abonnement Unibet Coolblue
pi_164263539
R noemt M ook consequent 'mama'. :')
pi_164263654
Hier is t redelijk gelijk verdeeld en L vind ons ook allebei even lief. Alleen s nachts wil L alleen mij. Dan noemt hij me wel ineens mama (papa, nee! MAMA!).
Maar overdag noemt hij ons voor t gemak allebei 'Apa'. En dan heb je verder nog mama (oma) en opa.
pi_164263800
Hij heeft nog geen naam voor zichzelf enook niet voor zijn zus. Noemen dreumessen zichzelf alwel bij naam?
pi_164263984
Welkom Saskia! Gefeliciteerd met dreumes-N! *O*
pi_164263992
Gefeliciteerd saskia!

Jongens ff tussendoor: tips voor het kiezen van een electrische tandenborstel voor de dreumes? Hij heeft net een dramaloze fantastische poetsbeurt gemaakt met de mijne (ook? Ook?), waar het hier normaal een dagelijks krijfestijn betreft inclusief houdgreep. Dus ik wil het wel proberen zeg maar :o :D.
  zaterdag 6 augustus 2016 @ 11:31:08 #156
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_164264853
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 augustus 2016 10:26 schreef Crumpette het volgende:
Gefeliciteerd saskia!

Jongens ff tussendoor: tips voor het kiezen van een electrische tandenborstel voor de dreumes? Hij heeft net een dramaloze fantastische poetsbeurt gemaakt met de mijne (ook? Ook?), waar het hier normaal een dagelijks krijfestijn betreft inclusief houdgreep. Dus ik wil het wel proberen zeg maar :o :D.
Hier idem met kleuter in d'r dreumestijd. Handmatig niet te poetsen, een grote krijspartij elke keer, maar electrisch was de bom!
Wij zijn toen begonnen met de electrische tandenborstels van de Action (in de vorm van een kuiken, kikker of varken) om te kijken of de trend zich zou voortzetten (en ik dus geen dure tandenborstel voor niks zou kopen), en nu poetst ze met een Sonicare voor kinderen. Die heeft 2 borstels (klein en groot) en 2 poetsstanden. En om de 30 seconden geeft het een deuntje om van quadrant te wisselen.
pi_164265703
Naam zeggen doet R hier vanaf 20/21 maanden denk ik en nu heel bewust (bijna 22 maanden) en zichzelf aanwijzen en dan zikn naam uitspreken. Maar geloof dat ve kindjes dat al eerder konden hier.

Zelf lief spelen is ineens een feit. Zo fijn! Je komt weer een s ergens aan toe.
pi_164266884
N. begint ineens zoveel te kletsen. O+ De hele dag horen we "op!" (de bank) "uit!" (de stoel of van de bank af) "dit!" (wat is dit? En dan moeten we 100x benoemen wat ze aanwijst) "aut" (auto, en dan gevolgd door woooow als de auto snel langsrijdt :D O+ ) "woef woef", "oe oe" (aap) "toettoettoet" (als ze op de Wheelybug racet) en mijn persoonlijke favoriet: "Waaaaaah!" (als antwoord op de vraag "wat zegt de beer/krokodil/leeuw?" O+ O+ O+ "

Vandaag in Ballorig gooide ze steeds de ballen uit de ballenbak voor zich uit om er vervolgens heel hard woooow roepend achteraan te rennen. En als ze dan viel omdat ze te hard ging riep ze steeds "bmmm! Oh-oh!"

Dat kind van mij. O+ Het wordt echt steeds leuker hè? :'( O+
  zaterdag 6 augustus 2016 @ 14:11:53 #159
327807 Mariposas
יה&#14
pi_164267573
Nah op een gegeven moment is de lol er wel van af hoor selvaria. :P

Saskia, gefeliciteerd!! *O*
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_164281304
Saskia gefeliciteerd!

En bonjour! Ommegot de slaap! We leggen haar hier rond 20.30 in bed, dan slaapt ze om 21.30 :') (al viel het vandaag mee!), zelf gaan we tussen 22.30 en 23u slapen en M tukt tot 09.00 door met een beetje geluk, meestal de laatste uurtjes tussen ons in.
pi_164290684
:W
Welkom Saskia! heeft N. een leuke dag gehad?

Sel, ik vind dat praten zo leuk. Er komt steeds meer verstaanbaars uit.

IMA, wow, dat klinkt heerlijk. En dan 's ochtends samen een zelfgehaalde baguette eten? O+

Ik mocht vanochtend ook uitslapen. L. werd pas om half 7 wakker.

Raar weekend tot dusver. Vrijdag viel ze met haar hoofd heel hard tegen de tafel. Ik was niet thuis, maar ze viel zo hard dat ik d'r waarschijnlijk naar de huisarts had gebracht. Man en oppassende opa vonden het wel gaan.
's Avonds zijn we naar schoonouders gegaan (richting Arnhem) omdat we zaterdag naar de dierentuin zouden gaan. Alleen werd L. om 11 uur 's avonds wakker met enorme koorts. En we waren vergeten de pcm in te pakken. We hebben dus met een kreunend en kermend kind gezeten tot 6 uur 's ochtends. :'( Dierentuin hebben we maar overgeslagen.

En vandaag lijkt alles over? Ze heeft vanochtend heel zoet zitten kleuren met wascokrijtjes. Leuk om dat soort dingen met d'r te gaan ondernemen.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  zondag 7 augustus 2016 @ 09:32:27 #162
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_164290765
Pfff schrikken Kris! Als je kind pijn heeft, dat is echt zo erg...

Verjaardag was super gezellig! N vindt het altijd heerlijk om aandacht te krijgen, dus vijffien familieleden was geweldig. Heel veel taart gegeten (wij dan, zij maar een beetje). En veel muzikale cadeautjes gehad :)
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_164291560
Ai Kris, wat sneu :{

Wij kregen gister van de buuv een tas vol treinrails + trein O+ J en uk zijn daar nu mee aan het spelen, ik werd opgeroepen om ermahgerd!! een bevalling te fotograferen O+ :o *O* Superspannend, maar zo cool!

[ Bericht 0% gewijzigd door JufMariska op 07-08-2016 11:41:50 ]
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_164291716
Oh wauw JM dat lijkt me inderdaad heel erg spannend! Succes!
pi_164292464
Wauw spannend JM! Succes!

En ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen met zulke treinen (hout?). Ik heb er al 1 liggen voor W namelijk maar twijfel wanneer ik het hem moet geven, want er staat op 3+. Ik dacht zelf meer aan 2 -> kerstmis (dat valt hier immers nagenoeg samen).
  zondag 7 augustus 2016 @ 11:42:21 #166
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_164292543
quote:
1s.gif Op zondag 7 augustus 2016 11:37 schreef Crumpette het volgende:
Wauw spannend JM! Succes!

En ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen met zulke treinen (hout?). Ik heb er al 1 liggen voor W namelijk maar twijfel wanneer ik het hem moet geven, want er staat op 3+. Ik dacht zelf meer aan 2 -> kerstmis (dat valt hier immers nagenoeg samen).
Wj hebben er een, maar tot nu toe vindt N hem vooral leuk om op te eten. Je kan hem altijd alvast uitpakken, kijken wat hij doet toch?

Wanneer begint het spelen 'zoals het hoort' zo ongeveer? N snapt nu nog niks van al het speelgoed (vormenstoof, puzzeltjes, blokjes etc). Alles wordt rondgegooid en opgegeten ;)
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_164292929
Saskia, blokkentorens (Megabloks) bouwen zo rond haar eerste verjaardag en de vormenstoof snapt ze qua bedoeling wel, al ramt ze wel consequent eerst 100x het blokje in het verkeerde gaatje. :+
pi_164293004
L speelt heel leuk met de houten trein. Hij is bijna 2 nu. Hij bouwt nog niet echt, maar rijdt wel leuk. Maar hij heeft wel een grote zus als voorbeeld.
Wvond het vanaf ca 2,5 leuk en echt leuk spelen en ook rails leggen vanaf 3,5.
pi_164293098
L is trouwens ook nog van het betere gooi en smijtwerk en is verder fan van alles met wielen.

Vanochtend speelden ze heel lief samen verstoppertje. Om de beurt op dezelfde plek verstoppen. W telt tot 10 om daarna L te zoeken. Als L moet zoeken rent hij naar de telplek en roept 'tie tie' en gaat zoeken..en dan steeds samen in een deuk liggen als ze gevonden zijn..zo lief!
pi_164293712
Ja zie, hij speelt er ook wel mee als het ergens is, maar dan is het meestal een vaste(verlijmde) rails opstelling, bouwen verwacht ik nu nog niet van hem. Misschien nog even wachten en als hij 2 is nog eens overwegen :+.
pi_164295337
Och Kris, wat sneu. ;(.
JM, wat tof! Succes en veel plezier!

Wij zitten op dit moment te wachten om opgehaald te worden om naar het vliegveld te gaan. We vliegen straks naar het tweede eiland. Hopelijk is het er net zo mooi als hier. Onze vakantie is ge-wel-dig en I doet het allemaal zo goed. Hij heeft één keer een fatsoenlijke middagdut op bed kunnen doen en voor de rest moet hij het hebben van slaapjes in de auto of in de Tula (tijdens het walvis spotten, bijvoorbeeld :+ ), maar hij klaagt geen moment.
Hij is ook echt een bezienswaardigheid hier met zijn blonde koppie, mensen kloppen zelfs op het raampje van de auto als we ergens stilstaan om zijn aandacht te trekken. :').
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_164295668
DaD O+ Met I *;

En +1 op speelgoedtestfases; ik gaf smurf gister een legpuzzel van 4 stukjes, maar om te voorkomen dat dat er eentje van 650 stukjes zou worden heb ik 'm maar weer even verstopt :+

Hier alles goed!! O+ O+ O+ O+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_164296303
Even een ego-post (ons bezoek kan elk moment voor de deur staan)...
J lijkt niet te reageren op soja *O*
pi_164297493
Fijn Hup!

Dreumes wordt dinsdag een peuter :o En dat vieren we vandaag, want opa en oma uit Engeland zijn er dus dat komt goed uit. Over een uurtje staat het bezoek op de stoep. Dreumes ligt nu te slapen, ben benieuwd wat ze straks van alle slingers en ballonnen vindt! En of ze haar feestjurk aan wil :')
pi_164301770
Hup wat fijn *O* !

En DAD, dat klinkt echt zo paradijselijk droomvakantie achtig allemaal O+ O+ heerlijk zeg!

Selvaria, die ontwikkeling van net-dreumes naar full-on-dreumes is leuk om te zien hè :D En het wordt echt alleen maar leuker! (Tussen de buien door soms ;) ) .

Kris wat rot klinkt dat zeg ;( , maar wat fijn dat het nu weer over lijkt. Die kleintjes kunnen soms echt van heel ziek naar ineens weer beter gaan in een nacht of halve dag ofzo.

Amsel neeeee is ze dinsdag al jarig joh :o ik vergeet steeds dat Annie's 'generatie' nu allemaal richting de twee gaan. Vind dat nog steeds een heel bizar gegeven :') . Fijne dag vandaag *O* :* !

Crump - Annie heeft al sinds ze 1 is een Woezel en Pip trein (cadeautje...) en begint nu pas echt trein-dingen er mee te doen. In plaats van: door de kamer smijten, in haar mond stoppen, alle onderdelen naast elkaar op de bank leggen en dan roepen: " klaaaaaar" :? . Oftewel, ik zou wachten tot hij twee is ;) .

Ik vind die DUPLO-trein ook wel heel tof trouwens, heeft iemand hier die? En is die echt zo leuk als hij eruit ziet?

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 07-08-2016 17:29:04 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')