abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_163688332
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 10:27 schreef Bloesem. het volgende:
Het is geen structurele oplossing, een nachtje oppas of ergens anders, maar bied jullie wel wat rust en helderheid (al is t maar een momentje) Wie weet zorgt het voor een familiereset :)

Dit inderdaad. Een avondje oppas (waar onze zoon blijkbaar heel moe van werd :D ) deed hier bizar genoeg wonderen. Hij was altijd een goede slaper maar tussen 6 en 8 maanden was hij opeens weer een keer per nacht wakker. Toen wij een avond weg waren geweest was hij totaal uitgeput van het spelen met de oppas en in slaap gezongen door haar en gek genoeg slaapt hij sindsdien elke nacht door :D

Ik zou haar zeker weten lekker ergens een nachtje laten logeren of zelf weggaan en iemand die je vertrouwt in jullie huis laten zijn met haar. Baat het niet dan schaadt het niet (als die persoon goed voor haar zorgt ;) ).
pi_163688494
Oh ja waarmee ik niet wil doen alsof een keer per nacht wakker zijn gelijk staat aan jullie problemen LuDann :@ Het lijkt me enorm zwaar. Het lijkt me tegelijkertijd ook erg zonde om deze prachtige kans te laten schieten. Ik merk zelf dat ondanks af en toe een slechte nacht toen hij jonger was (maar niet vergelijkbaar met die van jullie...) ik het wetenschappelijk werk heerlijk vind om los te komen van 'thuis'. Na een dag onderzoek en onderwijs ga ik moe, maar ook weer met nieuwe energie naar huis. Een phd is uiteraard zwaar, maar meestal ook behoorlijk flexibel em het maakt je geest helemaal los van alle zorgen thuis. Ik vind dat wel verfrissend.
  dinsdag 12 juli 2016 @ 14:51:31 #53
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_163689455
Wolk mag ook wel een nachtje bij ons logeren. Of jij, wat je wil :) .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  dinsdag 12 juli 2016 @ 16:11:10 #54
327807 Mariposas
יה&#14
pi_163691402
Wat doet wolk dan als ze wakker is, Ludann? Gewoon wakker zijn of gaat ze dan huilen?
En zijn haar oren en keelamandelen nagekeken?

Ik zit al een half uur in de auto omdat baby slaapt, die valt altijd net 5 minuten voor ik thuis ben on slaap. :s)
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
  dinsdag 12 juli 2016 @ 16:23:22 #55
409579 LuDann
All the way
pi_163691723
Man vindt het geen fijn idee om Wolk ergens te laten logeren, vooral bij mensen die hij niet kent. Begrijpelijk en ik ben er zelf ook nog niet klaar voor. Zelf ergens anders slapen is misschien een idee, maar in een nieuwe omgeving slaap ik ook weer slechter, dus tja. Ik zal het onthouden in ieder geval, bedankt voor het aanbieden.

Mijn phd lijkt me geweldig, ik heb vorige week een rondleiding en een arbeidsvoorwaarden gesprek gehad en het sprak me fantastisch aan. Zowel de mensen als de omgeving. Maar op het moment heb ik 24 uur per dag hoofdpijn en doet alles zeer. Ik kan me nergens meer enthousiast voor maken, eerlijk gezegd. Behalve weken aangesloten slaap.

@Mariposas: ze gaat huilen en staan in haar bed. Ik pak haar dan en ga met haar op bed zitten, dan vallen meteen haar ogen alweer dicht. Soms drinkt ze dan wat. 1 op de 10 nachten valt ze dan probleemloos weer diep in slaap en dan kan ik haar weer terugleggen maar meestal wordt ze al slapend steeds onrustiger, gaat om zich heen slaan, knijpen, krabben en uiteindelijk huilen, vooral als ik haar neerleg. Als ik haar vasthoud dan huilt ze in ieder geval niet, maar blijft wel heel erg onrustig dus ik kan haar dan niet wegleggen. Soms wil ze alleen maar aan de borst liggen, maar even vaak weigert ze dat ook, net als haar speen, die trekt ze eruit en gooit ze weg. Na een paar uur (als ik dat volhoud) dan wordt ze rustig en valt in ons bed in slaap. Maar soms trek ik het geknijp, gekrab en de onrust niet meer en dan ga ik zelf met haar naar beneden of man doet dat. Het lijkt voor de duur van het wakker zijn weinig uit te maken. Dan speelt ze wat beneden tot ze moe wordt. We proberen dat laatste zo min mogelijk te doen omdat de nacht voor slapen moet zijn maar soms is het een beter alternatief op je kind uit het raam willen gooien. :@
pi_163691874
De zoon van een kennis deed dat snachts ook. Uiteindelijk hebben ze een babyfluisteraar ofhoe heet dat laten komen. Geen idee wat daar gedaan is, maar daarna was t over.

Daar moet je in geloven.. Mja proberen kan ook geen kwaad
  dinsdag 12 juli 2016 @ 16:30:23 #57
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_163691899
Is het voor nu een oplossing om haar vaker naar het kdv te laten gaan? De hele week zegmaar? Dan krijg je misschien nog wat aan je scriptie gedaan.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_163692662
Lu. :*

Wij hebben ook net een hele periode van slecht slapen gehad (lang niet zo erg als bij jullie en ik durf nog niet te juichen dat het over is, maar we hebben nu 3 goede nachten met maar 2x wakker oid gehad), maar hier lijkt een nachtje bij oma (icm Dentinox) haar heel goed te hebben gedaan. Ik zou toch even kijken of er iemand is die Wolk goed genoeg kent en die een nachtje voor haar zou willen zorgen, dit is geen doen. :*
pi_163693011
Ik wil ook best bij jullie op komen passen :) Dat helpt misschien niks, maar onthoud 't maar gewoon voor als je 't echt niet meer trekt. Zo'n reset (als logeren of jullie een nacht weg) kan soms echt helpen, hoe moeilijk ook. Ik denk niet dat je je baan moet laten schieten, hoewel ik begrijp dat dat nu zo voelt. Veel sterkte in elk geval O+

Ik heb echt een topdag verder. Ik heb gordelroos en een beginnende hernia }:| en g*dverd*mme wat een pijn doet dat zeg. En ik kan er niks aan doen, behalve hopen dat m'n lijf 't snel oplost.
pi_163693286
L-E had toch ook zo'n slechte slaper? Misschien heeft zij nog tips? Ik lag soms ook uren met een woelende Stip, maar die stuurden we wat makkelijker uit logeren zonder bv. En ik sliep heel regelmatig in de trein wat bij, maar ik heb dan ook een uur reistijd.

Wel heel verdrietig dat hetgeen je het meest lief hebt ook hetgeen is dat je tegenhoudt je dromen waar te maken ;( Ik hoop dat je de handvatten vindt/krijgt om toch die PhD te doen :*

Meh, Bloesem, dat is ook niks :{ Zou jij trouwens ook interesse hebben in kolfspullen in je webshop? Ik zag een kolfbh die ik graag zou willen proberen, maar die is er nog niet in Nederland voor zover ik kan zien. Ik ben te krenterig voor een pumpease en deze zou maar 15$ zijn.
pi_163693334
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 16:23 schreef LuDann het volgende:
Man vindt het geen fijn idee om Wolk ergens te laten logeren, vooral bij mensen die hij niet kent. Begrijpelijk en ik ben er zelf ook nog niet klaar voor. Zelf ergens anders slapen is misschien een idee, maar in een nieuwe omgeving slaap ik ook weer slechter, dus tja. Ik zal het onthouden in ieder geval, bedankt voor het aanbieden.

Heel eerlijk gezegd. Als hoe het nu gaat zo'n enorme wissel trekt op je gezondheid en welzijn en je wilt dan dit niet een kans geven om eens te zien wat het effect is, dan maak je het jezelf volgens mij ook een beetje moeilijk. Als je hier echt iets aan wilt doen zul je ook open moeten staan voor wat andere methoden/acties.

Staat los van dat jullie situatie zoals je het beschrijft me heel zwaar lijkt en dat het erg vervelend is.
pi_163694130
LuDann, wat ontzettend zwaar. Stomme vraag, maar ik maak het niet op uit je beschrijving: haal je haar altijd uit bed als ze huilt? Is het een optie voor je om haar in haar bedje te laten? Je zou er dan eerst naast kunnen zitten en het langzamerhand zo opbouwen dat je steeds iets langer wegblijft en tussendoor alleen even terugkomt voor een aai over haar bol.

Worked wonders, hier.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_163694251
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juli 2016 17:23 schreef Dot. het volgende:
Meh, Bloesem, dat is ook niks :{ Zou jij trouwens ook interesse hebben in kolfspullen in je webshop? Ik zag een kolfbh die ik graag zou willen proberen, maar die is er nog niet in Nederland voor zover ik kan zien. Ik ben te krenterig voor een pumpease en deze zou maar 15$ zijn.
Misschien! Kun je me PM'en of FB'en? :)
  dinsdag 12 juli 2016 @ 18:19:31 #64
409579 LuDann
All the way
pi_163694296
Stoel, ik ben wel benieuwd naar die slaapfluisteraar!

Vaker naar het KDV kan, maar kost wel erg veel geld natuurlijk. Dus voor nu doen we dat nog even niet, we geven dat geld dan liever uit aan een slaapcoach oid.

Wat betreft dat logeren: de enige die Wolk goed genoeg kent om dat aan toe te vertrouwen is mijn moeder want die past eens per week op haar. Maar daar kan ze niet logeren omdat mijn vader ernstig ziek is. Schoonouders willen niet een hele nacht oppassen. Dan blijft dus over mensen die Wolk amper gezien hebben en een aantal hele lieve mensen die ik vooral online ken en die ik weliswaar vertrouw, maar waar mijn man zijn twijfels bij heeft. Wat ik me kan voorstellen, als hij aankwam met het voorstel dat zijn kennissen van WOW wel willen oppassen dan zou ik ook afslaan denk ik. ;) Daar komt bij dat het geen structurele oplossing zou bieden, want ik denk niet dat het zou helpen zo eenmalig. Eerder hebben schoonouders bij ons thuis op Wolk gepast terwijl wij uit eten gingen tot een uur of 3 's nachts, dat deed ook niets.

Ik denk dat we toch echt zelf met een oplossing moeten komen. Komende nachten slikt mijn man een spierverslapper dus zal ik het alleen moeten doen, maar daarna gaan we kijken wat er gebeurt als hij het op probeert te lossen als ze wakker wordt. Want nu doe ik het altijd.

DaD: ik heb 1 keer geprobeerd of ze in slaap wilde vallen terwijl ik naast haar bedje zat, maar dat duurde 2,5 uur en gedurende die tijd raakte ze steeds meer overstuur. Uiteindelijk heb ik het opgegeven en haar eruit gehaald. Misschien dat ik het opnieuw moet proberen en dan consequent een week ofzo maar daar kijk ik nogal tegenop. Die eerste keer heeft me nogal afgeschrikt.

[ Bericht 4% gewijzigd door LuDann op 12-07-2016 18:28:59 ]
  dinsdag 12 juli 2016 @ 18:35:16 #65
327807 Mariposas
יה&#14
pi_163694546
Slaapt ze nou nog inde cosleeper of op haar eigen kamer? Want met de cosleeper lig je toch sowieso naast haar?
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
  dinsdag 12 juli 2016 @ 18:38:13 #66
409579 LuDann
All the way
pi_163694602
Nee, op haar eigen kamer. In de cosleeper kan niet meer omdat ze meteen gaat staan als ze wakker is, nog voordat ze gaat huilen. Das een beetje te riskant.

De tweede helft van de nacht slaapt ze meestal in ons bed, als ze eenmaal slaapt durf ik haar vaak niet meer te verplaatsen uit angst dat het hele circus opnieuw begint.
  dinsdag 12 juli 2016 @ 18:46:22 #67
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_163694751
Poeh LuDann, wat heftig allemaal... :{ Ik heb geen tips want wij zijn gezegend met een best goede slaper ('s nachts dan), maar ik hoop echt dat er snel een oplossing gevonden wordt. Het zou zo zonde zijn van je baan...
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_163694915
LuDann, wil je graag dat ze op haar eigen kamertje gaat slapen of zou een andere vorm van cosleepen een optie zijn? Ledikant in jullie kamer, logeerbed bij haar op de kamer?

Is het een optie dat je moeder bij jou in huis komt en jij bij je vader in huis bent? Ben het met je eens dat het geen structurele oplossing is, maar als je zo elke week 1 a 2 nachten wél kan slapen, kan het je misschien wel helpen om weer iets meer mens te voelen en dus ook beter een andere structurele aanpak uit te voeren...

Heel veel sterkte hoor, zoals anderen hier denk ik ook dat het opgeven van je droombaan (iets voor langere termijn) niet door deze heftige fase (hopelijk korte termijn) bepaald zou moeten worden.
pi_163695098
Ik zou dat toch nog eens proberen, Lu. Erger dan nu kan het niet worden, lijkt me, en met een beetje geluk zie je al eerder dan die week resultaat.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_163695383
Oh LuDann, je droombaan opgeven is natuurlijk geen echte optie toch? Ik schrik van wat je schrijft. Maar gezien je geestelijke en fysieke gesteldheid na zo weinig slaap wel begrijpelijk.

Het klinkt alsof jullie in een heel nare vicieuze cirkel zitten, en dat je daar, ook door dat gebrek aan slaap en je enorme emotionele betrokkenheid, niet zomaar even uitkomt. In zo'n situatie is wat hulp van een slaapcoach of iets dergelijks denk ik wel heel fijn. Ik geloof echt dat dit, hoe uitzichtloos het nu ook lijkt, wel bijgesteld/omgedraaid kan worden, en misschien sneller dan je denkt.

Veel sterkte!!
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_163695544
Lu, ik heb echt geen idee wie dat was hoor. Mijn zus vertelde dat een tijd geleden (toen Y zo slecht sliep, en oorontsteking kreeg) dat haar schoonzusje iemand had ingeschakelt die negatieve energieën uit de slaapkamer hield.

(wij geloven wel in dit soort dingen..of ja geloven.. Ik denk dat er meer is)

En geen idee of er daadwerkelijk echt iets gedaan is, maar t scheen te helpen. Zijn vast meerdere mensen door heel Nederland te vinden hiervoor.
pi_163695767
Maar ga alsjeblieft hulp zoeken, want dit gaat zo niet langer. Het gaat een keer mis zo.
  dinsdag 12 juli 2016 @ 19:51:47 #73
409579 LuDann
All the way
pi_163696165
Misschien dat we maar moeten gaan cosleepen ja, dan moeten we een groter bed kopen want het ledikant past er niet naast. Mijn moeder moet de winkel van mijn ouders draaiende houden, die kan hier niet in huis komen.

Tja, is mijn droombaan opgeven een echte optie... ik heb geen idee, ik weet het gewoon niet meer. Zoals het nu gaat kan ik er beter niet aan beginnen. Het gaat om onderzoek naar kanker, als dat niet goed uitgevoerd wordt heeft dat voor meer mensen consequenties dan alleen voor mezelf.

Ik hoop dat morgen het CB belt voor een afspraak, dan zal ik ook wel aangeven dat we erg omhoog zitten. Voor nu weet ik niet wat we moeten proberen, dat ernaast zitten misschien maar ik heb ook gelezen dat je daar vooral consequent in moet zijn en ik weet niet of we dat wel kunnen nu. Probleem is vooral dat ik veel verschillende dingen gelezen heb waarvan veel elkaar tegenspreken en ik niet weet waar ik moet beginnen.

Wolk ligt op bed (ze sliep binnen 3 minuten na haar bad, dat gaat echt perfect) en ik duik er ook in.

[ Bericht 0% gewijzigd door LuDann op 12-07-2016 20:04:09 ]
pi_163696431
Mijn eigen slapen ging vannacht redelijk trouwens, al duurde het nog wel even voor ik het uit m'n hoofd kon zetten. Het werk is ook nog niet klaar wat dat betreft, dus het is nog wel even een onderwerp waar ik dagelijks mee te maken heb. Maar goed, ook deze nare onderwerpen horen soms bij het vak..

M is vanochtend weer goedgekeurd op het bureau. Ze had nog wel het idee dat ze misschien een lui oogje had, maar ze kon het bij onze druktemaker niet goed testen. Dus ze kijken over twee maanden nog eens. Ze groeit helemaal volgens haar lijntjes en ze vond dat ze qua ontwikkeling al erg ver was. Ik dacht eigenlijk dat ze het er nog wel over zou hebben hoeveel melk M nog krijgt, maar daar heeft ze helemaal niet naar gevraagd.
pi_163696735
Heftig LuDann. Hopelijk komen jullie tot een oplossing. Je droombaan laten schieten is doodzonde. Daar krijg je spijt van.

Ze kan niet altijd bij jullie in bed slapen? en dan zelf meegaan? Wij liggen er ook om 21:00 in hoor :+. Sowieso in dit tropenjaar so to speak.
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')