abonnement Unibet Coolblue
pi_163737757
Etappe 12: Montpellier - Chalet Reynard (Mont Ventoux), 178 km

Wat een simpele rit voor de sprinters had moeten worden werd uiteindelijk toch nog een lastige rit. Ja, iedereen wist dat het zou gaan waaien, maar het is altijd afwachten of het ook echt tot een mooie koers gaat leiden. In dit geval lange tijd niet echt. Na wat waaiertjes vroeg in de koers en nog wat waaiers halverwege leek het toch uit te draaien op een massasprint. De wind stond niet altijd gunstig en er was veel beschutting. Toch kwam er in de finale nog een gunstig stuk. Dat wist blijkbaar niet iedereen, maar Sagan in ieder geval wel. Hij wist dat hij het in een normale massasprint moeilijk zou hebben, dus besloot hij het nog maar eens op een andere manier te proberen. Zijn koersinstelling is fenomenaal. Een dag eerder nog in de aanval en ondanks een ontzettend sterke prestatie verslagen, maar hij gaat niet in de put zitten. Hij probeert het een dag later doodleuk nog een keer. Met ploegmaat Bodnar reed hij weg en de enige die reageerde was de gele trui. Froome zat helemaal vooraan in het peloton, zag Sagan vertrekken en brommerde er naartoe. Waarschijnlijk dacht hij terug aan de waaierrit van 2013, dat wilde hij niet nog eens laten gebeuren. Hij anticipeerde en dat lukte op Thomas na verder niemand. Achter Thomas kon of wilde niemand reageren. De organisatie wilde daarna ook maar niet op gang komen, waardoor de groene en de gele trui wegbleven. Een beeld dat je niet vaak ziet. Toch nog een mooie etappe, terwijl het lange tijd op niets leek uit te draaien. Sagan pakte weer een overwinning en laat zo zien dat hij toch best makkelijk kan winnen in de Tour. Froome deelt weer een klapje uit aan de concurrentie. Het is de vraag hoe de concurrentie tijdens deze rit gaat reageren. We gaan klimmen. Oorspronkelijk zouden we gaan klimmen naar de top van de Mont Ventoux, maar nu klimmen we door extreme weersomstandigheden een stuk minder ver. We doen iets meer dan de helft van de klim. Op Quatorze Juillet, de Franse feestdag, krijgen we dus een onthoofde bergrit, maar misschien wordt het juist wel een grandioos spektakel. Het gaat weer hard waaien, dus gezapig kan het bijna niet worden. Net als drie jaar geleden op 14 juli weer naar de Ventoux. Allons enfants de le cyclisme.




We starten waar we geëindigd zijn. In Montpellier, de hoofdstad van de Hérault, met in de hele metropool meer dan 430.000 inwoners. Met Sagan staat er weer een mooie naam bij op de erelijst. De finish was redelijk ver uit het centrum van Montpellier, bij het stadion van de lokale rugbyclub. De start van deze rit zal gegeven worden op la Place de Comédie. Dit is een behoorlijk mooi pleintje, met mooie gebouwen en een prima standbeeld in het midden. Het centrum van deze stad is behoorlijk mooi en dat zullen de renners tijdens de neutralisatie gaan ontdekken. Ze rijden door een groot deel van het centrum van Montpellier, voor ze via wat buitenwijken de stad verlaten. Voor ze in die buitenwijken terechtkomen fietsen ze eerst nog langs het Place Royale de Peyrou, waar ze lokale triomfboog staat. Even verderop staat er ook nog een aquaduct. Daarna passeren ze de universiteit, Montpellier is immers een studentenstad. Het is ook de stad van de bekende Franse grapjas Remi Gaillard. Verder is het wel opmerkelijk dat er voor zo'n grote stad eigenlijk praktisch geen bekende wielrenners zijn geboren. Het is meer een stad van voetbal en rugby. Daarom gaan we de stad toch maar snel verwachten. Hoewel er renners zijn die liever in Montpellier zullen blijven, want de krachtige wind die we blijkbaar niet mistral mogen noemen is nog steeds aanwezig.



Het begin van de rit is vlak. De renners fietsen over brede en behoorlijk rechte wegen. Wel passeren ze een aantal dorpjes, waar het soms wat smaller wordt en er zijn ook de nodige vluchtheuvels en drempels. Volgens bepaalde renners is het nu ook al een schande dat ze door dorpjes moeten rijden, dus we kunnen nu al vaststellen dat dit weer een schandalige rit gaat worden. Dertien kilometer lang fietsen ze over dezelfde weg, tot Sommières, waar ze rechts afslaan even even richting het zuiden lijken te fietsen. De weg is hier wat smaller en minder goed onderhouden. Wel is het gebied nogal beschut, dit in tegenstelling tot de eerste kilometers van de rit. Na 24 kilometer komen de renners uit in Gallargues-le-Montueux, waar ze links afslaan en weer richting het oosten gaan fietsen. Een paar kilometer verderop komen ze voor de derde dag op rij langs een dorp met de naam Aigues-Vives. Er wordt nu heel wat gedraaid en gekeerd door dorpjes als Mus en Vergèze, tot de renners na 37 kilometer weer op een weg terechtkomen die wat langer rechtdoor loopt. Ze rijden een paar keer door open velden, maar er zijn ook weer genoeg bossen onderweg. Tussen Aubard, dat na 42 kilometer aan de beurt is, en Caissargues, wat na 50 kilometer wordt gepasseerd is er even een aantal kilometer volledig open terrein. We gaan weer in oostelijke richting, dus de kans op een waaiertje is in dit deel van de rit wel aanwezig. Zal wel niet gebeuren, maar afijn. Het is overigens nog steeds vlak en de wegen zijn ook nog steeds breed. We zitten overigens in de buurt van Nîmes en dat wil zeggen dat er hier in de buurt nogal wat overblijfselen van de Romeinen zijn te vinden. Zo ook in de omgeving van Caissargues.



De renners rijden verder door open velden, tot ze na 58 kilometer Manduel passeren, waar weer allerlei rotondes, drempels en vluchtheuvels te vinden zijn. Deze erbarmelijke omstandigheden duren gelukkig niet zo lang, na een paar kilometer komen ze op een brede en rechte weg terecht. Over deze weg mogen ze meer dan tien kilometer fietsen. Ze rijden wel door een bos, dus de wind zal niet veel invloed hebben. Met 73 kilometer in de benen komen de coureurs door Beaucaire en nog steeds is het volledig vlak. We fietsen ondertussen door een mooi gebied, met mooie dorpjes. Beaucaire heeft een kasteel en datzelfde kan gezegd worden over Tarascon, dat aan de andere kant van de Rhône ligt. De renners gaan ook over de Rhône fietsen en komen zo door beide steden. Na Tarascon gaat het peloton weer door een aantal bossen fietsen, dit is niet echt het deel van de rit voor een waaiertje. Over brede en rechte wegen fietst men verder richting Saint-Rémy-de-Province, waar we na 92 kilometer koers aankomen. Saint-Rémy-de-Province is vooral bekend omdat het de geboorteplaats van Nostradamus is. Dat blijkt ook als je hier bent, want overal zijn verwijzingen naar Nostradamus te vinden. Ook is het dorp bekend vanwege de overblijfselen van Glanum, een dorp gesticht door de Galliërs, maar vooral beïnvloed door de Grieken en Romeinen. Zo'n beetje de belangrijkste opgraving die ze in Frankrijk hebben gedaan. Het grootste gedeelte is uiteraard verwoest, maar een aantal gebouwen zijn nog in redelijke staat. Twee jaar geleden kwam de Tour ook langs dit dorp, maar toen werd er totaal geen aandacht geschonken aan de opgravingen. De toeristische afdeling van de Tour heeft nu de kans om dat recht te zetten.



Het gaat tien kilometer lang rechtdoor over een brede weg, met bijna continu bomen langs de kant van de weg. Na 102 kilometer bereiken de renners de tussensprint van de dag, in de buurt van Mollégès. Vlak sprintje, zoals het tot nu toe steeds vlak is geweest. Daar komt binnen afzienbare tijd wel verandering in. Voorbij de tussensprint gaat het weer een aantal kilometer rechtdoor, hoewel er wel wat rotondes in het parcours zitten. Ze rijden een tijd over een autoweg en steken de Durance over, waarna ze in Cavaillon uitkomen. De passage in Cavaillon kent enkele rotondes en ook buiten dit dorp zijn er nog een aantal rotondes. Op de rotondes na gaat het verder wel redelijk rechtdoor, een kilometer of 15 lang over dezelfde weg. De weg is hier grotendeels beschut. Af en toe een kort stuk met open terrein, maar de waaierpotentie is tot nu toe beschamend laag. Na 128 kilometer verlaten de renners de grote weg en slaan ze rechtsaf, richting de eerste klim van de dag. Ze fietsen door een pittoresk dorpje, met allemaal stenen muurtjes langs de kant van de weg. Drie kilometer verderop komen ze boven, op de Côte de Gordes. Daarboven is het nog een stuk pittoresker. De Côte de Gordes is om precies te zijn 3,3 kilometer lang en 4,8% gemiddeld. Een klimmetje van de vierde categorie, uiteraard. Alles is hier mooi, behalve de weg. Daar mag nog wel wat oplapwerk worden verricht. Als de renners richting de top van dit klimmetje fietsen hebben ze een prachtig uitzicht over Gordes en de omgeving.



Net voor de top slaan de renners wel linksaf en verliezen ze Gordes uit het oog. De weg wordt hier ook nog net een tikkeltje smaller. Boven op de top van dit colletje hebben de renners 131 kilometer afgelegd. Nog iets minder dan 50 kilometer tot de streep. De tweede klim van vandaag laat niet lang op zich wachten. Er is een korte afdaling en in deze afzink wordt de weg nog een tikkeltje smaller. De renners hebben wel een mooi uitzicht over de omgeving. Beneden in het dal zien ze de abij Notre-Dame de Sénanque liggen, omringd door mooie lavendelvelden. De afdaling is niet lastig, omdat er niet zoveel bochten zijn. Het is ook maar een korte afdaling, van een kilometer of twee. Na deze korte afdaling begint meteen de tweede klim van de dag, de Col des Trois Termes. Dit klimmetje van de derde categorie is 2,5 kilometer lang en 7,5% gemiddeld. Best een pittig dingetje dus, daardoor zullen de renners niet veel aandacht hebben voor de omgeving. Dat is jammer, want het is een mooie omgeving. We fietsen aan de rand van het Parc Naturel régional du Luberon en dat is een prima parkje. Boven op de top van de Coil des Trois Termes hebben we 135 kilometer gehad en is het nog iets meer dan 40 kilometer tot de streep. De afdaling van dit heuveltje is nog wel een beetje lastig. De weg is behoorlijk smal en er zitten een aantal linke bochten in. De renners fietsen tussen de rotsen door, waardoor het een beetje lastig in te schatten is hoe de bochten gaan lopen. Toch mag deze afdaling niet echt problemen opleveren, zou te doen moeten zijn. Het is vooral genieten van de prachtige omgeving. Overal rotswanden en groen, helemaal mooi.



Na 140 kilometer is het lastige deel van de afdaling geweest en loopt het nog even verder geleidelijk naar beneden. Wel blijven de renners over relatief smalle weggetjes door de Provence rijden. De omgeving is belachelijk groen, altijd wel bomen of struiken in de buurt. Na het passeren van Venasque slaan de renners rechtsaf en gaan ze over een behoorlijk landelijk weggetje tussen de wijnranken door op weg naar de Ventoux. Ze passeren na 147 kilometer Malemort-du-Comtat en na dit dorpje wordt het terrein eindelijk weer eens een beetje open. Drie kilometer later slaan ze linksaf en komen ze eindelijk ook weer eens op een grote weg terecht. Ze rijden richting Manzan en na Manzan is het niet ver meer tot de voet van de Mont Ventoux. De weg begint al lichtjes omhoog te lopen, hoewel het nog niet veel voorstelt. Over het platteland rijden ze verder richting Bédion, waar we het platteland nog moeilijk plat kunnen noemen. In de buurt van Bédion krijgen we weer brede wegen, waardoor er wel weer een prachtige massasprint richting de voet van de klim mogelijk is, zoals die ene fameuze sprint richting de voet van de Alpe d'Huez. Na 162 kilometer bereiken de renners Bédion en is het nog 16 kilometer tot Chalet Reynard, daar waar de nu al onthoofde etappe zal finishen.



Officieel begint de beklimming in Saint-Estève, na 168 kilometer, op tien kilometer van de finish zo'n beetje. De zes kilometer tussen Bédion en Saint-Estève loopt het ook al licht omhoog. Eerst drie kilometer vals plat, met amper twee procent, maar daarna toch drie kilometer aan 4 à 5%. Telt toch al mee. In Saint-Estève begint de klim wel echt. Meteen een kilometer aan 9,5%, in het bos. Dat is namelijk altijd de kracht van de Ventoux. Het eerste deel in het bos, waar de wind niet veel kan doen, maar waar de warmte nog wel eens extra bedrukkend is. Daarna het tweede deel in de open vlakte waar de wind altijd alle kanten op waait. Nu krijgen we alleen het deel in het bos. Het begin van officiële klim blijft lastig. Kilometers aan 9 en 10%, bepaald niet makkelijk. Er komt een wat makkelijkere kilometer, maar een kilometer aan 8,5% mag je nog steeds niet bepaald simpel noemen. Weer twee kilometer waar het stijgt aan meer dan 9%, waarna het iets minder moeilijk wordt. Nog twee lastige kilometers, maar richting Chalet Reynard wordt het iets simpeler. Twee kilometer aan 7,5%. Uiteraard nog steeds heel lastig. Het eerste deel van de Ventoux is qua percentages het lastigste. Op deze manier hebben we nog steeds tien kilometer klimwerk, aan meer dan 8,5% gemiddeld. Enorm zwaar, misschien wel de zwaarste klim van de Tour. Finish dus niet op de top, maar bij het restaurantje Chalet Reynard, waar ik niet per definitie wat te eten zou halen.



Jammer, een van de belangrijkste aankomsten bergop nu al onthoofd. Natuurlijk, richting de top van de Mont Ventoux is er alleen maar open terrein, waardoor de wind z'n gang kan gaan. Het terrein richting de top van de Ventoux wordt niet voor niets vaak een maanlandschap genoemd. Er groeit niks. Met windstoten boven de 100 km/h waaien de renners en de supporters waarschijnlijk wel weg. Normaal zorgt de wind altijd voor een leukere koers, maar nu is het nogal een spelbreker. We gaan dus geen nieuw record krijgen op de Ventoux. Het record staat nog altijd op naam van Iban Mayo, de flamboyante Bask, die in 2004 Armstrong gruwelijk z'n hielen liet zien in de klimtijdrit van de Dauphiné Liberé. Armstrong schrok hier zo erg van dat hij nog meer spullen tot zich begon te nemen, want die verdomde Bask ging toch wel heel hard. Not normal. Het schijnt dat dit pas de 10e aankomst is op de Mont Ventoux, hoewel dit welbeschouwd dan weer niet echt een aankomst is op de top. Ik had verwacht dat de Tour hier vaker was geweest, maar dat is dus niet zo. Wel is het vaker opgenomen in het parcours, maar als aankomst nog niet eens zo gek vaak. De Mont Ventoux heeft al mooie beelden opgeleverd. Wat te denken van de aankomst in 2000. Marco Pantani, in zijn laatste Tour, wilde de wereld laten zien dat hij het nog altijd kon en ging keer op keer in de aanval. Op de flanken van de Ventoux kon alleen Lance Armstrong zijn wiel volgen. Een sprintje op de top werd het niet, Armstrong liet Pantani winnen. Toch voelden ze zich beide een verliezer. Armstrong kreeg het daarna nooit meer voor elkaar om te winnen op de Ventoux en Pantani zag het niet als een echte overwinning, omdat hij de winst cadeau had gekregen. In 2009 ging Juanma Garate, in dienst van Rabobank, met de winst aan de haal. Hij versloeg Tony Martin, die toen nog goed kon klimmen en nog niet zo'n enorme jankbal was door in de laatste bocht de steile binnenkant te kiezen. Drie jaar geleden waren we voor het laatst op de Mont Ventoux. Dat was toevallig ook op 14 juli, de Franse feestdag. Chris Froome ging met de winst aan de haal. Hij liet Quintana en Nieve ver achter zich. Dit was de legendarische beklimming waar Froome demarreerde zonder dat zijn hartslag omhoog ging en een man met een everzwijn onder z'n armen Quintana achtervolgde. Toch blijft het de berg van Iban Mayo. Nu we niet naar de top gaan, zal dat in ieder geval minstens een jaar zo blijven.



Het zal tijdens deze rit weer vrij warm zijn. In Montpellier 27 graden, maar in Bédion misschien een paar graden minder. 24 graden, zoiets. Op de Mont Ventoux is het natuurlijk nog minder warm, hoewel het in het bos wel weer warm zal zijn. De wind is ook weer op de afspraak. Tussen Montpellier en Bédion wordt continu windkracht 5 verwacht. In Bédion zelfs windstoten aan 70 km/h. Op de Ventoux zal dat alleen maar erger zijn, met misschien wel windstoten tot 100 km/h. In het bos zal dat nog wel te doen zijn, daar heeft de wind weinig invloed. Onderweg is er wel wat open terrein, maar niet heel veel. Toch zouden er wel al vroeger waaiers kunnen ontstaan. Een deel van de rit zal de wind op de kop blazen, dat maakt het dan weer wat lastiger allemaal. Toch is er ook een deel waar de wind in de zij zal staan. Om 11:45 vertrekken we vanuit Montpellier, met een belachelijk lange neutralisatie. Pas om 12:15 zal de koers echt beginnen. De uitzending begint ook nu weer om 14:10, ondanks het feit dat het 14 juli is. De finish op de top werd eigenlijk verwacht tussen 16:55 en 17:28, maar dat is nu dus wel wat anders geworden. Bij Chalet Reynard werden de renners verwacht tussen 16:39 en 17:09, maar door de tegenwind kan het ook nog wel eens wat later worden.

Ik hoop dat de klassementsrenners hier eindelijk eens tegen elkaar gaan strijden. Drie jaar geleden deden ze dat wel, maar dit kan ook zomaar een rit zijn voor wat vluchters. Het is de vraag wie er wil rijden in het peloton en het is de vraag wat voor kopgroep er wegrijdt. Er is een tijd lang tegenwind, waardoor een klein groepje vluchters het bijzonder moeilijk zou krijgen om lang weg te blijven. Een grotere groep heeft dan wel weer een gerede kans om het te redden. Wat ook kan meespelen is het feit dat er een rit later nog een tijdrit is, waardoor sommige klassementsrenners nu mischien niet voluit durven te gaan. Mijn hoop is desondanks toch gevestigd op de klassementsrenners. Ze mogen ons ondertussen wel eens iets laten zien. De Ventoux is nu een paar kilometer minder lang, waardoor renners misschien eerder geneigd zijn om in de aanval te gaan. Het is nog steeds heel zwaar, maar minder zwaar dan normaal. De rit is ook een paar kilometer korter en korte ritten staan vaker garant voor spektakel. Dus, favorieten, ik kies jullie.
1. Froome. Ja, als alien is een berg met een maanlandschap natuurlijk uitermate geschikt voor hem. Hij won al in 2013 en hij lijkt tot nu toe toch de sterkste. Hij laat mensen op het vlakke ter plaatse, hij fietst weg in afdalingen en op de beklimmingen heeft hij nog geen krimp gegeven. Hij weet dat Quintana in de derde week vaak sterker is, dus moet hij er alles aan doen om in de tweede week nog wat tijd te pakken.
2. Quintana. Als Froome een baggagedrager zou hebben was Nairo er zeker op gaan zitten. Hij volgt Froome en meer doet hij niet. Hoewel, dat volgen klopt toch niet helemaal. Hij is 'm toch al twee keer kwijtgeraakt. Toch volgt de achterstand nog mee. Blijkbaar zet hij alles op de derde week. Dus gaat hij nu weer Froome volgen, nul initiatief nemen en daarmee de titel van lafste coureur ooit met verve overnemen. Zonde, want dit was ooit een aanvallende renner.
3. Porte. Het is wachten op zijn slechte dag, maar die gaat waarschijnlijk ergens in de derde week komen. Voorlopig lijkt hij me de beste van de rest. Ja, Martin en Yates doen het tot nu toe best aardig, maar die gaan nu geen rol van betekenis meer spelen. Porte voorlopig nog wel, tot hij over een paar dagen ineens ergens een kwartier verliest.
4. Bardet. Iemand moet de Franse eer hooghouden op 14 juli. Hij is de enige die tot nu toe nog niet gefaald heeft. Dat zal ook nog wel even zo blijven. Prima klimmer en prima in vorm. Mag eigenlijk ook wel weer ouderwets gaan aanvallen, maar dat komt wellicht nog in de derde week.
5. Kreuziger. Was een paar jaar geleden al erg sterk op de Ventoux en is tot nu toe ook wel prima bezig. Zeker nu Contador weg is kan hij z'n eigen gang gaan en op de een of andere manier zie ik 'm nog best ver komen ook. Vooral omdat een hoop andere renners door de mand gaan vallen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:33:25 #2
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163737758
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:32 schreef yvonne het volgende:

[..]

voorafgaand en net daarna was het toch een grote bende met die toeschhouwers? ongelukken kunnen dan bijna niet uitblijven.
Zeker, vooral meerenners kots ik op. Die dienen door andere mensen pootjegehaakt te worden en met hun vette smoel op asfalt te klappen
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:33:33 #3
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_163737761
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:31 schreef Mexicanobakker het volgende:
Als Froome hier nu uit koers wordt genomen wint Bokkema de tour.
Straf lijkt me al niet op z'n plaats maar zo'n straf lijkt me compleet bizar.
pi_163737762
Overigens is het natuurlijk de schuld van de organisatie. Je verplaatst de finish, maar het publiek blijft even groot. Dus dan moet je ook voor zorgen dat dat überhaupt wel op de berg past. En dat kan niet.
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:33:44 #5
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_163737765
Kan iemand mij een kleine samenvatting geven? Ik heb helaas niets meegekregen van het spektakel.
pi_163737768
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:34:00 #7
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163737769
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Oh jij was die vallende supporter zeker?
De enige onrechtvaardige persoon die hier aanwezig is.....

Dus hij zou het niet verdienen omdat hij een keer door een supporter zoveel tijd verliest?
Terwijl hij iedereen op elk terrein naar huis rijdt moet hij het maar verliezen omdat een domme supporter het verpest?
Op je fiets blijven zitten is ook een kwaliteit.

Helaas pindakaas.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:34:15 #8
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163737773
Nu maar hopen dat Mollema een keer niet ziekig wordt in de derde week.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:34:41 #9
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737780
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:33 schreef Joezi het volgende:
[ afbeelding ]
Doe maar niet meer.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:34:45 #10
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737782
Als het zo blijft, gaat Mollema dan morgen de gele trui pakken? 45s op Froome zou voldoende moeten zijn.
pi_163737785
Dat Froome zijn fiets neerzet op parcour is ook gevaarlijk voor de rest daarachter. Hij had stil moeten blijven staan en wachten.
pi_163737790
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Doe maar niet meer.
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:35:17 #13
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737791
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:33 schreef Sunri5e het volgende:
Kan iemand mij een kleine samenvatting geven? Ik heb helaas niets meegekregen van het spektakel.
belg wint, froome rent
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163737792
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:34 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Op je fiets blijven zitten is ook een kwaliteit.

Helaas pindakaas.
Met deze redenering is het ook Froome z'n fout als een sloopkogel 'm van zijn fiets aframt
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:35:29 #15
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737796
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:34 schreef Van_Poppel het volgende:
Als het zo blijft, gaat Mollema dan morgen de gele trui pakken? 45s op Froome zou voldoende moeten zijn.
Yates kan toch wel ok tijdrijden?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163737798
Hij dacht dat het nog 2 kilometer was!
pi_163737799
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:34 schreef Van_Poppel het volgende:
Als het zo blijft, gaat Mollema dan morgen de gele trui pakken? 45s op Froome zou voldoende moeten zijn.
De vraag is of hij zich niet bezeerd heet bij die val en eindje lopen kan je benen zo verzuren..
pi_163737803
Kan die Yates helemaal niets in een tijdrit?
pi_163737805
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:33 schreef Joezi het volgende:
[ afbeelding ]
pokemon go... _O-
pi_163737813
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef ratatat het volgende:

En hoeven ze dan niet te corrigeren voor het groepje daarachter die daarvoor werd opgehouden door stilstaande motoren?
Zullen ze ook nog over moeten nadenken inderdaad. Maar dat zal eens 2 seconden zijn geweest als je dat zo zag.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:36:24 #21
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737814
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:35 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Yates kan toch wel ok tijdrijden?
Geen idee eigenlijk...volgens mij is Mollema in een lange tijdrit sterker.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:36:32 #22
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163737817
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:34 schreef Van_Poppel het volgende:
Als het zo blijft, gaat Mollema dan morgen de gele trui pakken? 45s op Froome zou voldoende moeten zijn.
Yates kan vrij aardig tijdrijden
pi_163737821
De Gendt heeft bloemkolen gewonnen?
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:36:48 #24
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163737827
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:34 schreef Van_Poppel het volgende:
Als het zo blijft, gaat Mollema dan morgen de gele trui pakken? 45s op Froome zou voldoende moeten zijn.
Is Yates niet ook een hele aardige tijdrijder?
pi_163737829
Medische mensen rennen naar beneden.
pi_163737833
chrisfroome twitterde op donderdag 14-07-2016 om 17:36:23 Awaiting jury decision… @LeTour #TDF reageer retweet
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:37:26 #27
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163737834
Denk serieus dat Mollema zo goed was vanwege de wind.
pi_163737836
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:34 schreef Mani89 het volgende:

Op je fiets blijven zitten is ook een kwaliteit.

Helaas pindakaas.
Meen je dit nou serieus?
Op je fiets blijven zitten als 1 meter voor je een motor ineens vol op de remmen moet en jij daar vol op knalt?
Succes met het proberen ^O^
pi_163737842
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:36 schreef TargaFlorio het volgende:
De Gendt heeft bloemkolen gewonnen?
Lekker toch. Bloemkool met een sausje
pi_163737844
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:37 schreef Slobeend het volgende:
Denk serieus dat Mollema zo goed was vanwege de wind.
Ik heb het gisteren nog gezegd. Die oren doen wonderen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:38:05 #31
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163737846
Iemand al gemeld dat dit een Topshow was?
pi_163737849
Zou Froome ook aangeslagen zijn voor de rest van de tour? Zo'n val en in zijn ogen onrecht doet vaak wel wat met een jonge geest toch?
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:38:20 #33
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737853
Britse wielergoden kunnen altijd aardig tijdrijden.

Denk dat Bokkema en Yates vergelijkbaar zijn. Maar Mollema is beter bergop voorlopig. Goede kans op een podium én op geel. Hebben we weer een kans om een GT-podium op de laatste dag weg te geven _O_
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163737854
Mollema heeft toch geen al te beste tijdrit, hij is wel zelfverzekerd maar hoe groot zijn zijn kansen reel morgen?
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:38:23 #35
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163737856
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Dat kun je wel stellen ja.
De NOS denkt daar heel anders over:

NOSwielrennen twitterde op donderdag 14-07-2016 om 16:59:40 Mollema is gefinisht en Froome heeft net pas weer een fiets. Mollema in het geel nu, maar de kans is groot dat Froome dezelfde tijd krijgt. reageer retweet
:')
pi_163737859
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:37 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Meen je dit nou serieus?
Op je fiets blijven zitten als 1 meter voor je een motor ineens vol op de remmen moet en jij daar vol op knalt?
Succes met het proberen ^O^
Als ik op een auto knal die voor me in de remmen gaat ben ik volgens de verzekering in fout.
Ik spreek uit ervaring helaas
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:38:29 #37
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163737860
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:35 schreef Joezi het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Typisch team Instinct die Froome
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:38:36 #38
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163737864
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:38 schreef MakkieR het volgende:
Zou Froome ook aangeslagen zijn voor de rest van de tour? Zo'n val en in zijn ogen onrecht doet vaak wel wat met een jonge geest toch?
Met zijn ploeg eerder extra gemotiveerd om anderen totaal in vernieling te rijden
pi_163737866
Sagan :D _O-
pi_163737868
quote:
7s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:38 schreef Sheffield het volgende:
Iemand al gemeld dat dit een Topshow was?
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:38:55 #41
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163737880
"Is not very nice hè?"

:D
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:38:55 #42
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737881
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:38 schreef Zelva het volgende:

[..]

De NOS denkt daar heel anders over:

NOSwielrennen twitterde op donderdag 14-07-2016 om 16:59:40 Mollema is gefinisht en Froome heeft net pas weer een fiets. Mollema in het geel nu, maar de kans is groot dat Froome dezelfde tijd krijgt. reageer retweet
:')
Sowieso was Yates nog in het geel. NOS :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163737885
KNOTSGEK
TOPSHOW
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:39:30 #44
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737888
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:37 schreef Slobeend het volgende:
Denk serieus dat Mollema zo goed was vanwege de wind.
Bokkema was op de Arcalis ook niet slecht, alleen reed hij zichzelf al over de kop.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163737894
It seems the race judges are trying to understand if they can take the times at the moment that Froome, Porte and Mollema crashed.
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
pi_163737904
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:38 schreef Max23 het volgende:
Sagan :D _O-
?
pi_163737907
Een paar jaar geleden was er een renner in de Giro die zo'n opdringerige toeschouwer een mep verkocht. Ik weet zijn naam helaas niet meer.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:40:20 #48
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163737908
quote:
7s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:38 schreef Sheffield het volgende:
Iemand al gemeld dat dit een Topshow was?
Ik zei 1km voor het begin van de klim dat ik een flopshow verwachtte :')
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:40:29 #49
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737910
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:39 schreef Fraaa het volgende:
It seems the race judges are trying to understand if they can take the times at the moment that Froome, Porte and Mollema crashed.
Zonder officiele tijdsopname lijkt me dat onmogelijk.
pi_163737911
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:39 schreef Fraaa het volgende:
It seems the race judges are trying to understand if they can take the times at the moment that Froome, Porte and Mollema crashed.
Dat gaat ze nooit lukken.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:40:39 #51
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163737913
ruimte zat op de weg, alleen gaan al die malloten halverwege de weg staan :')
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_163737916
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:40 schreef Idisrom het volgende:
Een paar jaar geleden was er een renner in de Giro die zo'n opdringerige toeschouwer een mep verkocht. Ik weet zijn naam helaas niet meer.
Belli
in a crowd you lose humanity
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:41:00 #53
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163737923
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:40 schreef Idisrom het volgende:
Een paar jaar geleden was er een renner in de Giro die zo'n opdringerige toeschouwer een mep verkocht. Ik weet zijn naam helaas niet meer.
Froome heeft van de week nog een mooie elleboog verkocht
pi_163737927
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:40 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Belli
Dat was in 2001 ofzo :D
pi_163737932
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Froome heeft van de week nog een mooie elleboog verkocht
poels zoncolan 2014
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:41:29 #56
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163737933
Vorig jaar werd Sepulveda ook gewoon uit koers genomen omdat hij (waarschijnlijk ook even gewoon verward) 100 meter zonder fiets had gedaan.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163737935
Eigenlijk ging dat bestwel rap, hoe Froome weer een nieuwe fiets kreeg door de menigte. Eerlijk gezegd dacht ik dat hij tot aan de finish moest blijven doorrennen ;)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:41:32 #58
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163737937
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:40 schreef Idisrom het volgende:
Een paar jaar geleden was er een renner in de Giro die zo'n opdringerige toeschouwer een mep verkocht. Ik weet zijn naam helaas niet meer.
goud was ook die soldaat in Spanje die gewoon vol achter zo'n malloot aanging en ze willen daar ook weleens iemand meppen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_163737944
Thijs Zonneveld ‏@thijszonneveld 38s39 seconds ago View translation
Dit is er gebeurd volgens mecanicien Sky: een motor crashte en daar viel Froome overheen. Brak zijn voorwiel.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:41:51 #60
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163737945
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

poels zoncolan 2014
Giro was er nog een schitterende vallende toeschouwer _O_
pi_163737946
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:40 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Zonder officiele tijdsopname lijkt me dat onmogelijk.
Wellicht dat ze per km-punt wel een enigszins betrouwbare gps-opname hebben. Dan zou het wellicht een mogelijkheid kunnen zijn.
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:41:53 #62
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163737947
Dat uitjouwen door het publiek is wel naar.
pi_163737948
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:36 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Is Yates niet ook een hele aardige tijdrijder?
Nee.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:41:58 #64
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737950
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:39 schreef Fraaa het volgende:
It seems the race judges are trying to understand if they can take the times at the moment that Froome, Porte and Mollema crashed.
ONmogelijk
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163737951
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef SaintOfKillers het volgende:
Vorig jaar werd Sepulveda ook gewoon uit koers genomen omdat hij (waarschijnlijk ook even gewoon verward) 100 meter zonder fiets had gedaan.
Waar was dat?
in a crowd you lose humanity
pi_163737952
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef SaintOfKillers het volgende:
Vorig jaar werd Sepulveda ook gewoon uit koers genomen omdat hij (waarschijnlijk ook even gewoon verward) 100 meter zonder fiets had gedaan.
Hij was de auto ingestapt voor een tiental meters
pi_163737959
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:38 schreef capuchon_jongen het volgende:

Als ik op een auto knal die voor me in de remmen gaat ben ik volgens de verzekering in fout.
Ik spreek uit ervaring helaas
Afhankelijk van de situatie.

Daarnaast was zijn opmerking: Op de fiets blijven zitten is ook een kunst.
In deze situatie is het onmogelijk om op de fiets te blijven zitten.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:42:28 #68
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737962
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef SaintOfKillers het volgende:
Vorig jaar werd Sepulveda ook gewoon uit koers genomen omdat hij (waarschijnlijk ook even gewoon verward) 100 meter zonder fiets had gedaan.
Hij stapte toen in een auto...dat gaat toch wel wat verder dan 200m rennen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:42:29 #69
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163737964
morgen dumoulin winst en mollema geel
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:42:32 #70
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163737968
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

poels zoncolan 2014
Mooi die bril van z'n hoofd geplukt _O_
pi_163737975
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef La_Tramposa het volgende:
Thijs Zonneveld ‏@thijszonneveld 38s39 seconds ago View translation
Dit is er gebeurd volgens mecanicien Sky: een motor crashte en daar viel Froome overheen. Brak zijn voorwiel.
Als het alleen zijn voorwiel was, dan was het wel stom dat 'ie ging rennen. Er rijdt namelijk een motor met wielen mee.
in a crowd you lose humanity
pi_163737976
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:40 schreef ratatat het volgende:

[..]

?
Dat interview
pi_163737981
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:42 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Mooi die bril van z'n hoofd geplukt _O_
Dat was echt geweldig. Wel treurig nog van Biongorno.
pi_163737984
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef rubbereend het volgende:

[..]

goud was ook die soldaat in Spanje die gewoon vol achter zo'n malloot aanging en ze willen daar ook weleens iemand meppen
In Spanje doen ze dit wel beter door Guardia Civil in te zetten.
pi_163737986
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:42 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Als het alleen zijn voorwiel was, dan was het wel stom dat 'ie ging rennen. Er rijdt namelijk een motor met wielen mee.
Mja, maar gezien hoe snel Froome die inschatting gemaakt heeft, misschien zag de fiets er total loss uit..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:43:32 #76
362868 crew  Slobeend
of all places
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:43:33 #77
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737988
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef MakkieR het volgende:
Eigenlijk ging dat bestwel rap, hoe Froome weer een nieuwe fiets kreeg door de menigte. Eerlijk gezegd dacht ik dat hij tot aan de finish moest blijven doorrennen ;)
vond je/ voor m'n gevoel duurde het erg lang.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:43:40 #78
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163737991
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef rubbereend het volgende:

[..]

goud was ook die soldaat in Spanje die gewoon vol achter zo'n malloot aanging en ze willen daar ook weleens iemand meppen
Die rende met Contador mee idd en iedereen die te dichtbij kwam kreeg een mep.
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163737995
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:40 schreef Van_Poppel het volgende:

Zonder officiele tijdsopname lijkt me dat onmogelijk.
Er zijn constant tijdsopnamen via gps (anders kun je tijdens etappe ook niet de verschillen zien he).
Waarschijnlijk houden ze die dan gewoon aan en niet per se een bepaald punt of iets dergelijks.
pi_163737996
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:43 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dat was echt geweldig. Wel treurig nog van Biongorno.
Allemaal de schuld van de wereldkampioen.
pi_163737997
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:42 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Als het alleen zijn voorwiel was, dan was het wel stom dat 'ie ging rennen. Er rijdt namelijk een motor met wielen mee.
Afhankelijk van hoe het voorwiel was gebroken, heb je natuurlijk niets aan een wiel. (aansluiting stuk of iets dergelijks)
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:44:09 #82
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163738004
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:42 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Hij stapte toen in een auto...dat gaat toch wel wat verder dan 200m rennen.
Inderdaad 100 meter minder. Was ook gewoon in paniek, zag zijn eigen ploegwagen 100 meter verder staan en stapte gewoon in bij een ander team toen men zei "rij gewoon dat stukje mee, joh".

Allemaal perfect door de vingers te zien door de omstandigheden, toen deden ze 't niet omdat het een nobody was.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 14 juli 2016 @ 17:44:15 #83
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163738006
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:42 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Als het alleen zijn voorwiel was, dan was het wel stom dat 'ie ging rennen. Er rijdt namelijk een motor met wielen mee.
Frame was stuk
pi_163738007
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef rubbereend het volgende:

[..]

goud was ook die soldaat in Spanje die gewoon vol achter zo'n malloot aanging en ze willen daar ook weleens iemand meppen
Citius, Altius, Fortius.
pi_163738008
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:43 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Er zijn constant tijdsopnamen via gps (anders kun je tijdens etappe ook niet de verschillen zien he).
Waarschijnlijk houden ze die dan gewoon aan en niet per se een bepaald punt of iets dergelijks.
Die zijn ook lekker nauwkeurig :{
in a crowd you lose humanity
pi_163738010
Als ik een etappe niet kan volgen wordt het altijd spectaculair. Was Quintana gewoon niet goed genoeg dat hij op achterstand kwam?
pi_163738014
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:43 schreef baggerbaas het volgende:

[..]

Allemaal de schuld van de wereldkampioen.
Rogers laf doorrijden als een gek
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 14 juli 2016 @ 17:44:36 #88
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163738019
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:44 schreef Wespensteek het volgende:
Als ik een etappe niet kan volgen wordt het altijd spectaculair. Was Quintana gewoon niet goed genoeg dat hij op achterstand kwam?
Nee. Was zwak vandaag.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163738024
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:43 schreef Fraaa het volgende:

[..]

Afhankelijk van hoe het voorwiel was gebroken, heb je natuurlijk niets aan een wiel. (aansluiting stuk of iets dergelijks)
Als het voorwiel gebroken is, heb je wel wat aan een nieuw wiel. Als de vork gebroken is, niet.
in a crowd you lose humanity
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:45:00 #91
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738027
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:43 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Mja, maar gezien hoe snel Froome die inschatting gemaakt heeft, misschien zag de fiets er total loss uit..
Je moet met fiets over de finish komen. Dat is regel 1 bij het wielrennen. Dan had hij beter op een teammaat kunnen wachten.
pi_163738030
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:44 schreef Wespensteek het volgende:
Als ik een etappe niet kan volgen wordt het altijd spectaculair. Was Quintana gewoon niet goed genoeg dat hij op achterstand kwam?
welke dagen volgende week, kan jij niet kijken?
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:45:10 #93
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163738032
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:43 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Er zijn constant tijdsopnamen via gps (anders kun je tijdens etappe ook niet de verschillen zien he).
Waarschijnlijk houden ze die dan gewoon aan en niet per se een bepaald punt of iets dergelijks.
Die gps komt van de motor en daar zijn er maar een paar van. En ze zijn ook nog eens zeer onbetrouwbaar.

Gewoon de uitslag aan de streep aanhouden.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:45:30 #94
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163738038
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_163738041
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:44 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Inderdaad 100 meter minder. Was ook gewoon in paniek, zag zijn eigen ploegwagen 100 meter verder staan en stapte gewoon in bij een ander team toen men zei "rij gewoon dat stukje mee, joh".

Allemaal perfect door de vingers te zien door de omstandigheden, toen deden ze 't niet omdat het een nobody was.
OK, je hebt me overtuigd. Froome uit koers.
in a crowd you lose humanity
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:46:12 #96
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163738044
Gewoon de huidige tijdsverschillen houden. Genoeg 'straf' voor Froomey.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163738047
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:45 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Je moet met fiets over de finish komen. Dat is regel 1 bij het wielrennen. Dan had hij beter op een teammaat kunnen wachten.
Het is wel een basisregel ja.
in a crowd you lose humanity
pi_163738048
Ik snap niet dat er zo'n zaak wordt gemaakt wordt van het lopen.
pi_163738052
De toeschouwer de schuld geven kan je ook niet doen. Krijgt hij een duw? Struikelt hij? Hij kan er onmogelijk zelf voor gesprongen hebben
pi_163738056
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:45 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Die gps komt van de motor en daar zijn er maar een paar van. En ze zijn ook nog eens zeer onbetrouwbaar.

Gewoon de uitslag aan de streep aanhouden.
Mollema podium is ook mooi
Gino ♥
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:46:47 #101
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163738057
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_163738059
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:46 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gewoon de huidige tijdsverschillen houden. Genoeg 'straf' voor Froomey.
^O^
pi_163738061
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:46 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gewoon de huidige tijdsverschillen houden. Genoeg 'straf' voor Froomey.
Eens.
Het is ook niet te doen om het te corrigeren.
in a crowd you lose humanity
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:46:53 #104
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738062
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:44 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Inderdaad 100 meter minder. Was ook gewoon in paniek, zag zijn eigen ploegwagen 100 meter verder staan en stapte gewoon in bij een ander team toen men zei "rij gewoon dat stukje mee, joh".

Allemaal perfect door de vingers te zien door de omstandigheden, toen deden ze 't niet omdat het een nobody was.
Er is nog wel een verschil tussen rennen en in de auto stappen. Gevoelsmatig iig. Geen idee wat de exacte regels zijn.
pi_163738063
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:46 schreef TargaFlorio het volgende:
Ik snap niet dat er zo'n zaak wordt gemaakt wordt van het lopen.
Waarom?
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:46:59 #106
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163738064
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:46 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gewoon de huidige tijdsverschillen houden. Genoeg 'straf' voor Froomey.
Maar niet fair tegenover Porte, die de sterkste van de 3 leek en zelfs een fietslengte voorsprong had toen die motor er zich mee bemoeide.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163738067
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:46 schreef TargaFlorio het volgende:
Ik snap niet dat er zo'n zaak wordt gemaakt wordt van het lopen.
Ik ook niet.
pi_163738068
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:46 schreef TargaFlorio het volgende:
Ik snap niet dat er zo'n zaak wordt gemaakt wordt van het lopen.
Nouja, op hele steile gedeeltes kun je nog sneller lopen dan fietsen denk ik, en daarnaast gaat het volgens mij meer op het achterlaten van je fiets wat dus gevaar oplevert?
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:47:29 #109
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163738070
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:46 schreef capuchon_jongen het volgende:
De toeschouwer de schuld geven kan je ook niet doen. Krijgt hij een duw? Struikelt hij? Hij kan er onmogelijk zelf voor gesprongen hebben
Hij had gewoon op zijn plaats moeten blijven klaar. Als hij gerend heeft en gestruikeld is dat volledig aan hem te wijten. Kutmongool dat het is
pi_163738076
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:47 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Nouja, op hele steile gedeeltes kun je nog sneller lopen dan fietsen denk ik, en daarnaast gaat het volgens mij meer op het achterlaten van je fiets wat dus gevaar oplevert?
Uhmm :?.
sig verwijderd door FA
pi_163738078
quote:
Pinarello :r
pi_163738079
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:46 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Waarom?
Waarom wel. Als hij had gewacht had hij waarschijnlijk sneller een nieuwe fiets gehad dan nu.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:48:01 #113
249559 crew  Lavenderr
pi_163738082
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:46 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gewoon de huidige tijdsverschillen houden. Genoeg 'straf' voor Froomey.
Het is toch gewoon idioot om Froome hiervoor straf te geven.
pi_163738085
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:46 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Maar niet fair tegenover Porte, die de sterkste van de 3 leek en zelfs een fietslengte voorsprong had toen die motor er zich mee bemoeide.
Ja, maar je kunt dus helemaal niet zeggen hoe de koers verlopen zou zijn.
Net zoals met die ingestorte finishboog eigenlijk.
in a crowd you lose humanity
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:48:16 #115
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163738087
is er eigenlijk wel al een huldiging geweest?
pi_163738088
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef hhh38 het volgende:
Dat uitjouwen door het publiek is wel naar.
idd. kutvolk
pi_163738089
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:47 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Nouja, op hele steile gedeeltes kun je nog sneller lopen dan fietsen denk ik, en daarnaast gaat het volgens mij meer op het achterlaten van je fiets wat dus gevaar oplevert?
In hoeverre is het gevaarlijk om je fiets tegen een motor aan te zetten dan zelf te blijven staan met je fiets?
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
pi_163738093
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:47 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Uhmm :?.
Ik weet niet hoe het met profrenners zit, maar ik ren vaak genoeg iemand voorbij die op de fiets zit een viaduct op of zo, je hebt op de fiets toch meer last van krachten die je weer naar beneden trekken/minder grip of zo. Je ziet toch ook hoe makkelijk de ietwat dikke supporters mee kunnen rennen op die stukken..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:48:41 #119
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163738094
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:48 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Ja, maar je kunt dus helemaal niet zeggen hoe de koers verlopen zou zijn.
Net zoals met die ingestorte finishboog eigenlijk.
En op het einde is alles altijd in het voordeel van Yates.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163738097
:o, ik heb wat gemist zo te lezen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163738099
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:47 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Nouja, op hele steile gedeeltes kun je nog sneller lopen dan fietsen denk ik, en daarnaast gaat het volgens mij meer op het achterlaten van je fiets wat dus gevaar oplevert?
Dit dus. Je gaat rennen op het parcour zonder fiets. Dat is gewoon gevaarlijk met al die motoren en auto's
pi_163738103
Froome had niet zonder fiets bergop mogen lopen. Regels zijn regels :W
"Oh shut up, silly woman," said the reptile with a grin
"You knew damn well I was a snake before you took me in."
pi_163738105
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:48 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

idd. kutvolk
Ik snap dat echt niet.
Ondanks dat ik geen fan van sommigen ben zou ik gewoon iedereen aanmoedigen.
pi_163738107
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:47 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Nouja, op hele steile gedeeltes kun je nog sneller lopen dan fietsen denk ik, en daarnaast gaat het volgens mij meer op het achterlaten van je fiets wat dus gevaar oplevert?
Volgens mij gaat het niet zozeer om het gevaar, maar dat simpelweg in het reglement staat dat je het parkoers met de fiets moet afleggen, niet zonder fiets of met iets anders.
Overigens mag je wel lopen, als je de fiets maar bij je hebt.
in a crowd you lose humanity
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:49:13 #125
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738109
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:48 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Ik weet niet hoe het met profrenners zit, maar ik ren vaak genoeg iemand voorbij die op de fiets zit een viaduct op of zo, je hebt op de fiets toch meer last van krachten die je weer naar beneden trekken/minder grip of zo.
Heb je dan ook een fiets op de nek ofzo? :P
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:49:13 #126
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163738110
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:46 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Maar niet fair tegenover Porte, die de sterkste van de 3 leek en zelfs een fietslengte voorsprong had toen die motor er zich mee bemoeide.
Evt Porte de tijd van de grote groep geven ofzo. Of hij heeft gewoon pech ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163738112
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:49 schreef Serieus_Persoon het volgende:
Froome had niet zonder fiets bergop mogen lopen. Regels zijn regels :W
Dat staat nergens in de regels.
pi_163738117
Op Radio 1 wordt nu gezegd, dat je wel een stuk mag lopen, mits je maar een fiets hebt op de finishstreep.
pi_163738118
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:49 schreef Serieus_Persoon het volgende:
Froome had niet zonder fiets bergop mogen lopen. Regels zijn regels :W
Zo duidelijk zijn de regels volgens mij niet.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:49:40 #130
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163738119
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:47 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Uhmm :?.
Je vindt dat serieus raar?
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:49:53 #132
362868 crew  Slobeend
of all places
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:50:06 #133
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163738129
Froome niks er aan over?
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163738130
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:49 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Heb je dan ook een fiets op de nek ofzo? :P
Ehh nee hoezo? :P Gewoon tijdens mijn hardlooprondjes :P
Maar zie mijn edit; de irritante supporters lopen op die stukken ook vrij makkelijk mee omhoog, terwijl ze vaak een bierpens van hier tot tokio hebben.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163738132
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef rubbereend het volgende:

[..]

goud was ook die soldaat in Spanje die gewoon vol achter zo'n malloot aanging en ze willen daar ook weleens iemand meppen


quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Giro was er nog een schitterende vallende toeschouwer _O_


quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:41 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

poels zoncolan 2014
pi_163738133
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:48 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

En op het einde is alles altijd in het voordeel van Yates.
Ja, da's wel bizar.
Je zou bijna denken dat het een duitser is.
Oh nee, dat is met scoren in de laatste minuut.
in a crowd you lose humanity
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:50:13 #137
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738134
quote:
KOEKOEK!
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:50:14 #138
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163738135
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:49 schreef Slobeend het volgende:
Froome houdt geel.
Belachelijke beslissing.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163738137
jammer voor mollema hoor ik net
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:50:33 #140
249559 crew  Lavenderr
pi_163738140
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:47 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Hij had gewoon op zijn plaats moeten blijven klaar. Als hij gerend heeft en gestruikeld is dat volledig aan hem te wijten. Kutmongool dat het is
Eens.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:50:37 #141
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163738141
Flikker toch op man, wat een onzin.

Dus als je je bijvoorbeeld slecht voelt, zoek je gewoon even een motortje op en krijg je dezelfde tijd :').

Dit slaat echt helemaal nergens op.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:50:49 #142
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163738144
Gaan alle tijden nu weer gelijk lopen? :') Wat doen ze nu?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163738148
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:49 schreef Slobeend het volgende:
Froome houdt geel.
Waarom
pi_163738149
Niet goed voor Mollema
pi_163738151
Belachelijk :{
in a crowd you lose humanity
pi_163738152
Welke tijden pakken ze nu?
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:51:16 #147
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163738153
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:50 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gaan alle tijden nu weer gelijk lopen? :') Wat doen ze nu?
Dat zou nergens op slaan
pi_163738157
Wat een mazzelaar.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:51:27 #149
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163738158
Slecht voor Bokgod :(
pi_163738159
:')
pi_163738161
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:51 schreef TargaFlorio het volgende:
Welke tijden pakken ze nu?
Gewoon aan de voet. Iedereen z.t.
in a crowd you lose humanity
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:51:44 #152
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163738163
Hij houdt geel vlgs de Belg
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163738165
volgens mij blijven de tijdsverschillen staan
pi_163738167
Alles gelijk zou debiel zijn, keihard genaaid voor Mollema.
pi_163738170
Dit is zo genaaid weer. :')
pi_163738173
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:50 schreef Zelva het volgende:
Flikker toch op man, wat een onzin.

Dus als je je bijvoorbeeld slecht voelt, zoek je gewoon even een motortje op en krijg je dezelfde tijd :').

Dit slaat echt helemaal nergens op.
haha MAD
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:52:08 #157
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163738174
Bokgod heeft minstens 20 sec als het niet meer is gepakt op de achtervolgers...
pi_163738182
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:51 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Gewoon aan de voet. Iedereen z.t.
Dit is ook weer doorslaan naar de andere kant. -O-
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:52:32 #159
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163738183
Alleen Froome en Porte teruggezet maar naar waar?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:52:32 #160
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163738184
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:52 schreef -0- het volgende:
Alles gelijk zou debiel zijn, keihard genaaid voor Mollema.
Gewoon niet mee akkoord gaan, er is geen enkele regel die het toestaat om dit op deze manier te corrigeren.
pi_163738185
Als ik Mollema was zou ik nu keihard aan de bel trekken
pi_163738186
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:52:44 #163
14505 OProg
A Life in Music
pi_163738188
Terecht.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163738192
Wat suf, als dit was gebeurd op een dag dat er nog een nobody in het geel had gestaan hadden ze echt anders beslist.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:52:51 #165
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163738193
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:52 schreef Zelva het volgende:

[..]

Gewoon niet mee akkoord gaan, er is geen enkele regel die het toestaat om dit op deze manier te corrigeren.
Fabian Cancellara gaat het wel even regelen
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:52:57 #166
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738194
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:50 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Ehh nee hoezo? :P Gewoon tijdens mijn hardlooprondjes :P
Maar zie mijn edit; de irritante supporters lopen op die stukken ook vrij makkelijk mee omhoog, terwijl ze vaak een bierpens van hier tot tokio hebben.
Je moet met fiets over de finish komen...het is dus geen optie om zonder fiets te gaan rennen.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:53:01 #167
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163738195
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:52 schreef Mexicanobakker het volgende:
Alleen Froome en Porte teruggezet maar naar waar?
Tijd van groepje Quintana? Maar dat is ook nogal arbitrair
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:53:11 #168
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738197
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:52 schreef OProg het volgende:
Terecht.
pi_163738202
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:50 schreef Zelva het volgende:
Flikker toch op man, wat een onzin.

Dus als je je bijvoorbeeld slecht voelt, zoek je gewoon even een motortje op en krijg je dezelfde tijd :').

Dit slaat echt helemaal nergens op.
Zou wel typisch brits zijn.
Dat deed de achtervolgingsploeg op de baan: vallen bij een slechte start, want dan mag je opnieuw.
En van Wiggins ging ook het gerucht dat 'ie op een aankomstmuurtje met opzet viel binnen de 3 km om geen tijd te verliezen.
in a crowd you lose humanity
pi_163738206
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:52 schreef La_Tramposa het volgende:
Wat suf, als dit was gebeurd op een dag dat er nog een nobody in het geel had gestaan hadden ze echt anders beslist.
helemaal mee eens, vraag maar aan Johnny Hogerland
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:53:36 #171
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738207
Hij krijgt dus de tijd van Mollema
pi_163738208
Wat
pi_163738210
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:52 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Je moet met fiets over de finish komen...het is dus geen optie om zonder fiets te gaan rennen.
Ja he-he ;) Maar het ging om het 'waarom' van die regel.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:53:44 #174
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163738211
Froome bij Mollema?
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:53:45 #175
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163738212
Boegeroep
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163738213
Dit is de beste oplossing* denk ik.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:53:50 #177
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738214
Dat geboe :')_!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:53:53 #178
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163738215
Iedereen roept boe :D
pi_163738216
Toch verschillen gevonden ergens.

  donderdag 14 juli 2016 @ 17:54:05 #180
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163738217
Frans publiek :')
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:54:13 #181
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163738219
Froome heeft hier heeel erg veel geluk.
pi_163738220
Enige juiste beslissing. ^O^
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:54:16 #183
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_163738222
Dit is echt triest.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_163738223
onterecht.
pi_163738224
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:53 schreef Aguero het volgende:
Dit is de beste opstelling denk ik.
Wie staat er op rechtsback dan?
pi_163738225
Dit was mijn laatste etappe ooit
Gino ♥
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:54:22 #187
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163738226
tijd van de laatste kilometer genomen?
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_163738227
Ze krijgen de tijd van Mollema

Die heeft dus pech want de verloren tijd van zijn val wordt dus niks mee gedaan
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:54:24 #189
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163738228
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:53 schreef wimderon het volgende:
Toch verschillen gevonden ergens.

Neuh, Froome heeft gewoon dezelfde tijd gekregen als Mollema.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163738230
Wel de beste oplossing dit. Zonder te vallen had Mollema mss wel 2e gestaan though.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:54:35 #191
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163738233
Tijden op 1 km?
pi_163738234
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:52 schreef OProg het volgende:
Terecht.
Vind ik ook. De organisatie van de Tour is zelf nalatig door dit soort wantoestanden van het publiek toe te laten.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:54:43 #193
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738236
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:53 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Ja he-he ;) Maar het ging om het 'waarom' van die regel.
Daarom :6

Het is wielrennen :P
pi_163738237
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:54 schreef Tjacka het volgende:
Dit was mijn laatste etappe ooit
Staat genoteerd.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:54:56 #195
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_163738239
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:52 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Dit is ook weer doorslaan naar de andere kant. -O-
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:55:01 #196
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163738241
Wat er gebeurde hoort wel gewoon bij de koers.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:55:02 #197
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163738243
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:54 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Neuh, Froome heeft gewoon dezelfde tijd gekregen als Mollema.
Porte dan ook neem ik aan
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_163738244
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:54 schreef Max23 het volgende:
Ze krijgen de tijd van Mollema

Die heeft dus pech want de verloren tijd van zijn val wordt dus niks mee gedaan
Zo zie je maar weer. Net als met wachten na een valpartij, wordt er volstrekte willekeur toegepast.
in a crowd you lose humanity
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:55:11 #199
14505 OProg
A Life in Music
pi_163738248
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:53 schreef Van_Poppel het volgende:
Dat geboe :')_!
Frans kutpubliek :r
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163738249
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:54 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wie staat er op rechtsback dan?
Breakaway Bert.
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:55:16 #201
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163738251
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:55 schreef rubbereend het volgende:

[..]

Porte dan ook neem ik aan
Lijkt me wel.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163738253
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:54 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

[..]

Daarom :6

Het is wielrennen :P
Dat is wel het beste antwoord ja!

Bij gestuurde roeinummers mag je ook niet zonder stuurvrouw/man over de streep komen :P
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163738254
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:54 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Neuh, Froome heeft gewoon dezelfde tijd gekregen als Mollema.
Ja, maar wel verschillen met degenen die daar achter zaten.
pi_163738257
Wtf. Rare beslissing
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:55:35 #205
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163738258
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:55 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Zo zie je maar weer. Net als met wachten na een valpartij, wordt er volstrekte willekeur toegepast.
Groepje daarachter werd ook gehinderd door de stilstaande Porte / motor.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:55:38 #206
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163738259
Jammer, want in potentie had dit de laatste week een stuk leuker kunnen maken.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:55:44 #207
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163738260
Bauke had minstens 5 seconden tijdwinst moeten krijgen
pi_163738263
Dus Als Mollema niet was gaan fietsen na de val, had Froome veel meer tijd verloren :?
pi_163738265
Ik zou protest indienen als Trek zijnde.
pi_163738266
Treurig wel.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:56:01 #211
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163738267
José denkt dat Mollema nog een jump in huis had
pi_163738268
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:55 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Groepje daarachter werd ook gehinderd door de stilstaande Porte / motor.
Effe stilstaan is een stuk minder gehinderd worden dan vallen.
in a crowd you lose humanity
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:56:29 #213
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_163738273
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:55 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Groepje daarachter werd ook gehinderd door de stilstaande Porte / motor.
Dit. Hoe de fuck hebben ze dat gerekend.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_163738274
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:55 schreef Aguero het volgende:

[..]

Breakaway Bert.
Bert moet je verdedigende middenvelder zetten.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:56:49 #215
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163738278
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:55 schreef MakkieR het volgende:
Dus Als Mollema niet was gaan fietsen na de val, had Froome veel meer tijd verloren :?
tijd op een kilometer lijkt genomen te zijn, toen lag alles volgens mij nog niet op de grond
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:56:55 #216
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163738279
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:56 schreef wimderon het volgende:

[..]

Bert moet je verdedigende middenvelder zetten.
Hij zal daar bergen werk verzetten
pi_163738280
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:56 schreef VASND het volgende:

[..]

Dit. Hoe de fuck hebben ze dat gerekend.
Tijden zo dicht mogelijk bij de val volgens mij.
pi_163738282
-

[ Bericht 66% gewijzigd door truedestiny op 14-07-2016 17:57:55 ]
pi_163738284
Te idioot voor woorden dit
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:57:03 #220
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163738285
Dus Mollema heeft voor niets krachten verspeeld.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:57:07 #221
14505 OProg
A Life in Music
pi_163738288
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:54 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Vind ik ook. De organisatie van de Tour is zelf nalatig door dit soort wantoestanden van het publiek toe te laten.
Dit. Ploegen moeten nu ook gewoon eisen dat dit soort teringzooi niet meer kan.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163738289
Dit is echt schandalig
Gino ♥
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:57:18 #223
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163738291
Ik vind het belachelijk.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163738294
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
pi_163738298
Waarom hebben ze dit ook zo snel besloten? Lijkt me dat je toch goed de tijd nodig hebt om dit echt uit te zoeken, alle partijen horen, etc. Dan wordt die trui-uitreiking maar een keer morgen gedaan.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:57:43 #226
123170 alors
zlata1234
pi_163738299
Haha lachwekkend, maarja Fransen :')
know'm sayin?
×
word? word.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:57:46 #227
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163738300
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:57 schreef Dagoduck het volgende:
Dus Mollema heeft voor niets krachten verspeeld.
nee, heeft tijd gewonnen op de anderen. De kracht die hij verder verspeelde zijn de anderen ook kwijt geraakt
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:57:51 #228
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163738301
Trek zal wel protest aantekenen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:57:52 #229
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163738302
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:56 schreef truedestiny het volgende:
Heeft Mollema nou 10sec extra gekregen op Quintana? Alleen Yates is hetzelfde gebleven met 9 seconden
Evenveel als Froome en Yates.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163738307
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:57 schreef Dagoduck het volgende:
Dus Mollema heeft voor niets krachten verspeeld.
Precies, wat een smerige naaistreek dit
pi_163738309
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:57 schreef Dagoduck het volgende:
Dus Mollema heeft voor niets krachten verspeeld.
Is de team van Mollema al naar de wedstrijdleider gestapt?
pi_163738311
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:57 schreef Dagoduck het volgende:

[..]

Evenveel als Froome en Yates.
Ja, ik zag het...
pi_163738315
Froome is zeker onder de tafel gaan zitten bij de jury.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:58:21 #234
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163738316
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:57 schreef Dagoduck het volgende:
Dus Mollema heeft voor niets krachten verspeeld.
Tja, de enige 2 attractieve kilometers uit zijn carriere en dat gebeurt er dit. Was waarschijnlijk ook de eerste en laatste keer dat hij dat doet.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163738319
Mollema in ieder geval tot zaterdag top-3 in de Tour!
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:59:08 #236
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163738323
Mollema gaat gewoon de tijdrit winnen morgen.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163738328
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:57 schreef Mexicanobakker het volgende:
Trek zal wel protest aantekenen
TrekSegafredo twitterde op donderdag 14-07-2016 om 17:42:52 #TDF2016 Jury still in discussions. The last thing we want is to take advantage of this unfortuante situation (sure the same is with Yates). reageer retweet
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:59:19 #238
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738329
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:57 schreef OProg het volgende:

[..]

Dit. Ploegen moeten nu ook gewoon eisen dat dit soort teringzooi niet meer kan.
Eigenlijk moeten ze bij zo'n klim de laatste 5km afzetten.
pi_163738334
wow Mollema weer 56 sec achter op Froome.
pi_163738336
Ofwel, Froome mag Mollema wel eens bedanken dat hij door reed!

Dat is minstens een flinke wederdienst waard!
“To destroy a people you must first sever their roots.”
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:00:12 #241
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163738343
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:57 schreef rubbereend het volgende:

[..]

nee, heeft tijd gewonnen op de anderen. De kracht die hij verder verspeelde zijn de anderen ook kwijt geraakt
Hij ging na die val nog rap naar de finish terwijl hij zoals het er nu uitziet bij Froome had kunnen blijven.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163738344
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:57 schreef rubbereend het volgende:

[..]

nee, heeft tijd gewonnen op de anderen. De kracht die hij verder verspeelde zijn de anderen ook kwijt geraakt
Nou ik denk dat Mollema liever de 9 secs op yates had, met een tweede plaats ver voor Froom, wat rechtvaardig is. Nu heb je een sterk staaltje klassenjustitie.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 18:00:21 #243
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163738347
De totaaltijd van Yates is wel hetzelfde gebleven, das wel raar als de tijd van 1km wordt genomen:


pi_163738351
Ik begin Froome nu alweer te haten. Had bijna sympathiek voor die gast.
Gino ♥
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:00:39 #245
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163738353
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:55 schreef OProg het volgende:

[..]

Frans kutpubliek :r
Zijn tientallen andere nationaliteiten die daar ook staan hè?
pi_163738355
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:59 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Eigenlijk moeten ze bij zo'n klim de laatste 5km afzetten.
Eigenlijk moeten ze toegangsgeld vragen voor de berg aan het publiek. Kunnen ze dat geld verdelen onder de ploegen. win-win. ;)
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 18:00:56 #247
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163738358
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:00 schreef Tjacka het volgende:
Ik begin Froome nu alweer te haten. Had bijna sympathiek voor die gast.
Hoe is hij hier verantwoordelijk voor?
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 18:01:10 #248
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163738364
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:55 schreef MakkieR het volgende:
Dus Als Mollema niet was gaan fietsen na de val, had Froome veel meer tijd verloren :?
Dit ja. Froome mag Mollema wel bedanken nu.
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:01:14 #249
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738366
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:59 schreef Montagui het volgende:
Ofwel, Froome mag Mollema wel eens bedanken dat hij door reed!

Dat is minstens een flinke wederdienst waard!
Zonder die motor zou Froome ook wel in de buurt van Mollema zijn geëindigd. Sowieso is Froome geen concurrent voor Mollema.
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:01:25 #250
14505 OProg
A Life in Music
pi_163738369
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:57 schreef La_Tramposa het volgende:
Waarom hebben ze dit ook zo snel besloten? Lijkt me dat je toch goed de tijd nodig hebt om dit echt uit te zoeken, alle partijen horen, etc. Dan wordt die trui-uitreiking maar een keer morgen gedaan.
Meester Visser en meester Reid
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163738372
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:00 schreef noodgang het volgende:

[..]

Hoe is hij hier verantwoordelijk voor?
Lucky as fuck?
Gino ♥
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 18:01:41 #252
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163738373
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:01 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Zonder die motor zou Froome ook wel in de buurt van Mollema zijn geëindigd. Sowieso is Froome geen concurrent voor Mollema.
Mollema staat 3e. Hoezo geen concurrent?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 18:01:50 #253
249559 crew  Lavenderr
pi_163738376
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:00 schreef Tjacka het volgende:
Ik begin Froome nu alweer te haten. Had bijna sympathiek voor die gast.
Froome kan toch niets doen aan die debielen langs de weg?
pi_163738377
Chris Picavet in het journaal _O_
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:01:54 #255
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163738379
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:55 schreef MakkieR het volgende:
Dus Als Mollema niet was gaan fietsen na de val, had Froome veel meer tijd verloren :?
Deze beslissing is ook gewoon los zand en nergens op gebaseerd. Ze doen maar wat bij die jury.
pi_163738380
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:01 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Zonder die motor zou Froome ook wel in de buurt van Mollema zijn geëindigd. Sowieso is Froome geen concurrent voor Mollema.
Maar nu door de jury krijgt Froome dezelfde tijd als Mollema en blijft dankzij dus Mollema in het geel...
“To destroy a people you must first sever their roots.”
pi_163738384
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:55 schreef Maver24 het volgende:
Wtf. Rare beslissing
En jij eerst maar roepen dat Froome eruit moest en dat het lekker voor hem was... :')
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 18:02:51 #258
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163738391
er steekt ook nog even een fotograaf vlak voor Froome over als hij op zijn eigen fiets stapt en wegrijdt :')
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:02:53 #259
14505 OProg
A Life in Music
pi_163738394
Dat suffe Colombiaantje is de grote winnaar. Die had anders veel meer verloren.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163738395
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:01 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Mollema staat 3e. Hoezo geen concurrent?
normaal gesproken zou ik ook zeggen van niet maar deze tour is bokje wel goed
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:03:09 #261
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738400
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:01 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Mollema staat 3e. Hoezo geen concurrent?
Klopt, maar denk dat ons Mollema tekent voor een derde plek, die kijkt niet naar Froome.
pi_163738401
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:01 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Froome kan toch niets doen aan die debielen langs de weg?
Froome is gewoon een dikke doping zondaar, daar komen we over een paar jaar wel achter. Lance Armstrong 2.0
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:03:16 #263
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163738405
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:01 schreef Zelva het volgende:

[..]

Deze beslissing is ook gewoon los zand en nergens op gebaseerd. Ze doen maar wat bij die jury.
Ze gebruiken toch gewoon de 3 km regel van sprint etappes?
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163738408
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:00 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Zijn tientallen andere nationaliteiten die daar ook staan hè?
Het waren oa mensen met Colombiaanse vlaggen die joelden.
pi_163738409
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:03 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Froome is gewoon een dikke doping zondaar, daar komen we over een paar jaar wel achter. Lance Armstrong 2.0
Iedereen zit aan het spul hoor.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163738411
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:03 schreef Sheepcidus het volgende:

[..]

Ze gebruiken toch gewoon de 3 km regel van sprint etappes?
Nee, das niet in bergetappes. Volgens mij pakken ze de laatste kilometer, net voor de val.
Movistar oh Movistar!
Team Movistar Topic
pi_163738412
Ik denk dat Froome wel gaat voelen morgen dat hij een stukje heeft gelopen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:04:03 #268
213380 Corkscrew
Turkenkrekker
pi_163738413
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:00 schreef noodgang het volgende:
De totaaltijd van Yates is wel hetzelfde gebleven, das wel raar als de tijd van 1km wordt genomen:

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Tijd van de finish (geklokt bij Yates e.a.), tijdverschil van de laatste kilometer
Wie dit leest is alfabeet.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 18:04:25 #269
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163738418
Slechte beslissing, matig.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163738425
:r :r froome nog in het geel.
AJ
pi_163738426
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Slechte beslissing, matig.
Hoe had jij het opgelost?
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 18:04:50 #272
249559 crew  Lavenderr
pi_163738427
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:03 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Froome is gewoon een dikke doping zondaar, daar komen we over een paar jaar wel achter. Lance Armstrong 2.0
Dat staat los van die debielen langs de kant.
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:04:59 #273
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163738431
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Slechte beslissing, matig.
Wat zou volgens jou een correcte beslissing zijn geweest?
pi_163738432
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:03 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Klopt, maar denk dat ons Mollema tekent voor een derde plek, die kijkt niet naar Froome.
Natuurlijk kijkt hij wel naar Froom, Als Mollema de kans krijgt wil hij de tour winnen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:05:04 #275
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163738434
quote:
Belachelijk :r
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_163738438
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:01 schreef Zelva het volgende:

[..]

Deze beslissing is ook gewoon los zand en nergens op gebaseerd. Ze doen maar wat bij die jury.
Ik snap het ook niet meer. Iedereen die eerste instantie voor Froome eindigen die er achter zaten zijn nu nog meer de klos. Gat was never nooit niet 30 seconde
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:05:45 #277
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163738442
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:00 schreef Fraaa het volgende:

[..]

Eigenlijk moeten ze toegangsgeld vragen voor de berg aan het publiek. Kunnen ze dat geld verdelen onder de ploegen. win-win. ;)
Alleen jammer dat je (zeker te voet) op tientallen manieren die berg op kan komen.
pi_163738444
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:01 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Froome kan toch niets doen aan die debielen langs de weg?
Hij komt er nu beter uit. :r
AJ
pi_163738445
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:03 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Iedereen zit aan het spul hoor.
Alleen valt Froome nu op, net als Lance Armstrong opviel in zijn tijd.
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:06:03 #280
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163738448
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:03 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Het waren oa mensen met Colombiaanse vlaggen die joelden.
Waren ze al voorbij.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163738449
Als ik YAtes was of Mollema was zou ik TDF gewoon voor de rechter slepen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:06:22 #282
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163738456
Ik voorspel morgen dat Froome een Rasmussentje doet in de tijdrit.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163738457
https://twitter.com/TeamSky/status/753619584863838208/photo/1

Dit vind ik wel weer een stomme reactie.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:06:23 #284
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163738458
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:01 schreef Zelva het volgende:

[..]

Deze beslissing is ook gewoon los zand en nergens op gebaseerd. Ze doen maar wat bij die jury.
Dit is inderdaad wel een andere zaak dan Yates met de boog.
Maar wat is hier wel de juiste oplossing?
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 18:06:37 #285
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163738462
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:06 schreef capuchon_jongen het volgende:
Als ik YAtes was of Mollema was zou ik TDF gewoon voor de rechter slepen.
Wat heb jij goede ideeën altijd ^O^
pi_163738468
quote:
2s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:05 schreef Falco het volgende:

[..]

Belachelijk :r
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:06:58 #287
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163738470
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:03 schreef Sheepcidus het volgende:

[..]

Ze gebruiken toch gewoon de 3 km regel van sprint etappes?
Die mag je alleen inzetten als dat vantevoren is bepaald.
pi_163738471
Nu hoop ik al helemaal dat hij verliest.
AJ
pi_163738476
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:05 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Alleen valt Froome nu op, net als Lance Armstrong opviel in zijn tijd.
Omdat beste renner/beste training/enz. Doping alleen doet niks, je moet ook wel echt goed zijn (als je al denkt dat er doping in het spel is)
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 18:07:19 #290
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163738478
quote:
Photoshopskills _O_
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 18:07:20 #291
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163738479
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:04 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Wat zou volgens jou een correcte beslissing zijn geweest?
Het zo laten als het aan de streep was.

Vervelende situatie natuurlijk, maar Froome doet wel echt alles verkeerd wat een mens verkeerd kan doen. In plaats van dat hij er een straf voor krijgt geef je 'm juist een beloning. Bovendien weet je niet eens wat er was gebeurd als die drie samen waren gebleven, dus is het vrij ridicuul om ze in dezelfde tijd te zetten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:07:40 #292
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163738484
Als ze hier gewoon niets deden en de tijden aan de finish gebruikten, dan gaan we gewoon met z'n allen voor motoren springen in de volgende ritten indien onze favorieten op achterstand rijden.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163738486
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:04 schreef Max23 het volgende:

[..]

Hoe had jij het opgelost?
Tijd geven die vlak na de etappe zijn vrij gegeven met Mollema op de tweede plaats en Froome een penalty geven voor rennen zonder fiets.
  donderdag 14 juli 2016 @ 18:07:50 #294
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163738489
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:04 schreef Max23 het volgende:

[..]

Hoe had jij het opgelost?
Gewoon houden zoals het is gelopen natuurlijk, zoals in 99,9999 procent van alle pechgevallen gebeurt.
pi_163738492
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:06 schreef Zelva het volgende:

[..]

Die mag je alleen inzetten als dat vantevoren is bepaald.
Nieuwe regel is dus: de drie kilometer regel gebeurt als er iets onvoorziens gebeurt op het parkoers.
Daar kun je als ploeg vast nog wel gebruik van maken.
in a crowd you lose humanity
pi_163738504
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:06 schreef La_Tramposa het volgende:
https://twitter.com/TeamSky/status/753619584863838208/photo/1

Dit vind ik wel weer een stomme reactie.
PR-stagiaire zal het wel leuk hebben gevonden. _O-
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
pi_163738514
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:07 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het zo laten als het aan de streep was.

Vervelende situatie natuurlijk, maar Froome doet wel echt alles verkeerd wat een mens verkeerd kan doen. In plaats van dat hij er een straf voor krijgt geef je 'm juist een beloning. Bovendien weet je niet eens wat er was gebeurd als die drie samen waren gebleven, dus is het vrij ridicuul om ze in dezelfde tijd te zetten.
Dit
pi_163738516
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:07 schreef SaintOfKillers het volgende:
Als ze hier gewoon niets deden en de tijden aan de finish gebruikten, dan gaan we gewoon met z'n allen zwager Henk voor motoren duwen in de volgende ritten indien onze favorieten op achterstand rijden.
we willen wel zelf heel blijven, hè....
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
pi_163738517
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:06 schreef noodgang het volgende:

[..]

Wat heb jij goede ideeën altijd ^O^
Yates en Mollema staan in hun recht hoor?
pi_163738518
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 18:05 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Alleen valt Froome nu op, net als Lance Armstrong opviel in zijn tijd.
Iedereen zat aan de epo inderdaad, maar Armstrong ging nog een paar stappen verder dan de rest, net als nu Froome dat doet vermoed ik.
Er klopt niks van die Froome, binnen 2 jaar van middelmatige renner tot dominerende renner in de tour.
pi_163738519
De pech die hij had werd toch al gecompenseerd door het feit dat hij ging rennen?
AJ
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')