abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_164169993
100718_195885_fokwinoverzicht_frm.jpg


Het is jullie vast niet ontgaan: er zijn elke maand wel leuke prijsvragen en winacties op FOK!
Kijk hier regelmatig voor de nieuwste acties die hier steeds genoemd zullen worden!
pi_164170010
160802_50937_huisdiergeheimen003.jpg

Huisdiergeheimen (The secret life of pets) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke, Despicable Me 2/Verschrikkelijke Ikke 2 en Minions.

Wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? In Huisdiergeheimen volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Winnen?
In samenwerking met Universal Pictures mogen wij maar liefst 5 prijzenpakketten weggeven!
Kijk in het forum Ouders hoe je mee kunt doen.
pi_164786685
160823_50937_Ben-Hur-001-prijsvraag.jpg

BEN-HUR vertelt het meeslepende verhaal van Judah Ben-Hur (Jack Huston), een prins die vals wordt beschuldigd van verraad door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell), een officier in het Romeinse leger. Beroofd van zijn titel en gescheiden van zijn familie en de vrouw waarvan hij houdt (Nazanin Boniadi), wordt Judah gedwongen tot slavernij. Hij keert na jaren op zee terug naar zijn vaderland op zoek naar wraak, maar in plaats daarvan vindt hij verlossing.

Winnen?
In samenwerking met Universal Pictures mogen wij maar liefst 5 prijzenpakketten weggeven!
Kijk op de Frontpage hoe je mee kunt doen.
pi_164806507
160822_50937_Herinneringen-op-linnen-prijsvraag.png

Zwarte zaterdag ligt alweer een paar weken achter ons, de scholen gaan weer beginnen en je bruine kleurtje begint alweer weg te trekken. Het is een feit, de zomervakantie is zo goed als voorbij en wat rest zijn de mooie herinneringen die je hebt opgedaan. Dat, en de foto’s natuurlijk!

Laten we eerlijk zijn, vakantiefoto’s maken we allemaal, en je kijkt er misschien nog wel eens naar maar het is natuurlijk veel leuker om 1 van die foto’s op canvas aan je muur te hebben hangen.

Winnen?
FOK! mag in samenwerking met HerinneringenOpLinnen.nl 3 canvassen weggeven!
Kijk in het forum Travel hoe je mee kunt doen.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')