!quote:Op donderdag 4 augustus 2016 13:23 schreef Gripper het volgende:
[..]
Ik ben niet eens kaal verdorie, alleen een dun plekje achterop en had mn haar toen gemillimeterd
quote:Op donderdag 4 augustus 2016 13:23 schreef Gripper het volgende:
Ik ben niet eens kaal verdorie, alleen een dun plekje achterop en had mn haar toen gemillimeterd
En als ik je ontdek (en dat is al heel snel) je uitnodigen een hapje en drankje mee te doen. Zo ben ik dan ook wel weer.quote:1 week lang elke dag een fokker bij FG, foodlabs en Parkheuvel laten posten en je hebt m al te pakken
Inderdaad misschien. Er is namelijk in de horeca en helemaal in de top restaurants (en top hotels) een privacy - fatsoen - regel en wel dat men geen namen vrij geeft van zijn gasten en bij uitzondering zeggen: "Ja dat is een gewaardeerde gast van ons,zoals zovelen."quote:Ach, belletje naar Parkheuvel/FG en vragen wie toch die man is die sigaren rookt, champagne drinkt en alles meerdere keren uitvraagt en dan heb je misschien ook een naam.
Als je 1x per maand uit eten gaat, dan zit je inderdaad niet te wachten op mensen die je aanspreken. Ga je dagelijks uit eten, wordt het een ander verhaal.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 15:07 schreef sirdanilot het volgende:
Als ik Iwanius was zou ik het niet zo leuk vinden als mensen mij zouden gaan lopen lastigvallen tijdens het eten/een drankje doen.
Maar ja dat is dan ook waarom ik niet beroemd wil worden en andere mensen wel denk ik. Brrrr moet er niet aan denken, overal worden lastiggevallen door mensen die je niet kent.
Verschil is dat Iwanius juist iedereen wel kent.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 15:07 schreef sirdanilot het volgende:
Als ik Iwanius was zou ik het niet zo leuk vinden als mensen mij zouden gaan lopen lastigvallen tijdens het eten/een drankje doen.
Maar ja dat is dan ook waarom ik niet beroemd wil worden en andere mensen wel denk ik. Brrrr moet er niet aan denken, overal worden lastiggevallen door mensen die je niet kent.
Zal nog wel even duren voor ik langs ga want neem binnenkort weer de kuierlatten.'Bolle' vond het al niet leuk dat ik niet bij zijn 'opening'kwam maar vertelde hem dat hij niet zo moet zeuren en anders lekker Herman (Den Blijker) moet bellen en anders Victoria.(Koblenko)Oh wacht...die betalen nooit zelf voor hun etentjes.. We leven allemaal ons eigen leven en als ik het tijd vind kom ik wel weer langs.Btw..voor de volledigheid: Die foto's die hij de ether instuurde een week of wat geleden als eerste indrukken van zijn nieuwe zaak, zijn geen actuele foto's maar tekeningen vd ontwerper die ik al in februari zag. Toen was zijn keuken nog geeneens klaar.(toch het eerste wat gereed moest zijn) Maar hij is echt van wat ik hoorde de laatste paar dagen in overdrive om alles op tijd klaar te krijgen,uiteraard met de nodige hoofdbrekens. Maar het gaat hem allemaal lukken want tis een gedreven ondernemer/top-kok.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 14:02 schreef Mip1988 het volgende:
Iwanius kunnen we binnenkort een impressie verwachten van de nieuwe FG?
Mogelijk spuit 11, maar als jullie me sponsoren biedt ik me aan als vrijwilliger. Wanneer gaat FG weer open? Is ook een favoriet van mij, dus geen straf.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 10:14 schreef Gripper het volgende:
[..]
1 week lang elke dag een fokker bij FG, foodlabs en Parkheuvel laten posten en je hebt m al te pakken
Wat is eigenlijk de reden van zijn verhuizing? Puur meer tafels?quote:Op donderdag 4 augustus 2016 18:04 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Zal nog wel even duren voor ik langs ga want neem binnenkort weer de kuierlatten.'Bolle' vond het al niet leuk dat ik niet bij zijn 'opening'kwam maar vertelde hem dat hij niet zo moet zeuren en anders lekker Herman (Den Blijker) moet bellen en anders Victoria.(Koblenko)Oh wacht...die betalen nooit zelf voor hun etentjes.. We leven allemaal ons eigen leven en als ik het tijd vind kom ik wel weer langs.Btw..voor de volledigheid: Die foto's die hij de ether instuurde een week of wat geleden als eerste indrukken van zijn nieuwe zaak, zijn geen actuele foto's maar tekeningen vd ontwerper die ik al in februari zag. Toen was zijn keuken nog geeneens klaar.(toch het eerste wat gereed moest zijn) Maar hij is echt van wat ik hoorde de laatste paar dagen in overdrive om alles op tijd klaar te krijgen,uiteraard met de nodige hoofdbrekens. Maar het gaat hem allemaal lukken want tis een gedreven ondernemer/top-kok.
Voor zover ik het begrijp is die chefkok vaak bezig met andere dingen om geld te verdienen.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:21 schreef habitue het volgende:
Ah vandaar. Ik was laatst bij fg toen was hij er ook niet, stoorde me niet omdat het eten verdomde lekker was, maar moet wel zeggen dat ik het toch wel leuk vind om de chefkok te zien in de keuken.
Oh that reminds me zou nog recentie schrijven.
Sorry, maar ik bedoelde hetzelfde. Dat de chef erg bezig is met koken. Ik vind het fijner om te weten dat een kok kookt. Ik hoef hem niet te zien.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:34 schreef RobinOok het volgende:
Sorry, maar dat klinkt mij te denigrerend voor een man die zich drie slagen in de rondte werkt.
Hoi liefie!quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ben onderhand zo benieuwd geworden naar die wagyu a5 beef van fg!
volgens mij is er maar een plek waar je met trein bijna op strand komt, Zandvoort aan Zeequote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:45 schreef krakkemieke het volgende:
Mijn mam en ik willen graag met de trein naar het strand. Wat is het makkelijkste?
Ja, dank je!quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:51 schreef computergirl het volgende:
[..]
volgens mij is er maar een plek waar je met trein bijna op strand komt, Zandvoort aan Zee
Sommige mensen vinden het ook heel belangrijk dat de chef zelf er die avond is en liefst ook nog even wat komt serveren & toelichten aan hun tafeltje.quote:Op donderdag 4 augustus 2016 20:38 schreef krakkemieke het volgende:
[..]
Sorry, maar ik bedoelde hetzelfde. Dat de chef erg bezig is met koken. Ik vind het fijner om te weten dat een kok kookt. Ik hoef hem niet te zien.
Wat is 'aan de pas'?quote:Op donderdag 4 augustus 2016 22:49 schreef Gripper het volgende:
[..]
Sommige mensen vinden het ook heel belangrijk dat de chef zelf er die avond is en liefst ook nog even wat komt serveren & toelichten aan hun tafeltje.
Terwijl ik denk: terwijl hij hier aan mijn tafel staat te ouwenelen gaan er 3 gerechten naar andere tafels die, als hij aan de pas stond, (de plek waar de chef hoort te staan toch? ) niet door de keuring zouden komen
"The “pass” is the long, flat surface where dishes are plated and picked up by wait staff. The chef or high-level cook who “runs the pass” each night is in charge of letting the cooks know what they will be cooking as orders come in. They are in control of the watching the order tickets, monitoring the speed and rhythm of the coursing, and making sure each dish looks good before it goes out to the customer"quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |