abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:11:16 #1
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163737075
Etappe 12: Montpellier - Chalet Reynard (Mont Ventoux), 178 km

Wat een simpele rit voor de sprinters had moeten worden werd uiteindelijk toch nog een lastige rit. Ja, iedereen wist dat het zou gaan waaien, maar het is altijd afwachten of het ook echt tot een mooie koers gaat leiden. In dit geval lange tijd niet echt. Na wat waaiertjes vroeg in de koers en nog wat waaiers halverwege leek het toch uit te draaien op een massasprint. De wind stond niet altijd gunstig en er was veel beschutting. Toch kwam er in de finale nog een gunstig stuk. Dat wist blijkbaar niet iedereen, maar Sagan in ieder geval wel. Hij wist dat hij het in een normale massasprint moeilijk zou hebben, dus besloot hij het nog maar eens op een andere manier te proberen. Zijn koersinstelling is fenomenaal. Een dag eerder nog in de aanval en ondanks een ontzettend sterke prestatie verslagen, maar hij gaat niet in de put zitten. Hij probeert het een dag later doodleuk nog een keer. Met ploegmaat Bodnar reed hij weg en de enige die reageerde was de gele trui. Froome zat helemaal vooraan in het peloton, zag Sagan vertrekken en brommerde er naartoe. Waarschijnlijk dacht hij terug aan de waaierrit van 2013, dat wilde hij niet nog eens laten gebeuren. Hij anticipeerde en dat lukte op Thomas na verder niemand. Achter Thomas kon of wilde niemand reageren. De organisatie wilde daarna ook maar niet op gang komen, waardoor de groene en de gele trui wegbleven. Een beeld dat je niet vaak ziet. Toch nog een mooie etappe, terwijl het lange tijd op niets leek uit te draaien. Sagan pakte weer een overwinning en laat zo zien dat hij toch best makkelijk kan winnen in de Tour. Froome deelt weer een klapje uit aan de concurrentie. Het is de vraag hoe de concurrentie tijdens deze rit gaat reageren. We gaan klimmen. Oorspronkelijk zouden we gaan klimmen naar de top van de Mont Ventoux, maar nu klimmen we door extreme weersomstandigheden een stuk minder ver. We doen iets meer dan de helft van de klim. Op Quatorze Juillet, de Franse feestdag, krijgen we dus een onthoofde bergrit, maar misschien wordt het juist wel een grandioos spektakel. Het gaat weer hard waaien, dus gezapig kan het bijna niet worden. Net als drie jaar geleden op 14 juli weer naar de Ventoux. Allons enfants de le cyclisme.




We starten waar we geëindigd zijn. In Montpellier, de hoofdstad van de Hérault, met in de hele metropool meer dan 430.000 inwoners. Met Sagan staat er weer een mooie naam bij op de erelijst. De finish was redelijk ver uit het centrum van Montpellier, bij het stadion van de lokale rugbyclub. De start van deze rit zal gegeven worden op la Place de Comédie. Dit is een behoorlijk mooi pleintje, met mooie gebouwen en een prima standbeeld in het midden. Het centrum van deze stad is behoorlijk mooi en dat zullen de renners tijdens de neutralisatie gaan ontdekken. Ze rijden door een groot deel van het centrum van Montpellier, voor ze via wat buitenwijken de stad verlaten. Voor ze in die buitenwijken terechtkomen fietsen ze eerst nog langs het Place Royale de Peyrou, waar ze lokale triomfboog staat. Even verderop staat er ook nog een aquaduct. Daarna passeren ze de universiteit, Montpellier is immers een studentenstad. Het is ook de stad van de bekende Franse grapjas Remi Gaillard. Verder is het wel opmerkelijk dat er voor zo'n grote stad eigenlijk praktisch geen bekende wielrenners zijn geboren. Het is meer een stad van voetbal en rugby. Daarom gaan we de stad toch maar snel verwachten. Hoewel er renners zijn die liever in Montpellier zullen blijven, want de krachtige wind die we blijkbaar niet mistral mogen noemen is nog steeds aanwezig.



Het begin van de rit is vlak. De renners fietsen over brede en behoorlijk rechte wegen. Wel passeren ze een aantal dorpjes, waar het soms wat smaller wordt en er zijn ook de nodige vluchtheuvels en drempels. Volgens bepaalde renners is het nu ook al een schande dat ze door dorpjes moeten rijden, dus we kunnen nu al vaststellen dat dit weer een schandalige rit gaat worden. Dertien kilometer lang fietsen ze over dezelfde weg, tot Sommières, waar ze rechts afslaan even even richting het zuiden lijken te fietsen. De weg is hier wat smaller en minder goed onderhouden. Wel is het gebied nogal beschut, dit in tegenstelling tot de eerste kilometers van de rit. Na 24 kilometer komen de renners uit in Gallargues-le-Montueux, waar ze links afslaan en weer richting het oosten gaan fietsen. Een paar kilometer verderop komen ze voor de derde dag op rij langs een dorp met de naam Aigues-Vives. Er wordt nu heel wat gedraaid en gekeerd door dorpjes als Mus en Vergèze, tot de renners na 37 kilometer weer op een weg terechtkomen die wat langer rechtdoor loopt. Ze rijden een paar keer door open velden, maar er zijn ook weer genoeg bossen onderweg. Tussen Aubard, dat na 42 kilometer aan de beurt is, en Caissargues, wat na 50 kilometer wordt gepasseerd is er even een aantal kilometer volledig open terrein. We gaan weer in oostelijke richting, dus de kans op een waaiertje is in dit deel van de rit wel aanwezig. Zal wel niet gebeuren, maar afijn. Het is overigens nog steeds vlak en de wegen zijn ook nog steeds breed. We zitten overigens in de buurt van Nîmes en dat wil zeggen dat er hier in de buurt nogal wat overblijfselen van de Romeinen zijn te vinden. Zo ook in de omgeving van Caissargues.



De renners rijden verder door open velden, tot ze na 58 kilometer Manduel passeren, waar weer allerlei rotondes, drempels en vluchtheuvels te vinden zijn. Deze erbarmelijke omstandigheden duren gelukkig niet zo lang, na een paar kilometer komen ze op een brede en rechte weg terecht. Over deze weg mogen ze meer dan tien kilometer fietsen. Ze rijden wel door een bos, dus de wind zal niet veel invloed hebben. Met 73 kilometer in de benen komen de coureurs door Beaucaire en nog steeds is het volledig vlak. We fietsen ondertussen door een mooi gebied, met mooie dorpjes. Beaucaire heeft een kasteel en datzelfde kan gezegd worden over Tarascon, dat aan de andere kant van de Rhône ligt. De renners gaan ook over de Rhône fietsen en komen zo door beide steden. Na Tarascon gaat het peloton weer door een aantal bossen fietsen, dit is niet echt het deel van de rit voor een waaiertje. Over brede en rechte wegen fietst men verder richting Saint-Rémy-de-Province, waar we na 92 kilometer koers aankomen. Saint-Rémy-de-Province is vooral bekend omdat het de geboorteplaats van Nostradamus is. Dat blijkt ook als je hier bent, want overal zijn verwijzingen naar Nostradamus te vinden. Ook is het dorp bekend vanwege de overblijfselen van Glanum, een dorp gesticht door de Galliërs, maar vooral beïnvloed door de Grieken en Romeinen. Zo'n beetje de belangrijkste opgraving die ze in Frankrijk hebben gedaan. Het grootste gedeelte is uiteraard verwoest, maar een aantal gebouwen zijn nog in redelijke staat. Twee jaar geleden kwam de Tour ook langs dit dorp, maar toen werd er totaal geen aandacht geschonken aan de opgravingen. De toeristische afdeling van de Tour heeft nu de kans om dat recht te zetten.



Het gaat tien kilometer lang rechtdoor over een brede weg, met bijna continu bomen langs de kant van de weg. Na 102 kilometer bereiken de renners de tussensprint van de dag, in de buurt van Mollégès. Vlak sprintje, zoals het tot nu toe steeds vlak is geweest. Daar komt binnen afzienbare tijd wel verandering in. Voorbij de tussensprint gaat het weer een aantal kilometer rechtdoor, hoewel er wel wat rotondes in het parcours zitten. Ze rijden een tijd over een autoweg en steken de Durance over, waarna ze in Cavaillon uitkomen. De passage in Cavaillon kent enkele rotondes en ook buiten dit dorp zijn er nog een aantal rotondes. Op de rotondes na gaat het verder wel redelijk rechtdoor, een kilometer of 15 lang over dezelfde weg. De weg is hier grotendeels beschut. Af en toe een kort stuk met open terrein, maar de waaierpotentie is tot nu toe beschamend laag. Na 128 kilometer verlaten de renners de grote weg en slaan ze rechtsaf, richting de eerste klim van de dag. Ze fietsen door een pittoresk dorpje, met allemaal stenen muurtjes langs de kant van de weg. Drie kilometer verderop komen ze boven, op de Côte de Gordes. Daarboven is het nog een stuk pittoresker. De Côte de Gordes is om precies te zijn 3,3 kilometer lang en 4,8% gemiddeld. Een klimmetje van de vierde categorie, uiteraard. Alles is hier mooi, behalve de weg. Daar mag nog wel wat oplapwerk worden verricht. Als de renners richting de top van dit klimmetje fietsen hebben ze een prachtig uitzicht over Gordes en de omgeving.



Net voor de top slaan de renners wel linksaf en verliezen ze Gordes uit het oog. De weg wordt hier ook nog net een tikkeltje smaller. Boven op de top van dit colletje hebben de renners 131 kilometer afgelegd. Nog iets minder dan 50 kilometer tot de streep. De tweede klim van vandaag laat niet lang op zich wachten. Er is een korte afdaling en in deze afzink wordt de weg nog een tikkeltje smaller. De renners hebben wel een mooi uitzicht over de omgeving. Beneden in het dal zien ze de abij Notre-Dame de Sénanque liggen, omringd door mooie lavendelvelden. De afdaling is niet lastig, omdat er niet zoveel bochten zijn. Het is ook maar een korte afdaling, van een kilometer of twee. Na deze korte afdaling begint meteen de tweede klim van de dag, de Col des Trois Termes. Dit klimmetje van de derde categorie is 2,5 kilometer lang en 7,5% gemiddeld. Best een pittig dingetje dus, daardoor zullen de renners niet veel aandacht hebben voor de omgeving. Dat is jammer, want het is een mooie omgeving. We fietsen aan de rand van het Parc Naturel régional du Luberon en dat is een prima parkje. Boven op de top van de Coil des Trois Termes hebben we 135 kilometer gehad en is het nog iets meer dan 40 kilometer tot de streep. De afdaling van dit heuveltje is nog wel een beetje lastig. De weg is behoorlijk smal en er zitten een aantal linke bochten in. De renners fietsen tussen de rotsen door, waardoor het een beetje lastig in te schatten is hoe de bochten gaan lopen. Toch mag deze afdaling niet echt problemen opleveren, zou te doen moeten zijn. Het is vooral genieten van de prachtige omgeving. Overal rotswanden en groen, helemaal mooi.



Na 140 kilometer is het lastige deel van de afdaling geweest en loopt het nog even verder geleidelijk naar beneden. Wel blijven de renners over relatief smalle weggetjes door de Provence rijden. De omgeving is belachelijk groen, altijd wel bomen of struiken in de buurt. Na het passeren van Venasque slaan de renners rechtsaf en gaan ze over een behoorlijk landelijk weggetje tussen de wijnranken door op weg naar de Ventoux. Ze passeren na 147 kilometer Malemort-du-Comtat en na dit dorpje wordt het terrein eindelijk weer eens een beetje open. Drie kilometer later slaan ze linksaf en komen ze eindelijk ook weer eens op een grote weg terecht. Ze rijden richting Manzan en na Manzan is het niet ver meer tot de voet van de Mont Ventoux. De weg begint al lichtjes omhoog te lopen, hoewel het nog niet veel voorstelt. Over het platteland rijden ze verder richting Bédion, waar we het platteland nog moeilijk plat kunnen noemen. In de buurt van Bédion krijgen we weer brede wegen, waardoor er wel weer een prachtige massasprint richting de voet van de klim mogelijk is, zoals die ene fameuze sprint richting de voet van de Alpe d'Huez. Na 162 kilometer bereiken de renners Bédion en is het nog 16 kilometer tot Chalet Reynard, daar waar de nu al onthoofde etappe zal finishen.



Officieel begint de beklimming in Saint-Estève, na 168 kilometer, op tien kilometer van de finish zo'n beetje. De zes kilometer tussen Bédion en Saint-Estève loopt het ook al licht omhoog. Eerst drie kilometer vals plat, met amper twee procent, maar daarna toch drie kilometer aan 4 à 5%. Telt toch al mee. In Saint-Estève begint de klim wel echt. Meteen een kilometer aan 9,5%, in het bos. Dat is namelijk altijd de kracht van de Ventoux. Het eerste deel in het bos, waar de wind niet veel kan doen, maar waar de warmte nog wel eens extra bedrukkend is. Daarna het tweede deel in de open vlakte waar de wind altijd alle kanten op waait. Nu krijgen we alleen het deel in het bos. Het begin van officiële klim blijft lastig. Kilometers aan 9 en 10%, bepaald niet makkelijk. Er komt een wat makkelijkere kilometer, maar een kilometer aan 8,5% mag je nog steeds niet bepaald simpel noemen. Weer twee kilometer waar het stijgt aan meer dan 9%, waarna het iets minder moeilijk wordt. Nog twee lastige kilometers, maar richting Chalet Reynard wordt het iets simpeler. Twee kilometer aan 7,5%. Uiteraard nog steeds heel lastig. Het eerste deel van de Ventoux is qua percentages het lastigste. Op deze manier hebben we nog steeds tien kilometer klimwerk, aan meer dan 8,5% gemiddeld. Enorm zwaar, misschien wel de zwaarste klim van de Tour. Finish dus niet op de top, maar bij het restaurantje Chalet Reynard, waar ik niet per definitie wat te eten zou halen.



Jammer, een van de belangrijkste aankomsten bergop nu al onthoofd. Natuurlijk, richting de top van de Mont Ventoux is er alleen maar open terrein, waardoor de wind z'n gang kan gaan. Het terrein richting de top van de Ventoux wordt niet voor niets vaak een maanlandschap genoemd. Er groeit niks. Met windstoten boven de 100 km/h waaien de renners en de supporters waarschijnlijk wel weg. Normaal zorgt de wind altijd voor een leukere koers, maar nu is het nogal een spelbreker. We gaan dus geen nieuw record krijgen op de Ventoux. Het record staat nog altijd op naam van Iban Mayo, de flamboyante Bask, die in 2004 Armstrong gruwelijk z'n hielen liet zien in de klimtijdrit van de Dauphiné Liberé. Armstrong schrok hier zo erg van dat hij nog meer spullen tot zich begon te nemen, want die verdomde Bask ging toch wel heel hard. Not normal. Het schijnt dat dit pas de 10e aankomst is op de Mont Ventoux, hoewel dit welbeschouwd dan weer niet echt een aankomst is op de top. Ik had verwacht dat de Tour hier vaker was geweest, maar dat is dus niet zo. Wel is het vaker opgenomen in het parcours, maar als aankomst nog niet eens zo gek vaak. De Mont Ventoux heeft al mooie beelden opgeleverd. Wat te denken van de aankomst in 2000. Marco Pantani, in zijn laatste Tour, wilde de wereld laten zien dat hij het nog altijd kon en ging keer op keer in de aanval. Op de flanken van de Ventoux kon alleen Lance Armstrong zijn wiel volgen. Een sprintje op de top werd het niet, Armstrong liet Pantani winnen. Toch voelden ze zich beide een verliezer. Armstrong kreeg het daarna nooit meer voor elkaar om te winnen op de Ventoux en Pantani zag het niet als een echte overwinning, omdat hij de winst cadeau had gekregen. In 2009 ging Juanma Garate, in dienst van Rabobank, met de winst aan de haal. Hij versloeg Tony Martin, die toen nog goed kon klimmen en nog niet zo'n enorme jankbal was door in de laatste bocht de steile binnenkant te kiezen. Drie jaar geleden waren we voor het laatst op de Mont Ventoux. Dat was toevallig ook op 14 juli, de Franse feestdag. Chris Froome ging met de winst aan de haal. Hij liet Quintana en Nieve ver achter zich. Dit was de legendarische beklimming waar Froome demarreerde zonder dat zijn hartslag omhoog ging en een man met een everzwijn onder z'n armen Quintana achtervolgde. Toch blijft het de berg van Iban Mayo. Nu we niet naar de top gaan, zal dat in ieder geval minstens een jaar zo blijven.



Het zal tijdens deze rit weer vrij warm zijn. In Montpellier 27 graden, maar in Bédion misschien een paar graden minder. 24 graden, zoiets. Op de Mont Ventoux is het natuurlijk nog minder warm, hoewel het in het bos wel weer warm zal zijn. De wind is ook weer op de afspraak. Tussen Montpellier en Bédion wordt continu windkracht 5 verwacht. In Bédion zelfs windstoten aan 70 km/h. Op de Ventoux zal dat alleen maar erger zijn, met misschien wel windstoten tot 100 km/h. In het bos zal dat nog wel te doen zijn, daar heeft de wind weinig invloed. Onderweg is er wel wat open terrein, maar niet heel veel. Toch zouden er wel al vroeger waaiers kunnen ontstaan. Een deel van de rit zal de wind op de kop blazen, dat maakt het dan weer wat lastiger allemaal. Toch is er ook een deel waar de wind in de zij zal staan. Om 11:45 vertrekken we vanuit Montpellier, met een belachelijk lange neutralisatie. Pas om 12:15 zal de koers echt beginnen. De uitzending begint ook nu weer om 14:10, ondanks het feit dat het 14 juli is. De finish op de top werd eigenlijk verwacht tussen 16:55 en 17:28, maar dat is nu dus wel wat anders geworden. Bij Chalet Reynard werden de renners verwacht tussen 16:39 en 17:09, maar door de tegenwind kan het ook nog wel eens wat later worden.

Ik hoop dat de klassementsrenners hier eindelijk eens tegen elkaar gaan strijden. Drie jaar geleden deden ze dat wel, maar dit kan ook zomaar een rit zijn voor wat vluchters. Het is de vraag wie er wil rijden in het peloton en het is de vraag wat voor kopgroep er wegrijdt. Er is een tijd lang tegenwind, waardoor een klein groepje vluchters het bijzonder moeilijk zou krijgen om lang weg te blijven. Een grotere groep heeft dan wel weer een gerede kans om het te redden. Wat ook kan meespelen is het feit dat er een rit later nog een tijdrit is, waardoor sommige klassementsrenners nu mischien niet voluit durven te gaan. Mijn hoop is desondanks toch gevestigd op de klassementsrenners. Ze mogen ons ondertussen wel eens iets laten zien. De Ventoux is nu een paar kilometer minder lang, waardoor renners misschien eerder geneigd zijn om in de aanval te gaan. Het is nog steeds heel zwaar, maar minder zwaar dan normaal. De rit is ook een paar kilometer korter en korte ritten staan vaker garant voor spektakel. Dus, favorieten, ik kies jullie.
1. Froome. Ja, als alien is een berg met een maanlandschap natuurlijk uitermate geschikt voor hem. Hij won al in 2013 en hij lijkt tot nu toe toch de sterkste. Hij laat mensen op het vlakke ter plaatse, hij fietst weg in afdalingen en op de beklimmingen heeft hij nog geen krimp gegeven. Hij weet dat Quintana in de derde week vaak sterker is, dus moet hij er alles aan doen om in de tweede week nog wat tijd te pakken.
2. Quintana. Als Froome een baggagedrager zou hebben was Nairo er zeker op gaan zitten. Hij volgt Froome en meer doet hij niet. Hoewel, dat volgen klopt toch niet helemaal. Hij is 'm toch al twee keer kwijtgeraakt. Toch volgt de achterstand nog mee. Blijkbaar zet hij alles op de derde week. Dus gaat hij nu weer Froome volgen, nul initiatief nemen en daarmee de titel van lafste coureur ooit met verve overnemen. Zonde, want dit was ooit een aanvallende renner.
3. Porte. Het is wachten op zijn slechte dag, maar die gaat waarschijnlijk ergens in de derde week komen. Voorlopig lijkt hij me de beste van de rest. Ja, Martin en Yates doen het tot nu toe best aardig, maar die gaan nu geen rol van betekenis meer spelen. Porte voorlopig nog wel, tot hij over een paar dagen ineens ergens een kwartier verliest.
4. Bardet. Iemand moet de Franse eer hooghouden op 14 juli. Hij is de enige die tot nu toe nog niet gefaald heeft. Dat zal ook nog wel even zo blijven. Prima klimmer en prima in vorm. Mag eigenlijk ook wel weer ouderwets gaan aanvallen, maar dat komt wellicht nog in de derde week.
5. Kreuziger. Was een paar jaar geleden al erg sterk op de Ventoux en is tot nu toe ook wel prima bezig. Zeker nu Contador weg is kan hij z'n eigen gang gaan en op de een of andere manier zie ik 'm nog best ver komen ook. Vooral omdat een hoop andere renners door de mand gaan vallen.
pi_163737080
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:10 schreef Sheepcidus het volgende:
Zat froome naar beneden kijken toen het gebeurde?
Hij kwam net een Pikachu tegen
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:11:26 #3
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163737081
Ik heb het idee dat Porte zelfs lichtjes aan het wegrijden was van Froome en Mollema.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163737084
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:09 schreef SaintOfKillers het volgende:
Zelfs als deze stand blijft, dan wint Froome alsnog probleemloos de Tour (tenzij hij zich bezeerd heeft).
achillespees verrekt bij het lopen :D
pi_163737095
je hoort ook iemand hard schreeuwen volgens mij van de pijn. Zou dat die toeschouwer zijn geweest?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163737100
Porte heeft ook altijd pech.
AJ
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:12:13 #7
306109 francoisdublanc
Urgent en At your service
pi_163737107
Remt die motor voor een vallende toeschouwer?
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:12:14 #8
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163737108
Wegrennen van je reservefiets. _O_

Welk een koersinzicht.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:12:18 #9
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163737109
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:11 schreef franklop het volgende:
je hoort ook iemand hard schreeuwen volgens mij van de pijn. Zou dat die toeschouwer zijn geweest?
Ik hoop het.
pi_163737112
Zelden zo gelachten.
Zouden ze nog tijden corrigeren?
in a crowd you lose humanity
pi_163737113
Wat een ongelooflijke zuurpruimen daar bij de NOS, zijn ze alweer vergeten wat Johnny Hoogerland is overkomen?
pi_163737114
Wel lastig wat je hier mee aan moet, Froome en Porte z.t. geven als Mollema is ook lastig, net of ze die laatste paar km dan niet gefietst hebben.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:12:34 #13
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163737117
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef sonnyspek het volgende:
Remt die motor voor een vallende toeschouwer?
Dit is eigenlijk het vreemde inderdaad, rij er gewoon overheen joh.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_163737121
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef sonnyspek het volgende:
Remt die motor voor een vallende toeschouwer?
Op radio 1 werd gezegd dat de motor moest stoppen voor een toeschouwer.
Beter iets moois verliezen, dan dat je het nooit hebt gehad.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:12:42 #15
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163737122
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wegrennen van je reservefiets. _O_

Welk een koersinzicht.
zit geen motor in. ehh zat geen wattagemeter op.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163737124
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wegrennen van je reservefiets. _O_

Welk een koersinzicht.
Waarom blijft hij niet staan? Snap jij het?
pi_163737126
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:10 schreef franklop het volgende:
Mollema kan morgen nog wel het geel pakken.

Als de stand zo blijft..
Froome rijdt echt wel n stuk harder in de tijdrit.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:12:47 #18
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163737128
DiederikSmit twitterde op donderdag 14-07-2016 om 17:06:43 Froome gediskwalificeerd. Er zou een motortje in z'n schoen hebben gezeten. reageer retweet
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:12:48 #19
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163737129
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Wombcat het volgende:
Zelden zo gelachten.
Zouden ze nog tijden corrigeren?
Dat zou wel perfect bij deze Tour passen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:12:50 #20
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163737130
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Dit is eigenlijk het vreemde inderdaad, rij er gewoon overheen joh.
Eens.
pi_163737131
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef MakkieR het volgende:
Wat een ongelooflijke zuurpruimen daar bij de NOS, zijn ze alweer vergeten wat Johnny Hoogerland is overkomen?
NOS kijken :')
pi_163737135
Je zal als toeschouwer langs de weg staan en Froome komt voorbij rennen _O- _O-
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_163737137
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wegrennen van je reservefiets. _O_

Welk een koersinzicht.
Ja zo zag ik het dus ook, heel raar
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:13:00 #24
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737139
Ik hoop dat ze de tijden niet corrigeren, dan wordt het spannend :)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163737142
Echt schandalig hoe dit kan gebeuren.
Als dit echt door supporters geweest is dan is het echt een keer mooi geweest met al die idioten langs de weg. Gewoon verbieden en een betaalde sport van maken zo op een berg.
Tribunes bij die laatste kilometers achter hekken.

Je houdt gewoon dat dit soort idioten langs de weg staan bergop, mensen die in een gesticht horen.
Hoe verzinnen ze het ook bij een gesticht om als daguitje naar de TDF te gaan :|W
pi_163737144
Kan iemand die commentator op Ned 1 even uitleggen dat supporters gevaarlijk zijn en dat die er zo NIET bij horen.
stupidity has become as common as common sense was before
pi_163737146
Dat die supporters ook nog gaan schelden als een renner daadwerkelijk gaat rennen :') omwat ze zelf veroorzaken
The secret of getting ahead is getting started
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:13:14 #28
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737148
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Mani89 het volgende:
DiederikSmit twitterde op donderdag 14-07-2016 om 17:06:43 Froome gediskwalificeerd. Er zou een motortje in z'n schoen hebben gezeten. reageer retweet
Hahahaaaahaha :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163737150
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef spijkerbroek het volgende:
Je zal als toeschouwer langs de weg staan en Froome komt voorbij rennen _O- _O-
En hem dan besluit uit te jouwen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163737155
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Froome rijdt echt wel n stuk harder in de tijdrit.
Ja klopt wel. Maar er is wel een kansje
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163737156
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Dennism het volgende:
Wel lastig wat je hier mee aan moet, Froome en Porte z.t. geven als Mollema is ook lastig, net of ze die laatste paar km dan niet gefietst hebben.
Strikt genomen heeft Froome zelfs een gedeelte zonder fiets afgelegd, wat niet mag.
OM hem daarvoor te straffen is wel wat overdreven.
in a crowd you lose humanity
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:13:32 #32
249559 crew  Lavenderr
pi_163737159
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:11 schreef franklop het volgende:
je hoort ook iemand hard schreeuwen volgens mij van de pijn. Zou dat die toeschouwer zijn geweest?
Ik hoop het.
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 14 juli 2016 @ 17:13:35 #33
862 Arcee
Look closer
pi_163737160
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Dennism het volgende:
Wel lastig wat je hier mee aan moet, Froome en Porte z.t. geven als Mollema is ook lastig, net of ze die laatste paar km dan niet gefietst hebben.
Ja, op die manier doe je finales wel teniet.

Maar even afwachten of ze vinden dat Froome zelf schuld heeft aan zo laat aan een nieuwe fiets komen.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:13:36 #34
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163737161
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Waarom blijft hij niet staan? Snap jij het?
Omdat één keer niet alles volgens plan ging.

DIe man is een robot. Hij voert zijn taken uit. Maar als er een keer iets onverwachts gebeurd is hij meteen in totale paniek. Volledig het spoor bijster.

Het is gewoon geen wielrenner.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:13:40 #35
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737164
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Mani89 het volgende:
DiederikSmit twitterde op donderdag 14-07-2016 om 17:06:43 Froome gediskwalificeerd. Er zou een motortje in z'n schoen hebben gezeten. reageer retweet
Godver :')_!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:13:47 #36
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163737165
vayerism twitterde op donderdag 14-07-2016 om 17:13:00 When velon said they wanted cameras on bikes, I'm not sure this is what they had in mind reageer retweet
_O-
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163737167
Dit is de tour, en die gaat gewoon door, dat was destijds met Johnny Hoogerland ook zo.
pi_163737175
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Waarom blijft hij niet staan? Snap jij het?
Adrenaline of een beetje dom
pi_163737179
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Omdat één keer niet alles volgens plan ging.

DIe man is een robot. Hij voert zijn taken uit. Maar als er een keer iets onverwachts gebeurd is hij meteen in totale paniek. Volledig het spoor bijster.

Het is gewoon geen wielrenner.
Het is een welrenner
in a crowd you lose humanity
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:14:24 #40
386188 lwaierkjkafj
Voor Federer-fan
pi_163737180
Wel grappig dat als je valt door een toeschouwer in een waaier etappe dat je dan gewoon je verlies moet slikken.
Voor Federer-fan
pi_163737181
Dione de Hoer.
AJ
pi_163737182
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:13 schreef MakkieR het volgende:
Dit is de tour, en die gaat gewoon door, dat was destijds met Johnny Hoogerland ook zo.
En Parijs is nog ver.
pi_163737184
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Omdat één keer niet alles volgens plan ging.

DIe man is een robot. Hij voert zijn taken uit. Maar als er een keer iets onverwachts gebeurd is hij meteen in totale paniek. Volledig het spoor bijster.

Het is gewoon geen wielrenner.
Moet weer denken aan zijn hongerklop.
pi_163737188
Er gebeurd eindelijk eens wat :)
pi_163737190
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:13 schreef marcb1974 het volgende:
Kan iemand die commentator op Ned 1 even uitleggen dat supporters gevaarlijk zijn en dat die er zo NIET bij horen.
Dit
The secret of getting ahead is getting started
pi_163737195
Ik vind dat ze het groepje Quintana ook dezelfde tijd moeten geven want hun lopen te vechten voor niet te verliezen en ze kunnen er niks aan doen dat Froome dit overkomt samen met mollema en Porte en dat ze ervoor eindigen
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:15:24 #47
386188 lwaierkjkafj
Voor Federer-fan
pi_163737211
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:14 schreef Maver24 het volgende:
Ik vind dat ze het groepje Quintana ook dezelfde tijd moeten geven want hun lopen te vechten voor niet te verliezen en ze kunnen er niks aan doen dat Froome dit overkomt samen met mollema en Porte
Gewoon de tijd voor die val, dat gat wat ze hadden is vast wel gemeten ergens.
Voor Federer-fan
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:15:24 #48
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163737212
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:14 schreef lwaierkjkafj het volgende:
Wel grappig dat als je valt door een toeschouwer in een waaier etappe dat je dan gewoon je verlies moet slikken.
Of door een auto van de TdF.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:15:24 #49
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737213
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Omdat één keer niet alles volgens plan ging.

DIe man is een robot. Hij voert zijn taken uit. Maar als er een keer iets onverwachts gebeurd is hij meteen in totale paniek. Volledig het spoor bijster.

Het is gewoon geen wielrenner.
De meeste renners zouden in zo'n situatie in paniek raken. Dit gun je echt niemand. Hoop nu dat Froome de Tour glorieus wint.
pi_163737216
Een renner die rent :')
The secret of getting ahead is getting started
pi_163737217
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:14 schreef Kun-Aguero het volgende:
Dione de Hoer.
Naamgrapjes... hihi!
pi_163737218
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wegrennen van je reservefiets. _O_

Welk een koersinzicht.
Nee dat had zin om met dat ding door te gaan...
Wat een inzicht van jou, not....

Wat een dom gehaat op Froome zeg ongelofelijk.

quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef MakkieR het volgende:
Wat een ongelooflijke zuurpruimen daar bij de NOS, zijn ze alweer vergeten wat Johnny Hoogerland is overkomen?
Wat heeft dat hier nou mee te maken?

quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef Dennism het volgende:
Wel lastig wat je hier mee aan moet, Froome en Porte z.t. geven als Mollema is ook lastig, net of ze die laatste paar km dan niet gefietst hebben.
Nee niet makkelijk? Je hebt geen andere keus dan dat te doen.
Je kunt toch niet speculeren op die was weg gaan fietsen en die niet.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:15:32 #53
14505 OProg
A Life in Music
pi_163737221
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:12 schreef spijkerbroek het volgende:
Je zal als toeschouwer langs de weg staan en Froome komt voorbij rennen _O- _O-
Ik zou er voor tekenen om precies daar te staan.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163737225
Ga janken Rob Harmeling.
AJ
pi_163737226
Froome moet dus gediskwalificeerd worden
pi_163737227
Eigenlijk heeft Froome geen idee wat die aan het doen is tijdens het rennen
pi_163737228
Froome DQ,

Mollema wint toer
  FOK!fotograaf donderdag 14 juli 2016 @ 17:15:45 #58
842 Zorro
Z
pi_163737230
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:15 schreef Poison-Ivy het volgende:
Een renner die rent :')
:D
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:15:51 #59
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163737232
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:14 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Moet weer denken aan zijn hongerklop.
Hij heeft meer momenten gehad. Als hij zelf iets moet bedenken gaat het helemaal mis.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163737233
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:15 schreef F-Bravo het volgende:

[..]

Naamgrapjes... hihi!
Was een beginrijm.
AJ
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:15:55 #61
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737234
Harmeling is zelf in paniek.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163737235
Dat Froome gaat rennen mag dus ook niet
pi_163737238
Maar het is toch een super uitslag voor Mollema, waar klagen NOS nu over, krijgen ze een stijve plasser van Froome?
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:15:59 #64
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737239
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:15 schreef kilon het volgende:
Froome moet dus gediskwalificeerd worden
:')
pi_163737241
We gaan meer dan 100 jaar terug in de tijd. Bijvoorbeeld 1910 en zo, toen werd de koploper vergiftigd door een toeschouwer.
pi_163737244
MRasmussen1974 twitterde op donderdag 14-07-2016 om 17:14:34 Froome did indeed ran away with the show.Not quite in the way I had imagined though. #TDF2016 https://t.co/GOyu7RMGoT reageer retweet
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:16:17 #67
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737245
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:15 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

:')
Technisch gezien wel, maar dat gaan ze nooit doen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:16:27 #68
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_163737252
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:15 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

De meeste renners zouden in zo'n situatie in paniek raken. Dit gun je echt niemand. Hoop nu dat Froome de Tour glorieus wint.
Helemaal mee eens.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_163737253
Bianconeri spreekt de waarheid. Face it.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:16:33 #70
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163737257
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:15 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

De meeste renners zouden in zo'n situatie in paniek raken. Dit gun je echt niemand. Hoop nu dat Froome de Tour glorieus wint.
Porte z'n fiets was ook kapot, die gaat niet rennen.

Heb jij ooit iemand zien rennen? Nog nooit. En als er iemand zou rennen dan eerder de andere kant op, richting de auto.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163737258
Mollema bij NOS
pi_163737261
Bokkema op NLD1
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163737262
Harmeling :') :')
pi_163737263
Rob Harmeling :r
Wat een dom gezeik over moet bij fiets blijven blah blah.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:17:09 #75
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163737269
dit hoort gewoon bij de tour
pi_163737271
Bauke weet nog minder dan wij :')
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:17:12 #77
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737272
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:16 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Technisch gezien wel, maar dat gaan ze nooit doen
Dat druist echt tegen elk rechtvaardigheidsgevoel in. Bij de jury zullen ze dat ook wel aanvoelen.
pi_163737273
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:15 schreef lwaierkjkafj het volgende:

[..]

Gewoon de tijd voor die val, dat gat wat ze hadden is vast wel gemeten ergens.
Is ook gewoon onzin, je kan niet alles plannen, juist in bergritten is er geen 3km zone omdat er rare zaken kunnen gebeuren in de laatste 3 km. Alles wat ze nu beslisses gaat een precedent werking hebben, dus zomaar de tijd geven van voor het gat moeten ze zeker niet doen, heel goed en heel secuur over nadenken, dat is wat ze hier moeten doen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:17:15 #79
14505 OProg
A Life in Music
pi_163737275
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:15 schreef Maver24 het volgende:
Dat Froome gaat rennen mag dus ook niet
Die zal in de chaos gok ik te horen hebben gekregen dat er iets met een fiets was en dacht dan dat er verderop eentje was omdat jij het door adrenaline en herrie niet kon zien.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:17:26 #80
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163737280
Dat hoofd van Porte 10 cm van die camera :D
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:17:27 #81
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163737281
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:16 schreef bianconeri het volgende:
Rob Harmeling :r
Wat een dom gezeik over moet bij fiets blijven blah blah.
Het is een elementair basisprincipe van het wielrennen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:17:28 #82
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737282
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:17 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Dat druist echt tegen elk rechtvaardigheidsgevoel in. Bij de jury zullen ze dat ook wel aanvoelen.
Uiteraard.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163737284
Doping, vallende toeschouwers, vergiftigingen, stiekem de trein pakken en motortjes maken de tour de tour.
AJ
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:17:34 #84
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_163737287
Dat mondje van Porte als hij tegen die motor knalt. Hahahaha dat tongetje.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_163737291
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:17 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Het is een elementair basisprincipe van het wielrennen.
Correct.
in a crowd you lose humanity
pi_163737292
Typisch dat Froome de regels ook niet kent en gaat rennen. _O-
Jack does it in real time...
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:17:54 #87
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737297
ik ga wel weer naar de belg voor de uitzending, dat paniekvoetbal op NPO :{
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:17:56 #88
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163737298
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:17 schreef VASND het volgende:
Dat mondje van Porte als hij tegen die motor knalt. Hahahaha dat tongetje.
:D
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:17:58 #89
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_163737299
Dit is gewoon karma voor Froome.
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:18:10 #90
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_163737307
Weer zo'n fucking motor. :r

Natuurlijk ligt het aan die toeschouwers, maar er hoeven geen miljard motoren te rijden...
pi_163737309
Was Froome nou aan het trainen voor een Marathon? _O-
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 juli 2016 @ 17:18:25 #92
335263 freaky40
pi_163737313
Kom net binnen. Wat is er aan de hand!
Allemaal cabaretteketet!
pi_163737315
Weet je wat raar is ook al ben je de leider van het klassement.
Je gaat niet rennen als dat niet mag, of je nou de gele trui hebt of niet.
Als een andere renner valt en die gaat rennen en niet wachten op een fiets ben je ook de pineut
The secret of getting ahead is getting started
pi_163737317
Je ziet die motor echt vol remmen trouwens
pi_163737318
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:18 schreef Zwansen het volgende:
Weer zo'n fucking motor. :r

Natuurlijk ligt het aan die toeschouwers, maar er hoeven geen miljard motoren te rijden...
Dit was gewoon een camera motor ;)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163737319
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:17 schreef yvonne het volgende:
ik ga wel weer naar de belg voor de uitzending, dat paniekvoetbal op NPO :{
Even interview afluisteren en dan snel weer terug naar Sporza.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:18:42 #97
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163737321
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:18 schreef MakkieR het volgende:
Was Froome nou aan het trainen voor een Marathon? _O-
Volgt zijn grote voorbeeld Lance, die doet ook triatlons tegenwoordig.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163737324
Zonder motor zien de wielrenners geen asfalt meer voor zich.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:18:45 #99
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163737325
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:18 schreef freaky40 het volgende:
Kom net binnen. Wat is er aan de hand!
Froome dacht dat het een triathlon was
pi_163737326
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:18 schreef MakkieR het volgende:
Was Froome nou aan het trainen voor een Marathon? _O-
Blijft een Keniaan he
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163737327
Hahahah wat the FUCK is er allemaal gebeurd joh.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_163737328
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:17 schreef noodgang het volgende:

[..]

:D
[ afbeelding ]
Tandjes rapen
pi_163737329
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:17 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Het is een elementair basisprincipe van het wielrennen.
Dat lijkt me ook wel
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:18:59 #104
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163737330
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:17 schreef yvonne het volgende:
ik ga wel weer naar de belg voor de uitzending, dat paniekvoetbal op NPO :{
Op de NPO kijken :') :') :')
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:19:04 #105
123170 alors
zlata1234
pi_163737332
Ik krijg net een poesj melding, watskeburt, omg! Bauke *O*
know'm sayin?
×
word? word.
pi_163737335
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:18 schreef freaky40 het volgende:
Kom net binnen. Wat is er aan de hand!
JE HEBT WAT GEMIST!!!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:19:16 #107
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163737338
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:17 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Correct.
Gezien de omstandigheden zou ik hem uiteraard niet diskwalificeren of zelfs geen tijdstraf geven, maar een geldboete (voor de vorm en voor de duidelijkheid) moet kunnen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163737341
Haha Bokkema gaat bluffen.
- verwijderd door admin -
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:19:22 #109
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_163737343
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:16 schreef bianconeri het volgende:
Rob Harmeling :r
Wat een dom gezeik over moet bij fiets blijven blah blah.
zoals achter een auto schuilen tegen de hagel?
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:19:30 #110
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163737350
inrng twitterde op donderdag 14-07-2016 om 17:18:57 Sky DS Portal tells France TV the road was so crowded the TV moto could not pass. Froome broke his bike in the crash, "a nightmare" he says reageer retweet
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163737351
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:18 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Volgt zijn grote voorbeeld Lance, die doet ook triatlons tegenwoordig.
Die mag niet aan wedstrijden meedoen.
pi_163737352
Beste etappe ever!!!!
pi_163737354
NOS push bericht :')
pi_163737356
Het bewijst in mijn ogen vooral wat een controlefreak Froome is en hoe geindoctrineerd hij op zijn fiets zit... als zoiets gebeurd dat afwijkt van wat normaal is dan is het dus blinde paniek
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:19:45 #115
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_163737360
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:18 schreef franklop het volgende:

[..]

Dit was gewoon een camera motor ;)
Die hoeft er niet zo dicht bij te zitten. Rij dwars door die toeschouwers anders. :+
pi_163737363
Belgjes positief over Bokkema
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:20:01 #117
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737367
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:18 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Op de NPO kijken :') :') :')
ik zapte 2 minuten }:|
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:20:04 #118
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163737368
Iemand al de wattages van Froome bij z'n sprint?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:20:04 #119
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163737369
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:19 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Die mag niet aan wedstrijden meedoen.
Gebruikte hier daar niet de regel voor dat hij het maar in zijn achtertuin doet voortaan en zelf de wedstrijden organiseert?
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163737371
Samenvatting: enerzijds een veel te korte bergbeklimming met anderzijds veel te veel publiek.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 juli 2016 @ 17:20:34 #121
335263 freaky40
pi_163737378
Wat een stunt dit! Wel lekker voor Froome, dat wel natuurlijk...
Allemaal cabaretteketet!
pi_163737379
Harmeling :') :') :')
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:20:40 #123
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737383
Maar ik zie nog steeds niet goed wat er nu excact gebeurde.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:20:42 #124
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163737386
Rob vindt het niet leuk!
pi_163737387
Haha, keihard gelachen en nu nog een keer door de posts van bianconeri, TOPSHOW.
Jack does it in real time...
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:20:43 #126
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_163737388
Mavic motor met wielen die wees wel naar achteren trouwens. Daar is je fiets.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:20:45 #127
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163737390
Zelfs rennend nog bellen. Blijf lachen.
pi_163737392
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:20 schreef Idisrom het volgende:
Samenvatting: enerzijds een veel te korte bergbeklimming met anderzijds veel te veel publiek.
Dat eerste.. wat
pi_163737396
ik vind dit niet leuk hahaha
pi_163737397
Froome zou zelfde tijd Mollema moeten krijgen -30 seconden straftijd voor rennen op de berg.
Geen mobiele telefoon en nog nooit ge-sms't.
Heerlijk tegen de stroom in
pi_163737404
Is al iemand naar Syntix toe? Die zal wel een hartverzwakking hebben gehad.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:21:02 #132
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737406
Die beelden van rennende Froome zijn echt mensonterend :{
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 juli 2016 @ 17:21:10 #133
335263 freaky40
pi_163737408
Froome uit koers hoor ik net!
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:21:13 #134
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163737411
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:20 schreef Slobeend het volgende:
Zelfs rennend nog bellen. Blijf lachen.
Ik ben nog steeds enorm aan het genieten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163737412
Cav en Sagan. _O-
Citius, Altius, Fortius.
pi_163737413
Die Mavic auto kan ook wel weg, als je toch niet op die fietsen kan rijden.
- verwijderd door admin -
pi_163737416
Sprintje tussen Cav en Sagan :D
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163737418
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:20 schreef yvonne het volgende:
Maar ik zie nog steeds niet goed wat er nu excact gebeurde.
Ik verwacht gewoon een toeschouwer die ineens de weg opspringt of valt en dat de motor dus een noodstop moet maken.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:21:28 #139
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163737419
Sprint niet laten zien kutregie :P
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:21:31 #140
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163737420
Ik zat in de auto en op t nieuws zeiden ze dat Froome tijd ging verliezen want zijn fiets was onderweg kwijt.....en dat was ook
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:21:31 #141
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737421
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:20 schreef Idisrom het volgende:
Samenvatting: enerzijds een veel te korte bergbeklimming met anderzijds veel te veel publiek.
Kan nog korterr:
Belg wint, Froom rent.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163737424
Beetje Keniaan rent die 37 kilometer morgen in 2 uur trouwens.
Jack does it in real time...
pi_163737425
Rob Harmeling heeft echt lichte problemen.
AJ
pi_163737426
Blijft een Keniaan he.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_163737427
Dat Froome gaat rennen is nog gevaarlijk ook. Wij gaan toch ook niet rennen op de weg als we pech hebben tussen de motoren en auto's . Dat is gevaarlijk
pi_163737429
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:20 schreef Slobeend het volgende:
Zelfs rennend nog bellen. Blijf lachen.
Bekeuren die man.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:21:49 #147
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737430
Even lekker analyseren wat er mis ging met Froome bij de NOS :') wat een omroep
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:21:49 #148
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_163737431
Hahaha De engelse colega op ES vindt het niet zo leuk
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_163737434
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:21 schreef freaky40 het volgende:
Froome uit koers hoor ik net!
Kap eens met die domme berichten
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:21:55 #150
306109 francoisdublanc
Urgent en At your service
pi_163737435
De beelden van Froome die de Mont Ventoux oprent doet me een beetje denken aan the walk of atonement in GoT.
pi_163737440
Harmeling heeft gewoon gelijk. Wielrennen gaat over hard fietsen, niet over supporters ontwijken. Dit is koersvervalsing.

Misschien wordt Froome nog gediskwalificeerd voor rennen ook. Wat ontzettend kut dit.
"Maar tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren. En ook weemoedigheid, die des avonds komt, wanneer men slapen gaat."
pi_163737445
AJ
pi_163737447
Dylan ook binnen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:22:15 #154
213380 Corkscrew
Turkenkrekker
pi_163737449
Wie dit leest is alfabeet.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 juli 2016 @ 17:22:27 #155
335263 freaky40
pi_163737451
Niet de juiste doping gehad die Froome...
Allemaal cabaretteketet!
pi_163737452
Froome ook gewoon een minuut verloren vandaag.
pi_163737456
Was geen Froome liefhebber maar dit gun je gewoon niemand.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_163737458
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:20 schreef Wilskracht het volgende:
Froome zou zelfde tijd Mollema moeten krijgen -30 seconden straftijd voor rennen op de berg.
Nee gewoon de tijd die Froom heeft -30 voor het rennen op een berg. Ze zijn immers alle drie gevallen en had alle drie evenveel last van de val.
pi_163737461
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:21 schreef groenen het volgende:
Die Mavic auto kan ook wel weg, als je toch niet op die fietsen kan rijden.
Voigt kon het anders aardig.
pi_163737467
gele trui nog niet op podium geweest? Ze zulllen dan nog wel druk bezig zijn
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:12 #161
362868 crew  Slobeend
of all places
  Forum Admin / PR donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:13 #162
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163737470
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:22 schreef MakkieR het volgende:

[..]

had alle drie evenveel last van de val.
Niet dus.
pi_163737472
hardgelachgod
pi_163737473
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:21 schreef groenen het volgende:
Die Mavic auto kan ook wel weg, als je toch niet op die fietsen kan rijden.
Dat is onzin, ander systeem klikpedalen.
pi_163737474
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:21 schreef Kun-Aguero het volgende:
Rob Harmeling heeft echt lichte problemen.
Ideale gast bij zo'n chaos etappe.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:28 #166
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163737475
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:22 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Nee gewoon de tijd die Froom heeft -30 voor het rennen op een berg. Ze zijn immers alle drie gevallen en had alle drie evenveel last van de val.
Ze hadden alle 3 een kapotte fiets?
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163737478
Rare uitreiking van de prijzen
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:35 #168
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_163737480
Eerste keer dit jaar dat ik een stukje Tour de France kijk en dan dit. :')

quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:20 schreef Wilskracht het volgende:
Froome zou zelfde tijd Mollema moeten krijgen -30 seconden straftijd voor rennen op de berg.
Het is me niet helemaal duidelijk waarom ie gestraft zou moeten worden: hij had er alleen maar nadeel van. Sterker nog: de organisatie mag zich rotschamen over het feit dat renners in deze situatie gebracht worden.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:37 #169
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163737482
Kennen jullie die mop van die rennende Keniaan?
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:37 #170
335263 freaky40
pi_163737483
Einde oefening dit. Hier gaan ze niet mee akkoord. Regels zijn regels, simpel verhaal. Einde Froome.
Allemaal cabaretteketet!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:37 #171
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163737484
Waren er meetmomenten op de berg zelf?
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:38 #172
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_163737485
Rob durft.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:39 #173
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163737486
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:18 schreef franklop het volgende:

[..]

Blijft een Keniaan he
_O-
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:39 #174
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737488
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:21 schreef freaky40 het volgende:
Froome uit koers hoor ik net!
niet slim met een admin in het topic, just sayin'
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163737489
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:23 schreef MCH het volgende:

[..]

Dat is onzin, ander systeem klikpedalen.
Gaat altijd nog sneller dan lopen
in a crowd you lose humanity
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:42 #176
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163737491
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:21 schreef Kun-Aguero het volgende:
Rob Harmeling heeft echt lichte problemen.
gewoon meer eten dan
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:23:44 #177
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737493
Normaal ben ik van het principe "Regels zijn regels", maar als ze Froome nu gaan bestraffen, dan ben ik MAD :{
pi_163737500
Ow jongons, wat was dit fantastisch.
Jack does it in real time...
pi_163737501
Dione _O_
AJ
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:24:19 #180
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163737506
Nu wil ik een samenvatting van Mart.
pi_163737507
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:23 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Ze hadden alle 3 een kapotte fiets?
hadden alle 3 een kapotte fiets kunnen hebben, porter en Mollema had mazzel, Froom niet, thats life.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 juli 2016 @ 17:24:22 #182
335263 freaky40
pi_163737509
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:23 schreef yvonne het volgende:

[..]

niet slim met een admin in het topic, just sayin'
?
Allemaal cabaretteketet!
pi_163737510
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:23 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Ze hadden alle 3 een kapotte fiets?
Wat een slappe fietsjes
The secret of getting ahead is getting started
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:24:29 #184
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163737515
klassement nu is toch niet definitief of wel?
pi_163737516
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:23 schreef Van_Poppel het volgende:
Normaal ben ik van het principe "Regels zijn regels", maar als ze Froome nu gaan bestraffen, dan ben ik MAD :{
Ik niet. Hij had gewoon moeten wachten op n fiets. Dan had ik er alle begrip voor gehad dat hij in dezelfde tijd als Mollema was geplaatst. Nu niet.
Het beste adres voor al uw primeurs!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:24:36 #186
14505 OProg
A Life in Music
pi_163737519
Ploegen moeten zelf ook eisen dat er nu wat gaat gebeuren voor ieders veiligheid.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163737520
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:23 schreef beantherio het volgende:
Eerste keer dit jaar dat ik een stukje Tour de France kijk en dan dit. :')

[..]

Het is me niet helemaal duidelijk waarom ie gestraft zou moeten worden: hij had er alleen maar nadeel van. Sterker nog: de organisatie mag zich rotschamen over het feit dat renners in deze situatie gebracht worden.
Je moet het hele parkoers met fiets afleggen (niet per se erop, maar 'm wel bij je hebben).
Maar lijkt me niet dat ze 'm daarvoor gaan straffen.
in a crowd you lose humanity
pi_163737521
Geen één oplossing lijkt me eerlijk voor iedereen eigenlijk..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163737522
Hij rent nog best hard op die schoenen.
  Forum Admin / PR donderdag 14 juli 2016 @ 17:24:48 #190
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163737526
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:24 schreef MakkieR het volgende:

[..]

hadden alle 3 een kapotte fiets kunnen hebben, porter en Mollema had mazzel, Froom niet, thats life.
Dus hadden ze er niet evenveel last van, dus je verkondigt onzin.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:24:49 #191
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163737527
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:24 schreef DeeBee het volgende:
Ow jongons, wat was dit fantastisch.
Heb jij als atleet nog een mening over zijn loopstijl?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:24:52 #192
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737529
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:24 schreef freaky40 het volgende:

[..]

?
Geen rare dingen roepen }:|
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163737531
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:18 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Op de NPO kijken :') :') :')
Vieze gore belg kijken :')
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:25:04 #194
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163737535
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:24 schreef MCH het volgende:
Hij rent nog best hard op die schoenen.
Jep, niet te doen op die fietsschoenen
pi_163737537
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:24 schreef MCH het volgende:
Hij rent nog best hard op die schoenen.
Dit ja, helemaal bergop.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:25:13 #196
306109 francoisdublanc
Urgent en At your service
pi_163737538
Kan ik het al terugluisteren via radio 1? _O_
pi_163737542
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:17 schreef SaintOfKillers het volgende:

Het is een elementair basisprincipe van het wielrennen.
Oh echt? Gaat wielrennen over fietsen en niet hardlopen?
Beetje domme opmerking, lijkt mij logisch dat iemand niet gaat marathon lopen vanaf de start.
En niet lopend over de finish ook prima.

Maar zo'n stukje als dit na zoiets als dit, man wat een gezeik van een stel Froome haters.
Wees gewoon onder de indruk van al die geweldige dingen die hij laat zien.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 juli 2016 @ 17:25:26 #198
335263 freaky40
pi_163737543
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:24 schreef yvonne het volgende:

[..]

Geen rare dingen roepen }:|
Nou, ik geef weer wat ik gelezen heb. Niets meer, niets minder.
Allemaal cabaretteketet!
pi_163737545
Martina _O_
pi_163737549
wat is deze
pi_163737550
:D
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:25:48 #202
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737556
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:24 schreef DeeBee het volgende:
Ow jongons, wat was dit fantastisch.
In Qatar zouden ze dit allemaal wel een stukje beter hebben georganiseerd he.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163737558
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Heb jij als atleet nog een mening over zijn loopstijl?
Eerlijk is eerlijk, dat zag er beter uit dan het fietsen van hem.

Misschien ligt daar wel z'n echte talent! #diesub2uurmarathonkomter

quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:25 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

In Qatar zouden ze dit allemaal wel een stukje beter hebben georganiseerd he.
Tuurlijk, parcours even schoon vegen en iedereen in het gareel in rijen van 3.
Jack does it in real time...
pi_163737559
Hahah goeie gast
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:25:54 #205
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163737560
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:23 schreef BeamofLight het volgende:
Kennen jullie die mop van die rennende Keniaan?
Ja, of van die toeschouwer die dacht dat Froome Pikachu was..
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:26:03 #206
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163737561
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:23 schreef freaky40 het volgende:
Einde oefening dit. Hier gaan ze niet mee akkoord. Regels zijn regels, simpel verhaal. Einde Froome.
welke regels?
pi_163737562
En jezus zeg, die froome wint altijd de Tour, mag hij de tour een keertje niet winnen? :(
pi_163737564
MARTINA _O_
pi_163737566
Krijgt die gast elk uur een shot dopamine in z'n bil?
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:26:21 #210
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737567
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:25 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Eerlijk is eerlijk, dat zag er beter uit dan het fietsen van hem.

Misschien ligt daar wel z'n echte talent! #diesub2uurmarathonkomter
Keniaantjes kunnen natuurlijk ook behoorlijk lopen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:26:23 #211
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163737568
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:20 schreef MakkieR het volgende:
ik vind dit niet leuk hahaha
Dit is niet leuk
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 juli 2016 @ 17:26:24 #212
335263 freaky40
pi_163737569
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef THEFXR het volgende:

[..]

welke regels?
Regels van de tour natuurlijk.
Allemaal cabaretteketet!
pi_163737570
Martina heeft toch een iets soepelere loopstijl dan Froome
pi_163737571
quote:
Bauke Mollema: ik denk dat Chris Froome gewoon pech heeft.
Dat kun je wel stellen ja.
in a crowd you lose humanity
pi_163737572
Wat een etappe
Gino ♥
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:26:44 #216
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163737577
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef freaky40 het volgende:

[..]

Regels van de tour natuurlijk.
Ok leuk doei.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163737579
ja MART
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:24 schreef Slobeend het volgende:
Nu wil ik een samenvatting van Mart.
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'(
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:26:52 #218
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_163737582
Volgens de officiële regels moet je altijd de fiets bij de hand hebben.

Doei Froome de groeten thuis.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_163737585
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Dat kun je wel stellen ja.
Groningse nuchterheid.
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:27:00 #220
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737587
Ik heb eik wel medelijden met froome ;o
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 juli 2016 @ 17:27:02 #221
335263 freaky40
pi_163737588
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ok leuk doei.
:W
Allemaal cabaretteketet!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:27:05 #222
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_163737590
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:24 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Je moet het hele parkoers met fiets afleggen (niet per se erop, maar 'm wel bij je hebben).
Maar lijkt me niet dat ze 'm daarvoor gaan straffen.
Niet al te hard iig.
Stukje afsnijden mag ook niet, maar Armstrong door het knollenveld is ook bij mooie televisie gebleven. :P
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:27:08 #223
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_163737592
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef Tjacka het volgende:
Wat een etappe
Ja he!
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:27:09 #225
14505 OProg
A Life in Music
pi_163737594
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:23 schreef Van_Poppel het volgende:
Normaal ben ik van het principe "Regels zijn regels", maar als ze Froome nu gaan bestraffen, dan ben ik MAD :{
Ik denk dat hij dacht dat er voor een auto met fiets zou zijn omdat hij op zeker wist dat die achter niet was.

Maar hoe krijgt de ASO het voor elkaar dit niet af te zetten als je de finisch omlaag haalt en je dus veel meer publiek hebt die er vaak al dagen op wachten. :r
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:27:11 #226
95236 marcb1974
Dakshin Ray
pi_163737596
Zijn die Belgische commentatoren dood ofzo? Daar komt echt niets uit :')
stupidity has become as common as common sense was before
pi_163737597
2 Belgen vooraan en dan krijg je dit :')

Weg aandacht omdat je gewonnen hebt
pi_163737598
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dit is niet leuk
waarom zit ik hier dan met een brede grijns te kijken? :P
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:27:25 #229
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163737599
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef yvonne het volgende:
Ik heb eik wel medelijden met froome ;o
Ik ook, hij was dit jaar zelfs leuk aan het koersen ;(
pi_163737601
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef satecl het volgende:
Volgens de officiële regels moet je altijd de fiets bij de hand hebben.

Doei Froome de groeten thuis.
Zakarin in de Giro? :P
pi_163737603
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef THEFXR het volgende:

[..]

welke regels?
Dat je niet mag rennen op het parcours zonder fiets. Dat is gevaarlijk
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:27:31 #232
123170 alors
zlata1234
pi_163737606
Ohja ik kan mn tv gewoon terugspoelen natuurlijk *O*
know'm sayin?
×
word? word.
pi_163737610
Nou in iedergeval geen gewonden naar wel nieuwe spanning en excitement in de koers :X
The secret of getting ahead is getting started
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:27:41 #234
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737611
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef satecl het volgende:
Volgens de officiële regels moet je altijd de fiets bij de hand hebben.

Doei Froome de groeten thuis.
Dus hij had wel mogen rennen, maar met de fiets in de hand.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:27:50 #235
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163737614
Maar wat jongens. WE doen in alle grote ronden mee.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:27:57 #236
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_163737616
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef yvonne het volgende:

[..]

Dus hij had wel mogen rennen, maar met de fiets in de hand.
Klopt. Was net op radio 1.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_163737618
Enige wat de jury kan doen is de 3 mannen de tijdsvoorsprong geven die ze net voor het ongeluk hadden. En dan dat verschil aanhouden op de finish t.o.v. de 1e die na Mollema over de finish kwam (Groepje Yates).

Hooguit zouden ze nog Porte en Froome naast Mollema kunnen plaatsen, maar dan zijn ze alsnog seconden kwijt vanwege de val.

Zou echt onrechtvaardig zijn als de jury wat anders beslist. Ze moeten ook wel, zeker als het door een eigen fout van organisatie is dat dit gebeurde (geen hekken, teveel toelaten).
pi_163737621
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef Slobeend het volgende:
Maar wat jongens. WE doen in alle grote ronden mee.
Ben je Belgs?
pi_163737623
KNOTSGEK
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_163737624
hendriksmj twitterde op donderdag 14-07-2016 om 17:27:28 Remember Avermaet-motor-crash in San Sebastian. Uitslag werd ook niet gewijzigd. En wie won daar? Adam Yates. reageer retweet
Verschil is wel eendagskoers of een etappe.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:28:10 #241
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163737626
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:24 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Ik niet. Hij had gewoon moeten wachten op n fiets. Dan had ik er alle begrip voor gehad dat hij in dezelfde tijd als Mollema was geplaatst. Nu niet.
Onzin, dat rennen is gewoon een vorm van protest. Het was te druk, teveel publiek in combinatie met de motoren. Dan gaat het gewoon een keer mis.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_163737628
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef yvonne het volgende:

[..]

Dus hij had wel mogen rennen, maar met de fiets in de hand.
Jep. Deed Armstrong ook.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163737629
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef OProg het volgende:

[..]

Ik denk dat hij dacht dat er voor een auto met fiets zou zijn omdat hij op zeker wist dat die achter niet was.

Maar hoe krijgt de ASO het voor elkaar dit niet af te zetten als je de finisch omlaag haalt en je dus veel meer publiek hebt die er vaak al dagen op wachten. :r
Ze hebben bewust weinig nadars neergezet uit angst voor omvallen door de wind :')
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:28:17 #244
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163737630
De Gendt ook rode rugnummers, niet eens Froome
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 juli 2016 @ 17:28:26 #245
335263 freaky40
pi_163737631
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef Slobeend het volgende:
Maar wat jongens. WE doen in alle grote ronden mee.
Als ze het niet gaan terug draaien. Zou een gotspe zijn, tot die tijd staat Mollema vrolijk 2e, en hopelijk blijft dat zo!
Allemaal cabaretteketet!
pi_163737633
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef Poison-Ivy het volgende:
Nou in iedergeval geen gewonden naar wel nieuwe spanning en excitement in de koers :X
gezien het geschreeuw bij de botsing... denk ik dat er wel iemand gewond is.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163737634
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:25 schreef DeeBee het volgende:

Misschien ligt daar wel z'n echte talent! #diesub2uurmarathonkomter
Maakt korte metten met iedereen maar wielrennen is zeker niet zijn talent.
pi_163737635
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef Slobeend het volgende:
Maar wat jongens. WE doen in alle grote ronden mee.
We zijn de typische veren aan het afschudden van ons lichaam
pi_163737637
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:28 schreef TargaFlorio het volgende:
hendriksmj twitterde op donderdag 14-07-2016 om 17:27:28 Remember Avermaet-motor-crash in San Sebastian. Uitslag werd ook niet gewijzigd. En wie won daar? Adam Yates. reageer retweet
NOS wordt ook wakker. :') :') :') :') :')
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:28:57 #250
95236 marcb1974
Dakshin Ray
pi_163737643
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef yvonne het volgende:

[..]

Dus hij had wel mogen rennen, maar met de fiets in de hand.
Niet eens zo gek toch? Nu gooit hij zijn fiets ergens neer waar later de rest van het peloton nog overheen moet. Die kunnen daar dan weer over vallen.
stupidity has become as common as common sense was before
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:29:01 #251
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163737647
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:25 schreef DeeBee het volgende:

[..]

Eerlijk is eerlijk, dat zag er beter uit dan het fietsen van hem.

Misschien ligt daar wel z'n echte talent! #diesub2uurmarathonkomter
Ik vond het er ook nog verrassend atletisch uitzien. :D

Wat een geniale beelden. _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163737649
hoe groot is de kans dat bauke de tour wint nu>
pi_163737652
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef bianconeri het volgende:
Enige wat de jury kan doen is de 3 mannen de tijdsvoorsprong geven die ze net voor het ongeluk hadden. En dan dat verschil aanhouden op de finish t.o.v. de 1e die na Mollema over de finish kwam (Groepje Yates).

Hooguit zouden ze nog Porte en Froome naast Mollema kunnen plaatsen, maar dan zijn ze alsnog seconden kwijt vanwege de val.

Zou echt onrechtvaardig zijn als de jury wat anders beslist. Ze moeten ook wel, zeker als het door een eigen fout van organisatie is dat dit gebeurde (geen hekken, teveel toelaten).
En hoeven ze dan niet te corrigeren voor het groepje daarachter die daarvoor werd opgehouden door stilstaande motoren?
  Forum Admin / PR donderdag 14 juli 2016 @ 17:29:13 #254
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163737654
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef skysherrif het volgende:
hoe groot is de kans dat bauke de tour wint nu>
0%
pi_163737655
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef skysherrif het volgende:
hoe groot is de kans dat bauke de tour wint nu>
5%
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:29:20 #256
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163737656
Oh jongens! Gekeken vanuit de auto :')

Gifjes van n rennende Froome graag.


Verder natuurlijk helemaal niet eerlijk etc, maar wat n kijkspektakel. Ik moest hardop lachen in de auto. Dn Mol extreem sterk voor zijn doen, ook eens leuk.

Benieuwd naar t juryoordeel!
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163737660
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef skysherrif het volgende:
hoe groot is de kans dat bauke de tour wint nu>
70% volgens unibet
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:29:33 #258
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163737663
Froome heeft pech, had hij maar omhoog moeten kijken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163737664
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:20 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Dat eerste.. wat
De etappe was ingekort omdat er teveel wind stond voor het publiek.
Niet vanwege de renners denk ik.
pi_163737666
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef skysherrif het volgende:
hoe groot is de kans dat bauke de tour wint nu>
Froome wint gewoon hoor
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:29:42 #261
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163737668
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef yvonne het volgende:
Ik heb eik wel medelijden met froome ;o
Je mag dan Froome niet leuk vinden maar dit gun je niemand. Allemaal te danken aan gekken aan kant die niet normaal afstand kunnen houden :r
pi_163737669
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef MakkieR het volgende:
En jezus zeg, die froome wint altijd de Tour, mag hij de tour een keertje niet winnen? :(
Oh jij was die vallende supporter zeker?
De enige onrechtvaardige persoon die hier aanwezig is.....

Dus hij zou het niet verdienen omdat hij een keer door een supporter zoveel tijd verliest?
Terwijl hij iedereen op elk terrein naar huis rijdt moet hij het maar verliezen omdat een domme supporter het verpest?
pi_163737670
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef Idisrom het volgende:

[..]

De etappe was ingekort omdat er teveel wind stond voor het publiek.
Niet vanwege de renners denk ik.
Je sloeg wartaal uit.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:29:55 #264
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737671
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef OProg het volgende:

[..]

Ik denk dat hij dacht dat er voor een auto met fiets zou zijn omdat hij op zeker wist dat die achter niet was.

Maar hoe krijgt de ASO het voor elkaar dit niet af te zetten als je de finisch omlaag haalt en je dus veel meer publiek hebt die er vaak al dagen op wachten. :r
Ja, het is wel ironisch dat door het inkorten van de klim, het nu juist onveiliger is geworden. :')
pi_163737673
Zou het feit dat Froome een Engelsman in Frankrijk ook een rol gaan spelen bij de uitspraak van Franse juryleden haha _O-
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:30:03 #266
362868 crew  Slobeend
of all places
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 14 juli 2016 @ 17:30:07 #267
335263 freaky40
pi_163737676
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef Belgosome het volgende:

[..]

Froome wint gewoon hoor
No way.
Allemaal cabaretteketet!
pi_163737677
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef franklop het volgende:

[..]

5%
vandaag beter dan yates, quintana en consorten. Froome toch een flinke deuk gekregen en achterstand van 45 seconden. Ik zou zeggen 25
pi_163737679
Johee johoo jo fucking hell wat bizar
Gino ♥
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:30:21 #270
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163737681
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef yvonne het volgende:

[..]

Dus hij had wel mogen rennen, maar met de fiets in de hand.
jep
pi_163737682
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
ja MART

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Geen Mart, YAYYYYYYY.
Weg met arrogante kwal Mart.
pi_163737683
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:28 schreef franklop het volgende:

[..]

gezien het geschreeuw bij de botsing... denk ik dat er wel iemand gewond is.
Wie dan?
The secret of getting ahead is getting started
pi_163737684
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:30 schreef MakkieR het volgende:
Zou het feit dat Froome een Engelsman in Frankrijk ook een rol gaan spelen bij de uitspraak van Franse juryleden haha _O-
Voorziiter van de jury is een Kroaat.
pi_163737687
Absurdisme deze etappe. Man o man. Eerst al die fantastische TdG en dan dat moment. Gekke werk. Hopelijk heeft dit geen nare gevolgen voor de rest van de tour. (bv. Froome uit tour wegens lopen. Dat zou doodzonde zijn)
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
pi_163737689
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef Idisrom het volgende:

[..]

De etappe was ingekort omdat er teveel wind stond voor het publiek.
Niet vanwege de renners denk ik.
Je hebt natuurlijk ook nog het hele circus dat boven opgebouwd moet worden.
pi_163737690
Lang geleden dat ik zo heb genoten van een etappe.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_163737691
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:30 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Geen Mart, YAYYYYYYY.
Weg met arrogante kwal Mart.
De Mart. _O_
Citius, Altius, Fortius.
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:30:37 #278
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737692
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef satecl het volgende:

[..]

Klopt. Was net op radio 1.
heb ik wel moeite mee, je zag wat een achterlijke bende het was, de toeschouwers die bijna op de stang zaten, de motoren hinderden, het was vandaag wel bar en boos.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163737696
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:26 schreef satecl het volgende:
Volgens de officiële regels moet je altijd de fiets bij de hand hebben.

Doei Froome de groeten thuis.
Weer zo'n regeltjeszeikerd?
Rot toch op man met zo'n dom regeltje in een situatie als dit.
pi_163737697
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:30 schreef Tjacka het volgende:
Johee johoo jo fucking hell wat bizar
straatfeest
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163737700
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:30 schreef MakkieR het volgende:
Zou het feit dat Froome een Engelsman in Frankrijk ook een rol gaan spelen bij de uitspraak van Franse juryleden haha _O-
Internationale jury
pi_163737701
Wat een epische finale. Dit is nog leuker dan wat er oorspronkelijk op de kaart stond.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:31:05 #283
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163737702
Als Froome hier nu uit koers wordt genomen wint Bokkema de tour.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:31:05 #284
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163737703
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef MakkieR het volgende:

[..]

waarom zit ik hier dan met een brede grijns te kijken? :P
Ik refereerde aan VI :P
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:31:07 #285
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163737704
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:30 schreef yvonne het volgende:

[..]

heb ik wel moeite mee, je zag wat een achterlijke bende het was, de toeschouwers die bijna op de stang zaten, de motoren hinderden, het was vandaag wel bar en boos.
Het was vandaag niet anders dan anders.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163737707
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:30 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Geen Mart, YAYYYYYYY.
Weg met arrogante kwal Mart.
Houd je bak over Mart
pi_163737708
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef Bugno het volgende:
Oh jongens! Gekeken vanuit de auto :')

Gifjes van n rennende Froome graag.

Verder natuurlijk helemaal niet eerlijk etc, maar wat n kijkspektakel. Ik moest hardop lachen in de auto. Dn Mol extreem sterk voor zijn doen, ook eens leuk.

Benieuwd naar t juryoordeel!
https://cdn2.streamable.com/video/mp4-mobile/g3su.mp4
pi_163737709
denk
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:30 schreef Poison-Ivy het volgende:

[..]

Wie dan?
denk iemand uit publiek
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163737710
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef franklop het volgende:

[..]

5%
Hoe groot is de kans nu dat Bauke een podiumplaats haalt?
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:31:24 #290
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163737712
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:31 schreef Mexicanobakker het volgende:
Als Froome hier nu uit koers wordt genomen wint Bokkema de tour.
Vast gewoon 100 CHF boete
pi_163737716
Bauke in het geel O+
Gino ♥
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:31:37 #292
14505 OProg
A Life in Music
pi_163737718
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:27 schreef bianconeri het volgende:
Enige wat de jury kan doen is de 3 mannen de tijdsvoorsprong geven die ze net voor het ongeluk hadden. En dan dat verschil aanhouden op de finish t.o.v. de 1e die na Mollema over de finish kwam (Groepje Yates).

Hooguit zouden ze nog Porte en Froome naast Mollema kunnen plaatsen, maar dan zijn ze alsnog seconden kwijt vanwege de val.

Zou echt onrechtvaardig zijn als de jury wat anders beslist. Ze moeten ook wel, zeker als het door een eigen fout van organisatie is dat dit gebeurde (geen hekken, teveel toelaten).
Eens.

Anders moeten ploegen zelf in opstand komen. Deze teringbende kan echt niet.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163737721
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het was vandaag niet anders dan anders.
jep
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:31:53 #294
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163737722
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:31 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Hoe groot is de kans nu dat Bauke een podiumplaats haalt?
27.2%
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:32:06 #295
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163737726
Froome op dat fietsje van de neutrale wagen is ook zo mooi.

Wat een oneindig genot.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:32:12 #296
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163737730
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Je mag dan Froome niet leuk vinden maar dit gun je niemand. Allemaal te danken aan gekken aan kant die niet normaal afstand kunnen houden :r
voorafgaand en net daarna was het toch een grote bende met die toeschhouwers? ongelukken kunnen dan bijna niet uitblijven.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163737738
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:31 schreef franklop het volgende:
denk
denk moet je aan sylvana overlaten
pi_163737739
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:31 schreef MakkieR het volgende:

[..]

Hoe groot is de kans nu dat Bauke een podiumplaats haalt?
14-18%
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163737741
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:31 schreef franklop het volgende:
denk

[..]

denk iemand uit publiek
Dan zeg ik 'eigen schuld dikke bult'
The secret of getting ahead is getting started
pi_163737745
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:29 schreef bianconeri het volgende:

[..]

Oh jij was die vallende supporter zeker?
De enige onrechtvaardige persoon die hier aanwezig is.....

Dus hij zou het niet verdienen omdat hij een keer door een supporter zoveel tijd verliest?
Terwijl hij iedereen op elk terrein naar huis rijdt moet hij het maar verliezen omdat een domme supporter het verpest?
ik ben de enige die geen stijve plasser krijgt bij het zien van Froome. :P
pi_163737747
Petergod.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')