Heb je ook een uitzendschema?quote:Op woensdag 3 augustus 2016 21:27 schreef ikweethetookniet het volgende:
Met Robbie Geus
Rubbertjes,kansloos,
Wordt weer genieten van viezigheid
Ik zie dat er vorige week ook al een aflevering is geweest.quote:
Uitzending gemistquote:Op woensdag 3 augustus 2016 23:21 schreef tong80 het volgende:
Schakelde te laat in, kon nog wel het laatste item zien. Dat die studenten niet doodziek zijn. Wat een zooi.
Dit was genoeg.quote:
man,man,manquote:Op donderdag 4 augustus 2016 09:25 schreef tong80 het volgende:
Dit was genoeg.
Moet nog 3 uur Zomergasten terugkijken, en 5 uur Ischa met Henk Hofland op de radio.
Moet plots denken aan Rubberen Robbie met z'n strips om de diepvries.quote:Op zaterdag 6 augustus 2016 19:46 schreef Flitskikker het volgende:
Zijn herhalingen uit 2012/2013. Desalniettemin weer genieten
Toch blijft het leuk.quote:Op zaterdag 6 augustus 2016 22:37 schreef WethouderHekking het volgende:
Valt toch niet op dat het herhalingen zijn?
Als je 1 aflevering gezien hebt, heb je ze allemaal gezien.
Morgen terugkijkenquote:Op woensdag 17 augustus 2016 22:27 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
wel een patazaak met moterolie in de frituur
Hoog tijd voor een nieuw seizoen Smaakpolitiequote:Op dinsdag 23 augustus 2016 22:43 schreef ikweethetookniet het volgende:
TSterrenchefs schrikken van vieze keukens
Twee op de vijf keukens van Nederlandse sterrenrestaurants zijn vies, bleek vandaag uit onderzoek van de KRO-NCRV. De meest voorkomende misstanden zijn ongedierte in de keuken, het onzorgvuldig opslaan van producten en vieze keukens.
Nederland telt 106 restaurants met één of meer Michelin sterren. Sinds 2012 voerde de NVWA 133 onaangekondigde keuringen uit bij 79 restaurants. Daarvan kregen 31 gelegenheden een officiële waarschuwing en werden bij nog eens achttien zaken kleine fouten ontdekt.
http://www.telegraaf.nl/b(...)vieze_keukens__.html
Man man man
quote:Op zondag 28 augustus 2016 14:44 schreef ikweethetookniet het volgende:
Rob Geus na ruzie in Spaanse cel
Staat genoteerd:quote:Op zaterdag 31 december 2016 14:36 schreef Flitskikker het volgende:
Mijn televisiegids-watchlist had vandaag weer een leuke verrassing:
[ afbeelding ]
Ongetwijfeld weer herhalingen, maar ik blijf natuurlijk altijd stilletjes hopen op een nieuw seizoen.
Heb je daar een speciale app voor?quote:Op zaterdag 31 december 2016 14:36 schreef Flitskikker het volgende:
Mijn televisiegids-watchlist had vandaag weer een leuke verrassing:
[ afbeelding ]
Ongetwijfeld weer herhalingen, maar ik blijf natuurlijk altijd stilletjes hopen op een nieuw seizoen.
quote:Op zondag 1 januari 2017 17:53 schreef WethouderHekking het volgende:
[..]
Staat genoteerd:
[ afbeelding ]
Ja. Ik was het zat om steeds nieuwe seizoenen of series die ik wilde zien te missen, dus heb ik zelf iets gemaakt dat de gids in de gaten houdt voor die dingen die ik heb ingesteld. Elke ochtend als de nieuwe gids binnen is krijg ik een mailtje met alles wat-ie gevonden heeft.quote:
Ik zeg, delen maarquote:Op zondag 1 januari 2017 22:09 schreef Flitskikker het volgende:
[..]
[..]
Ja. Ik was het zat om steeds nieuwe seizoenen of series die ik wilde zien te missen, dus heb ik zelf iets gemaakt dat de gids in de gaten houdt voor die dingen die ik heb ingesteld. Elke ochtend als de nieuwe gids binnen is krijg ik een mailtje met alles wat-ie gevonden heeft.
Het zijn nu nog wat losse bestanden op m'n eigen server, dus niet echt deelbaar op dit moment.quote:
Oh, geen probleem hoor. Heb nog wel wat Linux VPS'en draaien die tijd over hebben. Met LAMP stackquote:Op dinsdag 3 januari 2017 18:02 schreef Flitskikker het volgende:
[..]
Het zijn nu nog wat losse bestanden op m'n eigen server, dus niet echt deelbaar op dit moment.
Maar als je zelf aan de slag wilt: ik gebruik tvgrabnlpy om de gids te downloaden en een php-script om de gids te doorzoeken en een mailtje te sturen. En dan een cronjob zodat het elke ochtend gebeurt.
Wie weet kan ik ooit eens wat toegankelijkers opzetten.
http://www.parool.nl/kuns(...)aakpolitie~a4444264/quote:Rob Geus keert terug als keurmeester in De Smaakpolitie
Vanaf volgende week keert Rob Geus na drie jaar terug als keurmeester van het programma De Smaakpolitie bij SBS6.
'De nieuwe zenderbaas van SBS vroeg of ik toch opnieuw de witte jas aan wilde trekken', vertelt Geus in een interview met Veronica Magazine.
In De Smaakpolitie overvalt keurmeester Geus een aantal willekeurige restaurants per gemeente. Geus duikt met een camera de keuken in en gaat na of de hygiëne in de zaak wel op orde is, waarna hij het etablissement een duimpje omhoog of een duimpje omlaag uitdeelt. Restauranteigenaren die niet meedoen aan het programma beschouwt hij bij voorbaat als onpluis.
SBS stopte met het programma, maar Geus kreeg veel aanvragen van horecazaken die gekeurd wilden worden en begon daarop zijn eigen keurmerk: De Keus van Rob Geus.
Vlag en wimpel
VARA-programma Rambam liet zien dat Geus niet altijd even zuiver werkte bij het uitdelen van dat keurmerk. Rambam nodigde Geus uit namens een restaurant dat hij eerder had afgekeurd tijdens een opname van De Smaakpolitie. Het restaurant kwam de tweede keer met vlag en wimpel door de test. "Rob Geus, bekend van SBS heeft het goedgekeurd. Dan komt de rest vanzelf," zegt Geus in de aflevering.
Ook kregen sommige restauranteigenaren na de keuring in De Smaakpolitie een 'hulptraject' aangeboden, in de vorm van een tweede keuring bij Geus' eigen bedrijf. De kosten van die keuring bedroegen 2800 euro, met een jaarlijkse verlenging van het keurmerk à 1750 euro per jaar. Voor een promotiefilmpje met Geus in de hoofdrol moest 1000 euro worden neergelegd.
Volgens Geus heeft zijn eigen keurmerk niks te maken met het keurmerk van De Smaakpolitie. Bij De Keus van Rob Geus zou voedselhygiëne voorop staan, en niet de hygiëne van het restuarant. Komend seizoen keurt Geus horecazaken met een verborgen camera.
De Smaakpolitie, woensdag 11 januari om 20:30 uur op SBS6.
Heb je een PB gestuurd.quote:Op dinsdag 3 januari 2017 20:13 schreef Coritchando het volgende:
[..]
Oh, geen probleem hoor. Heb nog wel wat Linux VPS'en draaien die tijd over hebben. Met LAMP stack
Met verborgen camera _! Wie denkt hij voor de gek te houden? Of gaat hij zich vermommen zoals undercoverbaas Alberto Stegemanquote:Op zaterdag 7 januari 2017 17:04 schreef Flitskikker het volgende:
Het zijn nieuwe afleveringen!
[..]
http://www.parool.nl/kuns(...)aakpolitie~a4444264/
Er is nog meerquote:
jij ookquote:
Nietquote:
wel,quote:
Karina luistert Radio Veronica, goede smaak!quote:Op woensdag 11 januari 2017 19:08 schreef Karina het volgende:
Rob was net op radio 2. Op weg maar huis vanaf een heeeel vies restaurant met superveel muizen.
Terugluisteren doen we hierquote:Op woensdag 11 januari 2017 19:08 schreef Karina het volgende:
Rob was net op radio 2. Op weg maar huis vanaf een heeeel vies restaurant met superveel muizen.
quote:Op donderdag 12 januari 2017 11:48 schreef ikweethetookniet het volgende:
507.000 mensen zien huis vol drollen in Smaakpolitie
507.000 mensen zagen gisteravond hoe Rob Geus in de Smaakpolitie een gang vol hondendrollen aantrof in een Rotterdams studentenhuis. Dat ging zelfs de ervaren keurmeester te ver.
Hij vertrok direct, met zijn witte jas nog aan. ,,Het is compleet kansloos.''
[ afbeelding ]
In de eerste nieuwe aflevering van de SBS-hygiëneshow in drie jaar was te zien hoe Geus een rondleiding kreeg door het studentenhuis. Hoewel dat om 18.00 uur 's avonds gebeurde, leek de bewoner net uit bed te komen. Na een keuken vol haren en een wc vol opgedroogde spetters dacht Rob dat het ergste achter de rug was. Maar toen moest de gang in de kelder nog komen.
De 'vieze, penetrante' geur aldaar bleek afkomstig van een verzameling drollen van de huishond. De schoonmaakkenner geloofde zijn ogen niet.
,,Zoveel ontlasting, ik ben trots als ik het in één week haal'', zei hij. ,
,Dat beest is helemaal losgegaan, het moet nagekeken worden.''
[ afbeelding ]
Geus bracht in de aflevering natuurlijk ook bezoekjes aan horecagelegenheden. Zo confronteerde hij de eigenaar van een afhaaltent met zijn nasi rames, waarin volgens tests de listeria-bacterie zat. Die kan bij zwangere vrouwen zorgen voor een miskraam. Daarnaast ging Rob langs bij een Italiaans restaurant, waar de eigenaar sauzen bleek te mixen met een vieze klopboor.
http://www.gelderlander.n(...)aakpolitie~a4bb7d23/
Robbie
Ja daar zou ik zelf niet eens zo moeite mee hebben, als jij dat ding nieuw koopt en gebruikt hem daar alleen voor who cares ? Zegt tie nog je moet er niet aan denken dat er olie uitloopt??quote:Op zaterdag 14 januari 2017 02:42 schreef killerkip69 het volgende:
Wat 'n treurnis inderdaad...manmanman
Die betonmixer was wel baas hehe....Je moet soms roeien met de riemen die je hebt.
Laatste stukje ook wel mooi hoe die het oppakt, wil meteen het probleem wel oplossenquote:Op zaterdag 14 januari 2017 02:57 schreef killerkip69 het volgende:
Tsja, royal sadness.....snap er ook geen f*ck van...
PS: die boormachine op zich was wel nasty, dat dan weer wel. En die vent met z'n smile alles weglachen hehe...
manmanman
PS: Dat Surinaamse tentje daarintegen, alles proper...ze zijn er wel.
Dat ding was helemaal versleten, rede verd was er vanaf wat dus betekend dat dat in de saus gekomen is.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 02:46 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ja daar zou ik zelf niet eens zo moeite mee hebben, als jij dat ding nieuw koopt en gebruikt hem daar alleen voor who cares ? Zegt tie nog je moet er niet aan denken dat er olie uitloopt??
Ik wist niet dat je tegenwoordig bij een boor olie moest verversen
Dat snap ik ook niet, zon tent moet je toch direct sluiten, dan kan je het gewoon niet als je dit soort fratsen uit haalt.quote:Op zaterdag 14 januari 2017 02:07 schreef Geerd het volgende:
Ik zit net smaakpolitie terug te kijken, en dan vraag ik mij toch af hoe kan het dat zulke "bedrijven"gewoon zo jaren lang door mogen/kunnen werken?
Als ik zo mijn werk doe, dan is het 1 of 2 keer een waarschuwing en je kunt vertrekken.
Wel lachen er allemaal wel om maar eigenlijk toch triest dat dit kan in Ned?
Krijgen ze nooit inspectie ? Voor mijn werk moet ik om de zoveel tijd weer een VOG inleveren om te kijken of ik wel een nette burger ben.
Ga gelijk ff bestellen daarquote:Op zondag 15 januari 2017 11:39 schreef 111210 het volgende:
Het ging overigens over "lazaros pizza en grill" in ommen voor de liefhebber
Melden doen we hierquote:Op zondag 15 januari 2017 11:39 schreef 111210 het volgende:
Dat snap ik ook niet, zon tent moet je toch direct sluiten, dan kan je het gewoon niet als je dit soort fratsen uit haalt.
Moet overigens zeggen dat ik mensen ken die ook een horeca tentje hebben en de afgelopen 15 jaar nog nooit controlle hebben gehad van de vwa.
Blijkbaar worden mensen toch niet ziek van het eten, anders waren zulke tenten toch al lang gesloten zou je zeggen?quote:Op zondag 15 januari 2017 12:36 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
Melden doen we hier
https://www.nvwa.nl/over-(...)-telefonisch-contact
Misschien dat de boormachine fabrikant wel voedsel veilige verf gebruiktquote:Op zondag 15 januari 2017 13:24 schreef Geerd het volgende:
Blijkbaar worden mensen toch niet ziek van het eten, anders waren zulke tenten toch al lang gesloten zou je zeggen?
Als ik zou weten dat iemand zo de saus maakte zou mij niet zo boeien eigenlijk, maar medicijnen in de koelkast bij je producten ???quote:Op zondag 15 januari 2017 13:26 schreef ikweethetookniet het volgende:
[..]
Misschien dat de boormachine fabrikant wel voedsel veilige verf gebruikt
Omdat hij weet dat ze ook in de keuken en slaapkamer gebruikt worden
Heerlijk programma. Het begin is weer mooi.quote:
En Robbie weet waaromquote:Op woensdag 18 januari 2017 20:39 schreef StephanL het volgende:
Denk ook niet dat er veel mensen eten daar
Er was niemand te bekennen. Al een jaar lang heeft niemand saté besteld.quote:Op woensdag 18 januari 2017 20:39 schreef StephanL het volgende:
Denk ook niet dat er veel mensen eten daar
Ik zeg het net.quote:Op woensdag 18 januari 2017 21:00 schreef StephanL het volgende:
Keuringsdienst keurt veel te weinig volgens mij. Zolang er bedrijven zijn die niks coderen klopt er iets niet.
Zelfs die van mijquote:
Zijn nieuwe afleveringenquote:Op woensdag 18 januari 2017 20:38 schreef tong80 het volgende:
Is dit trouwens een herhaling ?
Het is zo rustig hier.
Ik zag het later. Ze zitten tegenwoordig allemaal in de TV sc.quote:
Zitten die mensen van de Keuringsdienst van Waren soms te snurken. Hoe vaak is er controle vraag ik me dan af.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 13:24 schreef ikweethetookniet het volgende:
Rob Geus wil dat 'smerigste keuken ooit' deuren sluit
Na ruim duizend restaurants gekeurd te hebben op hygiëne, beleeft Rob Geus morgen een nieuw 'hoogtepunt' in zijn programma De Smaakpolitie. Voor het eerst in 128 afleveringen heeft hij een ondernemer geadviseerd zijn toko te sluiten omdat het er gewoonweg te smerig was.
Sinds de start van het programma in 2011 heeft Rob nog nooit zoiets meegemaakt. Volgens de presentator was de keuken zo vies, dat er een potentieel gevaar voor de volksgezondheid was ontstaan. Bijna elke vierkante centimeter was smerig, hompen vlees lagen ongekoeld te bederven en overal waren muizenkeutels, tot in de koelkast aan toe.
,,Ik ben niet bevoegd om keukens te sluiten en dat wil ik ook niet, maar ik heb deze horecaondernemer toch heel dringend geadviseerd de zaak te sluiten totdat alles goed is schoongemaakt", aldus Rob.
Waar het restaurant te vinden is, heeft SBS niet bekendgemaakt. Volgens de zender heeft de restauranthouder Robs advies ter harte genomen.
Uitzending: SBS6, woensdag 1 februari tussen 20.30 en 21.30 uur.
http://www.ad.nl/show/rob(...)uren-sluit~a6da3485/
Robbie
quote:Op dinsdag 31 januari 2017 13:24 schreef ikweethetookniet het volgende:
Rob Geus wil dat 'smerigste keuken ooit' deuren sluit
Na ruim duizend restaurants gekeurd te hebben op hygiëne, beleeft Rob Geus morgen een nieuw 'hoogtepunt' in zijn programma De Smaakpolitie. Voor het eerst in 128 afleveringen heeft hij een ondernemer geadviseerd zijn toko te sluiten omdat het er gewoonweg te smerig was.
Sinds de start van het programma in 2011 heeft Rob nog nooit zoiets meegemaakt. Volgens de presentator was de keuken zo vies, dat er een potentieel gevaar voor de volksgezondheid was ontstaan. Bijna elke vierkante centimeter was smerig, hompen vlees lagen ongekoeld te bederven en overal waren muizenkeutels, tot in de koelkast aan toe.
,,Ik ben niet bevoegd om keukens te sluiten en dat wil ik ook niet, maar ik heb deze horecaondernemer toch heel dringend geadviseerd de zaak te sluiten totdat alles goed is schoongemaakt", aldus Rob.
Waar het restaurant te vinden is, heeft SBS niet bekendgemaakt. Volgens de zender heeft de restauranthouder Robs advies ter harte genomen.
Uitzending: SBS6, woensdag 1 februari tussen 20.30 en 21.30 uur.
http://www.ad.nl/show/rob(...)uren-sluit~a6da3485/
Robbie
Het zijn wel oude huizen daar, maar dat je daar muizen hebt is echt achterstalligheid hoor. De straat voor haar deur is net vernieuwd, nieuwe rioleringen, etc. Dit is simpelweg laksheid ...quote:'Vieze toko' houdt de deur dicht
De keuken van Putri Bali in 's-Gravenzande is volgens Rob Geus van De Smaakpolitie de smerigste waar hij ooit een kijkje heeft genomen voor zijn televisieprogramma op SBS6. Hij adviseerde de eigenaresse haar toko te sluiten en eerst eens goed schoon te maken. Gisteren was de zaak gesloten wegens 'verbouwing'.
De eigenaresse van Putri Bali, een toko die zich heeft gespecialiseerd in de Indonesische keuken, was woensdagavond op televisie zichtbaar geëmotioneerd door het bezoek van Geus. Die adviseerde de tent te sluiten en de boel eerst eens grondig schoon te maken. De presentator constateerde in de uitzending dat bijna elke vierkante meter van de zaak smerig was. Hompen vlees lagen buiten de koeling en de muizenkeutels zaten zelfs tussen de kitranden van de koelkast.
De toko was woensdag al dicht en gisteren ook, zo meldde een briefje op de deur: 'Sorry, woensdag en donderdag zijn wij dicht, verbouwing'. Aanbellen hielp niet en de telefoon werd niet beantwoord.
'Zielig'
Vaste klanten van Putri Bali aan de Van de Kasteelestraat in het centrum van 's-Gravenzande vinden het vooral 'zielig' voor de eigenaresse. ,,Ze doet zó haar best'', zegt een vrouw uit Naaldwijk, die er al jaren over de vloer komt. ,,Ik ben nog nooit ziek geworden van het eten. Ze doet ook catering en heeft die nog verzorgd bij de uitvaart van mijn vader. Was uitstekend allemaal. Kijk, in elke keuken is wel eens wat aan de hand en in dit soort oude panden heb je nu eenmaal snel muizen.''
De Naaldwijkse heeft de uitzending niet gezien, maar wist dat Geus een paar weken geleden was geweest. ,,Ze had het me verteld en werd er nóg emotioneel van. Hopelijk blijven de klanten nu niet weg.''
Een oudere man op de fiets in elk geval niet. ,,Ik blijf hier komen hoor. Het eten is er heerlijk en ik heb er nog nooit last van gehad.''
Je weet niet wat je naar binnen hebt gewerktquote:Op vrijdag 3 februari 2017 08:00 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Het zijn wel oude huizen daar, maar dat je daar muizen hebt is echt achterstalligheid hoor. De straat voor haar deur is net vernieuwd, nieuwe rioleringen, etc. Dit is simpelweg laksheid ...
Verder prima eten daar, dat dan weer wel.
Wat niet weet, wat niet deert!quote:Op vrijdag 3 februari 2017 09:02 schreef tong80 het volgende:
[..]
Je weet niet wat je naar binnen hebt gewerkt
Heb je gelijk in. Ik wil het ook allemaal niet weten.quote:Op vrijdag 3 februari 2017 09:07 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Wat niet weet, wat niet deert!
Zo eens kijken.quote:Op woensdag 15 februari 2017 23:59 schreef ikweethetookniet het volgende:
Studentenhuis vol ellende
Bij afscheid vragen ze:Krijgen we nou een sticker ?
Wat denk jezelf zegt robbie
Net niet antwoorden ze
Tja.. binnen 2 dagen weg.quote:Op woensdag 18 januari 2017 22:32 schreef 111210 het volgende:
Tja als je een druk lopende zaak heb dan slaat dat coderen nergens op, ambtenaren gedrag. Als je weet dat allea binnen twee dagen weg is waarom zou je dan coderen?
Tenenkrommend. Die man is echt dom.quote:Op woensdag 22 februari 2017 20:57 schreef endrome het volgende:
Het duits van Rob is net zo goed als zijn Engels.
Hahah jaquote:Op vrijdag 24 februari 2017 15:58 schreef ikweethetookniet het volgende:
Zit net de herhaling te kijken
Kebab kabouter heeft zijn zaakjes niet op orde
Nou, het was toch echt niet best.quote:De keuken en de aankleding van het restaurant zien er misschien naar Hollandse maatstaven wat anders uit, maar vies is het er zeker niet.
Waarschijnlijk hebben die toch wel een werkster etc die kaude kak is niks aan om naar te kijken.quote:Op woensdag 8 maart 2017 17:06 schreef Miss_Paraplu85 het volgende:
Wat ik echt niet snap van meneer Geus, is dat hij dan in zijn afleveringen, studentenhuizen bezoekt.
Waarom studentenhuizen? Iedereen weet dat het daar niet zo hygiënisch is als andere huizen?
Ik zou dan denken, dom misschien maar ga eens in het Gooi of weet ik veel waar, in elk geval langs dure wijken met huizen waar mensen het allemaal goed voor elkaar hebben en daar koelkasten e.d. checken en het hebben over hygiëne.
En voor de rest , mijn mening? Elke keer dat zelfde gelul ' en dan gaat de witte jas weer aan' en het ' man man man'
En wat mij opvalt is bij de ene hij het wel allemaal goed keurt terwijl daar ook het een en ander mis is bij de ene keuken en bij de andere keuken alles afkraakt en dat het de vieste keuken is die hij heeft gezien blablabla... niet met 2 maten meten meneer Geus!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |