abonnement Unibet Coolblue
pi_163957022




Chronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Türk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk. © GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Gülen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Gülen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Türk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier



CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije
I´m back.
pi_163957147
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:03 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Voor de vorm. En binnen de grenzen. Of gaan ze lekker een Greetje-stijl boutade geven op de dictatoriale wijze waarmee zogenaamde Gülenisten zonder snippertje bewijs van bed worden gelicht via op nazi-praktijken gelijkende razzia's?
Oke, ze geven geen kritiek, maar zijn ja knikkers, maar nu toch wel weer voor de vorm binnen de grenzen? Welke grenzen overigens, kritiek is kritiek, toch?

In een joint persconferentie is Kilicdaroglu zelf aan het woord en spreekt zij aan zij met de premier over hoe ze het gaan aanpakken en wat ze van elkaar verwachten en bedanken elkaar. De onschendbaarheid is al enkele weken geleden opgeheven en nog steeds zat Kilicdaroglu gewoon met regelmaat Erdogan te bekritiseren, waar hebben we het hier over?
pi_163957216
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:09 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Oke, ze geven geen kritiek, maar zijn ja knikkers, maar nu toch wel weer voor de vorm binnen de grenzen? Welke grenzen overigens, kritiek is kritiek, toch?
Ja, dat leg ik je toch uit. :D. Soort toneelstukje wrs, waar ze zelf in geloven.
quote:
In een joint persconferentie is Kilicdaroglu zelf aan het woord en spreekt zij aan zij met de premier over hoe ze het gaan aanpakken en wat ze van elkaar verwachten en bedanken elkaar. De onschendbaarheid is al enkele weken geleden opgeheven en nog steeds zat Kilicdaroglu gewoon met regelmaat Erdogan te bekritiseren, waar hebben we het hier over?
O, en nu gaat-ie dan dezelfde kritiek geven die commentaren hier in het westen geven dan? Jij denkt het toch zeker van niet hè. Kom op.
I´m back.
pi_163957272
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:12 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, dat leg ik je toch uit. :D. Soort toneelstukje wrs, waar ze zelf in geloven.

Je zegt het zelf al heel mooi, 'waarschijnlijk'.

quote:
O, en nu gaat-ie dan dezelfde kritiek geven die commentaren hier in het westen geven dan? Jij denkt het toch zeker van niet hè. Kom op.
Noem eens een voorbeeld van die commentaren?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:23:00 #5
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163957494
Waarom kunnen Gulen medewerkers blijkbaar o zo gemakkelijk infiltreren in nagenoeg alle onderdelen van de staat?

Want op het eerste gezicht is het antwoord plausibel, ze leiden mensen op, blah.

Maar dat is allemaal geen rocket science, dat kan iedereen wel. Zou het overal wel gebeuren.

Maar het gebeurt dus niet overal?

Waarom is Turkije zo gevoelig voor wat Gulen te verkopen heeft?
&lt;signature here&gt;.
pi_163957499
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:14 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Je zegt het zelf al heel mooi, 'waarschijnlijk'.
Democratie in de betekenis die wij er aangeven bestaat niet meer.
quote:
[..]

Noem eens een voorbeeld van die commentaren?
Belangrijkste commentaar: afdwalen naar een dictatuur.
I´m back.
pi_163957534
quote:
5s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:23 schreef ExTec het volgende:
Waarom kunnen Gulen medewerkers blijkbaar o zo gemakkelijk infiltreren in nagenoeg alle onderdelen van de staat?

Want op het eerste gezicht is het antwoord plausibel, ze leiden mensen op, blah.

Maar dat is allemaal geen rocket science, dat kan iedereen wel. Zou het overal wel gebeuren.

Maar het gebeurt dus niet overal?

Waarom is Turkije zo gevoelig voor wat Gulen te verkopen heeft?
Omdat ze ook beste vriendjes met de AKP waren, tot een paar jaar terug nog.
pi_163957537
quote:
5s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:23 schreef ExTec het volgende:
Waarom kunnen Gulen medewerkers blijkbaar o zo gemakkelijk infiltreren in nagenoeg alle onderdelen van de staat?

Want op het eerste gezicht is het antwoord plausibel, ze leiden mensen op, blah.

Maar dat is allemaal geen rocket science, dat kan iedereen wel. Zou het overal wel voor moeten gebeuren.

Maar het gebeurt dus niet overal?

Waarom is Turkije zo gevoelig voor wat Gulen te verkopen heeft?
Omdat ze tot 2013 op 1 lijn stonden, is hen niets in de weggelegd.
Gülenbeweging investeert vooral in onderwijs.
Heeft zodoende heel wat afgestudeerden op belangrijke plaatsen gekregen, in overheid en bedrijfsleven.
I´m back.
pi_163957556
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:23 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Democratie in de betekenis die wij er aangeven bestaat niet meer.

[..]

Belangrijkste commentaar: afdwalen naar een dictatuur.
Zoiets?

"Erdogan ist ein Diktator"
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:27:35 #10
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163957599
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:24 schreef Kosmoproleet het volgende:

[..]

Omdat ze ook beste vriendjes met de AKP waren, tot een paar jaar terug nog.
:D

Niet een antwoord wat ik had verwacht, maar wat je zegt klopt, het is een zeer plausibele verklaring.

Maar het betekent wel dat erdolf deze "plaag van gulen aanhangers" over zichzelf heeft afgeroepen, in ieder geval zelf heeft veroorzaakt.
&lt;signature here&gt;.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:29:53 #11
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163957644
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:24 schreef Ryan3 het volgende:

Heeft zodoende heel wat afgestudeerden op belangrijke plaatsen gekregen, in overheid en bedrijfsleven.
Ja, check, maar vertaalt zich dat automatisch naar dat professionele corruptie een gegeven is?

Omdat ze je opleiding hebben betaald?

Of moeten er dan een veel sterkere ideologische overtuigingen aan ten grondslag liggen?
&lt;signature here&gt;.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:29:54 #12
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163957645
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:27 schreef ExTec het volgende:

[..]

:D

Niet een antwoord wat ik had verwacht, maar wat je zegt klopt, het is een zeer plausibele verklaring.

Maar het betekent wel dat erdolf deze "plaag van gulen aanhangers" over zichzelf heeft afgeroepen, in ieder geval zelf heeft veroorzaakt.
Gulen infiltreerde de overheid al nog ver voor Erdogan gekozen werd.
pi_163957688
I´m back.
pi_163957700
Is er nou al hard bewijs dat Gülen de staatsgreep heeft georganiseerd?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:32:40 #15
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163957707
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:29 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Gulen infiltreerde de overheid al nog ver voor Erdogan gekozen werd.
Dat sluit ik niet uit, maar dan is dus de vraag:

quote:
Waarom kunnen Gulen medewerkers blijkbaar o zo gemakkelijk infiltreren in nagenoeg alle onderdelen van de staat?

Want op het eerste gezicht is het antwoord plausibel, ze leiden mensen op, blah.

Maar dat is allemaal geen rocket science, dat kan iedereen wel. Zou het overal wel gebeuren.

Maar het gebeurt dus niet overal?

Waarom is Turkije zo gevoelig voor wat Gulen te verkopen heeft?
&lt;signature here&gt;.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:32:52 #16
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163957713
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:32 schreef Childofthe90s het volgende:
Is er nou al hard bewijs dat Gülen de staatsgreep heeft georganiseerd?
Natuurlijk.

Erdolf zegt het 8-)
&lt;signature here&gt;.
pi_163957742
quote:
Dus als ik je goed begrijp was het toen nog allemaal goed en wel met de vrijheid van meningsuiting in Turkije?
pi_163957761
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:32 schreef ExTec het volgende:

[..]

Natuurlijk.

Erdo zegt het ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:35:16 #19
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163957775
quote:
5s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:32 schreef ExTec het volgende:

[..]

Dat sluit ik niet uit, maar dan is dus de vraag:

[..]

Tot 2012 nam de AKP zelf geen actie tegen Gulen. Tot die tijd werden tegenstanders van Gulen met opgejaagd en opgesloten. Als je macht binnen justitie en politie hebt is dat makkelijk te doen.
pi_163957794
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:32 schreef ExTec het volgende:

[..]

Natuurlijk.

Erdolf zegt het 8-)
Helder. Uitleveren die man.
pi_163957819
quote:
5s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:29 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ja, check, maar vertaalt zich dat automatisch naar dat professionele corruptie een gegeven is?

Omdat ze je opleiding hebben betaald?

Of moeten er dan een veel sterkere ideologische overtuigingen aan ten grondslag liggen?
Nou er kwam een uitgebreid corruptie-schandaal naar buiten, en toen werd dat gezien als een Gülencomplot. Dus het kan zo zijn geweest dat die aanklagers en onderzoekers die dit naar buiten brachten idd op Gülenscholen hebben gezeten. Maar die aanklachten kunnen an sich ook juist geweest zijn. En dan zie je dus dat die Gülen mensen wel enige vorm van integriteit hebben en de Erdoganisten niet. En daar komt dus die breuk vandaan.
I´m back.
pi_163957834
quote:
5s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:32 schreef ExTec het volgende:

[..]

Dat sluit ik niet uit, maar dan is dus de vraag:

[..]

Omdat religieuze opvattingen binnen de Turkse politiek en samenleving decennialang zijn bestreden, verboden en vervolgd, met de 'maatschappelijke dienstverlening' hebben ze een mogelijkheid gevonden en met de liberaliserende wetten tijdens de AKP gingen ze helemaal los.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2016 17:38:14 ]
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:38:27 #23
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163957854
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:35 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Tot 2012 nam de AKP zelf geen actie tegen Gulen. Tot die tijd werden tegenstanders van Gulen met opgejaagd en opgesloten. Als je macht binnen justitie en politie hebt is dat makkelijk te doen.
Ik snap, maar is geen antwoord op m'n vraag ;)
&lt;signature here&gt;.
pi_163957861
quote:
11s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:34 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dus als ik je goed begrijp was het toen nog allemaal goed en wel met de vrijheid van meningsuiting in Turkije?
Ik denk niet dat hij dit verhaaltje nu op dit moment gaat vertellen in het parlement, of denk je van wel?
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:39:18 #25
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163957870
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:37 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nou er kwam een uitgebreid corruptie-schandaal naar buiten, en toen werd dat gezien als een Gülencomplot. Dus het kan zo zijn geweest dat die aanklagers en onderzoekers die dit naar buiten brachten idd op Gülenscholen hebben gezeten. Maar die aanklachten kunnen an sich ook juist geweest zijn. En dan zie je dus dat die Gülen mensen wel enige vorm van integriteit hebben en de Erdoganisten niet. En daar komt dus die breuk vandaan.
Niet vergeten dat Gulenisten ook Kemalisten (Balyoz en Ergenekon zaken) uit het leger verjaagd en opgesloten hebben he. Ben benieuwd naar welke kant je nu gaat draaien.
pi_163957887
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Niet vergeten dat Gulenisten ook Kemalisten (Balyoz en Ergenekon zaken) uit het leger verjaagd en opgesloten hebben he. Ben benieuwd naar welke kant je nu gaat draaien.
sommige van die vervolgde Kemalisten worden nu geinstalleerd op de functies die vrij zijn gekomen door de laatste zuiveringen _O- :+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163957911
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:39 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Niet vergeten dat Gulenisten ook Kemalisten (Balyoz en Ergenekon zaken) uit het leger verjaagd en opgesloten hebben he. Ben benieuwd naar welke kant je nu gaat draaien.
Ja, dat was hun gezamenlijke doel toch, van Erdo en Gülen?
I´m back.
pi_163957923
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

sommige van die vervolgde Kemalisten worden nu geinstalleerd op de functies die vrij zijn gekomen door de laatste zuiveringen _O- :+
Met extra rolletje wc-papier bij de hand wrs.
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:42:40 #29
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163957924
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:42 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, dat was hun gezamenlijke doel toch, van Erdo en Gülen?
Als dat zo was waarom zijn ze dan weer vrijuit gegaan :+

Een aantal zijn zelfs weer binnen het leger werkzaam.
pi_163957926
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:38 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik denk niet dat hij dit verhaaltje nu op dit moment gaat vertellen in het parlement, of denk je van wel?
Hij doet nu uitspraken als "er moet geen heksenjacht starten"
"het is niet het volk dat het land moet besturen"
spreekt zich duidelijk uit tegen dat er een noodtoestand.
zegt dat alles te danken is aan het AKP bewind
spreekt zich uit tegen de massontslagen

Als je vervolgens nu nadat Erdogan duizenden mensen op straat heeft gekregen en ook nog eens een mislukte staatsgreep tegen Erdogan hem gaat uitroepen voor dictator dan pleeg je politiek zelfmoord, dat weet hij ook.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2016 17:43:31 ]
pi_163957982
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:42 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, dat was hun gezamenlijke doel toch, van Erdo en Gülen?
dat wordt wel aangenomen. hoewel lastig te bewijzen is uiteraard, maar nu stelt Erdo dus die mensen aan die hij een paar jaar terug liet opsluiten weer aanstellen? is dat niet opmerkelijk op zijn minst? dus misschien was het meer een Gulen actie die rechtszaken? i dunno?

turkije is een land met zoveel paradoxen :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163957986
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:42 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Als dat zo was waarom zijn ze dan weer vrijuit gegaan :+

Een aantal zijn zelfs weer binnen het leger werkzaam.
Omdat ze toen kennelijk nog beperkt werden door the rule of law, maar onder een noodtoestand?
I´m back.
pi_163957996
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:42 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Hij doet nu uitspraken als "er moet geen heksenjacht starten"
"het is niet het volk dat het land moet besturen"
spreekt zich duidelijk uit tegen dat er een noodtoestand.
zegt dat alles te danken is aan het AKP bewind
spreekt zich uit tegen de massontslagen

Als je vervolgens nu nadat Erdogan duizenden mensen op straat heeft gekregen en ook nog eens een mislukte staatsgreep tegen Erdogan hem gaat uitroepen voor dictator dan pleeg je politiek zelfmoord, dat weet hij ook.
Moedig man dan. Als het zo is, want je geeft een voorbeeld uit mei.
Ik geloof er geen donder van.
I´m back.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 17:46:19 #34
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163958001
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

sommige van die vervolgde Kemalisten worden nu geinstalleerd op de functies die vrij zijn gekomen door de laatste zuiveringen _O- :+
Mooi is dat he :P

Misschien snapt Erdogan dat die Kemalisten het misschien beter voor hebben met Turkije dan hij in eerste instantie dacht. Als het leger nog steeds een sterk seculiere organisatie was geweest was dit nooit gebeurd.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:47:52 #35
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163958035
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:45 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Omdat ze toen kennelijk nog beperkt werden door the rule of law, maar onder een noodtoestand?
Wie werd er beperkt?
pi_163958055
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:46 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mooi is dat he :P

Misschien snapt Erdogan dat die Kemalisten het misschien beter voor hebben met Turkije dan hij in eerste instantie dacht. Als het leger nog steeds een sterk seculiere organisatie was geweest was dit nooit gebeurd.
dat eerste is zeker aannemelijk maar dat laatste zou ik geen gif voor innemen, als je kijkt naar de e-muhtira :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163958079
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:47 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Wie werd er beperkt?
Degenen die die Kemalisten verjaagd en opgesloten hebben. Daar had je het toch over?
I´m back.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 17:50:23 #38
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163958101
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:42 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Als dat zo was waarom zijn ze dan weer vrijuit gegaan :+

Een aantal zijn zelfs weer binnen het leger werkzaam.
Gezamenlijk doel of niet. Het is een feit dat Erdogan een oogje dichtkneep of even de andere kant op keek toen Ergenekon en Balyoz bezig waren. Het kwam hem heel goed uit dat die Kemalisten uit de weg werden geruimd. Toen wist hij echter niet dat Gülen hem zou verraden.

Dat ze nu weer binnen het leger werkzaam zijn komt omdat er bijna geen mensen zijn die die hoge functies kunnen bekleden. Er zijn veel mannen geschorst en opgepakt en je kan moeilijk een sterk leger hebben zonder goede leiders. Dit weet Erdogan natuurlijk ook.

... dan maar weer Kemalisten die in ieder geval weten wat ze doen en altijd achter hun volk en land staan..
pi_163958107
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:46 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mooi is dat he :P

Misschien snapt Erdogan dat die Kemalisten het misschien beter voor hebben met Turkije dan hij in eerste instantie dacht. Als het leger nog steeds een sterk seculiere organisatie was geweest was dit nooit gebeurd.
Erdo maakt sws nu een fout door zijn leger te verzwakken, zelfde als Stalin deed.
Die Kemalisten vooral in het leger te vinden heb je natuurlijk wel nodig.
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:50:48 #40
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163958110
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:49 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Degenen die die Kemalisten verjaagd en opgesloten hebben. Daar had je het toch over?
Die mensen zijn in 2014 al vrijgelaten, niet afgelopen week.
pi_163958130
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:46 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Moedig man dan. Als het zo is, want je geeft een voorbeeld uit mei.
Ik geloof er geen donder van.
Nou vooruit, omdat jij het bent:

Bron is Dogan, geen mattie van Erdogan.
Datum is: 22.07.2016 14:42
http://www.dha.com.tr/kil(...)stemedi_1287445.html
quote:
Biz bir cadı avının başlatılmamasını istiyoruz" dedi.
Google translate: want lui:

quote:
Wij willen een heksenjacht niet om te beginnen, "zei hij.
quote:
Kılıçdaroğlu, "Gözaltılar var. On binlerce kamu görevlisi görevden alındı.
quote:
Kılıçdaroğlu "Er zijn aanhoudingen . Tienduizenden ambtenaren werden ontslagen .
quote:
Fetullah Gülen uygulamasını hep anlattık suçlandık. Yıllarca yanlış olduğunu anlattık bir türlü anlatamadık.
quote:
Jarenlang hebben we gewaarschuwd tegen Gulen, maar we zijn altijd beschuldigd of we slaagden er niet in.
rest mag je echt zelf doorspitten.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2016 17:52:23 ]
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 17:52:07 #42
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163958141
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat eerste is zeker aannemelijk maar dat laatste zou ik geen gif voor innemen, als je kijkt naar de e-muhtira :P
Nu het leger officieel geen grondwettelijk recht meer heeft om een coup te plegen zag ik het niet gebeuren in ieder geval. Daarom was ik zo verbaasd toen dit gebeurde en zag niemand het aankomen. Dit is ook meteen voor mij de belangrijkste reden om Gülen te verdenken, want andere beredenering heb ik op dit moment niet.
pi_163958146
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:50 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Die mensen zijn in 2014 al vrijgelaten, niet afgelopen week.
Ja, en toen was er dus nog een rule of law in place die iig dan voorkwam dat mensen zonder goede bewijsvoering in het cachot terecht kwamen. Onder de noodtoestand zal dat anders liggen. Nu is hij voor 3 maanden ingesteld, dus ben benieuwd of het bij 3 maanden blijft. My two cents? Die zal wrs verlengd worden.
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:53:29 #44
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163958173
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, en toen was er dus nog een rule of law in place die iig dan voorkwam dat mensen zonder goede bewijsvoering in het cachot terecht kwamen. Onder de noodtoestand zal dat anders liggen. Nu is hij voor 3 maanden ingesteld, dus ben benieuwd of het bij 3 maanden blijft. My two cents? Die zal wrs verlengd worden.
Ik snap alleen niet wat Kemalisten die door een Gulenistencomplot in het gevang kwamen te maken heeft met de noodtoestand van nu?
pi_163958203
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:51 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nou vooruit, omdat jij het bent:

Bron is Dogan, geen mattie van Erdogan.
Datum is: 22.07.2016 14:42
http://www.dha.com.tr/kil(...)stemedi_1287445.html

[..]

Google translate: want lui:

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

rest mag je echt zelf doorspitten.
Dat de CHP het niet opneemt voor Gülenisten, is geen kritiek nu hè, op de bestaande praktijk. Het is ook logisch. En het loopt nu parallel aan Erdo's streven.
Het is wel weer heerlijk opportunistisch. Blij dat de Kemalisten niet als dé grote booswichten worden zien wrs.
I´m back.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 17:55:28 #46
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163958214
Erdogan moest gewoon in 2011 al naar Aziz Yildirim luisteren!

"Ne sikesi, memleket elden gidiyor" ("Wat nou omkoopschandaal, we verliezen onze natie"). De voorzitter wees in 2011 al richting Gülen en zijn beweging en waarschuwde Erdogan dat hij bezig was met het infiltreren en het opzetten van een coup.

Ook toen keek Erdogan de andere kant op, want het kwam hem goed uit om Aziz Yildirim uit te weg te ruimen, omdat hij belangrijke bouwplannen van AKP in Istanbul aan het dwarsbomen was.

Iedereen mag vinden wat die wil van die gast, maar ik hoop echt dat die ooit de politiek ingaat.
pi_163958219
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:50 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Die mensen zijn in 2014 al vrijgelaten, niet afgelopen week.
Waarom zeg je er ook niet bij dat een vervangende rechtzaak waardoor ze zijn vrijgesproken op basis van Erdogan's oproep is gebeurd :(
pi_163958237
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:55 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Dat de CHP het niet opneemt voor Gülenisten, is geen kritiek nu hè, op de bestaande praktijk. Het is ook logisch. En het loopt nu parallel aan Erdo's streven.
Het is wel weer heerlijk opportunistisch. Blij dat de Kemalisten niet als dé grote booswichten worden zien wrs.
That's it? Van alle voorbeelden kies je dat om het onderuit te halen dat hij kritiek op Erdogan en de AKP levert, damn :')
pi_163958248
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:53 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Ik snap alleen niet wat Kemalisten die door een Gulenistencomplot in het gevang kwamen te maken heeft met de noodtoestand van nu?
Nee, die kwamen vrij om dat er toen een rule of law in place was.
Voor Gülenisten nu is dat niet echt het geval wrs.
Gülenisten en Erdoganisten (om het zo even te noemen) hebben wel altijd de seculieren en dus Kemalisten willen verdrijven, dat dat niet altijd goed gelukt is komt door die rule of law, toen nog.
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:57:38 #50
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163958258
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:55 schreef Kyran het volgende:
Erdogan moest gewoon in 2011 al naar Aziz Yildirim luisteren!

"Ne sikesi, memleket elden gidiyor" ("Wat nou omkoopschandaal, we verliezen onze natie"). De voorzitter wees in 2011 al richting Gülen en zijn beweging en waarschuwde Erdogan dat hij bezig was met het infiltreren en het opzetten van een coup.

Ook toen keek Erdogan de andere kant op, want het kwam hem goed uit om Aziz Yildirim uit te weg te ruimen, omdat hij belangrijke bouwplannen van AKP in Istanbul aan het dwarsbomen was.

Iedereen mag vinden wat die wil van die gast, maar ik hoop echt dat die ooit de politiek ingaat.
Aziz Yildirim is toch dat driftig mannetje die na Galatasaray - Fenerbahce wedstrijd van een paar maanden geleden bij de kleedkamer van Galatasaray ging wachten om de spelers uit te schelden? Die Aziz Yildirim?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 17:57:39 #51
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163958259
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:55 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Waarom zeg je er ook niet bij dat een vervangende rechtzaak waardoor ze zijn vrijgesproken op basis van Erdogan's oproep is gebeurd :(
Als we op die tour gaan. Is het toevallig dat dit na de breuk met Gulen pas is gebeurd? Tot eind 2013 keer Erdogan de andere kant op, na de breuk met Gulen was het opeens "Ergenekon zou wel eens nep kunnen zijn".

Was het omdat hij toen pas wakker werd? Was het om zijn eigen ballen te redden? Was het om Gülen tegen te werken? Geen idee, maar het was wel duidelijk dat na de beschuldigingen aan zijn adres eind 2013 alles pas veranderde en meneer opeens 180 graden draaide.
pi_163958266
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:56 schreef Triggershot het volgende:

[..]

That's it? Van alle voorbeelden kies je dat om het onderuit te halen dat hij kritiek op Erdogan en de AKP levert, damn :')
Ja, lijkt mij dat-ie zich op het allerbelangrijkste punt verbindend verklaart met zijn ome.
Wrs rol wc-papier bij de hand.
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:58:30 #53
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163958267
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:57 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, die kwamen vrij om dat er toen een rule of law in place was.
Voor Gülenisten nu is dat niet echt het geval wrs.
Gülenisten en Erdoganisten (om het zo even te noemen) hebben wel altijd de seculieren en dus Kemalisten willen verdrijven, dat dat niet altijd goed gelukt is komt door die rule of law, toen nog.
Diezelfde mensen kwamen ook vast te zitten toen er nog rule of law in place was.

Dus....
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 17:59:55 #54
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163958290
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:57 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Aziz Yildirim is toch dat driftig mannetje die na Galatasaray - Fenerbahce wedstrijd van een paar maanden geleden bij de kleedkamer van Galatasaray ging wachten om de spelers uit te schelden? Die Aziz Yildirim?
Ik ben echt benieuwd naar je leeftijd, want valt echt niet te discussiëren met jou :) Als iemand A zegt, zeg jij Z, just cause you can.

Echt totaal nutteloze beredenering en argumenten die je er steeds bij haalt om je gelijk te krijgen.

WTF heeft dat te maken met wat ik zeg. Maakt dat het minder waar dat hij in 2011 al heeft gewaarschuwd hiervoor? De media die toen Aziz Yildirim belachelijk maakte en uitlachte zegt nu "damn, hij had gelijk".
  zaterdag 23 juli 2016 @ 18:01:01 #55
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163958306
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:59 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik ben echt benieuwd naar je leeftijd, want valt echt niet te discussiëren met jou :) Als iemand A zegt, zeg jij Z, just cause you can.

Echt totaal nutteloze beredenering en argumenten die je er steeds bij haalt om je gelijk te krijgen.

WTF heeft dat te maken met wat ik zeg. Maakt dat het minder waar dat hij in 2011 al heeft gewaarschuwd hiervoor? De media die toen Aziz Yildirim belachelijk maakte en uitlachte zegt nu "damn, hij had gelijk".
Als je op het woord van Aziz Yildirim afgaat dan blijft er al helemaal niks van het land over.
pi_163958317
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:55 schreef Kyran het volgende:
Erdogan moest gewoon in 2011 al naar Aziz Yildirim luisteren!

"Ne sikesi, memleket elden gidiyor" ("Wat nou omkoopschandaal, we verliezen onze natie"). De voorzitter wees in 2011 al richting Gülen en zijn beweging en waarschuwde Erdogan dat hij bezig was met het infiltreren en het opzetten van een coup.

Ook toen keek Erdogan de andere kant op, want het kwam hem goed uit om Aziz Yildirim uit te weg te ruimen, omdat hij belangrijke bouwplannen van AKP in Istanbul aan het dwarsbomen was.

Iedereen mag vinden wat die wil van die gast, maar ik hoop echt dat die ooit de politiek ingaat.
ik zag dat filmpje ook langskomen vandaag :P

ben zelf ook fenevli, maar ik weet niet of ik blij moet zijn met hem :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163958325
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:57 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Aziz Yildirim is toch dat driftig mannetje die na Galatasaray - Fenerbahce wedstrijd van een paar maanden geleden bij de kleedkamer van Galatasaray ging wachten om de spelers uit te schelden? Die Aziz Yildirim?
er is maar 1 Azize :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 18:03:46 #58
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163958351
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik zag dat filmpje ook langskomen vandaag :P

ben zelf ook fenevli, maar ik weet niet of ik blij moet zijn met hem :P
Oh, ik was heel blij met hem tot een paar jaar geleden, maar nu is die een soort van Erdogan II. Vastgeplakt aan de pluche en niet weg te krijgen en de ene na de andere foute beslissing.

Maar dan nog, ik vind het knap dat iemand in zijn positie niet is gebroken, altijd heeft geschreeuwd dat hij onschuldig was, altijd heeft gewezen naar Gülen en zich keihard heeft verzet, zelfs toen hij een jaar vastzat.

5 jaar geleden was dit he ... 5 jaar geleden schreeuwde hij al van de daken dat we moesten oppassen, nog voordat de rest van Turkije wakker werd in 2013.

Edit: Ik weet nog heel goed dat toen hij opgepakt werd en nog niet eens was voorgeleid hij op zijn ziekenhuisdocumenten al zag welke blok en welke gevangenis hij zou zitten. Even een voorbeeld om te laten zien hoe de politie werkt in Turkije :P
pi_163958383
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:01 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Als je op het woord van Aziz Yildirim afgaat dan blijft er al helemaal niks van het land over.
qft
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 23 juli 2016 @ 18:07:37 #60
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163958412
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Omdat religieuze opvattingen binnen de Turkse politiek en samenleving decennialang zijn bestreden, verboden en vervolgd, met de 'maatschappelijke dienstverlening' hebben ze een mogelijkheid gevonden en met de liberaliserende wetten tijdens de AKP gingen ze helemaal los.
Je legt uit waarom ze nu pas waarneembaar zijn.

Je legt niet uit waarom ze überhaupt bestaan.
&lt;signature here&gt;.
pi_163958415
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

Als we op die tour gaan. Is het toevallig dat dit na de breuk met Gulen pas is gebeurd? Tot eind 2013 keer Erdogan de andere kant op, na de breuk met Gulen was het opeens "Ergenekon zou wel eens nep kunnen zijn".

Was het omdat hij toen pas wakker werd? Was het om zijn eigen ballen te redden? Was het om Gülen tegen te werken? Geen idee, maar het was wel duidelijk dat na de beschuldigingen aan zijn adres eind 2013 alles pas veranderde en meneer opeens 180 graden draaide.
Als je Gulen vertrouwt en Turkije een rijke geschiedenis heeft met staatsgrepen waarom zou je dan achterdochtig zijn? Was voor Erdogan wrs een ontnuchterend moment dat ze ook een gevaar voor hem zijn.
pi_163958420
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:58 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Diezelfde mensen kwamen ook vast te zitten toen er nog rule of law in place was.

Dus....
En kwamen weer vrij en werden in hun functie teruggezet.
I´m back.
pi_163958424
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:58 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, lijkt mij dat-ie zich op het allerbelangrijkste punt verbindend verklaart met zijn ome.
Wrs rol wc-papier bij de hand.
Heb je het stukje al gelezen ja?
pi_163958472
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:07 schreef ExTec het volgende:

[..]

Je legt uit waarom ze nu pas waarneembaar zijn.

Je legt niet uit waarom ze überhaupt bestaan.
Dat is toch duidelijk, religieuze groeperingen werden verboden en vervolgd, zij hadden een strategie ontwikkeld waarmee ze grotendeels en hun boodschap konden uitdragen en vervolging wisten te ontkomen. Het Turkse volk is nog altijd religieus van karakter, ook tijdens de seculiere periode, zij vulden een gaatje in waar vraag naar was. Fethullah Gulen kan enorm goede speeches houden en daarmee duizenden mensen raken, op religieus, immaterieel, nostalgisch en spiritueel niveau, nou dan trek je wel mensen in een land als Turkije.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2016 18:11:47 ]
  zaterdag 23 juli 2016 @ 18:15:30 #65
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163958542
Generaal Yasar Guler twijfelt aan het verhaal van Akin Ozturk blijkbaar.

http://www.haberturk.com/(...)asadiklarini-anlatti

Ben benieuwd wanneer het duidelijk gaat worden wat de rol van Ozturk nu was.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 18:20:25 #66
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163958649
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:11 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat is toch duidelijk, religieuze groeperingen werden verboden en vervolgd, zij hadden een strategie ontwikkeld waarmee ze grotendeels en hun boodschap konden uitdragen en vervolging wisten te ontkomen. Het Turkse volk is nog altijd religieus van karakter, ook tijdens de seculiere periode, zij vulden een gaatje in waar vraag naar was. Fethullah Gulen kan enorm goede speeches houden en daarmee duizenden mensen raken, op religieus, immaterieel, nostalgisch en spiritueel niveau, nou dan trek je wel mensen in een land als Turkije.
Leg mij eens uit dat jullie in feite niet in de proloog van een burgeroorlog zitten, de per seconde steeds extremer wordende Overheid vs de Gulenisten.

Want als het daar op neer komt, kan onze reactie natuurlijk niet anders zijn dan: Veel succes ^O^

Met als kanttekening dat we licht negatief tov Erdolf staan, en daarom -zeer menselijk- de tegenpartij op voorhand al het voordeel van de twijfel geven.

[ Bericht 0% gewijzigd door ExTec op 23-07-2016 18:34:30 ]
&lt;signature here&gt;.
pi_163958687
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:20 schreef ExTec het volgende:

[..]

Leg mij eens uit dat jullie in feite niet in de proloog van een burgeroorlog zitten, de per seconde steeds extremer wordende Overheid vs de Gulenisten.

Want als het daar op neer komt, kan onze reactie natuurlijk niet anders zijn dan: Veel succes ^O^

Met als kanttekening dat we licht negatief tov Erdolf staan, en daarom -zeer menselijk- de tegenpartij op voorhand al het voordeel van de twijfel te geven.
Zo groot is Gulen's aanhang niet. Zelfs met de Koerden is er momenteel geen burgeroorlog, laat staan met de Gulenisten. Geen beweging of ideologie is momenteel zo groot als die van Erdogan inc
  zaterdag 23 juli 2016 @ 18:24:42 #68
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163958726
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:22 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Zo groot is Gulen's aanhang niet.
Dus Erdogan is één grote paniek show aan het hosten..?
&lt;signature here&gt;.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 23 juli 2016 @ 18:26:09 #69
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163958751
quote:
5s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:24 schreef ExTec het volgende:

[..]

Dus Erdogan is één grote paniek show aan het hosten..?
Yup, om zijn eigen positie te versterken.
pi_163958769
quote:
5s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:24 schreef ExTec het volgende:

[..]

Dus Erdogan is één grote paniek show aan het hosten..?
Nou ja er zijn scenario's te bedenken waarin al 3 mensen met de juiste wapens meer chaos kan creëren dan 100k mensen? Al met al zullen de Gulenisten niet boven de paar 100k tot 2 miljoen komen vermoed ik zo.
pi_163958818
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:26 schreef Kyran het volgende:

[..]

Yup, om zijn eigen positie te versterken.
Erdogan heeft een mooi antwoord voor jou

:7
  zaterdag 23 juli 2016 @ 18:29:30 #72
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163958819
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:26 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nou ja er zijn scenario's te bedenken waarin al 3 mensen met de juiste wapens meer chaos kan creëren dan 100k mensen? Al met al zullen de Gulenisten niet boven de paar 100k tot 2 miljoen komen vermoed ik zo.
Wut? :')
&lt;signature here&gt;.
pi_163958846
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:29 schreef ExTec het volgende:

[..]

Wut? :')
Dat het gevaar rondom Gulen niet is in met hoeveel ze zijn, maar ze alsnog wel gevaarlijk geacht kunnen worden enzo. ;(
  zaterdag 23 juli 2016 @ 18:33:50 #74
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163958906
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:31 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat het gevaar rondom Gulen niet is in met hoeveel ze zijn, maar ze alsnog wel gevaarlijk geacht kunnen worden enzo. ;(
Glashelder.
&lt;signature here&gt;.
pi_163958918
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:33 schreef ExTec het volgende:

[..]

Glashelder.
;(
  zaterdag 23 juli 2016 @ 18:42:05 #76
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_163959021
Net weer een reportage (1 Vandaag) over een Turkse Nederlander die zich bedreigd voelt door Erdogan-aanhangers.

Kijk, dat Turken opgewonden zijn over iets dat in hun land (of dat van hun ouders, ik vraag me af hoeveel Nederlandse Turken ooit voor langere tijd in Turkije hebben gewoond), kan ik nog enigszins begrijpen. Maar waarom moet Nederland als geheel hiermee worden lastiggevallen? Slechts 1 op de 40 Nederlanders is ook Turk (of denkt het te zijn). Die andere 39 hebben echt niet altijd zin in dit soort gezeur. Zo belangrijk is Turkije nou ook weer niet.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_163959104
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:31 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Dat het gevaar rondom Gulen niet is in met hoeveel ze zijn, maar ze alsnog wel gevaarlijk geacht kunnen worden enzo. ;(
Ja, nou ja, ik zie ze ongeveer als identiek, alleen is de Erdo-kliek wrs een heel stuk corrupter, maar vergeten zie alleen niet om de kruimels voor het volk te laten.
Voor de rest zou ik ze allebei liever niet zien als 5de colonne in een westers land en uiteindelijk is hun doel ook niet echt bevorderlijk voor een midden-oosters land, behalve dan nogmaals dat Gülen wrs ietsje meer integer is. Maar ja dat kun je pas echt beoordelen als ze Turkije onder de knoet hebben, dan zal dat ook misschien tegenvallen, weet je niet.

Overigens ik ga ervan uit dat jullie allemaal jonge knapen zijn, die oudere Turken hadden in hun argumentatie pro-Erdo wel voor dat ze de eerdere troebelen voor 1980 en in 1980 dan bewust hebben meegemaakt en dan zeiden dat Erdo tenminste voor stabiliteit zorgde. Maar jullie zijn wrs hier opgevoed en zijn hier school gegaan en zouden een liberale democratie moeten voorstaan imo als middel tegen instabiliteit, vind ik.

[ Bericht 3% gewijzigd door Ryan3 op 23-07-2016 18:56:39 ]
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 18:48:03 #78
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163959116
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:34 schreef Triggershot het volgende:

[..]

;(
Want?
&lt;signature here&gt;.
pi_163959118
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:03 schreef Kyran het volgende:

[..]

Oh, ik was heel blij met hem tot een paar jaar geleden, maar nu is die een soort van Erdogan II. Vastgeplakt aan de pluche en niet weg te krijgen en de ene na de andere foute beslissing.

Maar dan nog, ik vind het knap dat iemand in zijn positie niet is gebroken, altijd heeft geschreeuwd dat hij onschuldig was, altijd heeft gewezen naar Gülen en zich keihard heeft verzet, zelfs toen hij een jaar vastzat.

5 jaar geleden was dit he ... 5 jaar geleden schreeuwde hij al van de daken dat we moesten oppassen, nog voordat de rest van Turkije wakker werd in 2013.
beni konusturmayin 10 yil daha gitmem _O-

hij is wel een taaie gebleken net als erdo

quote:
Edit: Ik weet nog heel goed dat toen hij opgepakt werd en nog niet eens was voorgeleid hij op zijn ziekenhuisdocumenten al zag welke blok en welke gevangenis hij zou zitten. Even een voorbeeld om te laten zien hoe de politie werkt in Turkije :P
_O- _O- _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163959335
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:42 schreef Strani het volgende:
Net weer een reportage (1 Vandaag) over een Turkse Nederlander die zich bedreigd voelt door Erdogan-aanhangers.
Link?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 19:19:26 #81
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_163959585
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:02 schreef Atak het volgende:

[..]

Link?
Dat zal inmiddels wel gewoon op Uitzending Gemist staan, neem ik aan.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_163959601
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 18:47 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, nou ja, ik zie ze ongeveer als identiek, alleen is de Erdo-kliek wrs een heel stuk corrupter, maar vergeten zie alleen niet om de kruimels voor het volk te laten.
Mwuah, wat je ook mag vinden over Erdogan's regime, als het puur gaat om wat hij voor Istanbul heeft gedaan en in de afgelopen 14 jaar in Turkije voor de gezondheidszorg, werkgelegenheid en economie maakt het op die gebieden echt wel een mooie cv. Zeker als het gaat om het volk.

quote:
Voor de rest zou ik ze allebei liever niet zien als 5de colonne in een westers land en uiteindelijk is hun doel ook niet echt bevorderlijk voor een midden-oosters land, behalve dan nogmaals dat Gülen wrs ietsje meer integer is. Maar ja dat kun je pas echt beoordelen als ze Turkije onder de knoet hebben, dan zal dat ook misschien tegenvallen, weet je niet.
Waar je dat ietsje meer integer op baseert is mij serieus een raadsel. Als je het nou had over two sides of the same coin was ik nog met je meegegaan, maar iemand die zich nog nooit verkiesbaar heeft gesteld vergelijken met iemand die nog nooit een verkiezing heeft verloren, is natuurlijk wat apart, zeker als je je bedenkt dat Gulen ook uitingen heeft waarin hij concreet aangeeft naar de macht te willlen grijpen en zelfs instructies geeft hoe je dit moet doen.

quote:
Overigens ik ga ervan uit dat jullie allemaal jonge knapen zijn, die oudere Turken hadden in hun argumentatie pro-Erdo wel voor dat ze de eerdere troebelen voor 1980 en in 1980 dan bewust hebben meegemaakt en dan zeiden dat Erdo tenminste voor stabiliteit zorgde. Maar jullie zijn wrs hier opgevoed en zijn hier school gegaan en zouden een liberale democratie moeten voorstaan imo als middel tegen instabiliteit, vind ik.
Of je nou pro of anti Erdogan bent zal mij echt weinig uitmaken, wat ik wel jammer vind is dat Erdogan's verrijkingen aan het land, ook als het gaat om liberalisering en een diverser samenleving, daarover compleet gezwegen wordt, er is geen enkele criticus hier op FOK! waar ik een gesprek mee ben aangegaan die geen mening heeft over Erdogan op basis van regels en wetgeving die al ruim 2 decennia voor hem van kracht waren, dat vind ik een beetje jammer. Het zijn diezelfde figuren die het betreuren dat een staatsgreep is mislukt tegen Erdogan, maar wel zitten te zeuren over de wetten die gebracht zijn door die staatsgreep van 1980.
pi_163959645
quote:
Eenvandaag die opkomt voor de Gulenbeweging en scholen, damn. :')

pi_163959674
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:20 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Mwuah, wat je ook mag vinden over Erdogan's regime, als het puur gaat om wat hij voor Istanbul heeft gedaan en in de afgelopen 14 jaar in Turkije voor de gezondheidszorg, werkgelegenheid en economie maakt het op die gebieden echt wel een mooie cv. Zeker als het gaat om het volk.

[..]

Waar je dat ietsje meer integer op baseert is mij serieus een raadsel. Als je het nou had over two sides of the same coin was ik nog met je meegegaan, maar iemand die zich nog nooit verkiesbaar heeft gesteld vergelijken met iemand die nog nooit een verkiezing heeft verloren, is natuurlijk wat apart, zeker als je je bedenkt dat Gulen ook uitingen heeft waarin hij concreet aangeeft naar de macht te willlen grijpen en zelfs instructies geeft hoe je dit moet doen.

[..]

Of je nou pro of anti Erdogan bent zal mij echt weinig uitmaken, wat ik wel jammer vind is dat Erdogan's verrijkingen aan het land, ook als het gaat om liberalisering en een diverser samenleving, daarover compleet gezwegen wordt, er is geen enkele criticus hier op FOK! waar ik een gesprek mee ben aangegaan die geen mening heeft over Erdogan op basis van regels en wetgeving die al ruim 2 decennia voor hem van kracht waren, dat vind ik een beetje jammer. Het zijn diezelfde figuren die het betreuren dat een staatsgreep is mislukt tegen Erdogan, maar wel zitten te zeuren over de wetten die gebracht zijn door die staatsgreep van 1980.
Nee, nee, het gaat erom dat jij een jonge knaap bent en opgevoed en opgeleid bent hier in NL (neem ik aan, maar dat klopt toch?) en er dus door allerlei redenen niet van overtuigd bent dat Erdogans route naar een dictatuur leidt. En dat vind ik vreemd.
Die andere punten wil ik ook wel adresseren hoor, maar dit is even de kern van de boodschap. Sukkels van mijn leeftijd die Turks zijn kan ik het niet eens kwalijk nemen, want ik begrijp hun argumentatie an sich wel, bij jou niet. Jij moet het weten dat een liberale democratie weliswaar geen utopie betekent, maar wel wellicht de beste manier is om een land te leiden.
I´m back.
pi_163959777
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:23 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Eenvandaag die opkomt voor de Gulenbeweging en scholen, damn. :')

_O-

Dit dan?

http://www.elsevier.nl/po(...)e-om-begon-1643889W/

[ Bericht 6% gewijzigd door Ceberut op 23-07-2016 19:32:26 (elsevier) ]
pi_163959876
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:23 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Eenvandaag die opkomt voor de Gulenbeweging en scholen, damn. :')

mwah "opkomen". ze hebben er een stuk over gemaakt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163959884
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:25 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nee, nee, het gaat erom dat jij een jonge knaap bent en opgevoed en opgeleid bent hier in NL (neem ik aan, maar dat klopt toch?) en er dus door allerlei redenen niet van overtuigd bent dat Erdogans route naar een dictatuur leidt. En dat vind ik vreemd.
Ik ben als ieder ander een product van mijn omgeving natuurlijk, zo krijg je van mijn kant geen goed woord over de idioten die hun buurman meppen omdat hij zogenaamd een 'Gulenci' zou zijn, maar dat is dan ook maar een fractie van het debat.

Ik volg het nieuws en de ontwikkelingen van nabij, ongetwijfeld tegenstanders van mij ook, maar ik heb dus inderdaad geen reden om aan te nemen dat Turkije richting een dictatuur gaat, zeker niet als het gaat om Erdogan, die juist meer democratie in het land heeft gebracht dan welke leider dan ook voor hem in de Turkse geschiedenis, misschien gaat het daar mis tussen jou en mij, als ik kijk naar de Turkse geschiedenis, inclusief de huidige oppositie zie ik niet meer democratie in Turkije dan tijdens de periode van Erdogan. Wat misschien wel een interessantere punt is om dieper op in te gaan.

quote:
Die andere punten wil ik ook wel adresseren hoor, maar dit is even de kern van de boodschap. Sukkels van mijn leeftijd die Turks zijn kan ik het niet eens kwalijk nemen, want ik begrijp hun argumentatie an sich wel, bij jou niet. Jij moet het weten dat een liberale democratie weliswaar geen utopie betekent, maar wel wellicht de beste manier is om een land te leiden.
Ik ben geen tegenstander van een liberale democratie, zodoende ben ik het dan ook met je eens dat het meer stabiliteit biedt dan de huidige gang van zaken, maar in mijn ogen is Erdogan dus liberaler dan de oppositie, of we het nu over Gulen hebben of de gevestigde partijen, de enige die er misschien een beetje bij in de buurt komt zijn de non-militante punten van de HDP.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2016 19:47:53 ]
pi_163959985
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

mwah "opkomen". ze hebben er een stuk over gemaakt.
Sympathie opwekkend.

"Vindt u het een kunstmatige onderscheid die Erdogan nu maakt"
"Vooral een excuus om schoonschip te maken?"

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2016 19:43:07 ]
  zaterdag 23 juli 2016 @ 19:42:46 #91
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163960004
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:20 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Mwuah, wat je ook mag vinden over Erdogan's regime, als het puur gaat om wat hij voor Istanbul heeft gedaan
Ja en Hitler heeft de autobahnen aangelegd en de AOW geïntroduceerd.
&lt;signature here&gt;.
pi_163960032
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:42 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ja en Hitler heeft de autobahnen aangelegd en de AOW geïntroduceerd.
En ik drink ook nog steeds Fanta! :7
pi_163960047
quote:
9s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:41 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Sympathie opwekkend.

"Vindt u het een kunstmatige onderscheid die Erdogan nu maakt"
"Vooral een excuus om schoonschip te maken?"
Vind jij het geen kunstmatig onderscheid? En geen excuus om schoon schip te maken?
pi_163960068
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:44 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Vind jij het geen kunstmatig onderscheid? En geen excuus om schoon schip te maken?
Nee, Gulenbeweging is al de lul sinds 2013, niet sinds vorige week vrijdag.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 19:46:14 #95
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163960088
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:43 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En ik drink ook nog steeds Fanta! :7
De associatie "fantasie" oefent natuurlijk een onweerstaanbare aantrekkingskracht op je uit.
&lt;signature here&gt;.
pi_163960101
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:46 schreef ExTec het volgende:

[..]

De associatie "fantasie" oefent natuurlijk een onweerstaanbare aantrekkingskracht op je uit.
Je wilt niet weten hoe erg.
pi_163960133
quote:
9s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:41 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Sympathie opwekkend.
ja voor de personen. niet zo zeer voor de organisatie.

ik vind ook dat we turkse problemen vooral niet moeten uitvechten hiero. een incident zo nu en dan kan je niet omheen lijkt me maar ik denk niet dat het zinvol / nuttig / goed zal zijn voor de turkse gemeenschap dat er hier bloed vloeit.

laatst was ik ook bij mijn kapper en 1 van die jongens die daar werkt is een cemaatci en hij had een openlijke discussie met een erdoganci. ik denk dat hij dat nu echt niet meer zal durven. discussieren is niks mis mee, maar intimidatie / bedreigingen en geweld, moet de turkse gemeenschap echt afstand van nemen. dat is gewoon vreselijk schadelijk voor de gemeenschap zelf.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960147
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja voor de personen. niet zo zeer voor de organisatie.

ik vind ook dat we turkse problemen vooral niet moeten uitvechten hiero. een incident zo nu en dan kan je niet omheen lijkt me maar ik denk niet dat het zinvol / nuttig / goed zal zijn voor de turkse gemeenschap dat er hier bloed vloeit.

laatst was ik ook bij mijn kapper en 1 van die jongens die daar werkt is een cemaatci en hij had een openlijke discussie met een erdoganci. ik denk dat hij dat nu echt niet meer zal durven. discussieren is niks mis mee, maar intimidatie / bedreigingen en geweld, moet de turkse gemeenschap echt afstand van nemen. dat is gewoon vreselijk schadelijk voor de gemeenschap zelf.
Kijk es wat verder ah mattie.
pi_163960181
Ik en ClapClap wilden net een Gulenci opwachten, maar was te warm, dus zijn we maar Fanta gaan drinken.
pi_163960192
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:45 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nee, Gulenbeweging is al de lul sinds 2013, niet sinds vorige week vrijdag.
De situatie is wel degelijk veranderd sinds vorige week vrijdag.

http://www.nrc.nl/nieuws/(...)rganisaties-a1513052

http://www.nu.nl/buitenla(...)fethullah-gulen.html

Je hebt overigens op de andere vraag geen antwoord gegeven. Erdogan gebruikt deze staatsgreep niet om schoon schip te maken?
pi_163960200
quote:
9s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:41 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Sympathie opwekkend.

"Vindt u het een kunstmatige onderscheid die Erdogan nu maakt"
"Vooral een excuus om schoonschip te maken?"
ja die opmerking vond ik weer typisch vooringenomen shit waarom ik gewoon kots van de NOS de laatste jaren. dat heeft niks met journalistiek te maken.
in een vraag vorm een oordeel vellen, waar je geen oordeel over kan vellen. de nederlandse media begint meer en meer te lijken op de turkse :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 23 juli 2016 @ 19:50:50 #102
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163960214
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:48 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Kijk es wat verder ah mattie.
Richting het douane poortje op schiphol, bij voorkeur :)
&lt;signature here&gt;.
pi_163960217
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:42 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ja en Hitler heeft de autobahnen aangelegd en de AOW geïntroduceerd.
worden mensen niet moe dan die nazi vergelijkingen? :') :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960243
quote:
9s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:49 schreef Triggershot het volgende:
Ik en ClapClap wilden net een Gulenci opwachten, maar was te warm, dus zijn we maar Fanta gaan drinken.
als je mijn kapper maar met rust laat. iyi cocuk O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960247
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:50 schreef luxerobots het volgende:

[..]

De situatie is wel degelijk veranderd sinds vorige week vrijdag.

http://www.nrc.nl/nieuws/(...)rganisaties-a1513052

http://www.nu.nl/buitenla(...)fethullah-gulen.html

Je hebt overigens op de andere vraag geen antwoord gegeven. Erdogan gebruikt deze staatsgreep niet om schoon schip te maken?
De situatie is niet veranderd, het is versneld / opgevoerd in de aanpak van de Gulenbeweging en alles wat er mee te maken heeft.

En antwoord op je vraag: Nee, Erdogan was daar al mee bezig, alles wat je nu ziet kon je ook zien voor er sprake was van een staatsgreep en alles duidt er op dat hij het ook zou blijven doen was er nooit een poging geweest.
pi_163960250
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:50 schreef ExTec het volgende:

[..]

Richting het douane poortje op schiphol, bij voorkeur :)
Wajoo Slayage, je moet weg. :o
  zaterdag 23 juli 2016 @ 19:52:42 #107
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163960258
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

worden mensen niet moe dan die nazi vergelijkingen? :') :') :')
Mensen worden daar alleen moe van als het ze uitkomt.

Zoals jij, nu.
&lt;signature here&gt;.
pi_163960259
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:48 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Kijk es wat verder ah mattie.
ik beoordeel het stuk an sich. ik heb slechtere stukken gezien vand e NOS de laatste jaren
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960260
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:52 schreef Triggershot het volgende:

[..]

De situatie is niet veranderd, het is versneld / opgevoerd in de aanpak van de Gulenbeweging en alles wat er mee te maken heeft.

En antwoord op je vraag: Nee, Erdogan was daar al mee bezig, alles wat je nu ziet kon je ook zien voor er sprake was van een staatsgreep en alles duidt er op dat hij het ook zou blijven doen was er nooit een poging geweest.
Erdogan gebruikt deze staatsgreep niet om schoon schip te maken :')

Overigens een vreemd punt van je, er is niets veranderd, maar wel versneld opgevoerd (en inhoudelijk wel degelijk veranderd, maar goed).
pi_163960266
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

ja die opmerking vond ik weer typisch vooringenomen shit waarom ik gewoon kots van de NOS de laatste jaren. dat heeft niks met journalistiek te maken.
in een vraag vorm een oordeel vellen, waar je geen oordeel over kan vellen. de nederlandse media begint meer en meer te lijken op de turkse :')
Jeeeeeep, stelletje Turken daar bij NPO.
pi_163960268
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:37 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik ben als ieder ander een product van mijn omgeving natuurlijk, zo krijg je van mijn kant geen goed woord over de idioten die hun buurman meppen omdat hij zogenaamd een 'Gulenci' zou zijn, maar dat is dan ook maar een fractie van het debat.

Ik volg het nieuws en de ontwikkelingen van nabij, ongetwijfeld tegenstanders van mij ook, maar ik heb dus inderdaad geen reden om aan te nemen dat Turkije richting een dictatuur gaat, zeker niet als het gaat om Erdogan, die juist meer democratie in het land heeft gebracht dan welke leider dan ook voor hem in de Turkse geschiedenis, misschien gaat het daar mis tussen jou en mij, als ik kijk naar de Turkse geschiedenis, inclusief de huidige oppositie zie ik niet meer democratie in Turkije dan tijdens de periode van Erdogan. Wat misschien wel een interessantere punt is om dieper op in te gaan.
Wellicht dan moet je dat uitleggen in dat topic in POL.
quote:
[..]

Ik ben geen tegenstander van een liberale democratie, zodoende ben ik het dan ook met je eens dat het meer stabiliteit biedt dan de huidige gang van zaken, maar in mijn ogen is Erdogan dus liberaler dan de oppositie, of we het nu over Gulen hebben of de gevestigde partijen, de enige die er misschien een beetje bij in de buurt komt zijn de non-militante punten van de HDP.
Ja, akkoord kan ondertussen geen kwaad om juist die boodschap, die van de liberale democratie te brengen, ipv de boodschap van Erdo. Dat doe je ook uit recalcitrantie, maar goed, in feite gaat het wmb (we kunnen nu niet in de toekomst kijken) naar het zuiden.

Heb jij nou eigenlijk wel eens The End of History and the last man gelezen?
I´m back.
pi_163960277
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:50 schreef ExTec het volgende:

[..]

Richting het douane poortje op schiphol, bij voorkeur :)
nog 1 ga terug naar je eigen land post. ik had ze moeten turven :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960287
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:52 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Erdogan gebruikt deze staatsgreep niet om schoon schip te maken :')
Goede comeback, uitgebreid verwoord, prima onderbouwd, ik geef het een 9/10.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 19:55:04 #114
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_163960317
quote:
9s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:41 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Sympathie opwekkend.

"Vindt u het een kunstmatige onderscheid die Erdogan nu maakt"
"Vooral een excuus om schoonschip te maken?"
Tja.. dit is wat de meeste Nederlanders willen horen. De Turkse media vertellen wat de meeste Turken willen horen. Zo werkt de wereld.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_163960326
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:52 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Wajoo Slayage, je moet weg. :o
Slayage is geboren en getogen Hagenees met Toerkoe als Tata paspoort. wie wil me wat maken? :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960341
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:52 schreef ExTec het volgende:

[..]

Mensen worden daar alleen moe van als het ze uitkomt.

Zoals jij, nu.
nee dat station ben ik allang gepasseerd :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960356
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:53 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Goede comeback, uitgebreid verwoord, prima onderbouwd, ik geef het een 9/10.
Jij hebt anders opvallend veel woorden nodig om je onzin te verspreiden.

Nee, er is niet veranderd. Gülen was in 2013 al de lul, het is alleen versneld en opgevoerd. Met duizenden instellingen die moeten sluiten en Gülen aanhangers die zelfs in Nederland bedreigd worden, lijkt het me vrij eenvoudig dat dit wel degelijk een verandering is.
pi_163960364
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:53 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Wellicht dan moet je dat uitleggen in dat topic in POL.

Als ik het zonder bronvermeldingen kon schrijven had ik een heel boek geschreven, maar ben nu nog te lui met dit weer, InshaAllah in de toekomst, maar goed idee :*
quote:
Ja, akkoord kan ondertussen geen kwaad om juist die boodschap, die van de liberale democratie te brengen, ipv de boodschap van Erdo. Dat doe je ook uit recalcitrantie, maar goed, in feite gaat het wmb (we kunnen nu niet in de toekomst kijken) naar het zuiden.
In het zuiden Spanje, kwam uiteindelijk ook de democratie. :7

quote:
Heb jij nou eigenlijk wel eens The End of History and the last man gelezen?
Volgens mij ooit stukken, maar niet iets wat mij nu 123 bij staat, dus het antwoord zou nee moeten zijn.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 19:57:04 #119
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163960369
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

Slayage is geboren en getogen Hagenees met Toerkoe als Tata paspoort. wie wil me wat maken? :Y)
De premier met het geblondeerd kapsel, die naar verwachting ergens mid, eind 2017 aan gaat treden.
&lt;signature here&gt;.
pi_163960374
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:55 schreef Strani het volgende:

[..]

Tja.. dit is wat de meeste Nederlanders willen horen. De Turkse media vertellen wat de meeste Turken willen horen. Zo werkt de wereld.
True.
  Admin zaterdag 23 juli 2016 @ 19:57:17 #121
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163960375
quote:
9s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:49 schreef Triggershot het volgende:
Ik en ClapClap wilden net een Gulenci opwachten, maar was te warm, dus zijn we maar Fanta gaan drinken.
Kersensmaak?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163960379
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:52 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Jeeeeeep, stelletje Turken daar bij NPO.
ik kots de turkse media al jaren uit omdat ze geen media ethiek kennen. nu moet dat ook doen voor de nederlandse media _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960396
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:56 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Jij hebt anders opvallend veel woorden nodig om je onzin te verspreiden.

Nee, er is niet veranderd. Gülen was in 2013 al de lul, het is alleen versneld en opgevoerd. Met duizenden instellingen die moeten sluiten en Gülen aanhangers die zelfs in Nederland bedreigd worden, lijkt het me vrij eenvoudig dat dit wel degelijk een verandering is.
Goed laten we afspreken, ik verspreid onzin volgens jou, dus laat ik mij maar niet bezighouden met jouw posts, kusje :*
pi_163960397
''er is niets veranderd''

quote:
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zijn eerste verordening getekend sinds hij woensdagavond de noodtoestand in het land afkondigde. Dat meldt het Turkse persbureau Anadolu Agency zaterdag. Met de oekaze worden duizend privéscholen en andere instellingen gesloten.

Ook moeten 35 zorginstellingen, 19 vakbonden en nog eens 1.229 andere organisaties hun deuren sluiten, omdat ze banden zouden hebben met de in de VS woonachtige prediker Fethullah Gülen. De imam wordt er door Erdogan van verdacht achter de couppoging van een week geleden te zitten. Zelf ontkent Gülen in alle toonaarden iets met de putsch te maken te hebben. http://www.nrc.nl/nieuws/(...)rganisaties-a1513052
pi_163960408
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:57 schreef ExTec het volgende:

[..]

De premier met het geblondeerd kapsel, die naar verwachting ergens mid, eind 2017 aan gaat treden.
potje leggen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960415
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:56 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Jij hebt anders opvallend veel woorden nodig om je onzin te verspreiden.

Nee, er is niet veranderd. Gülen was in 2013 al de lul, het is alleen versneld en opgevoerd. Met duizenden instellingen die moeten sluiten en Gülen aanhangers die zelfs in Nederland bedreigd worden, lijkt het me vrij eenvoudig dat dit wel degelijk een verandering is.
Gulen en Erdogan zijn hetzelfde. Ze waren vrienden totdat ze alle seculaire mensen hadden weggepest. Toen ze hun gemeenschappelijke doel behaald hadden zijn ze in 2013 elkaar in de haren gevlogen. Als Gulen succesvol was geweest dan zou Gulen dictator van Turkije zijn in plaats van Erdogan.
pi_163960416
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:57 schreef yvonne het volgende:

[..]

Kersensmaak?
Jij he, jij, jij, jij weet gewoon als geen ander :7
  Admin zaterdag 23 juli 2016 @ 19:59:09 #128
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163960422
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik kots de turkse media al jaren uit omdat ze geen media ethiek kennen. nu moet dat ook doen voor de nederlandse media _O-
Nederlandse media met name NPO is bedroevend slecht.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 19:59:34 #129
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163960435
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

potje leggen?
Wat voor dialect is dat?
&lt;signature here&gt;.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:00:20 #130
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_163960460
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:59 schreef yvonne het volgende:

[..]

Nederlandse media met name NPO is bedroevend slecht.
Toch gaat er natuurlijk nog altijd niets boven Teletekst! Als het niet op Teletekst staat is het niet gebeurd. En als het niet in hoofdletters op Teletekst staat, is het in elk geval niet ernstig.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_163960469
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:00 schreef Strani het volgende:

[..]

Toch gaat er natuurlijk nog altijd niets boven Teletekst! Als het niet op Teletekst staat is het niet gebeurd. En als het niet in hoofdletters op Teletekst staat, is het in elk geval niet ernstig.
Heheheheh
pi_163960475
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:59 schreef yvonne het volgende:

[..]

Nederlandse media met name NPO is bedroevend slecht.
Tegenlicht is het enige programma dat ik structureel kijk bij NPO. top stukken maken zij. :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Admin zaterdag 23 juli 2016 @ 20:01:05 #133
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163960483
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:00 schreef Strani het volgende:

[..]

Toch gaat er natuurlijk nog altijd niets boven Teletekst! Als het niet op Teletekst staat is het niet gebeurd. En als het niet in hoofdletters op Teletekst staat, is het in elk geval niet ernstig.
Bestaat dat nog? :X
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163960491
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:59 schreef ExTec het volgende:

[..]

Wat voor dialect is dat?
geen idee
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960497
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:01 schreef yvonne het volgende:

[..]

Bestaat dat nog? :X
:Y
(she/her)
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:01:42 #136
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_163960499
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:01 schreef yvonne het volgende:

[..]

Bestaat dat nog? :X
Jazeker! Ik gebruik het eigenlijk elke dag meerdere malen, maar bijna nooit meer op de TV; altijd online.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
  Admin zaterdag 23 juli 2016 @ 20:01:53 #137
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163960504
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:59 schreef ExTec het volgende:

[..]

Wat voor dialect is dat?
nou,ik.ken die uitdrukking ook (8>
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:02:39 #138
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163960525
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:01 schreef yvonne het volgende:

[..]

nou,ik.ken die uitdrukking ook (8>
Ik dus niet... }:|
&lt;signature here&gt;.
pi_163960528
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:01 schreef yvonne het volgende:

[..]

nou,ik.ken die uitdrukking ook (8>
Had jij dit al gelezen?

POL / Een historische inleiding tot de Turkse republiek
pi_163960558
quote:
8s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:02 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ik dus niet... }:|
wajjooooowww

check deze!!!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Admin zaterdag 23 juli 2016 @ 20:04:16 #141
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163960564
quote:
8s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:02 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ik dus niet... }:|
barbaar.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:05:10 #142
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_163960596
Ik denk eigenlijk dat media per definitie hun limiteringen hebben want alles wordt geschreven door mensen met meningen, geredigeerd door mensen met meningen en gepubliceerd door mensen met meningen.

Pas als er media komen die volledig in handen zijn van robots, krijgen we wellicht echt neutrale media. Maar tot die tijd passen de media zich aan, aan de sfeer in het land.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_163960600
quote:
shit lan. ik was bijna italiaan als ikkijk naar het kaartje.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960611
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:04 schreef yvonne het volgende:

[..]

cultuur barbaar.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:05:37 #145
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163960615
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:04 schreef yvonne het volgende:

[..]

barbaar.
Nee, ik woon in 1 van de Hollanden 8-)
&lt;signature here&gt;.
  Admin zaterdag 23 juli 2016 @ 20:06:31 #146
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163960643
quote:
ga ik weer herlezen, toen zat ik.aan de chemo niks van onthouden :@ net de dochter afgezet op schiphol, ze gaat gewoon naar TR hoor, en nee ik lig er niet wakker van ;)
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163960660
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:06 schreef yvonne het volgende:

[..]

ga ik weer herlezen, toen zat ik.aan de chemo niks van onthouden :@ net de dochter afgezet op schiphol, ze gaat gewoon naar TR hoor, en nee ik lig er niet wakker van ;)
Waarheen? :o

Veel beterschap nog canim O+ :*
pi_163960682
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:05 schreef Strani het volgende:
Ik denk eigenlijk dat media per definitie hun limiteringen hebben want alles wordt geschreven door mensen met meningen, geredigeerd door mensen met meningen en gepubliceerd door mensen met meningen.

Pas als er media komen die volledig in handen zijn van robots, krijgen we wellicht echt neutrale media. Maar tot die tijd passen de media zich aan, aan de sfeer in het land.
je hebt zeker een punt. een persoon kan nooit objectief zijn. die ervaart / neemt waar alles volledig subjectief.
echter kan je op zijn minst een poging doen om objectief werk te leveren en dat is de media ethiek.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Admin zaterdag 23 juli 2016 @ 20:08:14 #149
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163960685
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:05 schreef ExTec het volgende:

[..]

Nee, ik woon in 1 van de Hollanden 8-)
ik ook, volgens mij Slayage ook 8-)
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163960693
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:05 schreef ExTec het volgende:

[..]

Nee, ik woon in 1 van de Hollanden 8-)
Wilders ook...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:09:05 #151
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_163960703
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

je hebt zeker een punt. een persoon kan nooit objectief zijn. die ervaart / neemt waar alles volledig subjectief.
echter kan je op zijn minst een poging doen om objectief werk te leveren en dat is de media ethiek.
Waarschijnlijk doen ze die poging ook wel. Als de NPO (NOS) echt zou vertellen wat ze daar denken, zou het nog veel extremer zijn, gok ik :)
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
  Admin zaterdag 23 juli 2016 @ 20:09:12 #152
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163960705
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:07 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Waarheen? :o

Veel beterschap nog canim O+ :*
Side, komt helemaal goed, bijna beter.
Einde offtopic :D
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163960712
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:06 schreef yvonne het volgende:

[..]

net de dochter afgezet op schiphol, ze gaat gewoon naar TR hoor, en nee ik lig er niet wakker van ;)
dapper! :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960718
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:09 schreef yvonne het volgende:

[..]

Side, komt helemaal goed, bijna beter.
Einde offtopic :D
InshaAllah :*
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:09:55 #155
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163960728
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

Wilders ook...
Ik bevind me in goed gezelschap 8-)
&lt;signature here&gt;.
pi_163960737
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:09 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ik bevind me in goed gezelschap 8-)
_O- _O- _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163960765
Tayyip Adolfgeit zet jongetjes van 13 vast omdat ze deden wat hun commandant hen opdroeg. Wat een held.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:11:59 #158
8369 speknek
Another day another slay
pi_163960770
VERRASSEND

https://m.facebook.com/st(...)0&id=253210341708629

Mocht iemand nog twijfelen waarom precies de academici aangevallen worden.

[ Bericht 4% gewijzigd door speknek op 23-07-2016 20:20:07 ]
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_163960778
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:11 schreef Nielsch het volgende:
Tayyip Adolfgeit zet jongetjes van 13 vast omdat ze deden wat hun commandant hen opdroeg. Wat een held.
Ja, want als jongen van 13 zit je in het leger.
pi_163960783
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:11 schreef speknek het volgende:
VERRASSEND

https://www.facebook.com/(...)253210341708629&_rdr

Mocht iemand nog twijfelen waarom precies de academici aangevallen worden.
pagina niet gevonden?
pi_163960815
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:12 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ja, want als jongen van 13 zit je in het leger.
Soort van Adolfgeitjugend...
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_163960830
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:14 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Soort van Adolfgeitjugend...
Ja schatje.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:18:28 #163
349086 ClapClapYourHands
Gurbansoltanedzhe
pi_163960928
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:15 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ja schatje.
Met Adolf verwijst Nielsch naar Adolf Hitler trouwens

https://nl.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler
pi_163960948
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:18 schreef ClapClapYourHands het volgende:

[..]

Met Adolf verwijst Nielsch naar Adolf Hitler trouwens

https://nl.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:20:24 #165
8369 speknek
Another day another slay
pi_163960967
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:12 schreef Triggershot het volgende:

[..]

pagina niet gevonden?
Vreemd, en nu?
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:21:26 #166
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163960982
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:20 schreef speknek het volgende:

[..]

Vreemd, en nu?
Beter zoeken?
&lt;signature here&gt;.
pi_163961017
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:11 schreef speknek het volgende:
VERRASSEND

https://m.facebook.com/st(...)0&id=253210341708629

Mocht iemand nog twijfelen waarom precies de academici aangevallen worden.
Check nu doet hij het, video vanmiddag al gezien, maar men mist de context nogal als je naar de langere video's kijkt, op de juiste momenten geknipt, bij 2/3 klaagt men er de universiteiten met name in de handen zijn van een bepaalde politieke overtuiging. Niet dat er iets mis is met hoog opgeleide mensen.
pi_163961072
was dit al gedeeld?

eerste zelfmoord / "zelfmoord" van een hooggeplaatste officier is binnen

http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/07/23/silivride-intihar
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163961075
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:11 schreef speknek het volgende:
VERRASSEND

https://m.facebook.com/st(...)0&id=253210341708629

Mocht iemand nog twijfelen waarom precies de academici aangevallen worden.
Is dat echt? Lijkt me meer iets voor een satirisch programma.
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:26:49 #170
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_163961098
Wel prettig om nou eens eindelijk een beschaafde en geinformeerde discussie over dit onderwerp te kunnen aanschouwen. De meeste discussies zijn vooral een hoop geschreeuw (tweetalig) en beledigingen in de taal die de schrijver ervan meestal niet volledig meester is.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_163961144
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:26 schreef Boris_Karloff het volgende:

[..]

Is dat echt? Lijkt me meer iets voor een satirisch programma.
Nee is echt, wel op goede momenten geknipt.
pi_163961152
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:26 schreef Boris_Karloff het volgende:

[..]

Is dat echt? Lijkt me meer iets voor een satirisch programma.
het is echt, maar leuk knip en plak werk. vooral die laatste is/was een minister
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163961291
tja...

quote:
Turken teleurgesteld in bondgenoten

De bondgenoten stonden wel te dringen om te roepen dat Turkije zich aan de democratische spelregels moet houden, maar niemand heeft de moeite genomen om te komen kijken hoe het land eraan toe is na de mislukte coup op 15 juli.


De Turkse minister Omur Celik, belast met de zaken aangaande de Europese Unie, toonde zich zaterdag teleurgesteld. Hij is onaangenaam verrast dat zelfs een hele week na de mislukte greep naar de macht, van geen enkel Westers land een afgevaardigde is komen opdagen om zich te informeren over de situatie en enige solidariteit te tonen. Er bestaat bij de bondgenoten meer bezorgdheid over het welzijn van de opgepakte aanhangers van Fethullah Gülen, constateerde hij.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163961343
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:56 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Als ik het zonder bronvermeldingen kon schrijven had ik een heel boek geschreven, maar ben nu nog te lui met dit weer, InshaAllah in de toekomst, maar goed idee :*
Maakt mij niet uit met of zonder bronvermelding, ben wel geïnteresseerd daarin dan. Ik zei eerder al pas vanaf 2007 is Turkije echt in de picture gaan staan, en van die periode van 9 jaar eigenlijk pas echt, echt vanaf de tijd dat de vluchtelingen eraan kwamen.
quote:
[..]

In het zuiden Spanje, kwam uiteindelijk ook de democratie. :7

[..]
Ja, maar die hebben wel een heel andere geschiedenis.
quote:
Volgens mij ooit stukken, maar niet iets wat mij nu 123 bij staat, dus het antwoord zou nee moeten zijn.
Aanrader filosofisch en politicologisch gezien. Niet wat betreft sociaal-economische onderwerpen per se.
I´m back.
pi_163961410
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:39 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Maakt mij niet uit met of zonder bronvermelding, ben wel geïnteresseerd daarin dan. Ik zei eerder al pas vanaf 2007 is Turkije echt in de picture gaan staan, en van die periode van 9 jaar eigenlijk pas echt, echt vanaf de tijd dat de vluchtelingen eraan kwamen.

Ik wil van dat topic juist een unieke, objectieve en onderbouwde topic maken, vandaar dat ik de nadruk wil leggen op bronvermelding en indien nodig aan te passen als ik er naast zit. Genoeg topics waar ik zelf de vrije loop neem natuurlijk aangaande Turkije.

quote:
Ja, maar die hebben wel een heel andere geschiedenis.
True.

quote:
Aanrader filosofisch en politicologisch gezien. Niet wat betreft sociaal-economische onderwerpen per se.
Ik ga er ooit aan beginnen, beloofd. Thnx :*

*slaat het op.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2016 20:47:13 ]
pi_163962277
Het 'zuiveren' gaat door.

csagir2015 twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 19:17:21 Shame! Detention warrant was issued for 19 journos in Antalya as part of witch hunt by Erdogan regime. @pressfreedom https://t.co/oaRf2admaK reageer retweet
http://www.dha.com.tr/ant(...).V5OlleCNcLd.twitter
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_163962537
Latif Erdogan was ruim 30 jaar de rechterhand van Fethullah Gülen. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat de Gülen-beweging is uitgegroeid tot een organisatie met wereldwijd duizenden scholen en bedrijven. Erdogan (overigens geen familie van de president) werd ook gezien als Gülens gedoodverfde opvolger.

Hij is echter uit de beweging gestapt en uit sinds 2014 veel kritiek op Gülen. Hij denkt ook dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zit. Hier lees je waarom.
pi_163963122
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 21:26 schreef Bilge het volgende:
Latif Erdogan was ruim 30 jaar de rechterhand van Fethullah Gülen. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat de Gülen-beweging is uitgegroeid tot een organisatie met wereldwijd duizenden scholen en bedrijven. Erdogan (overigens geen familie van de president) werd ook gezien als Gülens gedoodverfde opvolger.

Hij is echter uit de beweging gestapt en uit sinds 2014 veel kritiek op Gülen. Hij denkt ook dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zit. Hier lees je waarom.
ach die kan wel zoveel denken
laten ze maar eens met bewijs komen
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_163963736
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 21:48 schreef StaceySinger het volgende:
Latif Erdogan was ruim 30 jaar de rechterhand van Fethullah Gülen. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat de Gülen-beweging is uitgegroeid tot een organisatie met wereldwijd duizenden scholen en bedrijven. Erdogan (overigens geen familie van de president) werd ook gezien als Gülens gedoodverfde opvolger.

Evidence piling up against Gülen and his involvement in failed coup attempt

Terwijl er zoveel prangende vragen zijn en Turken eensgezind zijn over de dader, vind ik het zonde dat het hier steeds over de bewijsvraag gaat.

Vragen die mij bezighouden:
- Erdogan heeft sinds de mislukte staatsgreep (op 15 juli) de Turkse bevolking steeds opgeroepen om de pleintjes, legerbases, vliegvelden en dergelijk te blijven bewaken. Hij waarschuwt dat de dreiging niet voorbij is. Vanwaar deze angst?
- Waarom is Erdogan niet door de legertop/ Chef veiligheidsdienst gewaarschuwd over de staatsgreep? De geheime inlichtingendienst was om 16:00 (lokale tijd) op de hoogte van de dreiging en informeerde gelijk de legertop, waarna overleg werd gevoerd over de te nemen maatregelen. Maar Erdogan werd niet gewaarschuwd. Waarom niet?
- Werd de legertop echt ontvoerd door de coupplegers? Of voeren ze een toneelstukje op?
- Welke plannen heeft Erdogan voor de toekomst? Welke plannen heeft de PKK/ BDP? Welke plannen hebben de Kemalisten?
- Welke plannen had(/heeft?) de Gülenbeweging voor Turkije?
- Ervan uitgaande dat de Gülen-beweging in opdracht van de CIA handelt: welke vervolgstappen kan Turkije verwachten, nu de staatsgreep is mislukt?
pi_163963811
quote:
Op zaterdag 23 juli 2016 21:48 schreef StaceySinger het volgende:

Latif Erdogan was ruim 30 jaar de rechterhand van Fethullah Gülen. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat de Gülen-beweging is uitgegroeid tot een organisatie met wereldwijd duizenden scholen en bedrijven. Erdogan (overigens geen familie van de president) werd ook gezien als Gülens gedoodverfde opvolger.
dit schreef ik : (en niet wat er in die quote staat )

ach die kan wel zoveel denken
laten ze maar eens met bewijs komen
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_163963942
fonslambie twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 22:13:11 Brief kabinet: zo probeert de overheid spanningen in Turkse gemeenschap aan te pakken... #Turkije https://t.co/Mrd9jCgFcF reageer retweet
I´m back.
pi_163965314
Erdogan's 'secret keeper' under fire over Turkey coup lapse

http://www.france24.com/e(...)er-turkey-coup-lapse


Eindelijk eens kritiek op Fidan, wat een faler blijkt dat te zijn als het allemaal werkelijk klopt.
pi_163965660
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:36 schreef Slayage het volgende:
tja...

[..]

Niet heel raar. Voor Europa wakker was, waren er al 3000 man ontslagen. Als Erdogan even had gewacht met zijn bizarre gedrag hadden ze dat waarschijnlijk wel gedaan.
Nobody knows what's going to happen. And then we film it. That's the whole concept.
pi_163966992
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 21:16 schreef StaceySinger het volgende:
Het 'zuiveren' gaat door.

csagir2015 twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 19:17:21 Shame! Detention warrant was issued for 19 journos in Antalya as part of witch hunt by Erdogan regime. @pressfreedom https://t.co/oaRf2admaK reageer retweet
http://www.dha.com.tr/ant(...).V5OlleCNcLd.twitter
Niet zo'n goeie bron.
pi_163967037
Interessant:

Ex-CIA chief Fuller defends Gülen's terror group
quote:
The US Central Intelligence Agency's (CIA) former Vice Chairman Graham Fuller, a long-standing supporter of Fethüllah Gülen, has defended the leader of the Fethullah Terror Organization (FETÖ) following a failed military coup masterminded by Gülen last week.

In an article published in the Huffington Post, Fuller threatened that Turkey's first democratically elected President Recep Tayyip Erdoğan will fall soon for cracking down on the Gülen-led organization.

As clashes between Erdoğan and Gülenists sparked after 2011, Fuller suggested Erdoğan should abandon politics or at least cut all links with his own established AK Party.

The former CIA chief speaks as a spokesperson of Gülen's organization as he used some of the Gülenists' baseless claims against Erdoğan.

In his column, Fuller openly declared his support to Gülen saying, “I had spoken out in defense of Gülen".

Describes Gülen as a democratic leader, Erdoğan as an 'Islamist' leader

He compared Erdoğan and his AK Party with Gülen and his organization, which Turkish judiciary had declared one of the dangerous terrorist organizations not only in Turkey, but around the world.

Fuller said Erdoğan was an “Islamist" leader and Gülen was a “democratic", apolitical leader.

He stated that Gülen had always embraced the importance and dignity of the state supporting previous coup and coup attempts.

“He has supported the state against earlier Islamist movements that raised Islam over the state," said Fuller indication the postmodern coup in 1997 against the elected government lead by Necmetting Erbakan, one of the most democratic leaders in Turkish history.

“He [Gülen] even felt compelled to support the military takeover of the state in 1980," Fuller said that showed that Gülen had supported all military coups after increasing his power in Anatolia.

Then Gülen continue to support democratic governments, according to Fuller.

Fethullah Gülen become a cleric learning from an Imam in a small rural mosque after he separated his way from the original movement of the Risale-i Nur started by Said Nursi.

Gülen inspired his followers to infiltrate into the top positions of the influential government institutions such as judiciary, police, and education and information technology.

Though his organization did not have a transparent structure, he tried to shape Turkish politics by blackmailing, threats or plots.

His organization is accused of blackmailing many MPs, mainly from opposition MHP and CHP, by filming and publishing their bedroom videos.

After establishing a network inside Turkish state institutions, Gülen strengthened his power inside military.

Pro-Gülenist judges and prosecutors produced hundreds of thousands of false documents to open trails against their rivals. First, they targeted opposition figures to become more close to the government to gain their trust. Then they launched a comprehensive attack on Erdoğan and his AK Party whenever they were unable to control Erdoğan.

The turning point was 2011, when Turkey's democracy became stronger after a referendum allowing wide spread public rights.

Fuller suggested that Erdoğan should abandoned politics after this time for Turkey's democracy, as Gülenists accused, though he became president with 52 percent of popular vote.

He ruled out Turkey's Supreme Court's ruling on Gülen's organization that called it a terrorist organization. Fuller said that FETÖ “does not engage in terrorist activities, or support of political violence." He argued, “Erdoğan's charge that Hizmet is a terrorist organization is absurd."

Fuller use the word “Hizmet" as only pro-Gülenists use it to refer to Gülen's organization.

“Hizmet has not been a transparent organization — hence it's viewed as 'shadowy'," he admitted.

Though Gülen and his organization have been running hundreds of schools in more than 100 countries, thousands of businesses, numerous associations and federations, Fuller said that Gülen had lacked the capability to organize an army group for a coup.

Without regarding recent confessions from detainees over coup plotters on their link with Gülen and planning for coup Fuller state, “There is no telling what kind of 'confessions' will be generated.

Fuller didn't condemn the coup attempt, suggests Gülen should be future Islamic ruler

In his article, Fuller did not even condemn the non-democratic coup attempt, rather he criticized Erdoğan for “unleashed massive Stalin-style purges and arrests across the country".

He said, “Neither Erdoğan nor Gülen call for any kind of Islamic State, Sharia law or Caliphate. They both operate fairly comfortably within a primarily secular state structure established a century ago by the country's modernizing secularist founder, Mustafa Kemal Ataturk."

But later, he suggested that Gülen's group, which most of the main stream Islamic movements in Turkey and the Arab world rejected, should represent Islam's future.

“It sits squarely in mainstream modernizing Islam," he said.

Fuller indicated that the US should support Gülen against Erdoğan, saying the Turkish President “is planting the seeds for his own destruction".

The Turkish government last week officially requested the US authority to extract Gülen, with legal documents and evidences.

Despite all the incidents in Turkey orchestrated by Gülen, Fuller writes, “I still believe that Hizmet as a movement represents one of the most encouraging faces of contemporary Islam in the world."

He moreover, advised US authority to take his statement in favor of Gülen during the investigation process.

“I wanted the U.S. Federal Bureau of Investigation to at least be aware of my considered personal opinion as they consider his case."
pi_163967063
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:36 schreef Slayage het volgende:
tja...

[..]

En terecht. Geen sympathie voor Tayyip Adolfgeit.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  zondag 24 juli 2016 @ 00:20:56 #187
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_163967135
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 00:16 schreef Atak het volgende:
Interessant:

Ex-CIA chief Fuller defends Gülen's terror group

[..]



the Fethullah Terror Organization (FETÖ)


Nou nou... ;)
  zondag 24 juli 2016 @ 00:25:54 #188
8369 speknek
Another day another slay
pi_163967222
quote:
99s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:36 schreef Slayage het volgende:
tja...

[..]

Goh ja tsja verrassend hoe zou dat toch komen, misschien omdat Erdogan zich als een dictator heeft gedragen en bezig is zijn eigen democratie om zeep te helpen.




quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 22:11 schreef Bilge het volgende:


Terwijl er zoveel prangende vragen zijn en Turken eensgezind zijn over de dader, vind ik het zonde dat het hier steeds over de bewijsvraag gaat.


Ja, ja ik snap dat verantwoording vervelend is. Dan denk je dat je de vrije pers en alle critici monddood gemaakt hebt, en dan moet je nog steeds met die bullshit van doen hebben, zoals waarom je een schuldige aanwijst voordat er bewijs is. Ja nouja dan moet je na afloop wat bewijs gaan verzinnen heh, en hopen dat niemand snapt dat A en dan B en niet andersom. Gelukkig is er geen vrije pers om dit duidelijk te maken. Hey laten we het over die verschrikkelijke CIA en de Joden hebben, die zitten er vast weer achter. Kijk vooral niet achterom nee nee vooruit de CIA is de werkelijke vijand. Bewijs? Dat komt later wel weer eens. Of niet. Maalt toch niemand om. Turkiye Turkiye Turkiye.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_163967268
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 00:20 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]



the Fethullah Terror Organization (FETÖ)


Nou nou... ;)
Echt een rare etiket ja. Vroeger waren ze nog bloedbroeders. :')
  zondag 24 juli 2016 @ 00:31:58 #190
208510 WammesWaggel
Ciao Matteo
pi_163967333
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 00:28 schreef Atak het volgende:

[..]

Echt een rare etiket ja. Vroeger waren ze nog bloedbroeders. :')
Over 1500 jaar hebben hun volgelingen nog ruzie, zo is de schifting wbt Soennieten en Sjieten ook begonnen :D
pi_163967396
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 00:25 schreef speknek het volgende:
Ja, ja ik snap dat verantwoording vervelend is. Dan denk je dat je de vrije pers en alle critici monddood gemaakt hebt, en dan moet je nog steeds met die bullshit van doen hebben, zoals waarom je een schuldige aanwijst voordat er bewijs is. Ja nouja dan moet je na afloop wat bewijs gaan verzinnen heh, en hopen dat niemand snapt dat A en dan B en niet andersom. Gelukkig is er geen vrije pers om dit duidelijk te maken. Hey laten we het over die verschrikkelijke CIA en de Joden hebben, die zitten er vast weer achter. Kijk vooral niet achterom nee nee vooruit de CIA is de werkelijke vijand. Bewijs? Dat komt later wel weer eens. Of niet. Maalt toch niemand om. Turkiye Turkiye Turkiye.
Er komen wel steeds meer details naar boven over waarom de staatsgreep poging zo knullig verliep.
What went wrong with Turkey's WhatsApp coup
quote:
Perhaps the hasty coup attempt in Turkey last week was doomed to fail. The leaders setting up a WhatsApp group to coordinate a major takeover was a sure indication of their unpreparedness.

The attempt began the night of July 15 and ended soon after. In the current tally, as of the morning of July 19, plotters had killed 60 police, three soldiers and 145 civilians. Some 100 also died among the coup forces. More than 6,000 soldiers were detained, including about 4,000 conscripts and about 2,000 ranked personnel, 15% with the rank of major or above. Among the detainees were 118 generals — one-third of the all generals in the Turkish Armed Forces (TSK).

Of the detainees, about 2,400 soldiers were taken into custody in Ankara and 1,500 in Istanbul. As of July 19, about 60 of the detained generals had been questioned and arrested, and three were released. Mass detentions were not limited to the TSK: Some 8,000 police were suspended from their posts, and 4,000 more were detained from the Ministry of Interior, which includes the Gendarmerie Command and other government offices.

The basic reason the coup failed was its premature birth. How? First, the coup was planned for a later date but was moved up. Then the rescheduled coup, which was to have started at 3 a.m. July 16, was moved up yet again by five hours, to around 10 p.m. July 15, after the coup attempt was discovered.

Well-placed sources in Ankara who spoke to Al-Monitor on condition of anonymity said coup forces were an assortment of members of the so-called Fethullah Gulen Terror Organization (FETO) — secularists who oppose the ruling Justice and Development Party (AKP) government and President Recep Tayyip Erdogan; pragmatists who joined the plotters for career advancement and personal interests; soldiers who had to join under pressure or blackmail; and lower-ranking soldiers who couldn’t defy orders because of the TSK's absolute-obedience culture. The plan failed because they took action before the planned time. Why did they act so hastily?

The primary reason was because they knew the forthcoming Supreme Military Council, which decides on promotions and appointments of TSK generals and admirals, was set to convene the first week of August. Last year, in an Aug. 3 article for Al-Monitor titled "Shakeup expected for Turkish military leadership," I had written that one of the most important missions of newly appointed Chief of General Staff Gen. Hulusi Akar would be to combat the Gulenists in the TSK, and that there were several lists circulating with names of such officers. The AKP government was favoring a purge of these officers, while the military command was advocating a phased, deliberate process based on solid evidence.

FETO partisans in the TSK had gotten away relatively unscathed from the 2015 council meeting, but there were sure signs that this year would be different.

Developments prior to the Supreme Military Council meeting this year seem to indicate that the divergence of views between the government and the military had been somewhat reconciled. Last week, during the military espionage hearings in Izmir, six serving officers were detained, including an admiral and two generals. Four of the detained officers were consequently arrested. In an earlier "military espionage case," also in Izmir, 359 defendants, including serving officers, were all acquitted of charges of keeping secret documents.

With the indictments in last week's Izmir espionage case, the Turkish judiciary was gearing up to target about 1,000 Gulenists in the TSK prior to the supreme council meeting. With so many detentions just before the meeting, the government was intending to compel the TSK command to carry out mass purges.

When the coup planners learned of that intention, they moved up the date to precede the council meeting. This turned out to be a suicidal move.

Why the night of July 15? Former four-star air force Commander Gen. Akin Ozturk, now accused of leading the coup, knew that the current head of the air force, Gen. Abidin Unal, and other key air force generals would all be at a wedding, which would give the air force freedom to act against the government.

Reports said the coup leaders had informed all participating units that they would launch operations at 5 a.m., and that as of 6 a.m. there would be a nationwide curfew.

Al-Monitor’s sources said coup leaders had planned to move at 3 a.m. to take over by 5 a.m., when people would be asleep and streets would be empty. But this didn’t work. Around 4 p.m. July 15, 11 hours before the coup was to start, the national intelligence service MIT learned from radio and telephone intercepts of TSK personnel known to be Gulenists that some units were gearing up. MIT informed the chief of general staff at 5 p.m. At a meeting at the chief of general staff headquarters, officials decided to close Turkish air space to all flights as of 6 p.m. and bar military units from leaving their barracks. While that order was being written, Land Forces Commander Gen. Salih Zeki Colak was called to the general staff headquarters.

By 7 p.m., coup plotters realized that their plan was exposed and were able to take Akar hostage. When Akar refused for two hours to sign an order commanding all units to join the coup action and to go on TV to tell the nation that the army with its entire chain of command had taken over, they were further delayed. At the end, the plotters couldn’t get Akar's signature, so they sent out an order signed by a brigadier general and launched their coup around 9:30 p.m. — that is, 5½ hours before the planned time. The first indication of the rash, reckless actions by the Istanbul wing of the coup was sending out small units commanded by junior ranks to streets on the pretense of exercising or fighting terror.

These officers who were trying to coordinate their action through WhatsApp made a monumental mistake of closing the two bridges over the Bosporus River when everybody was out enjoying Friday night and traffic was heavy. That is when all of Turkey realized a coup attempt was in the offing.

Meanwhile, the commander of the first army in Istanbul, Gen. Umit Dundar, and the commander of special forces, Maj. Gen. Zekai Aksakalli — who could not be persuaded to join the coup — publicly declared the coup was not a decision of the TSK chain of command, was illegal and had nothing to do with the army. Their statements were severe blows to the plotters. At 10 p.m., the coup leaders sent 12 F-16s to make low-altitude flights over Ankara and Istanbul, trying to intimidate people to remain at home. The planes' insane bombing of symbolic places such as the parliament building and presidential compound came when the plotters realized they had lost control.

Coup plotters had no set plans to control the airwaves. Unexpectedly at 11 p.m., Prime Minister Binali Yildirim appeared on TV to inform the public of the attempt, and then at 11:30 p.m., President Recep Tayyip Erdogan called in, urging the public to take to the streets against the coup. He repeated that call at 3 a.m. at Istanbul Ataturk Airport, bringing coup units face to face with an angry public marching into sensitive areas.

By then, the coup had disintegrated and its planners were looking for ways to save themselves.

Turkey has successfully driven through a critical curve. The question is, did democracy win with the collapse of the coup? We'll have to wait a bit to find out.

Meanwhile, in a communique issued July 19, the high command said the TSK had fought bravely against bloody assassins who did not deserve to be in honored uniforms of the country. It said, “TSK, from its youngest conscript to its highest-ranking generals and admirals, are all at their posts, under orders of the state and nation.”

One can only hope that the TSK will somehow regain its prestige, which is essential to the security and well-being of the country.
De Turkse geheime dienst zou opnames hebben waarbij de coupplegers en 'Gulenisten' nauw aan het communiceren en aan het samenwerken waren.

Vandaag verscheen er ook in het nieuws dat de coupplegers de generaal Akar zouden willen laten spreken met "onze motivator" Fethullah Gulen tijdens zijn gijzeling om mee te werken. (Bron, Turkiye, Turkiye, Turkiyetalig)

Ben benieuwd met wat voor 'gedocumenteerde bewijzen' ze naar de VS gaan.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2016 00:36:54 ]
pi_163967500
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 00:31 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Over 1500 jaar hebben hun volgelingen nog ruzie, zo is de schifting wbt Soennieten en Sjieten ook begonnen :D
Buitenstaanders maken heel slim gebruik van die scheur tussen verschillende sekten. Meeste moslims zijn gewoon te dom om dat te realiseren. Ik denk dat het ook nooit gaat veranderen. Vroeger was er ruzie tussen Katholieke en Protestantse christenen. Die ruzie is gelukkig over. Ik denk dat de ruzie in het middenoosten niet oplosbaar is. De IQ is sowieso lager en er zijn ook te veel buitenlandse invloeden, en te weinig landen die profijt hebben bij vrede. Het beste is wat Ataturk deed. Niks onderhandelen met moslims. De loop van je pistool in de mond stoppen en laten doen wat het beste is voor de samenleving of een kogel laten opvangen.
  Moderator / Redactie Sport zondag 24 juli 2016 @ 00:57:41 #193
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163967732
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 00:41 schreef Atak het volgende:

[..]

Buitenstaanders maken heel slim gebruik van die scheur tussen verschillende sekten. Meeste moslims zijn gewoon te dom om dat te realiseren. Ik denk dat het ook nooit gaat veranderen. Vroeger was er ruzie tussen Katholieke en Protestantse christenen. Die ruzie is gelukkig over. Ik denk dat de ruzie in het middenoosten niet oplosbaar is. De IQ is sowieso lager en er zijn ook te veel buitenlandse invloeden, en te weinig landen die profijt hebben bij vrede. Het beste is wat Ataturk deed. Niks onderhandelen met moslims. De loop van je pistool in de mond stoppen en laten doen wat het beste is voor de samenleving of een kogel laten opvangen.
Amen.
  zondag 24 juli 2016 @ 01:11:39 #194
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163967883
Trump verdedigt het Turkse volk tegen de coup plegers. ^O^


Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163967918
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:42 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik wil van dat topic juist een unieke, objectieve en onderbouwde topic maken aangaande Turkije.

good luck with that! :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163967929
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 22:18 schreef Ryan3 het volgende:
fonslambie twitterde op zaterdag 23-07-2016 om 22:13:11 Brief kabinet: zo probeert de overheid spanningen in Turkse gemeenschap aan te pakken... #Turkije https://t.co/Mrd9jCgFcF reageer retweet
[ afbeelding ]
een paar turken hebben ruzie en tata's doen alsof de hel is losgebarsten _O-
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163967932
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 00:41 schreef Atak het volgende:

[..]

Buitenstaanders maken heel slim gebruik van die scheur tussen verschillende sekten. Meeste moslims zijn gewoon te dom om dat te realiseren. Ik denk dat het ook nooit gaat veranderen. Vroeger was er ruzie tussen Katholieke en Protestantse christenen. Die ruzie is gelukkig over. Ik denk dat de ruzie in het middenoosten niet oplosbaar is. De IQ is sowieso lager en er zijn ook te veel buitenlandse invloeden, en te weinig landen die profijt hebben bij vrede. Het beste is wat Ataturk deed. Niks onderhandelen met moslims. De loop van je pistool in de mond stoppen en laten doen wat het beste is voor de samenleving of een kogel laten opvangen.
Maar waarom kunnen wij in Europa niet zeggen: islam wordt voortaan net zo onzichtbaar als de katholieken en protestanten?

Ik doe ook een voorspelling hoor: islam moet net zo onzichtbaar worden als de katholieken en protestanten, anders gaat het niet werken in Europa.

Ga er nog wel een topic aan wijden in POL.
I´m back.
pi_163967961
duidelijk kennis van zaken de tekenaar :') :') :')

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163967970
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:16 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Maar waarom kunnen wij in Europa niet zeggen: islam wordt voortaan net zo onzichtbaar als de katholieken en protestanten?

Ik doe ook een voorspelling hoor: islam moet net zo onzichtbaar worden als de katholieken en protestanten, anders gaat het niet werken in Europa.

Ga er nog wel een topic aan wijden in POL.
wat moet ik me daarbij voorstellen allemaal verboden? :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163967985
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat moet ik me daarbij voorstellen allemaal verboden? :')
Nou, ik hoop dat moslims het zelf door krijgen, anders krijg je wel een backlash hoor.
I´m back.
pi_163967993
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:22 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nou, ik hoop dat moslims het zelf door krijgen, anders krijg je wel een backlash hoor.
pogroms? :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163968004
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:16 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Maar waarom kunnen wij in Europa niet zeggen: islam wordt voortaan net zo onzichtbaar als de katholieken en protestanten?

Ik doe ook een voorspelling hoor: islam moet net zo onzichtbaar worden als de katholieken en protestanten, anders gaat het niet werken in Europa.

Ga er nog wel een topic aan wijden in POL.
Secularisme en christendom gaat heel goed samen terwijl secularisme en islam niet goed samengaat. Turkije is het perfecte voorbeeld dat islam en secularisme niet samengaat. Je kunt wel secularisme invoeren maar er zal dan een islamitische idioot komen die het simpele volk voor de gek houdt met simpele islamitische leuzen en met geld. Uiteindelijk zal Turkije net als alle andere moslimlanden zichzelf opblazen en gewoon een doorsnee moslimland worden. Erdogan zit nu nog te surfen op de prestaties van Ataturk. Alles wat Erdogan voor plan had is al mislukt. Het laatste wat nog te wachten staat om te mislukken is de Turkse economie. Helaas denk ik dat er dan een burgeroorlog gaat komen. Als het brood op is dan gaan de islamistische honden elkaar te lijf. Dat is altijd zo geweest.
pi_163968005
koeders doet stoer, maar ik denk dat de turken atm niet echt luisteren naar wie dan ook

quote:
Koenders: Turkije korten als het zo doorgaat

Het kabinet vindt dat Turkije gekort moet worden als 'de zorgelijke situatie' daar voortduurt. Dat heeft minister Koenders vanavond aan de Tweede Kamer geschreven.

Turkije krijgt Europese steun om het land klaar te maken voor toetreding tot de Europese Unie. Maar Nederland zal zich hard maken om die subsidie te korten als het land zich niet gedraagt zoals een rechtsstaat behoort te doen. Overigens kan dat niet direct, meldt Koenders (Buitenlandse Zaken), vanwege 'contractuele verplichtingen'.

Het kabinet wil ook dat er geen nieuwe stap wordt gezet in de toetredingsgesprekken met Turkije. De Duitse regering heeft zich daar al eerder tegen uitgesproken.

Grote zorgen
Het kabinet maakt zich grote zorgen over de duizenden Turken die worden opgepakt vanwege vermeende banden met de Gülenbeweging, die gezien wordt als aanjager van de mislukte coup vorige week. Zeker omdat de onrust overslaat naar ons land en vermeende Gülenaanhangers worden bedreigd.

Komende week komen zo'n vijftien gemeenten bijeen om te spreken over de gerezen spanningen en over de vraag hoe die beteugeld kan worden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163968022
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:23 schreef Atak het volgende:

[..]

Secularisme en christendom gaat heel goed samen terwijl secularisme en islam niet goed samengaat. Turkije is het perfecte voorbeeld dat islam en secularisme niet samengaat. Je kunt wel secularisme invoeren maar er zal dan een islamitische idioot komen die het simpele volk voor de gek houdt met simpele islamitische leuzen en met geld. Uiteindelijk zal Turkije net als alle andere moslimlanden zichzelf opblazen en gewoon een doorsnee moslimland worden. Erdogan zit nu nog te surfen op de prestaties van Ataturk. Alles wat Erdogan voor plan had is al mislukt. Het laatste wat nog te wachten staat om te mislukken is de Turkse economie. Helaas denk ik dat er dan een burgeroorlog gaat komen. Als het brood op is dan gaan de islamistische honden elkaar te lijf. Dat is altijd zo geweest.
jij bent ergens keihard met je hoofd tegenaan geknald heh :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163968030
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

pogroms? :')
Ik weet niet wat er gaat gebeuren.
Geen pogroms, want dat was gericht tegen joden.
Maar ergens denk ik idd dat de vlam in de pan vliegt op gegeven moment.
Is mijn onderbuik nu.
I´m back.
pi_163968049
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:25 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik weet niet wat er gaat gebeuren.
Geen pogroms, want dat was gericht tegen joden.
Maar ergens denk ik idd dat de vlam in de pa vliegt op gegeven moment.
Is mijn onderbuik nu.
het is je ontgaan dat de moslims de nieuwe joden zijn?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163968057
Ik lees wel een geopolitieke journals. Vroeger was Turkije een land dat serieus werd genomen. In de laatste 5 jaar wordt Turkije nergens meer serieus genomen. Als ik een geopolitieke analyse lees van een of ander thinktank is Turkije een nul-factor. Thuis weet Erdogan zijn eigen volk voor gek te houden maar de realiteit is anders. Eigenlijk kan je ook niet anders verwachten van een leider met een neppe diploma. Erdogan had gehoopt dat "allah" hem zou compenseren door hem te helpen. Zo te zien is allah niet thuis.
pi_163968062
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:23 schreef Atak het volgende:

[..]

Secularisme en christendom gaat heel goed samen terwijl secularisme en islam niet goed samengaat. Turkije is het perfecte voorbeeld dat islam en secularisme niet samengaat. Je kunt wel secularisme invoeren maar er zal dan een islamitische idioot komen die het simpele volk voor de gek houdt met simpele islamitische leuzen en met geld. Uiteindelijk zal Turkije net als alle andere moslimlanden zichzelf opblazen en gewoon een doorsnee moslimland worden. Erdogan zit nu nog te surfen op de prestaties van Ataturk. Alles wat Erdogan voor plan had is al mislukt. Het laatste wat nog te wachten staat om te mislukken is de Turkse economie. Helaas denk ik dat er dan een burgeroorlog gaat komen. Als het brood op is dan gaan de islamistische honden elkaar te lijf. Dat is altijd zo geweest.
Ja, wat ik lees, dat eigenlijk de hele economische groei op de pof is, dan gaat dat een keer down, en zeker nu wellicht buitenlandse investeerders niet meer zo makkelijk over te halen zijn en dan...
Maar goed, wordt nog afgegeven dat alles toppie toppie is economisch gezien.
I´m back.
pi_163968068
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is je ontgaan dat de moslims de nieuwe joden zijn?
Dat is onzin sws.
I´m back.
pi_163968072
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:25 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij bent ergens keihard met je hoofd tegenaan geknald heh :')
Ik zeg gewoon de waarheid. Weerleg het maar dan.
pi_163968075
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:29 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Dat is onzin sws.
wat maakt deze vergelijking onzin?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163968080
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:30 schreef Atak het volgende:

[..]

Ik zeg gewoon de waarheid. Weerleg het maar dan.
"de waarheid"

uhu
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator / Redactie Sport zondag 24 juli 2016 @ 01:31:08 #213
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163968085
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:23 schreef Atak het volgende:

[..]

Secularisme en christendom gaat heel goed samen terwijl secularisme en islam niet goed samengaat. Turkije is het perfecte voorbeeld dat islam en secularisme niet samengaat. Je kunt wel secularisme invoeren maar er zal dan een islamitische idioot komen die het simpele volk voor de gek houdt met simpele islamitische leuzen en met geld. Uiteindelijk zal Turkije net als alle andere moslimlanden zichzelf opblazen en gewoon een doorsnee moslimland worden. Erdogan zit nu nog te surfen op de prestaties van Ataturk. Alles wat Erdogan voor plan had is al mislukt. Het laatste wat nog te wachten staat om te mislukken is de Turkse economie. Helaas denk ik dat er dan een burgeroorlog gaat komen. Als het brood op is dan gaan de islamistische honden elkaar te lijf. Dat is altijd zo geweest.
En weer ben ik het helemaal met je eens, helaas is dit hoe het is.
pi_163968104
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat maakt deze vergelijking onzin?
Je kunt de joden niet met moslims vergelijken en zeker niet parallellen trekken met interbellum en daarvoor. Slaat echt nergens op.
I´m back.
pi_163968112
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:33 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Je kunt de joden niet met moslims vergelijken en zeker niet parallellen trekken met interbellum en daarvoor. Slaat echt nergens op.
wat maakt deze vergelijking onzin?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163968137
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:29 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, wat ik lees, dat eigenlijk de hele economische groei op de pof is, dan gaat dat een keer down, en zeker nu wellicht buitenlandse investeerders niet meer zo makkelijk over te halen zijn en dan...
Maar goed, wordt nog afgegeven dat alles toppie toppie is economisch gezien.
Klopt. Daarom neemt Erdogan ook zulke radicale beslissingen. Hij weet zelf ook dat het economisch heel slecht gaat en dat er binnenkort een economische recessie aanbreekt. Hij stelt zijn eigen positie veilig. Wat zijn volk overkomt zal hem wel een worst wezen zolang hij zelf maar aan de macht blijft. Het slechte nieuws voor Erdogan is dat heel veel van zijn aanhang hem niet meer als een grote leider gaan zien als ze geen brood meer op tafel hebben. De andere kant opkijken terwijl Erdogan corrupt bezig is zal dan niet meer gebeuren. Ik moet zeggen dat Turken het over zichzelf hebben afgeroepen. Voor je eigen profijt de andere kant opkijken heeft een prijs en die prijs zal de Turkse economie binnenkort betalen. Als het brood op is dan zal de broederschap ook heel snel voorbij zijn ben ik bang.
pi_163968148
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:33 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat maakt deze vergelijking onzin?
Joh, joden waren armoedzaaiers, en numeriek echt miniem. Het stelde geen reet voor gewoon.
Kwam bij dat toen grootste gedeelte van de bevolking christelijk gelovig was en al dat antisemitisme mee gekregen had in hun geloof, zeker in Dld, maar ook in NL.
Kritiek op islam ligt wat anders dan theologisch hoor.
Het is gewoon niet te vergelijken zelfs.
I´m back.
pi_163968204
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:35 schreef Atak het volgende:

[..]

Klopt. Daarom neemt Erdogan ook zulke radicale beslissingen. Hij weet zelf ook dat het economisch heel slecht gaat en dat er binnenkort een economische recessie aanbreekt. Hij stelt zijn eigen positie veilig. Wat zijn volk overkomt zal hem wel een worst wezen zolang hij zelf maar aan de macht blijft. Het slechte nieuws voor Erdogan is dat heel veel van zijn aanhang hem niet meer als een grote leider gaan zien als ze geen brood meer op tafel hebben. De andere kant opkijken terwijl Erdogan corrupt bezig is zal dan niet meer gebeuren. Ik moet zeggen dat Turken het over zichzelf hebben afgeroepen. Voor je eigen profijt de andere kant opkijken heeft een prijs en die prijs zal de Turkse economie binnenkort betalen. Als het brood op is dan zal de broederschap ook heel snel voorbij zijn ben ik bang.
Maar ja, ik begrijp de oudere Turken dus wel, wat ik eerder uitlegde aan Triggershot. Het ging een tijd crescendo toch.
I´m back.
pi_163968205
Kunnen de AKP- en Erdoganfanaten mij eens vertellen wat de hoofdinkomsten van Turkije zijn? Ja er zijn (met geleend geld) ziekenhuizen en wegen gebouwd, ja de IMF-schuld is afbetaald (met geleend geld), maar wat heeft Turkije nou feitelijk aan inkomsten? Immers betaalt bijna niemand belasting en degenen die betalen, betalen een habbekrats.
pi_163968251
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:36 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Joh, joden waren armoedzaaiers, en numeriek echt miniem. Het stelde geen reet voor gewoon.
Kwam bij dat oen grootste gedeelte van de bevolking christelijk gelovig was en al dat antisemitisme mee gekregen had in hun geloof, zeker in Dld, maar ook in NL.
Kritiek op islam ligt wat anders dan theologisch hoor.
Het is gewoon niet te vergelijken zelfs.
heel veel moslims zijn armoedzaaiers. tegenwoordig wordt haat jegens de moslim/islam erin gepeperd, misschien niet via de kerk maar via media (Fok! is daar een goed voorbeeld van) en politieke partijen.
het is weer crisis in europa net als tijdens het interbellum. nog niet zo erg, maar europa rammelt aan alle kanten. dus wie weet! het populisme viert hoogtij. pegida in duitsland, le pen in frankrijk, de engelse populisten hebben GB de eu uitgestemd. en wij hebben zelfs onze eigen fascist die jaren zijn volk klaarstoomt voor de endlosung. ik zie jou zelfs voorstellen maken in de juiste richting, met je "onzichtbaar maken van de islam" als er in de toekomst de gaskamers weer worden ingericht, zijn het de moslims die een douche nemen. mark my words. waarom denk je dat zihni ozdil, die een turk in hart en nieren is doodleuk zegt, "ik ben geen turk ik ben nederlander" hij is zich aan het indekken. daarom houd ik mijn TR paspoort in mijn broekzak. je weet maar nooit!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator / Redactie Sport zondag 24 juli 2016 @ 01:51:56 #221
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163968295
Carsi komt ook een week later om de hoek kijken ....

pi_163968301
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

heel veel moslims zijn armoedzaaiers. tegenwoordig wordt haat jegens de moslim/islam erin gepeperd, misschien niet via de kerk maar via media (Fok! is daar een goed voorbeeld van) en politieke partijen.
het is weer crisis in europa net als tijdens het interbellum. nog niet zo erg, maar europa rammelt aan alle kanten. dus wie weet! het populisme viert hoogtij. pegida in duitsland, le pen in frankrijk, de engelse populisten hebben GB de eu uitgestemd. en wij hebben zelfs onze eigen fascist die jaren zijn volk klaarstoomt voor de endlosung. ik zie jou zelfs voorstellen maken in de juiste richting, met je "onzichtbaar maken van de islam" als er in de toekomst de gaskamers weer worden ingericht, zijn het de moslims die een douche nemen. mark my words. waarom denk je dat zihni ozdil, die een turk in hart en nieren is doodleuk zegt, "ik ben geen turk ik ben nederlander" hij is zich aan het indekken. daarom houd ik mijn TR paspoort in mijn broekzak. je weet maar nooit!
Zijn gek genoeg nog steeds de joden die de douche nemen, vrees ik.
Maar in de eerste plaats gaat niemand meer een douche nemen in die trant in Europa.
Wat ik bedoel met "onzichtbaar maken van de islam" is dat de islam niet moet gaan emanciperen in Europa, maar net als alle andere religies zich moet ingraven en aanpassen. Niet Europa gaat sousmise aan islam, andersom islam moet sousmise gaan aan het Europa van de Verlichting. Indien niet zo, juist dan zie ik gekke dingen gebeuren.
I´m back.
pi_163968331
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:51 schreef Kyran het volgende:
Carsi komt ook een week later om de hoek kijken ....

indrukwekkende opkomst, maar beter laat dan nooit :P

maar misschien doen individuele leden al een week incognito mee ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator / Redactie Sport zondag 24 juli 2016 @ 01:58:06 #224
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163968354
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

indrukwekkende opkomst, maar beter laat dan nooit :P

maar misschien doen individuele leden al een week incognito mee ;)
Ik vond het al raar, normaal staan ze als eerste vooraan als er ergens te protesteren valt :P

Als rivaal (Fenerbahce - Besiktas) vind ik ze irritant, maar ze zijn vaak best grappig met hun protesten. Heb vaak hard gelachten tijdens Gezi protesten.

Zoals deze


Biber gazi oleeey

Ok, back on-topic :)
pi_163968399
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:52 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Zijn gek genoeg nog steeds de joden die de douche nemen, vrees ik.
Maar in de eerste plaats gaat niemand meer een douche nemen in die trant in Europa.
Wat ik bedoel met "onzichtbaar maken van de islam" is dat de islam niet moet gaan emanciperen in Europa, maar net als alle andere religies zich moet ingraven en aanpassen. Niet Europa gaat sousmise aan islam, andersom islam moet sousmise gaan aan het Europa van de Verlichting. Indien niet zo, juist dan zie ik gekke dingen gebeuren.
waarom zouden de joden geen douche nemen? ik hoor nergens iets over anti semitisme muv een aantal debiele moslims en een aantal extreem rechtse figuren. aan de andere kant islam/moslim haat, kan je niet omheen lijkt het wel.

wat moet ik me daarbij voorstellen, dat onzichtbaar maken? geen baarden/geen hoofddoeken/ramadan verbieden/moskeeen sluiten / je kind geen mohammed meer mogen noemen dat soort dingen?

[ Bericht 0% gewijzigd door Slayage op 24-07-2016 02:08:29 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163968412
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:58 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik vond het al raar, normaal staan ze als eerste vooraan als er ergens te protesteren valt :P
dit is een protest dat niet helemaal in hun straatje past vandaar ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163968471
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:02 schreef Slayage het volgende:

[..]

waarom zouden de joden een douche nemen? ik hoor nergens iets over anti semitisme muv een aantal debiele moslims en een aantal extreem rechtse figuren. aan de andere kant islam/moslim haat, kan je niet omheen lijkt het wel.
Jawel, in complottheorieën door zowel de extreemrechtse als islamitische flank wordt dat nog steeds volop gepropageerd. Moslims zijn zich aan het emanciperen hier en geven die boodschap heel krachtig uit en die is manna voor hun volk. Joden zijn nu behoorlijk frequent aan het emigreren naar Israël vanuit verschillende Europese landen, waaronder met name Frankrijk, hierdoor.
quote:
wat moet ik me daarbij voorstellen, dat onzichtbaar maken? geen baarden/geen hoofddoeken/ramadan verbieden/moskeeen sluiten / je kind geen mohammed meer mogen noemen dat soort dingen?
Zelfde als de diverse christelijke stromingen idd, gewoon niet zichtbaar in uiterlijk en politiek misschien samenvallend met een soort CDA.
Afzijdig en niet in de mainstream, tenzij je heel toevallig hetzelfde gelooft en elke zondag naar de kerk gaat.
Vooral "afzijdig" zijn dus.
I´m back.
pi_163968504
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:11 schreef Ryan3 het volgende:

Zelfde als de diverse christelijke stromingen idd, gewoon niet zichtbaar in uiterlijk en politiek misschien samenvallend met een soort CDA.
Afzijdig en niet in de mainstream, tenzij je heel toevallig hetzelfde gelooft en elke zondag naar de kerk gaat.
Vooral "afzijdig" zijn dus.
dat worden aardig wat verboden. prettige wedstrijd dat te rijmen met de vrijheid van religie. maar goed dat onze fuhrer daar een list op heeft bedacht door te stellen dat de islam geen religie is. problem solved. ik ga pitten :Z
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163968568
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat worden aardig wat verboden. prettige wedstrijd dat te rijmen met de vrijheid van religie. maar goed dat onze fuhrer daar een list op heeft bedacht door te stellen dat de islam geen religie is. problem solved. ik ga pitten :Z
Die vrijheid van religie is ontstaan vanuit een perspectief katholieken en protestanten die elkaar naar het leven stonden. Op gegeven moment hebben zij een modus gevonden, hier in NL.
Unicum in het begin.
Nu maken moslims ervan gebruik om zich met hun gekke regeltjes die christenen en niet-gelovigen (inmiddels veruit de meerderheid) ook aan gaan.
Daar was de soort van religie-vrede in NL helemaal niet om begonnen.
Het is gebruik maken van vrijheden die geheel anders vanuit onze geschiedenis gevormd zijn.
Gelukkig hebben jullie een groot aantal juristen en antropologen van NLse snit aan jullie kant om dat af te dwingen, anders was het er niet eens van gekomen wrs. Het is uiteraard een travestie nl. om het gebeier van klokken gelijk te stellen met de oproep van het gebed. Juridisch is het juist, maar daar kwam men 30 jaar geleden nog niet op, en nu dwingt men dat door eerdergenoemde professionelen af via het gerecht zo nodig. Dit terwijl de initiële wetgeving ergens anders bedoeld voor was.
Zo kan men doorgaan.
I´m back.
  zondag 24 juli 2016 @ 07:42:43 #230
262 Re
Kiss & Swallow
pi_163969049
beetje alle topics naar je toe aan het trekken joh...
04-08-11, 02-02-12, 20-06-14, 13-08-15
pi_163969513
Wanneer komen de Turkse bruinhemden en SS'ers?
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_163969587
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 09:55 schreef HSG het volgende:
Wanneer komen de Turkse bruinhemden en SS'ers?
die zijn er allang B-)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163969629
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:25 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Die vrijheid van religie is ontstaan vanuit een perspectief katholieken en protestanten die elkaar naar het leven stonden. Op gegeven moment hebben zij een modus gevonden, hier in NL.
Unicum in het begin.
Nu maken moslims ervan gebruik om zich met hun gekke regeltjes die christenen en niet-gelovigen (inmiddels veruit de meerderheid) ook aan gaan.
Daar was de soort van religie-vrede in NL helemaal niet om begonnen.
Het is gebruik maken van vrijheden die geheel anders vanuit onze geschiedenis gevormd zijn.
Gelukkig hebben jullie een groot aantal juristen en antropologen van NLse snit aan jullie kant om dat af te dwingen, anders was het er niet eens van gekomen wrs. Het is uiteraard een travestie nl. om het gebeier van klokken gelijk te stellen met de oproep van het gebed. Juridisch is het juist, maar daar kwam men 30 jaar geleden nog niet op, en nu dwingt men dat door eerdergenoemde professionelen af via het gerecht zo nodig. Dit terwijl de initiële wetgeving ergens anders bedoeld voor was.
Zo kan men doorgaan.
je bent heel oppervlakkig in wat je zegt en nergens word je concreet hoe je het precies voor je ziet. slim. omdat wat je aangeeft dan redelijk klinkt.
word eens concreet hoe je het precies voor je ziet hoe je de islam onzichtbaar maakt, ajb. dan weten precies waar je het over hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 24 juli 2016 @ 10:33:09 #234
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_163969869
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:24 schreef Slayage het volgende:
koeders doet stoer, maar ik denk dat de turken atm niet echt luisteren naar wie dan ook

[..]

Politici ....

:')
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_163970120
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 10:33 schreef ErwinRommel het volgende:

[..]

Politici ....

:')
je kan het zonder hen niet doen, jammer genoeg ;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 24 juli 2016 @ 10:52:06 #236
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_163970134
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 10:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

je kan het zonder hen niet doen, jammer genoeg ;(
Klopt.
Onze zgn democratie is ook een farce.
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
  zondag 24 juli 2016 @ 11:04:46 #237
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_163970345
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_163970718
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:11 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Zelfde als de diverse christelijke stromingen idd, gewoon niet zichtbaar in uiterlijk en politiek misschien samenvallend met een soort CDA.
Afzijdig en niet in de mainstream, tenzij je heel toevallig hetzelfde gelooft en elke zondag naar de kerk gaat.
Vooral "afzijdig" zijn dus.
Geen pijpekrullen en lange baarden en keppeltjes? Oh wacht...
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_163970763
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is je ontgaan dat de moslims de nieuwe joden zijn?
De moslims die niet het extreme pad volgen zijn momenteel de nieuwe joden.
pi_163970789
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 11:34 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

De moslims die niet het extreme pad volgen zijn momenteel de nieuwe joden.
ik kan me vinden in die nuance.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163970794
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 11:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik kan me vinden in die nuance.
Jeetje!
pi_163970813
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 11:36 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Jeetje!
alleen is die zin niet zo pakkend, dus zal ik em nooit gebruiken.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_163970843
quote:
99s.gif Op zondag 24 juli 2016 11:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

alleen is die zin niet zo pakkend, dus zal ik em nooit gebruiken.
Jeetje mag je wel zeggen?
  zondag 24 juli 2016 @ 11:41:47 #244
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_163970880
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is je ontgaan dat de moslims de nieuwe joden zijn?
Oké. En dat maakt in jouw opinie de andersgelovigen en atheïsten nazi's? Want dat is de gevolgtrekking, lijkt me.
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
pi_163971328
Erdoganesque uitspraken van Azmani: http://www.telegraaf.nl/b(...)_foute_Turken__.html
pi_163972238
Ook merkwaardig dat Erdohond nu opeens pro-Taksim is terwijl hij in het verleden anti-Taksim was. Echt zo'n opportunistische islamitische hond.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 13:27:28 #247
74056 crew  ToT
pi_163972665
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 01:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is je ontgaan dat de moslims de nieuwe joden zijn?
Hebben Joden dan ook zelfmoordaanslagen gepleegd tegen andersdenkenden?
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 13:32:36 #248
74056 crew  ToT
pi_163972765
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 12:08 schreef Ceberut het volgende:
Erdoganesque uitspraken van Azmani: http://www.telegraaf.nl/b(...)_foute_Turken__.html
Oei, verwachte reactie hier: Alweer een "Ga terug naar eigen land"-opmerking!

_O-
pi_163972813
quote:
5s.gif Op zondag 24 juli 2016 11:41 schreef damian5700 het volgende:

[..]

Oké. En dat maakt in jouw opinie de andersgelovigen en atheïsten nazi's? Want dat is de gevolgtrekking, lijkt me.
Walchelijk ja
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_163973471
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 19:23 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Eenvandaag die opkomt voor de Gulenbeweging en scholen, damn. :')

Hahaha, busted. :')
pi_163974140
quote:
5s.gif Op zondag 24 juli 2016 11:41 schreef damian5700 het volgende:

[..]

Oké. En dat maakt in jouw opinie de andersgelovigen en atheïsten nazi's? Want dat is de gevolgtrekking, lijkt me.
Volgens Gulen sowieso :7
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 14:37:36 #252
74056 crew  ToT
pi_163974158
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 13:27 schreef ToT het volgende:

[..]

Hebben Joden dan ook zelfmoordaanslagen gepleegd tegen andersdenkenden?
Moeten het perse zelfmoordaanslagen zijn of mogen het ook aanslagen zijn?
pi_163974180
quote:
For the love of God. :')
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 14:41:12 #255
74056 crew  ToT
pi_163974221
quote:
11s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:38 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Moeten het perse zelfmoordaanslagen zijn of mogen het ook aanslagen zijn?
Zolang er maar uit de naam van één of ander fantasiefiguur zo veel mogelijk onschuldige andersdenkenden vermoord worden omdat die niet in dat zelfde onzichtbare poppetje geloven! ^O^
pi_163974237
Je kan gerust zeggen dat Turkije al een tweede Iran is. Dit gaat niet meer goed komen. 'Gülen gebruikt djinns'
pi_163974295
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:41 schreef ToT het volgende:

[..]

Zolang er maar uit de naam van één of ander fantasiefiguur zo veel mogelijk onschuldige andersdenkenden vermoord worden omdat die niet in dat zelfde onzichtbare poppetje geloven! ^O^
Blijkbaar zijn daar wel enige voorbeelden van ja.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 14:48:38 #258
74056 crew  ToT
pi_163974372
quote:
In DAT kader zou je moslims dan wel als de nieuwe joden kunnen zien, ja, hoewel ze volgens mij voor deze gebeurtenissen ook niet vies waren van andersdenkenden te vermoorden, beroven, ontvoeren, verkrachten enz. :)
pi_163974402
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:48 schreef ToT het volgende:

[..]

In DAT kader zou je moslims dan wel als de nieuwe joden kunnen zien, ja, hoewel ze volgens mij voor deze gebeurtenissen ook niet vies waren van andersdenkenden te vermoorden, beroven, ontvoeren, verkrachten enz. :)
Wat zijn 'deze gebeurtenissen'?
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 14:51:02 #260
74056 crew  ToT
pi_163974430
quote:
11s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:49 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Wat zijn 'deze gebeurtenissen'?
quote:
Gebeurtenissen en personen / instanties / whatever.
pi_163974446
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:51 schreef ToT het volgende:

[..]

[..]

Gebeurtenissen en personen / instanties / whatever.
Oh sorry, ik las je reactie verkeerd :o
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 14:52:14 #262
74056 crew  ToT
pi_163974461
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:51 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Oh sorry, ik las je reactie verkeerd :o
No prob. :)

Maar goed, ik verwacht niet echt HEEL snel dat er miljoenen moslims hier in verbrandingsovens terecht zullen komen.
pi_163974503
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:52 schreef ToT het volgende:

[..]

No prob. :)

Maar goed, ik verwacht niet echt HEEL snel dat er miljoenen moslims hier in verbrandingsovens terecht zullen komen.
Ik ook niet, maar een passieve Spaanse inquisitie light acht ik wel mogelijk. Als het gaat om de mensen die onder 'moslim' IS verstaan en meteen de bakker om de hoek meenemen omdat hij toch ook 'moslim' is.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 14:55:26 #264
74056 crew  ToT
pi_163974532
quote:
11s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:54 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik ook niet, maar een passieve Spaanse inquisitie light acht ik wel mogelijk. Als het gaat om de mensen die onder 'moslim' IS verstaan en meteen de bakker om de hoek meenemen omdat hij toch ook 'moslim' is.
Ik verwacht eerder dat de fysieke agressie van bepaalde moslims naar autochtonen toe zal nemen dan andersom, maar de tijd zal het leren.
pi_163974543
Als de coup was gelukt dan zou dat een catestrofe geweest zijn maar stiekem had ik gehoopt dat het succesvol geweest zou zijn alleen al om het feit dat alle corrupte en pedofiele AKPers keihard aangepakt zouden worden. Stel je voor als ze Erdogan aan Assad hadden uitgeleverd. Op live TV een procesverbaal en gelijk na de uitspraak op live TV die moederneuker ophangen voor het steunen van IS. :o
pi_163974556
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:55 schreef ToT het volgende:

[..]

Ik verwacht eerder dat de fysieke agressie van bepaalde moslims naar autochtonen toe zal nemen dan andersom, maar de tijd zal het leren.
Ik zie eigenlijk een toename aan beide kanten, niet van vergelijkbare proporties natuurlijk, maar het neemt wel toe.
  zondag 24 juli 2016 @ 14:59:15 #267
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_163974612
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:55 schreef ToT het volgende:

[..]

Ik verwacht eerder dat de fysieke agressie van bepaalde moslims naar autochtonen toe zal nemen dan andersom, maar de tijd zal het leren.
Het lijkt mij redelijk buiten kijf te staan dat de doodsverachting onder die Is-lieden en aanverwanten een heel stuk hoger is dan bij wijze van spreken Henk en Ingrid.
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
pi_163974650
Die AKPers zaten hem echt te knijpen. Als de coupplan niet onderschept was dan was het plan om de coup om 03:00 te doen. Iedereen is dan al aan het slapen. Niemand die de coupplegers had kunnen stoppen. De AKPers zouden wakker worden met het leger voor hun deur om hun mee te nemen voor de misdaden die ze gepleegd hebben. Helaas is het niet gelukt en die pedofielen en dieven zijn op vrije voeten.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 15:01:09 #269
74056 crew  ToT
pi_163974659
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:56 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik zie eigenlijk een toename aan beide kanten, niet van vergelijkbare proporties natuurlijk, maar het neemt wel toe.
Tja actie - reactie he. :)
Zoals je de laatste tijd in NWS wel meer leest worden Erdogan-aanhangers soms agressiever tegen Nederlanders die Erdogan liever hadden zien vertrekken, en worden moslimjongeren in een wijk boos omdat (geheel volgens afspraak) "hun" theehuisje gesloten wordt enz.
En dat wekt weer rechtse agressie op.
pi_163974671
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:05 schreef Bilge het volgende:

[..]

Hahaha, busted. :')
Niet echt nieuwe info. Dit beeld rijst wel een beetje op als je je erin verdiept. Enige wat wel nieuw is, is dat ze dus zoveel van die zogenaamde "studiehuizen" hebben.
Wat die Arslan zegt is dus wel erg belangrijk: openheid van zaken bieden.
I´m back.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 15:02:27 #271
74056 crew  ToT
pi_163974693
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:59 schreef damian5700 het volgende:

[..]

Het lijkt mij redelijk buiten kijf te staan dat de doodsverachting onder die Is-lieden en aanverwanten een heel stuk hoger is dan bij wijze van spreken Henk en Ingrid.
Absoluut!!!
En Henk en Ingrid willen ook geen totalitaire staat met extreme wetten hebben,

pi_163974783
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 14:59 schreef damian5700 het volgende:

[..]

Het lijkt mij redelijk buiten kijf te staan dat de doodsverachting onder die Is-lieden en aanverwanten een heel stuk hoger is dan bij wijze van spreken Henk en Ingrid.
Niet helemaal waar.
pi_163974873
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:01 schreef ToT het volgende:

[..]

Tja actie - reactie he. :)
Zoals je de laatste tijd in NWS wel meer leest worden Erdogan-aanhangers soms agressiever tegen Nederlanders die Erdogan liever hadden zien vertrekken, en worden moslimjongeren in een wijk boos omdat (geheel volgens afspraak) "hun" theehuisje gesloten wordt enz.
En dat wekt weer rechtse agressie op.
Naar geweld overslaand (extreem) rechts vind ik met name dom, als je de Ahmaddiya community, Sikhs en Joden gaat aanvallen omdat ze toch moslim zijn en of er als moslim uitzien dan ben je gewoon nogal xenofoob en idioot, in zulke gevallen kan je wel zeggen dat eerder op zoek waren naar een excuus voor idioot gedrag. Tot op heden moet ik een nieuwsbericht horen waarin boze autochtonen een Salafi moskee oid hebben aangevallen, het zijn met name meer de rustige buurthuizen en moskeeen die er vrijwel niets mee te maken hebben als het al niet de groepen zij niet eens moslim zijn, maar er wel 'zo' uitzien.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 15:11:52 #274
74056 crew  ToT
pi_163974905
quote:
Wauw ja inderdaad, dat staat 100% gelijk aan al die islamitische aanslagen hier! :o
  zondag 24 juli 2016 @ 15:12:14 #275
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_163974918
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:01 schreef ToT het volgende:

[..]

Tja actie - reactie he. :)
Zoals je de laatste tijd in NWS wel meer leest worden Erdogan-aanhangers soms agressiever tegen Nederlanders die Erdogan liever hadden zien vertrekken, en worden moslimjongeren in een wijk boos omdat (geheel volgens afspraak) "hun" theehuisje gesloten wordt enz.
En dat wekt weer rechtse agressie op.
Oké, maar veel verder dan in de categorie debiel varkenskoppen ophangen en brandstichting komt het niet. Verwerpelijke acties die ik geenszins wil bagatelliseren, maar dit gelijktrekken in de sfeer van de pogroms voldoet niet aan heel belangrijk element 'moslimvrij' en is wat mij betreft een klap in het gezicht van alle Holocaust Overlevers.
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
pi_163974930
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:11 schreef ToT het volgende:

[..]

Wauw ja inderdaad, dat staat 100% gelijk aan al die islamitische aanslagen hier! :o
hehehe

Vooralsnog weinig tot geen (Islamitische) aanslagen hier, stiekem hoop ik ook dat de jihadisten denken dat Nederland een provincie van Belgie of Engeland is, trekken we minder aandacht :7

[ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2016 15:13:30 ]
  zondag 24 juli 2016 @ 15:14:22 #277
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_163974984
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:11 schreef ToT het volgende:

[..]

Wauw ja inderdaad, dat staat 100% gelijk aan al die islamitische aanslagen hier! :o
Of de progroms.
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 15:18:10 #278
74056 crew  ToT
pi_163975092
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:12 schreef damian5700 het volgende:
heel volgens afspraak) "hun" theehuisje gesloten wordt enz.
En dat wekt weer rechtse agressie op.
Oké, maar veel verder dan in de categorie debiel varkenskoppen ophangen en brandstichting komt het niet. Verwerpelijke acties die ik geenszins wil bagatelliseren, maar dit gelijktrekken in de sfeer van de pogroms voldoet niet aan heel belangrijk element 'moslimvrij' en is wat mij betreft een klap in het gezicht van
Mee eens! :Y

En ook eens met dat dat soort acties met die varkenskoppen ook weer niet door de beugel kunnen, natuurlijk. Maar dat is wel ludieker dan jezelf op een vliegveld opblazen of zo.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 15:27:08 #279
74056 crew  ToT
pi_163975361
quote:
10s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:20 schreef 99.999 het volgende:

[..]

Je wil het niet bagatelliseren maar....

Kom op kerel, wees gewoon eens eerlijk _O-
Dus moslims zijn hier volgens jou wel massaal slachtoffers van walgelijke vervolgingen en dergelijke?

Maar goed, we dwalen aardig af.
pi_163975542
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:01 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Niet echt nieuwe info. Dit beeld rijst wel een beetje op als je je erin verdiept. Enige wat wel nieuw is, is dat ze dus zoveel van die zogenaamde "studiehuizen" hebben.
Wat die Arslan zegt is dus wel erg belangrijk: openheid van zaken bieden.
Je mist het punt. 2-3 jaar geleden schilderde Eenvandaag de Gülen-beweging af als een gevaarlijke duistere beweging. In de huidige oorlog van de Gülen-beweging tegen Erdogan framed Eenvandaag dezelfde beweging juist op een manier die bij de kijker sympathie, medelijden en steungevoelens wekt. Dit 'geheugenverlies' komt niet alleen voor bij Eenvandaag. De Vlaamse professor internationale betrekkingen Dries Lesage wijst hier al langer op.

pi_163975643
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:32 schreef Bilge het volgende:

[..]

Je mist het punt. 2-3 jaar geleden schilderde Eenvandaag de Gülen-beweging af als een gevaarlijke duistere beweging. In de huidige oorlog van de Gülen-beweging tegen Erdogan framed Eenvandaag dezelfde beweging juist op een manier die bij de kijker sympathie, medelijden en steungevoelens wekt. Dit 'geheugenverlies' komt niet alleen voor bij Eenvandaag. De Vlaamse professor internationale betrekkingen Dries Lesage wijst hier al langer op.

[ afbeelding ]
Nou, ik heb niet echt medelijden gekregen nav deze reportage hoor. Het is een duister kliekje, met wrs een verborgen fundamentalistische agenda, die er in het geniep ook nog tientallen segregeerde schooltjes op nahoudt, waarop totaal geen controle is door welke overheidsinstantie dan ook.
I´m back.
pi_163975812
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:35 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Nou, ik heb niet echt medelijden gekregen nav deze reportage hoor. Het is een duister kliekje, met wrs een verborgen fundamentalistische agenda, die er in het geniep ook nog tientallen segregeerde schooltjes op nahoudt, waarop totaal geen controle is door welke overheidsinstantie dan ook.
Deze (negatieve) reportage stamt uit begin 2014. De huidige berichtgeving probeert onwetende zielen met empathie voor Gülen te vervullen.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 15:44:02 #283
74056 crew  ToT
pi_163975871
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:41 schreef Bilge het volgende:

[..]

Deze (negatieve) reportage stamt uit begin 2014. De huidige berichtgeving probeert onwetende zielen met empathie voor Gülen te vervullen.
Beetje zoals de huidige presidentsverkiezingen in Amerika; kiezen tussen 2 kwaden.
pi_163975982
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:44 schreef ToT het volgende:

[..]

Beetje zoals de huidige presidentsverkiezingen in Amerika; kiezen tussen 2 kwaden.
De kijker/ lezer zou die keuze moeten maken, niet de staatsmedia.
  zondag 24 juli 2016 @ 15:49:17 #285
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_163976018
quote:
10s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:43 schreef 99.999 het volgende:

[..]

Dat jij dat eruit op maakt is wederom tekenend :). En ik loop hier meer dan lang genoeg mee om je hypocrisie prima te kunnen beoordelen _O-.
Maar het is wel zo doorzichtig dat het in elk geval erg vermakelijk is.
Wat een platitudes. Noem dan gewoon man en paard man op z'n minst, maar jij verkiest het weer het persoonlijk te maken en hooghartig te zeveren, zoals altijd. :{w
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
  zondag 24 juli 2016 @ 15:50:01 #286
103962 damian5700
Pulp Fiction
pi_163976040
Doe dit trouwens via DM.
Ik wil het topic niet vervuilen met jouw persoonlijke vete of wat dit dan ook moge zijn!
If my answers frighten you then you should cease asking scary questions.
pi_163976093
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:41 schreef Bilge het volgende:

[..]

Deze (negatieve) reportage stamt uit begin 2014. De huidige berichtgeving probeert onwetende zielen met empathie voor Gülen te vervullen.
Zet dat er dan even bij dat deze reportage uit 2014 stamt. En waar is de recente reportage dan?
I´m back.
pi_163976263
AmnestyOnline twitterde op zondag 24-07-2016 om 15:10:02 Evidence of torture including rape and other abuse of detainees in Turkey https://t.co/3ZBpyDELY3 https://t.co/I1XTJyrCcf reageer retweet
I´m back.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 16:06:36 #289
74056 crew  ToT
pi_163976408
quote:
15s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:59 schreef Ryan3 het volgende:
AmnestyOnline twitterde op zondag 24-07-2016 om 15:10:02 Evidence of torture including rape and other abuse of detainees in Turkey https://t.co/3ZBpyDELY3 https://t.co/I1XTJyrCcf reageer retweet
....en Erdogan zag dat het goed was..... -O-

Maar ach, het zijn maar Gülenhonden he, die verdienen het! :') :X (En dat er ook Erdoganfanaten tussen zitten: je kunt nu eenmaal geen omelet maken zonder eieren te breken, dus verkracht en misbruik die ook maar! :X )

[ Bericht 6% gewijzigd door ToT op 24-07-2016 16:15:08 ]
pi_163976616
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 15:51 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Zet dat er dan even bij dat deze reportage uit 2014 stamt. En waar is de recente reportage dan?
Dat werd meermaals gezegd, maar jij miste het punt. -O-
Nieuwe reportage
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 16:06 schreef ToT het volgende:

[..]

....en Erdogan zag dat het goed was..... -O-

Maar ach, het zijn maar Gülenhonden he, die verdienen het! :')
Wie woorden in andermans mond legt, weet van binnen dat hij eigenlijk ongelijk heeft, maar is te eerzuchtig/ koppig om dit toe te geven.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 24 juli 2016 @ 16:16:22 #291
74056 crew  ToT
pi_163976654
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 16:14 schreef Bilge het volgende:

[..]

Dat werd meermaals gezegd, maar jij miste het punt. -O-
Nieuwe reportage

[..]

Wie woorden in andermans mond legt, weet van binnen dat hij eigenlijk ongelijk heeft, maar is te eerzuchtig/ koppig om dit toe te geven.
Oh puh-lease! :')
  Moderator / Redactie Sport zondag 24 juli 2016 @ 16:25:08 #292
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163976875
quote:
2s.gif Op zondag 24 juli 2016 16:06 schreef ToT het volgende:

[..]

....en Erdogan zag dat het goed was..... -O-

Maar ach, het zijn maar Gülenhonden he, die verdienen het! :') :X (En dat er ook Erdoganfanaten tussen zitten: je kunt nu eenmaal geen omelet maken zonder eieren te breken, dus verkracht en misbruik die ook maar! :X )
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 16:14 schreef Bilge het volgende:

[..]

Dat werd meermaals gezegd, maar jij miste het punt. -O-
Nieuwe reportage

[..]

Wie woorden in andermans mond legt, weet van binnen dat hij eigenlijk ongelijk heeft, maar is te eerzuchtig/ koppig om dit toe te geven.
;(
pi_163976877
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 16:14 schreef Bilge het volgende:

[..]

Dat werd meermaals gezegd, maar jij miste het punt. -O-
Nieuwe reportage

Dat is gewoon een korte reportage over wat de gevolgen zijn voor die aanhangers hier in NL. Dat dat conflict overwaait naar onze polders, zeg maar. Het is niet zozeer bedoelt om sympathie voor de Gülenbeweging als zodanig op te wekken imho.
I´m back.
  Moderator / Redactie Sport zondag 24 juli 2016 @ 16:28:20 #294
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163976982
Ik heb de laatste twee dagen al meerdere keren een post geschreven en dan toch maar niet gepost. Het heeft voor sommige mensen toch geen zin. Ze zijn hier alleen maar om Erdogan en AKP te verdedigen. Totaal blind, vol met haat richting alles en iedereen die kritiek durft te hebben.

Als Erdogan zou zeggen "laat je broek maar zakken", zouden ze vragen "wanneer".
pi_163977013
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 16:28 schreef Kyran het volgende:
Ik heb de laatste twee dagen al meerdere keren een post geschreven en dan toch maar niet gepost. Het heeft voor sommige mensen toch geen zin. Ze zijn hier alleen maar om Erdogan en AKP te verdedigen.

Als Erdogan zou zeggen "laat je broek maar zakken", zouden ze vragen "wanneer".
Ik zou niet eens vragen 'wanneer'. maar meteen 'tamam'.
  Moderator / Redactie Sport zondag 24 juli 2016 @ 16:30:50 #296
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163977054
quote:
9s.gif Op zondag 24 juli 2016 16:29 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik zou niet eens vragen 'wanneer'. maar meteen 'tamam'.
_O-

Jou schaar ik niet onder de mensen die ik bedoel trouwens hoor, Slayage ook niet. Hoewel we het HEEL vaak niet eens zijn kunnen jullie (als jullie zin hebben :P) in mijn ogen best vaak met argumenten komen voor het één of ander. Of we het nou eens zijn of niet maakt wat mij betreft niet uit.

Er zitten echter een paar users tussen die serieus "tamam" zouden zeggen.
  zondag 24 juli 2016 @ 16:32:00 #297
27257 qwerty_x
Tudo jóia !!
pi_163977093
Waar komt toch die obsessie vandaan voor een land waar je niet bent geboren, je niet woont, waar je als buitenstaander wordt gezien en dat je alleen van vakantie kent ?
zonnig Brasil
pi_163977270
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 16:30 schreef Kyran het volgende:

[..]

_O-

Jou schaar ik niet onder de mensen die ik bedoel trouwens hoor, Slayage ook niet. Hoewel we het HEEL vaak niet eens zijn kunnen jullie (als jullie zin hebben :P) in mijn ogen best vaak met argumenten komen voor het één of ander. Of we het nou eens zijn of niet maakt wat mij betreft niet uit.

Er zitten echter een paar users tussen die serieus "tamam" zouden zeggen.
Dat zou inderdaad niet moeten uitmaken, voor mij ook niet trouwens. :*

Ik ging net echt even stuk om Erdogan.
Over Kilicdaroglu, vanaf 0.48 :') _O-

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2016 16:37:49 ]
pi_163977626
quote:
Wat een apenland.
pi_163977842
vol
I´m back.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')