abonnement Unibet Coolblue
pi_163881660
Etappe 17: Bern (Zwitserland) - Finhaut-Emosson (Zwitserland), 184,5 km

De tweede week van de Tour zit er al een tijdje op. Het was weer niet echt een week om heel enthousiast van te worden. We hebben wel wat leuke ritten gezien, maar te weinig. Vooral de strijd tussen de klassementsrenners viel vies tegen. Daags na de rustdag hadden we een rit voor de vluchters, waarin Matthews een sterke Sagan versloeg. Sagan nam een dag later dan weer wraak, door richting Montpellier samen met Froome en Bodnar weg te rijden toen het een beetje begon te waaien. Waaien deed het ook op de Ventoux, waardoor we maar tot Chalet Reynard konden klimmen. De overwinning ging naar Thomas De Gendt, die nu toch al twee mythische bergen op z'n palmares heeft staan. Dat was wel de rit met het beste moment ooit. Een motor die een valpartij veroorzaakt, een andere motor die de fiets van Froome sloopt en Froome die daarna in blinde paniek begint te rennen. Iedere keer als ik weer aan dit beeld denk schiet ik in de lach. Gaat niet meer overtroffen worden. De tijdrit een dag later ging naar Dumoulin, die de tegenstand vernederde. Hij lijkt klaar voor Rio. Afgelopen zaterdag hadden we dan weer een vlakke rit die eindigde in een massasprint, dat was niet echt fantastisch. Op zondag was er een mooie bergrit, hoewel het vooral in de kopgroep spannend was. Daarachter gebeurde niet veel, Sky legt nu al twee weken de koers min of meer lam. Pantano bezorgde Colombia een overwinning, vooral door als een baas te dalen. De dag voor de rustdag gingen we dan weer de grens over, naar Zwitserland. In de straten van Bern kregen we een leuke finale voorgeschoteld en uiteindelijk won Sagan weer. Wat hem twee jaar lang totaal niet lukte is nu al drie keer gelukt. Al met al geen bijzondere week, maar wel het allerbeste moment ooit en een paar leuke finales.

We gaan nu beginnen aan het slot van de Tour. Nog vijf ritten te gaan. De eerste rit na de rustdag bevinden we ons nog in Zwitserland en krijgen we een zware bergrit, met vooral aan het eind twee ferme beklimmingen. Donderdag is er een klimtijdrit, vrijdag een rit naar de voet van de Mont Blanc en zaterdag weer een bergrit met een aankomst beneden. Dat soort aankomsten heb je niet zo heel vaak in de Tour, maar tijdens deze editie ineens drie keer. Vervolgens gaan we zondag nog naar Parijs, maar dat is toch vooral een formaliteit. Eerst nog vier zware dagen overleven, waarin er nog genoeg kan gebeuren. Er moet ook nog genoeg gaan gebeuren, anders hebben we een nogal tegenvallende Tour gehad. Iemand moet Froome toch nog eens aan gaan vallen, hoewel niemand daar in de eerste twee weken toe in staat leek. De rit die we nu gaan krijgen is een uitstekende mogelijkheid om het een en ander te proberen. Het Skytreintje zal toch ooit moeten ontsporen, willen we nog een leuke koers krijgen. Hopelijk beginnen de renners er al vroeg aan, maar met drie ritten erna in het achterhoofd kan het ook zomaar een flopshow worden. Enfin, de laatste dag in Zwitserland. Van Bern naar een stuwmeer in de Alpen.




Na de rustdag bevinden we ons nog steeds in de finishplaats van de zestiende rit. Sterker nog, we vertrekken op dezelfde plaats als waar maandag de streep lag. Nog steeds op de Papiermühlestrasse, voor het Stade de Suisse. Nog nooit zat Bern in de Tour en nu is het ineens een finishplaats en een plaats van vertrek. Met Peter Sagan op de erelijst zullen ze in deze stad in ieder geval wel blij zijn, hoewel ze ongetwijfeld liever Cancellara hadden gehad. Bern is nog steeds de hoofdstad van Zwitserland. Daarnaast is het ook de hoofdstad van het kanton Bern, maar dat is misschien niet zo verrassend. Tijdens de rit van maandag reden ze langs de Aare, aan de rand van de oude binnenstad. Nu mogen ze tijdens de neutralisatie rustig door de binnenstad rijden, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De renners komen ook langs de Bärengraben, de berenkuil. In deze berenkuil hebben altijd een aantal beren geleefd. Een stuk of 12, maar dat vond men na een tijdje niet meer zo'n goed idee. Tegenwoordig zijn er nog maar een paar beren over, wat het allemaal iets beter te verantwoorden maakt. Aan de oever van de Aare is naast de eeuwenoude berenkuil nog een heus berenpark aangelegd, waar de beesten in wat meer vrijheid rond kunnen banjeren. Ze hebben in ieder geval een prima uitzicht op de altstadt. Nog steeds een plaats waar veel toeristen op afkomen. Cancellara is zeker niet de enige beer van Bern.



Het begin van deze lastige rit in Zwitserland is nog behoorlijk makkelijk. Na de neutralisatie verlaten de renners Bern en rijden ze rustig rond over brede en vlakke Zwitserse wegen. Ze komen door wat kleine dorpjes, maar overal is de weg breed. Tussen de dorpjes in staan er de nodige mooie chaletjes en andere koddige huisjes langs de kant van de weg. Overal zijn de bergen al te zien, maar voorlopig mogen de coureurs nog door de vallei. Na 18 kilometer passeren de renners Wattenwil en daar wordt het parcours iets glooiender. Het loopt een paar kilometer licht omhoog, gevolgd door een korte afdaling richting Reutigen. Van Reutigen loopt het meer dan 20 kilometer lang heel licht omhoog, tot de eerste serieuze klim van de dag gaat beginnen. Heel licht is ook echt heel licht, in die 20 kilometer overwinnen ze ook maar 200 hoogtemeters. Toch zitten er wel wat stroken tussen die wat lastiger zijn, maar die worden dan weer gevolgd door korte afdalingen. Ondertussen komen de renners ook steeds dichter bij de bergen. Vooral aan de rechterkant van de weg zien ze een bergketen steeds dichterbij komen. Mooi uitzicht in ieder geval. Na 37 kilometer komen de renners aan bij de rivier Simme, die ze een tijdje gaan volgen. De omgeving wordt hier nog idyllischer. Ze fietsen direct langs de rotsen en komen ook wat mooie chaletjes tegen. De renners rijden door schattige dorpjes als Erlenbach im Simmental en Weissenbach, die toch wel alles uitstralen waar je bij Zwitserland aan denkt. Na 55 kilometer komen de renners door Boltigen, dat in de schaduw ligt van een mooi kunstwerkje van moeder natuur.



De renners blijven de vallei van de Simme volgen tot Zweisimmen. In Zweisimmen begint de eerste serieuze klim van de dag, de Côte de Saanenmöser, of gewoon de Saanenmöser zoals ze het in Zwitserland noemen. De klim is zeven kilometer lang en 4,8% gemiddeld. Zeker niet de zwaarste klim van de dag, maar wel goed om de beentjes vast warm te laten draaien. Na 72 kilometer koers komen de renners boven, net voor het dorpje Schönried. Zoals zo'n beetje alle wegen in Zwitserland is ook de weg over deze pas prima en breed genoeg. Een afdaling volgt, maar dit is niet echt een enorme uitdaging. Er zitten een paar bochten in, alleen zijn die allemaal goed te doen. Na zes kilometer dalen komen de renners beneden in Saanen en zal het 15 kilometer vlak zijn, als de renners door de vallei van de Saane fietsen. In Château-d'Oex steken we de Saane over en begint de volgende klim van de dag. We fietsen inmiddels niet meer in het kanton van Barn, maar in de Vaud. We zitten nu ook in het Franstalige gedeelte van Zwitserland. De Col des Mosses is in totaal ongeveer veertien kilometer lang. Officieel is de klim volgens de organisatie maar 6,4 kilometer lang en 4,4% gemiddeld, maar ze tellen niet alles mee. Bij het oversteken van de Saane stijgt het drie kilometer aan vijf procent, maar daarna is het vier kilometer bijna volledig vlak. Dan rijden de renners door L'Etivaz en loopt het vier kilometer lang stevig omhoog, aan een procentje of zes. Daarna is er een korte afdaling, voor het richting de top weer even een kilometer wat steiler omhoog loopt. De laatste kilometer tot de top is dan weer vals plat. Na 105 kilometer koers komen de renners boven op deze col van de derde categorie.




De Col des Mosses is overigens geen onbekende in de Tour. In 2009 was men al eens in Zwitserland en zou men aankomen boven in Verbier. De rit werd gewonnen door Alberto Contador en onderweg reed men over deze col. De afdaling van de Col des Mosses is lang, maar niet heel erg moeilijk. 18 kilometer lang maar liefst, maar het eerste deel is bijna geheel bochtenloos. Pas na een kilometer of zeven dalen, in Ormont-Dessous, zijn er een paar haarspeldbochten en wordt het allemaal wat steiler. De weg is hier wel weer enorm breed, daarom moet dit een makkelijke afdaling zijn. Na een paar haarspeldbochten gaat het weer bijna volledig rechtdoor, tot de renners bijna in Aigle zijn. Net buiten de stad liggen er nog een paar haarspeldbochtjes, maar ook dit is allemaal weer goed te doen. Na 123 kilometer rijden de renners door Aigle en zal het een tijd lang vlak zijn. De doorkomst in Aigle mogen we best opmerkelijk noemen, want hier ligt het hoofdkwartier van de UCI. De internationale wielerunie en de ASO liggen al een tijd behoorlijk met elkaar in de clinch. De ASO is de laatste jaren flink bezig geweest om machtiger te worden, zo hebben ze bijvoorbeeld de organisatie van de Vuelta overgenomen en een aantal nieuwe koersen opgericht. De UCI kijkt hier met argusogen naar, omdat ze zelf niet teveel macht willen verliezen. De ASO wil eigenlijk geen deel meer uitmaken van de World Tour. Ze willen zelf kunnen bepalen hoe lang hun koersen duren, welke ploegen ze uitnodigen en meer dan dat soort dingen. Aan alle strenge voorwaarden van de UCI willen ze niet meer voldoen. Een World Tour zonder de koersen van de ASO zou betekenen dat de Tour, Vuelta, Parijs-Roubaix, Parijs-Nice, Criterium du Dauphiné en nog tal van koersen ineens wedstrijden van een lager niveau zouden worden. Het is nogal een uit de hand gelopen machtsstrijd, waar we de komende jaren vast nog meer over gaan horen.



In ieder geval passeren we nu langs het hoofdkantoor van de UCI alsof er niks aan de hand is. Aigle is een bekende plaats voor een aantal renners in het peloton, want hier zit ook het World Cycling Centre. Dit is een centrum waar alle faciliteiten aanwezig zijn voor renners die in hun eigen land niet over zulke faciliteiten kunnen beschikken. Er is een wielerbaan, een baan voor de BMX en in de omgeving kan je ook flink mountainbiken en fietsen. In de loop der jaren hebben een hoop renners die anders nooit een kans hadden gekregen zich in Aigle ontwikkeld tot goede wielrenners. In het Tourpeloton zijn dat Tsgabu Grmay, Daniel Teklehaimanot, Natnael Berhane, Eduardo Sepulveda, Petr Vakoc, Shane Archbold, Jarlinson Pantano, Ramunas Navardauskas en zelfs de man in de gele trui, Chris Froome. Allemaal jongens die in hun thuisland zijn gescout door mensen van de UCI, naar Aigle zijn gehaald en nu dus op het allerhoogste niveau rondfietsen. De UCI doet toch nog iets goed, tussen alle flaters door. De jongens leren er hoe ze zich moeten handhaven in een peloton, ze leren hoe ze op hun fiets moeten zitten en hoe ze moeten leven als een prof. Dat levert best mooie resultaten op, zoals je aan Teklehaimanot kan zien. Die zit esthetisch gezien vrij perfect op de fiets, bijna zo perfect als Kelderman. Alleen Froome was niet helemaal aan het opletten toen al die dingen uitgelegd werden.



Na Aigle is het een kleine 30 kilometer vlak. Van Aigle fietsen de renners naar het zuiden, door de vallei van de Rhône. Weer een uitstekend gebied om doorheen te fietsen, met de mooiste bergen om je heen. Na 150 kilometer bereiken de renners Martigny. Hier is de tusssensprint van de dag. Vlak sprintje, niets bijzonders. Een aantal kilometer verder slaan de renners linkaf, verlaten ze de vallei van de Rhône en komen ze op de Route de la Forclaz terecht. Hier begint de voorlaatste klim van de dag, de Col de la Forclaz. Ook deze beklimming is weer gezegend met een brede weg die in goede staat is. Deze col van de eerste categorie is 13 kilometer lang en 7,9% gemiddeld. Best een pittige klim dus. Het is wel een behoorlijk regelmatige klim. Er zitten geen enorm steile kilometers tussen, maar ook geen makkelijke stukken. Het stijgt continu tussen de 7 à 8 procent. Het zwaarste stuk komt wel al vroeg in de klim, tussen kilometer 3 en 6 van de klim gaat het continu aan 8,5% omhoog. Daarna wordt het weer wat minder en de laatste kilometers richting de top komt het niet meer boven de acht procent. Na 166 kilometer komen de renners boven en is het nog minder dan 20 kilometer tot de finish. Voor de slotklim begint zal er eerst nog zeven kilometer afgedaald moeten worden. Ik zou jullie graag het een en ander vertellen over deze afdaling, maar de karretjes van Google besloten ergens halverwege de beklimming van de Forclaz dat het zo wel prima was. Geen streetview in deze contrijen. Een paar kilometer na de top rijden de renners door het dorpje Trient en tot dan toe zitten er op het oog weinig bochten in de afdaling. Daarna zitten er nog wel een paar haarspeldbochten in het parcours, maar de weg lijkt net zo breed als tijdens de beklimming. Derhalve durf ik wel te stellen dat deze afdaling prima te doen moet zijn.



De renners komen na 177 kilometer door het dorpje Finhaut en op dat moment is de slotklim al bezig. We gaan klimmen naar het stuwmeer van Emosson. Officieel moeten we het eigenlijk de Col de la Gueulaz noemen, maar blijkbaar heeft men ervoor gekozen om het op Finhaut-Emosson te houden. De klim is 10 kilometer lang en 8,4% gemiddeld, wat het een beklimming van de buitencategorie maakt. De klim begint nog redelijk simpel, met een kilometer aan 7% gevolgd door twee kilometer aan 5 à 6%. Daarna wordt het tot de finish niet meer makkelijk. Een kilometer aan 8% wordt gevolgd door een kilometer aan 9%. Daarna gaat het zelfs richting de 10%. Op vier kilometer van de streep wordt het weer even wat makkelijker, maar 8,7% kan je ook moeilijk erg makkelijk noemen. In de slotkilometers krijgen we een kilometer aan 9%, een kilometer aan 10% en in de laatste hectometers loopt het aan 12% omhoog. Een loodzware klim, een van de zwaarste van deze Tour. Hier kunnen serieuze verschillen worden gemaakt. Na 184 kilometer zit de eerste van vier zware ritten er dan op.




Het Lac d'Emosson is een stuwmeer met meerdere dammen. Bij al deze dammen wordt energie opgewekt, dus dat is allemaal best prima. In de buurt van het dam schijn je voetstappen van dinosaurrusen te kunnen vinden. Meer dan 250 miljoen jaar oud, zouden die moeten zijn. In de buurt van het meer zijn er verschillende wandelroutes en dat is best logisch, want het is hier behoorlijk mooi. Het is voor het eerst dat we in de Tour naar dit stuwmeer klimmen. Toch is het voor Finhaut-Emosson niet het debuut in een koers van de ASO. Twee jaar geleden kwamen zowel de Col de la Forclaz als de beklimming naar het meer van Emosson voor in de zevende rit van het Criterium du Dauphiné. Het werd een etappe met een van de spectaculairste en onverwachte finales die ik heb gezien. Vroeg op de dag reed er een kopgroep van 14 weg, met onder andere Lieuwe Westra en twee Russen van Katusha, Egor Silin en Yuri Trofimov. Het leek goed te gaan met de voormalige stratenmaker, maar op de slotklim naar het stuwmeer reden de Russen van hem weg. Ze leken zelfs heel ver weg te rijden. Het leek uit te gaan draaien op een derde plaats voor Lieuwe Westra. Ondertussen reed in de achtergrond nog maar een select groepje favorieten bij elkaar. Froome had zijn treintje weer op kop gezet, maar Contador had daar maling aan. Hij ging vol in de aanval en Porte, toen nog meesterknecht van Froome, kreeg het niet dicht. Door de aanval van Contador en het gespartel van Froome en co kwamen de koplopers nooit meer in beeld. De regie had er totaal geen aandacht meer voor. Minutenlang kwamen de Russen niet in beeld, tot er op 150 meter van de streep ineens weer naar voren werd geschakeld. Westra lag nog maar een paar meter achter de volledig stilvallende Russen en deed een uiterste krachtsinspanning om ze nog bij te halen. Op 100 meter van de streep haalde hij ze in en reed hij bij ze weg. De Russen waren volledig kapot en kwamen niet meer vooruit. Westra zelf was ook kapot. Zigzaggend reed hij naar de streep en direct na de finish kneep hij in de remmen, stapte hij af en liep hij totaal uitgeput en volledig verdwaasd verder.



Het is niet alleen in Nederland warm, ook in Zwitserland kunnen ze er wat van. Naar verwachting wordt het 30 graden in Bern en zelfs 32 graden in Martigny. Bij het stuwmeer zitten we wel op bijna 2000 meter hoogte, dus daar zal het iets koeler zijn. Toch weer een absurd warme dag, alleen al daarom kan je verwachten dat er een paar renners genadeloos doorheen gaan zakken. Er is totaal geen kans op neerslag en er zal ook praktisch geen wind zijn. Kortom, een absurd warme dag, zonder verkoeling. De lijdensweg voor de renners zal beginnen om 12:00, hoewel ze het eerste kwartier nog wel rustig door Bern mogen fietsen. De finish boven bij het meer wordt verwacht tussen 17:05 en 17:41. De uitzending zal weer beginnen om 14:10, zowel bij Sporza als de NOS. Is niet erg, het eerste deel is toch vlak dus we missen niets.



Weer een lastige rit om te voorspellen. Dit is de eerste van vier lastige ritten en het is de vraag wat het peloton gaat doen. Sky gaat uiteraard controleren, maar wat doet de rest? Gaat Movistar vol op kop rijden? Gaat Astana dat doen? Of nog een andere ploeg? Ik weet niet of er tijdens deze rit al veel gaat gebeuren. De volgende rit zal een klimtijdrit zijn en daarna komen er nog twee zware dagen. Tijdens deze Tour hebben de renners al veel snipperdagen genomen, maar ik denk dat ze hier ook niet gek veel gaan doen voor de laatste twee beklimmingen. Derhalve is het best goed mogelijk dat deze rit weer voor een kopgroepje gaat zijn. Er kan een grote kopgroep wegrijden die voor de Forclaz al een behoorlijke voorsprong heeft. Dat lijk mij het meest realistische scenario, maar ik zit er nogal vaak naast dus neem dit vooral niet serieus. Mocht het tussen de favorieten beslecht worden dan pakt Froome hier z'n tweede rit en neemt hij er nog minstens een halve minuut voorsprong bij. De rest komt niet in zijn buurt. Astana en Movistar willen nog wel eens grappig doen op de tweede rustdag, maar dan moeten ze nu wel extreem grappig hebben gedaan. Mollema gaat overigens door het ijs zakken, maar dat geheel terzijde. Ik ga maar weer eens vijf willekeurige vroege vluchters noemen.
1. Zakarin. Lijkt me wel lachen, dat een Rus die op z'n 19e al betrapt werd op het gebruik van anabole steroïden na het nieuws van de afgelopen dagen een rit wint. Maximaal trollen, niks mis mee. Ilnur was in het begin van de Tour zwak, maar in de rit die Pantano won was hij weer sterk. Hij had alleen wat problemen met z'n lenzen, anders was hij wel hoger geëindigd. Nieuwe rit, nieuwe kans.
2. Barguil. Hij zal toch iets moeten doen om nog wat van z'n Tour te maken. In zijn eerste grote ronde ging hij vooral vaak in de aanval en won hij prompt twee ritten. Daarna is het toch wat meer een aanklamper geworden, zonder enig succes te oogsten. Hup, in de aanval.
3. Navarro. Gaat gewoon lekker iedere dag in de aanval. Wel een leuke manier van koersen, maar helaas voor hem niet echt effectief. Na de rustdag zal hij wel weer wat extra uitgerust zijn om aan een nieuwe kansloze ontsnapping te beginnen. Toch raar dat die Cofidismannetjes altijd zo kansloos rijden.
4. Pauwels. Ja, die gaat ook iedere dag in de aanval. Alleen kan hij het nooit afmaken, waarschijnlijk omdat hij nog altijd de stem van Jean-Paul van Poppel in z'n achterhoofd hoort. Arme jongen.
5. Rolland. Gaat gewoon weer in de aanval, misschien zelfs weer met zijn Nederlandse ploeggenoten. Vervolgens lost ie weer kansloos, maar hey, ze waren wel in de aanval. Tour geslaagd voor Cannondale.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:36:44 #2
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163881675
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:35 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dat gaat toch niet gebeuren, Karel.
Dat weet ik Frits. Maar een mens mag toch dromen hebben? :{
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:36:47 #3
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163881676
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:35 schreef Columbiafan het volgende:
French TV says Chilean U23 José Luis Rodriguez, aka "El Puma", and
currently with the UCI's World Cycling Centre to join Trek-Segafredo. Geweldig nieuws dit.
Nice. _O_

Weer een WCC-god in de WT.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163881677
Sagan draait alweer vierkant, zoals verwacht.
  Forum Admin / PR woensdag 20 juli 2016 @ 15:37:03 #5
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163881684
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:33 schreef hhh38 het volgende:

[..]

:D

Wanneer beloofde hij dat?
pi_163881694
quote:
9s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:35 schreef franklop het volgende:
Kijk Movistar en Astana de koers lekker hard maken :9~
Dit is toch wel een van de passiefste tours sinds jaren.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163881696
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:36 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dat weet ik Frits. Maar een mens mag toch dromen hebben? :{
Ik zette mijn post meer in als metafoor. Een daadwerkelijke weddenschap over zoiets zou ik nooit doen.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:37:44 #8
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163881708
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:36 schreef Ajacied422 het volgende:
Sagan draait alweer vierkant, zoals verwacht.
Lekker herstellen voor Parijs. Zonder Cav kan hij dat sprintje misschien wel winnen.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:37:51 #9
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163881714
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:37 schreef Sked het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Met een driewieler nog wel. Wat een Zonneveld-esque overdrijving.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163881728
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:37 schreef Sked het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Heb je dat bewaard in een database :')?
pi_163881735
Vooral de koers niet hardmaken, lekker sky treintje voorop laten rijden in slagvolgorde en mannen als Poels ook lekker laten sparen. Zodat straks elke aanval weer wordt geneutraliseerd _O_

Movistar (en de rest) koerst weer heerlijk _O_

En dan lekker alles op vrijdag/zaterdag gooien en dan erachter komen dat als je eerder had aangevallen je misschien wel hard kunnen winnen.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:38:55 #12
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163881736
Ik denk dat de winnaar vooraan zit jongens.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:39:02 #13
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163881742
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:37 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Lekker herstellen voor Parijs. Zonder Cav kan hij dat sprintje misschien wel winnen.
Sagan wint geen vlakke massasprints.
  Forum Admin / PR woensdag 20 juli 2016 @ 15:39:12 #14
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163881749
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:38 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Heb je dat bewaard in een database :')?
Ik heb nog een aantal screenshots. Handjevol.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:39:20 #15
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163881752
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:38 schreef Slobeend het volgende:
Ik denk dat de winnaar vooraan zit jongens.
Gras is groen
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:39:22 #16
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163881755
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:38 schreef Slobeend het volgende:
Ik denk dat de winnaar vooraan zit jongens.
Zoals ik al zei.

gr gr Bert van Marwijk
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163881756
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:38 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Heb je dat bewaard in een database :')?
Die had je niet verwacht he
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:40:02 #18
40566 Ericr
Livewrong
pi_163881772
Memories of 1993.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:40:03 #19
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163881773
Meer spektakel in Brussel dan hier jongens

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:40:20 #20
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163881780
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:39 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Sagan wint geen vlakke massasprints.
Klopt, maar Kristoff, Kittel en Greipel zijn niet in topvorm...wie weet dus.
pi_163881784
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:40 schreef Szura het volgende:
Meer spektakel in Brussel dan hier jongens

[ afbeelding ]
Een jas aan met dit weer.
  Forum Admin / PR woensdag 20 juli 2016 @ 15:40:36 #22
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163881788
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:40 schreef Szura het volgende:
Meer spektakel in Brussel dan hier jongens

[ afbeelding ]
DonRanja al gesignaleerd?
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:40:55 #23
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163881794
Porte heeft de herseninhoud van een Caterpie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163881798
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:40 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Klopt, maar Kristoff, Kittel en Greipel zijn niet in topvorm...wie weet dus.
De Haan deed vorig jaar ook een aardig sprintje daar.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:41:17 #25
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163881808
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:40 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Porte heeft de herseninhoud van een Caterpie.
Mollema van een Alakazam.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:41:32 #26
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163881815
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:40 schreef Szura het volgende:
Meer spektakel in Brussel dan hier jongens

[ afbeelding ]
Gelukkig geen capuchon :@
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:41:33 #27
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163881816
Zoveel saaaaaaaaie wielrenners he
Die Porte ook weer
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163881817
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:41 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Mollema van een Alakazam.
*Alakazan
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:42:00 #29
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163881829
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:41 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

*Alakazan
Hans :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163881870
Titi _O-
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:43:52 #31
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163881875
Getrouwd is of bevriend is of samenwoont met een berggids. Oke Jose _O-.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163881883
Hopelijk legt onze Tataarse vriend Majka er op.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:44:32 #33
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163881893
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:44 schreef Columbiafan het volgende:
Hopelijk legt onze Tataarse vriend Majka er op.
Hopelijk verliezen ze beiden van Pantano. :)
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:45:10 #34
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163881907
Gallopin gaat gek doen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:45:10 #35
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163881908
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:44 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Hopelijk verliezen ze beiden van Pantano. :)
Het de TaRtaar niet gunnen :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163881920
Wanhoopspoging van Tony.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:45:41 #37
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163881927
De derde week van Gallopén
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163881934
Lutsenko. _O_
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:45:49 #39
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163881938
Tony gaat zich opblazen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:46:31 #40
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163881959
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:45 schreef Szura het volgende:
Tony gaat zich opblazen
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:46:38 #41
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163881965
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:45 schreef Szura het volgende:
Tony gaat zich opblazen
Is dat de naam van die gast uit Belgie?
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163881969
Bij Zakarin lijkt het alsof z'n stuurpen te lang is.
pi_163881975
Tattoo of moedervlek bij Tony?
pi_163881977
Is dat een tattoo bij Tony?

lol
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:46:58 #45
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163881980
ik voel aan me grote plasser, dat het op de laatste berg losgaat
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:47:39 #46
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163881998
quote:
15s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:45 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Het de TaRtaar niet gunnen :{
Ik gun Russen Meldoniërs per definitie helemaal niks.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:47:44 #47
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163881999
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:46 schreef showtimer het volgende:
Is dat een tattoo bij Tony?

lol
Hij heeft een paar bandjes om zijn enkels.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163882020
Costa. _O-
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:48:47 #49
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882023
Costa :D
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:48:49 #50
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163882024
Costa _O_ :')
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:48:58 #51
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882028
Rui Costa valt deze Tour echt tegen.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:49:03 #52
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882030
Wat doet Costa?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163882032
quote:
14s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:47 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Hij heeft een paar bandjes om zijn enkels.
Rechterborst
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:49:34 #54
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882047
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:49 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat doet Costa?
Lossen
pi_163882049
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:48 schreef Van_Poppel het volgende:
Rui Costa valt deze Tour echt tegen.
Alleen die dag in de regen was ie goed. Je verwacht het niet.
pi_163882057
Niemand komt nog buiten tijd deze tour.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:50:31 #57
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882070
Regisseur is echt fan van Navarro
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:50:36 #58
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882071
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:49 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Alleen die dag in de regen was ie goed. Je verwacht het niet.
Je kunt iig niet zeggen dat ie 'n mooi weer fietser is. :P
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:50:39 #59
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882073
Kittel is slecht begrijp ik. manmanman
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:50:56 #60
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163882082
quote:
14s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:47 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Hij heeft een paar bandjes om zijn enkels.
om het infuus te verbergen?
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:51:06 #61
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_163882084
zei herbert nou echt dat groenewegen een kans maakte in Parijs nu cavendish uit de tour is?
We have always been at war with Eastasia.
pi_163882095
Groenewegen relatief laat gelost. Voor het eerst deze tour later dan Greipel/Kittel volgens mij
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:51:31 #63
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163882096
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:38 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Heb je dat bewaard in een database :')?
Wat een tompsv18 ben jij zeg :r
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:51:38 #64
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882099
Barguil :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163882100
quote:
7s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:50 schreef Sheffield het volgende:
Kittel is slecht begrijp ik. manmanman
Kittel richt zich op Qatar waar hij niets gaat klaarspelen.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:51:46 #66
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163882102
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:51 schreef -XOR- het volgende:
zei herbert nou echt dat groenewegen een kans maakte in Parijs nu cavendish uit de tour is?
ben van de stream overgegaan naar Sporza
pi_163882117
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:51 schreef -XOR- het volgende:
zei herbert nou echt dat groenewegen een kans maakte in Parijs nu cavendish uit de tour is?
Ja net als Danny :D
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:52:18 #68
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882118
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:51 schreef Max23 het volgende:
Groenewegen relatief laat gelost. Voor het eerst deze tour later dan Greipel/Kittel volgens mij
Dan gaat ie zeker weten winnen zondag
pi_163882120
Zooo, eindelijk terug thuis op het bankie en ingeschakeld, tijd voor wat derdeweekvuurwerk. :9~

Poels straks lekker cola drinkend 7W/kg trappen. :9~

Kelderman. :')
Jack does it in real time...
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:52:41 #70
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882127
Hagen staat al behoorlijk stil
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:52:51 #71
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882131
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:52 schreef DeeBee het volgende:
Zooo, eindelijk terug thuis op het bankie en ingeschakeld, tijd voor wat derdeweekvuurwerk. :9~
Haha die onwetendheid
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:53:07 #72
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163882146
mooie creatieve shot was dat.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:53:08 #73
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163882147
Wow het is nog maar 24 kilometer.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:53:10 #74
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882148
Kelderman :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163882150
kelderman!
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:53:18 #76
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882152
Wilco :') :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:53:19 #77
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882155
Potverdikke, Kelderman moet lossen
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:53:24 #78
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882156
Kelderman eraf, gras is groen.
Laffe huichelaar
pi_163882158
Potverdikkie. Kelderman moet lossen.
pi_163882162
KelderGod er af :P
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:53:28 #81
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882164
Wilco, sodemieter op naar huis joh.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163882166
;(
Citius, Altius, Fortius.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:53:36 #83
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882169
Wordt het spannend vandaag? Ik chakel net in
Laffe huichelaar
pi_163882174
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:52 schreef Szura het volgende:

[..]

Haha die onwetendheid
Denken dat er geen wasmachineaanval van Froome komt. :')
Jack does it in real time...
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:54:05 #85
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882184
Je verbranden op de rustdag :')

Dat is wel heel matig :{
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:54:13 #86
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882188
quote:
9s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:53 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Denken dat er geen wasmachineaanval van Froome komt. :')
koffiemolenverzetgod
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163882192
Verbrand op de rustdag, dat is toch ook eigenlijk om je te schamen.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:54:27 #88
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882197
Kelderman spaart zich.
Morgen weer in de aanval :')
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:54:30 #89
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882200
quote:
9s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:53 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Denken dat er geen wasmachineaanval van Froome komt. :')
Denken dat Froome onze mollir eraf kan rijde :')
Laffe huichelaar
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:54:56 #90
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882217
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:54 schreef Remzz het volgende:
Verbrand op de rustdag, dat is toch ook eigenlijk om je te schamen.
Ik zou als sponsor dan ook helemaal MAD worden.
pi_163882222
Haha je helemaal laten verbranden op de rustdag. Topsportmentaliteit van Lotto Jumbo
- verwijderd door admin -
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:55:05 #92
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163882224
quote:
7s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:54 schreef Sheffield het volgende:
Kelderman spaart zich.
Morgen weer in de aanval :')
In de klimtijdrit aanvallen, doet-ie even.
pi_163882227
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:54 schreef Van_Poppel het volgende:
Je verbranden op de rustdag :')

Dat is wel heel matig :{
Ze hadden ook eventjes een dekentje over hem heen mogen leggen nadat hij in slaap was gevallen in de zon.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:55:17 #94
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_163882230
Wilco 'de merckx van het derniere du peloton' Kelderman
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:55:35 #95
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882236
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:55 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

In de klimtijdrit aanvallen, doet-ie even.
^)
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:55:50 #96
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882245
Zoals kenners al voorspelden...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:55:55 #97
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882249
Zakarin, Durasek, Majka en Pantano gaan het uitmaken
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:56:07 #98
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882256
Ik weet niet waarom, maar ik vind Clement een paardenlul.

Ik heb er geen aanwijsbare reden voor, maar ik ben tegen
Laffe huichelaar
pi_163882257
Staf rijdt een lekker tijdritje die klim op.
Jack does it in real time...
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:56:14 #100
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882261
Volgens Herbert kunnen alle Colombianen tegen de hitte.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:56:26 #101
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163882264
quote:
15s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:56 schreef timmmmm het volgende:
Ik weet niet waarom, maar ik vind Clement een paardenlul.

Ik heb er geen aanwijsbare reden voor, maar ik ben tegen
SOW
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:56:27 #102
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882266
quote:
15s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:56 schreef timmmmm het volgende:
Ik weet niet waarom, maar ik vind Clement een paardenlul.

Ik heb er geen aanwijsbare reden voor, maar ik ben tegen
Paardenbek?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163882268
quote:
15s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:56 schreef timmmmm het volgende:
Ik weet niet waarom, maar ik vind Clement een paardenlul.

Ik heb er geen aanwijsbare reden voor, maar ik ben tegen
Dan ben je echt de enige hier.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:56:34 #104
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163882271
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:55 schreef Mexicanobakker het volgende:
Zakarin, Durasek, Majka en Pantano gaan het uitmaken
Met wie?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:57:03 #105
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882287
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:56 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Met wie?
Je moeder.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:57:14 #106
362868 crew  Slobeend
of all places
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:57:23 #107
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163882299
Ja hoor, Clement rijdt Pantano eraf.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:57:32 #108
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163882301
quote:
15s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:56 schreef timmmmm het volgende:
Ik weet niet waarom, maar ik vind Clement een paardenlul.

Ik heb er geen aanwijsbare reden voor, maar ik ben tegen
Nou nou, Clement heeft gezegd dat hij jou niet eens kent!
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163882306
Mooi Astanablok.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:57:44 #110
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882307
Stetina @franklop
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163882310
quote:
15s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:56 schreef timmmmm het volgende:
Ik weet niet waarom, maar ik vind Clement een paardenlul.

Ik heb er geen aanwijsbare reden voor, maar ik ben tegen
Misschien omdat hij uit Brabant komt? Zou een valide reden zijn.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:57:49 #112
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163882311
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:57 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Je moeder.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:57:49 #113
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882312
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:57 schreef DecoAoreste het volgende:
Ja hoor, Clement rijdt Pantano eraf.
Die komt in de afdaling weer terug
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:58:06 #114
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882321
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:56 schreef Van_Poppel het volgende:
Volgens Herbert kunnen alle Colombianen tegen de hitte.
Zijn natuurlijk ook erkende racisten. Sinds er ook negers in het peleton zitten, zegt een van de twee (geen idee wie wie is :') ook steevast 'zo, dit is toch ook wel opmerkelijk hoor''
Laffe huichelaar
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:58:12 #115
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_163882325
wisten jullie al dat Bardet niet tegen de hitte kan?
We have always been at war with Eastasia.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 15:58:34 #116
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882335
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:57 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Misschien omdat hij uit Brabant komt? Zou een valide reden zijn.
Rustig he.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:58:37 #117
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882337
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:56 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Dan ben je echt de enige hier.
Ik blink uit als ik soleer, dus dit accepteer ik. Maar Mani is het wel met me eens, die haat iedereen
Laffe huichelaar
pi_163882340
oh, schijnbaar mag je niet winkelen op de rustdag
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 15:59:01 #119
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882351
Meintjes zit drie wielen verder dan vorige week.

Reichenbach en Aru goed.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:59:08 #120
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_163882354
in de herfst van zijn carriere begint Zubeldia opeens commentatoren op te vallen
We have always been at war with Eastasia.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:59:40 #121
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882369
Tony :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163882370
Gallopin weer uiteengebarsten.
pi_163882373
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:59 schreef -XOR- het volgende:
in de herfst van zijn carriere begint Zubeldia opeens commentatoren op te vallen
Hij zit nu bij Mollema in de ploeg dus is hij interessant.
  woensdag 20 juli 2016 @ 15:59:49 #124
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882375
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:58 schreef Dennism het volgende:
oh, schijnbaar mag je niet winkelen op de rustdag
Daar ben ik het wel mee eens. Beetje uitfietsen. verder de benen zoveel mogelijk rust geven
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:00:00 #125
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882379
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:58 schreef Dennism het volgende:
oh, schijnbaar mag je niet winkelen op de rustdag
Op de rustdag met moeders de vrouw door Bern langs alle winkels gaan is toch geen optimale voorbereiding.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:00:07 #126
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882382
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:57 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Misschien omdat hij uit Brabant komt? Zou een valide reden zijn.
Dat zou een rare reden zijn. Hofland is mijn favoriete wielrenner, want die ken ik nog van vroeger
Laffe huichelaar
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:00:08 #127
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163882384
Anaconda gaat op kop sleuren.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:00:14 #128
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882388
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:59 schreef -XOR- het volgende:
in de herfst van zijn carriere begint Zubeldia opeens commentatoren op te vallen
In 2003 gewoon 3e in de proloog.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163882389
Gallopin. :')
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163882390
Hoe komt Anacona ook alweer aan z'n voornaam?
pi_163882392
Brabo's. :')
Jack does it in real time...
pi_163882395
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:00 schreef Mani89 het volgende:
Anaconda gaat op kop sleuren.
Angela?
pi_163882397
Dan moet Voeckler het maar voor de Fransen doen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:00:43 #134
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882402
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:00 schreef Mani89 het volgende:
Anaconda gaat op kop sleuren.
My anaconda don't want none.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:00:58 #135
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882412
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:00 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Op de rustdag met moeders de vrouw door Bern langs alle winkels gaan is toch geen optimale voorbereiding.
Wat zou je dan voorstellen voor een rustdag?
Laffe huichelaar
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:01:08 #136
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882416
Escartin zat scheef op zijn fiets.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163882417
Mollema begint al wat te harken.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:01:11 #138
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163882419
Die teambussen op de dam _O_
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:01:12 #139
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163882420
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:00 schreef ZakaRosa het volgende:
Hoe komt Anacona ook alweer aan z'n voornaam?
Die film met Jon Voight.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:01:17 #140
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_163882422
winner anacona, de neeskens kebano van Colombia
We have always been at war with Eastasia.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:01:28 #141
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882430
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:01 schreef Ereinion het volgende:
Mollema begint al wat te harken.
Ja, dat doet hij toch altijd?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163882455
Mooi gezicht die Landa.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:02:24 #143
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882465
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:00 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Wat zou je dan voorstellen voor een rustdag?
Beetje op bed leggen, beetje uitfietsen, beetje bij het zwembad liggen (wel goed insmeren)
pi_163882470
Goeie plek voor je bus.
pi_163882473
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:01 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ja, dat doet hij toch altijd?
Nee, normaal benadert hij de perfectie op de fiets.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:02:47 #146
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882478
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:01 schreef hhh38 het volgende:
Die teambussen op de dam _O_
Geniaal beeld. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:03:01 #147
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882484
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:02 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Nee, normaal benadert hij de perfectie op de fiets.
:')

Waarom hap ik ook.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163882488
quote:
10s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:00 schreef DeeBee het volgende:
Brabo's. :')
Zorgen voor de meeste Nederlandse sportsuccessen.
pi_163882499
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:01 schreef Ereinion het volgende:
Mollema begint al wat te harken.
Zit een beetje in de familie:
http://www.hwmollema.nl/
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163882503
quote:
12s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:03 schreef ItaloDancer het volgende:

[..]

Zorgen voor de meeste Nederlandse sportsuccessen.
Dat je je daarmee bezig houdt.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:03:42 #151
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882504
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:02 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Beetje op bed leggen, beetje uitfietsen, beetje bij het zwembad liggen (wel goed insmeren)
Lijkt mij juist, maar ik heb er evenveel verstand van als jij (0), dat je wel een beetje in beweging moet blijven en een beetje actief moet blijven. Anders schiet de boel helemaal op slot, denkt je lijf al dat je klaar bent.
Laffe huichelaar
  Forum Admin woensdag 20 juli 2016 @ 16:03:53 #152
35723 crew  GGMM
pi_163882509
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 15:37 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik zette mijn post meer in als metafoor. Een daadwerkelijke weddenschap over zoiets zou ik nooit doen.
:')

Stijnpsv18!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:04:15 #153
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163882518
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:03 schreef GGMM het volgende:

[..]

:')

Stijnpsv18!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:04:19 #154
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_163882520
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:03 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Lijkt mij juist, maar ik heb er evenveel verstand van als jij (0), dat je wel een beetje in beweging moet blijven en een beetje actief moet blijven. Anders schiet de boel helemaal op slot, denkt je lijf al dat je klaar bent.
Je lijf denkt niet.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_163882527
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:03 schreef GGMM het volgende:

[..]

:')

Stijnpsv18!!!!!!!!!!!!!!!!!
Haha, GGMM in een wielertopic.
pi_163882529
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:03 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Lijkt mij juist, maar ik heb er evenveel verstand van als jij (0), dat je wel een beetje in beweging moet blijven en een beetje actief moet blijven. Anders schiet de boel helemaal op slot, denkt je lijf al dat je klaar bent.
Rodriguez verloor ooit een Vuelta door geen reet uit te voeren op de rustdag.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:04:36 #157
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882530
Ah, GGMM komt ook weer even posten omdat er olie op het vuur gegooid kan worden hoor.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:04:46 #158
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163882536
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:03 schreef Felagund het volgende:

[..]

Zit een beetje in de familie:
http://www.hwmollema.nl/
:D
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:05:00 #159
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163882543
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:04 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Rodriguez verloor ooit een Vuelta door geen reet uit te voeren op de rustdag.
Rodriguez verloor ooit een Giro aan Hesjedal door geen reet uit te voeren tijdens de etappes.
pi_163882545
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:03 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Dat je je daarmee bezig houdt.
Ik geef er niets om. Maar het is wel zo.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:05:09 #161
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882549
Movistar kan nu in ieder geval zeggen dat ze iets gedaan hebben :).

:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:05:35 #162
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163882558
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:04 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Haha, GGMM in een wielertopic.
Maar hij heeft wel een punt, tom :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_163882567
Astana nog met 5 man, die gaan nog een mooi showtje geven.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:06:11 #164
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882571
Zaadshow zo
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163882578
SkyTrein geeft geen neuk. Thomas de Trein klimt ook weer vrolijk mee.
Jack does it in real time...
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:06:25 #166
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163882579
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:06 schreef Mexicanobakker het volgende:
Zaadshow zo
Bedankt voor je post.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_163882580
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:06 schreef Ereinion het volgende:
Astana nog met 5 man, die gaan nog een mooi showtje geven.
Da's een goed kuurtje geweest.
pi_163882587
Pantano zit niet echt lekker zo te zien. Beetje rustig Staf.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:06:38 #169
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882588
Petogod
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:06:42 #170
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882591
Sagan _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:06:44 #171
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882592
Sagan _O_
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:07:11 #172
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882606
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:03 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Lijkt mij juist, maar ik heb er evenveel verstand van als jij (0), dat je wel een beetje in beweging moet blijven en een beetje actief moet blijven. Anders schiet de boel helemaal op slot, denkt je lijf al dat je klaar bent.
Juist, maar een beetje door zo'n warme stad slenteren lijkt me de hel...dan kun je beter 2 uur ofzo op de fiets zitten.
pi_163882618
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:06 schreef baggerbaas het volgende:

[..]

Da's een goed kuurtje geweest.
Die waren al een tijdje goed toch?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:08:03 #174
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882632
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:07 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Juist, maar een beetje door zo'n warme stad slenteren lijkt me de hel...dan kun je beter 2 uur ofzo op de fiets zitten.
Ik zal het doorgeven aan de jongens, van_poppel van FOK! vindt het een hel om door de stad te slenteren, dus dat moeten jullie niet doen op de rustdag
Laffe huichelaar
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:08:23 #175
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163882640
Stefgod
pi_163882647
Hebben ze bij IAM geen oortjes ofzo. :')
pi_163882649
Merkwaardige 'boog'
pi_163882650
Clement lekker met de krachten aan het smijten.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:09:00 #179
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882657
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:08 schreef ZakaRosa het volgende:
Hebben ze bij IAM geen oortjes ofzo. :')
Stef verstaat natuurlijk geen Spaans.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163882660
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:08 schreef ZakaRosa het volgende:
Hebben ze bij IAM geen oortjes ofzo. :')
Bij IAM kennen ze geen teamwork.
pi_163882663
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:08 schreef Remzz het volgende:
Clement lekker met de krachten aan het smijten.
Clement moet het zo doen. Anders krijg je aanvallen en daar kan ie niet mee omgaan.
  Forum Admin / PR woensdag 20 juli 2016 @ 16:09:22 #182
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163882664
Oh oh Aru is weer wat van plan
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:09:22 #183
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882665
Clementgod
pi_163882668
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:08 schreef Remzz het volgende:
Clement lekker met de krachten aan het smijten.
doet wel erg goede zaken voor het klassement :o
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:09:40 #185
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882674
Van Garderen als een baksteen aan het lossen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:09:43 #186
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882676
Parcheggio
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:09:44 #187
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882677
TJ kan er beter mee stoppen
pi_163882678
Van Garderen :W
pi_163882679
Haha. TJ.
  Forum Admin / PR woensdag 20 juli 2016 @ 16:09:45 #190
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163882680
TJ :')
pi_163882682
Doei tj.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:09:50 #192
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882683
van Garderen kan er ook geen kut van deze tour he? :o
Laffe huichelaar
pi_163882686
Vino heeft zijn orders gegeven.
En Tejay is dood.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163882687
TJVG. _O-
Jack does it in real time...
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:09:58 #195
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163882689
De vloek van de Ronde van Zwitserland zet zich voort.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:09:59 #196
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882691
Tj :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163882692
Tejay is zo'n verschrikkelijke wielrenner.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:10:00 #198
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882693
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:09 schreef timmmmm het volgende:
van Garderen kan er ook geen kut van deze tour he? :o
Altijd kut in de Tour.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163882701
Die ziet er net zo uit nu als vorig jaar toen ie ziek was.
pi_163882703
Vorig jaar werd van Garderen zo overhyped.
pi_163882709
JAAAA Astana bloedzakgoden. _O_
Jack does it in real time...
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:10:40 #202
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163882713
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Altijd kut in de Tour.
Toch 2x 5e geworden
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:10:44 #203
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882715
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:10 schreef Dennism het volgende:
Die ziet er net zo uit nu als vorig jaar toen ie ziek was.
Vorige week zag ie er ook niet heel fris uit.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:10:53 #204
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163882721
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Tejay is zo'n verschrikkelijke wielrenner.
Fiets jij dat maar eens, berg op met een driewieler.

OH.

WACHT.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:11:10 #205
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882726
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:10 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Toch 2x 5e geworden
In 2014 met een matig veld ja. In 2012 was ie wel goed.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:11:17 #206
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_163882729
straf clement
We have always been at war with Eastasia.
pi_163882732
Zal pantano dadelijk al een malle gaan dalen?
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:11:39 #208
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882736
Zou er nog wat gebeuren bij de favorieten?
Laffe huichelaar
pi_163882737
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:11 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

In 2014 met een matig veld ja. In 2012 was ie wel goed.
Van 2012 weet ik vrij weinig meer :').
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:11:43 #210
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882739
Communiceren ze bij IAM niet ofzo :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:11:47 #211
194695 franklop
Fran knock
pi_163882742
Ik heb een cornetto
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:12:21 #212
194695 franklop
Fran knock
pi_163882758
Astana rijdt er 7 seconden vanaf in een kilometer
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:12:26 #213
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882760
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:11 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Van 2012 weet ik vrij weinig meer :').
Dat was ook een ontiegelijke FLOPtour
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:12:50 #214
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163882769
Zakarin zit daar niet op z'n gemakje achterin.
pi_163882770
quote:
6s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:11 schreef franklop het volgende:
Ik heb een cornetto
#viesdik
Jack does it in real time...
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:13:22 #216
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163882777
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:12 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat was ook een ontiegelijke FLOPtour
Wiggins die gelost wordt door Froome, Froome die moet wachten. :')
pi_163882779
Motor _O_
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:13:46 #218
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882787
LLS is op zoek naar kwartjes
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:13:51 #219
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163882790
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:11 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Van 2012 weet ik vrij weinig meer :').
Er was ook geen ruk aan. Froome die Wiggins loste en moest wachten was het enige interessante.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:14:09 #220
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882797
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:13 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Wiggins die gelost wordt door Froome, Froome die moet wachten. :')
Verder ook gewoon echt geen boeiende renners. VDB2 werd 4e, Zubeldia Aguirre 6e :') En dat was Haimar in allesbehalve Euskaltel-2003 lollervorm
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163882798
Clement heeft gewoon die hele klim voor z'n rekening genomen. _O_
pi_163882806
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:13 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Er was ook geen ruk aan. Froome die Wiggins loste en moest wachten was het enige interessante.
Deze Tour gaat ook geruisloos de boeken in.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:14:33 #223
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882807
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:14 schreef ZakaRosa het volgende:
Clement heeft gewoon die hele klim voor z'n rekening genomen. _O_
En rijdt iedereen stuk
pi_163882808
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:13 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Er was ook geen ruk aan. Froome die Wiggins loste en moest wachten was het enige interessante.
Hoe intensief ik een Tour ook volg, onthouden doe ik er sowieso heel weinig van.
pi_163882810
mannen van sky zien er nog vris uit ;( ;( ;( ;( ;( ;(
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:14:43 #226
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882814
Daar is Flip de patattenman
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163882816
Stetina heeft een uitstekende dag.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:15:02 #228
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882822
Het enige leuke in 2012 was de aanvalslust van Titi, die iedereen weer lekker hard trollde
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:15:07 #229
62913 Blik
The one and Only!
pi_163882824
Sagan alweer ingelopen? :D
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:15:11 #230
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882827
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:14 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
mannen van sky zien er nog vris uit ;( ;( ;( ;( ;( ;(
vris
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163882829
Ah, Nibali kopieert de cola techniek van Poels.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:15:28 #232
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882832
Buchmann in beeld, ongelooflijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163882833
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

vris
;(
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:15:31 #234
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882834
Rolland :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163882837
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:15 schreef Mexicanobakker het volgende:
Het enige leuke in 2012 was de aanvalslust van Titi, die iedereen weer lekker hard trollde
Had hij toen ook die heroische solo en overwinning?

Oh Titi, niet Piti
pi_163882839
Buchmann, arme Columbiafan.
pi_163882844
Fuglsang is ook vreselijk stil deze Tour.
pi_163882851
Rolland bakt er ook niets van.
- verwijderd door admin -
pi_163882852
Buchmann wordt hier wel een beetje gehyped door Michel en José maar valt tegen deze Tour.
pi_163882855
Daar zijn Pantano en Majka weer _O-
pi_163882857
Het lijkt altijd alsof Yates op lossen staat maar hij blijft er toch altijd weer bij.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:16:36 #242
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882858
Pantano *O*
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163882859
Feestje vieren als Pantano weer wint.
pi_163882860
Mooi beeld.
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:16:43 #245
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882861
Majka wint.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163882863
Daar gaat Karlinson van het dak,
pi_163882866
Staf kan niet dalen. ;(
pi_163882872
Buchmann, Colombiafan vindt dit niet leuk.

'Valverde an amazing ally...' Haha.
Jack does it in real time...
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:17:09 #249
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163882873
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:16 schreef ZakaRosa het volgende:
Het lijkt altijd alsof Yates op lossen staat maar hij blijft er toch altijd weer bij.
Zelfde geldt voor Meintjes
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:17:15 #250
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163882876
Zat Valverde nou op elastiek aan het groepje?
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:17:15 #251
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882877
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:16 schreef Columbiafan het volgende:
Buchmann wordt hier wel een beetje gehyped door Michel en José maar valt tegen deze Tour.
Hij wordt maar door een iemand gehyped.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163882889
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:17 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Zelfde geldt voor Meintjes
Meintjes is een beetje de nieuwe Zubeldia
pi_163882890
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:17 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Zat Valverde nou op elastiek aan het groepje?
Nee, Piti zit bij Nairo in het wiel. Het is Moreno aan het elastiek.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:17:56 #254
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882896
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:17 schreef silverhill het volgende:

[..]

Meintjes is een beetje de nieuwe Zubeldia
Walgelijke post.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163882899
Pantano klom als een patatje net, neem aan dat Majka dit wel pakt.
Jack does it in real time...
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:18:25 #256
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163882908
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:17 schreef TheArt het volgende:

[..]

Nee, Piti zit bij Nairo in het wiel. Het is Moreno aan het elastiek.
ah kijk.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:18:46 #257
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163882913
Liever Pantano dan Majka
Laffe huichelaar
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:18:47 #258
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882914
Waar is Ilnur
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:18:50 #259
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882916
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:17 schreef silverhill het volgende:

[..]

Meintjes is een beetje de nieuwe Zubeldia
Ga weg.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:18:58 #260
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882919
Pantano gunt Majka gewoon de etappe.
eerlijk delen
*;
pi_163882920
maakt groenewegen kans vandaag?
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:19:02 #262
194695 franklop
Fran knock
pi_163882921
Stetina lost
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:19:04 #263
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882922
Bauke alleen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:19:12 #264
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882924
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:18 schreef Szura het volgende:
Waar is Ilnur
De daalgod?
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:19:12 #265
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_163882926
Waarom rijdt Majka met een zwart frame?
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:19:28 #266
194695 franklop
Fran knock
pi_163882933
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:19 schreef Mexicanobakker het volgende:
Bauke alleen.
Zubeldia zit er nog
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163882937
quote:
7s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:19 schreef Sheffield het volgende:

[..]

De daalgod?
Troll je?
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:19:32 #268
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163882938
Stetina eindelijk afstrepen _O_
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:19:42 #269
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882942
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:19 schreef franklop het volgende:

[..]

Zubeldia zit er nog
Hoax.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:19:56 #270
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882948
Rip Britse wielergod
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:19:59 #271
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163882951
Thomas Geraint
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:20:00 #272
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163882953
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:19 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Troll je?
Zou het?
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:20:02 #273
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163882954
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:19 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
maakt groenewegen kans vandaag?
Misschien kunnen we dat even aan Froome vragen
pi_163882955
RIP Brits Wielergod.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:20:15 #275
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163882959
Thomas GERAINT weg
Mooi
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:20:19 #276
62913 Blik
The one and Only!
pi_163882961
Yes,Stef voor top20
pi_163882962
Jens Voigt. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:20:37 #278
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163882968
Uitzicht steeds _O_
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:21:02 #279
194695 franklop
Fran knock
pi_163882977
Jongens, weten jullie of dit beetje in de buurt van de Mont Blanc is?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:21:07 #280
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163882979
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:20 schreef Blik het volgende:
Yes,Stef voor top20
Moet het nog zien, Clement verliest in de slotklim straks minstens 5 minuten.
pi_163882980
Thomas wel minder goddelijk dan vorig jaar.
- verwijderd door admin -
pi_163882987
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:20 schreef Szura het volgende:
Thomas GERAINT weg
Mooi
Nou, dan zit Froome toch al bijna geïsoleerd.
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 20 juli 2016 @ 16:21:44 #283
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163882995
quote:
11s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:21 schreef franklop het volgende:
Jongens, weten jullie of dit beetje in de buurt van de Mont Blanc is?
Nee, beelden komen van de telelens. Sterk ingezoomd.
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:21:46 #284
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163882997
De Tartaar gaat op kop hengsten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:21:49 #285
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163883000
Waar zit capuchon_jongen eigenlijk? Al gelost?
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:22:09 #286
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163883007
De Tartaar vs Majka dus
pi_163883011
Tataarrrrrrrrrrrr.
  Forum Admin / PR woensdag 20 juli 2016 @ 16:22:23 #288
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163883014
quote:
11s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:21 schreef franklop het volgende:
Jongens, weten jullie of dit beetje in de buurt van de Mont Blanc is?
Mont Blanc ligt nog wel wat zuidelijker
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:22:25 #289
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163883016
Carl :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:22:36 #290
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163883025
Contador had al lang aangevallen ;(
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
pi_163883028
Waar zat Poels?
- verwijderd door admin -
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:22:42 #292
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163883030
Titi ;(
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:22:45 #293
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163883032
Mooi, Russisch wielergod
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport woensdag 20 juli 2016 @ 16:23:00 #294
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163883041
Durasek valt me niet mee.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:23:11 #295
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163883045
Bries op Polenjacht
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163883050
Valt me tegen dat we nog geen twee voor de prijs van één hebben gehad.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:23:29 #297
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163883052
Tartaar zal wel 2e worden dankzij Stijn
  Moderator woensdag 20 juli 2016 @ 16:23:52 #298
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163883059
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:23 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tartaar zal wel 2e worden dankzij Stijn
Of dankzij mij.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:23:52 #299
194695 franklop
Fran knock
pi_163883060
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:23 schreef Ereinion het volgende:
Valt me tegen dat we nog geen twee voor de prijs van één hebben gehad.
al eerder vandaag genoemd
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:23:57 #300
62913 Blik
The one and Only!
pi_163883063
quote:
19s.gif Op woensdag 20 juli 2016 16:22 schreef 0ne_of_the_few het volgende:
Contador had al lang aangevallen ;(
dit
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:24:02 #301
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163883064
Feillugod _O_
Laffe huichelaar
pi_163883066
Wie is die Wielergod achteraan?
  woensdag 20 juli 2016 @ 16:24:37 #303
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163883081
Ik maak geen nieuwe
Laffe huichelaar
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')