abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_163736521
Etappe 12: Montpellier - Chalet Reynard (Mont Ventoux), 178 km

Wat een simpele rit voor de sprinters had moeten worden werd uiteindelijk toch nog een lastige rit. Ja, iedereen wist dat het zou gaan waaien, maar het is altijd afwachten of het ook echt tot een mooie koers gaat leiden. In dit geval lange tijd niet echt. Na wat waaiertjes vroeg in de koers en nog wat waaiers halverwege leek het toch uit te draaien op een massasprint. De wind stond niet altijd gunstig en er was veel beschutting. Toch kwam er in de finale nog een gunstig stuk. Dat wist blijkbaar niet iedereen, maar Sagan in ieder geval wel. Hij wist dat hij het in een normale massasprint moeilijk zou hebben, dus besloot hij het nog maar eens op een andere manier te proberen. Zijn koersinstelling is fenomenaal. Een dag eerder nog in de aanval en ondanks een ontzettend sterke prestatie verslagen, maar hij gaat niet in de put zitten. Hij probeert het een dag later doodleuk nog een keer. Met ploegmaat Bodnar reed hij weg en de enige die reageerde was de gele trui. Froome zat helemaal vooraan in het peloton, zag Sagan vertrekken en brommerde er naartoe. Waarschijnlijk dacht hij terug aan de waaierrit van 2013, dat wilde hij niet nog eens laten gebeuren. Hij anticipeerde en dat lukte op Thomas na verder niemand. Achter Thomas kon of wilde niemand reageren. De organisatie wilde daarna ook maar niet op gang komen, waardoor de groene en de gele trui wegbleven. Een beeld dat je niet vaak ziet. Toch nog een mooie etappe, terwijl het lange tijd op niets leek uit te draaien. Sagan pakte weer een overwinning en laat zo zien dat hij toch best makkelijk kan winnen in de Tour. Froome deelt weer een klapje uit aan de concurrentie. Het is de vraag hoe de concurrentie tijdens deze rit gaat reageren. We gaan klimmen. Oorspronkelijk zouden we gaan klimmen naar de top van de Mont Ventoux, maar nu klimmen we door extreme weersomstandigheden een stuk minder ver. We doen iets meer dan de helft van de klim. Op Quatorze Juillet, de Franse feestdag, krijgen we dus een onthoofde bergrit, maar misschien wordt het juist wel een grandioos spektakel. Het gaat weer hard waaien, dus gezapig kan het bijna niet worden. Net als drie jaar geleden op 14 juli weer naar de Ventoux. Allons enfants de le cyclisme.




We starten waar we geëindigd zijn. In Montpellier, de hoofdstad van de Hérault, met in de hele metropool meer dan 430.000 inwoners. Met Sagan staat er weer een mooie naam bij op de erelijst. De finish was redelijk ver uit het centrum van Montpellier, bij het stadion van de lokale rugbyclub. De start van deze rit zal gegeven worden op la Place de Comédie. Dit is een behoorlijk mooi pleintje, met mooie gebouwen en een prima standbeeld in het midden. Het centrum van deze stad is behoorlijk mooi en dat zullen de renners tijdens de neutralisatie gaan ontdekken. Ze rijden door een groot deel van het centrum van Montpellier, voor ze via wat buitenwijken de stad verlaten. Voor ze in die buitenwijken terechtkomen fietsen ze eerst nog langs het Place Royale de Peyrou, waar ze lokale triomfboog staat. Even verderop staat er ook nog een aquaduct. Daarna passeren ze de universiteit, Montpellier is immers een studentenstad. Het is ook de stad van de bekende Franse grapjas Remi Gaillard. Verder is het wel opmerkelijk dat er voor zo'n grote stad eigenlijk praktisch geen bekende wielrenners zijn geboren. Het is meer een stad van voetbal en rugby. Daarom gaan we de stad toch maar snel verwachten. Hoewel er renners zijn die liever in Montpellier zullen blijven, want de krachtige wind die we blijkbaar niet mistral mogen noemen is nog steeds aanwezig.



Het begin van de rit is vlak. De renners fietsen over brede en behoorlijk rechte wegen. Wel passeren ze een aantal dorpjes, waar het soms wat smaller wordt en er zijn ook de nodige vluchtheuvels en drempels. Volgens bepaalde renners is het nu ook al een schande dat ze door dorpjes moeten rijden, dus we kunnen nu al vaststellen dat dit weer een schandalige rit gaat worden. Dertien kilometer lang fietsen ze over dezelfde weg, tot Sommières, waar ze rechts afslaan even even richting het zuiden lijken te fietsen. De weg is hier wat smaller en minder goed onderhouden. Wel is het gebied nogal beschut, dit in tegenstelling tot de eerste kilometers van de rit. Na 24 kilometer komen de renners uit in Gallargues-le-Montueux, waar ze links afslaan en weer richting het oosten gaan fietsen. Een paar kilometer verderop komen ze voor de derde dag op rij langs een dorp met de naam Aigues-Vives. Er wordt nu heel wat gedraaid en gekeerd door dorpjes als Mus en Vergèze, tot de renners na 37 kilometer weer op een weg terechtkomen die wat langer rechtdoor loopt. Ze rijden een paar keer door open velden, maar er zijn ook weer genoeg bossen onderweg. Tussen Aubard, dat na 42 kilometer aan de beurt is, en Caissargues, wat na 50 kilometer wordt gepasseerd is er even een aantal kilometer volledig open terrein. We gaan weer in oostelijke richting, dus de kans op een waaiertje is in dit deel van de rit wel aanwezig. Zal wel niet gebeuren, maar afijn. Het is overigens nog steeds vlak en de wegen zijn ook nog steeds breed. We zitten overigens in de buurt van Nîmes en dat wil zeggen dat er hier in de buurt nogal wat overblijfselen van de Romeinen zijn te vinden. Zo ook in de omgeving van Caissargues.



De renners rijden verder door open velden, tot ze na 58 kilometer Manduel passeren, waar weer allerlei rotondes, drempels en vluchtheuvels te vinden zijn. Deze erbarmelijke omstandigheden duren gelukkig niet zo lang, na een paar kilometer komen ze op een brede en rechte weg terecht. Over deze weg mogen ze meer dan tien kilometer fietsen. Ze rijden wel door een bos, dus de wind zal niet veel invloed hebben. Met 73 kilometer in de benen komen de coureurs door Beaucaire en nog steeds is het volledig vlak. We fietsen ondertussen door een mooi gebied, met mooie dorpjes. Beaucaire heeft een kasteel en datzelfde kan gezegd worden over Tarascon, dat aan de andere kant van de Rhône ligt. De renners gaan ook over de Rhône fietsen en komen zo door beide steden. Na Tarascon gaat het peloton weer door een aantal bossen fietsen, dit is niet echt het deel van de rit voor een waaiertje. Over brede en rechte wegen fietst men verder richting Saint-Rémy-de-Province, waar we na 92 kilometer koers aankomen. Saint-Rémy-de-Province is vooral bekend omdat het de geboorteplaats van Nostradamus is. Dat blijkt ook als je hier bent, want overal zijn verwijzingen naar Nostradamus te vinden. Ook is het dorp bekend vanwege de overblijfselen van Glanum, een dorp gesticht door de Galliërs, maar vooral beïnvloed door de Grieken en Romeinen. Zo'n beetje de belangrijkste opgraving die ze in Frankrijk hebben gedaan. Het grootste gedeelte is uiteraard verwoest, maar een aantal gebouwen zijn nog in redelijke staat. Twee jaar geleden kwam de Tour ook langs dit dorp, maar toen werd er totaal geen aandacht geschonken aan de opgravingen. De toeristische afdeling van de Tour heeft nu de kans om dat recht te zetten.



Het gaat tien kilometer lang rechtdoor over een brede weg, met bijna continu bomen langs de kant van de weg. Na 102 kilometer bereiken de renners de tussensprint van de dag, in de buurt van Mollégès. Vlak sprintje, zoals het tot nu toe steeds vlak is geweest. Daar komt binnen afzienbare tijd wel verandering in. Voorbij de tussensprint gaat het weer een aantal kilometer rechtdoor, hoewel er wel wat rotondes in het parcours zitten. Ze rijden een tijd over een autoweg en steken de Durance over, waarna ze in Cavaillon uitkomen. De passage in Cavaillon kent enkele rotondes en ook buiten dit dorp zijn er nog een aantal rotondes. Op de rotondes na gaat het verder wel redelijk rechtdoor, een kilometer of 15 lang over dezelfde weg. De weg is hier grotendeels beschut. Af en toe een kort stuk met open terrein, maar de waaierpotentie is tot nu toe beschamend laag. Na 128 kilometer verlaten de renners de grote weg en slaan ze rechtsaf, richting de eerste klim van de dag. Ze fietsen door een pittoresk dorpje, met allemaal stenen muurtjes langs de kant van de weg. Drie kilometer verderop komen ze boven, op de Côte de Gordes. Daarboven is het nog een stuk pittoresker. De Côte de Gordes is om precies te zijn 3,3 kilometer lang en 4,8% gemiddeld. Een klimmetje van de vierde categorie, uiteraard. Alles is hier mooi, behalve de weg. Daar mag nog wel wat oplapwerk worden verricht. Als de renners richting de top van dit klimmetje fietsen hebben ze een prachtig uitzicht over Gordes en de omgeving.



Net voor de top slaan de renners wel linksaf en verliezen ze Gordes uit het oog. De weg wordt hier ook nog net een tikkeltje smaller. Boven op de top van dit colletje hebben de renners 131 kilometer afgelegd. Nog iets minder dan 50 kilometer tot de streep. De tweede klim van vandaag laat niet lang op zich wachten. Er is een korte afdaling en in deze afzink wordt de weg nog een tikkeltje smaller. De renners hebben wel een mooi uitzicht over de omgeving. Beneden in het dal zien ze de abij Notre-Dame de Sénanque liggen, omringd door mooie lavendelvelden. De afdaling is niet lastig, omdat er niet zoveel bochten zijn. Het is ook maar een korte afdaling, van een kilometer of twee. Na deze korte afdaling begint meteen de tweede klim van de dag, de Col des Trois Termes. Dit klimmetje van de derde categorie is 2,5 kilometer lang en 7,5% gemiddeld. Best een pittig dingetje dus, daardoor zullen de renners niet veel aandacht hebben voor de omgeving. Dat is jammer, want het is een mooie omgeving. We fietsen aan de rand van het Parc Naturel régional du Luberon en dat is een prima parkje. Boven op de top van de Coil des Trois Termes hebben we 135 kilometer gehad en is het nog iets meer dan 40 kilometer tot de streep. De afdaling van dit heuveltje is nog wel een beetje lastig. De weg is behoorlijk smal en er zitten een aantal linke bochten in. De renners fietsen tussen de rotsen door, waardoor het een beetje lastig in te schatten is hoe de bochten gaan lopen. Toch mag deze afdaling niet echt problemen opleveren, zou te doen moeten zijn. Het is vooral genieten van de prachtige omgeving. Overal rotswanden en groen, helemaal mooi.



Na 140 kilometer is het lastige deel van de afdaling geweest en loopt het nog even verder geleidelijk naar beneden. Wel blijven de renners over relatief smalle weggetjes door de Provence rijden. De omgeving is belachelijk groen, altijd wel bomen of struiken in de buurt. Na het passeren van Venasque slaan de renners rechtsaf en gaan ze over een behoorlijk landelijk weggetje tussen de wijnranken door op weg naar de Ventoux. Ze passeren na 147 kilometer Malemort-du-Comtat en na dit dorpje wordt het terrein eindelijk weer eens een beetje open. Drie kilometer later slaan ze linksaf en komen ze eindelijk ook weer eens op een grote weg terecht. Ze rijden richting Manzan en na Manzan is het niet ver meer tot de voet van de Mont Ventoux. De weg begint al lichtjes omhoog te lopen, hoewel het nog niet veel voorstelt. Over het platteland rijden ze verder richting Bédion, waar we het platteland nog moeilijk plat kunnen noemen. In de buurt van Bédion krijgen we weer brede wegen, waardoor er wel weer een prachtige massasprint richting de voet van de klim mogelijk is, zoals die ene fameuze sprint richting de voet van de Alpe d'Huez. Na 162 kilometer bereiken de renners Bédion en is het nog 16 kilometer tot Chalet Reynard, daar waar de nu al onthoofde etappe zal finishen.



Officieel begint de beklimming in Saint-Estève, na 168 kilometer, op tien kilometer van de finish zo'n beetje. De zes kilometer tussen Bédion en Saint-Estève loopt het ook al licht omhoog. Eerst drie kilometer vals plat, met amper twee procent, maar daarna toch drie kilometer aan 4 à 5%. Telt toch al mee. In Saint-Estève begint de klim wel echt. Meteen een kilometer aan 9,5%, in het bos. Dat is namelijk altijd de kracht van de Ventoux. Het eerste deel in het bos, waar de wind niet veel kan doen, maar waar de warmte nog wel eens extra bedrukkend is. Daarna het tweede deel in de open vlakte waar de wind altijd alle kanten op waait. Nu krijgen we alleen het deel in het bos. Het begin van officiële klim blijft lastig. Kilometers aan 9 en 10%, bepaald niet makkelijk. Er komt een wat makkelijkere kilometer, maar een kilometer aan 8,5% mag je nog steeds niet bepaald simpel noemen. Weer twee kilometer waar het stijgt aan meer dan 9%, waarna het iets minder moeilijk wordt. Nog twee lastige kilometers, maar richting Chalet Reynard wordt het iets simpeler. Twee kilometer aan 7,5%. Uiteraard nog steeds heel lastig. Het eerste deel van de Ventoux is qua percentages het lastigste. Op deze manier hebben we nog steeds tien kilometer klimwerk, aan meer dan 8,5% gemiddeld. Enorm zwaar, misschien wel de zwaarste klim van de Tour. Finish dus niet op de top, maar bij het restaurantje Chalet Reynard, waar ik niet per definitie wat te eten zou halen.



Jammer, een van de belangrijkste aankomsten bergop nu al onthoofd. Natuurlijk, richting de top van de Mont Ventoux is er alleen maar open terrein, waardoor de wind z'n gang kan gaan. Het terrein richting de top van de Ventoux wordt niet voor niets vaak een maanlandschap genoemd. Er groeit niks. Met windstoten boven de 100 km/h waaien de renners en de supporters waarschijnlijk wel weg. Normaal zorgt de wind altijd voor een leukere koers, maar nu is het nogal een spelbreker. We gaan dus geen nieuw record krijgen op de Ventoux. Het record staat nog altijd op naam van Iban Mayo, de flamboyante Bask, die in 2004 Armstrong gruwelijk z'n hielen liet zien in de klimtijdrit van de Dauphiné Liberé. Armstrong schrok hier zo erg van dat hij nog meer spullen tot zich begon te nemen, want die verdomde Bask ging toch wel heel hard. Not normal. Het schijnt dat dit pas de 10e aankomst is op de Mont Ventoux, hoewel dit welbeschouwd dan weer niet echt een aankomst is op de top. Ik had verwacht dat de Tour hier vaker was geweest, maar dat is dus niet zo. Wel is het vaker opgenomen in het parcours, maar als aankomst nog niet eens zo gek vaak. De Mont Ventoux heeft al mooie beelden opgeleverd. Wat te denken van de aankomst in 2000. Marco Pantani, in zijn laatste Tour, wilde de wereld laten zien dat hij het nog altijd kon en ging keer op keer in de aanval. Op de flanken van de Ventoux kon alleen Lance Armstrong zijn wiel volgen. Een sprintje op de top werd het niet, Armstrong liet Pantani winnen. Toch voelden ze zich beide een verliezer. Armstrong kreeg het daarna nooit meer voor elkaar om te winnen op de Ventoux en Pantani zag het niet als een echte overwinning, omdat hij de winst cadeau had gekregen. In 2009 ging Juanma Garate, in dienst van Rabobank, met de winst aan de haal. Hij versloeg Tony Martin, die toen nog goed kon klimmen en nog niet zo'n enorme jankbal was door in de laatste bocht de steile binnenkant te kiezen. Drie jaar geleden waren we voor het laatst op de Mont Ventoux. Dat was toevallig ook op 14 juli, de Franse feestdag. Chris Froome ging met de winst aan de haal. Hij liet Quintana en Nieve ver achter zich. Dit was de legendarische beklimming waar Froome demarreerde zonder dat zijn hartslag omhoog ging en een man met een everzwijn onder z'n armen Quintana achtervolgde. Toch blijft het de berg van Iban Mayo. Nu we niet naar de top gaan, zal dat in ieder geval minstens een jaar zo blijven.



Het zal tijdens deze rit weer vrij warm zijn. In Montpellier 27 graden, maar in Bédion misschien een paar graden minder. 24 graden, zoiets. Op de Mont Ventoux is het natuurlijk nog minder warm, hoewel het in het bos wel weer warm zal zijn. De wind is ook weer op de afspraak. Tussen Montpellier en Bédion wordt continu windkracht 5 verwacht. In Bédion zelfs windstoten aan 70 km/h. Op de Ventoux zal dat alleen maar erger zijn, met misschien wel windstoten tot 100 km/h. In het bos zal dat nog wel te doen zijn, daar heeft de wind weinig invloed. Onderweg is er wel wat open terrein, maar niet heel veel. Toch zouden er wel al vroeger waaiers kunnen ontstaan. Een deel van de rit zal de wind op de kop blazen, dat maakt het dan weer wat lastiger allemaal. Toch is er ook een deel waar de wind in de zij zal staan. Om 11:45 vertrekken we vanuit Montpellier, met een belachelijk lange neutralisatie. Pas om 12:15 zal de koers echt beginnen. De uitzending begint ook nu weer om 14:10, ondanks het feit dat het 14 juli is. De finish op de top werd eigenlijk verwacht tussen 16:55 en 17:28, maar dat is nu dus wel wat anders geworden. Bij Chalet Reynard werden de renners verwacht tussen 16:39 en 17:09, maar door de tegenwind kan het ook nog wel eens wat later worden.

Ik hoop dat de klassementsrenners hier eindelijk eens tegen elkaar gaan strijden. Drie jaar geleden deden ze dat wel, maar dit kan ook zomaar een rit zijn voor wat vluchters. Het is de vraag wie er wil rijden in het peloton en het is de vraag wat voor kopgroep er wegrijdt. Er is een tijd lang tegenwind, waardoor een klein groepje vluchters het bijzonder moeilijk zou krijgen om lang weg te blijven. Een grotere groep heeft dan wel weer een gerede kans om het te redden. Wat ook kan meespelen is het feit dat er een rit later nog een tijdrit is, waardoor sommige klassementsrenners nu mischien niet voluit durven te gaan. Mijn hoop is desondanks toch gevestigd op de klassementsrenners. Ze mogen ons ondertussen wel eens iets laten zien. De Ventoux is nu een paar kilometer minder lang, waardoor renners misschien eerder geneigd zijn om in de aanval te gaan. Het is nog steeds heel zwaar, maar minder zwaar dan normaal. De rit is ook een paar kilometer korter en korte ritten staan vaker garant voor spektakel. Dus, favorieten, ik kies jullie.
1. Froome. Ja, als alien is een berg met een maanlandschap natuurlijk uitermate geschikt voor hem. Hij won al in 2013 en hij lijkt tot nu toe toch de sterkste. Hij laat mensen op het vlakke ter plaatse, hij fietst weg in afdalingen en op de beklimmingen heeft hij nog geen krimp gegeven. Hij weet dat Quintana in de derde week vaak sterker is, dus moet hij er alles aan doen om in de tweede week nog wat tijd te pakken.
2. Quintana. Als Froome een baggagedrager zou hebben was Nairo er zeker op gaan zitten. Hij volgt Froome en meer doet hij niet. Hoewel, dat volgen klopt toch niet helemaal. Hij is 'm toch al twee keer kwijtgeraakt. Toch volgt de achterstand nog mee. Blijkbaar zet hij alles op de derde week. Dus gaat hij nu weer Froome volgen, nul initiatief nemen en daarmee de titel van lafste coureur ooit met verve overnemen. Zonde, want dit was ooit een aanvallende renner.
3. Porte. Het is wachten op zijn slechte dag, maar die gaat waarschijnlijk ergens in de derde week komen. Voorlopig lijkt hij me de beste van de rest. Ja, Martin en Yates doen het tot nu toe best aardig, maar die gaan nu geen rol van betekenis meer spelen. Porte voorlopig nog wel, tot hij over een paar dagen ineens ergens een kwartier verliest.
4. Bardet. Iemand moet de Franse eer hooghouden op 14 juli. Hij is de enige die tot nu toe nog niet gefaald heeft. Dat zal ook nog wel even zo blijven. Prima klimmer en prima in vorm. Mag eigenlijk ook wel weer ouderwets gaan aanvallen, maar dat komt wellicht nog in de derde week.
5. Kreuziger. Was een paar jaar geleden al erg sterk op de Ventoux en is tot nu toe ook wel prima bezig. Zeker nu Contador weg is kan hij z'n eigen gang gaan en op de een of andere manier zie ik 'm nog best ver komen ook. Vooral omdat een hoop andere renners door de mand gaan vallen.
pi_163736528
deze fiets past beter bij zn trui
pi_163736529
:o :o
Australian Open - 2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018 - - - - Wimbledon - 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017 Roland Garros - 2009 US Open - 2004, 2005, 2006, 2007, 2008
----
pi_163736530
HAHAHAHA
pi_163736531
Mollema in het geel.
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:38 #6
213380 Corkscrew
Turkenkrekker
pi_163736534
Allejezus
Wie dit leest is alfabeet.
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:40 #7
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163736535
GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLL
pi_163736536
wtf bizar :D
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:41 #9
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163736537
Mollema wint de tour _O_
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:42 #10
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163736538
BAUKE IN GEEL
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:43 #11
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163736539
Mollema geel? :@
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:46 #12
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:46 #13
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163736544
MOLLEMA WINT DE TOUR JAAAAA
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:46 #14
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736545
Wtf....
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:48 #15
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163736546
WTF
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:49 #16
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163736547
JOngens wat is dit
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:50 #17
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_163736548
Froome zonder fiets, is dat DSQ?
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_163736550
Rennende Froom :D
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:52 #19
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_163736551
Wat.
Gebeurt.
Er.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_163736552
WAT!?
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:54 #21
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163736553
GENOT GENOT GENOT
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163736555
Die kut mensen altijd langs de weg :')
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_163736556
Wat een teringbende daar op die berg.
pi_163736557
Wat een geluk heeft Froome dat de klim is verkort, anders had hij dat hele pleuriseind kunnen lopen :')
pi_163736559
Wat is hier gebeurd. Chaos.
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:59 #26
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163736560
JO HEE FUCKING HOO
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 14 juli 2016 @ 16:58:59 #27
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163736562
MOLLEMA
pi_163736566
_O-
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:03 #30
14505 OProg
A Life in Music
pi_163736568
WTF WTF WTF?
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_163736569
Geel voor Mollema haha
pi_163736570
Whahahahahahana
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:06 #33
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163736571
Wat is dit jongens.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163736572
Euh, Mollema naar het Geel?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:09 #35
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163736573
what the fuck
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163736574
jeetje
pi_163736576
Mollegod als enige op de fiets gebleven. Zul je net zien dat ze de tijdsverschillen gelijk houden.
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:13 #38
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163736577
KOEKOEK!
pi_163736578
weer een nieuwe fiets _O-
pi_163736579
Zo de gele trui moeten pakken :') :') :') :') :')
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163736580
Jury zal wel allemaal dezelfde tijd geven
pi_163736581
Die toeschouwers :r
En dat noemt zich fans
The secret of getting ahead is getting started
pi_163736582
Maakt het uit dit is episch
pi_163736583
HAHAHA _O- FROOME
AJ
pi_163736584
*O* *O* *O*
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:18 #46
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163736585
Wat is er gebeurd? :(
pi_163736587
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 16:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
JOngens wat is dit
een ontheiliging..
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:23 #48
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163736590
Wtf is dit allemaal joh :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163736592
Laat die beelden van wat er gebeurde nou zien :')
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:26 #50
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_163736594
Dit is toch niet leuk meer.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:26 #51
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163736595
Froome mad
pi_163736596
Die Froome pakken ze zo wel makkelijk terug.
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:29 #53
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163736598
TOPSHOW
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:33 #54
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163736602
Vraag is wat er met Froome is gebeurd...
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:34 #55
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163736603
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 16:58 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
Froome zonder fiets, is dat DSQ?
alleen als hij over de lijn was gerend.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:40 #56
249559 crew  Lavenderr
pi_163736605
Ze zouden die idioten af moeten schieten.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:42 #57
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163736606
Echt hoe dan
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163736607
Froome en Porte gaan gewoon de tijd van Mollema krijgen
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
pi_163736608
Dit is wel übertriest als het door een supporters komt
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:43 #60
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736609
Liep ie zonder fiets _O-
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163736611
TOPSHOWWWWWWWW
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:47 #62
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163736612
Ik vrees dat het geneutraliseerd wordt
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:50 #63
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163736614
Ja watte?!
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163736616
Deze tijdsverschillen gaan nooit doorgerekend worden.
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:54 #65
862 Arcee
Look closer
pi_163736617
Froome op een Bassie en Adriaan-fiets. :D
pi_163736618
wat is er gebeurd?
pi_163736619
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 16:59 schreef RonnieJamesDio het volgende:
Dit is wel übertriest als het door een supporters komt
Lijkt me wel.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 16:59:59 #68
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163736620
Porte crashed into back of moto #tdf
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163736621
Broekje uit
pi_163736622
Geel voor Mollema zou op z'n plaats zijn.
AJ
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:02 #71
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163736623
Benieuwd hoe ze de verschillen gaan rekenen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:04 #72
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163736625
wtf is daar gebeurd
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163736626
quote:
6s.gif Op donderdag 14 juli 2016 16:59 schreef Dagoduck het volgende:
Liep ie zonder fiets _O-
liep? sprinten
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:09 #74
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_163736628
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juli 2016 16:59 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

alleen als hij over de lijn was gerend.
Ok.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:10 #75
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163736629
Kk fransen
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  FOK!fotograaf donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:10 #76
842 Zorro
Z
pi_163736630
WAAR IS GESINK QUINTANA?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:12 #77
102912 crv
Screwed up
pi_163736632
Graag normaal comment wat gebeurt er ?
Heb geen beeld
There are 2 Situations that drives an man Crazy: With and without wife
Wanneer een man de deur van zijn auto voor zijn vrouw openhoud is of de auto nieuw of zijn vrouw
Sorry, mind closed until further notice🍷
pi_163736633
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 16:59 schreef livelink het volgende:
Dit is toch niet leuk meer.
juist wel
pi_163736635
Wtf
pi_163736637
De Mol zou, als tijdverschillen worden genomen als ze zijn, geel op 8 seconden missen ofzo?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:19 #81
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163736640
Kan iemand mij trouwens uitleggen waarom Froome aan het rennen was?

Hij rent weg van de teamwagen en de neutrale auto :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163736641
Wie heeft geteld
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:25 #83
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163736643
6WattsPerKg twitterde op donderdag 14-07-2016 om 16:58:27 Porte crashed into back of moto #tdf reageer retweet
6WattsPerKg twitterde op donderdag 14-07-2016 om 16:59:23 @6WattsPerKg took down Mollemma and Froome reageer retweet
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:30 #84
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163736645
wtf
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_163736646
Mollema heeft ze gewoon van de fiets geslagen
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:32 #86
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163736649
Dit gaat een staartje krijgen
pi_163736651
Hahahahahahaha.

KAMPIOEN!
pi_163736652
Dat ze er ook meteen vanuit gaan dat dit door een toeschouwer komt.
pi_163736653
Hebben ze de fiets van Froome gejat??
pi_163736655
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:00 schreef crv het volgende:
Graag normaal comment wat gebeurt er ?
Heb geen beeld
Is ons ook niet duidelijk.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:41 #91
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163736657
No way dat Froome deze tijd gaat verliezen als dat gesukkel niet door hem of Porte kwam.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163736658
Hahaha geweldig. Topshow
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:42 #93
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163736659
W.T.F dit is de apartste tour etappe dat ik ooit zag.
pi_163736660
Yates anders leider :')
pi_163736664
Jury zal ze wel dezelfde tijd als Mollema geven.
pi_163736666
moter reed tegen toeschouwer, porte knalt tegen moter
pi_163736670
Gewoon met rubbere kogels schieten, stelletje klapmongolen
pi_163736671
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:00 schreef napoleonfour het volgende:
6WattsPerKg twitterde op donderdag 14-07-2016 om 16:58:27 Porte crashed into back of moto #tdf reageer retweet
6WattsPerKg twitterde op donderdag 14-07-2016 om 16:59:23 @6WattsPerKg took down Mollemma and Froome reageer retweet
Dan zat Mollema weer snel op de fiets :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163736672
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 16:59 schreef Bruce117 het volgende:
Froome en Porte gaan gewoon de tijd van Mollema krijgen
Die anderen werden ook opgehouden.
- verwijderd door admin -
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 14 juli 2016 @ 17:00:58 #100
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163736674
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:00 schreef crv het volgende:
Graag normaal comment wat gebeurt er ?
Heb geen beeld
Niemand weet het precies, maar ineens stond Porte stil met kapotte fiets en Froome was aan het rennen en reed daarna een stuk op een tien maten te grote neutrale fiets.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:03 #101
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163736676
Denk dat de jury dit wel gaat oplossen. Zou ook wel terecht zijn. Op zo'n manier moet je geen geel willen pakken.
  Forum Admin / PR donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:04 #102
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163736677
Geef iedereen maar dezelfde tijd. Wat een teringtour.
pi_163736679
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 16:59 schreef livelink het volgende:
Dit is toch niet leuk meer.
Dit is fapwaardig, ik heb me kapot gelachen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:12 #104
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736685
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef La_Moustache het volgende:

[..]

Dit is fapwaardig, ik heb me kapot gelachen.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163736686
Kan er niet gewoon een tractor met houtvernipperaar voorop voor de renners uit rijden?
pi_163736687
quote:
99s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:00 schreef SaintOfKillers het volgende:
No way dat Froome deze tijd gaat verliezen als dat gesukkel niet door hem of Porte kwam.
Dat gaat Sky nooit accepteren.
pi_163736689
Als de jury hiermee gaat knoeien zou het wel heel zuur zijn voor Mollema, maar als het moet, moet het.
Demain, on roule
pi_163736693
ALs mollema de tour wint hahahahhaahaha
pi_163736694
ben blij dat ik niet hoef te bepalen wie welke tijd krijgt :')
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:25 #110
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163736696
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:00 schreef franklop het volgende:

[..]

Dan zat Mollema weer snel op de fiets :o
De fiets zat snel weer onder mollemagod.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163736697
Slecht voor de CM dit
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:29 #112
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163736700
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:00 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kan iemand mij trouwens uitleggen waarom Froome aan het rennen was?

Hij rent weg van de teamwagen en de neutrale auto :')
Het zijn onvergetelijke beelden in ieder geval _O_

Totale paniek
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:30 #113
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163736701
Ik had liever gehad dat Mollema, Porte en Froomy gewoon met zijn drieeën daar aangekomen waren, nu heb je de kans dat alle tijdswinst verloren gaat :{
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:30 #114
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163736702
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef Van_Poppel het volgende:
Denk dat de jury dit wel gaat oplossen. Zou ook wel terecht zijn. Op zo'n manier moet je geen geel willen pakken.
Als het een fout is van Porte vind ik niet dat er verder iets mee moet gebeuren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163736703
Yates geel, als Froome is gevallen door Porte, worden die tijdsverschillen gewoon gerekend lijkt me
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:32 #116
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736704
Ik denk dat ze de rest van de tour afgelasten.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:34 #117
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_163736706
Waarom spreekt de tv van schande?
Als porte in een motor rijdt is dat dan per se een wantoestand?
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_163736710
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef Van_Poppel het volgende:
Denk dat de jury dit wel gaat oplossen. Zou ook wel terecht zijn. Op zo'n manier moet je geen geel willen pakken.
Welke manier wat dan?

Enige wat ik voorbij zie komen is valpartij, hoort erbij.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:42 #119
249559 crew  Lavenderr
pi_163736711
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 16:59 schreef yvonne het volgende:
Ja watte?!
Door (waarschijnlijk) publiek is Froome zijn fiets kwijtgeraakt en liep rennend over het parcours.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:49 #120
391606 AF_
AltijdKapot
pi_163736714
Ik moest lachen _O-
#TeamVicky
#TeamGerrie
Op dinsdag 10 juni 2014 18:23 schreef Flippiee het volgende:
AF_ is een schatje.
pi_163736717
Pff wat een ergernis.
De toeschouwers verpesten het voor zich zelf.
Over een paar jaar mag het niet meer zo.
The secret of getting ahead is getting started
pi_163736718
Gewoon toeschouwers verbieden. Kutvolk.
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:54 #123
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163736719
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef Van_Poppel het volgende:
Denk dat de jury dit wel gaat oplossen. Zou ook wel terecht zijn. Op zo'n manier moet je geen geel willen pakken.
zal een aardige puzzel worden
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:01:56 #124
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736720
Mollema 10.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163736721
Froome, Mollema en Porte zouden dezelfde tijd moeten krijgen, met de voorsprong op dat moment t.o.v. de andere renners achter hen.
pi_163736724
Froome heeft ambities om voor Kenia naar de Spelen te gaan op de marathon zo te zien
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163736725
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef Van_Poppel het volgende:
Denk dat de jury dit wel gaat oplossen. Zou ook wel terecht zijn. Op zo'n manier moet je geen geel willen pakken.
Kruijswijk ging ook op een kuttige manier eruit, nederlandsche gerechtigheid
pi_163736726
Kk toeschouwers ook altijd. Schijtvolk.
pi_163736727
Het publiek is gevaarlijker dan de wind dus.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:04 #130
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163736728
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Dat gaat Sky nooit accepteren.
Dan gaan ze uit de Tour stappen...en terecht. Dit is overmacht
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:07 #131
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163736730
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Als het een fout is van Porte vind ik niet dat er verder iets mee moet gebeuren.
Tenzij Porte op een motor knalde omdat die alles moest dichtgooien voor een toeschouwer.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:08 #132
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163736731
Mollema zal wel meer tijd krijgen, Porte en Froome bij de groep gerekend ofzo.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163736734
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef franklop het volgende:
Froome heeft ambities om voor Kenia naar de Spelen te gaan op de marathon zo te zien
op fietsschoenen :P
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:13 #134
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163736735
Mollema zsm voor die camera
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:13 #135
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736736
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef Poison-Ivy het volgende:
Pff wat een ergernis.
De toeschouwers verpesten het voor zich zelf.
Over een paar jaar mag het niet meer zo.
Het wordt ook ieder jaar drukker.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:16 #136
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163736737
De beelden van een rennende Froome ga ik de rest van de dag bekijken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:17 #137
40566 Ericr
Livewrong
pi_163736738
Tyfus klotemotor. Afschieten die hoeren.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:18 #138
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163736739
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef Van_Poppel het volgende:
Denk dat de jury dit wel gaat oplossen. Zou ook wel terecht zijn. Op zo'n manier moet je geen geel willen pakken.
Tijdverschillen op 1 km voor het eind?
  Forum Admin / PR donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:27 #139
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163736747
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:02 schreef rubbereend het volgende:
Mollema zsm voor die camera
Juist niet.
  FOK!fotograaf donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:28 #140
842 Zorro
Z
pi_163736749
Lefevre zal het wel weer koersvervalsing vinden waarbij de gele trui wordt bevoordeeld.

O wacht.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163736750
Het is niet te hopen dat Mollema nog wat beter gaat worden. Dan krijgen we zo'n gelijke laatste week als vorige jaar vuelta en de giro afgelopen jaar, met een enorme anticlimax
pi_163736753
Jaar van de motoren dit wel, als het waar is :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163736754
Alleen al om het commentaar hierbij te geven hebben we Mart nodig in de Avondetappe
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
pi_163736755
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef franklop het volgende:
Froome heeft ambities om voor Kenia naar de Spelen te gaan op de marathon zo te zien
Ik hoop niet voor eht onderdeel snelwandelen want dan zou hij gediskwalificeerd worden ;(
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:44 #145
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163736757
Dit gaat nog wel even duren. Alle beelden bestuderen enz
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:46 #146
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163736759
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:01 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Door (waarschijnlijk) publiek is Froome zijn fiets kwijtgeraakt en liep rennend over het parcours.
Ik was even in de keuken en alsje dit dan ziet heb je een heel groot ' huh' gevoel :)
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163736762
Zooo dan
Vincent zag het koren,
Einstein het getal,
Zeppelin de zeppelin,
en Johan zag de bal.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:53 #148
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163736766
Wat een beelden. :D

Mollema ook mooi over z'n stuur.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:02:55 #149
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736767
En die Fransen laten geen beelden zien natuurlijk.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163736769
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De beelden van een rennende Froome ga ik de rest van de dag bekijken.
Historische beelden zijn er vandaag gemaakt.
pi_163736772
mollema oook
pi_163736773
Heerlijke pseudo mont ventoux etappe.
AJ
pi_163736774
Froome en Porte de tijd van Mollema geven.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163736775
geweldige beelden
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:03:03 #155
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163736777
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De beelden van een rennende Froome ga ik de rest van de dag bekijken.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog donderdag 14 juli 2016 @ 17:03:10 #156
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163736779
hulde voor de snelle beelden

Maar grote schande
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:03:13 #157
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_163736782
Volgens de geruchten is de fiets van Froome gefinished, 3 minuten voor hem.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:03:14 #158
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163736783
Hahahhaahahaha Froome. _O-

Iemand zei dat die man inzicht had. NOPE.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163736786
mollema komt nog goed weg
pi_163736787
Mollema verliet dus kostbare tijd door die kutmotor.

Froome mag trouwens nooit de berg op gaan lopen maar moet gewoon wachten op n fiets
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163736788
Wat froome gek
pi_163736790
Deze beelden haha

sorry :$
pi_163736792
Dat beeld van een rennende Froome is nu al historisch.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163736793
Froome nogmaals in beeld. In galop de berg omhoog _O-
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:03:27 #165
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163736794
Kutdebielen daar
pi_163736796
wtf Mollema is ook gewoon een eikel.
pi_163736797
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:03 schreef Scorpion_17 het volgende:
Mollema verliet dus kostbare tijd door die kutmotor.

Froome mag trouwens nooit de berg op gaan lopen maar moet gewoon wachten op n fiets
die groep erachter ook, dus zal om het even zijn
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:03:41 #168
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163736800
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hahahhaahahaha Froome. _O-

Iemand zei dat die man inzicht had. NOPE.
Je moet toch met fiets over de streep komen? :o
pi_163736801
Tijd van de laatste 3km denk ik...
  Forum Admin / PR donderdag 14 juli 2016 @ 17:03:47 #170
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163736802
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:03 schreef JimmyDean het volgende:
wtf Mollema is ook gewoon een eikel.
Omdat hij doorfietst? :')
pi_163736803
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:03 schreef JimmyDean het volgende:
wtf Mollema is ook gewoon een eikel.
wat?
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:03:49 #172
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163736806
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:03 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Je moet toch met fiets over de streep komen? :o
Jup.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163736807
froome moet gediskwalificeerd worden
Geen mobiele telefoon en nog nooit ge-sms't.
Heerlijk tegen de stroom in
pi_163736808
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:03 schreef JimmyDean het volgende:
wtf Mollema is ook gewoon een eikel.
Huh?
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:03:56 #175
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163736810
Dat gaan ze niet neutraliseren lijkt me
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163736814
Gekke tour
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:08 #177
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163736816
Dat je gewoon je fiets tegen een motor zet en dan begint te rennen.

Vrij legendarisch.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:09 #178
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163736817
Anderzijds kunnen ze Froome wel bestraffen omdat hij een aanzienlijk deel heeft afgelegd zonder fiets. Dat mag niet, wat er ook is gebeurd.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163736818
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:03 schreef Sked het volgende:

[..]

Omdat hij doorfietst? :')
ja
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:19 #180
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163736824
Tegenwoordig ook maar hardlooptraining doen dan :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:25 #181
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163736827
Heerlijk van Bauke
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:25 #182
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163736828
Materiaal van Trek segafredo is in ieder geval uitstekend
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:27 #183
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163736830
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  Forum Admin / PR donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:29 #184
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163736831
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef JimmyDean het volgende:

[..]

ja
Jij bent echt kankerdom, of niet?
pi_163736836
Iedereen wenen.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:38 #186
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163736837
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wat een beelden. :D

Mollema ook mooi over z'n stuur.
Wel geweldig hersteld dan.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:38 #187
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163736839
1 Yates 2 Mollema
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:39 #188
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163736841
Kunnen we dat er voortaan inhouden, dat ze een kleine 500 moeten rennen. Op hun fietsschoentjes?
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163736844
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef JimmyDean het volgende:

[..]

ja
Jij bent de debiel van de dag :D
Vincent zag het koren,
Einstein het getal,
Zeppelin de zeppelin,
en Johan zag de bal.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:46 #190
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163736845
Ja die Keniaanse trainingskampen van teamgb helpen wel.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163736847
Nee Mollema viel net zo goed.
AJ
pi_163736848
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dat je gewoon je fiets tegen een motor zet en dan begint te rennen.

Vrij legendarisch.
Gifje of een streamable aub
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:54 #193
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736849
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef yvonne het volgende:
Kunnen we dat er voortaan inhouden, dat ze een kleine 500 moeten rennen. Op hun fietsschoentjes?
_O-

De rentrui.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:04:55 #194
249559 crew  Lavenderr
pi_163736850
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:02 schreef yvonne het volgende:

[..]

Ik was even in de keuken en alsje dit dan ziet heb je een heel groot ' huh' gevoel :)
Die motor moest remmen waarschijnlijk door iemand uit het publiek. Op een gegeven moment konden de renners niet eens meer doorfietsen vanwege al het publiek die ze letterlijk de weg versperden 8)7
pi_163736851
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef Sked het volgende:

[..]

Jij bent echt kankerdom, of niet?
:')
pi_163736852
Wel geniale beelden die over 50 jaar nog worden getoond
pi_163736853
Kut publiek, gewoon alle bergen afsluiten voor publiek :r
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:05:06 #198
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163736858
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Dat je gewoon je fiets tegen een motor zet en dan begint te rennen.

Vrij legendarisch.
Het is een autist.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163736859
Hopelijk zijn er amateur beelden van dat Froome, Porte en Mollema moment. Froome zijn fiets was ook helemaal verdwenen?
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:05:09 #200
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163736861
KutYates
pi_163736863
Yates in geel dus.
pi_163736865
Die magere hark Froome die de berg oprent op fietsschoenen, wat een genot om te zien.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:05:12 #203
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163736866
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef yvonne het volgende:
Kunnen we dat er voortaan inhouden, dat ze een kleine 500 moeten rennen. Op hun fietsschoentjes?
Veldrijden kijken Yvonne.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:05:12 #204
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163736867
Jammer dat Aad300 niet in de jury zit.
pi_163736868
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef Kun-Aguero het volgende:
Nee Mollema viel net zo goed.
Vind ik ook.
pi_163736869
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef yvonne het volgende:
Kunnen we dat er voortaan inhouden, dat ze een kleine 500 moeten rennen. Op hun fietsschoentjes?
Met zo'n stormbaan of wipe-out parkour erbij.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:05:16 #207
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163736870
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:05:18 #208
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_163736871
Yates in het geel, Mollema op 9 seconden.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_163736873
Dit wordt nooit de officiele tijd.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:05:23 #210
213380 Corkscrew
Turkenkrekker
pi_163736876
Als Porte en Froome tijd terug krijgen verdient Mollema dat evengoed
Wie dit leest is alfabeet.
pi_163736879
quote:
lol wtf
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:05:35 #212
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163736880
Wie draagt de gele trui op het podium?
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:05:35 #213
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163736881
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:05 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
Yates in het geel, Mollema op 9 seconden.
Morgen het geel dus pakken
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:05:36 #214
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163736882
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef yvonne het volgende:
Kunnen we dat er voortaan inhouden, dat ze een kleine 500 moeten rennen. Op hun fietsschoentjes?
Dat bestaat en we noemen het veldrijden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163736885
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef yvonne het volgende:
Kunnen we dat er voortaan inhouden, dat ze een kleine 500 moeten rennen. Op hun fietsschoentjes?
Misschien ook nog een kilometertje zwemmen. :P
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_163736886
Yates :r
pi_163736891
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:05 schreef noodgang het volgende:
[ afbeelding ]
Genot
pi_163736896
Het was zo druk daar dat de auto's niet eens daar langs konden :N

Triest in de topsport.

:N
The secret of getting ahead is getting started
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:06:02 #219
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_163736898
Een kluun-etappe. Maar ik hoop toch op een correctie.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_163736900
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:05 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat bestaat en we noemen het veldrijden.
Triathlon. Beetje zwemmen.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:06:12 #221
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163736901
Ik zit hier nog steeds hardop te lachen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163736902
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:05 schreef spijkerbroek het volgende:

[..]

Misschien ook nog een kilometertje zwemmen. :P
Dat hebben ze zondag al gedaan.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:06:15 #223
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163736904
Je kan een hekel hebben een Froome maar zo verliezen :r :r
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163736906
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:04 schreef DSVM het volgende:
Kut publiek, gewoon alle bergen afsluiten voor publiek :r
Het is ELK jaar hetzelfde liedje. ELK jaar staan er op ELKE berg een hoop debielen dat gewoon niet op kant kan blijven.

In het voetbal straffen ze supporters bij het minste, maar in het wielrennen laten ze het al jaren begaan. Onbegrijpelijk.
pi_163736910
quote:
3s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:05 schreef Corkscrew het volgende:
Als Porte en Froome tijd terug krijgen verdient Mollema dat evengoed
Dat! Mollema is meer dan 9 seconden hierdoor verloren, dus zal in het geel moeten starten.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:06:29 #226
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736911
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik zit hier nog steeds hardop te lachen.
Echt hè.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163736913
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:05 schreef MCH het volgende:

[..]

Vind ik ook.
^O^
AJ
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:06:30 #228
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163736914
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:05 schreef noodgang het volgende:
[ afbeelding ]
Legendarische beelden nu al :D _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163736915
Snap nog steeds niet waarom Froome zo voor die materiaalwagen uitloopt
pi_163736923
quote:
10s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik zit hier nog steeds hardop te lachen.
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:06:43 #231
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163736927
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:05 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Veldrijden kijken Yvonne.
Doe ik ook, prachtsport. ^O^
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:06:47 #232
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163736928
Als je Froome de tijd van Mollema geeft moet je dat ook met Porte doen
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163736932
Als iemand anders dan Froome hierdoor geel zou verliezen en waarschijnlijk de tour, zouden jullie dat ook niet accepteren.

Gewoon gelijke tijd met Mollema, anders slaat het nergens op.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:06:53 #234
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736933
Vroeger was de tour ook mooi, gewoon de trein pakken en lekker avondeten tijdens de etappe.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163736934
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:06 schreef Remzz het volgende:
Snap nog steeds niet waarom Froome zo voor die materiaalwagen uitloopt
Blinde paniek
Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:06:55 #236
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163736935
conclusie: Trek fietsen zijn bazenfietsen.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163736937
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 09:02 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Niet? Alle toeschouwers, renners, organisatie en begeleiding blijven boven slapen? Je snapt er vrij weinig van.
Het blijkt dus dat je wel naar boven kunt fietsen, alleen de toeschouwers moet je dus voortaan beneden laten.
pi_163736939
6KM minder berg is heel veel meer toeschouwers per meter.
pi_163736944
maar mollema heeft ook tijd verloren,
geven ze hem dan ook extra tijd?
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:07:08 #240
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163736945
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:06 schreef Remzz het volgende:
Snap nog steeds niet waarom Froome zo voor die materiaalwagen uitloopt
Blinde paniek...en niet op de hoogte van de regels zijn.
pi_163736948
Alsof dit de werkelijke mont ventoux is, hou op Maarten.
AJ
pi_163736950
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:06 schreef Bruce117 het volgende:

[..]

Blinde paniek
:Y Geen wattagemeter cq boordcomputer meer.
pi_163736951
Tijd zal wel aangepast worden, die moto stond in de weg voor Porte.
pi_163736953
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:06 schreef Remzz het volgende:
Snap nog steeds niet waarom Froome zo voor die materiaalwagen uitloopt
Snap je zo weinig van tijd of.... ??
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:07:33 #245
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736955
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:07 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
maar mollema heeft ook tijd verloren,
geven ze hem dan ook extra tijd?
Idd, zo verliest hij tijd op de nr. 1 van vandaag.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163736956
Het lelijkste van dit gebeuren is nog wel dat terwijl Froome rent, toeschouwers hem uitjoelen en verwensingen naar zijn hoofd slingeren.... :r :r :r
pi_163736957
traditie
  Redactie Sport donderdag 14 juli 2016 @ 17:07:39 #248
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163736959
Mollema gaat de Tour winnen jongens *O* *O* *O*
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163736960
Froome DQ
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163736962
Normaal gesproken had die klim natuurlijk 6km langer geweest, had publiek veel meer verspreid gestaan en had dit nooit gebeurd.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:07:44 #251
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163736963
Bok verliest toch wel best wat seconden door de crash :(
pi_163736964
Vind het wel mooi altijd die supporters.
Hoort erbij he!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:07:46 #253
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163736965
Wel een beetje karma voor Froome na dat idiote lamleggen van de koers eerder.
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:07:47 #254
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163736967
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:05 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat bestaat en we noemen het veldrijden.
neeheeee, op grote bergetappes *;
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:07:57 #255
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163736971
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:07 schreef Scorpion_17 het volgende:
Froome DQ
Valse tussenstand.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
pi_163736972
Ik vier Mollema.
pi_163736975
Ik kan met niet voorstellen dat dit het klassement wordt.
  Forum Admin / PR donderdag 14 juli 2016 @ 17:08:14 #258
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163736978
Laat Mollema en Quintana ook maar op hun waffel gaan
  Admin donderdag 14 juli 2016 @ 17:08:19 #259
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_163736981
Dit gaat hele mooie gifjes opleveren ^O^
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_163736982
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:07 schreef opgebaarde het volgende:
Het lelijkste van dit gebeuren is nog wel dat terwijl Froome rent, toeschouwers hem uitjoelen en verwensingen naar zijn hoofd slingeren.... :r :r :r
Zie ik sommige posters hier ook wel doen.
pi_163736986
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:08 schreef TargaFlorio het volgende:
Ik kan met niet voorstellen dat dit het klassement wordt.
Nooit
pi_163736987
Als dit klassement blijft staan krijgen we nog wel een leuke derde week. Dus voor de spanning zou er niks moeten veranderen nu.
pi_163736988
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:08 schreef Sked het volgende:
Laat Mollema en Quintana ook maar op hun waffel gaan
Mollema is zojuist al gevallen.
pi_163736991
twintig :D
pi_163736992
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:08 schreef Sked het volgende:
Laat Mollema en Quintana ook maar op hun waffel gaan
Wil je voortaan gewoon weer voor t eten je pilletjes nemen?
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163736993
quote:
4s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:07 schreef Leonos het volgende:
Vind het wel mooi altijd die supporters.
Hoort erbij he!
Niet als je in deze topsport zo wordt verhinderd
The secret of getting ahead is getting started
pi_163736994
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:08 schreef kilon het volgende:
Als dit klassement blijft staan krijgen we nog wel een leuke derde week. Dus voor de spanning zou er niks moeten veranderen nu.
pi_163736995
Ook sneu voor De Gendt dat zijn zege op deze manier wordt overschaduwd.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:08:52 #269
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163736998
Voor de Tour zou het geweldig zijn als dit de tussenstand blijft...als Froome alsnog de Tour wint, dan heeft hij er op dit forum wel een paar fans bij denk ik. :P
pi_163737000
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:08 schreef yvonne het volgende:
Dit gaat hele mooie gifjes opleveren ^O^
Waar blijven die eigenlijk ;( ?
pi_163737001
Denk dat ze tijdopnemen van laaatste 3 km
pi_163737003
haha wat sneu voor de gendt
pi_163737006
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:08 schreef JimmyDean het volgende:

[..]

Zie ik sommige posters hier ook wel doen.
Net zulke kansloze kutmensen :Y
Haters can be so lame and vicious
Hating on me because I'm ambitious
They sound like they need lots of love, lots of love
That's why I'm sending them hugs and kisses
pi_163737007
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:07 schreef franklop het volgende:
Normaal gesproken had die klim natuurlijk 6km langer geweest, had publiek veel meer verspreid gestaan en had dit nooit gebeurd.
goed punt inderdaad.

Wat gaat de directie doen, voortaan elke berg met hekken afzetten?
pi_163737008
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:07 schreef opgebaarde het volgende:
Het lelijkste van dit gebeuren is nog wel dat terwijl Froome rent, toeschouwers hem uitjoelen en verwensingen naar zijn hoofd slingeren.... :r :r :r
Fransen he, wagelijk kut volk
pi_163737009
Waarschijnlijk Porte en Froome zelfde tijd als Mollema straks. Maarja hoeveel seconden zijn ze wel niet verloren door die val.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:09:09 #277
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163737011
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:08 schreef Sked het volgende:
Laat Mollema en Quintana ook maar op hun waffel gaan
Mollema was ook gevallen..
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163737018
Wel stevige fietsjes die Pinarello's maar niet heus.

Met een Giant was hij gewoon dwars over die toeschouwers gefietst.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  Forum Admin / PR donderdag 14 juli 2016 @ 17:09:18 #279
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163737020
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:08 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

Wil je voortaan gewoon weer voor t eten je pilletjes nemen?
Ja, daarna neem ik je moeder als toetje.
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:09:18 #280
249559 crew  Lavenderr
pi_163737021
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:07 schreef opgebaarde het volgende:
Het lelijkste van dit gebeuren is nog wel dat terwijl Froome rent, toeschouwers hem uitjoelen en verwensingen naar zijn hoofd slingeren.... :r :r :r
Serieus? Wat een debielen.
pi_163737023
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:09 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

goed punt inderdaad.

Wat gaat de directie doen, voortaan elke berg met hekken afzetten?
Niks duh
Gebeurt volgend jaar weer
pi_163737026
Toeschouwer zag een pokemon
pi_163737028
Mollema verloor toch ook tijd zeikbert.
AJ
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:09:36 #284
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163737030
Eigenlijk gewoon Karma voor dat kansloze gewacht eerder in de koers.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163737031
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:08 schreef Van_Poppel het volgende:
Voor de Tour zou het geweldig zijn als dit de tussenstand blijft...als Froome alsnog de Tour wint, dan heeft hij er op dit forum wel een paar fans bij denk ik. :P
Die extra fans had hij al na die aanvallen eerder deze week.
pi_163737035
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:08 schreef Aguero het volgende:
Ook sneu voor De Gendt dat zijn zege op deze manier wordt overschaduwd.
Gaat inderdaad niet meer over gesproken worden. Deze etappe blijft eeuwig herinnerd met het beeld van de rennende Froome.
pi_163737037
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:09 schreef Sked het volgende:

[..]

Ja, daarna neem ik je moeder als toetje.
Necrofiel
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163737038
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:07 schreef Frozen-assassin het volgende:
Bok verliest toch wel best wat seconden door de crash :(
Anders had die veel meer gewonnen op die achtervolgende groep inderdaad
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:09:52 #289
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163737040
Zelfs als deze stand blijft, dan wint Froome alsnog probleemloos de Tour (tenzij hij zich bezeerd heeft).
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:10:01 #290
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163737041
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:06 schreef JimmyDean het volgende:
Als iemand anders dan Froome hierdoor geel zou verliezen en waarschijnlijk de tour, zouden jullie dat ook niet accepteren.

Gewoon gelijke tijd met Mollema, anders slaat het nergens op.
Mollema valt toch ook? Die is gewoon slimmer en heeft geluk dat z'n fiets het houdt. Froome gaat als een maniak de berg op rennen, dan verdien je de tijd die je verliest ook wel.
pi_163737043
Die fans die dat doen zijn dom lomp en aso volk.
Totaal geen respect voor sporters
The secret of getting ahead is getting started
pi_163737045
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:10:06 #293
386188 lwaierkjkafj
Voor Federer-fan
pi_163737046
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:09 schreef truedestiny het volgende:
Waarschijnlijk Porte en Froome zelfde tijd als Mollema straks. Maarja hoeveel seconden zijn ze wel niet verloren door die val.
Ze wonnen ook weer tijd doordat de rest in een opstopping kwam. En Mollema was daar heel snel weer weg zo te zien.
Voor Federer-fan
  Moderator donderdag 14 juli 2016 @ 17:10:15 #294
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163737050
Deze dag is wel weer een bewijs dat wielrennen meer is dan rekenen.

Pak aan, Sky.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163737051
Mollema kan morgen nog wel het geel pakken.

Als de stand zo blijft..
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163737056
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:10 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Mollema valt toch ook? Die is gewoon slimmer en heeft geluk dat z'n fiets het houdt. Froome gaat als een maniak de berg op rennen, dan verdien je de tijd die je verliest ook wel.
:')

Vroeger zou men gewoon wachten.
pi_163737058
quote:
14s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:09 schreef napoleonfour het volgende:
Eigenlijk gewoon Karma voor dat kansloze gewacht eerder in de koers.
AJ
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:10:45 #298
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163737061
[img]<a href='https://www.mupload.nl/index/?ref=3ak36hv7i5cdl' border='0' target='_blank'><img src='https://www.mupload.nl/img/3ak36hv7i5cdl.jpg' border='0'></a>[/img]

De schuldige.
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:10:46 #299
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_163737062
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 17:09 schreef DSVM het volgende:

[..]

Fransen he, wagelijk kut volk
Fransen ruiken de valsspelers
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:10:52 #300
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163737063
Zat froome naar beneden kijken toen het gebeurde?
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  donderdag 14 juli 2016 @ 17:11:03 #301
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163737069
dicht
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')