abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:02:43 #1
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163932068
Etappe 19: Albertville - Saint-Gervais (Mont Blanc), 146 km

Op het moment van schrijven is nog niet iedereen binnen, dus een uitgebreid verslag van de tijdrit blijft uit. Tom staat bovenaan, maar alle klassementsrenners moeten nog de tijdrit af gaan werken. Helaas heeft uw tekstschrijver plotseling een leven gekregen en moet hij de hele avond bier gaan drinken, echt enorm vervelend. Daarom volgt er nu een voorbeschouwing die onderhevig kan zijn aan enig haastwerk. Hoe dan ook, na de tijdrit hebben we nog twee lastige dagen te gaan in de Tour. Rit 19 is er een met een boel beklimmingen en een lastige aankomst bergop. Als er nog klassementsrenners met ambities zijn zullen ze die tijdens deze rit moeten laten zien. De volgend rit zal er een zijn met een aankomst na een afdaling en dat is voor de laffe herders van dit peloton toch allemaal net wat minder gunstig. Liever wachten tot de laatste berg en dan alles geven. Dat kan tijdens deze rit perfect. Een rit met verschillende lastige beklimmingen onderweg, waaronder een klim van de buitencategorie. Ook de slotklim is enorm lastig, dus hier kan nog genoeg gebeuren. We duiken het slotweekend in en we hopen op nog wat spetterende actie. Zal er wel niet van komen, maar hopen mag nog steeds.




Albertville is een plaats met bijna 20.000 inwoners in het departement Savoie, gelegen in de vallei van de rivieren L'Arly en de Isère. De stad heeft in 1992 de eer gehad de winterspelen te mogen organiseren. Veel van de evenmenten vonden plaats in de bergen in de omgeving, maar het Olympisch park en het Olympisch huis stonden wel in Albertville. De stad is een bekende plaats in de Tour, omdat het tussen veel bekend bergen inligt. Het is ook voor wielertoeristen een plaats die vaak wordt aangedaan. De Fransjes noemen het een ville vélo-touristique, klinkt wel leuk. Albertville is desondanks nog niet vaak een start- dan wel aankomstplaats geweest. Dit wordt pas de derde keer. In 2012 zou er een rit vertrekken vanuit Albertville, om te finishen op La Toussuire. Pierre Rolland ging er toen met de overwinning vandoor, dat waren betere tijden voor hem. Ook speelde Albertville een rol in de fameuze Tour van 1998, de 'Tour de Dopage'. De zestiende rit zou aankomen in Albertville en gewonnen worden door niemand minder dan Jan Ullrich. Een dag later zou er een vertrek zijn in Albertville, met een aankomst in Aix-les-Bains. Deze rit zou door een staking van de renners geen winnaar kennen. Festina was inmiddels al niet meer in koers en bij TVM had de politie ondertussen al een invalletje gedaan. Na deze staking besloten ook ONCE, Banesto en Riso Scotti uit koers te stappen. Prima cowboytijden waren dat. Renners die zonder rugnummer naar de finish rijden en dat soort dingen. Dan is deze Tour echt maar enorm saai, als je het zo bekijkt. Van de andere kant hadden ze in 1998 dan weer geen rennende gele trui. Ze starten in de buurt van het palais de justice, nieuwe ongeregeldheden hoeven we niet te verwachten.



Direct na de start begint het al omhoog te lopen. De renners beginnen meteen aan de Collet de Tamié, een beklimming van 8,5 kilometer. Gemiddeld stijgt het aan een procent of zes, dus het is zeker geen simpele beklimming. Dit is minstens een klim van de derde categorie, maar er zijn op de een of andere manier helemaal geen punten te verdienen. Na de Collet de Tamié is er een afdaling, maar deze is niet zo moeilijk. Het loopt vaak maar lichtjes naar beneden en er zijn niet veel bochten. Er worden wel wat dorpjes gepasseerd, waar de nodige verkeersobstakels zijn, maar verder is er niets op aan te merken. De afdaling is wel over een redelijk smalle weg, maar alsnog breed genoeg voor de renners. Na 22 kilometer slaan ze linksaf en komen ze op een grote weg terecht. Hier is het weer behoorlijk vlak. Een paar kilometer verderop rijden ze langs Doussard en hier is vroeg op de dag al de tussensprint, na 25,5 kilometer. Na Doussard fietsen de renners richting het Lac d'Annecy. Het blijft nog een aantal kilometer vlak, tot in Talloires. Daar begint na 32 kilometer de volgende klim van de dag, de eerste waar punten te verdienen zijn. Tijdens de rit van dinsdag hadden we al de Col de la Forclaz, nu krijgen we twee cols die met dezelfde naam beginnen. De eerste van de twee is de Col de la Forclaz de Montmin. Bijna tien kilometer lang en 6,9% gemiddeld. Een behoorlijk pittige klim. De klim begint nog makkelijk, maar richting de top gaat het toch serieus omhoog, met zelfs een aantal kilometer aan ongeveer 10%. Zo vroeg op de dag al een stevige uitdaging voor de renners. Na 42 kilometer komen ze boven en als ze zich omdraaien hebben ze een prima uitzicht over het meer van Annecy.





De afdaling van de Col de la Forclaz de Montmin is niet echt een fijne. De weg is behoorlijk smal en er zijn een aantal lastige bochten. Vooral in het dorpje La Perrière na 46 kilometer zit er een gevaarlijk bochtje. Richting het eind van de afdaling wordt het wat makkelijker, omdat de weg niet meer zo steil naar beneden loopt. Er zijn nog wel wat bochtjes, maar dat is al beter te doen. Na 50,5 kilometer rijden de renners door Vesonne en rijden ze dicht langs een weg die ze al eerder hebben gehad. We zijn weer bijna in de buurt van Doussard en hebben technisch gezien een rondje gereden. Na de afdaling is het een tijd lang vlak. De renners rijden over een rechte en brede weg door de vallei van de Chaise. Dit wordt anders als de renners na 64 kilometer door Ugine rijden. Buiten dit dorp duiken ze de bergen weer in en komen ze weer op een smallere weg terecht. Ze rijden door een donker bos en de weg begint omhoog te lopen. Na Ugine begint de weg 5,6 kilometer lang omhoog te lopen aan 8%. Weer een behoorlijke pittige klim dus. Na 73 kilometer komen de renners door het gehuchtje La Forclaz en zijn ze bijna boven op deze klim van de tweede categorie. De weg blijft smal en is onderhevig aan enige slijtage. Dit zal ook tijdens de afdaling zo zijn.




De afdaling is een paar kilometer lang en brengt ons naar het dorp Queige. De afdaling is vervelend omdat de weg behoorlijk smal is, maar verder zijn er niet echt direct veel lastige bochten. Er zijn een aantal haarspeldbochten en wat passages door gehuchtjes, waar de chaletjes soms het zicht wat wegnemen. Ondertussen hebben de renners wel steeds een prachtig uitzicht over de omgeving, maar ze zullen toch vooral op de weg moeten letten. Er zitten ook nog een paar scherpe bochten in, tot ze buiten Queige zijn. Daar komen ze weer op een brede weg terecht en is het een aantal kilometer redelijk vlak. Richting Villard-sur-Doron begint de weg al omhoog te lopen, maar het echte werk begint pas als men in dit dorp linksaf slaat. Dan gaan ze op weg naar de Montée de Bisanne, die na 84 kilometer begint. Dit is een beklimming van de buitencategorie, 12,4 kilometer lang en 8,2% gemiddeld. Dat is wel een flinke berg, dacht ik zo. De klim begint nog enigszins rustig, met een kilometer aan 6%, maar snel daarna wordt het al meteen lastiger. Paar kilometer aan 8% en tussendoor een kilometer aan 7%, voor er halverwege de klim er even een wat makkelijkere strook is aan 6%. Daarna gaat het echt goed los, richting de top komt het bijna niet meer onder de 9%, met zelfs een aantal kilometer aan 10%. De weg naar Bisanne is niet echt breed in het begin, maar na een tijdje wordt de weg wat breder. Af en toe is de weg goed, met prima asfalt, maar er zitten ook wat povere stroken tussen. Het schijnt dat dit pas de eerste keer is dat de Montée de Bisanne voorkomt in de Tour. Kan wel eens een leuke ontdekking zijn, in dat geval. Op de Bisanne ligt natuurlijk ook een skistation, zoals je zou verwachten. De renners passeren niet direct langs dat station, maar wel door het dorpje met allemaal chaletjes en hotels. Op de top heb je een goed uitzicht op de berg waar we nog naartoe moeten gaan.




Na 96,5 zijn de renners boven en begint de afdaling. De eerste afdaling is maar kort, na een paar kilometer komen de renners door het wintersportdorpje Les Saisies, waar de weg weer omhoog begint te lopen richting de Col des Saisies. Het gaat een kilometer of twee vals plat omhoog. De afdaling was nog over een redelijk korte weg, maar dat is na de Col des Saisies niet meer het geval. De weg is inmiddels heel breed geworden. Na de Col des Saisies is de afdaling nog steeds niet lastig. Het gaat heel voorzichtig naar beneden, op een paar strookjes na. Er zijn wel wat bochten, maar allemaal prima te nemen. Tussendoor gaat het ook nog een keer een kilometer vals plat omhoog en zijn er nog wat andere stroken waar de weg eerder omhoog lijkt te lopen dan omlaag. Pas richting het eind van de afdaling wordt er serieuzer gedaald. Toch wordt het nooit moeilijk. Er komen nog wat haarspeldbochten, maar de weg is steeds enorm breed. Na 114 kilometer komen de renners door Flumet en is de afdaling afgelopen. Aan het eind van de afdaling zijn er wel een boel bochten en om Flumet te bereiken moeten de renners over een smalle brug. Het uitzicht is wel formidabel. Van Flumet fietsen de renners door de vallei van de rivier l'Arly richting een plaats die ondertussen bekend zal zijn. Het gaat om de finishplaats van de vorige rit, Megève.



In de vallei loopt het lichtjes omhoog, maar veel stelt het niet voor. Na 121 kilometer, op 25 kilometer van de finish, komen de renners door Megève. Ze rijden verder en volgen een deel van de route van de vorige rit. Zo komen ze ook weer door Demi-Quartier en Combloux. Na 131 kilometer slaan ze linksaf en gaan ze de steile beklimming van de vorige niet beklimmen maar afdalen. De Côte de Domancy is zoals we ondertussen weten enorm steil. Daar mogen de renners naar beneden, een paar kilometer aan 9%. Dit is uiteraard een lastige afdaling, vooral door de haarspeldbochten en omdat het nu eenmaal enorm steil is. Beneden in Domancy is het een paar kilometer vlak, tot Vennex, waar ze de renners na 136 kilometer passeren. Hier begint de slotklim naar Le Bettex. De slotklim is er een in meerdere schuifjes. Het begint met de Côte des Amerands, drie kilometer aan meer dan 10%. De slotklim begint meteen met een kilometer aan 13%, omdat het kan. Na de Côte des Amerands is het even wat makkelijker, een paar kilometer aan 4%. Daarna wordt het richting Le Bettex een stuk steiler. Een kilometer aan 6,5%, een kilometer aan 10%, daarna weer een kilometer aan 8% en richting de finish gaat het nog steeds stevig omhoog. Er is bijna geen strook gelijk aan de andere. Zo is het in de voorlaatste kilometer 9%, terwijl het in de slotkilometer dan weer 7,8%. Een behoorlijk onregelmatige klim, maar ook een belachelijk zware klim vooral. Na 146 kilometer komen de renners uit in Le Bettex en zit de voorlaatste lastige rit er weer op.




De finishplaats heet Saint-Gervais Mont Blanc, maar da's eigenlijk best een gekke naam. Beneden in de vallei ligt het dorp Saint-Gervais. Ergens daarboven ligt de Mont Blanc. We finishen halverwege, bij het skiresort Le Bettex. Dat de Mont Blanc wordt genoemd is niet zo raar, we zitten hier wel aan de voet van die reusachtige berg. Onderweg zien we hem ook zowat de hele tijd. We zien de berg al dagen, dus is het maar goed ook dat we er nu echt een keer dicht bij in de buurt gaan komen. Saint-Gervais Mont Blanc is voor de derde keer een finishplaats in de Tour. In 1990 won een Fransman de rit, Thierry Claveyrolat. Het zou een succesvolle Tour voor hem zijn, hij won ook de bergtrui. Later verging het hem iets minder. In 1999 veroorzaakte hij stomdronken een verkeersongeluk. Niemand overleed, desondanks kon hij niet meer met zichzelf leven. Hij pleegde later in dat jaar zelfmoord. In de Dauphiné van 2015 kwam het peloton hier ook langs. Chris Froome legde de rest van het peloton op het rooster en won met een behoorlijke voorsprong op Tejay van Garderen en Louis Meintjes. Enkele renners die nu ook meedoen kennen hier dus in ieder geval de weg. Er zijn hier in de omgeving overigens twee gebieden waar je prima kan skiën, met in totaal 500 kilometer aan piste. 25,000 bedden voor toeristen, best een groot skigebied dus. Het voornaamste blijft toch de aanwezigheid van de Mont Blanc.



Het wordt tijdens deze rit weer vrij warm, maar iets minder warm dan de vorige dagen. Graadje of 24 in Albertville en zelfs iets minder in de omgeving van de finish. Na zoveel warme dagen hangt er uiteraard iets in de lucht. Regen en onweer. De verwachting is dat het zal gaan regenen in de Alpen. Daarnaast is het heel goed mogelijk dat het flink gaat donderen en bliksemen. Onweer wordt eigenlijk de hele middag verwacht, regen pas tegen het eind van de rit. Hopelijk is dit een verkeerde voorspelling en krijgen we dat soort ongein niet, zou tijdens zo'n bergrit niet echt een feest zijn. Wind zal er in ieder geval niet veel zijn. Om 12:55 is het depart fictif in Albertville en een kwartier later wordt er dan met het vlaggetje gezwaaid en begint de rit echt. Tussen 17:09 en 17:39 worden de renners op de laatste berg verwacht. Er zijn niet veel ritten deze Tour integraal uitgezonden, maar tijdens deze rit zal dat zeker wel gebeuren. De NOS is er meteen om 12:50 bij! We kunnen dus zelfs de neutralisatie meepikken, wat een ongekend genot. De Belg zit dan weer met dat journaal van 13:00, dus die zijn er pas om 13:35 bij. Flopshow. Moeten we verdomme weer naar de NOS kijken. Dju toch.

De laatste aankomst bergop in de Tour de France. Normaal een rit waarbij de winst gaat naar een van de klassementsrenners. Nu weet ik dat niet zo zeker. De afgelopen tijd zijn alle ploegen op Sky na behoorlijk lethargisch geweest. Niet eens een poging gedaan om een rit te winnen. De volgende bergrit zal een aankomst na een afdaling hebben, dus die gaat sowieso weer naar een groepje vluchters. Als iemand van het groepje Porte, Bardet en Quintana nog een rit wil winnen zullen ze tijdens deze etappe een keer flink hun best moeten gaan doen. Ik denk niet dat het gaat gebeuren en ik heb zo'n vermoeden dat deze rit weer naar een groepje vluchters gaat. Sky controleert rustig en de rest doet niets, want ze kunnen of durven niet. Qua vluchters kun je weer de voorspelbare namen invullen. De jongens die de afgelopen tijd ook al in de aanval zijn geweest. Een De Gendt, een Pauwels, een Zakarin, een Pantano, een Majka, Rui Costa, Reichenbach en ga zo maar door. Ik zal me nu alleen voor een keer gaan focussen op de jongens die ooit het idee hadden dat ze de gele trui konden winnen en Froome. Laten we er voor de gein maar van uitgaan dat ze wel een keer hun best gaan doen om de vluchters binnen schootsafstand te houden.
1. Porte. Is de beste met Froome en als die twee samen wegrijden op de laatste klim gaat Froome sowieso de zege gunnen aan Porte. Altijd zijn trouwe knecht geweest, maar in de Tour nog nooit wat gewonnen. Kan nu veranderen, maar dan moeten ze dus wel een beetje de vluchters in toom houden.
2. Froome. Ja, in het wiel van Porte. Wat een sociale jongen is het toch ook. Overwinninkjes schenken, dan ben je een hele grote hoor. Zal verder totaal niet meer bedreigd worden door wie dan ook, dus kan zich dit makkelijk permitteren.
3. Aru. Aru Aru moet ooit nog een keer een grandioze aanval gaan doen. Anders is het een beetje saai, allemaal. Met het hoofd scheef en de tong uit de bek schudden op de fiets, dat willen we zien en hebben we nog niet gezien. Nu dan maar een keer. Wel ver achter die andere twee, maar da's ook weer geen schande.
4. Bardet. Best lekker bezig, dit Fransoosje. Gaat een mooi klassement rijden, maar een rit winnen wordt dan weer een lastig verhaal. Gaat niet echt meer lukken allemaal, maar een aardige ereplaats is ook mooi meegenomen.
5. Quintana. Lekker maandjes in de jungle van Bogotá gezeten, zonder enig effect. Normaal komt hij altijd in bloedvorm uit het oerwoud, maar dat liep tijdens deze Tour allemaal wat anders. Ook na de befaamde derde rustdag liep het nog niet zoals je zou verwachten. Gaat niet eens het podium halen, behoorlijk matig. Kan zijn meesterplan van het trainen in de Colombiaanse rimboe en daarna het rijden van de Route du Sud wel eens aanpassen. Werkt blijkbaar toch niet echt helemaal. Misschien in de toekomst ook een wat minder laffe dakhaas zijn.
pi_163932070
Poels. _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:02:52 #3
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932073
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:01 schreef ledlamp het volgende:
laffe fransen vallen aan als iedereen valt
Dat moeten ze maar leren recht blijven:
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163932078
"Kan Poels niet een andere fiets halen"

- Herbert Dijkstra -
pi_163932080
Ratten die Astana, houdt gewoon even in, teringlijers
pi_163932082
Mollema niet interessant genoeg voor de Franse regie.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:03:20 #7
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163932083
quote:
13s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:03 schreef Joezi het volgende:
Ratten die Astana, houdt gewoon even in, teringlijers
Hoezo? _O-
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163932086
quote:
13s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:03 schreef Joezi het volgende:
Ratten die Astana, houdt gewoon even in, teringlijers
Bardet rijdt 1 minuut 20 weg.
pi_163932087
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:03 schreef Pedroso het volgende:
Mollema niet interessant genoeg voor de Franse regie.
Mollema laten ze bijna nooit zien.
pi_163932088
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:03 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Hoezo? _O-
erecodes? Zelfs Lance had gewacht.
pi_163932091
quote:
13s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:03 schreef Joezi het volgende:
Ratten die Astana, houdt gewoon even in, teringlijers
MAD
pi_163932096
quote:
13s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:03 schreef Joezi het volgende:
Ratten die Astana, houdt gewoon even in, teringlijers
:')
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:03:58 #13
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932099
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:03 schreef Pedroso het volgende:
Mollema niet interessant genoeg voor de Franse regie.
Ook niet voor Cancellara om in koers te blijven.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163932100
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:03 schreef TargaFlorio het volgende:
"Kan Poels niet een andere fiets halen"

- Herbert Dijkstra -
Hoe stelt hij dat zich voor, dat Poels even een fiets over zijn schouder neemt?
pi_163932103
kutregie
pi_163932104
Als Froome zo gaat wisselen dan zal Mollema hem wel voorbijgaan.
pi_163932105
Dus iedereen zit er, behalve Mollema?

Typisch weer.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:04:06 #18
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163932108
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:03 schreef Joezi het volgende:

[..]

erecodes? Zelfs Lance had gewacht.
Als floyd was gevallen had lance niet gewacht hoor.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:04:09 #19
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_163932110
Poels kan makkelijk ritzege pakken
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:04:11 #20
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932111
auto gaat er tussen.

Porte, Aru, Quintana en Yates zitten er gewoon.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:04:11 #21
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932112
Verdomme val eens aan dan Astana/BMC/Movistar.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163932114
Mollema vlak achter groep Froome volgens franse TV
in a crowd you lose humanity
pi_163932121
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:04 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Hoe stelt hij dat zich voor, dat Poels even een fiets over zijn schouder neemt?
h.dijkstra@studiosport.nl
pi_163932124
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:03 schreef Joezi het volgende:

[..]

erecodes? Zelfs Lance had gewacht.
Aperte onzin.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:04:48 #25
40566 Ericr
Livewrong
pi_163932128
16 seconden is teveel
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:04:53 #26
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932131
Mollema alleen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932132
Mollema verliest dus tijd.
pi_163932134
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:04 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Als floyd was gevallen had lance niet gewacht hoor.
Juist wel, hij had de boel geneutraliseerd
pi_163932137
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:04 schreef Wombcat het volgende:
Mollema vlak achter groep Froome volgens franse TV
Op radio 1 NL was het tien sec
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:05:11 #30
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163932140
typisch dit
pi_163932143
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:03 schreef Joezi het volgende:

[..]

erecodes? Zelfs Lance had gewacht.
Alleen als het hem goed uitkwam
in a crowd you lose humanity
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:05:26 #32
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163932144
Bardet die geel verovert zou de hele etappe goed maken
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_163932146
Hoeveel km nog?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:05:32 #34
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932147
Dan Martin krijgt ook weer een epileptische aanval
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163932149
Mollema komt terug
pi_163932151
Mollema heeft het moeilijk.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:05:48 #37
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163932153
Volgend jaar maar werken aan je derde week Bauke
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:05:57 #38
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163932155
Zonde dat Frank en Zubeldia hem niet kunnen helpen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:05:58 #39
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163932156
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:04 schreef marcodej het volgende:
Dus iedereen zit er, behalve Mollema?

Typisch weer.
Het weer was juist typisch gronings
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163932160
ze blijven bij elkaar, sportief
pi_163932165
Die zucht van Herbert, heerlijk.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:06:29 #42
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932166
Quintana blijft met voorsprong de minst offensieve van de hele top 10.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163932167
Net of de etappewinst er nu nog toe doet
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:06:32 #44
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163932169
Mollema kan froome pesten door achter te blijven _O-
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163932171
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:05 schreef Sheepcidus het volgende:

[..]

Het weer was juist typisch gronings
Buiten de VAM berg hebben ze geen afdalingen.
pi_163932172
Quintana stelt zo ontzettend teleur. Woorden schieten te kort.
pi_163932174
gewoon juichen voor clement
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:06:44 #48
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932176
Ze trekken even door.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:06:46 #49
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163932177
nu ineens wel fietsen vuile lijers dat het zijn
pi_163932178
Herbert zegt dat Bauke terugkomt :')
pi_163932181
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:06 schreef Joezi het volgende:
ze blijven bij elkaar, sportief
Nee, stom. Het is wielrennen, geen theekransje waar je lief voor elkaar moet zijn.
in a crowd you lose humanity
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:07:06 #52
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932183
Konden we mooi huilen altijd over de ploeg van Belkin/Jumbo voor de kopman, maar Trek houdt ook niet over zeg :') :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163932185
Kut Astana, uit de sport met die ratten
pi_163932189
Mollema halve minuut achterstand

;(
pi_163932190
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:05 schreef Sheepcidus het volgende:

[..]

Het weer was juist typisch gronings
De afdaling was minder gronings
pi_163932191
Wordt plek 7 zo in Parijs.
pi_163932192
Bauke gaat minuten verliezen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:07:24 #58
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932194
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:06 schreef Max23 het volgende:
Herbert zegt dat Bauke terugkomt :')
Heeft ook het momentum na zijn top-tijdrit van gisteren.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:07:29 #59
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932195
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:07 schreef Szura het volgende:
Konden we mooi huilen altijd over de ploeg van Belkin/Jumbo voor de kopman, maar Trek houdt ook niet over zeg :') :')
En die hebben Schleck, Stetina, Zubeldia, mag je wel meer van verwachten dan dit. Nouja.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 17:07:37 #60
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163932200
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:07 schreef Szura het volgende:
Konden we mooi huilen altijd over de ploeg van Belkin/Jumbo voor de kopman, maar Trek houdt ook niet over zeg :') :')
Cancellara wordt gemist.
pi_163932202
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:07 schreef Szura het volgende:
Konden we mooi huilen altijd over de ploeg van Belkin/Jumbo voor de kopman, maar Trek houdt ook niet over zeg :') :')
Net zo zwak wat betreft knechten bergop.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:07:45 #62
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932204
Froome schuift nu wel op.

Kansen om hem kapot te krijgen zijn wel verdwenen nu.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 17:07:58 #63
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163932212
Motortje gevonden
pi_163932215
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:07 schreef Mexicanobakker het volgende:
Froome schuift nu wel op.
Gaat gewoon nog winnen. :')
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163932219
De motor is eindelijk aangeslagen bij Froome.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:08:17 #66
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932220
En nu gaan ze weer hoor, met Poels. En niemand die heeft aangevallen :') :r.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163932223
Ze lopen in op Bardet, hopelijk mag Poels voor de etappe gaan maar dat zal wel niet.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163932229
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:08 schreef TargaFlorio het volgende:
De motor is eindelijk aangeslagen bij Froome.
Batterij moest even opladen
in a crowd you lose humanity
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:08:35 #69
40566 Ericr
Livewrong
pi_163932233
Het is over
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:08:36 #70
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163932234
Aicar erin en hoppa
pi_163932235
Laffe honden.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:08:46 #72
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932236
Mollema a la Kruijswijk
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:08:47 #73
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932237
Als Aru nog iets wil dichtrijden in het klassement, dan mag hij er toch aan gaan beginnen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163932238
Bauke is het kind van de rekening.
pi_163932239
Mollema gaat 2 minuten aan de geschaafde broek krijgen.
pi_163932241
Kruis erover bij Bauke.
pi_163932242
kut mollema
pi_163932244
Van je ploeg moet je het hebben, Mollema :')
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163932245
Mollefaal :') . Typisch Nederlandse net-niet mentaliteit
pi_163932246
Plek 7 was te positief ingeschat.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:09:09 #81
40566 Ericr
Livewrong
pi_163932248
Wel voorspelbaar
pi_163932249
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:08 schreef Szura het volgende:
En nu gaan ze weer hoor, met Poels. En niemand die heeft aangevallen :') :r.
Het lijkt wel alsof de concurrentie expres niet in vorm is. Gatverdamme joh.
pi_163932251
We hadden al 8 grote rondes kunnen winnen in de laatste drie jaar, als we de derde week goed doorkwamen.

Dus.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:09:17 #84
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163932252
Geen enkele fout behalve vallen
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:09:17 #85
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932253
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef Ereinion het volgende:
Plek 7 was te positief ingeschat.
Gaat nog achter Meintjes eindigen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932255
STEF CLEMENT
pi_163932256
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef LetItBleed het volgende:
Mollefaal :') . Typisch Nederlandse net-niet mentaliteit
Rot op naar je eigen land dan!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:09:22 #88
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163932257
Krijgen we weer zo'n nonchalante reactie van Mollema bij de finish
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_163932260
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef Ereinion het volgende:
Plek 7 was te positief ingeschat.
Plek 8 of 9 is waar hij hoort. :P
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:09:33 #90
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163932262
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef Ereinion het volgende:
Plek 7 was te positief ingeschat.
7e of 9e maakt ook niet zoveel meer uit.
pi_163932264
Knaven op het wegdek? :D

Ploegleiders worden nu ook aangemoedigd? _O-
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163932265
Nieuw tour jaar, nieuw bauke faalt jaar.
pi_163932269
Hier was ik al zo bang voor he ;(
pi_163932270
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef marcodej het volgende:
We hadden al 8 grote rondes kunnen winnen in de laatste drie jaar, als we de derde week goed doorkwamen.

Dus.
Wij doen geen doping in de laatste week :'(
pi_163932271
hahaha lekker voor jullie Nederlanders
pi_163932272
Wat ging er exact mis? Mollema zat toch weer in de groep froome na z'n val
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163932273
RIP mollema
pi_163932275
Waar is de rest van Lotto-Jumbo?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163932277
Porte valt ook niet serieus te nemen...
pi_163932280
quote:
13s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef Joezi het volgende:

[..]

Rot op naar je eigen land dan!
Ach kom op, Mollema rijdt 2 goede etappes en meteen doen we alsof hij podium-kandidaat is. Maar vandaag zie je hoe het echt zit.
pi_163932281
Mollema is nog minder erg dan laffe honden als quintana, porte of aru.
pi_163932283
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef Scorpion_17 het volgende:
Wat ging er exact mis? Mollema zat toch weer in de groep froome na z'n val
Nee
pi_163932285
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef Godshand het volgende:
Knaven op het wegdek? :D

Ploegleiders worden nu ook aangemoedigd? _O-
Syntix zal wel in Frankrijk zitten :')
pi_163932289
Astana wordt betaald door Sky. Wat de fuck doen die de laatste drie dagen? :')
pi_163932291
Gelukkig krijgen we over een paar weken weer Nederlands succes met Dumoulin
pi_163932293
Begin steeds meer sympathie te krijgen voor die plannen om de grote rondes korter te maken.
pi_163932297
Nederlandse sporters en choken *;
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:10:37 #108
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932299
Subtiel
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:10:38 #109
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163932300
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef marcodej het volgende:
We hadden al 8 grote rondes kunnen winnen in de laatste drie jaar, als we de derde week goed doorkwamen.

Dus.
Eigenlijk heeft alleen de Kruijswijk de eindoverwinning verneukt. De rest is gewoon op waarde geklopt.
pi_163932303
Iedereen valt van de klassementsrenners en uitgerekend Mollema is de enige die (veel) tijd verliest.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163932305
Rijden Pontano _O-
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:10:45 #112
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163932306
Little Q moet nu toch echt wel eens komen..
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163932307
PantanoGOD
pi_163932309
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef Scorpion_17 het volgende:
Wat ging er exact mis? Mollema zat toch weer in de groep froome na z'n val
Sterker nog, hij zat er voor. Proberen aan te vallen in de afdaling. Niet echt een handig moment.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 17:10:53 #115
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163932311
Pantano vergist zich in het jaartal
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:10:54 #116
108913 Godshand
guide4you
pi_163932312
Wat een gelul op NOS. Wachten op Mollema :')
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:10:59 #117
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163932315
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef Falco het volgende:
Krijgen we weer zo'n nonchalante reactie van Mollema bij de finish
Mwoah ja, helaas. Maar er komt nog een etappe. Kan je daar winnen Bauke? Ja nou nee ja, misschien. Maar we moeten even afwachten hoe de benen morgen aanvoelen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 17:11:01 #118
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163932317
Pantano doet alvast goed werk voor Bokkema.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:11:02 #119
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163932318
Met twee knechten was Mollema alweer terug, Trek zal iets moeten komende maanden. Pantano komt, goede daler, mindere klimmer.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:11:02 #120
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932319
Wtf heeft Astana nu weer gedaan de hele dag
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163932330
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:10 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Mwoah ja
Het is Kevin nie
pi_163932331
Volgend jaar gaat wel leuk worden voor Mollema met Pantano en maybe Contador erbij #genot
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:11:57 #123
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163932333
Mollema gaat hier 4 minuten verliezen.
pi_163932334
Pantanogod
pi_163932335
Pantano knecht voor Mollema.
pi_163932336
Weet je , ik ben voor Froome.

Hopelijk rijdt ie gehavend die laffe honden hier kapot.

Komaan Froome *O*
pi_163932337
Als het een beetje tegenzit dan valt ie nog buiten de top 10 ook :'(
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 17:12:07 #128
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163932345
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:09 schreef Godshand het volgende:
Knaven op het wegdek? :D

Ploegleiders worden nu ook aangemoedigd? _O-
Goos ook al, die is hier helemaal niet.
  Moderator / Redactie FP + Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:12:09 #129
408813 crew  trein2000
pi_163932348
Nos :')
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_163932349
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:11 schreef Frozen-assassin het volgende:
Met twee knechten was Mollema alweer terug,
Waar hebben we dat eerder gezien. _O-
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:12:25 #131
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932356
Porte of Quintana zal toch nog wel aanvallen? Die moeten toch het podium proberen te pakken?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932368
Duidelijk dat de benen van Mollema ook verre van goed zijn, en Herbert droomt dat Mollema zijn podium kan houden.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:12:44 #133
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163932369
bollema lekker volgend jaar laten knechten voor pantanogod.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:12:56 #134
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932373
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:12 schreef Mexicanobakker het volgende:
Porte of Quintana zal toch nog wel aanvallen? Die moeten toch het podium proberen te pakken?
Quintana zal wel niet kunnen, maar Porte ziet er nog fris uit.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163932375
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:12 schreef Mexicanobakker het volgende:
Porte of Quintana zal toch nog wel aanvallen? Die moeten toch het podium proberen te pakken?
gaat ie al de rat
pi_163932380
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:12 schreef napoleonfour het volgende:
bollema lekker volgend jaar laten knechten voor pantanogod.
Volgens mij staat wel vast dat Mollema gewoon kopman is
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 17:13:23 #137
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163932388
Heroïsch :')
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:13:24 #138
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932389
Mooi, er gebeurde even iets.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932390
Wil iemand aanvallen, alsjeblieft?!?
pi_163932392
Froome wel baas hoor, Kelderman was bij de pakken neer gaan zitten
pi_163932396
2015 vuelta Tom Dumoulin, 2016 Giro Van Kruijswijk, 2016 Tour Mollema allemaal in de laatste week
pi_163932397
Mollema zakt door.
pi_163932399
Bij de avondetappe zullen ze vanavond allemaal in het zwart gekleed zitten.
pi_163932404
Poels rijdt fluitend rond.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:14:20 #145
108913 Godshand
guide4you
pi_163932407
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:13 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Volgens mij staat wel vast dat Mollema gewoon kopman is
Volgend jaar Mollema kopman Giro, Contador de Tour voor Trek
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163932408
Onbegrijpelijk dit.
pi_163932414
Aru lekker zijn ploeg voor niets opgerookt lijkt het, als die nu niet kan snap ik de tactiek echt niet.
pi_163932417
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:13 schreef MakkieR het volgende:
2015 vuelta Tom Dumoulin, 2016 Giro Van Kruijswijk, 2016 Tour Mollema allemaal in de laatste week
Nog wat Rondes van Zwitserland ook met Gesink en Kelderman.
pi_163932418
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:14 schreef Godshand het volgende:

[..]

Volgend jaar Mollema kopman Giro, Contador de Tour voor Trek
Mollema gewoon Tour denk ik zo, daarom ging hij ook naar Trek.
pi_163932419
Froome verliest hier uiteindelijk bijna niets,zou hem sieren als een van zijn knechten voor de etappe mag gaan
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:14:45 #151
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163932420
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:13 schreef MakkieR het volgende:
2015 vuelta Tom Dumoulin, 2016 Giro Van Kruijswijk, 2016 Tour Mollema allemaal in de laatste week
Dumoulin en Mollema gewoon op waarde geklopt hoor.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:14:45 #152
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163932421
Nog 3 skybots erbij gewoon
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:14:46 #153
333483 Aguero
oooooooo
pi_163932424
Verschroeiende demarrage van Porte.
Citius, Altius, Fortius.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:14:47 #154
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932425
Epileptische aanval Martin
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 17:14:52 #155
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163932429
Lollermartin
pi_163932430
Barguil toch wel geflopt deze Tour
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 17:15:08 #157
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163932433
Wat een ongelofelijke anticlimax weer
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:15:15 #158
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932435
Zou mooi zijn als Poels de etappe wint.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 17:15:21 #159
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163932438
Poels gaat alles weer controleren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163932441
Wat een onvoorstelbare kutdag. Begint wel een erg somber patroon te worden voor Nederlanders in grote rondes.
Religion taking credit for morality and ethics is like Justin Bieber taking credit for the creation of music.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:15:32 #161
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163932442
quote:
6s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Zou mooi zijn als Poels de etappe wint.
Ik teken ervoor, Poels in CMgod _O_
pi_163932444
Poels zou ook gewoon kopman ergens moeten zijn als je ziet hoe simpel hij met de beste mee naar boven rijd. Zonde van zijn kwaliteiten.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 17:15:42 #163
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163932447
Quintana :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163932448
Bardet wint makkelijk zo. Kunnen de Fransen zich weer een weekje aanstellen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:15:45 #165
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932449
Nee, geen ritzege voor Rodriguez, laat dat maar zo.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:15:47 #166
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932451
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:15 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ik teken ervoor, Poels in CMgod _O_
Ik ook
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932452
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:14 schreef Belgosome het volgende:
Barguil toch wel geflopt deze Tour
Rijdt een intens treurige Tour.
pi_163932454
Quintana :')
pi_163932455
Jezus, Quintana, rot toch op man
Demain, on roule
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:16:00 #170
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163932459
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:15 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik ook
Kenners weten
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:16:09 #171
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932462
Quintana :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:16:10 #172
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932464
Yates kraakt nu echt
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 17:16:14 #173
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163932466
Hopelijk breekt Quintana nog eens allebei zijn benen
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:16:16 #174
108913 Godshand
guide4you
pi_163932467
Waarom kan Froome wel een valpartijtje hebben en Bokkema niet?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163932469
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:14 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dumoulin en Mollema gewoon op waarde geklopt hoor.
ik bedoel ermee te zeggen Dat de laatste week voor de Nederlanders niet die beste week is keer op keer op keer.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:16:24 #176
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163932470
Hebben ze Porte wel eens verteld dat 'ie niet meer voor Sky rijdt?
in a crowd you lose humanity
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:16:33 #177
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163932474
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:16 schreef Godshand het volgende:
Waarom kan Froome wel een valpartijtje hebben en Bokkema niet?
Froome had nog 5 knechten over, Mollema 0

Do your math
pi_163932478
Belachelijk dat een ritzege voor die jongens 0,0 waarde heeft.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:16:49 #179
40566 Ericr
Livewrong
pi_163932480
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:15 schreef Poepz0r het volgende:
Poels zou ook gewoon kopman ergens moeten zijn als je ziet hoe simpel hij met de beste mee naar boven rijd. Zonde van zijn kwaliteiten.
Was dan ook al lang keihard onderuit gegaan of een inzinking gehad
pi_163932485
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:16 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Froome had nog 5 knechten over, Mollema 0

Do your math
+ dat Froome zachter leek te vallen en Mollema wat ongelukkiger leek bij zn val.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:17:00 #181
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932486
Yates lost.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932487
echt schande hoe slecht iedereen is.
pi_163932488
yates eraf hahaha lekker voor jullie
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:17:13 #184
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163932489
Le jour de gloire est arrivée..? Pour les Français..?
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:17:14 #185
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163932491
Astana hele dag op kop gereden voor wat?
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:17:16 #186
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163932492
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:16 schreef Mexicanobakker het volgende:
Yates kraakt nu echt
Eindelijk
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:17:18 #187
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932494
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:16 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Froome had nog 5 knechten over, Mollema 0

Do your math
Mollema zat na zijn val ook nog omringd door (minstens) 2 man.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:17:30 #188
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932499
Ik word echt ontzettend moe van Twan Poels.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163932500
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:16 schreef Godshand het volgende:
Waarom kan Froome wel een valpartijtje hebben en Bokkema niet?
Froome is een Afrikaan die over mul zand en lijken heeft leren rijden.
Die stop je niet zomaar.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163932501
Mollema zakt uit de top-10.
pi_163932503
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:17 schreef skysherrif het volgende:
echt schande hoe slecht iedereen is.
Of hoe schandalig goed die kut Froome is. Paar jaar terug modale renner en nu extreme wattages rijden, tuurlijk joh :') :') :')
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:17:38 #192
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932504
Mollema staat aardig stil.

Meintjes goed bohhh.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932505
Geef mollama eens een normale fiets
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:17:42 #194
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163932506
quote:
99s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:17 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Mollema zat na zijn val ook nog omringd door (minstens) 2 man.
Die zijn geen reet waard als het erom gaat bergop
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:17:44 #195
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163932508
mollema ook geparkeerd
pi_163932509
Mollema :W :W -O-
pi_163932510
Mollema moet weer lossen
pi_163932512
Lollerbrit Yates gelost, mooi.
pi_163932514
hahahahhhahahhhahahhaa aru :')
pi_163932518
Aru :')
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:17:57 #201
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932520
Froome kraakt nu wel echt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 17:17:58 #202
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163932524
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:16 schreef Columbiafan het volgende:
Belachelijk dat een ritzege voor die jongens 0,0 waarde heeft.
Omdat de verschillen zo klein zijn is iedereen doodsbang wat te doen, zo ziet Prudhomme het graag.
pi_163932526
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:17 schreef Joezi het volgende:
Geef mollama eens een normale fiets
Misschien een E-bike?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:18:12 #205
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163932530
Doe eens plakbidonnetje bij Bok
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:18:15 #206
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932531
Astana de godganse dag gewerkt _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 17:18:28 #207
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163932541
"Spannende laatste week"

gr gr ASO
pi_163932543
Bardet rijdt verder weg.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:18:32 #209
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932544
En toen viel het weer stil.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932545
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:18 schreef Szura het volgende:
Astana de godganse dag gewerkt _O_
Hun tactiek lijkt opnieuw te gaan werken....
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:18:42 #211
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163932547
VAL DAN AAN JONGENS
pi_163932549
Mollema gaat drie minuten of meer verliezen.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 17:18:47 #213
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163932550
Danny vindt Astana verdacht maar Froome niet. Haha.
pi_163932551
Walgelijke rit dit.
pi_163932552
Dit moet wel gescript zijn
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:18:48 #216
108913 Godshand
guide4you
pi_163932553
Fransen denken dat ze nu met Bardet de Tour winnen :P
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:18:56 #217
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932555
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:17 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Die zijn geen reet waard als het erom gaat bergop
Hebben hem in de afdaling en op het vlakke blijkbaar dicht genoeg gebracht om op 10 seconden te komen, die kon hij zelf niet dicht rijden, dus het ligt ook wel voor een stuk aan Mollema zelf (al dan niet door die val).
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:18:58 #218
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163932557
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:18 schreef Columbiafan het volgende:
Bardet rijdt verder weg.
Toch leuk..,!
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
pi_163932559
Gelukkig hebben we Max Verstappen nog w/
pi_163932560
Kut sky het tempo gaan onderdrukken
pi_163932561
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:17 schreef Mexicanobakker het volgende:
Froome kraakt nu wel echt.
Froome kraakt helemaal niet :')
Heeft alleen maar met zijn fiets te maken.
pi_163932564
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:18 schreef Ereinion het volgende:
Mollema gaat drie minuten of meer verliezen.
Dat valt wel mee dan
pi_163932566
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:18 schreef Sked het volgende:
"Spannende laatste week"

gr gr ASO
Giro > Tour. Qua entertainmentwaarde maar ook qua moeilijkheidsgraad. Giro was ontzettend tof dit jaar.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:19:08 #224
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932568
Ook zonder val was Mollema zwaar kapot gereden dus
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:19:11 #225
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932570
Ja zo komt Yates terug. Porte heeft het door. Gelukkig.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932574
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:19 schreef Szura het volgende:
Ook zonder val was Mollema zwaar kapot gereden dus
Nope, hij rijdt met gebroken pols
pi_163932578
Quintana :'(
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:19:35 #228
40566 Ericr
Livewrong
pi_163932580
Laffe herder durft ook wat
pi_163932582
Quintana rijdt puur op het wiel van Porte, alles voor zijn 3e plaats
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:19:39 #230
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163932583
Toch afwachten hoe Froome morgen met deze blessure opstaat.
pi_163932586
Laat Poels voor eigen kans gaan.
pi_163932588
Bardet redt dus de Franse eer.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:19:46 #233
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932589
Jaaaaa Tia op de trappers
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:19:46 #234
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163932590
Is Poels niet gewoon de beste klimmer na Froome?
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:19:47 #235
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163932591
Is net Armstrong die Froome, rijdt ook in een gele trui, spreekt Engels...
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:19:58 #236
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932595
Tiagenot
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932602
Tia attack.
pi_163932606
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:19 schreef Van_Poppel het volgende:
Toch afwachten hoe Froome morgen met deze blessure opstaat.
Ligt eraan wat ze hem toedienen vannacht ;)
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:20:09 #239
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163932607
Doe eens wat Nairo
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:20:11 #240
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163932609
Meintjes _O_
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:20:14 #241
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932611
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:19 schreef Max23 het volgende:
Quintana rijdt puur op het wiel van Porte, alles voor zijn 3e plaats
Hij zal Yates eerst eens moeten lossen voor zijn 3e plaats.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:20:18 #242
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932612
Valverde.... doet ook nog mee.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163932614
Aru :')
pi_163932615
Frankrijk lacht, Nederland huilt, hoe snel kan het gaan :'(
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:20:43 #245
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163932621
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:20 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ligt eraan wat ze hem toedienen vannacht ;)
Als iets kapot is dan is het kapot :P
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 17:20:47 #246
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163932622
Mollema viel terwijl ie aanviel, aldus Thijs
pi_163932625
Persiflage op een bergetappe dit.
pi_163932629
Haha die Mollema ook. Wat een gepruts ook deze laatste week. Slechte 1e dag na de rustdag.
Geen goede tijdrit, zelfs die Yates blijft er voor.

Dit wordt qua klassement echt de allerslechtste Tour ooit denk ik. Kijk eens naar die namen zeg....
Ja Froome een topper maar kijk eens wat daarna komt....
Yates, Quintana, Bardet, Porte en noem maar op.
pi_163932631
Mollema gaat richting zesde plaats in het klassement
pi_163932635
Yates is echt een vervelend rennertje.
pi_163932638
Yates is ook lachwekkend.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163932640
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:20 schreef Pino112 het volgende:
Mollema viel terwijl ie aanviel, aldus Thijs
Dat is ook duidelijk in beeld geweest
pi_163932641
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:20 schreef MakkieR het volgende:
Frankrijk lacht, Nederland huilt, hoe snel kan het gaan :'(
Het verbaast me niks van Mollema dus ik was al niet echt enthousiast over een eventueel podium in Parijs.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:21:21 #254
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_163932644
Mollema faalt weer tering hard
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_163932648
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:19 schreef Joezi het volgende:

Nope, hij rijdt met gebroken pols
Mollema heeft slechte laatste week, hij zakte al door de groep heen voor de val.
Dus ja ook zonder val had hij wat tijd verloren.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:21:44 #256
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163932652
Aru pakt ook 10 meter :P
in a crowd you lose humanity
pi_163932653
Waarom is Lotto-Jumbo zo slecht?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163932654
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:20 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Als iets kapot is dan is het kapot :P
Onderdelen zijn bij robots gemakkelijk te vervangen. :P
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 17:21:47 #259
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163932655
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:21 schreef Max23 het volgende:

[..]

Dat is ook duidelijk in beeld geweest
Owh, gemist dan.
pi_163932658
Ik las laatst een artikel dat die Froome qua wattages ongeveer op de Armstrong pieken zat? Deze man is legit hoor
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:21:52 #261
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163932659
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:20 schreef bianconeri het volgende:
Haha die Mollema ook. Wat een gepruts ook deze laatste week. Slechte 1e dag na de rustdag.
Geen goede tijdrit, zelfs die Yates blijft er voor.

Dit wordt qua klassement echt de allerslechtste Tour ooit denk ik. Kijk eens naar die namen zeg....
Ja Froome een topper maar kijk eens wat daarna komt....
Yates, Quintana, Bardet, Porte en noem maar op.
Vanmiddag had je zowaar een goede post maar dit gaat weer richting je oude niveau. Jammer.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:21:52 #262
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932660
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:20 schreef bianconeri het volgende:
Haha die Mollema ook. Wat een gepruts ook deze laatste week. Slechte 1e dag na de rustdag.
Geen goede tijdrit, zelfs die Yates blijft er voor.

Dit wordt qua klassement echt de allerslechtste Tour ooit denk ik. Kijk eens naar die namen zeg....
Ja Froome een topper maar kijk eens wat daarna komt....
Yates, Quintana, Bardet, Porte en noem maar op.
Quintana, Bardet en Porte had ik gewoon verwacht hoor.

En Froome, als je zijn resultaten voor 2011 bekijkt is dat helemaal geen goede klassementsrenner. Domme post.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 17:21:55 #263
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163932663
Prachtig mens die Aru.
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 17:22:03 #265
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163932664
Ah, nu gaat Valverde rijden. :')
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:22:03 #266
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932665
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:20 schreef bianconeri het volgende:
Dit wordt qua klassement echt de allerslechtste Tour ooit denk ik. Kijk eens naar die namen zeg....
Ja Froome een topper maar kijk eens wat daarna komt....
Yates, Quintana, Bardet, Porte en noem maar op.
2 jaar terug was echt wel erger. Peraud, Zubeldia, Konig, Ten Dam.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:22:06 #267
108913 Godshand
guide4you
pi_163932666
Aru is toch minder sterk ten opzichte van deze renners dan bij de Vuelta...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:22:11 #268
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932667
Porte :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932668
Porte eraf hahahah yes!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:22:18 #270
40566 Ericr
Livewrong
pi_163932669
De derde week van Mollema, altijd kut
pi_163932670
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:21 schreef Smoofie het volgende:
Mollema faalt weer tering hard
Mollema kan beter een ronde in Nederland doen, daar heb je tenminste geen bergen.
pi_163932671
Vanaf vandaag voor froome _O_
pi_163932674
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:21 schreef TargaFlorio het volgende:

Het verbaast me niks van Mollema dus ik was al niet echt enthousiast over een eventueel podium in Parijs.
Nou sorry hoor maar als je kijkt wat er in de top 10 staat van het klassement dan moet je als Mollema zijnde toch wel podium kunnen rijden.
pi_163932678
Mollema mag blij zijn als hij top 10 houdt. :')
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163932680
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:21 schreef superniger het volgende:
Waarom is Lotto-Jumbo zo slecht?
Geesink niet aan de start.
pi_163932685
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:21 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Mollema heeft slechte laatste week, hij zakte al door de groep heen voor de val.
Dus ja ook zonder val had hij wat tijd verloren.
Nee hoor, dat weet je helemaal niet.
pi_163932690
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:21 schreef Frozen-assassin het volgende:

Vanmiddag had je zowaar een goede post maar dit gaat weer richting je oude niveau. Jammer.
Want wat klopt er niet?

Heeft Mollema geen slechte laatste week?
Noem je dit een goede top 10?
pi_163932692
De Nederlanders gaan wel met goeie moraal naar Rio.

Alle ballen op Poels.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163932694
Meintjes heeft nog geen meter op kop gereden deze TDF.
pi_163932695
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:22 schreef marcodej het volgende:
Mollema mag blij zijn als hij top 10 houdt. :')
Zal morgen wel verder weg zakken.
pi_163932696
Mooiste tour ooit?
pi_163932698
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:23 schreef Joezi het volgende:
Mooiste tour ooit?
Met afstand
pi_163932701
Poels. _O_ _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163932702
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:23 schreef Joezi het volgende:
Mooiste tour ooit?
:') :') :') :') :')
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:23:31 #285
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932703
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:23 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Want wat klopt er niet?

Heeft Mollema geen slechte laatste week?
Noem je dit een goede top 10?
Vervang Yates door Contador en je had een volledig logische top 10.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932704
Leuk voor Bardet
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:23:37 #287
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163932705
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:23 schreef marcodej het volgende:
De Nederlanders gaan wel met goeie moraal naar Rio.

Alle ballen op Poels.
Poels rijdt daar voor Froome
pi_163932706
Rip mollema :(
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:23:49 #289
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163932710
Bravo Bardet...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:24:01 #290
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163932714
Kan niet wachten op het item waarin kelderman zegt morgen kansen te zien
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163932715
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:21 schreef Mexicanobakker het volgende:

Quintana, Bardet en Porte had ik gewoon verwacht hoor.

En Froome, als je zijn resultaten voor 2011 bekijkt is dat helemaal geen goede klassementsrenner. Domme post.
Quintana in de top 10 ja, Bardet en Porte wat buiten top 5 ok.
Maar serieus kijk eens naar al die namen die nu bij de top rijden....

En dan als Mollema zijnde nog zo falen. (ja ook zonder val)
pi_163932716
Misschien dat Bauke wat tijd goed kan maken in de laatste kilometer met zijn punch.
pi_163932717
Astana grootste faal van deze Tour.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:24:12 #294
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163932719
Mooi gedaan door Bardet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:24:14 #295
40566 Ericr
Livewrong
pi_163932720
Joux Plane is een slachter, als je minder bent verlies je minuten
  vrijdag 22 juli 2016 @ 17:24:15 #296
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163932721
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:23 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Vervang Yates door Contador en je had een volledig logische top 10.
Een normale Pinot had je ook nog in de top 5 mogen verwachten.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 17:24:16 #297
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163932722
Eerste Franse zege, rijkelijk laat.
pi_163932724
kutwinnaar :D onverdiend zeg
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 17:24:30 #299
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163932727
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:24 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Quintana in de top 10 ja, Bardet en Porte wat buiten top 5 ok.
Maar serieus kijk eens naar al die namen die nu bij de top rijden....

En dan als Mollema zijnde nog zo falen. (ja ook zonder val)
Bardet was heel goed in de Dauphine. Had ik achter Froome, Quintana en Contador staan
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163932728
Rij dan door man :')
pi_163932729
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 17:23 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Poels rijdt daar voor Froome
Dan mogen e 'm wel afschieten ook. Maar zo dom zal Poels wel niet zijn.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')