abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 6 oktober 2016 @ 15:29:57 #301
186587 Byzantynixschii
... .. an odd duck .. ...
pi_165790668
Toch vreemd dat dit nog steeds een dingetje is.

ZP is een van oorsprong discriminerende karikatuur, want blackface. Loop je dat te ontkennen dan ben je gewoon een intolerante kutkneus en bovendien intens dom.

ZP is z'n huidige vorm is niet discriminerend en ook niet bedoeld als poging tot discriminatie. Probeer je derhalve van overheidswege een verbod af te dwingen dan heb je niet begrepen hoe de samenleving werkt.

Dat ZP desalniettemin kwetsend kan overkomen voor sommige mensen is, mijns inziens, best goed te begrijpen. Dat is iets wat je naast je neer kunt leggen of niet. Eigen keuze. Maar wanneer ik een kinderfeest zou organiseren en ik zou me bewust zijn van het feit dat sommige gangbare elementen van zo'n feest kwetsend zouden kunnen zijn voor sommige mensen dan zou ik die elementen weglaten aangezien ik een feest voor zoveel mogelijk mensen zou willen organiseren, zeker wanneer ik een televisieomroep of gemeente ben. Waarom andere mensen een andere keuze maken en het feest wel organiseren met deze kwetsende elementen is voor mij in ieder geval niet te begrijpen. Maar goed, het blijft je eigen keuze natuurlijk.

De gegeven argumenten 'het is traditie' of 'het is cultuur' vind ik echt te infantiel voor woorden. Of iets een traditie of cultuur is of zelfs maar gewoonte is een vaststelling maar geeft op zichzelf geen enkel argument. Het zou niet best zijn als we nooit meer van bepaalde dingen konden afkomen omdat we er per ongeluk tradities van hebben gemaakt. Belachelijk argument dus en mensen die dat roepen zijn geen enkele discussie waard in mijn ogen.
Op maandag 20 augustus 2018 16:30 schreef de_boswachter het volgende:
Je verwijt de ouders overmacht
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')