abonnement Unibet Coolblue
pi_163715983
Etappe 11: Carcassonne - Montpellier, 162,5 km

Revel is een plaats waar vluchters vaak winnen en dat was tijdens de tiende rit niet anders. Een aantal renners reden weg op de Port d'Envalira en nog een aantal volgden in de afdaling. Het werd een kopgroep die je best majestueus mag noemen. Nog niet vaak zo'n sterke kopgroep gezien in een rit in de Tour. Sagan, Van Avermaet, Costa, Boasson Hagen, Matthews, Chavanel, Gallopin, Landa en ga zo maar door. Alleen maar grote namen en jongens met een behoorlijke erelijst. Het tekent Sagan toch wel weer dat hij tijdens zo'n rit in de aanval gaat. Prachtige renner. Hij wist zich lange tijd te sparen, maar in de finale trok hij het nog even op de kant en wist zo de kopgroep flink te decimeren. Enkele renners lieten zich verrassen en andere renners zijn simpelweg hopeloos zodra het om waaiers gaat. Er bleven zeven sterke renners over. Eigenlijk was alleen Dumoulin een vreemde eend in de bijt, die zou je toch eerder in de mongolenwaaier verwachten. Orica had nog drie man over en normaal zouden ze dat weten te verneuken. Bij Orica gaat iedereen normaal voor z'n eigen belang, maar tijdens deze rit was dat blijkbaar anders. Turbo Durbo deed wat hij het beste kan doen, met de ogen dicht op kop rammen. Toen hij klaar was met dat werk nam Impey het over. Hij probeerde een paar keer aan te vallen, maar kreeg het niet voor elkaar om Sagan ook maar enigszins in de problemen te brengen. Sagan pareerde alles en dat leek hij behoorlijk simpel te doen. Toch bleek in de sprint dat het niet echt simpel was geweest. Matthews, die niets had hoeven te doen, was nog een stuk frisser en wist zo zijn eerste rit in de Tour te winnen. Na Tom Dumoulin weer een renner die in alle grote rondes een rit heeft gewonnen. Uiteindelijk een prima overgangsrit waar niet veel meer van te verwachten viel. Na deze overgangsrit krijgen we een rit die bijna volledig vlak is. Weer eens een kans voor de sprinters. Zoveel kansen komen er niet meer, dus deze gaan ze grijpen. Dat geef ik je op een briefje.




In een van de grootste toeristische trekpleisters van Frankrijk zal de elfde rit vertrekken. Carcassonne, de middeleeuwse stad, doet alleen onder voor Parijs en Mont-Saint-Michel. De bekendste bezienswaardigheid is de citadel. De hele oude binnenstad is bijna volledig gerestaureerd en de vesting is zo'n beetje de beste en grootste gehouden vesting uit de middeleeuwen, in Europa tenminste. La Cité de Carcassonne is zeker de moeite van het bezoeken waard. Aangezien we deze Ronde van Frankrijk begonnen op Mont-Saint-Michel, zullen eindigen in Parijs en halverwege door Carcassonne komen kunnen we wel spreken van een haast overdreven toeristische editie. Carcassonne is veel meer dan de vesting alleen, het is tegenwoordig een stad met 47.000 inwoners. We bevinden ons een stuk ten zuidoosten van Revel, de finishplaats van de vorige rit, in het departement l'Aude. Het is niet zo lang geleden dat de Tour nog in deze stad was. Voor het laatst in 2014, toen in een rit die zou eindigen Bagnères-de-Luchon. Ook dat plaatsje hebben we tijdens deze Tour al gehad, gelukkig zijn ze niet zo van de herhaling in Frankrijk. De laatste keer dat er een rit eindigde in Carcassonne was tien jaar geleden, in 2006. De zege ging toen naar Yaroslav Popovych, het eeuwige talent dat uiteindelijk vrij geruisloos uit het profpeloton verdween dit jaar.



Dit is een rit voor de sprinters, toch krijgen we in het begin nog met een paar klimmetjes te maken. Van Carcassonne fietsen de renners naar het oosten en meteen begint de weg al een beetje op te lopen. Dit duurt zo'n beetje 14 kilometer, tot Caunes-Minervois. Een echte beklimming zit er niet in dit stuk, maar er zitten wel wat vervelende stroken tussen. Na Caunes-Minervois gaat het in licht dalende lijn verder tot de eerste beklimming van de dag. De renners rijden over een slecht en smallig weggetje door ruraal Frankrijk voor een aantal kilometer. Al snel komen ze weer op een wat betere weg terecht, die ze naar Siran brengt. Na Siran begint de weg al op te lopen en zijn er voorzichtig al een paar heuveltjes die beklommen moeten worden, hoewel de eerste echte klim van de dag pas een kilometer of acht verderop is. Na 34 kilometer passeren de renners Azillanet en begint de eerste klim van de dag echt. De Côte de Minerve is officieel 2,4 kilometer lang en 5,4% gemiddeld, maar officieus gezien is de beklimming toch wel een stukje langer. Na 38 kilometer komen de renners boven en tussen Azillanet en de top van de klim zit geen vlakke meter, dus eigenlijk is de beklimming vier kilometer lang. Na een korte doch simpele afdaling komen de renners uit in de middeleeuwse katharenvesting Minerve. Een bijzonder fraai dorpje, gebouwd op een rots. Schijnt een van de mooiste dorpen van Frankrijk te zijn.



De renners fietsen verder en komen langs nog wat dorpjes. Onder andere een dorpje dat Aigues-Vives heet. Gisteren kwamen ze ook al door een dorpje met dezelfde naam. Blijkbaar een populaire naam in Frankrijk. De dorpjes hier zijn eigenlijk allemaal wel mooi. Oude gebouwtjes, torentjes, leuke dingen. Het is een paar kilometer vlak, tot na ongeveer 54 kilometer het tweede klimmetje van de dag begint. De Côte de Villespassans is een beklimming van de vierde categorie, 2,3 kilometer lang en 4,5% gemiddeld. Totaal geen lastige klim. Na dit klimmetje loopt het nog even verder omhoog, tot het dorpje Villespassans. De renners blijven nog even op een plateau, tot ze afdalen richting Saint-Chinian, waar er een passage is na 66 kilometer. Als dit dorpje bereikt is hebben we het voornaamste klimwerk van de dag al lang en breed gehad. Vanaf dit moment is het praktisch volledig vlak. De renners rijden een beetje rond over het Franse platteland, met uitzicht op de uitlopers van het Centraal Massief. Veel gebeurt er niets. Over brede wegen wordt er koers gezet richting Montpellier. Af en toe wordt er een dorpje gepasseerd en tussendoor kunnen de coureurs vooral genieten van wat fraaie Franse natuur. De dorpjes in dit deel van Frankrijk zijn dan weer niet allemaal even fraai. Wel allemaal gebouwd op een heuveltje. Zo ook Murviel-lès-Béziers, dat na 78 kilometer wordt aangedaan.



Van Murviel-lès-Béziers gaat het verder over een brede weg richting Magalas, dat na 92 kilometer koers aan de beurt is. De renners passeren nog wat meer dorpjes, die er zowat allemaal hetzelfde uitzien. In sommige dorpen is de weg wat smaller, maar de weg tussen alle dorpjes is steeds breed. Hoewel de weg af en toe een beetje vals plat oploopt kunnen we wel stellen dat het nog steeds vlak is. Na 106 kilometer komen de renners door Alignan-du-Vent, ook weer zo'n dorpje op een heuveltje. Een paar kilometer verderop zullen ze door Pézenas fietsen en hier is na 113 kilometer de tussensprint van de dag. Een vlakke sprint, want we zitten nu op het laagste punt van de etappe. Buiten Pézenas begint de weg weer een beetje op te lopen, maar dat gaat behoorlijk geruisloos. De wegen blijven breed en goed. Wel zijn er nu wat open vlaktes, waardoor de wind eventueel een rol zou kunnen spelen. Spijtig genoeg duurt dit niet zo lang. Al snel komt er weer een bos. In dit bos staat ook een abdij, la Abbaye de Valmagne. De abij wordt niet echt meer gebruikt voor haar originele taak, het heeft een alternatieve functie gekregen. Een deel van de abdij is verbouwd tot een wijnkelder, waar de wijn die van de nabijgelegen wijngaarden afkomt wordt bewaard. Prima abdijtje dus, niks mis mee.



In de buurt van de abdij moeten de renners nog een kilometer of 35 afleggen tot de finish. Voorbij de abdij zijn er nog een paar korte stukjes waar het een beetje omhoog gaat, maar op dat na is dit een enorm makkelijke finish. Na 140 kilometer passeren de renners Montbazin en van dit dorpje gaat het bijna helemaal rechtdoor tot in Montpellier. Er zitten nog wel een heleboel rotondes in het parcours, maar verder komen ze tot het binnenrijden van Montpellier niets bijzonders meer tegen. Het terrein is wel behoorlijk open, dus een beetje wind zou het eventueel nog wel wat leuker kunnen maken. De renners rijden door nog wat dorpjes, maar de weg wordt nooit meer smal. Recht en breed, alleen wat veel rotondes. Op een kilometer of zes van de streep rijden de renners Montpellier binnen. Bij het binnenrijden van de stad slaan de renners bij een rotonde linksaf en mogen ze over de rondweg gaan rijden, wat een ongekende luxe. Anderhalve kilometer lang gaat het rechtdoor, tot de renners een afslag gaan nemen. De weg wordt hier een stuk minder breed, van twee banen gaan we naar een. We nemen hier de kant van de weg die je normaal niet mag nemen, technisch gezien is er sprake van spookrijden. De renners zitten weer op de brede rondweg, maar dit duurt slechts een paar honderd meter. Op iets meer dan drie kilometer van de streep nemen ze weer een uitrit en daar wordt de weg uiteraard wat minder breed. Daarna komen ze op de Avenue de la Liberté terecht, waar ze zich vast heel vrij voelen. Een kilometer lang gaat het rechtdoor, maar dan wordt er weer een afslag genomen. De weg wordt ook weer even wat smaller, maar honderd meter verderop wordt er weer een brede weg bereikt. We zitten nu op ongeveer twee kilometer van de finish en tot de finish gaat het rechtdoor. Er is nog een flauwe bocht, maar die is zo flauw dat het haast niet opvalt. In de slotkilometer gaat het bijna volledig rechtdoor. Wel is er nog een viaduct, waardoor de weg nog een paar meter oploopt.



De finish is voor het Altrad Stadium. Dit is het stadion van de lokale rugbyclub, Montpellier Hérault RC. Ook de lokale voetbalclub, Montpellier HSC heeft er een tijdje gespeeld, maar die spelen doorgaans in een iets groter stadion. Montpellier is een van de grootste steden van Frankrijk, met 270.000 inwoners. Het is de hoofdstad van het departement Hérault en het is ook een behoorlijk grote studentenstad. Zowat een kwart van de inwoners is student. Een stad met behoorlijk veel techneuten en ook nog eens een paar duizend onderzoekers. Slim stadje, bovendien een populaire plaats voor toeristen. We zitten dicht in de buurt van de Middellandse Zee en er is ook nog een vliegveld in de omgeving. Een stad die al ontzettend vaak is voorgekomen in de Tour, meer dan 30 keer. Een stad waar zowat altijd sprinters winnen. Enkele bekende namen op de erelijst zijn Andre Darrigade, Olaf Ludwig, Robbie McEwen, Mark Cavendish en Andre Greipel. Greipel is de laatste winnaar in Montpollier, in 2013 won hij in een massasprint voor Sagan, Kittel en Cavendish. Ze zijn er nu allemaal weer bij, dus de uitslag zou zomaar hetzelfde kunnen zijn. Toch hoeft een rit tussen Carcassonne en Montpellier niet altijd makkelijk te zijn. In 1951 was er ook een rit tussen deze twee steden en in dat jaar was het zo heet dat de grote favoriet, Fausto Coppi, helemaal bevangen raakte door de hitte en meer dan een half uur verloor, waardoor Hugo Koblet aan de haal kon gaan met de overwinning. Van extreme weersomstandigheden, zoals enorme hitte of een flinke wind, zullen we het nu ook moeten hebben wil deze rit een beetje spannend worden.



Extreme hitte zoals in 1951 gaan we niet krijgen. Wel wordt het warm, maar 27 graden is toch moeilijk heel extreem te noemen. Extreme wind gaan we misschien wel krijgen. Er wordt behoorlijk wat wind verwacht in Montpellier en omstreken. Rond het middaguur zou het windstoten geven van 30 km/h, met uitschieters naar 60 km/h. Windkrachtje of vijf, denk ik dan. Is best flink. Een zekere columnist is nu waarschijnlijk al rare dingen als 'hoooooeeeiiii' aan het twitteren. Toch wil ik niet meteen iedereen enthousiast maken. Het zou kunnen gaan waaien, maar het kan net zo goed enorm tegenvallen. Er zijn wat open stukken in het parcours, maar ook genoeg passages door bossen en dorpjes, waar de wind niet echt vrij spel heeft. Regenen gaat het in ieder geval niet doen. Geen kans op neerslag. Deze korte sprintersrit, die eventueel gered gaat worden door de wind, begint om 13:35. Na een kwartier rondrijden door Carcassonne is dan om 13:50 het depart réel. De aankomst wordt verwacht tussen 17:22 en 17:42. Zoals je ondertussen wel gewend zal zijn begint de uitzending gewoon om 14:10. Niks mis mee, voor die tijd zal er toch niets gebeuren.



Ja, dit wordt natuurlijk een massasprint. Als het daadwerkelijk hard gaat waaien een massasprint met een wat kleiner peloton, desalniettemin een massasprint. Zoals altijd in Montpellier. Het is voor de sprinters de eerste kans in een lange tijd. Al bijna een week geleden dat ze het nog eens mochten proberen.
1. Cavendish. Al drie ritten gewonnen, dan ben je voor de volgende massasprint ook de favoriet. Won ook al eens in Montpellier, dus hij kent dit stadje wel. Goed, hij werd in 2013 wel verslagen, maar dat kan de beste overkomen. Schijnt dat hij de afgelopen tijd wel een beetje ziekjes was. Braken op het fietsje en als eerste lossen, dat soort dingen. Daarnaast ook nog eens zijn lead-out kwijtgeraakt, Mark Renshaw. Dus eigenlijk is de kans best groot dat hij morgen helemaal niet wint, maar ik leef graag op het randje. Hij gaat gewoon net als vroeger weer zes ritten winnen in een Tour.
2. Kittel. Er zitten best veel supermarkten van de Lidl in Montpellier, dus het is een zekerheid dat Kittel het goed gaat doen. Helaas is de dichtsbijzijnde wel een aantal kilometer van de streep, dus een overwinning gaat daarom lastig worden.
3. Greipel. Is heel erg slecht bezig, maar kom op jongens. Een van de beste sprinters van de wereld. Het moet toch ooit gaan lukken? Een keer zal alles goed moeten vallen, het is niet zo dat hij er ineens niets meer van kan. In de Giro nog prima, in het begin van de Tour ook nog wel een beetje redelijk, maar de laatste sprints waren stuk voor stuk waardeloos. Moet toch weer een keer de stijgende lijn gaan pakken.
4. Sagan. Doet altijd mee in de sprint, zelfs als hij de dag ervoor nog met krachten heeft gesmeten in een lange ontsnapping. Hij moet ook wel meedoen, om punten te verzamelen voor de groene trui. In de buurt van de overwinning zal hij vermoedelijk niet komen, als hij al moeite heeft met Matthews in een vlakke sprint.
5. McLay. Dit Britse wielergodje in de dop doet het best aardig. Had eigenlijk niet zo gek veel van hem verwacht, maar hij was in de laatste massasprint zelfs derde. Doet het beter dan Groenewegen, om maar eens een willekeurige naam te noemen. Voordeel van McLay is dat hij zich behoorlijk goed door het peloton kan manoeuvreren, daarom maakt het niet zoveel uit dat zijn ploeg totaal ruk is. Kan wel weer een leuke ereplaats halen tijdens deze sprint, hoewel hij wel zware dagen heeft gehad. Kwam tijdens de vorige rit ook als een van de laatsten binnen. Hopelijk om krachten te sparen en niet omdat het vet van de soep is, anders sta ik weer voor joker.
pi_163715986
FIPO

quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:20 schreef Maver24 het volgende:

[..]

In de Pyreneeën stak hij er ook niet bovenuit. Quintana heeft geen trap teveel gedaan
Die Quintana heeft inderdaad niks gedaan toen.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 13 juli 2016 @ 17:22:12 #3
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163715993
Vanmarcke had niet verwacht dat er in de laatste 10km nog iets zou gebeuren

:')
pi_163715995
flikker
pi_163715996
Froomey
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 13 juli 2016 @ 17:22:17 #6
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163715997
"Froomie" :D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 17:22:20 #7
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163715998
Froemmieee
pi_163716001
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hij zat nu vooral op de goede plek. Een paar jaar geleden zat ie minder goed en wist ie niet wat ie moest doen.

Dit was nogal vanzelfsprekend, als je het mij vraagt. En of het uiteindelijk een goede zet is valt ook nog te bezien. Stel we gaan morgen toch de Ventoux op en hij lost vierkant, is het dan ineens weer een gebrek aan inzicht?
Nee, dat is dan een gebrek aan goede benen.

Zo vanzelfsprekend is het overigens niet om mee te gaan als iemand voor je gaat, kijk maar naar Quintana zaterdag.
En zoals ik al zei: drie jaar geleden probeerde hij het niet eens, toen keek 'ie alleen maar achterom.
in a crowd you lose humanity
pi_163716004
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:22 schreef Pino112 het volgende:
Vanmarcke had niet verwacht dat er in de laatste 10km nog iets zou gebeuren

:')
was ook 12km op het eind :P
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:22:38 #10
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163716005
froome weer 100% psycho
pi_163716006
Duurt lang op de Tourwebsite.
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 13 juli 2016 @ 17:22:50 #12
335263 freaky40
pi_163716008
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:22 schreef noodgang het volgende:
Froemmieee
Wanker.
Allemaal cabaretteketet!
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 17:23:43 #13
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163716024
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:22 schreef Ajacied422 het volgende:
Duurt lang op de Tourwebsite.
Ze moeten Quintana nog diskwalificeren voor saai koersen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163716033
quote:
6s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:23 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ze moeten Quintana nog diskwalificeren voor saai koersen.
Waarom zou je gaan koersen op een gebied wat je totaal niet ligt?
pi_163716040
Wat een vent Sagan _O_
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_163716043
Waar blijft die etappeuitslag nouuuuu
  Redactie Sport woensdag 13 juli 2016 @ 17:25:09 #17
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163716052
Die gozers van Giant en Trek :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163716053
Harkema twee plekken gestegen
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_163716074
RANK RIDER RIDER NO. TEAM TIMES GAP






1. SVKSAGAN Peter 32 TINKOFF 03h 26' 23''
2. GBRFROOME Christopher 1 TEAM SKY 03h 26' 23'' + 00' 00''
3. POLBODNAR Maciej 33 TINKOFF 03h 26' 23'' + 00' 00''
4. NORKRISTOFF Alexander 144 TEAM KATUSHA 03h 26' 29'' + 00' 06''
5. FRALAPORTE Christophe 196 COFIDIS, SOLUTIONS CREDITS 03h 26' 29'' + 00' 06''
6. BELSTUYVEN Jasper 67 TREK - SEGAFREDO 03h 26' 29'' + 00' 06''
7. NORBOASSON HAGEN Edvald 103 TEAM DIMENSION DATA 03h 26' 29'' + 00' 06''
8. GERGREIPEL André 161 LOTTO SOUDAL 03h 26' 29'' + 00' 06''
9. NORENGER Sondre Holst 75 IAM CYCLING 03h 26' 29'' + 00' 06''
10. BELNAESEN Oliver 78 IAM CYCLING 03h 26' 29'' + 00' 06''
11. RSAJANSE VAN RENSBURG Reinardt 106 TEAM DIMENSION DATA 03h 26' 29'' + 00' 06''
12. GERDEGENKOLB John 113 TEAM GIANT-ALPECIN 03h 26' 29'' + 00' 06''
13. NEDGROENEWEGEN Dylan 53 TEAM LOTTO NL - JUMBO 03h 26' 29'' + 00' 06''
14. GBRMC LAY DANIEL 216 FORTUNEO - VITAL CONCEPT 03h 26' 29'' + 00' 06''
15. GBRYATES Adam 209 ORICA-BIKEEXCHANGE 03h 26' 29'' + 00' 06''

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163716077
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:25 schreef Scorpion_17 het volgende:
Harkema twee plekken gestegen
Wel zelfde tijd als Bardet en Henao
pi_163716078
Froome is wel een baas.
pi_163716084
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:21 schreef Patrice_Consigny het volgende:
FIPO

[..]

Die Quintana heeft inderdaad niks gedaan toen.
Prima toch. Froome loopt zich uit te sloven en verspeeld zijn energie voor een paar seconden die bergop niks voorstelt. Quintana gaat zijn slag nog wel slaan
pi_163716087
Kittel definitief weg voor groen.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 17:26:46 #24
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163716088
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:22 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Nee, dat is dan een gebrek aan goede benen.

Zo vanzelfsprekend is het overigens niet om mee te gaan als iemand voor je gaat, kijk maar naar Quintana zaterdag.
En zoals ik al zei: drie jaar geleden probeerde hij het niet eens, toen keek 'ie alleen maar achterom.
Drie jaar geleden zat ie verder achter de breuk he. Nu zat ie direct achter Sagan.

Wat Thomas doet is eigenlijk knapper.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 13 juli 2016 @ 17:28:03 #25
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163716114
Kreesie wind
pi_163716116
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Drie jaar geleden zat ie verder achter de breuk he. Nu zat ie direct achter Sagan.

Niet zoveel verder, het brak twee plaatsen voor hem en hij probeerde het niet eens, terwijl Cavendish er nog naartoe sprintte.
in a crowd you lose humanity
pi_163716121
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Drie jaar geleden zat ie verder achter de breuk he. Nu zat ie direct achter Sagan.

Wat Thomas doet is eigenlijk knapper.
Hoe hard zou die daar gereden hebben om erbij te komen _O_
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 17:29:28 #28
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163716153
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:28 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Niet zoveel verder, het brak twee plaatsen voor hem en hij probeerde het niet eens, terwijl Cavendish er nog naartoe sprintte.
Oké, wat jij wil.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163716178
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:26 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Prima toch. Froome loopt zich uit te sloven en verspeeld zijn energie voor een paar seconden die bergop niks voorstelt. Quintana gaat zijn slag nog wel slaan
Quintana is week. Froome gaat hem slopen.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 13 juli 2016 @ 17:30:31 #30
335263 freaky40
pi_163716179
Mollema stijgt lekker door naar plek 5 in het AK.
Allemaal cabaretteketet!
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 17:31:01 #31
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163716190
Kelderman weer bijna geen tijd verloren. :')

Die jongen snapt het echt niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163716193
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:30 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Quintana is week. Froome gaat hem slopen.
Quintana is week?

Hoe weet je dat zo goed, meneer de professor.
pi_163716211
186. BELTHEUNS Edward 68 TREK - SEGAFREDO 03h 32' 11'' + 05' 48''
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 13 juli 2016 @ 17:32:12 #34
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163716212
Vechten in de kroeg :')
pi_163716214
quote:
10s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:31 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Quintana is week?

Hoe weet je dat zo goed, meneer de professor.
Dat voel je aan je water.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:32:24 #36
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163716218
morgen wint Mollema #groningsweer
pi_163716226
Eindelijk eens een etappe waarbij ik het zo spannend vond, dat ik alleen gekeken heb en niet ondertussen iets anders heb gedaan. Wat een helden, Sagan & Froome. Gekkenwerk en dan toch flikken.
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
pi_163716229
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kelderman weer bijna geen tijd verloren. :')

Die jongen snapt het echt niet.
Het is echt meelijwekkend hoe die ploeg hier rijdt.
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:33:16 #39
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163716232
Marginal gains
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163716234
Lol @ nos . Ze doen net of Froome minuten heeft gepakt en de rest zwaar heeft verloren
pi_163716247
Quintana valt vandaag overigens niets te verwijten, zit waar hij moet zitten. Heeft wel mazzel dat de schade beperkt blijft.
pi_163716251
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:33 schreef Maver24 het volgende:
Lol @ nos . Ze doen net of Froome minuten heeft gepakt en de rest zwaar heeft verloren
Dat gelul over een mentale dreun is ook vermoeiend. Het was een leuke actie, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat Quintana vannacht nachtmerries heeft omdat hij Froome niet in een vlakke etappe in de wind kon volgen.
  Hardste schreeuwer 2022 woensdag 13 juli 2016 @ 17:35:29 #43
335263 freaky40
pi_163716268
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:33 schreef Maver24 het volgende:
Lol @ nos . Ze doen net of Froome minuten heeft gepakt en de rest zwaar heeft verloren
Wordt een hype van gemaakt terwijl dat allemaal nog wel meevalt.
Allemaal cabaretteketet!
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:35:50 #44
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163716275
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:34 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Quintana valt vandaag overigens niets te verwijten, zit waar hij moet zitten. Heeft wel mazzel dat de schade beperkt blijft.
Inderdaad, al met al valt de schade goed mee...denk dat Quintana morgen meer voor de aanloop dan de Ventoux zelf vreest.
pi_163716278
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kelderman weer bijna geen tijd verloren. :')

Die jongen snapt het echt niet.
Met het idee om te werken voor Groenewegen lijkt me.

Kwam niet helemaal uit de verf :D
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:36:03 #46
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163716279
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Kelderman weer bijna geen tijd verloren. :')

Die jongen snapt het echt niet.
Echt treurig ja ;(
pi_163716280
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:34 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Dat gelul over een mentale dreun is ook vermoeiend. Het was een leuke actie, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat Quintana vannacht nachtmerries heeft omdat hij Froome niet in een vlakke etappe in de wind kon volgen.
Ja inderdaad. Hier gaat hij echt niet wakker van liggen
pi_163716290
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:35 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Inderdaad, al met al valt de schade goed mee...denk dat Quintana morgen meer voor de aanloop dan de Ventoux zelf vreest.
Zeker. Daar kan de Tour beslist worden, Movistar was weer dramatisch vandaag zoals meestal met de waaiers.
pi_163716301
misschien wel de mooiste ettape niet die LEGENDARISCHE met Tom, alhoewel het geweldig was dat Tom won hoor.
geweldige winnaar en zo langzamerhand deze Tour ook een geweldige geletruidrager.
mokkegod 5e :9
pi_163716302
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:34 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Dat gelul over een mentale dreun is ook vermoeiend. Het was een leuke actie, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat Quintana vannacht nachtmerries heeft omdat hij Froome niet in een vlakke etappe in de wind kon volgen.
De dreun is meer Sky vs Movistar, niet Froome vs Quintana.
pi_163716304
Morgen weer kans op waaiers?
pi_163716309
Dat gezwets over ''wordt de Tour op het vlakke beslist?''...

Kijk nog eens naar de registers aan bergetappes die worden opentrokken.
pi_163716315
Morgen gaat Froome weer 20 seconden pakken en gaat iedereen weer roepen dat Quintana daar niet wakker van ligt...
pi_163716321
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:32 schreef Ajacied422 het volgende:
186. BELTHEUNS Edward 68 TREK - SEGAFREDO 03h 32' 11'' + 05' 48''
Jasper nam zijn rol feilloos over.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 17:39:17 #55
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163716325
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:38 schreef Columbiafan het volgende:
Morgen gaat Froome weer 20 seconden pakken en gaat iedereen weer roepen dat Quintana daar niet wakker van ligt...
En in de tijdrit pakt hij een minuut en dan staat die pygmee alweer twee minuten achter in het klassement.

Maar hij gaat wel schroeien in de derde week hoor!!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163716342
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:39 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

En in de tijdrit pakt hij een minuut en dan staat die pygmee alweer twee minuten achter in het klassement.

Maar hij gaat wel schroeien in de derde week hoor!!
Hoe weet je nou weer zo zeker dat hij morgen een halve minuut gaat verliezen :').
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 17:40:30 #57
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163716351
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:33 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Het is echt meelijwekkend hoe die ploeg hier rijdt.
Maar gelukkig houden ze belangrijke krachten als Wagner, Martens en Wynants wel aan boord. Dat wordt de komende jaren dus veel beter. Oh, wacht...
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163716364
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:38 schreef Columbiafan het volgende:
Morgen gaat Froome weer 20 seconden pakken en gaat iedereen weer roepen dat Quintana daar niet wakker van ligt...
Morgen is het bergop dus zou het betekenen dat Froome bergop ook sterker is. Dan heeft Quintana natuurlijk wel een groot probleem.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 17:41:33 #59
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163716368
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:40 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Hoe weet je nou weer zo zeker dat hij morgen een halve minuut gaat verliezen :').
Omdat ze morgen bij Wout Poels nummer 1 op z'n rug gaan plakken en die gaat vervolgens heel vroeg lossen. Quintana volgt slaafs nummer 1, tot hij erachter komt dat het Froome helemaal niet is en daardoor verliest hij tijd.

gr gr
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163716370
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:40 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Hoe weet je nou weer zo zeker dat hij morgen een halve minuut gaat verliezen :').
Hij heeft zeker een glazenbol. Mag ik dan ook even de winnende lot nummers?
pi_163716380
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Omdat ze morgen bij Wout Poels nummer 1 op z'n rug gaan plakken en die gaat vervolgens heel vroeg lossen. Quintana volgt slaafs nummer 1, tot hij erachter komt dat het Froome helemaal niet is en daardoor verliest hij tijd.

gr gr
Gaan ze Wout ook in het geel hijsen?
pi_163716394
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:41 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Morgen is het bergop dus zou het betekenen dat Froome bergop ook sterker is. Dan heeft Quintana natuurlijk wel een groot probleem.
Maar Quintana piekt toch in de derde week? Niets aan de hand dus.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 17:42:51 #63
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163716395
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:42 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Gaan ze Wout ook in het geel hijsen?
Quintana is kleurenblind.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163716400
Als Froome de tour wint is het een geweldige wielrenner als hij de tour verliest omdat hij tekort komt in de bergen of de tijdrit is het een dwaas dat hij zoveel energie heeft verspeeld. Een tik voor Quintana vind ik maar een vreemde aanname, ik zou blij zijn als een concurrent zoveel energie verspeelt voor een paar seconden.
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:43:23 #65
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163716407
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:38 schreef Maver24 het volgende:
Morgen weer kans op waaiers?
Morgen een harde wind uit het Noorden; de eerste 100km zijwind, daarna 60km tegenwind, daarna de Ventoux. Zou mooi zijn als Sky wat in die eerste 100km probeert.
pi_163716408
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:38 schreef Ajacied422 het volgende:
Dat gezwets over ''wordt de Tour op het vlakke beslist?''...

Kijk nog eens naar de registers aan bergetappes die worden opentrokken.
Nu nog niet natuurlijk. Maar als Quintana morgen twee minuten verliest op het vlakke, dan zou dat wel eens beslissend kunnen blijken te zijn.
pi_163716409
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Omdat ze morgen bij Wout Poels nummer 1 op z'n rug gaan plakken en die gaat vervolgens heel vroeg lossen. Quintana volgt slaafs nummer 1, tot hij erachter komt dat het Froome helemaal niet is en daardoor verliest hij tijd.

gr gr
pi_163716415
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:42 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Maar Quintana piekt toch in de derde week? Niets aan de hand dus.
En dan houdt Froome uiteindelijk twintig seconden over en wordt er verwezen naar vandaag en zaterdag. Eigenlijk een kopie van vorig jaar.
pi_163716441
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:34 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Dat gelul over een mentale dreun is ook vermoeiend. Het was een leuke actie, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat Quintana vannacht nachtmerries heeft omdat hij Froome niet in een vlakke etappe in de wind kon volgen.
Verschil is slechts 35 seconden in het AK, lijkt mij dat Quintana tot nu toe juist tevreden is.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_163716449
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:43 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Morgen een harde wind uit het Noorden; de eerste 100km zijwind, daarna 60km tegenwind, daarna de Ventoux. Zou mooi zijn als Sky wat in die eerste 100km probeert.
Gaan ze niet doen denk ik, dit komt Movistar goed uit dan.
pi_163716464
Elise :9
pi_163716466
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:43 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

En dan houdt Froome uiteindelijk twintig seconden over en wordt er verwezen naar vandaag en zaterdag. Eigenlijk een kopie van vorig jaar.
Gelukkig gaat Gaviria vandaag in Polen winnen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:46:43 #73
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163716469
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:45 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Gaan ze niet doen denk ik, dit komt Movistar goed uit dan.
Denk het ook niet. Met die tegenwind heeft het niet zoveel zin en kost het teveel energie, zeker als je de klim zelf ook wilt controleren.
pi_163716480
We zitten wel allemaal naar Quintana te kijken maar Dan Martin staat er beter voor en vind ik ook erg goed
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:47:34 #75
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163716491
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:46 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Gelukkig gaat Gaviria vandaag in Polen winnen.
Stybar zal in de laatste kilometer wel weer gaan aanvallen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163716502
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:47 schreef Maver24 het volgende:
We zitten wel allemaal naar Quintana te kijken maar Dan Martin staat er beter voor en vind ik ook erg goed
Zakt er nog wel doorheen ergens in de derde week.
pi_163716511
FroomeGOD _O_

Mensen die denken dat Froome hier zoveel energie in heeft gestopt dat hij morgen daarom gaat tegenvallen :')
Mensen die denken dat Quintana in de 3e week weer veel beter gaat zijn dan Froome :')

Froome heeft juist nog niks laten zien bergop, omdat hij ook in de 3e week wil pieken. Eigenlijk kun je zeggen dat dit gewoon bonussecondes zijn en dat hij pas in de laatste week echt wat gaat laten zien _O_
pi_163716542
Dit dus (bonus):

TeamSky twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:20:24 Froome wrapped up a 6-second time bonus on the line with that superb display of attacking riding #TDF2016 📷 @LeTour https://t.co/mwa1MhIWJa reageer retweet
pi_163716546
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:48 schreef Syntix het volgende:
FroomeGOD _O_

Mensen die denken dat Froome hier zoveel energie in heeft gestopt dat hij morgen daarom gaat tegenvallen :')
Mensen die denken dat Quintana in de 3e week weer veel beter gaat zijn dan Froome :')

Froome heeft juist nog niks laten zien bergop, omdat hij ook in de 3e week wil pieken. Eigenlijk kun je zeggen dat dat dit gewoon bonussecondes zijn en dat hij pas in de laatste week echt wat gaat laten zien _O_
Ok.
pi_163716547
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:47 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Stybar zal in de laatste kilometer wel weer gaan aanvallen.
Fernando moet naar Dimension Data kan Cavendish mooi de sprint aantrekken. Kan al niet wachten op de BBC reacties in Rio als Cav zoek gereden wordt in de omnium.
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:51:41 #81
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163716585
inrng twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:51:17 Christian Prudhomme says tomorrow's stage finish will be at Chalet Reynard, it will not be at the summit of Mont Ventoux reageer retweet
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163716605
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:51 schreef Koffieplanter het volgende:
inrng twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:51:17 Christian Prudhomme says tomorrow's stage finish will be at Chalet Reynard, it will not be at the summit of Mont Ventoux reageer retweet
Waaiers + full-retard 7 km (?) uphill
pi_163716607
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:51 schreef Koffieplanter het volgende:
inrng twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:51:17 Christian Prudhomme says tomorrow's stage finish will be at Chalet Reynard, it will not be at the summit of Mont Ventoux reageer retweet
:(
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:52:51 #84
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163716612
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:51 schreef Koffieplanter het volgende:
inrng twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:51:17 Christian Prudhomme says tomorrow's stage finish will be at Chalet Reynard, it will not be at the summit of Mont Ventoux reageer retweet
FLOPSHOW
pi_163716626
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:48 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Zakt er nog wel doorheen ergens in de derde week.
En verliest vrijdag sowieso veel tijd.
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:54:33 #86
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163716639
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:51 schreef Koffieplanter het volgende:
inrng twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:51:17 Christian Prudhomme says tomorrow's stage finish will be at Chalet Reynard, it will not be at the summit of Mont Ventoux reageer retweet
Jammer, maar dit zat er wel aan te komen. Als het zo hard waait, dan is het onverantwoord de hele klim te doen.
pi_163716648
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:53 schreef Marcoss het volgende:

[..]

En verliest vrijdag sowieso veel tijd.
Quintana is toch ook niet zo'n bar goede tijdritrijder?
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:55:47 #88
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163716657
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:51 schreef Koffieplanter het volgende:
inrng twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:51:17 Christian Prudhomme says tomorrow's stage finish will be at Chalet Reynard, it will not be at the summit of Mont Ventoux reageer retweet
De volgende mentale dreun voor Quintana.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:56:00 #89
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163716661
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:48 schreef Syntix het volgende:
FroomeGOD _O_

Mensen die denken dat Froome hier zoveel energie in heeft gestopt dat hij morgen daarom gaat tegenvallen :')
Mensen die denken dat Quintana in de 3e week weer veel beter gaat zijn dan Froome :')

Froome heeft juist nog niks laten zien bergop, omdat hij ook in de 3e week wil pieken. Eigenlijk kun je zeggen dat dit gewoon bonussecondes zijn en dat hij pas in de laatste week echt wat gaat laten zien _O_
Syntix krijgt alweer gelijk. _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:56:01 #90
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163716662
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:54 schreef Syntix het volgende:

[..]

Quintana is toch ook niet zo'n bar goede tijdritrijder?
Heeft dit jaar al een tijdrit gewonnen. Bovendien is de tijdrit van vrijdag glooiend. Daar gaat ie weinig tijd op Froome verliezen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:56:02 #91
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163716664
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:54 schreef Syntix het volgende:

[..]

Quintana is toch ook niet zo'n bar goede tijdritrijder?
Houd het maar bij Sky.
Put these foolish ambitions to rest.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 13 juli 2016 @ 17:57:12 #92
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163716687
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:52 schreef Syntix het volgende:

[..]

Waaiers + full-retard 7 km (?) uphill
9
pi_163716690
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:54 schreef Syntix het volgende:

[..]

Quintana is toch ook niet zo'n bar goede tijdritrijder?
Die won laatst nog een tijdrit _O_
  woensdag 13 juli 2016 @ 17:57:59 #94
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163716703
marcelkittel twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:57:09 The biggest bike race wants more safety & sends their riders in the smallest villages in South of France with Mistral being full on... 🐒🐒🐒 reageer retweet
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163716707
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:56 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Heeft dit jaar al een tijdrit gewonnen. Bovendien is de tijdrit van vrijdag glooiend. Daar gaat ie weinig tijd op Froome verliezen.
Wel 37km + Froome is echt 1 van de betere tijdrijders van het peloton. Ik denk dat hij nog behoorlijk wat tijd gaat pakken op iedereen in het klassement.
pi_163716754
Jammer trouwens dat er tijdritten zijn dit jaar. Echt zo saai om naar te kijken
pi_163716758
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:58 schreef Syntix het volgende:

[..]

Wel 37km + Froome is echt 1 van de betere tijdrijders van het peloton. Ik denk dat hij nog behoorlijk wat tijd gaat pakken op iedereen in het klassement.
Froome gaat Olympisch kampioen tijdrijden worden.
pi_163716764
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:01 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Froome gaat Olympisch kampioen tijdrijden worden.
Ik kon niet zo snel zien of hij daar ook aan meedoet... Dat hij daar niet helemaal zal afgaan is wel duidelijk.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 18:02:17 #99
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163716766
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:57 schreef Mani89 het volgende:
marcelkittel twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:57:09 The biggest bike race wants more safety & sends their riders in the smallest villages in South of France with Mistral being full on... 🐒🐒🐒 reageer retweet
Als je een contract tekent bij Etixx staat er een clausule in dat je minstens één keer per week moet klagen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163716775
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:57 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Die won laatst nog een tijdrit _O_
Tegen Janneke en Mieke...
pi_163716782
Bauke Mollema voor een podiumplaats in Parijs *O*
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163716787
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:02 schreef Syntix het volgende:

[..]

Ik kon niet zo snel zien of hij daar ook aan meedoet... Dat hij daar niet helemaal zal afgaan is wel duidelijk.
Hij werd in 2012 al derde op een veel vlakker parcours.
  woensdag 13 juli 2016 @ 18:03:49 #103
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163716795
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:02 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Tegen Janneke en Mieke...
Werd ook nog 2e in een tijdrit in het Baskenland. Verloor daar slechts 5 seconde op Contador.
  woensdag 13 juli 2016 @ 18:04:37 #104
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163716802
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:02 schreef Syntix het volgende:

[..]

Ik kon niet zo snel zien of hij daar ook aan meedoet... Dat hij daar niet helemaal zal afgaan is wel duidelijk.
Volgens mij wel. Hij wil voor de triple gaan,TdF, tijdrit en de wegwedstrijd.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163716822
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:03 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Werd ook nog 2e in een tijdrit in het Baskenland.
Ook al eens in 2013, zegt dus niet zo heel veel.
pi_163716826
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:02 schreef Syntix het volgende:

[..]

Ik kon niet zo snel zien of hij daar ook aan meedoet... Dat hij daar niet helemaal zal afgaan is wel duidelijk.
Ja, Vroem wil Tour, 2x OS-goud + Vuelta winnen
  woensdag 13 juli 2016 @ 18:07:38 #107
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163716845
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163716856
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:02 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Tegen Janneke en Mieke...
Chava is nog steeds een vrij behoorlijke tijdrijder, maar het veld was verder wel vrij beroerd ja.

Maar toch denk ik dat Quinty vrijdag niet heel veel tijd gaat verliezen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 18:09:59 #109
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163716874
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:07 schreef Mani89 het volgende:
[ afbeelding ]
Inderdaad al twee overwinningen!
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163716889
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:04 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Volgens mij wel. Hij wil voor de triple gaan,TdF, tijdrit en de wegwedstrijd.
En Vuelta.
  woensdag 13 juli 2016 @ 18:12:15 #111
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163716895
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:11 schreef Syntix het volgende:

[..]

En Vuelta.
Dat ook nog eens..Hoop dat contador dan is hersteld.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  woensdag 13 juli 2016 @ 18:13:05 #112
62913 Blik
The one and Only!
pi_163716907
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:48 schreef Syntix het volgende:
FroomeGOD _O_

Mensen die denken dat Froome hier zoveel energie in heeft gestopt dat hij morgen daarom gaat tegenvallen :')
Mensen die denken dat Quintana in de 3e week weer veel beter gaat zijn dan Froome :')

Froome heeft juist nog niks laten zien bergop, omdat hij ook in de 3e week wil pieken. Eigenlijk kun je zeggen dat dit gewoon bonussecondes zijn en dat hij pas in de laatste week echt wat gaat laten zien _O_
Het hele, ik heb zoveel respect voor andere renners naast Froome en Sky, heb ik nog niet echt teruggezien van je de afgelopen anderhalve week...
pi_163716932
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:12 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Dat ook nog eens..Hoop dat contador dan is hersteld.
Zou me overigens niks verbazen als Froome geen Vuelta rijdt als hij de Tour wint en in ieder geval 1x goud pakt in Rio, maar dat dacht ik vorig jaar ook..
  woensdag 13 juli 2016 @ 18:15:32 #114
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163716952
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:14 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Zou me overigens niks verbazen als Froome geen Vuelta rijdt als hij de Tour wint en in ieder geval 1x goud pakt in Rio, maar dat dacht ik vorig jaar ook..
Aan de andere kant.. Het kan ook wel eens naar worden binnen het team als ze telkens voor dezelfde kopman gaan in grote rondes..
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163716956
Sagan wilde Bodnar laten winnen, maar had niet verwacht dat Froome opeens zou gaan sprinten
pi_163716975
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:57 schreef Mani89 het volgende:
marcelkittel twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:57:09 The biggest bike race wants more safety & sends their riders in the smallest villages in South of France with Mistral being full on... 🐒🐒🐒 reageer retweet
Ga toch fietsen op een hometrainer Marcel.
pi_163716991
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:13 schreef Blik het volgende:

[..]

Het hele, ik heb zoveel respect voor andere renners naast Froome en Sky, heb ik nog niet echt teruggezien van je de afgelopen anderhalve week...
Welke andere renner is nog meer zo uitzonderlijk bezig? Froome is dingen aan het doen die we totaal niet van hem verwachten. Cavendish heeft mooie etappes gewonnen en ook Sagan is weer lekker bezig ^O^ Voor de rest valt het nog wat tegen...
  woensdag 13 juli 2016 @ 18:20:09 #118
194695 franklop
Fran knock
pi_163717005
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:17 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Ga toch fietsen op een hometrainer Marcel.
heeft het Tony virus opgepikt
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 13 juli 2016 @ 18:37:07 #120
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163717294
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:16 schreef Marcoss het volgende:
Sagan wilde Bodnar laten winnen, maar had niet verwacht dat Froome opeens zou gaan sprinten
Toen ze naar de finish reden had ik inderdaad ook even dat idee.
in a crowd you lose humanity
pi_163717393
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:16 schreef Marcoss het volgende:
Sagan wilde Bodnar laten winnen, maar had niet verwacht dat Froome opeens zou gaan sprinten
Beetje naïef en dom om te denken :') Froome ging natuurlijk voor de bonificatieseconden en vond het prima dat Sagan 1e werd zolang hij maar 2e zou worden.
pi_163717449
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:44 schreef Syntix het volgende:

[..]

Beetje naïef en dom om te denken :') Froome ging natuurlijk voor de bonificatieseconden en vond het prima dat Sagan 1e werd zolang hij maar 2e zou worden.
Denk dat Sagan het ook prima had gevonden als Froome dan 2de werd
pi_163717458
Echt zonde dat ventoux ingekort wordt. Nu ligt er nog meer nadruk op die veel te extreme slotweek.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 18:53:10 #124
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163717526
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:57 schreef Mani89 het volgende:
marcelkittel twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:57:09 The biggest bike race wants more safety & sends their riders in the smallest villages in South of France with Mistral being full on... 🐒🐒🐒 reageer retweet
Eens met jouw reactie.
  woensdag 13 juli 2016 @ 18:54:52 #125
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163717559
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:53 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Eens met jouw reactie.
Ik ook.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163717647
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:54 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik ook.
Waarom gebruik je geen '
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 19:06:26 #127
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163717761
VDB2 stapt uit de Tour met een schouderbreuk.
  woensdag 13 juli 2016 @ 19:06:33 #128
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163717764
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:48 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Echt zonde dat ventoux ingekort wordt. Nu ligt er nog meer nadruk op die veel te extreme slotweek.
De klim is nog lastig genoeg om verschil te maken, Mits iemand dat wil natuurlijk, maar dat geldt ook met de laatste kilometers. Sowieso is het stuk door het bos het lastigste stuk van de klim. Na Chalet Reynard is 'ie makkelijker (mits het niet waait), alleen de laatste kilometer is dan weer kut.
in a crowd you lose humanity
pi_163717856
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:06 schreef Slobeend het volgende:
VDB2 stapt uit de Tour met een schouderbreuk.
Dat is vast de reden waarom Zakarin zich niet liet terugzakken.
pi_163717918
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:55 schreef Mani89 het volgende:

[..]

De volgende mentale dreun voor Quintana.
Ik denk dat dit nog wel eens gunstiger kan zijn voor Quintana dan een finish hier op de top.
pi_163717943
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:15 schreef Dennism het volgende:

[..]

Ik denk dat dit nog wel eens gunstiger kan zijn voor Quintana dan een finish hier op de top.
Quintana werd pas afgetroefd in 2013 na het chalet. Toen vloog Froome als een mutant naar boven.
  woensdag 13 juli 2016 @ 19:16:10 #132
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163717948
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:15 schreef Dennism het volgende:

[..]

Ik denk dat dit nog wel eens gunstiger kan zijn voor Quintana dan een finish hier op de top.
Inderdaad. Geen last van de wind in het bos. En je komt pas kort voor Chalet Reynard eruit.
in a crowd you lose humanity
pi_163717949
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:06 schreef Slobeend het volgende:
VDB2 stapt uit de Tour met een schouderbreuk.
Zit hem niet mee...
pi_163718332
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:06 schreef Wombcat het volgende:

[..]

De klim is nog lastig genoeg om verschil te maken, Mits iemand dat wil natuurlijk, maar dat geldt ook met de laatste kilometers. Sowieso is het stuk door het bos het lastigste stuk van de klim. Na Chalet Reynard is 'ie makkelijker (mits het niet waait), alleen de laatste kilometer is dan weer kut.
Is deze aankomst ook nog interessant genoeg voor de toppers om voor ritwinst te gaan? 60 kilometer tegenwind tot de voet, 14 juli dus knotsgekke Fransen. Een ontsnapping is nu waarschijnlijk wel kansrijker.
  woensdag 13 juli 2016 @ 19:35:40 #135
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163718418
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:31 schreef showtimer het volgende:

[..]

Is deze aankomst ook nog interessant genoeg voor de toppers om voor ritwinst te gaan? 60 kilometer tegenwind tot de voet, 14 juli dus knotsgekke Fransen. Een ontsnapping is nu waarschijnlijk wel kansrijker.
Het is nog steeds 10km aan 9%...ondanks de inkorting blijft dit misschien wel de zwaarste finish bergop deze Tour. Door die tegenwind denk ik eigenlijk dat de vluchters bij voorbaat kansloos zijn.
pi_163718480
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:42 schreef Wespensteek het volgende:
Als Froome de tour wint is het een geweldige wielrenner als hij de tour verliest omdat hij tekort komt in de bergen of de tijdrit is het een dwaas dat hij zoveel energie heeft verspeeld. Een tik voor Quintana vind ik maar een vreemde aanname, ik zou blij zijn als een concurrent zoveel energie verspeelt voor een paar seconden.
Wij weten het vrijdag met de tijdrit hoe Froome en Quintana dan van elkaar verhouden.
pi_163718503
Heb blijkbaar topshow gemist :(
  woensdag 13 juli 2016 @ 19:45:01 #138
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163718577
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:31 schreef showtimer het volgende:

[..]

Is deze aankomst ook nog interessant genoeg voor de toppers om voor ritwinst te gaan? 60 kilometer tegenwind tot de voet, 14 juli dus knotsgekke Fransen. Een ontsnapping is nu waarschijnlijk wel kansrijker.
Ja, het is nog interessant voor de toppers, want bonificatie.
Tegenwind is juist slecht voor vluchters, dat sloopt, je bent bovendien langer onderweg.
in a crowd you lose humanity
pi_163718620
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:40 schreef capuchon_jongen het volgende:
Heb blijkbaar topshow gemist :(
Ja, en morgen ook. Ze schrappen de laatste zes kilometer vanwege wind :? :?
En dat voor wedstrijdrenners
Dit klinkt net zo lachwekkend dat een Drent als Daniel Lohues altijd over fietsen met tegenwind zingt :D
  woensdag 13 juli 2016 @ 19:48:20 #140
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163718645
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:46 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Ja, en morgen ook. Ze schrappen de laatste zes kilometer vanwege wind :? :?
En dat voor wedstrijdrenners
Dit klinkt net zo lachwekkend dat een Drent als Daniel Lohues altijd over fietsen met tegenwind zingt :D
Wel eens bergop gefietst met windstoten van 100 km/u?
in a crowd you lose humanity
pi_163718679
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:48 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Wel eens bergop gefietst met windstoten van 100 km/u?
Een berg niet, maar wel een viadukt. En geeft wel een kick als je dan boven komt.
  woensdag 13 juli 2016 @ 19:52:03 #142
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163718712
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:50 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Een berg niet, maar wel een viadukt. En geeft wel een kick als je dan boven komt.
Bij de Mont Ventoux waait dan de helft van het peloton de berg af. Da's wel wat anders dan een viaduct.
Waarschijnlijk waait dan ook de helft van het publiek de berg af trouwens.
in a crowd you lose humanity
pi_163718718
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:50 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Een berg niet, maar wel een viadukt. En geeft wel een kick als je dan boven komt.
_O-

Verstandig besluit van de organisatie
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_163718817
Kelderman heeft morgen nog steeds au.
"You can call me Susan if it makes you happy"
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:00:34 #145
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163718867
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Als je een contract tekent bij Etixx staat er een clausule in dat je minstens één keer per week moet klagen.
Copedaleando twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:55:28 NAIRO: "La organización a veces no cuenta con el deportista. Etapas como esta deberían pensarla antes" #TDF2016 https://t.co/A8ZOEeUWAl reageer retweet
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 20:01:48 #146
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163718884
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:00 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Copedaleando twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:55:28 NAIRO: "La organización a veces no cuenta con el deportista. Etapas como esta deberían pensarla antes" #TDF2016 https://t.co/A8ZOEeUWAl reageer retweet
Die kleine teringaap heeft wel veel praatjes.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:02:18 #147
62913 Blik
The one and Only!
pi_163718891
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:18 schreef Syntix het volgende:

[..]

Welke andere renner is nog meer zo uitzonderlijk bezig? Froome is dingen aan het doen die we totaal niet van hem verwachten. Cavendish heeft mooie etappes gewonnen en ook Sagan is weer lekker bezig ^O^ Voor de rest valt het nog wat tegen...
Dumoulin die koninginnerit wint, Sagan en Cavendish. Maar je lult er alleen over als je er specifiek naar gevraagd wordt. Enige wat je kan bazelen is Skygoden en Froomegod, en je bent zelfs te sneu om toe te geven dat dat het enige waar je naar kijkt.

Jammer
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:02:46 #148
62913 Blik
The one and Only!
pi_163718901
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die kleine teringaap heeft wel veel praatjes.
Vertaling
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:06:25 #149
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163718970
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:02 schreef Blik het volgende:

[..]

Vertaling
Google translate zegt dit
quote:
De organisatie soms niet de atleet. Stages als dit zou moeten denken voordat
Niet heel veel duidelijker dan dat spaans :?
in a crowd you lose humanity
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 20:07:11 #150
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163718987
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:02 schreef Blik het volgende:

[..]

Vertaling
De organisatie houdt soms niet echt rekening met de renners. Over etappes als vandaag moet je vooraf wat langer nadenken.

Oftewel, kleine Nairito vond het niet leuk dat hij door de wind moest fietsen. Zo zijn er ook minstens 100 renners die etappes als die van afgelopen zondag niet leuk vinden, maar daar hoor je die misvormde capibara dan weer niet over.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:07:48 #151
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163718996
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:02 schreef Blik het volgende:

[..]

Dumoulin die koninginnerit wint, Sagan en Cavendish. Maar je lult er alleen over als je er specifiek naar gevraagd wordt. Enige wat je kan bazelen is Skygoden en Froomegod, en je bent zelfs te sneu om toe te geven dat dat het enige waar je naar kijkt.

Jammer
Van Avermaet vergeet je nog.
En don't feed the troll
in a crowd you lose humanity
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 13 juli 2016 @ 20:08:40 #152
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163719014
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:02 schreef Blik het volgende:

[..]

Vertaling
The organization sometimes does not have the athlete. Stages like this should think of it before "
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:09:02 #153
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163719023
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:07 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De organisatie houdt soms niet echt rekening met de renners. Over etappes als vandaag moet je vooraf wat langer nadenken.

Oftewel, kleine Nairito vond het niet leuk dat hij door de wind moest fietsen. Zo zijn er ook minstens 100 renners die etappes als die van afgelopen zondag niet leuk vinden, maar daar hoor je die misvormde capibara dan weer niet over.
Of zoals Zabel ooit eens zei nadat de klassementsrenners veel klaagden over de massasprints "het is niet eerlijk dat ze al die bergen in de Tour stoppen, zo kan ik nooit winnen."
in a crowd you lose humanity
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:15:58 #154
62913 Blik
The one and Only!
pi_163719180
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:07 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De organisatie houdt soms niet echt rekening met de renners. Over etappes als vandaag moet je vooraf wat langer nadenken.

Oftewel, kleine Nairito vond het niet leuk dat hij door de wind moest fietsen. Zo zijn er ook minstens 100 renners die etappes als die van afgelopen zondag niet leuk vinden, maar daar hoor je die misvormde capibara dan weer niet over.
Sneue reactie idd
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:17:09 #155
62913 Blik
The one and Only!
pi_163719203
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:07 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Van Avermaet vergeet je nog.
En don't feed the troll
Je hebt gelijk. Maar hij was zo serieus begin van deze Tour dat die ook andere renners kan waarderen, dus ik wilde hem nog een kans geven. Maar blijkt wel weer dat dat verspilde moeite was
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:19:35 #156
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163719264
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:07 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

De organisatie houdt soms niet echt rekening met de renners. Over etappes als vandaag moet je vooraf wat langer nadenken.

Oftewel, kleine Nairito vond het niet leuk dat hij door de wind moest fietsen. Zo zijn er ook minstens 100 renners die etappes als die van afgelopen zondag niet leuk vinden, maar daar hoor je die misvormde capibara dan weer niet over.
Cool, ik ga hem vanaf nu vaker "misvormde capibara" noemen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163719372
Is er buiten Sagan een renner die jullie wel oké vinden?
pi_163719483
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 19:52 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Bij de Mont Ventoux waait dan de helft van het peloton de berg af. Da's wel wat anders dan een viaduct.
Waarschijnlijk waait dan ook de helft van het publiek de berg af trouwens.
Ik zit niet op valpartijen en zo te springen of om gevaarlijke toestanden.
Maar als een factor wind de helft van het peloton kan uitdunnen, dan krijgt de TdF wel een elfstedenkarakter. Dat zou ik wel mooi vinden.
pi_163719577
quote:
9s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:26 schreef Ajacied422 het volgende:
Is er buiten Sagan een renner die jullie wel oké vinden?
Die ene neger uit Rwanda of zo.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:37:38 #160
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163719594
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:02 schreef Blik het volgende:

[..]

Dumoulin die koninginnerit wint, Sagan en Cavendish. Maar je lult er alleen over als je er specifiek naar gevraagd wordt. Enige wat je kan bazelen is Skygoden en Froomegod, en je bent zelfs te sneu om toe te geven dat dat het enige waar je naar kijkt.

Jammer
Normaal word ik ook moe van het gefap van Syntix, en andere jaren was ik altijd tegen Froome, maar je kan niet ontkennen dat Froome tot nu toe de enige renner is die een beetje smaak geeft aan de koers als het gaat om de klassementsrenners. De rest is een stel laffe lamzakken.
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:37:47 #161
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163719602
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:31 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Ik zit niet op valpartijen en zo te springen of om gevaarlijke toestanden.
Maar als een factor wind de helft van het peloton kan uitdunnen, dan krijgt de TdF wel een elfstedenkarakter. Dat zou ik wel mooi vinden.
Met windkracht 8 wordt er tegenwoordig ook geen Elfstedentocht georganiseerd hoor. ;) Het moet wel een beetje verantwoord blijven.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 20:43:09 #162
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163719704
quote:
9s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:26 schreef Ajacied422 het volgende:
Is er buiten Sagan een renner die jullie wel oké vinden?
Enrico Battaglin, Bling, EddyBH, Big John, ElTieDie, Tom, Geesink, Bokkema, Krachtwijk, Pistolero, Krek, Butcher, Chavito, Fabian, Pantano, Dielan.
pi_163719740
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:03 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Hij werd in 2012 al derde op een veel vlakker parcours.
Toen (en in 2013) had hij zich veel meer voorbereid op het tijdrijden omdat er één of meerdere lange vlakke tijdritten in de Tour zaten.
pi_163719784
After todays stage in the #TDF2016 I have to say that nothing changed after all the accidents and safty discussions.
instagram.com/p/BHz9FBRDvwk/ Aldus Tony M.
pi_163719801
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 18:02 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Tegen Janneke en Mieke...
De nieuwe Canyon is wel een wonderfiets schijnbaar. Onder andere Ion heeft daar al behoorlijk op lopen brommeren.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 20:48:50 #166
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163719825
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:46 schreef Columbiafan het volgende:
After todays stage in the #TDF2016 I have to say that nothing changed after all the accidents and safty discussions.
instagram.com/p/BHz9FBRDvwk/ Aldus Tony M.
Ja, de krokodillentranen van Tony konden niet ontbreken inderdaad.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163719829
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 17:51 schreef Koffieplanter het volgende:
inrng twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:51:17 Christian Prudhomme says tomorrow's stage finish will be at Chalet Reynard, it will not be at the summit of Mont Ventoux reageer retweet
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 12:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Jaaaaaa daaaaahaaaaaaaag.

Dan boycot ik de rest van de Tour hoor.
Zal ik het topic voor morgen dan maar aanmaken?
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 20:50:32 #168
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163719861
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:49 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]

Zal ik het topic voor morgen dan maar aanmaken?
Ik had eigenlijk verwacht dat ze de hele klim zouden schrappen. Aangezien er toch nog geklommen moet worden stel ik mijn boycot voorlopig even uit.

:{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 13 juli 2016 @ 20:50:58 #169
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 13 juli 2016 @ 20:51:11 #170
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163719879
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 13 juli 2016 @ 20:52:03 #171
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163719895
Pino _O- verdomme
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  woensdag 13 juli 2016 @ 20:52:30 #172
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163719901
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, de krokodillentranen van Tony konden niet ontbreken inderdaad.
Vraag me af wat Tony graag zou hebben zien veranderd. Het was een stevig windje, maar het was zeker niet zo heftig als vorig jaar in GW. Omgaan met de weerselementen en omstandigheden hoort (tot zekere zin) bij het wielrennen.
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 13 juli 2016 @ 20:52:58 #173
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163719915
quote:
Ik denk het wel.
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 20:55:21 #174
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163719965
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:52 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Vraag me af wat Tony graag zou hebben zien veranderd. Het was een stevig windje, maar het was zeker niet zo heftig als vorig jaar in GW. Omgaan met de weerselementen en omstandigheden hoort (tot zekere zin) bij het wielrennen.
Blijkbaar vonden ze vooral de passages door de dorpjes gevaarlijk. Smal, veel vluchtheuvels en drempels, etc.

Maarja, de wegen waren vandaag breed genoeg. En wegen leiden altijd naar dorpjes. Je kan niet altijd over de snelweg koersen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 13 juli 2016 @ 20:55:49 #175
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163719980
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:52 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Vraag me af wat Tony graag zou hebben zien veranderd. Het was een stevig windje, maar het was zeker niet zo heftig als vorig jaar in GW. Omgaan met de weerselementen en omstandigheden hoort (tot zekere zin) bij het wielrennen.
Het is gewoon hoe het peloton er mee omgaat. Clement is rustig achterin gaan zitten
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog woensdag 13 juli 2016 @ 20:56:24 #176
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_163719996
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:55 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Blijkbaar vonden ze vooral de passages door de dorpjes gevaarlijk. Smal, veel vluchtheuvels en drempels, etc.

Maarja, de wegen waren vandaag breed genoeg. En wegen leiden altijd naar dorpjes. Je kan niet altijd over de snelweg koersen.
op de brede wegen zag ik ze ook kukelen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator woensdag 13 juli 2016 @ 20:58:37 #177
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163720044
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:56 schreef rubbereend het volgende:

[..]

op de brede wegen zag ik ze ook kukelen
Ja, daar waren de meeste valpartijen juist. Dus snap ik vooral het gejank van Kittel niet. Boehoe, drempels in dorpjes. Ja, moeten we alle verkeersobstakels in heel Frankrijk gaan verwijderen omdat de Tour langs kan komen? Simpele zielen zijn die renners toch ook.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 21:06:46 #178
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163720218
Een weggetje had wel aparte verhoging in midden, daar was het wel minder maar voor de rest gewoon prima wegen. Bij Etixx zijn ze kampioen janken. En Quintana :') :') Stop dan gewoon met fietsen gek
  woensdag 13 juli 2016 @ 21:22:46 #179
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163720579
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, daar waren de meeste valpartijen juist. Dus snap ik vooral het gejank van Kittel niet. Boehoe, drempels in dorpjes. Ja, moeten we alle verkeersobstakels in heel Frankrijk gaan verwijderen omdat de Tour langs kan komen? Simpele zielen zijn die renners toch ook.
Kittel start dus niet meer in de Grote Scheldeprijs, want daar sterft het van de drempels.
in a crowd you lose humanity
pi_163720610
quote:
9s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:26 schreef Ajacied422 het volgende:
Is er buiten Sagan een renner die jullie wel oké vinden?
Geesink
  woensdag 13 juli 2016 @ 21:31:36 #181
62913 Blik
The one and Only!
pi_163720731
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:37 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Normaal word ik ook moe van het gefap van Syntix, en andere jaren was ik altijd tegen Froome, maar je kan niet ontkennen dat Froome tot nu toe de enige renner is die een beetje smaak geeft aan de koers als het gaat om de klassementsrenners. De rest is een stel laffe lamzakken.
Nou, dat durf ik wel een beetje te nuanceren. Iedere klassements-renner m.u.v. Quintana heeft al eens een keer proberen weg te rijden. Alleen zijn ze niet sterk genoeg bergop. Ze zijn alleen niet creatief genoeg om ook op andere momenten wat te proberen, wat Froome nu wel is.

Ik denk overigens dat Froome dit doet omdat die weet dat die tijd gaat verliezen in de Alpen. Maar geeft wel weer hoe vindingrijk ze bij Sky zijn en hoe ouderwets de andere ploegen nog denken
pi_163720839
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:02 schreef Blik het volgende:

[..]

Dumoulin die koninginnerit wint, Sagan en Cavendish. Maar je lult er alleen over als je er specifiek naar gevraagd wordt. Enige wat je kan bazelen is Skygoden en Froomegod, en je bent zelfs te sneu om toe te geven dat dat het enige waar je naar kijkt.

Jammer
Dumoulin heb ik niet zoveel mee :')
pi_163720905
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 21:31 schreef Blik het volgende:

[..]

Nou, dat durf ik wel een beetje te nuanceren. Iedere klassements-renner m.u.v. Quintana heeft al eens een keer proberen weg te rijden. Alleen zijn ze niet sterk genoeg bergop. Ze zijn alleen niet creatief genoeg om ook op andere momenten wat te proberen, wat Froome nu wel is.

Ik denk overigens dat Froome dit doet omdat die weet dat die tijd gaat verliezen in de Alpen. Maar geeft wel weer hoe vindingrijk ze bij Sky zijn en hoe ouderwets de andere ploegen nog denken
Gebaseerd op wat? :') Omdat hij de vorige TdF's een minder niveau had in de 3e week? Hij heeft toch juist aangegeven zich op de OS enz. te richten dus hij is juist nu sterker in de 3e week. De Pyreneeën hebben dat ook wel laten zien, doordat hij daar nog niet kon wegrijden. Froome is volgens mij nog lang niet voluit gegaan (en ook Quintana ook nog niet). Als die 2 voluit gaan, dan kan er denk ik echt niemand meer volgen en dan schat ik Froome nog altijd net wat sterker in. In de Alpen gaat Froome dus nog verder uitlopen.
  woensdag 13 juli 2016 @ 21:55:13 #184
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163721170
Quintana gaat gewoon weer de betere zijn in de slotweek en gaat in de eerste 2 weken gewoon weer onnodig veel tijd verloren hebben die hij niet meer volledig kan goedmaken. Froome mag pieken wat hij wil, Quintana is nu eenmaal de betere diesel.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  woensdag 13 juli 2016 @ 22:00:02 #185
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163721281
Trouwen best wel grappig dat zo'n Sagan door gewoon even een versnelling hoger te schakelen meteen Cav en Kittel kansloos kan maken voor groen. Als hij wil, heeft hij in Parijs waarschijnlijk meer punten dan de 2 samen.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  woensdag 13 juli 2016 @ 22:05:22 #187
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163721421
quote:
En gister was Kristoff mad omdat de klimknechten zich niet mochten leeg rijden voor hem.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163722505
Toch maar een keer ' _O_ Froome _O_ ' :{

Niet verwacht, maar zo wordt het toch wel leuk. Komt nog niet in de buurt van held Sagan, wat een klasse toont die toch dag in en dag uit _O_
  woensdag 13 juli 2016 @ 23:46:09 #189
386188 lwaierkjkafj
Voor Federer-fan
pi_163724232
quote:
9s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:26 schreef Ajacied422 het volgende:
Is er buiten Sagan een renner die jullie wel oké vinden?
Impey ^O^
Voor Federer-fan
pi_163725381
quote:
9s.gif Op woensdag 13 juli 2016 20:26 schreef Ajacied422 het volgende:
Is er buiten Sagan een renner die jullie wel oké vinden?
Froome
Gino ♥
  donderdag 14 juli 2016 @ 06:40:40 #191
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163725769
quote:
Lefevere: ’Reinste koersvervalsing’
26 min geleden
MONTPELLIER - Patrick Lefevere was voorbij de finish in Montpellier woedend. "Dit was je reinste koersvervalsing”, gaf de ploegmanager van sprinter Marcel Kittel aan.

"Het peloton heeft geen eerlijke strijd tegen de vier aanvallers gestreden. Blijkbaar wil de Tour-organisatie de gele en de groene trui bevoordelen. Zeker tien motors reden vlak voor de aanvallers, terwijl de rode wagen van de Tourleiding ook nog op vijftig meter voor de vier reed", legt Lefevere uit.

Dan rij je gewoon twintig kilometer per uur harder. Daar kun je nooit tegen op. Dit heeft niks meer te maken met fair play. Het is al de tweede keer dat dit gebeurt. Toen Froome in de afdaling van de Peyresourde in de aanval ging, namen de motoren hem ook op sleeptouw.”
Lefevere is een beetje madjelly
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163733949
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juli 2016 06:40 schreef Bugno het volgende:

[..]

Lefevere is een beetje madjelly
Nou is het me gisteren en op de Peyresourde niet zo opgevallen, maar dat kan ook aan de camerashots liggen. In het algemeen rijden motoren inderdaad veel te dicht voor koplopers. Vaak op max. 10 meter, en dan heb je er al echt baat bij. Motoren moeten imo minstens 20 meter er voor zitten. Misschien nog wel meer.
in a crowd you lose humanity
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')