FOK!forum / Tour de France 2019 / [Etappe 11] Carcassonne - Montpellier #1 Feest voor de sprinters
Rellende_Rotscholierdinsdag 12 juli 2016 @ 23:38
Etappe 11: Carcassonne - Montpellier, 162,5 km

Revel is een plaats waar vluchters vaak winnen en dat was tijdens de tiende rit niet anders. Een aantal renners reden weg op de Port d'Envalira en nog een aantal volgden in de afdaling. Het werd een kopgroep die je best majestueus mag noemen. Nog niet vaak zo'n sterke kopgroep gezien in een rit in de Tour. Sagan, Van Avermaet, Costa, Boasson Hagen, Matthews, Chavanel, Gallopin, Landa en ga zo maar door. Alleen maar grote namen en jongens met een behoorlijke erelijst. Het tekent Sagan toch wel weer dat hij tijdens zo'n rit in de aanval gaat. Prachtige renner. Hij wist zich lange tijd te sparen, maar in de finale trok hij het nog even op de kant en wist zo de kopgroep flink te decimeren. Enkele renners lieten zich verrassen en andere renners zijn simpelweg hopeloos zodra het om waaiers gaat. Er bleven zeven sterke renners over. Eigenlijk was alleen Dumoulin een vreemde eend in de bijt, die zou je toch eerder in de mongolenwaaier verwachten. Orica had nog drie man over en normaal zouden ze dat weten te verneuken. Bij Orica gaat iedereen normaal voor z'n eigen belang, maar tijdens deze rit was dat blijkbaar anders. Turbo Durbo deed wat hij het beste kan doen, met de ogen dicht op kop rammen. Toen hij klaar was met dat werk nam Impey het over. Hij probeerde een paar keer aan te vallen, maar kreeg het niet voor elkaar om Sagan ook maar enigszins in de problemen te brengen. Sagan pareerde alles en dat leek hij behoorlijk simpel te doen. Toch bleek in de sprint dat het niet echt simpel was geweest. Matthews, die niets had hoeven te doen, was nog een stuk frisser en wist zo zijn eerste rit in de Tour te winnen. Na Tom Dumoulin weer een renner die in alle grote rondes een rit heeft gewonnen. Uiteindelijk een prima overgangsrit waar niet veel meer van te verwachten viel. Na deze overgangsrit krijgen we een rit die bijna volledig vlak is. Weer eens een kans voor de sprinters. Zoveel kansen komen er niet meer, dus deze gaan ze grijpen. Dat geef ik je op een briefje.

CARTE.jpg
PROFIL.png

In een van de grootste toeristische trekpleisters van Frankrijk zal de elfde rit vertrekken. Carcassonne, de middeleeuwse stad, doet alleen onder voor Parijs en Mont-Saint-Michel. De bekendste bezienswaardigheid is de citadel. De hele oude binnenstad is bijna volledig gerestaureerd en de vesting is zo'n beetje de beste en grootste gehouden vesting uit de middeleeuwen, in Europa tenminste. La Cité de Carcassonne is zeker de moeite van het bezoeken waard. Aangezien we deze Ronde van Frankrijk begonnen op Mont-Saint-Michel, zullen eindigen in Parijs en halverwege door Carcassonne komen kunnen we wel spreken van een haast overdreven toeristische editie. Carcassonne is veel meer dan de vesting alleen, het is tegenwoordig een stad met 47.000 inwoners. We bevinden ons een stuk ten zuidoosten van Revel, de finishplaats van de vorige rit, in het departement l'Aude. Het is niet zo lang geleden dat de Tour nog in deze stad was. Voor het laatst in 2014, toen in een rit die zou eindigen Bagnères-de-Luchon. Ook dat plaatsje hebben we tijdens deze Tour al gehad, gelukkig zijn ze niet zo van de herhaling in Frankrijk. De laatste keer dat er een rit eindigde in Carcassonne was tien jaar geleden, in 2006. De zege ging toen naar Yaroslav Popovych, het eeuwige talent dat uiteindelijk vrij geruisloos uit het profpeloton verdween dit jaar.

528761.jpg

Dit is een rit voor de sprinters, toch krijgen we in het begin nog met een paar klimmetjes te maken. Van Carcassonne fietsen de renners naar het oosten en meteen begint de weg al een beetje op te lopen. Dit duurt zo'n beetje 14 kilometer, tot Caunes-Minervois. Een echte beklimming zit er niet in dit stuk, maar er zitten wel wat vervelende stroken tussen. Na Caunes-Minervois gaat het in licht dalende lijn verder tot de eerste beklimming van de dag. De renners rijden over een slecht en smallig weggetje door ruraal Frankrijk voor een aantal kilometer. Al snel komen ze weer op een wat betere weg terecht, die ze naar Siran brengt. Na Siran begint de weg al op te lopen en zijn er voorzichtig al een paar heuveltjes die beklommen moeten worden, hoewel de eerste echte klim van de dag pas een kilometer of acht verderop is. Na 34 kilometer passeren de renners Azillanet en begint de eerste klim van de dag echt. De Côte de Minerve is officieel 2,4 kilometer lang en 5,4% gemiddeld, maar officieus gezien is de beklimming toch wel een stukje langer. Na 38 kilometer komen de renners boven en tussen Azillanet en de top van de klim zit geen vlakke meter, dus eigenlijk is de beklimming vier kilometer lang. Na een korte doch simpele afdaling komen de renners uit in de middeleeuwse katharenvesting Minerve. Een bijzonder fraai dorpje, gebouwd op een rots. Schijnt een van de mooiste dorpen van Frankrijk te zijn.

110527-Minerve-01.jpg

De renners fietsen verder en komen langs nog wat dorpjes. Onder andere een dorpje dat Aigues-Vives heet. Gisteren kwamen ze ook al door een dorpje met dezelfde naam. Blijkbaar een populaire naam in Frankrijk. De dorpjes hier zijn eigenlijk allemaal wel mooi. Oude gebouwtjes, torentjes, leuke dingen. Het is een paar kilometer vlak, tot na ongeveer 54 kilometer het tweede klimmetje van de dag begint. De Côte de Villespassans is een beklimming van de vierde categorie, 2,3 kilometer lang en 4,5% gemiddeld. Totaal geen lastige klim. Na dit klimmetje loopt het nog even verder omhoog, tot het dorpje Villespassans. De renners blijven nog even op een plateau, tot ze afdalen richting Saint-Chinian, waar er een passage is na 66 kilometer. Als dit dorpje bereikt is hebben we het voornaamste klimwerk van de dag al lang en breed gehad. Vanaf dit moment is het praktisch volledig vlak. De renners rijden een beetje rond over het Franse platteland, met uitzicht op de uitlopers van het Centraal Massief. Veel gebeurt er niets. Over brede wegen wordt er koers gezet richting Montpellier. Af en toe wordt er een dorpje gepasseerd en tussendoor kunnen de coureurs vooral genieten van wat fraaie Franse natuur. De dorpjes in dit deel van Frankrijk zijn dan weer niet allemaal even fraai. Wel allemaal gebouwd op een heuveltje. Zo ook Murviel-lès-Béziers, dat na 78 kilometer wordt aangedaan.

85504677.jpg

Van Murviel-lès-Béziers gaat het verder over een brede weg richting Magalas, dat na 92 kilometer koers aan de beurt is. De renners passeren nog wat meer dorpjes, die er zowat allemaal hetzelfde uitzien. In sommige dorpen is de weg wat smaller, maar de weg tussen alle dorpjes is steeds breed. Hoewel de weg af en toe een beetje vals plat oploopt kunnen we wel stellen dat het nog steeds vlak is. Na 106 kilometer komen de renners door Alignan-du-Vent, ook weer zo'n dorpje op een heuveltje. Een paar kilometer verderop zullen ze door Pézenas fietsen en hier is na 113 kilometer de tussensprint van de dag. Een vlakke sprint, want we zitten nu op het laagste punt van de etappe. Buiten Pézenas begint de weg weer een beetje op te lopen, maar dat gaat behoorlijk geruisloos. De wegen blijven breed en goed. Wel zijn er nu wat open vlaktes, waardoor de wind eventueel een rol zou kunnen spelen. Spijtig genoeg duurt dit niet zo lang. Al snel komt er weer een bos. In dit bos staat ook een abdij, la Abbaye de Valmagne. De abij wordt niet echt meer gebruikt voor haar originele taak, het heeft een alternatieve functie gekregen. Een deel van de abdij is verbouwd tot een wijnkelder, waar de wijn die van de nabijgelegen wijngaarden afkomt wordt bewaard. Prima abdijtje dus, niks mis mee.

auberge-du-frere-nonenque-1392643748-13308.jpg

In de buurt van de abdij moeten de renners nog een kilometer of 35 afleggen tot de finish. Voorbij de abdij zijn er nog een paar korte stukjes waar het een beetje omhoog gaat, maar op dat na is dit een enorm makkelijke finish. Na 140 kilometer passeren de renners Montbazin en van dit dorpje gaat het bijna helemaal rechtdoor tot in Montpellier. Er zitten nog wel een heleboel rotondes in het parcours, maar verder komen ze tot het binnenrijden van Montpellier niets bijzonders meer tegen. Het terrein is wel behoorlijk open, dus een beetje wind zou het eventueel nog wel wat leuker kunnen maken. De renners rijden door nog wat dorpjes, maar de weg wordt nooit meer smal. Recht en breed, alleen wat veel rotondes. Op een kilometer of zes van de streep rijden de renners Montpellier binnen. Bij het binnenrijden van de stad slaan de renners bij een rotonde linksaf en mogen ze over de rondweg gaan rijden, wat een ongekende luxe. Anderhalve kilometer lang gaat het rechtdoor, tot de renners een afslag gaan nemen. De weg wordt hier een stuk minder breed, van twee banen gaan we naar een. We nemen hier de kant van de weg die je normaal niet mag nemen, technisch gezien is er sprake van spookrijden. De renners zitten weer op de brede rondweg, maar dit duurt slechts een paar honderd meter. Op iets meer dan drie kilometer van de streep nemen ze weer een uitrit en daar wordt de weg uiteraard wat minder breed. Daarna komen ze op de Avenue de la Liberté terecht, waar ze zich vast heel vrij voelen. Een kilometer lang gaat het rechtdoor, maar dan wordt er weer een afslag genomen. De weg wordt ook weer even wat smaller, maar honderd meter verderop wordt er weer een brede weg bereikt. We zitten nu op ongeveer twee kilometer van de finish en tot de finish gaat het rechtdoor. Er is nog een flauwe bocht, maar die is zo flauw dat het haast niet opvalt. In de slotkilometer gaat het bijna volledig rechtdoor. Wel is er nog een viaduct, waardoor de weg nog een paar meter oploopt.

G5kH7qQ.png

De finish is voor het Altrad Stadium. Dit is het stadion van de lokale rugbyclub, Montpellier Hérault RC. Ook de lokale voetbalclub, Montpellier HSC heeft er een tijdje gespeeld, maar die spelen doorgaans in een iets groter stadion. Montpellier is een van de grootste steden van Frankrijk, met 270.000 inwoners. Het is de hoofdstad van het departement Hérault en het is ook een behoorlijk grote studentenstad. Zowat een kwart van de inwoners is student. Een stad met behoorlijk veel techneuten en ook nog eens een paar duizend onderzoekers. Slim stadje, bovendien een populaire plaats voor toeristen. We zitten dicht in de buurt van de Middellandse Zee en er is ook nog een vliegveld in de omgeving. Een stad die al ontzettend vaak is voorgekomen in de Tour, meer dan 30 keer. Een stad waar zowat altijd sprinters winnen. Enkele bekende namen op de erelijst zijn Andre Darrigade, Olaf Ludwig, Robbie McEwen, Mark Cavendish en Andre Greipel. Greipel is de laatste winnaar in Montpollier, in 2013 won hij in een massasprint voor Sagan, Kittel en Cavendish. Ze zijn er nu allemaal weer bij, dus de uitslag zou zomaar hetzelfde kunnen zijn. Toch hoeft een rit tussen Carcassonne en Montpellier niet altijd makkelijk te zijn. In 1951 was er ook een rit tussen deze twee steden en in dat jaar was het zo heet dat de grote favoriet, Fausto Coppi, helemaal bevangen raakte door de hitte en meer dan een half uur verloor, waardoor Hugo Koblet aan de haal kon gaan met de overwinning. Van extreme weersomstandigheden, zoals enorme hitte of een flinke wind, zullen we het nu ook moeten hebben wil deze rit een beetje spannend worden.

243954_MONTPELLIER_STADE_2009.jpg

Extreme hitte zoals in 1951 gaan we niet krijgen. Wel wordt het warm, maar 27 graden is toch moeilijk heel extreem te noemen. Extreme wind gaan we misschien wel krijgen. Er wordt behoorlijk wat wind verwacht in Montpellier en omstreken. Rond het middaguur zou het windstoten geven van 30 km/h, met uitschieters naar 60 km/h. Windkrachtje of vijf, denk ik dan. Is best flink. Een zekere columnist is nu waarschijnlijk al rare dingen als 'hoooooeeeiiii' aan het twitteren. Toch wil ik niet meteen iedereen enthousiast maken. Het zou kunnen gaan waaien, maar het kan net zo goed enorm tegenvallen. Er zijn wat open stukken in het parcours, maar ook genoeg passages door bossen en dorpjes, waar de wind niet echt vrij spel heeft. Regenen gaat het in ieder geval niet doen. Geen kans op neerslag. Deze korte sprintersrit, die eventueel gered gaat worden door de wind, begint om 13:35. Na een kwartier rondrijden door Carcassonne is dan om 13:50 het depart réel. De aankomst wordt verwacht tussen 17:22 en 17:42. Zoals je ondertussen wel gewend zal zijn begint de uitzending gewoon om 14:10. Niks mis mee, voor die tijd zal er toch niets gebeuren.

dscn0426.jpg

Ja, dit wordt natuurlijk een massasprint. Als het daadwerkelijk hard gaat waaien een massasprint met een wat kleiner peloton, desalniettemin een massasprint. Zoals altijd in Montpellier. Het is voor de sprinters de eerste kans in een lange tijd. Al bijna een week geleden dat ze het nog eens mochten proberen.
1. Cavendish. Al drie ritten gewonnen, dan ben je voor de volgende massasprint ook de favoriet. Won ook al eens in Montpellier, dus hij kent dit stadje wel. Goed, hij werd in 2013 wel verslagen, maar dat kan de beste overkomen. Schijnt dat hij de afgelopen tijd wel een beetje ziekjes was. Braken op het fietsje en als eerste lossen, dat soort dingen. Daarnaast ook nog eens zijn lead-out kwijtgeraakt, Mark Renshaw. Dus eigenlijk is de kans best groot dat hij morgen helemaal niet wint, maar ik leef graag op het randje. Hij gaat gewoon net als vroeger weer zes ritten winnen in een Tour.
2. Kittel. Er zitten best veel supermarkten van de Lidl in Montpellier, dus het is een zekerheid dat Kittel het goed gaat doen. Helaas is de dichtsbijzijnde wel een aantal kilometer van de streep, dus een overwinning gaat daarom lastig worden.
3. Greipel. Is heel erg slecht bezig, maar kom op jongens. Een van de beste sprinters van de wereld. Het moet toch ooit gaan lukken? Een keer zal alles goed moeten vallen, het is niet zo dat hij er ineens niets meer van kan. In de Giro nog prima, in het begin van de Tour ook nog wel een beetje redelijk, maar de laatste sprints waren stuk voor stuk waardeloos. Moet toch weer een keer de stijgende lijn gaan pakken.
4. Sagan. Doet altijd mee in de sprint, zelfs als hij de dag ervoor nog met krachten heeft gesmeten in een lange ontsnapping. Hij moet ook wel meedoen, om punten te verzamelen voor de groene trui. In de buurt van de overwinning zal hij vermoedelijk niet komen, als hij al moeite heeft met Matthews in een vlakke sprint.
5. McLay. Dit Britse wielergodje in de dop doet het best aardig. Had eigenlijk niet zo gek veel van hem verwacht, maar hij was in de laatste massasprint zelfs derde. Doet het beter dan Groenewegen, om maar eens een willekeurige naam te noemen. Voordeel van McLay is dat hij zich behoorlijk goed door het peloton kan manoeuvreren, daarom maakt het niet zoveel uit dat zijn ploeg totaal ruk is. Kan wel weer een leuke ereplaats halen tijdens deze sprint, hoewel hij wel zware dagen heeft gehad. Kwam tijdens de vorige rit ook als een van de laatsten binnen. Hopelijk om krachten te sparen en niet omdat het vet van de soep is, anders sta ik weer voor joker.
heywooduwoensdag 13 juli 2016 @ 00:11
Wederom een ware parel _O_

Bijna net zo mooi als Carcassonne w/
Columbiafanwoensdag 13 juli 2016 @ 00:19
Degenkolb, heel onopvallend deze ronde. Zijn naam is ook zeer weinig gevallen afgelopen week. Morgen eens meesprinten zou al een halve overwinning zijn.
wimderonwoensdag 13 juli 2016 @ 00:49
giphy.gif
noodgangwoensdag 13 juli 2016 @ 09:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 00:49 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]
6ce4d75964d8d98194969e805c9516d1.gif
#ANONIEMwoensdag 13 juli 2016 @ 10:09
YEAH, eindelijk lekker sprinten! O+
showtimerwoensdag 13 juli 2016 @ 10:21
MarkCavendish twitterde op woensdag 13-07-2016 om 10:10:21 When you're here & woken by the wind banging the window shutters, it's not likely to be a calm day on the bike! #TDF https://t.co/BRxSTOwPbj reageer retweet
Bugnowoensdag 13 juli 2016 @ 10:23
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 10:21 schreef showtimer het volgende:
MarkCavendish twitterde op woensdag 13-07-2016 om 10:10:21 When you're here & woken by the wind banging the window shutters, it's not likely to be a calm day on the bike! #TDF https://t.co/BRxSTOwPbj reageer retweet
WAWAWAWAWAWAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIERSSSSS
Blikwoensdag 13 juli 2016 @ 10:49
Ik kijk al uit naar morgen, windkracht 8 op de Ventoux
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 10:50
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 10:49 schreef Blik het volgende:
Ik kijk al uit naar morgen, windkracht 8 op de Ventoux
Vroemvroem die van de berg mietert, wat een genot.
Van_Poppelwoensdag 13 juli 2016 @ 10:51
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 10:49 schreef Blik het volgende:
Ik kijk al uit naar morgen, windkracht 8 op de Ventoux
Extreme weather protocol -O-
Syntixwoensdag 13 juli 2016 @ 11:16
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 10:50 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Vroemvroem die van de berg mietert, wat een genot.
Waarom die haat richting FroomeGOD? Waarom niet Quintana die de berg af mietert verheerlijken?
noodgangwoensdag 13 juli 2016 @ 11:21
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 10:51 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Extreme weather protocol -O-
Sunfield is de tweets al klaar aan het zetten
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 11:29
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 11:16 schreef Syntix het volgende:

[..]

Waarom die haat richting FroomeGOD? Waarom niet Quintana die de berg af mietert verheerlijken?
Oprecht een goede vraag gezien de ontwikkeling deze Tour. Eigenlijk verdient Froome het tot dusverre meer om de Tour te winnen dan Quintana.

Eigenlijk zie ik het liefst een derde winnen momenteel. Yates ofzo.
Ajacied422woensdag 13 juli 2016 @ 11:45
Waarom zouden we nou eens respect moeten hebben voor Sky dat alweer jaren het wielerplezier uit de diepste krochten van een mens wegzuigt? Het is zo verschrikkelijk om te kijken naar een ploeg die elke potentieel leuke koers dood maakt door alleen maar saai tempo te rijden en dan als Usain Bolt over de steile stukken van de Ventoux fietst? Het is nota bene Chris Froome met een meer dan merkwaardige carrière. Daar kan je niet genoeg vraagtekens bij hebben gezet.
showtimerwoensdag 13 juli 2016 @ 12:01
sporza_koers twitterde op woensdag 13-07-2016 om 11:55:33 De wind blaast fel... "Het wordt oorlog, waaiervorming verzekerd", voorspelt Frank Hoste #TDF2016 https://t.co/KI45qwAOVI reageer retweet
Heeft Kittel eigenlijk ooit goed gepresteerd in een waaierkoers? Hij heeft nu een ideale ploeg natuurlijk, maar ik kan het me niet herinneren.
Shaar12woensdag 13 juli 2016 @ 12:09
Waaiers _O_
Chiappucciwoensdag 13 juli 2016 @ 12:16
Eerst zien dan geloven. We zijn al vaker lekker gemaakt en dat er dan weinig gebeurde omdat iedereen erop bedacht was.
Van_Poppelwoensdag 13 juli 2016 @ 12:18
Wind komt schuin van achteren...dat is wel weer ideaal.
Columbiafanwoensdag 13 juli 2016 @ 12:20
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 12:16 schreef Chiappucci het volgende:
Eerst zien dan geloven. We zijn al vaker lekker gemaakt en dat er dan weinig gebeurde omdat iedereen erop bedacht was.
Dit dus.
ratatatwoensdag 13 juli 2016 @ 12:20
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 12:18 schreef Van_Poppel het volgende:
Wind komt schuin van achteren...dat is wel weer ideaal.
Dat is wel lekker. Extra zwaar in de mongolenwaaier.
Columbiafanwoensdag 13 juli 2016 @ 12:22
Buchmann gaat dus 20 minuten verliezen vandaag.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 12:23
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 12:22 schreef Columbiafan het volgende:
Buchmann gaat dus 20 minuten verliezen vandaag.
Kan hij eindelijk gaan aanvallen.
RedWhiteArmy1983woensdag 13 juli 2016 @ 12:23
Hopen op een mooie waaieretappe! O+
Slobeendwoensdag 13 juli 2016 @ 12:24
Tinkoff, BMC en Etixx moeten het gaan doen. Misschien Orica.
franklopwoensdag 13 juli 2016 @ 12:24
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 12:24 schreef Slobeend het volgende:
Tinkoff, BMC en Etixx moeten het gaan doen. Misschien Orica.
LottoNL ook wel en Lotto-Soudal ook trouwens
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 12:25
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 12:16 schreef Chiappucci het volgende:
Eerst zien dan geloven. We zijn al vaker lekker gemaakt en dat er dan weinig gebeurde omdat iedereen erop bedacht was.
Klopt, hoewel de wind deze keer wel echt heel sterk is. En die zie ik niet zomaar gaan liggen.
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 12:41
Deze etappe zit echt niemand op te wachten, tenzij het waaiergenot zijn werk doet
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 12:56
https://www.instagram.com/p/BHzIjRLh9_S/
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 12:57
marijnfietst twitterde op woensdag 13-07-2016 om 12:54:17 Herbert Dijkstra op de finish meldt: de ASO overweegt de finish van morgen te verleggen. Te veel wind op de top van de Mont Ventoux... reageer retweet
:') :') :')
Slobeendwoensdag 13 juli 2016 @ 12:57
Edit: Bedankt Hans
#ANONIEMwoensdag 13 juli 2016 @ 12:57
marijnfietst twitterde op woensdag 13-07-2016 om 12:54:17 Herbert Dijkstra op de finish meldt: de ASO overweegt de finish van morgen te verleggen. Te veel wind op de top van de Mont Ventoux... reageer retweet


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-07-2016 12:58:00 ]
Shaar12woensdag 13 juli 2016 @ 12:58
:{
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 12:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 12:57 schreef Max23 het volgende:
marijnfietst twitterde op woensdag 13-07-2016 om 12:54:17 Herbert Dijkstra op de finish meldt: de ASO overweegt de finish van morgen te verleggen. Te veel wind op de top van de Mont Ventoux... reageer retweet
:') :') :')
Jaaaaaa daaaaahaaaaaaaag.

Dan boycot ik de rest van de Tour hoor.
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 13:00
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 12:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Jaaaaaa daaaaahaaaaaaaag.

Dan boycot ik de rest van de Tour hoor.
marijnfietst twitterde op woensdag 13-07-2016 om 12:56:01 @jpbiancaDemandt Finish is dan vermoedelijk bij Chalet Reynard. reageer retweet
Waar is dat?
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:01
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:00 schreef Max23 het volgende:

[..]

marijnfietst twitterde op woensdag 13-07-2016 om 12:56:01 @jpbiancaDemandt Finish is dan vermoedelijk bij Chalet Reynard. reageer retweet
Waar is dat?
PROFILCOLSCOTES_1.png

Halverwege de klim. :')
Shaar12woensdag 13 juli 2016 @ 13:02
Belachelijk :')
Slobeendwoensdag 13 juli 2016 @ 13:06
Herbert is tot nu toe de enige bron.
Bugnowoensdag 13 juli 2016 @ 13:09
Nou is spektakel op deVentlux toch uitgesloten op de laatste 8 km na, maar kut is t welnatuurlijk. Kracht 8 ook heftig en gevaarlijk
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 13:10
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:06 schreef Slobeend het volgende:
Herbert is tot nu toe de enige bron.
Niet meer.

pmpalermo twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:05:52 Hay rumores de que el #TDF2016 no llegaría a la cima del Mont Ventoux debido al viento extremo. ¿Buenas noticias para Froome o para Nairo? reageer retweet
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:10
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:09 schreef Bugno het volgende:
Nou is spektakel op deVentlux toch uitgesloten op de laatste 8 km na, maar kut is t welnatuurlijk. Kracht 8 ook heftig en gevaarlijk
Ik heb vanochtend even gekeken naar het weerbericht in Bedoin: windkracht 5 morgen. Dan is het op de Mont Ventoux idd 7 of 8. Dat is niet te doen.
Als ze bij Chalet Reynard finishen, is het nog steeds een lastige finish bergop.
Tjackawoensdag 13 juli 2016 @ 13:10
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:10 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Niet meer.

pmpalermo twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:05:52 Hay rumores de que el #TDF2016 no llegaría a la cima del Mont Ventoux debido al viento extremo. ¿Buenas noticias para Froome o para Nairo? reageer retweet
Herbert is er snel bij
heywooduwoensdag 13 juli 2016 @ 13:11
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:10 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Ik heb vanochtend even gekeken naar het weerbericht in Bedoin: windkracht 5 morgen. Dan is het op de Mont Ventoux idd 7 of 8. Dat is niet te doen.
Als ze bij Chalet Reynard finishen, is het nog steeds een lastige finish bergop.
Wel lekker om daar dan bij de finish te staan morgen. Als de wind uit de goede richting komt sta je daar nog precies vól in de wind dan.
Slobeendwoensdag 13 juli 2016 @ 13:12
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:10 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Niet meer.

pmpalermo twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:05:52 Hay rumores de que el #TDF2016 no llegaría a la cima del Mont Ventoux debido al viento extremo. ¿Buenas noticias para Froome o para Nairo? reageer retweet
Alle usual wieler suspects op Twitter retweeten het bericht van Marijn en José, daar zal deze het ook wel van hebben.
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 13:12
Ze doen echt alles om deze Tour zo kut mogelijk te maken.

Beter waait het peloton vandaag in piepkleine stukjes.
Mykonoswoensdag 13 juli 2016 @ 13:12
quote:
13s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:12 schreef DecoAoreste het volgende:
Ze doen echt alles om deze Tour zo kut mogelijk te maken.

Beter waait het peloton vandaag in piepkleine stukjes.
Froome en Quintana op achterstand graag :9
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 13:13
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:12 schreef Mykonos het volgende:

[..]

Froome en Quintana op achterstand graag :9
Heel graag.
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 13:13
quote:
13s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:12 schreef DecoAoreste het volgende:
Ze doen echt alles om deze Tour zo kut mogelijk te maken.

Beter waait het peloton vandaag in piepkleine stukjes.
Dadelijk kan ze vandaag ook neutraliseren wegens te gevaarlijke omstandigheden of zo :')
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 13:14
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:13 schreef Max23 het volgende:

[..]

Dadelijk kan ze vandaag ook neutraliseren wegens te gevaarlijke omstandigheden of zo :')
Ja doei. Als ze Gent-Wevelgem toen niet neutraliseerden...
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 13:16
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:14 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ja doei. Als ze Gent-Wevelgem toen niet neutraliseerden...
Volgens mij hebben ze daarna wel ergens een etappe geneutraliseerd of zoiets.
Houtenbeenwoensdag 13 juli 2016 @ 13:17
raykerckhoffs twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:14:29 Wat zijn wij een sadisten he: Vreugde hebben omdat de mistral rondom Montpellier huis houdt... Windstoten tot 70 km/uur Waaiers!!! #TDF reageer retweet
groenenwoensdag 13 juli 2016 @ 13:19
Erik Dekker gelooft niet in waaiers. Ik heb blind vertrouwen in Erik, hij was namelijk zijn hele carrière cleane.

Geen waaiers dus vandaag.
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 13:20
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:16 schreef Max23 het volgende:

[..]

Volgens mij hebben ze daarna wel ergens een etappe geneutraliseerd of zoiets.
Het is te hopen dat er niemand van Trek op zijn bek gaat, want dan gaat Cancellara weer kut lopen doen en gaat er helemaal geen koers meer komen, zelfs geen massasprint.
Maver24woensdag 13 juli 2016 @ 13:21
Hoelaat vertrekt het peloton ?
Skedwoensdag 13 juli 2016 @ 13:22
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:21 schreef Maver24 het volgende:
Hoelaat vertrekt het peloton ?
13:50
Shaar12woensdag 13 juli 2016 @ 13:22
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:21 schreef Maver24 het volgende:
Hoelaat vertrekt het peloton ?
13:50
Tjackawoensdag 13 juli 2016 @ 13:23
Hopelijk pakt Yates 3 minuten vandaag.
Houtenbeenwoensdag 13 juli 2016 @ 13:23
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:23 schreef Tjacka het volgende:
Hopelijk pakt Yates 3 minuten vandaag.
Bokkema in het geel vandaag
Maver24woensdag 13 juli 2016 @ 13:23
Uitzending is 14.10 dus we pikken het begin mee
Tjackawoensdag 13 juli 2016 @ 13:25
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:23 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Bokkema in het geel vandaag
Die wint morgen de etappe al op de halve Ventoux
Maver24woensdag 13 juli 2016 @ 13:25
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:23 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Bokkema in het geel vandaag
Froome op een kwartier achterstand
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 13:28
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:25 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Froome op een kwartier achterstand
Syntixwoensdag 13 juli 2016 @ 13:29
Sky en Movistar die vandaag iedereen eraf rijden.

Nederlanders (op een paar na) die compleet kapot gaan _O_ O+
Slobeendwoensdag 13 juli 2016 @ 13:30
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:29 schreef Syntix het volgende:
Sky en Movistar die vandaag iedereen eraf rijden.
Even quoten voor het nageslacht.
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 13:30
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:29 schreef Syntix het volgende:
Sky en Movistar die vandaag iedereen eraf rijden.

Nederlanders (op een paar na) die compleet kapot gaan _O_ O+
Kelderman mag best een kwartier verliezen, kan hij in de derde week in de aanval gaan. Dumoulin ook, sparen voor de tijdrit. Mollema heeft ervaring met dit werk, die komt wel in de voorste waaier (als er waaiers komen). :)
Sheffieldwoensdag 13 juli 2016 @ 13:31
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:19 schreef groenen het volgende:
Erik Dekker gelooft niet in waaiers. Ik heb blind vertrouwen in Erik, hij was namelijk zijn hele carrière cleane.

Geen waaiers dus vandaag.
Gisteren ook al zo'n top voorspelling
http://www.wielerflits.nl(...).html/comment-page-1
Marcosswoensdag 13 juli 2016 @ 13:32
Kans is aanwezig dat de Ventoux geschrapt wordt morgen als deze wind blijft. Zoals het nu is, worden Quintana en Froome letterlijk van de klim geblazen..

edit: oh, dat stond hier al, zie ik
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 13:32
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:29 schreef Syntix het volgende:
Sky en Movistar die vandaag iedereen eraf rijden.

Nederlanders (op een paar na) die compleet kapot gaan _O_ O+
Ja dat deden ze vorige keer ook ja met waaiers _O- _O- Valverde verneukte zijn tour en froome kwam alleen te zitten en verloor tijd.
ratatatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:33
Quintana op de rollers

Movistar_Team twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:19:45 .@NairoQuinCo y sus compañeros calientan en los rodillos @elite_cycling. Será un día intenso desde salida. #TDF2016 https://t.co/eOV1KzKpAv reageer retweet
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:34
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:32 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Ja dat deden ze vorige keer ook ja met waaiers _O- _O- Valverde verneukte zijn tour en froome kwam alleen te zitten en verloor tijd.
De vorige keer met waaiers zat Froome in de eerste groep en verloor Quintana 2 minuten.
Syntixwoensdag 13 juli 2016 @ 13:35
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:32 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Ja dat deden ze vorige keer ook ja met waaiers _O- _O- Valverde verneukte zijn tour en froome kwam alleen te zitten en verloor tijd.
Vorige tour gemist? Quintana verloor daar anderhalve minuut. Na dat foutje van een paar jaar terug heeft Sky constant vooraan gereden wanneer er sprake was van mogelijke waaiers.
Tjackawoensdag 13 juli 2016 @ 13:36
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:34 schreef Wombcat het volgende:

[..]

De vorige keer met waaiers zat Froome in de eerste groep en verloor Quintana 2 minuten.
Dat was echt jammer toen ja. Kut Zeeland.
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 13:36
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:33 schreef ratatat het volgende:
Quintana op de rollers

Movistar_Team twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:19:45 .@NairoQuinCo y sus compañeros calientan en los rodillos @elite_cycling. Será un día intenso desde salida. #TDF2016 https://t.co/eOV1KzKpAv reageer retweet
Cyclingnewsfeed twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:19:12 Join us for full live coverage of stage 11 of @LeTour. Team Sky is already warming up. https://t.co/2Y9dTOmCkO https://t.co/8HxPzZWlhs reageer retweet
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:34 schreef Wombcat het volgende:

[..]

De vorige keer met waaiers zat Froome in de eerste groep en verloor Quintana 2 minuten.
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:34 schreef Wombcat het volgende:

[..]

De vorige keer met waaiers zat Froome in de eerste groep en verloor Quintana 2 minuten.
Saint-Amand-Montrond?
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:36
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:36 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Cyclingnewsfeed twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:19:12 Join us for full live coverage of stage 11 of @LeTour. Team Sky is already warming up. https://t.co/2Y9dTOmCkO https://t.co/8HxPzZWlhs reageer retweet
[..]

[..]

Saint-Amand-Montrond?
Zeeland 2015
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 13:36
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:35 schreef Syntix het volgende:

[..]

Vorige tour gemist? Quintana verloor daar anderhalve minuut. Na dat foutje van een paar jaar terug heeft Sky constant vooraan gereden wanneer er sprake was van mogelijke waaiers.
De vraag is of die etappe onder de noemer van waaieretappe valt.
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 13:37
Maar laten we hopen dat ze beide hebben geleerd. Nu ze beide op de rollers zitten neem ik aan van wel.
Tjackawoensdag 13 juli 2016 @ 13:38
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:36 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

De vraag is of die etappe onder de noemer van waaieretappe valt.
Hoezo?
Blikwoensdag 13 juli 2016 @ 13:38
Het profiel van de etappe in het racecenter is hilarisch. Lijkt net een bergetappe vandaag. De categorie 4 klimmen lijken hoger en steiler dan de Tourmalet van etappe 7 :D
Maver24woensdag 13 juli 2016 @ 13:39
Vraag me uberhaubt af of het peloton wel wil dat er waaiers komen. Kunnen ook heel rustig gaan fietsen
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 13:39
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 12:57 schreef MCH het volgende:
marijnfietst twitterde op woensdag 13-07-2016 om 12:54:17 Herbert Dijkstra op de finish meldt: de ASO overweegt de finish van morgen te verleggen. Te veel wind op de top van de Mont Ventoux... reageer retweet
:') :') :')

Flikker gewoon op
THEFXRwoensdag 13 juli 2016 @ 13:39
morgen aflasten die rit, te gevaarlijk voor de rijders.
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:40
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:38 schreef Blik het volgende:
Het profiel van de etappe in het racecenter is hilarisch. Lijkt net een bergetappe vandaag. De categorie 4 klimmen lijken hoger en steiler dan de Tourmalet van etappe 7 :D
Valt wel mee toch?
PROFIL.png
Is wel wat overdreven het profiel, maar bij bergetappes zijn ze toch echt een stuk hoger.
Blikwoensdag 13 juli 2016 @ 13:40
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:40 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Valt wel mee toch?
[ afbeelding ]
Is wel wat overdreven het profiel, maar bij bergetappes zijn ze toch echt een stuk hoger.
En check nu eens de profielen op http://racecenter.letour.fr/#/stageprofile
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:40
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:39 schreef Maver24 het volgende:
Vraag me uberhaubt af of het peloton wel wil dat er waaiers komen. Kunnen ook heel rustig gaan fietsen
Er zijn altijd wel ploegen die wel willen.
Als ze heel rustig gaan fietsen, pakken ze de kopgroep niet terug.
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 13:41
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:40 schreef Blik het volgende:

[..]

En check nu eens het profiel op http://racecenter.letour.fr/#/stageprofile
Die is mooi uitgerekt ja :P
Skedwoensdag 13 juli 2016 @ 13:41
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:40 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Valt wel mee toch?
[ afbeelding ]
Is wel wat overdreven het profiel, maar bij bergetappes zijn ze toch echt een stuk hoger.
nyR4nur.png
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:41
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:40 schreef Blik het volgende:

[..]

En check nu eens het profiel op http://racecenter.letour.fr/#/stageprofile
Da's wel wat overdreven ja ::o
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:42
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:39 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

:') :') :')

Flikker gewoon op
Met windkracht 7 of 8 op de Mont Ventoux kun je daar niet fietsen.
Blikwoensdag 13 juli 2016 @ 13:43
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:41 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Da's wel wat overdreven ja ::o
Dat vond ik ook, check het verschil maar eens met etappe 8. Dat verschil is er bijna niet :D
Mani89woensdag 13 juli 2016 @ 13:43
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 12:57 schreef Max23 het volgende:
marijnfietst twitterde op woensdag 13-07-2016 om 12:54:17 Herbert Dijkstra op de finish meldt: de ASO overweegt de finish van morgen te verleggen. Te veel wind op de top van de Mont Ventoux... reageer retweet
:') :') :')
f5cc6ffbfe.jpg
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 13:43
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:42 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Met windkracht 7 of 8 op de Mont Ventoux kun je daar niet fietsen.
Worden Froome en Kientana lekker teruggeblazen _O_ En wint zware Tom
Marcosswoensdag 13 juli 2016 @ 13:44
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:42 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Met windkracht 7 of 8 op de Mont Ventoux kun je daar niet fietsen.
Dan worden renners letterlijk weggeblazen ja
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:45
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:43 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Worden Froome en Kientana lekker teruggeblazen _O_ En wint zware Tom
Of er komt gewoon helemaal niemand boven. Iedereen uit koers _O_ Einde Tour _O_
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:45
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:44 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Dan worden renners letterlijk weggeblazen ja
Niks mis mee.
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 13:45
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:43 schreef Mani89 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ik had altijd veel sympathie voor hem tot de Tour van 2010. :r
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:45
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:45 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Of er komt gewoon helemaal niemand boven. Iedereen uit koers _O_ Einde Tour _O_
Dit lijkt me een tikkeltje overdreven.
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 13:45
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:45 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Of er komt gewoon helemaal niemand boven. Iedereen uit koers _O_ Einde Tour _O_
Gelukkig doet skelet Rasmussen niet meer mee, die breekt al zijn botten bij een windvlaag op Ventoux
Mani89woensdag 13 juli 2016 @ 13:45
Vandaag is de twitter van Thijs Z. verboden in dit topic.
Sheffieldwoensdag 13 juli 2016 @ 13:45
Mongolenwaaier al gevormd?
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 13:46
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:45 schreef Mani89 het volgende:
Vandaag is de twitter van Thijs Z. verboden in dit topic.
WAWAWAWAWAWWAAAAAAAAAAAAAAAIEEEEEEEERSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:46
quote:
7s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:45 schreef Sheffield het volgende:
Mongolenwaaier al gevormd?
ja, je zit er middenin.
Mani89woensdag 13 juli 2016 @ 13:46
quote:
7s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:45 schreef Sheffield het volgende:
Mongolenwaaier al gevormd?
Ja, alle Euskaltel renners zijn vertegenwoordigd.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:46
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:45 schreef Mani89 het volgende:
Vandaag is de twitter van Thijs Z. verboden in dit topic.
Niet alleen vandaag.
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 13:46
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:46 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja, alle Euskaltel renners zijn vertegenwoordigd.
Die grap maakte je zes minuten geleden ook al.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:47
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:46 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja, alle Euskaltel renners zijn vertegenwoordigd.
Landa en Izagirre deden gisteren wel hun best om de Baskische eer hoog te houden.
TLCwoensdag 13 juli 2016 @ 13:47
Ik mag toch hopen dat LJ iets laat zien vandaag en dat ze niet de hele TdF als dode mussen meerijden in het peleton.
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:47
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dit lijkt me een tikkeltje overdreven.
Met windkracht 7 of 8 is dat helemaal niet overdreven. Dan kom je op de fiets echt niet meer boven.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:48
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:47 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Met windkracht 7 of 8 is dat helemaal niet overdreven. Dan kom je op de fiets echt niet meer boven.
Uiteindelijk kom je altijd boven.
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:49
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:47 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Landa en Izagirre deden gisteren wel hun best om de Baskische eer hoog te houden.
Landa.
Die liet zich vrijwillig uit de 1e groep zakken _O-
Sheffieldwoensdag 13 juli 2016 @ 13:49
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:46 schreef Wombcat het volgende:

[..]

ja, je zit er middenin.
Voelde me al thuis hier ^)
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:49
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Uiteindelijk kom je altijd boven.
Als de wind is gaan liggen. Dus een dag later.
Of lopend.
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 13:49
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:48 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Uiteindelijk kom je altijd boven.
Is dit een referentie naar Simpson?
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:50
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:49 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Als de wind is gaan liggen. Dus een dag later.
Of lopend.
Ook dat is koers.
Maver24woensdag 13 juli 2016 @ 13:50
Nu moeten ze eerst nog naar het begin punt fietsen tuurlijk?
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:50
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ook dat is koers.
Nee, dat heeft niets meer met koers te maken.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:50
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:50 schreef Maver24 het volgende:
Nu moeten ze eerst nog naar het begin punt fietsen tuurlijk?
Nee, ze gaan naar huis. Het waait te hard.
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 13:51
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ook dat is koers.
Ik zou dat stiekem best eens willen zien ja. Een koers die zo zwaar is, met zulke weersomstandigheden, dat de renners lopend naar boven moeten. Net als voor de oorlog.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:52
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:50 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Nee, dat heeft niets meer met koers te maken.
Wat is dit nou weer voor een Etixx-mentaliteit.
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 13:52
thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:50:14 Stop met wat je aan het doen bent en zet de tv aan. Waaieralarm code rood. reageer retweet
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 13:52
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:52 schreef Koffieplanter het volgende:

TR gemaakt.
Houtenbeenwoensdag 13 juli 2016 @ 13:53
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:52 schreef Koffieplanter het volgende:
thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:50:14 Stop met wat je aan het doen bent en zet de tv aan. Waaieralarm code rood. reageer retweet
*O* w/
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 13:53
#hoeeeeeeiiiij
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 13:53
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:52 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

TR gemaakt.
Ik wilde net zeggen, quote de quote dan ook niet, maar je verwijdert hem net. :P
Maver24woensdag 13 juli 2016 @ 13:53
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:51 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ik zou dat stiekem best eens willen zien ja. Een koers die zo zwaar is, met zulke weersomstandigheden, dat de renners lopend naar boven moeten. Net als voor de oorlog.
Toen er nog echte mannen waren. Nu zijn het allemaal mietjes
Skedwoensdag 13 juli 2016 @ 13:53
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:52 schreef Koffieplanter het volgende:
thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:50:14 Stop met wat je aan het doen bent en zet de tv aan. Waaieralarm code rood. reageer retweet
Fuck off.
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 13:54
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:53 schreef Maver24 het volgende:

[..]

Toen er nog echte mannen waren. Nu zijn het allemaal mietjes
Nou ja, ze zijn alsnog wel grotere bikkels dan de meeste andere sporters. Maar wel minder dan vroeger ja.
Marcosswoensdag 13 juli 2016 @ 13:54
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:53 schreef Sked het volgende:

[..]

Fuck off.
Nou nou nou nou!
Houtenbeenwoensdag 13 juli 2016 @ 13:54
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:53 schreef Sked het volgende:

[..]

Fuck off.
thijszonneveld twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:52:51 Vooral de laatste 20 kilometer blaast de wind vol in de zij. #hoeeeeeeiiiij reageer retweet
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:54
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:51 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Ik zou dat stiekem best eens willen zien ja. Een koers die zo zwaar is, met zulke weersomstandigheden, dat de renners lopend naar boven moeten. Net als voor de oorlog.
Moeten ze wel crosspedalen monteren en andere schoenen nemen, anders komen ze ook lopend nog niet boven met zo'n wind.
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 13:55
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:54 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Moeten ze wel crosspedalen monteren en andere schoenen nemen, anders komen ze ook lopend nog niet boven met zo'n wind.
Kan best toch? Anticiperen op weersomstandigheden.
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:55
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:55 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Kan best toch? Anticiperen op weersomstandigheden.
In theorie kan het. In de praktijk denk ik niet dat de ploegen die pedalen en schoenen bij zich hebben.
Marcosswoensdag 13 juli 2016 @ 13:56
VICHOT LEADS THE PACK
At km 73, the bunch is on a very high speed, led by French champion Arthur Vichot. A few riders get dropped: Navarro, Majka, Plaza, Jeandesbosz...

Ze zijn nu al bij km 73, ze gaan echt hard!
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 13:56
ngeorgereau twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:14:53 Rafales de vent (70km/h) sur l'étape. Rafales (~100-110) au Ventoux. Possible arrivée à Chalet-Reynard demain, décision ce soir 1/2 #TDF2016 reageer retweet
Windstoten tot boven de 100km op de Ventoux. Gewoon doen.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:57
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:56 schreef Koffieplanter het volgende:
ngeorgereau twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:14:53 Rafales de vent (70km/h) sur l'étape. Rafales (~100-110) au Ventoux. Possible arrivée à Chalet-Reynard demain, décision ce soir 1/2 #TDF2016 reageer retweet
Windstoten tot boven de 100km op de Ventoux. Gewoon doen.
Alleen al vanwege de reactie van Lefevere moet dit gebeuren.
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:57
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:56 schreef Koffieplanter het volgende:
ngeorgereau twitterde op woensdag 13-07-2016 om 13:14:53 Rafales de vent (70km/h) sur l'étape. Rafales (~100-110) au Ventoux. Possible arrivée à Chalet-Reynard demain, décision ce soir 1/2 #TDF2016 reageer retweet
Windstoten tot boven de 100km op de Ventoux. Gewoon doen.
Als ze vandaag beslissen, zouden ze dan morgen ook een half uur later starten, zodat ze wel op ongeveer dezelfde tijd binnen zijn?
Mani89woensdag 13 juli 2016 @ 13:57
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:46 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Die grap maakte je zes minuten geleden ook al.
En toen moest ook niemand lachen.
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 13:57
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:56 schreef Marcoss het volgende:
VICHOT LEADS THE PACK
At km 73, the bunch is on a very high speed, led by French champion Arthur Vichot. A few riders get dropped: Navarro, Majka, Plaza, Jeandesbosz...

Ze zijn nu al bij km 73, ze gaan echt hard!
Windje in de rug blijkbaar.
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 13:58
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:57 schreef Mani89 het volgende:

[..]

En toen moest ook niemand lachen.
Zal ik het even doen? Anders is het zo zielig.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:58
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:58 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zal ik het even doen? Anders is het zo zielig.
Nee, niet lachen gek.
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 13:58
Er is blijkbaar een hevige strijd gaande om in de kopgroep te zitten.

Kan iemand me uitleggen waarom? Of het wordt een massasprint, dan heeft de kopgroep geen kans, of het worden waaiers, dan hebben ze al helemaal geen schijn van kans tegen een peloton op drift.
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 13:58
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:46 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja, alle Euskaltel renners zijn vertegenwoordigd.
HAHAHAHAHAHAHAHA
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 13:58
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:58 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zal ik het even doen? Anders is het zo zielig.
Eerst even op stampen.
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 13:59
Vichot en Howard hebben 35 seconden
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 13:59
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:58 schreef DecoAoreste het volgende:
Er is blijkbaar een hevige strijd gaande om in de kopgroep te zitten.

Kan iemand me uitleggen waarom? Of het wordt een massasprint, dan heeft de kopgroep geen kans, of het worden waaiers, dan hebben ze al helemaal geen schijn van kans tegen een peloton op drift.
Nou, waaiers zijn natuurlijk wel stressvol. Dus dan kan je beter voor het peloton rijden.
Ereinionwoensdag 13 juli 2016 @ 14:00
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:50 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Nee, dat heeft niets meer met koers te maken.
Inderdaad, ik heb net zo'n hekel aan het aanpassen van koersen als ieder ander, maar als renners echt niet meer fietsend boven komen dan heeft het niets met wielrennen te maken. Zolang ze maar niet te vroeg beslissen, zoals in de Tirreno dit jaar.
Syntixwoensdag 13 juli 2016 @ 14:00
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:56 schreef Marcoss het volgende:
VICHOT LEADS THE PACK
At km 73, the bunch is on a very high speed, led by French champion Arthur Vichot. A few riders get dropped: Navarro, Majka, Plaza, Jeandesbosz...

Ze zijn nu al bij km 73, ze gaan echt hard!
quote:
13:58
VICHOT AND HOWARD IN THE LEAD
Correction of a previous news: Vichot accelerated at km 3, not 73. At km 8, Vichot and Leigh Howard (IAM) have 35 seconds lead.
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 14:00
quote:
Vooral de eerste 14 kilometer zullen echt gevaarlijk zijn. Maar met deze windsterkte kan het overal gebeuren. De renners zullen de hele rit geconcentreerd moeten zijn.
TOM STEELS (PLOEGLEIDER ETIXX-QUICK STEP)
Uitgerend de kilometers die niet op televisie komen.
Marcosswoensdag 13 juli 2016 @ 14:00
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:58 schreef DecoAoreste het volgende:
Er is blijkbaar een hevige strijd gaande om in de kopgroep te zitten.

Kan iemand me uitleggen waarom? Of het wordt een massasprint, dan heeft de kopgroep geen kans, of het worden waaiers, dan hebben ze al helemaal geen schijn van kans tegen een peloton op drift.
Volgens mij zijn er in waaierritten wel eens kopgroepen vooruit gebleven
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 14:00
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Nou, waaiers zijn natuurlijk wel stressvol. Dus dan kan je beter voor het peloton rijden.
En met harde wind mee, houden aanvallers het langer uit.
Columbiafanwoensdag 13 juli 2016 @ 14:01
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:00 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Uitgerend de kilometers die niet op televisie komen.
Je verzint het niet.
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 14:01
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:58 schreef DecoAoreste het volgende:
Er is blijkbaar een hevige strijd gaande om in de kopgroep te zitten.

Kan iemand me uitleggen waarom? Of het wordt een massasprint, dan heeft de kopgroep geen kans, of het worden waaiers, dan hebben ze al helemaal geen schijn van kans tegen een peloton op drift.
Zo makkelijk haal je niet de kopgroep terug met waaiers. Het peloton gaat dan ook kapot
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:01
55 seconden al
Slobeendwoensdag 13 juli 2016 @ 14:02
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:01 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zo makkelijk haal je niet de kopgroep terug met waaiers. De peloton gaat dan ook kapot
Het peloton.
Sheffieldwoensdag 13 juli 2016 @ 14:03
Moet wel een redelijk grote kopgroep zijn dan, die goed samenwerkt
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 14:05
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:02 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Het peloton.
dank u
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:05
1:30, gaat snel
Maver24woensdag 13 juli 2016 @ 14:06
Bruh. Die 2 zijn gevlogen
Tjackawoensdag 13 juli 2016 @ 14:07
Ik wil meer hardrijders in de kopgroep.
Sheffieldwoensdag 13 juli 2016 @ 14:07
2 man. Die gaan ze minuten geven
Van_Poppelwoensdag 13 juli 2016 @ 14:09
Ideale situatie voor de sprintersploegen. Die twee kunnen ze makkelijk 8 minuten geven.
Maver24woensdag 13 juli 2016 @ 14:09
Echt maar 2 ook. Kansloos
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:10
Precies op tijd klaar met mijn lunch te maken :)
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 14:11
2 man in waaiers RIP
Mani89woensdag 13 juli 2016 @ 14:14
Shit ik ben vergeten Vichot op te stellen bij Scorito.
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:14
HERBERT JARIG

TOETERTJES
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 14:15
CHUTE
Van_Poppelwoensdag 13 juli 2016 @ 14:15
Chute
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:15
Chute

een djumbo heeft pijn
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:15
Zal kelderman wel zijn
hafcfanwoensdag 13 juli 2016 @ 14:15
Aiii
IbanMayowoensdag 13 juli 2016 @ 14:16
herbert mongool
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 14:16
Ik gok op Keldermerckx
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:16
Welke TLJ is dat?
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 14:16
Bennett
Van_Poppelwoensdag 13 juli 2016 @ 14:16
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:16 schreef TargaFlorio het volgende:
Welke TLJ is dat?
Sjors
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:16
Bennett :{
Skedwoensdag 13 juli 2016 @ 14:16
Sjors :'(
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 14:16
bennett
baggerbaaswoensdag 13 juli 2016 @ 14:16
RIP LottoPuntNL
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:16
Waarom dacht ie dat het Froome was? Is ie blind ofzo? :')
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:16
Lijkt mee te vallen.
#ANONIEMwoensdag 13 juli 2016 @ 14:17
In de water
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 14:17
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:16 schreef Mexicanobakker het volgende:
Waarom dacht ie dat het Froome was? Is ie blind ofzo? :')
Hij zag alleen geel.
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 14:17
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:16 schreef Mexicanobakker het volgende:
Waarom dacht ie dat het Froome was? Is ie blind ofzo? :')
geel.
ja.
#ANONIEMwoensdag 13 juli 2016 @ 14:17
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:16 schreef TargaFlorio het volgende:
Lijkt mee te vallen.
Woordgrapjes O+
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:17
Mijn broodje met ei, sla, ham en kaas was echt lekker. Nu genieten van deze etappe
#ANONIEMwoensdag 13 juli 2016 @ 14:18
Dacht trouwens dat Groenewegen in de kopgroep zat ;(
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:18
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:17 schreef Mexicanobakker het volgende:
Mijn broodje met ei, sla, ham en kaas was echt lekker. Nu genieten van deze etappe
#luguberdik
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:18
quote:
4s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:17 schreef Leonos het volgende:

[..]

Woordgrapjes O+
Niet met opzet gedaan. ;)
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 14:18
quote:
4s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:18 schreef Leonos het volgende:
Dacht trouwens dat Groenewegen in de kopgroep zat ;(
Dag Herbert.
hafcfanwoensdag 13 juli 2016 @ 14:18
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:17 schreef Mexicanobakker het volgende:
Mijn broodje met ei, sla, ham en kaas was echt lekker. Nu genieten van deze etappe
Ik pak er nu een zakje Lays bij
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:18
Lekker nerveus allemaal.
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 14:19
Mooie lint
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 14:19
Waarschijnlijk is iedereen zo angstig voor waaiers dat het er helemaal niet van komt.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:19
Onderin beeld ging er net een onderuit van Cofidis.
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:19
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:19 schreef Koffieplanter het volgende:
Waarschijnlijk is iedereen zo angstig voor waaiers dat het er helemaal niet van komt.
Paar mongolenwaaiers wellicht
ZakaRosawoensdag 13 juli 2016 @ 14:19
Zou Nico Verhoeven gisteravond al snode plannen hebben gesmeed?
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:19
Oh, Katusha ipv Cofidis.
Houtenbeenwoensdag 13 juli 2016 @ 14:19
vdb :W
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:19
VDB2 :')
Van_Poppelwoensdag 13 juli 2016 @ 14:20
VDB2 gevallen
IbanMayowoensdag 13 juli 2016 @ 14:20
sow die wind
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 14:20
Haha VDB2
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:20
Dit wordt chaos
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:20
nu al topshow
Houtenbeenwoensdag 13 juli 2016 @ 14:20
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:20 schreef Max23 het volgende:
Dit wordt chaos
#waaiergenot #woooooooei
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:20
Weer een val.

Is Cancellara de boel al lam aan het leggen?
baggerbaaswoensdag 13 juli 2016 @ 14:20
Chutegalore
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:21
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:19 schreef ZakaRosa het volgende:
Zou Nico Verhoeven gisteravond al snode plannen hebben gesmeed?
Die is monddood gemaakt.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:21
Nooooooo niet Grmay.
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:21
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:20 schreef Van_Poppel het volgende:
VDB2 gevallen
gras is groen
Wombcatwoensdag 13 juli 2016 @ 14:21
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Weer een val.

Is Cancellara de boel al lam aan het leggen?
Pas als Mollema erbij ligt.
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:21
Theuns en Grmay CHUTE
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 14:21
Ik wil 130km waaiers zien
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 14:21
gvd
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:21
hopelij kwaait froem van de bici
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 14:22
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:21 schreef Mexicanobakker het volgende:
hopelij kwaait froem van de bici
baicycling blues.
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:23
In Nieuw-Zeeland waait het ook, aldus Maarten
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 14:23
Herbert komt al klaar nu
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:23
Not dun
Van_Poppelwoensdag 13 juli 2016 @ 14:23
Not dun
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:24
Not dun
ZakaRosawoensdag 13 juli 2016 @ 14:24
Vies dun
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:24
Eurosport waar ben je mee bezig.
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:24
Craddock en Howes ook gevallen
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:25
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:24 schreef Max23 het volgende:
Craddock en Howes ook gevallen
Garmén :')
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:25
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:24 schreef Max23 het volgende:
Craddock en Howes ook gevallen
Vaughtersgoden
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:25
Mathias Frank ook in de mongolenwaaier.
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:25
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:25 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Garmén :')
Herbert?
ZakaRosawoensdag 13 juli 2016 @ 14:25
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:24 schreef Max23 het volgende:
Craddock en Howes ook gevallen
Komt omdat wegkapitein Langeveld er niet meer bij is om de boel te dirigeren.
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:27
Voeckler _O- :')
Mani89woensdag 13 juli 2016 @ 14:29
Wuyts wil dat Zakarin zich laat terugzakken om VDB terug te brengen ..
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:29
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:29 schreef Mani89 het volgende:
Wuyts wil dat Zakarin zich laat terugzakken om VDB terug te brengen ..
Zak erin, Wuyts. :{
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 14:30
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:29 schreef Mani89 het volgende:
Wuyts wil dat Zakarin zich laat terugzakken om VDB terug te brengen ..
Zodat VDB zijn 20e plaats kan handhaven in het klassement? :')
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:34
Nummertje trekken bij de dokter.
ZakaRosawoensdag 13 juli 2016 @ 14:35
Sjors keert terug.
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 14:35
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Nummertje trekken bij de dokter.
Ruim je het zelf even op?
ZakaRosawoensdag 13 juli 2016 @ 14:36
Bosbrandje, niks mis mee.
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:36
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:35 schreef ZakaRosa het volgende:
Sjors keert terug.
Optisch volgens mij geen schade.
Mani89woensdag 13 juli 2016 @ 14:36
Freek Vonk weer bezig geweest?
Houtenbeenwoensdag 13 juli 2016 @ 14:36
#Vuurwaaiers
Rudiehwoensdag 13 juli 2016 @ 14:37
"je moet goed kunnen sturen, anders raak je van de weg"

aldus Herbert over waaiers.

Spreekt de kijker nog steeds toe alsof we kleuters zijn.
ZakaRosawoensdag 13 juli 2016 @ 14:37
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:37 schreef Rudieh het volgende:
"je moet goed kunnen sturen, anders raak je van de weg"

aldus Herbert over waaiers.

Spreekt de kijker nog steeds toe alsof we kleuters zijn.
Dat is het niveau van de gemiddelde NOS-kijker.
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:38
De Tour zet alles in vuur en vlam.
#ANONIEMwoensdag 13 juli 2016 @ 14:39
Wat is deze rookwolk? Heb geen geluid aan?
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 14:39
quote:
4s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:39 schreef Leonos het volgende:
Wat is deze rookwolk? Heb geen geluid aan?
Waar rook is...
#ANONIEMwoensdag 13 juli 2016 @ 14:39
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:39 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Waar rook is...
vuur.
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:40
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:39 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Waar rook is...
SPOILER
is je moeder
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:40
Sorry ik kon het niet laten ;(
Maver24woensdag 13 juli 2016 @ 14:40
Ze komen toch aardig er dicht langs
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:40
Flink brandje.
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:41
Aanslag van IS?
DecoAorestewoensdag 13 juli 2016 @ 14:41
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:40 schreef Max23 het volgende:

[..]

SPOILER
is je moeder
Mijn moeder is al meer dan 10 jaar gestopt met roken.
Max23woensdag 13 juli 2016 @ 14:42
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:41 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Mijn moeder is al meer dan 10 jaar gestopt met roken.
_O_ ^O^
Tjackawoensdag 13 juli 2016 @ 14:43
Ik ga even een linkje zoeken jongens. Heb mijn baas belooft om vandaag niet te kijken maar waaiers zijn natuurlijk wel interessant. :)
Maver24woensdag 13 juli 2016 @ 14:44
Ze rijden er langs.
Sheffieldwoensdag 13 juli 2016 @ 14:45
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:43 schreef Tjacka het volgende:
Ik ga even een linkje zoeken jongens. Heb mijn baas belooft om vandaag niet te kijken maar waaiers zijn natuurlijk wel interessant. :)
#Thuglife
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:46
quote:
17s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:43 schreef Tjacka het volgende:
Ik ga even een linkje zoeken jongens. Heb mijn baas belooft om vandaag niet te kijken maar waaiers zijn natuurlijk wel interessant. :)
Doe nog geen moeite.
Houtenbeenwoensdag 13 juli 2016 @ 14:48
quote:
7s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:45 schreef Sheffield het volgende:

[..]

#Thuglife
thug-life-funny-children.jpg
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:49
Edward Theuns :')
Mani89woensdag 13 juli 2016 @ 14:49
Theuns.
Slobeendwoensdag 13 juli 2016 @ 14:50
Theuns _O_
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 14:51
EdwardTheunsN1Fan
Tjackawoensdag 13 juli 2016 @ 14:51
Wat lacht hij raar.
Marcosswoensdag 13 juli 2016 @ 14:53
Zo gaat het er waarschijnlijk aan toe morgen :D

Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 14:53
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Edward Theuns :')
Valle d'Aosta, zeg het maar!
Mani89woensdag 13 juli 2016 @ 14:54
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:53 schreef Marcoss het volgende:
Zo gaat het er waarschijnlijk aan toe morgen :D

Dit lijkt mij prima verantwoord.
Houtenbeenwoensdag 13 juli 2016 @ 14:54
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:53 schreef Marcoss het volgende:
Zo gaat het er waarschijnlijk aan toe morgen :D

Gent-Wevelgem toestanden _O_
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:54
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:53 schreef Marcoss het volgende:
Zo gaat het er waarschijnlijk aan toe morgen :D

Ik zie het probleem niet.
Tjackawoensdag 13 juli 2016 @ 14:55
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:53 schreef Marcoss het volgende:
Zo gaat het er waarschijnlijk aan toe morgen :D

moet toch kunnen
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 14:58
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:53 schreef Marcoss het volgende:
Zo gaat het er waarschijnlijk aan toe morgen :D

Froome waait van de berg.
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 14:59
Mag hopen dat de wind morgen niet zo tekeer gaat en we 'gewoon' de Ventoux op kunnen.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 14:59
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:53 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Valle d'Aosta, zeg het maar!
Als die lelijke Belgen maar niet winnen.

Eigenlijk vind ik de deelnemerslijst niet eens zo indrukwekkend, dus ik verwacht de Colombiaantjes wel vooraan. Reyes zou hier toch minstens het podium moeten halen.

Enric Mas en Dan Pearson verwacht ik ook wel ergens vooraan. En Amanuel Gebreigzabhier hopelijk.
IbanMayowoensdag 13 juli 2016 @ 15:01
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:53 schreef Marcoss het volgende:
Zo gaat het er waarschijnlijk aan toe morgen :D

TOPSHOW
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 15:02
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:59 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Als die lelijke Belgen maar niet winnen.

Eigenlijk vind ik de deelnemerslijst niet eens zo indrukwekkend, dus ik verwacht de Colombiaantjes wel vooraan. Reyes zou hier toch minstens het podium moeten halen.

Enric Mas en Dan Pearson verwacht ik ook wel ergens vooraan. En Amanuel Gebreigzabhier hopelijk.
Ik was superhyped toen Lizarte een uitnodiging kreeg, maar Carapaz is net te oud. Hij had iedereen op een uur gefietst hier.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 15:03
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:02 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik was superhyped toen Lizarte een uitnodiging kreeg, maar Carapaz is net te oud. Hij had iedereen op een uur gefietst hier.
Ja, jammer. Nu moet Hector Carretero het gaan doen.
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 15:05
hee commentaar is weer ns weg
Kopsterkwoensdag 13 juli 2016 @ 15:06
Hoe is de Tour tot nu toe jongens? :)
Sheffieldwoensdag 13 juli 2016 @ 15:06
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:05 schreef Mexicanobakker het volgende:
hee commentaar is weer ns weg
Dagelijkse plaskwartiertje voor D&D
IbanMayowoensdag 13 juli 2016 @ 15:06
CHUTE
Ereinionwoensdag 13 juli 2016 @ 15:06
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:05 schreef Mexicanobakker het volgende:
hee commentaar is weer ns weg
Volgens mij is er iemand in Hilversum die Dijkstra niet kan aanhoren en af en toe even een stekkertje eruit trekt.
Slobeendwoensdag 13 juli 2016 @ 15:06
Lekker pisplekkie.
TargaFloriowoensdag 13 juli 2016 @ 15:06
Petit mad
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 15:07
Kan je daar goede pokemons vangen?
showtimerwoensdag 13 juli 2016 @ 15:08
Wuyts stopt echt met lotto.nl :o
Koffieplanterwoensdag 13 juli 2016 @ 15:08
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:03 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, jammer. Nu moet Hector Carretero het gaan doen.
Ivan Sosa reed onlangs het halve Italiaanse veld wat meedoet aan Valle d'Aosta in z'n eentje kapot. Had hem hier ook wel graag gezien met Maltinti Lampadari, maarja, geen uitnodiging gekregen.
Houtenbeenwoensdag 13 juli 2016 @ 15:08
quote:
14s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:07 schreef napoleonfour het volgende:
Kan je daar goede pokemons vangen?
Stokbroodpokemon
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 15:09
Matige etappe tot zover, hopelijk trekt LottoNL straks het op kant
#ANONIEMwoensdag 13 juli 2016 @ 15:09
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 13:40 schreef Blik het volgende:

[..]

En check nu eens de profielen op http://racecenter.letour.fr/#/stageprofile
Bedankt voor je feedback Hans, we gaan het aanpassen.

gr gr
het racecenter
Slobeendwoensdag 13 juli 2016 @ 15:09
Actuele gegevens Ventoux: http://www.meteo-ventoux.fr/
Aguerowoensdag 13 juli 2016 @ 15:10
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 14:53 schreef Marcoss het volgende:
Zo gaat het er waarschijnlijk aan toe morgen :D

Kan prima, gewoon fietsen.
Tjackawoensdag 13 juli 2016 @ 15:10
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:09 schreef Slobeend het volgende:
Actuele gegevens Ventoux: http://www.meteo-ventoux.fr/
lol
Sheffieldwoensdag 13 juli 2016 @ 15:10
Geen waaiers
kansloos kopduo
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 15:10
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:09 schreef Slobeend het volgende:
Actuele gegevens Ventoux: http://www.meteo-ventoux.fr/
Niks mis mee, It Giet Oan!
Mexicanobakkerwoensdag 13 juli 2016 @ 15:10
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:09 schreef Slobeend het volgende:
Actuele gegevens Ventoux: http://www.meteo-ventoux.fr/
Moet gewoon kunnen
napoleonfourwoensdag 13 juli 2016 @ 15:11
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:09 schreef Slobeend het volgende:
Actuele gegevens Ventoux: http://www.meteo-ventoux.fr/
Wingsuit aan en naar boven zweven.
Rellende_Rotscholierwoensdag 13 juli 2016 @ 15:12
quote:
99s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:08 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ivan Sosa reed onlangs het halve Italiaanse veld wat meedoet aan Valle d'Aosta in z'n eentje kapot. Had hem hier ook wel graag gezien met Maltinti Lampadari, maarja, geen uitnodiging gekregen.
Oja, da's nog zo'n Colombiaantje uit 1997. Die heeft al best wat koersjes gewonnen volgens mij.

Bijna al die Italianen die wel meedoen ken ik niet echt. Ja, Ravasi en dat soort jongens wel, maar ook een hoop kleine ploegjes met onbekende renners.
Columbiafanwoensdag 13 juli 2016 @ 15:13
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:12 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Oja, da's nog zo'n Colombiaantje uit 1997. Die heeft al best wat koersjes gewonnen volgens mij.

Bijna al die Italianen die wel meedoen ken ik niet echt. Ja, Ravasi en dat soort jongens wel, maar ook een hoop kleine ploegjes met onbekende renners.
Jammer dat Axeon niet start, die hadden hier een leuk ploegje kunnen opstellen.
Mani89woensdag 13 juli 2016 @ 15:17
Wanneer komen er nou waaiers?
Frozen-assassinwoensdag 13 juli 2016 @ 15:17
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juli 2016 15:17 schreef Mani89 het volgende:
Wanneer komen er nou waaiers?
Vraag het Thijs
franklopwoensdag 13 juli 2016 @ 15:18
wind