abonnement Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 18:09:25 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163885809
Etappe 18: Sallanches - Megève, 17 km (MTT)

De eerste van vier zware ritten leverde voor het klassement weer niet veel op. Het werd weer een rit voor de vluchters. Zowaar gokte ik eens een keer naam goed, de fantastische Zakarin ging met de winst aan de haal. Toen hij 19 was al eens betrapt op het gebruik van anabole steroïden, wat je eigenlijk een levenslange schorsing zou moeten opleveren omdat je de rest van je loopbaan voordeel zult blijven hebben van het gebruikt van die spullen, maar dat geheel terzijde. Hij is nu het wonderkind van het Russische wielrennen, liet al fantastische dingen zien in de Giro bijvoorbeeld, zoals een rit winnen en en een jaar later bijna in een beek vallen. Hij is wonderbaarlijk snel hersteld van die val en klimt nu alweer op een hoog niveau. Een overwinning zat er al een paar dagen aan te komen. In de rit naar Culoz werkte zijn lens niet echt mee, maar nu kon niets hem stoppen. Na Westra de tweede winnaar bij het stuwmeer, een illuster rijtje begint zich te vorm. De klassementsrenners deden niet veel. Sky controleerde het rustig en de rest probeerde niets. Pas op de beklimmingen deed Astana iets, maar dat was meer om de jongens die in de buurt van Aru stonden te lossen. Aan het eind kregen we nog wel wat aanvalletjes, maar het was niet veel soeps. Sky is te sterk, of de rest te zwak. Poels haalt lachend iedereen terug. Alleen Porte kreeg het voor elkaar om weg te rijden van Wout. Zonder zijn lekke band was Porte de grote uitdager geweest van Froome en niet Mollema, dat had ons allemaal weer een hoop vervelende vragen van de NOS gescheeld. Zoals altijd had Mollema na de tweede rustdag weer een slechte dag en zakte hij lichtjes door het ijs. Hij heeft de tweede plaats nog, maar op deze manier gaat het lastig worden. Het gaat sowieso lastig worden om de laatste dagen van de Tour nog te overleven. Als ze in de op papier zwaarste rit al niets deden, wat krijgen we dan nog in de volgende ritten? Kan een flopshow worden. In ieder geval krijgen we nu een rit zonder de trein van Sky, dat scheelt al een hoop. We krijgen een tijdrit. Een klimtijdrit zelfs.




Sallanches is een stad in het departement Haute-Savoie, regio Rhône-Alpes, met 16.000 inwoners. Het ligt in de vallei van de rivier Arve, tussen de bergen in. De stad komt voor de derde keer voor in de Tour. In 2003 was het de vertrekplaats van een van de allerbeste ritten ooit. De achtste etappe in de Tour van 2003, van Sallanches naar Alpe d'Huez. De geniale rit met de sprint van US Postal aan de voet van de Alpe d'Huez en uiteindelijk de grandioze solo van Iban Mayo. Dat begon allemaal in dit stadje dus. In 1968 was er zelfs een aankomst en een vertrek in Sallanches. De Brit Barry Hoban won in Sallanches. Hoban was een goede vriend van Tom Simpson en schijnt twee jaar na het overlijden van Simpson met zijn weduwe te zijn getrouwd, mooie flapdrol ben je dan. De rit die daarna vertrok vanuit Sallanches werd gewonnen door de Belg Jos Huysmans. Toch allemaal wat minder impressionant dan Iban Mayo. Sallanches heeft wel ooit de eer gehad het wereldkampioenschap wielrennen te mogen organiseren. Dat was in het jaar 1980. Er werd een parcours uitgestippeld met dezelfde klim die de renners aan het begin van deze tijdrit krijgen. De Côte de Domancy kwam meerdere keren voorbij en dat zorgde ervoor dat het echt een kampioenschap voor de klimmers zou worden. In Frankrijk ging een Fransmans met de winst aan de haal, Bernard Hinault. Na enkele mislukte pogingen op verschillende wereldkampioenschappen lukte het hem dan eindelijk. Hinault is na zijn actieve carrière nog jarenlang betrokken geweest bij de Tour, tot de dag van vandaag. Na deze Tour neemt hij afscheid en gaat hij echt tijd maken voor z'n familie. Niet geheel toevallig dat we dit jaar nog even de plaats van een van zijn grootste triomfen bezoeken.




De renners starten in het centrumpje van Sallanches, naast de Place Charles Albert, een parkje met wat standbeeldjes. De tijdrit begint makkelijk. In Sallanches is het nog vlak en dit blijft ook een aantal kilometer zo. Na een paar hectometer is er een flauwe bocht naar links, maar daarna gaat het meer dan drie kilometer rechtdoor. Na vier kilometer bereiken de renners Domancy en hier begint de Côte de Domancy. Het ging lang rechtdoor, maar bij het binnenrijden van Domancy nemen ze bij een rotonde de eerste afslag, wat in dit geval neerkomt op een bijna terugdraaiende bocht. De renners hebben dan ook ineens weer uitzicht op wat fraaie bergen. Richting Domancy loopt de weg vals plat omhoog, maar de schok zal groot zijn als de klim echt begint. Meteen gaat het een halve kilometer omhoog aan 8%. Na die halve kilometer wordt het nog steiler, het gaat de volgende kilometer aan 11% omhoog. De laatste kilometer richting de top gaat het aan 10% omhoog, met uitschieters naar 17%. Een enorm steile klim. In totaal 2,5 kilometer lang en 9,4% gemiddeld. Degene die hier als eerste bovenkomt krijgt de Prix Bernard Hinault. Na ongeveer 6,5 kilometer komen de renners boven op de Côte de Domancy. Hier wordt ook de eerste tussentijd gemeten.



Op de top slaan de renners linksaf. Ineens wordt het bijna vlak, het stijgt aan minder dan 2%. Na dat steile gedoe van de voorgaande kilometers moeten de renners hier ineens weer naar het buitenblad gaan schakelen. Dit is toch vooral een tijdrit voor jongens die goed met de tempowisselingen om kunnen gaan. De renners rijden over een brede, maar niet al te beste weg, door een bos richting Combloux. Na de wat vlakkere kilometer gaat het weer twee kilometer lang omhoog aan 4,5%, voor de renners in het centrum van Combloux het tweede tussenpunt passeren na 10 kilometer. In Combloux zijn er nog een paar rotondes, maar omdat het ook redelijk klimt zal dat wel niet zo'n enorme uitdaging zijn. Buiten Combloux begint het iets steiler te worden, er volgt een kilometer aan 5,1%. Iets verderop ligt een grote rotonde, die de renners voor driekwart moeten nemen. Ze komen vervolgens op een smallere weg terecht, die even verderop nog smaller wordt. We fietsen richting een vakantiepark en daar is de weg echt steil. Het gaat een kilometer lang omhoog aan 8%. Na deze lastige strook slaan de renners rechtsaf en is het even een kilometer vlak. Richting het derde tussenpunt begint de weg weer stevig omhoog te lopen. Na 13,5 kilometer zijn de renners bij dit meetpunt en nemen ze een scherpe bocht naar links.



Het loopt nu een kilometer omhoog aan 8%. De renners rijden door een bos, waar het nogal donker is. Al snel rijden ze weer door een wat minder bosrijk terrein en zal de felle zon de oogjes verblinden. Na dit steile stuk loopt het nog even vals plat door aan 2,5%. Na 14,5 kilometer zijn de renners boven op de Côte des Chozeaux. In totaal drie kilometer aan 5,4%, maar dan toch vooral omdat er nog een vlakke kilometer tussendoor zat. Wel twee enorm vervelende kilometers aan 8%. Het is nog 2,5 kilometer tot de streep vanaf dit moment. Dit laatste deel van de rit zal in dalende lijn zijn. De renners fietsen over wat smallere wegen, door een klein dorpje, maar op twee kilometer van de streep komen ze weer op een brede weg terecht. In de eerste kilometer van de afdaling zit geen enkele bocht. Het loopt ook niet enorm steil naar beneden, geen gevaren tot nu toe. Pas op een meter of 500 van de streep komen de renners wat obstakels tegen. Ze zijn inmiddels Megève binnengereden en komen een rotonde tegen. Bij deze rotonde gaan ze rechts, wat prima te doen moet zijn, ondanks de hoge snelheid. Na de rotonde is er wel een vluchtheuvel, dus een verkenning kan geen kwaad. Daarna komen ze op een weg terecht met nog een aantal flauwe bochten, waarna ze weer op een rotonde stuiten. Dit is een ovaalvormige rotonde, die ze aan de linkerkant nemen. Bij het verlaten van de rotonde nog een best scherp bochtje naar links en dan gaat het rechtdoor richting de streep. In de laatste 100 meter loopt het nog een beetje viezig vals plat omhoog. Daarna bereikt men na 17 kilometer de streep in Megève.




De finish is voor de deuren van het Palais des Sports, het sportpaleis, in Megève. Dit is een multifunctioneel sportcentrum waar je zowat alles kan doen. Er is een zwembad, zowel binnen als buiten. Er zijn enkele indoor tennisbanen, je kan er tafeltennissen, er is een sportschool, je kan er yoga doen en ik zag zelfs een foto van een curlingbaan. Echt fantastisch dus. Na al die inspanning kun je vervolgens door naar de spa, voor een warm bad of een massage. Best een groot sportcentrum als je bedenkt hoe klein dit dorp is, er wonen maar 3500 inwoners. Wel een populair dorpje voor de wintersporters, aangezien er aan ieder kant van het dorp bergen zijn met de nodige pistes. Liefst 400 kilometer aan pistes in de omgeving, bovendien ook nog heel wat wandelroutes. Er zijn dan ook 40.000 bedden in Megève, waardoor het dorp soms iets meer inwoners heeft dan de normale 3500. Ooit had Megève een bekende inwoner. Dat was Émile Aillas, een skiër die als eerste Fransman ooit een medaille wist te pakken tijdens de Olympische Spelen in zijn discipline. Daarna werd hij nog liefst vier keer wereldkampioen. Hij werd liefst 100 jaar oud. In 1912 werd hij geboren in Megève en 100 jaar later overleed hij in Sallanches, de startplaats van deze rit. Megève is nog nooit eerder voorgekomen in de Tour, hoewel het dorpje eerder is voorgekomen in de Dauphiné. Al vier keer zelfs. Voor het laatst in 2014, toen er een rit zou starten in dit dorp, met einde in Courchevel. Mikel Nieve zou die rit winnen, maar het was vooral de rit van de coup van Talansky. Hij ging vroeg in de aanval, Contador en Froome lieten hem rijden maar kwamen er niet mee bij. Zo ging de Amerikaan, die daarna niets meer heeft laten zien, met de eindwinst in die Dauphiné aan de haal.



Ook in Sallanches en Megève gaat het weer warm worden. Voor de vroege starters zal het nog te doen zijn, in de ochtend en het begin van de middag is het een graadje of 26. Daarna wordt het steeds warmer, met een maximum van 31 graden. Vervelend warm dus. Zeker bij zo'n korte inspanning kan dat bij sommige renner wel voor problemen zorgen. Er zal niet veel wind zijn, hoewel het gedurende de dag waarschijnlijk wel wat harder gaat waaien. Maakt niet veel uit, om deze tijdrit te winnen moet je toch wel echt een uitstekende klimmer zijn. Weinig kans op regen. De eerste renner zal vertrekken om 10:45, dat is de rote lantaarn Sam Bennett. Om 16:59 vertrekt de laatste renner, gele trui Chris Froome. Zijn aankomst wordt verwacht om 17:31. Bij de vorige tijdrit hadden ze dat verdomd goed voorspeld, dus moeten we deze schatting ook vrij serieus nemen. 32 minuten doen over 17 kilometer, dat zegt wel wat. De uitzendingen van Sporza en de NOS beginnen uiteraard weer om 14:10.



Het is een lastige tijdrit, waar de klassementsmannen in het voordeel zijn ten opzichte van de pure tijdrijders. Ik ga er daarom ook maar vanuit dat de mannen die hoog in het klassement staan ook hoog gaan eindigen in deze tijdrit. Er zullen niet veel pure specialisten tussendoor gaan fietsen. Misschien dat een Coppel ons nog kan verrassen, maar verder zie ik hier niet teveel gekke namen bovenaan eindigen. De Tour is al beslist en alle spanning is al weg, maar ik heb zo'n vermoeden dat er na deze tijdrit nog minder spanning gaat zijn. De tijdrit is misschien niet alleen voor pure klimmers, je moet ook weer groter kunnen schakelen op de minder steile stukken en in de afdaling, maar de meeste jongens die nu hoog staan in het klassement kunnen dat wel. Met name de man in de gele trui.
1. Froome. Ideale tijdrit voor hem. Een paar steile kilometers, een paar minder steile kilometers, een paar vlakke kilometers en nog een risicoloze afdaling richting de finish. Hij gaat hier winnen en met een flinke voorsprong ook. Is simpelweg de sterkste en dan win je een tijdrit die op je lijf is geschreven.
2. Porte. De beste van de rest. Dat liet hij tijdens de vorige rit ook weer zien. De enige die Froome kan volgen. Daarnaast is het een goede tijdrijder, hoewel zijn vorige tijdrit dan weer niet echt indrukwekkend was. Deze tijdrit is in ieder geval wel geschikt voor hem, dus ik verwacht hem nu wel vooraan.
3. Yates. Weer zo'n vervelende lollerbrit. Reed al jaren best aardig, maar wat hij tijdens deze Tour laat zien is toch behoorlijk verrassend. Niemand had kunnen bedenken dat hij zou goed zou rijden, zeker niet na de schorsing van z'n tweelingbroer. Hij is echt hilarisch goed bezig en daarom denk ik dat hij het nu ook goed gaat doen. Heeft al een paar tijdritten gereden die helemaal niet slecht waren en dan is deze tijdrit nog eens extra geschikt voor hem. Hij gaat z'n podiumplaatsje hier wel veiligstellen.
4. Bardet. Kwam als vierde van de favorieten boven bij het stuwmeer, daarom noem ik hem nu ook als vierde. Lijken me wel briljante tactieken van mezelf. Niet de beste tijdrijder ooit, maar dit is geen normale tijdrit. In de wat lastigere tijdritten heeft hij wel eens goed gereden. Kan dus zo zijn dat hij het nu ook goed gaat doen. Kan ook niet.
5. Dumoulin. Dat hij een tijdrit met een steile beklimming kan overleven en zelf winnen bewees hij vorig jaar al in de Ronde van het Baskenland. In een tijdrit met de beestachtig steile muur van Aia was hij de sterkste. Dan moet je in deze tijdrit ook een eind kunnen komen. Hij zal zich hier ook wel op hebben gericht, neem ik aan. Toch verwacht ik er niet zo gek veel meer van. In de rit naar Culoz ging hij in de aanval, maar was hij verrassend kansloos. Het vet is waarschijnlijk al van de soep.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 20 juli 2016 @ 18:18:05 #2
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163885980
Denk dat Dumoulin dit wel aan kan. Hij moet alleen die 2.5km aan 9.4% zien te overleven. Voor de rest is deze tijdrit op zijn lijf geschreven.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 20 juli 2016 @ 18:20:44 #3
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163886048
Froome op de brommer
pi_163886081
Froome mag nog wel een etappe pakken. Dat is toch wel jammer van Sky dat ze niet wat meer etappes willen winnen en 1 etappe + geel in Parijs genoeg vinden.
pi_163886112
Dumoulin nog een keer vlammen en dan meteen richting Rio ^O^
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163886915
quote:
14s.gif Op woensdag 20 juli 2016 18:20 schreef Pino112 het volgende:
Froome op de brommer
Als een koffiemolen omhoog.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163888199
Ben benieuwd, wordt een leule etappe denk ik.
pi_163889192
Dumoulin had vandaag erg goede benen en heeft ze bewust gespaard voor morgen zei hij na afloop van vandaag.
  woensdag 20 juli 2016 @ 21:21:08 #9
62913 Blik
The one and Only!
pi_163890573
Ik ga ook gewoon voor tom de molen
  woensdag 20 juli 2016 @ 21:25:10 #10
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163890714


Volgens de bookmakers gaat het tussen Froome, Dumoulin en Porte. De rest is kansloos.

Wel mooi dat er 3 Hollandse wielergoden in de top-10 staan w/
pi_163891771
Poels kan morgen voor een verassing zorgen. Mits hij zich niet hoeft te sparen voor de dagen erna natuurlijk.
pi_163891840
Verwacht dat Poels zich ook gaat sparen, maar zou anders best top 5 kunnen rijden inderdaad.
pi_163892628
Al wat bekend over vertrektijden?
sig verwijderd door FA
pi_163892695
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 22:24 schreef Ambrosius het volgende:
Al wat bekend over vertrektijden?
http://www.cyclingpro.net(...)-du-contre-la-montre

Hier zijn ze:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_163893958
Hopen dat de ketting van Froome er af vliegt, dan kan Mollema misschien weer wat tijd terug pakken :P
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  woensdag 20 juli 2016 @ 23:29:42 #16
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_163894619
Froome zwengelt een motertje aan en wint
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 23:59:37 #17
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163895468
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 21:25 schreef Van_Poppel het volgende:
[ afbeelding ]

Volgens de bookmakers gaat het tussen Froome, Dumoulin en Porte. De rest is kansloos.

Wel mooi dat er 3 Hollandse wielergoden in de top-10 staan w/
Wel logisch ja, de enige andere die ik een halve kans geef is Ion Izagirre
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 00:00:55 #18
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163895522
Hopelijk kukelt Vroem overigens in een ravijn in de laatste km en pakt Bokkema alsnog de Tourzege.

#hope
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163896555
vroem vroem vrooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem vroeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem vroem vroem vroooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Zal helaas winnen . Al denk ik dat Tommeke heel dichtbij gaat komen.
pi_163897057
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:05 schreef Godshand het volgende:
Hopen dat de ketting van Froome er af vliegt, dan kan Mollema misschien weer wat tijd terug pakken :P
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 23:29 schreef Klopkoek het volgende:
Froome zwengelt een motertje aan en wint
quote:
6s.gif Op donderdag 21 juli 2016 00:00 schreef Mexicanobakker het volgende:
Hopelijk kukelt Vroem overigens in een ravijn in de laatste km en pakt Bokkema alsnog de Tourzege.

#hope
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 01:29:28 #21
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163897159
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 01:20 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]

[..]

[ afbeelding ]
Ik lig er niet echt wakker van, eigenlijk. Niemand verdient deze tour te winnen. Laffe dakhazen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 21 juli 2016 @ 01:33:08 #22
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163897199
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 01:29 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik lig er niet echt wakker van, eigenlijk. Niemand verdient deze tour te winnen. Laffe dakhazen.
Best simpel om alles af te doen als ''laf''. Volgens mij kunnen ze gewoon niet harder.
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 01:36:11 #23
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163897242
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 01:33 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Best simpel om alles af te doen als ''laf''. Volgens mij kunnen ze gewoon niet harder.
Misschien wel. Dan verdient Froome het gewoon te winnen. De lelijke renner en vervelende figuur die het is.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163897266
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 01:29 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik lig er niet echt wakker van, eigenlijk. Niemand verdient deze tour te winnen. Laffe dakhazen.
Wat is er precies laf aan de Tour van Froome :?
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 01:38:39 #25
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163897278
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 01:37 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wat is er precies laf aan de Tour van Froome :?
Daar moest het woordje 'anders' tussen :)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163897312
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 01:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Daar moest het woordje 'anders' tussen :)
Ok :)
  donderdag 21 juli 2016 @ 01:45:11 #27
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163897355
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 01:36 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Misschien wel. Dan verdient Froome het gewoon te winnen. De lelijke renner en vervelende figuur die het is.
Froome verdient het sowieso om te winnen, want hij is de beste. Of de minst slechte, of hoe je het noemen wilt. Om de rest dan direct te beschrijven als laf en whatnot is heel simpel vanuit je leunstoel, maar zo makkelijk werkt het helaas niet. Je moet ook kunnen en tot op heden heeft niemand gekund. Je krijgt drie meter ruimte en wordt weer opgezogen door het treintje. Moet je dan aanvallen puur zodat je kunt zeggen dat je hebt aangevallen?

Voordat iemand de eeuwige vergelijking met Contador gaat maken die wel van ruime afstand durft aan te vallen: als je de erelijst van Contador zou uitprinten ben je volgende week nog bezig. Die heeft veel minder te verliezen dan de huidige generatie Aru's, Quintana's, Bardets en Mollema's.
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 21 juli 2016 @ 09:05:11 #28
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163899183
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 01:45 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Froome verdient het sowieso om te winnen, want hij is de beste. Of de minst slechte, of hoe je het noemen wilt.
Froome is goed, maar ik ben er deze Tour niet van overtuigd dat hij de beste is. Hij heeft toch wel voor een belangrijk deel gewonnen door een belachelijk sterke ploeg met veel teveel geld, dubieuze jurybeslissingen, en geluk dat belangrijke concurrenten vielen of faalden.
pi_163899611
De starttijden voor de klimtijdrit.

http://www.cyclingpro.net(...)-du-contre-la-montre
pi_163899754
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 09:05 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Froome is goed, maar ik ben er deze Tour niet van overtuigd dat hij de beste is. Hij heeft toch wel voor een belangrijk deel gewonnen door een belachelijk sterke ploeg met veel teveel geld, dubieuze jurybeslissingen, en geluk dat belangrijke concurrenten vielen of faalden.
Alleen Porte zou ik ongeveer even sterk inschatten, maar die verloor ook veel tijd op Froome in de tijdrit. De rest is bergop gewoon een klasse minder.
pi_163899938
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 09:05 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Froome is goed, maar ik ben er deze Tour niet van overtuigd dat hij de beste is. Hij heeft toch wel voor een belangrijk deel gewonnen door een belachelijk sterke ploeg met veel teveel geld, dubieuze jurybeslissingen, en geluk dat belangrijke concurrenten vielen of faalden.
Hoe is die jury beslissing dubieus? En je praat in meervoud, welke beslissing of beslissingen nog meer?

En Froomy is gisteren niet eens voluit gegaan. Hij was heel snel bij Porte in het wiel en daarna stopte hij. Hij is nu far de beste, hij staat drie minuten voor en het is jammer dat hij zijn nerveuze tik een beetje kwijt is anders stond de nr twee al op zes minuten
pi_163900017
Froome is gisteren best diep gegaan. Tommy heeft gister gechilled.
Ik zet in op Tom O+
pi_163900738
En we zijn begonnen :)
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163900824
Archbold stapt niet meer op wegens een bekkenbreuk.
  donderdag 21 juli 2016 @ 11:00:28 #35
62913 Blik
The one and Only!
pi_163900960
Tissot live timing doet het ook weer

http://live.tissottiming.com/?id=00030D02&style=Tissot
  donderdag 21 juli 2016 @ 11:01:21 #36
62913 Blik
The one and Only!
pi_163900978
Sam Bennett is de eerste 4 km als een malle gegaan, 2 minuten. Oftewel 120 km/h :D
pi_163900994
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:01 schreef Blik het volgende:
Sam Bennett is de eerste 4 km als een malle gegaan, 2 minuten. Oftewel 120 km/h :D
Wat EPO al niet met je doet.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 11:02:54 #38
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163901013
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:01 schreef Blik het volgende:
Sam Bennett is de eerste 4 km als een malle gegaan, 2 minuten. Oftewel 120 km/h :D
Die maakt de 4 uur achterstand nog goed de komende dagen! :D
  donderdag 21 juli 2016 @ 11:03:50 #39
62913 Blik
The one and Only!
pi_163901033
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 10:00 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Hoe is die jury beslissing dubieus? En je praat in meervoud, welke beslissing of beslissingen nog meer?

En Froomy is gisteren niet eens voluit gegaan. Hij was heel snel bij Porte in het wiel en daarna stopte hij. Hij is nu far de beste, hij staat drie minuten voor en het is jammer dat hij zijn nerveuze tik een beetje kwijt is anders stond de nr twee al op zes minuten
Het is een combinatie van vele dingen:
- sterk rijden van Froome
- zwakke concurrentie danwel pech van de concurrentie
- jury-beslissing die zwaar in het nadeel van Froome had uit kunnen vallen (lopen op het parcours)
- enorm budget van Sky, overmacht van het team

Zorgt er allemaal voor dat Froome de voorsprong heeft die die heeft. Maar Froome heeft ook nog geen enkele keer zo kunnen overtuigen als bijvoorbeeld vorig jaar.

Overigens heeft Froome zelf aangegeven dat die gisteren op zijn limiet moest rijden om Porte bij te houden.
  donderdag 21 juli 2016 @ 11:04:36 #40
62913 Blik
The one and Only!
pi_163901054
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:01 schreef Blik het volgende:
Sam Bennett is de eerste 4 km als een malle gegaan, 2 minuten. Oftewel 120 km/h :D
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:02 schreef noodgang het volgende:

[..]

Die maakt de 4 uur achterstand nog goed de komende dagen! :D
Gewijzigd van 2 minuten naar ruim 5 minuten. Scheelt nogal :D
pi_163901130
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:03 schreef Blik het volgende:

[..]

Het is een combinatie van vele dingen:
- sterk rijden van Froome
- zwakke concurrentie danwel pech van de concurrentie
- jury-beslissing die zwaar in het nadeel van Froome had uit kunnen vallen (lopen op het parcours)
- enorm budget van Sky, overmacht van het team

Zorgt er allemaal voor dat Froome de voorsprong heeft die die heeft. Maar Froome heeft ook nog geen enkele keer zo kunnen overtuigen als bijvoorbeeld vorig jaar.

Overigens heeft Froome zelf aangegeven dat die gisteren op zijn limiet moest rijden om Porte bij te houden.
Het budget van Sky maakt het mogelijk dat ze rijders die bij een ander team de leader zou zijn als domestique laten rijden en het enige wat Sky uitmaakt is wie geel heeft, geen sprinters of bolletjes.

Iedereen rijdt in dienst van Froome, treintje maken en wie er het sterkst is op een gegeven dag zal als laatste overblijven om Froome met alle macht de berg op te slepen en dan is morgen iemand anders aan de beurt en kan die van vandaag rust nemen.

En eigenlijk kun je Sky hiervoor niks kwalijk nemen, is geeneens slim maar logisch.
Het nadeel hieraan is wel, als Froome stuk is a la 2014 heb je meeteen niks meer.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163901306
Refresht die Tissot-ticker bij jullie automatisch?
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 11:20:16 #43
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163901328
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:19 schreef Ajacied422 het volgende:
Refresht die Tissot-ticker bij jullie automatisch?
Ja, Kittel snelste bij eerste tussenpunt 8)7
  donderdag 21 juli 2016 @ 11:20:26 #44
62913 Blik
The one and Only!
pi_163901332
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:19 schreef Ajacied422 het volgende:
Refresht die Tissot-ticker bij jullie automatisch?
yep
pi_163901339
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:20 schreef noodgang het volgende:

[..]

Ja, Kittel snelste bij eerste tussenpunt 8)7
Bij mij niet :').

Welke browser gebruiken jullie?
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 11:21:11 #46
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163901345
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:20 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Bij mij niet :').

Welke browser gebruiken jullie?
Firefox
pi_163901401
Eerste tussenpunt is offline gehaald?
pi_163901402
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:19 schreef Ajacied422 het volgende:
Refresht die Tissot-ticker bij jullie automatisch?
Vandaag wel, bij de vorige tijdrit niet
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 11:24:28 #49
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163901410
gogaar heeft zn motortje aangezet
  donderdag 21 juli 2016 @ 11:25:10 #50
62913 Blik
The one and Only!
pi_163901420
quote:
15s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:24 schreef showtimer het volgende:
Eerste tussenpunt is offline gehaald?
Ja, bij mij is die ook opeens weg
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 11:25:18 #51
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163901423
quote:
15s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:24 schreef showtimer het volgende:
Eerste tussenpunt is offline gehaald?
Jep, lijkt t wel op, na refresh staat die er niet meer bij
pi_163901435
quote:
15s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:24 schreef showtimer het volgende:
Eerste tussenpunt is offline gehaald?
Tissot had tussenpunt 1,2,3 terwijl de livetiming op letour.fr tussenpunten 2,3,4 had. Beetje apart
pi_163901481
Hoe laat verwachten jullie Dumoulin?
Gino ♥
pi_163901635
Ik vind het echt achterlijk dat we het bij elke tijdrit met gebrekkige tijdwaarneming moeten doen, in elke andere sport is dit echt veel beter geregeld.
pi_163901638
quote:
17s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:27 schreef Tjacka het volgende:
Hoe laat verwachten jullie Dumoulin?
15.21
pi_163901641
ik dacht dat ie ergens tussen 15:15 en 15:30 moet starten.
pi_163901694
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:35 schreef Remzz het volgende:
Ik vind het echt achterlijk dat we het bij elke tijdrit met gebrekkige tijdwaarneming moeten doen, in elke andere sport is dit echt veel beter geregeld.
Ik andere sporten waar het parcours niet in een 100% gecontroleerde omgeving zoals een stadion, circuit of iets dergerlijks is kom je ook wel regelmatig tijdwaarnemingsfouten tegen hoor
pi_163901804
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:24 schreef noodgang het volgende:
gogaar heeft zn motortje aangezet


motortje stuk
pi_163901833
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:35 schreef Remzz het volgende:
Ik vind het echt achterlijk dat we het bij elke tijdrit met gebrekkige tijdwaarneming moeten doen, in elke andere sport is dit echt veel beter geregeld.
Laten we zeker vandaag het belang van de tijdwaarneming niet overdrijven.
pi_163901846
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:41 schreef showtimer het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

motortje stuk
33'06'72

Tijdslimiet ligt dus op 33% daarvan :9~
  donderdag 21 juli 2016 @ 11:43:20 #61
62913 Blik
The one and Only!
pi_163901852
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:35 schreef Remzz het volgende:
Ik vind het echt achterlijk dat we het bij elke tijdrit met gebrekkige tijdwaarneming moeten doen, in elke andere sport is dit echt veel beter geregeld.
Die Tissot website is toch prima? Zit nauwelijks vertraging tussen daadwerkelijke doorkomst van de renner en weergave op de website. Sluipt soms een foutje in, maar dat kan gebeuren

Maar wat letour doet, is idd matig. Tijdwaarneming gedurende de vorige tijdrit was echt onder de maat, en ook echt slecht qua informatie voorziening. Zo kon je bij een doorkomst op tv niks zien van een soort van tussenstand per tijdspunt,ook niet bij een doorkomst van een nieuwe renner.
  donderdag 21 juli 2016 @ 11:44:14 #62
62913 Blik
The one and Only!
pi_163901881
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:43 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

33'06'72

Tijdslimiet ligt dus op 33% daarvan :9~
tijdslimiet op 33% ja? Dat is 10 minuten :D
pi_163901901
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:44 schreef Blik het volgende:

[..]

tijdslimiet op 33% ja? Dat is 10 minuten :D
dnelissen twitterde op donderdag 21-07-2016 om 11:40:52 Snelste tijd nu van Gougeard. Tijdslimiet is 33% van de winnende tijd. #TDF2016 https://t.co/o4Y7Ry22FD reageer retweet
Als #dikkedanny het zegt, is het zo.
pi_163901987
Die tijdslimieten zijn tegenwoordig ook totaal niet meer uitdagend. Wanneer is er voor het laatst iemand te laat binnen gekomen ? En dan heb ik het eigenlijk over niet-geblesseerde renners, niet een gevalletje Ted King
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
  donderdag 21 juli 2016 @ 11:51:00 #65
62913 Blik
The one and Only!
pi_163902056
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:48 schreef Madhouse11 het volgende:
Die tijdslimieten zijn tegenwoordig ook totaal niet meer uitdagend. Wanneer is er voor het laatst iemand te laat binnen gekomen ? En dan heb ik het eigenlijk over niet-geblesseerde renners, niet een gevalletje Ted King
Vorig jaar nog, Dempster
pi_163902227
Die werd toch in koers gehouden na zijn huilbui na de finish. Stapte een dag later af.
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
pi_163902398
Een klimtijdrit is ook wel het gevaarlijkst qua tijdslimiteit. Al valt deze wat dat betreft nog mee.
pi_163902422
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:05 schreef Dale__Cooper het volgende:
Een klimtijdrit is ook wel het gevaarlijkst qua tijdslimiteit. Al valt deze wat dat betreft nog mee.
Maar 17km is natuurlijk weer niet zo ver.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163902507
Timmer fietst lekker.
pi_163902871
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:58 schreef Madhouse11 het volgende:
Die werd toch in koers gehouden na zijn huilbui na de finish. Stapte een dag later af.
Werd onderweg opgehouden door toeschouwers, die dachten dat iedereen al langs was geweest. Kon zich daardoor moeilijk overal tussendoor manouvreren.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163903060
Gougeard heeft vooralsnog weinig tegenstand voor in de hotseat gekregen.
pi_163903175
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:32 schreef Ajacied422 het volgende:
Gougeard heeft vooralsnog weinig tegenstand voor in de hotseat gekregen.
Moet hij nu net als bij skispringen voor zo'n sponsorbord staan als leader?
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163903275
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:37 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Moet hij nu net als bij skispringen voor zo'n sponsorbord staan als leader?
Ik hoop voor hem dat hij er tot half 6 moet staan.
pi_163903297
De NOS tweet maar lekker over hoe Sinkeldam een klimtijdrit heeft gereden. #Komkommeromroep
pi_163903357
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:44 schreef Ajacied422 het volgende:
De NOS tweet maar lekker over hoe Sinkeldam een klimtijdrit heeft gereden. #Komkommeromroep
Ik zou wel bij NOS willen werken, lekker anti-rechts en Rusland zijn, powerwanks over Europa en de EU houden, geen realiteitsbief hebben en maar wat doen.

Relaxed.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163903377
Tot nu toe heeft Eisel de meeste achterstand. Bijna 5 minuten. De winnaar gaat nog maximaal 2 minuten sneller dan Gougeard nu denk ik.
pi_163903381
Gemekker op de NOS, fok's favoriete riedeltje.
pi_163903391
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:44 schreef Ajacied422 het volgende:
De NOS tweet maar lekker over hoe Sinkeldam een klimtijdrit heeft gereden. #Komkommeromroep
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:47 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Ik zou wel bij NOS willen werken, lekker anti-rechts en Rusland zijn, powerwanks over Europa en de EU houden, geen realiteitsbief hebben en maar wat doen.

Relaxed.
Houdt jullie grote waffel eens over de NOS

Altijd alles afkankeren, kijk eens in de spiegel fuckers.
pi_163903421
Dit zou weleens een heel opmerkelijke TdF kunnen worden als er geen Fransen, Spanjaarden of Italiaanse ritzeges zullen zijn :s)
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163903431
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:48 schreef fliert het volgende:
Gemekker op de NOS, fok's favoriete riedeltje.
idd ik ben het onderhand ook wel een beetje zat
pi_163903438
quote:
13s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:48 schreef Joezi het volgende:

[..]

[..]

Houdt jullie grote waffel eens over de NOS

Altijd alles afkankeren, kijk eens in de spiegel fuckers.
Misschien kan jij eens naar een psychiatrische cursus gaan zodat je om kunt gaan met een mening.

Joe.
pi_163903446
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:48 schreef fliert het volgende:
Gemekker op de NOS, fok's favoriete riedeltje.
quote:
13s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:48 schreef Joezi het volgende:

[..]


[..]

Houdt jullie grote waffel eens over de NOS

Altijd alles afkankeren, kijk eens in de spiegel fuckers.
Ik ben buitenlander, ik zie het objectief.
SRG SSR is een clusterfuck maar zoveel objectiever en neutraler in hun berichtgeving.

En relax, mooie dag.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163903470
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:51 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Ik ben buitenlander, ik zie het objectief.
SRG SSR is een clusterfuck maar zoveel objectiever en neutraler in hun berichtgeving.
Jij moet naar Montgomery luisteren? :)
pi_163903486
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:51 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Ik ben buitenlander, ik zie het objectief.
SRG SSR is een clusterfuck maar zoveel objectiever en neutraler in hun berichtgeving.
Wat doe je hier überhaupt als buitenlander? Dit is fok.NL!!!

Nee hoor Patrice, je bent erg welkom. Een van de weinigen hier met een beetje hersenen.
pi_163903492
@ Rellende Rotscholier.
Bedankt voor de mooie topic-opening weer, en voor de foto en het stukje over Bernard Hinault. ^O^
Ik weet nu van jou, dat hij na dit jaar stopt.
pi_163903515
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:51 schreef showtimer het volgende:

[..]

Jij moet naar Montgomery luisteren? :)
Is dat een obscure referentie naar de pedofilistische neigingen van generaal Montgomery, die jarenlang briefcontact had met een Zwitserse jongen na een enkele ontmoetingen?
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 12:55:05 #87
62913 Blik
The one and Only!
pi_163903538
Nicolas Edet 7 seconden sneller op 1ste tussenpunt
pi_163903542
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:54 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Is dat een obscure referentie naar de pedofilistische neigingen van generaal Montgomery, die jarenlang briefcontact had met een Zwitserse jongen na een enkele ontmoetingen?
Ik denk dat het gaat over oud wielrenner Sven Montgomery die nu analist is voor de Zwitserse tv.
pi_163903544
quote:
13s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:48 schreef Joezi het volgende:

[..]

[..]

Houdt jullie grote waffel eens over de NOS

Ik vind de NOS ook lang niet slecht, en hun Belgische collega's van Sportza evenmin, alleen Herbert Dijkstra kan me soms een beetje 'te' worden.

Karsten Kroon op Eurosport kan ook leuk commentaar geven trouwens ^O^
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163903545
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:54 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Is dat een obscure referentie naar de pedofilistische neigingen van generaal Montgomery, die jarenlang briefcontact had met een Zwitserse jongen na een enkele ontmoetingen?
Maar nee.
http://hetiskoers.nl/vergeten-wielrenner-montgomery-sven/
pi_163903589
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:48 schreef fliert het volgende:
Gemekker op de NOS, fok's favoriete riedeltje.
ja treurig :')
pi_163903597
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:55 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Ik denk dat het gaat over oud wielrenner Sven Montgomery die nu analist is voor de Zwitserse tv.
quote:
Oh die gast, nee, ik kijk sowieso altijd Eurosport met Brits commentaar, is het meest comfortabel. Blijft het ook een beetje consistent waar ik dan ook ben. En Zwitserse tv heb ik in NL helaas niet.
(Nou ja helaas... :+ )
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163903677
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 11:48 schreef Madhouse11 het volgende:
Die tijdslimieten zijn tegenwoordig ook totaal niet meer uitdagend. Wanneer is er voor het laatst iemand te laat binnen gekomen ? En dan heb ik het eigenlijk over niet-geblesseerde renners, niet een gevalletje Ted King
Dat is met een Elfstedentocht een stuk beter geregeld. Dan gaat het er nog om. En anders had je je maar bij de toerrijders moeten aangeven.
pi_163903736
Kittel rijdt rapper dan Cummings.
pi_163903744
Kiryienka weer als toerist
pi_163903756
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 12:48 schreef fliert het volgende:
Gemekker op de NOS, fok's favoriete riedeltje.
Vreemd inderdaad je kunt er behoorlijk om lachen.
pi_163903765
http://www.cyclingnews.co(...)-the-tour-de-france/

"There are lots of years left," he said.

"I'm 26 and the guys ahead of me are much older and have much more experience. The dream is not over and there are many years to come, many years to keep trying."


" the guys ahead of me are much older"

3 Adam Yates 2:53
4 Nairo Quintana 3:27

:') :')
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 13:03:46 #98
62913 Blik
The one and Only!
pi_163903769
Nicolas Edet 3 seconden voorsprong 2de tussenpunt
  donderdag 21 juli 2016 @ 13:04:28 #99
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163903791
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 13:03 schreef Patrice_Consigny het volgende:
http://www.cyclingnews.co(...)-the-tour-de-france/

"There are lots of years left," he said.

"I'm 26 and the guys ahead of me are much older and have much more experience. The dream is not over and there are many years to come, many years to keep trying."

" the guys ahead of me are much older"

3 Adam Yates 2:53
4 Nairo Quintana 3:27

:') :')
Misschien kan Nairo volgend jaar gewoon geen enkele koers gaan rijden voor Tour en maanden op hoogte in Colombia trainen :)
  donderdag 21 juli 2016 @ 13:09:49 #100
62913 Blik
The one and Only!
pi_163903964
Nicolas Edet 7 seconden voorsprong op 3de tussenpunt ^O^
  donderdag 21 juli 2016 @ 13:14:36 #101
62913 Blik
The one and Only!
pi_163904095
En Edet 29 seconden voorsprong bij de finish
pi_163905063
En toen werd het muisstil.

Goeie snoep bij de Fransen vandaag.
pi_163905069
Martin tweede bij eerste tussenpunt.
pi_163905135
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 13:51 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Martin tweede bij eerste tussenpunt.
Flink stilgevallen op de klim. :{
pi_163905156
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 13:54 schreef showtimer het volgende:

[..]

Flink stilgevallen op de klim. :{
al 48 seconden achter op 6,5 km :o de tank heeft wat motorproblemen
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163905227
Tussentijd COMBLOUX doet het weer

[ Bericht 30% gewijzigd door showtimer op 21-07-2016 14:08:53 ]
pi_163905461
''Het loopje van Contador op de Ventoux''
pi_163905532
Dumoulin gaat dus op zijn tijdritfiets. Aldus Dylan van Baarle.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163905548
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:16 schreef franklop het volgende:
Dumoulin gaat dus op zijn tijdritfiets. Aldus Dylan van Baarle.
Froome ook, Mollema en Porte niet.

Citius, Altius, Fortius.
pi_163905569
Geen fietswissels helaas.
pi_163905574
Gallopin snelste bij de eerste meting, Sicard 3e, Barta 4e en Oliveira 7e
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:18:42 #112
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163905584
Oliveira valt dus tegen ;(
pi_163905627
Wat vinden jullie van zo'n strakke tijdslimiet op zo'n korte tijdrit? Best wel gevaarlijk aangezien je later pas weet hoe snel er gereden wordt, de omstandigheden kunnen veranderen.. Zal me niks verbazen als er harder gereden gaat worden dan 28 minuten..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163905628
33 *1/3e = 11 minuten limiet op dit moment. Iedereen ruim save :P
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163905640
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:20 schreef La_Tramposa het volgende:
Wat vinden jullie van zo'n strakke tijdslimiet op zo'n korte tijdrit? Best wel gevaarlijk aangezien je later pas weet hoe snel er gereden wordt, de omstandigheden kunnen veranderen.. Zal me niks verbazen als er harder gereden gaat worden dan 28 minuten..
Een beetje profrenner moet 33% van de tijd van de winnaar echt wel redden hoor.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163905647
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:20 schreef La_Tramposa het volgende:
Wat vinden jullie van zo'n strakke tijdslimiet op zo'n korte tijdrit? Best wel gevaarlijk aangezien je later pas weet hoe snel er gereden wordt, de omstandigheden kunnen veranderen.. Zal me niks verbazen als er harder gereden gaat worden dan 28 minuten..
Zo strak staat die helemaal niet
pi_163905656
Daar gaat ION.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:21:29 #118
62913 Blik
The one and Only!
pi_163905663
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:20 schreef La_Tramposa het volgende:
Wat vinden jullie van zo'n strakke tijdslimiet op zo'n korte tijdrit? Best wel gevaarlijk aangezien je later pas weet hoe snel er gereden wordt, de omstandigheden kunnen veranderen.. Zal me niks verbazen als er harder gereden gaat worden dan 28 minuten..
Inschatting van de organisatie is 31 minuten, organisatie zat er bij de eerste tijdrit goed bovenop
pi_163905664
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:20 schreef franklop het volgende:

[..]

Een beetje profrenner moet 33% van de tijd van de winnaar echt wel redden hoor.
Mja true, maar ik heb toch het idee dat er bij zo'n korte tijdrit minder speling is.. alhoewel het natuurlijk omgekeerd ook voor de winnaar lastig is om echt vele minuten harder te gaan..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163905667
Coppel snelste tijd bij 1e meting
pi_163905669
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:20 schreef La_Tramposa het volgende:
Wat vinden jullie van zo'n strakke tijdslimiet op zo'n korte tijdrit? Best wel gevaarlijk aangezien je later pas weet hoe snel er gereden wordt, de omstandigheden kunnen veranderen.. Zal me niks verbazen als er harder gereden gaat worden dan 28 minuten..
De winnaar doet dit in ruim 29 minuten denk ik
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:22:16 #122
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163905675
Sowieso zijn 7 van de 17km vlak of zelfs bergaf. Zo scherp staat die limiet idd dus niet.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:22:46 #123
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163905684
10 minuten is echt heel erg veel, dat gaat prima lukken
pi_163905687
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:21 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Mja true, maar ik heb toch het idee dat er bij zo'n korte tijdrit minder speling is.. alhoewel het natuurlijk omgekeerd ook voor de winnaar lastig is om echt vele minuten harder te gaan..
Als de winnaar er 30.00 over doet, dan mag je 40.00 rijden. De langzaamste nu heeft 38,05, dus valt allemaal wel mee.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163905699
Oliveira heeft goed ingedeeld :D
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 14:24:01 #126
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163905710
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:23 schreef Max23 het volgende:
Oliveira heeft goed ingedeeld :D
Herbert denkt dat hij al gefinished is :')
pi_163905716
Mooi kampioenstruitje wel :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163905738
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:22 schreef franklop het volgende:

[..]

Als de winnaar er 30.00 over doet, dan mag je 40.00 rijden. De langzaamste nu heeft 38,05, dus valt allemaal wel mee.
Oke, laten we het hopen voor de sprinters! :P

Wel fijn dat er 3 tijdsmetingen zijn onderweg!
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163905747
Mooie mannen die Movistarrenners.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:26:28 #130
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163905757
Vanavond Leo van Vliet bij de Avondetappe ^O^ Hopelijk zit Danny er dan ook. ~O>
pi_163905774
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:25 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Oke, laten we het hopen voor de sprinters! :P

Wel fijn dat er 3 tijdsmetingen zijn onderweg!
De meeste sprinters zijn sneller dan 37 minuten zelfs.

Om 37.00 als tijdslimiet te hebben moet de winnaar 27.45 rijden. Dat gaat niet gebeuren.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163905793
Coppel met de gewone fiets. Edit: of toch met een gewoon stuur.
pi_163905794
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:26 schreef Van_Poppel het volgende:
Vanavond Leo van Vliet bij de Avondetappe ^O^ Hopelijk zit Danny er dan ook. ~O>
Danny zat er gisteren niet dus die heeft zich gespaard om de verbale strijd aan te gaan met Leo. *O*
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:29:41 #134
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163905822
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:28 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Danny zat er gisteren niet dus die heeft zich gespaard om de verbale strijd aan te gaan met Leo. *O*
Misschien komt hij vanavond met dat verhaal waar hij het 5 jaar geleden niet over wilde hebben. :o
pi_163905832
Oliveira rijdt iedereen de moeder nu
pi_163905847
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:30 schreef Max23 het volgende:
Oliveira rijdt iedereen de moeder nu
Ik snap niets van deze zin.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:31:21 #137
102912 crv
Screwed up
pi_163905863
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:23 schreef Max23 het volgende:
Oliveira heeft goed ingedeeld :D
kan die een maatstaf zijn voor wat gaat komen ?
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
pi_163905875
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:26 schreef Van_Poppel het volgende:
Vanavond Leo van Vliet bij de Avondetappe ^O^ Hopelijk zit Danny er dan ook. ~O>
Zonder Leo had Mollema nu niet tweede gestaan.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163905879
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:31 schreef crv het volgende:

[..]

kan die een maatstaf zijn voor wat gaat komen ?
neuh, want Sicard heeft zijn tijd bij de 3e meting al verbeterd
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:32:07 #140
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163905883
Epische kampioenentrui van Izagirre
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:32:46 #141
62913 Blik
The one and Only!
pi_163905903
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:31 schreef crv het volgende:

[..]

kan die een maatstaf zijn voor wat gaat komen ?
Hij rijd 3 seconden sneller dan Edet op 3de tussenpunt, dus net aan sneller
pi_163905917
Ion 3e bij 1e meting
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:34:28 #143
62913 Blik
The one and Only!
pi_163905936
Je ziet wel weer dezelfde mannen naar boven komen als bij de 1ste tijdrit, biedt hoop voor Dumoulin
pi_163905953
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:33 schreef Max23 het volgende:
Ion 3e bij 1e meting
Zes seconden meer dan Coppel.

Edet had als N1 de vierde tijd op dat punt.
pi_163905958
Hup Djon
pi_163905964
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:20 schreef La_Tramposa het volgende:
Wat vinden jullie van zo'n strakke tijdslimiet op zo'n korte tijdrit? Best wel gevaarlijk aangezien je later pas weet hoe snel er gereden wordt, de omstandigheden kunnen veranderen.. Zal me niks verbazen als er harder gereden gaat worden dan 28 minuten..
33% is veel te veel, het had de helft oftewel 16,66% moeten zijn.
pi_163905974
Whoops, leg daar maar neer :7
pi_163905976
Koekoek.
pi_163905979
Haha
pi_163905993
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:35 schreef Idisrom het volgende:

[..]

33% is veel te veel, het had de helft oftewel 16,66% moeten zijn.
Maar waarom? Dan gaan er sowieso hordes renners afvallen in de laatste paar dagen, dat kan toch niet je doel zijn?
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163905998
Not bad
pi_163906001
Was allemaal spectaculairder dan dat het eruit ziet die valpartij
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:38:40 #153
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163906014
Wie is volgens Wielerflits de favoriet vandaag?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:38:46 #154
102912 crv
Screwed up
pi_163906015
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:37 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Maar waarom? Dan gaan er sowieso hordes renners afvallen in de laatste paar dagen, dat kan toch niet je doel zijn?
massasprint tussen tijdrijders en klimmers op de champ is ook wel eens aardig :+
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
pi_163906022
Ben benieuwd naar de tijd van Coppel.
pi_163906027
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:38 schreef Mani89 het volgende:
Wie is volgens Wielerflits de favoriet vandaag?
Lex Nederlof.
pi_163906029
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:38 schreef Mani89 het volgende:
Wie is volgens Wielerflits de favoriet vandaag?
Favorieten volgens WielerFlits
**** Chris Froome
*** Tom Dumoulin, Richie Porte
** Adam Yates, Romain Bardet, Fabio Aru
* Bauke Mollema, Nairo Quintana, Daniel Martin, Louis Meintjes
pi_163906038
Kan Rui niet beter stoppen met wielrennen?
pi_163906039
Volgens de weersvoorspelling zou er regen vallen rond 16u?
pi_163906040
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:37 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Maar waarom? Dan gaan er sowieso hordes renners afvallen in de laatste paar dagen, dat kan toch niet je doel zijn?
In 1979 werd er gezegd, dat Bernard Hinault het liefst maar met 2 renners in Parijs wilde finishen. De winnaar en de verliezer, in dat geval Joop Zoetemelk.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:39:55 #161
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163906041
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:39 schreef Max23 het volgende:

[..]

Favorieten volgens WielerFlits
**** Chris Froome
*** Tom Dumoulin, Richie Porte
** Adam Yates, Romain Bardet, Fabio Aru
* Bauke Mollema, Nairo Quintana, Daniel Martin, Louis Meintjes
Haha ja alleen maar klassementsmannen noemen + Tom

Verder weten ze toch niet wie kans maakt _O_
pi_163906054
ION POWERRRRR
pi_163906058
Ion gaat versnellen
pi_163906067
Coppel heeft veel gewonnen op Sicard in het laatste deel
pi_163906068
Het is Froome versus de rest!
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:41:31 #166
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163906071
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:39 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Haha ja alleen maar klassementsmannen noemen + Tom

Verder weten ze toch niet wie kans maakt _O_
Wie denk jij dan?
pi_163906074
Nog een uit de bocht :o
pi_163906076
Rip Rooi.
pi_163906084
Ze mogen Wilco alvast wel waarschuwen.
pi_163906102
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:39 schreef Ajacied422 het volgende:
Kan Rui niet beter stoppen met wielrennen?
Deze ga ik nogmaals quoten als hij Olympisch kampioen wordt.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:43:05 #171
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163906109
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:41 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Wie denk jij dan?
Al zoveel genoemd hier denk ik; Zakarin, Oliveira, Izagirre. Deze drie moet je als 'wielersite' wel gaan benoemen. Henao als outsider, al was hij niet best laatste dagen
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:43:22 #172
102912 crv
Screwed up
pi_163906117
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:41 schreef TheArt het volgende:
Ze mogen Wilco alvast wel waarschuwen.
ze zijn al op zoek naar elleboog en kniebeschermers
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:43:28 #173
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163906119
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:40 schreef Ajacied422 het volgende:
ION POWERRRRR
Geen dank.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163906135
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:43 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Geen dank.
Held.
pi_163906149
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:42 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Deze ga ik nogmaals quoten als hij Olympisch kampioen wordt.
Dat staat je vrij om te doen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:46:19 #176
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163906180
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:43 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Al zoveel genoemd hier denk ik; Zakarin, Oliveira, Izagirre. Deze drie moet je als 'wielersite' wel gaan benoemen. Henao als outsider, al was hij niet best laatste dagen
Volgens mij mogen de Skybots sowieso niet vlammen
pi_163906221
Ion heeft nog 7 seconden over op Coppel, wordt krap van Coppel reed een snel laatste deel
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:48:05 #178
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163906226
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:46 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Volgens mij mogen de Skybots sowieso niet vlammen
Denk dat ze toch graag wat data voor Froome's computertje willen hebben. Verwacht dus wel iets van Poels.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:48:29 #179
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163906238
Wát? Nog 13 kilometer?
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163906257
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:48 schreef Dagoduck het volgende:
Wát? Nog 13 kilometer?
Voor Cherel wel, hoezo?
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 14:49:13 #181
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163906259
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:48 schreef Dagoduck het volgende:
Wát? Nog 13 kilometer?
Er zijn zelfs al renners binnen :o
pi_163906262
Ion levert wat van z'n voorsprong in
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:49:38 #183
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163906272
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:49 schreef Max23 het volgende:

[..]

Voor Cherel wel, hoezo?
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:49 schreef noodgang het volgende:

[..]

Er zijn zelfs al renners binnen :o
Oh, het is een tijdrit. ik schrok al.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:49:58 #184
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163906278
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:49 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

[..]

Oh, het is een tijdrit. ik schrok al.
Echte fan gespot
pi_163906279
Bokkema met dicht achterwiel ja? :D
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:50:26 #186
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163906288
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:49 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

[..]

Oh, het is een tijdrit. ik schrok al.
Jeetje zeg
pi_163906289
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:43 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Al zoveel genoemd hier denk ik; Zakarin, Oliveira, Izagirre. Deze drie moet je als 'wielersite' wel gaan benoemen. Henao als outsider, al was hij niet best laatste dagen
Ik verwacht eigenlijk ook "gewoon" de klassementsrenners + Dumoulin vandaag
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:51:09 #188
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163906295
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:50 schreef franklop het volgende:
Bokkema met dicht achterwiel ja? :D
Elektromagnetische wielen :Y
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:51:09 #189
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163906296
133 15:15:00 172 CHAVANEL Sylvain FRA DIRECT ENERGIE
134 15:17:00 28 SANCHEZ Luis-Leon ESP ASTANA PRO TEAM
135 15:19:00 42 BAKELANTS Jan BEL AG2R LA MONDIALE
136 15:21:00 114 DUMOULIN Tom NED TEAM GIANT-ALPECIN

Wie gaat Tom allemaal inhalen?
pi_163906298
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:50 schreef franklop het volgende:
Bokkema met dicht achterwiel ja? :D
Als het niet zo steil is: aero >>>>> gewichtsbesparing.
pi_163906308
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:51 schreef Sheffield het volgende:
133 15:15:00 172 CHAVANEL Sylvain FRA DIRECT ENERGIE
134 15:17:00 28 SANCHEZ Luis-Leon ESP ASTANA PRO TEAM
135 15:19:00 42 BAKELANTS Jan BEL AG2R LA MONDIALE
136 15:21:00 114 DUMOULIN Tom NED TEAM GIANT-ALPECIN

Wie gaat Tom allemaal inhalen?
Alleen Bakelants
pi_163906315
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:51 schreef Sheffield het volgende:
133 15:15:00 172 CHAVANEL Sylvain FRA DIRECT ENERGIE
134 15:17:00 28 SANCHEZ Luis-Leon ESP ASTANA PRO TEAM
135 15:19:00 42 BAKELANTS Jan BEL AG2R LA MONDIALE
136 15:21:00 114 DUMOULIN Tom NED TEAM GIANT-ALPECIN

Wie gaat Tom allemaal inhalen?
Denk alleen Irizar
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163906316
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:51 schreef Sheffield het volgende:
133 15:15:00 172 CHAVANEL Sylvain FRA DIRECT ENERGIE
134 15:17:00 28 SANCHEZ Luis-Leon ESP ASTANA PRO TEAM
135 15:19:00 42 BAKELANTS Jan BEL AG2R LA MONDIALE
136 15:21:00 114 DUMOULIN Tom NED TEAM GIANT-ALPECIN

Wie gaat Tom allemaal inhalen?
Hoogstens Bakelants.
pi_163906340
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:41 schreef TheArt het volgende:
Ze mogen Wilco alvast wel waarschuwen.
:D
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163906342
Anacona is vandaag geen Winner
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163906343
Regie mist even de finish van Ion
pi_163906348
De regie is lekker op dreef.
pi_163906350
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:51 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Hoogstens Bakelants.
Bakelants kan wel een aardig stukje klimmen.
pi_163906365
Maar de vraag:

Zal Froome Mollema inhalen?
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:54:47 #200
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163906370
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:53 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

Bakelants kan wel een aardig stukje klimmen.
Zal z'n benen wel sparen voor een vluchtpoging morgen of zaterdag.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:54:53 #201
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163906371
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:53 schreef franklop het volgende:
Anacona is vandaag geen Winner
Overkomt hem wel vaker
pi_163906372
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:54 schreef capuchon_jongen het volgende:
Maar de vraag:

Zal Froome Mollema inhalen?
Neuh, omdat die om de 3 minuten starten
pi_163906374
Wat een god
pi_163906380
Was een paar dagen weg, heeft Ducrot zijn tong verstuikt ? (Nelissen)
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163906381
Ion was sneller dan coppel op het vlakke, maar goed.
pi_163906384
WAAR IS TOM
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:55:36 #207
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163906387
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:55 schreef franklop het volgende:
WAAR IS TOM
Gelost
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:55:44 #208
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163906389
Het wordt wel een keer tijd dat Barbero of Pello ons komt redden van de walgelijke kampioenstruitjes van de brigade van Eusebio.
Put these foolish ambitions to rest.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:56:06 #209
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163906394
WAAR IS ROBERT?
pi_163906398
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:55 schreef Koffieplanter het volgende:
Het wordt wel een keer tijd dat Barbero of Pello ons komt redden van de walgelijke kampioenstruitjes van de brigade van Eusebio.
Klopt het dat Contador meerijdt in Burgos?
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:56:51 #211
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163906406
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:56 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Klopt het dat Contador meerijdt in Burgos?
Nee, want Tinkoff rijdt daar niet.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163906409
Schijnt dat het begint te druppelen :o
pi_163906414
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:56 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Nee, want Tinkoff rijdt daar niet.
Ah, maar wel Cannondale _O_.
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:57:54 #214
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163906421
http://www.vueltaburgos.com/equipos-y-corredores/

Toch wel. Dan hebben ze zich last-minute aangemeld. Dan zal Bert daar wel starten.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163906423
Denken jullie dat de jury tijdscompensatie gaat geven voor de renners die in onweer moeten fietsen? (mits ze Froome heten)
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:58:28 #216
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163906428
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:57 schreef ratatat het volgende:
Denken jullie dat de jury tijdscompensatie gaat geven voor de renners die in onweer moeten fietsen? (mits ze Froome heten)
Alleen als Porte over de hekken gaat
  donderdag 21 juli 2016 @ 14:58:35 #217
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163906431
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:57 schreef ratatat het volgende:
Denken jullie dat de jury tijdscompensatie gaat geven voor de renners die in onweer moeten fietsen? (mits ze Froome heten)
Allemaal z.t. met de winnaar
pi_163906438
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:57 schreef Koffieplanter het volgende:
http://www.vueltaburgos.com/equipos-y-corredores/

Toch wel. Dan hebben ze zich last-minute aangemeld. Dan zal Bert daar wel starten.
Wat veel ploegen opeens. Dat viel vorig jaar enorm mee.
pi_163906467
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:58 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wat veel ploegen opeens. Dat viel vorig jaar enorm mee.
Polen valt weg.
pi_163906486
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:00 schreef showtimer het volgende:

[..]

Polen valt weg.
Ah ja, logisch.
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 15:01:00 #221
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163906496
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:57 schreef Koffieplanter het volgende:
http://www.vueltaburgos.com/equipos-y-corredores/

Toch wel. Dan hebben ze zich last-minute aangemeld. Dan zal Bert daar wel starten.
Geen Djumbo??
pi_163906516
Froome gister dus ook weer een voorkeursbehandeling gekregen...
pi_163906542
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:01 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Geen Djumbo??
Karige voorbereiding voor de Vuelta inderdaad. Alleen Norway en San Sebastian
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:03:31 #224
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163906554
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:01 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Geen Djumbo??
Jumbo rijdt nooit in Burgos, l'Ain en Noorwegen it is.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163906581
Wanneer begint de Vuelta? Eind augustus?
pi_163906587
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:05 schreef Maver24 het volgende:
Wanneer begint de Vuelta? Eind augustus?
20 augustus.
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 15:06:00 #227
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163906598
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:05 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

20 augustus.
Vlakke TTT :r
pi_163906607
Lekker met Bora Argon als wildcard daar, genieten.
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:06:23 #229
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163906608
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:03 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jumbo rijdt nooit in Burgos, l'Ain en Noorwegen it is.
tlj doen ook mee met de ronde van denemarken
pi_163906609
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:06 schreef Sked het volgende:

[..]

Vlakke TTT :r
Niet over het strand dit jaar.
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 15:09:30 #231
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163906660
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:03 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Karige voorbereiding voor de Vuelta inderdaad. Alleen Norway en San Sebastian
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:03 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jumbo rijdt nooit in Burgos, l'Ain en Noorwegen it is.
Danku
pi_163906667
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 14:55 schreef vaarsuvius het volgende:
Was een paar dagen weg, heeft Ducrot zijn tong verstuikt ? (Nelissen)
Iemand? google levert niks op
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163906672
Goeie waterval.
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 15:10:06 #234
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163906674
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:09 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

Iemand? google levert niks op
Privé problemen
pi_163906680
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:09 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

Iemand? google levert niks op
Iets met familie-omstandigheden..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163906681
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:09 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

Iemand? google levert niks op
Wegens familieomstandigheden naar huis.
pi_163906697
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:09 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

Iemand? google levert niks op
Iets met priveomstandigheden, details onbekend
pi_163906698
ah ok..
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:11:50 #239
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163906721
Wat is er dan met de familie van Maarten Ducrot?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:12:08 #240
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163906727
Danny pleit voor het Scorito-systeem.
pi_163906744
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:11 schreef Mani89 het volgende:
Wat is er dan met de familie van Maarten Ducrot?
Nou, wat gek dat ze daar geen uren aan besteed hebben tijdens het etappeverslag zeg :') Kom op, koop de Party als je roddels wilt weten.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163906746
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:11 schreef Mani89 het volgende:
Wat is er dan met de familie van Maarten Ducrot?
Nice.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163906749
loller _O_
pi_163906753
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:11 schreef Mani89 het volgende:
Wat is er dan met de familie van Maarten Ducrot?
Die worden schijtziek van Maarten.
pi_163906779
Timmer en van Baarle hebben hoge verwachtingen van TOM

Gaat op de tijdritfiets trouwens, volgens Timmer
pi_163906783
Ik hoop stiekem dat het nog een paar jaar slecht gaat met de familie van Maarten Ducrot.
pi_163906791
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:14 schreef opperkleurder het volgende:
Ik hoop stiekem dat het nog een paar jaar slecht gaat met de familie van Maarten Ducrot.
:D
Gino ♥
pi_163906799
Wat zou Wielco vandaag gaan doen?
pi_163906800
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:14 schreef opperkleurder het volgende:
Ik hoop stiekem dat het nog een paar jaar slecht gaat met de familie van Maarten Ducrot.
Nou nou
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:16:42 #250
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163906807
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:16 schreef ZakaRosa het volgende:
Wat zou Wielco vandaag gaan doen?
Vallen?
pi_163906814
Ze zouden de Tour, Giro en Vuelta moeten samensmelten tot een superronde van anderhalve maand ofzo. Met 3 dagen rustdag halferwege.

Een soort van Tour de Europe. Franse Alpen, Franse Pyreneeën , Spaanse Pyreneeën , Italiaanse Alpen, Zwitserse Alpen, Oostenrijkse Alpen, Belgische Ardennen

_O_
pi_163906815
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:16 schreef ZakaRosa het volgende:
Wat zou Wielco vandaag gaan doen?
Die gaat vanaf het vertrek in de aanval. Die wil een keer alleen aan de finish komen.
pi_163906822
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:17 schreef capuchon_jongen het volgende:
Ze zouden de Tour, Giro en Vuelta moeten samensmelten tot een superronde van anderhalve maand ofzo. Met 3 dagen rustdag halferwege.

Een soort van Tour de Europe. Franse Alpen, Franse Pyreneeën , Spaanse Pyreneeën , Italiaanse Alpen, Zwitserse Alpen, Oostenrijkse Alpen, Belgische Ardennen

_O_
Weer een goed idee van jou _O_
pi_163906825
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:17 schreef capuchon_jongen het volgende:
Ze zouden de Tour, Giro en Vuelta moeten samensmelten tot een superronde van anderhalve maand ofzo. Met 3 dagen rustdag halferwege.

Een soort van Tour de Europe. Franse Alpen, Franse Pyreneeën , Spaanse Pyreneeën , Italiaanse Alpen, Zwitserse Alpen, Oostenrijkse Alpen, Belgische Ardennen

_O_
Cancellara vindt dit geen leuk idee.
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:19:14 #255
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163906837
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:17 schreef capuchon_jongen het volgende:
Ze zouden de Tour, Giro en Vuelta moeten samensmelten tot een superronde van anderhalve maand ofzo. Met 3 dagen rustdag halferwege.

Een soort van Tour de Europe. Franse Alpen, Franse Pyreneeën , Spaanse Pyreneeën , Italiaanse Alpen, Zwitserse Alpen, Oostenrijkse Alpen, Belgische Ardennen

_O_
Open er een topic over
pi_163906838
Haha er stond een mini-trooper :D
pi_163906844
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:17 schreef capuchon_jongen het volgende:
Ze zouden de Tour, Giro en Vuelta moeten samensmelten tot een superronde van anderhalve maand ofzo. Met 3 dagen rustdag halferwege.

Een soort van Tour de Europe. Franse Alpen, Franse Pyreneeën , Spaanse Pyreneeën , Italiaanse Alpen, Zwitserse Alpen, Oostenrijkse Alpen, Belgische Ardennen

_O_
Waarom heb jij altijd zoveel ideeen
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:20:11 #258
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163906859
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:17 schreef capuchon_jongen het volgende:
Ze zouden de Tour, Giro en Vuelta moeten samensmelten tot een superronde van anderhalve maand ofzo. Met 3 dagen rustdag halferwege.

Een soort van Tour de Europe. Franse Alpen, Franse Pyreneeën , Spaanse Pyreneeën , Italiaanse Alpen, Zwitserse Alpen, Oostenrijkse Alpen, Belgische Ardennen

_O_
1,5 maand?
Gewoon 4 maanden ofzo
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:20:22 #259
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163906863
Uitstekende timing van mezelf
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163906870
Daar komt ie!
pi_163906871
Daar is De Molen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:20:44 #262
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163906872
Hup Tom w/
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:20:46 #263
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163906874
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:12 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Nou, wat gek dat ze daar geen uren aan besteed hebben tijdens het etappeverslag zeg :') Kom op, koop de Party als je roddels wilt weten.
Ik kijk elke dag RTL Boulevard en Shownieuws en daar weten ze het ook niet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:20:46 #264
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163906875
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:19 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Waarom heb jij altijd zoveel ideeen
Je vergeet 'idiote' voor ideeen
pi_163906878
Spannend jongons.
pi_163906883
Als Belg ben ik ook fan van Tommy _O_
pi_163906887
Lets go
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:21:17 #268
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163906888
TORNADO TOM
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163906890
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:11 schreef Mani89 het volgende:
Wat is er dan met de familie van Maarten Ducrot?
Hij is 58... Tel daar zo'n 25 jaartjes bij op en je komt op een leeftijd waarop mensen overlijden.. Dus ik denk zoiets...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163906898
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:20 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je vergeet 'idiote' voor ideeen
Je moeder was ook Idioot vannacht
pi_163906899
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:11 schreef Mani89 het volgende:
Wat is er dan met de familie van Maarten Ducrot?
Die heeft omstandigheden
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:21:43 #272
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163906901
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:21 schreef capuchon_jongen het volgende:
Als Belg ben ik ook fan van Tommy _O_
hoho

dat gaat zomaar niet
pi_163906902
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:20 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je vergeet 'idiote' voor ideeen
:D
pi_163906905
hopelijk wel een motor ervoor zo op dat stuk met die idioten.
pi_163906911
Kan iemand mij het verschil uitleggen van een tijdrijfiets?
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:22:42 #276
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163906915
quote:
10s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:21 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

Je moeder was ook Idioot vannacht
Meteen richting moedergrappen :) Geeft je niveau wel aan
pi_163906925
Achterlijk volk is weer de straat op gegaan

Als dat maar goed gaat
pi_163906928
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:22 schreef skysherrif het volgende:
Kan iemand mij het verschil uitleggen van een tijdrijfiets?
Een tijdritfiets is een fiets om mee tijd te rijden. de andere fiets is gewoon voor wegwedstrijden
pi_163906932
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:22 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Meteen richting moedergrappen :) Geeft je niveau wel aan
Een ongekend hoog niveau.
pi_163906940
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:22 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Meteen richting moedergrappen :) Geeft je niveau wel aan
Het niveau an je moeder was inderdaad laag.
pi_163906944
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:23 schreef DSVM het volgende:
Achterlijk volk is weer de straat op gegaan

Als dat maar goed gaat
Hopelijk fietst Tom er tegen aan. :)
Gino ♥
pi_163906945
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:22 schreef skysherrif het volgende:
Kan iemand mij het verschil uitleggen van een tijdrijfiets?
Tijdritfiets is aerodynamischer, maar ook zwaarder.
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:24:29 #283
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163906948
Zijn er nog fietswissels geweest eigenlijk?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:24:32 #284
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163906949
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:24 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

Het niveau an je moeder was inderdaad laag.
Ze paste zich aan jou aan
pi_163906955
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:24 schreef Szura het volgende:
Zijn er nog fietswissels geweest eigenlijk?
Niet in beeld in ieder geval.
pi_163906958
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:24 schreef Szura het volgende:
Zijn er nog fietswissels geweest eigenlijk?
Nee. Is de tijdrit te kort voor denk ik.
pi_163906964
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:24 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ze paste zich aan jou aan
wat lief van je
pi_163906965
De Gendt de snelste onderweg.
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:25:29 #289
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163906966
Hopelijk doet Tom het goed, ik heb hem vandaag gespeeld in mijn poultje.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163906980
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:25 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Nee. Is de tijdrit te kort voor denk ik.
Verwacht ik eigenlijk ook, te korte aanloop om echt winst te kunnen pakken met wissel.
pi_163906982
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:24 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Tijdritfiets is aerodynamischer, maar ook zwaarder.
Is het dan nog verstandig om bij de berg te wisselen van fiets? Of is deze etappe te kort
pi_163906983
Helaas ook weer Alpe d'Huez idioten dus.
pi_163906985
Tom met zijn zadel in zijn gat :o
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 15:26:17 #294
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163906991
thijszonneveld twitterde op donderdag 21-07-2016 om 15:23:12 Die roodwitblauwe trui. Die fiets. Die sokjes. Die handschoentjes. Die houding. Sorry hoor, maar Dumoulin op een tijdritfiets is echt porno. reageer retweet
pi_163906993
Impey lijkt op Virenque
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:26:26 #296
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163906995
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:25 schreef Dale__Cooper het volgende:
Helaas ook weer Alpe d'Huez idioten dus.
SCHATJE MAG IK JE FOOOTOOOOOOO
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163907003
Geen politiemotor voor Tom.
  donderdag 21 juli 2016 @ 15:27:05 #298
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163907012
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:26 schreef Pino112 het volgende:
thijszonneveld twitterde op donderdag 21-07-2016 om 15:23:12 Die roodwitblauwe trui. Die fiets. Die sokjes. Die handschoentjes. Die houding. Sorry hoor, maar Dumoulin op een tijdritfiets is echt porno. reageer retweet
Hou nou op met die gast
pi_163907015
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:25 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Is het dan nog verstandig om bij de berg te wisselen van fiets? Of is deze etappe te kort
Dat is een afweging die renners maken. Goede klimmers zullen eerder voor een normale fiets kiezen omdat ze meer winst bergop kunnen pakken. Bij goede tijdrijders is dat eerder andersom. Een wissel is de moeite niet bij dit soort afstanden.
pi_163907017
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 15:25 schreef skysherrif het volgende:

[..]

Is het dan nog verstandig om bij de berg te wisselen van fiets? Of is deze etappe te kort
te kort en je raakt uit je ritme, dus het is eigenlijk bijna nooit de moeite waard, behalve in hele lange tijdritten met een flinke berg...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163907018
Ik maak me ernstig zorgen om Sunfield.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')