abonnement Unibet Coolblue
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 16:40:13 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163908590
Etappe 19: Albertville - Saint-Gervais (Mont Blanc), 146 km

Op het moment van schrijven is nog niet iedereen binnen, dus een uitgebreid verslag van de tijdrit blijft uit. Tom staat bovenaan, maar alle klassementsrenners moeten nog de tijdrit af gaan werken. Helaas heeft uw tekstschrijver plotseling een leven gekregen en moet hij de hele avond bier gaan drinken, echt enorm vervelend. Daarom volgt er nu een voorbeschouwing die onderhevig kan zijn aan enig haastwerk. Hoe dan ook, na de tijdrit hebben we nog twee lastige dagen te gaan in de Tour. Rit 19 is er een met een boel beklimmingen en een lastige aankomst bergop. Als er nog klassementsrenners met ambities zijn zullen ze die tijdens deze rit moeten laten zien. De volgend rit zal er een zijn met een aankomst na een afdaling en dat is voor de laffe herders van dit peloton toch allemaal net wat minder gunstig. Liever wachten tot de laatste berg en dan alles geven. Dat kan tijdens deze rit perfect. Een rit met verschillende lastige beklimmingen onderweg, waaronder een klim van de buitencategorie. Ook de slotklim is enorm lastig, dus hier kan nog genoeg gebeuren. We duiken het slotweekend in en we hopen op nog wat spetterende actie. Zal er wel niet van komen, maar hopen mag nog steeds.




Albertville is een plaats met bijna 20.000 inwoners in het departement Savoie, gelegen in de vallei van de rivieren L'Arly en de Isère. De stad heeft in 1992 de eer gehad de winterspelen te mogen organiseren. Veel van de evenmenten vonden plaats in de bergen in de omgeving, maar het Olympisch park en het Olympisch huis stonden wel in Albertville. De stad is een bekende plaats in de Tour, omdat het tussen veel bekend bergen inligt. Het is ook voor wielertoeristen een plaats die vaak wordt aangedaan. De Fransjes noemen het een ville vélo-touristique, klinkt wel leuk. Albertville is desondanks nog niet vaak een start- dan wel aankomstplaats geweest. Dit wordt pas de derde keer. In 2012 zou er een rit vertrekken vanuit Albertville, om te finishen op La Toussuire. Pierre Rolland ging er toen met de overwinning vandoor, dat waren betere tijden voor hem. Ook speelde Albertville een rol in de fameuze Tour van 1998, de 'Tour de Dopage'. De zestiende rit zou aankomen in Albertville en gewonnen worden door niemand minder dan Jan Ullrich. Een dag later zou er een vertrek zijn in Albertville, met een aankomst in Aix-les-Bains. Deze rit zou door een staking van de renners geen winnaar kennen. Festina was inmiddels al niet meer in koers en bij TVM had de politie ondertussen al een invalletje gedaan. Na deze staking besloten ook ONCE, Banesto en Riso Scotti uit koers te stappen. Prima cowboytijden waren dat. Renners die zonder rugnummer naar de finish rijden en dat soort dingen. Dan is deze Tour echt maar enorm saai, als je het zo bekijkt. Van de andere kant hadden ze in 1998 dan weer geen rennende gele trui. Ze starten in de buurt van het palais de justice, nieuwe ongeregeldheden hoeven we niet te verwachten.



Direct na de start begint het al omhoog te lopen. De renners beginnen meteen aan de Collet de Tamié, een beklimming van 8,5 kilometer. Gemiddeld stijgt het aan een procent of zes, dus het is zeker geen simpele beklimming. Dit is minstens een klim van de derde categorie, maar er zijn op de een of andere manier helemaal geen punten te verdienen. Na de Collet de Tamié is er een afdaling, maar deze is niet zo moeilijk. Het loopt vaak maar lichtjes naar beneden en er zijn niet veel bochten. Er worden wel wat dorpjes gepasseerd, waar de nodige verkeersobstakels zijn, maar verder is er niets op aan te merken. De afdaling is wel over een redelijk smalle weg, maar alsnog breed genoeg voor de renners. Na 22 kilometer slaan ze linksaf en komen ze op een grote weg terecht. Hier is het weer behoorlijk vlak. Een paar kilometer verderop rijden ze langs Doussard en hier is vroeg op de dag al de tussensprint, na 25,5 kilometer. Na Doussard fietsen de renners richting het Lac d'Annecy. Het blijft nog een aantal kilometer vlak, tot in Talloires. Daar begint na 32 kilometer de volgende klim van de dag, de eerste waar punten te verdienen zijn. Tijdens de rit van dinsdag hadden we al de Col de la Forclaz, nu krijgen we twee cols die met dezelfde naam beginnen. De eerste van de twee is de Col de la Forclaz de Montmin. Bijna tien kilometer lang en 6,9% gemiddeld. Een behoorlijk pittige klim. De klim begint nog makkelijk, maar richting de top gaat het toch serieus omhoog, met zelfs een aantal kilometer aan ongeveer 10%. Zo vroeg op de dag al een stevige uitdaging voor de renners. Na 42 kilometer komen ze boven en als ze zich omdraaien hebben ze een prima uitzicht over het meer van Annecy.





De afdaling van de Col de la Forclaz de Montmin is niet echt een fijne. De weg is behoorlijk smal en er zijn een aantal lastige bochten. Vooral in het dorpje La Perrière na 46 kilometer zit er een gevaarlijk bochtje. Richting het eind van de afdaling wordt het wat makkelijker, omdat de weg niet meer zo steil naar beneden loopt. Er zijn nog wel wat bochtjes, maar dat is al beter te doen. Na 50,5 kilometer rijden de renners door Vesonne en rijden ze dicht langs een weg die ze al eerder hebben gehad. We zijn weer bijna in de buurt van Doussard en hebben technisch gezien een rondje gereden. Na de afdaling is het een tijd lang vlak. De renners rijden over een rechte en brede weg door de vallei van de Chaise. Dit wordt anders als de renners na 64 kilometer door Ugine rijden. Buiten dit dorp duiken ze de bergen weer in en komen ze weer op een smallere weg terecht. Ze rijden door een donker bos en de weg begint omhoog te lopen. Na Ugine begint de weg 5,6 kilometer lang omhoog te lopen aan 8%. Weer een behoorlijke pittige klim dus. Na 73 kilometer komen de renners door het gehuchtje La Forclaz en zijn ze bijna boven op deze klim van de tweede categorie. De weg blijft smal en is onderhevig aan enige slijtage. Dit zal ook tijdens de afdaling zo zijn.




De afdaling is een paar kilometer lang en brengt ons naar het dorp Queige. De afdaling is vervelend omdat de weg behoorlijk smal is, maar verder zijn er niet echt direct veel lastige bochten. Er zijn een aantal haarspeldbochten en wat passages door gehuchtjes, waar de chaletjes soms het zicht wat wegnemen. Ondertussen hebben de renners wel steeds een prachtig uitzicht over de omgeving, maar ze zullen toch vooral op de weg moeten letten. Er zitten ook nog een paar scherpe bochten in, tot ze buiten Queige zijn. Daar komen ze weer op een brede weg terecht en is het een aantal kilometer redelijk vlak. Richting Villard-sur-Doron begint de weg al omhoog te lopen, maar het echte werk begint pas als men in dit dorp linksaf slaat. Dan gaan ze op weg naar de Montée de Bisanne, die na 84 kilometer begint. Dit is een beklimming van de buitencategorie, 12,4 kilometer lang en 8,2% gemiddeld. Dat is wel een flinke berg, dacht ik zo. De klim begint nog enigszins rustig, met een kilometer aan 6%, maar snel daarna wordt het al meteen lastiger. Paar kilometer aan 8% en tussendoor een kilometer aan 7%, voor er halverwege de klim er even een wat makkelijkere strook is aan 6%. Daarna gaat het echt goed los, richting de top komt het bijna niet meer onder de 9%, met zelfs een aantal kilometer aan 10%. De weg naar Bisanne is niet echt breed in het begin, maar na een tijdje wordt de weg wat breder. Af en toe is de weg goed, met prima asfalt, maar er zitten ook wat povere stroken tussen. Het schijnt dat dit pas de eerste keer is dat de Montée de Bisanne voorkomt in de Tour. Kan wel eens een leuke ontdekking zijn, in dat geval. Op de Bisanne ligt natuurlijk ook een skistation, zoals je zou verwachten. De renners passeren niet direct langs dat station, maar wel door het dorpje met allemaal chaletjes en hotels. Op de top heb je een goed uitzicht op de berg waar we nog naartoe moeten gaan.




Na 96,5 zijn de renners boven en begint de afdaling. De eerste afdaling is maar kort, na een paar kilometer komen de renners door het wintersportdorpje Les Saisies, waar de weg weer omhoog begint te lopen richting de Col des Saisies. Het gaat een kilometer of twee vals plat omhoog. De afdaling was nog over een redelijk korte weg, maar dat is na de Col des Saisies niet meer het geval. De weg is inmiddels heel breed geworden. Na de Col des Saisies is de afdaling nog steeds niet lastig. Het gaat heel voorzichtig naar beneden, op een paar strookjes na. Er zijn wel wat bochten, maar allemaal prima te nemen. Tussendoor gaat het ook nog een keer een kilometer vals plat omhoog en zijn er nog wat andere stroken waar de weg eerder omhoog lijkt te lopen dan omlaag. Pas richting het eind van de afdaling wordt er serieuzer gedaald. Toch wordt het nooit moeilijk. Er komen nog wat haarspeldbochten, maar de weg is steeds enorm breed. Na 114 kilometer komen de renners door Flumet en is de afdaling afgelopen. Aan het eind van de afdaling zijn er wel een boel bochten en om Flumet te bereiken moeten de renners over een smalle brug. Het uitzicht is wel formidabel. Van Flumet fietsen de renners door de vallei van de rivier l'Arly richting een plaats die ondertussen bekend zal zijn. Het gaat om de finishplaats van de vorige rit, Megève.



In de vallei loopt het lichtjes omhoog, maar veel stelt het niet voor. Na 121 kilometer, op 25 kilometer van de finish, komen de renners door Megève. Ze rijden verder en volgen een deel van de route van de vorige rit. Zo komen ze ook weer door Demi-Quartier en Combloux. Na 131 kilometer slaan ze linksaf en gaan ze de steile beklimming van de vorige niet beklimmen maar afdalen. De Côte de Domancy is zoals we ondertussen weten enorm steil. Daar mogen de renners naar beneden, een paar kilometer aan 9%. Dit is uiteraard een lastige afdaling, vooral door de haarspeldbochten en omdat het nu eenmaal enorm steil is. Beneden in Domancy is het een paar kilometer vlak, tot Vennex, waar ze de renners na 136 kilometer passeren. Hier begint de slotklim naar Le Bettex. De slotklim is er een in meerdere schuifjes. Het begint met de Côte des Amerands, drie kilometer aan meer dan 10%. De slotklim begint meteen met een kilometer aan 13%, omdat het kan. Na de Côte des Amerands is het even wat makkelijker, een paar kilometer aan 4%. Daarna wordt het richting Le Bettex een stuk steiler. Een kilometer aan 6,5%, een kilometer aan 10%, daarna weer een kilometer aan 8% en richting de finish gaat het nog steeds stevig omhoog. Er is bijna geen strook gelijk aan de andere. Zo is het in de voorlaatste kilometer 9%, terwijl het in de slotkilometer dan weer 7,8%. Een behoorlijk onregelmatige klim, maar ook een belachelijk zware klim vooral. Na 146 kilometer komen de renners uit in Le Bettex en zit de voorlaatste lastige rit er weer op.




De finishplaats heet Saint-Gervais Mont Blanc, maar da's eigenlijk best een gekke naam. Beneden in de vallei ligt het dorp Saint-Gervais. Ergens daarboven ligt de Mont Blanc. We finishen halverwege, bij het skiresort Le Bettex. Dat de Mont Blanc wordt genoemd is niet zo raar, we zitten hier wel aan de voet van die reusachtige berg. Onderweg zien we hem ook zowat de hele tijd. We zien de berg al dagen, dus is het maar goed ook dat we er nu echt een keer dicht bij in de buurt gaan komen. Saint-Gervais Mont Blanc is voor de derde keer een finishplaats in de Tour. In 1990 won een Fransman de rit, Thierry Claveyrolat. Het zou een succesvolle Tour voor hem zijn, hij won ook de bergtrui. Later verging het hem iets minder. In 1999 veroorzaakte hij stomdronken een verkeersongeluk. Niemand overleed, desondanks kon hij niet meer met zichzelf leven. Hij pleegde later in dat jaar zelfmoord. In de Dauphiné van 2015 kwam het peloton hier ook langs. Chris Froome legde de rest van het peloton op het rooster en won met een behoorlijke voorsprong op Tejay van Garderen en Louis Meintjes. Enkele renners die nu ook meedoen kennen hier dus in ieder geval de weg. Er zijn hier in de omgeving overigens twee gebieden waar je prima kan skiën, met in totaal 500 kilometer aan piste. 25,000 bedden voor toeristen, best een groot skigebied dus. Het voornaamste blijft toch de aanwezigheid van de Mont Blanc.



Het wordt tijdens deze rit weer vrij warm, maar iets minder warm dan de vorige dagen. Graadje of 24 in Albertville en zelfs iets minder in de omgeving van de finish. Na zoveel warme dagen hangt er uiteraard iets in de lucht. Regen en onweer. De verwachting is dat het zal gaan regenen in de Alpen. Daarnaast is het heel goed mogelijk dat het flink gaat donderen en bliksemen. Onweer wordt eigenlijk de hele middag verwacht, regen pas tegen het eind van de rit. Hopelijk is dit een verkeerde voorspelling en krijgen we dat soort ongein niet, zou tijdens zo'n bergrit niet echt een feest zijn. Wind zal er in ieder geval niet veel zijn. Om 12:55 is het depart fictif in Albertville en een kwartier later wordt er dan met het vlaggetje gezwaaid en begint de rit echt. Tussen 17:09 en 17:39 worden de renners op de laatste berg verwacht. Er zijn niet veel ritten deze Tour integraal uitgezonden, maar tijdens deze rit zal dat zeker wel gebeuren. De NOS is er meteen om 12:50 bij! We kunnen dus zelfs de neutralisatie meepikken, wat een ongekend genot. De Belg zit dan weer met dat journaal van 13:00, dus die zijn er pas om 13:35 bij. Flopshow. Moeten we verdomme weer naar de NOS kijken. Dju toch.

De laatste aankomst bergop in de Tour de France. Normaal een rit waarbij de winst gaat naar een van de klassementsrenners. Nu weet ik dat niet zo zeker. De afgelopen tijd zijn alle ploegen op Sky na behoorlijk lethargisch geweest. Niet eens een poging gedaan om een rit te winnen. De volgende bergrit zal een aankomst na een afdaling hebben, dus die gaat sowieso weer naar een groepje vluchters. Als iemand van het groepje Porte, Bardet en Quintana nog een rit wil winnen zullen ze tijdens deze etappe een keer flink hun best moeten gaan doen. Ik denk niet dat het gaat gebeuren en ik heb zo'n vermoeden dat deze rit weer naar een groepje vluchters gaat. Sky controleert rustig en de rest doet niets, want ze kunnen of durven niet. Qua vluchters kun je weer de voorspelbare namen invullen. De jongens die de afgelopen tijd ook al in de aanval zijn geweest. Een De Gendt, een Pauwels, een Zakarin, een Pantano, een Majka, Rui Costa, Reichenbach en ga zo maar door. Ik zal me nu alleen voor een keer gaan focussen op de jongens die ooit het idee hadden dat ze de gele trui konden winnen en Froome. Laten we er voor de gein maar van uitgaan dat ze wel een keer hun best gaan doen om de vluchters binnen schootsafstand te houden.
1. Porte. Is de beste met Froome en als die twee samen wegrijden op de laatste klim gaat Froome sowieso de zege gunnen aan Porte. Altijd zijn trouwe knecht geweest, maar in de Tour nog nooit wat gewonnen. Kan nu veranderen, maar dan moeten ze dus wel een beetje de vluchters in toom houden.
2. Froome. Ja, in het wiel van Porte. Wat een sociale jongen is het toch ook. Overwinninkjes schenken, dan ben je een hele grote hoor. Zal verder totaal niet meer bedreigd worden door wie dan ook, dus kan zich dit makkelijk permitteren.
3. Aru. Aru Aru moet ooit nog een keer een grandioze aanval gaan doen. Anders is het een beetje saai, allemaal. Met het hoofd scheef en de tong uit de bek schudden op de fiets, dat willen we zien en hebben we nog niet gezien. Nu dan maar een keer. Wel ver achter die andere twee, maar da's ook weer geen schande.
4. Bardet. Best lekker bezig, dit Fransoosje. Gaat een mooi klassement rijden, maar een rit winnen wordt dan weer een lastig verhaal. Gaat niet echt meer lukken allemaal, maar een aardige ereplaats is ook mooi meegenomen.
5. Quintana. Lekker maandjes in de jungle van Bogotá gezeten, zonder enig effect. Normaal komt hij altijd in bloedvorm uit het oerwoud, maar dat liep tijdens deze Tour allemaal wat anders. Ook na de befaamde derde rustdag liep het nog niet zoals je zou verwachten. Gaat niet eens het podium halen, behoorlijk matig. Kan zijn meesterplan van het trainen in de Colombiaanse rimboe en daarna het rijden van de Route du Sud wel eens aanpassen. Werkt blijkbaar toch niet echt helemaal. Misschien in de toekomst ook een wat minder laffe dakhaas zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163910543
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Etappe 19: Albertville - Saint-Gervais (Mont Blanc), 146 km
-lap tekst-
Mooi stuk. Alleen Bogotá heeft geen jungle ;)

Drink ze, en succes met de kater morgen ^O^
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163910568
Ik heb het hele parkoers gefietst de afgelopen dagen *O*
Vanuit de start gaat het meteen omhoog. De col de Tamie zitten nog best steile stukken in, toch een paar km rond de 10%.
Zoals de profielen al aangeven, zijn de laatste twee klimmen niet fijn. De Montee de Bisanne is echt steil op het einde. De slotklim heeft in de eerste drie km stukken tot 18%. Lekker smal weggetje ook.
in a crowd you lose humanity
pi_163910591
De afdaling van de Forclaz Montmin vond ik trouwens supertof. Mooi asfalt, ook niet zo smal als R_R stelt. Lekker technische afdaling.
in a crowd you lose humanity
pi_163910634
En de Forclaz Queige is gedeeltelijk van vers asfalt voorzien. Maandag en dinsdag waren ze daar nog bezig en was de weg nog afgezet, vandaag kon ik er wel overheen.
in a crowd you lose humanity
pi_163910675
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:15 schreef Wombcat het volgende:
En de Forclaz Queige is gedeeltelijk van vers asfalt voorzien. Maandag en dinsdag waren ze daar nog bezig en was de weg nog afgezet, vandaag kon ik er wel overheen.
Nog gevaarlijke bochten waar val partijen kunnen plaats vinden?

Froome, Keldergod of elke andere renner met slechte stuurcapaciteiten/materiaal?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163910721
quote:
5s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:18 schreef Godshand het volgende:

[..]

Nog gevaarlijke bochten waar val partijen kunnen plaats vinden?

Froome, Keldergod of elke andere renner met slechte stuurcapaciteiten/materiaal?.
Ik vond 'm redelijk overzichtelijk. Wel erg veel bochten, maar geen bochten die abnormaal doordraaien of zo. Allemaal vrij goed in te schatten.

Enig probleem had ik met een bocht waar 100 meter na de bocht een camper stilstond midden op de weg. Het was goed dat 'ie niet 80 meter na de bocht stilstond, dan was ik er op geklapt.
in a crowd you lose humanity
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 18:40:10 #8
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163911002
Froome full-retard morgen en daarna zeggen 'Didnt expect it' en 'Thnx to the guys'
pi_163911973
Ik verwacht dat Sky het laat lopen en Astana/Movistar geen tempo willen maken dus mannetjes vooruit sturen.
pi_163912140
De overige renners (en dan denk ik met name aan Porte) zullen toch wel een ritzege willen ook?

Verwacht dat Mollema na morgen 5e staat trouwens
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163912522
Kelderman gaat winnen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163913112
Stef Clement zal wel weer in n kopgroep meezitten :P
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163913524
Porte gaat morgen natuurlijk aanvallen ^O^
Zou wel leuk zijn als Porte en Froome samen naar boven kunnen rijden en iedereen op een paar minuten zetten.
pi_163914703
Als een GOD in Frankrijk:

pi_163917243
Hoe laat is de aankomst morgen verwachten jullie? Woensdag heb ik me aardig verkeken en was pas om 16:30 aan het kijken. Mag me niet nog eens gebeuren.
  donderdag 21 juli 2016 @ 22:57:39 #16
62913 Blik
The one and Only!
pi_163917779
Ga het spektakel allemaal missen, weekendje weg zonder tv :(
pi_163919080
Moeilijk, moeilijk. Sta 8e in Telegraaf Tourspel. Leuk, maar om eerste te worden moet ik raar gaan doen (beeldspraak voor de concurrenten van Froome: DOE EENS WAT i.p.v. de zwarte brigade te volgen).

Wat gaat het morgen worden? Ik geloof NIET dat uiteindelijk Froome iedereen erafrijdt en 1e wordt (of dat hij met Porte wegrijdt en 'vriend' Porte laat winnen).

Nee, er gaat een grote groep weg waarvan een hoop afbrokkelen en die groep krijgt een paar minuten. De rest rijdt weer braaf achter de zwarte brigade aan.

Ik ga voor Zakarin en gooi daar mijn verdubbelaar op. Hij won onlangs en ik moet zeggen dat het wielrennen schoon lijkt ze zijn, maar zoals hij laatst wegreed. Uhm dat was niet brandschoon. Dus ik ga voor ZAKARIN morgen. Adieu en vergeet niet... Hallo Jumbo (we gaan voor de aanvallen maar doen niks) dag Jumbo!
- edit: adverteren kan middels een mail naar pr@fok.nl -
pi_163920851
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 23:43 schreef meneertje1972 het volgende:
Moeilijk, moeilijk. Sta 8e in Telegraaf Tourspel. Leuk, maar om eerste te worden moet ik raar gaan doen (beeldspraak voor de concurrenten van Froome: DOE EENS WAT i.p.v. de zwarte brigade te volgen).

Wat gaat het morgen worden? Ik geloof NIET dat uiteindelijk Froome iedereen erafrijdt en 1e wordt (of dat hij met Porte wegrijdt en 'vriend' Porte laat winnen).

Nee, er gaat een grote groep weg waarvan een hoop afbrokkelen en die groep krijgt een paar minuten. De rest rijdt weer braaf achter de zwarte brigade aan.

Ik ga voor Zakarin en gooi daar mijn verdubbelaar op. Hij won onlangs en ik moet zeggen dat het wielrennen schoon lijkt ze zijn, maar zoals hij laatst wegreed. Uhm dat was niet brandschoon. Dus ik ga voor ZAKARIN morgen. Adieu en vergeet niet... Hallo Jumbo (we gaan voor de aanvallen maar doen niks) dag Jumbo!
TDF / Leg hier uw Tourpoule-vraag voor aan de specialisten #3
pi_163920855
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:46:15 Coolest fun facts about my roommate and winner of Mount Ventoux this year and Stelvio on 2012. #1. Never warms up for TT'S. Just goes full. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:47:18 #2. @DeGendtThomas never get massage. Ever. Likes the tension on his legs. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:49:02 #3.To get in the break..he sits @500w 4 5min. Then he knows who holds his wheel will be strong enough to ride and he will drop them later. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:50:13 #4. Still runs the old iPhone 4. Says it means his eyesight is still perfect. Screen is so small. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:51:38 Last one tonight. #5. Eats a bag of "happy pills" every night. Aka M&M's. @DeGendtThomas is my new hero. reageer retweet
De Gendt :D
pi_163921596
Het is hier (Le Grand Bornand) gewoon aan het regenen nu :o
in a crowd you lose humanity
pi_163921680
Maar weer hopen op een mooie etappe :)
  vrijdag 22 juli 2016 @ 08:16:16 #22
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163921723
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 07:58 schreef Wombcat het volgende:
Het is hier (Le Grand Bornand) gewoon aan het regenen nu :o
:o Ook koud of valt dat wel mee?

[ Bericht 14% gewijzigd door Van_Poppel op 22-07-2016 08:39:32 ]
pi_163921758
quote:
Adam Yates produced another strong performance for ORICA-BikeExchange on stage 18 of the Tour de France today, finishing 16th in the individual time trial to retain third on general classification and the lead of the best young rider category.

With three more days to go and two difficult mountain stages ahead, 23-year-old Yates stayed focused on the challenging 17kilometre time trial course to maintain his excellent position.

Race leader Christopher Froome (Team-Sky) won the stage and extended his lead in the overall, Bauke Mollema (Trek-Segafredo) posted a slower time than Yates but holds on to second place by 24seconds.

“I was feeling pretty strong at the first time check,” said Yates. “But when I hit the main road I struggled a little for power and maybe I went a little bit too hard in the beginning.”

“In the end we didn’t lose too much time and as it stands we are still on the podium with two more hard days in the mountains to come and we will be fighting for every second.”

Sport director Matt White is pleased with how Yates is handling the new experience and agreed with the British rider's honest self-assessment of today’s time trial.

“Yes, I think Adam (Yates) probably got a little excited on the first part of the course today,” said White. “But that’s normal for a 23-year-old who has never been in this position before. The main thing is we didn’t lose much time and Adam has good legs for the tough stages coming up.”

“We haven’t been putting pressure on Adam and he has responded very well, we are in a good position at the business end of the race and obviously we are happy about that.

“The whole team have ridden very well so far and remain focused on these next two hard days in the mountains.

“Tomorrow is going to be an epic stage, it’s a very difficult parcours and could be made even more so if the predicted thunderstorms arrive in the afternoon.
http://www.greenedgecycli(...)f-the-tour-de-france
Beter iets moois verliezen, dan dat je het nooit hebt gehad.
pi_163921767
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 08:16 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

:o Ook koud of valt dat wel mee?
De temperatuur valt wel mee, maar ik denk dat als je een paar uur in de regen rondfietst je het vanzelf koud krijgt. Dalen is ook minder tof met dit weer. Vooral omdat er her en der mooi nieuw asfalt ligt (o.a. Forclaz Montmin).

De weerberichten zijn wat gevarieerd. De ene site zegt dat het gaat opklaren vanmiddag. Een andere juist dat het gaat onweren.
in a crowd you lose humanity
  vrijdag 22 juli 2016 @ 08:24:17 #25
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163921780
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 08:22 schreef Wombcat het volgende:

[..]

De temperatuur valt wel mee, maar ik denk dat als je een paar uur in de regen rondfietst je het vanzelf koud krijgt. Dalen is ook minder tof met dit weer. Vooral omdat er her en der mooi nieuw asfalt ligt (o.a. Forclaz Montmin).

De weerberichten zijn wat gevarieerd. De ene site zegt dat het gaat opklaren vanmiddag. Een andere juist dat het gaat onweren.
Volgens buienradar komt er nog een flinke bak water aan:

http://www.buienradar.nl/wereldwijd/europa/buienradar/3uurs

Als het echt slecht weer wordt, dan gaan er vandaag een paar grote namen helemaal wegvallen.
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 08:50:46 #26
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163922014
KeesJongkind twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 08:09:04 Het weer is omgeslagen. Het regent pijpenstelen. De renners gaan een zware, natte dag tegemoet in de Tour. reageer retweet
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 09:15:00 #27
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163922265
KeesJongkind twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 09:13:06 Niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Vergeet mijn vorige tweet maar. Ineens breekt hier de zon door. reageer retweet
pi_163922336
Flink wat regen zou wel een keer leuk zijn. Verder denk ik dat trek er verstandig aan doet om te proberen wat renners mee te sturen. Zie bijvoorbeeld Astana al wel gaan rijden op de Bisane en dan kun je maar beter wat ploeggenoten voor je hebben als je lost.
pi_163922840
Ik heb er weer zin in! Maar Sky zal het wel weer dood leggen ;(
  vrijdag 22 juli 2016 @ 10:33:10 #30
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163923420
Topshow _O_ Hopen op een full retard Astana.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 10:52:53 #31
40566 Ericr
Livewrong
pi_163923763
Hopelijk houdt Mollema zijn podiumplek vast. Wordt wat eentonig dat op een laatste vrijdag of zaterdag een Nederlander een podiumplek verspeelt.
pi_163924014
Ik verwacht dat Mollema vandaag naar plaats 5 zakt. Die regen is voor hem misschien niet ongunstig. Dus dat zou hem nog kunnen helpen.
pi_163924099
Porte en Aru op het podium zou mooi zijn.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 11:12:22 #34
62913 Blik
The one and Only!
pi_163924172
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 10:52 schreef Ericr het volgende:
Hopelijk houdt Mollema zijn podiumplek vast. Wordt wat eentonig dat op een laatste vrijdag of zaterdag een Nederlander een podiumplek verspeelt.
Ja, hoop ik ook. Maar helaas ben ik er ook bang voor dat die zijn podium gaat verspelen deze laatste 2 dagen
pi_163924294
Het zal wel weer een ontsnapping worden. Is toch een beetje een trend aan het worden, in de Giro zagen we ook al dat in elke bergrit de ontsnapping alle ruimte kreeg en geen een ploeg wil rijden voor die dagzege. Vandaag verwacht ik dat niet anders, Sky gaat het niet doen want Froome heeft er al twee, en als er een grote groep wegrijdt, welke ploeg gaat die dan terughalen? In het klassement zal Mollema vandaag wel gepasseerd worden door Yates, en ik verwacht dat ook Porte en mogelijk Aru zich vandaag of morgen nog het podium op gaan rijden.
Demain, on roule
  vrijdag 22 juli 2016 @ 11:24:35 #36
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163924428
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 11:18 schreef Mykonos het volgende:
Het zal wel weer een ontsnapping worden. Is toch een beetje een trend aan het worden, in de Giro zagen we ook al dat in elke bergrit de ontsnapping alle ruimte kreeg en geen een ploeg wil rijden voor die dagzege. Vandaag verwacht ik dat niet anders, Sky gaat het niet doen want Froome heeft er al twee, en als er een grote groep wegrijdt, welke ploeg gaat die dan terughalen? In het klassement zal Mollema vandaag wel gepasseerd worden door Yates, en ik verwacht dat ook Porte en mogelijk Aru zich vandaag of morgen nog het podium op gaan rijden.
TIA gaat zijn Astana-mannen op strafexpeditie sturen _O_ (en dan op de laatste klim zelf kansloos falen uiteraard)
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 11:37:25 #37
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163924718
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 11:18 schreef Mykonos het volgende:
Het zal wel weer een ontsnapping worden. Is toch een beetje een trend aan het worden, in de Giro zagen we ook al dat in elke bergrit de ontsnapping alle ruimte kreeg en geen een ploeg wil rijden voor die dagzege. Vandaag verwacht ik dat niet anders, Sky gaat het niet doen want Froome heeft er al twee, en als er een grote groep wegrijdt, welke ploeg gaat die dan terughalen? In het klassement zal Mollema vandaag wel gepasseerd worden door Yates, en ik verwacht dat ook Porte en mogelijk Aru zich vandaag of morgen nog het podium op gaan rijden.
BMC en Astana gaan vandaag voor de ritzege.
pi_163924972
Zie Aru en Porte wel gaan vandaag....zal de rest wel meespringen indien Sky een x niet op kop sleurt....krijgen we dan herhaling van de Vuelta met Bauke ipv Tom....niet te hopen.

Regen zal Bauke goed doen...dus hoop op prut weer...maakt de afdalingen ook wat spannender (niet dat het leuk is dat een klassement veranderd door pechgevallen, maar na alles wat er al gebeurd is heb ik dat standpunt wat laten varen)

De dagelijkse openingspost doet toch altijd wel een lachje op mijn gezicht doen verschijnen...waarvoor dank :-)
I am a Koala who Stretches :P
pi_163925210
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 09:15 schreef Pino112 het volgende:
KeesJongkind twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 09:13:06 Niets is zo onvoorspelbaar als het weer. Vergeet mijn vorige tweet maar. Ineens breekt hier de zon door. [ afbeelding ] reageer retweet
De hemel ziet er uit alsof het later nog wel een keer kan gaan regenen.

Bokkema weer dus! :) Nog een windje erop en het is geregeld :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 12:09:00 #40
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163925420
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 02:43 schreef wimderon het volgende:
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:46:15 Coolest fun facts about my roommate and winner of Mount Ventoux this year and Stelvio on 2012. #1. Never warms up for TT'S. Just goes full. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:47:18 #2. @DeGendtThomas never get massage. Ever. Likes the tension on his legs. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:49:02 #3.To get in the break..he sits @500w 4 5min. Then he knows who holds his wheel will be strong enough to ride and he will drop them later. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:50:13 #4. Still runs the old iPhone 4. Says it means his eyesight is still perfect. Screen is so small. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:51:38 Last one tonight. #5. Eats a bag of "happy pills" every night. Aka M&M's. @DeGendtThomas is my new hero. reageer retweet
De Gendt :D
Vanwege deze tweets heb ik TdG vandaag opgesteld. Als je zo Chuck Norrisesque aan de Tour bezig bent, kun je na een zware bergrit en een tijdrit op de max best nog een dag vlammen.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163925987
Mooi, Ziggo Storing net op tijd opgelost!
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 12:50:17 #42
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926121
Topshow
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 12:50:39 #43
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163926128
belgen beginnen pas om 13.30, das een lange intro bij de nos
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 12:50:55 #44
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926133
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 12:50 schreef THEFXR het volgende:
belgen beginnen pas om 13.30, das een lange intro bij de nos
1 uur journaal
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 12:51:26 #45
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926143
BMC zal wel gaan rijden voor de ritzege van Porte Froomie
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163926152
Waarom nou dingen van gisteren laten wat we al zoveel keer hebben gezien.
pi_163926188
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 12:52 schreef Maver24 het volgende:
Waarom nou dingen van gisteren laten wat we al zoveel keer hebben gezien.
omdat bij de NOS samenvatten belangrijker is dan live-sport.
pi_163926207
Eurosport (met Boogerd) > Nos
  vrijdag 22 juli 2016 @ 12:55:55 #49
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926214
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 12:52 schreef Maver24 het volgende:
Waarom nou dingen van gisteren laten wat we al zoveel keer hebben gezien.
Er zijn nog geen livebeelden toch?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 12:56:11 #50
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926218
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 12:55 schreef Dale__Cooper het volgende:
Eurosport (met Boogerd) > Nos
ReclameAIDS
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163926244
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 02:43 schreef wimderon het volgende:
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:46:15 Coolest fun facts about my roommate and winner of Mount Ventoux this year and Stelvio on 2012. #1. Never warms up for TT'S. Just goes full. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:47:18 #2. @DeGendtThomas never get massage. Ever. Likes the tension on his legs. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:49:02 #3.To get in the break..he sits @500w 4 5min. Then he knows who holds his wheel will be strong enough to ride and he will drop them later. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:50:13 #4. Still runs the old iPhone 4. Says it means his eyesight is still perfect. Screen is so small. reageer retweet
Greghenderson1 twitterde op donderdag 21-07-2016 om 21:51:38 Last one tonight. #5. Eats a bag of "happy pills" every night. Aka M&M's. @DeGendtThomas is my new hero. reageer retweet
De Gendt :D
Het blijft een aparte gast. _O- Maar ondertussen wel een prachtige erelijst. _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 12:59:54 #52
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163926287
Herbert :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:01:35 #53
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926316
Parijs is nog ver
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163926340
inb4 gejammer om Mollema
pi_163926356
Nee, Herbert, Majka rijdt vooraan omdat de truien altijd vooraan rijden in de neutralisatie.
sig verwijderd door FA
pi_163926363
GC Since The First Rest Day

Stef CLEMENT 33:17:52
Chris FROOME + 1:58
Ilnur ZAKARIN + 4:26
Richie PORTE +4:48
Bauke MOLLEMA +5:06
Adam YATES +5:58
Jarlinson PANTANO +5:59
Romain BARDET +6:11
Nairo QUINTANA +6:12
Fabio ARU +6:43
Alejandro VALVERDE +7:25
Louis MEINTJES +8:18
Dan MARTIN +8:57
Roman KREUZIGER +9:05
Sebastien REICHENBACH +9:16
Joaquim RODRIGUEZ +9:32
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:04:45 #57
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163926364
paaltjes |:(
pi_163926365
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:04 schreef Ambrosius het volgende:
Nee, Herbert, Majka rijdt vooraan omdat de truien altijd vooraan rijden in de neutralisatie.
Ik denk dat Herbert dit niet gaat lezen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:06:13 #59
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163926390
Waarom hebben ze eigenlijk geen regel dat de renners niet naast of voorbij de auto mogen, zoals in de F1 bij de safety car?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:06:44 #60
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926401
De Cauwer _O_
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:07:27 #61
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926411
Meintjes weer in positie VDB2 _O_
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163926479
De Gendt en Majka uiteraard.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:11:04 #63
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926481
Los
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:11:12 #64
194695 franklop
Fran knock
pi_163926483
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:04 schreef Dale__Cooper het volgende:
GC Since The First Rest Day

Stef CLEMENT 33:17:52
Chris FROOME + 1:58
Ilnur ZAKARIN + 4:26
Richie PORTE +4:48
Bauke MOLLEMA +5:06
Adam YATES +5:58
Jarlinson PANTANO +5:59
Romain BARDET +6:11
Nairo QUINTANA +6:12
Fabio ARU +6:43
Alejandro VALVERDE +7:25
Louis MEINTJES +8:18
Dan MARTIN +8:57
Roman KREUZIGER +9:05
Sebastien REICHENBACH +9:16
Joaquim RODRIGUEZ +9:32
Staf :D
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:11:22 #65
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163926488
De Gendt is met z'n 500W stukje bezig.
pi_163926489
nou Wielco ... maak je woorden maar waar.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:11:28 #67
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926490
Matthews :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:11:32 #68
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926493
Berhane _O_
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:11:50 #69
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163926499
De Gendt gaat zichzelf weer kapot rijden en dadelijk lossen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163926501
LTD
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:12:14 #71
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926508
LTD heeft zijn krachten gespaard voor deze dag.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:12:14 #72
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926509
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:11 schreef Szura het volgende:
De Gendt gaat zichzelf weer kapot rijden en dadelijk lossen
Net als naar de Ventoux en in de tijdrit gisteren
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:12:19 #73
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163926514
LtD
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163926516
Ik wil niet veel zeggen, maar mensen die Rolland niet opgesteld hebben :D :D :D.
pi_163926519
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:04 schreef Dale__Cooper het volgende:
GC Since The First Rest Day

Stef CLEMENT 33:17:52
Chris FROOME + 1:58
Ilnur ZAKARIN + 4:26
Richie PORTE +4:48
Bauke MOLLEMA +5:06
Adam YATES +5:58
Jarlinson PANTANO +5:59
Romain BARDET +6:11
Nairo QUINTANA +6:12
Fabio ARU +6:43
Alejandro VALVERDE +7:25
Louis MEINTJES +8:18
Dan MARTIN +8:57
Roman KREUZIGER +9:05
Sebastien REICHENBACH +9:16
Joaquim RODRIGUEZ +9:32
:D Staf _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:12:37 #76
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926521
Wie is de Djumbo-man?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163926523
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:12 schreef Bugno het volgende:
Wie is de Djumbo-man?
Sjors
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:12:50 #78
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163926524
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:12 schreef Bugno het volgende:

[..]

Net als naar de Ventoux en in de tijdrit gisteren
Ik refereerde naar de etappe eerder deze week
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163926526
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:12 schreef Mexicanobakker het volgende:
LTD heeft zijn krachten gespaard voor deze dag.
Zeer mager wat hij heeft laten zien.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:13:22 #80
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926536
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:12 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik wil niet veel zeggen, maar mensen die Rolland niet opgesteld hebben :D :D :D.
Mensen die Rolland hebben opgesteld :') Die man rijdt al de hele Tour achterstevoren
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163926537
Ongezond LTD
pi_163926541
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:12 schreef Bugno het volgende:
Wie is de Djumbo-man?
(let off some steam) Bennet
I am a Koala who Stretches :P
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:13:42 #83
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926545
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:12 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Zeer mager wat hij heeft laten zien.
Ja.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:13:42 #84
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926546
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:12 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik refereerde naar de etappe eerder deze week
Selectief van je, dit
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 13:14:41 #85
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163926565
Nou, dat was het dan.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:15:18 #86
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163926583
Wielco flopshow
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:15:25 #87
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926585
Kelderman na afloop:

"Mja, ik zag de renners wel gaan uit het vertrek, maar had de op de rollers wat te hard getrapt en zat enigzins in de verzuring. Ook dacht ik dat de eerste ontsnapping nog wel gehaald zou worden. Jammer, maar morgen zie ik ook kansen"
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:15:26 #88
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926586
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:14 schreef Sked het volgende:
Nou, dat was het dan.
Ik verwachtte eigenlijk wel dat BMC zou gaan rijden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163926600
Hopelijk houden ze het een keer binnen schot.
pi_163926609
Nou. Het is al gedaan. Hoelaat kunnen we vanmiddag weer inschakelen
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:16:14 #91
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163926610
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:15 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik verwachtte eigenlijk wel dat BMC zou gaan rijden.
Dat kan alsnog. Ze hebben nog 120km om de vlucht te neutraliseren.
pi_163926614
Rolland
Buchmann
Vuillermoz
Pantano
Majka // Kiserlovski
Navarro
De Gendt // Gallopin
Moinard // Burghardt
Sepulveda // Breen
Bennett
Ten Dam
Rui Faria da Costa
Lutsenko
T. Martin
Matthews
Berhane
pi_163926626
Astana en BMC ook nog eens vertegenwoordigd, meh.
pi_163926638
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:13 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ja.
BBQ'en is ook niet gezond voor wielrenners.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:17:23 #95
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926642
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:16 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dat kan alsnog. Ze hebben nog 120km om de vlucht te neutraliseren.
Hebben 2 man in de kopgroep.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:17:24 #96
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163926643
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:16 schreef Ajacied422 het volgende:
Rolland
Buchmann
Vuillermoz
Pantano
Majka // Kiserlovski
Navarro
De Gendt // Gallopin
Moinard // Burghardt
Sepulveda // Breen
Bennett
Ten Dam
Rui Faria da Costa
Lutsenko
T. Martin
Matthews
Berhane
Nee wat, Sepulveda :o
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:17:26 #97
194695 franklop
Fran knock
pi_163926645
Geen Wielco :'(
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163926652
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Nee wat, Sepulveda :o
Ik schrok ook al.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:17:51 #99
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926653
Ik heb Majka en TdG opgesteld
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163926654
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:17 schreef franklop het volgende:
Geen Wielco :'(
Had jij anders verwacht?
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:18:05 #101
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926658
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Nee wat, Sepulveda :o
En Buchmann. Iemand zit nu juichend voor zijn TV.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163926661
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:17 schreef Bugno het volgende:
Ik heb Majka en TdG opgesteld
De Gendt, mwah.
pi_163926665
PantanoGod er bij _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:19:05 #104
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926678
Zit me nog te verbijten over Wilco. Als ploegleider moet je die jongen per direct de volgauto insleuren en op de trein naar welk gehucht hij dan ook vandaan komt zetten. Zelden een coureur zo zien falen icm het hebben van een hoop (halve) praatjes.
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163926685
Majka, Pantano, Rolland uit mn poeltje.

Wie biedt meer?
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:19:41 #106
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926687
Waar is Staf Clement?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:20:04 #107
194695 franklop
Fran knock
pi_163926696
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:17 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Had jij anders verwacht?
Mwoa, niet echt, maar klonk gisteren op de radio dat ie bij tijdrit echt gespaard had om vandaag en/of morgen aan te vallen.

Nu had ik de rit van vandaag eerder ingeschat voor klassementsrenners, maar die lijken buiten Froome en Porte nergens zin in te hebben.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:20:13 #108
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926700
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:19 schreef Ajacied422 het volgende:
Majka, Pantano, Rolland uit mn poeltje.

Wie biedt meer?
Ik heb weer 9 klassementsrenners, want ik ben tegendraads.

Zo kan ik tenminste nog dagoverwinningen halen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:20:19 #109
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163926703
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:17 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Hebben 2 man in de kopgroep.
Klopt, maar daar zullen ze waarschijnlijk niet op gokken. Denk dat het vooruitgeschoven posten zijn die zich t.z.t. laten terugzakken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:21:03 #110
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926722
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:20 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Klopt, maar daar zullen ze waarschijnlijk niet op gokken. Denk dat het vooruitgeschoven posten zijn die zich t.z.t. laten terugzakken.
Laten we dat hopen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163926725
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:19 schreef Ajacied422 het volgende:
Majka, Pantano, Rolland uit mn poeltje.

Wie biedt meer?
Majka, Pantano, rolland en De Gendt.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:21:14 #112
194695 franklop
Fran knock
pi_163926726
Staf niet mee, valt wel tegen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:21:18 #113
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926730
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:18 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

De Gendt, mwah.
Eigenlijk is bij nader inzien een selectie:

Pantano
Majka
TdG
Navarro
Lutsenko
R. Costa
Pauwels
Staf
Froome

het veiligste voor bergritten
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163926736
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik heb weer 9 klassementsrenners, want ik ben tegendraads.

Zo kan ik tenminste nog dagoverwinningen halen.
Ik gier nu al.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:21:59 #115
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926746
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:21 schreef Dennism het volgende:

[..]

Majka, Pantano, rolland en De Gendt.
_O_ ZIENER _O_
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163926749
Mollema zit niet eens voorin het peloton
pi_163926758
Moet Majka niet even vragen aan Kiser of hij wat voor hem wil werken?
pi_163926761
He bleh, ik zou zo graag eens de klassementrijders voor een dagzege willen zien strijden in de bergen, niet dat dit weer gaat oplopen tot 18 minuten of zo.
"You can call me Susan if it makes you happy"
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:22:54 #119
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926765
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:22 schreef Maver24 het volgende:
Mollema zit niet eens voorin het peloton
Geen neuken werden gegeven
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163926772
Kelderman weer niet in de kopgroep :')
pi_163926784
HALLO JUMBO DAG JUMBO.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:23:37 #122
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926785
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:21 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik gier nu al.
Ik sta sinds de laatste 3 etappes van de eerste week toen ik klassement - vluchters - klassement ging al 31e ofzo. :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163926786
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik heb weer 9 klassementsrenners, want ik ben tegendraads.

Zo kan ik tenminste nog dagoverwinningen halen.
Ik ook _O-
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:23:55 #124
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926791
quote:
4s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:23 schreef Leonos het volgende:
Kelderman weer niet in de kopgroep :')
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:24:00 #125
194695 franklop
Fran knock
pi_163926794
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:22 schreef TLC het volgende:
He bleh, ik zou zo graag eens de klassementrijders voor een dagzege willen zien strijden in de bergen, niet dat dit weer gaat oplopen tot 18 minuten of zo.
Ja inderdaad, dat is veel mooier en niet alleen voor mijn CM.

Een wijs man hier op het forum zei ook al dat het omgedraaid lijkt te zijn. Sprinters pakken veel meer kansen dan vroeger en de klassementsmannen minder.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163926802
Eerste keer dat ik Costa eens niet opstel zit ie wel mee......
pi_163926804
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:23 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik sta sinds de laatste 3 etappes van de eerste week toen ik klassement - vluchters - klassement ging al 31e ofzo. :')


Ik ben een diesel.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:24:41 #128
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163926811
bijna 4 minuten in 2 km
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:25:05 #129
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926822
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:24 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Ik ben een diesel.
Jij doet het iets beter dan ik.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:25:10 #130
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163926823
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:24 schreef Dennism het volgende:
Eerste keer dat ik Costa eens niet opstel zit ie wel mee......
Het gaat vanmiddag misschien regenen. Dan is hij op z'n best. :Y
pi_163926830
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:25 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jij doet het iets beter dan ik.
*KUCH*
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:26:39 #133
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163926855
Waarom rijdt wilco deze tour?
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163926857
de Gendt blaast zichzelf alweer vroeg op, die komt straks op 26 minuten binnen in een bus :')
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163926863
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:26 schreef Sheepcidus het volgende:
Waarom rijdt wilco deze tour?
Die is stiekem gewoon nog steeds niet hersteld van die val maar wil het gewoon niet toegeven.
pi_163926864
"Vroeger toen de winnaar van de tour ook de meeste etappes won" :')
pi_163926868
quote:
Favorieten volgens WielerFlits
**** Ilnur Zakarin
*** Sebastien Reichenbach en Diego Rosa
** Rafał Majka, Rui Costa en Joaquim Rodríguez
* Chris Froome, Richie Porte, Adam Yates en Romain Bardet
Alleen Majka en Costa denk ik?
pi_163926876
quote:
Er was geen strijd om weg te rijden. De eerste de beste groep was meteen de goede groep en nog zit hij er niet bij. 8)7 8)7
pi_163926894
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:27 schreef Max23 het volgende:

[..]

Die is stiekem gewoon nog steeds niet hersteld van die val maar wil het gewoon niet toegeven.
Altijd dat gezeik over die val. Wilco is gewoon een matige, wisselvallige renner. In Zwitserland viel hij ook gigantisch door de mand, terwijl hij op z'n fiets bleef zitten. Bij elke andere ploeg zou Wilco een knecht zijn, die af en toe een leuke uitslag rijdt.
pi_163926908
Commentatoren hebben duidelijk geen kennis van de ambities van Buchmann.
pi_163926920
Astana goden formeren zich _O_
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:29:56 #142
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926921
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:29 schreef Columbiafan het volgende:
Commentatoren hebben duidelijk geen kennis van de ambities van Buchmann.
Vertel mij meer.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:30:08 #143
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163926924
Astana gaat rijden?
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:30:31 #144
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926930
Astana gaat zo op de brommert.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163926933
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:29 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Vertel mij meer.
Hij heeft de 20 expliciet als doel gesteld voor deze TDF.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:31:34 #146
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163926942
Astana-brommers
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:32:03 #147
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926952
Wat is dit.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:32:05 #148
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163926954
Astana gaat gas geven. *O*
pi_163926956
we doen er alles aan om Kelderman in kopgroep te krijgen
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 13:32:06 #150
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163926957
Dit vind ik wel grappig.
pi_163926961
Ahh eindelijk gaan we de schuimbaard van Lau weer zien!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163926962
De Astana's hebben weer wat zakken bloed laten overkomen op de rustdag
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:32:28 #153
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163926967
Mooi zo
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163926968
GewissGoden
pi_163926969
Vino 4ever
pi_163926976
Bauke moet mee.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:33:09 #157
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163926981
Waar slaat dit op.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:33:42 #158
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163926989
Kekke reportage van Chris Picavet over de Spelen in Rio en het Rusland-schandaal. Dat pik je dan toch weer even mee.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163926992
ziet er wel raar uit zo.
pi_163926993
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:33 schreef Mexicanobakker het volgende:
Waar slaat dit op.
Tia gaat zo
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 13:33:50 #161
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163926994
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:33 schreef Mexicanobakker het volgende:
Waar slaat dit op.
Vino heeft de hele nacht aan de tekentafel gezeten om Aru het geel te bezorgen
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:34:07 #162
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163926998
Van nu af aan moeten we alles zetten op het feit dat vanaf nu Wilco in iedere kopgroep moet zitten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163927000
Aru?
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:34:15 #164
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163927002
Ik zie nog meer Astanabots.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163927003
Komen er nog 2 in de achtergrond
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:34:28 #166
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163927007
KOERS
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:34:30 #167
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163927008
En nog een Katusha _O-
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163927010
Nog meer :D
pi_163927011
wat is dit voor dopingcoupe
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:34:33 #170
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163927012
Is dat Aru?
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163927013
Nog 2
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:34:39 #172
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163927015
PCM-tactiek _O_
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 13:34:41 #173
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163927016
Waar is Movistar nou?
pi_163927019
Vijf mannetjes
pi_163927022
En nu Aru lek _O-
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:35:07 #176
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163927025
Het spel is op de wagen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:35:23 #177
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163927028
Danny die het iedere keer over Moviestar heeft :')
pi_163927031
Dat is WINNER?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:35:29 #179
194695 franklop
Fran knock
pi_163927034
Een dag te vroeg, dit soort coupes zijn alleen als we naar Morzine gaan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163927044
En nu, nu zijn ze boven
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:36:08 #181
194695 franklop
Fran knock
pi_163927045
TTT van 133 km :9~
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:36:20 #182
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163927049
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:35 schreef franklop het volgende:
Een dag te vroeg, dit soort coupes zijn alleen als we naar Morzine gaan
2006 genot
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163927053
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:29 schreef Columbiafan het volgende:
Commentatoren hebben duidelijk geen kennis van de ambities van Buchmann.
Dus Sagan kan volgend jaar knechten voor Buchmann?
pi_163927059
Dit biedt potentie voor full retard-aanval.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:36:51 #185
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163927061
Danny Nelissen vindt Astana verdacht jongens.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:36:56 #186
194695 franklop
Fran knock
pi_163927064
Mollema zakt naar plek 8 vandaag
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:36:57 #187
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163927065
Danny vertrouwt Astana niet :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:37:00 #188
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163927068
Danny aan het insinueren _O_
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:37:12 #189
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163927073
Danny aan het insinueren :D
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:37:36 #190
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163927081
Lekker hypocriet.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163927087
Waar zit Wilco?
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:38:02 #192
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163927092
Astana gaat nu gewoon rijden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163927093
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:37 schreef Joezi het volgende:
Waar zit Wilco?
Die zit in de bosjes bij jouw huis.
pi_163927099
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:38 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Die zit in de bosjes bij jouw huis.
Weer gevallen ;(
pi_163927100
Nu hopen dat ze dit koersen doorzetten
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
pi_163927104
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:38 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Die zit in de bosjes bij jouw huis.
Pokemon Go spelen?
pi_163927109
Ach Sky dan. Henao supergoed in de eerste helft, nu bij ieder zuchtje eraf. Poels eerst ruk en nu supergoed. En Nieve die nu ook iedereen weer kan volgen.
pi_163927112
Arme Lau
pi_163927116
Danny mag in 3e week commentaar geven? :D
pi_163927118
mijn engelse stream heeft reclame :')
pi_163927124
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:38 schreef silverhill het volgende:
Ach Sky dan. Henao supergoed in de eerste helft, nu bij ieder zuchtje eraf. Poels eerst ruk en nu supergoed. En Nieve die nu ook iedereen weer kan volgen.
Poels was meer aan het sparen dan dat hij slecht was
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 13:39:10 #202
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163927125
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:37 schreef Koffieplanter het volgende:
Lekker hypocriet.
Idd, want met Sky is niks aan de hand volgens Danny zeker.
pi_163927130
Weten we al wat meer over Ducrot?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:39:21 #204
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163927133
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:38 schreef TargaFlorio het volgende:
Danny mag in 3e week commentaar geven? :D
Ja hij heeft ook zo'n Astana-schema
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 13:39:22 #205
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163927134
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:38 schreef TargaFlorio het volgende:
Danny mag in 3e week commentaar geven? :D
Ducrot z'n familie is naar de klote, dus ja
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:39:29 #206
194695 franklop
Fran knock
pi_163927137
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:38 schreef TargaFlorio het volgende:
Danny mag in 3e week commentaar geven? :D
Ducrot afwezig wegens priveomstandigeheden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163927142
Renaatgod.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:39:46 #208
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163927147
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:39 schreef Joezi het volgende:
Weten we al wat meer over Ducrot?
Wat moet je weten dan? Bel Evert Santegoeds anders...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:39:53 #209
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163927149
Lekker op het kantje.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163927154
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:39 schreef Sked het volgende:

[..]

Ducrot z'n familie is naar de klote, dus ja
?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:40:13 #211
194695 franklop
Fran knock
pi_163927157
Genot :9~
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163927159
Mij interesseert het niet zo wat er privé in dat showbizzwereldje afspeelt.
pi_163927160
Dit is wel slecht voor mn poultjes, maar goed: Koers! _O_
pi_163927163
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:39 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat moet je weten dan? Bel Evert Santegoeds anders...
Nouja blijft wel lang weg toch, ik mis hem zo
pi_163927168
Kelderman in de ontsnapping mee neem ik aan?
pi_163927169
Contador gaat schroeien op de Aubisque.
pi_163927172
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:40 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Kelderman in de ontsnapping mee neem ik aan?
Laurens Kelderman ja
pi_163927174
Goed van Astana. Laat ze maar keihard knallen ipv afwachtend te koersen.
pi_163927178
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:40 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Kelderman in de ontsnapping mee neem ik aan?
Nee daarom rijden ze het gat nu dicht
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:41:10 #220
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163927180
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:40 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Kelderman in de ontsnapping mee neem ik aan?
Poetin.gif iemand
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:41:30 #221
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163927185
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:40 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Kelderman in de ontsnapping mee neem ik aan?
Lijkt me wel als je dat groots aankondigt
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163927188
Astana gaat kelderman brengen
pi_163927194
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:41 schreef Dennism het volgende:
Astana gaat kelderman brengen
Brilliant Tactics
pi_163927202
zijn er nog astana vooruit?
pi_163927206
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:42 schreef Joezi het volgende:
zijn er nog astana vooruit?
Luts
pi_163927207
Lutsenko
pi_163927215
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:40 schreef V-for-Vendetta het volgende:
Kelderman in de ontsnapping mee neem ik aan?
Nee, heeft te diep in het rood gereden op de roller vantevoren
pi_163927221
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:42 schreef Max23 het volgende:

[..]

Luts
ja in de kop, maar van de demarrage net, oh nu zien we het, ze sleuren aan kop
pi_163927224
Speelt wel allemaal Froome weer in de kaart dit
pi_163927227
Kelderman lacht ons allemaal uit nu, want hij had voorzien dat Astana full-retard zou gaan _O_
pi_163927229
Sky is weer blij, lekker volgen
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:43:56 #232
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163927240
Die Lutsenko heb je 9 van de 10 keer in je poule en de 10e keer zit ie mee in de kopgroep.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163927245
Dadelijk Astana v.s. Tony in de vallei
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:44:17 #234
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163927248
SPORZAAAAAAAA
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163927252
Dit willen we zien, toch?! Astanagoden!
pi_163927255
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:43 schreef Dale__Cooper het volgende:
Kelderman lacht ons allemaal uit nu, want hij had voorzien dat Astana full-retard zou gaan _O_
nog 4 minuten nog steeds :(
pi_163927263
NOStillidie
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:44:49 #238
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163927264
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:44 schreef Szura het volgende:
SPORZAAAAAAAA
Dagje vrij, of hoe kijk je dat?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163927277
Gister vonden de heren nog dat Quintana een dramatische tijdrit reed, en nu zeggen ze dat hij helemaal niet zo slecht reed :D
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:45:42 #240
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163927292
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:44 schreef Bugno het volgende:

[..]

Dagje vrij, of hoe kijk je dat?
Nachtdienstengenot deze week, nu weekend
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163927303
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:45 schreef LetItBleed het volgende:
Gister vonden de heren nog dat Quintana een dramatische tijdrit reed, en nu zeggen ze dat hij helemaal niet zo slecht reed :D
Zo heel slecht wat het ook niet, wel volledig anders ingedeeld dan de meesten. Quintana geloof ik op eerste tussenpunt 30ste ofzo, uiteindelijk 9de of 10de in de uitslag uit mijn hoofd.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:47:08 #242
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163927319
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:45 schreef Szura het volgende:

[..]

Nachtdienstengenot deze week, nu weekend
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163927324
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:46 schreef Dennism het volgende:

[..]

Zo heel slecht wat het ook niet, wel volledig anders ingedeeld dan de meesten. Quintana geloof ik op eerste tussenpunt 30ste ofzo, uiteindelijk 9de of 10de in de uitslag uit mijn hoofd.
Nee ik vond het ook niet slecht. Maar Herbert zei bij de finish dat zo;n tijdrit een klassementsrenner onwaardig was ofzo. En toen Mollema 20 seconden langzamer dan Quintana reed kreeg Herbert een orgastische beleving van Mollema's GEWELDIGE TIJDRIT
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:47:56 #244
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163927336
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:47 schreef LetItBleed het volgende:

[..]

Nee ik vond het ook niet slecht. Maar Herbert zei bij de finish dat zo;n tijdrit een klassementsrenner onwaardig was ofzo. En toen Mollema 20 seconden langzamer dan Quintana reed kreeg Herbert een orgastische beleving van Mollema's GEWELDIGE TIJDRIT
Je noemt het grote probleem twee keer
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163927354
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:47 schreef Bugno het volgende:

[..]

Je noemt het grote probleem twee keer
pi_163927358
Dagelijkse Mollema interview genot _O_
pi_163927364
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:47 schreef Bugno het volgende:

[..]

Je noemt het grote probleem twee keer
Ik snap waar je op doelt :D
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:49:03 #248
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_163927368
Wel lau maar geen kelderman. Man man man
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_163927373
Matthews voor de punten! Wat een sprint!
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:49:53 #250
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163927379
"Heb je enig idee wat je vandaag te wachten staat?"

Jezus wat een kutvraag. Wat verwacht je dat ie antwoordt? :'(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:49:55 #251
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163927380
Doordat D'n Mol dit jaar zo scherp staat wordt zijn neus steeds pontificaler
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163927389
Porte gefaald gister :') _O-

Hij won op iedereen tijd, behalve op Aru en Froome

Mollema was degene die gefaald heeft gister, van 2e van de favorieten in de eerste tijdrit naar buiten top 10 van de favorieten in de tweede tijdrit
pi_163927401
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:50 schreef Sunst0rm het volgende:
Porte gefaald gister :') _O-

Hij won op iedereen tijd, behalve op Aru en Froome

Mollema was degene die gefaald heeft gister, van 2e van de favorieten in de eerste tijdrit naar buiten top 10 van de favorieten in de tweede tijdrit
Laat Herbert dit niet horen! MOLLEMA REED FENOMENAAL GISTER :')
  Moderator vrijdag 22 juli 2016 @ 13:50:58 #254
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163927404
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:49 schreef DeLuna het volgende:
"Heb je enig idee wat je vandaag te wachten staat?"

Jezus wat een kutvraag. Wat verwacht je dat ie antwoordt? :'(
Ja ik verwacht ergens op km 110 dat ik een licht pijntje in mijn rechter kuit krijg maar dat dat wel weer losloopt een paar km verder....
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_163927407
Waarom doet er eentje van Katusha mee met de TTT?
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:51:24 #256
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163927413
WAWAWAWAWAWAAAAAAAIIIEERRSSSSSSSSSSSS

- Thijs Zonneveld
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163927417
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:51 schreef ratatat het volgende:
Waarom doet er eentje van Katusha mee met de TTT?
Purito gaat voor geel
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:51:45 #258
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163927419
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:51 schreef ratatat het volgende:
Waarom doet er eentje van Katusha mee met de TTT?
Purito heeft goede benen.
pi_163927425
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:51 schreef ratatat het volgende:
Waarom doet er eentje van Katusha mee met de TTT?
Purito zal wel plannen hebben.
  Forum Admin / PR vrijdag 22 juli 2016 @ 13:51:58 #260
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163927428
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:51 schreef Bugno het volgende:
WAWAWAWAWAWAAAAAAAIIIEERRSSSSSSSSSSSS

- Thijs Zonneveld
TR gemaakt
pi_163927434
Beseft Bau wel wat ie allemaal los heeft gemaakt in de land
  Redactie Sport / Supervogel vrijdag 22 juli 2016 @ 13:52:18 #262
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163927436
Geniale omgeving :9~ :9~
pi_163927439
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:51 schreef ratatat het volgende:
Waarom doet er eentje van Katusha mee met de TTT?
Een pot nat dat soort landen.
pi_163927461
Bahrein-Merida, wordt de nieuwe ploeg om te haten.
pi_163927468
Wuyts praat poep
pi_163927471
Zet LTJ ook eens voorop om mee te rijden. Beetje straftraining.
pi_163927474
Ha ha Wuyts
pi_163927483
Ik verwacht toch dat van Garderen nog een wederopstanding a la Landis gaat beleven vandaag. Of is ie al gelost?
pi_163927485
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:53 schreef skysherrif het volgende:
Zet LTJ ook eens voorop om mee te rijden. Beetje straftraining.
En Sjors daarmee in de wielen rijden?
pi_163927486
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:53 schreef skysherrif het volgende:
Zet LTJ ook eens voorop om mee te rijden. Beetje straftraining.
ze hebben een Sjors voorop.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:54:38 #271
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163927487
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:53 schreef skysherrif het volgende:
Zet LTJ ook eens voorop om mee te rijden. Beetje straftraining.
Bennett zit voorin, missie geslaagd _O_

#cannonfaalstyle
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 13:54:59 #272
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163927492
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:54 schreef LetItBleed het volgende:
Ik verwacht toch dat van Garderen nog een wederopstanding a la Landis gaat beleven vandaag. Of is ie al gelost?
Morgen gaan we pas naar Morzine hoor.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:55:33 #273
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_163927503
Bau is geen winnaar
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_163927510
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:54 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Morgen gaan we pas naar Morzine hoor.
Ah, dan houdt 'ie vandaag dus de benen stil. Sparen voor morgen.
pi_163927512
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:54 schreef LetItBleed het volgende:
Ik verwacht toch dat van Garderen nog een wederopstanding a la Landis gaat beleven vandaag. Of is ie al gelost?
Van Garderen _O-.
pi_163927529
Mooi meer zeg
pi_163927538
Waarom hebben we in hollandia geen blauwe wateren :?
pi_163927559
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:55 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Van Garderen _O-.
Onderschat 'm niet. Hij heeft niemand een hand gegeven de afgelopen 9 maanden, zodat hij niet ziek kon worden. Dat gaat zich nog ergens uitbetalen.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 13:58:00 #279
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163927564
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:57 schreef Joezi het volgende:
Waarom hebben we in hollandia geen blauwe wateren :?
Dit meer ziet er toch behoorlijk groen uit.
pi_163927569
hoe is het weer
Gino ♥
pi_163927589
quote:
19s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:58 schreef Tjacka het volgende:
hoe is het weer
Droog
pi_163927595
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:58 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dit meer ziet er toch behoorlijk groen uit.
Laten we elkaar middenin vinden het het turkwaze noemen
pi_163927597
Jammer die waterskieer niet op zijn plaat ging :-)
I am a Koala who Stretches :P
pi_163927608
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 13:58 schreef StephanL het volgende:

[..]

Droog
jammer
Gino ♥
pi_163927609
Voor de mensen die net inschakelen, we hebben de volgende kopgroep:

Alexej Loetsenko (Astana), Robert Kiserlovski, Rafal Majka (Tinkoff), Alexis Vuillermoz (AG2R-La Mondiale), George Bennett (Lotto-Jumbo), Pierre Rolland (Cannondale-Drapac), Markus Burghardt, Amaël Moinard (BMC), Natnael Berhane (Dimension Data), Laurens ten Dam (Giant-Alpecin), Emmanuel Buchman (Bora-Argon 18), Rui Costa (Lampre-Merida), Thomas De Gendt, Tony Gallopin (Lotto-Soudal), Tony Martin (Etixx-Quick Step), Daniel Navarro (Cofidis), Michael Matthews (Orica-BikeExchange), Eduardo Sepulveda, Vegard Breen (Fortuneo-Vital Concept).
pi_163927624
Fucklergod
pi_163927634
Kutastana laat luts gewoon winnen vandaag
pi_163927646
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:00 schreef Joezi het volgende:
Voor de mensen die net inschakelen, we hebben de volgende kopgroep:

Alexej Loetsenko (Astana), Robert Kiserlovski, Rafal Majka (Tinkoff), Alexis Vuillermoz (AG2R-La Mondiale), George Bennett (Lotto-Jumbo), Pierre Rolland (Cannondale-Drapac), Markus Burghardt, Amaël Moinard (BMC), Natnael Berhane (Dimension Data), Laurens ten Dam (Giant-Alpecin), Emmanuel Buchman (Bora-Argon 18), Rui Costa (Lampre-Merida), Thomas De Gendt, Tony Gallopin (Lotto-Soudal), Tony Martin (Etixx-Quick Step), Daniel Navarro (Cofidis), Michael Matthews (Orica-BikeExchange), Eduardo Sepulveda, Vegard Breen (Fortuneo-Vital Concept).
samenvatting:
GEEN KELDERGOD
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:01:49 #289
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163927647
Herbert leest weer voor uit het grote Kastelenboek _O_
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:02:27 #290
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163927661
wooksteroo twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 13:49:47 Watch out Yates, the 20k banner is down this time https://t.co/0iORtFRoru reageer retweet

omg
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163927672
Leuk weetje:

In 2009 behaalde Nelissen een MBA Sportmarketing aan de Johan Cruijff Institute for Sport Studies, een jaar later voegde hij een bachelor Commerciële Economie toe aan zijn Curriculum.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:02:59 #292
108913 Godshand
guide4you
pi_163927676
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:00 schreef Joezi het volgende:
Voor de mensen die net inschakelen, we hebben de volgende kopgroep:

Alexej Loetsenko (Astana), Robert Kiserlovski, Rafal Majka (Tinkoff), Alexis Vuillermoz (AG2R-La Mondiale), George Bennett (Lotto-Jumbo), Pierre Rolland (Cannondale-Drapac), Markus Burghardt, Amaël Moinard (BMC), Natnael Berhane (Dimension Data), Laurens ten Dam (Giant-Alpecin), Emmanuel Buchman (Bora-Argon 18), Rui Costa (Lampre-Merida), Thomas De Gendt, Tony Gallopin (Lotto-Soudal), Tony Martin (Etixx-Quick Step), Daniel Navarro (Cofidis), Michael Matthews (Orica-BikeExchange), Eduardo Sepulveda, Vegard Breen (Fortuneo-Vital Concept).
Nou dat wordt winst voor Majka, Rolland, de Gendt of Sepulveda :)
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163927677
Pff, zal wel weer dat ze kopgroep tot de finish laten rijden.. Hebben de klassementsmannen nu 0 ambitie om een rit te pakken?
pi_163927685
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:02 schreef DeLuna het volgende:
wooksteroo twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 13:49:47 Watch out Yates, the 20k banner is down this time https://t.co/0iORtFRoru reageer retweet
[ afbeelding ]
omg
:D
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:04:00 #295
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163927704
quote:
4s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:03 schreef Leonos het volgende:

[..]

:D
Denk dat ze bij Vittel inmiddels wel overtuigd zijn dat er een alternatiefje bedacht moet worden
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
  vrijdag 22 juli 2016 @ 14:04:49 #296
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163927714
quote:
10s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:02 schreef DeLuna het volgende:
wooksteroo twitterde op vrijdag 22-07-2016 om 13:49:47 Watch out Yates, the 20k banner is down this time https://t.co/0iORtFRoru reageer retweet
[ afbeelding ]
omg
Weer iemand over het snoer gestruikeld dus. :D
pi_163927726
Laurens telefoneert
pi_163927736
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:02 schreef Godshand het volgende:

[..]

Nou dat wordt winst voor Majka, Rolland, de Gendt of Sepulveda :)
Uh nee, winst gaat naar een van de klassementsrenners.
pi_163927767
Kan iemand het volgende topic reeksen? dank
pi_163927800
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 14:07 schreef Joezi het volgende:
Kan iemand het volgende topic reeksen? dank
JA!
  Redactie Sport vrijdag 22 juli 2016 @ 14:08:59 #301
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163927802
Eindelijk ga ik winnen in CM.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')