abonnement Unibet Coolblue
pi_163910706
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 18:04 schreef Twiitch het volgende:
Ik kan er ook niet bij dat mensen hun hele leven wijden aan het aanbidden van een opperwezen. Als je maar jong genoeg begint met indoctrineren dan kun je mensen alles wijsmaken/laten doen.
Het is een vreemd fenomeen. Wel zonde. Turkije heeft potentie mits goed leiderschap. De tijd zou aangebroken moeten zijn om de Turkse economie te gaan hervormen zodat het minder afhankelijk wordt van toerisme (20 a 25% Turkse economie is verbonden aan toerisme). Er moeten hervormingen komen om de export in Turkije het komende decennium te vergroten. Alleen dan kan de Turkse handelsbalans in evenwicht worden gebracht. Momenteel bedraagt de Turkse export 'slechts' 150 miljard dollar. Doordat Turkije aanzienlijk meer invoert dan uitvoert kampt Turkije met een aanzienlijk handelstekort. Die omvang maakt dat de Turkse economie sterk gevoelig is voor een daling van de Turkse lira, zoals afgelopen jaren vaker bleek.

Daarnaast onderwijs, goed onderwijs. Het Turkse onderwijs bungelt onderaan de lijsten. Afgelopen jaren waren ze te vinden in de onderste regionen op plaats 44 van de 65 landen op het gebied van lezen, rekenen en exacte vakken. Dat kan makkelijk beter. Zoveel dingen om aan te werken om een beter land te worden.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')