abonnement Unibet Coolblue
pi_163930130
Maar eerst...



UFC on Fox: Holm vs. Shevchenko (also known as UFC on Fox 20) is an upcoming mixed martial arts event that will be held on July 23, 2016 at United Center in Chicago, Illinois.

21:00 Q&A met Joanna Jedrzejczyk
http://uk.ufc.com/media/fight-night-chicago-q-and-a-july-2016

23:00 Face-off
http://uk.ufc.com/media/f(...)l-weigh-in-july-2016

2:00 Main Card
135 - Holly Holm #2 vs #7 Valentina Shevchenko
155 - Edson Barboza #6 vs Gilbert Melendez
265 - Francis N'Gannou vs Bojan Mihajlović
115 - Felice Herrig vs Kailin Curran

0:00 Prelims
135 - Frankie Saenz #13 vs #15 Eddie Wineland
145 - Darren Elkins #12 vs Godofredo Pepey
170 - Kamaru Usman vs Alexander Yakovlev
155 - Michel Prazeres vs J.C. Cottrell

22:30 Early Prelims
170 - Alex Oliveira vs James Moontasri
145 - Jim Alers vs Jason Knight
265 - Luis Henrique vs Dmitry Smolyakov

4:30 Post-fight Press Conference
http://uk.ufc.com/media/f(...)ght-press-conference

http://www.ufc.com/event/ufc-fight-night-chicago-2016?id=
https://en.wikipedia.org/(...)#Official_fight_card

[ Bericht 0% gewijzigd door Nober op 23-07-2016 02:44:59 ]
pi_163932118
@ Tazmaniac

Wat een ontzettend gave trip moet dat zijn geweest man! Bedankt voor je verslag ik kijk uit naar de rest!
forever mirin' - We’re not here to take part – we’re here to take over!
pi_163933979
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:49 schreef Tazmaniac het volgende:
International Fight Week 2016 [deel 1]

[ afbeelding ]
Handje schudden.. nee hoor, daar is Jonny te groot voor.
quote:
Het nieuws was letterlijk nog geen half uur oud en ik… simpele ziel… loop Jon Jones spreekwoordelijk tegen het lijf.. dezelfde Jon Jones die zojuist vernomen heeft dat hij niet mag deelnemen aan het grootste UFC evenement ooit.. dezelfde Jon Jones die zichzelf zojuist MILJOENEN door de neus geboord heeft en dezelfde Jon Jones die nét begon te beseffen welke consequenties dit allemaal voor hem zou hebben.

Om op dat moment Jon Jones met rood doorlopen ogen tegen te komen en een Greg Jackson die volledig geslagen was en al nee schuddend en schoorvoetend zichzelf voort bewoog was op z’n zachts gezegd BIZAR!!!

Karma, bitch.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 19:22:58 #5
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163935652
ik herplaats het verslag even zodat beide delen in een topic staan:

0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:49 schreef Tazmaniac het volgende:
International Fight Week 2016 [deel 1]

Dinsdagochtend Schiphol.. wachten.. wachten en nog meer wachten.
Tijd om naar de gate te lopen.. en wie zit er in hetzelfde vliegtuig?
Juist, Team Mousasi!

Na een t*fus lange reis van bijna 16 uur aangekomen op Vegas Airport. En wie loop ik daar binnen de korste keren tegen het lijf? This guy:


Voor mijn vertrek kwam me al snel ter oren waar het fighters hotel zou zijn, meteen even een kijkje gaan nemen en ze hadden de boel al mooi versierd!


De eerste fighter die ik zag? Roy Nelson.. 0.5 seconde later zie ik deze gast rondlopen.
En alhoewel ik Nelson en stuk aardiger vindt, was dit wel een uitgelezen kans om met een groot talent op de foto te gaan!
Handje schudden.. nee hoor, daar is Jonny te groot voor.

Op de terugweg naar mijn eigen hotel kwam ik deze held nog tegen! De eerste keer dat ik hem een interview zag doen dacht ik echt dat hij fake was, zoals hij voor de camera stond. Maar deze gast is gewoon echt 24/7 de aardigste gozert op aarde en heeft plezier in alles. "All the way from Holland? That is so cool sir!"


Tijdens de eerste echte dag in Vegas stond meteen de UFC200 persconferentie op het programma. Een lekker moment om alvast warm te draaien voor de drie events die er aan stonden te komen. Leukste was nog wel de back and forth tussen DC en Jones + de droge uitspraken van Lesnar.

Vervolgens stonden de wegingen voor Fight Night [Alvarez vs. dos Anjos] op het programma die gehouden werden in de gloednieuwe T-Mobile Arena. [

Op weg naar de arena nog wat leuke foto's kunnen maken.


Ook op de weg terug na de weigh-ins kwam ik weer het nodige talent tegen. Helaas was ik inmiddels niet de enige die wist waar de fighters verbleven, maar ondanks de bizarre drukte toch nog een paar leuke foto’s kunnen maken, al moest het soms écht overhaast.

Na een bezoekje aan Xtreme Couture waar ik nog een babbeltje met niemand minder dan Ray Sefo had kunnen maken was het tijd om de dag af te sluiten. Althans dat was de bedoeling.


Teruggekomen in het fighter hotel kwam ik op een rustig plekje een UFC fighter tegen en raakte aan de praat. Nog geen 15 minuten later begon zijn telefoon rood te gloeien… Jon Jones FAILS DRUG TEST ... Out of UFC 200. Ik wilde het eerst echt niet geloven en dacht dat die gast een geintje maakte, maar al snel bleek het de keiharde realiteit te zijn. De weinige mensen in de directe omgeving reageerden ontzettend verbaasd en geschokt, maar was het eigenlijk wel zo vreemd dat een verslaafde nu weer door de mand viel? Hoe dan ook.. het meest bizarre toeval ooit stond op het punt van gebeuren.

Iedereen die het nieuws net had gelezen wilde natuurlijk zoveel mogelijk informatie, journalisten verzamelden zich in rap tempo en iedereen wilde de eerste zijn die Jon Jones voor de camera zou krijgen voor kort commentaar of een videoclip… Ik neem afscheid van mijn metgezel en terwijl we samen naar de uitgang lopen komen we Jones en zijn complete team tegen!!!

Het nieuws was letterlijk nog geen half uur oud en ik… simpele ziel… loop Jon Jones spreekwoordelijk tegen het lijf.. dezelfde Jon Jones die zojuist vernomen heeft dat hij niet mag deelnemen aan het grootste UFC evenement ooit.. dezelfde Jon Jones die zichzelf zojuist MILJOENEN door de neus geboord heeft en dezelfde Jon Jones die nét begon te beseffen welke consequenties dit allemaal voor hem zou hebben.

Om op dat moment Jon Jones met rood doorlopen ogen tegen te komen en een Greg Jackson die volledig geslagen was en al nee schuddend en schoorvoetend zichzelf voort bewoog was op z’n zachts gezegd BIZAR!!!

Als dat geen eerste action packed dag was… :o

Zaterdagmiddag part 2!
pi_163948143
Go Ngannou en Barboza _O_
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:49:29 #7
153201 Tazmaniac
Mixed Martial Arts
pi_163955266
International Fight Week 2016 [deel 2]

Nadat de schok van gisteren had kunnen bezinken, begon de 2e dag eigenlijk met een teleurgesteld gevoel. Het main event tussen Cormier en Jones zou uiteraard niet doorgaan en er was nog steeds niet bekend of Daniel Cormier wel zou vechten. Lesnar en Hunt werd aangekondigd als het nieuwe main event.. en dat was eigenlijk vrij teleurstellend voor een event als UFC 200. (Later werd bekend gemaakt dat Tate en Nunes het main event zouden verzorgen).

Mede door de gebeurtenissen van de woensdag stelde de UFC 200 Open Workouts geen ruk voor.
Jones zou uiteraard geen appearance maken, Cormier was niet aanwezig, dus we zouden alleen Hunt en Lesnar zien trainen… maar omdat meneer Brock geen zin had om te trainen maakte alleen Hunt zich een paar minuten moe.


Maar niet getreurd, want na de Open Workouts stond de persconferentie tussen Diaz en McGregor op het programma! En hoewel het geen instant classic zou worden, was het awesome om aanwezig te zijn!
Filmpje: UFC 202 Press Conference [Diaz vs. McGregor]



Meteen daarna door naar de wegingen voor The Ultimate Fighter Finale met als hoogtepunt de staredown tussen
Joanna Jedrzejczyk en Claudia Gadelha!

De donderdag werd afgesloten met het eerste UFC evenement van de week UFC Fight NIght [dos Anjos vs. Alvarez]
Dit event was echt on fire!! De submissions vlogen je om de oren; d’arce – rear naked – guillotine – armbar.. voor je het wist waren de eerste 5 gevechten om en allemaal geëindigd op submission. Vervolgens twee spannende split decisions en een heerlijke flying knee KO! (Dat was al de 4e flying knee KO in de UFC waar ik live bij was :o )

Tijd voor de main card.. Irish Joe Duffy maakte kort werk van Mitch Clarke en had na 25 seconde zijn submission al te pakken. Jouban vs. Muhammed mocht dan wel een decision zijn… maar wat voor een. Damn wat een oorlog tussen die twee!

Slechtste gevecht van de avond was ongetwijfeld fat beast vs. fat country. Wat een draak van een partij zeg…

Maaaaaaaaaaar, het main event maakte alles goed. Long time Eddie Alvarez fan, sinds 2008.
Altijd gezegd dat die gast met gemak in de UFC zou komen en kijk hem nu… #AndNew

Het allermooiste van die avond was nog wel dat ik cage side tickets had. Tot nu toe nog nooit gehad, maar weet zeker dat het niet de laatste keer zal zijn. Het zicht is soms wat minder omdat je volledig door de kooi kijkt, maar je kunt de fighters bijna letterlijk aanraken zo kort zit je erop. Prachtige ervaring. En natuurlijk toegang tot dezelfde bar als de UFC fighters die ook cage side zitten. Dus mijn foto collage werd flink uitgebreid die dag!

Non UFC fighters
Matt Serra (Legend), Jamilette Gaxiola (Octagon Girl), Forrest Griffin (Legend), Dan Miragliotta (ref), Sean Shelby (matchmaker)

Champions and #1 contenders
Michael Bisping, Donald Cerrone, Jacare Souza, Stephen Thompson, Alistair Overeem

Big UFC talents
Neil Magny, Thomas Almeida, Tatiana Suarez, Brian Ortega, Aljamain Sterling

Other UFC fighters
Ricardo Lamas, Raquel Pennington, Rashad Evans, Kyoji Horiguchi, Ben Rothwell

Zondagmiddag deeltje 3! :)
Attended: UFC 99 - UFC 167 - UFC 175 - TUF 19 Finale - Invicta 13 - UFC 189 - Fight Night 84 / 87 / 90 - TUF 23 Finale - UFC 200 - UFC 205
4 time, 4 time, 4 time, 4 time TUP champion!!!
pi_163955790
Vet die gezichten van Diaz en Conor naast het scherm. Je zegt niks over dat die presser 1 uur later begon??
pi_163955933
Tering dat hoofd van Jacare _O-
pi_163955939
Cageside is erg nice he Taz :D zat ik in R'dam :7
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:26:48 #11
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_163957578
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:20 schreef Geo4kant het volgende:
Cageside is erg nice he Taz :D zat ik in R'dam :7
Opschepper
pi_163959671
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Opschepper
Casual, says what?
pi_163960946
Gaat iemand kijken vnv? Qua tijden een stuk schappelijker iig.
Play hard, go pro.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:59:23 #14
153201 Tazmaniac
Mixed Martial Arts
pi_163961865
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:13 schreef Nober het volgende:
Vet die gezichten van Diaz en Conor naast het scherm. Je zegt niks over dat die presser 1 uur later begon??
Voor mijn gevoel was het hooguit een paar minuten later. Misschien was er een andere tijd gecommuniceerd in de US of het was gewoon zo gezellig met de mensen die ik heb ontmoet dat de tijd zo snel omgevlogen is :P

quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:20 schreef Geo4kant het volgende:
Cageside is erg nice he Taz :D zat ik in R'dam :7
Nice indeed :Y
Attended: UFC 99 - UFC 167 - UFC 175 - TUF 19 Finale - Invicta 13 - UFC 189 - Fight Night 84 / 87 / 90 - TUF 23 Finale - UFC 200 - UFC 205
4 time, 4 time, 4 time, 4 time TUP champion!!!
  zaterdag 23 juli 2016 @ 21:39:44 #15
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163962882
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:19 schreef Aethereal het volgende:
Gaat iemand kijken vnv? Qua tijden een stuk schappelijker iig.
weet nog niet eens wat de tijden zijn?
aah 22.30 uur
  zaterdag 23 juli 2016 @ 21:51:13 #16
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163963192
hebben jullie die rechtse gezien van emily?

  zaterdag 23 juli 2016 @ 22:33:15 #17
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163964344
yes, we zijn live!
  zaterdag 23 juli 2016 @ 22:33:42 #18
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163964358
Man, Taz, al die bekende koppen, echt mooi hoor *O*
  zaterdag 23 juli 2016 @ 22:45:54 #19
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163964738
een keer gelezen dat ze tijdens de reclames op fox, de mat in de cage grijze verf over het bloed heen spuiten, zodat het toch niet zo gewelddadig uit ziet.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 23:50:22 #20
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163966423
Badr Hari vs. Rico Verhoeven Set For December
  zaterdag 23 juli 2016 @ 23:52:03 #21
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_163966463
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 23:50 schreef THEFXR het volgende:
Badr Hari vs. Rico Verhoeven Set For December
Was toch al een tijdje bekend? Of was het nog niet officieel naae buiten gebracht?
nec cito nec tarde
  zaterdag 23 juli 2016 @ 23:52:35 #22
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163966475
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 23:52 schreef irish.joe het volgende:

[..]

Was toch al een tijdje bekend? Of was het nog niet officieel naae buiten gebracht?
idd, niet officieel, nee
  zaterdag 23 juli 2016 @ 23:55:17 #23
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_163966541
Gaaf, ben erg benieuwd hoe dat gevecht gaat verlopen. :)
nec cito nec tarde
pi_163966576
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 23:52 schreef THEFXR het volgende:

[..]

idd, niet officieel, nee
Bij Glory in Amsterdam?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 23:59:13 #25
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_163966662
Glory inderdaad. :)
nec cito nec tarde
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')