abonnement Unibet Coolblue
pi_163874098
Hier hebben beide kinderen gister lekker in hun blootje rondgerend en in het badje geplonsd. Ben zo blij met onze tuin! (Alleen de buren kunnen het zien, dus kan wel. Vond het wel iets minder dat ze beiden naar de deur renden toen de pakjesmeneer aanbelde en m al openhadden voor ik er was :@ )
Wel even gewacht met uitkleden tot L gepoept had trouwens ;) (bah SQ!). Hij poept max 1 x per dag en meestal 's ochtends, dus dan is de rest van de dag veilig. Hij heeft wel in het gras geplast. Stond uiterst verbaasd naar het straaltje te kijken.

In het begin was t even heel gezellig, daarna ontstond steeds strijd in het badje, dus na een tijdje het opblaasbootje gepakt en ook vol water gezet. Hadden ze elk hun eigen badje.. Vind die strijd soms wel lastig (persé met de ander zijn speelgoed willen spelen en als je t dan hebt is t accuut niet meer leuk. L gaat dan slaan/bijten/aan haren trekken en W gaat dat uitlokken door op 1 cm voor m te gaan staan zodat ie niks meer kan en als ie reageert hard te gaan huilen/schoppen en schreeuwen). Maar ze vinden elkaar ook heel lief en spelen soms wel leuk en op t kdv zijn ze altijd aan t eind van de dag als beide groepen op de hal spelen heel lief samen bezig.. Dus er is hoop..
pi_163874314
Wmik dat zou mijn verhaal kunnen zijn soms wat betreft het speelgoed en samen spelen :')
soms wel vermoeiend.

Oudste heeft ook de neiging om te moederen over Boaz. Dan moet ik haar echt even terug fluiten.

Dat is overigens vooral als een van de twee of allebei moe zijn. Voor mij vaak het teken dat het bedtijd is. Als ze dan weer bijgetankt zijn zijn het de liefste brusjes ever voor elkaar

En hier ook een ochtendpoeper :7 O+
pi_163874389
Herkenbaar ja, dat het met vermoeidheid van (een van) beiden erger is..

Dat moederen doet W gelukkig niet (klikken dan weer wel helaas)

[ Bericht 34% gewijzigd door watmoetikkiezen op 20-07-2016 10:06:56 ]
pi_163874473
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 09:36 schreef AwayTL het volgende:

[..]

+1

Frans zn luier uitdoen 10 sec voordat hij gaat douchen resulteert al in een plas op de grond. Alsof hij denk 'he een piemel, daar moet ik wat mee en wel nu'.
+1. En vervolgens doet hij dat staand in bad, trots kijkend :').

Poepsoep _O-
pi_163874669
Ach cactus ik lees het allemaal nu pas. Wat bruut zeg, dat je vrouw/jullie er niet eens naar toe kunnen nu. Ik heb er geen woorden voor, wat er nu allemaal over jullie heen komt. Heel veel sterkte voor jullie allemaal, en een virtuele knuffel :*

Ik moest echt heel hard lachen om mauw met haar poepsoep haha. Ik zie het helemaal voor me haha. Maar omg dat moet gemeurd hebben!

En fijne zomerpics overal 💛
Wij zijn voor de hitte uit Nederland vertrokken, maar hebben over t weer niets te klagen gehad. En we hebben zo veel leuks gedaan. Blijdorp (oliefant!) apenheul "apiess!", bootje gevaren, grote boot gevaren (gote boot!), gefietst, 1000x uit eten geweest, gezwommen, met de kids van shop, kwak, cactus en jm gespeeld en oude kaas gegeten (mere taas!) O heeft haar verjaardag ook uitbundig gevierd met mijn minifamilie en vrienden. Het fijnste voor O was om lekker bij tante te zijn. Die twee samen 💛 Wel weer rot om weg te gaan. Ben benieuwd of dat ooit makkelijker wordt.
Nu nazomeren in Oslo :)
pi_163874841
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 09:36 schreef AwayTL het volgende:

[..]

+1

Frans zn luier uitdoen 10 sec voordat hij gaat douchen resulteert al in een plas op de grond. Alsof hij denk 'he een piemel, daar moet ik wat mee en wel nu'.
Ook een +1 :P Heb wel geleerd de luier dan pas op het laatste moment uit te doen, door het geluid van het water gaat hij plassen.

Q staat de laatste tijd elke ochtend aan z'n romper te trekken en te gillen dat ie uit moet, dus kruipt ie S ochtends rond in z'n luier of met broekje als het wat koeler is. Laatst stond ie ook aan z'n luier te trekken, maar eind van de ochtend en ook ochtendpoeper, dus die mocht echt niet uit :P Nog geen 5 min later had hij em ook al volgepoept!
Soms poept hij 1x S ochtends, maar soms wat vaker, dus luier uit vind ik dan ook ietwat spannend :P . Behalve voor de douche plas hij eigenlijk nooit als z'n luier eventjes uit is, laatste keer dat dat gebeurde (tijdens verschonen) was toen hij nog heel mini was.

Ook lekker Crump :') Poepsoepverhalen O+


Gisteravond een klein wit puntje van een nieuwe tand gezien, nummer 4 is gedeeltelijk door! Wel 1 van de middelste voortanden dit keer, dus wordt geen vampiertje meer. Tandjes aan beide kanten ervan lijken ook elk moment door te kunnen komen, gaat ineens snel. Hij lijkt totaal geen last van deze gehad te hebben, mag bij de andere ook wel zo gaan!
pi_163876083
Wat klinkt dat fijn, Roomsnoes!

Zwenkwiel _O- leuke autocorrect.

Aiaiai, de poepsoep... ik zag het helemaal voor me toen ik het las.

Gevalletje, als je twijfelt zou ik even naar het inloopspreekuur van het CB gaan als dat lukt.

Wij kunnen eindelijk ook onze tuin weer in, de klusmannen zijn klaar, de steiger is weg en ik heb de hele tuin geveegd en gecontroleerd op stukjes hout en schroeven. Straks maar even het badje opzetten, hopelijk compenseert dat voor het gebrek aan entertainment van de klusmannen. J was dol op ze...
pi_163877398
Gevalletje, ik zou er inderdaad toch ook even naar laten kijken.. Even kijken wat een proffessional zegt. Want kan me voorstellen dat leren (los)lopen op deze manier niet makkelijk is. Als t niets is ben je een halfuurtje kwijt. Als je er toch nu beter iets mee kan doen (fysio ofzo) ben je blij dat je geweest bent!
pi_163880403
Boaz is echt een kleine vreklap aan het worden :D :X

Van de week zaten we bij mijn schoonouders (die een minicamping hebben) op het terras met wat gasten aldaar te buurten. Schoonmoeder was in hun huis alvast aan het avondeten begonnen. Afstand tussen het huis en terras is zo'n 50 meter. Komt Boaz ineens vanuit het huis met de koekjestrommel van schoonmoeder richting terras gelopen :D ... Wij even schoonmoeder gebeld om te verifieren of zij deze aan hem had gegeven .. maar nee, die had ie dus blijkbaar geskoept :D

Had ik hem net een bakje met rozijntjes gegeven. Zijn bakje was blijkbaar leeg, een pot met rozijnen stond nog op het keukenblad. Schuift ie zich zo'n kinderstoel naar het blad, pakt die pot met rozijnen en meent me daar effe zijn bakje opnieuw mee te vullen :D :X ...

Wanneer heeft ie dit geleerd vraag ik me dan af... En van wie heeft ie het afgekeken? :') :D
Djenna was en is helemaal niet zo dus ik moet hier nog even aan wennen :D
pi_163880612
Omg Twinkle, wat een boef! :D
pi_163880885
Hahahahah twinkle, geniaal! Hij vindt wat uit!

Oh my god, sq wat vreselijk vies hahha :X

Hier laatst op kdv feestje, R zat alle restjes op te smullem van soepstengels van andere kindjes die aan het spelen waren :@ Toen hen ik hem na een tijdje ook het springkussen maar opgestuurd.
pi_163881597
Poepsoep Mauw :')

Twinkle, whehehe, hij weet in ieder geval duidelijk wat hij wil haha.

Hilmo, ook al zo lekker bijdehand :')

Wij hadden een doorslaapnacht *O* Ik weet alleen niet of ze daadwerkelijk door heeft geslapen of dat ik d'r gewoon niet heb gehoord omdat de ventilator op onze kamer aanstond. :@
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_163884797
Geskoept :o wat een geniaal woord!
Ik zei dit weekend tegen Lou dat ik iets van haar had gepikt. Dat werd toen enthousiast roepend herhaald met "MAMA PIK! MAMA PIK!" :')
Gelukkig heeft ze het daarna niet meer herhaald.

Wat een ondeugende is Boaz :D
  woensdag 20 juli 2016 @ 18:05:43 #39
149959 SQ
snelle trees
pi_163885735
Skoepen (schoepen) is echt kei Brabants O+

Lekkere boef, boaz! :D
disclaimer
pi_163885838
Oh echt? Wij gebruikten het vroeger ook altijd. :D Die Boaz. _O_
pi_163885908
Skoepen O+. Wat een boefjes Twinkle en Hilmo!

Ik ben best een beetje bang voor het moment dat Frits me na gaat praten. :@

Ik ging net met mi5nn hooligan de schoenenwinkel in om te kijken of hij maat 22 zou passen. We liepen met sandaaltjes maat 20 naar buiten, ze mochten niet meer uit. In de winkel heeft hij minstens veertien schoenendozen uit de schappen getrokken en alle laarzen aan zijn handen geprobeerd. :+
pi_163888275
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juli 2016 18:14 schreef Cholula het volgende:

Ik ben best een beetje bang voor het moment dat Frits me na gaat praten. :@

En terecht. I was vandaag weer goed op dreef. Ik was gisteravond te lui om mijn fiets achterom te zetten en had hem voor de nacht in de hal binnen gezet (er worden nogal vaak fietsen gejat in onze buurt). I zag dat vanmorgen: 'Mama, dat is niet de beloeling!! Nee, niet de beloeling hoor!' :') .

(Mijn vriend zegt dat dus vaak tegen haar, als iets niet helemaal gaat zoals het hoort. _O- .)

En vanavond wilde ze perse haar glas water hervuld krijgen, maar ik was even bezig en ze bleef doordrammen, dus ik zei geïrriteerd dat ze soms gewoon even moet wachten. Even later gaan we naar boven, maar bedenkt I dat ze uit het raam wil kijken. Zegt ze tegen mij 'Mama, jij moet nu even wachten. Mama, gewoon even wachten!'. :') . }:| .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_163888547
Ik dacht altijd dat het kwam van scoop- to scoop -> scoopen? :o hmmm

Franny :') hehehe.
  woensdag 20 juli 2016 @ 20:50:13 #44
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_163889650
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 20:11 schreef Crumpette het volgende:
Ik dacht altijd dat het kwam van scoop- to scoop -> scoopen? :o hmmm

Franny :') hehehe.
Je hebt in t NL ook een schoeprad :Y
Kwak
pi_163890097
Wehehehe Franny :D _O-
pi_163890198
quote:
2s.gif Op woensdag 20 juli 2016 20:03 schreef Franny_G het volgende:

[..]

En terecht. I was vandaag weer goed op dreef. Ik was gisteravond te lui om mijn fiets achterom te zetten en had hem voor de nacht in de hal binnen gezet (er worden nogal vaak fietsen gejat in onze buurt). I zag dat vanmorgen: 'Mama, dat is niet de beloeling!! Nee, niet de beloeling hoor!' :') .

(Mijn vriend zegt dat dus vaak tegen haar, als iets niet helemaal gaat zoals het hoort. _O- .)

En vanavond wilde ze perse haar glas water hervuld krijgen, maar ik was even bezig en ze bleef doordrammen, dus ik zei geïrriteerd dat ze soms gewoon even moet wachten. Even later gaan we naar boven, maar bedenkt I dat ze uit het raam wil kijken. Zegt ze tegen mij 'Mama, jij moet nu even wachten. Mama, gewoon even wachten!'. :') . }:| .
Hoor ik daar een kleine juf? :D
pi_163890435
Vrees van wel. ;( .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_163890497
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juli 2016 20:50 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

Je hebt in t NL ook een schoeprad :Y
Maar dat is met een g-uitspraak dan toch? Wat is het? :P
  woensdag 20 juli 2016 @ 21:21:47 #49
149959 SQ
snelle trees
pi_163890592
Daarom is het ook Brabants, crumpette 8-)
disclaimer
pi_163890790
Ik voel me gediscrimineerd :'(
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')