abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 00:00:39 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163799119
Etappe 15: Bourg-en-Bresse - Culoz, 160 km

Etappe 14 werd er een om snel te vergeten. Dat viel natuurlijk ook wel te verwachten. Het was vlak en er was lange tijd tegenwind, dan weet je dat er niet veel gaat gebeuren. Een of ander kopgroepje reed voorop en ik ben nu al zowat vergeten wie er precies in die groep zaten. Oja, erkende hardrijders als Roy en Elmiger. Op het eind van de rit gingen deze twee nog even wat harder fietsen, waardoor het er nog even op leek dat het peloton misschien wel te laat zou komen. Was natuurlijk niet het geval, het werd een massasprint. Wat in Montpellier niet lukte ging nu een stuk beter. Cavendish liet maar weer eens zien dat hij de snelste is en Kittel liet maar weer eens zien dat fietsen bij Etixx ervoor zorgt dat je een ontzettende huilebalk wordt. D'n Kit heeft nog steeds niet zijn oude niveau te pakken en at is blijkbaar vrij frustrerend. Ook met Greipel ging het niet echt goed, daardoor wordt het voor Cavendish ook wel wat makkelijker. Zijn twee echte concurrenten niet echt goed bezig, dan zit je al snel op vier overwinningen. Voor Dimension Data wel fantastisch. Na een slaapetappe op zaterdag krijgen we op zondag een rit die bijzonder interessant kan worden. Een flinke bergrit in de Jura, de hele dag op en af. Als dit niet leuk wordt weet ik het ook niet meer.




Bourg-en-Bresse is een stad met 40.000 inwoners, aan de voet van de Jura. De prefectuur van de Ain ligt een stuk ten noorden van de finishplaats van de vorige rit en is vooral bekend vanwege pluimvee. Je kan maar ergens bekend om staan, zullen we maar zeggen. De stad is ook bekend omdat Renault hier haar trucks in elkaar laat zetten. Daarnaast is er een klooster, waar jaarlijks 100.000 mensen op afkomen. Bourg-en-Bresse gaat voor de vierde keer voorkomen in de Tour de France. Nog niet eens zo gek lang geleden was de Tour hier nog, in 2014. Ook toen was het een startplaats, alleen zou de rit een stuk makkelijker zijn. Het werd een relatief eenvoudige rit richting Saint-Étienne, die in de sprint gewonnen werd door Kristoff voor Sagan. Twee keer was Bourg-en-Bresse een aankomstplaats in de Tour. De eerste keer, in 2002, won Thor Hushovd. Hij deed dit niet zoals je zou verwachten in een massasprint, maar door in de aanval te gaan. Toch wel de Sagan van zijn tijd. Vijf jaar later, in 2007, zou Hushovd in de straten van Bourg-en-Bresse vijfde worden in de massasprint. De overwinning ging naar Tom Boonen. Bourg-en-Bresse is tot nu toe onlosmakelijk verbonden geweest met sprinters, maar daar gaat nu duidelijk verandering in komen. Een van de renners in het Tourpeloton is geboren in deze stad. Dan heb ik het over de bijna volledig onzichtbare Pierre-Luc Perichon, van Fortuneo-Vital Concept. De start is naast het Monastère Royal de Brou.



De renners fietsen in oostelijke richting en meteen loopt het al een beetje omhoog. Het zal deze dag bijna nooit vlak zijn. 17 kilometer gaat het vrij bescheiden op en af, tot de eerste serieuze klim van de dag begint. De renners rijden over de rivier l'Ain richting het dorpje Serrières-sur-Ain en vanaf dat moment begint het serieus op te lopen. De Col du Berthiand begint, een beklimming van de eerste categorie. Zes kilometer lang en 8% gemiddeld, een pittige klim om mee te beginnen. De klim begint ook meteen enorm lastig met een kilometer aan 8%, daarna zelfs twee kilometer aan bijna 10%. Veel renners zullen dan al wel weten wat voor dag het wordt. Richting de top vlakt het wel weer wat af, maar 7% is nog steeds lastig. Na 23 kilometer komen de renners boven op deze col die al een paar keer eerder is voorgekomen. De eerste op de top kan zich in een rijtje voegen met Chiappucci, Jaksche en Calzati. Als we deze dalende lijn volgen komt er dus een floprenner als eerste boven. Er volgt een korte afdaling, zonder lastige momenten. Een paar haarspeldbochten, maar de weg is tot nu toe steeds ontzettend breed. Dit wordt anders na ongeveer 28 kilometer, dan slaan de renners aan het eind van de afdaling scherp rechtsaf en beginnen ze aan een nieuw klimmetje.




De renners rijden door Nurieux-Volognat en direct begint de weg weer omhoog te lopen. Op dit heuveltje zijn geen punten te rapen, toch klimt het ongeveer vijf kilometer aan vier procent. Kan toch prima een colletje van de vierde categorie zijn. Voorbij Peyriat, na 32 kilometer, krijgen we weer een korte afdaling. De weg is hier wat smaller en niet echt in goede staat. De adaling is in het begin enorm simpel, maar de laatste kilometers van de afdaling richting Cerdon zijn een stuk lastiger. De renners rijden tussen prachtige rotswanden door, maar daardoor is de afdaling in dit deel wel wat onoverzichtelijker. De laatste bocht richting Cerdon is ook nog vrij scherp. De renners zien dus flink wat rotsen, maar voor de toeristische inslag rijden ze net aan de verkeerde kant. Aan de andere kant van deze rotspartijen zijn wat prehistorische grotten gevonden, de grotten van Cerdon. Tussen 17.000 en 10.000 jaar geleden diende deze grot als toevluchtsoord. Er zijn allerlei oude werktuigen en beenderen gevonden. Beneden in Cerdon slaan de renners linksaf en begint de volgende klim van de dag meteen. Ze rijden nu langs de andere kant van de rotsen en komen bijna direct langs de grotten van Cerdon.


Na 43 kilometer begint de beklimming van de Col du Sappel officieel. Het loopt daarvoor al lichtjes omhoog, maar de echte klim is 8,8 kilometer lang. Het gemiddelde stijgingspercentage is 5,6, waardoor je de klim niet echt loodzwaar kunt noemen. Het is dan ook maar een beklimming van de tweede categorie. Van de bijna negen kilometer klimwerk is zes kilometer bijzonder goed te doen. Een paar kilometer aan 4%, een paar aan 5%. Pas richting het eind van de klim, na het passeren van het gehucht Labalme, wordt het steil. In Labalme slaan de renners ook rechtsaf en verlaten ze de grote weg. Over een veel smaller weggetje gaat het nu aan bijna 10% omhoog. Richting de top wordt het wat minder zwaar, maar 8% is nog steeds best pittig. Na 52 kilometer komen de renners boven en is er een korte afdaling richting de volgende klim van de dag. De afdaling van de Sappel is wel een beetje lastig, want de renners fietsen over een smalle weg door een bos. Gelukkig is de afdaling niet heel steil en ook niet zo lang. Na een kilometer of vijf begint het alweer omhoog te lopen en een kilometer later begint de beklimming met een goede naam, de Col de Pisseloup, dan echt. Dit is een beklimming van de dede categorie. Ongeveer vijf kilometer lang en 5,8% gemiddeld. Niet echt een enorm lastige beklimming, de makkelijkste tot nu toe. Nog wel een lastiger kilometer aan meer dan 7%, maar de rest is prima te doen. Na 63 kilometer komen de renners boven. Het is dan nog ongeveer 100 kilometer tot de streep en er komt nog veel meer. Op de top hebben de renners een uitzicht over het gehucht Corcelles en de omgeving.





De afdaling van de Pisseloup is heel kort en niet zo moeilijk. Tot Corcelles wordt er afgedaald door een bos, maar daarna gaat het dwars door wat velden heel lichtjes naar beneden. Na een aantal kilometer wordt het zowaar vlak. De coureurs komen door Champdor en gaan op weg naar Hauteville-Lompnes, waar de tussensprint van de dag is, na 71 kilometer. Bij het buitenrijden van Hauteville-Lompnes begint de weg alweer omhoog te lopen. Er komt weer een klim aan, ditmaal de Col de la Rochette. Vijf kilometer lang en 5,4% gemiddeld, een beklimming van de derde categorie. Best een leuk klimmetje, vooral aan het begin. Rotswandjes, watervalletjes, kapelletjes, allemaal best schattig. Op de top van de klim is er nog een soort van klein skiresortje met een piste. De klim zelf is niet lastig, het komt bijna nooit boven de 6% uit. Na 79 kilometer komen de renners boven en volgt er een wat langere afdaling, van bijna acht kilometer. De afdaling gaat dwars door een donker bos, vooral in het begin. Na een tijdje wordt de begroeiing wat minder dicht en wordt alles weer wat lichter. Het is niet echt een moeilijke afdaling. De weg is niet enorm breed, maar ook weer niet smal. Er zijn wel wat bochten, maar de meeste bochten zijn niet zo lastig. Een paar die wat verraderlijk kunnen zijn, maar al met al is het bepaald geen gekkenwerk. Na 87 kilometer komen de renners door Hotonnes en begint het volgende klimmetje. Op dit klimmetje zijn gek genoeg geen punten te verdien, terwijl het toch nog een paar kilometer stevig omhoog loopt. De Côte de Hotonnes is vier kilometer lang en het stijgt gemiddeld aan 5%. Dat is op z'n minst een berg van de vierde categorie, maar afijn. Na ongeveer 92 kilometer zijn de renners hier boven.




We zijn nu bijna in de buurt van de zwaarste klim van de dag. Er moet alleen nog wel een kilometer of acht afgedaald worde, voor de Col du Grand Colombier wordt beklommen. De afdaling van de Côte de Hotonnes is niet echt steil, maar de weg is wel smal. Daarnaast loopt de weg dwars door wat dorpjes, waar het nog smaller wordt en waar wat lastige bochten liggen. Na deze toch nog wel enigszins lastige afdaling komen de renners na 100 kilometer uit in Lochieu. Hier ligt de voet van de Grand Colombier. Een naam die klinkt als een klok, maar het wordt pas de tweede keer dat de klim voorkomt in de Tour. Voor het eerst in 2012, in een rit van Mâcon naar Bellegarde-sur-Valserine. Titi Voeckler kwam toen als eerste boven op de klim en zou de rit ook winnen. We beklimmen de Grand Colombier nu wel van de andere kant. Van deze kant is de beklimming 13 kilometer lang en 6,8% gemiddeld. Het is een ontzettend onregelmatige klim, geen kilometer is hetzelfde. De klim begint makkelijk met een kilometer aan 5%, maar daarna gaat het van 7 naar 10%. Het wordt weer wat makkelijker en na zes kilometer klimmen is er zelfs nog een behoorlijk lange vlakke strook. Daarna gaat het wel weer twee kilometer aan 10% omhoog. Om te kunnen herstellen van die zware stroken is er weer even een kilometer aan 3%, voor het in de laatste drie kilometer van de klim aan 8 à 9 procent omhoog zal gaan. Na 113 kilometer komen de renners boven op de Grand Colombier en hebben ze een col van de buitencategorie overleefd. Het gemiddelde van deze klim moet je niet zo heel serieus nemen, door alle kilometers rond de 10%, met uitschieters naar hogere percentages, is dit toch echt een zware klim. Op de top is er een prachtig uitzicht over de omgeving.



De afdaling van de Grand Colombier is behoorlijk pittig. De weg is niet al te breed en ook niet al te best. Van deze kant is de afdaling 15 kilometer lang en 8,5% gemiddeld, dus moet het wel behoorlijk steil naar beneden gaan. Toch is de afdaling de eerste zes kilometer goed te doen. Na 122 kilometer slaan de renners linksaf en komen ze voor het eerst deze Tour op een circuit terecht. We gaan nog een rondje om Culoz fietsen en doen het grootste deel van deze afdaling dus twee keer. Nadat de renners linksaf zijn geslagen wordt de weg nog smaller. De afdaling wordt nu ook steil, met vijf kilometer aan 9%. Er wordt gedaald door een donker bos, wat de afdaling nog net wat lastiger maakt. Er zijn behoorlijk wat bochten die lastig in te schatten zijn. Ik wil Froome wel eens zo lollig op z'n fiets zien zitten in deze afdaling, dan kunnen we lachen. Richting het einde van de afdaling wordt het wat makkelijker, maar het blijft opletten. Na 127 kilometer komen de renners beneden in Anglefort, maar voor ze helemaal beneden zijn dalen ze eerst nog een tijdje door een buitenwijkje van dit dorp, waar ook nog wat lastige bochten te vinden zijn. Het is al met al een gevaarlijke afdaling, waar een goede daler zeker iets kan forceren.



In Anglefort komen de renners voor het eerst sinds tijden weer eens uit op een grote weg. Het is ook voor het eerst in lange tijd weer eens vlak. De renners mogen ongeveer tien kilometer door een vallei fietsen. Na 136 kilometer komen ze uit in Culoz, de finishplaats van vandaag. Een halve kilometer later rijden ze voor de eerste keer over de finish. In de laatste kilometers gaat het grotendeels rechtdoor over brede wegen. In de slotkilometer zit nog een rotonde en een paar hectometer daarna nog een flauwe bocht naar rechts. De weg bij de finish is breed, maar de renners mogen als ze over de streep rijden toch nog even door. Bijna meteen na de finish slaan ze rechtsaf en gaan ze weer de Grand Colombier beklimmen. Het voordeel voor de renners is dat ze niet de hele klim hoeven te doen, ze klimmen maar tot Lacets du Grand Colombier. Als ze door de buitenwijken van Culoz rijden zien ze al wat flinke bergen liggen, ze weten dus waar ze naartoe moeten. De klim naar Lacets du Grand Colombier is 8,4 kilometer lang en 7,6% gemiddeld. Een klim van de eerste categorie. Van deze kant is de Grand Colombier nog mooier. In 2012 reden we de klim op van deze kant. In het begin van de klim rijden de renners tussen allerlei rotswanden door, wat prachtige beelden oplevert. Het hoogtepunt van de rit komt op iets minder dan 20 kilometer van de streep. Halverwege deze klim zitten er kort achter elkaar heel veel haarspeldbochten achter elkaar, wat vooral vanuit de helikopter gezien prachtige beelden oplevert. De Tour heeft de laatste jaren wel patent op zulke beklimmingen, dit is vergelijkbaar met de Montvernier van vorig jaar.



Ook van deze kant is de Grand Colombier behoorlijk onregelmatig. Het begint omhoog te lopen aan 7%, daarna is er een kilometer aan meer dan 9%, gevolgd door een kilometer aan 8% en een kilometer aan iets minder dan 7%. Daarna zijn er dan weer twee zware kilometers aan 10%, voor het richting de top weer wat af begint te zwakken. De laatste kilometer richting de top stijgt het nog maar aan 3%. Na 146 kilometer komen de renners boven, het is dan nog 16 kilometer tot de finish in Culoz. We gaan weer dezelfde afdaling rijden. Nog steeds een smalle weg, door een donker bos. Een kilometer of acht lang gaat het stevig naar beneden. Voordeel is dat de renners deze weg ondertussen kennen, maar het blijft link. Op ongeveer acht kilometer van de finish komen de renners weer door Anglefort en na een laatste lastige bocht in dit dorp gaat het vervolgens rechtdoor richting Culoz. De coureurs fietsen in de vallei van de Rhône en hier is het vlak en recht. Alleen in de laatste kilometer is er dus nog een rotonde en een flauwe bocht naar rechts. Na 160 kilometer en ontzettend veel beklimmingen zit de laatste bergrit van deze week er alweer op.




Er is voor het eerst in finish in Culoz. De Tour was hier in 2012 al eens, om de Grand Colombier te beklimmen, maar een aankomst of een start was er nog nooit. Het is een klein dorpje met ongeveer 3000 inwoners in de Ain, aan de Rhône. Het dorpje schijnt een van de geboorteplaatsen van de auto te zijn. De broers Henri en Léon Serpollet zouden bepaalde stoommachines hebben gepercetioneerd zodat deze gebruikt konden worden om een voertuig met een aantal wielen te laten bewegen. Léon Serpollet zou ook de eerste Fransoos zijn geweest die een rijbewijs kreeg. Voorwaarde was dan wel dat hij niet harder mocht rijden dan 16 kilometer per uur. Hij zou in 1902 een snelheidsrecord halen van liefst 120 kilometer per uur. Henri Dunant, oprichter van het Rode Kruis en nobelprijswinnaar zou ook ooit in Culoz hebben gewoond. De plaatselijke school is naar hem vernoemd, dus het verhaal zal wel een kern van waarheid hebben. Ook Christophe Lemaitre, een atleet en de eerste blanke jongeman die de honderd meter onder de tien seconden liep, schijnt een band te hebben met Culoz. Het dorp is al vaak voorgekomen in de Tour de l'Ain. Een van de renners in het peloton die een goede band heeft met het dorp is Wout Poels. In 2010 won hij in de Tour de l'Ain een rit die startte in Culoz. Het was zijn eerste overwinning bij de profs en je zou het zijn doorbraak kunnen noemen. Net buiten Culoz staat een prima kasteeltje, maar het leukste aan dit dorp is toch vooral het uitzicht op de vervelende berg die tijdens deze rit twee keer beklommen moet worden.



Het wordt lekker warm in Culoz. 28 graden, vermoedelijk. Iets minder wind dan de afgelopen dagen, maar nog steeds wel wat wind. Er is geen kans op neerslag, wat met al die lastige afdalingen wel fijn is. Het Départ fictif in Bourg-en-Bresse is om 12:55. Tien minuten later is de neutralisatie voorbij en begint de koers echt. De finish in Culoz wordt verwacht tussen 17:18 en 17:51. Het kan dus een latertje worden. De NOS is er integraal bij, vanaf 13:05. De Belg is er helaas niet meteen bij. Om 13:00 zenden ze daar immers het journaal uit en dat is heilig. Dat journaal duurt ook altijd verschrikkelijk lang, daarom begint de uitzending van Sporza pas om 13:35. Ik vrees dus dat we een half uur verplicht naar de NOS moeten kijken. Help.

Dit is een enorm lastige rit. Het lijkt een rit voor een groepje vluchters. Vooral vanwege de aankomst na een afdaling. Hoewel de vorige rit met een aankomst na een afdaling dan wel weer een strijd tussen de klassementsrenners opleverde. Toch is dit een ander verhaal. Froome heeft inmiddels zijn ritzege binnen en heeft de gele trui heel stevig om zijn schouders. Sky gaat controleren, maar Sky gaat geen gekke dingen doen. Het zal dus van andere ploegen moeten komen, maar ik vraag me dan wel af welke ploeg precies dat werk zou moeten opknappen. Alle andere favorieten, op Mollema na, zijn meerdere malen door het ijs gezakt. Lijkt me heel sterk dat Quintana nu zijn hele ploeg op kop zet, terwijl hij aantoonbaar niet goed genoeg is. Mollema zal zijn ploeg ook niet direct op kop zetten. Hij zal waarschijnlijk eerder zijn tweede plek willen verdedigen dan een aanval doen op de gele trui. Oftewel, er kan een omvangrijke kopgroep wegrijden. Als Quintana of andere renners nog iets willen proberen zijn de ritten in derde week daar iets geschikter voor. Oftewel, ik ga weer eens vijf namen noemen en dan blijkt er uiteindelijk geen een in de kopgroep te zitten. Wat een jolijt.
1. Costa. Hij had beloofd dat hij ging aanvallen en dat heeft hij al een paar keer gedaan. Ik ben echter nog niet geheel tevreden, dus ik verwacht toch wel dat hij nog een aantal keer aan gaat vallen. Dit is wel een ritje voor hem. Het klimmen gaat nog niet altijd even goed, maar hij kan ook best goed dalen en is in een aankomst met een kleinere groep ook niet direct kansloos.
2. Pantano. Zou toch leuk zijn als er deze Tour een Colombiaan is die wel wat presteert. Vooralsnog is het nog niet veel. Jarlinson moet lekker in de aanval gaan. Ook een jongen die kan klimmen, dalen en sprinten. Nou, als deze rit dan niet op je lijf geschreven is weet ik het ook niet meer.
3. Majka. Hij moet nog wat punten voor de bollentrui gaan smokkelen. Dan is een rit met 800 beklimmingen wel vrij geschikt. Komt tot nu toe wel steeds tekort zodra de knikkers echt worden verdeeld, zal nu vast niet anders zijn.
4. Zakarin. We hebben nog niet genoeg kunnen lachen om de Tartaar uit Tatarije en daar moet nodig verandering in komen. Deze rit lijkt me erg geschikt voor hem. In de afdaling kan hij zich weer mooi ergens in een beek katapulteren. Niks mis mee allemaal.
5. Sepulveda. Dit gaat natuurlijk niet gebeuren, maar ik wil Eduardo graag een keer in beeld zien. Hij heeft op de Ventoux en in de tijdrit flink laten lopen. Kan zijn omdat hij slechte benen heeft, of omdat hij zich spaart voor een aanval. Ik hoop dan maar op het tweede.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 00:10:14 #2
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163799336
Veelbelovende etappe, ik ben benieuwd.
Mooie voorbeschouwing weer!!
pi_163799479
Super voorbeschouwing weer!

Topshow morgen :D
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 00:20:58 #4
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163799511
@R_R Ion en Gorka staan 74e en 75e in het klassement. Ion verdedigt morgen 11 seconden tov Gorka. #leukefeitjes
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 00:22:49 #5
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163799531
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 00:20 schreef Slobeend het volgende:
@R_R Ion en Gorka staan 74e en 75e in het klassement. Ion verdedigt morgen 11 seconden tov Gorka. #leukefeitjes
Hopelijk gaan ze allebei in de aanval en maken we deze strijd live mee. Er is nog te weinig Baskisch genot geweest deze Tour.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 17 juli 2016 @ 00:27:26 #6
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 00:27:59 #7
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163799604
OP's van R_R _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 17 juli 2016 @ 00:35:32 #8
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163799739
Prachtige voorbeschouwing _O_

Dit is echt zo'n rit die je integraal wil zien, ik verwacht een daverende topshow. Ik moet alleen werken morgen :{
Ik had vrij gevraagd voor alle mooie etappes maar deze is er blijkbaar doorheen geslipt.
pi_163800140
Hoog tijd voor een topshow, aan het parcours ligt het in ieder geval niet.
  zondag 17 juli 2016 @ 02:07:23 #10
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163800961
wel een late 2de rustdag voor die bloedzakjes.
pi_163801365
Stiekem hoop ik dat Tom Dumoulin mee gaat zitten in een kopgroep :@
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163801737
Clement!
  zondag 17 juli 2016 @ 08:59:26 #13
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163801750
Wederom een puike voorbeschouwing ^O^
  zondag 17 juli 2016 @ 09:27:08 #14
62913 Blik
The one and Only!
pi_163801948
Kan 2 kanten op voor het klassement. Of er gebeurt helemaal niks of het ontploft op de hc-klim met grote versxhillen tot gevolg
  zondag 17 juli 2016 @ 09:27:50 #15
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163801958
hoe laat beginnen we met uitzenden?
Laffe huichelaar
  zondag 17 juli 2016 @ 09:30:46 #16
194695 franklop
Fran knock
pi_163801979
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 09:27 schreef timmmmm het volgende:
hoe laat beginnen we met uitzenden?
staat in de op!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163802016
We komen eindelijk op het terrein van Quintana. Hopelijk kan hij het mentaal aan en zorgt 'ie voor wat vuurwerk.
pi_163802278
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 09:35 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
We komen eindelijk op het terrein van Quintana. Hopelijk kan hij het mentaal aan en zorgt 'ie voor wat vuurwerk.
Zou idd leuk zijn als hij gaat aanvallen, zodat de klassementsrijders toch wel wat moeten doen vandaag. Zo'n gecontroleerde rit de hele dag is ook maar saai.
  zondag 17 juli 2016 @ 10:14:43 #19
40566 Ericr
Livewrong
pi_163802462
Die laffe herder gaat niks doen, kan denk ik ook weinig.
pi_163802532
Vandaag leent zich wel goed voor de overbruggingstactiek.

De overbruggingstactiek werkt alleen niet heel goed tegen Sky.
  zondag 17 juli 2016 @ 10:25:41 #21
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163802566
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 10:22 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Vandaag leent zich wel goed voor de overbruggingstactiek.

De overbruggingstactiek werkt alleen niet heel goed tegen Sky.
Met die lastige afdaling valt er wel iets leuks te bedenken voor Astana met Aru Nibali en een helper vooruit
  zondag 17 juli 2016 @ 10:35:52 #22
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163802714
Sporza: Tour de France
17 juli 2016, 13:35 - 17:50 uur
pi_163802922
Ik geniet elke dag weer van de mooie voorbeschouwingen hier ^O^
De Sahara is zonder meer erg droog.
pi_163802963
Hopelijk toch wat vuurwerk.
  zondag 17 juli 2016 @ 11:00:53 #25
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163803032
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 10:51 schreef Fred_B het volgende:
Ik geniet elke dag weer van de mooie voorbeschouwingen hier ^O^
eens
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163803149
De laatste afdaling en vlakke finish is wel dodelijk voor vuurwerk in het klassement.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
pi_163803237
Ik verwacht wel vrij veel van Aru vanaf deze rit.
pi_163803382
Valverde gaat winnen
  zondag 17 juli 2016 @ 12:05:18 #29
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163803860
25 km gelopen, opgefrist, bordje op schoot, ik zit klaar hoor
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 17 juli 2016 @ 12:09:34 #30
268045 Boezeidekoe
Ik ben een tong80 fan,jij ook?
pi_163803934
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:05 schreef Szura het volgende:
25 km gelopen, opgefrist, bordje op schoot, ik zit klaar hoor
pi_163803936
Als Sky een mooie koers wil sturen ze Poels mee in de ontsnapping.
I wander in my time...
pi_163804056
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 11:08 schreef marcodej het volgende:
De laatste afdaling en vlakke finish is wel dodelijk voor vuurwerk in het klassement.
Kan leuk zijn met Contador als contender.

Beste is op het laatst twee bergen met een dal ertussen (wel finish bergop), dan kan je in dat dal soms minuten pakken als je daar met de juiste mannen zit
pi_163804081
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:09 schreef TheTraveler het volgende:
Als Sky een mooie koers wil sturen ze Poels mee in de ontsnapping.
Ja, want dat is hun tactiek :')
  zondag 17 juli 2016 @ 12:17:41 #34
194695 franklop
Fran knock
pi_163804089
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:16 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Kan leuk zijn met Contador als contender.

Beste is op het laatst twee bergen met een dal ertussen (wel finish bergop), dan kan je in dat dal soms minuten pakken als je daar met de juiste mannen zit
Behalve als Dumoulin of Kruijswijk de leider is
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163804092
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:05 schreef Szura het volgende:
25 km gelopen, opgefrist, bordje op schoot, ik zit klaar hoor
25 km, ben je gek in je hoofd ofzo?
  zondag 17 juli 2016 @ 12:18:47 #36
194695 franklop
Fran knock
pi_163804109
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:05 schreef Szura het volgende:
25 km gelopen, opgefrist, bordje op schoot, ik zit klaar hoor
Last minute voorbereiding op de vierdaagse?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 17 juli 2016 @ 12:20:00 #37
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163804127
Nairo gaat hier echt niet aanvallen, afdaling en dan een vlakke finish.
  zondag 17 juli 2016 @ 12:20:24 #38
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163804137
quote:
11s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:17 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

25 km, ben je gek in je hoofd ofzo?
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:18 schreef franklop het volgende:

[..]

Last minute voorbereiding op de vierdaagse?
Nee in augustus een Kennedymars (80 km)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163804146
In de Ronde van Polen was het gisteren echt spektakel, als ik het AD lees. De helft van het peloton oftewel 85 renners moesten afstappen vanwege het weer.
  zondag 17 juli 2016 @ 12:20:59 #40
194695 franklop
Fran knock
pi_163804147
quote:
10s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:20 schreef Szura het volgende:

[..]

[..]

Nee in augustus een Kennedymars (80 km)
quote:
11s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:17 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

80 km, ben je gek in je hoofd ofzo?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 17 juli 2016 @ 12:21:40 #41
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163804155
quote:
10s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:20 schreef franklop het volgende:

[..]

[..]

Ja :P.
Qua conditie en benen red ik het wel, alleen die blaren :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 17 juli 2016 @ 12:22:12 #42
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163804164
quote:
10s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:20 schreef franklop het volgende:

[..]

[..]

Terechte opmerking
  zondag 17 juli 2016 @ 12:22:16 #43
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163804166
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:20 schreef Idisrom het volgende:
In de Ronde van Polen was het gisteren echt spektakel, als ik het AD lees. De helft van het peloton oftewel 85 renners moesten afstappen vanwege het weer.
Etappe van vandaag hebben ze wegens het slechte weer met 40% ingekort.
pi_163804168
quote:
10s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:20 schreef Szura het volgende:

[..]

[..]

Nee in augustus een Kennedymars (80 km)
:D. Ga je ook de dodentocht doen?

Ze hebben ooit een handige uitvinding gedaan voor dit soort afstanden, overigens.
  zondag 17 juli 2016 @ 12:23:48 #45
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163804190
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:22 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

:D. Ga je ook de dodentocht doen?

Ze hebben ooit een handige uitvinding gedaan voor dit soort afstanden, overigens.
Een auto :)
  zondag 17 juli 2016 @ 12:23:56 #46
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163804194
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:22 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

:D. Ga je ook de dodentocht doen?

Ze hebben ooit een handige uitvinding gedaan voor dit soort afstanden, overigens.
:D

Nee dit vind ik wel even voldoende :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163804197
bollentrui strijd 68 punten te pakken, spannend allen
pi_163804198
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:20 schreef Frozen-assassin het volgende:
Nairo gaat hier echt niet aanvallen, afdaling en dan een vlakke finish.
Wel als een Ion in de ontsnapping zit.

Maar ik denk het ook niet hoor. Quintana is niet van de verrassende aanvallen.
  zondag 17 juli 2016 @ 12:25:15 #49
194695 franklop
Fran knock
pi_163804212
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:24 schreef Joezi het volgende:
bollentrui strijd 68 punten te pakken, spannend allen
De Gendt moet in de ontsnapping van de dag gaan zitten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 17 juli 2016 @ 12:25:50 #50
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163804221
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:22 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

:D. Ga je ook de dodentocht doen?

Ze hebben ooit een handige uitvinding gedaan voor dit soort afstanden, overigens.
De fiets?
pi_163804225
Zou mooi zijn als Mollema vandaag flink wat minuten verliest, zodat die ophemeling en constante aandacht richting hem ophoudt :r
  zondag 17 juli 2016 @ 12:26:17 #52
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163804229
quote:
2s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:26 schreef Syntix het volgende:
Zou mooi zijn als Mollema vandaag flink wat minuten verliest, zodat die ophemeling en constante aandacht richting hem ophoudt :r
:D :D :D :D :D
pi_163804251
quote:
2s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:26 schreef Syntix het volgende:
Zou mooi zijn als Mollema vandaag flink wat minuten verliest, zodat die ophemeling en constante aandacht richting hem ophoudt :r
Pas maar op met je praatjes, Mollema heeft Koffieplanter al uit dit topic gejaagd en jij bent de volgende.
pi_163804297
quote:
14s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:25 schreef franklop het volgende:

[..]

De Gendt moet in de ontsnapping van de dag gaan zitten
Jep die gaat m wel verdedigen denk ik. Jammer dat er niet echt renners zijn die de bollen als hoofddoel hebben van te voren.
  zondag 17 juli 2016 @ 12:33:32 #55
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163804358
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:30 schreef Joezi het volgende:

[..]

Jep die gaat m wel verdedigen denk ik. Jammer dat er niet echt renners zijn die de bollen als hoofddoel hebben van te voren.
Majka is denk ik de grootste favoriet voor het winnen van de bollen.
  Forum Admin / PR zondag 17 juli 2016 @ 12:34:20 #56
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163804370
quote:
7s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:27 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Pas maar op met je praatjes, Mollema heeft Koffieplanter al uit dit topic gejaagd en jij bent de volgende.
Wie?
pi_163804424
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:33 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Majka is denk ik de grootste favoriet voor het winnen van de bollen.
Denk het ook, dus die gaat ook meezitten
pi_163804446
Was het een weddenschap dat Koffieplanter zich niet meer zou vertonen hier?
pi_163804450
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:34 schreef Sked het volgende:

[..]

Wie?
Cavaliers, sorry
pi_163804482
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:38 schreef Dale__Cooper het volgende:
Was het een weddenschap dat Koffieplanter zich niet meer zou vertonen hier?
Volgens mij kan 'ie gewoon de vernedering niet aan. Hij komt vast wel weer terug als Quintana z'n etappe pakt.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 12:40:24 #61
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163804483
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:38 schreef Dale__Cooper het volgende:
Was het een weddenschap dat Koffieplanter zich niet meer zou vertonen hier?
Nee, het is gewoon net zo'n laffe dakhaas als Quintana.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 12:41:50 #62
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163804509
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:40 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Volgens mij kan 'ie gewoon de vernedering niet aan. Hij komt vast wel weer terug als Quintana z'n etappe pakt.
Dan wordt het tijd voor een nieuw kloontje gok ik zo
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 12:42:44 #63
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163804530
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:33 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Majka is denk ik de grootste favoriet voor het winnen van de bollen.
Nee man. Die klimt helemaal niet geweldig.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163804540
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:41 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dan wordt het tijd voor een nieuw kloontje gok ik zo
Als hij z'n usernaam verandert in Mollema, wint Quintana volgend jaar de Tour.
pi_163804547
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:42 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Nee man. Die klimt helemaal niet geweldig.
1 superdag kan al genoeg zijn voor de bollen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 12:47:41 #66
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163804607
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:43 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Als hij z'n usernaam verandert in Mollema, wint Quintana volgend jaar de Tour.
Hij heeft er verdomd weinig kijk op
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 17 juli 2016 @ 12:52:39 #67
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163804692
Ik verwacht ook dat Sagan weer mee gaat voor zijn sprintje..?
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
pi_163804694
Ondertussen in China hahahha
klik om te spelen
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 12:53:18 #69
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163804702
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:52 schreef Joezi het volgende:
Ondertussen in China hahahha
[ afbeelding ]
Ik zie niet wat hier grappig aan is.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163804714
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik zie niet wat hier grappig aan is.
Zebrapad heeft altijd voorrang idioot
  zondag 17 juli 2016 @ 12:54:09 #71
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163804721
Zit Voeckler al in de kopgroep?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 12:54:45 #72
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163804736
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik zie niet wat hier grappig aan is.
Het is een post van Joezi.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163804769
michel prudhomme bij de nos
pi_163804774
Hey Roy pass mij die shampoo
  zondag 17 juli 2016 @ 12:57:05 #75
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163804778
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:42 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Nee man. Die klimt helemaal niet geweldig.
Majka is idd niet super, maar hij was vorige week in die slopende rit naar Arcalis wel sterker dan De Gendt. De rest valt sowieso af; of misschien dat Rui Costa vandaag nog wat kan...
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 12:57:05 #76
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163804779
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:54 schreef Szura het volgende:
Zit Voeckler al in de kopgroep?
Sterker nog, hij is al in Culoz.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163804788
We gaan de start toch meemaken
pi_163804793
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:57 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Majka is idd niet super, maar hij was vorige week in die slopende rit naar Arcalis wel sterker dan De Gendt. De rest valt sowieso af; of misschien dat Rui Costa vandaag nog wat kan...
Niet perse voor de bollen, maar dit lijkt mij ook wel een mooie rit voor Nibali.
pi_163804794
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:54 schreef Szura het volgende:
Zit Voeckler al in de kopgroep?


Geen Titi te zien.
pi_163804805
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:57 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Niet perse voor de bollen, maar dit lijkt mij ook wel een mooie rit voor Nibali.
Nibbles heeft last van zijn rug.
  zondag 17 juli 2016 @ 12:58:26 #81
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163804808
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:57 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Niet perse voor de bollen, maar dit lijkt mij ook wel een mooie rit voor Nibali.
Ik heb Nibali dan ook opgeschreven ja
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 12:58:40 #82
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163804817
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:58 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ik heb Nibali dan ook opgeschreven ja
Laat maar zien
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 17 juli 2016 @ 12:59:07 #83
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163804822
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:58 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Laat maar zien
Jij maakte geen video van je schilproces, waarom zou ik dan een pic maken ;(
pi_163804832
Dit is misschien wel de lastigste rit van de Tour
  zondag 17 juli 2016 @ 12:59:34 #85
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163804833
Overigens eet ik nu een raketijsje :)
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 12:59:44 #86
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163804835
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:59 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Jij maakte geen video van je schilproces, waarom zou ik dan een pic maken ;(
Ik heb vanmiddag toevallig twee appels gehaald (helaas geen Golden Delicious) dus wie weet volgt dat binnenkort :)
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 17 juli 2016 @ 13:00:13 #87
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163804841
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:59 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik heb vanmiddag toevallig twee appels gehaald (helaas geen Golden Delicious) dus wie weet volgt dat binnenkort :)
Niks mis met jonagold of elstar
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:00:22 #88
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163804844
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:59 schreef Frozen-assassin het volgende:
Overigens eet ik nu een raketijsje :)
Perenijsje > raketijsje
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:00:26 #89
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_163804845
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 12:59 schreef Joezi het volgende:
Dit is misschien wel de lastigste rit van de Tour
Voor wie?
Géén kloon van tvlxd!
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:00:48 #90
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163804854
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:00 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Niks mis met jonagold of elstar
Zeker niet. Maar Golden Delicious is behoorlijk goedkoop en lekker :9~

Echter zagen ze er deze keer niet uit dus dan houdt het op
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 17 juli 2016 @ 13:00:53 #91
194695 franklop
Fran knock
pi_163804856
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:00 schreef Montov het volgende:

[..]

Voor wie?
De deelnemers aan cyclingmaster
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163804870
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:00 schreef Montov het volgende:

[..]

Voor wie?
klassement
  zondag 17 juli 2016 @ 13:01:36 #93
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163804874
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:00 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Zeker niet. Maar Golden Delicious is behoorlijk goedkoop en lekker :9~

Echter zagen ze er deze keer niet uit dus dan houdt het op
Volgende week nieuwe poging zou ik zeggen
pi_163804893
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Perenijsje > raketijsje
Van een slush puppy ga je goed fietsen heb ik deze week gehoord.
pi_163804918
≥ Vind slush puppy machine op Marktplaats.nl
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:04:10 #96
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163804934
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:02 schreef showtimer het volgende:

[..]

Van een slush puppy ga je goed fietsen heb ik deze week gehoord.
Oh?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:05:43 #98
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163804966
WAT DENK JE VAN MOLLEMA?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 17 juli 2016 @ 13:05:49 #99
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163804970
NOS :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:06:05 #100
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163804977
quote:
Zo, dat is nog eens een marginal gain. Pak aan, Sky.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:06:21 #101
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163804984
Hebben ze al gevraagd aan Froome of hij Dylan Groenewegen kent?
pi_163804986
quote:
Haha, nooit geweten.
I wander in my time...
  zondag 17 juli 2016 @ 13:06:37 #103
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163804993
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:05 schreef Mexicanobakker het volgende:
WAT DENK JE VAN MOLLEMA?
Chanant interview. Eigenlijk had Froome moeten zeggen "Mollewho?"
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:06:51 #104
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163804997
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:06 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Chanant interview. Eigenlijk had Froome moeten zeggen "Mollewho?"
Oh no, fuck me!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163805010
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
Hebben ze al gevraagd aan Froome of hij Dylan Groenewegen kent?
Nog even en ze vragen aan Greenways of hij Froome kent, en of Greenways hem niet wat tips kan geven...
I wander in my time...
  zondag 17 juli 2016 @ 13:08:36 #106
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805042
Zijn ze alsnog te laat
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163805043
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:06 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Chanant interview. Eigenlijk had Froome moeten zeggen "Mollewho?"
Waarom?
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:08:43 #108
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163805046
Jeetje, Le Gand.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163805047
De Gendt gaat goh
pi_163805051
Voorlaatste moetje bij D&D alweer
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:08:58 #111
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163805053
Je verwacht t niet
  zondag 17 juli 2016 @ 13:09:17 #112
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163805059
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:08 schreef Joezi het volgende:

[..]

Waarom?
Ze zaten wel heel erg te vissen naar complimentjes voor Mollema.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:09:18 #113
333483 Aguero
oooooooo
pi_163805062
Goed dat ze die nietszeggende interviews laten zien, toch een stukje belangrijker dan de start van de etappe.
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:10:09 #114
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805084
Sagan is ook al meteen weer lekker bezig.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805095
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:09 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Ze zaten wel heel erg te vissen naar complimentjes voor Mollema.
Verdient ie toch ook *)
pi_163805102
Peto _O_
pi_163805105
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:10 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Sagan is ook al meteen weer lekker bezig.
Eigenlijk zou hij tegen Majka moeten zeggen "volg mijn wiel en je zit mee" :P
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:11:10 #118
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163805111
Ik verwacht weinig draaikolk- en Bermudadriekhoekanekdotes van onze vrienden van de NOS vandaag
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:11:19 #119
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163805114
Jammer dat de etappe niet gewoon stopt na de Grand Colombier.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:12:00 #120
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163805132
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:11 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jammer dat de etappe niet gewoon stopt na de Grand Colombier.
Finish daar bovenop, na 113km, prachtetappe!
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:12:25 #121
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805142
Zakarin zit klaar. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805143
Tartaar *O*
  zondag 17 juli 2016 @ 13:12:38 #123
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805148
Tartaar
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163805152
Wilco laat alles lopen
  zondag 17 juli 2016 @ 13:13:07 #125
194695 franklop
Fran knock
pi_163805159
quote:
15s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:12 schreef Joezi het volgende:
Wilco laat alles lopen
Die gaat in Parijs aanvallen :Y
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:13:12 #126
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163805162
Nibs
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:13:13 #127
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805163
quote:
15s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:12 schreef Joezi het volgende:
Wilco laat alles lopen
Hij komt nu juist naar voren, maar dat geheel terzijde.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805166
De Gendt is veel te nerveus om die trui te winnen
pi_163805178
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hij komt nu juist naar voren, maar dat geheel terzijde.
*O*
  zondag 17 juli 2016 @ 13:13:57 #130
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805186
Nog een tweede Jumbo in de spits
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:14:30 #131
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163805204
Skoekeloen _O_
pi_163805211
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:14 schreef Frozen-assassin het volgende:
Skoekeloen _O_
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:15:10 #133
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805215
Opletten Columbiafan, volgens mij is Buchmann iets van plan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:15:15 #134
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163805220
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:12 schreef noodgang het volgende:

[..]

Finish daar bovenop, na 113km, prachtetappe!
Ja of na de afdaling ook oke
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163805234
Iedereen de Bingo op schoot:

Chasse Patate
Bermudadriehoek
Op de kant rijden
Springplank


Aanvullingen welkom
I wander in my time...
pi_163805248
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:15 schreef TheTraveler het volgende:
Iedereen de Bingo op schoot:

Chasse Patate
Bermudadriehoek
Op de kant rijden
Springplank

Aanvullingen welkom
Als <dit gaat gebeuren> dan neem ik een hap uit de vloer.
pi_163805249
Debusjere
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:17:28 #138
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805270
Herbert zoekt nu al naar Mollema. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:17:33 #139
194695 franklop
Fran knock
pi_163805273
Dit wordt gewoon een massasprint
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163805279
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Herbert zoekt nu al naar Mollema. :')
Mollema zit goed
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:18:02 #141
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163805280
Waar is Bokkema jongens?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:18:07 #142
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163805282
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:17 schreef franklop het volgende:
Dit wordt gewoon een massasprint
Weet ik niet hoor, ben benieuwd of de sprinters eraan kunnen blijven hangen, anders meer voor types als van Avermaet
pi_163805287
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Herbert zoekt nu al naar Mollema. :')
Gevonden _O-
  zondag 17 juli 2016 @ 13:18:21 #144
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805288
MOLLEMA ZIT LINKS
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:18:32 #145
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163805295
Hebben we al een glimp gezien van Mollema?
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:18:46 #146
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805304
'Mollema durft gewoon achterin te zitten.'

Leven op het randje.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:18:49 #147
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163805307
Hee! Koffieplanter leeft weer
  zondag 17 juli 2016 @ 13:19:02 #148
194695 franklop
Fran knock
pi_163805312
Een kopgroep van 3 zou wel genot zijn natuurlijk
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:19:03 #149
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805313
Hij durft dit. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:19:11 #150
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163805318
Mollema schijnt achterin te zitten.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163805319
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:15 schreef TheTraveler het volgende:
Iedereen de Bingo op schoot:

Chasse Patate
Bermudadriehoek
Op de kant rijden
Springplank --> check!


Aanvullingen welkom
I wander in my time...
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:19:16 #152
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805322
Echt wat is dit in jozefsnaam voor een commentaar. Ik word hier nu al gierend gek.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805329
Herbert geschokt
  zondag 17 juli 2016 @ 13:19:33 #154
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805330
Herbert nu al in paniek :')
Wat een mongool
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:19:38 #155
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163805334
Herbert _O_
pi_163805337
Misschien heeft ie een hongerklop
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:19:54 #157
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163805340
quote:
10s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:19 schreef franklop het volgende:
Een kopgroep van 3 zou wel genot zijn natuurlijk
Kopgroep met Slagter, Clement, van Baarle, Lindeman, Dumoulin, Timmer en Kelderman.

En verder niemand.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 17 juli 2016 @ 13:20:22 #158
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163805353
Niks mis mee hoor, lekker rustig achterin. Er is geen klassementsman die nu in een ontsnapping gaat zitten
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:20:23 #159
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163805354
quote:
9s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:19 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Kopgroep met Slagter, Clement, van Baarle, Lindeman, Dumoulin, Timmer en Kelderman.

En verder niemand.
Dat wint Timmer makkelijk natuurlijk
pi_163805355
Yates zit al in het wiel bij Bokkema
  zondag 17 juli 2016 @ 13:20:26 #161
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805359
Gvd al 20x Mollema in 10 minuten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:20:32 #162
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163805361
Herbert is enigszins te pruimen als Nederlanders niet hoog in het klassement staan en niet in de kopgroep zitten
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163805362
Eckte waaghals die Mollema
I wander in my time...
pi_163805366
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Echt wat is dit in jozefsnaam voor een commentaar. Ik word hier nu al gierend gek.
nog een kwartiertje volhouden
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:20:40 #165
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163805370
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:18 schreef Koffieplanter het volgende:
Hebben we al een glimp gezien van Mollema?
Ga je mee posten?
pi_163805377
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:20 schreef Szura het volgende:
Gvd al 20x Mollema in 10 minuten
Drankspelletje incoming...
I wander in my time...
  zondag 17 juli 2016 @ 13:21:08 #167
194695 franklop
Fran knock
pi_163805379
WAAR IS GESINK MOLLEMA?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163805380
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:18 schreef Koffieplanter het volgende:
Hebben we al een glimp gezien van Mollema?
We zochten je al met zn allen
  zondag 17 juli 2016 @ 13:21:22 #169
194695 franklop
Fran knock
pi_163805387
Tataar weer mee
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:21:22 #170
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805388
Tartaargod en Costa. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805390
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Herbert zoekt nu al naar Mollema. :')
Eindelijk ga je de tour beleven zoals het betaamt met de NOS-goden :)
  zondag 17 juli 2016 @ 13:21:32 #172
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163805395
quote:
7s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:20 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ga je mee posten?
Nee, TDF is aids, zoals jij weet. Ik wilde enkel mijn ongenoegen uitspreken over Herbert.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:21:45 #173
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805399
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:21 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Eindelijk ga je de tour beleven zoals het betaamt met de NOS-goden :)
Nog een kwartier en dan ben ik ribbedebie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805403
Tartaar is toch wel snel weer goed, genot voor Rio.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:21:53 #175
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805404
Wie z'n adoptierenner is dit ook alweer
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163805405
Zou het kunnen dat ze 5 minuten geen Mollema noemen

Challenge accepted!
I wander in my time...
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:22:29 #177
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163805415
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:21 schreef TheTraveler het volgende:
Zou het kunnen dat ze 5 minuten geen Mollema noemen

Challenge accepted!
Haha, nee natuurlijk niet

Tenzij de verbinding 5 minuten wegvalt
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163805418
Zelfs in de Tv-gids van Veronica stond er bij vandaag:

"De laatste jaren is Waar is Mollema in bergetappes een gevleugelde uitspraak van Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot"
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:22:39 #179
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805420
Ion schuift mee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:22:55 #180
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163805424
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:21 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Nee, TDF is aids, zoals jij weet. Ik wilde enkel mijn ongenoegen uitspreken over Herbert.
Tot in het Cyclingmaster topic.
pi_163805425
De Gendt gaat zich opblazen
  zondag 17 juli 2016 @ 13:22:59 #182
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805427
Mollema nu toch wel ver achterin jongens!!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163805431
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:22 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Haha, nee natuurlijk niet

Tenzij de verbinding 5 minuten wegvalt
Toché, ze houden het al 90 seconden vol.
I wander in my time...
pi_163805434
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:21 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Nee, TDF is aids, zoals jij weet. Ik wilde enkel mijn ongenoegen uitspreken over Herbert.
WAAROM KIJK JE DAN. Ongelooflijk deze man sjongejonge
pi_163805436
Dit gaat nog wel even duren
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:23:22 #186
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163805438
Vichot! Wielerflits heeft ook altijd gelijk!
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:23:30 #187
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805443
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:23 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

WAAROM KIJK JE DAN. Ongelooflijk deze man sjongejonge
Omdat ie er niets van kan, hahaha.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805455
oeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhh die bidon!!!
  zondag 17 juli 2016 @ 13:24:02 #189
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805459
Herbert denkt dat Sagan wel meedoet om de ritzege
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163805460
Wat een beelden! Geweldig!
I wander in my time...
pi_163805462
Alle Lotto Jumbo's zitten klaar om nog wat van deze Tour te maken.
- verwijderd door admin -
  zondag 17 juli 2016 @ 13:24:22 #192
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163805469
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:23 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

WAAROM KIJK JE DAN. Ongelooflijk deze man sjongejonge
Ik had het eigenlijk over dit forum.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:24:25 #193
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163805470
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:24 schreef Szura het volgende:
Herbert denkt
Hmm
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163805472
Leuk toneelstukje tussen Herbert en Maarten :)
pi_163805475
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:24 schreef Szura het volgende:
Herbert denkt dat Sagan wel meedoet om de ritzege
Ik denk het ook wel
SAGANgod
I wander in my time...
pi_163805480
De Catharen!
"Academics, people who know the word for coal in seventeen languages but gape and stammer when asked to lay a fire."
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:24:52 #197
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805481
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:24 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik had het eigenlijk over dit forum.
Erg jammer dat je niet tegen je verlies kunt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:24:55 #198
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805483
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:21 schreef TheTraveler het volgende:
Zou het kunnen dat ze 5 minuten geen Mollema noemen

Challenge accepted!
We zitten al op 3 minuten
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:25:07 #199
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163805487
Hou je bek over de kastelen Herbert
pi_163805490
Mollema moet een pionnetje meesturen
pi_163805492
quote:
6s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:24 schreef groenen het volgende:
Alle Lotto Jumbo's zitten klaar om nog wat van deze Tour te maken.
Kleine Teamdemmarage?
Zou best leuk zijn
I wander in my time...
pi_163805503
KelderGod!
  zondag 17 juli 2016 @ 13:25:43 #203
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163805507
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Erg jammer dat je niet tegen je verlies kunt.
Ik ben al jaren voor een TDF-topic in SPT zonder de dagelijkse ribbelchips-figuren zoals Joezi en noem ze maar op. Slob kan dit bevestigen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163805509
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:24 schreef Szura het volgende:

[..]

We zitten al op 3 minuten
4 inmiddels
I wander in my time...
  zondag 17 juli 2016 @ 13:25:56 #205
194695 franklop
Fran knock
pi_163805510
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:25 schreef TheTraveler het volgende:

[..]

Kleine Teamdemmarage?
Zou best leuk zijn
Deden ze wel keertje in Omloop het Nieuwsblad.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163805518
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:24 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik had het eigenlijk over dit forum.
Zelfs niet als ik beloof mee te zullen posten vandaag?

Pijnlijk dit :{
pi_163805524
Zou baas zijn als Valverde zou meespringen
pi_163805534
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:26 schreef Maver24 het volgende:
Zou baas zijn als Valverde zou meespringen
Denk niet dat Mollema hem laat rijden
pi_163805537
Dielan al gelost
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:27:12 #210
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805543
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:26 schreef showtimer het volgende:
Dielan al gelost
Tijd om af te stappen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:27:18 #211
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163805545
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:26 schreef showtimer het volgende:
Dielan al gelost
Gezellig met Cavendish keuvelen
pi_163805550
Er zijn gewoon al beelden :(. Zat ik voor niets naar het journaal op één te kijken
  zondag 17 juli 2016 @ 13:27:38 #213
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163805553
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:26 schreef showtimer het volgende:
Dielan al gelost
Straks nog 6km klimmen aan 8%...dit gaat hem niet worden ;(
pi_163805555
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:27 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Gezellig met Cavendish keuvelen
Die wordt vaak door een wesp gestoken hoorde ik gisteren
pi_163805559
Dames en heren

De naam Mollema is al ruim 5 minuten niet genoemd.
Wie van jullie is Herbert?

Hij leest mee.
I wander in my time...
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:27:58 #216
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163805560
de Hoop komt eraan
pi_163805562
Mooi kanogebied
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:28:11 #218
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163805565
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:25 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik ben al jaren voor een TDF-topic in SPT zonder de dagelijkse ribbelchips-figuren zoals Joezi en noem ze maar op. Slob kan dit bevestigen.
Klopt.
pi_163805588
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:25 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik ben al jaren voor een TDF-topic in SPT zonder de dagelijkse ribbelchips-figuren zoals Joezi en noem ze maar op. Slob kan dit bevestigen.
Zoek jij vuist? We zijn die kuttrollen als jou hier onderhand wel zat. tieft op!
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:29:07 #220
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805592
De Gendt nu helemaal achteraan. Ocherm.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 17 juli 2016 @ 13:29:23 #221
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163805595
De Gendt :')
pi_163805596
Je gaat hier niet uit weelde je kruit droog houden denk ik.
pi_163805601
quote:
4s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:29 schreef Joezi het volgende:

[..]

Zoek jij vuist? We zijn die kuttrollen als jou hier onderhand wel zat. tieft op!
Sow
pi_163805603
5 jaar geleden behaalde Kelderman zijn eerste profoverwinning in de Ain.

#leukefeitjes
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:29:55 #225
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163805606
Die renners moesten eens weten van onze pooltjes
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163805608
quote:
4s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:29 schreef Joezi het volgende:

[..]

Zoek jij vuist? We zijn die kuttrollen als jou hier onderhand wel zat. tieft op!
Koffieplanter is hier van harte welkom.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:30:17 #227
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805617
De Gendt die kapotgaat, das lachen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:30:20 #228
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163805618
De Gendt kan de bolletjestrui nu wel vergeten.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:30:25 #229
194695 franklop
Fran knock
pi_163805620
Altijd genant dat een bolletjestrui op colletje van 4e categorie achteraan peloton zit
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:30:25 #230
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163805621
quote:
4s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:29 schreef Joezi het volgende:

[..]

Zoek jij vuist? We zijn die kuttrollen als jou hier onderhand wel zat. tieft op!
Ben jij Gollem?
pi_163805633
quote:
9s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:29 schreef DeLuna het volgende:
Die renners moesten eens weten van onze pooltjes
Dat ze even in het Poultje kijken of het al hun beurt is om aan te vallen.
I wander in my time...
  zondag 17 juli 2016 @ 13:31:34 #232
333483 Aguero
oooooooo
pi_163805650
Ik twijfelde tussen Pauwels en De Gendt, toch voor de man in de bollentrui gekozen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163805651
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:30 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Koffieplanter is hier van harte welkom.
We zijn m onderhand wel zat, 1 dagje is wel leuk, maar niet elk topic verneuken.
pi_163805662
Kunnen de Belgen nu Pauwels naar de bollen juichen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:32:07 #235
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805668
quote:
15s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:31 schreef Joezi het volgende:

[..]

We zijn m onderhand wel zat, 1 dagje is wel leuk, maar niet elk topic verneuken.
Rot op.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805670
Pauwels had ik ook aangestipt
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:32:28 #237
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805682
Sjorske in de aanval.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:32:31 #238
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805684
Sjorsgod
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 17 juli 2016 @ 13:32:44 #239
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163805686
Herbert :')
pi_163805690
quote:
15s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:31 schreef Joezi het volgende:

[..]

We zijn m onderhand wel zat, 1 dagje is wel leuk, maar niet elk topic verneuken.
De Daily Show is mogelijk nog grappiger dan deze act.
pi_163805694
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Rot op.
Ja leuk, kliek zelf op als je alleen maar loopt de af te kankeren.
pi_163805703
Tony Martin gaat afstappen zo
I wander in my time...
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:33:29 #243
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805706
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:33 schreef Joezi het volgende:

[..]

Ja leuk, kliek zelf op als je alleen maar loopt de af te kankeren.
Welke taal is dit?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805710
Vuijermos
pi_163805713
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:32 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

De Daily Show is mogelijk nog grappiger dan deze act.
Och je online vriendjes helpen, ruig van je. Nu on topic met je bak.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:33:56 #246
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805716
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:33 schreef TheTraveler het volgende:
Tony Martin gaat afstappen zo
Kan ie daarna twitteren dat er teveel bergen zijn
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:34:00 #247
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163805719
Ik vind het nou al leuk
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163805724
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Welke taal is dit?
Hij is een Utopia volger, dat zegt genoeg
pi_163805731
R_R dreigt de naam van een vluchter goed te voorspellen met Majka! _O_
pi_163805737
Ik ben zojuist tot de ontdekking gekomen dat Serge Pauwels bijzonder hooggeleid is.

Hup Pauwels
pi_163805744
Ilnoer op komst.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:34:56 #252
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805746
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:34 schreef JimMH het volgende:
R_R dreigt de naam van een vluchter goed te voorspellen met Majka! _O_
En Zakarin in de achtervolging, dus misschien zelfs twee!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805750
Bollentrui voor Majka na vandaag.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:35:09 #254
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805751
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:34 schreef Littlerabbit het volgende:
Ik ben zojuist tot de ontdekking gekomen dat Serge Pauwels bijzonder hooggeleid is.

Hup Pauwels
En hij heeft een lekker wijf
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163805752
* * * Sporza is live * * *
  zondag 17 juli 2016 @ 13:35:12 #256
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163805753
Hup Tartaar!
pi_163805760
Lollerkopgroep wordt dit met Majka en Zakarin.
- verwijderd door admin -
pi_163805761
Renaat loopt achter de feiten aan.
pi_163805762
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:35 schreef TargaFlorio het volgende:
* * * Sporza is live * * *
zap
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:35:34 #260
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805763
Vuillermoz is echt lachwekkend slecht deze Tour.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:35:46 #261
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163805767
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:35 schreef TargaFlorio het volgende:
* * * Sporza is live * * *
Ik kijk naar een interviewtje met De Gendt
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 17 juli 2016 @ 13:35:51 #262
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805768
Timo in beeld!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:36:00 #263
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163805771
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:30 schreef TheTraveler het volgende:

[..]

Dat ze even in het Poultje kijken of het al hun beurt is om aan te vallen.
"Voor 20% doe ik het niet"
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163805772
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

En Zakarin in de achtervolging, dus misschien zelfs twee!
Als het zo doorgaat word ik allicht een keer geen laatste in de poule _O_
pi_163805773
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:34 schreef Max23 het volgende:

[..]

Hij is een Utopia volger, dat zegt genoeg
Owja die zit, pohimongool :')
pi_163805774
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Vuillermoz is echt lachwekkend slecht deze Tour.
Ze hebben niet meer de brommers van twee jaar geleden bij AG2R. Toen kon iedereen klimmen daar _O_
pi_163805779
Blijft niks over van het peloton
pi_163805780
Dat Tinkoff gaat ook zonder El Pistolero verdomd lekker.
Twee truien straks en een paar ritzeges.
I wander in my time...
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:36:19 #269
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805783
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:36 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Als het zo doorgaat word ik allicht een keer geen laatste in de poule _O_
Wat een kenner ben je toch ook.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:36:24 #270
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805784
De Gendt :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163805786
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

En Zakarin in de achtervolging, dus misschien zelfs twee!
Dat zou helemaal genot zijn!
pi_163805791
Wat een veldslag al
pi_163805792
quote:
1s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:35 schreef Szura het volgende:

[..]

En hij heeft een lekker wijf
Dat West-Vlaamse accent is wel een afknapper.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:36:48 #274
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805796
Kiry al gelost, haha.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805802
Hagen gelost, Wielerflits had hem getipt
pi_163805804
Alles gaat er al bijna af lol
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:37:08 #277
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163805807
Ik zag een Tartaar.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163805810
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:36 schreef Joezi het volgende:
Wat een veldslag al
slachtveld
  zondag 17 juli 2016 @ 13:37:26 #279
194695 franklop
Fran knock
pi_163805818
Mollema zit al bijna alleen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163805822
quote:
9s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:36 schreef DeLuna het volgende:

[..]

"Voor 20% doe ik het niet"
Haha 😬
Maar het concept zou wel een nieuwe dimensie aan de koers geven.
I wander in my time...
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:37:32 #281
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163805825
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:36 schreef Max23 het volgende:
Hagen gelost, Wielerflits had hem getipt
Dat was de slechtste voorbeschouwing ooit.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:37:38 #282
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805827
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:36 schreef Max23 het volgende:
Hagen gelost, Wielerflits had hem getipt
Serieus? _O-

Hebben die het parcours wel bekeken?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:37:57 #283
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163805834
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Serieus? _O-

Hebben die het parcours wel bekeken?
Wielerflits kennende, neuh
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:38:08 #284
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163805838
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Serieus? _O-

Hebben die het parcours wel bekeken?
Vichot kreeg ook een ster :')
pi_163805840
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:37 schreef franklop het volgende:
Mollema zit al bijna alleen
Volgens mij bijna de hele tour al dat ie max 1-2 man mee heeft zodra het enigzins serieus bergop gaat.
pi_163805845
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Serieus? _O-

Hebben die het parcours wel bekeken?
quote:
Favorieten volgens WielerFlits
**** Vincenzo Nibali
*** Thomas Voeckler, Serge Pauwels
** Thomas De Gendt, Steve Cummings, Daniel Navarro
* Tony Martin, Arthur Vichot, Edvald Boasson Hagen, Tom-Jelte Slagter
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:38:28 #287
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163805846
Hagen versloeg toch ooit Mollema bij een vlucht in een bergetappe?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 17 juli 2016 @ 13:38:31 #288
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163805847
Naar Wielerflits kijken voor de favorieten :')
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:38:43 #289
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163805854
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:38 schreef Max23 het volgende:

[..]

[..]

Voeckler.

What the fuck.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163805856
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:38 schreef Max23 het volgende:

[..]

[..]

Voeckler :')
- verwijderd door admin -
  zondag 17 juli 2016 @ 13:38:58 #291
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163805857
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Voeckler.

What the fuck.
Hij is Fransman, daarom _O_
pi_163805859
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:38 schreef Max23 het volgende:

[..]

[..]

wat? :D
  zondag 17 juli 2016 @ 13:39:07 #293
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163805860
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Voeckler.

What the fuck.
Vichot.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163805861
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:38 schreef Dennism het volgende:

[..]

Volgens mij bijna de hele tour al dat ie max 1-2 man mee heeft zodra het enigzins serieus bergop gaat.
Ploeg is niet "jevanhet" inderdaad
I wander in my time...
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:39:16 #295
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805863
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:38 schreef Max23 het volgende:

[..]

[..]

Wtf is dit. _O-

Lachwekkend.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163805868
quote:
0s.gif Op zondag 17 juli 2016 13:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Serieus? _O-

Hebben die het parcours wel bekeken?
Heeft Hagen niet net als Hushovd in zijn beste dagen niet al eens een bergrit gewonnen vanuit de ontsnapping?
  Redactie Sport zondag 17 juli 2016 @ 13:39:27 #297
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163805872
Kelderman gespot.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163805874
Wilco
  Moderator zondag 17 juli 2016 @ 13:39:35 #299
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163805878
Wilco :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 17 juli 2016 @ 13:39:36 #300
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163805880
Stop ermee Wielco
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163805881
ai Wielco
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')