abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:09:10 #1
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163927807
Etappe 19: Albertville - Saint-Gervais (Mont Blanc), 146 km

Op het moment van schrijven is nog niet iedereen binnen, dus een uitgebreid verslag van de tijdrit blijft uit. Tom staat bovenaan, maar alle klassementsrenners moeten nog de tijdrit af gaan werken. Helaas heeft uw tekstschrijver plotseling een leven gekregen en moet hij de hele avond bier gaan drinken, echt enorm vervelend. Daarom volgt er nu een voorbeschouwing die onderhevig kan zijn aan enig haastwerk. Hoe dan ook, na de tijdrit hebben we nog twee lastige dagen te gaan in de Tour. Rit 19 is er een met een boel beklimmingen en een lastige aankomst bergop. Als er nog klassementsrenners met ambities zijn zullen ze die tijdens deze rit moeten laten zien. De volgend rit zal er een zijn met een aankomst na een afdaling en dat is voor de laffe herders van dit peloton toch allemaal net wat minder gunstig. Liever wachten tot de laatste berg en dan alles geven. Dat kan tijdens deze rit perfect. Een rit met verschillende lastige beklimmingen onderweg, waaronder een klim van de buitencategorie. Ook de slotklim is enorm lastig, dus hier kan nog genoeg gebeuren. We duiken het slotweekend in en we hopen op nog wat spetterende actie. Zal er wel niet van komen, maar hopen mag nog steeds.




Albertville is een plaats met bijna 20.000 inwoners in het departement Savoie, gelegen in de vallei van de rivieren L'Arly en de Isère. De stad heeft in 1992 de eer gehad de winterspelen te mogen organiseren. Veel van de evenmenten vonden plaats in de bergen in de omgeving, maar het Olympisch park en het Olympisch huis stonden wel in Albertville. De stad is een bekende plaats in de Tour, omdat het tussen veel bekend bergen inligt. Het is ook voor wielertoeristen een plaats die vaak wordt aangedaan. De Fransjes noemen het een ville vélo-touristique, klinkt wel leuk. Albertville is desondanks nog niet vaak een start- dan wel aankomstplaats geweest. Dit wordt pas de derde keer. In 2012 zou er een rit vertrekken vanuit Albertville, om te finishen op La Toussuire. Pierre Rolland ging er toen met de overwinning vandoor, dat waren betere tijden voor hem. Ook speelde Albertville een rol in de fameuze Tour van 1998, de 'Tour de Dopage'. De zestiende rit zou aankomen in Albertville en gewonnen worden door niemand minder dan Jan Ullrich. Een dag later zou er een vertrek zijn in Albertville, met een aankomst in Aix-les-Bains. Deze rit zou door een staking van de renners geen winnaar kennen. Festina was inmiddels al niet meer in koers en bij TVM had de politie ondertussen al een invalletje gedaan. Na deze staking besloten ook ONCE, Banesto en Riso Scotti uit koers te stappen. Prima cowboytijden waren dat. Renners die zonder rugnummer naar de finish rijden en dat soort dingen. Dan is deze Tour echt maar enorm saai, als je het zo bekijkt. Van de andere kant hadden ze in 1998 dan weer geen rennende gele trui. Ze starten in de buurt van het palais de justice, nieuwe ongeregeldheden hoeven we niet te verwachten.



Direct na de start begint het al omhoog te lopen. De renners beginnen meteen aan de Collet de Tamié, een beklimming van 8,5 kilometer. Gemiddeld stijgt het aan een procent of zes, dus het is zeker geen simpele beklimming. Dit is minstens een klim van de derde categorie, maar er zijn op de een of andere manier helemaal geen punten te verdienen. Na de Collet de Tamié is er een afdaling, maar deze is niet zo moeilijk. Het loopt vaak maar lichtjes naar beneden en er zijn niet veel bochten. Er worden wel wat dorpjes gepasseerd, waar de nodige verkeersobstakels zijn, maar verder is er niets op aan te merken. De afdaling is wel over een redelijk smalle weg, maar alsnog breed genoeg voor de renners. Na 22 kilometer slaan ze linksaf en komen ze op een grote weg terecht. Hier is het weer behoorlijk vlak. Een paar kilometer verderop rijden ze langs Doussard en hier is vroeg op de dag al de tussensprint, na 25,5 kilometer. Na Doussard fietsen de renners richting het Lac d'Annecy. Het blijft nog een aantal kilometer vlak, tot in Talloires. Daar begint na 32 kilometer de volgende klim van de dag, de eerste waar punten te verdienen zijn. Tijdens de rit van dinsdag hadden we al de Col de la Forclaz, nu krijgen we twee cols die met dezelfde naam beginnen. De eerste van de twee is de Col de la Forclaz de Montmin. Bijna tien kilometer lang en 6,9% gemiddeld. Een behoorlijk pittige klim. De klim begint nog makkelijk, maar richting de top gaat het toch serieus omhoog, met zelfs een aantal kilometer aan ongeveer 10%. Zo vroeg op de dag al een stevige uitdaging voor de renners. Na 42 kilometer komen ze boven en als ze zich omdraaien hebben ze een prima uitzicht over het meer van Annecy.





De afdaling van de Col de la Forclaz de Montmin is niet echt een fijne. De weg is behoorlijk smal en er zijn een aantal lastige bochten. Vooral in het dorpje La Perrière na 46 kilometer zit er een gevaarlijk bochtje. Richting het eind van de afdaling wordt het wat makkelijker, omdat de weg niet meer zo steil naar beneden loopt. Er zijn nog wel wat bochtjes, maar dat is al beter te doen. Na 50,5 kilometer rijden de renners door Vesonne en rijden ze dicht langs een weg die ze al eerder hebben gehad. We zijn weer bijna in de buurt van Doussard en hebben technisch gezien een rondje gereden. Na de afdaling is het een tijd lang vlak. De renners rijden over een rechte en brede weg door de vallei van de Chaise. Dit wordt anders als de renners na 64 kilometer door Ugine rijden. Buiten dit dorp duiken ze de bergen weer in en komen ze weer op een smallere weg terecht. Ze rijden door een donker bos en de weg begint omhoog te lopen. Na Ugine begint de weg 5,6 kilometer lang omhoog te lopen aan 8%. Weer een behoorlijke pittige klim dus. Na 73 kilometer komen de renners door het gehuchtje La Forclaz en zijn ze bijna boven op deze klim van de tweede categorie. De weg blijft smal en is onderhevig aan enige slijtage. Dit zal ook tijdens de afdaling zo zijn.




De afdaling is een paar kilometer lang en brengt ons naar het dorp Queige. De afdaling is vervelend omdat de weg behoorlijk smal is, maar verder zijn er niet echt direct veel lastige bochten. Er zijn een aantal haarspeldbochten en wat passages door gehuchtjes, waar de chaletjes soms het zicht wat wegnemen. Ondertussen hebben de renners wel steeds een prachtig uitzicht over de omgeving, maar ze zullen toch vooral op de weg moeten letten. Er zitten ook nog een paar scherpe bochten in, tot ze buiten Queige zijn. Daar komen ze weer op een brede weg terecht en is het een aantal kilometer redelijk vlak. Richting Villard-sur-Doron begint de weg al omhoog te lopen, maar het echte werk begint pas als men in dit dorp linksaf slaat. Dan gaan ze op weg naar de Montée de Bisanne, die na 84 kilometer begint. Dit is een beklimming van de buitencategorie, 12,4 kilometer lang en 8,2% gemiddeld. Dat is wel een flinke berg, dacht ik zo. De klim begint nog enigszins rustig, met een kilometer aan 6%, maar snel daarna wordt het al meteen lastiger. Paar kilometer aan 8% en tussendoor een kilometer aan 7%, voor er halverwege de klim er even een wat makkelijkere strook is aan 6%. Daarna gaat het echt goed los, richting de top komt het bijna niet meer onder de 9%, met zelfs een aantal kilometer aan 10%. De weg naar Bisanne is niet echt breed in het begin, maar na een tijdje wordt de weg wat breder. Af en toe is de weg goed, met prima asfalt, maar er zitten ook wat povere stroken tussen. Het schijnt dat dit pas de eerste keer is dat de Montée de Bisanne voorkomt in de Tour. Kan wel eens een leuke ontdekking zijn, in dat geval. Op de Bisanne ligt natuurlijk ook een skistation, zoals je zou verwachten. De renners passeren niet direct langs dat station, maar wel door het dorpje met allemaal chaletjes en hotels. Op de top heb je een goed uitzicht op de berg waar we nog naartoe moeten gaan.




Na 96,5 zijn de renners boven en begint de afdaling. De eerste afdaling is maar kort, na een paar kilometer komen de renners door het wintersportdorpje Les Saisies, waar de weg weer omhoog begint te lopen richting de Col des Saisies. Het gaat een kilometer of twee vals plat omhoog. De afdaling was nog over een redelijk korte weg, maar dat is na de Col des Saisies niet meer het geval. De weg is inmiddels heel breed geworden. Na de Col des Saisies is de afdaling nog steeds niet lastig. Het gaat heel voorzichtig naar beneden, op een paar strookjes na. Er zijn wel wat bochten, maar allemaal prima te nemen. Tussendoor gaat het ook nog een keer een kilometer vals plat omhoog en zijn er nog wat andere stroken waar de weg eerder omhoog lijkt te lopen dan omlaag. Pas richting het eind van de afdaling wordt er serieuzer gedaald. Toch wordt het nooit moeilijk. Er komen nog wat haarspeldbochten, maar de weg is steeds enorm breed. Na 114 kilometer komen de renners door Flumet en is de afdaling afgelopen. Aan het eind van de afdaling zijn er wel een boel bochten en om Flumet te bereiken moeten de renners over een smalle brug. Het uitzicht is wel formidabel. Van Flumet fietsen de renners door de vallei van de rivier l'Arly richting een plaats die ondertussen bekend zal zijn. Het gaat om de finishplaats van de vorige rit, Megève.



In de vallei loopt het lichtjes omhoog, maar veel stelt het niet voor. Na 121 kilometer, op 25 kilometer van de finish, komen de renners door Megève. Ze rijden verder en volgen een deel van de route van de vorige rit. Zo komen ze ook weer door Demi-Quartier en Combloux. Na 131 kilometer slaan ze linksaf en gaan ze de steile beklimming van de vorige niet beklimmen maar afdalen. De Côte de Domancy is zoals we ondertussen weten enorm steil. Daar mogen de renners naar beneden, een paar kilometer aan 9%. Dit is uiteraard een lastige afdaling, vooral door de haarspeldbochten en omdat het nu eenmaal enorm steil is. Beneden in Domancy is het een paar kilometer vlak, tot Vennex, waar ze de renners na 136 kilometer passeren. Hier begint de slotklim naar Le Bettex. De slotklim is er een in meerdere schuifjes. Het begint met de Côte des Amerands, drie kilometer aan meer dan 10%. De slotklim begint meteen met een kilometer aan 13%, omdat het kan. Na de Côte des Amerands is het even wat makkelijker, een paar kilometer aan 4%. Daarna wordt het richting Le Bettex een stuk steiler. Een kilometer aan 6,5%, een kilometer aan 10%, daarna weer een kilometer aan 8% en richting de finish gaat het nog steeds stevig omhoog. Er is bijna geen strook gelijk aan de andere. Zo is het in de voorlaatste kilometer 9%, terwijl het in de slotkilometer dan weer 7,8%. Een behoorlijk onregelmatige klim, maar ook een belachelijk zware klim vooral. Na 146 kilometer komen de renners uit in Le Bettex en zit de voorlaatste lastige rit er weer op.




De finishplaats heet Saint-Gervais Mont Blanc, maar da's eigenlijk best een gekke naam. Beneden in de vallei ligt het dorp Saint-Gervais. Ergens daarboven ligt de Mont Blanc. We finishen halverwege, bij het skiresort Le Bettex. Dat de Mont Blanc wordt genoemd is niet zo raar, we zitten hier wel aan de voet van die reusachtige berg. Onderweg zien we hem ook zowat de hele tijd. We zien de berg al dagen, dus is het maar goed ook dat we er nu echt een keer dicht bij in de buurt gaan komen. Saint-Gervais Mont Blanc is voor de derde keer een finishplaats in de Tour. In 1990 won een Fransman de rit, Thierry Claveyrolat. Het zou een succesvolle Tour voor hem zijn, hij won ook de bergtrui. Later verging het hem iets minder. In 1999 veroorzaakte hij stomdronken een verkeersongeluk. Niemand overleed, desondanks kon hij niet meer met zichzelf leven. Hij pleegde later in dat jaar zelfmoord. In de Dauphiné van 2015 kwam het peloton hier ook langs. Chris Froome legde de rest van het peloton op het rooster en won met een behoorlijke voorsprong op Tejay van Garderen en Louis Meintjes. Enkele renners die nu ook meedoen kennen hier dus in ieder geval de weg. Er zijn hier in de omgeving overigens twee gebieden waar je prima kan skiën, met in totaal 500 kilometer aan piste. 25,000 bedden voor toeristen, best een groot skigebied dus. Het voornaamste blijft toch de aanwezigheid van de Mont Blanc.



Het wordt tijdens deze rit weer vrij warm, maar iets minder warm dan de vorige dagen. Graadje of 24 in Albertville en zelfs iets minder in de omgeving van de finish. Na zoveel warme dagen hangt er uiteraard iets in de lucht. Regen en onweer. De verwachting is dat het zal gaan regenen in de Alpen. Daarnaast is het heel goed mogelijk dat het flink gaat donderen en bliksemen. Onweer wordt eigenlijk de hele middag verwacht, regen pas tegen het eind van de rit. Hopelijk is dit een verkeerde voorspelling en krijgen we dat soort ongein niet, zou tijdens zo'n bergrit niet echt een feest zijn. Wind zal er in ieder geval niet veel zijn. Om 12:55 is het depart fictif in Albertville en een kwartier later wordt er dan met het vlaggetje gezwaaid en begint de rit echt. Tussen 17:09 en 17:39 worden de renners op de laatste berg verwacht. Er zijn niet veel ritten deze Tour integraal uitgezonden, maar tijdens deze rit zal dat zeker wel gebeuren. De NOS is er meteen om 12:50 bij! We kunnen dus zelfs de neutralisatie meepikken, wat een ongekend genot. De Belg zit dan weer met dat journaal van 13:00, dus die zijn er pas om 13:35 bij. Flopshow. Moeten we verdomme weer naar de NOS kijken. Dju toch.

De laatste aankomst bergop in de Tour de France. Normaal een rit waarbij de winst gaat naar een van de klassementsrenners. Nu weet ik dat niet zo zeker. De afgelopen tijd zijn alle ploegen op Sky na behoorlijk lethargisch geweest. Niet eens een poging gedaan om een rit te winnen. De volgende bergrit zal een aankomst na een afdaling hebben, dus die gaat sowieso weer naar een groepje vluchters. Als iemand van het groepje Porte, Bardet en Quintana nog een rit wil winnen zullen ze tijdens deze etappe een keer flink hun best moeten gaan doen. Ik denk niet dat het gaat gebeuren en ik heb zo'n vermoeden dat deze rit weer naar een groepje vluchters gaat. Sky controleert rustig en de rest doet niets, want ze kunnen of durven niet. Qua vluchters kun je weer de voorspelbare namen invullen. De jongens die de afgelopen tijd ook al in de aanval zijn geweest. Een De Gendt, een Pauwels, een Zakarin, een Pantano, een Majka, Rui Costa, Reichenbach en ga zo maar door. Ik zal me nu alleen voor een keer gaan focussen op de jongens die ooit het idee hadden dat ze de gele trui konden winnen en Froome. Laten we er voor de gein maar van uitgaan dat ze wel een keer hun best gaan doen om de vluchters binnen schootsafstand te houden.
1. Porte. Is de beste met Froome en als die twee samen wegrijden op de laatste klim gaat Froome sowieso de zege gunnen aan Porte. Altijd zijn trouwe knecht geweest, maar in de Tour nog nooit wat gewonnen. Kan nu veranderen, maar dan moeten ze dus wel een beetje de vluchters in toom houden.
2. Froome. Ja, in het wiel van Porte. Wat een sociale jongen is het toch ook. Overwinninkjes schenken, dan ben je een hele grote hoor. Zal verder totaal niet meer bedreigd worden door wie dan ook, dus kan zich dit makkelijk permitteren.
3. Aru. Aru Aru moet ooit nog een keer een grandioze aanval gaan doen. Anders is het een beetje saai, allemaal. Met het hoofd scheef en de tong uit de bek schudden op de fiets, dat willen we zien en hebben we nog niet gezien. Nu dan maar een keer. Wel ver achter die andere twee, maar da's ook weer geen schande.
4. Bardet. Best lekker bezig, dit Fransoosje. Gaat een mooi klassement rijden, maar een rit winnen wordt dan weer een lastig verhaal. Gaat niet echt meer lukken allemaal, maar een aardige ereplaats is ook mooi meegenomen.
5. Quintana. Lekker maandjes in de jungle van Bogotá gezeten, zonder enig effect. Normaal komt hij altijd in bloedvorm uit het oerwoud, maar dat liep tijdens deze Tour allemaal wat anders. Ook na de befaamde derde rustdag liep het nog niet zoals je zou verwachten. Gaat niet eens het podium halen, behoorlijk matig. Kan zijn meesterplan van het trainen in de Colombiaanse rimboe en daarna het rijden van de Route du Sud wel eens aanpassen. Werkt blijkbaar toch niet echt helemaal. Misschien in de toekomst ook een wat minder laffe dakhaas zijn.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163927821
;(
pi_163927850
kaap
pi_163927865
pi_163927866
quote:
8s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:10 schreef Joezi het volgende:
kaap
de goede hoop
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:12:13 #6
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163927882
Mag ik zeggen dat ik Danny fijn om naar te luisteren vind?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163927884
Buchmann gaat eens mee in een vlucht en ze laten ze niet rijden...
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 14:12:35 #8
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163927891
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:12 schreef Bugno het volgende:
Mag ik zeggen dat ik Danny fijn om naar te luisteren vind?
Nee.
pi_163927894
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:12 schreef Bugno het volgende:
Mag ik zeggen dat ik Danny fijn om naar te luisteren vind?
In vergelijking met Ducrot? Zeker ja.
pi_163927906
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:12 schreef Bugno het volgende:
Mag ik zeggen dat ik Danny fijn om naar te luisteren vind?
In vergelijking met Ducrot? Nooit!!!!!!!!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:14:12 #11
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163927933
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:12 schreef Columbiafan het volgende:
Buchmann gaat eens mee in een vlucht en ze laten ze niet rijden...
Lol
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:14:19 #12
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163927938
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:12 schreef Bugno het volgende:
Mag ik zeggen dat ik Danny fijn om naar te luisteren vind?
Absoluut eens.

Onbegrijpelijke move van Eurosport om hem eruit te mikken
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:14:48 #13
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163927958
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:12 schreef Columbiafan het volgende:
Buchmann gaat eens mee in een vlucht en ze laten ze niet rijden...
Dit vind ik best komisch.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163927960
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:40 schreef Ajacied422 het volgende:
Contador gaat schroeien op de Aubisque.
Samen met Kientana en Froome.

Dit allemaal natuurlijk 20 minuten achter Superman, Gees en Krachtveld.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:14:54 #15
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163927961
Wordt weer wat als al die Astana's straks lossen en Aru opeens weer niet weet wat ie moet doen :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:15:03 #16
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163927967
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:12 schreef Sked het volgende:

[..]

Nee.
Ik vind Danny fijn om naar te luisteren. Bam, doe ik gewoon
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:15:22 #17
194695 franklop
Fran knock
pi_163927979
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:14 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Absoluut eens.

Onbegrijpelijke move van Eurosport om hem eruit te mikken
Was vanwege zijn dopinggebruik toch?

Terwijl Virenque wel mocht blijven zitten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163927990
Vandaag zou ik voor 11x de inleg mijn geld op Aru zetten
pi_163927992
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:15:42 #20
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_163927997
Waarom is ducrot er eigenlijk niet bij?
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_163928004
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:15 schreef franklop het volgende:

[..]

Was vanwege zijn dopinggebruik toch?

Terwijl Virenque wel mocht blijven zitten
En ze hebben Boogerd toch nu in dienst..
pi_163928008
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:15 schreef franklop het volgende:

[..]

Was vanwege zijn dopinggebruik toch?

Terwijl Virenque wel mocht blijven zitten
en nu is Boogerd daar terug. En die werd min of meer weggewerkt bij de NOS, waar Nelissen dan weer terechtgekomen is.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:16:23 #23
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928014
quote:
15s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:15 schreef Joezi het volgende:
[ afbeelding ]
Is dat Mani?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163928018
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:15 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

en nu is Boogerd daar terug. En die werd min of meer weggewerkt bij de NOS, waar Nelissen dan weer terechtgekomen is.
Lolz
pi_163928022
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:16 schreef Szura het volgende:

[..]

Is dat Mani?
jep
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:16:39 #26
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163928023
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:16 schreef Szura het volgende:

[..]

Is dat Mani?
Bernie van Joppen of hoe die man ook heet
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163928025
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:16 schreef Szura het volgende:

[..]

Is dat Mani?
We got him :Y
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:16:42 #28
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928028
quote:
15s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:15 schreef Joezi het volgende:
[ afbeelding ]
Twitteraars :')

Twitteraars in CAPS :') :') :')
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163928040
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:15 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

en nu is Boogerd daar terug. En die werd min of meer weggewerkt bij de NOS, waar Nelissen dan weer terechtgekomen is.
Ik vind naar Boogerd luisteren ook echt een kwelling. Ik heb me laten vertellen dat ze terreurverdachten in Guantanamo Bay naar commentaar van Boogerd laten luisteren, als martelmethode.
pi_163928045
Ook maar even hier (en als aanvulling op het alleen Zeeman mag met de media praten over de koers-verhaal.

quote:
Broeinest vol argwaan

Vandaag, 07:00 Raymond Kerckhoffs

Het is december 2012 wanneer Richard Plugge zichzelf in het Playitas Resort op Fuerteventura voorstelt als teammanager. Na het fiasco bij Rabobank belooft de ploeg een nieuwe weg in te slaan. Blanco Pro Cycling is de naam die staat voor een frisse toekomst, cleane sport, openheid én transparantie. De cocon van de bankiersploeg moet doorbroken worden. Het sekteachtige gedrag van ’de rest van de wereld is onze vijand’ moet tot het verleden behoren.

Nog geen vier jaar later blijkt dat juist onder de leiding van Plugge, een overlever pur sang, een nog verder afgegrendelde ploeg is ontstaan. Het spanningsveld tussen het management van de ploeg, een groot deel van de ploeg zelf en vooral de buitenwereld is ongekend groot. Qua resultaten is deze Tour voor Lotto-Jumbo dramatisch. Toch verdient de ploeg op het sportieve vlak enig krediet. Kopman Robert Gesink viel in de Ronde van Zwitserland letterlijk weg, terwijl een val door een aflopende tube Wilco Kelderman kansloos maakte. Debutant Dylan Groenewegen heeft zijn potentie aangetoond.

Het grote probleem van Lotto-Jumbo is niet het sponsormodel, maar de mindset en het gebrek van zelfreflectie van het management. De huidige cultuur is zelfs veel extremer dan tijdens de Rabobank-jaren. Het doet denken aan George Orwells bestseller 1984: Big brother is watching you. Argwaan betekent meestal dat je iets te verbergen hebt.

Afgelopen winter tijdens teambuildingsdagen bij de landmacht waarschuwde Plugge zijn personeel. Aan volwassen mensen gaf hij de opdracht om niet close met de media te zijn en alleen maar over koetjes en kalfjes met journalisten te praten. Tijdens het seizoen kreeg het personeel zelfs het dringende advies om bepaalde journalisten te negeren. Een opdracht die wordt weggelachen. Al heeft het schrikbewind van Plugge ervoor gezorgd dat onder zijn leiding al veertien man zijn opgestapt, terwijl dat in 17 jaar Rabobank slechts zes personen waren.

Voor deze Tour is besloten dat alleen coach Merijn Zeeman over het koersverloop met de media mag praten, terwijl de voormalige profs Nico Verhoeven en Frans Maassen moeten zwijgen. Geen enkele andere ploeg kent zo’n idioot beleid. Blijkbaar heerst er bij het management angst dat er tegenstrijdigheden in het commentaar zijn. Wanneer één persoon de communicatie doet, kan ieder woord beter gewikt en gewogen worden. Zeeman is als de beste sprookjesverteller van het drietal de aangewezen persoon.

De angstige relatie met de buitenwereld werkt ook verlammend op de sportieve prestaties. Renners appen met journalisten om bij andere teambussen even ongedwongen bij te praten. Terwijl een ploegleider in het bijzijn van iedereen uit zijn dak ging na een normale niet koers gerelateerde vraag van een NOS-reporter. Dit tekent de spanning binnen de ploeg. Als voormalig journalist zou Plugge moeten weten dat een propaganda-beleid niet werkt. Insiders prikken door hun flauwekul heen. En dat een kritische houding van de sportjournalistiek inherent aan de topsport is. Als Plugge dit niet begrijpt, is hij ongeschikt voor deze functie.

Het beste voor Lotto-Jumbo is om eens echt met een leiding verder te gaan die er blanco in staat.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:17:24 #31
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163928048
Denken dat Dylan kans maakt op Champs Elysees :')
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:17:46 #32
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163928060
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:16 schreef Szura het volgende:

[..]

Is dat Mani?
Daarvoor is Meneer de Greef nog iets te genuanceerd.
pi_163928069
Was ducrot de vervanger van breukink?
pi_163928084
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:17 schreef LetItBleed het volgende:

[..]

Ik vind naar Boogerd luisteren ook echt een kwelling. Ik heb me laten vertellen dat ze terreurverdachten in Guantanamo Bay naar commentaar van Boogerd laten luisteren, als martelmethode.
ik luister graag naar Boogerd, ziet het erg goed.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:18:41 #35
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928085
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:15 schreef franklop het volgende:

[..]

Was vanwege zijn dopinggebruik toch?

Terwijl Virenque wel mocht blijven zitten
Om vervolgens Boogerd aan te stellen.......
pi_163928086
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:14 schreef wimderon het volgende:

[..]

Samen met Kientana en Froome.

Dit allemaal natuurlijk 20 minuten achter Superman, Gees en Krachtveld.
En Chaves :{?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:18:56 #37
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163928089
Je zult maar met Hummeltje worden vergeleken :D
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:19:09 #38
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_163928095
Waarom is ducrot er eigenlijk niet bij? V2
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 14:19:15 #39
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163928098
hey groenewegen is niet opeens in het niets verdwenen HIJ IS ER NOG.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_163928103
WAAR IS GROENEWEGEN???
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:19:37 #41
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928109
Boogerd & Jose Been.

Dan heb je het hoor
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:20:01 #42
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928114
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:19 schreef bruinebeer het volgende:
WAAR IS GROENEWEGEN???
Het is het beste als je hem de hele dag niet ziet. Dan zit 'ie uit de wind.

Hij pakt em dus
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 14:20:16 #43
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163928119
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:19 schreef bruinebeer het volgende:
WAAR IS GROENEWEGEN???
Hij rijdt in rood wit blauw niet te verwarren met rood wit en blauw.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_163928126
Groenewegen heeft een mooie hark aangeschaft.
pi_163928131
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:18 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

ik luister graag naar Boogerd, ziet het erg goed.
pi_163928135
De Plus naar Rio :o
pi_163928142
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:21 schreef Max23 het volgende:
De Plus naar Rio :o
Goeiemorgen
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:21:44 #48
194695 franklop
Fran knock
pi_163928143
Potverdikke, Groenewegen moet lossen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:21:59 #49
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163928147
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:21 schreef Joezi het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:D
pi_163928148
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:21 schreef franklop het volgende:
Potverdikke, Groenewegen moet lossen
Sparen voor Parijs
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:22:31 #51
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928154
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:21 schreef franklop het volgende:
Potverdikke, Groenewegen moet lossen
En d'n Sink ook al
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163928157
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:17 schreef wimderon het volgende:
Raymond Kerckhoffs
Telegraaf :')
pi_163928159
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:21 schreef hhh38 het volgende:

[..]

:D
Die hele uitzending was puur genot
compilatie
pi_163928160
De Plus, goede keuze.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:23:18 #55
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163928171
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:21 schreef Max23 het volgende:
De Plus naar Rio :o
De Albert Heijn ook?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163928193
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:18 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

ik luister graag naar Boogerd, ziet het erg goed.
ik ook
evenals Ducrot.
herbert, mwah.
danny, best fijn ook, alleen wordt herbert irritanter zonder ducrot.
pi_163928196
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:23 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

De Albert Heijn ook?
Nee, maar er gaat wel een Jumbo
pi_163928205
Hoe is het met Kelderman jongens? Al gefinished?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163928220
Normaal gesproken gaat De Gendt ontploffen en dat hoop ik ook.

Liever Majka bollen dan Gendt-troep.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:26:21 #60
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928221
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:25 schreef marcodej het volgende:
Hoe is het met Kelderman jongens? Al gefinished?
Leuke
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163928223
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:18 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

En Chaves :{?
Als S. net zo goed gaat rijden als A. dan zal het knechten worden.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:27:14 #62
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163928233
WAAR IS GROENEWEGEN
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163928236
quote:
11s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:26 schreef wimderon het volgende:

[..]

Als S. net zo goed gaat rijden als A. dan zal het knechten worden.
Hoe gaat het met Gerrans?
pi_163928245
Ik vond de rebus van de Avondetappe voor het eerst op niveau.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:27:54 #65
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928247
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:27 schreef Mexicanobakker het volgende:
WAAR IS GROENEWEGEN
Deze is voor Greipel denk
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:28:20 #66
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928257
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:27 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik vond de rebus van de Avondetappe voor het eerst op niveau.
Klopt. Hoogste vliegveld van Europa ofzo?
pi_163928263
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:28 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Klopt. Hoogste vliegveld van Europa ofzo?
Wat
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:29:05 #68
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928272
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:28 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wat
Op niveau. Lachen enzo
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163928281
Prachtige kleurschakeringen
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:29:31 #70
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928282
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:28 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wat
Op Niveau....
Uitzending was vanaf hoogste vliegveld...
slechte humor ;(
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:29:49 #71
85618 No-P
Dosis sola venenum facit
pi_163928289
Waar is Maarten D?
Sei wachsam,
Fall nicht auf sie rein! Paß auf, daß du deine Freiheit nutzt,
Die Freiheit nutzt sich ab, wenn du sie nicht nutzt!
pi_163928306
Bennet rijdt mooi in beeld
pi_163928313
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:29 schreef No-P het volgende:
Waar is Maarten D?
Die is al bijna een week weg wegens familieomstandigheden
pi_163928315
Zullen we een petitie opstarten dat Danny moet blijven?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:30:59 #75
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163928320
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:22 schreef Max23 het volgende:

[..]

Die hele uitzending was puur genot
compilatie
_O-

Prachtig
pi_163928321
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:29 schreef No-P het volgende:
Waar is Maarten D?
FF PLASSEN
werd 5 dagen geleden al gezegd. :(
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:31:05 #77
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928324
Naar knikje in die afdaling
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:31:10 #78
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928330
Leuk afdalinkje met een grote groep
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163928335
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:12 schreef Bugno het volgende:
Mag ik zeggen dat ik Danny fijn om naar te luisteren vind?
Gaat wel snel vervelen vind ik, maar zeker niet slecht.

Ik zou wat afwisseling wel fijn vinden, weekje de een, weekje de ander
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:31:27 #80
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928336
Oehh, die muur ook
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:31:30 #81
85618 No-P
Dosis sola venenum facit
pi_163928337
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:30 schreef Max23 het volgende:

[..]

Die is al bijna een week weg wegens familieomstandigheden
Ah vandaar, miste hem de hele week al idd.
Sei wachsam,
Fall nicht auf sie rein! Paß auf, daß du deine Freiheit nutzt,
Die Freiheit nutzt sich ab, wenn du sie nicht nutzt!
pi_163928339
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:29 schreef Bugno het volgende:

[..]

Op niveau. Lachen enzo
pi_163928340
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:27 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Hoe gaat het met Gerrans?
Die heeft met pijn in z'n hart, maar zoals zo vaak denkend aan het belang van de ploeg, zijn plek op de Olympische Spelen opgegeven.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:32:14 #84
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163928353
Gerrans is een mooi coureur
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:32:48 #85
85618 No-P
Dosis sola venenum facit
pi_163928367
Fantastisch gebied om te fietsen trouwens. Andere kant van het meer is nog mooier met de Semnoz.
Sei wachsam,
Fall nicht auf sie rein! Paß auf, daß du deine Freiheit nutzt,
Die Freiheit nutzt sich ab, wenn du sie nicht nutzt!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:32:57 #86
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928374
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:31 schreef wimderon het volgende:

[..]

Die heeft met pijn in z'n hart, maar zoals zo vaak denkend aan het belang van de ploeg, zijn plek op de Olympische Spelen opgegeven.
De nieuwe GJ Theunisse
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163928378
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:30 schreef marcodej het volgende:
Zullen we een petitie opstarten dat Danny moet blijven?
Nee
pi_163928381
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:32 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gerrans is een mooi coureur
TR gemaakt
pi_163928385
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:31 schreef wimderon het volgende:

[..]

Die heeft met pijn in z'n hart, maar zoals zo vaak denkend aan het belang van de ploeg, zijn plek op de Olympische Spelen opgegeven.
Heb je hem een kaartje gestuurd?
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:33:21 #90
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163928386
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:27 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik vond de rebus van de Avondetappe voor het eerst op niveau.
Ja, een of ander gek ding als tweede plaatje.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:33:39 #91
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928396
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:32 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gerrans is een mooi coureur
Laat de drank voortaan maar staan, Hans.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163928403
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:33 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ja, een of ander gek ding als tweede plaatje.
Een lier.
pi_163928410
Mooie omgekeerde S
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:34:15 #94
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928414
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:31 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
w/
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:34:57 #95
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163928429
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:33 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Een lier.
Aha.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163928462
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Aha.
Ik durf te wedden dat mijn rebussen nog beter zijn.
pi_163928487
Majka moet winnen. Speciaal voor de Buizerd van Breda.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:37:54 #98
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163928494
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:36 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik durf te wedden dat mijn rebussen nog beter zijn.
Probeer het eens.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:37:54 #99
194695 franklop
Fran knock
pi_163928495
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:36 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik durf te wedden dat mijn rebussen nog beter zijn.
Kom eens met een voorbeeld.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:38:35 #100
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163928510
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:37 schreef marcodej het volgende:
Majka moet winnen. Speciaal voor de Buizerd van Breda.
Eens, ze deden net alsof Herman niet helemaal goed was ofzo..
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:38:42 #101
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928511
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:36 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik durf te wedden dat mijn rebussen nog beter zijn.


+



=

?????
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:39:17 #102
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163928526
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:38 schreef Bugno het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

+

[ afbeelding ]

=

?????
Deze is wel heel erg slecht
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:39:32 #103
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163928530
En vooral te makkelijk
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:39:49 #104
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163928543
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:38 schreef Bugno het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

+

[ afbeelding ]

=

?????
Mike Ka
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:39:58 #105
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928546
Boerka! :{
pi_163928553
Ik zie hem niet ;(
pi_163928555
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Probeer het eens.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:40:49 #108
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928572


+



+

O

=

??
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 14:40:56 #109
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163928576
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:38 schreef Bugno het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

+

[ afbeelding ]

=

?????
Brilford
pi_163928578
pi_163928580
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:40 schreef Bugno het volgende:
[ afbeelding ]

+

[ afbeelding ]

+

O

=

??
Morabito
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:41:08 #112
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928581
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:39 schreef Sheffield het volgende:
Boerka! :{
:o
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:41:31 #113
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163928597
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:40 schreef Bugno het volgende:
[ afbeelding ]

+

[ afbeelding ]

+

O

=

??
Steve Morabito
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:41:40 #114
194695 franklop
Fran knock
pi_163928600
Baukema
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163928602
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:41 schreef Joezi het volgende:
[ afbeelding ]
Nou nou nou
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:41:53 #116
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163928608
Baukema
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:42:01 #117
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163928612
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:18 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

En Chaves :{?
rondewim heeft een hekel aan Esteban.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:42:04 #118
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928614
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:40 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_163928616
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:41 schreef Max23 het volgende:

[..]

Nou nou nou
Lost ie toch niet op ;)
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:42:14 #120
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163928618
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:40 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jeannie Longo?
pi_163928631
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:42 schreef Sheffield het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Jij wint.
pi_163928635
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:42 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Jeannie Longo?
Hoe de fuck kom je op Jeannie?
pi_163928639
@mod

Wellicht wat minder rebussen in het topic? Ik probeer hier de tour te volgen.

Dank

ps: misschien een apart topic voor rebussen?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:43:29 #124
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163928641
Waaiers *O*
pi_163928642




  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:43:42 #126
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928643
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:43 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Jij wint.
Tira?? Waar dan? Waar?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163928648
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:43 schreef Joezi het volgende:
@mod

Wellicht wat minder rebussen in het topic? Ik probeer hier de tour te volgen.

Dank

ps: misschien een apart topic voor rebussen?
Haha, zelf meedoen aan de rebussen en dan klagen.

Joe
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:43:58 #128
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163928652
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:43 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Hoe de fuck kom je op Jeannie?
NOS doet normaliter met voornamen :{

Ik kijk dat filmpje niet dus geen idee waar dat over gaat
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 14:44:35 #129
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163928666
Doe die rebussen eens weg, Joezi en ik proberen koers te kijken
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:44:35 #130
263417 Keyos
Like a Boss
pi_163928667
Ik kan de naam Groenewegen echt niet meer horen.
The Only Thing We Learn From History Is That We Learn Nothing From History - Hagel.
pi_163928670



  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:44:46 #132
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928673
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:44 schreef Keyos het volgende:
Ik kan de naam Groenewegen echt niet meer horen.
Weet je wel waar ie zit?
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:45:11 #133
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163928680
Ik snap wel waarom de wielerkleding niet zo populair is. Je Belkin shirtje is nu ook niet leuk meer. De teams veranderen zo snel van sponsor en dus van kleding en kleuren dat dat geen zin heeft.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163928682
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:43 schreef Bugno het volgende:

[..]

Tira?? Waar dan? Waar?
Dat filmpje van Bassie en Adriaan was onderdeel van De Verzonken Stad en die magische steen. Robin ontcijferde wat stukjes van die steen en ze kwamen erachter dat Thira een stadje op Santorini was. Daar werd het liedje wat ik postte ook opgenomen.

Dit is best diep.
pi_163928688
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:42 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

rondewim heeft een hekel aan Esteban.
Nou nee.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:45:23 #136
263417 Keyos
Like a Boss
pi_163928689
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:44 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Weet je wel waar ie zit?
Op een zadel.
The Only Thing We Learn From History Is That We Learn Nothing From History - Hagel.
pi_163928692
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:43 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Haha, zelf meedoen aan de rebussen en dan klagen.

Joe
Die ritsen plaatjes onder elkaar zijn we wel een beetje zat.,
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:45:47 #138
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928695
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:45 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dat filmpje van Bassie en Adriaan was onderdeel van De Verzonken Stad en die magische steen. Robin ontcijferde wat stukjes van die steen en ze kwamen erachter dat Thira een stadje op Santorini was. Daar werd het liedje wat ik postte ook opgenomen.

Dit is best diep.
_O_
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:45:47 #139
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928696
Ook eens proberen:


+



+ klinkt als
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163928701
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:45 schreef Joezi het volgende:

[..]

Die ritsen plaatjes onder elkaar zijn we wel een beetje zat.,
Wat moet schijnheiligheid een leuke bezigheid zijn.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:46:04 #141
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163928704
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:45 schreef Joezi het volgende:

[..]

Die ritsen plaatjes onder elkaar zijn we wel een beetje zat.,
Open lekker eigen topic en ga daar posten
pi_163928706
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:43 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Haha, zelf meedoen aan de rebussen en dan klagen.

Joe
Wat vond je eigenlijk van zijn rebus? Hij ging namelijk over jou
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:46:06 #143
263417 Keyos
Like a Boss
pi_163928707
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:45 schreef DeLuna het volgende:
Ik snap wel waarom de wielerkleding niet zo populair is. Je Belkin shirtje is nu ook niet leuk meer. De teams veranderen zo snel van sponsor en dus van kleding en kleuren dat dat geen zin heeft.
Had toen zo'n shirtje van Columbia gekocht, vond het een mooi shirt. Half jaar later bestonden ze niet meer. Feest.
The Only Thing We Learn From History Is That We Learn Nothing From History - Hagel.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:46:17 #144
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928709
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:45 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dat filmpje van Bassie en Adriaan was onderdeel van De Verzonken Stad en die magische steen. Robin ontcijferde wat stukjes van die steen en ze kwamen erachter dat Thira een stadje op Santorini was. Daar werd het liedje wat ik postte ook opgenomen.

Dit is best diep.
Ik voelde je vriend *;

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_163928711
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:44 schreef Keyos het volgende:
Ik kan de naam Groenewegen echt niet meer horen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_163928714
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:46 schreef Max23 het volgende:

[..]

Wat vond je eigenlijk van zijn rebus? Hij ging namelijk over jou
Volgens mij was ik een slome tak of iets dergelijks.
pi_163928716
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:45 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wat moet schijnheiligheid een leuke bezigheid zijn.
Ik had een echte rebus, die niet veel ruimte in nam. Dit gaat gewoon te ver en dat weet je best.
pi_163928721
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:46 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Volgens mij was ik een slome tak of iets dergelijks.
Nee, en stop met deze act, je weet heus wel wat die zei
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:47:09 #149
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163928722
pi_163928727
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:46 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Open lekker eigen topic en ga daar posten
Ik dacht dat jij me nooit meer zou quoten? Doe dat dan ook niet. Laat me met rust, we zijn dood voor elkaar was de afspraak.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 14:47:51 #151
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163928730
quote:
Dit moet Mollema zijn!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:48:31 #152
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163928740
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:47 schreef noodgang het volgende:

[..]

Dit moet Mollema zijn!
Heel goed, U ziet op het plaatje de beroemde Bokkemabrug
pi_163928744
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:47 schreef Max23 het volgende:

[..]

Nee, en stop met deze act, je weet heus wel wat die zei
Die laatste twee weet ik oprecht niet.
pi_163928746
Iemand deze al gezien :')

Tourcolumn: Het mysterie Yates

COLUMN Oi, daar moest een noest harkende Bauke Mollema tóch een gaatje laten vallen, op de slotklim naar Lac d'Emosson.

Adam Yates, concurrent om de tweede plek en de revelatie van deze Tour, kon daarentegen de versnelling van Richie Porte woensdag wel enigszins volgen. Nogal wiedes. De Brit (23) van Orica-BikeExchange belazert de boel. Vergeet verdachte bloedwaardes. Vergeet verstopte motortjes. Adam Yates is slimmer dan dat. Hij heeft het hele tourcircus bij de neus. Of hij - we moeten eigenlijk spreken van zij. Meervoud.

Een verslaggever vroeg Yates na die etappe of hij tijdens de klim aan zijn tweelingbroer had gedacht, Simon Yates. Een kort 'nee'. Deze Simon kan minstens zo hard fietsen als Adam. Ze zijn even lang, hebben exact hetzelfde gewicht. Twee druppels water. Als u ze op straat zou tegenkomen, zou u ze niet uit elkaar kunnen halen. En hier zit hem de clou.

Een tijdje geleden werd Simon geschorst. Voor een wissewasje: tijdens Parijs-Nice was hij positief getest op terbutaline. Zijn dokter was 'vergeten' een attest aan te vragen voor het astmamedicijn. Je gaat er nauwelijks harder van fietsen, maar Simon moest zijn fiets een paar maanden aan de kant zetten. Geen Tour voor Simon. Toeval? Ik denk het niet.

Het moge duidelijk zijn: de Adam Yates die in Frankrijk hoge ogen gooit is niet alleen Adam Yates. Het is Adam Yates én zijn tweelingbroer. Simon en Adam fietsen om de beurt. Iedere dag schuilt er eentje in een speciaal gebouwd hokje in de Orica-ploegbus. Elke dag is zo een rustdag voor een van de broertjes Yates.

Het kan niet anders. Want noem me chauvinistisch, maar anders had onze Bauke die sprieterige Brit toch al lang de vernieling in gereden?
pi_163928747
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:22 schreef Max23 het volgende:

[..]

Die hele uitzending was puur genot
compilatie
:D :D
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:49:19 #156
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928754
Hier hebben jullie pas een rebus

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163928755
Heeft de regie Kelderman niet gemist, dat ie stiekem vóór de kopgroep rijdt?
pi_163928764
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:48 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Die laatste twee weet ik oprecht niet.
ene plaatje is een stam, de laatste een mok

Nu moet die lukken
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:50:04 #159
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928770
Carl denkt dat Astana een plan heeft, jongens :)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:50:27 #160
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163928777
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:49 schreef Szura het volgende:
Hier hebben jullie pas een rebus

[ afbeelding ]
Anton _O_
pi_163928780
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:48 schreef LetItBleed het volgende:
Iemand deze al gezien :')

Tourcolumn: Het mysterie Yates

COLUMN Oi, daar moest een noest harkende Bauke Mollema tóch een gaatje laten vallen, op de slotklim naar Lac d'Emosson.

Adam Yates, concurrent om de tweede plek en de revelatie van deze Tour, kon daarentegen de versnelling van Richie Porte woensdag wel enigszins volgen. Nogal wiedes. De Brit (23) van Orica-BikeExchange belazert de boel. Vergeet verdachte bloedwaardes. Vergeet verstopte motortjes. Adam Yates is slimmer dan dat. Hij heeft het hele tourcircus bij de neus. Of hij - we moeten eigenlijk spreken van zij. Meervoud.

Een verslaggever vroeg Yates na die etappe of hij tijdens de klim aan zijn tweelingbroer had gedacht, Simon Yates. Een kort 'nee'. Deze Simon kan minstens zo hard fietsen als Adam. Ze zijn even lang, hebben exact hetzelfde gewicht. Twee druppels water. Als u ze op straat zou tegenkomen, zou u ze niet uit elkaar kunnen halen. En hier zit hem de clou.

Een tijdje geleden werd Simon geschorst. Voor een wissewasje: tijdens Parijs-Nice was hij positief getest op terbutaline. Zijn dokter was 'vergeten' een attest aan te vragen voor het astmamedicijn. Je gaat er nauwelijks harder van fietsen, maar Simon moest zijn fiets een paar maanden aan de kant zetten. Geen Tour voor Simon. Toeval? Ik denk het niet.

Het moge duidelijk zijn: de Adam Yates die in Frankrijk hoge ogen gooit is niet alleen Adam Yates. Het is Adam Yates én zijn tweelingbroer. Simon en Adam fietsen om de beurt. Iedere dag schuilt er eentje in een speciaal gebouwd hokje in de Orica-ploegbus. Elke dag is zo een rustdag voor een van de broertjes Yates.

Het kan niet anders. Want noem me chauvinistisch, maar anders had onze Bauke die sprieterige Brit toch al lang de vernieling in gereden?
Column van Thijs Zonneveld?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:50:48 #162
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928783


Houden jullie van toch?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:50:52 #163
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928785
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:48 schreef LetItBleed het volgende:
Iemand deze al gezien :')

Tourcolumn: Het mysterie Yates

COLUMN Oi, daar moest een noest harkende Bauke Mollema tóch een gaatje laten vallen, op de slotklim naar Lac d'Emosson.

Adam Yates, concurrent om de tweede plek en de revelatie van deze Tour, kon daarentegen de versnelling van Richie Porte woensdag wel enigszins volgen. Nogal wiedes. De Brit (23) van Orica-BikeExchange belazert de boel. Vergeet verdachte bloedwaardes. Vergeet verstopte motortjes. Adam Yates is slimmer dan dat. Hij heeft het hele tourcircus bij de neus. Of hij - we moeten eigenlijk spreken van zij. Meervoud.

Een verslaggever vroeg Yates na die etappe of hij tijdens de klim aan zijn tweelingbroer had gedacht, Simon Yates. Een kort 'nee'. Deze Simon kan minstens zo hard fietsen als Adam. Ze zijn even lang, hebben exact hetzelfde gewicht. Twee druppels water. Als u ze op straat zou tegenkomen, zou u ze niet uit elkaar kunnen halen. En hier zit hem de clou.

Een tijdje geleden werd Simon geschorst. Voor een wissewasje: tijdens Parijs-Nice was hij positief getest op terbutaline. Zijn dokter was 'vergeten' een attest aan te vragen voor het astmamedicijn. Je gaat er nauwelijks harder van fietsen, maar Simon moest zijn fiets een paar maanden aan de kant zetten. Geen Tour voor Simon. Toeval? Ik denk het niet.

Het moge duidelijk zijn: de Adam Yates die in Frankrijk hoge ogen gooit is niet alleen Adam Yates. Het is Adam Yates én zijn tweelingbroer. Simon en Adam fietsen om de beurt. Iedere dag schuilt er eentje in een speciaal gebouwd hokje in de Orica-ploegbus. Elke dag is zo een rustdag voor een van de broertjes Yates.

Het kan niet anders. Want noem me chauvinistisch, maar anders had onze Bauke die sprieterige Brit toch al lang de vernieling in gereden?
Ja vanochtend in Trouw :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163928789
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:49 schreef Szura het volgende:
Hier hebben jullie pas een rebus

[ afbeelding ]
Igor Anton
pi_163928799
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_163928805
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:48 schreef LetItBleed het volgende:
Iemand deze al gezien :')

Tourcolumn: Het mysterie Yates

COLUMN Oi, daar moest een noest harkende Bauke Mollema tóch een gaatje laten vallen, op de slotklim naar Lac d'Emosson.

Adam Yates, concurrent om de tweede plek en de revelatie van deze Tour, kon daarentegen de versnelling van Richie Porte woensdag wel enigszins volgen. Nogal wiedes. De Brit (23) van Orica-BikeExchange belazert de boel. Vergeet verdachte bloedwaardes. Vergeet verstopte motortjes. Adam Yates is slimmer dan dat. Hij heeft het hele tourcircus bij de neus. Of hij - we moeten eigenlijk spreken van zij. Meervoud.

Een verslaggever vroeg Yates na die etappe of hij tijdens de klim aan zijn tweelingbroer had gedacht, Simon Yates. Een kort 'nee'. Deze Simon kan minstens zo hard fietsen als Adam. Ze zijn even lang, hebben exact hetzelfde gewicht. Twee druppels water. Als u ze op straat zou tegenkomen, zou u ze niet uit elkaar kunnen halen. En hier zit hem de clou.

Een tijdje geleden werd Simon geschorst. Voor een wissewasje: tijdens Parijs-Nice was hij positief getest op terbutaline. Zijn dokter was 'vergeten' een attest aan te vragen voor het astmamedicijn. Je gaat er nauwelijks harder van fietsen, maar Simon moest zijn fiets een paar maanden aan de kant zetten. Geen Tour voor Simon. Toeval? Ik denk het niet.

Het moge duidelijk zijn: de Adam Yates die in Frankrijk hoge ogen gooit is niet alleen Adam Yates. Het is Adam Yates én zijn tweelingbroer. Simon en Adam fietsen om de beurt. Iedere dag schuilt er eentje in een speciaal gebouwd hokje in de Orica-ploegbus. Elke dag is zo een rustdag voor een van de broertjes Yates.

Het kan niet anders. Want noem me chauvinistisch, maar anders had onze Bauke die sprieterige Brit toch al lang de vernieling in gereden?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:52:29 #167
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928815
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:45 schreef Szura het volgende:
Ook eens proberen:
[ afbeelding ]

+

[ afbeelding ]

+ klinkt als
[ afbeelding ]
Doe eens een poging Stijn, ik heb niet voor niets gezocht.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163928817
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:51 schreef Ajacied422 het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:53:12 #169
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163928826
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:48 schreef LetItBleed het volgende:
Iemand deze al gezien :')

Tourcolumn: Het mysterie Yates

COLUMN Oi, daar moest een noest harkende Bauke Mollema tóch een gaatje laten vallen, op de slotklim naar Lac d'Emosson.

Adam Yates, concurrent om de tweede plek en de revelatie van deze Tour, kon daarentegen de versnelling van Richie Porte woensdag wel enigszins volgen. Nogal wiedes. De Brit (23) van Orica-BikeExchange belazert de boel. Vergeet verdachte bloedwaardes. Vergeet verstopte motortjes. Adam Yates is slimmer dan dat. Hij heeft het hele tourcircus bij de neus. Of hij - we moeten eigenlijk spreken van zij. Meervoud.

Een verslaggever vroeg Yates na die etappe of hij tijdens de klim aan zijn tweelingbroer had gedacht, Simon Yates. Een kort 'nee'. Deze Simon kan minstens zo hard fietsen als Adam. Ze zijn even lang, hebben exact hetzelfde gewicht. Twee druppels water. Als u ze op straat zou tegenkomen, zou u ze niet uit elkaar kunnen halen. En hier zit hem de clou.

Een tijdje geleden werd Simon geschorst. Voor een wissewasje: tijdens Parijs-Nice was hij positief getest op terbutaline. Zijn dokter was 'vergeten' een attest aan te vragen voor het astmamedicijn. Je gaat er nauwelijks harder van fietsen, maar Simon moest zijn fiets een paar maanden aan de kant zetten. Geen Tour voor Simon. Toeval? Ik denk het niet.

Het moge duidelijk zijn: de Adam Yates die in Frankrijk hoge ogen gooit is niet alleen Adam Yates. Het is Adam Yates én zijn tweelingbroer. Simon en Adam fietsen om de beurt. Iedere dag schuilt er eentje in een speciaal gebouwd hokje in de Orica-ploegbus. Elke dag is zo een rustdag voor een van de broertjes Yates.

Het kan niet anders. Want noem me chauvinistisch, maar anders had onze Bauke die sprieterige Brit toch al lang de vernieling in gereden?
_O- :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163928831
Kijk dit vind ik nu dus wél de meerwaarde van Danny.. Legt ff snel goed uit hoe de etenszakken werken...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:53:41 #171
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163928835
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:48 schreef LetItBleed het volgende:
Iemand deze al gezien :')

Tourcolumn: Het mysterie Yates

COLUMN Oi, daar moest een noest harkende Bauke Mollema tóch een gaatje laten vallen, op de slotklim naar Lac d'Emosson.

Adam Yates, concurrent om de tweede plek en de revelatie van deze Tour, kon daarentegen de versnelling van Richie Porte woensdag wel enigszins volgen. Nogal wiedes. De Brit (23) van Orica-BikeExchange belazert de boel. Vergeet verdachte bloedwaardes. Vergeet verstopte motortjes. Adam Yates is slimmer dan dat. Hij heeft het hele tourcircus bij de neus. Of hij - we moeten eigenlijk spreken van zij. Meervoud.

Een verslaggever vroeg Yates na die etappe of hij tijdens de klim aan zijn tweelingbroer had gedacht, Simon Yates. Een kort 'nee'. Deze Simon kan minstens zo hard fietsen als Adam. Ze zijn even lang, hebben exact hetzelfde gewicht. Twee druppels water. Als u ze op straat zou tegenkomen, zou u ze niet uit elkaar kunnen halen. En hier zit hem de clou.

Een tijdje geleden werd Simon geschorst. Voor een wissewasje: tijdens Parijs-Nice was hij positief getest op terbutaline. Zijn dokter was 'vergeten' een attest aan te vragen voor het astmamedicijn. Je gaat er nauwelijks harder van fietsen, maar Simon moest zijn fiets een paar maanden aan de kant zetten. Geen Tour voor Simon. Toeval? Ik denk het niet.

Het moge duidelijk zijn: de Adam Yates die in Frankrijk hoge ogen gooit is niet alleen Adam Yates. Het is Adam Yates én zijn tweelingbroer. Simon en Adam fietsen om de beurt. Iedere dag schuilt er eentje in een speciaal gebouwd hokje in de Orica-ploegbus. Elke dag is zo een rustdag voor een van de broertjes Yates.

Het kan niet anders. Want noem me chauvinistisch, maar anders had onze Bauke die sprieterige Brit toch al lang de vernieling in gereden?
:D :D :D
pi_163928837
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:45 schreef Szura het volgende:
Ook eens proberen:
[ afbeelding ]

+

[ afbeelding ]

+ klinkt als
[ afbeelding ]
Steen-Jan Vidal?
pi_163928840
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:52 schreef silverhill het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Trots.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:54:16 #174
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928842
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:53 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Steen-Jan Vidal?
Hm, teleurstellend dit.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:54:38 #175
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928849
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:53 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Steen-Jan Vidal?
Selenium Pul Vidal...

Vrij onbekende renner denk ik
pi_163928856
En rijdt Kelderman al fier op kop?
pi_163928857
Laatste rebus van mijn kant.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:55:03 #178
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928860
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:54 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Selenium Pul Vidal...

Vrij onbekende renner denk ik
Nou, je bent er bijna
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163928863
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:54 schreef Ajacied422 het volgende:
Laatste rebus van mijn kant.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
John Henderson
pi_163928864
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:54 schreef Ajacied422 het volgende:
Laatste rebus van mijn kant.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Henderson

Golvend Galjoen
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:55:12 #181
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163928865
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:54 schreef Ajacied422 het volgende:
Laatste rebus van mijn kant.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Henderson _O_
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 14:55:19 #182
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163928868
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:54 schreef Ajacied422 het volgende:
Laatste rebus van mijn kant.
Mooi.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:55:31 #183
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163928872
Wel een mooi eerbetoon vandaag aan Froome... Ere escorte van de Astana 's...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
pi_163928875
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:54 schreef opperkleurder het volgende:
En rijdt Kelderman al fier op kop?
Geen idee, we spelen rebus
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:56:28 #185
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928889
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Nou, je bent er bijna
Sepulveda!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:56:52 #186
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163928900
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:56 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Sepulveda!
Winner *O*
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:57:00 #187
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163928902
Voor 'veda' had je beter deze kunnen pakken.

pi_163928903
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Nou, je bent er bijna
Sepulveda dan.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:57:04 #189
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928905
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:55 schreef Szura het volgende:

[..]

Nou, je bent er bijna
Klinkt niet als Vidal
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163928908
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:55 schreef Joezi het volgende:

[..]

Geen idee, we spelen rebus

pi_163928914
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:57 schreef LetItBleed het volgende:

[..]

[ [url=https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwiVmsqzj4fOAhUHyRQKHU-9CPoQjBwIBA&url=https%3A%2F%2Fwww.hogeveluwe.nl%2Fsystem%2Fimages%2Fimages%2F000%2F000%2F085%2Foriginal%2Free_Wim_Weenink_(12).jpg%3F1436876243&psig=AFQjCNHvpOLb0izzFbJ_8pUaOUpsDNovAw&ust=1469278586338543]afbeelding[/url] ]
[ afbeelding ]
Hier gaat iets mis
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:57:39 #192
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928916
Is er eigenlijk ook een topic om de etappe te volgen vandaag?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:57:41 #193
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928919
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:57 schreef LetItBleed het volgende:

[..]

[ [url=https://www.google.nl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwiVmsqzj4fOAhUHyRQKHU-9CPoQjBwIBA&url=https%3A%2F%2Fwww.hogeveluwe.nl%2Fsystem%2Fimages%2Fimages%2F000%2F000%2F085%2Foriginal%2Free_Wim_Weenink_(12).jpg%3F1436876243&psig=AFQjCNHvpOLb0izzFbJ_8pUaOUpsDNovAw&ust=1469278586338543]afbeelding[/url] ]
[ afbeelding ]
Hiergaatietsmis Bus
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163928924
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:57 schreef Sheffield het volgende:
Is er eigenlijk ook een topic om de etappe te volgen vandaag?
Er gebeurt niets, sorry.
pi_163928934
Ok, ik ook maar eentje dan

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163928948
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:58 schreef vaarsuvius het volgende:
Ok, ik ook maar eentje dan

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Yohann Gene
pi_163928949
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:58 schreef vaarsuvius het volgende:
Ok, ik ook maar eentje dan

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Deze is wel moeilijk
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 14:59:29 #198
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163928957
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:58 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Er gebeurt niets, sorry.
Er gebeurt al drie weken heel weinig, maar toch wordt dit topic vandaag wel verneukt door die onzin.

Ik eet trouwens een banaan en een kom yoghurt.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:59:52 #199
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163928960
Iemand al aan de ribbelchips?
pi_163928961
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:59 schreef Sked het volgende:

[..]

Er gebeurt al drie weken heel weinig, maar toch wordt dit topic vandaag wel verneukt door die onzin.

Ik eet trouwens een banaan en een kom yoghurt.
Lijkt me niet lekker zo'n kom.
pi_163928963
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 22 juli 2016 @ 15:00:10 #202
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163928965
Dat lachen van Danny _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:00:19 #203
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163928967
Nog steeds over Groenewegen

GroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegenGroenewegen
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163928973
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:59 schreef Sked het volgende:

[..]

Er gebeurt al drie weken heel weinig, maar toch wordt dit topic vandaag wel verneukt door die onzin.

Ik eet trouwens een banaan en een kom yoghurt.
Het valt wel mee. Ik ga maar even wat kittens doden en verdieping zoeken.
pi_163928976
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:59 schreef Sheffield het volgende:
Iemand al aan de ribbelchips?
nee, heb nog Thai Sweet Chilli van gisteren, maar is niet goed meer
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163928977
Ok, nog eentje

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_163928980
Mijn reactie op de kopgroep:

Oh ja Ten Dam deed ook nog mee :{
Het beste adres voor al uw primeurs!
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 15:01:56 #208
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163928991
Alle Belgen die Sporza voor de camera heeft hadden op een succesvolle ontsnapping gerekend vandaag.

Teringdomme Belgen.
pi_163929003
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:01 schreef Sked het volgende:
Alle Belgen die Sporza voor de camera heeft hadden op een succesvolle ontsnapping gerekend vandaag.

Teringdomme Belgen.
Nou, nou.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:02:59 #210
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163929010
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:00 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

nee, heb nog Thai Sweet Chilli van gisteren, maar is niet goed meer
Hoezo niet?
pi_163929011
Groenewegen kan dus nog steeds vijfde worden zondag _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:03:20 #212
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929016
Nog eentje dan, een lange:










Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163929020
De actie van Astana woensdag was al onbegrijpelijk, deze nog minder. Als we het dan toch over 'teringdomme' groeperingen gaan hebben.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:03:40 #214
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929021
JUICHEN!! Dylan hangt er nog aan op de twee na laatste col!! KNAP!!!
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 15:03:45 #215
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163929023
hebben we een nummer 2 in de tour en dan praten ze over groenewegen...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_163929026
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:03 schreef Szura het volgende:
Nog eentje dan, een lange:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Rumsas
pi_163929027
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:01 schreef Sked het volgende:
Alle Belgen die Sporza voor de camera heeft hadden op een succesvolle ontsnapping gerekend vandaag.

Teringdomme Belgen.
Sky gaf ook echt geen fuck om wie er weg vloog.
pi_163929030
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:03 schreef Szura het volgende:
Nog eentje dan, een lange:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Raimondas Rumsas
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163929036


pi_163929045
'dat werkte in veel gevallen'

HERBERT, lamlul dat je der bent.... geef me 3 voorbeelden van deze ' briljante' tactiek dat het echt geholpen heeft in de afgelopen TIEN JAAR.....
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:04:37 #221
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929046
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:03 schreef Szura het volgende:
Nog eentje dan, een lange:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Raimundas Navardauskas
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163929048
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:03 schreef Bugno het volgende:
JUICHEN!! Dylan hangt er nog aan op de twee na laatste col!! KNAP!!!
Echt niet normaal. Ze moeten stroomschokken krijgen elke keer als die naam uitgesproken wordt.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:04:52 #223
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929050
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:03 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Rumsas
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:04 schreef Felagund het volgende:

[..]

Raimondas Rumsas
Jajajajajaja onvoorstelbaar
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163929052
quote:
7s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:02 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Hoezo niet?
zak open laten staan, dus oudbakken
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:05:00 #225
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163929053
Pantano gaat niet eens naar Rio, dus waar Wuyts over loopt te oreren is mij een raadsel.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:05:10 #226
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929057
quote:
Vuillermoz
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163929072
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:04 schreef silverhill het volgende:

[ afbeelding ]
Wat is dat toch een prachtige gif _O_
pi_163929080
@ Reya, Timmmmm, Leonos

Wellicht een rebusverbod?
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 15:07:01 #229
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163929089
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:06 schreef Joezi het volgende:
@ Reya, Timmmmm, Leonos

Wellicht een rebusverbod?
Ze zullen het overleggen als ze over drie weken nog eens aanwezig zijn
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:07:07 #230
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929092
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:06 schreef Joezi het volgende:
@ Reya, Timmmmm, Leonos

Wellicht een rebusverbod?
Mad
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:07:07 #231
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929093
Ik kom er net pas achter dat Kevin de Weert de Belgische bondscoach is :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163929106
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:06 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Wat is dat toch een prachtige gif _O_
Is ook niet door de dopingcontrole gekomen toen :D

Ik zocht trouwens naar die foto dat ie met het spartajack aan het schaatsen was, maar kwam toen deze tegen. Was hem helemaal vergeten
pi_163929110
On Topic: Heerlijke surplace Cummings
pi_163929112
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:07 schreef Szura het volgende:
Ik kom er net pas achter dat Kevin de Weert de Belgische bondscoach is :')
Niet kijken naar Vive le Velo :')
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:08:08 #235
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929116
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:07 schreef silverhill het volgende:

[..]

Is ook niet door de dopingcontrole gekomen toen :D

Ik zocht trouwens naar die foto dat ie met het spartajack aan het schaatsen was, maar kwam toen deze tegen. Was hem helemaal vergeten
Aad grossiert in bazengifs.

Dugout.gif _O_
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:08:23 #236
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929122
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:07 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Niet kijken naar Vive le Velo :')
Ik kijk deze week pijlen keilen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:08:35 #237
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929124
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:08 schreef Bugno het volgende:

[..]

Aad grossiert in bazengifs.

Dugout.gif _O_
Weer die kut Hai _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163929125
Dikke sluikreclame
pi_163929126
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:08 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik kijk deze week pijlen keilen
Vanavond wel een flopshow.
pi_163929131
Wim Vansevenant :')
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:09:13 #241
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929145
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:08 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Vanavond wel een flopshow.
BeatonGod gaat hopelijk shinen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163929150
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:08 schreef Bugno het volgende:

[..]

Aad grossiert in bazengifs.

Dugout.gif _O_
pi_163929159
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:09 schreef Szura het volgende:

[..]

BeatonGod gaat hopelijk shinen
Anderson is te goed. King ligt na twee legs ook al op zijn rug, 16-4 of zo.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:09:45 #244
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929160
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:09 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O-
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:10:25 #245
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929172
Lars Bak is even geen erkende hardrijder
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:12:21 #246
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163929205
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:10 schreef Szura het volgende:
Lars Bak is even geen erkende hardrijder
Eenmaal erkend, blijft erkend
pi_163929214
Nadat vorig jaar het verhaal over de armoedige jeugd van Quintana ontkracht was krijgen we nu zeker steeds het verhaal van Pantano die met zijn fietsen de hele familie moet onderhouden. Potentiële bingokaart-uitspraak :)
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 15:14:09 #248
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163929253
Heroische verhalen man straks krijg je nog iemand wiens gopro nog werkte na een crash in de sneeuw...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:14:48 #249
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929265
Herbert denkt dat de koplopers nog kans maken
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:14:56 #250
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163929269
''Ieder jaar is anders.'' - Valerio Piva
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:15:33 #251
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929285
Lars bakt er niet zoveel van
pi_163929287
Ik denk/hoop dat Astana op de Bisanne al full retard gaat
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:15:48 #253
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929291
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:14 schreef Koffieplanter het volgende:
''Ieder jaar is anders.'' - Valerio Piva
Steve zou zoiets ook kunnen zeggen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:15:54 #254
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163929293
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:12 schreef itchycoo het volgende:
Nadat vorig jaar het verhaal over de armoedige jeugd van Quintana ontkracht was krijgen we nu zeker steeds het verhaal van Pantano die met zijn fietsen de hele familie moet onderhouden. Potentiële bingokaart-uitspraak :)
Wacht maar tot M.A. López de Tour gaat rijden.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163929300
Wat doet die Katusha steeds op kop?
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:16:15 #256
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929301
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:15 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Wacht maar tot M.A. López de Tour gaat rijden.
Gaat hij dan schroeien?
pi_163929322
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:15 schreef Max23 het volgende:
Ik denk/hoop dat Astana op de Bisanne al full retard gaat
Nieuwe wielrennen..... vergeet het maar...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163929323
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:16 schreef vaarsuvius het volgende:
Wat doet die Katusha steeds op kop?
Astana moest rustiger aan gaan doen van de ploegleider leek het op. , toen moest hij w.s. overnemen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:17:42 #259
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163929339
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:16 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Gaat hij dan schroeien?
Hij gaat net zoals in Zwitserland iedereen helemaal naar huis fietsen, ja. En je mag elke dag van Herbert aanhoren dat hij vroeger op training is aangevallen door een paar lui die zijn fiets wilde jatten, die hij vervolgens van zich af heeft geslagen en sindsdien door het leven gaat als Superman.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:17:58 #260
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929346
GROENEWEGEN!!!! IEMAND EEN PIJL????
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:18:02 #261
194695 franklop
Fran knock
pi_163929349
Heeft iemand bijgehouden hoevaak de naam Groenewegen is gevallen?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:18:30 #262
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929363
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:17 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hij gaat net zoals in Zwitserland iedereen helemaal naar huis fietsen, ja. En je mag elke dag van Herbert aanhoren dat hij vroeger op training is aangevallen door een paar lui die zijn fiets wilde jatten, die hij vervolgens van zich af heeft geslagen en sindsdien door het leven gaat als Superman.
Dit verhaal kan ik niet vaak genoeg horen.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163929364
nog een leuke Aad de Mos gif?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:18:53 #264
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929371
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:18 schreef franklop het volgende:
Heeft iemand bijgehouden hoevaak de naam Groenewegen is gevallen?
29 keer heb ik geturfd.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:18:57 #265
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929373
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:18 schreef Rudicio het volgende:
nog een leuke Aad de Mos gif?
Dat niet, wel complimenten voor je uitmuntende UI
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:19:14 #266
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929380
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:18 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

229 keer heb ik geturfd.
fixed
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163929421
Wie zou er tegenwoordig als kijker nog meeschrijven nu ze het internet hebben uitgevonden.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:21:09 #268
194695 franklop
Fran knock
pi_163929427
Heel goed Danny, geen Nibali als beste daler noemen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163929445
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:17 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hij gaat net zoals in Zwitserland iedereen helemaal naar huis fietsen, ja. En je mag elke dag van Herbert aanhoren dat hij vroeger op training is aangevallen door een paar lui die zijn fiets wilde jatten, die hij vervolgens van zich af heeft geslagen en sindsdien door het leven gaat als Superman.
Wat gaat hij trouwens klaarspelen in Rio?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:22:41 #270
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929464
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:20 schreef Dennism het volgende:
Wie zou er tegenwoordig als kijker nog meeschrijven nu ze het internet hebben uitgevonden.
Niet elke Tour schriften volkalken :')
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:22:54 #271
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163929467
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:21 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Wat gaat hij trouwens klaarspelen in Rio?
Gewoon ervaring opdoen. Het is aan Chaves en Henao om resultaat te behalen.
Put these foolish ambitions to rest.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:23:55 #272
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163929491
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:21 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Wat gaat hij trouwens klaarspelen in Rio?
Schroeien
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:25:47 #273
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163929531


Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163929541
Been is een koe?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:26:26 #275
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163929546
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:25 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Jose is vies dik
pi_163929548
jaaaaaaaaa
pi_163929550
YATES!!!!!!!!!!
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 15:26:36 #278
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163929551
Yates :')
pi_163929552
:o
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 22 juli 2016 @ 15:26:37 #280
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163929553
Yates :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:26:38 #281
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929555
Yates :W
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:26:39 #282
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163929556
Yates.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163929560
hahahhahahahahhaha genot
pi_163929564
yATES. Hand in t broekje
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163929566
of komt ie terug
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:27:11 #286
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929567
Dit is gewoon lossen hoor
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:27:14 #287
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163929569
Snel wisselen met zn broer dan maar
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163929570
Ow hij komt terug.. :+
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:27:15 #289
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163929571
YATES JAA
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:27:20 #290
194695 franklop
Fran knock
pi_163929575
Yates :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:27:25 #291
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163929578
Nou, die gaat Mollema iig niet voorbij in het klassement.

Vandaag de verkeerde tweelingbroer opgesteld?
in a crowd you lose humanity
pi_163929579
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:27 schreef Van_Poppel het volgende:
Dit is gewoon lossen hoor
want?
pi_163929580
flopshow
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 22 juli 2016 @ 15:27:32 #294
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163929581
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:27 schreef DeLuna het volgende:
YATES JAA
Zo blij dat hij terugkomt? :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163929585
Mechanisch probleem dus.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 15:27:49 #296
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163929587
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:27 schreef Bugno het volgende:
Snel wisselen met zn broer dan maar
_O-
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_163929592
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:27 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Zo blij dat hij terugkomt? :P
Lekke band misschien?
Beter iets moois verliezen, dan dat je het nooit hebt gehad.
pi_163929593
Hij is in het rood gegaan gisteren.
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 15:28:01 #299
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163929598
oh niets aan de hand...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 15:28:01 #300
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163929599
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:27 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Zo blij dat hij terugkomt? :P
Ik kijk de stream, ik loop achter. }:|
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 15:28:02 #301
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163929600
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 15:27 schreef skysherrif het volgende:

[..]

want?
Snap niet dat Movistar op kop rijdt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')