abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:39:34 #1
242879 Onnoman
The On And Only
pi_163893105




Chronologisch:

quote:
21.30 Militairen sluiten twee bruggen over de Bosporus in Istanbul af. Auto's en bussen krijgen de opdracht om te keren.

21.50 Gevechtsvliegtuigen en militaire helikopters scheren over Ankara. Er klinken schoten.

22.02 De Turkse premier Binali Yildirim meldt dat er een militaire coup aan de gang is en dat de regering de veiligheidstroepen heeft gevraagd de orde te herstellen.

22.25 In een verklaring zegt het leger (dat wil zeggen: de coupplegers) dat het de macht heeft overgenomen om de democratie te beschermen en de mensenrechten te handhaven.

22.38 De televisiezender CNN Türk meldt dat president Erdogan veilig is. Hij was op vakantie in de badplaats Bodrum.

22.47 Opstandige militairen gijzelen de stafchef van de Turkse strijdkrachten op het militaire hoofdkwartier in Ankara.

22.58 Militairen bezetten het kantoor van de staatstelevisie TRT in Ankara. Het personeel wordt even later gedwongen een verklaring van de militairen voor te lezen: het land wordt bestuurd door een 'Vredesraad'. In het hele land geldt een uitgaansverbod.

23.16 President Erdogan roept de Turken via Facetime op de straat op te gaan om te protesteren tegen wat hij een couppoging van een klein deel van het leger noemt.

Zaterdag
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk.
Premier Erdogan spreekt via Facetime met CNN Türk. © GETTY
00.08 Tanks omsingelen het Turkse parlementsgebouw in Ankara.

00.37 De eerste scheuren in de strijdkrachten: de commandant van het Eerste Leger zegt dat slechts een kleine groep militairen de couppoging steunt.

00.59 Een gevechtsvliegtuig schiet een helikopter van de muitende militairen neer.

01.04 Het staatspersbureau Anadolu meldt de dood van 17 politieagenten op het hoofdkwartier van de Turkse special forces.

01.05 President Obama spreekt zijn steun uit voor de gekozen regering en roept op tot kalmte.

01.13 De Gülen-beweging van de in ballingschap levende rivaal van Erdogan, Fethullah Gülen, keurt de coup af.

01.52 Turkse premier Yildirim meldt dat situatie onder controle is.

02.20 Erdogan keert terug in Istanbul. Het vliegveld is inmiddels door zijn aanhangers bevrijd.

02.45 Muitende militairen bezetten kantoor van tv-zender CNN Türk, maar op het Taksimplein geven de eerste muiters zich al over.

03.20 Erdogan belooft het leger te zuiveren van verraders.

05.39 Erdogan moedigt zijn aanhangers aan op straat te blijven totdat de situatie is gekalmeerd.

05.42 Muitende soldaten die een van de bruggen over de Bosporus in handen hadden, komen uit hun tanks en geven zich over. Zij worden later aangevallen door aanhangers van Erdogan.

07.10 Regeringsgetrouwe militairen hebben het militaire hoofdkwartier in Ankara weer in handen, maar sommige muiters verzetten zich nog.

07.29 De stafchef van de Turkse strijdkrachten Hulusi Akar, die door de muiters was gegijzeld, wordt bevrijd.

11.20 Premier Yildirim meldt dat de coup aan 161 mensen het leven heeft gekost, onder wie 104 coupplegers. Er zijn 1440 gewonden. Veiligheidstroepen hebben ruim 2800 militairen gearresteerd.

13.35 Turkse autoriteiten hebben 2.745 rechters op non-actief gezet.

14.43 Militaire hoofdkwartier weer helemaal in handen van regeringsgetrouwe troepen.

17.15 De Griekse justitie besluit de acht militairen die waren gevlucht uit Turkije en asiel hadden aangevraagd in Griekenland, uit te leveren aan Turkije. De Turkse regering had hierom gevraagd.

17.33 De vier grootste partijen van Turkije veroordelen de couppoging in een gezamenlijke verklaring voorgelezen in het parlement
De SMS van Erdogan - Oproep aan de bevolking om de straat op te gaan en op te komen voor de democratie, vrede, staat en het volk:

quote:
Turk Milletinin degerli evlatlari.Bu hareket Ankarada ve Istanbulda devletin zirhli araclarini ve silahlarini gasp etmis dar bir kadronun , 70 li yillardaki gibi davranarak millete karsi bir kalkismasidir. Serefli Turk milleti demokrasine ve huzuruna sahip cik. Turk milletini sindirecegini dusunen bu dar kadronun hareketine karsi sizleri sokaga ve milletinize sahip cikmaya cagiriyorum.

Devletine milletine sahip cik

Recep Tayyip Erdogan
Zie ook:
Staatsgreep in Turkije mislukt

quote:
Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier
Luchtmachtpiloten die meededen aan de couppoging in Turkije zijn in de gelegenheid geweest president Erdogan te doden. Toen die vrijdagavond met een regeringstoestel van zijn vakantieadres in Marmaris naar Istanbul vloog, hadden twee F-16's hem in het vizier. Waarom ze niet hebben geschoten, is een raadsel, zegt een Turkse oud-militair in een reconstructie die persbureau Reuters van de gebeurtenissen maakte.
quote:
Plannen uitgelekt

Verschillende oud-militairen in Turkije zeggen dat de poging tot staatsgreep waarschijnlijk matig was voorbereid. "Vermoedelijk zijn ze eerder in actie gekomen dan de bedoeling was, omdat de plannen voor een staatsgreep waren uitgelekt. Ze merkten dat ze in de gaten werden gehouden en dat heeft ze er waarschijnlijk toe gebracht om snel tot actie over te gaan", zei een oud-militair.

Het was de bedoeling in hoog tempo het vliegveld van Istanbul, de belangrijkste brug over de Bosporus en het parlementsgebouw in Ankara in handen te krijgen en Erdogan en Yildirim te arresteren. Onder meer doordat Erdogan erin slaagde met een oproep op tv de bevolking te mobiliseren, slaagden de coupplegers niet in die opzet.
quote:
Erdogan: doodstraf snel weer invoeren
ISTANBUL - De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag gezegd dat de doodstraf na de mislukte couppoging van militairen onverwijld weer moet worden ingevoerd. Hij zei dat de regering hierover in debat gaat met oppositiepartijen.

Erdogan sprak tegen aanhangers voor zijn huis in Istanbul die om de doodstraf riepen voor de coupplegers. ,,Wij kunnen deze eis niet negeren'', zei hij.
quote:
Staatsgreep Turkije lijkt mislukt

Het leger, of een groot deel daarvan, poogde de macht te grijpen. Het keerpunt lijkt het moment waarop het volk gehoord gaf aan de oproep van president Erdogan om protesterend de straat op te gaan.
quote:
Meer dan 2700 Turkse rechters op non-actief na mislukte couppoging

2745 Turkse rechters mogen hun functie niet meer uitoefenen na de mislukte coup gisteravond en vannacht. Dat heeft de Turkse Hoge Raad voor Rechters en Procureurs (HYSK) bekendgemaakt. Ook vijf leden van deze raad zijn volgens het staatspersbureau Anadolu ontslagen.

Bij het onderzoek naar de mislukte coup arresteerden de Turkse autoriteiten ook tien kantonrechters. 140 leden van het Hof van Cassatie worden nog gezocht.

De Hoge Raad kwam bijeen om te besluiten of rechters die volgens president Erdogan aanhanger zijn van de islamitische geestelijke Gülen op hun post konden blijven. Erdogan heeft gesuggereerd dat Gülen achter de mislukte staatsgreep zat.

De twee zijn elkaars aartsvijand. Gülen woont in de Verenigde Staten in ballingschap. Hij veroordeelt de coup en zegt dat hij er niets mee te maken heeft.
quote:
Leger Turkije verklaart macht te hebben overgenomen

Het Turkse leger heeft de macht overgenomen in Turkije. Dat heeft het leger zelf zojuist bekendgemaakt. De Bosporusbrug en de Fatih Sultan Mehmetbrug in Istanbul zijn vanavond afgesloten door militairen. In Ankara zouden schoten zijn gehoord, melden ooggetuigen. Daar vliegen ook straaljagers en helikopters boven de stad.

Het leger zegt in de verklaring dat het tot een staatsgreep is overgegaan omdat de regering de democratie heeft uitgehold. Verder werd verklaard dat het land nu door een ,,vredesraad'' wordt geregeerd die de veiligheid van het volk garandeert.

De Turkse minister van Justitie stelt dat de beweging van de Turkse geestelijke Fethullah Gülen achter de staatsgreep zit. Gülen gold lange tijd als bondgenoot van Erdogan, maar volgens de Turkse pers raakten ze met elkaar in onmin toen de regering plannen maakte om de particuliere scholen te sluiten.

Erdogan heeft het volk opgeroepen om de straat op te gaan en zich te uiten tegen de militaire coup. De coupplegers zullen volgens hem zwaar worden gestraft
Andere meldingen
-Reuters: Turkse militairen hebben controle genomen over de regering
-Het vliegverkeer van en naar het vliegveld Ataturk bij Istanbul is gestaakt.
-Staatstelevisiezender TRT overgenomen door militairen
-Social Media o.a. Twitter, Facebook plat gelegd in Turkije
-Onder de gegijzelden in het militaire hoofdkwartier in Ankara is de hoogste militaire leider.
-De Turkse president Erdogan is in Mongolië voor een topoverleg tussen Europese en Aziatisch leiders. Andere bronnen beweren juist dat Erdogan in Bodrun is voor vakantie
-CNN Turkije meldt dat er mensen zijn gegijzeld in het hoofdkwartier van het leger in Ankara.
-CNN: Vierde militaire coup sinds 1960
-Griekenland zet leger in verhoogde staat van paraatheid na coup Turkije
-NOS: Amerikanen mogen niet meer opstijgen vanaf vliegbasis Incirlik
-NOS: Bulgaarse militairen naar grens met Turkije
-Merkel veroordeeld de coup
-Grieken geven helikopter terug, bemanning mag voorlopig blijven
-Premier Yildirim zei dat wordt overwogen om de grondwet opnieuw aan te passen.
-NOS: Criticaster Gülen ontkent betrokkenheid bij couppoging Turkije
-Coupplegers in F-16 hadden Erdogan in het vizier



CNN TURK live
NOS liveblog

Erdogan: doodstraf snel weer invoeren

Turks corruptieschandaal

Update 20-07-2016:
Drie maanden noodtoestand Turkije

[ Bericht 3% gewijzigd door Onnoman op 20-07-2016 22:55:34 ]
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 22:40:14 #2
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:41:18 #3
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893165
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:39 schreef Kyran het volgende:
Geeft nu af op S&P.

@Ceberut Ga nou niet weer terug naar kleuterschoolniveau .... maar zij doen het ook .... Dat is net zo slecht.
Hey, gun hem zijn pleziertje.

Hij is er live getuige van hoe een nieuwe dictator zijn geliefde land een enkeltje middeleeuwen geeft. Dan mag hij toch wel even een "hullie doen het ook" plegen?
&lt;signature here&gt;.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 22:41:38 #4
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163893177
Bij noodtoestand mogen ze iedereen preventief oppakken, media aan banden leggen, samenscholingsverbod instellen etc.

Eigenlijk niks nieuws dus.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:42:00 #5
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893188
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:41 schreef Kyran het volgende:
Bij noodtoestand mogen ze iedereen preventief oppakken, media aan banden leggen, samenscholingsverbod instellen etc.

Eigenlijk niks nieuws dus.
Dat zeg ik :)
&lt;signature here&gt;.
pi_163893203
Geen kleuterschoolniveau, maar politiek bedrijven naar het voorbeeld van een wereldmacht.
pi_163893224
Waarom zouden ze zolang hebben gewacht met die noodtoestand?
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:43:29 #8
8369 speknek
Another day another slay
pi_163893237
Dus:

De piloot die het Russische vliegtuig heeft neergehaald was een Gulenist.

Het zou een grote vergissing zijn als de VS Gulen niet uitlevert.

Er zijn misschien wel buitenlandse mogendheden betrokken bij de couppoging.

De noodtoestand is om de democratie te verstevigen.

They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
pi_163893248
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:41 schreef Kyran het volgende:
Bij noodtoestand mogen ze iedereen preventief oppakken, media aan banden leggen, samenscholingsverbod instellen etc.

Eigenlijk niks nieuws dus.
Waar komt de Guantanamo Bay van Turkije?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 22:43:59 #10
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163893256
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:43 schreef fixatoman het volgende:
Waarom zouden ze zolang hebben gewacht met die noodtoestand?
Even net doen of ze er over nagedacht hebben en het ze een kut boeit? Ik weet het niet, allemaal theater in mijn ogen. Alsof ze een noodtoestand nodig hebben om al die dingen te doen ....
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:44:12 #11
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893262
quote:
6s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:43 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Waar komt de Guantanamo Bay van Turkije?
Cyprus natuurlijk, domme vraag.
&lt;signature here&gt;.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 22:44:26 #12
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163893266
quote:
6s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:43 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Waar komt de Guantanamo Bay van Turkije?
Noord-Cyprus :D
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:44:42 #13
1234 HiZ
Istanbullu
pi_163893280
ik vind 5 uur praten over 3 maanden noodtoestand wel heel lang.
pi_163893299
Ow, de maatregelen die ze tot nu toe namen waren enkel wettelijk gedurende noodtoestand?
scsazak twitterde op woensdag 20-07-2016 om 18:20:06 If NSC decision proves to be state of emergency, this is the one tweet you'll be looking for. SoE powers are: https://t.co/wLzKtwPR19 reageer retweet
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_163893301
quote:
14s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:44 schreef ExTec het volgende:

[..]

Cyprus natuurlijk, domme vraag.
Ergens in the middle of nowhere in Turkmenistan.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 22:45:27 #16
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163893303
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:44 schreef HiZ het volgende:
ik vind 5 uur praten over 3 maanden noodtoestand wel heel lang.
Moesten even alle neuzen weer zelfde kant op.

MIT een klap verkopen omdat ze zeiden dat ze het al om 16:00 wisten. Verhaallijnen weer in sync krijgen etc. etc.
pi_163893305
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:42 schreef Ceberut het volgende:
Geen kleuterschoolniveau, maar politiek bedrijven naar het voorbeeld van een wereldmacht.
Laughing stock meer.
I´m back.
pi_163893318
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:45 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Laughing stock meer.
Vanwaar al die heisa dan?
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:47:05 #19
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893348
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:45 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Ergens in the middle of nowhere in Turkmenistan.
Die gaan daar misschien niet mee akkoord.

Of misschien denk jij echt dat de zon uit erdolf z'n reet schijnt, zoals hij zelf lijkt te denken, en dat iedereen en alles wel best vind wat hij doet, maar in het echt is dat niet zo ;)
&lt;signature here&gt;.
pi_163893362
quote:
6s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:43 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Waar komt de Guantanamo Bay van Turkije?
Ik ben ff vergeten waar Obama alle journalisten van Fox News heeft opgesloten, was dat ook guantanamo Bay?
pi_163893374
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:46 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Vanwaar al die heisa dan?
Suspension of disbelief?
I´m back.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:48:06 #22
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893381
Puntje 2 en 4:

3 maanden geen onderwijs?

Iedereen z'n mobieltje inleveren? Internet restricties?
&lt;signature here&gt;.
pi_163893395
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:47 schreef ExTec het volgende:

[..]

Die gaan daar misschien niet mee akkoord.

Of misschien denk jij echt dat de zon uit erdolf z'n reet schijnt, zoals hij zelf lijkt te denken, en dat iedereen en alles wel best vind wat hij doet, maar in het echt is dat niet zo ;)
Ach, hij kan vast een dealtje sluiten met een dubieus staatje in die regio.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:48:55 #24
8369 speknek
Another day another slay
pi_163893405
Hoeveel Gulenisten heeft Turkije, 10 miljoen? Het wordt druk op Cyprus.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:49:21 #25
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893422
5 is ook wel kewl, avond klok.

Voor zover het nog bestond: daaaaag toerisme :W
&lt;signature here&gt;.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 22:49:45 #26
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163893433
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:48 schreef speknek het volgende:
Hoeveel Gulenisten heeft Turkije, 10 miljoen? Het wordt druk op Cyprus.
Daarna plegen ze gewoon een coup op Cyprus om heel Cyprus bij Turks grondgebied te betrekken. I said it first!
pi_163893437
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:47 schreef fixatoman het volgende:

[..]

Ik ben ff vergeten waar Obama alle journalisten van Fox News heeft opgesloten, was dat ook guantanamo Bay?
Het moet natuurlijk enigszins passen in de narrative. Genoeg mensen hebben daar zonder enig vorm van proces vastgezeten.
pi_163893444
Ik zie het morgen allemaal weer.
TVP dus.
I´m back.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:50:57 #29
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893463
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:45 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Laughing stock meer.
Het is tragisch. Voor alle normale turken: sterkte, mijn medeleven.

Voor het te dom om te poepen turken volk wat stijf staat van hol nationalisme: lekker voor je.
&lt;signature here&gt;.
pi_163893483
quote:
2s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:50 schreef ExTec het volgende:

[..]

Het is tragisch. Voor alle normale turken: sterkte, mijn medeleven.

Voor het te dom om te poepen turken volk wat stijf staat van hol nationalisme: lekker voor je.
Uiteindelijk is iedereen slachtoffer nu.
I´m back.
pi_163893487
Ik vind het voornamelijk heel erg jammer van dat land.
Triest voor haar inwoners.
Make my day!
pi_163893502
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:51 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Uiteindelijk is iedereen slachtoffer nu.
Dit.
Make my day!
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:52:16 #33
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163893505
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:51 schreef agter het volgende:
Ik vind het voornamelijk heel erg jammer van dat land.
Triest voor haar inwoners.
Kiezen ze zelf voor. Geen medelijden mee.
pi_163893522
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:51 schreef agter het volgende:
Ik vind het voornamelijk heel erg jammer van dat land.
Triest voor haar inwoners.
Klopt idd.
I´m back.
pi_163893524
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:48 schreef speknek het volgende:
Hoeveel Gulenisten heeft Turkije, 10 miljoen? Het wordt druk op Cyprus.
Het is volgens mij toch gauw een 1 miljoentje _O-
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:53:07 #36
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893530
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:51 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Uiteindelijk is iedereen slachtoffer nu.
Die eerste categorie wel. Daar heb ik mee te doen.

Maar het domme volk wat gepaaid door mooie religieuze woorden hem aan de macht houd?

Geen medelijden mee.
&lt;signature here&gt;.
pi_163893563
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:49 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Het moet natuurlijk enigszins passen in de narrative. Genoeg mensen hebben daar zonder enig vorm van proces vastgezeten.
Sterker nog, het waren niet-Amerikaanse mensen.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_163893567
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:53 schreef ExTec het volgende:

[..]

Die eerste categorie wel. Daar heb ik mee te doen.

Maar het domme volk wat gepaaid door mooie religieuze woorden hem aan de macht houd?

Geen medelijden mee.
Ik denk uiteindelijk wel, maar dat percipiëren ze niet als zodanig.
I´m back.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:54:10 #39
263417 Keyos
Like a Boss
pi_163893574
quote:
2s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:50 schreef ExTec het volgende:

[..]

Het is tragisch. Voor alle normale turken: sterkte, mijn medeleven.

Voor het te dom om te poepen turken volk wat stijf staat van hol nationalisme: lekker voor je.
Het wordt in ieder geval eens tijd dat de Nederturken het beleid van een dicator gaan voelen. Het is altijd erg makkelijk om fan te zijn van een "sterk publiekelijk figuur" als je zelf in één van de meest liberale landen ter wereld woont. Stel voor dat alle aanhangers van Erdogan eerst maar even die dienstplicht gaan vervullen.
The Only Thing We Learn From History Is That We Learn Nothing From History - Hagel.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:55:18 #40
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_163893618
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:35 schreef Kyran het volgende:
Hij gaat zo via live feed het volk toespreken die op grote pleinen staat ;(
Zo een speech zeker? :')
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_163893628
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:54 schreef Keyos het volgende:

[..]

Het wordt in ieder geval eens tijd dat de Nederturken het beleid van een dicator gaan voelen. Het is altijd erg makkelijk om fan te zijn van een "sterk publiekelijk figuur" als je zelf in één van de meest liberale landen ter wereld woont. Stel voor dat alle aanhangers van Erdogan eerst maar even die dienstplicht gaan vervullen.
Erdogan heeft het afkopen van de dienstplicht juist goedkoper gemaakt.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:55:52 #42
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893639
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:54 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Ik denk uiteindelijk wel, maar dat percipiëren ze niet als zodanig.
Daar hebben we gezegden voor a'la wie zijn kont brand moet op de blaren zitten.
&lt;signature here&gt;.
pi_163893642
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:54 schreef Keyos het volgende:

[..]

Stel voor dat alle aanhangers van Erdogan eerst maar even die dienstplicht gaan vervullen.
Dienstplicht staat los van een persoon/partij/regering.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:56:01 #44
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163893647
quote:
Nee, eentje van Michelle.
pi_163893663
Ik lees niets over een avondklok trouwens. Dat zou me verbazen.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:56:44 #46
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893687
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:56 schreef Zelva het volgende:

[..]

Nee, eentje van Michelle.
Of de rehash van Melania?
&lt;signature here&gt;.
pi_163893717
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:55 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Erdogan heeft het afkopen van de dienstplicht juist goedkoper gemaakt.
Hij maakt graag gebruik van de stemmen van de diaspora die niet onder zijn beleid leven en schotel tv kijken en blij met 'm zijn omdat hij Turken in Europa zoveel voordeeltjes e.d. geeft.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:57:45 #48
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893723
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:56 schreef Ceberut het volgende:
Ik lees niets over een avondklok trouwens. Dat zou me verbazen.
Vraag het aan Selim, voor die z'n mobieltje in moet leveren.
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:57:48 #49
1234 HiZ
Istanbullu
pi_163893725
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:51 schreef Ryan3 het volgende:

[..]

Uiteindelijk is iedereen slachtoffer nu.
Dat was vanaf vrijdagavond eigenlijk al.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:58:09 #50
1234 HiZ
Istanbullu
pi_163893738
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:52 schreef Zelva het volgende:

[..]

Kiezen ze zelf voor. Geen medelijden mee.
De meerderheid niet hoor.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:58:48 #51
263417 Keyos
Like a Boss
pi_163893761
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:55 schreef zarGon het volgende:

[..]

Dienstplicht staat los van een persoon/partij/regering.
Gaat er mij meer om dat het allemaal een gevalletje "wel de lusten, niet de lasten" is. Allemaal trots nationalistisch doen maar op geen enkele manier een opoffering hoeven doen.
The Only Thing We Learn From History Is That We Learn Nothing From History - Hagel.
pi_163893767
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:57 schreef ExTec het volgende:

[..]

Vraag het aan Selim, voor die z'n mobieltje in moet leveren.
Selim, antwoorden pls.
  woensdag 20 juli 2016 @ 22:59:15 #53
1234 HiZ
Istanbullu
pi_163893777
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:55 schreef zarGon het volgende:

[..]

Dienstplicht staat los van een persoon/partij/regering.
In theorie, maar in de praktijk is het wel ingezet als cadeautje voor potentiele stemmers in de diaspora.
pi_163893807
Trouwens, wat is nu officieel Erdogans constitutionele rol? Hij gedraagt zich als een Franse/Amerikaanse president maar is hij eigenlijk niet gewoon een ceremonieel figuur?
pi_163893816
Yikes, state of emergency. Zelfs de Franse premier maakt er misbruik van door een paar wetten er snel doorheen te duwen. Kun je nagaan tot welk misbruik van zijn macht Erdogan zal over gaan.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:00:49 #56
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163893828
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:58 schreef HiZ het volgende:

[..]

De meerderheid niet hoor.
Helaas wel.
pi_163893844
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:00 schreef Nintex het volgende:
Yikes, state of emergency. Zelfs de Franse premier maakt er misbruik van door een paar wetten er snel doorheen te duwen. Kun je nagaan tot welk misbruik van zijn macht Erdogan zal over gaan.
Hij zal de/zijn grenzen opzoeken, dat is iets wat zeker is.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:01:41 #58
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893849
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:58 schreef Keyos het volgende:

[..]

Gaat er mij meer om dat het allemaal een gevalletje "wel de lusten, niet de lasten" is. Allemaal trots nationalistisch doen maar op geen enkele manier een opoffering hoeven doen.
We zullen het de komende tijd moeten doen met holle nationalistische retoriek fijntjes te ontkrachten met dat turkije weer toegetreden is tot de 3de wereld :)

En heel misschien, als erdolf het nog bar-der maakt kan dat zo'n immense vluchtelingen stroom op gang brengen dat dit de shock to the system veroorzaakt die het einde van EU is.

Elk nadeel kan z'n voordeel hebben, had Johan gezegd.
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:02:45 #59
1234 HiZ
Istanbullu
pi_163893871
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:00 schreef Zelva het volgende:

[..]

Helaas wel.
Niet. De meerderheid heeft hem in de presidentsverkiezingen gekozen. Maar dat was als president zoals dat voorgeschreven wordt door de grondwet.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:03:39 #60
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893892
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:00 schreef Wyand het volgende:
Trouwens, wat is nu officieel Erdogans constitutionele rol? Hij gedraagt zich als een Franse/Amerikaanse president maar is hij eigenlijk niet gewoon een ceremonieel figuur?
Who cares? 8-)
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:04:06 #61
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163893902
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:03 schreef ExTec het volgende:

[..]

Who cares? 8-)
Die rol is zo aangepast ja.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:04:30 #62
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163893916
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:02 schreef HiZ het volgende:

[..]

Niet. De meerderheid heeft hem in de presidentsverkiezingen gekozen. Maar dat was als president zoals dat voorgeschreven wordt door de grondwet.
:?
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:05:40 #63
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163893951
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:04 schreef Zelva het volgende:

[..]

Die rol is zo aangepast ja.
Wat ik dacht te weten is dat zoiets door het volk gefiatteerd moet worden door middel van een referendum?

Maar heeft er nog iemand de illusie dat erdolf zich daar wat van aan trekt?

Nee toch.
&lt;signature here&gt;.
pi_163893968
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:15 schreef Kyran het volgende:
Hoppa, paar scholen erbij. Gaat lekker hoor! Next: kinderdagverblijven, kraamcentra, ziekenhuizen!
Hoeft Erdo niet eens te doen. Dat doen zijn fanboys wel voor hem. In Nederland :N

Kinderdagverblijf Zaanstad doelwit Erdogan-fanboys

Aanhangers van de Turkse president Erdogan hebben in Zaanstad een kinderdagverblijf en een Turks cultureel centrum bestookt met bakstenen.

Volgens De Telegraaf heeft de mislukte coup in Turkije ook in ons land de verhoudingen binnen de Turkse gemeenschap op scherp heeft gezet. Treffend voorbeeld daarvan vormt de ingegooide ruit van het Zaanse kinderdagverblijf. Dat is pal onder het Turkse cultureel centrum gevestigd dat eigenlijk het doelwit was van de slecht mikkende Erdogan-aanhangers.

Sinds de couppoging van afgelopen weekend loopt de spanning snel op tussen het Erdogan-kamp en Gülen-aanhangers. In Amsterdam zouden er onder meer lijsten rondgaan van ondernemers die moeten worden geboycot wegens hun kritiek op de Turkse president,meldt NH.
http://www.wijwillenhetwe(...)wit-erdogan-fanboys/
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_163893980
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:58 schreef Keyos het volgende:

[..]

Gaat er mij meer om dat het allemaal een gevalletje "wel de lusten, niet de lasten" is. Allemaal trots nationalistisch doen maar op geen enkele manier een opoffering hoeven doen.
Ja, maar dat staat los van Erdoğan/AKP. Vóór Erdoğan/AKP kon je het ook afkopen (zoals nu) als je in het buitenland woonde/leefde/werkte. Wel is het nu veel soepeler (goedkoper) geworden.

Dus ik snap nog steeds niet zo waar je heen wil. Het is niet zo dat men vóór Erdoğan/AKP met z'n allen wel deelnam aan de dienstplicht en wel opofferde. Of zo.
pi_163893992
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:58 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Selim, antwoorden pls.
Deze Selim heeft z'n mobiel nog steeds.
pi_163894014
quote:
11s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:07 schreef zarGon het volgende:

[..]

Deze Selim heeft z'n mobiel nog steeds.
Hebben we beeld? Misschien is ie onderweg naar Cyprus en heeft een AKP'er zijn mobieltje overgenomen.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:07:49 #68
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163894015
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:06 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Hoeft Erdo niet eens te doen. Dat doen zijn fanboys wel voor hem. In Nederland :N

Kinderdagverblijf Zaanstad doelwit Erdogan-fanboys

Aanhangers van de Turkse president Erdogan hebben in Zaanstad een kinderdagverblijf en een Turks cultureel centrum bestookt met bakstenen.

Volgens De Telegraaf heeft de mislukte coup in Turkije ook in ons land de verhoudingen binnen de Turkse gemeenschap op scherp heeft gezet. Treffend voorbeeld daarvan vormt de ingegooide ruit van het Zaanse kinderdagverblijf. Dat is pal onder het Turkse cultureel centrum gevestigd dat eigenlijk het doelwit was van de slecht mikkende Erdogan-aanhangers.

Sinds de couppoging van afgelopen weekend loopt de spanning snel op tussen het Erdogan-kamp en Gülen-aanhangers. In Amsterdam zouden er onder meer lijsten rondgaan van ondernemers die moeten worden geboycot wegens hun kritiek op de Turkse president,meldt NH.
http://www.wijwillenhetwe(...)wit-erdogan-fanboys/
Incidentje.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 23:08:13 #69
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163894030
Hij spreekt Taksim toe ... /le sigh.

Syrische vlaggen bijna net zo dominant als Turkse.in menigte.
pi_163894035
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:59 schreef HiZ het volgende:

[..]

In theorie, maar in de praktijk is het wel ingezet als cadeautje voor potentiele stemmers in de diaspora.
Dat is waar. Dat is handig ingezet. (Net zoals goedkoper vliegen met THY en zo.)

Waar ik meer op doelde is dat de dienstplicht verbonden is met het land zelf, en niet met een persoon/partij/regering.
pi_163894063
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:06 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Hoeft Erdo niet eens te doen. Dat doen zijn fanboys wel voor hem. In Nederland :N

Kinderdagverblijf Zaanstad doelwit Erdogan-fanboys

Aanhangers van de Turkse president Erdogan hebben in Zaanstad een kinderdagverblijf en een Turks cultureel centrum bestookt met bakstenen.

Volgens De Telegraaf heeft de mislukte coup in Turkije ook in ons land de verhoudingen binnen de Turkse gemeenschap op scherp heeft gezet. Treffend voorbeeld daarvan vormt de ingegooide ruit van het Zaanse kinderdagverblijf. Dat is pal onder het Turkse cultureel centrum gevestigd dat eigenlijk het doelwit was van de slecht mikkende Erdogan-aanhangers.

Sinds de couppoging van afgelopen weekend loopt de spanning snel op tussen het Erdogan-kamp en Gülen-aanhangers. In Amsterdam zouden er onder meer lijsten rondgaan van ondernemers die moeten worden geboycot wegens hun kritiek op de Turkse president,meldt NH.
http://www.wijwillenhetwe(...)wit-erdogan-fanboys/
Oppakken en straffen.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:09:49 #72
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163894066
quote:
11s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:07 schreef zarGon het volgende:

[..]

Deze Selim heeft z'n mobiel nog steeds.
Ik heb al een mailtje gestuurd naar aangiften@nsb-turkije.tr

En ik heb er ook bij gemeld dat ik je eigenlijk wel veel weg vind hebben van een gulen aanhanger 8-)
&lt;signature here&gt;.
pi_163894088
De coup zou vermoedelijk veel succesvoller verlopen zijn als alle gearresteerden daadwerkelijk in de coup betrokken waren.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:11:12 #74
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163894103
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:09 schreef zarGon het volgende:

[..]

Oppakken en straffen.
Nee joh, dan wordt Erdolf boos.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:11:33 #75
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163894109
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:08 schreef Kyran het volgende:
Hij spreekt Taksim toe ... /le sigh.

Syrische vlaggen bijna net zo dominant als Turkse.in menigte.
Da's toch logisch?

Aan dat stemvee deelt de Grote Leider toch paspoorten uit?
&lt;signature here&gt;.
pi_163894115
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:10 schreef Rene_Froger het volgende:
De coup zou vermoedelijk veel succesvoller verlopen zijn als alle gearresteerden daadwerkelijk in de coup betrokken waren.
_O-
Make my day!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 23:11:51 #77
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163894118
Erdo: Noodtoestand is om de democratie beter te laten werken _O-
pi_163894135
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:11 schreef ExTec het volgende:

[..]

Da's toch logisch?

Aan dat stemvee deelt de Grote Leider toch paspoorten uit?
Al die arme hoogopgeleide Syriërs gevlucht voor de seculiere dictator Assad gaan nu het volgende land naar een dictatuur brengen. Eentje met een islamitisch sausje dit keer.
pi_163894171
Blijft weer mekkeren over buitenlandse daders (lees: VS) en de publieke afdeling van de FSB (Wikileaks) onderschrijft dat.

Hopelijk gaat het all the way to the top naar Obama, de Clinton Foundation etc. .
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:13:47 #80
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_163894175
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:09 schreef zarGon het volgende:

[..]

Oppakken en straffen.
En naar Turkije sturen. Ze vechten het daar maar uit.
Weg met dat uitschot! :r
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_163894308
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:11 schreef Kyran het volgende:
Erdo: Noodtoestand is om de democratie beter te laten werken _O-
Democratie is ook niet meer wat het geweest is -O-
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:19:19 #82
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_163894336
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:11 schreef Kyran het volgende:
Erdo: Noodtoestand is om de democratie beter te laten werken _O-
Origineel, deze.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_163894356
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:18 schreef Kijkertje het volgende:

[..]

Democratie is ook niet meer wat het geweest is -O-
Niet meer? De VS brengt al tientallen jaren freedom and democracy overal ter wereld. Hij zal het hebben over democratie in die context.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:20:04 #84
8369 speknek
Another day another slay
pi_163894359
Turkse lire en XU100 beginnen te tanken, S&P en Moody's hebben de Credit rating verlaagt naar 'niet investeren', toerisme moet nu echt helemaal dood zijn en een niet insignificant gedeelte van het land zit sinds eergisteren zonder baan. Ben benieuwd hoeveel support Erdogan nog heeft als het economische verhaal in elkaar stort.

Ben benieuwd of hij nu zo hard aan het doorpakken is zodat het tegen die tijd niet meer uitmaakt.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:23:12 #85
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163894450
Wel grappig dat erdo democratie alleen kan maar duiden door zich af te zetten met een jij bak tegen andere landen.
In de leer geweest bij stef blok?

Over 3 maanden: de vs gooide ook nukes, dus ik ook. Wil van het volk etc.

Charlie chaplin is weer zo relevant..
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:23:35 #86
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_163894465
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:20 schreef speknek het volgende:
Turkse lire en XU100 beginnen te tanken, S&P en Moody's hebben de Credit rating verlaagt naar 'niet investeren', toerisme moet nu echt helemaal dood zijn en een niet insignificant gedeelte van het land zit sinds eergisteren zonder baan. Ben benieuwd hoeveel support Erdogan nog heeft als het economische verhaal in elkaar stort.

Ben benieuwd of hij nu zo hard aan het doorpakken is zodat het tegen die tijd niet meer uitmaakt.
Zou mooi ziin, laat dat hele zootje maar kapot gaan, daar hebben ze het Westen niet voor nodig.
pi_163894475
Ik snap de ophef over de noodtoestand eigenlijk niet. Frankrijk leeft straks ook langer dan een jaar onder de noodtoestand. En dat voor maar een paar terreuraanslagen.

In Turkije is er gepoogd de democratisch gekozen regering met geweld weg te jagen en zijn er bijna 300 mensen gestorven. Dit was onvermijdelijk, de veiligheidsdiensten hebben nu wat meer wettelijke ruimte nodig om de daders op te sporen.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 20 juli 2016 @ 23:25:08 #88
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163894501
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:20 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Niet meer? De VS brengt al tientallen jaren freedom and democracy overal ter wereld. Hij zal het hebben over democratie in die context.
Ja origineel, wijzen naar de VS. We hebben het hier over Turkije.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:26:02 #89
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_163894522
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:23 schreef Confetti het volgende:
Ik snap de ophef over de noodtoestand eigenlijk niet. Frankrijk leeft straks ook langer dan een jaar onder de noodtoestand. En dat voor maar een paar terreuraanslagen.

In Turkije is er gepoogd de democratisch gekozen regering met geweld weg te jagen en zijn er bijna 300 mensen gestorven. Dit was onvermijdelijk, de veiligheidsdiensten hebben nu wat meer wettelijke ruimte nodig om de daders op te sporen.
Maar waarom precies nu en niet kort op de mislukte coup?
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:26:18 #90
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163894532
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:23 schreef Confetti het volgende:
Ik snap de ophef over de noodtoestand eigenlijk niet. Frankrijk leeft straks ook langer dan een jaar onder de noodtoestand. En dat voor maar een paar terreuraanslagen.

In Turkije is er gepoogd de democratisch gekozen regering met geweld weg te jagen en zijn er bijna 300 mensen gestorven. Dit was onvermijdelijk, de veiligheidsdiensten hebben nu wat meer wettelijke ruimte nodig om de daders op te sporen.
Van Frankrijk is net zo zorgelijk. Zou je niet moeten willen als land.

Wel frapant dat bij werkelijk op elke kritiekpunt richting erdo er geen inhoudelijk argument komt, maar een huilie huilie jij-bak. Alsof het onderwijs al veel langer dicht is.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:26:29 #91
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163894537
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:20 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Niet meer? De VS brengt al tientallen jaren freedom and democracy overal ter wereld. Hij zal het hebben over democratie in die context.
&lt;signature here&gt;.
pi_163894549
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:25 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ja origineel, wijzen naar de VS. We hebben het hier over Turkije.
Hij neemt een bestaand concept over, beter goed gejat dan slecht bedacht toch?
pi_163894550
Die gek is begonnen met het aanvallen van credit ratings. Zeker een cursus: "Hoe jaag ik investeerders weg" gevolgd.
Schuldensuehner twitterde op woensdag 20-07-2016 om 23:20:50 #Turkey's Erdogan on S&P downgrade: S&P decision is political. S&P’s power can’t be a rival to that of Turkey. https://t.co/RE89xv9efc reageer retweet
  Moderator / Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 23:27:17 #94
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_163894555
Schijnt dat hij tijdens noodtoestand wetten kan aanpassen en aannemen zonder inbreng vanuit parlement. Goedkeuring van ministerraad is voldoende.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:27:56 #95
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163894570
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:27 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Hij neemt een bestaand concept over, beter goed gejat dan slecht bedacht toch?
Dus je vind het gedrag van de vs rond guantanamo en de oorlogen met terugwerkende kracht een goed idee?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:28:26 #96
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163894579
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:27 schreef Nintex het volgende:
Die gek is begonnen met het aanvallen van credit ratings. Zeker een cursus: "Hoe jaag ik investeerders weg" gevolgd.
Schuldensuehner twitterde op woensdag 20-07-2016 om 23:20:50 #Turkey's Erdogan on S&P downgrade: S&P decision is political. S&P’s power can’t be a rival to that of Turkey. https://t.co/RE89xv9efc reageer retweet
Ja, want het ligt natuurlijk aan S&P's. Niet aan de gedragingen van die idioot.

Maar turk's gonna turk hé.
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:29:00 #97
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163894600
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:27 schreef Kyran het volgende:
Schijnt dat hij tijdens noodtoestand wetten kan aanpassen en aannemen zonder inbreng vanuit parlement. Goedkeuring van ministerraad is voldoende.
Say hello to your President for life _O-
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:29:47 #98
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163894624
Het lukt erdo ieder geval wel een gezamenlijke vijand te creëren. Zelfreflectie past toch al niet zo lekker in de cultuur, want welke beetje competente president laat het tot een coup komen?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163894634
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:26 schreef Perrin het volgende:

[..]

Maar waarom precies nu en niet kort op de mislukte coup?
Ik denk omdat er zelfs in Turkije wettelijke procedures gelden om de noodtoestand uit te roepen. Het idee leeft dat Erdogan iets roept en iedereen er gelijk achteraan holt maar ook Turkije heeft een parlement, vele adviesorganen, commissies, ministeries enzovoort.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:30:19 #100
8369 speknek
Another day another slay
pi_163894640
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:23 schreef Confetti het volgende:
Ik snap de ophef over de noodtoestand eigenlijk niet. Frankrijk leeft straks ook langer dan een jaar onder de noodtoestand. En dat voor maar een paar terreuraanslagen.

In Turkije is er gepoogd de democratisch gekozen regering met geweld weg te jagen en zijn er bijna 300 mensen gestorven. Dit was onvermijdelijk, de veiligheidsdiensten hebben nu wat meer wettelijke ruimte nodig om de daders op te sporen.
Aan de noodtoestand an sich is niks vreemds. Je zou de noodtoestand vlak na de coup verwachten. Wat vreemd is, is dat Erdogan al de complete democratie om zeep kan helpen zonder noodtoestand. Wat is hij in godesnaam met de noodtoestand van plan?
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 20 juli 2016 @ 23:30:45 #101
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163894650
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:27 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Hij neemt een bestaand concept over, beter goed gejat dan slecht bedacht toch?
Ja ik zat laatst ook te kijken naar liveleak hoe al die duizenden leraren en rechters opgepakt werden terwijl er burgers door tanks platgereden werden.

De VS is een strontbende, dat geef ik je mee, maar dit 1 op 1 vergelijken. Hou op hoor :')
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:30:45 #102
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163894652
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:27 schreef Nintex het volgende:
Die gek is begonnen met het aanvallen van credit ratings. Zeker een cursus: "Hoe jaag ik investeerders weg" gevolgd.
Schuldensuehner twitterde op woensdag 20-07-2016 om 23:20:50 #Turkey's Erdogan on S&P downgrade: S&P decision is political. S&P’s power can’t be a rival to that of Turkey. https://t.co/RE89xv9efc reageer retweet
Als het land over een paar jaar in de economische crisis zit is dat alleen maar bewijs voor het complot van het westen en de joden natuurlijk.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:30:46 #103
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163894655
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:26 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

Wel frapant dat bij werkelijk op elke kritiekpunt richting erdo er geen inhoudelijk argument komt, maar een huilie huilie jij-bak..
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:20 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Niet meer? De VS brengt al tientallen jaren freedom and democracy overal ter wereld. Hij zal het hebben over democratie in die context.
Ik zie een parallel.

Ben jij dat, erdolf? 8-)
&lt;signature here&gt;.
pi_163894660
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:27 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Dus je vind het gedrag van de vs rond guantanamo en de oorlogen met terugwerkende kracht een goed idee?
Natuurlijk is het fout om een noodtoestand voor politieke doeleinden te gebruiken. Het is dan ook niks anders dan demagogie.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:31:06 #105
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_163894666
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:30 schreef speknek het volgende:

[..]

Aan de noodtoestand an sich is niks vreemds. Je zou de noodtoestand vlak na de coup verwachten. Wat vreemd is, is dat Erdogan al de complete democratie om zeep kan helpen zonder noodtoestand. Wat is hij in godesnaam met de noodtoestand van plan?
Idd waarom nu en wat is de bedoeling.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:31:58 #106
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163894684
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:29 schreef Confetti het volgende:

[..]

Ik denk omdat er zelfs in Turkije wettelijke procedures gelden om de noodtoestand uit te roepen. Het idee leeft dat Erdogan iets roept en iedereen er gelijk achteraan holt maar ook Turkije heeft een parlement, vele adviesorganen, commissies, ministeries enzovoort.
Het duurde inderdaad eerst een week voordat die allemaal vast zaten achter tralies.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163894705
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:30 schreef speknek het volgende:

[..]

Aan de noodtoestand an sich is niks vreemds. Je zou de noodtoestand vlak na de coup verwachten. Wat vreemd is, is dat Erdogan al de complete democratie om zeep kan helpen zonder noodtoestand. Wat is hij in godesnaam met de noodtoestand van plan?
Die doodstraf erdoorheen drukken? Ruimt mooi op met zijn "virus uitroeien" retoriek.
pi_163894722
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:28 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ja, want het ligt natuurlijk aan S&P's. Niet aan de gedragingen van die idioot.

Maar turk's gonna turk hé.
Dat de geloofwaardigheid van die ratingbureaus dubieus is zul je niet ontkennen neem ik aan.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:33:56 #109
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163894739
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:30 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Natuurlijk is het fout om een noodtoestand voor politieke doeleinden te gebruiken. Het is dan ook niks anders dan demagogie.
Waarom is het zo moeilijk voor sommigen om dat te noemen zonder naar een ander te wijzen met 'hij doet het ook'?

Overigens zou het nog veel grappiger zijn als de Fransen op de kritiek zouden reageren met 'ja maar de turken doen het ook'
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163894745
Hoe is t net wikileaks
pi_163894746
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:30 schreef speknek het volgende:

[..]

Aan de noodtoestand an sich is niks vreemds. Je zou de noodtoestand vlak na de coup verwachten. Wat vreemd is, is dat Erdogan al de complete democratie om zeep kan helpen zonder noodtoestand. Wat is hij in godesnaam met de noodtoestand van plan?
Hij gaat er met gestrekt been in. Zou me niet verbazen als er binnenkort ook invallen zijn in diverse kantoren/ambassades/consulaten. NGO's zullen ook wel een target worden.

De Amerikanen op Incirlik zitten ook nog steeds zonder stroom.
pi_163894747
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:30 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ja ik zat laatst ook te kijken naar liveleak hoe al die duizenden leraren en rechters opgepakt werden terwijl er burgers door tanks platgereden werden.

De VS is een strontbende, dat geef ik je mee, maar dit 1 op 1 vergelijken. Hou op hoor :')
Het is inderdaad geen 1 op 1 vergelijking, daarvoor zou Turkije eerst wat invasies moeten plegen en honderdduizenden burgerslachtoffers moeten veroorzaken.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:34:50 #113
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163894753
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:29 schreef Confetti het volgende:
Het idee leeft dat Erdogan iets roept en iedereen er gelijk achteraan holt maar ook Turkije heeft een parlement, vele adviesorganen, commissies, ministeries enzovoort.
Nee, dat idee leeft niet, dat nemen we waar.

Weet jij wie de president is van duitsland?

Ik ook niet. Weet je waarom?

Omdat dat geen megalome asshole is die denkt dat hij de zonnekoning is, en zich wel bezig houd met waar ook erdolf zich mee bezig dient te houden, namelijk lintjes knippen.
&lt;signature here&gt;.
pi_163894756
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:34 schreef Stimorol- het volgende:
Hoe is t net wikileaks
Met de dochteronderneming van Russia Today en de FSB gaat het prima.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:36:02 #115
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163894775
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:33 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Dat de geloofwaardigheid van die ratingbureaus dubieus is zul je niet ontkennen neem ik aan.
Gaan we serieus nemen als erdolf ook maar een gram zelf reflectie toont.
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:36:24 #116
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163894782
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:31 schreef Perrin het volgende:

[..]

Idd waarom nu en wat is de bedoeling.
Presidentiele macht vergroten.
Offensief tegen de Koerden.
Aanpakken van Joden wat al heel lang op zijn lijstje staat.
Annexeren van delen Syrië.
Zoiets?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163894799
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:36 schreef ExTec het volgende:

[..]

Gaan we serieus nemen als erdolf ook maar een gram zelf reflectie toont.
Hoeveel kg te gaan tot je een ons weegt?
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:37:34 #118
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163894825
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:34 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Het is inderdaad geen 1 op 1 vergelijking, daarvoor zou Turkije eerst wat invasies moeten plegen en honderdduizenden burgerslachtoffers moeten veroorzaken.
Armenië?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163894843
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:36 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Presidentiele macht vergroten.
Offensief tegen de Koerden.
Aanpakken van Joden wat al heel lang op zijn lijstje staat.
Annexeren van delen Syrië.
Zoiets?
Dat offensief tegen de Koerden loopt een beetje vast, want daar zijn een hele berg soldaatjes gearresteerd.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:38:28 #120
8369 speknek
Another day another slay
pi_163894859
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:33 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Dat de geloofwaardigheid van die ratingbureaus dubieus is zul je niet ontkennen neem ik aan.
Natuurlijk. Dat een land wat haar academici en rechters naar huis stuurt terwijl een van de grootste sectors op punt van instorten staat bepaald geen solide investeringsklimaat heeft zul jij ook niet ontkennen.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:38:39 #121
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163894863
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:36 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Hoeveel kg te gaan tot je een ons weegt?
Maar ik ben ook niet degene die ineens behoefte voelt om het te gaan hebben over hoe gemeen S&P's wel niet is, dat ben jij.

Dus zeg het maar, hoe zwaar weeg je?
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:39:27 #122
1234 HiZ
Istanbullu
pi_163894884
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:33 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Dat de geloofwaardigheid van die ratingbureaus dubieus is zul je niet ontkennen neem ik aan.
De reputatie doet er niet toe; die rating agencies hebben een functie, en dus hebben hun ratings een echte waarde in de economie. Ook in Turkije en daar kan geraas van een politicus niks aan veranderen.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 20 juli 2016 @ 23:39:46 #123
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163894896
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:34 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Het is inderdaad geen 1 op 1 vergelijking, daarvoor zou Turkije eerst wat invasies moeten plegen en honderdduizenden burgerslachtoffers moeten veroorzaken.
Vraag Armenie & co maar eens, als je toch op die toer gaat.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_163894899
quote:
13s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:38 schreef ExTec het volgende:

[..]

Maar ik ben ook niet degene die ineens behoefte voelt om het te gaan hebben over hoe gemeen S&P's wel niet is, dat ben jij.

Dus zeg het maar, hoe zwaar weeg je?
Die ratingbureaus hebben nou eenmaal ingeboet aan geloofwaardigheid. Het u vraagt wij draaien systeem is daar redelijk goed ingeburgerd. Vanuit die gedachte valt er best wat af te dingen op S&P.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:40:51 #125
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163894919
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:38 schreef speknek het volgende:

[..]

Natuurlijk. Dat een land wat haar academici en rechters naar huis stuurt terwijl een van de grootste sectors op punt van instorten staat bepaald geen solide investeringsklimaat heeft zul jij ook niet ontkennen.
Ben toch benieuwd uit welk boekje democratische staatsinrichting erdo deze tactiek heeft.
De halve turkse gemeenschap schijnt het in nederland ook te hebben.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163894920
quote:
7s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:39 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Vraag Armenie & co maar eens, als je toch op die toer gaat.
Gaan we de indianen er ook bij halen? Of moet dat ook op het conto van Erdogan?
pi_163894926
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:34 schreef ExTec het volgende:

[..]

Nee, dat idee leeft niet, dat nemen we waar.

Weet jij wie de president is van duitsland?

Ik ook niet. Weet je waarom?

Omdat dat geen megalome asshole is die denkt dat hij de zonnekoning is, en zich wel bezig houd met waar ook erdolf zich mee bezig dient te houden, namelijk lintjes knippen.
Erdogan is een wat meer activistische President inderdaad maar zou die hele AK-partij in het parlement en de regering er allemaal voor de show zitten? Dat alles beslist wordt door de heilige leider? Ik geloof er niets van,

Autoritair is hij zeker maar het parlement en de regering(en indirect het volk) geven hem wel enige legitimiteit om te doen wat hij doet.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 20 juli 2016 @ 23:41:20 #128
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163894930
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:40 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Gaan we de indianen er ook bij halen? Of moet dat ook op het conto van Erdogan?
Erdogan is hard op weg om die tijden te laten herleven, dus dat lijkt me prima.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_163894943
quote:
7s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:41 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Erdogan is hard op weg om die tijden te laten herleven, dus dat lijkt me prima.
Lijkt mij een brug te ver.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:42:11 #130
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163894952
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:39 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Die ratingbureaus hebben nou eenmaal ingeboet aan geloofwaardigheid. Het u vraagt wij draaien systeem is daar redelijk goed ingeburgerd. Vanuit die gedachte valt er best wat af te dingen op S&P.
Er valt zeker wat op af te dingen. Dat gebeurt ook.
Vrije pers zou daarbij al helpen.

Oh wacht.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:42:26 #131
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163894960
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:39 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Die ratingbureaus...
Zoals gemeld: lekker belangrijk.

Is een enkele ticket naar ankara iets voor jou?

Daar zit anno nu een varken wat ook alleen maar naar anderen aan het wijzen is terwijl z'n land in de fik staat.

Moet je het helemaal naar je zin hebben.
&lt;signature here&gt;.
pi_163895006
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:42 schreef ExTec het volgende:

[..]

Zoals gemeld: lekker belangrijk.

Ja, natuurlijk is dat belangrijk. Het gaat om de waarde van zo'n rating.
pi_163895009
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:31 schreef Perrin het volgende:

[..]

Idd waarom nu en wat is de bedoeling.
Om de reeds genomen maatregelen een wettelijke basis te geven? travel restrictions, sluiten van scholen en beperken van vakantiedagen voor ambtenaren staan blijkbaar op de lijst van bevoegdheden tijdens een noodtoestand, maar zulke orders hebben ze de voorbije dagen reeds uitgevaardigd.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:44:26 #134
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895012
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:41 schreef Confetti het volgende:

Autoritair is hij zeker maar het parlement en de regering(en indirect het volk) geven hem wel enige legitimiteit om te doen wat hij doet.
Ja, klopt.

Weet je wie in de geschiedenis ook zo regeerde? De facto?

Stalin. Op papier is die ook nooit president of premier van de USSR geweest.

Maar ondertussen.
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:45:26 #135
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163895039
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:40 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Gaan we de indianen er ook bij halen? Of moet dat ook op het conto van Erdogan?
Het maakt de domheid van je vs vergelijking wel meteen duidelijk.

Maar om parallelen met nu te trekken. Stuurde de vs na 9/11 of tijdens de irak inval zijn halve leger in de bak? Alle rechters naar huis en onderwijzers een reisverbod.
De enige overeenkomst is dat ze allebei een fout maakten. Waar er in de vs op presidentieel niveau afstand van is genomen en er altijd een vrije pers is geweest.
Dus als je de vergelijking met de vs trekt zou je de fouten van erdo nu al moeten zijn. Maar he, dat cherrypicked niet zo lekker.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163895045
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:44 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ja, klopt.

Weet je wie in de geschiedenis ook zo regeerde? De facto?

Stalin. Op papier is die ook nooit president of premier van de USSR geweest.

Maar ondertussen.
We leven niet in de geschiedenis. Erdogan heeft die legitimatie nodig om de schijn op te houden.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:46:25 #137
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895062
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:44 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Ja, natuurlijk is dat belangrijk. Het gaat om de waarde van zo'n rating.
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:42 schreef ExTec het volgende:

Is een enkele ticket naar ankara iets voor jou?

Daar zit anno nu een varken wat ook alleen maar naar anderen aan het wijzen is terwijl z'n land in de fik staat.

Moet je het helemaal naar je zin hebben.
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:46:46 #138
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_163895069
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:44 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Om de reeds genomen maatregelen een wettelijke basis te geven? travel restrictions, sluiten van scholen en beperken van vakantiedagen voor ambtenaren staan blijkbaar op de lijst van bevoegdheden tijdens een noodtoestand, maar zulke orders hebben ze de voorbije dagen reeds uitgevaardigd.
Maar hoe kun je als overheid in een rechtstaat überhaupt maatregelen nemen die geen wettelijke basis hebben :?
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_163895093
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:45 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Het maakt de domheid van je vs vergelijking wel meteen duidelijk.

Maar om parallelen met nu te trekken. Stuurde de vs na 9/11 of tijdens de irak inval zijn halve leger in de bak? Alle rechters naar huis en onderwijzers een reisverbod.
De enige overeenkomst is dat ze allebei een fout maakten. Waar er in de vs op presidentieel niveau afstand van is genomen en er altijd een vrije pers is geweest.
Dus als je de vergelijking met de vs trekt zou je de fouten van erdo nu al moeten zijn. Maar he, dat cherrypicked niet zo lekker.
Ik heb nergens beweerd dat het een 1 op 1 vergelijking is. Erdogan gebruikt de term democratie net zoals de VS om zijn eigen agenda te pushen.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:47:58 #140
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163895101
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:46 schreef Perrin het volgende:

[..]

Maar hoe kun je als overheid in een rechtstaat überhaupt maatregelen nemen die geen wettelijke basis hebben :?
Het is dan ook geen rechtstaat.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163895102
quote:
13s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:46 schreef ExTec het volgende:

[..]

[..]

Niet zo huilen.
pi_163895106
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:46 schreef Perrin het volgende:

[..]

Maar hoe kun je als overheid in een rechtstaat überhaupt maatregelen nemen die geen wettelijke basis hebben :?
_O-
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:49:06 #143
117098 Hathor
Effe niet
pi_163895137
Al die Turken die hier lopen te kankeren op Wilders en tegelijkertijd juichend achter Erdogan aanrennen. _O-
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:49:14 #144
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163895140
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:47 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Ik heb nergens beweerd dat het een 1 op 1 vergelijking is. Erdogan gebruikt de term democratie net zoals de VS om zijn eigen agenda te pushen.
Daarom haal je hem steeds aan, omdat het een manke vergelijking is?

Maar je bent het dus eens dat erdo zou moeten hebben geleerd van de fouten van de vs?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163895144
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:46 schreef Perrin het volgende:

[..]

Maar hoe kun je als overheid in een rechtstaat überhaupt maatregelen nemen die geen wettelijke basis hebben :?
rechtstaat?
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 20 juli 2016 @ 23:49:24 #146
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163895151
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:47 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Ik heb nergens beweerd dat het een 1 op 1 vergelijking is. Erdogan gebruikt de term democratie net zoals de VS om zijn eigen agenda te pushen.
Ja, maar wat hebben de VS hier met dit topic of deze discussie te maken?
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:50:16 #147
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895168
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:45 schreef Ceberut het volgende:

[..]

We leven niet in de geschiedenis. Erdogan heeft die legitimatie nodig om de schijn op te houden.
Welke legitimatie heb je het over?

Die trekpoppen om hem heen die blind overal het stempel goedgekeurd op zetten?

Zo deed stalin dat inderdaad ook.

quote:
He who forgets history is doomed to repeat it
Maar dat zal je wel weinig zeggen.
&lt;signature here&gt;.
pi_163895188
quote:
2s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:49 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ja, maar wat hebben de VS hier met dit topic of deze discussie te maken?
Context.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:51:04 #149
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163895194
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:29 schreef Confetti het volgende:

[..]

Ik denk omdat er zelfs in Turkije wettelijke procedures gelden om de noodtoestand uit te roepen. Het idee leeft dat Erdogan iets roept en iedereen er gelijk achteraan holt maar ook Turkije heeft een parlement, vele adviesorganen, commissies, ministeries enzovoort.
Ze hadden ook een boel rechters, zijn er nu een stuk minder.
pi_163895199
quote:
2s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:49 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ja, maar wat hebben de VS hier met dit topic of deze discussie te maken?
veel.
pi_163895203
Conflicts twitterde op woensdag 20-07-2016 om 21:38:52 TURKEY: Erdogan tells French FM to 'mind own business' over post-coup crackdown warning - AFP reageer retweet
Maakt wel vrienden vandaag die Erdogan.
pi_163895209
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:50 schreef ExTec het volgende:

[..]

Welke legitimatie heb je het over?

Die trekpoppen om hem heen die blind overal het stempel goedgekeurd op zetten?

Zo deed stalin dat inderdaad ook.

[..]

Maar dat zal je wel weinig zeggen.
Jij spreekt jezelf ook tegen. Aan de ene kant beweer je dat hij Syriërs paspoorten geeft om ze als stemvee te laten functioneren, terwijl je aan de andere kant beweert dat hij geen democratische legitimatie nodig heeft. Pick one.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:51:51 #153
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163895211
quote:
2s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:49 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Ja, maar wat hebben de VS hier met dit topic of deze discussie te maken?
Dat schijnt te moeten vergoeilijken wat erdo allemaal doet.
Althans, op kritiek komt steeds: ja maar vs.
En als dat niet meer houdbaar is: ja maar ik vergelijk ze niet 1 op 1.

Om daarna weer van voor af aan te beginnen. Beetje trolturken op fok.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 20 juli 2016 @ 23:51:53 #154
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163895214
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:50 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Context.
_O-
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:52:02 #155
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895226
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:49 schreef Hathor het volgende:
Al die Turken die hier lopen te kankeren op Wilders en tegelijkertijd juichend achter Erdogan aanrennen. _O-
Ja, dat gaat eerste kwartaal 2017 nog leuk worden.

Elke turk met een grote bek die denkt iets op onze GBL aan te merken te hebben er fijntjes op wijzen dat die zich beter met hun eigen dictator bezig kunnen houden ;)
&lt;signature here&gt;.
pi_163895234
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:51 schreef Nintex het volgende:
Conflicts twitterde op woensdag 20-07-2016 om 21:38:52 TURKEY: Erdogan tells French FM to 'mind own business' over post-coup crackdown warning - AFP reageer retweet
Maakt wel vrienden vandaag die Erdogan.
Terecht. Frankrijk heeft zelf ook weer de noodtoestand verlengd met een half jaar.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:52:36 #157
117098 Hathor
Effe niet
pi_163895245
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:51 schreef Nintex het volgende:
Conflicts twitterde op woensdag 20-07-2016 om 21:38:52 TURKEY: Erdogan tells French FM to 'mind own business' over post-coup crackdown warning - AFP reageer retweet
Maakt wel vrienden vandaag die Erdogan.
Alleen maar beter, gewoon helemaal afstoten die bananenrepubliek. De NAVO uit ook als het effe kan.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:52:48 #158
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895257
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:49 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

Maar je bent het dus eens dat erdo zou moeten hebben geleerd van de fouten van de vs?
Hou toch op.

Z'n repertoire is alleen maar jij-bakken.
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:53:36 #159
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_163895279
Helden die coupplegers!
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:53:42 #160
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163895281
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:52 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Terecht. Frankrijk heeft zelf ook weer de noodtoestand verlengd met een half jaar. Dus doe ik een huilie huilie jijbak namens erdo.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:54:06 #161
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163895289
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:41 schreef Confetti het volgende:

[..]

Erdogan is een wat meer activistische President inderdaad maar zou die hele AK-partij in het parlement en de regering er allemaal voor de show zitten? Dat alles beslist wordt door de heilige leider? Ik geloof er niets van,

Autoritair is hij zeker maar het parlement en de regering(en indirect het volk) geven hem wel enige legitimiteit om te doen wat hij doet.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:54:13 #162
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895294
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:51 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Jij spreekt jezelf ook tegen. Aan de ene kant beweer je dat hij Syriërs paspoorten geeft om ze als stemvee te laten functioneren, terwijl je aan de andere kant beweert dat hij geen democratische legitimatie nodig heeft. Pick one.
Want die 2 sluiten elkaar uit ofzo?

En of er nu paspoorten uitgedeeld worden of niet, hij is een ceremonieel president?
&lt;signature here&gt;.
pi_163895297
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:53 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Het is alsof een heroinejunkie je vertelt dat je moet stoppen met roken. Inhoudelijk heeft ie een punt, maar het komt nogal hypocriet over.
pi_163895309
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:54 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Het is alsof een heroinejunkie je vertelt dat je moet stoppen met roken. Inhoudelijk heeft ie een punt,. maar het komt nogal hypocriet over.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:56:01 #165
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163895345
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:54 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Het is alsof een heroinejunkie je vertelt dat je moet stoppen met roken. Komt nogal hypocriet over.
He de jijbak tegen mij. Origineel. Zelfde concept, andere ontvanger.

Vertel, waar doe ik dat?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163895350
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:54 schreef ExTec het volgende:

[..]

Want die 2 sluiten elkaar uit ofzo?

En of er nu paspoorten uitgedeeld worden of niet, hij is een ceremonieel president?
Ja. als hij die democratische legitimatie niet nodig heeft, hoeft hij ook geen paspoorten te uitdelen om stemmen te ronselen. It's the logic stupid.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:56:25 #167
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895358
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:54 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Het is alsof een heroinejunkie je vertelt dat je moet stoppen met roken. Inhoudelijk heeft ie een punt, maar het komt nogal hypocriet over.
En echt achterlijk is degene die uit die hypocrisie legitimatie voor z'n eigen domme gedrag haalt.

Alsof roken ineens niet slecht is, omdat de hero junk je dat mededeelt.
&lt;signature here&gt;.
pi_163895364
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:56 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

He de jijbak tegen mij. Origineel. Zelfde concept, andere ontvanger.

Vertel, waar doe ik dat?
Ik heb het niet over jou.
pi_163895386
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:56 schreef ExTec het volgende:
Alsof roken ineens niet slecht is, omdat de hero junk je dat mededeelt.
Dat staat letterlijk in het deel dat je quote.
pi_163895387
Erdogan en z'n kabinet kunnen tijdens een noodtoestand eender welk besluit nemen, zoals de doodstraf retro-actief invoeren?
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:57:33 #171
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895398
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:56 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Ja. als hij die democratische legitimatie niet nodig heeft, hoeft hij ook geen paspoorten te uitdelen om stemmen te ronselen. It's the logic stupid.
Wie noem jij stupid?
&lt;signature here&gt;.
pi_163895403
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:57 schreef crystal_meth het volgende:
Erdogan en z'n kabinet kunnen tijdens een noodtoestand eender welk besluit nemen, zoals de doodstraf retro-actief invoeren?
Lijkt me sterk.
pi_163895416
quote:
13s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:57 schreef ExTec het volgende:

[..]

Wie noem jij stupid?
Lange teentjes much?
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 20 juli 2016 @ 23:58:02 #174
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163895417
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:57 schreef crystal_meth het volgende:
Erdogan en z'n kabinet kunnen tijdens een noodtoestand eender welk besluit nemen, zoals de doodstraf retro-actief invoeren?
Als ze dat zouden doen is het einde NAVO en einde EU toetreding.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:58:03 #175
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163895418
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:52 schreef ExTec het volgende:

[..]

Hou toch op.

Z'n repertoire is alleen maar jij-bakken.
Ja dat is waar.
Maar beetje de vijfde colone stangen moet kunnen.
Het zal mij verder mijn reet roesten of turkije weer terugvalt tot de middeleeuwen.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:58:42 #176
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895436
quote:
5s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:57 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Dat staat letterlijk in het deel dat je quote.
Want is dan de waarde van opmerken dat degene die het je mededeelt misschien hypocriet is?

Hoort het eigenlijk niet gaan over of roken echt slecht is of niet?
&lt;signature here&gt;.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:58:57 #177
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_163895443
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:58 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Het zal mij verder mijn reet roesten of turkije weer terugvalt tot de middeleeuwen.
Dan komen er nog meer hier naar toe. Dit topic bewijst maar weer dat we dat beter kunnen vermijden :').
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:59:06 #178
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895449
quote:
15s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:58 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Lange teentjes much?
Jij-bakken much?
&lt;signature here&gt;.
pi_163895465
Van een land wat zijn eigen geschiedenis niet kent, kun je van alles verwachten.
Make my day!
pi_163895476
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:58 schreef ExTec het volgende:

[..]

Want is dan de waarde van opmerken dat degene die het je mededeelt misschien hypocriet is?

Hoort het eigenlijk niet gaan over of roken echt slecht is of niet?
Ik geloof niet dat politiek op dat niveau over waarheidsvinding gaat.
pi_163895536
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:58 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Als ze dat zouden doen is het einde NAVO en einde EU toetreding.
Het is de afweging die Erdogek wakker zal blijven houden. De banden met de EU/NAVO volledig verbranden of proberen zichzelf in te houden.

Ligt er een beetje aan of er nog enigszins bewijs is voor de vermoedelijke betrokkenheid van de Amerikanen bij de coup. Ik kan me namelijk geen reden bedenken waarom de VS op dit moment een coup zou willen in Turkije. Als verkiezingsstunt om Hillary in het zadel te hijsen lijkt me dit een beetje overdreven.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:01:36 #182
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895547
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:59 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Ik geloof niet dat politiek op dat niveau over waarheidsvinding gaat.
Je bedoeld dat in de politiek in turkije waarheidsbevinding niet zo boeiend is?

Het volgende wat je me gaat vertellen is dat beren in het bos schijten, de paus katholiek is en Philips lampen maakt?
&lt;signature here&gt;.
pi_163895563
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:59 schreef agter het volgende:
Van een land wat zijn eigen geschiedenis niet kent, kun je van alles verwachten.


Erdogan PASJA!!!!!!!!1111!!!1EINZ!!!
pi_163895577
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:58 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Als ze dat zouden doen is het einde NAVO en einde EU toetreding.
Einde EU kan best, maar dat zat er toch al niet in. Einde NAVO slaat nergens op omdat de VS ook de doodstraf kent. Bovendien heeft Turkije het 1 na grootste leger binnen de NAVO en de belangstrijkste legerbases. Landjes als Luxemburg, Nederland en Estland zul je nauwelijks missen, maar Turkije is andere koek.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 21 juli 2016 @ 00:03:08 #185
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163895598
quote:
16s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:01 schreef Ceberut het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Erdogan PASJA!!!!!!!!1111!!!1EINZ!!!

DUITSERS!1!!1111
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 21 juli 2016 @ 00:03:38 #186
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163895615
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:02 schreef Bilge het volgende:

[..]

Einde EU kan best, maar dat zat er toch al niet in. Einde NAVO slaat nergens op omdat de VS ook de doodstraf kent. Bovendien heeft Turkije het 1 na grootste leger binnen de NAVO en de belangstrijkste legerbases. Landjes als Luxemburg, Nederland en Estland zul je nauwelijks missen, maar Turkije is andere koek.
Met terugwerkende kracht wetten invoeren is wel wat anders dan de doodstraf hebben.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_163895645
Het is wel grappig om te lezen dat men zich afvraagt wat de VS met de discussie te maken heeft (omdat de NederTurken de VS in de discussie betrekken), maar tegelijkertijd ook de tig Hitler- en Stalin-verwijzingen te lezen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:04:56 #188
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895659
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:03 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
DUITSERS!1!!1111
Hebben we er ook zo een van Napoleon? En van Alexander de Grote? :)
&lt;signature here&gt;.
pi_163895668
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:04 schreef zarGon het volgende:
Het is wel grappig om te lezen dat men zich afvraagt wat de VS met de discussie te maken heeft (omdat de NederTurken de VS in de discussie betrekken), maar tegelijkertijd ook de tig Hitler- en Stalin-verwijzingen te lezen.
Scherp.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 21 juli 2016 @ 00:05:17 #190
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163895673
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:04 schreef zarGon het volgende:
Het is wel grappig om te lezen dat men zich afvraagt wat de VS met de discussie te maken heeft (omdat de NederTurken de VS in de discussie betrekken), maar tegelijkertijd ook de tig Hitler- en Stalin-verwijzingen te lezen.
Kom terug als je diezelfde mensen diezelfde vergelijking ziet maken aub.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_163895712
Hoe je de resultaten van meer dan 10 jaar economisch zwoegen in een paar maanden tijd vernietigt.

RTE's economy lessons for dummies.
NEE!
pi_163895715
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:03 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Met terugwerkende kracht wetten invoeren is wel wat anders dan de doodstraf hebben.
In het militaire recht, voor zeer zware vergrijpen, kent Turkije de doodstraf al, als ik mij niet vergis.
pi_163895725
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:02 schreef Bilge het volgende:

[..]

Einde EU kan best, maar dat zat er toch al niet in. Einde NAVO slaat nergens op omdat de VS ook de doodstraf kent. Bovendien heeft Turkije het 1 na grootste leger binnen de NAVO en de belangstrijkste legerbases. Landjes als Luxemburg, Nederland en Estland zul je nauwelijks missen, maar Turkije is andere koek.
daarom vragen ze Nederland om luchtafweergeschut ?
hebben ze dat zelf niet ?

Zo’n 250 militairen staan met drie van de vier Nederlandse Patriotsystemen al bijna twee jaar in het zuiden van Turkije. Zij beschermen de miljoenenstad Adana aan de zuidgrens van Turkije tegen een eventuele raketaanval vanuit Syrië.

Turkije toont zich weinig dankbaar voor Nederlandse Patriot-steun

http://www.elsevier.nl/bu(...)riot-steun-1611682W/
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_163895746
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:01 schreef ExTec het volgende:

[..]

Je bedoeldt dat in de politiek in turkije waarheidsbevinding niet zo boeiend is?

Het volgende wat je me gaat vertellen is dat beren in het bos schijten, de paus katholiek is en Philips lampen maakt?
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 donderdag 21 juli 2016 @ 00:08:01 #195
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_163895764
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:06 schreef Bilge het volgende:

[..]

In het militaire recht, voor zeer zware vergrijpen, kent Turkije de doodstraf al, als ik mij niet vergis.
Dat weet ik niet. Dat zou dan ook geen invloed hebben, maar volgens mij heeft Turkije de doodstraf helemaal afgeschaft. Als de doodstraf gegeven wordt, zou dat levenslang betekenen omdat dat dan automatisch omgezet wordt.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:08:51 #196
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895784
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:07 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Hey, gelieve de politiek van je geliefde verse bananen republiek niet op 1 lijn te zetten met politiek elders, ok?
&lt;signature here&gt;.
pi_163895792
Ik lees nog steeds dat sukkels hier roepen om het aftreden van Erdogan. Jullie leren het ook nooit hé, waarom zou je dat willen? Iemand die door de meerderheid geliefd is gedwongen laten aftreden, dat was ook zo'n succes met Irak, Libië en Syrië en dan achteraf weer klagen dat het terrorisme toeneemt. Laat lekker gaan daar, maak je je ergens anders druk om.
pi_163895806
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:06 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

daarom vragen ze Nederland om luchtafweergeschut ?
hebben ze dat zelf niet ?

Zo’n 250 militairen staan met drie van de vier Nederlandse Patriotsystemen al bijna twee jaar in het zuiden van Turkije. Zij beschermen de miljoenenstad Adana aan de zuidgrens van Turkije tegen een eventuele raketaanval vanuit Syrië.

Turkije toont zich weinig dankbaar voor Nederlandse Patriot-steun

http://www.elsevier.nl/bu(...)riot-steun-1611682W/
Oei, hier heb ik niet van terug.
pi_163895812
quote:
16s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:01 schreef Ceberut het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Erdogan PASJA!!!!!!!!1111!!!1EINZ!!!
Ik doelde meer op de Armeense genocide.
Make my day!
pi_163895826
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:08 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Dat weet ik niet. Dat zou dan ook geen invloed hebben, maar volgens mij heeft Turkije de doodstraf helemaal afgeschaft. Als de doodstraf gegeven wordt, zou dat levenslang betekenen omdat dat dan automatisch omgezet wordt.
We gaan dat virus levenslang opsluiten

Heeft toch niet echt de kracht als:

We gaan dat virus elimineren, vernietigen, verbranden, slopen. We gaan ze publiekelijk executeren, zodat Gulen in de VS kan zien wat we met hem en zijn volgelingen doen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:10:10 #201
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163895828
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:59 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Ik geloof niet dat politiek op dat niveau over waarheidsvinding gaat.
Lijkt mij ook niet. Het is allemaal een spel.

Rusland en de krim, alle argumentatie was spel. Net zo voor de irak oorlog of de argumentatie van erdo.

De coup was allesbehalve in het landsbelang. Net zo min als de acties van erdo vandaag bijdragen aan een beter turkije. Ik snap niet dat mensen serieus denken dat je land in een noodtoestand gooien terwijl het gevaar van de coup verdwenen is, een goed plan is. En dat je onderwijs stop zetten en je halve ambtenarij eruit gooit het land verder zal helpen. Dat dit de enige juiste beslissingen zijn, zonder enige vorm van twijfel. Dat vind ik gek en als ik mij zo verbonden zou voelen met het land zoals veel turken hier dan zou ik dat beleid zelfs eng vinden.

Net zoals dat Frankrijk een keer de deksel op hun neus krijgt, eigenlijk al heeft gekregen, met hun beleid.

Nu steunt iedereen erdo, maar als de beslissing was geweest dat er expliciet geen noodtoestand nodig was, dan had iedereen hem ook gesteund. Niemand had dan gezegd, he is dat wel zo slim. Niemand durft meer die vraag te stellen lijkt het. Dat gebrek aan openlijke twijfel aan je leider brengt je als land uiteindelijk verder. Ja knikken niet. En het is een dingetje in een democratie, dat je dat kan en dat er een vrije pers is voor die boodschap. Misschien gaat het daar al mis.

Het zal je land maar zijn.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163895833
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:09 schreef agter het volgende:

[..]

Ik doelde meer op de Armeense genocide.
Dat had ik door natuurlijk, maar waarom daar stoppen?
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:10:17 #203
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_163895835
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:09 schreef Doublepain het volgende:
Ik lees nog steeds dat sukkels hier roepen om het aftreden van Erdogan. Jullie leren het ook nooit hé, waarom zou je dat willen? Iemand die door de meerderheid geliefd is gedwongen laten aftreden, dat was ook zo'n succes met Irak, Libië en Syrië en dan achteraf weer klagen dat het terrorisme toeneemt. Laat lekker gaan daar, maak je je ergens anders druk om.
Jij spreekt verstandige taal. Dat zal je niet in dank afgenomen worden. Zonder al te legendarisch te doen heb ik met hetzelfde roestige bijltje moeten hakken. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_163895862
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:10 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Lijkt mij ook niet. Het is allemaal een spel.

Rusland en de krim, alle argumentatie was spel. Net zo voor de irak oorlog of de argumentatie van erdo.

De coup was allesbehalve in het landsbelang. Net zo min als de acties van erdo vandaag bijdragen aan een beter turkije. Ik snap niet dat mensen serieus denken dat je land in een noodtoestand gooien terwijl het gevaar van de coup verdwenen is, een goed plan is. En dat je onderwijs stop zetten en je halve ambtenarij eruit gooit het land verder zal helpen. Dat dit de enige juiste beslissingen zijn, zonder enige vorm van twijfel. Dat vind ik gek en als ik mij zo verbonden zou voelen met het land zoals veel turken hier dan zou ik dat beleid zelfs eng vinden.

Net zoals dat Frankrijk een keer de deksel op hun neus krijgt, eigenlijk al heeft gekregen, met hun beleid.

Nu steunt iedereen erdo, maar als de beslissing was geweest dat er expliciet geen noodtoestand nodig was, dan had iedereen hem ook gesteund. Niemand had dan gezegd, he is dat wel zo slim. Niemand durft meer die vraag te stellen lijkt het. Dat gebrek aan openlijke twijfel aan je leider brengt je als land uiteindelijk verder. Ja knikken niet. En het is een dingetje in een democratie, dat je dat kan en dat er een vrije pers is voor die boodschap. Misschien gaat het daar al mis.

Het zal je land maar zijn.
Grotendeels mee eens.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:11:48 #205
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895866
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:06 schreef StaceySinger het volgende:

[..]

daarom vragen ze Nederland om luchtafweergeschut ?
hebben ze dat zelf niet ?

Zo’n 250 militairen staan met drie van de vier Nederlandse Patriotsystemen al bijna twee jaar in het zuiden van Turkije. Zij beschermen de miljoenenstad Adana aan de zuidgrens van Turkije tegen een eventuele raketaanval vanuit Syrië.

Turkije toont zich weinig dankbaar voor Nederlandse Patriot-steun

http://www.elsevier.nl/bu(...)riot-steun-1611682W/
Heeft mij altijd al verbaasd, dat we zo dom zijn om ons daar voor te lenen.
&lt;signature here&gt;.
pi_163895879
quote:
15s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:10 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Jij spreekt verstandige taal. Dat zal je niet in dank afgenomen worden. Zonder al te legendarisch te doen heb ik met hetzelfde roestige bijltje moeten hakken. :{

:{²
en dan roepen dat de Turken 'gehersenspoeld' zijn.
pi_163895892
De Fransen kozen hun lot toen ze een incompetente salonsocialist als Hollande als president kozen.

De Turken kozen hun lot toen ze massaal gehoor gaven aan de oproep van Sultan Erdogan de 1e om het eigen leger te dwarsbomen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:13:28 #208
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163895913
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:02 schreef Bilge het volgende:

[..]

Einde EU kan best, maar dat zat er toch al niet in. Einde NAVO slaat nergens op omdat de VS ook de doodstraf kent. Bovendien heeft Turkije het 1 na grootste leger binnen de NAVO en de belangstrijkste legerbases. Landjes als Luxemburg, Nederland en Estland zul je nauwelijks missen, maar Turkije is andere koek.
De doodstraf zal voor de navo misschien niet het grootste probleem zijn. Misschien zelfs niet als er generaals die straf ook echt krijgen. Al denk ik niet dat de generaals van andere landen blij zijn als hun partner met wie ze samenwerken ineens wordt omgelegd en vervangen is door een erdo trekpop.
Het omleggen van duizenden zogenaamde coupplegers lijkt mij ook niet door de navo te accepteren.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:13:45 #209
117098 Hathor
Effe niet
pi_163895930
Maar goed, Turkije is nog steeds een democratie hoor. :')
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_163895939
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:11 schreef ExTec het volgende:

[..]

Heeft mij altijd al verbaasd, dat we zo dom zijn om ons daar voor te lenen.
Ze zijn al terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:16:07 #211
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163895997
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:13 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

Het omleggen van duizenden zogenaamde coupplegers lijkt mij ook niet door de navo te accepteren.
Ik denk dat we al ruim over het punt zijn dat er in het pentagon eens na gedacht moet gaan worden om afscheid te gaan nemen van de turken.

En die lap grond met die luchtmacht basis is leuk hoor, daar niet van, maar grond is er zat in die regio.
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:16:51 #212
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896025
quote:
12s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:14 schreef Ceberut het volgende:

[..]

Ze zijn al terug.
Mooi 8-)
&lt;signature here&gt;.
pi_163896027
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:13 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

De doodstraf zal voor de navo misschien niet het grootste probleem zijn. Misschien zelfs niet als er generaals die straf ook echt krijgen. Al denk ik niet dat de generaals van andere landen blij zijn als hun partner met wie ze samenwerken ineens wordt omgelegd en vervangen is door een erdo trekpop.
Het omleggen van duizenden zogenaamde coupplegers lijkt mij ook niet door de navo te accepteren.
Die luchtmacht generaal die een oor mist en de F16 piloten die op de mobs en politiebureau's geschoten hebben zullen wel afgemaakt worden. (als ze niet eerder zelfmoord plegen). Gaat toch iets lastiger met zijn top military aides en jan ali soldaat.

Maar goed 100 van de ~300 van de legertop zitten al in het gevang. Kan me niet voorstellen dat die andere 200 een andere mening hebben over de toekomstige sultan en erg blij zijn dat Erdogan straks gouverneurs het leger laat commanderen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:17:19 #214
117098 Hathor
Effe niet
pi_163896042
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:16 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ik denk dat we al ruim over het punt zijn dat er in het pentagon eens na gedacht moet gaan worden om afscheid te gaan nemen van de turken.

En die lap grond met die luchtmacht basis is leuk hoor, daar niet van, maar grond is er zat in die regio.
Alsof je grond nodig hebt met dat aantal vliegdekschepen.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:17:25 #215
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_163896045
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:13 schreef Hathor het volgende:
Maar goed, Turkije is nog steeds een democratie hoor. :')
Geef het beestje de naam die je wilt. Als ze er zelf blij mee zijn. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:18:29 #216
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896068
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:16 schreef Nintex het volgende:

Maar goed 100 van de ~300 van de legertop zitten al in het gevang. Kan me niet voorstellen dat die andere 200 een andere mening hebben over de toekomstige sultan en erg blij zijn dat Erdogan straks gouverneurs het leger laat commanderen.
In de praktijk resulteert dat altijd in dat de kwaliteit van het leger om laag giert.

Want er blijven bange mensen over, en ja knikkers.
&lt;signature here&gt;.
pi_163896074
Turkije, Rusland, Iran, China.

Zie ik wel zitten.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:19:18 #218
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896100
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:18 schreef zarGon het volgende:
Turkije, Rusland, Iran, China.

Zie ik wel zitten.
Alleen denk ik dat Rusland en China Turkije niet zien zitten.
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:19:36 #219
117098 Hathor
Effe niet
pi_163896108
quote:
15s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:17 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Geef het beestje de naam die je wilt. Als ze er zelf blij mee zijn. :{

:{²
Zo'n beetje de helft van de bevolking schijnt dat niet te zijn. Het is nou ook weer niet zo dat Erdogan een overweldigende achter zich heeft staan.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:20:08 #220
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163896128
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:13 schreef Hathor het volgende:
Maar goed, Turkije is nog steeds een democratie hoor. :')
Nederland gaat afglijden naar een fascistisch land waarin extreem rechts veruit de grootste partij is dus geniet nog maar even van de democratie totdat het fascistische regime een feit is.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:20:28 #221
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_163896139
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:19 schreef Hathor het volgende:

[..]

Zo'n beetje de helft van de bevolking schijnt dat niet te zijn. Het is nou ook weer niet zo dat Erdogan een overweldigende achter zich heeft staan.
(iets) Meer dan de helft staat achter hem. Hoe democratisch wil je het hebben. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_163896148
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:18 schreef zarGon het volgende:
Turkije, Rusland, Iran, China.

Zie ik wel zitten.
Rusland heeft een pesthekel aan China. De reden dat ze moves maken in de zwakste gedeeltes van Oost Europa, is omdat ze in Azie niets kunnen beginnen tegen de Chinezen.

Turkije haalt eerder de banden met Saudi Arabie verder aan en probeert misschien Egypte weer terug te geven aan het volk (lees: moslimbroederschap). Of ze koloniseren Syrie.

quote:
15s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:20 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

(iets) Meer dan de helft staat achter hem. Hoe democratisch wil je het hebben. :{

:{²
In Nederland won Rutte dik de laatste verkiezingen, maar zijn eerste gedachte was niet om SP stemmers op te sluiten en de Volkskrant te verbieden.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:21:04 #223
117098 Hathor
Effe niet
pi_163896152
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:18 schreef zarGon het volgende:
Turkije, Rusland, Iran, China.

Zie ik wel zitten.
China en Rusland gedogen elkaar hooguit, vrienden zullen het nooit worden. En een beetje Rus moet ook niks van een Turk hebben, maar goed...dream on.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:21:17 #224
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896157
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:20 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Nederland gaat afglijden naar een fascistisch land waarin extreem rechts veruit de grootste partij is dus geniet nog maar even van de democratie totdat het fascistische regime een feit is.
Ach, als dat regime niet morrelt aan het democratisch systeem, is er weinig aan de hand.
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:22:10 #225
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163896178
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:21 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ach, als dat regime niet morrelt aan het democratisch systeem, is er weinig aan de hand.
Dacht je dat zelf.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163896181
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:18 schreef zarGon het volgende:
Turkije, Rusland, Iran, China.

Zie ik wel zitten.
Moslimhaters en vriendjes van Assad, sjieten en extreme seculieren die de Oeigoeren (mede Turken?) keihard onderdrukken. Zal de aanhang van erdo blij mee zijn.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:22:29 #227
117098 Hathor
Effe niet
pi_163896187
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:20 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Nederland gaat afglijden naar een fascistisch land waarin extreem rechts veruit de grootste partij is dus geniet nog maar even van de democratie totdat het fascistische regime een feit is.
Wat is dit nou weer voor slap geouwehoer? _O- Er wonen teveel treehuggers in Nederland om ooit af te glijden naar fascisme. Turkije daarentegen is hard op weg.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:22:32 #228
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896192
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:22 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Dacht je dat zelf.
Ja, dat denk ik.
&lt;signature here&gt;.
pi_163896197
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:21 schreef Hathor het volgende:

[..]

China en Rusland gedogen elkaar hooguit, vrienden zullen het nooit worden. En een beetje Rus moet ook niks van een Turk hebben, maar goed...dream on.
Het zou wel hilarisch zijn. Russische jagers op Incirlik, die direct bommen droppen op de ISIS aanhang in Instanbul en Ankara. Binnen 3 weken een nieuwe coup en een Russische stropop aan de macht :')
pi_163896201
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:20 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Nederland gaat afglijden naar een fascistisch land waarin extreem rechts veruit de grootste partij is dus geniet nog maar even van de democratie totdat het fascistische regime een feit is.
Sterk argument.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:23:27 #231
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163896210
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:22 schreef Hathor het volgende:

[..]

Wat is dit nou weer voor slap geouwehoer? _O- Er wonen teveel treehuggers in Nederland om ooit af te glijden naar fascisme. Turkije daarentegen is hard op weg.
De peilingen zeggen iets anders.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163896222
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:09 schreef Doublepain het volgende:
Ik lees nog steeds dat sukkels hier roepen om het aftreden van Erdogan. Jullie leren het ook nooit hé, waarom zou je dat willen? Iemand die door de meerderheid geliefd is gedwongen laten aftreden, dat was ook zo'n succes met Irak, Libië en Syrië en dan achteraf weer klagen dat het terrorisme toeneemt. Laat lekker gaan daar, maak je je ergens anders druk om.
Zuiveringen noemen ze het, ik krijg buikpijn van die beelden van gemartelde mannen...

Doodstraf willen ze, een grote genocide gaat het worden.

Wat een apen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:24:23 #233
117098 Hathor
Effe niet
pi_163896226
quote:
15s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:20 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

(iets) Meer dan de helft staat achter hem. Hoe democratisch wil je het hebben. :{

:{²
Dan is nog steeds bijna de helft van het land het niet met hem eens, hoe meer verscheurd wil je het hebben als straks echt de pleuris uitbreekt? Alles wat niet sunni is, lijkt op dit moment vogelvrij in Turkije.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_163896229
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:23 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

De peilingen zeggen iets anders.
Kom maar terug met deze onzin als je door wilders in de gevangenis bent gegooid ok?
pi_163896232
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:19 schreef Hathor het volgende:

[..]

Zo'n beetje de helft van de bevolking schijnt dat niet te zijn. Het is nou ook weer niet zo dat Erdogan een overweldigende achter zich heeft staan.
Dit is een veel voorkomende misvatting. De helft van alle Turken stemt op Erdogan, maar zo'n 15% stemt op de nationalistischere MHP; ook zij voelen vrijwel allemaal enige sympathie voor Erdogan. En ook onder de 10% aan Koerden die op de HDP stemt zitten mensen die Erdogan een warm hart toedragen. Bovendien zijn er kleine partijen als Saadet (2%) en BDP (0,5%) die heel dicht bij Erdogan staan.

Ik denk dat uiteindelijk 70% van alle Turken Erdogan graag mag, 10% grijs gebied en 20% intense haat.
pi_163896246
Hard op weg naar een nieuw dieptepunt:

  donderdag 21 juli 2016 @ 00:25:23 #237
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896252
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:22 schreef Nintex het volgende:

[..]

Het zou wel hilarisch zijn. Russische jagers op Incirlik, die direct bommen droppen op de ISIS aanhang in Instanbul en Ankara. Binnen 3 weken een nieuwe coup en een Russische stropop aan de macht :')
Minder onwaarschijnlijk dan je denkt. Rusland, is vriendjes met Rusland, voor de rest met niemand. Altijd zo geweest, zal altijd zo blijven.
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:26:11 #238
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163896265
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:24 schreef Bilge het volgende:
en 20% intense haat.
Dat percentage zal de komende tijd wel sterk dalen.
pi_163896268
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:24 schreef Bilge het volgende:

[..]

Dit is een veel voorkomende misvatting. De helft van alle Turken stemt op Erdogan, maar zo'n 15% stemt op de nationalistischere MHP; ook zij voelen vrijwel allemaal enige sympathie voor Erdogan. En ook onder de 10% aan Koerden die op de HDP stemt zitten mensen die Erdogan een warm hart toedragen. Bovendien zijn er kleine partijen als Saadet (2%) en BDP (0,5%) die heel dicht bij Erdogan staan.

Ik denk dat uiteindelijk 70% Erdogan graag mag, 10% grijs gebied en 20% intense haat.
Ja, praat het maar goed...

En op 5 december weer boe roepen tegen zwarte piet.... 8)7
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:26:22 #240
117098 Hathor
Effe niet
pi_163896272
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:23 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

De peilingen zeggen iets anders.
Jij neemt peilingen serieus?
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:26:42 #241
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163896276
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:24 schreef Wyand het volgende:

[..]

Kom maar terug met deze onzin als je door wilders in de gevangenis bent gegooid ok?
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163896277
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:24 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Zuiveringen noemen ze het, ik krijg buikpijn van die beelden van gemartelde mannen...

Doodstraf willen ze, een grote genocide gaat het worden.

Wat een apen.
Tsjah wat kan je eraan doen dan? Als je hem gedwongen laat aftreden, wat denk je dat er dan zal gebeuren? Dat het vredig verder gaat? Soms kan je er niet veel aan doen, als het hele volk erachter staat dan kan je moeilijk ertussen wringen, hoe mooi je teksten ook kunnen zijn voor een beter wereld.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:27:25 #243
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163896291
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:26 schreef Hathor het volgende:

[..]

Jij neemt peilingen serieus?
Tuurlijk, vaak komen ze uit of zitten ze er weinig naast.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:27:49 #244
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896296
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:26 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ga je maar druk maken over turkije, en laat de Nederlanders zich maar druk maken over Nederland.
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:27:53 #245
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_163896298
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:27 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Tuurlijk, vaak komen ze uit of zitten ze er weinig naast.
_O- _O- _O-
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:28:07 #246
117098 Hathor
Effe niet
pi_163896303
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:25 schreef ExTec het volgende:

[..]

Minder onwaarschijnlijk dan je denkt. Rusland, is vriendjes met Rusland, voor de rest met niemand. Altijd zo geweest, zal altijd zo blijven.
Rusland is vriendjes met Rusland? Incest?
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_163896330
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:26 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Tsjah wat kan je eraan doen dan? Als je hem gedwongen laat aftreden, wat denk je dat er dan zal gebeuren? Dat het vredig verder gaat? Soms kan je er niet veel aan doen, als het hele volk erachter staat dan kan je moeilijk ertussen wringen, hoe mooi je teksten ook kunnen zijn voor een beter wereld.
De geschiedenis herhaald zich weer, klapvee uit angst.
Die angst is begrijpelijk, maar wat zegt het westen straks weer?
We wisten het niet?

Wat kun je doen? Niets, wij niet.
Toch vind ik dit heel heftig.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:29:34 #248
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163896333
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:27 schreef Klummie het volgende:

[..]

_O- _O- _O-
Dus je wilt zeggen dat de partij van Wilders niet de grootste is?
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_163896335
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:26 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dit beschrijft jouw houding tot Erdogan erg goed inderdaad
pi_163896340
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:27 schreef ExTec het volgende:

[..]

Ga je maar druk maken over turkije, en laat de Nederlanders zich maar druk maken over Nederland.
Ga jij je maar druk maken over Nederland, en laat de Turken zich druk maken over Turkije.

:'). :'). :').
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:30:11 #251
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896341
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:29 schreef Wyand het volgende:

[..]

Dit beschrijft jouw houding tot Erdogan erg goed inderdaad
:D

Ik wou het net zeggen.
&lt;signature here&gt;.
pi_163896345
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:26 schreef Zelva het volgende:

[..]

Dat percentage zal de komende tijd wel sterk dalen.
Integendeel; veel Turken hebben geleden door de praktijken van de Gülensekte. Hoe meer Erdogan de Gulensekte elimineert, des te populairder hij wordt.
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:26 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Ja, praat het maar goed...

En op 5 december weer boe roepen tegen zwarte piet.... 8)7
Let's not go there.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:31:32 #253
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896368
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:30 schreef PENISPENISPENIS het volgende:

[..]

Ga jij je maar druk maken over Nederland, en laat de Turken zich druk maken over Turkije.

:'). :'). :').
Kwaliteitsposter, dat zie je zo natuurlijk.
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:33:43 #254
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163896393
quote:
13s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:31 schreef ExTec het volgende:

[..]

Kwaliteitsposter, dat zie je zo natuurlijk.
Nee jij trekt volle zalen.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:33:50 #255
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896394
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:30 schreef Bilge het volgende:

[..]

Integendeel;
Hij refereerde aan het percentage haters hé ;)
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:34:03 #256
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896398
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:33 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Nee jij trekt volle zalen.
Yup.
&lt;signature here&gt;.
pi_163896411
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:33 schreef ExTec het volgende:

[..]

Hij refereerde aan het percentage haters hé ;)
Haters...

Het woord alleen al, 8)7
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:34:55 #258
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896415
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:29 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

De geschiedenis herhaald zich weer, klapvee uit angst.
Die angst is begrijpelijk, maar wat zegt het westen straks weer?
We wisten het niet?

Wat kun je doen? Niets, wij niet.
Toch vind ik dit heel heftig.
Wat stel je dan voor dat we doen?
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:35:23 #259
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163896426
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:34 schreef ExTec het volgende:

[..]

Yup.
Aaahhh ik zie het al, besmet met de bekende ziekte hoogmoedigheid.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:36:40 #260
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896450
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:35 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Aaahhh ik zie het al, besmet met de bekende ziekte hoogmoedigheid.
Moet bij jou toch warme gevoelens oproepen? Figuren zoals jij stemmen op dat soort mensen?
&lt;signature here&gt;.
pi_163896458
quote:
5s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:34 schreef ExTec het volgende:

[..]

Wat stel je dan voor dat we doen?
We?

We doen doen niets. "Ze" luisteren toch niet naar de haters...
Elke reis terug voor de fanatiekelingen, ik wil best sponsoren.
Zo maken "we" plaats voor mensen met verstand hier.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:37:50 #262
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896469
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:35 schreef Bilge het volgende:

[..]

Grappig hoe Nederlanders die Erdogan bekritiseren om de schending van mensenrechten vaak zelf de grootste fascisten zijn.

Kennelijk zijn mensenrechten en het kunnen uiten van onwelgevallige meningen niet zo belangrijk, maar gebruik je dat slechts als een stok om te slaan.

Nederland is zonder fascisten een mooier land. Daarom stel ik voor om jouw enkele reis naar verre oorden voor 75% te financieren.
Want fascisten zijn een probleem?

Of zijn die alleen een probleem als ze er zijn in het land waar jij een minderheid bent?
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:38:21 #263
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896478
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:37 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

We?

We doen doen niets. "Ze" luisteren toch niet naar de haters...
Elke reis terug voor de fanatiekelingen, ik wil best sponsoren.
Zo maken "we" plaats voor mensen met verstand hier.
Ja, ok.

Ik dacht dat je refereerde aan aldaar ;)
&lt;signature here&gt;.
pi_163896506
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:29 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

De geschiedenis herhaald zich weer, klapvee uit angst.
Die angst is begrijpelijk, maar wat zegt het westen straks weer?
We wisten het niet?

Wat kun je doen? Niets, wij niet.
Toch vind ik dit heel heftig.
De 'grap' is dat juist met een (geslaagde) coup de geschiedenis zich zou herhalen.

Wat Erdoğan voor elkaar heeft gekregen (achter elkaar verkiezingen winnen, na zoveel verkiezingen als enige partij in de regering zitten, als president gekozen worden bij een referendum) is iets dat juist niet eerder heeft plaatsgevonden in Turkije.

Oh, je had het over zijn dictatoriale trekjes. Ja, dat is voorgekomen na de coups. En bij de geboorte van de republiek; weet je wel, de geliefde Atatürk hier in het westen. Hij was ook president voor sommigen en dictator voor anderen.

Maar jij had het natuurlijk over de geschiedenis van andere landen, over Hitler, Stalin en vast ook Mussolini. Jeetje, wat dom van mij.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:40:34 #265
131456 Klummie
Sterker door Strijd
pi_163896511
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:29 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Dus je wilt zeggen dat de partij van Wilders niet de grootste is?
Yup, dat gaat niet gebeuren.
pi_163896525
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:40 schreef zarGon het volgende:

[..]

De 'grap' is dat juist met een (geslaagde) coup de geschiedenis zich zou herhalen.

Wat Erdoğan voor elkaar heeft gekregen (achter elkaar verkiezingen winnen, na zoveel verkiezingen als enige partij in de regering zitten, als president gekozen worden bij een referendum) is iets dat juist niet eerder heeft plaatsgevonden in Turkije.

Oh, je had het over zijn dictatoriale trekjes. Ja, dat is voorgekomen na de coups. En bij de geboorte van de republiek; weet je wel, de geliefde Atatürk hier in het westen. Hij was ook president voor sommigen en dictator voor anderen.

Maar jij had het natuurlijk over de geschiedenis van andere landen, over Hitler, Stalin en vast ook Mussolini. Jeetje, wat dom van mij.
linkje?
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:42:24 #267
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896542
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:40 schreef zarGon het volgende:

na zoveel verkiezingen als enige partij in de regering zitten
Denk dat dat zo ongeveer het begin van het einde was.

En nee, ik zal niet betwisten dat die verkiezingsuitslag niet legitiem was ofzo.
&lt;signature here&gt;.
pi_163896549
Erdogan vermoedt dat buitenlandse mogendheden betrokken waren bij coup

quote:
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan suggereert dat andere landen betrokken zijn geweest bij de mislukte couppoging van vrijdag.

Dat zei hij woensdag in een interview met de Arabische televisiezender Al Jazeera. De president wilde niet zeggen welke landen hij verdenkt.

Kort na het interview deelde Erdogan in een toespraak mee dat in Turkije de noodtoestand is afgeroepen. Die blijft van kracht voor een periode van drie maanden. De noodtoestand moet de autoriteiten in staat stellen snel en effectief actie te ondernemen tegen de aanstichters van de mislukte staatsgreep.

Volgens Erdogan werd de coup slechts door een klein deel van het leger gesteund. "Het gaat om een minderheid van de strijdkrachten", zei de Turkse president in het interview. "Deze terroristische organisatie wilde dat een minderheid de meerderheid zijn wil zou opleggen."

Gülen

Tot nu toe heeft Erdogan voornamelijk gewezen naar Fethullah Gülen. Hij zou verantwoordelijk zijn voor de mislukte coup en daarom wil Erdogan zijn gevolg volledig uit Turkije laten verdwijnen. Daarvoor zijn tot nu toe zo'n vijftigduizend mensen opgepakt, ontslagen of uit hun functie gezet. Het gaat vooral om militairen, rechters en leraren.

Gülen woont sinds 1999 in zelfgekozen ballingschap in de Verenigde Staten. Turkije zegt om zijn uitlevering te hebben gevraagd.

Volgens Erdogan zal het besluit daarover geen gevolgen hebben voor de Amerikaanse luchtmacht in de basis Incirlik, die gebruikt wordt voor luchtaanvallen tegen Islamitische Staat. "We zijn strategische partners", zei de president over de VS. "Het gaat niet om gevoelens maar om belangen."

Eerder op de avond zinspeelde de vicevoorzitter Yilmaz van Erdogans AK Partij al op een noodtoestand. Hij zei dat de regering de mogelijkheid moest krijgen om "bijzondere maatregelen te nemen".

http://www.nu.nl/buitenla(...)-waren-bij-coup.html
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:43:41 #269
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896559
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:40 schreef Klummie het volgende:

[..]

Yup, dat gaat niet gebeuren.
Grootste zit er wel in natuurlijk.

Maar waar het om gaat, als ze gaan regeren, gaan ze dat niet alleen doen. En een coalitie moeten vormen werkt matigend.
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:44:03 #270
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163896566
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:30 schreef Bilge het volgende:

[..]

Integendeel; veel Turken hebben geleden door de praktijken van de Gülensekte. Hoe meer Erdogan de Gulensekte elimineert, des te populairder hij wordt.

[..]

Let's not go there.
Is er iets waarmee Erdogan te ver zou kunnen gaan, waarin het volk hem niet zou steunen?
Wat wil het volk en wanneer zouden ze tegen hem zeggen dat ze dit niet willen. Waar liggen de grenzen van het volk?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:44:43 #271
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896572
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:44 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Is er iets waarmee Erdogan te ver zou kunnen gaan, waarin het volk hem niet zou steunen?
Economische teruggang.
&lt;signature here&gt;.
pi_163896577
Als je Erdogeit zo geweldig vindt, wat doe je hier dan?
Ik snap daar geen reet van.

D'r worden momenteel mensen kapot geslagen omdat men een coup pleegden.
Een compleet volk roept om de dood voor deze mensen.
Wat barbaars en middeleeuws om dan met vlaggen rond te zwaaien...

En dit aan te moedigen.
pi_163896599
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:44 schreef ootjekatootje het volgende:
Als je Erdogeit zo geweldig vindt, wat doe je hier dan?
Ik snap daar geen reet van.

D'r worden momenteel mensen kapot geslagen omdat men een coup pleegden.
Een compleet volk roept om de dood voor deze mensen.
Wat barbaars en middeleeuws om dan met vlaggen rond te zwaaien...

En dit aan te moedigen.
Dat hele vlaggen gezwaai van de Nederturken is sowieso achterlijk. Als Nederlanders met een Nederlandse vlag zwaaien wordt het gelijk als nazistisch gezien, maar als een fascistisch volk zoals de Turken het doet is het opeens acceptabel. Deze maatschappij. :r
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:46:41 #274
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896603
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:44 schreef ootjekatootje het volgende:
Als je Erdogeit zo geweldig vindt, wat doe je hier dan?
Ik snap daar geen reet van.

D'r worden momenteel mensen kapot geslagen omdat men een coup pleegden.
Een compleet volk roept om de dood voor deze mensen.
Wat barbaars en middeleeuws om dan met vlaggen rond te zwaaien...

En dit aan te moedigen.
Omdat je makkelijk lullen hebt, als je in NL zit en met op je reet zitten een inkomen krijgt waar een universitair geschoolde in tr niet aan kan tippen.
&lt;signature here&gt;.
pi_163896613
Je slaat mensen niet kapot, juicht er niet om.

Dat is wat er nu gebeurt.
Hier over heen lullen staat voor mij gelijk aan debiel en geestelijk gehandicapt gedrag.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:48:15 #276
110987 ErwinRommel
De woestijnvos. Een legende.
pi_163896626
quote:
12s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:04 schreef ExTec het volgende:

[..]

Hebben we er ook zo een van Napoleon? En van Alexander de Grote? :)
Van de Klingons graag.
Vulneratus nec Victus The Spirit Will Never Leave Us.
pi_163896630
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:46 schreef ExTec het volgende:

[..]

Omdat je makkelijk lullen hebt, als je in NL zit en met op je reet zitten een inkomen krijgt waar een universitair geschoolde in tr niet aan kan tippen.
Wanneer krijgt men een een hoog inkomen door op hun reet te zitten dan? Heb ik iets gemist?
pi_163896631
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:44 schreef ootjekatootje het volgende:
Als je Erdogeit zo geweldig vindt, wat doe je hier dan?
Ik snap daar geen reet van


D'r worden momenteel mensen kapot geslagen omdat men een coup pleegden.
Een compleet volk roept om de dood voor deze mensen.
Wat barbaars en middeleeuws om dan met vlaggen rond te zwaaien...

En dit aan te moedigen.
Jij komt net binnenwandelen in deze reeks en post net mee, of niet dan?
pi_163896635
Vanavond bij RTL late night was Zihni Özdil. Interessante man :) Kan goed (objectief/respectvol) uitleggen wat er in Nederland zoal speelt binnen de (jonge) Turkse gemeenschap en waarom veel zo'n obsessie hebben voor Turkije en Erdogan. Respect voor die man, een Turk om trots op te zijn (als Nederland) *)
Why stay small, if you can grow big..
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:49:02 #280
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896638
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:48 schreef ErwinRommel het volgende:

[..]

Van de Klingons graag.
Lastig.
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:49:42 #281
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896646
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:48 schreef Infection het volgende:

[..]

Wanneer krijgt men een een hoog inkomen door op hun reet te zitten dan? Heb ik iets gemist?
Uitkering in NL vs salarissen in TR?
&lt;signature here&gt;.
pi_163896660
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:46 schreef ExTec het volgende:

[..]

Omdat je makkelijk lullen hebt, als je in NL zit en met op je reet zitten een inkomen krijgt waar een universitair geschoolde in tr niet aan kan tippen.
Gemakkelijk lullen?

D'r was een coup en wat doet het volk?
Binnen zitten totdat de grote leider oproept tot verzet...

Mafketels daar, 5000 man zitten nu te wachten op een nekschot in een stal.
Niet heel erg EU-waardig.
pi_163896670
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:48 schreef zarGon het volgende:

[..]

Jij komt net binnenwandelen in deze reeks en post net mee, of niet dan?
Sorry meid, post hier mee vanaf het eerste uur.
pi_163896673
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:49 schreef ExTec het volgende:

[..]

Uitkering in NL vs salarissen in TR?
Een uitkering krijg je ook niet zomaar. En het valt natuurlijk niet echt te vergelijken als je ziet wat de maandelijkse kosten in Turkije zijn. Alles is hier natuurlijk een stuk duurder dan daar. Dus minder verdienen per maand zegt niet zoveel.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:51:38 #285
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896675
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:50 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Gemakkelijk lullen?
Tuurlijk hebben ze makkelijk lullen. Ze wonen toch niet daar? ;)
&lt;signature here&gt;.
pi_163896693
quote:
12s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:51 schreef ExTec het volgende:

[..]

Tuurlijk hebben ze makkelijk lullen. Ze wonen toch niet daar? ;)
Daar is iets, wat hier never zal gebeuren. Klapvee...
pi_163896722
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:51 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Sorry meid, post hier mee vanaf het eerste uur.
Je post van net was wel heel erg Internet Exploresque. Deel 46, en zo.

Maar blijf vooral meeposten, dotje. Liever wat meer damesmeisjes in deze testosteronhol.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:54:44 #288
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896725
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:51 schreef Infection het volgende:

[..]

Een uitkering krijg je ook niet zomaar.
Uitkeringen die beginnen met een A (AOW, ABW, etc) krijg je zomaar.

quote:
En het valt natuurlijk niet echt te vergelijken als je ziet wat de maandelijkse kosten in Turkije zijn. Alles is hier natuurlijk een stuk duurder dan daar. Dus minder verdienen per maand zegt niet zoveel.
Je kan natuurlijk niet 1 op 1 geld omrekenen en zo prijs niveau bepalen. Gaat ook om dingen zoals welvaarts niveau van de maatschappij zelf.

En je bent hier met een uitkering beter af, dan met suf kantoor baantje in turkije.
&lt;signature here&gt;.
pi_163896733
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:44 schreef 0ne_of_the_few het volgende:

[..]

Is er iets waarmee Erdogan te ver zou kunnen gaan, waarin het volk hem niet zou steunen?
Wat wil het volk en wanneer zouden ze tegen hem zeggen dat ze dit niet willen. Waar liggen de grenzen van het volk?
Onder een deel van het volk (zo'n 20%) is Erdogan werkelijk zo populair geworden, dat als hij de Islam zou verlaten en Christen worden, of de Turkse vlag zou verbranden, zijn volgers zouden denken "hmmm, dit lijkt me op het eerste gezicht verkeerd, maar Erdogan weet misschien iets wat wij niet weten".

Je hebt ook een 15% die alles wat hij doet per definitie afwijst. Als Erdogan deze groep een compliment zou geven, zouden ze bij wijze van spreken de straat opgaan om duidelijk te maken dat ze de grootste hoerenkinderen van het land zijn.

Voor het restant van de bevolking speelt de economie en het verbeteren van de levensomstandigheden (vooral de toegang tot goede zorg en onderwijs) een belangrijke rol. Ik denk dat dit in Nederland niet anders is.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:56:29 #290
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896751
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:55 schreef Bilge het volgende:

Voor het restant van de bevolking speelt de economie en het verbeteren van de levensomstandigheden (vooral de toegang tot goede zorg en onderwijs) een belangrijke rol.
En lukt hem dat nog een beetje of niet?
&lt;signature here&gt;.
pi_163896770
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:56 schreef ExTec het volgende:

[..]

En lukt hem dat nog een beetje of niet?
Jep.
Voorbeeldje: het onderwijs in Turkije is volledig gratis, terwijl in Nederland een tegenovergestelde trend gaande is.
pi_163896782
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:50 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Gemakkelijk lullen?

D'r was een coup en wat doet het volk?
Binnen zitten totdat de grote leider oproept tot verzet...

Mafketels daar, 5000 man zitten nu te wachten op een nekschot in een stal.
Niet heel erg EU-waardig.
:').

Voor wanneer we bij deel 80 zijn: tienduizenden mensen zijn op non-actief gesteld en staat van beleg is aangekondigd.
  donderdag 21 juli 2016 @ 00:59:15 #293
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896799
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:57 schreef Bilge het volgende:

[..]

Jep.
Voorbeeldje: het onderwijs in Turkije is volledig gratis, terwijl in Nederland een tegenovergestelde trend gaande is.
En hoe zit het met de kwaliteit van dat onderwijs?

Of komt het er op neer dat je gaties en voor niets naar een madrassa mag?

Had ik nou iets lang zien komen van 1000en onderwijzers die ontslagen waren? :')
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 01:00:16 #294
6484 ExTec
<subtitle here>
pi_163896811
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:57 schreef Bilge het volgende:

[..]

Jep.
En die andere dingen, de economie en goede zorg?
&lt;signature here&gt;.
  donderdag 21 juli 2016 @ 01:00:23 #295
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_163896813
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:12 schreef Wyand het volgende:

[..]

Al die arme hoogopgeleide Syriërs gevlucht voor de seculiere dictator Assad gaan nu het volgende land naar een dictatuur brengen. Eentje met een islamitisch sausje dit keer.
Is de EU als naastliggend gast(gebied) straks niet verplicht op vluchtelingen uit de (Turkse) regio op te nemen..... ?
Gaat nog heel interessant worden.
"On bended knee is no way to be free" Peter R 1954-2021 (©Zapata)
Hegel: "De waarheid is subjectief"
Covid19: "Doctors can’t cure stupid, but at least they can sedate it."
pi_163896818
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:55 schreef Bilge het volgende:
Voor het restant van de bevolking speelt de economie en het verbeteren van de levensomstandigheden (vooral de toegang tot goede zorg en onderwijs) een belangrijke rol. Ik denk dat dit in Nederland niet anders is.
Die mensen zouden dan op zijn minst even de vraagtekens moeten zetten bij allerlei vrijheidsbeperkende maatregelen die ingevoerd moeten worden, vervolgen van academici, sluiten van scholen enz.

Als ze even naar hun buurlanden kijken, zouden ze moeten weten dat 'it just ain't gonna work out'.. :')
Why stay small, if you can grow big..
  donderdag 21 juli 2016 @ 01:01:03 #297
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_163896822
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:44 schreef ootjekatootje het volgende:
Als je Erdogeit zo geweldig vindt, wat doe je hier dan?
Ik snap daar geen reet van.
Zo spuit 11 dit. Alsof je niet iemand graag mag mogen in het land van je ouders.
quote:
D'r worden momenteel mensen kapot geslagen omdat men een coup pleegden.
Momenteel niet, de klappen hebben ze al gehad. Maar er zijn mensen wel kapotgeschoten door gericht helicoptervuur en f16 bommen en mensen die op straat liepen of in hun auto's zaten door tanks overreden.
quote:
Een compleet volk roept om de dood voor deze mensen.
Op de pleinen roepen ze dat niet, heb vandaag alle beelden gezien.Jij niet kennelijk

quote:
Wat barbaars en middeleeuws om dan met vlaggen rond te zwaaien...

En dit aan te moedigen.
Ze moedigen de eenheid van het volk aan om een vuist tegen elke vorm van een coup dan ook tegen te gaan, enige manier om een coup te voorkomen; laten zien dat je met zijn allen sterk staat.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')