abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:28:12 #1
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929606
Etappe 19: Albertville - Saint-Gervais (Mont Blanc), 146 km

Op het moment van schrijven is nog niet iedereen binnen, dus een uitgebreid verslag van de tijdrit blijft uit. Tom staat bovenaan, maar alle klassementsrenners moeten nog de tijdrit af gaan werken. Helaas heeft uw tekstschrijver plotseling een leven gekregen en moet hij de hele avond bier gaan drinken, echt enorm vervelend. Daarom volgt er nu een voorbeschouwing die onderhevig kan zijn aan enig haastwerk. Hoe dan ook, na de tijdrit hebben we nog twee lastige dagen te gaan in de Tour. Rit 19 is er een met een boel beklimmingen en een lastige aankomst bergop. Als er nog klassementsrenners met ambities zijn zullen ze die tijdens deze rit moeten laten zien. De volgend rit zal er een zijn met een aankomst na een afdaling en dat is voor de laffe herders van dit peloton toch allemaal net wat minder gunstig. Liever wachten tot de laatste berg en dan alles geven. Dat kan tijdens deze rit perfect. Een rit met verschillende lastige beklimmingen onderweg, waaronder een klim van de buitencategorie. Ook de slotklim is enorm lastig, dus hier kan nog genoeg gebeuren. We duiken het slotweekend in en we hopen op nog wat spetterende actie. Zal er wel niet van komen, maar hopen mag nog steeds.




Albertville is een plaats met bijna 20.000 inwoners in het departement Savoie, gelegen in de vallei van de rivieren L'Arly en de Isère. De stad heeft in 1992 de eer gehad de winterspelen te mogen organiseren. Veel van de evenmenten vonden plaats in de bergen in de omgeving, maar het Olympisch park en het Olympisch huis stonden wel in Albertville. De stad is een bekende plaats in de Tour, omdat het tussen veel bekend bergen inligt. Het is ook voor wielertoeristen een plaats die vaak wordt aangedaan. De Fransjes noemen het een ville vélo-touristique, klinkt wel leuk. Albertville is desondanks nog niet vaak een start- dan wel aankomstplaats geweest. Dit wordt pas de derde keer. In 2012 zou er een rit vertrekken vanuit Albertville, om te finishen op La Toussuire. Pierre Rolland ging er toen met de overwinning vandoor, dat waren betere tijden voor hem. Ook speelde Albertville een rol in de fameuze Tour van 1998, de 'Tour de Dopage'. De zestiende rit zou aankomen in Albertville en gewonnen worden door niemand minder dan Jan Ullrich. Een dag later zou er een vertrek zijn in Albertville, met een aankomst in Aix-les-Bains. Deze rit zou door een staking van de renners geen winnaar kennen. Festina was inmiddels al niet meer in koers en bij TVM had de politie ondertussen al een invalletje gedaan. Na deze staking besloten ook ONCE, Banesto en Riso Scotti uit koers te stappen. Prima cowboytijden waren dat. Renners die zonder rugnummer naar de finish rijden en dat soort dingen. Dan is deze Tour echt maar enorm saai, als je het zo bekijkt. Van de andere kant hadden ze in 1998 dan weer geen rennende gele trui. Ze starten in de buurt van het palais de justice, nieuwe ongeregeldheden hoeven we niet te verwachten.



Direct na de start begint het al omhoog te lopen. De renners beginnen meteen aan de Collet de Tamié, een beklimming van 8,5 kilometer. Gemiddeld stijgt het aan een procent of zes, dus het is zeker geen simpele beklimming. Dit is minstens een klim van de derde categorie, maar er zijn op de een of andere manier helemaal geen punten te verdienen. Na de Collet de Tamié is er een afdaling, maar deze is niet zo moeilijk. Het loopt vaak maar lichtjes naar beneden en er zijn niet veel bochten. Er worden wel wat dorpjes gepasseerd, waar de nodige verkeersobstakels zijn, maar verder is er niets op aan te merken. De afdaling is wel over een redelijk smalle weg, maar alsnog breed genoeg voor de renners. Na 22 kilometer slaan ze linksaf en komen ze op een grote weg terecht. Hier is het weer behoorlijk vlak. Een paar kilometer verderop rijden ze langs Doussard en hier is vroeg op de dag al de tussensprint, na 25,5 kilometer. Na Doussard fietsen de renners richting het Lac d'Annecy. Het blijft nog een aantal kilometer vlak, tot in Talloires. Daar begint na 32 kilometer de volgende klim van de dag, de eerste waar punten te verdienen zijn. Tijdens de rit van dinsdag hadden we al de Col de la Forclaz, nu krijgen we twee cols die met dezelfde naam beginnen. De eerste van de twee is de Col de la Forclaz de Montmin. Bijna tien kilometer lang en 6,9% gemiddeld. Een behoorlijk pittige klim. De klim begint nog makkelijk, maar richting de top gaat het toch serieus omhoog, met zelfs een aantal kilometer aan ongeveer 10%. Zo vroeg op de dag al een stevige uitdaging voor de renners. Na 42 kilometer komen ze boven en als ze zich omdraaien hebben ze een prima uitzicht over het meer van Annecy.





De afdaling van de Col de la Forclaz de Montmin is niet echt een fijne. De weg is behoorlijk smal en er zijn een aantal lastige bochten. Vooral in het dorpje La Perrière na 46 kilometer zit er een gevaarlijk bochtje. Richting het eind van de afdaling wordt het wat makkelijker, omdat de weg niet meer zo steil naar beneden loopt. Er zijn nog wel wat bochtjes, maar dat is al beter te doen. Na 50,5 kilometer rijden de renners door Vesonne en rijden ze dicht langs een weg die ze al eerder hebben gehad. We zijn weer bijna in de buurt van Doussard en hebben technisch gezien een rondje gereden. Na de afdaling is het een tijd lang vlak. De renners rijden over een rechte en brede weg door de vallei van de Chaise. Dit wordt anders als de renners na 64 kilometer door Ugine rijden. Buiten dit dorp duiken ze de bergen weer in en komen ze weer op een smallere weg terecht. Ze rijden door een donker bos en de weg begint omhoog te lopen. Na Ugine begint de weg 5,6 kilometer lang omhoog te lopen aan 8%. Weer een behoorlijke pittige klim dus. Na 73 kilometer komen de renners door het gehuchtje La Forclaz en zijn ze bijna boven op deze klim van de tweede categorie. De weg blijft smal en is onderhevig aan enige slijtage. Dit zal ook tijdens de afdaling zo zijn.




De afdaling is een paar kilometer lang en brengt ons naar het dorp Queige. De afdaling is vervelend omdat de weg behoorlijk smal is, maar verder zijn er niet echt direct veel lastige bochten. Er zijn een aantal haarspeldbochten en wat passages door gehuchtjes, waar de chaletjes soms het zicht wat wegnemen. Ondertussen hebben de renners wel steeds een prachtig uitzicht over de omgeving, maar ze zullen toch vooral op de weg moeten letten. Er zitten ook nog een paar scherpe bochten in, tot ze buiten Queige zijn. Daar komen ze weer op een brede weg terecht en is het een aantal kilometer redelijk vlak. Richting Villard-sur-Doron begint de weg al omhoog te lopen, maar het echte werk begint pas als men in dit dorp linksaf slaat. Dan gaan ze op weg naar de Montée de Bisanne, die na 84 kilometer begint. Dit is een beklimming van de buitencategorie, 12,4 kilometer lang en 8,2% gemiddeld. Dat is wel een flinke berg, dacht ik zo. De klim begint nog enigszins rustig, met een kilometer aan 6%, maar snel daarna wordt het al meteen lastiger. Paar kilometer aan 8% en tussendoor een kilometer aan 7%, voor er halverwege de klim er even een wat makkelijkere strook is aan 6%. Daarna gaat het echt goed los, richting de top komt het bijna niet meer onder de 9%, met zelfs een aantal kilometer aan 10%. De weg naar Bisanne is niet echt breed in het begin, maar na een tijdje wordt de weg wat breder. Af en toe is de weg goed, met prima asfalt, maar er zitten ook wat povere stroken tussen. Het schijnt dat dit pas de eerste keer is dat de Montée de Bisanne voorkomt in de Tour. Kan wel eens een leuke ontdekking zijn, in dat geval. Op de Bisanne ligt natuurlijk ook een skistation, zoals je zou verwachten. De renners passeren niet direct langs dat station, maar wel door het dorpje met allemaal chaletjes en hotels. Op de top heb je een goed uitzicht op de berg waar we nog naartoe moeten gaan.




Na 96,5 zijn de renners boven en begint de afdaling. De eerste afdaling is maar kort, na een paar kilometer komen de renners door het wintersportdorpje Les Saisies, waar de weg weer omhoog begint te lopen richting de Col des Saisies. Het gaat een kilometer of twee vals plat omhoog. De afdaling was nog over een redelijk korte weg, maar dat is na de Col des Saisies niet meer het geval. De weg is inmiddels heel breed geworden. Na de Col des Saisies is de afdaling nog steeds niet lastig. Het gaat heel voorzichtig naar beneden, op een paar strookjes na. Er zijn wel wat bochten, maar allemaal prima te nemen. Tussendoor gaat het ook nog een keer een kilometer vals plat omhoog en zijn er nog wat andere stroken waar de weg eerder omhoog lijkt te lopen dan omlaag. Pas richting het eind van de afdaling wordt er serieuzer gedaald. Toch wordt het nooit moeilijk. Er komen nog wat haarspeldbochten, maar de weg is steeds enorm breed. Na 114 kilometer komen de renners door Flumet en is de afdaling afgelopen. Aan het eind van de afdaling zijn er wel een boel bochten en om Flumet te bereiken moeten de renners over een smalle brug. Het uitzicht is wel formidabel. Van Flumet fietsen de renners door de vallei van de rivier l'Arly richting een plaats die ondertussen bekend zal zijn. Het gaat om de finishplaats van de vorige rit, Megève.



In de vallei loopt het lichtjes omhoog, maar veel stelt het niet voor. Na 121 kilometer, op 25 kilometer van de finish, komen de renners door Megève. Ze rijden verder en volgen een deel van de route van de vorige rit. Zo komen ze ook weer door Demi-Quartier en Combloux. Na 131 kilometer slaan ze linksaf en gaan ze de steile beklimming van de vorige niet beklimmen maar afdalen. De Côte de Domancy is zoals we ondertussen weten enorm steil. Daar mogen de renners naar beneden, een paar kilometer aan 9%. Dit is uiteraard een lastige afdaling, vooral door de haarspeldbochten en omdat het nu eenmaal enorm steil is. Beneden in Domancy is het een paar kilometer vlak, tot Vennex, waar ze de renners na 136 kilometer passeren. Hier begint de slotklim naar Le Bettex. De slotklim is er een in meerdere schuifjes. Het begint met de Côte des Amerands, drie kilometer aan meer dan 10%. De slotklim begint meteen met een kilometer aan 13%, omdat het kan. Na de Côte des Amerands is het even wat makkelijker, een paar kilometer aan 4%. Daarna wordt het richting Le Bettex een stuk steiler. Een kilometer aan 6,5%, een kilometer aan 10%, daarna weer een kilometer aan 8% en richting de finish gaat het nog steeds stevig omhoog. Er is bijna geen strook gelijk aan de andere. Zo is het in de voorlaatste kilometer 9%, terwijl het in de slotkilometer dan weer 7,8%. Een behoorlijk onregelmatige klim, maar ook een belachelijk zware klim vooral. Na 146 kilometer komen de renners uit in Le Bettex en zit de voorlaatste lastige rit er weer op.




De finishplaats heet Saint-Gervais Mont Blanc, maar da's eigenlijk best een gekke naam. Beneden in de vallei ligt het dorp Saint-Gervais. Ergens daarboven ligt de Mont Blanc. We finishen halverwege, bij het skiresort Le Bettex. Dat de Mont Blanc wordt genoemd is niet zo raar, we zitten hier wel aan de voet van die reusachtige berg. Onderweg zien we hem ook zowat de hele tijd. We zien de berg al dagen, dus is het maar goed ook dat we er nu echt een keer dicht bij in de buurt gaan komen. Saint-Gervais Mont Blanc is voor de derde keer een finishplaats in de Tour. In 1990 won een Fransman de rit, Thierry Claveyrolat. Het zou een succesvolle Tour voor hem zijn, hij won ook de bergtrui. Later verging het hem iets minder. In 1999 veroorzaakte hij stomdronken een verkeersongeluk. Niemand overleed, desondanks kon hij niet meer met zichzelf leven. Hij pleegde later in dat jaar zelfmoord. In de Dauphiné van 2015 kwam het peloton hier ook langs. Chris Froome legde de rest van het peloton op het rooster en won met een behoorlijke voorsprong op Tejay van Garderen en Louis Meintjes. Enkele renners die nu ook meedoen kennen hier dus in ieder geval de weg. Er zijn hier in de omgeving overigens twee gebieden waar je prima kan skiën, met in totaal 500 kilometer aan piste. 25,000 bedden voor toeristen, best een groot skigebied dus. Het voornaamste blijft toch de aanwezigheid van de Mont Blanc.



Het wordt tijdens deze rit weer vrij warm, maar iets minder warm dan de vorige dagen. Graadje of 24 in Albertville en zelfs iets minder in de omgeving van de finish. Na zoveel warme dagen hangt er uiteraard iets in de lucht. Regen en onweer. De verwachting is dat het zal gaan regenen in de Alpen. Daarnaast is het heel goed mogelijk dat het flink gaat donderen en bliksemen. Onweer wordt eigenlijk de hele middag verwacht, regen pas tegen het eind van de rit. Hopelijk is dit een verkeerde voorspelling en krijgen we dat soort ongein niet, zou tijdens zo'n bergrit niet echt een feest zijn. Wind zal er in ieder geval niet veel zijn. Om 12:55 is het depart fictif in Albertville en een kwartier later wordt er dan met het vlaggetje gezwaaid en begint de rit echt. Tussen 17:09 en 17:39 worden de renners op de laatste berg verwacht. Er zijn niet veel ritten deze Tour integraal uitgezonden, maar tijdens deze rit zal dat zeker wel gebeuren. De NOS is er meteen om 12:50 bij! We kunnen dus zelfs de neutralisatie meepikken, wat een ongekend genot. De Belg zit dan weer met dat journaal van 13:00, dus die zijn er pas om 13:35 bij. Flopshow. Moeten we verdomme weer naar de NOS kijken. Dju toch.

De laatste aankomst bergop in de Tour de France. Normaal een rit waarbij de winst gaat naar een van de klassementsrenners. Nu weet ik dat niet zo zeker. De afgelopen tijd zijn alle ploegen op Sky na behoorlijk lethargisch geweest. Niet eens een poging gedaan om een rit te winnen. De volgende bergrit zal een aankomst na een afdaling hebben, dus die gaat sowieso weer naar een groepje vluchters. Als iemand van het groepje Porte, Bardet en Quintana nog een rit wil winnen zullen ze tijdens deze etappe een keer flink hun best moeten gaan doen. Ik denk niet dat het gaat gebeuren en ik heb zo'n vermoeden dat deze rit weer naar een groepje vluchters gaat. Sky controleert rustig en de rest doet niets, want ze kunnen of durven niet. Qua vluchters kun je weer de voorspelbare namen invullen. De jongens die de afgelopen tijd ook al in de aanval zijn geweest. Een De Gendt, een Pauwels, een Zakarin, een Pantano, een Majka, Rui Costa, Reichenbach en ga zo maar door. Ik zal me nu alleen voor een keer gaan focussen op de jongens die ooit het idee hadden dat ze de gele trui konden winnen en Froome. Laten we er voor de gein maar van uitgaan dat ze wel een keer hun best gaan doen om de vluchters binnen schootsafstand te houden.
1. Porte. Is de beste met Froome en als die twee samen wegrijden op de laatste klim gaat Froome sowieso de zege gunnen aan Porte. Altijd zijn trouwe knecht geweest, maar in de Tour nog nooit wat gewonnen. Kan nu veranderen, maar dan moeten ze dus wel een beetje de vluchters in toom houden.
2. Froome. Ja, in het wiel van Porte. Wat een sociale jongen is het toch ook. Overwinninkjes schenken, dan ben je een hele grote hoor. Zal verder totaal niet meer bedreigd worden door wie dan ook, dus kan zich dit makkelijk permitteren.
3. Aru. Aru Aru moet ooit nog een keer een grandioze aanval gaan doen. Anders is het een beetje saai, allemaal. Met het hoofd scheef en de tong uit de bek schudden op de fiets, dat willen we zien en hebben we nog niet gezien. Nu dan maar een keer. Wel ver achter die andere twee, maar da's ook weer geen schande.
4. Bardet. Best lekker bezig, dit Fransoosje. Gaat een mooi klassement rijden, maar een rit winnen wordt dan weer een lastig verhaal. Gaat niet echt meer lukken allemaal, maar een aardige ereplaats is ook mooi meegenomen.
5. Quintana. Lekker maandjes in de jungle van Bogotá gezeten, zonder enig effect. Normaal komt hij altijd in bloedvorm uit het oerwoud, maar dat liep tijdens deze Tour allemaal wat anders. Ook na de befaamde derde rustdag liep het nog niet zoals je zou verwachten. Gaat niet eens het podium halen, behoorlijk matig. Kan zijn meesterplan van het trainen in de Colombiaanse rimboe en daarna het rijden van de Route du Sud wel eens aanpassen. Werkt blijkbaar toch niet echt helemaal. Misschien in de toekomst ook een wat minder laffe dakhaas zijn.
pi_163929618
Veel te lange OP
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163929621
Is die al helemaal terug?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:28:47 #4
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929623
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:26 schreef Max23 het volgende:
Been is een koe?
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:26 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Jose is vies dik
Jose de Cauwer natuurlijk jongons
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163929624
-O-
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:28:52 #6
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929626
Fijne teammaats ook heeft Yates :')
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163929630
Full retard Astana trein :9~
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:29:14 #8
213380 Corkscrew
Turkenkrekker
pi_163929633
Lag er weer een finishboog in de weg?
Wie dit leest is alfabeet.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:29:35 #9
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929641
CHUTE
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:29:36 #10
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163929642
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:29 schreef Corkscrew het volgende:
Lag er weer een finishboog in de weg?
Op 20km voor de finish pas
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163929644
Hoe laat wordt de finish verwacht? kan pas rond 17 uur thuis zijn :{
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163929647
CHUTE TOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:29:42 #13
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929648
Gvd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163929651
godver
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:29:47 #15
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929653
Daar gaat de gouden medaille
pi_163929657
Neee
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
pi_163929659
Daar gaat het olympisch goud
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:29:53 #18
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929660
Astana-helden. Weer lekker Aru oproken zoals in de Pyrenneen _O_
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163929662
#prayfortom
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:30:00 #20
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163929663
RIP goud
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163929666
ouch!!!!!!!!!!
pi_163929667
WEG GOUD.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:30:25 #23
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929679
Zn handen heeft ie toch niet nodig?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:30:27 #24
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163929680
Dumoulin :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:30:27 #25
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163929681
Waar zit Yates nu?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:30:32 #26
194695 franklop
Fran knock
pi_163929687
Sleutelbeentje?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:30:41 #27
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929689
#JESUISTOM
pi_163929690
polsje kapoet
pi_163929691
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:30 schreef Mexicanobakker het volgende:
Waar zit Yates nu?
Lijkt mij ergens achter in het peloton?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:30:45 #30
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163929692
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:30 schreef franklop het volgende:
Sleutelbeentje?
Nee, z'n hand.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:30:45 #31
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163929693
Eritreërs proberen ons goud te ontnemen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163929696
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:30 schreef Mexicanobakker het volgende:
Waar zit Yates nu?
Tweede groep.
pi_163929698
Niets aan de hand hoor met Dumoulin.
pi_163929706
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:30 schreef franklop het volgende:
Sleutelbeentje?
Nee
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163929710
Elleboog stiften.
pi_163929715
Sammy trekt door!
pi_163929717
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:30 schreef franklop het volgende:
Sleutelbeentje?
Hij had vandaag ook gewoon niet moeten starten...

De kar trekken voor Degenkolb doet Barguil maar ofzo in Parijs..
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163929721
Tom zit er weer bij
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 15:31:32 #39
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163929724
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:31 schreef Zipportal het volgende:
Elleboog stiften.
Jack in de box...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:31:37 #40
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929725
Kom, we gaan de Eritreer in elkaar slaan
pi_163929726
Daar gaat het goud in Rio.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163929732
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:30 schreef Columbiafan het volgende:
Niets aan de hand hoor met Dumoulin.
Polsbreukje meer of minder, daar maalt Tom niet om.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:31:47 #43
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163929734
quote:
3s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:31 schreef Godshand het volgende:

[..]

Hij had vandaag ook gewoon niet moeten starten...

De kar trekken voor Degenkolb doet Barguil maar ofzo in Parijs..
Tja in een training kun je ook gewoon op je bek gaan.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:31:49 #44
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929736
quote:
2s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:31 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Jack in de box...
Blauw over rood
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163929739
Niet wachten op Tom :')
pi_163929744
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:31 schreef Frozen-assassin het volgende:
Kom, we gaan de Eritreer in elkaar slaan
Dan vluchten ze weer deze kant uit... Dus laat ze maar met rust ;)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163929746
iemand een idee van de verwachte aankomsttijd'?
pi_163929747
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:31 schreef Bugno het volgende:

[..]

Blauw over rood
9 kan je terughalen op de 2
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:32:18 #49
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163929748

pi_163929749
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:31 schreef Frozen-assassin het volgende:
Kom, we gaan de Eritreer in elkaar slaan
Was een fout van iemand van Direct Energy. Teklehaimanot zat achter Dumoulin.
pi_163929763
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:31 schreef Frozen-assassin het volgende:
Kom, we gaan de Eritreer in elkaar slaan
Sylvana vindt dit niet leuk
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 15:32:51 #52
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163929765
quote:
Flikker gewoon op.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:33:16 #53
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163929772
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:32 schreef Sked het volgende:

[..]

Flikker gewoon op.
nou nou
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:33:31 #54
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929777
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:32 schreef TheArt het volgende:

[..]

Was een fout van iemand van Direct Energy. Teklehaimanot zat achter Dumoulin.
Titi zeker
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:32 schreef Max23 het volgende:

[..]

Sylvana vindt dit niet leuk
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:33:37 #55
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929780
TJ is op
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:33:41 #56
263417 Keyos
Like a Boss
pi_163929782
Dit laat weer zien dat hij na die tijdrit gewoon lekker naar huis had moeten gaan. Waarom in godsnaam dit risico nemen als je voor eens in je leven zo'n medaille kunt ophalen...
The Only Thing We Learn From History Is That We Learn Nothing From History - Hagel.
pi_163929789
Well fijn dat Kelderman eindelijk mee zit in de vluchtgroep
Het beste adres voor al uw primeurs!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:33:57 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929793
Jaaaaaaa Stafke weer een plekje opschuiven
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:34:05 #59
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163929796
TJ :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:34:16 #60
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929800
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:33 schreef Van_Poppel het volgende:
TJ is op
Haha, lachwekkond. Elke keer die hype rondom die jongen. Kansloos
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163929803
De Molen Abandon
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:34:26 #62
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929804
Godver :(
pi_163929805
Tom afgestapt
pi_163929807
Hmm Tom Abandon?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 22 juli 2016 @ 15:34:30 #65
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163929808
Dumoulin abandon? :{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163929809
Prachtploeg Astana!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:34:56 #67
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929815
Zonde, dit was toch wel een zekere medaille.
pi_163929818
Nou ja, twee tourritten waren ook mooi.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:35:02 #69
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163929821
Eritreers kunnen niet fietsen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163929824
Lol Yates kreeg een duwtje van Rowe volgens mij :D
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:35:11 #71
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929825
ABANDON :'(
pi_163929831
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:34 schreef Van_Poppel het volgende:
Zonde, dit was toch wel een zekere medaille.
minimaal zilver volgens ons
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:35:30 #73
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163929832
met gebroken pols kan hij toch nog wel fietsen in rio?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:35:40 #74
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929837
DIT WORDT KNOKKEN!!
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:35:44 #75
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163929840
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:35 schreef Frozen-assassin het volgende:
ABANDON :'(
Hij zit op de fiets hans
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163929841
Tom zit weer op de fiets
pi_163929844
Tom fietst weer _O_
pi_163929849
Geen abandon dus.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:35:57 #79
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929850
quote:
3s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:35 schreef Joezi het volgende:

[..]

minimaal zilver volgens ons
Wie zou m kunnen pakken dan?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:35:58 #80
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929851
Tomgod _O_
pi_163929852
Toch (nog) niet abandon dus.
pi_163929863
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:35 schreef Bugno het volgende:

[..]

Wie zou m kunnen pakken dan?
Froome
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:36:12 #83
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929865
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:35 schreef Bugno het volgende:

[..]

Wie zou m kunnen pakken dan?
Froome
pi_163929870
Ten Dam pakt eigen tempo
pi_163929879
ZIt weer op de fiets hoor. Gewoon niet naar Herbert luisteren. Ene helft van het duo desinformatie hebben we gelukkig al afgeschud. Nu Herbert 'ik wordt niet geremd door enige kennis van zaken' Dijkstra nog.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163929882
Is al bekend welke wielrenner we via Twitter moeten uitschelden omdat hij onze Tom heeft aangepakt?
pi_163929884
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:33 schreef Scorpion_17 het volgende:
Well fijn dat Kelderman eindelijk mee zit in de vluchtgroep
Goed gezien om niet mee te gaan met deze vluchtgroep, die redden het toch niet.
Wat een tactisch inzicht heeft die jongen toch !
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163929885
Toch is dit niet lekker voor de moraal. Verloren van Froome en nu een valpartijtje.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 15:36:52 #89
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163929886
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:36 schreef Scorpion_17 het volgende:
ZIt weer op de fiets hoor. Gewoon niet naar Herbert luisteren. Ene helft van het duo desinformatie hebben we gelukkig al afgeschut. Nu Herbert 'ik wordt niet geremd door enige kennis van zaken' Dijkstra nog.
ik wordt :')
pi_163929887
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:36 schreef Scorpion_17 het volgende:
ZIt weer op de fiets hoor. Gewoon niet naar Herbert luisteren. Ene helft van het duo desinformatie hebben we gelukkig al afgeschut. Nu Herbert 'ik wordt niet geremd door enige kennis van zaken' Dijkstra nog.
ik wordt :')
pi_163929889
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:36 schreef Scorpion_17 het volgende:
ZIt weer op de fiets hoor. Gewoon niet naar Herbert luisteren. Ene helft van het duo desinformatie hebben we gelukkig al afgeschut. Nu Herbert 'ik wordt niet geremd door enige kennis van zaken' Dijkstra nog.
Volgens sporza lag ie in coma
pi_163929890
Ten Dam ook jaartje te lang doorgegaan....
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:37:09 #94
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929893
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:36 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Froome
Mm, geloof ik niet. Tom vernederde hem keihard in ITT 1
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163929894
Boekman.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:37:15 #96
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929896
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:36 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Is al bekend welke wielrenner we via Twitter moeten uitschelden omdat hij onze Tom heeft aangepakt?
Volgens TheArt iemand van Direct Energie, de anderen geven de Eritreer van Dimension Data de schuld
pi_163929899
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:36 schreef marcodej het volgende:
Toch is dit niet lekker voor de moraal. Verloren van Froome en nu een valpartijtje.
Verlies van Froome was toch wel ingecalculeerd?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:37:23 #98
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929901
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:36 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Goed gezien om niet mee te gaan met deze vluchtgroep, die redden het toch niet.
Wat een tactisch inzicht heeft die jongen toch !
Dit dus. Morgen hebben de ontsnappers wel een kans. :Y
pi_163929907
quote:
Filmpje is een maand oud hans
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:37:49 #100
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163929911
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:37 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dit dus. Morgen hebben de ontsnappers wel een kans. :Y
Zondag ook nog
pi_163929913
Zijn er wel meer verwacht ik die kunnen winnen in Rio, afgelopen WK was volgens veel kenners ook al bijna een zekerheidje en dat viel toch ook redelijk tegen. Tis maar een dag, dus als je niet de benen hebt, of juist superbenen kan er veel gebeuren.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:38:14 #102
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163929919
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:36 schreef marcodej het volgende:
Toch is dit niet lekker voor de moraal. Verloren van Froome en nu een valpartijtje.
Denk dat ie gewoon tevreden is met zijn prestaties daar.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163929926
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:37 schreef showtimer het volgende:

[..]

Filmpje is een maand oud hans
:{

SORRY
pi_163929929
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:37 schreef Felagund het volgende:

[..]

Verlies van Froome was toch wel ingecalculeerd?
Rio leek toch meer op 1e tijdrit
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:38:43 #105
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929931
De Gendt :W
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163929933
Doei De Gendt.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:38:46 #107
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929934
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:37 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Zondag ook nog
Vino doet niet mee
pi_163929937
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:37 schreef Dennism het volgende:
Zijn er wel meer verwacht ik die kunnen winnen in Rio, afgelopen WK was volgens veel kenners ook al bijna een zekerheidje en dat viel toch ook redelijk tegen. Tis maar een dag, dus als je niet de benen hebt, of juist superbenen kan er veel gebeuren.
Niet te vergelijken. WK-parcours afgelopen jaar was quasi vlak. Dat zijn er veel meer potentiële winnaars.
pi_163929938
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:33 schreef Scorpion_17 het volgende:
Well fijn dat Kelderman eindelijk mee zit in de vluchtgroep
Die is te druk met foto's maken:

:')
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:38:53 #110
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163929939
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:37 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Volgens TheArt iemand van Direct Energie, de anderen geven de Eritreer van Dimension Data de schuld
Teklehaimanot was het zeker niet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:39:11 #111
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929949
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:37 schreef Dennism het volgende:
Zijn er wel meer verwacht ik die kunnen winnen in Rio, afgelopen WK was volgens veel kenners ook al bijna een zekerheidje en dat viel toch ook redelijk tegen. Tis maar een dag, dus als je niet de benen hebt, of juist superbenen kan er veel gebeuren.
Toen had Dumoulin een loodzware Vuelta in de benen. Niet echt te vergelijken met deze Tour.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:39:13 #112
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929950
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Teklehaimanot was het zeker niet.
Berhane
pi_163929954
Herbert die ook direct angstig ontkent dat Dumoulin eerst valt, doodsbang dat iets als negatief over een Nederlander gezegd wordt.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:39:35 #114
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163929956
Dumoulin wordt aangetikt door die gozer van Direct Energie. Die valt half.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163929963
Zanikerd, er viel iemand bijna links van de weg, buiten dit shot. Daardoor moest Dumoulin uitwijken.
Religion taking credit for morality and ethics is like Justin Bieber taking credit for the creation of music.
pi_163929969
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:39 schreef Ereinion het volgende:
Herbert die ook direct angstig ontkent dat Dumoulin eerst valt, doodsbang dat iets als negatief over een Nederlander gezegd wordt.
Fijn dat er eindelijk iemand naast m zit die m corrigeert
Het beste adres voor al uw primeurs!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:40:28 #117
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929970
Rolland zal er ook wel zo vanaf gereden worden, maar heej hij zat vooraan dus de dag is geslaagd :)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163929977
Tom in tranen
pi_163929979
Fucking boeiend wie er als eerste viel :')
pi_163929981
Tom Abandon
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:40:48 #121
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929982
Dumoulin weet het al ;(
pi_163929984
arjanschouten twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 15:40:16 ''Tom Dumoulins cries. He stops on the road side.'' reageer retweet
pi_163929987
Nog voor de top gaat deze groep teruggepakt worden. Eindelijk is een klassementsrenner die de etappe gaat winnen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163929990
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:37 schreef Felagund het volgende:

[..]

Verlies van Froome was toch wel ingecalculeerd?
Hij was zelf niet geheel tevreden, en het gat was wel erg groot.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163929992
RIP.
pi_163929996
In tranen,dat is echt niet alleen omdat ie moet opgeven in deze Tour..
Het beste adres voor al uw primeurs!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:41:15 #127
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163929999
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:40 schreef Pedroso het volgende:
Nog voor de top gaat deze groep teruggepakt worden. Eindelijk is een klassementsrenner die de etappe gaat winnen.
Clement?
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:41:16 #128
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930000
Hopelijk alleen een licht polsbreukje.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:41:18 #129
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930001
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:40 schreef TheArt het volgende:
arjanschouten twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 15:40:16 ''Tom Dumoulins cries. He stops on the road side.'' reageer retweet
Die heeft allang door dat er iets kapot is.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:41:19 #130
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163930002
KUT
pi_163930006
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:39 schreef Ereinion het volgende:
Herbert die ook direct angstig ontkent dat Dumoulin eerst valt, doodsbang dat iets als negatief over een Nederlander gezegd wordt.
Richard Plugge zal trots op 'em zijn
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:41:33 #132
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930007
WAARDELOOS
pi_163930008
oei, toch een breuk ben ik bang
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:41:37 #134
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163930010
Altijd hetzelfde met ons Nederlanders.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163930011
teringzooi
pi_163930012
Oh het is voorzorg, pfieww
pi_163930013
Weg Rio :(
pi_163930014
Gesink gaat nu shinen in Rio.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:41:55 #139
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930015
Is de FOK!-knokploeg er klaar voor?
pi_163930018
Herbert wat maakt het uit man _O-
pi_163930021
Dumoulin had gewoon beter op moeten letten.
pi_163930023
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:41 schreef Mani89 het volgende:
Altijd hetzelfde met ons Nederlanders.
Nu ben ik van Duitsen bloed.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:42:13 #143
333483 Aguero
oooooooo
pi_163930024
kut
Citius, Altius, Fortius.
pi_163930025
-O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163930026
daar gáát ons medailleklassement...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163930027
godverdodvergodvergodver tyfus kut zooi
pi_163930028
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:41 schreef Mani89 het volgende:
Altijd hetzelfde met ons Nederlanders.
:')
pi_163930030
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:41 schreef Scorpion_17 het volgende:
In tranen,dat is echt niet alleen omdat ie moet opgeven in deze Tour..
Inderdaad, dat boeit geen fuck eerlijk gezegd. Dé kans op Olympisch goud.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:42:23 #149
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930031
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:41 schreef Pedroso het volgende:
Gesink gaat nu shinen in Rio.
Denk dat Staf de vervanger wordt.
pi_163930033
Gelukkig kan Kelderman ook tijdrijden. Goud is nog lang niet weg.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163930040
RIP Dumoulin
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163930042
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:42 schreef marcodej het volgende:
Gelukkig kan Kelderman ook tijdrijden. Goud is nog lang niet weg.
Kelderman :').

Daarvoor wil ik niet juichen.
pi_163930043
TOEDELEDOKIE MEDAILLESPIEGEL!
pi_163930044
Mollema zit goed *O* *O* *O*
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:42:53 #155
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930046
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:42 schreef marcodej het volgende:
Gelukkig kan Kelderman ook tijdrijden. Goud is nog lang niet weg.
Die zal wel gaan vallen bij de verkenning
pi_163930048
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:39 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Toen had Dumoulin een loodzware Vuelta in de benen. Niet echt te vergelijken met deze Tour.
Tis zeker niet 100% te vergelijken, maar van te voren roepen dat iemand niet te verslaan is, zeker in een 1 daagse wedstrijd is altijd gevaarlijk. Dat ie de top favoriet is/was (afhankelijk van de uitkomst van deze val) is natuurlijk zeker. Maar op een WK of OS gebeuren regelmatig rare dingen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:42:56 #157
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_163930049
4 weken moet genoeg zijn om te herstellen
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_163930053
Kelderman 8)7 8)7 8)7
pi_163930055
Wilco lost
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:43:10 #160
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930056
Kelderman :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163930058
keldermna :')
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:43:15 #162
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930059
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:42 schreef Smoofie het volgende:
4 weken moet genoeg zijn om te herstellen
Tis maar 2 weken.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930060
Dit is wel extreem kut zeg.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:43:17 #164
333483 Aguero
oooooooo
pi_163930062
En dan moet Wilco ook nog eens lossen. :'( :'(
Citius, Altius, Fortius.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:43:20 #165
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_163930064
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:42 schreef Smoofie het volgende:
4 weken moet genoeg zijn om te herstellen
Niet van een breuk.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_163930066
Kelderman toch nog mooi even zendtijd gepakt.
pi_163930068
Martin won in Londen nog zilver na een scafoidebreuk in de TDF.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:43:36 #168
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163930071
#hallomedaillespiegel
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 15:43:55 #169
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163930081
Als ie hard genoeg is gevallen kan hij misschien meedoen met de paralympische spelen ^O^
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:43:57 #170
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930082
Kelderman spaart voor morgen.
pi_163930083
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:43 schreef TargaFlorio het volgende:
Kelderman toch nog mooi even zendtijd gepakt.
Etappe geslaagd voor Djumbo.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 22 juli 2016 @ 15:44:02 #172
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163930085
Maar heeft Dumoulin nou daadwerkelijk opgegeven of fietst hij weer ofzo? Ik ben de draad kwijt ;(
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163930090
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:43 schreef golfer het volgende:

[..]

Niet van een breuk.
Gewoon het gips ducktapen aan het beugelstuur.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:44:12 #174
213380 Corkscrew
Turkenkrekker
pi_163930091
Kelderman spaart zijn krachten tactisch voor de rit van morgen!
Wie dit leest is alfabeet.
pi_163930092
Kelderman gaat alvast sparen voor Rio nu hij weet dat hij de kastanjes uit het vuur moeten halen na het uitvallen van Tom.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 15:44:19 #176
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163930093
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef heywoodu het volgende:
Maar heeft Dumoulin nou daadwerkelijk opgegeven of fietst hij weer ofzo? Ik ben de draad kwijt ;(
ABANDON aldus de TV
pi_163930094
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef heywoodu het volgende:
Maar heeft Dumoulin nou daadwerkelijk opgegeven of fietst hij weer ofzo? Ik ben de draad kwijt ;(
Opgegeven, stond duidelijk in beeld
pi_163930096
Goed plan Astana :Z
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:44:28 #179
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930098
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:43 schreef golfer het volgende:

[..]

Niet van een breuk.
Licht polsbreukje is wel te doen, als het schouderblad ofzo is is dat minder prettig.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:44:31 #180
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930100
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef heywoodu het volgende:
Maar heeft Dumoulin nou daadwerkelijk opgegeven of fietst hij weer ofzo? Ik ben de draad kwijt ;(
Abandon Dumoulin
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163930104
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef heywoodu het volgende:
Maar heeft Dumoulin nou daadwerkelijk opgegeven of fietst hij weer ofzo? Ik ben de draad kwijt ;(
Abandon
pi_163930106
JONGENS ER STOND ABANDON OP DE TV
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:44:59 #183
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163930110
"Severe wrist trauma".
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163930116
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef heywoodu het volgende:
Maar heeft Dumoulin nou daadwerkelijk opgegeven of fietst hij weer ofzo? Ik ben de draad kwijt ;(
Het stond in beeld en hij zat volgens de Duitse commentatoren in de ploegauto. Zal dus wel kloppen. -O-
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:45:12 #185
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930117
Dit kost ons goud jongens, flopshow.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930118
inrng twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 15:44:19 "Severe wrist trauma" for Tom Dumoulin says a race doctor. He's off for a scan and @GiantAlpecin team will surely update on the news reageer retweet
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:45:14 #187
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_163930119
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef Mexicanobakker het volgende:

Licht polsbreukje is wel te doen, als het schouderblad ofzo is is dat minder prettig.
Lastig kracht zetten tijden een (klim)tijdrit in Rio.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_163930120
Hoe krijg je het ook voor elkaar. Precies achter die ene gozer zitten die uit zn clip schiet.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163930122
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:43 schreef Van_Poppel het volgende:
Kelderman spaart voor morgen.
Of voor zondag voor een punch uit dat tunneltje op de champs elysees.
pi_163930124
Slecht dat er geen beelden zijn van de tranen
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 15:45:28 #191
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163930126
Wat een huilebalk die Dumoulin
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:45:30 #192
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930127
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef Ajacied422 het volgende:
JONGENS ER STOND ABANDON OP DE TV
HAAL HEM ER AF DAN

of

JEMIG HEB JIJ NOG ZO'N TV MET ZO'N DIKKE KONT??
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:45:34 #193
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163930129
https://twitter.com/Cycli(...)583140130816/photo/1

Het is dus een Giant die de val veroorzaakt.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:45:44 #194
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930131
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Licht polsbreukje is wel te doen, als het schouderblad ofzo is is dat minder prettig.
Beter je pols kapot dan je bovenbeen in 6 stukken idd, maar een lekkere voorbereiding wordt het niet.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:45:44 #195
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930132
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef Koffieplanter het volgende:
"Severe wrist trauma".
Kan jij weer lachen om ons.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:45:45 #196
108913 Godshand
guide4you
pi_163930133
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:42 schreef vaarsuvius het volgende:
daar gáát ons medailleklassement...
Hoezo? Morgen operatie pols, met een mooi ijzeren staafje in.

en dan over 2 weken gewoon knallen met pols in brace.

kan je prima mee fietsen :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:45:47 #197
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930135
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef heywoodu het volgende:
Maar heeft Dumoulin nou daadwerkelijk opgegeven of fietst hij weer ofzo? Ik ben de draad kwijt ;(
ABANDON DUMOULIN :'(

Weg Olympische droom, weg medailleklassement, weg Nederlandse eer, weg schijtlollige reportage van NOS over Tom
pi_163930139
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:45 schreef Felagund het volgende:

[..]

Het stond in beeld en hij zat volgens de Duitse commentatoren in de ploegauto. Zal dus wel kloppen. -O-
Duitsers hebben geen kijk op de koers dus ik houd een slag om de arm.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:45:57 #199
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930142
Yates gaat kapot vandaag
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 22 juli 2016 @ 15:46:01 #200
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163930144
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef Max23 het volgende:

[..]

Opgegeven, stond duidelijk in beeld
Ja, precies op dat moment was ik dus even aan het urineren.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163930150
quote:
5s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:45 schreef Godshand het volgende:

[..]

Hoezo? Morgen operatie pols, met een mooi ijzeren staafje in.

en dan over 2 weken gewoon knallen met pols in brace.

kan je prima mee fietsen :)
eh nee je moet elke dag trainen
pi_163930151
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Licht polsbreukje is wel te doen, als het schouderblad ofzo is is dat minder prettig.
Dan zal hij nog wel mee kunnen doen, maar om iedereen daar te verslaan moet hij geen tegenslag krijgen, hij is niet goed genoeg om op 90 procent te winnen
pi_163930153
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef Ajacied422 het volgende:
JONGENS ER STOND ABANDON OP DE TV
Weet Abandon wel of er zand of lucht in de bal zit ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:46:22 #204
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930154
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:45 schreef Koffieplanter het volgende:
https://twitter.com/Cycli(...)583140130816/photo/1

Het is dus een Giant die de val veroorzaakt.
Nee dat is een DiDa rijder
  FOK!fotograaf vrijdag 22 juli 2016 @ 15:46:23 #205
842 Zorro
Z
pi_163930155
En waarom moet dat Dumoulin gebeuren en niet Froome :(
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:46:34 #206
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163930163
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:45 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Kan jij weer lachen om ons.
Colombia haalt maximaal vier keer goud of zo joh, maak je niet druk.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163930164
Daar gaat je Olympische aspiraties Tom... Ik weet het is achteraf, maar was het toch beter geweest om na de tweede tijdrit uit voorzorg af te stappen en te rusten voor de olympische spelen?
pi_163930168
Yates rijdt elke klim in de hele tour al achterin en schuift dan op als er een aantal lossen. Die hangt er echt wel aan bij de laatste 10 zo.
pi_163930171
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:45 schreef Koffieplanter het volgende:
https://twitter.com/Cycli(...)583140130816/photo/1

Het is dus een Giant die de val veroorzaakt.
Kan ook een Dimension Datarijder zijn. Rijdt tegen het achterwiel van voorganger. :')
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163930178
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:44 schreef Koffieplanter het volgende:
"Severe wrist trauma".
En dat betekent? Gekneusd?
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:47:09 #211
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930182
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:46 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Colombia haalt maximaal vier keer goud of zo joh, maak je niet druk.
Spanje nog minder ben ik bang :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930184
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:46 schreef MakkieR het volgende:
Daar gaat je Olympische aspiraties Tom... Ik weet het maar was het toch beter geweest om na de tweede tijdrit uit voorzorg af te stappen en te rusten voor de olympische spelen?
''Hoi, ik ben MakkieR en ik weet achteraf alles beter''
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:47:25 #213
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930186
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:46 schreef MakkieR het volgende:
Daar gaat je Olympische aspiraties Tom... Ik weet het maar was het toch beter geweest om na de tweede tijdrit uit voorzorg af te stappen en te rusten voor de olympische spelen?
Niet om te rusten, om valpartijen te voorkomen. Voor rust is het nog veel te vroeg. :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163930187
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:46 schreef MakkieR het volgende:
Daar gaat je Olympische aspiraties Tom... Ik weet het maar was het toch beter geweest om na de tweede tijdrit uit voorzorg af te stappen en te rusten voor de olympische spelen?
Achterafgelul.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:47:42 #215
194695 franklop
Fran knock
pi_163930194
Pushbericht NOS :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163930195
quote:
6s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:46 schreef Zorro het volgende:
En waarom moet dat Dumoulin gebeuren en niet Froome :(
omdat Froome altijd 17 ploegmakkers om zich heen heeft die hem beschermen....
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163930196
Wat een gedramtiseer hier weer, afwachten gewoob op meer nieuws.
pi_163930197
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:47 schreef Maver24 het volgende:

[..]

En dat betekent? Gekneusd?
Ze moeten eerst een foto maken voordat ze überhaupt daarover iets kunnen zeggen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163930199
NOS PUSHBERICHT
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 15:47:54 #220
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 15:48:01 #221
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163930204
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:47 schreef franklop het volgende:
Pushbericht NOS :')
Die zooi moet je ook meteen uitzetten!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:48:02 #222
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930205
BREAKING

Tom Dumoulin stapt af in Tour na valpartij Lees verder
pi_163930209
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:46 schreef MakkieR het volgende:
Daar gaat je Olympische aspiraties Tom... Ik weet het is achteraf, maar was het toch beter geweest om na de tweede tijdrit uit voorzorg af te stappen en te rusten voor de olympische spelen?
Hij had 6 maanden voor Rio gewoon niet meer uit bed moeten stappen.
pi_163930212
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:47 schreef Maver24 het volgende:

[..]

En dat betekent? Gekneusd?
Zullen wel met hem naar het ziekenhuis gaan om dat vast te stellen.
pi_163930213
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:47 schreef Maver24 het volgende:

[..]

En dat betekent? Gekneusd?
Bij severe zou ik niet denken aan een een kneuzing.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:48:12 #226
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930214
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:47 schreef Maver24 het volgende:

[..]

En dat betekent? Gekneusd?
Ernstig betekent in dit geval breuk vrees ik.
pi_163930216
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:46 schreef MakkieR het volgende:
Daar gaat je Olympische aspiraties Tom... Ik weet het is achteraf, maar was het toch beter geweest om na de tweede tijdrit uit voorzorg af te stappen en te rusten voor de olympische spelen?
Jij bent vast de tekst van Dione aan het schrijven?????
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163930226
Daar gaat onze top 3 plek in het medailleklassement in Rio.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163930235
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:46 schreef MakkieR het volgende:
Daar gaat je Olympische aspiraties Tom... Ik weet het is achteraf, maar was het toch beter geweest om na de tweede tijdrit uit voorzorg af te stappen en te rusten voor de olympische spelen?
Krijgen we dit nu ja? Godsamme :')
pi_163930236
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:48 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

Jij bent vast de tekst van Dione aan het schrijven?????
Ik hoop dat Tom Dione vandaag weet te ontwijken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:49:09 #232
108913 Godshand
guide4you
pi_163930240
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:46 schreef MakkieR het volgende:
Daar gaat je Olympische aspiraties Tom... Ik weet het is achteraf, maar was het toch beter geweest om na de tweede tijdrit uit voorzorg af te stappen en te rusten voor de olympische spelen?
Zoals zijn concurrenten wel doen (behalve Vroem)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:49:11 #233
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163930241
Ik wil een dag van nationale rouw afkondigen
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:49:11 #234
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930242
Het staat inmiddels ook op TT101 tussen het nieuws over Nice en Turkije. :')
pi_163930245
klik om te spelen
pi_163930246
Jankend in de auto dus hij zal zelf wel einde OS vrezen :'(
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_163930248
Tom niet naar de OS :'(
pi_163930250
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:49 schreef Van_Poppel het volgende:
Het staat inmiddels ook op TT101 tussen het nieuws over Nice en Turkije. :')
Het is ook wel heel erg natuurlijk.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163930253
Laten we hopen dat de franse tv geen gelijk heeft :(
  FOK!fotograaf vrijdag 22 juli 2016 @ 15:49:48 #240
842 Zorro
Z
pi_163930255
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:48 schreef Pedroso het volgende:
Daar gaat onze top 3 plek in het medailleklassement in Rio.
Staf meenemen als vervanger. Goud gegarandeerd.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163930257
Als het gebroken is ben je klaar
pi_163930263
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:41 schreef Mani89 het volgende:
Altijd hetzelfde met ons Nederlanders.
Eens.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:50:07 #243
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930270
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:49 schreef Godshand het volgende:

[..]

Zoals zijn concurrenten wel doen (behalve Vroem)
Als ik de startlijst bekijk zit driekwart nog in de tour volgensmij. Of in ieder geval de helft.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163930275
Franse TV zal z'n info ook wel ergens vandaan hebben. Einde oefening Tom in Rio dus.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:50:15 #245
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930277
Ja de Franse TV lult ook maar wat, al sluit ik het niet uit.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:50:25 #246
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163930283
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:47 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Spanje nog minder ben ik bang :')
Gaviria, Ibargüen, Pajon en dan heb je het wel gehad.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:50:34 #247
300082 roos85
JUICHEN!
pi_163930285
Nooo Tom :'( :'(

Hij is wel samen met mijn adoptiekindje gevallen
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:50:44 #248
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930289
Yates in de deuropening
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:50:47 #249
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163930290
Is een DDD renner.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163930293
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:48 schreef Jedi_Pimp het volgende:

[..]

Krijgen we dit nu ja? Godsamme :')
Wat heeft Tom na zijn tweede tijdrit te zoeken in de tour de France? Parijs halen lekker boeien :(
pi_163930300
Tom mist een type Casper van Eijk.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 15:51:23 #252
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163930304
RIP Tom :(
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:51:31 #253
108913 Godshand
guide4you
pi_163930308
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:50 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Als ik de startlijst bekijk zit driekwart nog in de tour volgensmij. Of in ieder geval de helft.
Niet de belangrijkste kanshebbers:
zoals Rohan Dennis en Cancellara
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163930310
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:50 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Wat heeft Tom na zijn tweede tijdrit te zoeken in de tour de France? Parijs halen lekker boeien :(
Als we zo gaan redeneren, kan je het peloton met 90% indammen. Ga lekker ergens anders de grapjurk uithangen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:51:38 #255
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163930311
Wij mogen niets winnen.
pi_163930318
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:46 schreef MakkieR het volgende:
Daar gaat je Olympische aspiraties Tom... Ik weet het is achteraf, maar was het toch beter geweest om na de tweede tijdrit uit voorzorg af te stappen en te rusten voor de olympische spelen?
Dit.
pi_163930320
Alleen Kelderman kan het einde van deze Tour nog redden, heeft zich drie weken gespaard voor de etappe van morgen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:52:01 #258
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930321
Goed, dan maar de Vuelta winnen. :P
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:52:30 #259
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930330
quote:
4s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:51 schreef Godshand het volgende:

[..]

Niet de belangrijkste kanshebbers:
zoals Rohan Dennis en Cancellara
Froome lijkt me toch echt 1, 2 of wel 3 maal belangrijker.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:52:31 #260
40566 Ericr
Livewrong
pi_163930331
Rio is nog ver
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:52:33 #261
108913 Godshand
guide4you
pi_163930332
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:51 schreef hhh38 het volgende:
Wij mogen niets winnen.
Wat een onzin, 2 etappes gewonnen door Tom. De overige Nederlanders bakken er niets van deze Tour...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163930335
Het zit het Nederlandse wielrennen niet mee de laatste 2 jaar.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163930339
Nu had Dumoulin na de tijdrit moeten afstappen zeker? :')
Dit kan net zo goed in een trainingsritje gebeuren.
pi_163930340
Jammer en helaas is Parijs Rio niet meer ver.
pi_163930341
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:52 schreef Ericr het volgende:
Rio is nog ver
19 dagen tot de tijdrit. Die tijd lijkt me veel te kort.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:53:09 #266
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930343
quote:
13s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:52 schreef Godshand het volgende:

[..]

Wat een onzin, 2 etappes gewonnen door Tom. De overige Nederlanders bakken er niets van deze Tour...
Dit is toch ook wel weer een geniale post als je dit drie keer leest.

Heb je wel gekeken de afgelopen weken??
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 15:53:10 #267
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163930344
quote:
13s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:52 schreef Godshand het volgende:

[..]

Wat een onzin, 2 etappes gewonnen door Tom. De overige Nederlanders bakken er niets van deze Tour...
Groenewegen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:53:17 #268
108913 Godshand
guide4you
pi_163930346
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:52 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Froome lijkt me toch echt 1, 2 of wel 3 maal belangrijker.
:')

Maar die moet nu blijven voor de gele trui.

Nu vertrekken en de trui aan Mollema laten, is hij te eerzuchtig voor :P
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163930354
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:49 schreef Van_Poppel het volgende:
Het staat inmiddels ook op TT101 tussen het nieuws over Nice en Turkije. :')
Er staat geen nieuws over Nice of Turkije.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:53:46 #270
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930356
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:53 schreef TheArt het volgende:

[..]

19 dagen tot de tijdrit. Die tijd lijkt me veel te kort.
Wat een onzinconclusie als je nog niet weet wat ie precies heeft
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163930357
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:52 schreef Van_Poppel het volgende:
Goed, dan maar de Vuelta winnen. :P
Het WK is altijd makkelijk in een olympischnjaar, 8 jaar terug won Grabsch nog op die manier (en pakte Clement bbrons), en vier jaar terug won Phinney bijna op die manier.
pi_163930363
Clement en Mollema rijden prima, maar goed.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:54:00 #273
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930365
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:53 schreef Godshand het volgende:

[..]

:' )

Maar die moet nu blijven voor de gele trui.

Nu vertrekken en de trui aan Mollema laten, is hij te eerzuchtig voor :P
Ik weet niet maar ik vind Cancellara ook niet echt een kanshebber zoals ik hem heb zien rijden.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163930367
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:52 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Froome lijkt me toch echt 1, 2 of wel 3 maal belangrijker.
Ja Jezus, maar Froome heeft hier natuurlijk hele andere belangen dan Rohan Dennis en Cancellara, het winnen van de Tour de France :?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:54:16 #275
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163930374
Nieve in beeld
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:54:19 #276
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163930377
Waarom is het altijd hetzelfde met Nederlanders? :') __!!!!!

Waarom stappen Cavendish e.a. wel af voor Rio? Ik zei het al tegen vriend gister: nu moet Tom gewoon stoppen met de Tour.

Bedankt Giant-Alpecin!!!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:54:22 #278
108913 Godshand
guide4you
pi_163930379
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:53 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Dit is toch ook wel weer een geniale post als je dit drie keer leest.

Heb je wel gekeken de afgelopen weken??
Niet alle etappes, geef ik meteen toe.

Wie nog meer dan?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163930380
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:54 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ik weet niet maar ik vind Cancellara ook niet echt een kanshebber zoals ik hem heb zien rijden.
Die kan beter stoppen.
pi_163930381
Gelukkig gaat Groenewegen op de Champs winnen, dat maakt het wel goed.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163930383
Yates zal de clown wel weer uithangen. Beetje achterin hangen en dan uiteindelijk met de beste mee omhoog gaan.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163930384
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:54 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Waarom is het altijd hetzelfde met Nederlanders? :') __!!!!!

Waarom stappen Cavendish e.a. wel af voor Rio? Ik zei het al tegen vriend gister: nu moet Tom gewoon stoppen met de Tour.

Bedankt Giant-Alpecin!!!
Achterafgeloel.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:54:53 #283
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930386
LtD matiiiiiiiiiiiiiiggggggggggggggggggggggggggggg
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163930391
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:54 schreef marcodej het volgende:

[..]

Achterafgeloel.
Kan net zo goed bij het trainen gebeuren.

Don't feed the trollsz.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:55:06 #285
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930395
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:54 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Ja Jezus, maar Froome heeft hier natuurlijk hele andere belangen dan Rohan Dennis en Cancellara, het winnen van de Tour de France :?
Ja en? Alsof hij niet ook Olympisch kampioen wil worden. Ze rijden daar allemaal dezelfde tijdrit hoor. :')

Dit had ook gewoon in een training kunnen gebeuren, mooi achteraf gepraat altijd weer
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 15:55:10 #286
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163930397
Heb je nog Belgen herkend, Carl?????
pi_163930399
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:54 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Waarom is het altijd hetzelfde met Nederlanders? :') __!!!!!

Waarom stappen Cavendish e.a. wel af voor Rio? Ik zei het al tegen vriend gister: nu moet Tom gewoon stoppen met de Tour.

Bedankt Giant-Alpecin!!!
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:55:24 #288
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163930400
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:54 schreef Godshand het volgende:

[..]

Niet alle etappes, geef ik meteen toe.

Wie nog meer dan?
Clement? Mollema? Poels?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:55:37 #289
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930405
Pleur toch op met je Vermote man.
Carl :r.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163930407
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:52 schreef Pedroso het volgende:
Het zit het Nederlandse wielrennen niet mee de laatste 2 jaar.
Gewoon typische Nederlandse mentaliteit. Choken en niet opletten.
pi_163930408
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:54 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Waarom is het altijd hetzelfde met Nederlanders? :') __!!!!!

Waarom stappen Cavendish e.a. wel af voor Rio? Ik zei het al tegen vriend gister: nu moet Tom gewoon stoppen met de Tour.

Bedankt Giant-Alpecin!!!
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:54 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Waarom is het altijd hetzelfde met Nederlanders? :') __!!!!!

Waarom stappen Cavendish e.a. wel af voor Rio? Ik zei het al tegen vriend gister: nu moet Tom gewoon stoppen met de Tour.

Bedankt Giant-Alpecin!!!
thanks captain hindsight
pi_163930409
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:54 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Waarom is het altijd hetzelfde met Nederlanders? :') __!!!!!

Waarom stappen Cavendish e.a. wel af voor Rio? Ik zei het al tegen vriend gister: nu moet Tom gewoon stoppen met de Tour.

Bedankt Giant-Alpecin!!!
Had je dat Spekenbrink niet kunnen vertellen in plaats van je vriend?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:55:53 #293
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163930410
Ik heb het gevoel dat danny en herbert geen vrienden zijn
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163930412
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:53 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat een onzinconclusie als je nog niet weet wat ie precies heeft
Dat snap ik, maar bedoel meer als het echt een polsbreuk is, waar men nu dus voor vreest.
pi_163930414
Carl valt geen journalist te noemen. Dat is Frank Verhoeven op een motor.
pi_163930415
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:54 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Waarom is het altijd hetzelfde met Nederlanders? :') __!!!!!

Waarom stappen Cavendish e.a. wel af voor Rio? Ik zei het al tegen vriend gister: nu moet Tom gewoon stoppen met de Tour.

Bedankt Giant-Alpecin!!!
Lol volg de tour eens wat meer vent.

Dit heeft niets met zijn ploeg te maken, Tom besluit dit zelf.
Die andere renners hebben een andere voorbereidingsschema voor Rio gekozen.
pi_163930419
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:55 schreef Sheepcidus het volgende:
Ik heb het gevoel dat danny en herbert geen vrienden zijn
Danny is altijd zo.
pi_163930421
Thanks Obama
pi_163930422
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:56:34 #300
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163930423
Potverdikke, Boekman moet lossen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163930425
NOS hou je nou eens stil over Tom.... Dom geklets, al 100x hetzelfde herhaald.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')