abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 5 augustus 2016 @ 11:16:35 #126
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_164240651
O trekt ook veel meer naar mij dan naar man. Sowieso is ze een verschrikkelijk gewoontedier en doordat man veel weg is doe ik het ook het meest en als man dan thuis is wil ze het graag zoals het altijd gaat.
Als man wel thuis is doen we wel altijd zoveel mogelijk samen.

Laatst betrapte ik me erop dat ik aan haar vroeg zal mama het anders doen toen ze een beetje aan het piepen was bij haar vader :@
Heb ook gelijk sorry gezegd en let er nu op dat ik dat niet meer vraag.
pi_164240922
+ veel op Razz :Y
En lastige gedachten SQ, maar wel herkenbaar hoor! Ik heb het ook met 'laat' ophalen omdat ik dan nog even snel heb gekookt/geboodschapt(/extra half uurtje gewerkt) zodat de avond net ff wat soepeler verloopt ipv koken met krijsdreumes aan m'n been :@

En wij proberen ook zo veel mogelijk te verdelen, J is nu ook vaker dan ooit alleen met uk omdat ik deze periode echt vaak (en onregelmatig natuurlijk) weg ben voor werk. En toch moet-ie eigenlijk altijd bij serieuze au bij mama, nouja, ok. Zal ook wel weer 's andersom zijn ;)
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_164241204
Ik probeer te bedenken wie hier de hoofdouder is maar volgens mij hebben we die niet. Vriend doet de luiers (als we allebei thuis zijn), hij kleedt hem aan, brengt hem naar bed etc. Ik voed hem 's ochtends en geef hem meestal eten. Hij trekt nog niet naar één van beiden toe (oké wel naar opa als die er is :') ), dat komt wellicht wel als hij kan praten. Mijn vriend heeft veel meer geduld dus ik kan me voorstellen dat dreumes hem dan de voorkeur geeft.
pi_164243565
Hier (nog) geen voorkeursouder. Ik ben wel degene die M. het vaakst ziet (man werkt fulltime en ik niet), maar als we samen thuis zijn verdelen we de boel wel.

Twist: leuk je weer te *zien* en je Minion aan het stappen, wat goed!

Wat een irritante fase is dat trouwens om naar 1 dutje te gaan. Ik ben hier helemaal de kluts kwijt. De ene keer slaapt ze 2x, dan weer maar 1x en sinds een week of twee verlengt ze haar nacht ineens weer door na de ochtendvoeding weer 1,5-2 uur verder te slapen. Dat lijkt me ook niet helemaal de bedoeling (maar is wel lekker in het weekend :P )
pi_164243690
Mja daar komt mijn verdriet ook wel vandaan: ik heb J heel veel 'laten' opknappen omdat het gewoon ruk met mij ging, en daardoor is de balans nu zo. Ik kon (en kan soms nog) het gewoon niet opbrengen* om voor mijn kind te zorgen :'( en dat is heel verdrietig.

Ik probeer het nu om te buigen naar verlangen in plaats van verdrietig zijn over wat was en daar naartoe te werken. Dus idd vaker naar bed brengen, verschonen, wassen, etc.

*Mentaal (depressie) en fysiek (borstvoeding lukte niet, ik zit niet makkelijk op de grond - en dat legt weer zoveel druk op afvallen dat dt weer een extra ding wordt, etc.)

Maar goed, vooruit kijken! Dat doen we nu!
Kwak
pi_164243995
Dat is voor jou inderdaad heel verdrietig :* maar (!) wel het allerbeste op dat moment voor alle partijen.

Voorkeursouder is hier wel. Vriend is doordeweeks niet thuis en komt meestal zaterdagavond thuis en is maandag weer weg nog voor wij opstaan. Ze komt voor (bijna) alles bij mij, maar houdt zeker niet minder van haar vader. Als ik thuis kom van het werken, zegt ze alleen "hallo, mama!" Komt mijn vriend thuis, laat ze letterlijk alles direct uit d'r handen vallen en rent papa-roepend naar de voordeur en springt in zijn armen om te knuffelen O+ O+ O+
  vrijdag 5 augustus 2016 @ 14:43:02 #132
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_164244884
Vriend is ook voorkeurspuder, terwijl ik hoofdouder ben. Vriend werkt 5 dagen in de week en voetbalt ook nog een dag (dit is een voordeel als ze beide gaan voetballen :D ).

Maar de oudste heeft dit ook een tijdje gehad en nu ben ik weer alles.

Fransje is ook weer rustig aan het ombuigen. Heeft papa gisteren echt heel hard geslagen met de platte hand, omdat mama voor moest lezen. (Ja, Frans is nogal geweldadig. Knijpen, bijten, slaan. Ik denk zelf niet dat er veel aan te doen is behalve ouder worden, maar ervaringen zijn welkom.)
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_164245693
Geen tips Away, melba doet t ook en snapt echt niet wat er mis aan is...

@skittles ja, dat is ook zo. Mooi gezegd, dankjewel!
Kwak
  vrijdag 5 augustus 2016 @ 15:30:06 #134
149959 SQ
snelle trees
pi_164245869
Mauw rost ook als ze gefrustreerd is. Volgens mij is het gewoon een hele primaire uiting van frustratie omdat ze hun emoties nog niet echt kunnen reguleren. Wat ik meestal doe zodra ze me mept is zeggen dat ze niet mag slaan maar wel mag aaien. Heel soms helpt dat. :')
disclaimer
pi_164252387
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2016 09:17 schreef LuDann het volgende:

[..]

Ja klopt, ik heb toen gemeet met Gevalletje. Was gezellig. :Y Heb altijd gezegd het nog een keer te willen herhalen maar het kwam er maar niet van.

Ik zit nu in de eindfase van mijn scriptie (en zou ook niet op Fok moeten zitten :') ) maar als ik klaar ben dan gaan we dat helemaal regelen. *O*
^O^

En succes!!
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_164252602
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 augustus 2016 10:39 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

nee, maar ik vind wel dat het altijd geven en nemen is. En natuurlijk betaal ik gewoon en weet ik ook wel dat mijn gedachten niet rationeel zijn (daarom benoem ik dat juist ook ;)) maar ik hou ook niet zo van de "alleen maar eisen en niks bieden" mentaliteit :P
Hey! Jij biedt een awesome kind aan waar ze leuk mee mogen spelen!! :Y En straks nog een knuffelbaby erbij! O+ Hoezo niks bieden? Het is veel eerlijker dat de kindjes en juffies op de donderdag ook eens mogen.
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_164253181
Misschien een opsteker voor alle (niet)voorkeursouders:
Het was hier met m'n peuter ook heel erg. Papa was alles en ik kwam heel ver daaronder op hetzelfde level als oma/tante/Kdv juf.
Dat gaf mij natuurlijk heel veel verdriet.
Maar sinds Ow ongeveer 3 is, is het helemaal recht getrokken. Hij kiest nu zelf regelmatig voor mij, om hem te troosten of hij wil met mij op stap. O+

Ja, het operatiedrama. Het kwam erop neer dat de anesthesie hem niet op dezelfde dag wilt zien en opereren. Dat hadden wij een half jaar geleden al aangeven, maar dat moest toen wel zo... Bleh, ben zo boos, maar je doet er niets aan :'(
Heb trouwens net een dreumes met koorts in bed gelegd, dus was sowieso al afwachten..

Oh en helemaal +1 op Phaidra SQ! Ik ben in 3 jaar tijd al van de vrijdag, naar dinsdag naar maandag geswitcht. ;)

[ Bericht 4% gewijzigd door Loj op 05-08-2016 22:20:48 ]
pi_164253615
Wat ontzettend stom, Loj!

Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Dus gingen wij om half 8 nog boodschappen doen, met J. De afgelopen avonden was het lang leve de lol en vooral niet slapen, dus dan nog maar iets nuttigs doen in die tijd... Ik vraag me dan steeds af wat anderen zullen denken 8)7

Spuit 11 over voorkeur van je kind... ik ben degene die het meest doet met J. Deels praktisch, want ik ben vaker met hem thuis (en gaf bv), maar ook omdat mijn vriend het minder trekt allemaal. "Wist" ik van te voren al, maar toch valt het soms tegen. J is de laatste weken helemaal dol op papa (mijn vriend dan, hij noemt mij ook papa :P), dat vind ik heerlijk om te zien. Maar soms ook heel lastig als ik nee moet verkopen aan J die graag met papa speelt, maar vriend dat even niet kan hebben.

Ik kreeg wat retro Fisher-Price speelgoed voor J, zo leuk! :)
  vrijdag 5 augustus 2016 @ 23:30:15 #139
149959 SQ
snelle trees
pi_164255458
Ja, rationeel weet ik dat ook allemaal wel maar dat hooft jongens, dat hooft :')

Loj, ik snap het nog steeds niet helemaal :@ moet hij eerst een intake bij anesthesie ofzo?

Mauw heeft vandaag heel vaak dramatisch brullend over de grond gerold. Omdat ze een schone luier kreeg. Omdat ze mijn vijl niet mocht hebben. Omdat ze de besjes kreeg waar ze om vroeg. Dreumesen O+ :')
disclaimer
pi_164257245
Ja hier ook zo'n dag :') .

In de categorie "Ik ben bijna twee en ik zeg...." :

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 06-08-2016 00:25:51 ]
pi_164262873
Gnorf :D _O- Annie O+

Het slaan herken ik niet. Het huilend op de grond gaan liggen om *insert dreumesdrogreden* wel. Moet ik dan mijn lachen inhouden? Eigenlijk wel he :7 . Ik denk dat mijn kind noodgedwongen opgroeit met veel zelfspot. :')
  zaterdag 6 augustus 2016 @ 07:47:23 #142
459214 dutchkidslife
Sic Biscuitus Desintegrat
pi_164262879
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 augustus 2016 00:25 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja hier ook zo'n dag :') .

In de categorie "Ik ben bijna twee en ik zeg...." :

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hahaha, wat een heerlijk filmpje :). Heul herkenbaar ook! :Y
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 augustus 2016 23:30 schreef Stormqueen het volgende:
Mauw heeft vandaag heel vaak dramatisch brullend over de grond gerold. Omdat ze een schone luier kreeg. Omdat ze mijn vijl niet mocht hebben. Omdat ze de besjes kreeg waar ze om vroeg. Dreumesen O+ :')
Hahaha, met Kate is het iedere dag letterlijk een gevecht om de luiers a) uit te krijgen en b) weer een nieuwe om te doen. Laatst was ze spelen bij een vriendin van ons en die hebben haar met z'n tweeën in bedwang moeten houden _O-

Verder nog niet echt bijgelezen ofzo, gisteren de hele dag op bed gebivakkeerd, kinderen op het kdv. Nergens zin in vanwege alle ontwikkelingen van de week. 't Is inmiddels wel begraven in onze achtertuin, mooie rozenstruik, vlindertje en beeldje gekocht voor erbij. Afscheid, bah.
Trotse vader van Beau en Kate
pi_164263092
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 augustus 2016 23:30 schreef Stormqueen het volgende:

Loj, ik snap het nog steeds niet helemaal :@ moet hij eerst een intake bij anesthesie ofzo?

Ik had maandagochtend eerst foto en controle bij de orthopedie (met een kleine kans dat de botsplinter is vergroeid en dan gebeurt er niets :) )
Daarna intake bij de anesthesie en daarna dagopname met 's middags de operatie en zonder complicaties meteen naar huis.

Nu wil de anesthesie de intake niet meer op dezelfde dag hebben :(
Snap het zelf eigenlijk ook niet!

Dreumesbuien :D :')

Sterkte Dutch
  zaterdag 6 augustus 2016 @ 08:58:22 #144
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_164263117
*Schuifelt naar binnen*
Halloooo allemaal, ik ben N en ik ben één *O* *O*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_164263176
Gefeliciteerd N van Saskia!! *O* Welkom hier!
pi_164263226
Gefeliciteerd Saskia en N. *O* En welkom! :W
pi_164263233
Annie O+ ge-weldig!
pi_164263331
Saskia gefeliciteerd met N :* wat een vrolijke meid!
  zaterdag 6 augustus 2016 @ 09:41:34 #149
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_164263476
Haha Annie! Hier wordt nu nog alleen nejnejnej gegild ennweggekropen bij het verschonen.

Sterkte dutch :*
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_164263506
Gefeliciteerd Saskia!!!
Ik mag tegenwoordig 2 topics doorlezen voor ik iets post, dus hier mijn achterstallige bijdrage:

R is nu 9,1 kilo en eet niet zo veel, maar is wel heel bewegelijk.
M is onze hoofdouder nu, ben ik dan de man? M is 'in between jobs' en ik werk over en kom op zondag het vlees snijden. :(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')