abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_163950424
quote:
Meerdere mensen zijn vrijdag omgekomen bij een schietpartij bij een winkelcentrum in de Duitse stad München. Een schutter of meerdere schutters zijn mogelijk op de vlucht geslagen.

De schietpartij was bij het winkelcentrum Olympia in het noorden van de stad. Het Beierse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft tegenover Duitse media bevestigd dat er zeker drie doden zijn.

Volgens de politie zijn er in ieder geval zes zwaargewonde mensen naar het ziekenhuis gebracht.

Honderden politieagenten zijn ter plaatse. Ook is er een helikopter ingezet. Het is niet duidelijk hoeveel verdachten er zijn. Ook weet de politie niet waar de dader of daders zich bevinden.

Advies

De politie roept mensen op pleinen en grote openbare ruimtes te mijden. Ook wordt mensen geadviseerd geen beelden van de politieactie online te zetten, omdat dat het politiewerk kan verzwaren.

In de avond werd ook het Centraal Station van München ontruimd. Er was een melding van een schietpartij. Volgens de politie is daar nog geen zekerheid over.

Schutters

De politie kreeg rond 17.50 uur een melding binnen van een schietpartij bij een McDonalds bij het winkelcentrum. Op beelden is te zien dat een man met een handvuurwapen van dichtbij op omstanders schiet.

Volgens de politie zijn er vermoedelijk twee schutters. Waar die op dit moment zijn is niet duidelijk. Getuigen maakten volgens de politie melding van drie schutters.

Getuige

Volgens een getuige heeft een terrorist bij het centrum zeker dertig keer om zich heengeschoten. Daarbij zouden 15 mensen zijn omgekomen. De berichten zijn niet bevestigd.

De politie heeft de ruime omgeving afgezet. Ook de brandweer is op locatie. Medewerkers van het winkelcentrum mogen het pand niet verlaten. Op livebeelden van de zender RTL is te zien dat enkele mensen uit het winkelcentrum zijn gekomen en de politieafzetting hebben bereikt.

Politie

De politie roept mensen op weg te blijven van het winkelcentrum. Ook wordt mensen in de omgeving aangeraden binnen te blijven.

De metrolijnen in de stad zijn beperkt en bussen van en naar het winkelcentrum rijden niet vanwege de politie-inzet. Metrostations in de nabije omgeving zijn ontruimd.

Centrum

In het centrum van de stad zijn de winkels gesloten. Berichten over een schietpartij in het centrum van de stad bleken vals alarm.

De Duitse regering is vrijdag bijeengekomen voor een crisisberaad. De Beierse minister Horst Seehofer van Binnenlandse Zaken en minister Joachim Hermann van Binnenlandse Zaken ontmoeten elkaar in München.

Meer informatie volgt.

http://www.nu.nl/buitenla(...)trum-in-munchen.html
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 22:05 schreef Ryan3 het volgende:
Vertaling van conversatie op het dak in deze link:

http://pastebin.com/kF84hMfy
quote:
The 18-year-old loner who waged terror in Munich and gunned down nine people during a rampage has today been named as Ali Sonboly.

The Iranian-German teenager - who complained that he had been bullied for seven years
before firing his weapon - targeted innocent children and then turned his gun on himself
ollowing the massacre.

Police are probing claims which suggest Sonboly - whose father works as a taxi driver - lured some of his young victims to their deaths with a promise of free McDonald's food.

A fake Facebook page reportedly told youngsters to gather in a specific fast food restaurant yesterday afternoon for the special offer.

At around 5:50pm, the black-clad shooter - whose mother works in German department store Karstadt burst from the toilets in the fast food restaurant and began 'killing the children' with a pistol, witnesses said.

He then continued his bloody spree in a local shopping centre and on the streets around Munich's Olympic quarter.
A number of 'adolescents' were among the dead and several 'children' were injured, Munich Police President Hubertus Andrae said late last night.

Asked whether the Facebook 'game' was linked to the attack, he replied it was 'one part of the comprehensive investigation we are conducting'.

Read more: http://www.dailymail.co.u(...)e.html#ixzz4FDkVJ2cK
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
quote:
During an exchange with a witness, captured on video phone footage, the gunman shouted that he was 'German' and said he had been living on benefits.

He shouted: "Because of you I was bullied for seven years."

Last night, police raided the apartment he shared with his father and mother in the suburb of Maxvorstadt. Neighbours said he was a "quiet guy".

Comments on social media from users claiming to know the gunman described him as a strange teenager who had threatened violence in the past.

One comment on Facebook said: "I called the police, I know who is behind this. His name is Ali Sonboly."

Another said on an online messageboard: "I know this f*****g guy, his name is Ali Sonboly. He was in my class back then, we always mobbed him. And he always told us that he would kill us."

Police are yet to name the gunman but did confirm he was a 18-year-old Iranian German. He was not known to authorities.


quote:
Munich shooting: Teenage killer Ali Sonboly used Facebook offer of free McDonald's food to lure victims

quote:

quote:
http://www.dailymail.co.u(...)nald-s-massacre.html

Munich maniac was mentally ill loner obsessed with shooting sprees: Iranian-German killer,
18, had 300 rounds of ammunition in his rucksack as he went on murderous rampage ended
with nine dead.


Ali David Sonboly, 18, killed nine people - six men and three women - during his murderous
rampage in Munich.

Terrified shoppers were seen running for their lives from the Olympia Shopping Centre after hearing gunshots.

Police today confirmed that Sonboly had 300 rounds of ammunition in his bag while he shot
at people in the city.

He had documents about 'spree shootings' in his room at his parents' flat where he lived, two
miles from the scene.

The teenager used a Glock 17 semi-automatic handgun to kill the victims - who were aged
between 13 and 45

Munich maniac Ali David Sonboly had 300 rounds of ammunition in his rucksack when he brutally murdered nine people during Friday's bloody massacre, it emerged today.
The 18-year-old loner, who police today described as being 'deranged', waged terror in the city
as he gunned down three women and six men.

Police raided his parents' flat overnight and discovered the Iranian-German was reading documents about 'spree shootings' before he carried out the attack.

Sonboly used a Glock 17 semi-automatic handgun to kill the victims - aged 13 to 45 - and started his deadly rampage at a McDonald's restaurant in the city.
Officers also found he had a book, Why Kids Kill: Inside The Minds of School Shooters, in his bag when he started firing at helpless children who tried to run away.

Sonboly, who claimed he was bullied at school, did not have a licence for the weapon he used - which is a popular firearm used by law enforcement agencies worldwide.

Read more: http://www.dailymail.co.u(...)e.html#ixzz4FEbB2ujE
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook




quote:
http://www.nu.nl/buitenla(...)handelde-alleen.html

Tien doden bij schietpartij München, schutter handelde alleen
Laatste update: 23 juli 2016 11:52

De schutter van de schietpartij in München vrijdagavond heeft zichzelf van het leven beroofd. Hij schoot daarvoor negen mensen dood bij een winkelcentrum in de Duitse stad. De politie gaat ervan uit dat hij alleen handelde.
Eerder meldde de politie nog "naar meerdere daders op zoek te zijn".

Nog eens zestien mensen raakten gewond. Het gaat om zowel licht- als zwaargewonden. Drie mensen verkeerden vannacht nog in levensgevaar. Eerder werd een hoger gewondenaantal genoemd. Onder de doden bevinden zich drie Kosovaren, meldt AFP.

De dader is een achttienjarige Iraans-Duitse man uit München. Dat maakt de politie op een persconferentie bekend. Zijn motief en achtergrond zijn nog niet bekend. De politie geeft zaterdag rond het middaguur een tweede persconferentie.

De schietpartij vond plaats bij het winkelcentrum Olympia in het noorden van München. Politieagenten waren met 2.300 agenten ter plaatse. Agenten uit het zuiden van Duitsland kwamen naar de stad om ondersteuning te bieden. Ook werden helikopters ingezet.

Aan inwoners werd gevraagd om pleinen en grote openbare ruimtes te mijden. Ook werd mensen geadviseerd geen beelden van de politieactie online te zetten, omdat dat het politiewerk kan verzwaren.

http://www.nu.nl/buitenla(...)handelde-alleen.html
quote:
http://www.nu.nl/buitenla(...)rtij-in-munchen.html

Dit is wat we weten over de schietpartij in München
Laatste update: 23 juli 2016 12:38

Tien mensen, onder wie de dader, zijn vrijdag omgekomen bij een schietpartij in München. De schietpartij vond plaats bij een McDonald's-restaurant en nabijgelegen winkelcentrum Olympia.
De dader is een 18-jarige Iraans-Duitse man uit München

De man handelde alleen en heeft ter plekke zelfmoord gepleegd. De politie zocht eerst naar meerdere daders. Een dag na de schietpartij meldt de politie dat de man niet werd gedreven door terrorisme en dat hij geen banden had met Islamitische Staat. Ook is er geen link met de vluchtelingencrisis.

De man werd geboren in Duitsland en groeide op in München. Op een video is te zien dat een schutter uit de eerste video rondloopt op het dak van een garage. Hij roept daar dat hij Duits is.

De schutter was depressief en had interesse voor geweld

Tijdens een huiszoeking is onder meer een boek gevonden over eerdere schietpartijen. De politie spreekt dan ook van een "klassiek geweldsincident". De schutter werd eerder behandeld voor psychische klachten en was mogelijk depressief.

Hij had geen wapenvergunning. Onduidelijk is nog hoe hij aan het Glock-geweer kwam.

Bij de aanslag zijn tien doden gevallen

De politie in München heeft bevestigd dat er zeker tien mensen, inclusief de dader zijn omgekomen. 27 mensen raakten gewond, van wie tien zwaardgewond.

Onder de slachtoffers zijn acht mensen jonger dan 21 jaar. Hun nationaliteit is niet bekendgemaakt.

2.300 politieagenten waren ter plaatse
quote:
quote:
Ali Sonboly’s Facebook profile picture. (Facebook)

quote:
Who was he?
Ali David Sonboly was an 18-year-old of who had both German and Iranian citizenship and lived locally.

He had been living in Munich for more than two years. His flat and personal belongings are being examined.

Munich shopping centre shooting: Live updates as '10 dead in horror mall massacre including lone gunman'

At a police press conference this morning they said there were indications the gunman had been in psychiatric care and treated for depression.

There is no evidence that he had any links to Islamic State or refugees, they said.

He was born and raised in the German city, and acted alone when he went on a rampage at a shopping centre and fast-food restaurant on Friday.

They also revealed he used a 9mm pistol and had 300 rounds of ammunition when he went on what they called a "classic shooting rampage".

In his backpack was a book called "Amok im Kopf: Warum Schüler töten".

This translates roughly as: "Amok in the head: Why students kill"

It is written by Dr Peter Langman, a psychologist expert who has written about shootings in the United States.

There were also reports police found violent computer games at the teenager's home.

In footage he was seen bursting from a McDonald's restaurant toilet before opening fire on children he reportedly screamed 'Allahu Akbar' before shooting them at close range.

He then pushed through the front doors into the street and carried on shooting, killing at least one pedestrian whose body was later pictured covered on the ground.

Witnesses reportedly heard the man, who appeared in the footage to be carrying a red Pokemon rucksack, screaming: “Ich bin Deutsch, scheiss Ausländer” – “I’m German, f*** foreigners” before opening fire.

A neighbour on Dachauer Strasse that was searched by police on Saturday morning described the alleged gunman as "very quiet".

Wishing to only give his first name, Stephan, an owner of a coffee shop, said: "He only ever said 'hi'.

"His whole body language was of somebody who was very shy."

He added: "He never came into the cafe - he was just a neighbour and took out the trash but never talked."

http://www.mirror.co.uk/n(...)avid-sonboly-8476548



[ Bericht 16% gewijzigd door FANN op 23-07-2016 15:57:04 ]
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 12:12:04 #2
186611 Haags
pi_163950446
Een agressieve eenling.
Zonder wrijving geen glans
pi_163950458
Iraniërs worden door IS massaal gehaat omdat bijna alle Iraniërs sjiitisch zijn, deze groep woont ook in Bagdad en die krijgen er dmv aanslagen hard van langs door IS

Dus ik sluit een IS'er zo goed als uit, als het een Iraniër was
pi_163950462
Eén schutter dus?
En hoe zat dat dan met de bevestigde verhalen over eerst een tweede schutter en toen een derde schutter?
I´m back.
pi_163950470
Kan die OP aangepast worden. Staat nog steeds drie doden.
pi_163950484
quote:
15s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:13 schreef Ryan3 het volgende:
Eén schutter dus?
En hoe zat dat dan met de bevestigde verhalen over eerst een 2de schutter en toen een derde schutter?
Net zoals bij alle andere aanslagen is het nieuws veel te snel op het moment zelf, niets wordt geverifieerd, maar alles op twitter gepleurd.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:15:18 #7
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950496
Tragisch. Hoe zou hij aan het pistool gekomen zijn?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950502
quote:
15s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:13 schreef Ryan3 het volgende:
Eén schutter dus?
En hoe zat dat dan met de bevestigde verhalen over eerst een tweede schutter en toen een derde schutter?
niet bevestigd, dat was steeds gebaseerd op ooggetuigenverklaringen.
pi_163950503
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:14 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Net zoals bij alle andere aanslagen is het nieuws veel te snel op het moment zelf, niets wordt geverifieerd, maar alles op twitter gepleurd.
Nee, maar op gegeven moment werd het bevestigd. Het waren eerst idd fog of war verhalen.
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:15:53 #10
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950506
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:14 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Net zoals bij alle andere aanslagen is het nieuws veel te snel op het moment zelf, niets wordt geverifieerd, maar alles op twitter gepleurd.
Alles voor de moment-of-fame he. Dat het over de rug van een hoop slachtoffers is maakt verder niet uit.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 12:15:59 #11
74056 crew  ToT
pi_163950507
quote:
15s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:13 schreef Ryan3 het volgende:
Eén schutter dus?
En hoe zat dat dan met de bevestigde verhalen over eerst een tweede schutter en toen een derde schutter?
Dat waren angstige omstanders die keihard in de auto waren gesprongen en weggeraced waren.
pi_163950509
quote:
9s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:15 schreef Fir3fly het volgende:
Tragisch. Hoe zou hij aan het pistool gekomen zijn?
internet?
Blijkbaar niet heel moeilijk.
pi_163950511
quote:
9s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:15 schreef Fir3fly het volgende:
Tragisch. Hoe zou hij aan het pistool gekomen zijn?
Kan in Dld ook makkelijker dan in NL, geloof ik.
I´m back.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:16:38 #14
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950514
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:16 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Kan in Dld ook makkelijker dan in NL, geloof ik.
Zoekt en gij zult vinden. Ook in NL erg gemakkelijk.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950518
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:16 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Kan in Dld ook makkelijker dan in NL, geloof ik.
In Nederland lijkt me dat ook niet heel lastig eerlijk gezegd.

Ik gok zomaar dat je er via via via best wel aan kan komen.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_163950523
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:15 schreef Dven het volgende:

[..]

Alles voor de moment-of-fame he. Dat het over de rug van een hoop slachtoffers is maakt verder niet uit.
Dat is het digitale tijdperk. We hebben een andere vorm van nieuwsgaring buiten de traditionele media. Ik denk dat je te veel bent blijven hangen in de kinderjaren.
pi_163950525
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:16 schreef Dven het volgende:

[..]

Zoekt en gij zult vinden. Ook in NL erg gemakkelijk.
Ja, daar zul je een netwerkje voor moeten hebben dan, denk ik, maar gemiddelde mensen hebben niet zo'n netwerkje.
I´m back.
pi_163950526
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:14 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Net zoals bij alle andere aanslagen is het nieuws veel te snel op het moment zelf, niets wordt geverifieerd, maar alles op twitter gepleurd.
..of er waren daadwerkelijk meerdere schutters, maar komt het de lamestream media beter uit om alles op een "lone muslim" te schuiven.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:18:17 #19
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950534
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:16 schreef Dven het volgende:

[..]

Zoekt en gij zult vinden. Ook in NL erg gemakkelijk.
Ik heb anders geen idee waar ik een wapen zou kunnen kopen in Nederland. Jij wel?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950536
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:13 schreef aloa het volgende:
Kan die OP aangepast worden. Staat nog steeds drie doden.
ja ja ik was bezig....
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:18:57 #21
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950542
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:17 schreef George_Zina het volgende:

[..]

Dat is het digitale tijdperk. We hebben een andere vorm van nieuwsgaring buiten de traditionele media. Ik denk dat je te veel bent blijven hangen in de kinderjaren.
Ik denk dat jij eens een keertje wat minder op de man moet spelen wil je ooit nog eens serieuze repliek verwachten. :)
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950546
quote:
6s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:17 schreef Salvad0R het volgende:
[..]
..of er waren daadwerkelijk meerdere schutters, maar komt het de lamestream media beter uit om alles op een "lone muslim" te schuiven.
Het lijkt er toch echt eerder op een 'columbine' achtig scenario.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:19:23 #23
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950548
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:17 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ja, daar zul je een netwerkje voor moeten hebben dan, denk ik, maar gemiddelde mensen hebben niet zo'n netwerkje.
Voor zoek-en-gij-zult-vinden heb je geen netwerk nodig he :P
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950550
Wat wel opmerkelijk is dat hij met een pistool zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Je moet daarvoor wel geoefend hebben, Toen ik in het leger op de schietbaan op een pop van een afstand van 10 meter schoot was het eerst 2x mis.
De dader had geen vergunning, dus heeft hij misschien illegaal of in het buitenland geoefend?
Exaudi orationem meam
Requiem aeternam dona eis, Domine.
Et lux perpetua luceat eis.
pi_163950558
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:18 schreef Dven het volgende:
Ik denk dat jij eens een keertje wat minder op de man moet spelen wil je ooit nog eens serieuze repliek verwachten.
Ik leg het alleen uit, Dven. Toon een beetje begrip.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:20:05 #26
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950559
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:18 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Ik heb anders geen idee waar ik een wapen zou kunnen kopen in Nederland. Jij wel?
Nee, ik heb geen adressenlijst van waar in Nederland ik vuurwapens kan aanschaffen. Maar nogmaals ; zoek en gij zult vinden.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950561
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:19 schreef Oud_student het volgende:
Wat wel opmerkelijk is dat hij met een pistool zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Je moet daarvoor wel geoefend hebben, Toen ik in het leger op de schietbaan op een pop van een afstand van 10 meter schoot was het eerst 2x mis.
De dader had geen vergunning, dus heeft hij misschien illegaal of in het buitenland geoefend?
Daar heb je wel een punt....
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:20:33 #28
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950565
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:19 schreef Oud_student het volgende:
Wat wel opmerkelijk is dat hij met een pistool zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Je moet daarvoor wel geoefend hebben, Toen ik in het leger op de schietbaan op een pop van een afstand van 10 meter schoot was het eerst 2x mis.
De dader had geen vergunning, dus heeft hij misschien illegaal of in het buitenland geoefend?
Of een natuurtalentje :)
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:21:08 #29
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950573
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:20 schreef Dven het volgende:

[..]

Nee, ik heb geen adressenlijst van waar in Nederland ik vuurwapens kan aanschaffen. Maar nogmaals ; zoek en gij zult vinden.
Hoe weet je dan dat het zo makkelijk is?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 23 juli 2016 @ 12:21:36 #30
74056 crew  ToT
pi_163950581
Ik heb het de afgelopen paar uur niet meer gevolgd, maar hier in NWS hing zo'n zielig verhaaltje rond dat de arme drommel zijn hele leven in Duitsland heeft gewoond en 7 jaar lang stelselmatig is gepest en daarom dit als wraakactie deed, maar op GeenStijl zeggen ze dat die gozer pas 2 jaar in Duitsland woonde :?
pi_163950590
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:21 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Hoe weet je dan dat het zo makkelijk is?
Darknet. Hele marktplaatsen waar je drugs en wapens kunt aanschaffen. Ik heb alleen nog niet uitgedokterd hoe het werkt met betalen en het leveringsproces.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:22:36 #32
220317 24Fan
Ik ben 12, wat is dit?
pi_163950593
Tsja.. Anders gaan we nog meer van dit soort volk importeren uit de woestijn. Lijkt me een zeer verstandig plan. Krijgen we lekker nog meer getto's en doorgedraaide immigranten die geen stageplekken kunnen krijgen!
₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ₂₄fᵃⁿ
pi_163950597
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:21 schreef ToT het volgende:
Ik heb het de afgelopen paar uur niet meer gevolgd, maar hier in NWS hing zo'n zielig verhaaltje rond dat de arme drommel zijn hele leven in Duitsland heeft gewoond en 7 jaar lang stelselmatig is gepest en daarom dit als wraakactie deed, maar op GeenStijl zeggen ze dat die gozer pas 2 jaar in Duitsland woonde :?
hij woonde sinds 2 jaar in München....
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_163950599
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:18 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Ik heb anders geen idee waar ik een wapen zou kunnen kopen in Nederland. Jij wel?
Ik ook niet, maar als je aan een wapen wil komen lukt dat.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:23:14 #35
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950602
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:22 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Ik ook niet, maar als je aan een wapen wil komen lukt dat.
Blijkbaar maar nogmaals, hoe weet jij dat?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:23:32 #36
220317 24Fan
Ik ben 12, wat is dit?
pi_163950606
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:21 schreef ToT het volgende:
Ik heb het de afgelopen paar uur niet meer gevolgd, maar hier in NWS hing zo'n zielig verhaaltje rond dat de arme drommel zijn hele leven in Duitsland heeft gewoond en 7 jaar lang stelselmatig is gepest en daarom dit als wraakactie deed, maar op GeenStijl zeggen ze dat die gozer pas 2 jaar in Duitsland woonde :?
Dat is de wens van de gedachte bij veel linksche gutmenschen.
₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ ₂₄fᵃⁿ₂₄fᵃⁿ
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:23:37 #37
430543 Domnivoor
Ceterum censeo...
pi_163950608
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:12 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Iraniërs worden door IS massaal gehaat omdat bijna alle Iraniërs sjiitisch zijn, deze groep woont ook in Bagdad en die krijgen er dmv aanslagen hard van langs door IS

Dus ik sluit een IS'er zo goed als uit, als het een Iraniër was
Mee eens. Maar hij kan natuurlijk wel geïnspireerd zijn door een Sjiitische club zoals Hezbollah.
pi_163950615
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:23 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Blijkbaar maar nogmaals, hoe weet jij dat?
Bij Cnn hadden ze het er gister over dat dat in Duitsland relatief makkelijk is.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:24:05 #39
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950616
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:21 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Hoe weet je dan dat het zo makkelijk is?
Omdat ik wel de kennissen heb die er zonder problemen aan zijn geraakt. Ook op TV zijn er vaak genoeg 'schokkende openbaringen' geweest over hoe gemakkelijk (vuur)wapens te verkrijgen zijn. Het hele internet staat ook vol met artikelen en dergelijke daarover.

Wat mij meer verbaast is dat jij hier blijkbaar niet van op de hoogte bent.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950624
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:19 schreef Oud_student het volgende:
Wat wel opmerkelijk is dat hij met een pistool zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Je moet daarvoor wel geoefend hebben, Toen ik in het leger op de schietbaan op een pop van een afstand van 10 meter schoot was het eerst 2x mis.

dat is eéén pop, als er honderd voor je hadden gestaan had je vast wel iets geraakt
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:24:48 #41
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950625
quote:
2s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:21 schreef ToT het volgende:
Ik heb het de afgelopen paar uur niet meer gevolgd, maar hier in NWS hing zo'n zielig verhaaltje rond dat de arme drommel zijn hele leven in Duitsland heeft gewoond en 7 jaar lang stelselmatig is gepest en daarom dit als wraakactie deed, maar op GeenStijl zeggen ze dat die gozer pas 2 jaar in Duitsland woonde :?
GeenStijl :')

quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:22 schreef 24Fan het volgende:
Tsja.. Anders gaan we nog meer van dit soort volk importeren uit de woestijn. Lijkt me een zeer verstandig plan. Krijgen we lekker nog meer getto's en doorgedraaide immigranten die geen stageplekken kunnen krijgen!
Hoe lang pikt het volk dit nog denk je?
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_163950627
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:18 schreef FANN het volgende:

[..]

ja ja ik was bezig....
sorry :@
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:25:39 #43
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950636
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:24 schreef computergirl het volgende:

[..]

dat is eéén pop, als er honderd voor je hadden gestaan had je vast wel iets geraakt
Ook zo inderdaad.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:25:40 #44
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950637
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:24 schreef Dven het volgende:

[..]

Omdat ik wel de kennissen heb die er zonder problemen aan zijn geraakt. Ook op TV zijn er vaak genoeg 'schokkende openbaringen' geweest over hoe gemakkelijk (vuur)wapens te verkrijgen zijn. Het hele internet staat ook vol met artikelen en dergelijke daarover.
Het internet zegt wel meer. Als het echt zo makkelijk is dan moet jij het ook gewoon weten toch?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950643
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:23 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Blijkbaar maar nogmaals, hoe weet jij dat?
Als je een schietvereniging bezoekt en in contact komt met een fanatieke hobbyist die wat net wel net niet legale spullen heeft liggen, die weet ook wel 1 of 2 adresjes heeft waar men wapens verkoopt. En anders kun je nog altijd via internet met mensen in contact komen die daar meer vanaf weten. Of je probeert Darknet of een andere variant.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:26:12 #46
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_163950651
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:25 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Het internet zegt wel meer. Als het echt zo makkelijk is dan moet jij het ook gewoon weten toch?
'het internet zegt wel meer' :')

Oke, je hebt bij deze je recht om met mij te discussiëren verloren.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:26:21 #47
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950655
quote:
7s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:25 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Als je een schietvereniging bezoekt en in contact komt met een fanatieke hobbyist die wat net wel net niet legale spullen heeft liggen, die weet ook wel 1 of 2 adresjes heeft waar men wapens verkoopt. En anders kun je nog altijd via internet met mensen in contact komen die daar meer vanaf weten. Of je probeert Darknet of een andere variant.
En dat is allemaal 'makkelijk'?
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_163950658
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:19 schreef Oud_student het volgende:
Wat wel opmerkelijk is dat hij met een pistool zoveel slachtoffers heeft gemaakt. Je moet daarvoor wel geoefend hebben, Toen ik in het leger op de schietbaan op een pop van een afstand van 10 meter schoot was het eerst 2x mis.
De dader had geen vergunning, dus heeft hij misschien illegaal of in het buitenland geoefend?
Ik vond het met een pistool juist makkelijk. Met een geweer is dan weer iets moeilijker.
pi_163950661
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:25 schreef Fir3fly het volgende:

[..]

Het internet zegt wel meer. Als het echt zo makkelijk is dan moet jij het ook gewoon weten toch?
Hij vindt het stoer klinken dat hij weet dat je makkelijk wapens kunt krijgen. Hij moet een beetje zijn status opbouwen op FOK! Laat die lastige vragen toch voor wat ze zijn en knik 'ja'. Gewoon me gaan met die theorie. Doe mee met die flow.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 12:27:08 #50
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163950667
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 12:26 schreef Dven het volgende:

[..]

'het internet zegt wel meer' :')

Oke, je hebt bij deze je recht om met mij te discussiëren verloren.
Geen discussie. Jij zegt simpelweg dat het 'makkelijk' is om aan een wapen te komen in Nederland of Duitsland. Terwijl je zelf geen idee hebt hoe dat dan moet schijnbaar.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')