abonnement Unibet Coolblue
pi_163646180
Etappe 9: Vielha Val d'Aran (Spanje) - Ordino-Arcalis (Andorra), 184,5 km

Het is best schokkend, maar Froome schijnt meer te kunnen dan alleen klimmen. Hij gaat nu ook al hard naar beneden, moet niet gekker worden. Al jaren krijgt hij te horen dat hij alleen maar kan klimmen en dat hij hopeloos is in de afdaling. Daar heeft hij de afgelopen tijd blijkbaar aan gewerkt. De achtste rit was op papier een rit die in zijn nadeel zou moeten zijn. Een rit met aankomst beneden, die zou hij zeker niet gaan winnen. Hij besloot de slotafdaling de verkennen en hij besloot wat daallessen te nemen van Kwiatkowski, die behoorlijk goed kan dalen. Tijdens de verkenning moet gebleken zijn dat de afdaling van de Peyresourde vooral een bijtrapafdaling is en daar maakte hij optimaal gebruik van. Hij stak een groter verzet dan de concurrentie en smeet zich naar beneden. Froome is natuurlijk een uitmuntende tijdrijder, dus het was nog wel logisch ook dat hij op de rechte stukken uitliep op de rest. Hij miste nog wel bijna een paar bochtjes, maar dat drukte de pret voor hem niet echt. Zoals wel vaker maakte Quintana weer eens een fout. Hij zat in het wiel van Froome, maar in een moment van onachtzaamheid liet hij het wiel los en meteen was de vogel gevlogen. Dat daarna Valverde het gat niet dicht wist te krijgen is ook niet echt verwonderlijk. Dit was niet zozeer afdalen, het was vooral heel hard fietsen. Hard fietsen is toch eerder de specialiteit van Froome dan van Valverde. De Keniaanse Brit heeft in ieder geval wel meteen een statement gemaakt. Een punt dat voor hem zwak moest zijn bleek niet zo zwak. Hij heeft nu al de gele trui. De concurrentie heeft meteen een flinke klap in het gezicht gekregen. Er is wel een mogelijkheid om direct een klap terug te geven, dat zou dan tijdens deze rit moeten gebeuren. De rit voor de rustdag is ook enorm zwaar en het is de eerste echte aankomst bergop. We mogen voor het eerst toch een serieus gevecht op de flanken van een col verwachten.




Het is dan wel de Ronde van Frankrijk, maar deze rit zal toch echt starten in Spanje. We zitten in het uiterste westen van Catalonië, in het dorpje Vielha. Dit dorpje ligt in de comarca Val d'Aran en de provincie Lérida. Uiteraard zijn er in de Tour wel eens vaker ritten gestart in Spanje, maar nog nooit in dit dorpje. Vielha is de hoofdstad van Val d'Aran, maar aangezien er in de hele comarca niet eens 10.000 mensen wonen is dat ook weer geen bijzonder grote eer. Vielha e Mijaran, wat de volledige naam schijnt te zijn, is wel als eens voorgekomen in de Vuelta. Voor het laatst in 2008, toen de rit ook in dit prachtige dorpje vertrok. Die rit zou gewonnen worden door Greg van Avermaet. Ook in 2003 was er een rit met vertrek in Vielha, die rit ging dan weer naar Alejandro Valverde. Er staan dus een aantal renners aan de start met goede herinneringen aan dit dorp. Daarnaast zijn er ook wel eens ritten geëindigd in Vielha. In 1983 bijvoorbeeld, toen ging de overwinning naar de Bask Marino Lejarreta. In 2006 kwam de Tour wel langs Vielha, er was toen namelijk een finish op Pla de Beret en dat ligt hier behoorlijk dicht in de buurt. Denis Menchov won toen, no?



Direct na de start begint het al omhoog te lopen. In 2006 was er dus een etappe die eindigde op Pla de Beret en we rijden nu dezelfde kant op. We rijden richting het dorpje Baquiera en in dat dorpje kun je naar het skistation Pla de Beret fietsen. Dat doen we deze keer niet, we blijven op de weg en fietsen zodoende verder naar de top van de eerste klim van de dag, de Port de Bonaigua. Volgens de Tourorganisatie is de klim 13,7 kilometer lang en 6,1% gemiddeld, maar dat klopt niet helemaal. In z'n totaliteit is de klim bijna 23 kilometer lang. Na 19 kilometer koers komen de renners boven op de klim, dit is dan weer te verklaren door de neutralisatie in Vielha. De eerste kilometers van de klim tellen dus niet mee. In totaal gaat het een kilomeer of 20 aan 5% omhoog, het is dus wel wat zwaarder dan de organisatie ons wil doen laten geloven. De Port de Bonaigua is wel een mooie klim. Goede, brede weg, een goed uitzicht over de behoorlijk groene omgeving. Weinig mis met deze klim. Direct een prima uitdaging voor de renners, weer wat anders na de vlakke aanlopen van de afgelopen dagen. De renners komen boven bij een restaurantje dat in een kasteelachtig gebouwtje zit.



De klim is niet bijzonder bochtig. Er is wel een fase richting de top met de nodige haarspeldbochten, maar het stelt niets voor in vergelijking met de afdaling. Die is enorm bochtig, vooral in het begin. Deze kant van de Port de Bonaigua is ook net even wat lastiger. De afdaling is ongeveer 19 kilometer lang en in die 19 kilometer overwinnen we hetzelfde aantal hoogtemeters als in de beklimming van 23 kilometer. De afdaling is verder wel prima te doen. De weg is breed en verkeert in een best goede staat. Enkele bochten zijn wat lastiger in te schatten, omdat je niet precies kan zien hoe de weg loopt, maar de meeste bochten zijn vrij overzichtelijk. Bovendien zitten we nog in het begin van de rit, de kans is niet zo heel groot dat er hier al oorlog gevoerd gaat worden. Met alles wat er tijdens deze rit verder nog gaat komen en de vallei na deze afdaling zal hier nog wel behoorlijk rustig gedaald worden. Eigenlijk is dit gewoon een mooie afdaling. Niks mis mee. Na een kilometer of 38 koers komen de renners beneden en is het tijd voor een kleine 30 meter door de vallei. Er zijn niet zo heel veel wegen naar Andorra, dus moeten we eerst nog even omrijden om daar te komen. Het gaat even naar het zuiden, terwijl we eigenlijk naar het oosten moeten. De renners mogen wel continu over een brede, goede weg fietsen.



In de vallei gaat het wel steeds een klein beetje naar beneden. In La Guingueta d'Àneu zijn de renners eigenlijk al beneden, maar meer dan 20 kilometer verderop in Sort zitten ze toch weer meer dan 250 meter lager. Echt dalen is er niet meer bij, het gaat hooguit een beetje vals plat naar beneden. Voor enkele renners in het peloton zal dit bekend terrein zijn. We zitten in de buurt van Rialp en de voet van de Port Ainé. De Port Ainé kwam dit jaar in de Volta a Catalunya voor. De aankomst bergop leek lange tijd een prooi voor Pieter Weening, maar hij blies zichzelf op en Thomas De Gendt wist hem nog te overvleugelen. De Gendt is er nu weer bij, hoewel we niet over de Port Ainé zelf gaan. We fietsen na 64 kilometer wel door Rialp en dat was in de Volta a Catalunya een startplaats. De rit die hier startte zou eindigen in Valls en werd gewonnen door Wout Poels. Woutje zal nu wel de hele dag moeten werken voor Froome, dus veel heeft hij niet aan deze wetenschap. Het is een mooie omgeving hier. Goede weg, veel groen, wat bergen en een aantal mooie rotspartijen in de vallei van de La Noguera Pallaresa. Op deze rivier kan je prima raften en kanoën, bepaalde commentatoren vinden dit leuk. Na 67 kilometer rijden de renners door Sort en begint de tweede klim van de dag, de Port del Cantó.



De tweede beklimming van de dag is ook al behoorlijk lang. Bijna 20 kilometer lang en 5,4% gemiddeld. Als je alleen naar het gemiddelde kijkt lijkt het niet zo'n zware klim, maar er zitten wel zware stroken tussen. Het is vooral een onregelmatige klim, met enkele kilometers die zowat vlak zijn. Tussen die kilometers door loopt het ook flink wat kilometers aan 7% omhoog. Ook tijdens deze beklimming mogen de renners weer over een brede weg fietsen, alleen is het wegdek wat minder goed. Er zitten over scheuren en gaten in de weg, dat is voor de bandjes niet zo'n enorm feest. Uiteindelijk lijkt deze klim me ook vooral een opwarmertje. Er volgt nog een lange afdaling en daarna een vallei, dus veel zal er niet gaan gebeuren. Het is wel weer een mooie klim. Behoorlijk veel groen langs de kant van de weg, af en toe een mooie rotspartij en regelmatig een mooi uitzicht over de vallei. Na 87 kilometer, op iets minder dan 100 kilometer van de streep, komen de renners boven op El Cantó. Het is nu weer tijd voor een lange afdaling. De afdaling van de Port del Cantó is een kilometer of 26 lang en daardoor is het niet echt een lastige afdaling. Het eerste deel van de afdaling gaat het lichtjes naar beneden. Af en toe zit er een wat steiler stuk tussen, maar veel stelt het niet voor. De weg is ook nog steeds breed. Er zijn wat haarspeldbochten, maar de weg is zo breed dat je tien fouten kunt maken zonder dat je over de vangrail valt. Alleen loslatende tubes kunnen hier voor een chute zorgen. De renners passeren halverwege de afdaling wat dorpjes en daar wordt het zelfs even vlak. Daarna begint het slot van de afdaling en dit stuk is wat steiler. Er zitten wat meer bochten in en een paar bochten zijn misschien wat lastiger in te schatten, maar verder stelt de afdaling toch niet heel veel voor.




Na 113 kilometer komen de renners als het goed is beneden in Adrall. In Adrall slaan ze linksaf en gaan ze richting het noorden fietsen. We komen nu verdacht dicht bij Andorra in de buurt. Direct begint het weer omhoog te lopen, maar dan wel vals plat. We fietsen de hele dag al over brede wegen en daar komt voorlopig nog geen verandering in. Na 119 kilometer passeren de renners La Seu d'Urgell en hier staat een kathedraal. Even buiten La Seu d'Urgell ligt de Tunnel del Bordar, een tunneltje die een paar honderd meter lang is. Goed verlicht, dus we zullen na die tunnel niet ineens de helft van het peloton kwijt zijn omdat iedereen in blinde paniek elkaar overhoop reed. Na deze tunnel is het nog een kilometer of tien tot de grens met Andorra. Het is nu nog praktisch vlak. Op de grens rijden de renners langs de tolpoortjes, zonder te betalen. Schavuiten dat het zijn. Er wordt koers gezet richting de hoofdstad van dit ministaatje. Andorra la Vella is de hoofdstad, met slechts 26.000 inwoners. In Andorra la Vella slaan de renners rechtsaf en beginnen ze na ongeveer 138 kilometer aan de derde klim van de dag, de Alto de la Comella. Deze beklimming kennen sommige renners van de Vuelta, want in de Ronde van Spanje van vorig jaar was er nog een rit in Andorra. Deze rit werd ontworpen door een van de bekendste inwoners van Andorra, Joaquim Rodriguez. Hij maakte er toen een nogal bizarre rit van, dat durven ze in de Tour dan weer niet helemaal aan. Toch hebben ze een aantal klimmetjes uit die rit opgenomen in het parcours, waaronder deze. Met vier kilometer aan 8,2% is het een enorm pittige klim. Na 143 kilometer komen de renners boven op deze klim van de tweede categorie, het is dan nog een kilometertje of 40 tot de finish.

150901_359864_La_Comella.gif

Ook de afdaling van de Alto de la Comella is prima te doen. Er zitten wel wat haarspeldbochten in, maar ook hier is de weg weer breed. De renners dalen af naar de startplaats van de tiende rit, Escaldes-Engordany, en komen daar na 146 kilometer aan. Maar een korte afdaling dus. In Escaldes slaan de renners rechtsaf en gaan ze op weg naar Encamp. Meteen begint de weg alweer op te lopen, hoewel het niet meteen enorm steil is. Dat steile begint pas als we in Encamp linksaf slaan en richting de voorlaatste klim van de dag rijden. De Colde Beixalis is een beklimming van de eerste categorie en kwam ook vorig jaar voor in de Vuelta, in dezelfde rit als de vorige beklimming. Er zal 6,5 kilometer geklommen worden aan 8,5%. De klim begint nog wel makkelijk, maar al snel wordt het enorm zwaar. Drie kilometer lang komt het niet onder de 10%, met zelfs wat stroken aan 14%. Richting de top wordt het dan wel weer wat eenvoudiger en gaat het richting de 6%. We hebben al wat beklimmingen gehad vandaag, maar dit is de eerste klim waar echt grote verschillen kunnen worden gemaakt tussen de favorieten. De weg is hier iets minder breed dan de andere wegen die we tijdens deze rit hebben gehad, maar het is nog steeds breed genoeg. In Andorra zorgen ze ook goed voor hun wegen, je hoeft niet bang te zijn om hier scheuren of gaten in het wegdek tegen te komen. Na 157 kilometer komen de renners boven, nog minder dan 30 kilometer tot de streep.



De afdaling is ongeveer zeven kilometer lang en begint met een scherpe bocht naar rechts. Daarna wordt het eigenlijk een redelijk makkelijke afdaling. Er zitten een aantal haarspeldbochten in, maar deze zouden toch vrij goed te nemen moeten zijn. De weg is breed, hoewel het wel iets minder breed is dan tijdens alle voorgaande afdalingen. De weg in Andorra wordt zo ongeveer ieder jaar opnieuw geasfalteerd en zeker nu ze in korte tijd de Vuelta en de Tour hebben mogen verwelkomen ligt hier een puntgaaf stukje asfalt. Bijna beneden komen de renners uit in het welbekende Anyós. Ook in dit dorpje liggen nog een paar haarspeldbochten, maar de weg is hier extra breed, dus ook dat levert weer geen enkel probleem op. Als het serieuze daalwerk is geweest slaan de renners rechtsaf en komen ze op een nog bredere weg terecht, die ze naar Ordino gaat brengen. In het prachtige Ordino begint de weg alweer op te lopen. De laatste 20 kilometer van deze rit zal het continu omhoog gaan, hoewel de eerste tien kilometer daarvan niet al te brutaal zullen zijn. Na Ordino is er in ieder geval geen moment meer om echt te recuperen. Is best een schattig dorpje trouwens, dat Ordino.



Als Ordino gepasseerd is gaat het dus al tien kilometer omhoog. Geen al te lastige kilometers. Een paar kilometer aan 3%, een paar kilometers die bijna helemaal vlak zijn en voor de variatie ook nog één pittige kilometer aan 8%. Na die lastige kilometer is het dan wel weer meteen even volledig vlak, dus dat is een tegenvaller. Dit gedeelte van de klim kent weinig bochten, eigenlijk gaat het continu rechtdoor. We fietsen ook nog eens over een enorm brede weg, wat het voor aanvallers wat lastiger maakt. Op tien kilometer van de finish, na het passeren van El Serrat, begint de slotklim echt. De klim naar Arcalis is om onduidelijke redenen een beklimming van de buitencategorie. 10 kilometer lang en 7,2% gemiddeld. Het is lastig, maar niet zo lastig dat het echt buitencategorie is. De weg blijft breed en er zijn nog steeds betrekkelijk weinig bochten. Het lastigste stuk van de officiële klim zit wel meteen in het begin. Na El Serrat gaat het twee kilometer omhoog aan meer dan acht procent, maar daarna zwakt het af. De rest van de klim komt het niet meer boven de 7,6%. De slotkilometers gaat het aan 7,5% omhoog en richting de finish zwakt het af naar vijf procent. Wel wordt het richting de top nog enorm bochtig, met de nodige haarspeldbochten, maar de weg blijft continu breed. Dat is ook wel logisch, aangezien de finish bij een populair skiresort ligt. De finish ligt op de top, naast de skilift zo'n beetje, bij een gigantische parkeerplaats. In de slotkilometer zit geen echte bocht, dus als het uitdraait op een sprint van een groepje is de positionering niet zo heel interessant.



Het wordt de derde keer dat de Tour aan gaat komen in het skiresort Ordino-Arcalis. Het maakt deel uit van het wintersportgebied Vallnord, dat in deze omgeving nog een skiresort heeft in Pal. Vallnord moet toch behoorlijk wat geld hebben, want met enige regelmaat komt er wel een rit van een grote ronde aan op een van de klimmetjes hier in de buurt. Vooral in de Vuelta, want sinds 2000 is die ronde hier al vier keer geweest. Met Felix Cardenas, de betreurde Jose Maria Jimenez, Paco Mancebo en Denis Menchov staan er eigenlijk alleen maar grote namen op de erelijst. In de Tour is dat een iets ander verhaal. In 1997 kwam de klim naar Arcalis voor het eerst voor. Jan Ullrich ging met de overwinning aan de haal. Dat is wel een prima naam om op je erelijst te hebben, maar de tweede winnaar hier is dat net iets minder. In 2009 kwam de Tour weer aan in Arcalis en werd al vrij snel duidelijk dat de overwinning naar een groepje vluchters zou gaan. De toen praktisch onbekende Brice Feillu schudde zijn vluchtgenoten af en pakte zijn eerste overwinning bij de profs. Brice is er sindsdien niet in geslaagd nog een overwinning te pakken. Zijn zege op Arcalis is nog steeds zijn enige wapenfeit als prof. Hij fietst nu nog steeds, na omzwervingen bij onder andere Vacansoleil. In dienst van Fortuneo-Vital Concept doet hij wat hij al jaren doet: volledig anoniem rondrijden. Hij is aanwezig in de Tour, maar het ligt niet direct in de lijn der verwachting dat hij zijn kunststukje van 2009 gaat herhalen.



In Andorra zal het waarschijnlijk een graadje of 27 worden tijdens deze rit. Nog steeds behoorlijk warm, maar de renners mogen wel veel bergop en boven op de berg is het wat frisser. Er is nogal wat kans op neerslag. Rond het middaguur wordt er in Andorra regen verwacht. De kans op regen schijnt zo'n 70% te zijn, maar ik neem al die weersvoorspellingen niet meer zo serieus. In ieder geval zou het wel kunnen regenen, maar dat kan ook niet natuurlijk. De afdalingen zijn wel goed te doen, dus een beetje nattigheid zou niet meteen enorm gevaarlijke situaties laten ontstaan. De rit begint vrij vroeg, om 11:55 staan de renners in Spanje aan het vertrek. De neutralisatie duurt tien minuten, dus om 12:05 begint de koers echt. De finish boven op Arcalis wordt verwacht tussen 17:19 en 18:05. Nogal een ruime schatting, mogen we wel zeggen. Het goede nieuws is dat de rit integraal zal worden uitgezonden. Vanaf 11:50 zullen de NOS en Sporza er live bij zijn. Sporza knijpt er dan wel weer om 13:00 uit voor het nieuws, dat is behoorlijk hinderlijk. Maakt verder niet uit, we gaan eens een keer live alles meemaken. Kan een leuk begin van de rit worden, aangezien er nogal wat renners zullen zijn die tijdens deze rit in de kopgroep willen zitten.



Qua voorspelling weet ik niet zo goed wat ik met deze rit aanmoet. Van de drie ritten in de Pyreneeën had ik verwacht dat hier de strijd tussen de favorieten pas echt zou losbarsten. Nu is dat alleen al een rit eerder gebeurd. Froome haalde uit en pakte de gele trui. Nu is de vraag of hij meteen nog een klap wil uitdelen of dat hij meteen overschakelt naar het verdedigen van de gele trui. Als niemand buiten Sky op kop van het peloton wil rijden gaat deze rit naar de vluchters. Wat er tijdens deze rit gaat gebeuren is dus nogal afhankelijk van andere ploegen, zoals BMC en Movistar. Dit waren ook de twee ploegen die tijdens de vorige rit achter Froome aanreden. Als deze ploegen meteen hun fout willen herstellen is dit een goede gelegenheid. Ik verwacht in ieder geval wel dat Quintana iets gaat proberen, die heeft ongetwijfeld grandioos op z'n flikker gekregen van Unzue en co. We gaan een strijd krijgen tussen de klassementsmannen, dat kan niet anders. De koers is al meer dan een week bezig en dit is een zware rit met vijf beklimmingen, er gaan verschillen gemaakt worden. De vraag is of het tussen Froome, Quintana en de rest om dagwinst gaat. Ik denk het eigenlijk niet. MIjn geld gaat weer naar een groepje vluchters, maar om dan weer vijf namen te noemen gaat mij wat ver aangezien ik toch altijd de verkeerde namen noem. Ik focus me een keer op de strijd tussen de mannen die voor geel gaan.
1. Quintana. Dit is meer hoop dan wat anders. Dit kleine Colombiaanse pygmeedwergje met z'n shagstem heeft wat recht te zetten na zijn blunder van de vorige rit. Hij moet nu eens een keer initiatief gaan nemen. Tot nu toe heeft hij zich iedere Tour laten piepelen en besloot hij steeds te laat om aan te vallen. Dat mag hij nu wel eens eerder gaan doen, bij voorkeur nu al.
2. Froome. Hij deed iets wat hij nooit doet, aanvallen op in een afdaling. Het ging hem best goed af, dat trainen met Kwiatkowski werpt blijkbaar z'n vruchten af. Toch is het de vraag waarom hij het deed. Wilde hij een statement maken? Wilde hij laten zien dat iedereen ongelijk heeft en dat hij eigenlijk best wel goed kan afdalen? Als dat het is heeft hij ons in ieder geval wel allemaal mooi tuk, want ik denk niet dat iemand dit had verwacht. Toch kan het ook een teken van zwakte zijn geweest. Misschien had hij er niet genoeg vertrouwen in dat hij Quintana bergop op achterstand kon rijden en probeert hij daarom op een andere manier tijd te pakken. Dat zal tijdens deze rit wel duidelijk worden.
3. Bardet. De enige Fransoos die wel lekker bezig is. Op de een of andere manier heb ik het idee dat hij op dit moment de beste van de rest is. Niemand gaat Quintana en Froome kunnen volgen als ze echt de knuppel in het hoenderhok gooien, maar daarachter gaat de strijd ongemeen spannend zijn. Voor de derde podiumplek zet ik voorlopig m'n geld op Romain.
4. Porte. BMC deed nog wat in de achtervolging, dus moeten beide kopmannen van de ploeg zich nog goed voelen. Of tenminste één van de twee. Porte lijkt me van de twee de renner die het verste kan komen. Ze gaan allebei in de Alpen ongetwijfeld weer een waanzinnig slechte dag hebben, maar daar zijn we nog niet. We zitten nog aan het begin van de ronde en in de Pyreneeën, dus voorlopig lijkt Porte nog op een wereldrenner. Van Garderen schat ik net iets lager in.
5. Aru. Die Astanamannetjes zijn altijd onnavolgbaar. Pieken en dalen. Misschien moeten ze eens wat tips vragen aan Valverde, die weet wel hoe je de dalen kunt voorkomen. Na een slecht optreden in de Dauphiné ziet Aru er nu toch wel weer goed uit. Voor zover hij er met z'n scheve bek goed uit kan zien, natuurlijk. Denk dat tijdens deze rit gaat blijken dat hij echt goed in orde is.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:22:35 #2
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163646182
BREAKING

Tom Dumoulin wint koninginnerit in Tour Lees verder
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:22:49 #3
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646185
Herbert vindt dit de mooiste etappe :')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:22:50 #4
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163646187
Toetertjes!!!!
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_163646190
mollema -O-
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:22:57 #6
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646192
Pinot _O-
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:23:00 #7
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163646193
Man wat een genot
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  zondag 10 juli 2016 @ 17:23:06 #8
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646194
Pino lachwekkend
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:23:06 #9
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646195
Pinot :D
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:23:08 #10
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_163646196
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:20 schreef hafcfan het volgende:
Ik dacht dat dat een Fransman was met die achternaam _O-
Kan gebeuren.
pi_163646199
Tomgod
I wander in my time...
pi_163646200
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:22 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Pinot _O-
leek zo sterk op de voorlaatste klim
pi_163646201
Noemt Herbert dit nou de mooiste Tourrit ooit?
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 17:23:16 #14
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163646202
Pinot faalgod
  zondag 10 juli 2016 @ 17:23:28 #15
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163646206
Pinot is dus echt niet goed. Kansloos voor de bergtrui denk ik.
pi_163646207
HALLO MEDAILLESPIEGEL
WE hebben gewonnen
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  zondag 10 juli 2016 @ 17:23:30 #17
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163646208
Wat een strontweer
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_163646209
Wat een klasbak man. _O_ Wat een renner om te hebben, lekker tijdrijden, beetje klimmen en tactisch rijden, niks mis mee. Dat rijtje renners dat hij ook lost. _O- 8)7
Jack does it in real time...
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:23:33 #19
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646210
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:23 schreef marcodej het volgende:
Noemt Herbert dit nou de mooiste Tourrit ooit?
Nee van deze Tour

Ook onbegrijpelijk, maargoed
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:23:35 #20
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646211
Pushbericht jaja
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163646217
Tom zal wel balen van zn brilletje. Duur ding.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:23:40 #22
14505 OProg
A Life in Music
pi_163646219
RIP verbinding. :{
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zondag 10 juli 2016 @ 17:23:42 #23
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163646220
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:23 schreef marcodej het volgende:
Noemt Herbert dit nou de mooiste Tourrit ooit?
haha ja
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163646225
Hoe staat Tom nu in bollenklassement?
I wander in my time...
pi_163646227
Ook hulde voor George
pi_163646229
Nos nog wel
pi_163646236
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:23 schreef marcodej het volgende:
Noemt Herbert dit nou de mooiste Tourrit ooit?
Volgens mij bedoelde hij van deze Tour, maar dan nog overdreven.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:24:12 #28
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646237
Sporza stuk
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163646239
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:23 schreef Gtaboy107 het volgende:

[..]

Kan gebeuren.
Zal wel ergens familie hebben zitten :P
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:24:16 #30
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163646242
Yates is echt beter dan ik verwachtte.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 17:24:18 #31
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163646244
Bennett > Rosa
  zondag 10 juli 2016 @ 17:24:22 #32
357045 Grifte
Feijenoord
pi_163646249
Mooie overwinning ^O^
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:24:22 #33
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646250
Kut, moet ik weer naar de NOS.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:24:33 #34
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646254
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:24 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Zal wel ergens familie hebben zitten :P
Limburg he
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163646255
eurosport heeft beeld
Geen mobiele telefoon en nog nooit ge-sms't.
Heerlijk tegen de stroom in
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:24:37 #36
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646256
Froome valt weer aan. En Quintana? Niks.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:24:42 #37
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163646259
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:23 schreef muzas het volgende:
Tom zal wel balen van zn brilletje. Duur ding.
hij had nig even terug kunnen keren
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  zondag 10 juli 2016 @ 17:24:43 #38
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163646261
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:23 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Nee van deze Tour

Ook onbegrijpelijk, maargoed
Dit is wel heroïsch hoor. Tot nu toe was het nog niet veel soeps. Of bedoelt ie dat er ook geen betere etappes meer komen?
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:24:50 #39
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163646264
Mollema toch te enthousiast geweest.
pi_163646266
Tom krijgt geen tijd om uit te hijgen daar
The secret of getting ahead is getting started
  zondag 10 juli 2016 @ 17:25:00 #41
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163646268
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Froome valt weer aan. En Quintana? Niks.
Gewoon niet goed genoeg.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:25:05 #42
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646270
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:24 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dit is wel heroïsch hoor. Tot nu toe was het nog niet veel soeps. Of bedoelt ie dat er ook geen betere etappes meer komen?
Jij hebt genoten van de etappe ja?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:25:11 #43
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163646271
Quintana is ook wel een zak stront ook hoor. Die neemt écht geen enkel initiatief
Laffe huichelaar
pi_163646273
sporza is terug
Geen mobiele telefoon en nog nooit ge-sms't.
Heerlijk tegen de stroom in
pi_163646274
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:24 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Limburg he
Dus jij juicht voor een Belg? Gooi jezelf weg.
pi_163646275
Sporza is terug rr
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:25:20 #47
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646278
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:25 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Gewoon niet goed genoeg.
Gewoon een lachwekkend laffe renner. Bijna net zo laf als Koffieplanter zelf.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:25:22 #48
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163646280
Boogerd op La Plagne was heroischer
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 10 juli 2016 @ 17:25:23 #49
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_163646281
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:24 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Zal wel ergens familie hebben zitten :P
Ik dacht(toen ik zijn naam voor het eerst hoorde) ook hoor. :P
  zondag 10 juli 2016 @ 17:25:24 #50
333483 Aguero
oooooooo
pi_163646283
Nairo doet echt hé-le-maal niks.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163646284
mollema kan zonder zuurstof
  zondag 10 juli 2016 @ 17:25:38 #52
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163646287
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:25 schreef timmmmm het volgende:
Quintana is ook wel een zak stront ook hoor. Die neemt écht geen enkel initiatief
Lijkt te wachten op de laatste bergetappe.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:25:39 #53
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_163646288
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:24 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Limburg he
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:25:41 #54
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646289
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:25 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Dus jij juicht voor een Belg? Gooi jezelf weg.
Voor Tom juich ik ongeacht nationaliteit
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:25:47 #55
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163646293
Nairo probeert dus HE LE MAAL niks. Lafbek.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 17:25:52 #56
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163646297
IS DAT VANDENBROEK?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:25:53 #57
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 10 juli 2016 @ 17:25:55 #58
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_163646299
Gaat Quintana nu echt niks proberen?
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 17:25:55 #59
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163646300
Is dat Van de Broeck?
pi_163646301
Tomgod _O_
  zondag 10 juli 2016 @ 17:25:58 #61
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_163646303
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:24 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Limburg he
Er is nog hoop voor dat volk
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 10 juli 2016 @ 17:25:59 #62
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646304
Jensie zat er ietsiepietsie naast jongens
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:26:03 #63
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163646308
Regen is minder leuk in een bergrit
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  zondag 10 juli 2016 @ 17:26:16 #64
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163646311
Echt, ik schakel 1 seconde in bij de NOS en het eerste wat ik hoor is Herbert die Rodriguez aanziet voor VDB2. Dit is echt niet normaal.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163646312
Echt hollands weer
The secret of getting ahead is getting started
  zondag 10 juli 2016 @ 17:26:22 #66
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163646313
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:25 schreef Szura het volgende:
Jensie zat er ietsiepietsie naast jongens
Scheelde niks
pi_163646314
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:25 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Jij hebt genoten van de etappe ja?
Ik wel hoor
I wander in my time...
  zondag 10 juli 2016 @ 17:26:33 #68
14505 OProg
A Life in Music
pi_163646318
Porte als Sky knecht.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zondag 10 juli 2016 @ 17:26:34 #69
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163646319
Porte :')
  zondag 10 juli 2016 @ 17:26:35 #70
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163646320
Zelfs Mollema offensiever dan Quintana.

Alleen Van Garderen is zo mogelijk nóg passiever.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  FOK!fotograaf zondag 10 juli 2016 @ 17:26:36 #71
842 Zorro
Z
pi_163646321
Porte, lul :(
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zondag 10 juli 2016 @ 17:26:44 #72
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646324
Quintana is echt een lul
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:26:48 #73
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646326
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:26 schreef TheTraveler het volgende:

[..]

Ik wel hoor
Wat was er leuk aan, buiten pakweg de eerste 20 en laatste 30 kilometer?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163646330


koekoek
  zondag 10 juli 2016 @ 17:26:53 #75
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_163646332
Richie Porte, die denkt echt nog dat ie voor Froome rijdt ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
pi_163646337
Uiteindelijk waardeloos van Mollema.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:27:16 #77
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646341
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:26 schreef Dale__Cooper het volgende:
[ afbeelding ]

koekoek
Baasje
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163646343
Porte is Erik Dijkstra zonder baard. Wat een paardelul.
pi_163646345
Lachwekkend goede Britten.
pi_163646347
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:27 schreef marcodej het volgende:
Uiteindelijk waardeloos van Mollema.
Probeert ie is wat is het weer niet goed :'(
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:27:37 #82
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646350
Quintana :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 17:27:39 #83
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163646352
Lafaard van het jaar award voor Quintana
  zondag 10 juli 2016 @ 17:27:48 #84
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163646354
Quintana gaat pas aanvallen op de Champs Elysees
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 10 juli 2016 @ 17:27:48 #85
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646355
Kut Nairo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:27:49 #86
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163646356
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:26 schreef Dale__Cooper het volgende:
[ afbeelding ]

koekoek
Netjes
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:27:54 #87
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646358
Quintana kan en/of wil ook niks dus. Dit wordt een kuttour voor zover dat niet het geval was
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163646359
Mollema toch 15 seconden aan de broek.
I wander in my time...
  zondag 10 juli 2016 @ 17:28:00 #89
398044 0ne_of_the_few
Mate verslaafde
pi_163646361
Nairo Evans.
Kein gewalt! Wir sind das volk!
Steps taken forwards but sleepwalking back again.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:28:07 #90
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163646362
Ik wil Quintana uitroepen tot lafste renner in Tour
pi_163646363
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:26 schreef Dale__Cooper het volgende:
[ afbeelding ]

koekoek
Netjes :D
Movistar oh Movistar!
Team Movistar Topic
pi_163646365
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:27 schreef marcodej het volgende:
Uiteindelijk waardeloos van Mollema.
Zit in het groepje waar hij hoort.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:28:16 #93
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163646368
Van Garderen is toch wel de verliezer van de dag.
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 17:28:23 #94
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163646370
Aru verliest dik. Dat wordt genot in de Alpen.
pi_163646374
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:28 schreef Van_Poppel het volgende:
Van Garderen is toch wel de verliezer van de dag.
en aru
  zondag 10 juli 2016 @ 17:28:36 #96
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163646377
Haha, die Nairo haat is schitterend. Niet op de bandwagon springen straks.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:28:36 #97
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163646378
Barguil nog de meubels gered.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163646380
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:28 schreef Sked het volgende:
Aru verliest dik. Dat wordt genot in de Alpen.
Rustdaggenot
  zondag 10 juli 2016 @ 17:28:43 #99
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163646381
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:28 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

en aru
Die ook ja
pi_163646382
Valverde nog ergens gezien ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:28:54 #101
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163646386
Quintana is een saaie renner.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 17:28:54 #102
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163646387
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:28 schreef Koffieplanter het volgende:
Haha, die Nairo haat is schitterend. Niet op de bandwagon springen straks.
Je hoeft je niet groot te houden hoor. Wees objectief.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:28:56 #103
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163646388
Bardet valt me licht tegen, had die toch een groepje eerder verwacht.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 17:28:56 #104
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163646389
38 minuten limiet
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:29:01 #105
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646391
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:28 schreef Koffieplanter het volgende:
Haha, die Nairo haat is schitterend. Niet op de bandwagon springen straks.
Hij gaat schroeien als Betancur, zeker?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:29:19 #106
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646395
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:28 schreef Koffieplanter het volgende:
Haha, die Nairo haat is schitterend. Niet op de bandwagon springen straks.
Mocht hij straks nog wat leuke dingen laten zien is dat natuurlijk genot, maar vandaag was wel vrij laf toch
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:29:25 #107
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163646399
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:28 schreef Pedroso het volgende:
Valverde nog ergens gezien ?
Deze col komt boven 2000m derhalve zal Piti op minuten binnen komen
pi_163646400
Volgens nos.nl is het ook gelijk de konigninerit.
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 17:29:32 #109
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163646402
Gelukkig is Meintjes wel beter dan Rolland

@Mexicanobakker
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:29:41 #110
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646408
Schermmangod
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:29:43 #111
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646410
Koffieplanter is nu zelf ook behoorlijk mad, dus deze act heeft wel iets koddigs.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:29:48 #112
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163646413
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:29 schreef Sked het volgende:
Gelukkig is Meintjes wel beter dan Rolland

@Mexicanobakker
Tsja, had ROlland niet moeten vallen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 17:29:50 #113
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163646415
quote:
14s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:28 schreef Pino112 het volgende:
38 minuten limiet
Als de bus deze bui in de afdaling heeft gehad, dan zijn ze redelijk kansloos denk ik.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:29:58 #114
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646418
Waar is Rosa geëindigd? RR?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:30:03 #115
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163646419
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:28 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Je hoeft je niet groot te houden hoor. Wees objectief.
Zoals ik je gisteren al zei, pas na de Ventoux trek ik conclusies. Het is niet aan Nairo om hier al te gaan smijten, zijn herstelvermogen schijt op dat van Froome. Hij staat niet op drie minuten dat hij er nu al werk van moet maken, zijn dagen moeten nog komen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163646428
nelissengod
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:30:31 #117
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646436
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:30 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zoals ik je gisteren al zei, pas na de Ventoux trek ik conclusies. Het is niet aan Nairo om hier al te gaan smijten, zijn herstelvermogen schijt op dat van Froome. Hij staat niet op drie minuten dat hij er nu al werk van moet maken, zijn dagen moeten nog komen.
Probeer jezelf maar moed in te praten.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:30:41 #118
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163646439
Hancock in beeld.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:31:00 #119
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163646446
Bij L-B-L was Herman er ook bij. Als Dione er is wordt er gefaald. Wij willen Herman altijd.
pi_163646449
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:25 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Gewoon een lachwekkend laffe renner. Bijna net zo laf als Koffieplanter zelf.
Ik wacht met smart tot hij eindelijk toegeeft dat een Nairo walgelijk laf rennertje is. Wij Nederlanders hebben daar bij Mollema geen enkele moeite mee.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:31:27 #122
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163646459
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Probeer jezelf maar moed in te praten.
Jij weet net zo goed als ik dat Nairo ofwel weet te verbeteren ofwel zijn niveau drie weken lang weet te behouden.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163646461
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:26 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Wat was er leuk aan, buiten pakweg de eerste 20 en laatste 30 kilometer?
geen idee, ik was zo verstandig om gewoon naar Lewis, Nico en Max te kijken......
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  zondag 10 juli 2016 @ 17:31:40 #124
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646464
Bardet faalt dus ook wel een beetje. De voortekenen wijzen allemaal op een 3-0 voor FC Ronaldo vanavond.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:31:54 #125
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163646468
quote:
7s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:31 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ik wacht met smart tot hij eindelijk toegeeft dat een Nairo walgelijk laf rennertje is. Wij Nederlanders hebben daar bij Mollema geen enkele moeite mee.
Misschien moet je de Tourtopics van vorig jaar nog even nalezen.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163646470
Molelma wel opgeschoven denk ik in het alg. klassement. Plek 8 ofzo.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:31:56 #127
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646471
quote:
7s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:31 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Ik wacht met smart tot hij eindelijk toegeeft dat een Nairo walgelijk laf rennertje is. Wij Nederlanders hebben daar bij Mollema geen enkele moeite mee.
Wij pakken inderdaad onze renners aan. Koffieplanter voert bij iedere Colombiaan een matige act op.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:32:02 #128
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646475
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:31 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

geen idee, ik was zo verstandig om gewoon naar Lewis, Nico en Max te kijken......
Nog liever groeiend gras, of gras dat niet groeit
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:32:12 #129
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646477
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:31 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jij weet net zo goed als ik dat Nairo ofwel weet te verbeteren ofwel zijn niveau drie weken lang weet te behouden.
Ik weet dat hij koerst als Valjavec.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:32:18 #130
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646481
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:31 schreef Pedroso het volgende:
Molelma wel opgeschoven denk ik in het alg. klassement. Plek 8 ofzo.
9 zou wel leuk zijn
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:32:18 #131
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163646482
Heerlijk een nl renner met koersinzicht
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  zondag 10 juli 2016 @ 17:32:35 #132
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163646487
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:28 schreef Pedroso het volgende:
Valverde nog ergens gezien ?
Bij Kreuzinger
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:32:37 #133
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163646489
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik weet dat hij koerst als Valjavec.
Hij gaat er een Tour meewinnen, dus ik kan er prima mee leven.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:33:00 #134
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646497
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:32 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hij gaat er een Tour meewinnen, dus ik kan er prima mee leven.
Voorlopig gaat hij niet winnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163646501
Hele mooie overwinning van Tom _O_
Beter iets moois verliezen, dan dat je het nooit hebt gehad.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:33:33 #136
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163646511
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:33 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Voorlopig gaat hij niet winnen.
Hij staat in het geel in Parijs, dat is alles wat ik hoef te weten.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:33:44 #137
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163646517
Jongens 4 x 100 meter vrouwen nu op NPO2
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 10 juli 2016 @ 17:33:47 #138
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646518
Vanavond naar de Avondetappe?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:34:06 #139
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646525
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:33 schreef Falco het volgende:
Jongens 4 x 100 meter vrouwen nu op NPO2
Dacne
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:34:09 #140
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163646527
quote:
99s.gif Op zaterdag 9 juli 2016 17:21 schreef Koffieplanter het volgende:
All that voor dertien seconden. Extra reden voor Nairo om er morgen al aan te beginnen.
pi_163646535
Buchmann verliest enorm veel tijd.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:34:30 #142
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646536
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:33 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Hij staat in het geel in Parijs, dat is alles wat ik hoef te weten.
Ja, als hij op de Champs Elysees een geel truitje koopt. Anders toch echt in het donkerblauw met een lelijke groene snottebel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:34:33 #143
109131 crew  sportfreak
pi_163646538
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:31 schreef Slobeend het volgende:
Bij L-B-L was Herman er ook bij. Als Dione er is wordt er gefaald. Wij willen Herman altijd.
Dat is geen toeval natuurlijk. Kruijswijk was op weg naar de zege in de Giro, Dione gaat er naartoe en het gaat mis.

Bertens aan het winnen in Roland Garros, Dione naar Parijs, Bertens verliest.

Ik begin een patroon te ontdekken...
  zondag 10 juli 2016 @ 17:34:35 #144
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_163646539
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:33 schreef Szura het volgende:
Vanavond naar de Avondetappe?
Ik niet, jij?
sig verwijderd door FA
  zondag 10 juli 2016 @ 17:34:47 #145
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163646545
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:34 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Het is dat ik DM gesprekken niet openbaar mag gooien.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:34:53 #146
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646547
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:34 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:34:53 #147
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646548
Hoe laat moet Sifannetje?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:34:57 #148
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163646552
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:34 schreef Columbiafan het volgende:
Buchmann verliest enorm veel tijd.
Is Buchmann de nieuwe Ciolek?
  zondag 10 juli 2016 @ 17:35:19 #149
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163646561
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:34 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Het is dat ik DM gesprekken niet openbaar mag gooien.
Eh okee
  zondag 10 juli 2016 @ 17:35:22 #150
194695 franklop
Fran knock
pi_163646562
Straatfeest neem ik aan
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:35:28 #151
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646563
Haha, Koffieplanter staat weer voor joker.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163646567
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:34 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

wow
  zondag 10 juli 2016 @ 17:35:44 #153
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163646568
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:35 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Eh okee
Vraag maar aan Stijn wat ik heb gezegd over de rit van vandaag.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163646572
Kijk eens naar die Britten, en dat zonder doping.
pi_163646573
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:35 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Eh okee
Wat?
  zondag 10 juli 2016 @ 17:35:58 #156
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163646576
WE HEBBEN GOUD
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:36:20 #157
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163646590
Toetertjes nog een keer !!!!!!!
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 10 juli 2016 @ 17:37:14 #158
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163646615
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:29 schreef Ereinion het volgende:
Volgens nos.nl is het ook gelijk de konigninerit.
Het is toch ook gewoon de zwaarste rit deze tour?

De zwaarste aankomst niet overigens.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:37:14 #159
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163646617
Alweer juichen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163646622
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:34 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Is Buchmann de nieuwe Ciolek?
Dat hoop ik niet, in afwachting van Herklotz moet ik me iig behelpen met Emu.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:37:40 #161
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163646629
Bauk 7 :o

Even twee plaatsjes omlaag graag
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 17:37:40 #162
194695 franklop
Fran knock
pi_163646630
Mollema 7e. Die is klaar deze Tour.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 17:37:40 #163
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163646631
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:35 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wat?
Ik heb geen idee

quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:35 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Vraag maar aan Stijn wat ik heb gezegd over de rit van vandaag.
Dat kan je zelf prima vertellen
pi_163646635
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:37 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Het is toch ook gewoon de zwaarste rit deze tour?

De zwaarste aankomst niet overigens.
Viel bijzonder mee.
pi_163646636
Mollema op zijn plek !
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163646639
mooie 7de plaats voor mollema :D
  zondag 10 juli 2016 @ 17:38:15 #167
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_163646647
Flikt ie 't gewoon, baas.
|| FOK!Stok || tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! || Den Helder || Winnaar VBL Wijndal-award 2020: beste AZ-user! || Mijn concertstatistieken ||
  zondag 10 juli 2016 @ 17:38:40 #168
194695 franklop
Fran knock
pi_163646655
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:37 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Viel bijzonder mee.
qua manier van rijden niet, qua bergen totaal wel één van de zwaarsten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163646661
Kelderman op een kwartier ? Of heeft ie nog de illusie om in de top 15 te eindigen ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Hardste schreeuwer 2022 zondag 10 juli 2016 @ 17:38:59 #170
335263 freaky40
pi_163646664
Netjes hoor van Tom. Totaal onverwachts.
Allemaal cabaretteketet!
pi_163646670
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:37 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ik heb geen idee

[..]

Dat kan je zelf prima vertellen
Hij verwachtte dat ze vandaag niet veel op elkaar toe gingen geven. Maar goed, midden in een livetopic in the heat vs zo'n zes uur later. Strafbaar om dan je mening te veranderen. Voor elke veranderende mening worden er drie varkentjes geslacht op de vleesverbouwerij.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:39:16 #172
194695 franklop
Fran knock
pi_163646673
Eerste etappe die ik voor FOK!sport heb gedaan en Tom wint.

Zal de rest van de ritten ook wel doen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:39:25 #173
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163646684
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:39 schreef Slobeend het volgende:
Push bericht 4x100.
en niet voor Tom :')
pi_163646695
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:39 schreef Slobeend het volgende:
Push bericht 4x100.
weer goud
  zondag 10 juli 2016 @ 17:40:14 #176
194695 franklop
Fran knock
pi_163646697
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:39 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

en niet voor Tom :')
euh wel?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 17:40:18 #177
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163646698
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:39 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

en niet voor Tom :')
NOS wel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:40:35 #178
194695 franklop
Fran knock
pi_163646708
Nu pakken we vanavond ook nog de Europese titel!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163646710
oh, excuus.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:40:49 #180
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163646713
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:37 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Viel bijzonder mee.
71,75km a 6,24% gemiddeld.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_163646716
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:38 schreef franklop het volgende:

[..]

qua manier van rijden niet, qua bergen totaal wel één van de zwaarsten
De intensiteit van de klimmetjes viel echt mee.

Mont Ventoux, naar Culoz, de etappe na de rustdag in Zwitserland is retezwaar qua aankomst, Klimtijdrit, Mont Blanc en dan nog etappe 20.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:41:17 #182
213380 Corkscrew
Turkenkrekker
pi_163646722
Heeft Dumoulin ooit wel eens wat gewonnen in een andere grote ronde? Daar zou Herbert het wel eens over mogen hebben.
Wie dit leest is alfabeet.
pi_163646726
Kelderman verliest genoeg tijd vandaag om een rit in de alpen te winnen.
pi_163646728
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:41 schreef Corkscrew het volgende:
Heeft Dumoulin ooit wel eens wat gewonnen in een andere grote ronde? Daar zou Herbert het wel eens over mogen hebben.
Ja, Vuelta vorig jaar, proloogje in Apeldoorn.
pi_163646738
op de mont ventoux zijn de verschillen doorgaans niet erg groot. Naar Finhaut-Emosson ligt het zwaartepunt denk ik.
pi_163646740
FEEST! *O*
pi_163646751
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:42 schreef Dale__Cooper het volgende:
op de mont ventoux zijn de verschillen doorgaans niet erg groot. Naar Finhaut-Emosson ligt het zwaartepunt denk ik.
Froome won bijna een halve minuut op Quintana in 2013.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:44:18 #188
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163646785
Die knappe Russische verspringster mag trouwens wrsch naar Rio. Wel zo leuk natuurlijk
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 10 juli 2016 @ 17:44:26 #189
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163646789
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:39 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Hij verwachtte dat ze vandaag niet veel op elkaar toe gingen geven. Maar goed, midden in een livetopic in the heat vs zo'n zes uur later. Strafbaar om dan je mening te veranderen. Voor elke veranderende mening worden er drie varkentjes geslacht op de vleesverbouwerij.
Oei.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:45:00 #190
108913 Godshand
guide4you
pi_163646806
Als Tom komende winter zijn bergconditie gaat verbeteren zou hij wellicht een ronderenner kunnen worden.

Sowieso is hij de grootste Nederlandse wielrenner sinds Zoetemelk. We gaan nog wel meer etappe en tijdrit zeges zien.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163646807
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:42 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Froome won bijna een halve minuut op Quintana in 2013.
Dat is waar. Zal ook wel wat weersafhankelijk zijn. Die keer daarvoor waaide het hard en kwamen ze niet echt weg van elkaar.
pi_163646836
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:45 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Dat is waar. Zal ook wel wat weersafhankelijk zijn. Die keer daarvoor waaide het hard en kwamen ze niet echt weg van elkaar.
In 2009 was de Tour ook al beslist toen ze de Ventoux deden.
pi_163646839
Wel bemoedigend dat Froome niet zo uitpakt. In de voorgaande edities maakte ie veel duidelijk op de eerste aankomst bergop.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:46:56 #194
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:47:15 #195
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163646847
Herman is ook al zeiknat
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 10 juli 2016 @ 17:47:30 #196
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163646852
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:47:37 #197
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163646859
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:41 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

De intensiteit van de klimmetjes viel echt mee.

Mont Ventoux, naar Culoz, de etappe na de rustdag in Zwitserland is retezwaar qua aankomst, Klimtijdrit, Mont Blanc en dan nog etappe 20.
3x 1 en 1x HC lijkt mij ongeëvenaard deze tour.

Al kan je discussiëren over de classificering van de cols.
pi_163646868
schermgod
  zondag 10 juli 2016 @ 17:48:08 #199
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163646870
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:42 schreef Dale__Cooper het volgende:
op de mont ventoux zijn de verschillen doorgaans niet erg groot. Naar Finhaut-Emosson ligt het zwaartepunt denk ik.
Inderdaad, ook hoge percentage richting de finish laatste 6,5km rond de 9%.



De mont blanc klim ongeveer hetzelfde

Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:48:25 #200
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163646882
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:41 schreef Columbiafan het volgende:
Kelderman verliest genoeg tijd vandaag om een rit in de alpen te winnen.
Ik denk alleen niet dat het gaat lukken.

Geen excuses meer in ieder geval.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:48:34 #201
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_163646884
hehe, Dione in de zon.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:48:40 #202
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163646888
Dione blijft helaas droog ;(

[ Bericht 0% gewijzigd door Van_Poppel op 10-07-2016 18:03:53 ]
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 17:49:04 #203
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163646900
quote:
10s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:48 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
hehe, Dione in de zon.
10km hemelsbreed _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163646905
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:45 schreef Godshand het volgende:
Als Tom komende winter zijn bergconditie gaat verbeteren zou hij wellicht een ronderenner kunnen worden.

Sowieso is hij de grootste Nederlandse wielrenner sinds Zoetemelk. We gaan nog wel meer etappe en tijdrit zeges zien.
Jean Paul van Poppel 20x winst in grote rondes...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  zondag 10 juli 2016 @ 17:49:41 #205
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163646906
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:48 schreef BlaZ het volgende:

[..]

Inderdaad, ook hoge percentage richting de finish laatste 6,5km rond de 9%.

[ afbeelding ]

De mont blanc klim ongeveer hetzelfde

[ afbeelding ]
Dit is lekker hoor _O_
pi_163646916
Ik vind Dioon een vervelende toevoeging aan Herman. Herman kan dat best alleen.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 10 juli 2016 @ 17:50:14 #207
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163646924
Gelachen.

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:50:27 #208
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163646929
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:49 schreef marcodej het volgende:
Ik vind Dioon een vervelende toevoeging aan Herman. Herman kan dat best alleen.
Hier is geen speld tussen te krijgen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 17:50:52 #209
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163646940
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:49 schreef marcodej het volgende:
Ik vind Dioon een vervelende toevoeging aan Herman. Herman kan dat best alleen.
Dit klopt volledig.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 17:52:16 #210
108913 Godshand
guide4you
pi_163646977
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:49 schreef vaarsuvius het volgende:

[..]

Jean Paul van Poppel 20x winst in grote rondes...
Ja en? Tom is nog niet gestopt met wielrennen hoor :')
Als hij zo door blijft gaan overtreft hij het nog wel. Hij is wel gewaagd aan Kruijswijk...
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_163647021
Froome toch wel de GOD van dit peloton hoor _O_
pi_163647042


  zondag 10 juli 2016 @ 18:02:40 #213
194695 franklop
Fran knock
pi_163647201
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:48 schreef Van_Poppel het volgende:
Dione blijf helaas droog ;(
bij het kijken naar Tom werd ze vanzelf nat
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 18:07:11 #214
249559 crew  Lavenderr
pi_163647262
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:49 schreef marcodej het volgende:
Ik vind Dioon een vervelende toevoeging aan Herman. Herman kan dat best alleen.
Ben het helemaal met je eens.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 18:07:56 #215
249559 crew  Lavenderr
pi_163647276
quote:
17s.gif Op zondag 10 juli 2016 17:54 schreef Syntix het volgende:
Froome toch wel de GOD van dit peloton hoor _O_
Gisteren was wel super idd ^O^
  zondag 10 juli 2016 @ 18:13:53 #216
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163647392
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:02 schreef franklop het volgende:

[..]

bij het kijken naar Tom werd ze vanzelf nat
Jammer dat het weer zo ordinair moet worden.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 18:14:54 #217
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163647416
wileikelboom twitterde op zondag 10-07-2016 om 18:04:45 Dumoulin is goed in de Pyreneën, maar ik wel hem nog wel eens in de Alpecin. #twelftal reageer retweet
pi_163647473
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:14 schreef Slobeend het volgende:
wileikelboom twitterde op zondag 10-07-2016 om 18:04:45 Dumoulin is goed in de Pyreneën, maar ik wel hem nog wel eens in de Alpecin. #twelftal reageer retweet
:P
  zondag 10 juli 2016 @ 18:21:09 #219
194695 franklop
Fran knock
pi_163647567
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:14 schreef Slobeend het volgende:
wileikelboom twitterde op zondag 10-07-2016 om 18:04:45 Dumoulin is goed in de Pyreneën, maar ik wel hem nog wel eens in de Alpecin. #twelftal reageer retweet
gemiste kans; Dumoulin is een Giant in de Pyreneeën, maar ik wil hem nog wel eens in de Alpecin
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163647572
Hoop dat Quintana niet op zijn befaamde derde week rekent. Voor het zelfde geld piekt Froome nu wel goed en moet Quintana net nu een buffer inbouwen. Zwaar teleurgesteld wel door deze rit.
pi_163647574
Is er een generaal pardon geweest?
  zondag 10 juli 2016 @ 18:22:25 #222
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163647607
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:21 schreef Ajacied422 het volgende:
Is er een generaal pardon geweest?
Misschien door het slechte weer?
  zondag 10 juli 2016 @ 18:22:30 #223
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163647610
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:21 schreef Columbiafan het volgende:
Hoop dat Quintana niet op zijn befaamde derde week rekent. Voor het zelfde geld piekt Froome nu wel goed en moet Quintana net nu een buffer inbouwen. Zwaar teleurgesteld wel door deze rit.
Idd een beetje dom om een kans te laten liggen.
in a crowd you lose humanity
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 18:22:52 #224
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163647618
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:21 schreef Ajacied422 het volgende:
Is er een generaal pardon geweest?
188. AUTHALLER Marco 143 TEAM KATUSHA 05h 51' 50'' + 35' 26''
189. GERDEGENKOLB John 113 TEAM GIANT-ALPECIN 05h 51' 50'' + 35' 26''
190. AUTEISEL Bernhard 105 TEAM DIMENSION DATA 05h 51' 50'' + 35' 26''
191. GBRCUMMINGS Stephen 104 TEAM DIMENSION DATA 05h 51' 50'' + 35' 26''
192. NZLARCHBOLD Shane 132 BORA-ARGON 18 05h 51' 50'' + 35' 26''
193. GERSIEBERG Marcel 169 LOTTO SOUDAL 05h 51' 50'' + 35' 26''

Nee, denk het niet. Limiet was 38 minuten.
pi_163647696
Prachtige overwinning _O_

Hij staat nu ook derde in het bergklassement op 30 punten van Pinot, maar die is wel te pakken als ik hem zo zie rijden. Zou leuk zijn als hij daar ook een doel van maakt.
pi_163647748
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:21 schreef Columbiafan het volgende:
Hoop dat Quintana niet op zijn befaamde derde week rekent. Voor het zelfde geld piekt Froome nu wel goed en moet Quintana net nu een buffer inbouwen. Zwaar teleurgesteld wel door deze rit.
Volgens @TourdeJose heeft Froome last van een kuchje. Had Nairo gebruik van moeten maken.
  zondag 10 juli 2016 @ 18:31:43 #227
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163647806
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:26 schreef ZakaRosa het volgende:
Prachtige overwinning _O_

Hij staat nu ook derde in het bergklassement op 30 punten van Pinot, maar die is wel te pakken als ik hem zo zie rijden. Zou leuk zijn als hij daar ook een doel van maakt.
Tijdrit in Rio blijft het hoofddoel...dit is een leuke bijvangst. Volgende week dat tijdritje winnen en de Tour voor Dumoulin is geslaagd.
  zondag 10 juli 2016 @ 18:33:47 #228
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163647854
TourDeJose twitterde op zondag 10-07-2016 om 17:32:29 Wil je zien hoe @bobbietraksel en ik de finale beleefden? Filmpje!!! https://t.co/E2SWRP3dIl #TDF reageer retweet
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163647862
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:31 schreef Van_Poppel het volgende:
Volgende week dat tijdritje winnen en de Tour voor Dumoulin is geslaagd.
Dat is zonder tijdritwinst ook wel het geval natuurlijk.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 18:36:24 #230
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 10 juli 2016 @ 18:36:30 #231
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163647905
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:34 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat is zonder tijdritwinst ook wel het geval natuurlijk.
Klopt :P , maar toch denk ik dat hij baalt als hij vrijdag niet wint. Die tijdrit is op zijn lijf geschreven.
pi_163647942
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:33 schreef Mani89 het volgende:
TourDeJose twitterde op zondag 10-07-2016 om 17:32:29 Wil je zien hoe @bobbietraksel en ik de finale beleefden? Filmpje!!! https://t.co/E2SWRP3dIl #TDF reageer retweet
Weinig overacting helaas.
pi_163648014
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:28 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Volgens @TourdeJose heeft Froome last van een kuchje. Had Nairo gebruik van moeten maken.
Inspanningshoestje. Heeft hij altijd last van na een beklimming.
  zondag 10 juli 2016 @ 18:42:46 #234
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163648034
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:33 schreef Mani89 het volgende:
TourDeJose twitterde op zondag 10-07-2016 om 17:32:29 Wil je zien hoe @bobbietraksel en ik de finale beleefden? Filmpje!!! https://t.co/E2SWRP3dIl #TDF reageer retweet
Nee
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163648288
Zou toch leuk ziijn als Tom stiekem om de bolletjestrui gaat strijden :)
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zondag 10 juli 2016 @ 18:56:04 #236
194695 franklop
Fran knock
pi_163648319
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:54 schreef TLC het volgende:
Zou toch leuk ziijn als Tom stiekem om de bolletjestrui gaat strijden :)
denk dat hij zich gewoon gaat richten op Rio. Te inspannend als hij elke bergrit mee zou moeten voor de punten
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 18:56:48 #237
40566 Ericr
Livewrong
pi_163648333
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:41 schreef Syntix het volgende:

[..]

Inspanningshoestje. Heeft hij altijd last van na een beklimming.
Puffertje lost het wel op
  zondag 10 juli 2016 @ 18:57:36 #238
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163648342
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:54 schreef TLC het volgende:
Zou toch leuk ziijn als Tom stiekem om de bolletjestrui gaat strijden :)
Mont Ventoux (= 50 bergpunten) is de dag voor de tijdrit. Lijkt me sterk dat hij zich dan overmatig gaat inspannen.
  zondag 10 juli 2016 @ 18:59:55 #239
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163648398
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:57 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Mont Ventoux (= 50 bergpunten) is de dag voor de tijdrit. Lijkt me sterk dat hij zich dan overmatig gaat inspannen.
Mont Ventoux winnen is leuker dan de tijdrit winnen.
in a crowd you lose humanity
  zondag 10 juli 2016 @ 19:00:48 #240
40566 Ericr
Livewrong
pi_163648415
Gewoon lekker freewheelen, druk is er toch vanaf.
pi_163648431
Eerder vandaag liet ie nog weten dat ie het in ieder geval rustig aan zou doen in de etappe naar de Mont Ventoux. Het is ook niet zo dat je zo nog even een bergrit wint, vrijdag is de kans een stuk groter.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:05:44 #242
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163648523
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:59 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Mont Ventoux winnen is leuker dan de tijdrit winnen.
Lijkt me ook dat de Ventoux dan eerder het doel is dan de bollen. De bollen als doel hebben en dan maar snel even op de Ventoux winnen is als snel even de Tour winnen omdat je dan zeker 9 renners hebt op het WK. De veldslag is aanzienlijk interessanter dan de oorlog.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163648548
Mont Ventoux is niks voor Tom, joh. Laat die jongen vooral a la vandaag rond rijden.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:09:09 #244
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163648582
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Mont Ventoux is niks voor Tom, joh.
Dat zeiden ze ooit ook tegen Eros Poli _O_
in a crowd you lose humanity
pi_163648642
113PantanoJarlinsonIAM Cycling 32:03

Die zal nog wel knallen ergens.
pi_163648659
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 18:33 schreef Mani89 het volgende:
TourDeJose twitterde op zondag 10-07-2016 om 17:32:29 Wil je zien hoe @bobbietraksel en ik de finale beleefden? Filmpje!!! https://t.co/E2SWRP3dIl #TDF reageer retweet
Wat vreselijk. Misdaad voor de mensheid.

Bobbie is nog wel oke. Net als Herman ook wel oke is zonder Dioon.
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbé
  zondag 10 juli 2016 @ 19:13:00 #247
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163648667
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Mont Ventoux is niks voor Tom, joh. Laat die jongen vooral a la vandaag rond rijden.
Misschien is Culoz iets voor hem.
pi_163648729
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:13 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Misschien is Culoz iets voor hem.
Het is dat die Col de Joux Plane wel erg zwaar is, maar etappe 20 lijkt wel interessant.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:17:03 #249
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163648789
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:15 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Het is dat die Col de Joux Plane wel erg zwaar is, maar etappe 20 lijkt wel interessant.
Rit 17, 19 en 20 wil natuurlijk iedereen winnen. Ik denk dat ie daar niet zo makkelijk vooruit blijft.

Maar ik had hem vandaag ook niet verwacht, dus ik laat me graag verrassen.
pi_163648821
https://pbs.twimg.com/media/CnBQPQtWEAMVHws.jpg:large
http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/Tour/1.2710608

Wuyts blijft als een zombie commentaar geven en José geeft duimpjes. Mooi man
pi_163648824
Eerst maar eens op die tijdritten focussen. Die eerste is ideaal en de klimtijdrit is ook nog wel te doen.
pi_163648888
Toch vrij opvallend : voor de rustdag nog steeds geen overwinningen voor het thuisland, Spanje en Italie :o
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zondag 10 juli 2016 @ 19:24:59 #253
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163648986
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:20 schreef TLC het volgende:
Toch vrij opvallend : voor de rustdag nog steeds geen overwinningen voor het thuisland, Spanje en Italie :o
Of Australië en Colombia. Dat zijn tegenwoordig grotere wielernaties dan Italië.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 19:26:09 #254
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163649014
W1lcokelderman twitterde op zondag 10-07-2016 om 19:24:18 @EduSepulvedaARG Sorry that i hit you. Hopefully your oké? Was my fault couldn't go to right anymore. reageer retweet
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 19:27:23 #255
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163649042
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:26 schreef Momo... het volgende:
W1lcokelderman twitterde op zondag 10-07-2016 om 19:24:18 @EduSepulvedaARG Sorry that i hit you. Hopefully your oké? Was my fault couldn't go to right anymore. reageer retweet
Godverjezus. :')

Haal die jongen uit koers en leer hem eerst eens hoe je moet sturen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:29:10 #256
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163649092
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:26 schreef Momo... het volgende:
W1lcokelderman twitterde op zondag 10-07-2016 om 19:24:18 @EduSepulvedaARG Sorry that i hit you. Hopefully your oké? Was my fault couldn't go to right anymore. reageer retweet
:') :')
Wat een faalhaas
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163649138
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Godverjezus. :')

Haal die jongen uit koers en leer hem eerst eens hoe je moet sturen.
kan beter in de winter eens een poosje op veldrijden gaan met Lars Boom
pi_163649145
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Godverjezus. :')

Haal die jongen uit koers en leer hem eerst eens hoe je moet sturen.
Volgens mij ligt hij straks twee nachten badend in het zweet van de stress voor Argentijnse wraak.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:31:51 #259
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163649178
Mooi Engels ook
pi_163649322
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:27 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Godverjezus. :')

Haal die jongen uit koers en leer hem eerst eens hoe je moet sturen.
zijn Engelse mag ook bijgespijkerd worden. Kan die mooi naar Sky toe, hoef je toch niet te kunnen sturen.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:40:21 #261
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163649419
Tomgod dadelijk bij :') Dione :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:41:25 #262
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163649446
Het voordeel is nu Kelderman's klassement naar de vaantjes is, hij (en Breakaway Bert) mogen gaan vrijbuiten.
pi_163649460
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:40 schreef Szura het volgende:
Tomgod dadelijk bij :') Dione :')
Dione doet altijd een beetje raar als ze bij Tom is alsof ze een verliefd schoolmeisje dat haar idool ontmoet
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 19:42:55 #264
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163649480
quote:
2s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:41 schreef Evertjan het volgende:

[..]

Dione doet altijd een beetje raar als ze bij Tomis alsof ze een verliefd schoolmeisje dat haar idool ontmoet
Dat heb ik ook wel een beetje bij Tom :@ oO<
  zondag 10 juli 2016 @ 19:43:06 #265
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163649487
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:26 schreef Momo... het volgende:
W1lcokelderman twitterde op zondag 10-07-2016 om 19:24:18 @EduSepulvedaARG Sorry that i hit you. Hopefully your oké? Was my fault couldn't go to right anymore. reageer retweet
Graeme Kelderman.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 19:43:19 #266
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163649493
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:41 schreef Van_Poppel het volgende:
Het voordeel is nu Kelderman's klassement naar de vaantjes is, hij (en Breakaway Bert) mogen gaan vrijbuiten.
Hij staat nog niet ver genoeg achter in het klassement.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:43:51 #267
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163649505
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:41 schreef Van_Poppel het volgende:
Het voordeel is nu Kelderman's klassement naar de vaantjes is, hij (en Breakaway Bert) mogen gaan vrijbuiten.
Hij staat nog steeds op 5 minuten dat leeghoofd. Laat je dan gewoon op 20 minuten rijden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:46:20 #268
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163649576
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hij staat nog niet ver genoeg achter in het klassement.
Klopt, maar als hij verstandig is dan pakt hij dinsdag nog een kwartier...dan is er zeker wat mogelijk in het Centraal Massief en de Alpen. Hij heeft echt niet mindere klimmersbenen dan een Dumoulin.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:47:19 #269
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163649605
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:46 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Klopt, maar als hij verstandig is
Hier gestopt met lezen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:47:30 #270
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163649609
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:46 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Klopt, maar als hij verstandig is dan pakt hij dinsdag nog een kwartier...dan is er zeker wat mogelijk in het Centraal Massief en de Alpen. Hij heeft echt niet mindere klimmersbenen dan een Dumoulin.
Kelderman mag enkel dromen van het koersinzicht dat Dumoulin heeft.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:48:11 #271
194695 franklop
Fran knock
pi_163649621
TOMGOD BIJ DIONE NLD1
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 19:48:25 #272
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163649626
Giechel giechel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 19:49:00 #273
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163649642
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:46 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Klopt, maar als hij verstandig is dan pakt hij dinsdag nog een kwartier...dan is er zeker wat mogelijk in het Centraal Massief en de Alpen. Hij heeft echt niet mindere klimmersbenen dan een Dumoulin.
Tom heeft koersinzicht. Rijdt op eigen tempo terwijl de rest zich de vernieling in aan het demareren is. Kelderman heeft precies 0 koersinzicht. Die gaat nooit een vlucht succesvol afronden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:50:45 #274
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163649677
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:47 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Kelderman mag enkel dromen van het koersinzicht dat Dumoulin heeft.
Fietsen is ook veel Watts wegtrappen en dom beuken. Dierckxsens heeft op die manier 's een rit gewonnen. Hij was ook niet de meeste intelligente coureur. :P
  zondag 10 juli 2016 @ 19:52:32 #275
194695 franklop
Fran knock
pi_163649734
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Tom heeft koersinzicht. Rijdt op eigen tempo terwijl de rest zich de vernieling in aan het demareren is. Kelderman heeft precies 0 koersinzicht. Die gaat nooit een vlucht succesvol afronden.
lukte hem vorig jaar nog wel bijna. Het is dat het peloton nog net op tijd kwam (en dat Krek won..) anders had ie al een ritje gewonnen.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163649758
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:46 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Klopt, maar als hij verstandig is dan pakt hij dinsdag nog een kwartier...dan is er zeker wat mogelijk in het Centraal Massief en de Alpen. Hij heeft echt niet mindere klimmersbenen dan een Dumoulin.
Dinsdag is een uitstekende etappe voor vluchters, moet hij die dag verspillen omdat hij nog niet genoeg achterstand heeft. Heb je al 5 etappes waar vluchters een kans hebben aan je voorbij laten gaan omdat hij, in tegenstelling tot wat hij vooraf zei, toch een kansloze poging gedaan heeft om een klassement te rijden. Blijven straks bijna alleen de alpen over om het te proberen.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:55:21 #277
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163649820
Zou Tom de Tour helemaal gaan uitrijden?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 19:56:30 #278
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163649838
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:53 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Dinsdag is een uitstekende etappe voor vluchters, moet hij die dag verspillen omdat hij nog niet genoeg achterstand heeft. Heb je al 5 etappes waar vluchters een kans hebben aan je voorbij laten gaan omdat hij, in tegenstelling tot wat hij vooraf zei, toch een kansloze poging gedaan heeft om een klassement te rijden. Blijven straks bijna alleen de alpen over om het te proberen.
Het leuke is dat iedereen dit zag aankomen, behalve de ploeg en Wilco zelf. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:58:07 #279
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163649867
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het leuke is dat iedereen dit zag aankomen, behalve de ploeg en Wilco zelf. :')
#verhoeventactics aka #notactics
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:58:57 #280
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163649884
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 19:59:42 #281
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163649903
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:53 schreef Ereinion het volgende:

[..]

Dinsdag is een uitstekende etappe voor vluchters, moet hij die dag verspillen omdat hij nog niet genoeg achterstand heeft. Heb je al 5 etappes waar vluchters een kans hebben aan je voorbij laten gaan omdat hij, in tegenstelling tot wat hij vooraf zei, toch een kansloze poging gedaan heeft om een klassement te rijden. Blijven straks bijna alleen de alpen over om het te proberen.
Je hebt helemaal gelijk. Dat heuveltje van 2km aan 7% op een paar km van de finish zou ideaal voor Kelderman zijn geweest.

Dan moet het maar op de Mont Ventoux gebeuren. :P
  zondag 10 juli 2016 @ 20:00:54 #282
194695 franklop
Fran knock
pi_163649930
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:59 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Je hebt helemaal gelijk. Dat heuveltje van 2km aan 7% op een paar km van de finish zou ideaal voor Kelderman zijn geweest.

Dan moet het maar op de Mont Ventoux gebeuren. :P
Met Tony Martin in de sprint-a-deux
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 20:01:57 #283
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163649944
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:58 schreef Mani89 het volgende:
[ afbeelding ]
:D
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 20:02:32 #284
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163649954
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:58 schreef Mani89 het volgende:
[ afbeelding ]
Jarlinson. 17.gif
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163649979
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Het leuke is dat iedereen dit zag aankomen, behalve de ploeg en Wilco zelf. :')
Probleem is ook dat ze het altijd weer af kunnen schuiven op een val of ander ongemak.
  zondag 10 juli 2016 @ 20:06:40 #286
62913 Blik
The one and Only!
pi_163650038
Ben benieuwd waarom Quintana nou niet is gegaan, kon die gewoon niet of wil die nog niet de gele trui hebben? Had wel het idee dat die nog wel kon eigenlijk
pi_163650068
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 20:06 schreef Blik het volgende:
Ben benieuwd waarom Quintana nou niet is gegaan, kon die gewoon niet of wil die nog niet de gele trui hebben? Had wel het idee dat die nog wel kon eigenlijk
Ik denk dat hij geen zin heeft om al vroeg geel te hebben en zeker voor Quintana komen er nog mooie etappes aan.
pi_163650106
Heb ook niet het gevoel dat Froome al 100% is gegaan. Hij heeft duidelijk zijn voorbereiding iets anders ingedeeld om zo later nog goed te zijn.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 20:18:20 #289
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 20:27:44 #290
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163650526


De mensen van de camper _O_
pi_163650774
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:05 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Lijkt me ook dat de Ventoux dan eerder het doel is dan de bollen. De bollen als doel hebben en dan maar snel even op de Ventoux winnen is als snel even de Tour winnen omdat je dan zeker 9 renners hebt op het WK. De veldslag is aanzienlijk interessanter dan de oorlog.
Dumoulin gaat nooit winnen op de Ventoux. De kans dat een vluchter het gaat halen lijkt me vrij klein gezien de vlakke aanloop. Hij zal het inderdaad wel rustig aan doen met het oog op de tijdrit vrijdag en Rio.
  zondag 10 juli 2016 @ 20:45:45 #292
268045 Boezeidekoe
Ik ben een tong80 fan,jij ook?
pi_163650980
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 19:46 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Klopt, maar als hij verstandig is dan pakt hij dinsdag nog een kwartier...dan is er zeker wat mogelijk in het Centraal Massief en de Alpen. Hij heeft echt niet mindere klimmersbenen dan een Dumoulin.
Het centraal massief is al geweest.
  zondag 10 juli 2016 @ 20:47:17 #293
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163651020
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 20:45 schreef Boezeidekoe het volgende:

[..]

Het centraal massief is al geweest.
Donderdag staat er nog een leuk heuveltje uit het Centraal Massief op het programma.
  zondag 10 juli 2016 @ 20:51:22 #294
268045 Boezeidekoe
Ik ben een tong80 fan,jij ook?
pi_163651158
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 20:47 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Donderdag staat er nog een leuk heuveltje uit het Centraal Massief op het programma.
Dat weet ik, maar de Mont Ventoux ligt aan de rand van de Alpen.
  zondag 10 juli 2016 @ 20:53:18 #295
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163651239
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 20:51 schreef Boezeidekoe het volgende:

[..]

Dat weet ik, maar de Mont Ventoux ligt aan de rand van de Alpen.
Dacht altijd dat de Mont Ventoux tot het Centraal Massief behoorde...ligt blijkbaar dus dichter bij de Alpen. :@
  zondag 10 juli 2016 @ 20:58:17 #296
56724 Wombcat
rent wiel
pi_163651442
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 20:36 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Dumoulin gaat nooit winnen op de Ventoux. De kans dat een vluchter het gaat halen lijkt me vrij klein gezien de vlakke aanloop. Hij zal het inderdaad wel rustig aan doen met het oog op de tijdrit vrijdag en Rio.
De Ventoux heeft altijd een vrij vlakke aanloop. Toch winnen er wel eens vluchters.
Maar Dumoulin zal het wel rustig aan doen idd.
in a crowd you lose humanity
pi_163651455
Ik begin te geloven wat ik vanmiddag heb gezien
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
pi_163651489
Alles gemist vandaag ;(. Maar wat ik hoor over Tom is wel geweldig _O_
  zondag 10 juli 2016 @ 21:00:02 #299
108913 Godshand
guide4you
pi_163651500
quote:
"Ik voelde me goed", zegt Mollema. "Ik zat in de favorietengroep en iedereen viel aan. Toen dacht ik: ik probeer ook eens wat. Ik heb nu net iets over, dat is beter dan voorgaande jaren. Het is alleen jammer dat ik wat tijd verlies."

bron: http://www.nos.nl
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  zondag 10 juli 2016 @ 21:01:18 #300
194695 franklop
Fran knock
pi_163651542
quote:
10s.gif Op zondag 10 juli 2016 20:27 schreef Pino112 het volgende:
[ afbeelding ]

De mensen van de camper _O_
Ik hoop niet dat ie gepoept heeft met de tweede van rechts... Of met de mannen natuurlijk :P
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 21:08:00 #301
108913 Godshand
guide4you
pi_163651763
quote:
10s.gif Op zondag 10 juli 2016 20:27 schreef Pino112 het volgende:
[ afbeelding ]

De mensen van de camper _O_
Camper zeker gekozen vanwege de dochter :P
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')