abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_163807739
Etappe 15: Bourg-en-Bresse - Culoz, 160 km

Etappe 14 werd er een om snel te vergeten. Dat viel natuurlijk ook wel te verwachten. Het was vlak en er was lange tijd tegenwind, dan weet je dat er niet veel gaat gebeuren. Een of ander kopgroepje reed voorop en ik ben nu al zowat vergeten wie er precies in die groep zaten. Oja, erkende hardrijders als Roy en Elmiger. Op het eind van de rit gingen deze twee nog even wat harder fietsen, waardoor het er nog even op leek dat het peloton misschien wel te laat zou komen. Was natuurlijk niet het geval, het werd een massasprint. Wat in Montpellier niet lukte ging nu een stuk beter. Cavendish liet maar weer eens zien dat hij de snelste is en Kittel liet maar weer eens zien dat fietsen bij Etixx ervoor zorgt dat je een ontzettende huilebalk wordt. D'n Kit heeft nog steeds niet zijn oude niveau te pakken en at is blijkbaar vrij frustrerend. Ook met Greipel ging het niet echt goed, daardoor wordt het voor Cavendish ook wel wat makkelijker. Zijn twee echte concurrenten niet echt goed bezig, dan zit je al snel op vier overwinningen. Voor Dimension Data wel fantastisch. Na een slaapetappe op zaterdag krijgen we op zondag een rit die bijzonder interessant kan worden. Een flinke bergrit in de Jura, de hele dag op en af. Als dit niet leuk wordt weet ik het ook niet meer.




Bourg-en-Bresse is een stad met 40.000 inwoners, aan de voet van de Jura. De prefectuur van de Ain ligt een stuk ten noorden van de finishplaats van de vorige rit en is vooral bekend vanwege pluimvee. Je kan maar ergens bekend om staan, zullen we maar zeggen. De stad is ook bekend omdat Renault hier haar trucks in elkaar laat zetten. Daarnaast is er een klooster, waar jaarlijks 100.000 mensen op afkomen. Bourg-en-Bresse gaat voor de vierde keer voorkomen in de Tour de France. Nog niet eens zo gek lang geleden was de Tour hier nog, in 2014. Ook toen was het een startplaats, alleen zou de rit een stuk makkelijker zijn. Het werd een relatief eenvoudige rit richting Saint-Étienne, die in de sprint gewonnen werd door Kristoff voor Sagan. Twee keer was Bourg-en-Bresse een aankomstplaats in de Tour. De eerste keer, in 2002, won Thor Hushovd. Hij deed dit niet zoals je zou verwachten in een massasprint, maar door in de aanval te gaan. Toch wel de Sagan van zijn tijd. Vijf jaar later, in 2007, zou Hushovd in de straten van Bourg-en-Bresse vijfde worden in de massasprint. De overwinning ging naar Tom Boonen. Bourg-en-Bresse is tot nu toe onlosmakelijk verbonden geweest met sprinters, maar daar gaat nu duidelijk verandering in komen. Een van de renners in het Tourpeloton is geboren in deze stad. Dan heb ik het over de bijna volledig onzichtbare Pierre-Luc Perichon, van Fortuneo-Vital Concept. De start is naast het Monastère Royal de Brou.



De renners fietsen in oostelijke richting en meteen loopt het al een beetje omhoog. Het zal deze dag bijna nooit vlak zijn. 17 kilometer gaat het vrij bescheiden op en af, tot de eerste serieuze klim van de dag begint. De renners rijden over de rivier l'Ain richting het dorpje Serrières-sur-Ain en vanaf dat moment begint het serieus op te lopen. De Col du Berthiand begint, een beklimming van de eerste categorie. Zes kilometer lang en 8% gemiddeld, een pittige klim om mee te beginnen. De klim begint ook meteen enorm lastig met een kilometer aan 8%, daarna zelfs twee kilometer aan bijna 10%. Veel renners zullen dan al wel weten wat voor dag het wordt. Richting de top vlakt het wel weer wat af, maar 7% is nog steeds lastig. Na 23 kilometer komen de renners boven op deze col die al een paar keer eerder is voorgekomen. De eerste op de top kan zich in een rijtje voegen met Chiappucci, Jaksche en Calzati. Als we deze dalende lijn volgen komt er dus een floprenner als eerste boven. Er volgt een korte afdaling, zonder lastige momenten. Een paar haarspeldbochten, maar de weg is tot nu toe steeds ontzettend breed. Dit wordt anders na ongeveer 28 kilometer, dan slaan de renners aan het eind van de afdaling scherp rechtsaf en beginnen ze aan een nieuw klimmetje.




De renners rijden door Nurieux-Volognat en direct begint de weg weer omhoog te lopen. Op dit heuveltje zijn geen punten te rapen, toch klimt het ongeveer vijf kilometer aan vier procent. Kan toch prima een colletje van de vierde categorie zijn. Voorbij Peyriat, na 32 kilometer, krijgen we weer een korte afdaling. De weg is hier wat smaller en niet echt in goede staat. De adaling is in het begin enorm simpel, maar de laatste kilometers van de afdaling richting Cerdon zijn een stuk lastiger. De renners rijden tussen prachtige rotswanden door, maar daardoor is de afdaling in dit deel wel wat onoverzichtelijker. De laatste bocht richting Cerdon is ook nog vrij scherp. De renners zien dus flink wat rotsen, maar voor de toeristische inslag rijden ze net aan de verkeerde kant. Aan de andere kant van deze rotspartijen zijn wat prehistorische grotten gevonden, de grotten van Cerdon. Tussen 17.000 en 10.000 jaar geleden diende deze grot als toevluchtsoord. Er zijn allerlei oude werktuigen en beenderen gevonden. Beneden in Cerdon slaan de renners linksaf en begint de volgende klim van de dag meteen. Ze rijden nu langs de andere kant van de rotsen en komen bijna direct langs de grotten van Cerdon.


Na 43 kilometer begint de beklimming van de Col du Sappel officieel. Het loopt daarvoor al lichtjes omhoog, maar de echte klim is 8,8 kilometer lang. Het gemiddelde stijgingspercentage is 5,6, waardoor je de klim niet echt loodzwaar kunt noemen. Het is dan ook maar een beklimming van de tweede categorie. Van de bijna negen kilometer klimwerk is zes kilometer bijzonder goed te doen. Een paar kilometer aan 4%, een paar aan 5%. Pas richting het eind van de klim, na het passeren van het gehucht Labalme, wordt het steil. In Labalme slaan de renners ook rechtsaf en verlaten ze de grote weg. Over een veel smaller weggetje gaat het nu aan bijna 10% omhoog. Richting de top wordt het wat minder zwaar, maar 8% is nog steeds best pittig. Na 52 kilometer komen de renners boven en is er een korte afdaling richting de volgende klim van de dag. De afdaling van de Sappel is wel een beetje lastig, want de renners fietsen over een smalle weg door een bos. Gelukkig is de afdaling niet heel steil en ook niet zo lang. Na een kilometer of vijf begint het alweer omhoog te lopen en een kilometer later begint de beklimming met een goede naam, de Col de Pisseloup, dan echt. Dit is een beklimming van de dede categorie. Ongeveer vijf kilometer lang en 5,8% gemiddeld. Niet echt een enorm lastige beklimming, de makkelijkste tot nu toe. Nog wel een lastiger kilometer aan meer dan 7%, maar de rest is prima te doen. Na 63 kilometer komen de renners boven. Het is dan nog ongeveer 100 kilometer tot de streep en er komt nog veel meer. Op de top hebben de renners een uitzicht over het gehucht Corcelles en de omgeving.





De afdaling van de Pisseloup is heel kort en niet zo moeilijk. Tot Corcelles wordt er afgedaald door een bos, maar daarna gaat het dwars door wat velden heel lichtjes naar beneden. Na een aantal kilometer wordt het zowaar vlak. De coureurs komen door Champdor en gaan op weg naar Hauteville-Lompnes, waar de tussensprint van de dag is, na 71 kilometer. Bij het buitenrijden van Hauteville-Lompnes begint de weg alweer omhoog te lopen. Er komt weer een klim aan, ditmaal de Col de la Rochette. Vijf kilometer lang en 5,4% gemiddeld, een beklimming van de derde categorie. Best een leuk klimmetje, vooral aan het begin. Rotswandjes, watervalletjes, kapelletjes, allemaal best schattig. Op de top van de klim is er nog een soort van klein skiresortje met een piste. De klim zelf is niet lastig, het komt bijna nooit boven de 6% uit. Na 79 kilometer komen de renners boven en volgt er een wat langere afdaling, van bijna acht kilometer. De afdaling gaat dwars door een donker bos, vooral in het begin. Na een tijdje wordt de begroeiing wat minder dicht en wordt alles weer wat lichter. Het is niet echt een moeilijke afdaling. De weg is niet enorm breed, maar ook weer niet smal. Er zijn wel wat bochten, maar de meeste bochten zijn niet zo lastig. Een paar die wat verraderlijk kunnen zijn, maar al met al is het bepaald geen gekkenwerk. Na 87 kilometer komen de renners door Hotonnes en begint het volgende klimmetje. Op dit klimmetje zijn gek genoeg geen punten te verdien, terwijl het toch nog een paar kilometer stevig omhoog loopt. De Côte de Hotonnes is vier kilometer lang en het stijgt gemiddeld aan 5%. Dat is op z'n minst een berg van de vierde categorie, maar afijn. Na ongeveer 92 kilometer zijn de renners hier boven.




We zijn nu bijna in de buurt van de zwaarste klim van de dag. Er moet alleen nog wel een kilometer of acht afgedaald worde, voor de Col du Grand Colombier wordt beklommen. De afdaling van de Côte de Hotonnes is niet echt steil, maar de weg is wel smal. Daarnaast loopt de weg dwars door wat dorpjes, waar het nog smaller wordt en waar wat lastige bochten liggen. Na deze toch nog wel enigszins lastige afdaling komen de renners na 100 kilometer uit in Lochieu. Hier ligt de voet van de Grand Colombier. Een naam die klinkt als een klok, maar het wordt pas de tweede keer dat de klim voorkomt in de Tour. Voor het eerst in 2012, in een rit van Mâcon naar Bellegarde-sur-Valserine. Titi Voeckler kwam toen als eerste boven op de klim en zou de rit ook winnen. We beklimmen de Grand Colombier nu wel van de andere kant. Van deze kant is de beklimming 13 kilometer lang en 6,8% gemiddeld. Het is een ontzettend onregelmatige klim, geen kilometer is hetzelfde. De klim begint makkelijk met een kilometer aan 5%, maar daarna gaat het van 7 naar 10%. Het wordt weer wat makkelijker en na zes kilometer klimmen is er zelfs nog een behoorlijk lange vlakke strook. Daarna gaat het wel weer twee kilometer aan 10% omhoog. Om te kunnen herstellen van die zware stroken is er weer even een kilometer aan 3%, voor het in de laatste drie kilometer van de klim aan 8 à 9 procent omhoog zal gaan. Na 113 kilometer komen de renners boven op de Grand Colombier en hebben ze een col van de buitencategorie overleefd. Het gemiddelde van deze klim moet je niet zo heel serieus nemen, door alle kilometers rond de 10%, met uitschieters naar hogere percentages, is dit toch echt een zware klim. Op de top is er een prachtig uitzicht over de omgeving.



De afdaling van de Grand Colombier is behoorlijk pittig. De weg is niet al te breed en ook niet al te best. Van deze kant is de afdaling 15 kilometer lang en 8,5% gemiddeld, dus moet het wel behoorlijk steil naar beneden gaan. Toch is de afdaling de eerste zes kilometer goed te doen. Na 122 kilometer slaan de renners linksaf en komen ze voor het eerst deze Tour op een circuit terecht. We gaan nog een rondje om Culoz fietsen en doen het grootste deel van deze afdaling dus twee keer. Nadat de renners linksaf zijn geslagen wordt de weg nog smaller. De afdaling wordt nu ook steil, met vijf kilometer aan 9%. Er wordt gedaald door een donker bos, wat de afdaling nog net wat lastiger maakt. Er zijn behoorlijk wat bochten die lastig in te schatten zijn. Ik wil Froome wel eens zo lollig op z'n fiets zien zitten in deze afdaling, dan kunnen we lachen. Richting het einde van de afdaling wordt het wat makkelijker, maar het blijft opletten. Na 127 kilometer komen de renners beneden in Anglefort, maar voor ze helemaal beneden zijn dalen ze eerst nog een tijdje door een buitenwijkje van dit dorp, waar ook nog wat lastige bochten te vinden zijn. Het is al met al een gevaarlijke afdaling, waar een goede daler zeker iets kan forceren.



In Anglefort komen de renners voor het eerst sinds tijden weer eens uit op een grote weg. Het is ook voor het eerst in lange tijd weer eens vlak. De renners mogen ongeveer tien kilometer door een vallei fietsen. Na 136 kilometer komen ze uit in Culoz, de finishplaats van vandaag. Een halve kilometer later rijden ze voor de eerste keer over de finish. In de laatste kilometers gaat het grotendeels rechtdoor over brede wegen. In de slotkilometer zit nog een rotonde en een paar hectometer daarna nog een flauwe bocht naar rechts. De weg bij de finish is breed, maar de renners mogen als ze over de streep rijden toch nog even door. Bijna meteen na de finish slaan ze rechtsaf en gaan ze weer de Grand Colombier beklimmen. Het voordeel voor de renners is dat ze niet de hele klim hoeven te doen, ze klimmen maar tot Lacets du Grand Colombier. Als ze door de buitenwijken van Culoz rijden zien ze al wat flinke bergen liggen, ze weten dus waar ze naartoe moeten. De klim naar Lacets du Grand Colombier is 8,4 kilometer lang en 7,6% gemiddeld. Een klim van de eerste categorie. Van deze kant is de Grand Colombier nog mooier. In 2012 reden we de klim op van deze kant. In het begin van de klim rijden de renners tussen allerlei rotswanden door, wat prachtige beelden oplevert. Het hoogtepunt van de rit komt op iets minder dan 20 kilometer van de streep. Halverwege deze klim zitten er kort achter elkaar heel veel haarspeldbochten achter elkaar, wat vooral vanuit de helikopter gezien prachtige beelden oplevert. De Tour heeft de laatste jaren wel patent op zulke beklimmingen, dit is vergelijkbaar met de Montvernier van vorig jaar.



Ook van deze kant is de Grand Colombier behoorlijk onregelmatig. Het begint omhoog te lopen aan 7%, daarna is er een kilometer aan meer dan 9%, gevolgd door een kilometer aan 8% en een kilometer aan iets minder dan 7%. Daarna zijn er dan weer twee zware kilometers aan 10%, voor het richting de top weer wat af begint te zwakken. De laatste kilometer richting de top stijgt het nog maar aan 3%. Na 146 kilometer komen de renners boven, het is dan nog 16 kilometer tot de finish in Culoz. We gaan weer dezelfde afdaling rijden. Nog steeds een smalle weg, door een donker bos. Een kilometer of acht lang gaat het stevig naar beneden. Voordeel is dat de renners deze weg ondertussen kennen, maar het blijft link. Op ongeveer acht kilometer van de finish komen de renners weer door Anglefort en na een laatste lastige bocht in dit dorp gaat het vervolgens rechtdoor richting Culoz. De coureurs fietsen in de vallei van de Rhône en hier is het vlak en recht. Alleen in de laatste kilometer is er dus nog een rotonde en een flauwe bocht naar rechts. Na 160 kilometer en ontzettend veel beklimmingen zit de laatste bergrit van deze week er alweer op.




Er is voor het eerst in finish in Culoz. De Tour was hier in 2012 al eens, om de Grand Colombier te beklimmen, maar een aankomst of een start was er nog nooit. Het is een klein dorpje met ongeveer 3000 inwoners in de Ain, aan de Rhône. Het dorpje schijnt een van de geboorteplaatsen van de auto te zijn. De broers Henri en Léon Serpollet zouden bepaalde stoommachines hebben gepercetioneerd zodat deze gebruikt konden worden om een voertuig met een aantal wielen te laten bewegen. Léon Serpollet zou ook de eerste Fransoos zijn geweest die een rijbewijs kreeg. Voorwaarde was dan wel dat hij niet harder mocht rijden dan 16 kilometer per uur. Hij zou in 1902 een snelheidsrecord halen van liefst 120 kilometer per uur. Henri Dunant, oprichter van het Rode Kruis en nobelprijswinnaar zou ook ooit in Culoz hebben gewoond. De plaatselijke school is naar hem vernoemd, dus het verhaal zal wel een kern van waarheid hebben. Ook Christophe Lemaitre, een atleet en de eerste blanke jongeman die de honderd meter onder de tien seconden liep, schijnt een band te hebben met Culoz. Het dorp is al vaak voorgekomen in de Tour de l'Ain. Een van de renners in het peloton die een goede band heeft met het dorp is Wout Poels. In 2010 won hij in de Tour de l'Ain een rit die startte in Culoz. Het was zijn eerste overwinning bij de profs en je zou het zijn doorbraak kunnen noemen. Net buiten Culoz staat een prima kasteeltje, maar het leukste aan dit dorp is toch vooral het uitzicht op de vervelende berg die tijdens deze rit twee keer beklommen moet worden.



Het wordt lekker warm in Culoz. 28 graden, vermoedelijk. Iets minder wind dan de afgelopen dagen, maar nog steeds wel wat wind. Er is geen kans op neerslag, wat met al die lastige afdalingen wel fijn is. Het Départ fictif in Bourg-en-Bresse is om 12:55. Tien minuten later is de neutralisatie voorbij en begint de koers echt. De finish in Culoz wordt verwacht tussen 17:18 en 17:51. Het kan dus een latertje worden. De NOS is er integraal bij, vanaf 13:05. De Belg is er helaas niet meteen bij. Om 13:00 zenden ze daar immers het journaal uit en dat is heilig. Dat journaal duurt ook altijd verschrikkelijk lang, daarom begint de uitzending van Sporza pas om 13:35. Ik vrees dus dat we een half uur verplicht naar de NOS moeten kijken. Help.

Dit is een enorm lastige rit. Het lijkt een rit voor een groepje vluchters. Vooral vanwege de aankomst na een afdaling. Hoewel de vorige rit met een aankomst na een afdaling dan wel weer een strijd tussen de klassementsrenners opleverde. Toch is dit een ander verhaal. Froome heeft inmiddels zijn ritzege binnen en heeft de gele trui heel stevig om zijn schouders. Sky gaat controleren, maar Sky gaat geen gekke dingen doen. Het zal dus van andere ploegen moeten komen, maar ik vraag me dan wel af welke ploeg precies dat werk zou moeten opknappen. Alle andere favorieten, op Mollema na, zijn meerdere malen door het ijs gezakt. Lijkt me heel sterk dat Quintana nu zijn hele ploeg op kop zet, terwijl hij aantoonbaar niet goed genoeg is. Mollema zal zijn ploeg ook niet direct op kop zetten. Hij zal waarschijnlijk eerder zijn tweede plek willen verdedigen dan een aanval doen op de gele trui. Oftewel, er kan een omvangrijke kopgroep wegrijden. Als Quintana of andere renners nog iets willen proberen zijn de ritten in derde week daar iets geschikter voor. Oftewel, ik ga weer eens vijf namen noemen en dan blijkt er uiteindelijk geen een in de kopgroep te zitten. Wat een jolijt.
1. Costa. Hij had beloofd dat hij ging aanvallen en dat heeft hij al een paar keer gedaan. Ik ben echter nog niet geheel tevreden, dus ik verwacht toch wel dat hij nog een aantal keer aan gaat vallen. Dit is wel een ritje voor hem. Het klimmen gaat nog niet altijd even goed, maar hij kan ook best goed dalen en is in een aankomst met een kleinere groep ook niet direct kansloos.
2. Pantano. Zou toch leuk zijn als er deze Tour een Colombiaan is die wel wat presteert. Vooralsnog is het nog niet veel. Jarlinson moet lekker in de aanval gaan. Ook een jongen die kan klimmen, dalen en sprinten. Nou, als deze rit dan niet op je lijf geschreven is weet ik het ook niet meer.
3. Majka. Hij moet nog wat punten voor de bollentrui gaan smokkelen. Dan is een rit met 800 beklimmingen wel vrij geschikt. Komt tot nu toe wel steeds tekort zodra de knikkers echt worden verdeeld, zal nu vast niet anders zijn.
4. Zakarin. We hebben nog niet genoeg kunnen lachen om de Tartaar uit Tatarije en daar moet nodig verandering in komen. Deze rit lijkt me erg geschikt voor hem. In de afdaling kan hij zich weer mooi ergens in een beek katapulteren. Niks mis mee allemaal.
5. Sepulveda. Dit gaat natuurlijk niet gebeuren, maar ik wil Eduardo graag een keer in beeld zien. Hij heeft op de Ventoux en in de tijdrit flink laten lopen. Kan zijn omdat hij slechte benen heeft, of omdat hij zich spaart voor een aanval. Ik hoop dan maar op het tweede.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:02:05 #2
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163807745
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:01 schreef johannes_vermeer het volgende:
Het geheim van Bauke is pindakaas, wat een scoup
Hij wil gewoon een commercial scoren.
pi_163807746
Pindakaas :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163807751
quote]0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:01 schreef Poison-Ivy het volgende: [ afbeelding ] In de broek poepen dan maar :X [/quote]

Waar is dit dan?
I wander in my time...
pi_163807760
Nu weten we nog niet hoe het met Lau gaat, alleen wat hij van Bau vindt -O-
pi_163807766
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:02 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Hij wil gewoon een commercial scoren.
Het PR team van Calvé is al aan het bellen.
pi_163807781
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:02 schreef TheTraveler het volgende:
quote][ afbeelding ] Op zondag 17 juli 2016 15:01 schreef Poison-Ivy het volgende: [ afbeelding ] In de broek poepen dan maar :X
Waar is dit dan?
[/quote]

Geen idee. Was aan het googlen hoe wielrenners plassen en kwam bij deze foto.
Echt erg gatver. :')
The secret of getting ahead is getting started
pi_163807782
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:02 schreef johannes_vermeer het volgende:
Nu weten we nog niet hoe het met Lau gaat, alleen wat hij van Bau vindt -O-
Inderdaad, maar Laurens blijft een held.
I wander in my time...
pi_163807787
Reichenbach virtueel negende
pi_163807790
Ook Froome is een mens :o
pi_163807793
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:03 schreef showtimer het volgende:
Reichenbach virtueel negende
Dat zet nog eens zoden aan de dijk.
pi_163807794
ten dam
sympathieke gast
*O*
pi_163807804
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:03 schreef Littlerabbit het volgende:
Ook Froome is een mens :o
Hallo :)

Hoe sta jij in de pindakaas vs hagelslag discussie van Bau en Lau?
pi_163807806
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:03 schreef Poison-Ivy het volgende:

[..]

Waar is dit dan?
Geen idee. Was aan het googlen hoe wielrenners plassen en kwam bij deze foto.
Echt erg gatver. :')
[/quote]

Ik hoop voor die vent dat de finish binnen 100m was.
I wander in my time...
pi_163807810


Zo kan het ook :+
The secret of getting ahead is getting started
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:04:46 #16
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163807818
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:03 schreef Littlerabbit het volgende:
Ook Froome is een mens :o
Nee hoor, is een cyborg.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163807824
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:04 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Hallo :)

Hoe sta jij in de pindakaas vs hagelslag discussie van Bau en Lau?
Ik ben een echte pindakaasmanman
  zondag 17 juli 2016 @ 15:05:16 #18
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163807829
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:04 schreef Poison-Ivy het volgende:
[ afbeelding ]

Zo kan het ook :+
Dat is geen FOK!ker :o
pi_163807831
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:04 schreef TheTraveler het volgende:

[..]

Geen idee. Was aan het googlen hoe wielrenners plassen en kwam bij deze foto.
Echt erg gatver. :')
Ik hoop voor die vent dat de finish binnen 100m was.
[/quote]

_O- die mensen langs de kant ook kijken
The secret of getting ahead is getting started
pi_163807836
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:04 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Ik ben een echte pindakaasmanman
Ik ook, ik vraag me af of Bauke ook pindakaas met stukjes noot eet.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:05:30 #21
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163807837
Sicard met kniepech.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163807861
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:05 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Ik ook, ik vraag me af of Bauke ook pindakaas met stukjes noot eet.
Dat lijkt mij evident. Hele pindarotsjes worden door hem verorbert ter voorbereiding op de bergen.
pi_163807869
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:04 schreef Poison-Ivy het volgende:
[ afbeelding ]

Zo kan het ook :+
ik mis menchov ;(
pi_163807873
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:05 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Ik ook, ik vraag me af of Bauke ook pindakaas met stukjes noot eet.
Gewoon Calve pindakaas met extra erythropoietin.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163807874
4 Nederlanders in n kopgroep, wat een luxe _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163807891
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:06 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Dat lijkt mij evident. Hele pindarotsjes worden door hem verorbert ter voorbereiding op de bergen.
Pindakaas met stukjes Noot > andere Pindakaas
I wander in my time...
pi_163807919
Cashewnootpindakaas lijkt me nog wel lekker
pi_163807922
Wanneer wordt het interessant?
pi_163807929
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:08 schreef TheTraveler het volgende:

[..]

Pindakaas met stukjes Noot > andere Pindakaas
Wat is er dan met pindakaas?
The secret of getting ahead is getting started
pi_163807930
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:09 schreef Paxcon het volgende:
Cashewnootpindakaas lijkt me nog wel lekker
Ik kan bevestigen dat dat erg lekker is.
pi_163807933
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:09 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Ik kan bevestigen dat dat erg lekker is.
We hebben een kenner in ons midden
pi_163807939
Heeft Han Cock de laatste dagen ook vragen gesteld waarin de woorden "Bauke" of "Mollema" niet voor kwamen?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163807946
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:09 schreef Poison-Ivy het volgende:

[..]

Wat is er dan met pindakaas?
Er is net onthuld dat Bau vroeger hagelslag at tijdens de Tour, en tegenwoordig pindakaas en dat hij daarom nu zo succesvol is.
pi_163807951
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:09 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Ik kan bevestigen dat dat erg lekker is.
Ook aardig wat duurder.
pi_163807963
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:10 schreef marcodej het volgende:
Heeft Han Cock de laatste dagen ook vragen gesteld waarin de woorden "Bauke" of "Mollema" niet voor kwamen?
Als je eenmaal iets geniaals hebt bedacht als Bau en Lau dan moet je het uitmelken. Wat een creatief genie.
pi_163807965
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:10 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Er is net onthuld dat Bau vroeger hagelslag at tijdens de Tour, en tegenwoordig pindakaas en dat hij daarom nu zo succesvol is.
Broodje pindakaas met hagelslag is nog beter _O_
  zondag 17 juli 2016 @ 15:11:33 #37
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163807966
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:09 schreef Belgosome het volgende:
Wanneer wordt het interessant?
Met een beetje geluk op de colombier, maar ik denk zelfs de laatste klim pas
Laffe huichelaar
pi_163807984
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:10 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Er is net onthuld dat Bau vroeger hagelslag at tijdens de Tour, en tegenwoordig pindakaas en dat hij daarom nu zo succesvol is.
Aha pindakaas bevat veel eiwit dus is goed.
Ik vind het lekker alleen zeggen ze dat je er puistjes van kunt krijgen.
Geen idee.
The secret of getting ahead is getting started
  zondag 17 juli 2016 @ 15:12:44 #39
66825 Reya
Fier Wallon
pi_163807986
Eindelijk eens tijd om een etappe te kijken.
pi_163808001
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:12 schreef Poison-Ivy het volgende:

[..]

Aha pindakaas bevat veel eiwit dus is goed.
Ik vind het lekker alleen zeggen ze dat je er puistjes van kunt krijgen.
Geen idee.
Daphne Schippers schijnt ook wel eens pindakaas te eten.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:14:15 #41
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808009
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:13 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Daphne Schippers schijnt ook wel eens pindakaas te eten.
:D
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:14:23 #42
194695 franklop
Fran knock
pi_163808010
Mollema die opeens alle ritten verkend heeft. Dat heeft misschien ook wel geholpen..
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 17 juli 2016 @ 15:15:48 #43
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163808034
die interviews van mollema, altijd tenenkrommend
pi_163808039
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:14 schreef franklop het volgende:
Mollema die opeens alle ritten verkend heeft. Dat heeft misschien ook wel geholpen..
Een klim is een klim.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:16:04 #45
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163808043
Als Froome met z'n trein ontspoort kunnen WE gewoon de Tour winnen jongons
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:16:31 #46
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163808049
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:16 schreef Szura het volgende:
Als Froome met z'n trein ontspoort kunnen WE gewoon de Tour winnen jongons
Chauvinisme :r
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 17 juli 2016 @ 15:16:39 #47
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163808050
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:15 schreef THEFXR het volgende:
die interviews van mollema, altijd tenenkrommend
Hij zegt al 5 jaar lang altijd hetzelfde in elk interview.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163808061
Het wordt ook wel eens tijd voor de traditionele muntjesdag bij Porte.
pi_163808078
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:16 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Chauvinisme :r
*O*
pi_163808080


Oops
The secret of getting ahead is getting started
pi_163808081
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:17 schreef showtimer het volgende:
Het wordt ook wel eens tijd voor de traditionele muntjesdag bij Porte.
Hij lijkt dit jaar meer last te hebben van pech dan van slechte benen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:18:11 #52
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163808085
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:17 schreef Paxcon het volgende:

[..]

*O*
Nee Pax, hier gaan wij het niet over eens worden
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163808109
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:16 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hij zegt al 5 jaar lang altijd hetzelfde in elk interview.
Hij komt uit Zuidhorn, Groningen.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:19:46 #54
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163808123
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:16 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Hij zegt al 5 jaar lang altijd hetzelfde in elk interview.
idd, je kan gewoon op replay drukken
pi_163808124
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:18 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Nee Pax, hier gaan wij het niet over eens worden
Het is een verhaal wat 2 kanten opgaat. Dat gelul over 'we' winnen met zijn allen is vermoeiend maar dat geforceerde afzetten tegen alles wat populair is overtreft zelfs die ergernis.

En ja, ik verdedig Mollema tot de dood nu ik van zijn pindakaas dieet af weet.
pi_163808127
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:10 schreef marcodej het volgende:
Heeft Han Cock de laatste dagen ook vragen gesteld waarin de woorden "Bauke" of "Mollema" niet voor kwamen?
*hihihihi Han Cock en Dick Advocaat :@ :@ *
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:20:08 #57
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163808133
  zondag 17 juli 2016 @ 15:20:18 #58
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163808135
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:19 schreef TLC het volgende:

[..]

*hihihihi Han Cock en Dick Advocaat :@ :@ *
Cock Jol.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:20:49 #59
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163808144
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:19 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Het is een verhaal wat 2 kanten opgaat. Dat gelul over 'we' winnen met zijn allen is vermoeiend maar dat geforceerde afzetten tegen alles wat populair is overtreft zelfs die ergernis.

En ja, ik verdedig Mollema tot de dood nu ik van zijn pindakaas dieet af weet.
Ik zie gewoon niet echt in waarom ik moet juichen voor iemand die toevallig in hetzelfde land geboren is als ik :)

Wat niet wegneemt dat ik blij ben dat ik in Nederland opgegroeid ben en ik fan ben van pindakaas
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 17 juli 2016 @ 15:21:19 #60
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163808154
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:19 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]

Hij komt uit Zuidhorn, Groningen.
Jarenlang op de fiets van Zuidhorn naar school in Groningen, daar word je een bikkel van. :Y
pi_163808165
Knap van Cav
I wander in my time...
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:22:39 #62
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808182
britse wielerkenners :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808201
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:21 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Jarenlang op de fiets van Zuidhorn naar school in Groningen, daar word je een bikkel van. :Y

Dit is toch genieten.
pi_163808213
Waar is Greenways?
I wander in my time...
pi_163808261
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:23 schreef TheTraveler het volgende:
Waar is Greenways?
Is z´n trein kwijtgeraakt.
pi_163808283
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:01 schreef Poison-Ivy het volgende:
[ afbeelding ]

In de broek poepen dan maar :X
Hoe komt poep op zijn bovenbenen?
pi_163808289
Dan Martin begint al bang te worden om zijn oren kwijt te raken.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:28:17 #68
194695 franklop
Fran knock
pi_163808300
Van Baarle voor zijn lange solo
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163808315
Cannondale tactics *O*
pi_163808316
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:27 schreef Eppie_NL het volgende:

[..]

Hoe komt poep op zijn bovenbenen?
Beweging.

Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163808345
quote:
Dus... Fijn om dit te hebben mogen aanschouwen :)
pi_163808353
Van Baarle moet snel weg bij die engnek van een Vaughters.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:31:57 #73
111843 Cassius
Something's fucky
pi_163808367
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:20 schreef Momo... het volgende:
[ afbeelding ]
Past dat?
pi_163808376
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:31 schreef ZakaRosa het volgende:
Van Baarle moet snel weg bij die engnek van een Vaughters.
Toch gaat hij nooit meer een manager krijgen die zo enthousiast over hem is.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:33:24 #75
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808392
Wat is Tom aan het doen?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163808393
Tom _O_
  zondag 17 juli 2016 @ 15:33:27 #77
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163808394
TORNADO TOM
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163808395
Daar gaan we
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
  zondag 17 juli 2016 @ 15:33:32 #79
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163808398
Dit is toch wel een beetje vroeg, Tom
  zondag 17 juli 2016 @ 15:33:32 #80
194695 franklop
Fran knock
pi_163808399
Nederlands koppeltijdrit _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 17 juli 2016 @ 15:33:33 #81
14505 OProg
A Life in Music
pi_163808400
w/
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163808401
Die foto van Groenewegen :D
pi_163808403
Tom gaat alles weer kapot rijden.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:33:41 #84
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163808405
Oranje boven
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163808406
Wat gaan we hier beleven?
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:33:44 #86
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808408
Tom en Dylan gaan het uitmaken
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808413
Beetje vroeg Tom
  zondag 17 juli 2016 @ 15:34:24 #88
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163808421
Of wil Tom toch stiekem voor de bolletjes gaan?
pi_163808423
Gewoon anticiperen voor de Grand Colombier
pi_163808424
Hij barst echt gigantisch van het zelfvertrouwen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:34:35 #91
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163808426
Tom
  zondag 17 juli 2016 @ 15:34:41 #92
14505 OProg
A Life in Music
pi_163808427
Tom is lekker aan het trainen en ziet gewoon wel wat het gaat worden.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163808431
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:34 schreef Van_Poppel het volgende:
Of wil Tom toch stiekem voor de bolletjes gaan?
Daar is het nu al te laat voor.
pi_163808434
Aan de andere kant, met een voorsprong beginnen aan de Colombier is wel prima. Heeft Tom minder last van de springveren
pi_163808441
Van Baarle gaat zitten linkeballen :|W
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:35:29 #96
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163808447
Tommeke doet het gewoon _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163808448
PATS
pi_163808449
w/
The secret of getting ahead is getting started
pi_163808450
Wat een genot
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
  zondag 17 juli 2016 @ 15:35:34 #100
194695 franklop
Fran knock
pi_163808451
Dumoulin op zijn Boogerds
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:35:34 #101
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808452
Nibali heeft het in de gaten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163808453
Jammer Dylan.
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:35:37 #103
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808456
Kopgroep kapot.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:35:38 #104
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163808457
Tommeke Tommeke toch
  zondag 17 juli 2016 @ 15:36:09 #105
194695 franklop
Fran knock
pi_163808468
raykerckhoffs twitterde op zondag 17-07-2016 om 15:35:17 Dix-sept juillet... Le jour des Hollandais! Allez Tom, Allez Dylan. Le Tour est de vous!!!! #TDF2016 #dumoulin #vanbaarle reageer retweet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163808469
Nibali nu.
pi_163808470
quote:
prachtig

hij lijkt ergens trouwens ook wel op Mark Hollis (leadzanger Talk Talk) viel me op

  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:36:15 #108
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163808472
Alles al uit elkaar gereden
  zondag 17 juli 2016 @ 15:36:17 #109
119225 Poison-Ivy
Poison-Ivy
pi_163808475
quote:
17s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:34 schreef Momo... het volgende:
Tom
Knappe wielrenner :)
The secret of getting ahead is getting started
pi_163808478
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:36 schreef franklop het volgende:
raykerckhoffs twitterde op zondag 17-07-2016 om 15:35:17 Dix-sept juillet... Le jour des Hollandais! Allez Tom, Allez Dylan. Le Tour est de vous!!!! #TDF2016 #dumoulin #vanbaarle reageer retweet
Hou hiermee op
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:36:30 #111
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163808481
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:36 schreef franklop het volgende:
raykerckhoffs twitterde op zondag 17-07-2016 om 15:35:17 Dix-sept juillet... Le jour des Hollandais! Allez Tom, Allez Dylan. Le Tour est de vous!!!! #TDF2016 #dumoulin #vanbaarle reageer retweet
:').
pi_163808482
Tony Martin deed dit ook ooit eens _O_
pi_163808489
Waarom gaat Dumoulin nu al?
I wander in my time...
pi_163808490
haha tom dumpt dylan
  zondag 17 juli 2016 @ 15:37:20 #115
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163808492
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:36 schreef franklop het volgende:
raykerckhoffs twitterde op zondag 17-07-2016 om 15:35:17 Dix-sept juillet... Le jour des Hollandais! Allez Tom, Allez Dylan. Le Tour est de vous!!!! #TDF2016 #dumoulin #vanbaarle reageer retweet
Ik wil Ray op zijn bek slaan :') :@
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:37:22 #116
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163808494
Hebben de de Sunfieldaids gehad, krijgen we Ray :r
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 17 juli 2016 @ 15:37:26 #117
194695 franklop
Fran knock
pi_163808497
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:37 schreef TheTraveler het volgende:
Waarom gaat Dumoulin nu al?
Met voorsprong beginnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163808498
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:37 schreef TheTraveler het volgende:
Waarom gaat Dumoulin nu al?
Om de springveren te slim af te zijn.
pi_163808499
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:36 schreef Poison-Ivy het volgende:

[..]

Knappe wielrenner :)
Ze zeggen altijd dat ik zo op hem lijk :)
pi_163808502
alaphilippe in het laatste wiel :{
pi_163808503
Van Baarle heeft niet echt een idee wat die aan het doen is lijkt het
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:37:53 #122
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808509
Die geHAAIde Nibali gaat het doen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:38:03 #123
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808513
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:37 schreef Remzz het volgende:
Van Baarle heeft niet echt een idee wat die aan het doen is lijkt het
Het loopt hier omhoog en Van Baarle is niet echt een goede klimmer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163808514
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:37 schreef Remzz het volgende:
Van Baarle heeft niet echt een idee wat die aan het doen is lijkt het
Cannonfailziekte
  zondag 17 juli 2016 @ 15:38:03 #125
194695 franklop
Fran knock
pi_163808515
Michel en José zetten Dumoulin in de top 10 renners van de wereld.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:38:15 #126
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808518
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:37 schreef Remzz het volgende:
Van Baarle heeft niet echt een idee wat die aan het doen is lijkt het
Rijdt bij Cannondale vind je t gek?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808521
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:37 schreef Dale__Cooper het volgende:
alaphilippe in het laatste wiel :{
  zondag 17 juli 2016 @ 15:38:32 #128
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163808522
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het loopt hier omhoog en Van Baarle is niet echt een goede klimmer.
Had ie beter op de etappe naar Bern kunnen wachten.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:39:06 #129
119225 Poison-Ivy
Poison-Ivy
pi_163808532
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:37 schreef Joezi het volgende:

[..]

Ze zeggen altijd dat ik zo op hem lijk :)
Lucky you :)
The secret of getting ahead is getting started
  zondag 17 juli 2016 @ 15:39:19 #130
14505 OProg
A Life in Music
pi_163808535
Nibali komt niet echt ver. :o
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:39:20 #131
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808536
Nibali komt toch niet echt weg van de rest.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163808537
Nibali faaaaalt
pi_163808541
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:37 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Om de springveren te slim af te zijn.
Of gaat hij voor de bollentrui?
I wander in my time...
pi_163808543
Wat is er met Nibali aan de hand jongens?
pi_163808544
Dumoulin wordt alweer tot filosoof gepromoveerd door Michel.
pi_163808547
Nibali moet maar weer even een bloedonderzoekje laten doen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:39:54 #137
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808550
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:39 schreef Columbiafan het volgende:
Dumoulin wordt alweer tot filosoof gepromoveerd door Michel.
Woont in België he.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:40:06 #138
194695 franklop
Fran knock
pi_163808551
inb4 val Dumoulin
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 17 juli 2016 @ 15:40:15 #139
14505 OProg
A Life in Music
pi_163808553
Door Renson is Tom een halve Vlaming.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:40:17 #140
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163808554
Clement daalt beter dan Nibali _O_
pi_163808556
Kom op Tom, een klimtijdrit van 87 km :D
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163808562
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:40 schreef noodgang het volgende:
Clement daalt beter dan Nibali _O_
Pantano volgens Ducrot
pi_163808563
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:40 schreef TLC het volgende:
Kom op Tom, een klimtijdrit van 87 km :D
66.2
pi_163808564
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:40 schreef noodgang het volgende:
Clement daalt beter dan Nibali _O_
Is Pantano toch?
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:40:42 #145
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808565
Kut motor
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 17 juli 2016 @ 15:41:07 #146
264415 Jahr00n
Fakkelteit
pi_163808579
gewaagde poging van tommeke
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:41:09 #147
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808580
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:40 schreef baggerbaas het volgende:

[..]

Is Pantano toch?
Ja, natuurlijk. Goede daler.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:41:10 #148
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163808581
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:40 schreef baggerbaas het volgende:

[..]

Is Pantano toch?
Oh, ik ging op Wuyts af, zonder echt te kijken :@
pi_163808582
dit is stayeren!
pi_163808583
Herbert boos
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:41:34 #151
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808586
Als die renners er bij komen is Dumoulin kansloos.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808587
Ducrot neemt nog een hap uit de vloer
pi_163808600
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Als die renners er bij komen is Dumoulin kansloos.
In zijn eentje 65 kilometer rijden is ook kansloos
  zondag 17 juli 2016 @ 15:42:02 #154
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163808602
Herbert is MAD
pi_163808604
Herbert overdrijft
pi_163808607
Man man man
  zondag 17 juli 2016 @ 15:42:38 #157
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163808611
Motormad noemen we dit
Laffe huichelaar
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:42:44 #158
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808615
Dit kost Tom 7 seconden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808618
Tom heeft de goede benen weer terug, jammer van die eerste week
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zondag 17 juli 2016 @ 15:43:10 #160
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163808624
Tom wacht...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
pi_163808625
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:40 schreef Mexicanobakker het volgende:
Kut motor
Daar hebben ze in deze Tour nogal een handje van ja, ook de etappe at Sagan won (in de vlucht van Froome) werd er gestayerd achter de motor.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163808627
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:42 schreef Kopsterk het volgende:
Herbert overdrijft
Dumoulin is zojuist een zekere overwinning door de neus geboord vinden zowel Herbert als ik.
pi_163808628
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:43 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Daar hebben ze in deze Tour nogal een handje van ja, ook de etappe at Sagan won (in de vlucht van Froome) werd er gestayerd achter de motor.
Hoi Pat.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:43:47 #164
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808631
Wuyts is echt maximaal aan het fappen op Dumoulin. Beetje ongemakkelijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163808636
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:42 schreef TLC het volgende:
Tom heeft de goede benen weer terug, jammer van die eerste week
als die die niet had gehad had hij de tour 100% gewonnen :s)
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:44:00 #166
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808638
Als ie hier een halve minuut had gehad had ie een kans gehad, nu verliest ie van Nibs/Pantano.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808646
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:43 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Hoi Pat.
Haha, klopt. Die zat er ook over te klagen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163808647
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:42 schreef TLC het volgende:
Tom heeft de goede benen weer terug, jammer van die eerste week
Vind het eigenlijk wel meevallen, nu kan ie lekker rijden. Als ie na de eerste week nog erg kort had gestaan hadden ze hem bijv. naar Arcalis niet laten rijden.
pi_163808648
Als niet sprinter of échte klassementsrijder 3 ritten winnen, moet van Sella geleden zijn.
pi_163808650
Dumoulin daalt wel makkelijk.
I wander in my time...
pi_163808655
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:44 schreef Columbiafan het volgende:
Als niet sprinter of échte klassementsrijder 3 ritten winnen, moet van Sella geleden zijn.
Erik Dekker?
I wander in my time...
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:44:59 #172
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808657
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:44 schreef Columbiafan het volgende:
Als niet sprinter of échte klassementsrijder 3 ritten winnen, moet van Sella geleden zijn.
Sella _O_

Wat een god.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163808662
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:44 schreef Columbiafan het volgende:
Als niet sprinter of échte klassementsrijder 3 ritten winnen, moet van Sella geleden zijn.
Tijdrijder, dat scheelt natuurlijk wel een etappetje
pi_163808666
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:44 schreef Mexicanobakker het volgende:
Als ie hier een halve minuut had gehad had ie een kans gehad, nu verliest ie van Nibs/Pantano.
Nibali en Pantano maken nou niet zo´n fantastische indruk op mij deze Tour en Pozzovivo neem ik al helemaal niet serieus.
pi_163808667
Ze komen er bij, niet ongunstig voor Dumoulin lijkt me.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163808690
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wuyts is echt maximaal aan het fappen op Dumoulin. Beetje ongemakkelijk.
We weten wel dat jij zelfs gayporno boven de NOS verkiest.
gr gr
  zondag 17 juli 2016 @ 15:47:19 #177
194695 franklop
Fran knock
pi_163808698
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:44 schreef Mexicanobakker het volgende:
Als ie hier een halve minuut had gehad had ie een kans gehad, nu verliest ie van Nibs/Pantano.
Nee hoor.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163808701
Als deze 4 blijven samenwerken dan zit de winnaar vooraan.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:48:04 #179
14505 OProg
A Life in Music
pi_163808704
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Sella _O_

Wat een god.


"3 keer toegestane bloedwaarde"
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163808707
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:47 schreef Pedroso het volgende:
Als deze 4 blijven samenwerken dan zit de winnaar vooraan.
De grote groep zit er maar 10 seconden achter.
pi_163808712
Klein gat maar
pi_163808715
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:48 schreef OProg het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

"3 keer toegestane bloedwaarde"
_O-
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:48:48 #183
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808723
Jammer dat die 2e groep nog niet uit elkaar klapt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808731
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:47 schreef Pedroso het volgende:
Als deze 4 blijven samenwerken dan zit de winnaar vooraan.
In de groep zitten er nog wel een paar die de sprong nog kunnen maken als ze goed zijn, al zullen d'r ook vast wel wat afwaaien nu op deze klim.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:49:14 #185
194695 franklop
Fran knock
pi_163808734
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:48 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jammer dat die 2e groep nog niet uit elkaar klapt.
Gebeurd zo wel
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163808737
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:48 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jammer dat die 2e groep nog niet uit elkaar klapt.
Duurt niet lang meer.
I wander in my time...
pi_163808744
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:49 schreef franklop het volgende:

[..]

Gebeurd zo wel
gebeurt
  zondag 17 juli 2016 @ 15:50:32 #188
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163808754
Toch had Dumoulin beter kunnen wachten en op de Eco-stand naar boven rijden.
pi_163808766
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:49 schreef Kopsterk het volgende:

[..]

gebeurt
Joh, lekker belangrijk

Terug naar de Tour.
I wander in my time...
pi_163808771
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:50 schreef Van_Poppel het volgende:
Toch had Dumoulin beter kunnen wachten en op de Eco-stand naar boven rijden.
Dan had ie nu misschien niet meegezeten met die drie vooraan.
pi_163808790
voor-de-mensen-die-nu-inschakelen-god
pi_163808797
Mooie woorden van Tom, liever 2 ritten pakken dan een anonieme 8ste/9de plek.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:52:19 #194
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163808801
Dumoulin, die mentaliteit, zo hoort het.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163808803
En daar gaan ze er al 1 voor 1 van af.
I wander in my time...
pi_163808807
Dumoulin ziet er wel zo sterk uit
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:52:31 #197
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808808
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:52 schreef Dennism het volgende:
Mooie woorden van Tom, liever 2 ritten pakken dan een anonieme 8ste/9de plek.
Wilco en Bauke vinden dit niet leuk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:52:50 #198
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808815
Domenicootje is echt vies slecht. Zoals heel AG2R eigenlijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163808820
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:52 schreef Dennism het volgende:
Mooie woorden van Tom, liever 2 ritten pakken dan een anonieme 8ste/9de plek.
Alsof er renners zijn die het liever andersom hebben.
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:53:12 #200
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808823
Nibali of Dumoulin is het sterkste daar vooraan
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808827
Dumoulin moet zich nu vooral rustig houden, en dan straks 3 km voor de top van de laatste klim wegspringen.
I wander in my time...
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:53:36 #202
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808831
Slagtertje lost ook al, haha.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163808833
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:53 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Alsof er renners zijn die het liever andersom hebben.
Genoeg die rijden voor top 5 tot 10 plekje en nooit aanvallen of proberen mee te zitten.
pi_163808837
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:52 schreef Dennism het volgende:
Mooie woorden van Tom, liever 2 ritten pakken dan een anonieme 8ste/9de plek.
Toch zie ik 'm liever wel voor het klassement gaan de komende jaren. Een Tom in vorm kan de Tour winnen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163808839
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:53 schreef Dennism het volgende:

[..]

Genoeg die rijden voor top 5 tot 10 plekje en nooit aanvallen of proberen mee te zitten.
Ritten kapen is een specialisme.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:54:18 #206
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808846
Stef er ook vroeg af.

Navarro met een kansloze aanval.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163808852
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:53 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Ritten kapen is een specialisme.
Winnen wel, meezitten moeten iedereen wel een keer kunnen..... Als ze willen dan natuurlijk.
pi_163808853
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:52 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Domenicootje is echt vies slecht. Zoals heel AG2R eigenlijk.
En Bardet dan?
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:54:33 #209
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808854
Zubeldia in beeld. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:54:38 #210
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808858
Haimar oh Haimar
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808860
Haimar -O-
pi_163808861
Zubeldia in beeld
  zondag 17 juli 2016 @ 15:54:41 #213
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163808862
Zubeldia wacht op Mollema :P
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:54:47 #214
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163808863
wie is dit in beeld? :o
  zondag 17 juli 2016 @ 15:54:48 #215
194695 franklop
Fran knock
pi_163808864
Potverdikke, Zubeldia moet lossen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:54:49 #216
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808866
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:54 schreef Kopsterk het volgende:

[..]

En Bardet dan?
Minder goed dan verwacht.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:54:53 #217
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163808867
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Zubeldia in beeld. :{
Haimar kap daarmee!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163808876
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:54 schreef Dennism het volgende:

[..]

Winnen wel, meezitten moeten iedereen wel een keer kunnen.....
Jij hebt het over twee ritten winnen. Meezitten is iets heel anders.
pi_163808879
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:54 schreef Van_Poppel het volgende:
Zubeldia wacht op Mollema :P
Springplank voor Bauke.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:55:18 #220
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808880
Tommetje teruggepakt? Jammer :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:55:19 #221
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808881
Sjors aan het elastiek.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163808888
Doei Jumbo!
I wander in my time...
  zondag 17 juli 2016 @ 15:55:34 #223
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163808889
Sjors aan de rekker.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:55:41 #224
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163808890
Dumoulin krijgt het ook lastig.
pi_163808892
Tom aan het elastiek
pi_163808893
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:55 schreef Van_Poppel het volgende:
Dumoulin krijgt het ook lastig.
Eigen tempo net zoals de vorige keer
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:56:08 #227
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808895
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:55 schreef Van_Poppel het volgende:
Dumoulin krijgt het ook lastig.
Toch iets teveel met de krachten gesmeten
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808896
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:53 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Toch zie ik 'm liever wel voor het klassement gaan de komende jaren. Een Tom in vorm kan de Tour winnen.
ja ik ook,
maar dit is wel 10 keer beter dan de afgelope tours van Harkgod.

maar zoals harkgod nu rijdt kan ik daar evenveel van genieten als van Tom zn overwinningen.
pi_163808904
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:55 schreef Van_Poppel het volgende:
Dumoulin krijgt het ook lastig.
Ging in Andorra ook zo op de voorlaatste klim.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:56:45 #230
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163808908
Nibali, Rolland en Ion. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163808913
Nibali. :')
  zondag 17 juli 2016 @ 15:57:01 #232
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163808916
Haha Vientjenzo.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163808917
Rolland eraf??
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:57:26 #234
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808924
Ik hoop op Duracheck.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 17 juli 2016 @ 15:57:27 #235
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163808925
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:57 schreef Kopsterk het volgende:
Rolland eraf??
Vaughtersgenot.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163808935
Ik snap weinig van de ineenstorting van Nibali
pi_163808937
Dat overtuigende van Herbert _O-
  zondag 17 juli 2016 @ 15:57:57 #238
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163808938
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:56 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Ging in Andorra ook zo op de voorlaatste klim.
Laten we het hopen, maar hij heeft toch wel energie verspild in die kansloze aanval.
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:58:25 #239
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808946
Denk dat Tom gezien is.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808952
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:57 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Laten we het hopen, maar hij heeft toch wel energie verspilt in die kansloze aanval.
Ziet er nu inderdaad minder goed uit.
pi_163808957
Te zwaar voor Tom nu.
pi_163808958
Denk dat Dumoulin aan het anticiperen was, want normaal is 'ie niet zo van de domme acties.
  zondag 17 juli 2016 @ 15:59:17 #243
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163808968
Zubeldia rolt ze allemaal terug op!
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163808970
Toch ziet het er naar uit dat Tom beter kan, al kan dat ook gezichtsbedrog zijn.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 15:59:35 #245
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163808975
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:58 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Denk dat Dumoulin aan het anticiperen was, want normaal is 'ie niet zo van de domme acties.
Hij zou wel hebben geweten dat zijn enige kans ervoor zitten op de klim was.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163808978
Nou wordt ie zelfs voorbij gereden door die rugbyer. _O-
gr gr
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 15:59:59 #247
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163808989
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:59 schreef Pedroso het volgende:
Toch ziet het er naar uit dat Tom beter kan, al kan dat ook gezichtsbedrog zijn.
Hij was aan het bellen, kan nog praten dus, dat gaat niet als je helemaal stuk zit
pi_163808996
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:57 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Vaughtersgenot.
Wat is het sentiment tegenwoordig in The Clinic, nog steeds een dopinggod?
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 16:00:49 #249
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163809009
Maar hij ligt al een minuut achter bijna, daar heb je geen flikker aan al zit je nog goed qua krachten
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 17 juli 2016 @ 16:01:10 #250
121310 venomsnake
El Saltador
pi_163809017
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:57 schreef Remzz het volgende:
Dat overtuigende van Herbert _O-
Idd, wat een enorme pannenkoek is dat zeg.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_163809024
Alaflip beter dan ik dacht.
  zondag 17 juli 2016 @ 16:01:29 #252
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163809026
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 15:59 schreef noodgang het volgende:

[..]

Hij was aan het bellen, kan nog praten dus, dat gaat niet als je helemaal stuk zit
Maarja, wil hij zich vandaag helemaal in het rood rijden voor een kleine kans op ritzege? Heeft al laten weten dat hij dat niet te vaak wil doen in aanloop naar Rio.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 16:01:52 #253
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163809037
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:01 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Maarja, wil hij zich vandaag helemaal in het rood rijden voor een kleine kans op ritzege? Heeft al laten weten dat hij dat niet te vaak wil doen in aanloop naar Rio.
Denk idd dat ie gaat laten lopen
  zondag 17 juli 2016 @ 16:01:53 #254
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163809038
Gene lost vol in beeld!
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163809045
54 - 1 = 53
pi_163809049
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:01 schreef venomsnake het volgende:

[..]

Idd, wat een enorme pannenkoek is dat zeg.
Wat vervelend voor jullie dat jullie alleen NPO 1, 2 en 3 kunnen ontvangen.
pi_163809051
Dumoulin nog voor de groep Rolland of erachter ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163809054
Denk dat ie donderdag ook nog wel een gooi wil doen, al zal dat een stuk lastiger worden dan afgelopen vrijdag.
pi_163809057
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:02 schreef Pedroso het volgende:
Dumoulin nog voor de groep Rolland of erachter ?
erachter, laat het lopen.
pi_163809067
Laffe tegenstanders van Sky weer.
pi_163809068
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:02 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

erachter, laat het lopen.
Dan is het wel over ja.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163809077
Waar is Tom?
I wander in my time...
  zondag 17 juli 2016 @ 16:03:47 #263
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163809078
Wat is dat toch met Pierre, zo gaat hij geen nieuw contract verdienen. Volgend jaar maar Parkhotel Valkenburg CT
pi_163809085
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:03 schreef TheTraveler het volgende:
Waar is Tom?
Op een minuut of zo, zat nog achter Nibali
pi_163809086
Sjors profiteert van zulbeldia
pi_163809087
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:03 schreef Frozen-assassin het volgende:
Wat is dat toch met Pierre, zo gaat hij geen nieuw contract verdienen. Volgend jaar maar Parkhotel Valkenburg CT
Parkhotel Valkenburg-Jo Piels dan.
pi_163809090
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:03 schreef TheTraveler het volgende:
Waar is Tom?
Zich laten lossen. Dit winnen wordt echt heel moeilijk, dus dan maar rustig naar de finish rijden.
pi_163809101
tis een beste kerel _O-
pi_163809103
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:04 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Parkhotel Valkenburg-Jo Piels dan.
Gaan die samen?
  zondag 17 juli 2016 @ 16:05:10 #270
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163809109
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:04 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Parkhotel Valkenburg-Jo Piels dan.
Ah gaan ze samen, jammer
pi_163809128
Rui Costa...
pi_163809137
Gr Nibali lijkt niet veel meer te verliezen, als die binnen de minuut blijft kan die misschien nog terugkomen in de lange afdaling.
pi_163809145
He-man langs de kant.
pi_163809149
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:06 schreef Columbiafan het volgende:
Rui Costa...
Levert bij hogere temperaturen erg veel in.
pi_163809150
Boris Johnson rent met de kopgroep mee..
I wander in my time...
pi_163809160
Keldermerckx _O_
pi_163809163
Kelderman weer in goede doen.
pi_163809164
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:06 schreef Dennism het volgende:
Gr Nibali lijkt niet veel meer te verliezen, als die binnen de minuut blijft kan die misschien nog terugkomen in de lange afdaling.
Als die anderen naar elkaar gaan kijken kunnen ze wel terugkomen ja.
I wander in my time...
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 16:07:49 #279
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163809165
Waarom heeft Tom zich nu laten lossen? Ik snap dat niet. Dan zit je voorin en dan laat je 50 km voor de streep gewoon lopen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163809166
Kelderman :')
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 16:07:53 #281
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163809167
Tatarijegenot
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163809168
Haha Kelderman!
  zondag 17 juli 2016 @ 16:07:55 #283
40566 Ericr
Livewrong
pi_163809169
Stap toch af Kelderman
  zondag 17 juli 2016 @ 16:07:58 #284
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163809171
De Tartaar in de aanval *O*
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 16:08:04 #285
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163809172
Dan maar JUICHEN voor de TARTAAR en de Knipoog Kroaat.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163809176
Tartaar gaat vliegen in Rio
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 16:08:53 #287
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163809181
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:08 schreef showtimer het volgende:
Tartaar gaat vliegen in Rio
Raar, stuntvliegen is namelijk niet Olympisch.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 17 juli 2016 @ 16:08:58 #288
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163809185
Wielco kan beter met Dylan samen lekker naar huis. Dit is hopeloos
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 16:09:02 #289
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163809187
Zakarin in de afdaling die dadelijk komt, ik zet vast wat popcorn klaar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163809190
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:07 schreef TheTraveler het volgende:
Boris Johnson rent met de kopgroep mee..
Renners oppassen dat je niet onderuit geschopt wordt door Boris.
  zondag 17 juli 2016 @ 16:09:06 #291
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163809191
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:08 schreef showtimer het volgende:
Tartaar gaat vliegen in Rio
Mag hij wel of geldt dat verbod alleen voor de atleten?
pi_163809199
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:07 schreef Mexicanobakker het volgende:
Waarom heeft Tom zich nu laten lossen? Ik snap dat niet. Dan zit je voorin en dan laat je 50 km voor de streep gewoon lopen.
Denk gevoelt dat ie niet mee kan, dus dan maar laten lopen en krachten sparen. Al is het natuurlijk nu niet volledig duidelijk waar ie nu exact zit.
  zondag 17 juli 2016 @ 16:10:04 #293
40566 Ericr
Livewrong
pi_163809211
Ik juich voor mijn adoptierenner. Pantano
pi_163809213
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 16:09 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Mag hij wel of geldt dat verbod alleen voor de atleten?
Hij woont in Cyprus.
pi_163809215
Genietbare Rus dit!
pi_163809223
Giro-flashback met Majka en Zakarin.
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 16:11:06 #297
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163809233
Zakarin is echt een baas.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163809237
Wel mooi Zakarin weer zo te zien na zijn laatste beelden in de giro.
  zondag 17 juli 2016 @ 16:11:31 #299
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163809238
Zakarin en Majka _O_
  zondag 17 juli 2016 @ 16:14:00 #300
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163809264
Toch wel een heerlijke etappe zo _O_
  zondag 17 juli 2016 @ 16:14:28 #301
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163809268
Dicht
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')