan ofwel achter de staatsgreep zit of er nu handig gebruik van maakt.

Maar ik denk dat er inderdaad een heel grote groep van Turken is; makkelijk 70% van het volk zo niet meer, die kwaad zijn over de lauwe houding van Europa over het feit dat ze een staatsgreep hebben gestopt in Turkije. En hoe meer ik daarover nadenk hoe meer ik het daar eigenlijk mee eens ben. Ik vind deze regering geen uitzonderlijk goede regering, maar de EU had best Mogherini (sp) naar Ankara kunnen sturen om te verklaren dat het nogal wat is om nagenoeg met je blote handen mannen in tanks en met geweren tegen te houden. Het misschien even gerechtvaardigde uitspreken van zorg over rechtstaat en bijltjesdag had dan wellicht niet met de grote roeptoeter in de achterkamertjes kunnen worden overgebracht.

Kortom, een beetje respect voor de uitkomst van die staatsgreep had wel gemogen, in ieder geval vóór het gepreek over de reactie begon.
goed verslag, dankje.
pi_164351439
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 21:12 schreef HiZ het volgende:

[..]

Daarnaast was het een paar weken terug nog 'als het volk het wil'.

Ik zit weer in Istanbul, en heb vorige week wat gesprekjes gevoerd met mensen. Ik denk dat er zonder meer een groep in Turkije is die alles volledig zwart ziet en denkt dat Erdogan ofwel achter de staatsgreep zit of er nu handig gebruik van maakt.

Maar ik denk dat er inderdaad een heel grote groep van Turken is; makkelijk 70% van het volk zo niet meer, die kwaad zijn over de lauwe houding van Europa over het feit dat ze een staatsgreep hebben gestopt in Turkije. En hoe meer ik daarover nadenk hoe meer ik het daar eigenlijk mee eens ben. Ik vind deze regering geen uitzonderlijk goede regering, maar de EU had best Mogherini (sp) naar Ankara kunnen sturen om te verklaren dat het nogal wat is om nagenoeg met je blote handen mannen in tanks en met geweren tegen te houden. Het misschien even gerechtvaardigde uitspreken van zorg over rechtstaat en bijltjesdag had dan wellicht niet met de grote roeptoeter in de achterkamertjes kunnen worden overgebracht.

Kortom, een beetje respect voor de uitkomst van die staatsgreep had wel gemogen, in ieder geval vóór het gepreek over de reactie begon.
van je "bondgenoten" moet je het hebben ja toch :|W

sterkte daaro met de gekke toestanden, komt goed insallah :)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 01:03:13 #210
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164351684
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 22:06 schreef john2406 het volgende:

[..]

Wat is het verschil tussen christenen en protestanten, de protestanten geloven toch niet in maria of in de onbevlekte ontvangenis toch?
ik zou het niet weten joh
zal me ook worst zijn echt

wat mij betreft zijn ze allemaal onbevlekt naar de hemel gegaan en krijgt iedereen 70 maagden om te neuken en voor de pastoor 6 kleine jochies om te pijpen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164351718
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 01:03 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ik zou het niet weten joh
zal me ook worst zijn echt

wat mij betreft zijn ze allemaal onbevlekt naar de hemel gegaan
Er is dus nog nooit eentje terug gekomen en heeft mij het 1 of ander bevestigd, al hoop ik er wel op.
Alhoewel de hemel?
De hel wordt daar gezopen een gehoerd?
Dan lijkt mij dat ook niet verkeerd toch?
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 01:06:22 #212
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164351741
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 01:05 schreef john2406 het volgende:

[..]

Er is dus nog nooit eentje terug gekomen en heeft mij het 1 of ander bevestigd, al hoop ik er wel op.
Alhoewel de hemel?
De hel wordt daar gezopen een gehoerd?
Dan lijkt mij dat ook niet verkeerd toch?
ik geloof niet in een hemel

alleen in gezond leven

niet roken en iet teveel zuipen en niet drugs doen en als je dood gaat dan word je verbrand in t crematorium
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164351847
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 01:06 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

niet roken en iet teveel zuipen en niet drugs doen en als je dood gaat dan word je verbrand in t crematorium
Wat een eentonig leven lijdt jij dan, nooit een sprong buiten de lijn?

Zou maar naar bedje gaan hoor, want ook nacht rust hoort bij een gezonde levens stijl!

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2016 01:13:28 ]
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 01:14:10 #214
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164351891
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 01:11 schreef john2406 het volgende:

[..]

Wat een eentonig leven lijdt jij dan, nooit een sprong buiten de lijn?

Zou maar naar bedje gaan hoor, want ook nacht rust hoort bij een gezonde levens stijl!
ja ik wil graag oud worden
ik ga meer op reis dan dat ik werk, dus saai is het niet
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164351919
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 01:14 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

ja ik wil graag oud worden

Oud worden en je jouw reet laten afpoetsen?
Ga maar niet te vaak op reis dan en houdt maar geld aan de kant dan.
Als ik oud mag worden hoop ik dat niet alleen te worden maar gezond oud te zijn!
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 06:29:12 #216
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164354804
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 01:16 schreef john2406 het volgende:

[..]

Oud worden en je jouw reet laten afpoetsen?
Ga maar niet te vaak op reis dan en houdt maar geld aan de kant dan.
Als ik oud mag worden hoop ik dat niet alleen te worden maar gezond oud te zijn!
klopt
ik ben al oud , maar ook gezond

en dus:
quote:
niet roken en iet teveel zuipen en niet drugs doen
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164357243
quote:
CHP head criticizes Erdoğan over remarks on death penalty at unity rally

The leader of the main opposition has criticized President Recep Tayyip Erdoğan over his remarks on capital punishment at a massive unity rally in Istanbul on Aug. 7, arguing that the head of state had not learned “his lesson,” while nonetheless expressing his hopes that the present climate of unity will continue.

“God willing, yesterday’s atmosphere will continue and conciliation will prevail. But there is a troublesome picture. Mr. President launched a discussion on [re-instituting] capital punishment. As if he did not get any lesson out of what has happened, he says, ‘Bring it to me and I will sign it.’ He knows it won’t happen or he should know it won’t happen. Instead of calming down the people, he is further fueling [the tension],” Kemal Kılıçdaroğlu, leader of the Republican People’s Party (CHP), told daily Hürriyet in an interview on Aug. 8.


Kılıçdaroğlu participated in the rally to condemn the July 15 coup attempt along with Erdoğan, Prime Minister Binali Yıldırım and Nationalist Movement Party (MHP) leader Devlet Bahçeli. Chief of General Staff Gen. Hulusi Akar was also present at the rally and made an address to the crowd even though it is unusual for the military brass to attend such political meetings.

Kılıçdaroğlu called on Justice Minister Bekir Bozdağ to explain that even if capital punishment is approved by parliament, it could not be retroactively applied to coup plotters due to the universal principles of law. Turkey removed the death penalty from its constitution in 2002 as part of the accession process to the European Union. The demand to re-install it has come to the fore in the aftermath of the coup attempt that left at least 238 people dead.

Government, opposition should cooperate

The participants at the rally should have presented a road map to prevent any future attempts against democracy, he said.

“We can overcome all these if we can move together as the government and the opposition. We can take a step in the field of justice and change the constitution,” he said, citing a recent initiative for a small-scale constitutional change to strengthen the independence of justice.

“I found the chance to address a crowd, the majority of whom are from the AKP [Justice and Development Party]. I just wanted them to question the issues I have raised; for example, the freedom of the media. They should just think about this: How would they have known where to go [on July 15] to stop the tanks if the media had not reported it? They should think: Even the president was only able to go before the people and make his call thanks to the media,” he said.


Military politicized

Kılıçdaroğlu also criticized the content of recent decree laws that have been issued by the government in line with the state of emergency. The CHP leader warned that substantial changes in the military structure enacted with the decree law were making the Turkish Armed Forces (TSK) open to political influence.

“Turkey needs to have a strong army in order to be powerful in its region. Of course, the last decision belongs to the politicians, but attempts to weaken the army should be avoided,” Kılıçdaroğlu said.

It’s important that the military should be under the control of civilian authority, he stated, recommending an increase in the legislature’s influence over the TSK.

Kılıçdaroğlu urges Erdoğan on media

Kılıçdaroğlu also touched on his conversation with the president on the media. “I warned him over his approach to the media. He should not pick up journalists from media outlets [to accompany him on trips]. He should ask media outlets to nominate journalists to accompany him. ‘By choosing them, you are intervening into the internal affairs of media outlets,’ I told him,” he said.

Kılıçdaroğlu also said he would not have left early had he known that Akar was planning to speak.

August/09/2016
http://www.hurriyetdailyn(...)102607&NewsCatID=338
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 10:43:42 #218
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_164357642
Het fijne is dat Turkije een stuk verder weg ligt dan Duitsland in de jaren '30.
Het jammere is dat wij hier veel Turken hebben. Maar velen zijn reservist van het Turkse leger. Het kan dus best dat Erdo ze straks op gaat roepen wanneer hij echt los gaat. Maar de kans is groter dat hij om geld van ze gaat vragen om de strijd/het thuisland te financieren. Hij gaat natuurlijk de Koerden een kopje kleiner maken....vraag is of hij de ballen heeft om ook koerdisch gebied buiten Turkije op de grond aan te vallen.
pi_164357794
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 10:43 schreef PLAE@ het volgende:
Het fijne is dat Turkije een stuk verder weg ligt dan Duitsland in de jaren '30.
Het jammere is dat wij hier veel Turken hebben. Maar velen zijn reservist van het Turkse leger. Het kan dus best dat Erdo ze straks op gaat roepen wanneer hij echt los gaat. Maar de kans is groter dat hij om geld van ze gaat vragen om de strijd/het thuisland te financieren. Hij gaat natuurlijk de Koerden een kopje kleiner maken....vraag is of hij de ballen heeft om ook koerdisch gebied buiten Turkije op de grond aan te vallen.
Kun je hier wat meer over vertellen...

[ Bericht 98% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2016 10:53:36 ]
pi_164357864
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 21:12 schreef HiZ het volgende:

[..]

Daarnaast was het een paar weken terug nog 'als het volk het wil'.

Ik zit weer in Istanbul, en heb vorige week wat gesprekjes gevoerd met mensen. Ik denk dat er zonder meer een groep in Turkije is die alles volledig zwart ziet en denkt dat Erdogan ofwel achter de staatsgreep zit of er nu handig gebruik van maakt.

Maar ik denk dat er inderdaad een heel grote groep van Turken is; makkelijk 70% van het volk zo niet meer, die kwaad zijn over de lauwe houding van Europa over het feit dat ze een staatsgreep hebben gestopt in Turkije. En hoe meer ik daarover nadenk hoe meer ik het daar eigenlijk mee eens ben. Ik vind deze regering geen uitzonderlijk goede regering, maar de EU had best Mogherini (sp) naar Ankara kunnen sturen om te verklaren dat het nogal wat is om nagenoeg met je blote handen mannen in tanks en met geweren tegen te houden. Het misschien even gerechtvaardigde uitspreken van zorg over rechtstaat en bijltjesdag had dan wellicht niet met de grote roeptoeter in de achterkamertjes kunnen worden overgebracht.

Kortom, een beetje respect voor de uitkomst van die staatsgreep had wel gemogen, in ieder geval vóór het gepreek over de reactie begon.
Veel Westerse politici waren terughoudend met reageren toen de staatsgreep aan de gang was, wellicht omdat ze stiekem hoopten dat het ging slagen? De teleurstelling dat Erdogan toch won resulteerde in wat flauwe reacties.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 11:04:32 #221
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164358024
Erdogan wil dat de Turken zich Ubermenschen gaan voelen, dat werkte bij Hitler ook perfect

Dan moeten alle untermenschen dood
Dus alle mensne die geen Moslim zijn
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164358166
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:04 schreef michaelmoore het volgende:
Erdogan wil dat de Turken zich Ubermenschen gaan voelen, dat werkte bij Hitler ook perfect

Dan moeten alle untermenschen dood
Dus alle mensne die geen Moslim zijn
Dat zijn Turken al :D
pi_164358406
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:04 schreef michaelmoore het volgende:
Erdogan wil dat de Turken zich Ubermenschen gaan voelen, dat werkte bij Hitler ook perfect

Dan moeten alle untermenschen dood
Dus alle mensne die geen Moslim zijn
Alle mensne die geen Moslim door naar de doodschietteam.
pi_164358702
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:04 schreef michaelmoore het volgende:
Erdogan wil dat de Turken zich Ubermenschen gaan voelen, dat werkte bij Hitler ook perfect

Dan moeten alle untermenschen dood
Dus alle mensne die geen Moslim zijn
Zijn ze altijd al geweest LAN. Daar hebben ze Erdo niet voor nodig w/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 11:49:04 #225
1316 PLAE@
Founded by fuckers
pi_164358846
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 10:51 schreef zarGon het volgende:

[..]

Kun je hier wat meer over vertellen...
Nee dan ga ik helemaal dom speculeren hè. Ik was al een eind op weg :D
pi_164358989
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:49 schreef PLAE@ het volgende:

[..]

Nee dan ga ik helemaal dom speculeren hè. Ik was al een eind op weg :D
:s)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164359120
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 11:04 schreef michaelmoore het volgende:
Erdogan wil dat de Turken zich Ubermenschen gaan voelen, dat werkte bij Hitler ook perfect

Dan moeten alle untermenschen dood
Dus alle mensne die geen Moslim zijn
Nou, dan mag hij zijn best gaan doen. 6 miljard te gaan nog.

Alleen zijn de Gulen-aanhangers volgens mij ook gewoon moslim. Klein detail, maar ach.
pi_164359299
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 06:29 schreef michaelmoore het volgende:

[..]

klopt
ik ben al oud , maar ook gezond

en dus:

[..]

Dan klopt dat oud worden ja ook niet, wat ben jij voor een administrateur zeg, je wilt dan nog ouder worden, evt gezond blijven!

Werk je zo ook met de getallen?
pi_164359602
nadat zijn familie afstand van hem heeft genomen wegens zijn Gulen banden, een bizarre tweet van Enes Kanter, NBA speler bij Oklahoma Thunder, tevens hard core Gulenist, laat zien hoe Gulenisten kijken naar de Gulen beweging en Gulen zelf (alsof hij een gezant van God is).

vertaling van wat stukken:

Voor de weg van Hizmet (Gulen beweging) geef ik mijn leven op. Voor de weg van Hizmet geef ik mijn hele familie op. Voor de weg van Hizmet geef ik de hemel op en ga ik de hel in met een glimlach. De liefde voor mijn geliefde Imam (Gulen), is veel waardevoller dan de liefde van mijn vader, moeder, broers, zussen, welke liefde dan ook.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164359721
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:15 schreef Slayage het volgende:
nadat zijn familie afstand van hem heeft genomen wegens zijn Gulen banden, een bizarre tweet van Enes Kanter, NBA speler bij Oklahoma Thunder, tevens hard core Gulenist, laat zien hoe Gulenisten kijken naar de Gulen beweging en Gulen zelf (alsof hij een gezant van God is).

vertaling van wat stukken:




Nadat mijn of zijn familie, ja als ik niet meer geliefd ben geef ik ook een hele hoop op!

Dan geef ik iets op wat ik toch niet meer heb toch?

En Gulennisten of 1 van de groep, doet die uitstpraak!

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2016 12:22:23 ]
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 12:30:02 #231
1234 HiZ
Istanbullu
pi_164360065
Verwarrend dat hij 'de hemel' zou opgeven, want daarmee stelt hij dat ofwel Gülen boven God staat of dat Gülen tegen God in mag gaan. Rare uitspraak dus voor een Moslim.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 12:39:38 #232
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_164360354
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:15 schreef Slayage het volgende:
nadat zijn familie afstand van hem heeft genomen wegens zijn Gulen banden, een bizarre tweet van Enes Kanter, NBA speler bij Oklahoma Thunder, tevens hard core Gulenist, laat zien hoe Gulenisten kijken naar de Gulen beweging en Gulen zelf (alsof hij een gezant van God is).

vertaling van wat stukken:

Voor de weg van Hizmet (Gulen beweging) geef ik mijn leven op. Voor de weg van Hizmet geef ik mijn hele familie op. Voor de weg van Hizmet geef ik de hemel op en ga ik de hel in met een glimlach. De liefde voor mijn geliefde Imam (Gulen), is veel waardevoller dan de liefde van mijn vader, moeder, broers, zussen, welke liefde dan ook.

Net zoals die spandoeken van pro-erdo mensen waarop stond "vraag me om te sterven en ik doe het"

Fanatisme is altijd eng.
pi_164360410
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:18 schreef john2406 het volgende:

[..]

En Gulennisten of 1 van de groep, doet die uitstpraak!
dit is niet alleen opgeven in wereldlijke zaken maar opgeven in hemelse zaken. dus niet "hey mam je wilt me niet zien kennelijk, doei!" een nuchtere (normale?) hollandse stelling als het ware.

daarnaast over de Gulenisten wordt gezegd dat het leiderschap of in ieder geval de hogere echelons hem zijn als een soort messias, maar ik heb nooit eerder woorden gehoord wat in de verste verte komt om dat te onderbouwen.
echter als ik de woorden van Kanter lees, dan komt het aardig in die richting. in islam is het moederschap letterlijk heilig, (zo zegt islam dat je langs je moeder moet on in de hemel te komen) maar wat zegt Kanter, ik geef mijn moeder op en de liefde voor de imam is belangrijker van de liefde voor mijn moeder.
daarnaast maakt Kanter verwijzingen in zijn brief naar deze sura uit de Koran, alleen lijkt het alsof Kanter Gulen een vergelijkbare plaatst geeft als aan Mohammed, dit is voor het eerst dat ik zoiets lees dat het dus kennelijk waar is dat (sommige?) Gulenisten hem zien als een soort messias.

“Als jullie vaders en jullie zonen en jullie broeders en jullie echtgenotes en jullie familie en de bezittingen die jullie verworven hebben en de handel waarvan jullie verlies vrezen en de huizen die jullie behagen, jullie dierbaarder zijn dan Allah en Zijn Boodschapper (Koran verwijst naar Mohammed, maar plaats hier voor de gein ff de naam Gulen) en het strijden op Zijn Pad, wacht dan tot Allah met Zijn beschikking komt. En Allah leidt het zwaar zondige volk niet.” (Surah al-Tawba, 24)

als je na het lezen van deze surah de woorden van Kanter leest, wordt het misschien helder wat ik bedoel.

maar kan ook een gevalletje lost in translation zijn :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164360456
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:30 schreef HiZ het volgende:
Verwarrend dat hij 'de hemel' zou opgeven, want daarmee stelt hij dat ofwel Gülen boven God staat of dat Gülen tegen God in mag gaan. Rare uitspraak dus voor een Moslim.
Geen uitspraak idd die een goed moslim siert, maar hij is erg jong, dus ik gooi het op onwetendheid. Immers is Gulen al erg oud en wat als hij dood is? Niets op Aarde is mij meer waard dan de hemel.

Aan de andere kant zijn er ook Erdofielen die hun eigen vrouw aanbieden aan hun leider of zelf voor deze corrupte dictator willen sterven, alsof hij goddelijk zou zijn.. Zelfde onnozelheid.
pi_164360470
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit is niet alleen opgeven in wereldlijke zaken maar opgeven in hemelse zaken. dus niet "hey mam je wilt me niet zien kennelijk, doei!" een nuchtere (normale?) hollandse stelling als het ware.

Kan dat niet ook al vergeven zijn, wat mag een moslim niet als hij in de hemel wil komen?

Zou het niet kunnen dat hij dat ook al verspeeld heeft?
pi_164360530
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:30 schreef HiZ het volgende:
Verwarrend dat hij 'de hemel' zou opgeven, want daarmee stelt hij dat ofwel Gülen boven God staat of dat Gülen tegen God in mag gaan. Rare uitspraak dus voor een Moslim.
bizzare uitspraken idd. ik heb nog nooit gehoord dat een moslim zijn hemel opgeeft en met een glimlach de hel ingaat voor iets/iemand.

ik kan het ook niet 100% plaatsen, maar als hij Gulen dus als een soort messias ziet dan kan ik me er iets bij voorstellen. maar ook dan snap ik het nog niet helemaal.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164360550
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:39 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Net zoals die spandoeken van pro-erdo mensen waarop stond "vraag me om te sterven en ik doe het"

Fanatisme is altijd eng.
fanatisme eens. dit is van een andere orde.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164360607
Mensen zouden zich beter zorgen kunnen maken over hun eigen lot door zo actief een corrupte dictator te steunen, die alles doet wat God heeft verboden en alle gedragingen van een munafik heeft (iemand die claimt moslim te zijn maar dat niet is).
pi_164360658
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:48 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Mensen zouden zich beter zorgen kunnen maken over hun eigen lot door zo actief een corrupte dictator te steunen, die alles doet wat God heeft verboden en alle gedragingen van een munafik heeft (iemand die claimt moslim te zijn maar dat niet is).
onze Gulenist vindt het niet leuk dat door de woorden van Kanter belicht wordt hoe ziek de cultus rondom Gulen is en wil het uiteraard weer hebben over die duivelse Erdo :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164360714
Waarom komen die mailtjes net tevoorschijn?

Als er toch niks te verbergen is waarom niet openbaar?
pi_164360755
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:52 schreef john2406 het volgende:
Waarom komen die mailtjes net tevoorschijn?

Als er toch niks te verbergen is waarom niet openbaar?
welke mails?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 9 augustus 2016 @ 13:01:53 #244
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164360931
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 10:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

Er komt steeds vaker iets zinnings uit Kemal. Weet niet wat die man opens heeft, maar helemaal mee eens.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 9 augustus 2016 @ 13:02:41 #245
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164360948
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:52 schreef john2406 het volgende:
Waarom komen die mailtjes net tevoorschijn?

Als er toch niks te verbergen is waarom niet openbaar?
Dat was echt 10x niks volgens mij :P
pi_164360954
quote:
voor antwoord op die vraag moet je bij wikileaks zijn. de timing was iig opvallend. een paar dagen voor de coup een turkse bron opeens een lading (vooral niks zeggende) emails bij wikileaks dropt en wikileaks deze halsoverkop publiceert door oa prive mailadressen van gewone turkse burgers openbaar te maken. wikileaks kon er tevens ook bij vermelden dat ze de mails hebben gekregen van iemand die niet betrokken is geweest bij de coup. dit zou impliceren dat wikileaks weet wie de coup plegers zijn, maar een raar verhaal iig, de timing van de leaks, mijn eerste interpretatie was dat iemand van de coup plegers "belastende" mails had gevonden en deze wilde gebruiken om de coup tegen de regering te rechtvaardigen, maar tot op heden is er (nog) niks uit de mails gekomen dat belastend zou zijn voor de AKP/Erdo.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361070
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:01 schreef Kyran het volgende:

[..]

Er komt steeds vaker iets zinnings uit Kemal. Weet niet wat die man opens heeft, maar helemaal mee eens.
dude dat roep ik al jaren!

de oppositie partijen moeten hun eigen geluid laten horen en de burger kenbaar maken waar zij voor staan om zo een tegengeluid te bieden tegen AKP/Erdo, maar nee wat doen de oppositie partijen in turkije al jaren. ZE ZIJN REACTIEF BEZIG. ze zijn altijd bezig om erdo's verhaal onderuit te halen. hierdoor staan ze altijd 1-0 achter en hebben ze geen tijd om hun eigen stem te laten horen. dit punt is o.a. de reden waarom de da AKP al jaren succesvol is. ik snap dat echt niet...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361082
“Ik heb Enes meerdere malen gewaarschuwd maar hij stopt niet met het schrijven van tweets tegen onze president en de Turkse natie. Wij, de Kanter familie staan niet achter zijn respectloze uitspraken. Ik en de Kanter familie onteigenen hierbij Enes. We willen dat hij per direct zijn achternaam veranderd. Wij willen onze excuses aanbieden aan onze president en het Turkse volk, het spijt ons dat we zo’n zoon hebben.”

Ouders van Enes.

Tja, om je eigen zoon te onteigenen door liefde voor een corrupte dictator...
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 9 augustus 2016 @ 13:11:28 #249
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164361166
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:07 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
“Ik heb Enes meerdere malen gewaarschuwd maar hij stopt niet met het schrijven van tweets tegen onze president en de Turkse natie. Wij, de Kanter familie staan niet achter zijn respectloze uitspraken. Ik en de Kanter familie onteigenen hierbij Enes. We willen dat hij per direct zijn achternaam veranderd. Wij willen onze excuses aanbieden aan onze president en het Turkse volk, het spijt ons dat we zo’n zoon hebben.”

Ouders van Enes.

Tja, om je eigen zoon te onteigenen door liefde voor een corrupte dictator...
Sorry, maar die Enes gast is echt complete de weg kwijt. Je moet zijn reactie maar eens lezen.

Het is gewoon heel eng hoe ver die gast in de ass van Gulen zit.

Dit zeg ik als iemand die AKP en Erdogan haat.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 9 augustus 2016 @ 13:13:30 #250
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164361217
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

dude dat roep ik al jaren!

de oppositie partijen moeten hun eigen geluid laten horen en de burger kenbaar maken waar zij voor staan om zo een tegengeluid te bieden tegen AKP/Erdo, maar nee wat doen de oppositie partijen in turkije al jaren. ZE ZIJN REACTIEF BEZIG. ze zijn altijd bezig om erdo's verhaal onderuit te halen. hierdoor staan ze altijd 1-0 achter en hebben ze geen tijd om hun eigen stem te laten horen. dit punt is o.a. de reden waarom de da AKP al jaren succesvol is. ik snap dat echt niet...
Absoluut. MHP en CHP zijn zeker schuldig aan het groeien van AKP. MHP huppelt maar wat mee met AKP en CHP is alleen maar aan het zeiken en schoppen (beetje Wilders stijl).

Sinds de coup is CHP wel redelijk bezig. Minder schoppen, maar wel goed en duidelijk de problemen aankaarten. Van MHP snap ik nog steeds weinig. Ik vind die Bahceli zo'n nikszeggend iemand. Nooit een duidelijk verhaal, vooral veel bla bla. Enige positieve uit de coup tot nu toe vind ik dat de 3 grote partijen meer lijken samen te werken. Hopelijk blijft dit.
pi_164361252
‘Ban Erdogan uit de Duitse klaslokalen’
http://nrc.nl/nieuws/2016(...)len-3597978-a1515310

Goed bezig Duitsland ^O^

Diyanet in Nederland zal ook wel snel volgen, want zelfde instelling en soortgelijke problemen.
pi_164361365
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:11 schreef Kyran het volgende:

[..]

Sorry, maar die Enes gast is echt complete de weg kwijt. Je moet zijn reactie maar eens lezen.

Het is gewoon heel eng hoe ver die gast in de ass van Gulen zit.

Dit zeg ik als iemand die AKP en Erdogan haat.
Klopt, daar heb ik ook al iets over gezegd in een eerdere reactie. wat vind je van de brief van de ouders, die uiteindelijk tot deze reactie van Enes heeft geleid?
pi_164361391
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:11 schreef Kyran het volgende:

[..]

Sorry, maar die Enes gast is echt complete de weg kwijt. Je moet zijn reactie maar eens lezen.

Het is gewoon heel eng hoe ver die gast in de ass van Gulen zit.

Dit zeg ik als iemand die AKP en Erdogan haat.
het gaat mij niet zo zeer om die Enes als persoon maar zijn redenering en onderbouwing en dat maakt het des te schokkend, immers als iemand zegt, "voor Gulen ga ik met een glimlach naar de hel" dan is wat we met de coup hebben gezien peanuts vergeleken met waartoe deze mensen in staat zijn, "achja een paar burgers omgelegd, soldaten gexecuteerd die niet wilden meewerken, het parlement gebombardeerd."
het is allemaal niks als je kijkt waartoe ze kennelijk in staat zijn, namelijk hun ziel veroordelen tot de hel voor de Imam!
dude dan is Kanter net alleen echt ver heen, maar moet je voorstellen met wat voor organisatie we nu te doen hebben. waarom bv Hizmet vertegenwoordigers in nederland, Diyanet aan het aanvallen zijn, ze geven hun ziel op voor Gulen, ALLES voor Gulen, ook dus je ziel verdoemen tot de hel.

ik dacht dat Scientology leden gekkies waren maar deze mensen zijn pas de echte gekkies 8)7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361414
Kyran, nerelisin?

Gewoon, benieuwd.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 9 augustus 2016 @ 13:23:15 #255
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164361424
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:20 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Klopt, daar heb ik ook al iets over gezegd in een eerdere reactie. wat vind je van de brief van de ouders, die uiteindelijk tot deze reactie van Enes heeft geleid?
Net zo kansloos :) Beetje populair doen. Zulke dingen hou je binnen je familie en speel je niet via de media.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 9 augustus 2016 @ 13:24:25 #256
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164361444
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:22 schreef zarGon het volgende:
Kyran, nerelisin?

Gewoon, benieuwd.
Adanaliyik :D

Vader uit Adana, moeder uit Manisa, ben zelf in NL geboren.
pi_164361466
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:24 schreef Kyran het volgende:

[..]

Adanaliyik :D

Vader uit Adana, moeder uit Manisa, ben zelf in NL geboren.
Okay.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 13:26:17 #258
1234 HiZ
Istanbullu
pi_164361468
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

dude dat roep ik al jaren!

de oppositie partijen moeten hun eigen geluid laten horen en de burger kenbaar maken waar zij voor staan om zo een tegengeluid te bieden tegen AKP/Erdo, maar nee wat doen de oppositie partijen in turkije al jaren. ZE ZIJN REACTIEF BEZIG. ze zijn altijd bezig om erdo's verhaal onderuit te halen. hierdoor staan ze altijd 1-0 achter en hebben ze geen tijd om hun eigen stem te laten horen. dit punt is o.a. de reden waarom de da AKP al jaren succesvol is. ik snap dat echt niet...
Yep, en dat spelletje speelt de president ondertussen perfect. Hij roept iets wilds en vervolgens heeft iedereen het een week over waarom dat niet kan of mag.
pi_164361472
Bekir, meid, zou je niet eerst wat bewijs overhandigen?

Turkse minister waarschuwt VS: 'Zet onze relaties niet op het spel voor terrorist Gülen' http://www.volkskrant.nl/(...)951e910dc792874e80b1 via @volkskrant
pi_164361482
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:15 schreef KirmiziBeyaz het volgende:


Diyanet in Nederland zal ook wel snel volgen, want zelfde instelling en soortgelijke problemen.
heb je nog zo een die zijn ziel opgeeft voor Gulen.

een "moslim" die wilt dat moskeeen waar 100duizenden moslims in nederland komen worden aangepakt.

WOW :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361511
Jongens, kunnen we elkaar niet zo aanvallen?
pi_164361526
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

heb je nog zo een die zijn ziel opgeeft voor Gulen.

een "moslim" die wilt dat moskeeen waar 100duizenden moslims in nederland komen worden aangepakt.

WOW :{
Dude :')
pi_164361540
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:22 schreef zarGon het volgende:
Kyran, nerelisin?

Gewoon, benieuwd.
Lol.
pi_164361571
quote:
9s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:28 schreef zarGon het volgende:
Jongens, kunnen we elkaar niet zo aanvallen?
leuke insteek dude, ben het met je eens, maar deze gast valt mijn moskee waar ik al heel mijn leven kom aan, vind je het raar dat ik daar verontwaardigd over ben?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361583
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

heb je nog zo een die zijn ziel opgeeft voor Gulen.

een "moslim" die wilt dat moskeeen waar 100duizenden moslims in nederland komen worden aangepakt.

WOW :{
Bewaar je loze aannames voor een ander. Zoek eerst de betekenis van sirk en iftira op en wat God daarvan vindt, als je in God gelooft. Maar gezien je houding en je onvoorwaardelijke steun aan een corrupte dictator zul je daar ook wel weinig om geven.
pi_164361586
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:29 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Dude :')
hi schoonheid, hoe gaat het? :W
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361592
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:15 schreef Slayage het volgende:
nadat zijn familie afstand van hem heeft genomen wegens zijn Gulen banden, een bizarre tweet van Enes Kanter, NBA speler bij Oklahoma Thunder, tevens hard core Gulenist, laat zien hoe Gulenisten kijken naar de Gulen beweging en Gulen zelf (alsof hij een gezant van God is).

vertaling van wat stukken:

Voor de weg van Hizmet (Gulen beweging) geef ik mijn leven op. Voor de weg van Hizmet geef ik mijn hele familie op. Voor de weg van Hizmet geef ik de hemel op en ga ik de hel in met een glimlach. De liefde voor mijn geliefde Imam (Gulen), is veel waardevoller dan de liefde van mijn vader, moeder, broers, zussen, welke liefde dan ook.

Remember die oude tang met: gotkili? Je kan lekker wijzen maar mensen zouden sterven voor Erdogan als k fb mag geloven. Ze zien hem als Gods leider.

Probeer wat objectiever te zijn
pi_164361620
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:31 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Bewaar je loze aannames voor een ander. Zoek eerst de betekenis van sirk en iftira op en wat God daarvan vindt, als je in God gelooft. Maar gezien je houding en je onvoorwaardelijke steun aan een corrupte dictator zul je daar ook wel weinig om geven.
ach-ach-ach, Gulenist laat zijn ware gezicht zien. ik houd hem een spiegel voor en dan komt ie weer met zijn bedreigingen over het hiernamaals. verzin eens iets nieuws, "broer".
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361661
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:32 schreef Stimorol- het volgende:

Ze zien hem als Gods leider.
zo iemand moet ik nog tegenkomen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361741
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

ach-ach-ach, Gulenist laat zijn ware gezicht zien. ik houd hem een spiegel voor en dan komt ie weer met zijn bedreigingen over het hiernamaals. verzin eens iets nieuws, "broer".
Het is mijn plicht als moslim om andere moslims te behoeden voor zaken als sirk en iftira. Moge God ook jou genadig zijn.
pi_164361763
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:37 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Het is mijn plicht als moslim om andere moslims te behoeden voor zaken als sirk en iftira. Moge God ook jou genadig zijn.
Ow God ben je er zo één
pi_164361774
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:37 schreef KirmiziBeyaz het volgende:

[..]

Het is mijn plicht als moslim om andere moslims te behoeden voor zaken als sirk en iftira. Moge God ook jou genadig zijn.
dat heb je me wel vaker gezegd ja, ga vooral door met je gebeden, misschien zal ik ooit het licht zien en Gulen als Messias accepteren.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361785
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:38 schreef Stimorol- het volgende:

[..]

Ow God ben je er zo één
:Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361833
Hepiniz ayni boksunuz. *O*
pi_164361850
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:41 schreef Stimorol- het volgende:
Hepiniz ayni boksunuz. *O*
:7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361853
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:02 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dat was echt 10x niks volgens mij :P
Iets wat a10X niks is hoef ik niet te blokkeren dan lach ik me eerder kapot voordat ik dat verbergen wil?
pi_164361868
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:42 schreef john2406 het volgende:

[..]

Iets wat a10X niks is hoef ik niet te blokkeren dan lach ik me eerder kapot voordat ik dat verbergen wil?
dat het 10 keer niks was bleek achteraf :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164361905
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

maar tot op heden is er (nog) niks uit de mails gekomen dat belastend zou zijn voor de AKP/Erdo.
Heb jij er al gezien of gelezen evt beoordelen kunnen?
pi_164361962
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat het 10 keer niks was bleek achteraf :P
Wie of welke heeft ze beoordeeld de slager die zijn eigen vlees keurdt?
pi_164361995
Als Diyanet haat verspreid en mensen tegen elkaar opzet, dan mag het idd verboden worden. ook al gaan er duizenden mensen heen. Mss daarom juist wel
pi_164362032
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:45 schreef john2406 het volgende:

[..]

Heb jij er al gezien of gelezen evt beoordelen kunnen?
ja ik heb gedeeltelijk een rapport van een veiligheidsdienst gelezen over de gulen beweging. wat wel interessant was, maar het was voornamelijk gewoon troep.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164362098
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:47 schreef john2406 het volgende:

[..]

Wie of welke heeft ze beoordeeld de slager die zijn eigen vlees keurdt?
gewoon mensen online, die door wiki gingen wroeten. ik moet er nog een serieus artikel over vinden, waarin iets interessants stond, maar misschien komt dat nog het 700.000 mails ofzo.

iemand had het adres gemaild met "laat me ff 5 minuten met erdo beppen"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164362126
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja ik heb gedeeltelijk een rapport van een veiligheidsdienst gelezen over de gulen beweging. wat wel interessant was, maar het was voornamelijk gewoon troep.
Voornamelijk troep heb je wel achter de zinnen gelezen?

Ik kan niks beoordelen heb totaal niks gelezen of gezien, maar plaats wel overal mijn vraag tekens bij.
Waar rook is is toch vuur of van nues kunt nues, anders gezegd van niks komt niks!
pi_164362138
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:48 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Als Diyanet haat verspreid en mensen tegen elkaar opzet, dan mag het idd verboden worden. ook al gaan er duizenden mensen heen. Mss daarom juist wel
de dag dat dat gebeurt heb ik nog niet meegemaakt. jij?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164362161
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:53 schreef john2406 het volgende:

[..]

Voornamelijk troep heb je wel achter de zinnen gelezen?
nee het waren pixels op mijn laptop :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164362271
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:30 schreef HiZ het volgende:
Verwarrend dat hij 'de hemel' zou opgeven, want daarmee stelt hij dat ofwel Gülen boven God staat of dat Gülen tegen God in mag gaan. Rare uitspraak dus voor een Moslim.
Niet helemaal zo bedoelt, Said Nursi en Fethullah Gülen hebben ook vergelijkbaar uitspraken waar ze zeggen dat ze voor het belang van de ummah bereid zouden zijn eerder naar de hel te gaan dan naar het paradijs door zichzelf op te offeren voor de islam en moslim, door alle zonden, pijn en bestraffingen op zich te nemen.lijkt me meer een uitspraak in die richting.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 9 augustus 2016 @ 14:00:49 #287
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_164362310
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 13:47 schreef john2406 het volgende:

[..]

Wie of welke heeft ze beoordeeld de slager die zijn eigen vlees keurdt?
Als er iets spannends tussenzat was het echt wel al boven water gekomen. Die e-mails zijn gewoon openbaar gemaakt door Wikileaks. Anti-Erdo kamp had er echt wel gebruik van gemaakt als er iets moois tussenzat.
pi_164362750
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 14:00 schreef Kyran het volgende:

[..]

Als er iets spannends tussenzat was het echt wel al boven water gekomen. Die e-mails zijn gewoon openbaar gemaakt door Wikileaks. Anti-Erdo kamp had er echt wel gebruik van gemaakt als er iets moois tussenzat.
Wie geloofd wordt zalig als de kosten van de Betuwelijn zouden uitlopen hadden we dat heus wel gehoord om maar 1 voorbeeld te noemen, helaas werd er niet naar gevraagd.
Ander voorbeeld dat telefoon gesprek of wat het was met die gasvelden in Groningen waar een minister het in de trein over had.
Als daar niemand iets gehoord had, had ik dat dan mogen weten?
Is maar bedoeld als voorbeeld hoor, ga er maar vanuit dat ernaar gekeken en vermeld wordt!

Ik mag alles eten maar mag ik ook alles weten?

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2016 14:20:01 ]
pi_164363123
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 14:17 schreef john2406 het volgende:

[..]

Wie geloofd wordt zalig als de kosten van de Betuwelijn zouden uitlopen hadden we dat heus wel gehoord om maar 1 voorbeeld te noemen, helaas werd er niet naar gevraagd.
Ander voorbeeld dat telefoon gesprek of wat het was met die gasvelden in Groningen waar een minister het in de trein over had.
Als daar niemand iets gehoord had, had ik dat dan mogen weten?
Is maar bedoeld als voorbeeld hoor, ga er maar vanuit dat ernaar gekeken en vermeld wordt!

Ik mag alles eten maar mag ik ook alles weten?
De mensen van de hobby ( GGZ activiteiten centrum ) zeiden
me dat zij dat niet konden doen voor me omdat
hetvest vanbinnen gevoerd was...

Ik kocht het en gaf het aan de naaister met het bericht dat ik zsm een
een logo zoo proberen te zoeken om erop te zetten.
Je mag ook een bron toevoegen incl je poll keuze met
een toelichting. Mijn grootste verkoop was 30 Euro voor 1 schilderij.

[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2016 14:31:05 ]
pi_164363308
Ik ga ervan uit dat ik genaaid wordt of het dubbel of enkel is dat is de vraag?

Is natuurlijk nooit leuk om voorbeelden te zien of te horen te krijgen toch?
Maar dat zijn andere landen die zullen het heus wel beter voor hebben met hun burgers toch?
Die mogen wel alles weten denk ik mij dan.

Een bron om maar iets toe te voegen.
http://www.joop.nl/nieuws(...)de-telefoon-in-trein

http://www.nrc.nl/nieuws/(...)egen-1620242-a585024

Maar nogmaals in andere landen zijn ze natuurlijk wel open over wat ze doen!
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 19:52:47 #291
323876 michaelmoore
I want to live a hundred years
pi_164372811
moslims zijn agrressief en dom


willen allemaal naar europa, sukkels
When people do counterfeiting , they go to jail , when public servants do that they get re-elected
pi_164375438
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 14:17 schreef john2406 het volgende:

[..]

Wie geloofd wordt zalig als de kosten van de Betuwelijn zouden uitlopen hadden we dat heus wel gehoord om maar 1 voorbeeld te noemen, helaas werd er niet naar gevraagd.
Ander voorbeeld dat telefoon gesprek of wat het was met die gasvelden in Groningen waar een minister het in de trein over had.
Als daar niemand iets gehoord had, had ik dat dan mogen weten?
Is maar bedoeld als voorbeeld hoor, ga er maar vanuit dat ernaar gekeken en vermeld wordt!

Ik mag alles eten maar mag ik ook alles weten?
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 14:30 schreef zarGon het volgende:

[..]

De mensen van de hobby ( GGZ activiteiten centrum ) zeiden
me dat zij dat niet konden doen voor me omdat
hetvest vanbinnen gevoerd was...

Ik kocht het en gaf het aan de naaister met het bericht dat ik zsm een
een logo zoo proberen te zoeken om erop te zetten.
Je mag ook een bron toevoegen incl je poll keuze met
een toelichting. Mijn grootste verkoop was 30 Euro voor 1 schilderij.
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 14:36 schreef john2406 het volgende:
Ik ga ervan uit dat ik genaaid wordt of het dubbel of enkel is dat is de vraag?

Is natuurlijk nooit leuk om voorbeelden te zien of te horen te krijgen toch?
Maar dat zijn andere landen die zullen het heus wel beter voor hebben met hun burgers toch?
Die mogen wel alles weten denk ik mij dan.

Een bron om maar iets toe te voegen.
http://www.joop.nl/nieuws(...)de-telefoon-in-trein

http://www.nrc.nl/nieuws/(...)egen-1620242-a585024

Maar nogmaals in andere landen zijn ze natuurlijk wel open over wat ze doen!
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 19:52 schreef michaelmoore het volgende:
moslims zijn agrressief en dom

willen allemaal naar europa, sukkels
waar gaan deze posts over? :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 9 augustus 2016 @ 21:16:26 #293
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164375663
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 21:11 schreef Slayage het volgende:

[..]


[..]


[..]


[..]

waar gaan deze posts over? :')
:D
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164375886
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 21:16 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

:D
ligt niet aan mij toch? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 9 augustus 2016 @ 21:23:01 #295
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164375985
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 21:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

ligt niet aan mij toch? :P
Nee.. en zeker zo zonder context is het helemaal raar _O-
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164377601
goed stuk over de manier waarop de gulen beweging gedoogd, door de akp, te werk is gegaan door de jaren heen door aanvankelijk een volledig autonome staat binnen een staat te creeeren waardoor ze niemand verantwoording hoefden af te leggen tot uiteindelijk hun laatste nu of nooit move, de coup. en nee de schrijver is geen familie van :P

Gülen is een groter gevaar dan Erdogan

Opinie Gülenisten infiltreerden in politie en justitie. Ze schiepen een maffiastaat binnen de staat. De zuivering die nu plaatsvindt, was daarom hard nodig, schrijft politicoloog Ahmet Erdogan.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_164377725
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 21:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

waar gaan deze posts over? :')
Mijne of die van mij?

Kijk nog eens goed, is maar bedoeld als voorbeeld moet ergens bij staan!
pi_164377786
quote:
99s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 21:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

ligt niet aan mij toch? :P
Als je selectief leest inderdaad ligt het niet aan jouw.
pi_164378829
Dat mensen na hun afstuderen bij de politie, overheid of andere organisatie gaan werken is nu opeens infiltratie? Dus zou je kunnen stellen dat iedere erdofiel die nu in NL werkt eigen is geinfiltreert om Erdogan te dienen?

De simpelen van ziel voelen zich gesterkt door een opiniestuk van een andere simpele ziel? Ik hoop niet dat dit jullie bewijs is. _O-
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 9 augustus 2016 @ 22:31:05 #300
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_164378923
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 22:28 schreef KirmiziBeyaz het volgende:
Dat mensen na hun afstuderen bij de politie, overheid of andere organisatie gaan werken is nu opeens infiltratie? Dus zou je kunnen stellen dat iedere erdofiel die nu in NL werkt eigen is geinfiltreert om Erdogan te dienen?

De simpelen van ziel voelen zich gesterkt door een opiniestuk van een andere simpele ziel? Ik hoop niet dat dit jullie bewijs is. _O-
Wellicht aangedikt maar het valt lastig te ontkennen. Vriendje gulden heeft er zelf nog om geroepen notabene
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_164379047
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 22:31 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Wellicht aangedikt maar het valt lastig te ontkennen. Vriendje gulden heeft er zelf nog om geroepen notabene
Wat, dat er een coup gepleegd moest worden?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')