abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 00:42:59 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163775213
Etappe 14: Montélimar - Villars-les-Dombes Parc des Oiseaux, 208,5 km

Er spelen op dit moment wat andere zaken, waardoor de Tour wat minder relevant lijkt. Desondanks is er nog altijd het bekende gezegde dat de Tour op niemand wacht. We stonden met z'n allen stil bij de aanslag in Nice. Misschien dat we ook stil moeten gaan staan bij de situatie in Turkije, maar de koers gaat door. Parijs is immers nog ver en zonder te fietsen komen we er niet. De tijdrit werd overschaduwd door de gebeurtenissen in het zuiden van Frankrijk, maar toch vielen er wel wat beslissingen. Froome deelde een klap uit aan al zijn concurrenten. Niemand staat meer bij hem in de buurt. Mollema deed het geweldig en is enorm sterk aan het fietsen. Desalniettemin staat hij bijna twee minuten achter op Froome. De rest staat nog verder achter. Vooral Quintana viel door de mand. We krijgen natuurlijk nog zware dagen in de Alpen, maar het lijkt nu al beslist. Froome is op weg naar zijn derde Tourzege. De tijdrit won hij evenwel niet, er was namelijk iemand aanwezig die steeds meer laat zien dat hij een renner van de buitencategorie is. Tom Dumoulin reed iedereen helemaal de vernieling in. Een minuut pakken in een tijdrit op Froome, dat is een grandioze prestatie. Het is ook een grandioos mens, zijn reactie na de rit was uitstekend. Dumoulin heeft nu in drie grote rondes achter elkaar vijf ritten gewonnen. Nu ook in iedere grote ronde een tijdrit gewonnen, daarmee komt hij wel in een heel bijzonder rijtje. Het is weer een succesvolle grote ronde voor ons land, het begint bijna normaal te worden. Jarenlang wonnen 'we' haast niets, nu zeven etappes in drie grote rondes. Enfin, we duiken het weekend in. Normaal heb je in het weekend altijd geweldige ritten, maar dat gaat zaterdag lastig worden. Het is behoorlijk vlak. Met een beetje pech een wandeletappe. Na de belachelijke taferelen op de Ventoux weer niet echt reclame voor de sport.




Een stuk ten noordoosten van de finishplaats van de tijdrit start de 14e rit in Montélimar. Een stad met 38.000 inwoners, aan de Rhône, in het departement Drôme. De stad is vooral bekend vanwege de noga die er wordt gemaakt. Nougat, zoals de Fransen het noemen. Een mix van suiker, honing, amandelen, vanille en eieren resulteert in deze zoetige lekkernij. Het wordt uiteraard op meer plaatsen op de wereld gemaakt, met verschillende benamingen, maar in Frankrijk wordt Montélimar toch echt gezien als de bakermat van noga. Het is het symbool van de stad en tot op de dag van vandaag zijn er nog grote bedrijven in de stad waar noga wordt geproduceerd. Meer dan 3000 ton per jaar, dat wordt geëxporteerd over heel Europa. Er zijn ook verschillende musea in de stad, waar je alles over nougat kan vinden. Zo zijn ze ook zo gek geweest om een enorm stuk nougat te maken van een meter bij een meter. Gekke Fransen. De Tour is al eens eerder in de stad van de noga geweest, in 2006 bijvoorbeeld. Het zou een belangrijke aankomst worden. Een groep van vijf reed weg en uiteindelijk bleven er twee over die zouden gaan sprinten om de zege. Oscar Pereiro Sio en Jens Voigt. De toen ook al oude Duitser ging met de winst aan de haal. Pereiro hoefde alleen niet te treuren, het peloton kwam pas een half uur later binnen en daardoor mocht hij de gele trui aantrekken. Deze gele trui zou hij lang verdedigen, toch verliezen, maar na een tijd via de groene tafel toch weer terugkrijgen. Daar komen we later tijdens deze Tour nog wel op terug. De renners starten aan de rand van het centrum, langs de rivier de Roubion. De stad heeft ook nog wat leuke gebouwtjes, zoals een kasteeltje en een oud theater, maar het opvallendste gebouw is toch het het Palais des Bonbons et du Nougat.



We gaan tijdens deze rit een heel eind richting het noorden fietsen, richting Lyon. Voor we dat doet moeten we alleen nog wel een stukje naar het oosten. De renners rijden dwars door de provincie en komen al vroeg op de dag het eerste klimmetje tegen. Na 16 kilometer fietsen ze door Puy-Saint-Martin en buiten dit dorpje begint een klimmetje van bijna vier kilometer aan 5,2%, de Côte de Puy-Saint-Martin. Een colletje van de vierde categorie, lekker om de rit mee te beginnen. Na dit klimmetje loopt het een aantal kilometer licht naar beneden, over brede wegen. In Crest, waar de renners na 31 kilometer koers aankomen, begint het weer op te lopen. Crest is een dorpje aan de Drôme, met een mooi kasteeltje dat boven het dorp uittorent. Het loopt een aantal kilometer vals plat omhoog, maar heel lastig is het verder niet. De renners rijden een brede weg en ze blijven een kilometer of 30 over dezelfde weg rijden. In deze 30 kilometer komen ze op een paar rotondes na niet veel obstakels tegen. Ze rijden wel door een aantal dorpjes, zoals Chabeuil, na 53 kilometer. In deze omgeving is het terrein wat meer open. Als het nog steeds zo hard waait kan het weer gezellig worden. Het is al een tijdje helemaal vlak, dit blijft zo tot de renners in de buurt komen van Romans-sur-Isère, waar het peloton na 71 kilometer passeert. Romans-sur-Isère is een mooie stad, met een oud bruggetje en oude gebouwtjes. Toch is het eerder gepasseerde Crest toch nog net wat opvallender, vooral vanwege het kasteel.



Na wat bochtenwerk in Romans-sur-Isère komen de renners op een weg terecht die ze bijna 50 kilometer lang gaan volgen. Toch is het niet zo makkelijk als het klinkt, want er komen de nodige klimmetjes in voor. Het eerste serieuze klimmetje komt na een kilometer of 90, als de renners aan de Côte du Four-à-Chaux beginnen. Deze heuvel van de vierde categorie is vier kilometer lang en 4,2% gemiddeld. Na dit klimmetje is er een korte afdaling, richting Hauterives. Er zitten een paar bochten in de afdaling, maar veel stelt het niet voor. De weg is ook breed genoeg. Eenmaal buiten Hauterives begint de volgende klim van de dag. De Côte d'Hauterives is 2,1 kilometer lang en 5,5% gemiddeld. Weer een beklimming van de vierde categorie, uiteraard. Boven hebben de renners 101 kilometer afgelegd en zitten ze bijna op de helft van de rit. Er is weer een korte afdaling, maar ook die is niet zo lastig. Na 104 kilometer komen de renners beneden in Lens-Lestang. Het is even een aantal kilometer vlak, tot Beaurepaire. In Beaurepaire begint het volgende klimmetje, hoewel hier geen punten te verdienen zijn. Het gaat een paar kilometer omhoog, iets minder zwaar dan de vorige klimmetjes maar het is wel te merken dat het niet vlak is. Er volgt een korte afdaling, waarna er weer een kilometertje wordt geklommen, waarna er wordt afdedaald richting Eyzin-Pinet. Daar komen de renners na 128 kilometer aan. De afdaling is weer goed te doen. Brede weg, in goede staat. Veel bomen langs de kant van de weg in dit deel van de rit, waardoor de wind weinig invloed heeft. Van de dorpjes in deze omgeving worden geen ansichtkaarten gemaakt, ze zijn niet om aan te gluren. Eyzin-Pinet heeft dan nog wel een enigszins acceptabele kerk.



Buiten Eyzin-Pinet volgen er nog twee klimmetjes. Bijna meteen na het buitenrijden van het dorp begint de weg weer licht omhoog te lopen. Er zitten wat stevige stroken tussen, maar gemiddeld gezien is het niet meer dan wat vals plat. De tussensprint van de dag is na 145 kilometer in La Fayette. Richting La Fayette loopt het ook een kilometer of vijf licht omhoog. Best een slopende rit eigenlijk, het gaat stiekem toch best vaak omhoog. Richting de tussensprint gaat het aan 3% omhoog. De renners fietsen over brede wegen, door een behoorlijk open terrein. Na de tussensprint wordt het wat vlakker. De renners rijden richting Saint-Quintin-Fallavier, waar ze over een of ander aftands industrieterrein fietsen. Daarna komen ze weer op een brede weg terecht op het Franse platteland, met haast geen beschutting. Voor het eerst wordt de rit echt makkelijk. We rijden met een boog om Lyon heen, dus alle Nederlanders en Belgen die genoeg hebben van de Tour kunnen hier mooi de snelweg richting huis pakken. Misschien een tip voor Wilco. De renners die er nog wel zin in hebben fietsen verder door onbeduidende dorpen en komen weinig fraais voor het oog tegen. Na 170 kilometer komen ze door Pont-de-Chéruy, waar nog een soort van chateau staat.



Het terrein is nog steeds behoorlijk open, hoewel de renners wel steeds van richting veranderen. Na 188 kilometer komen de renners door Montluel. Er zijn wat rotondes onderweg, maar de weg is wel steeds breed. Er valt verder weinig te melden. Buiten Montluel begint de weg wel weer lichtjes op te lopen, na een kilometer of 40 volledig vlak terrein. Er zijn wat bochten, tot Sainte-Croix, na 193 kilometer. Vanaf dat moment zijn er nog twee bochten en gaat het daarna een kilometer of acht volledig rechtdoor. Eindelijk komen de renners ook eens een keer door een wat mooiere omgeving, er zijn wat meertjes links en rechts naast de weg. Op zes kilometer van de streep is er een scherpe bocht naar links en komen de renners op een iets minder brede weg terecht. De renners fietsen drie kilometer lang rechtdoor over deze weg, voor ze op drie kilometer van de streep rechtsaf slaan. De weg waar de renners nu op terechtkomen is een stuk breder. Er zit tot de finish geen bocht meer in het parcours. De coureurs gaan rechtdoor richting Villars-les-Dombes. Links en rechts zijn er weer de nodige meertjes, het is een waterrijk gebied. In de slotkilometers is het terrein ook weer behoorlijk open. Villars-les-Dombes zullen ze niet bereiken, want de finish is buiten het dorp, bij het Parc des Oiseaux.



Villars-des-Dombes is een dorpje met 4000 inwoners in het departement Ain, regio Rhône-Alpes. Dit is echter helemaal niet relevant, want daar finishen we niet. We finishen naast de parkeerplaats van het Parc des Oiseaux. Dit is een dierentuin, hoewel, de term vogelpark dekt wat meer de lading. Er zijn meer dan 3000 vogels van over de hele wereld in dit park. 300 verschillende soorten, nogal een impressionante verzameling dus. Een flinke toeristische attractie, jaarlijks komen er meer dan 300.000 mensen op af. Het is het grootste vogelpark van Frankrijk en een van de grootste van Europa. Er zijn dagelijks allerlei voorstellingen met vogels die vlak over je hoofd vliegen en dat soort ongein. Vooral leuk als klein kind, krijg je allemaal trauma's van. Het is een debutant in de Tour, maar in een andere koers van de ASO is het al eerder voorgekomen. In de Dauphiné van 2013 bijvoorbeeld, toen er een tijdrit iets verderop in Villars-les-Dombes startte, waarna men een rondje door de omgeving reed om te eindigen bij het park. De tijdrit werd gewonnen door Tony Martin, want in 2013 kon hij er nog wel wat van. Ook in de Dauphiné van 2015 kwam het park voor. Er eindigde een rit, die in de massasprint gewonnen zou worden door Nacer Bouhanni. Na een generale repetitie in de Dauphiné nu dus het debuut in de Tour.



Ook tijdens deze rit gaat het weer vrij warm worden. Graadje of 27 in Montélimar en niet veel minder aan de finish. Het zal minder hard waaien dan de afgelopen dagen, maar de wind is nog wel duidelijk aanwezig. Het heeft er wel alle schijn van dat het bijna de hele rit tegenwind zal zijn. Dat zou voor de potentiële waaiertjes wel een tegenvaller zijn. Geen kans op neerslag, dat lijkt in ieder geval wel met zekerheid te zeggen. De renners vertrekken om 12:00 in Montélimar en tien minuten later is de neutralisatie voorbij. Tussen 16:54 en 17:22 worden de renners tussen de vogels verwacht, hoewel het met de tegenwind ook wat later zou kunnen worden. De uitzending begint uiteraard weer om 14:10. Dat is maar goed ook, want dit wordt waarschijnlijk geen rit om het broekje voor uit te doen.

Het is een tegenvallende rit voor een zaterdag. Als iedereen kan kijken moet je toch wel met een iets mooier parcours aan komen zetten. Toch vind ik het wel lastig in te schatten. Het kan een rit voor de sprinters zijn, maar het kan net zo goed naar een groepje vluchters gaan. Het begin van de rit is nog vrij lastig en ook halverwege zijn er nog de nodige heuveltjes die bedwongen moeten worden. In het laatste deel van de rit wordt het wel weer ontzettend makkelijk. De sprinters hebben weinig kansen gehad de afgelopen tijd en de kans in Montpellier lieten ze lopen. Er zullen nogal wat sprinters zijn die wraak willen nemen. Er komen ook bijna geen kansen meer, dus dit is voor Greipel, Kristoff en Kittel wel een van de laatste mogelijkheden om hun Tour toch nog wat glans te geven, of in het geval van Kittel net wat meer glans. De finale is enorm makkelijk en enorm in het voordeel van de sprinters. Alles is makkelijk te organiseren en het overzicht is groot. Daarom ga ik toch maar voor een massasprint.
1. Cavendish. Zal na de rit in Montpellier wel getergd zijn. Uiteraard heeft hij al drie keer gewonnen, maar dat zal hij ondertussen wel weer vergeten zijn. De finale is niet direct in z'n nadeel. Hij kan in iedere sprint wel uit de voeten. In principe is hij tijdens deze Tour de snelste, dus als er geen gekke dingen gebeuren kan hij zo weer winnen.
2. Greipel. Ik heb een beetje vertrouwen in Greipel. Hij was tijdens de rit naar de Mont Ventoux lekker bezig, dat zal hem wel een goed gevoel hebben gegeven. Deze sprint is enorm in zijn voordeel. Brede wegen en vooral rechtdoor. Geen bochten en gedoe. In een volledig rechte sprint komt hij altijd volledig tot z'n recht.
3. Kittel. Deze sprint moet hem ook goed liggen. Hij zal er ook wel op gebrand zijn om nog een rit te winnen, hij is immers gewend om er in een grote ronde een stuk of vier te winnen. Eén is dan vrij mager.
4. Kristoff. Lijkt er steeds beter in te komen. Was sterk in Montpellier, maar helaas voor hem waren er al een paar vandoor. Als het een sprint met tegenwind wordt is deze sterke beer misschien nog wel in het voordeel ook. Moet het toch vooral hebben van een lastige koers en met de heuvels onderweg en continu tegenwind kan dit een lastige sprint worden.
5. Laporte. De vervanger van Bouhanni wordt altijd vijfde of zesde. Dat lijkt ondertussen haast een zekerheidje.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 00:46:21 #2
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163775297
Is dit eigenlijk al gepost? Poels krijgt iets op 6km voor finish terwijl dat verboden is op 10km of meer van finish

https://twitter.com/Jonet_H/status/753915023156711425
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 00:53:35 #3
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163775516
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 00:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Is dit eigenlijk al gepost? Poels krijgt iets op 6km voor finish terwijl dat verboden is op 10km of meer van finish

https://twitter.com/Jonet_H/status/753915023156711425
Blijkbaar mag je tegenwoordig alle regels overtreden.

Misschien kan Sepulveda dit jaar wel ongestraft met de auto gaan. Lijkt me lachen als ie het nog een keer gaat proberen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163775830
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 00:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Is dit eigenlijk al gepost? Poels krijgt iets op 6km voor finish terwijl dat verboden is op 10km of meer van finish

https://twitter.com/Jonet_H/status/753915023156711425
Die afstand wordt nog wel eens aangepast, weet niet of het hier het geval was?

Weten we of het iemand van Sky was, of gewoon een vriend of familie met een shirt van Sky aan?

Volgens mij is dit er een van het butthurt clubje uit theclinic dat zich druk maakt over alles wat met Team Sky te maken heeft en op twitter alles van elkaar gaat lopen retweeten, zoals nu met de volledig logische beslissing om de tijden te corrigeren of dit gevalletje met Poels.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 01:09:14 #5
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163775947
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 01:04 schreef wimderon het volgende:

[..]

Die afstand wordt nog wel eens aangepast, weet niet of het hier het geval was?

Weten we of het iemand van Sky was, of gewoon een vriend of familie met een shirt van Sky aan?

Volgens mij is dit er een van het butthurt clubje uit theclinic dat zich druk maakt over alles wat met Team Sky te maken heeft en op twitter alles van elkaar gaat lopen retweeten, zoals nu met de volledig logische beslissing om de tijden te corrigeren of dit gevalletje met Poels.
6.54 achterstand heeft deze groep, zou best kunnen dat dat nog buiten 10km was
pi_163776018
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 01:09 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

6.54 achterstand heeft deze groep, zou best kunnen dat dat nog buiten 10km was
Nee dat niet, maar in bergetappes of bij zware omstandigheden wordt de afstand tot waar je mag bevoorraden nog wel eens aangepast.
pi_163778531
Een grote kopgroep zou weleens vooruit kunnen blijven, ik hoop dat n Slagter dan meezit of wellicht Groenewegen zelf :P
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163778896
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 01:04 schreef wimderon het volgende:

[..]

Weten we of het iemand van Sky was, of gewoon een vriend of familie met een shirt van Sky aan?

Mag het dan wel als het iemand uit het publiek is? Lijkt me niet eigenlijk.
in a crowd you lose humanity
pi_163778984
Hopelijk een leuke kopgroep van een man of 15.
pi_163779129
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 00:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Is dit eigenlijk al gepost? Poels krijgt iets op 6km voor finish terwijl dat verboden is op 10km of meer van finish

https://twitter.com/Jonet_H/status/753915023156711425
Is gewoon een jaloerse Sky en Froome hater....
Heeft niets beters te doen met zijn tijd.

quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 00:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Blijkbaar mag je tegenwoordig alle regels overtreden.
Nog zo'n jaloerse anti-Sky en Froome mannetje?
Wel raar hoor, het is toch geweldig man zo iemand. Geniet er toch lekker van.
En dan janken dat hij even stukje rent in paniek na zo'n incident :r

En dit ook, weet jij veel wat dat is en of er een regel gebroken is.....
Of dat het nog gewoon buiten de ''verboden zone'' was. Dus niet zo janken altijd en geniet gewoon. Stel zure pruimen hier altijd.
pi_163779160
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 01:04 schreef wimderon het volgende:

[..]

Die afstand wordt nog wel eens aangepast, weet niet of het hier het geval was?

Weten we of het iemand van Sky was, of gewoon een vriend of familie met een shirt van Sky aan?

Volgens mij is dit er een van het butthurt clubje uit theclinic dat zich druk maakt over alles wat met Team Sky te maken heeft en op twitter alles van elkaar gaat lopen retweeten, zoals nu met de volledig logische beslissing om de tijden te corrigeren of dit gevalletje met Poels.
Aan de auto hangen mag niet, stayeren achter auto niet, buiten tijd is niet altijd buiten tijd etc. De regelementen van de Tour zijn onnavolgbaar.
pi_163779381
FroomeGOD _O_
Gisteren gewoon iedereen weer kapot gemaakt in die ITT ^O^
  zaterdag 16 juli 2016 @ 09:51:25 #13
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_163779505
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 09:41 schreef Syntix het volgende:
FroomeGOD _O_
Gisteren gewoon iedereen weer kapot gemaakt in die ITT ^O^
Nou hè.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 10:41:08 #14
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163780066
Fijn dat ze zo'n kutetappe op zaterdag plannen. Kan ik een keer kijken...
pi_163780208
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 09:41 schreef Syntix het volgende:
FroomeGOD _O_
Gisteren gewoon iedereen weer kapot gemaakt in die ITT ^O^
Heb je al seks met hem gehad?
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163780222
quote:
5s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 10:51 schreef Godshand het volgende:

[..]

Heb je al seks met hem gehad?
Froome lijkt me echt zo'n man met een spaghetti-lul.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 11:01:57 #17
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163780380
TomGOD _O_
Gisteren gewoon iedereen weer kapot gemaakt in die ITT ^O^
pi_163780891
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 10:41 schreef DecoAoreste het volgende:
Fijn dat ze zo'n kutetappe op zaterdag plannen. Kan ik een keer kijken...
Inderdaad :')
pi_163780976
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 11:01 schreef Frozen-assassin het volgende:
TomGOD _O_
Gisteren gewoon iedereen weer kapot gemaakt in die ITT ^O^
:')
pi_163781275
Het mocht wel weer eens dat Bianconeri in een wielertopic verscheen na zijn afgang bij het WK Tijdrijden.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 11:56:50 #21
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163781303
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 11:39 schreef Syntix het volgende:

[..]

:')
Mijn uitspraak klopt tenminste wel
pi_163781347
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 11:56 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Mijn uitspraak klopt tenminste wel
Die van mij ook. Froome ging namelijk niet voluit en Tom reed de beste tijdrit van zijn leven. Dat gaat nog leuk worden tijdens de OS >:)
  zaterdag 16 juli 2016 @ 11:59:35 #23
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163781351
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 11:59 schreef Syntix het volgende:

[..]

Die van mij ook. Froome ging namelijk niet voluit en Tom reed de beste tijdrit van zijn leven. Dat gaat nog leuk worden tijdens de OS >:)
Gozer pls
pi_163781505
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 11:59 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Gozer pls
Hoewel zijn wellustige lipjes zich gretig hebben vastgezogen om de penis van de Keniaan heeft hij hier een punt, Froome gaat zich als gele man natuurlijk niet leeg rijden op een TT maar Tom heeft dat waarschijnlijk wel gedaan als TT specialist en dan wordt Spooky Skeleton nog 2de ook.
Dat gezegd zie ik Froome de TT van OS niet winnen maar een podiumplek lijkt me zeker wel werkelijkheid.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163781540
Froome reed veruit zijn beste tijdrit van de afgelopen twee jaar.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 12:11:58 #26
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163781542
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 11:55 schreef Ajacied422 het volgende:
Het mocht wel weer eens dat Bianconeri in een wielertopic verscheen na zijn afgang bij het WK Tijdrijden.
Wel knap dat hij dat durft nadat Coppel weer een ijzersterke tijdrit reed.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 12:13:55 #27
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163781576
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 12:10 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Hoewel zijn wellustige lipjes zich gretig hebben vastgezogen om de penis van de Keniaan heeft hij hier een punt, Froome gaat zich als gele man natuurlijk niet leeg rijden op een TT maar Tom heeft dat waarschijnlijk wel gedaan als TT specialist en dan wordt Spooky Skeleton nog 2de ook.
Dat gezegd zie ik Froome de TT van OS niet winnen maar een podiumplek lijkt me zeker wel werkelijkheid.
Alle klassementsrenners hebben zich ook gewoon leeggereden, die moeten hier tijd winnen, vandaag is een rustdag voor Froome, morgen moet hij weer en daarna heeft hij weer twee rustdagen voordat het echte werk voor hem begint. Ik geloof niet in geneuzel dat de klassementsmannen hier rustig aan doen, in een tijdrit kan je niet rustig aan doen. Tenzij je een knecht bent en er totaal geen neuk om geeft
  zaterdag 16 juli 2016 @ 12:13:56 #28
62913 Blik
The one and Only!
pi_163781578
Froome ging echt wel voluit, uitgelegen mogelijkheid om de rest op achterstand te zetten. Denk je echt dat Froome dan in gaat houden?

En dan nog een dikke minuut achterstand, Froome en de rest zijn gewoon naar huis gereden en hebben tijdrit-les gekregen
pi_163781583
Geen stilte voor Turkije? Lekker bezig.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 12:22:58 #30
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163781792
Windkracht 5 tegen, dit gaat dus weer een wandeletappe worden.
pi_163781853
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 12:22 schreef Van_Poppel het volgende:
Windkracht 5 tegen, dit gaat dus weer een wandeletappe worden.
In deze tour gebeurt elke dag wat, ik verwacht een groots spektakel
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 16 juli 2016 @ 12:34:34 #32
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163782057
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 11:56 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Mijn uitspraak klopt tenminste wel
Dit ja.
pi_163782341
puntje voor De Gendt.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 12:47:20 #34
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163782354
Wat een kutetappe voor in het weekend
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163782489
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 12:47 schreef Szura het volgende:
Wat een kutetappe voor in het weekend
Meestal was dit de etappe naar Gap en dan was er vaak wel een leuk klimmetje van de 2e categorie in de finale. Dit wordt flopshow inderdaad.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 12:55:40 #36
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163782558
quote:
Riders facing the wind, all together at km 24. Nobody attacks and the speed is below 30km/h.
Ik hoop dat ze brood van huis hebben meegenomen, want dit gaat een latertje worden.
pi_163782627
Etappe van vandaag is blijkbaar ook een soort eerbetoon, ze rijden gezamenlijk richting de laatste 50 kilometer.

Niet dus _O-
  zaterdag 16 juli 2016 @ 13:02:44 #38
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163782721
4 man nu in de ontsnapping: Roy, Howes, Benedetti and Elmiger
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 13:08:34 #39
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163782904
quote:
11s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 13:08 schreef Slobeend het volgende:
Doet Elmiger mee?
Wist je ook dat Matteo Bono meerijdt?
pi_163783004
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 13:12 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wist je ook dat Matteo Bono meerijdt?
mijn oude adoptiekindje.
pi_163783019
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 13:18 schreef lytsewiete het volgende:

[..]

mijn oude adoptiekindje.
Mag ik van jou ook Yohann Gene in de lijst anoniempjes?
pi_163783068
Bleh, kunnen we niet gelijk de etappe van morgen doen ?
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163783164
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 12:13 schreef Blik het volgende:
Froome ging echt wel voluit, uitgelegen mogelijkheid om de rest op achterstand te zetten. Denk je echt dat Froome dan in gaat houden?

En dan nog een dikke minuut achterstand, Froome en de rest zijn gewoon naar huis gereden en hebben tijdrit-les gekregen
Jep Froome hield in. Heeft natuurlijk al veel meer moeten geven in al die etappes daarvoor dan Tom. Die kon zich elke dag sparen en die luxe had Froome niet. Daarnaast is Froome natuurlijk nog een paar kilo lichter om het makkelijker te maken in de bergen. Als je dan bedenkt dat het maar 1 minuut 3 seconde was, dan kan Rio nog heel leuk gaan worden voor FroomeGOD _O_

Ow ik vergat nog even dat Tom zijn beste tijdrit ooit reed en Froome dat duidelijk niet deed.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 13:29:35 #45
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163783230
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 13:26 schreef Syntix het volgende:

[..]

Jep Froome hield in. Heeft natuurlijk al veel meer moeten geven in al die etappes daarvoor dan Tom. Die kon zich elke dag sparen en die luxe had Froome niet. Daarnaast is Froome natuurlijk nog een paar kilo lichter om het makkelijker te maken in de bergen. Als je dan bedenkt dat het maar 1 minuut 3 seconde was, dan kan Rio nog heel leuk gaan worden voor FroomeGOD _O_

Ow ik vergat nog even dat Tom zijn beste tijdrit ooit reed en Froome dat duidelijk niet deed.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 13:32:54 #46
62913 Blik
The one and Only!
pi_163783307
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 13:26 schreef Syntix het volgende:

[..]

Jep Froome hield in. Heeft natuurlijk al veel meer moeten geven in al die etappes daarvoor dan Tom. Die kon zich elke dag sparen en die luxe had Froome niet. Daarnaast is Froome natuurlijk nog een paar kilo lichter om het makkelijker te maken in de bergen. Als je dan bedenkt dat het maar 1 minuut 3 seconde was, dan kan Rio nog heel leuk gaan worden voor FroomeGOD _O_

Ow ik vergat nog even dat Tom zijn beste tijdrit ooit reed en Froome dat duidelijk niet deed.
Je wordt iedere dag lachwekkender
pi_163783483
giolippens twitterde op zaterdag 16-07-2016 om 13:04:05 Mooi, zo'n tourfinish in een vogelpark, maar die beesten zijn wel brutaal... reageer retweet
hahahahah ROFLOL!!!!!
pi_163783505
Had iemand al gezegd dat dit een kutetappe is voor op een zaterdag?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163783527
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 13:40 schreef franklop het volgende:
Had iemand al gezegd dat dit een kutetappe is voor op een zaterdag?
In deze tour gebeurt elke dag wat, ik verwacht een groots spektakel
pi_163783547
quote:
3s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 13:41 schreef Joezi het volgende:

[..]

In deze tour gebeurt elke dag wat, ik verwacht een groots spektakel
Hou ik je aan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163783560
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 08:26 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Mag het dan wel als het iemand uit het publiek is? Lijkt me niet eigenlijk.
Dit is het enige wat daar over in de regels staat:
quote:
Competitors who accept food or drink from spectators do so at their own risk, including that of criminal prosecution.
pi_163783580
quote:
3s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 13:41 schreef Joezi het volgende:

[..]

In deze tour gebeurt elke dag wat, ik verwacht een groots spektakel
Ik verwacht een trage, saaie kutetappe, met een peloton dat er totaal geen zin in heeft en de klassementsrenners die blij zijn voor een rustdag.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 13:45:39 #53
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163783627


Rustig aan jongens
pi_163783691
Gelukkig staat er geen Buren geprogrammeerd vandaag, anders was ik nu razend geweest.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 13:56:43 #55
62913 Blik
The one and Only!
pi_163783837
Sprintersploegen gaan voor de winst, hebben allemaal een mannetje voorop gezet
pi_163784057
Het is ook wel de meest nietszeggende kopgroep ooit..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163784158
lekker beeld om het atletiek mee af te sluiten
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:12:03 #58
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163784201
Dit wordt echt een genotsetappe
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163784267
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 13:26 schreef Syntix het volgende:

[..]

Jep Froome hield in. Heeft natuurlijk al veel meer moeten geven in al die etappes daarvoor dan Tom. Die kon zich elke dag sparen en die luxe had Froome niet. Daarnaast is Froome natuurlijk nog een paar kilo lichter om het makkelijker te maken in de bergen. Als je dan bedenkt dat het maar 1 minuut 3 seconde was, dan kan Rio nog heel leuk gaan worden voor FroomeGOD _O_

Ow ik vergat nog even dat Tom zijn beste tijdrit ooit reed en Froome dat duidelijk niet deed.
Verwacht je dat Froome de weken na de Tour in het krachthonk gaat doorbrengen om wat extra spiermassa te kweken voor de tijdrit? En verder is 'maar ' 1 minuut 3 een behoorlijk gat.
pi_163784269
Nog 3 a 3,5 uur spektakel
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163784306
Ik geniet nu al.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:17:07 #62
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163784320
Finish rond de klok van 6 uur.
pi_163784355
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:14 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Verwacht je dat Froome de weken na de Tour in het krachthonk gaat doorbrengen om wat extra spiermassa te kweken voor de tijdrit? En verder is 'maar ' 1 minuut 3 een behoorlijk gat.
Maar 1 minuut 3 op basis van:
- beste tijdrit ooit van Tom, niet die van Froome
- Froome gefocust is op de bergetappes en niet op de ITT
- Froome, itt Tom, wel elke dag voluit moet rijden en niet kan sparen voor de ITT
- Froome veel lichter is, omdat hij dan minder massa naar boven moet sjouwen op die bergen.

Oftewel, dat kan nog leuk worden in Rio _O_
pi_163784373
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:18 schreef Syntix het volgende:

[..]

Maar 1 minuut 3 op basis van:
- beste tijdrit ooit van Tom, niet die van Froome
- Froome gefocust is op de bergetappes en niet op de ITT
- Froome, itt Tom, wel elke dag voluit moet rijden en niet kan sparen voor de ITT
- Froome veel lichter is, omdat hij dan minder massa naar boven moet sjouwen op die bergen.

Oftewel, dat kan nog leuk worden in Rio _O_
Froome zal in Rio niet meer lichter zijn? Froome zal de rest van deze Tour ook nog voluit moeten hoor.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:19:57 #65
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163784403
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:18 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Froome zal in Rio niet meer lichter zijn? Froome zal de rest van deze Tour ook nog voluit moeten hoor.
Haha, jij probeert een serieuze discussie aan te gaan met Syntix over Sky/Froome
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163784419
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:18 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Froome zal in Rio niet meer lichter zijn? Froome zal de rest van deze Tour ook nog voluit moeten hoor.
Klopt, daarom wordt Rio ook leuk voor Froome. Hij hoeft dan niet eerst 10 dagen voluit te gaan om dan nog een ITT te rijden.

FroomeGOD voor goud op de ITT in Rio _O_ _O_
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:21:27 #67
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163784438
Froome gaat zika oplopen in Brazilië, daarvan genezen en dan nog 2x zo hard de bergen opvliegen _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:22:02 #68
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_163784449
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:18 schreef Syntix het volgende:

- beste tijdrit ooit van Tom, niet die van Froome
Het was inderdaad een matige tijdrit van Froome.
Géén kloon van tvlxd!
pi_163784492
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:21 schreef Szura het volgende:
Froome gaat zika oplopen in Brazilië, daarvan genezen en dan nog 2x zo hard de bergen opvliegen _O_
Hij gaat de bergen rennend doen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:24:40 #70
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163784504
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:24 schreef franklop het volgende:

[..]

Hij gaat de bergen rennend doen
Toen heb ik wel iets gemist ja geloof ik :')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163784507
Moet wel wat gaan gebeuren. Sta op het punt de afwas te gaan doen :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:25:12 #72
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163784517
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:24 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Toen heb ik wel iets gemist ja geloof ik :')
Hahahahahahahaha
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:25:16 #73
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163784518
De spreadsheetwereld, ik noteer hem eventjes
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163784526
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:24 schreef franklop het volgende:
Moet wel wat gaan gebeuren. Sta op het punt de afwas te gaan doen :')
Geen vaatwasmachine hebben :'). Sloeber.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:25:44 #75
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163784527
quote:
9s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:25 schreef Szura het volgende:

[..]

Hahahahahahahaha
Ik een beetje arbeid leveren en mijn bijdrage te leveren aan de maatschappij, word je gewoon uitgelachen waar je bij staat :{
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163784540
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:25 schreef Syntix het volgende:

[..]

Geen vaatwasmachine hebben :'). Sloeber.
Denken dat Froome Dumoulin gaat verslaan in Rio :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163784552
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:18 schreef Syntix het volgende:

[..]

Maar 1 minuut 3 op basis van:
- beste tijdrit ooit van Tom, niet die van Froome
- Froome gefocust is op de bergetappes en niet op de ITT
- Froome, itt Tom, wel elke dag voluit moet rijden en niet kan sparen voor de ITT
- Froome veel lichter is, omdat hij dan minder massa naar boven moet sjouwen op die bergen.

Oftewel, dat kan nog leuk worden in Rio _O_
Froome valt in de bergetappes juist tegen. Hij heeft misschien ook wel teveel spiermassa verloren door al dat afvallen.

Anyway, hij probeerde dat zittende truukje weer op de Ventoux (motortje? Waarom doet hij het zittend en in de Pyreneeën niet?) maar kwam dit keer niet goed weg.

Tot de botsing met de motor zaten Froome, Porte en Mollema in een treintje.

Het is jammer dat de top van de Ventoux niet bereikbaar was, anders had dat veel spektakel opgeleverd :P
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163784571
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:26 schreef franklop het volgende:

[..]

Denken dat Froome Dumoulin gaat verslaan in Rio :')
Dat is niet zo'n gekke gedachte. Jij bent er ook van overtuigt he ^O^
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:28:16 #79
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163784583
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:27 schreef Syntix het volgende:

[..]

Dat is niet zo'n gekke gedachte. Jij bent er ook van overtuigt he ^O^
Overtuigt, lekker bezig Syntix.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163784615
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:27 schreef Godshand het volgende:

[..]

Froome valt in de bergetappes juist tegen. Hij heeft misschien ook wel teveel spiermassa verloren door al dat afvallen.

Anyway, hij probeerde dat zittende truukje weer op de Ventoux (motortje? Waarom doet hij het zittend en in de Pyreneeën niet?) maar kwam dit keer niet goed weg.

Tot de botsing met de motor zaten Froome, Porte en Mollema in een treintje.

Het is jammer dat de top van de Ventoux niet bereikbaar was, anders had dat veel spektakel opgeleverd :P
Omdat Froome wederom niet voluit ging. Porte en Mollema kunnen no-way volgen als Froome echt voluit gaat. Het leek er op dat Froome zich op de Ventoux ook weer inhield. Daarom was het jammer dat hij viel, want ik denk dat hij de laatste paar honderd meter nog wel had versnelt.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:29:49 #81
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163784619
Reageren op :') Syntix :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163784631
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:29 schreef Szura het volgende:
Reageren op :') Syntix :')
#TeamSyntix.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:33:34 #83
62913 Blik
The one and Only!
pi_163784708
Jammer dat Syntix zijn statement van het begin van deze Tour niet waarmaakt. Gewoon weer full-retard succes-supporter van Sky zonder enig oog voor anderen.
pi_163784715
Weer genieten dit! O+
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:34:42 #85
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163784736
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:33 schreef Leonos het volgende:
Weer genieten dit! O+
Als je nou ook alvast even een reeksje maakt zijn we allemaal tevreden. Al is het misschien niet nodig vandaag :')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163784767
Naja, als jullie zo op elkaar blijven haten, gaat het wel hard :')
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:35:55 #87
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163784773
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:34 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Als je nou ook alvast even een reeksje maakt zijn we allemaal tevreden. Al is het misschien niet nodig vandaag :')
We mogen inderdaad blij zijn als we vandaag 301 posts halen
pi_163784786
REEKS !

Edit: Kan niet reeksen met zichzelf ;(

[ Bericht 91% gewijzigd door #ANONIEM op 16-07-2016 14:36:46 ]
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:36:25 #89
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163784792
Ik schakel net in, maar als ik het zo zie heb ik zelf net sneller gefietst dan de renners
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:36:38 #90
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163784794
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:36 schreef Leonos het volgende:
REEKS !
^O^
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163784812
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:36 schreef noodgang het volgende:
Ik schakel net in, maar als ik het zo zie heb ik zelf net sneller gefietst dan de renners
Hoe hard heb je gefietst?
pi_163784870
Nou kom maar op met die waaiers, het oog wilt ook wat
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:39:26 #93
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163784875
Ik val bijna in slaap.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:39:56 #94
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163784892
Ik ga even een appeltje pakken, want het snijden van een appel is boeiender dan dit
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163784902
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik val bijna in slaap.
Ik maak je zo wel wakker :*
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:40:31 #96
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163784911
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:39 schreef Tagliano het volgende:
Ik ga even een appeltje pakken, want het snijden van een appel is boeiender dan dit
video van je schilproces graag
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:40:43 #97
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163784918
Wuyts vindt het raar dat Froome zich moet verantwoorden dat hij een complete renner is. 'De beste van zijn generatie'.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:41:04 #98
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163784928
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:40 schreef Szura het volgende:
Wuyts vindt het raar dat Froome zich moet verantwoorden dat hij een complete renner is. 'De beste van zijn generatie'.
Patat.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:41:46 #99
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163784959
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Patat.
Het is friet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:42:20 #100
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163784972
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:37 schreef Leonos het volgende:

[..]

Hoe hard heb je gefietst?
47, maar dat was de topsnelheid, gemiddeld haal ik het natuurlijk bij lange na niet ;)
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:42:29 #101
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163784976
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:40 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

video van je schilproces graag
Dat was érg kort, daar ik laatst van iemand een fancy appelsnijder gekregen heb
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:42:40 #102
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163784984
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Het is friet
Klopt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:42:56 #103
194695 franklop
Fran knock
pi_163784989
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:39 schreef Tagliano het volgende:
Ik ga even een appeltje pakken, want het snijden van een appel is boeiender dan dit
maak je er video van?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:43:13 #104
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163784995
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:42 schreef franklop het volgende:

[..]

maak je er video van?
Je bent te laat :{
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:45:38 #105
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163785069
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:42 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dat was érg kort, daar ik laatst van iemand een fancy appelsnijder gekregen heb
Ik ben teleurgesteld in mensen die hun appel eten zonder schil
pi_163785085
Wat een genot deze etappe
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:46:17 #107
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163785093
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:45 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ik ben teleurgesteld in mensen die hun appel eten zonder schil
\
Ik vreet alleen de schil en gooi de rest weg
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:46:39 #108
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163785099
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:45 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ik ben teleurgesteld in mensen die hun appel eten zonder schil
Gelukkig eet ik hem dan ook met schil, de appelsnijder snijdt hem in stukjes
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:47:17 #109
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163785117
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:46 schreef Littlerabbit het volgende:
Wat een genot deze etappe
Hallo.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163785121
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:36 schreef noodgang het volgende:
Ik schakel net in, maar als ik het zo zie heb ik zelf net sneller gefietst dan de renners
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:42 schreef noodgang het volgende:

[..]

47, maar dat was de topsnelheid, gemiddeld haal ik het natuurlijk bij lange na niet ;)
Wat lieg je dan?
pi_163785175
hoe zit het eigenlijk met Kientana en zijn leuke vasthouden aan die motor,
daar moet hij toch een tijdstraf voor krijgen, is dit al gebeurd?
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:49:35 #112
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163785187
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:47 schreef Leonos het volgende:

[..]

[..]

Wat lieg je dan?
Ik ben niet te vertrouwen
pi_163785243
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:33 schreef Blik het volgende:
Jammer dat Syntix zijn statement van het begin van deze Tour niet waarmaakt. Gewoon weer full-retard succes-supporter van Sky zonder enig oog voor anderen.
Niet doorhebben dat ik wat tegengas geef wat betreft de NOS en anderen users/mensen die alleen maar Tom en mollema ophemelen :r
pi_163785257
-O-
AJ
pi_163785258
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:49 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
hoe zit het eigenlijk met Kientana en zijn leuke vasthouden aan die motor,
daar moet hij toch een tijdstraf voor krijgen, is dit al gebeurd?
Volgens de ASO waren de beelden te kort om te bepalen of hij zich echt langdurig vasthield of alleen zijn evenwicht wilde houden. :')
pi_163785269
Thomas de Gendt heeft helemaal niet op de Ventoux gewonnen Maarten
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163785295
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:52 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Volgens de ASO waren de beelden te kort om te bepalen of hij zich echt langdurig vasthield of alleen zijn evenwicht wilde houden. :')
_O-
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:54:33 #118
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163785299
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:53 schreef TLC het volgende:
Thomas de Gendt heeft helemaal niet op de Ventoux gewonnen Maarten
Hoezo niet?
pi_163785322
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:54 schreef noodgang het volgende:

[..]

Hoezo niet?
froome ;)
pi_163785354
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:54 schreef noodgang het volgende:

[..]

Hoezo niet?
Met 'op de Ventoux' versta ik de daadwerkelijke top, dus die 6 km verderop pas was, de Gendt won de etappe naar Chateau huppelepup
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:58:06 #121
194695 franklop
Fran knock
pi_163785388
Toch maar de afwas gedaan.

Niks gemist.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 14:58:14 #122
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163785392
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:56 schreef TLC het volgende:

[..]

Met 'op de Ventoux' versta ik de daadwerkelijke top, dus die 6 km verderop pas was, de Gendt won de etappe naar Chateau huppelepup
:) hij heeft nergens gezegd op de top.
Het ging erom dat de Gendt kan zeggen dat hij op de Ventoux gewonnen heeft en dat is in principe wel waar.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 14:59:18 #123
194695 franklop
Fran knock
pi_163785422
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:58 schreef noodgang het volgende:

[..]

:) hij heeft nergens gezegd op de top.
Het ging erom dat de Gendt kan zeggen dat hij op de Ventoux gewonnen heeft en dat is in principe wel waar.
Gesink werd op de Ventoux wel eens tweede
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163785519
quote:
9s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:59 schreef franklop het volgende:

[..]

Gesink werd op de Ventoux wel eens tweede
Weten we nog wie er toen won?
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:04:34 #125
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163785526
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:04 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Weten we nog wie er toen won?
Evans meen ik
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163785530
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:04 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Weten we nog wie er toen won?
Froome uiteraard. :P

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 16-07-2016 15:05:09 ]
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:05:09 #127
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163785536
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:04 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Weten we nog wie er toen won?
Kirsipuu.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:05:12 #128
194695 franklop
Fran knock
pi_163785538
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:04 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Weten we nog wie er toen won?
Daar is zelfs een filmpje van

"Een Nederlander, een klimwonder"
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Forum Admin / PR zaterdag 16 juli 2016 @ 15:06:09 #129
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163785556
quote:
4s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:04 schreef Leonos het volgende:

[..]

Froome uiteraard. :P
:')
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:06:42 #130
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163785573
Jaan Kirsipuu _O_
pi_163785585
#hetpuntjevanmijnstoel
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:07:18 #132
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163785591
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
Jaan Kirsipuu _O_
Nooit een grote ronde uitgereden. _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163785606
Ekimov die oude Rus
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:08:00 #134
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163785607
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:07 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nooit een grote ronde uitgereden. _O_
Rondes uitrijden is voor hipsters :')

Wel 5 etappezeges ^O^
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:08:19 #135
194695 franklop
Fran knock
pi_163785616
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:07 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nooit een grote ronde uitgereden. _O_
Wel vluchtheuvels over geklommen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163785641
"Geblokte Noor" _O_
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:09:00 #137
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163785642
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:08 schreef franklop het volgende:

[..]

Wel vluchtheuvels over geklommen
Dat lukte nog net, maar een viaduct was al te gortig.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163785693
Topshow dit.
pi_163785712
Ik mis Iban Mayo.
AJ
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:14:07 #140
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163785776
Toch jammer dat dit op een zaterdag zit
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163785826
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:18 schreef Syntix het volgende:

[..]

Maar 1 minuut 3 op basis van:

- Froome gefocust is op de bergetappes en niet op de ITT

Gelukkig heeft Servais net even uitgelegd dat Froome / Sky juist de nadruk deze tour gelegd heeft op de voorbereiding op deze ITT. Dat Froome gister niet voluit gegaan is kan bij deze ook wel uitgesloten worden.
pi_163785831
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:14 schreef Tagliano het volgende:
Toch jammer dat dit op een zaterdag zit
Ik heb momenteel vakantie dus maakt mij niet uit maar ben het wel eens dat je op zaterdag en zondag bergetappe's moet doen.

Onze gele jongens hebben de boot gemist of geen poging gedaan:?
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:17:42 #143
65394 Montov
Dogmaticus Irritantus
pi_163785862
In het land der wandeletappes is hardloper Froome koning.
Géén kloon van tvlxd!
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:17:54 #144
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163785869
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:16 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Ik heb momenteel vakantie dus maakt mij niet uit maar ben het wel eens dat je op zaterdag en zondag bergetappe's moet doen.

Onze gele jongens hebben de boot gemist of geen poging gedaan:?
Alles op Dylangod Groenewegen
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:17:59 #145
194695 franklop
Fran knock
pi_163785872
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:16 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Ik heb momenteel vakantie dus maakt mij niet uit maar ben het wel eens dat je op zaterdag en zondag bergetappe's moet doen.

Onze gele jongens hebben de boot gemist of geen poging gedaan:?
Denk dat die gewoon vandaag Groenewegen weer te vroeg in de sprint willen afzetten c.q. kwijtraken.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163785887
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:16 schreef Dennism het volgende:

[..]

Gelukkig heeft Servais net even uitgelegd dat Froome / Sky juist de nadruk deze tour gelegd heeft op de voorbereiding op deze ITT. Dat Froome gister niet voluit gegaan is kan bij deze ook wel uitgesloten worden.
In datzelfde interview werd ook even duidelijk gezegd dat de ITT in de tour en die van Rio niet te vergelijken zijn. Froome moet elke dag voluit gaan en Tom niet. Tom heeft zich dagenlang ingehouden voor de ITT en die luxe heeft Froome niet.
pi_163785908
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:18 schreef Syntix het volgende:

[..]

In datzelfde interview werd ook even duidelijk gezegd dat de ITT in de tour en die van Rio niet te vergelijken zijn. Froome moet elke dag voluit gaan en Tom niet. Tom heeft zich dagenlang ingehouden voor de ITT en die luxe heeft Froome niet.
Froome had er notabene net een marathon op zitten.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:19:59 #148
194695 franklop
Fran knock
pi_163785920
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:18 schreef Syntix het volgende:

[..]

In datzelfde interview werd ook even duidelijk gezegd dat de ITT in de tour en die van Rio niet te vergelijken zijn. Froome moet elke dag voluit gaan en Tom niet. Tom heeft zich dagenlang ingehouden voor de ITT en die luxe heeft Froome niet.
Tom heeft paar dagen ervoor ook in een bergrit alles moeten geven. In de rit naar de Ventoux moest hij, ondanks dat hij dat niet had gepland, ook nog volle bak rijden om Barguil uit de mongolenwaaier terug te rijden.

Renners die niet vooraan rijden moeten vaak ook veel geven. Niet voor niks werd Cancellara ook wel eens in de lange tijdrit geklopt in de Tour door een klassementsrenner, ook toen hij op de toppen van zijn kunnen was.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163785922
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:17 schreef franklop het volgende:

[..]

Denk dat die gewoon vandaag Groenewegen weer te vroeg in de sprint willen afzetten c.q. kwijtraken.
ze kunnen roossen of zo toch wel een keer op pad sturen? ook al is het maar voor de ervaring, zonder aanvallen nu ga je als renner in de toekomst ook niks winnen.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:20:10 #150
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163785925
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:18 schreef Syntix het volgende:

[..]

In datzelfde interview werd ook even duidelijk gezegd dat de ITT in de tour en die van Rio niet te vergelijken zijn. Froome moet elke dag voluit gaan en Tom niet. Tom heeft zich dagenlang ingehouden voor de ITT en die luxe heeft Froome niet.
Och, Froome was de dag ervoor rustig naar boven gewandeld, Tom heeft die berg gewoon opgefietst
  Forum Admin / PR zaterdag 16 juli 2016 @ 15:20:56 #151
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163785941
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:20 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

ze kunnen roossen of zo toch wel een keer op pad sturen? ook al is het maar voor de ervaring, zonder aanvallen nu ga je als renner in de toekomst ook niks winnen.
Die zit normaal gesproken in de Groenewegen trein, waarom dan vooruit sturen voor niks?
pi_163785964
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:20 schreef Sked het volgende:

[..]

Die zit normaal gesproken in de Groenewegen trein, waarom dan vooruit sturen voor niks?
publiciteit, ervaring op doen, initiatief tonen?
pi_163785975
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:19 schreef franklop het volgende:

[..]

Tom heeft paar dagen ervoor ook in een bergrit alles moeten geven. In de rit naar de Ventoux moest hij, ondanks dat hij dat niet had gepland, ook nog volle bak rijden om Barguil uit de mongolenwaaier terug te rijden.

Renners die niet vooraan rijden moeten vaak ook veel geven. Niet voor niks werd Cancellara ook wel eens in de lange tijdrit geklopt in de Tour door een klassementsrenner, ook toen hij op de toppen van zijn kunnen was.
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:20 schreef noodgang het volgende:

[..]

Och, Froome was de dag ervoor rustig naar boven gewandeld, Tom heeft die berg gewoon opgefietst
Ik herhaal het gewoon nog een keer. Maar 1 minuut 3 seconde op basis van:

- beste tijdrit ooit van Tom, niet die van Froome
- Froome gefocust is op de bergetappes en niet op de ITT
- Froome, itt Tom, wel elke dag voluit moet rijden en niet kan sparen voor de ITT
- Froome veel lichter is, omdat hij dan minder massa naar boven moet sjouwen op die bergen.
pi_163785978
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:20 schreef Sked het volgende:

[..]

Die zit normaal gesproken in de Groenewegen trein, waarom dan vooruit sturen voor niks?
Iets met sponsoren.
AJ
pi_163786045
I
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 14:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hallo.
Ik kan er weer tegenaan na een kwartiertje op een lokaal festival naast mijn huis. Zelfs deze etappe is beter dan de muziek en mensen daar.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:28:07 #156
194695 franklop
Fran knock
pi_163786084
NOSwielrennen twitterde op zaterdag 16-07-2016 om 15:14:08 Tijdens de uitzending krijgen Herbert Dijkstra en @Maduc bezoek van de politie. Er is niets verdachts aangetroffen. https://t.co/qgvaZyx7X9 reageer retweet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:28:17 #157
194695 franklop
Fran knock
pi_163786089
Neee Frank eruit :(
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:28:35 #158
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163786094
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:25 schreef Littlerabbit het volgende:
I

[..]

Ik kan er weer tegenaan na een kwartiertje op een lokaal festival naast mijn huis. Zelfs deze etappe is beter dan de muziek en mensen daar.
Ik kan me niet voorstellen hoe slecht het dan moet zijn geweest.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf zaterdag 16 juli 2016 @ 15:29:03 #159
842 Zorro
Z
pi_163786107
Abandon Francois
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:29:12 #160
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163786109
Het was weer een waardeloze grote ronde van Frank.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163786110
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:28 schreef franklop het volgende:
Neee Frank eruit :(
Buikgriepje.
pi_163786112
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:18 schreef Syntix het volgende:

[..]

In datzelfde interview werd ook even duidelijk gezegd dat de ITT in de tour en die van Rio niet te vergelijken zijn. Froome moet elke dag voluit gaan en Tom niet. Tom heeft zich dagenlang ingehouden voor de ITT en die luxe heeft Froome niet.
Als je de koers gevolgd had, had je kunnen zien dat Tom ook niet alle dagen heeft kunnen sparen, naar arcalis bijv. kan je wel stellen dat hij meer heeft moeten geven dan Froome. Daarnaast moest Tom in de wind etappes vol voor Barguil aan de bak omdat die een aantal keer in de verkeerde waaier zat. Op een gegeven moment moest Tom zich zelfs laten terugzakken om volle bak te gaan rijden. Reken maar dat zoiets meer kracht kost op die momenten dan bij 8 teammaats in het wiel zitten, Froome is bijna alle ritten ook aan het sparen achter zijn teammaats, die rijden precies zo dat Froome geen trap teveel hoeft te doen en geen energie verspeeld. Dat Tom meer gespaard heeft geloof ik wel, maar zo extreem als jij het schetst is het echt niet.

Neemt niet weg dat Froome in Rio w.s. wel een goede kans maakt als hij er echt voor gaat, en dat het zeker spannend kan worden.
pi_163786127
Heerlijke samenwerking in de kopgroep, geen gelinkebal
pi_163786131
quote:
10s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:28 schreef franklop het volgende:
NOSwielrennen twitterde op zaterdag 16-07-2016 om 15:14:08 Tijdens de uitzending krijgen Herbert Dijkstra en @Maduc bezoek van de politie. Er is niets verdachts aangetroffen. https://t.co/qgvaZyx7X9 reageer retweet
[ afbeelding ]
gezien wat d&d uitkramen lijkt me controle op wiet wel verstandig
pi_163786160
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:28 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik kan me niet voorstellen hoe slecht het dan moet zijn geweest.
De mensen om mij heen leken zo van sociale werkplaats te zijn geplukt en het bandje wat speelde wat nog ééntoniger dan Ducrot zijn anekdotes.

Alhoewel... ik zie wel dat ik net te vroeg ben weggegaan ik hoor inmiddels Waylon :{
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:32:55 #166
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163786184
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:31 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

De mensen om mij heen leken zo van sociale werkplaats te zijn geplukt en het bandje wat speelde wat nog ééntoniger dan Ducrot zijn anekdotes.

Alhoewel... ik zie wel dat ik net te vroeg ben weggegaan ik hoor inmiddels Waylon :{
Ik snap nu ineens waarom Mani89 afwezig is.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:33:26 #167
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163786200
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:31 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

De mensen om mij heen leken zo van sociale werkplaats te zijn geplukt en het bandje wat speelde wat nog ééntoniger dan Ducrot zijn anekdotes.

Alhoewel... ik zie wel dat ik net te vroeg ben weggegaan ik hoor inmiddels Waylon :{
Vertel meer.
pi_163786202
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:30 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

gezien wat d&d uitkramen lijkt me controle op wiet wel verstandig
Bij sporza vinden ze wel wat poppers en anaalpluggen denk ik hahahaha
pi_163786214
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik snap nu ineens waarom Mani89 afwezig is.
Al zag ik wel een enigszins leuk meisje in een Pokemonshirt dus daar heb ik maar de KHZ tactiek op toegepast.

Verkracht met mijn ogen van een afstandje.
pi_163786223
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:31 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

De mensen om mij heen leken zo van sociale werkplaats te zijn geplukt en het bandje wat speelde wat nog ééntoniger dan Ducrot zijn anekdotes.

Alhoewel... ik zie wel dat ik net te vroeg ben weggegaan ik hoor inmiddels Waylon :{
Ilse > Waylon
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:34:54 #171
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163786232
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:34 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Al zag ik wel een enigszins leuk meisje in een Pokemonshirt dus daar heb ik maar de KHZ tactiek op toegepast.

Verkracht met mijn ogen van een afstandje.
En toen ze naar jou keek gingen je ogen razendsnel richting de grond zeker?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163786261
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

En toen ze naar jou keek gingen je ogen razendsnel richting de grond zeker?
Je ziet toch dat ik inmiddels thuis ben en de tour prefereer?

Hard naar huis gerend
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:37:44 #173
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163786305
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:35 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Je ziet toch dat ik inmiddels thuis ben en de tour prefereer?

Hard naar huis gerend
Grote klasse.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:38:24 #174
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163786317
Ik lees het al, buiten maak je spannende avonturen mee
pi_163786326
pi_163786333
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:38 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik lees het al, buiten maak je spannende avonturen mee
We kijken nu ook naar een evenement dat buiten plaats vindt.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:39:48 #177
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163786349
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:39 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

We kijken nu ook naar een evenement dat buiten plaats vindt.
Daar valt de spanning nogal tegen
pi_163786385
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:39 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

We kijken nu ook naar een evenement dat buiten plaats vindt.
EN terwijl je dit zegt zie ik een vadsige man met ontblote, bruine buik. Al zie jij die natuurlijk ook gewoon binnenshuis als je in de spiegel kijkt.

HAHAHAHAHAHAHA
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:42:03 #179
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163786406
Godver, was in slaap gedommeld, maar Herbert praatte te hard en maakte me wakker :(
  zaterdag 16 juli 2016 @ 15:42:06 #180
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163786409
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 13:42 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dit is het enige wat daar over in de regels staat:

[..]

Own risk kan ook betekenen dat je als het binnen de laatste 20 km gebeurt, je de gebruikelijke straf krijgt. Zou nogal vreemd zijn als je dan wel van toeschouwers aan mag nemen, maar niet van verzorgers.
in a crowd you lose humanity
pi_163786452
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:41 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

EN terwijl je dit zegt zie ik een vadsige man met ontblote, bruine buik. Al zie jij die natuurlijk ook gewoon binnenshuis als je in de spiegel kijkt.

HAHAHAHAHAHAHA
pi_163786461
pffff nog 87 km, daar gaat Buren -O-
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:44:44 #183
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163786475
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:44 schreef TLC het volgende:
pffff nog 87 km, daar gaat Buren -O-
Je loopt een paar km achter
pi_163786496
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:44 schreef noodgang het volgende:

[..]

Je loopt een paar km achter
ik zag de 1 voor een 7 aan, mijn ogen worden ook n dagje ouder he
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 16 juli 2016 @ 15:45:35 #185
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163786501
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 13:42 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dit is het enige wat daar over in de regels staat:

[..]

Criminal prosecution?
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 15:46:15 #186
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163786526
quote:
11s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:45 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Criminal prosecution?
Ja, in Turkije staat daar binnenkort de doodstraf op.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 15:50:11 #187
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163786648
Shit show.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163786712
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:38 schreef Urb het volgende:
[ afbeelding ]
Mooi zeg.
pi_163786749
Rond 17:45 finish
pi_163786831
kan iemand froomey niet "zachtjes" laten vallen maar wel even over zn fiets rijden.
zodat hij weer kan lopen want dat was het leukste van de tour :'( :'(
pi_163786923
Eigenlijk zou Mollema vandaag in het geel gereden hebben.
Mollema kan gewoon de Tour winnen.
Sterk tijdrit en klimwerk laten zien op de Mont Ventoux.
Eigenlijk de beste Nederlandse wielrenner ooit. Ervan uitgaande dat vroeger met nu niet te vergelijken is qua deelnemersveld internationaal gezien.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zaterdag 16 juli 2016 @ 16:00:03 #192
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163786926
wielrenneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 16:00:31 #193
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163786942
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:00 schreef Mani89 het volgende:
wielrenneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jaaaaaaa
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163786948
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:29 schreef Dennism het volgende:

[..]

Als je de koers gevolgd had, had je kunnen zien dat Tom ook niet alle dagen heeft kunnen sparen, naar arcalis bijv. kan je wel stellen dat hij meer heeft moeten geven dan Froome. Daarnaast moest Tom in de wind etappes vol voor Barguil aan de bak omdat die een aantal keer in de verkeerde waaier zat. Op een gegeven moment moest Tom zich zelfs laten terugzakken om volle bak te gaan rijden. Reken maar dat zoiets meer kracht kost op die momenten dan bij 8 teammaats in het wiel zitten, Froome is bijna alle ritten ook aan het sparen achter zijn teammaats, die rijden precies zo dat Froome geen trap teveel hoeft te doen en geen energie verspeeld. Dat Tom meer gespaard heeft geloof ik wel, maar zo extreem als jij het schetst is het echt niet.

Neemt niet weg dat Froome in Rio w.s. wel een goede kans maakt als hij er echt voor gaat, en dat het zeker spannend kan worden.
Froome kon bijv. de dag voor de ITT niet sparen en Tom wel.
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 16:02:10 #195
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163786971
Dumoulin verslaat Froome in normale omstandigheden wel in de tijdrit.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163786981
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 15:59 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

Eigenlijk de beste Nederlandse wielrenner ooit.

:+
pi_163786983
Froome is een GOD die ook in Rio tijdens de ITT voor goud gaat O+
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 16:03:53 #198
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163787005
quote:
17s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:02 schreef Syntix het volgende:
Froome is een GOD die ook in Rio tijdens de ITT voor goud gaat O+
Ja, denk dat iedereen die meedoet voor goud gaat, maar maar een persoon wint hem
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163787012
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:00 schreef Mani89 het volgende:
wielrenneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Heb jij weleens de penis van een tapier gezien Mani?
  zaterdag 16 juli 2016 @ 16:05:44 #200
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163787049
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:04 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Heb jij weleens de penis van een tapier gezien Mani?
de neus van een tapier lijkt heel erg op die van dionne stax
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 16:06:02 #201
62913 Blik
The one and Only!
pi_163787055
Is Syntix nou nog steeds bezig over de tijdrit in Rio?

Open er een topic over ofzo
pi_163787083
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:05 schreef Mani89 het volgende:

[..]

de neus van een tapier lijkt heel erg op die van dionne stax
http://www.liveleak.com/view?i=81a_1306071560

Ze kunnen zichzelf zelfs krabben met hun gigantische lustspier.
  Forum Admin / PR zaterdag 16 juli 2016 @ 16:06:53 #203
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163787087
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:06 schreef Blik het volgende:
Is Syntix nou nog steeds bezig over de tijdrit in Rio?

Open er een topic over ofzo
Er zijn users die elke keer weer ingaan op Syntix..
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 16:07:20 #204
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163787096
Ik hoorde sjas frites
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 16 juli 2016 @ 16:09:02 #205
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163787145
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:06 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

http://www.liveleak.com/view?i=81a_1306071560

Ze kunnen zichzelf zelfs krabben met hun gigantische lustspier.
zo kom ik de middag wel door
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 16:10:06 #206
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163787170
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:05 schreef Mani89 het volgende:

[..]

de neus van een tapier lijkt heel erg op die van dionne stax
Zeg je nou dat je Dionne niks vindt?
  zaterdag 16 juli 2016 @ 16:10:50 #207
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163787187
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:10 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zeg je nou dat je Dionne niks vindt?
Ja.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 16:10:51 #208
194695 franklop
Fran knock
pi_163787189
Sporza die praat over de onopvallende renners _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 16 juli 2016 @ 16:10:55 #209
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163787194
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:10 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Zeg je nou dat je Dionne niks vindt?
Of hij vindt tapier een sexy beest
pi_163787211
Is er nog aangevallen vanuit het peloton?
pi_163787212
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:10 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja.
Dus je knapt af op de Octo-neus?
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 16:11:41 #212
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163787225
Chasse patate!
I wander in my time...
pi_163787234
heerlijke sprint
  zaterdag 16 juli 2016 @ 16:12:51 #215
194695 franklop
Fran knock
pi_163787237
Bora pakt lekker wat geld onderweg
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Forum Admin / PR zaterdag 16 juli 2016 @ 16:13:12 #216
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163787248
Boragoden
pi_163787275
Prachtige tussensprint.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 16:14:24 #218
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163787277
Deze gaat niet vol
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163787349
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:03 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ja, denk dat iedereen die meedoet voor goud gaat, maar maar een persoon wint hem
Ja, Froome maakt een goede kans.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 16:21:39 #220
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163787400
Cavendish. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 16 juli 2016 @ 16:26:46 #221
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163787509
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163787515
Breschel abandon
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 16:27:11 #223
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163787519
Breschel abandon
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163787520
Breschel abandon
pi_163787521
Cannonfailkneuzen _O_
pi_163787528
Kiss_my_Panache twitterde op zaterdag 16-07-2016 om 16:24:30 Matti Breschel has crashed and it sounds pretty serious. :( #TDF reageer retweet
pi_163787542
soort chute dus
pi_163787560
Bokkema is vast lid van de boekenclub.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 16:29:51 #229
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163787570
Mani kan mooi met het bord op schoot de finish kijken als dit zo doorgaat
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 16:32:09 #230
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163787609
Hm, heb ondertussen in de tuin gewerkt, de afwas gedaan en andere nuttige dingen en ze zijn 20 km verder, topshow!
  zaterdag 16 juli 2016 @ 16:32:54 #231
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163787625
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:32 schreef noodgang het volgende:
Hm, heb ondertussen in de tuin gewerkt, de afwas gedaan en andere nuttige dingen en ze zijn 20 km verder, topshow!
Het is niet te geloven
pi_163787644
Tegenwind. Het zou verboden moet worden. #tourdezzzz
pi_163787651
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:33 schreef Joezi het volgende:
Tegenwind. Het zou verboden moet worden. #tourdezzzz
Bedankt Thijs Zonneveld 2m ago.
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 16 juli 2016 @ 16:38:42 #234
335263 freaky40
pi_163787721
Het is weer een kansloze etappe. Dinsdag is rustdag hoor!
Allemaal cabaretteketet!
pi_163787732
Ze doen gewoon rustig aan uit respect voor Nice.
gr gr
  Hardste schreeuwer 2022 zaterdag 16 juli 2016 @ 16:39:32 #236
335263 freaky40
pi_163787741
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:39 schreef Quyxz_ het volgende:
Ze doen gewoon rustig aan uit respect voor Nice.
Lijkt me sterk.
Allemaal cabaretteketet!
pi_163787754
Het is overal mooi.

Aldus de commentatoren.
I wander in my time...
pi_163787755
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:27 schreef Ajacied422 het volgende:
Kiss_my_Panache twitterde op zaterdag 16-07-2016 om 16:24:30 Matti Breschel has crashed and it sounds pretty serious. :( #TDF reageer retweet
  zaterdag 16 juli 2016 @ 16:47:41 #239
194695 franklop
Fran knock
pi_163787888
Valt me nog mee dat ik niet in slaap gevallen ben.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163787917
Ik kan het niet meer aan.
pi_163787939
Vroeger was er geen TV.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 16:50:17 #242
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163787941
:O
pi_163787944
Ronde van Polen begint zo, aardig episch ritje daar
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 16:52:48 #244
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163787995
Wat een kuttour is dit. Sinds 2011 echt geen fatsoenlijke tour meer gehad.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 16:53:23 #245
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163788006
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:50 schreef showtimer het volgende:
Ronde van Polen begint zo, aardig episch ritje daar
Wordt dat nog ergens uitgezonden eigenlijk?
pi_163788022
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:53 schreef noodgang het volgende:

[..]

Wordt dat nog ergens uitgezonden eigenlijk?
http://www.velon.cc/en/news/2016/07/watch-the-tour-of-poland-live
pi_163788024
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:52 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat een kuttour is dit. Sinds 2011 echt geen fatsoenlijke tour meer gehad.
Laatste tour van Hushovd he.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 16:55:14 #248
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163788051
quote:
Thnx!! Wat is er gebeurd met cyclinghub? :(
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 17:00:37 #249
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163788191
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:54 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Laatste tour van Hushovd he.
Dat is wel echt een god ja
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:01:33 #250
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163788205
Gaat dit altijd zo met die lepelaars en vogelshow bullshit en de Ain?
pi_163788221
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:00 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat is wel echt een god ja
Enige wielrenner die ik naar mijn weten echt heb gevolgd en oprecht prettig vond als hij wat won. Al weet ik dan weer niet in welke mate zijn nationaliteit mij bevooroordeeld heeft :D
pi_163788250
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:02 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

wimderon vindt dit niet leuk
http://sport.tvp.pl/26057(...)p-wieliczka-zakopane

Wat jij wil :P
pi_163788256
Soort Flamingo's
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 17:04:24 #255
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163788269
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:02 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Enige wielrenner die ik naar mijn weten echt heb gevolgd en oprecht prettig vond als hij wat won. Al weet ik dan weer niet in welke mate zijn nationaliteit mij bevooroordeeld heeft :D
Ik vind Hagen en Enger niet de coolness value hebben van Hushovd.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163788274
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 16:00 schreef Syntix het volgende:

[..]

Froome kon bijv. de dag voor de ITT niet sparen en Tom wel.
Nog steeds maar deels, Tom zal de Ventoux niet vol opgereden zijn, maar heeft wel een uurtje of anderhalf in de mongolenwaaier op kop moeten rijden voor Barguil. Beide hebben ze dus zeker niet volledig kunnen sparen. Dat Froome meer stress gehad heeft, dat zeker, maar jij ziet het allemaal wel heel erg zwart-wit.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:06:38 #257
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163788320
Pure aids deze etappe
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_163788325
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:04 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik vind Hagen en Enger niet de coolness value hebben van Hushovd.
Toen Hushovd nog reed was Hagen ook wel leuk en aanvallend zover ik weet en over deze tour kan ik sowieso niet echt oordelen. Ik kom door de weeks thuis als de uitzending al is gestopt en dan geven ze mij nu deze etappe op een zaterdag :{
pi_163788339
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:04 schreef Dennism het volgende:

[..]

Nog steeds maar deels, Tom zal de Ventoux niet vol opgereden zijn, maar heeft wel een uurtje of anderhalf in de mongolenwaaier op kop moeten rijden voor Barguil. Beide hebben ze dus zeker niet volledig kunnen sparen. Dat Froome meer stress gehad heeft, dat zeker, maar jij ziet het allemaal wel heel erg zwart-wit.
Tom won gewoon terecht.
I wander in my time...
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:08:40 #260
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163788372
Ik heb even een fietstochtje gemaakt en een ijsje gehaald.

Niets gemist zo te zien.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:11:40 #261
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163788441
Lekker Ducrot, help even het verhaal van Dijkstra om zeep :D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:12:17 #262
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163788456
Dit zijn geen 23 seconden meer
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:13:16 #263
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163788479
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:11 schreef onlogisch het volgende:
Lekker Ducrot, help even het verhaal van Dijkstra om zeep :D
NOS kijken :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:13:30 #264
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163788485
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:04 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik vind Hagen en Enger niet de coolness value hebben van Hushovd.
Dan heb je de dansjes van Enger nog nooit gezien.
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 17:13:40 #265
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163788487
Dit zijn geen 23 seconden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:13:57 #266
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163788493
Genot deze etappe
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:14:06 #267
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163788495
quote:
9s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:13 schreef Szura het volgende:

[..]

NOS kijken :')
Sommige mensen doen nu eenmaal graag aan zelfkastijding.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:14:19 #268
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163788497
Wat is dit kut he
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:14:23 #269
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163788499
Jose krijgt behoorlijk wat appjes
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:14:27 #270
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163788502
Breschel dus in aanraking gekomen met een volgwagen.

Dat worden weer leuke tweets vanavond.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:14:31 #271
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163788503
We gaan hopelijk nog wel een tweede topic halen _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163788509
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Sommige mensen doen nu eenmaal graag aan zelfkastijding.
Niet iedereen is een halve Belg zoals jij. Ik heb nog enige eigenwaarde :{
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:14:52 #273
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163788515
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Sommige mensen doen nu eenmaal graag aan zelfkastijding.
Alle dagen hopen op een aanval van Quintana?
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 17:15:34 #274
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163788539
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Breschel dus in aanraking gekomen met een volgwagen.

Dat worden weer leuke tweets vanavond.
Iemand in die volkswagen zag een Snorlax.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:15:38 #275
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163788541
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:14 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Niet iedereen is een halve Belg zoals jij. Ik heb nog enige eigenwaarde :{
Jij staat iedere ochtend om 5 uur op en gaat dan gaten in de weg boren. Tot zover jouw eigenwaarde. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:16:17 #276
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163788556
quote:
99s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:14 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Alle dagen hopen op een aanval van Quintana?
Ja, of überhaupt kijken naar deze etappe.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:16:58 #277
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163788573
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, of überhaupt kijken naar deze etappe.
En dan maakt het per saldo dus weinig uit waar je naar kijkt. Naar die mafklappers van Belgen, of die nitwits van de NOS :s)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_163788574
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:15 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Jij staat iedere ochtend om 5 uur op en gaat dan gaten in de weg boren. Tot zover jouw eigenwaarde. :{
:D

Dat is nou net het punt. Dat laatste beetje eigenwaarde verlies ik liever niet aan de Belgen.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:19:14 #279
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163788619
quote:
2s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:16 schreef onlogisch het volgende:

[..]

En dan maakt het per saldo dus weinig uit waar je naar kijkt. Naar die mafklappers van Belgen, of die nitwits van de NOS :s)
Kijken naar deze etappe is een beetje alsof je een priem in je ogen steekt, maar luisteren naar de Belg is dan nog alsof je er wel een perenijsje bij mag eten. Luisteren naar de NOS is alsof die priem na je ogen ook nog je oren gaat molesteren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163788621
quote:
9s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:13 schreef Szura het volgende:

[..]

NOS kijken :')
Dit.

Op werk zit er weinig anders op, dus ben blij dat het weekend is.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:19:51 #281
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163788636
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Kijken naar deze etappe is een beetje alsof je een priem in je ogen steekt, maar luisteren naar de Belg is dan nog alsof je er wel een perenijsje bij mag eten. Luisteren naar de NOS is alsof die priem na je ogen ook nog je oren gaat molesteren.
Ok
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:22:10 #282
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163788676
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:14 schreef Szura het volgende:
Jose krijgt behoorlijk wat appjes
Ik was al op zoek naar m'n telefoon _O-
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 17:22:17 #283
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163788680
De Belg is bij dit soort etappes juist erger
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:23:42 #284
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163788710
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Kijken naar deze etappe is een beetje alsof je een priem in je ogen steekt, maar luisteren naar de Belg is dan nog alsof je er wel een perenijsje bij mag eten. Luisteren naar de NOS is alsof die priem na je ogen ook nog je oren gaat molesteren.
Perenijsje _O_
pi_163788723
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Kijken naar deze etappe is een beetje alsof je een priem in je ogen steekt, maar luisteren naar de Belg is dan nog alsof je er wel een perenijsje bij mag eten. Luisteren naar de NOS is alsof die priem na je ogen ook nog je oren gaat molesteren.
Van Festini?
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:25:13 #286
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163788743
Hopelijk hebben die mannen vooraan echt nog veel over.

Dan wordt het nog interessant.
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:25:20 #287
194695 franklop
Fran knock
pi_163788746
Cannondale heeft geen goede Tour
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163788749
Pijnlijk mooi.
pi_163788754
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:25 schreef franklop het volgende:
Cannondale heeft geen goede Tour
Misschien wel slechter dan Djumbo.
  FOK!fotograaf zaterdag 16 juli 2016 @ 17:26:00 #290
842 Zorro
Z
pi_163788755
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:14 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Breschel dus in aanraking gekomen met een volgwagen.

Dat worden weer leuke tweets vanavond.
Dan zal ie wel de tijd van de winnaar krijgen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163788763
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:25 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Misschien wel slechter dan Djumbo.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:26:32 #292
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163788768
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:24 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Van Festini?
Zijn er andere?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 17:26:35 #293
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163788770
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:25 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Misschien wel slechter dan Djumbo.
Niet eens een twijfelgeval.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163788775
Stelling: Maarten Ducrot is een flinke baas.
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:27:08 #295
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163788784
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:24 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Van Festini?
Met zo'n quizvraagje erop, boh
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163788787
vind zelf dat er niet zo veel verschil is tussen de belgen of de NOS.
en ik vind ze beiden leuk.

:') :') :') :') :') :') :') :')
  Redactie Sport zaterdag 16 juli 2016 @ 17:27:35 #297
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163788795
WAAROM rijdt BMC?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 16 juli 2016 @ 17:27:44 #298
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163788798
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zijn er andere?
Die van eigen merk AH happen ook lekker weg
pi_163788799
:o
Gino ♥
  Moderator zaterdag 16 juli 2016 @ 17:27:59 #300
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163788806
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:27 schreef Mexicanobakker het volgende:
WAAROM rijdt BMC?
Porte en Tejay voorin houden.
  FOK!fotograaf zaterdag 16 juli 2016 @ 17:28:00 #301
842 Zorro
Z
pi_163788807
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juli 2016 17:27 schreef Mexicanobakker het volgende:
WAAROM rijdt BMC?
OM AAN DE FINISH TE KOMEN
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')