abonnement Unibet Coolblue
pi_163643091
Etappe 9: Vielha Val d'Aran (Spanje) - Ordino-Arcalis (Andorra), 184,5 km

Het is best schokkend, maar Froome schijnt meer te kunnen dan alleen klimmen. Hij gaat nu ook al hard naar beneden, moet niet gekker worden. Al jaren krijgt hij te horen dat hij alleen maar kan klimmen en dat hij hopeloos is in de afdaling. Daar heeft hij de afgelopen tijd blijkbaar aan gewerkt. De achtste rit was op papier een rit die in zijn nadeel zou moeten zijn. Een rit met aankomst beneden, die zou hij zeker niet gaan winnen. Hij besloot de slotafdaling de verkennen en hij besloot wat daallessen te nemen van Kwiatkowski, die behoorlijk goed kan dalen. Tijdens de verkenning moet gebleken zijn dat de afdaling van de Peyresourde vooral een bijtrapafdaling is en daar maakte hij optimaal gebruik van. Hij stak een groter verzet dan de concurrentie en smeet zich naar beneden. Froome is natuurlijk een uitmuntende tijdrijder, dus het was nog wel logisch ook dat hij op de rechte stukken uitliep op de rest. Hij miste nog wel bijna een paar bochtjes, maar dat drukte de pret voor hem niet echt. Zoals wel vaker maakte Quintana weer eens een fout. Hij zat in het wiel van Froome, maar in een moment van onachtzaamheid liet hij het wiel los en meteen was de vogel gevlogen. Dat daarna Valverde het gat niet dicht wist te krijgen is ook niet echt verwonderlijk. Dit was niet zozeer afdalen, het was vooral heel hard fietsen. Hard fietsen is toch eerder de specialiteit van Froome dan van Valverde. De Keniaanse Brit heeft in ieder geval wel meteen een statement gemaakt. Een punt dat voor hem zwak moest zijn bleek niet zo zwak. Hij heeft nu al de gele trui. De concurrentie heeft meteen een flinke klap in het gezicht gekregen. Er is wel een mogelijkheid om direct een klap terug te geven, dat zou dan tijdens deze rit moeten gebeuren. De rit voor de rustdag is ook enorm zwaar en het is de eerste echte aankomst bergop. We mogen voor het eerst toch een serieus gevecht op de flanken van een col verwachten.




Het is dan wel de Ronde van Frankrijk, maar deze rit zal toch echt starten in Spanje. We zitten in het uiterste westen van Catalonië, in het dorpje Vielha. Dit dorpje ligt in de comarca Val d'Aran en de provincie Lérida. Uiteraard zijn er in de Tour wel eens vaker ritten gestart in Spanje, maar nog nooit in dit dorpje. Vielha is de hoofdstad van Val d'Aran, maar aangezien er in de hele comarca niet eens 10.000 mensen wonen is dat ook weer geen bijzonder grote eer. Vielha e Mijaran, wat de volledige naam schijnt te zijn, is wel als eens voorgekomen in de Vuelta. Voor het laatst in 2008, toen de rit ook in dit prachtige dorpje vertrok. Die rit zou gewonnen worden door Greg van Avermaet. Ook in 2003 was er een rit met vertrek in Vielha, die rit ging dan weer naar Alejandro Valverde. Er staan dus een aantal renners aan de start met goede herinneringen aan dit dorp. Daarnaast zijn er ook wel eens ritten geëindigd in Vielha. In 1983 bijvoorbeeld, toen ging de overwinning naar de Bask Marino Lejarreta. In 2006 kwam de Tour wel langs Vielha, er was toen namelijk een finish op Pla de Beret en dat ligt hier behoorlijk dicht in de buurt. Denis Menchov won toen, no?



Direct na de start begint het al omhoog te lopen. In 2006 was er dus een etappe die eindigde op Pla de Beret en we rijden nu dezelfde kant op. We rijden richting het dorpje Baquiera en in dat dorpje kun je naar het skistation Pla de Beret fietsen. Dat doen we deze keer niet, we blijven op de weg en fietsen zodoende verder naar de top van de eerste klim van de dag, de Port de Bonaigua. Volgens de Tourorganisatie is de klim 13,7 kilometer lang en 6,1% gemiddeld, maar dat klopt niet helemaal. In z'n totaliteit is de klim bijna 23 kilometer lang. Na 19 kilometer koers komen de renners boven op de klim, dit is dan weer te verklaren door de neutralisatie in Vielha. De eerste kilometers van de klim tellen dus niet mee. In totaal gaat het een kilomeer of 20 aan 5% omhoog, het is dus wel wat zwaarder dan de organisatie ons wil doen laten geloven. De Port de Bonaigua is wel een mooie klim. Goede, brede weg, een goed uitzicht over de behoorlijk groene omgeving. Weinig mis met deze klim. Direct een prima uitdaging voor de renners, weer wat anders na de vlakke aanlopen van de afgelopen dagen. De renners komen boven bij een restaurantje dat in een kasteelachtig gebouwtje zit.



De klim is niet bijzonder bochtig. Er is wel een fase richting de top met de nodige haarspeldbochten, maar het stelt niets voor in vergelijking met de afdaling. Die is enorm bochtig, vooral in het begin. Deze kant van de Port de Bonaigua is ook net even wat lastiger. De afdaling is ongeveer 19 kilometer lang en in die 19 kilometer overwinnen we hetzelfde aantal hoogtemeters als in de beklimming van 23 kilometer. De afdaling is verder wel prima te doen. De weg is breed en verkeert in een best goede staat. Enkele bochten zijn wat lastiger in te schatten, omdat je niet precies kan zien hoe de weg loopt, maar de meeste bochten zijn vrij overzichtelijk. Bovendien zitten we nog in het begin van de rit, de kans is niet zo heel groot dat er hier al oorlog gevoerd gaat worden. Met alles wat er tijdens deze rit verder nog gaat komen en de vallei na deze afdaling zal hier nog wel behoorlijk rustig gedaald worden. Eigenlijk is dit gewoon een mooie afdaling. Niks mis mee. Na een kilometer of 38 koers komen de renners beneden en is het tijd voor een kleine 30 meter door de vallei. Er zijn niet zo heel veel wegen naar Andorra, dus moeten we eerst nog even omrijden om daar te komen. Het gaat even naar het zuiden, terwijl we eigenlijk naar het oosten moeten. De renners mogen wel continu over een brede, goede weg fietsen.



In de vallei gaat het wel steeds een klein beetje naar beneden. In La Guingueta d'Àneu zijn de renners eigenlijk al beneden, maar meer dan 20 kilometer verderop in Sort zitten ze toch weer meer dan 250 meter lager. Echt dalen is er niet meer bij, het gaat hooguit een beetje vals plat naar beneden. Voor enkele renners in het peloton zal dit bekend terrein zijn. We zitten in de buurt van Rialp en de voet van de Port Ainé. De Port Ainé kwam dit jaar in de Volta a Catalunya voor. De aankomst bergop leek lange tijd een prooi voor Pieter Weening, maar hij blies zichzelf op en Thomas De Gendt wist hem nog te overvleugelen. De Gendt is er nu weer bij, hoewel we niet over de Port Ainé zelf gaan. We fietsen na 64 kilometer wel door Rialp en dat was in de Volta a Catalunya een startplaats. De rit die hier startte zou eindigen in Valls en werd gewonnen door Wout Poels. Woutje zal nu wel de hele dag moeten werken voor Froome, dus veel heeft hij niet aan deze wetenschap. Het is een mooie omgeving hier. Goede weg, veel groen, wat bergen en een aantal mooie rotspartijen in de vallei van de La Noguera Pallaresa. Op deze rivier kan je prima raften en kanoën, bepaalde commentatoren vinden dit leuk. Na 67 kilometer rijden de renners door Sort en begint de tweede klim van de dag, de Port del Cantó.



De tweede beklimming van de dag is ook al behoorlijk lang. Bijna 20 kilometer lang en 5,4% gemiddeld. Als je alleen naar het gemiddelde kijkt lijkt het niet zo'n zware klim, maar er zitten wel zware stroken tussen. Het is vooral een onregelmatige klim, met enkele kilometers die zowat vlak zijn. Tussen die kilometers door loopt het ook flink wat kilometers aan 7% omhoog. Ook tijdens deze beklimming mogen de renners weer over een brede weg fietsen, alleen is het wegdek wat minder goed. Er zitten over scheuren en gaten in de weg, dat is voor de bandjes niet zo'n enorm feest. Uiteindelijk lijkt deze klim me ook vooral een opwarmertje. Er volgt nog een lange afdaling en daarna een vallei, dus veel zal er niet gaan gebeuren. Het is wel weer een mooie klim. Behoorlijk veel groen langs de kant van de weg, af en toe een mooie rotspartij en regelmatig een mooi uitzicht over de vallei. Na 87 kilometer, op iets minder dan 100 kilometer van de streep, komen de renners boven op El Cantó. Het is nu weer tijd voor een lange afdaling. De afdaling van de Port del Cantó is een kilometer of 26 lang en daardoor is het niet echt een lastige afdaling. Het eerste deel van de afdaling gaat het lichtjes naar beneden. Af en toe zit er een wat steiler stuk tussen, maar veel stelt het niet voor. De weg is ook nog steeds breed. Er zijn wat haarspeldbochten, maar de weg is zo breed dat je tien fouten kunt maken zonder dat je over de vangrail valt. Alleen loslatende tubes kunnen hier voor een chute zorgen. De renners passeren halverwege de afdaling wat dorpjes en daar wordt het zelfs even vlak. Daarna begint het slot van de afdaling en dit stuk is wat steiler. Er zitten wat meer bochten in en een paar bochten zijn misschien wat lastiger in te schatten, maar verder stelt de afdaling toch niet heel veel voor.




Na 113 kilometer komen de renners als het goed is beneden in Adrall. In Adrall slaan ze linksaf en gaan ze richting het noorden fietsen. We komen nu verdacht dicht bij Andorra in de buurt. Direct begint het weer omhoog te lopen, maar dan wel vals plat. We fietsen de hele dag al over brede wegen en daar komt voorlopig nog geen verandering in. Na 119 kilometer passeren de renners La Seu d'Urgell en hier staat een kathedraal. Even buiten La Seu d'Urgell ligt de Tunnel del Bordar, een tunneltje die een paar honderd meter lang is. Goed verlicht, dus we zullen na die tunnel niet ineens de helft van het peloton kwijt zijn omdat iedereen in blinde paniek elkaar overhoop reed. Na deze tunnel is het nog een kilometer of tien tot de grens met Andorra. Het is nu nog praktisch vlak. Op de grens rijden de renners langs de tolpoortjes, zonder te betalen. Schavuiten dat het zijn. Er wordt koers gezet richting de hoofdstad van dit ministaatje. Andorra la Vella is de hoofdstad, met slechts 26.000 inwoners. In Andorra la Vella slaan de renners rechtsaf en beginnen ze na ongeveer 138 kilometer aan de derde klim van de dag, de Alto de la Comella. Deze beklimming kennen sommige renners van de Vuelta, want in de Ronde van Spanje van vorig jaar was er nog een rit in Andorra. Deze rit werd ontworpen door een van de bekendste inwoners van Andorra, Joaquim Rodriguez. Hij maakte er toen een nogal bizarre rit van, dat durven ze in de Tour dan weer niet helemaal aan. Toch hebben ze een aantal klimmetjes uit die rit opgenomen in het parcours, waaronder deze. Met vier kilometer aan 8,2% is het een enorm pittige klim. Na 143 kilometer komen de renners boven op deze klim van de tweede categorie, het is dan nog een kilometertje of 40 tot de finish.

150901_359864_La_Comella.gif

Ook de afdaling van de Alto de la Comella is prima te doen. Er zitten wel wat haarspeldbochten in, maar ook hier is de weg weer breed. De renners dalen af naar de startplaats van de tiende rit, Escaldes-Engordany, en komen daar na 146 kilometer aan. Maar een korte afdaling dus. In Escaldes slaan de renners rechtsaf en gaan ze op weg naar Encamp. Meteen begint de weg alweer op te lopen, hoewel het niet meteen enorm steil is. Dat steile begint pas als we in Encamp linksaf slaan en richting de voorlaatste klim van de dag rijden. De Colde Beixalis is een beklimming van de eerste categorie en kwam ook vorig jaar voor in de Vuelta, in dezelfde rit als de vorige beklimming. Er zal 6,5 kilometer geklommen worden aan 8,5%. De klim begint nog wel makkelijk, maar al snel wordt het enorm zwaar. Drie kilometer lang komt het niet onder de 10%, met zelfs wat stroken aan 14%. Richting de top wordt het dan wel weer wat eenvoudiger en gaat het richting de 6%. We hebben al wat beklimmingen gehad vandaag, maar dit is de eerste klim waar echt grote verschillen kunnen worden gemaakt tussen de favorieten. De weg is hier iets minder breed dan de andere wegen die we tijdens deze rit hebben gehad, maar het is nog steeds breed genoeg. In Andorra zorgen ze ook goed voor hun wegen, je hoeft niet bang te zijn om hier scheuren of gaten in het wegdek tegen te komen. Na 157 kilometer komen de renners boven, nog minder dan 30 kilometer tot de streep.



De afdaling is ongeveer zeven kilometer lang en begint met een scherpe bocht naar rechts. Daarna wordt het eigenlijk een redelijk makkelijke afdaling. Er zitten een aantal haarspeldbochten in, maar deze zouden toch vrij goed te nemen moeten zijn. De weg is breed, hoewel het wel iets minder breed is dan tijdens alle voorgaande afdalingen. De weg in Andorra wordt zo ongeveer ieder jaar opnieuw geasfalteerd en zeker nu ze in korte tijd de Vuelta en de Tour hebben mogen verwelkomen ligt hier een puntgaaf stukje asfalt. Bijna beneden komen de renners uit in het welbekende Anyós. Ook in dit dorpje liggen nog een paar haarspeldbochten, maar de weg is hier extra breed, dus ook dat levert weer geen enkel probleem op. Als het serieuze daalwerk is geweest slaan de renners rechtsaf en komen ze op een nog bredere weg terecht, die ze naar Ordino gaat brengen. In het prachtige Ordino begint de weg alweer op te lopen. De laatste 20 kilometer van deze rit zal het continu omhoog gaan, hoewel de eerste tien kilometer daarvan niet al te brutaal zullen zijn. Na Ordino is er in ieder geval geen moment meer om echt te recuperen. Is best een schattig dorpje trouwens, dat Ordino.



Als Ordino gepasseerd is gaat het dus al tien kilometer omhoog. Geen al te lastige kilometers. Een paar kilometer aan 3%, een paar kilometers die bijna helemaal vlak zijn en voor de variatie ook nog één pittige kilometer aan 8%. Na die lastige kilometer is het dan wel weer meteen even volledig vlak, dus dat is een tegenvaller. Dit gedeelte van de klim kent weinig bochten, eigenlijk gaat het continu rechtdoor. We fietsen ook nog eens over een enorm brede weg, wat het voor aanvallers wat lastiger maakt. Op tien kilometer van de finish, na het passeren van El Serrat, begint de slotklim echt. De klim naar Arcalis is om onduidelijke redenen een beklimming van de buitencategorie. 10 kilometer lang en 7,2% gemiddeld. Het is lastig, maar niet zo lastig dat het echt buitencategorie is. De weg blijft breed en er zijn nog steeds betrekkelijk weinig bochten. Het lastigste stuk van de officiële klim zit wel meteen in het begin. Na El Serrat gaat het twee kilometer omhoog aan meer dan acht procent, maar daarna zwakt het af. De rest van de klim komt het niet meer boven de 7,6%. De slotkilometers gaat het aan 7,5% omhoog en richting de finish zwakt het af naar vijf procent. Wel wordt het richting de top nog enorm bochtig, met de nodige haarspeldbochten, maar de weg blijft continu breed. Dat is ook wel logisch, aangezien de finish bij een populair skiresort ligt. De finish ligt op de top, naast de skilift zo'n beetje, bij een gigantische parkeerplaats. In de slotkilometer zit geen echte bocht, dus als het uitdraait op een sprint van een groepje is de positionering niet zo heel interessant.



Het wordt de derde keer dat de Tour aan gaat komen in het skiresort Ordino-Arcalis. Het maakt deel uit van het wintersportgebied Vallnord, dat in deze omgeving nog een skiresort heeft in Pal. Vallnord moet toch behoorlijk wat geld hebben, want met enige regelmaat komt er wel een rit van een grote ronde aan op een van de klimmetjes hier in de buurt. Vooral in de Vuelta, want sinds 2000 is die ronde hier al vier keer geweest. Met Felix Cardenas, de betreurde Jose Maria Jimenez, Paco Mancebo en Denis Menchov staan er eigenlijk alleen maar grote namen op de erelijst. In de Tour is dat een iets ander verhaal. In 1997 kwam de klim naar Arcalis voor het eerst voor. Jan Ullrich ging met de overwinning aan de haal. Dat is wel een prima naam om op je erelijst te hebben, maar de tweede winnaar hier is dat net iets minder. In 2009 kwam de Tour weer aan in Arcalis en werd al vrij snel duidelijk dat de overwinning naar een groepje vluchters zou gaan. De toen praktisch onbekende Brice Feillu schudde zijn vluchtgenoten af en pakte zijn eerste overwinning bij de profs. Brice is er sindsdien niet in geslaagd nog een overwinning te pakken. Zijn zege op Arcalis is nog steeds zijn enige wapenfeit als prof. Hij fietst nu nog steeds, na omzwervingen bij onder andere Vacansoleil. In dienst van Fortuneo-Vital Concept doet hij wat hij al jaren doet: volledig anoniem rondrijden. Hij is aanwezig in de Tour, maar het ligt niet direct in de lijn der verwachting dat hij zijn kunststukje van 2009 gaat herhalen.



In Andorra zal het waarschijnlijk een graadje of 27 worden tijdens deze rit. Nog steeds behoorlijk warm, maar de renners mogen wel veel bergop en boven op de berg is het wat frisser. Er is nogal wat kans op neerslag. Rond het middaguur wordt er in Andorra regen verwacht. De kans op regen schijnt zo'n 70% te zijn, maar ik neem al die weersvoorspellingen niet meer zo serieus. In ieder geval zou het wel kunnen regenen, maar dat kan ook niet natuurlijk. De afdalingen zijn wel goed te doen, dus een beetje nattigheid zou niet meteen enorm gevaarlijke situaties laten ontstaan. De rit begint vrij vroeg, om 11:55 staan de renners in Spanje aan het vertrek. De neutralisatie duurt tien minuten, dus om 12:05 begint de koers echt. De finish boven op Arcalis wordt verwacht tussen 17:19 en 18:05. Nogal een ruime schatting, mogen we wel zeggen. Het goede nieuws is dat de rit integraal zal worden uitgezonden. Vanaf 11:50 zullen de NOS en Sporza er live bij zijn. Sporza knijpt er dan wel weer om 13:00 uit voor het nieuws, dat is behoorlijk hinderlijk. Maakt verder niet uit, we gaan eens een keer live alles meemaken. Kan een leuk begin van de rit worden, aangezien er nogal wat renners zullen zijn die tijdens deze rit in de kopgroep willen zitten.



Qua voorspelling weet ik niet zo goed wat ik met deze rit aanmoet. Van de drie ritten in de Pyreneeën had ik verwacht dat hier de strijd tussen de favorieten pas echt zou losbarsten. Nu is dat alleen al een rit eerder gebeurd. Froome haalde uit en pakte de gele trui. Nu is de vraag of hij meteen nog een klap wil uitdelen of dat hij meteen overschakelt naar het verdedigen van de gele trui. Als niemand buiten Sky op kop van het peloton wil rijden gaat deze rit naar de vluchters. Wat er tijdens deze rit gaat gebeuren is dus nogal afhankelijk van andere ploegen, zoals BMC en Movistar. Dit waren ook de twee ploegen die tijdens de vorige rit achter Froome aanreden. Als deze ploegen meteen hun fout willen herstellen is dit een goede gelegenheid. Ik verwacht in ieder geval wel dat Quintana iets gaat proberen, die heeft ongetwijfeld grandioos op z'n flikker gekregen van Unzue en co. We gaan een strijd krijgen tussen de klassementsmannen, dat kan niet anders. De koers is al meer dan een week bezig en dit is een zware rit met vijf beklimmingen, er gaan verschillen gemaakt worden. De vraag is of het tussen Froome, Quintana en de rest om dagwinst gaat. Ik denk het eigenlijk niet. MIjn geld gaat weer naar een groepje vluchters, maar om dan weer vijf namen te noemen gaat mij wat ver aangezien ik toch altijd de verkeerde namen noem. Ik focus me een keer op de strijd tussen de mannen die voor geel gaan.
1. Quintana. Dit is meer hoop dan wat anders. Dit kleine Colombiaanse pygmeedwergje met z'n shagstem heeft wat recht te zetten na zijn blunder van de vorige rit. Hij moet nu eens een keer initiatief gaan nemen. Tot nu toe heeft hij zich iedere Tour laten piepelen en besloot hij steeds te laat om aan te vallen. Dat mag hij nu wel eens eerder gaan doen, bij voorkeur nu al.
2. Froome. Hij deed iets wat hij nooit doet, aanvallen op in een afdaling. Het ging hem best goed af, dat trainen met Kwiatkowski werpt blijkbaar z'n vruchten af. Toch is het de vraag waarom hij het deed. Wilde hij een statement maken? Wilde hij laten zien dat iedereen ongelijk heeft en dat hij eigenlijk best wel goed kan afdalen? Als dat het is heeft hij ons in ieder geval wel allemaal mooi tuk, want ik denk niet dat iemand dit had verwacht. Toch kan het ook een teken van zwakte zijn geweest. Misschien had hij er niet genoeg vertrouwen in dat hij Quintana bergop op achterstand kon rijden en probeert hij daarom op een andere manier tijd te pakken. Dat zal tijdens deze rit wel duidelijk worden.
3. Bardet. De enige Fransoos die wel lekker bezig is. Op de een of andere manier heb ik het idee dat hij op dit moment de beste van de rest is. Niemand gaat Quintana en Froome kunnen volgen als ze echt de knuppel in het hoenderhok gooien, maar daarachter gaat de strijd ongemeen spannend zijn. Voor de derde podiumplek zet ik voorlopig m'n geld op Romain.
4. Porte. BMC deed nog wat in de achtervolging, dus moeten beide kopmannen van de ploeg zich nog goed voelen. Of tenminste één van de twee. Porte lijkt me van de twee de renner die het verste kan komen. Ze gaan allebei in de Alpen ongetwijfeld weer een waanzinnig slechte dag hebben, maar daar zijn we nog niet. We zitten nog aan het begin van de ronde en in de Pyreneeën, dus voorlopig lijkt Porte nog op een wereldrenner. Van Garderen schat ik net iets lager in.
5. Aru. Die Astanamannetjes zijn altijd onnavolgbaar. Pieken en dalen. Misschien moeten ze eens wat tips vragen aan Valverde, die weet wel hoe je de dalen kunt voorkomen. Na een slecht optreden in de Dauphiné ziet Aru er nu toch wel weer goed uit. Voor zover hij er met z'n scheve bek goed uit kan zien, natuurlijk. Denk dat tijdens deze rit gaat blijken dat hij echt goed in orde is.
pi_163643110
Peter kiest meteen het hazenpad.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:40:10 #3
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163643115
Sagan gelooft het verder wel.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:40:52 #4
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163643130
Grmay _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163643133
Afrikaanse pracht.
pi_163643153
Laat me raden, deze renner komt uit voor Turkije
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
pi_163643160
Ja hoor met zn 2-en 44 km naar de finish fietsen :')
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163643161
Aardige OP
pi_163643254
"Voormalige Italiaanse kolonie Ethiopië".

Tijd volpraten wordt nu echt bazelen.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:45:38 #10
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163643272
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:45 schreef Idisrom het volgende:
"Voormalige Italiaanse kolonie Ethiopië".

Tijd volpraten wordt nu echt bazelen.
hij leest gewoon mijn post uit het onbekende renners topic voor.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:46:18 #11
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163643293
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:41 schreef Madhouse11 het volgende:
Laat me raden, deze renner komt uit voor Turkije
Ethiopië en daar is hij trots op,
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:46:18 #12
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163643294
Afrikaanse god
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:47:16 #13
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163643314
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:46 schreef Szura het volgende:
Afrikaanse god
Goede post.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:50:51 #14
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163643417
Nou dat was leuk van Grmaj.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:50:54 #15
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163643419
:{ Toch goed gedaan oppergod grmay.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:52:15 #16
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163643445
Greipel gaat vliegen dankzij die Sky-bus
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:52:28 #17
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163643451
Haha Pinot
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 15:52:40 #18
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163643457
Sukkel
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 15:52:40 #19
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163643458
Pinot idioot
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_163643460
De Gendt wint.
pi_163643473
Heerlijke actie van Rosa.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:54:50 #22
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:55:49 #23
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163643547
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:54 schreef Slobeend het volgende:
Lange bergetappes zijn vermoeiond.
Vooral als er eigenlijk een fuck gebeurt
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163643560
Butcher.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:57:07 #25
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163643574
Slagter leeft er niet voor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:57:46 #26
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163643594
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:54 schreef Slobeend het volgende:
Lange bergetappes zijn vermoeiond.
Ik vind zo'n saaie etappe wel heerlijk ontspannend zo op de achtergrond.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:57:50 #27
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163643596
Men koerst toch wat minder passief in de Vuelta/Giro heb ik altijd het gevoel.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:58:53 #28
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163643621
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:57 schreef BlaZ het volgende:
Men koerst toch wat minder passief in de Vuelta/Giro heb ik altijd het gevoel.
Volgens sommige users is dit niet waar.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 15:59:21 #29
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163643632
Hansen _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:59:39 #30
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163643642
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:57 schreef BlaZ het volgende:
Men koerst toch wat minder passief in de Vuelta/Giro heb ik altijd het gevoel.
De Sky-trein verpest een hoop. Niemand doet daar iets aan.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 16:00:05 #31
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163643651


Djos _O_ #SamenAanmoedigen
  zondag 10 juli 2016 @ 16:00:17 #32
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163643656
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:57 schreef BlaZ het volgende:
Men koerst toch wat minder passief in de Vuelta/Giro heb ik altijd het gevoel.
Heeft ook met kwaliteit te maken. Als Kruijswijk met een SKY-ploeg in de Giro rijdt, dan zou dat ook een saaie koers zijn geworden.
pi_163643674
Vaughters zijn Franse god zakt ook weg
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:01:27 #34
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163643680
Barguil heeft problemen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163643681
RIP Barguil
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:01:33 #36
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163643682
Barguil :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 16:01:39 #37
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163643685
Barguil heeft het nu al lastig :{
  zondag 10 juli 2016 @ 16:01:46 #38
194695 franklop
Fran knock
pi_163643688
Hansen _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 16:01:54 #39
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_163643694
ok, ik ben weer terug. Wat heb ik gemist?
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_163643699
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:01 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
ok, ik ben weer terug. Wat heb ik gemist?
150km.
pi_163643712
De Gendt gaat dit wel redden.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:03:00 #42
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163643713
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:00 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Heeft ook met kwaliteit te maken. Als Kruijswijk met een SKY-ploeg in de Giro rijdt, dan zou dat ook een saaie koers zijn geworden.
Wat ook hielp is dat Nibali al snel te kloppen leek, eigenlijk is elke top 10 renner de laatste giro er wel een keer doorheen gezakt. Dat zet aan tot aanvallen.

Momenteel lijkt men zich voorlopig neer te liggen bij de sky dominantie.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_163643729
keldergod moet naar voren
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:04:05 #44
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 10 juli 2016 @ 16:04:07 #45
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163643734
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:03 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
keldergod moet naar voren
Mag niet, staat niet ver genoeg op achterstand.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
pi_163643738
Overal Vacansoleil goden in beeld
  zondag 10 juli 2016 @ 16:04:24 #47
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163643741
Gelukkig is er vanaf dinsdag Polen ter vermaak tijdens dit soort ritjes.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:04:24 #48
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163643742
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:04 schreef Slobeend het volgende:
Gaat Nairo zo aanvallen?
Lol
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163643744
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:04 schreef Slobeend het volgende:
Gaat Nairo zo aanvallen?
Waar merk je dat aan dat je die vraag stelt=
  zondag 10 juli 2016 @ 16:04:40 #50
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_163643750
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:02 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

150km.
Dus hebben ze 75 km/h gereden.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:04:50 #51
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163643755
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:04 schreef Koffieplanter het volgende:
Gelukkig is er vanaf dinsdag Polen ter vermaak tijdens dit soort ritjes.
Eurosport 2?
  zondag 10 juli 2016 @ 16:06:16 #53
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163643776
SAAAAAAIIIII
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163643782
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:05 schreef showtimer het volgende:

[..]

Eurosport 2?
Als ik die gids even bekijk, nee.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:06:51 #55
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163643789
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:05 schreef showtimer het volgende:

[..]

Eurosport 2?
Zo te zien niet. http://tv.eurosport.nl/tvschedule.shtml
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:06:57 #56
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163643791
Voorsprong voor De Gendt loopt terug.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:07:18 #57
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163643800
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:06 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Als ik die gids even bekijk, nee.
TV Polonia dan maar
pi_163643811
het is zo saai wanneer belgen op kop rijden.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:08:06 #60
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163643817
Thomas is zichzelf een beetje aan het opblazen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:08:15 #61
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163643824
quote:
10s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:07 schreef showtimer het volgende:

[..]

TV Polonia dan maar
Hopelijk wel weer 19h00 finishes.

En ballonnen...
  zondag 10 juli 2016 @ 16:08:53 #62
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163643836
Wat is er met deze De Gendt gebeurd?

Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:09:38 #63
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163643852
Noooooooooo, Berhane gelost. :'(
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:09:41 #64
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163643853
RIP Rui Costa
  zondag 10 juli 2016 @ 16:09:42 #65
14505 OProg
A Life in Music
pi_163643854
En weer bij elkaar zonder Costa.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zondag 10 juli 2016 @ 16:09:52 #66
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163643861
Wie zei er dat Costa ging winnen?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:10:00 #67
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163643864
Winner gaat nog goed.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163643866
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:08 schreef Mani89 het volgende:
Wat is er met deze De Gendt gebeurd?

[ afbeelding ]
Vacansoleil begeleiding _O_
  zondag 10 juli 2016 @ 16:10:08 #69
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163643867
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:09 schreef Szura het volgende:
Wie zei er dat Costa ging winnen?
:@
pi_163643869
Dadelijk fietst de Gendt achteruit
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:10:22 #71
362868 crew  Slobeend
of all places
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:10:29 #72
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163643879
De Gendt gooit 'm op de parkeerplaats.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:10:31 #73
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163643880
Parcheggio
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163643882
De Gendt parkeert.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:10:39 #75
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163643887
De Gendt gooit kwartjes in de parkeermeter
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 16:10:45 #76
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163643890
De Gendt rip
pi_163643893
De Gendt valt terug in de bus
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163643917
Dumoulin ziet er heel goed uit.
pi_163643926
gaat dumoulin toch de tour winnen?
of mollema?
  zondag 10 juli 2016 @ 16:12:35 #80
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163643936
Lekker hoor Sjors
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:12:37 #81
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163643938
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:12 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
gaat dumoulin toch de tour winnen?
of mollema?
Ja
pi_163643940
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:12 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
gaat dumoulin toch de tour winnen?
of mollema?
ja
pi_163643946
ok.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:12:56 #84
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163643947
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:12 schreef Lucyintheafternoon het volgende:
gaat dumoulin toch de tour winnen?
of mollema?
Ik zou er mijn volledige vermogen op inzetten als ik jou was
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 16:12:58 #85
194695 franklop
Fran knock
pi_163643950
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:11 schreef Columbiafan het volgende:
Dumoulin ziet er heel goed uit.
en hij fiets nog goed ook

Of bedoelde je dat
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 16:13:06 #86
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163643953
Kutmotor
  zondag 10 juli 2016 @ 16:13:11 #87
194695 franklop
Fran knock
pi_163643958
Stetina in beeld *O*
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163643964
mollema!
  zondag 10 juli 2016 @ 16:13:26 #89
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163643965
Daar gaat Preidler al
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:13:32 #90
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163643968
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:11 schreef Columbiafan het volgende:
Dumoulin ziet er heel goed uit.
Hoi alors :W
pi_163643973
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:12 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik zou er mijn volledige vermogen op inzetten als ik jou was
heb je hem een pijnlijk verlies van 10 euro mee aangepraat.
pi_163643974
Lollerphilippe _O-
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:13:41 #93
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163643976
Lollerphilippe is naar mijn goesting iets te weinig aan het lolleren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:13:45 #94
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163643978
Alaaf ie leap :W
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:14:08 #95
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163643988
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:13 schreef Ereinion het volgende:

[..]

heb je hem een pijnlijk verlies van 10 euro mee aangepraat.
Nee hoor. Is gratis geld.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163643990
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:13 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Lollerphilippe is naar mijn goesting iets te weinig aan het lolleren.
Nemen ze hem mee naar Rio denk je?
pi_163643995
Nu moet Tom geen camper in gaan rennen om een nummer 2 te doen
"You can call me Susan if it makes you happy"
  zondag 10 juli 2016 @ 16:14:23 #98
194695 franklop
Fran knock
pi_163643996
Kunnen we met dit resultaat niet stiekem het loller-deel schrappen bij Alaphilippe?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:14:27 #99
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163643997
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:14 schreef showtimer het volgende:

[..]

Nemen ze hem mee naar Rio denk je?
Ik hoop het van ganser harte, dan kunnen we lachen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163644005
Barguil kan beter voor een rit gaan ergens.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:15:13 #101
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163644019
Fransen :W
Vanavond gaat CR7 ze ook pijn doen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:15:16 #102
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_163644025
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:12 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik zou er mijn volledige vermogen op inzetten als ik jou was
Kom maar op met jouw vermogen dan.
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_163644030
quote:
5s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:14 schreef franklop het volgende:
Kunnen we met dit resultaat niet stiekem het loller-deel schrappen bij Alaphilippe?
Ik heb het idee dat us Julian alleen kan klimmen als het één goede col betreft en voor de rest heuveltjes.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:15:59 #104
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163644047
quote:
14s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:15 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:

[..]

Kom maar op met jouw vermogen dan.
Ik zei als ik hem was :{

Tevens heb ik geen vermogen natuurlijk
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 16:16:15 #105
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163644053
Faria Da Costa.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:17:07 #106
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644069
Tom moet lossen. Jammer joh.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:17:07 #107
14505 OProg
A Life in Music
pi_163644070
RIP Tom :'(
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  zondag 10 juli 2016 @ 16:17:12 #108
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163644071
Doei Tom.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:17:17 #109
194695 franklop
Fran knock
pi_163644074
Dag Tom
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 16:17:23 #110
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163644080
jammer maar helaas ;(
pi_163644082
Dimoulin nog steeds niet helemaal weg.
pi_163644083
Mollema kan me wel bekoren tot nu toe. Kelderman zit te ver naar achteren
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  zondag 10 juli 2016 @ 16:17:46 #113
333483 Aguero
oooooooo
pi_163644087
Ik denk dat Bennett de etappe gaat winnen.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163644098
Sicard, hm.
pi_163644101
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:17 schreef TheVulture het volgende:
Mollema kan me wel bekoren tot nu toe. Kelderman zit te ver naar achteren
zou het liever andersom zien.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:18:22 #116
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163644105
Karl2 is kut
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:18:43 #117
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163644113
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:18 schreef Szura het volgende:
Karl2 is kut
Waarom zit Renaat niet op de brommer?
pi_163644118
Hier ,Tom is terug.
pi_163644119
Tempo is relatief laag bij groep geel.
pi_163644122
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:18 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

zou het liever andersom zien.
Ik ook eigenlijk wel, maar Kelderman lijkt gewoon niet constant genoeg, en dan helpt zo'n valpartijtje ook niet mee
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_163644127
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:18 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Waarom zit Renaat niet op de brommer?
Omdat Carl van de radio is en Renaat van de tv.
pi_163644130
Impey is ook wel een loller aan het worden zo.
pi_163644134
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:18 schreef Ajacied422 het volgende:
Hier ,Tom is terug.
Op het stuk dat wat minder lastig is. En de slotklim is wel minder steil dacht ik
  zondag 10 juli 2016 @ 16:20:19 #124
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163644150
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:19 schreef showtimer het volgende:

[..]

Omdat Carl van de radio is en Renaat van de tv.
Ok, maar in het voorjaar zit Renaat wel op de motor.
pi_163644151
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:19 schreef Max23 het volgende:

[..]

Op het stuk dat wat minder lastig is. En de slotklim is wel minder steil dacht ik
Klopt, klopt. Maar op deze klim komt geen zwaar stuk meer.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:20:39 #126
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163644158
Sjorsje gaat het doen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163644170
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:18 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik ook eigenlijk wel, maar Kelderman lijkt gewoon niet constant genoeg, en dan helpt zo'n valpartijtje ook niet mee
ja echt irritant want in Kelderman zit veel meer potentie. :(
pi_163644172
Waar laten andere ploegen keer op keer Sky hun willetje opleggen?
pi_163644185
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:20 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Ok, maar in het voorjaar zit Renaat wel op de motor.
Vasseur doet dat hier volgens mij.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:21:37 #130
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644187
Sjors muist er vanonder.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:21:37 #131
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163644188
Hooo actie
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163644189
jaaaa
pi_163644190
bennett
  zondag 10 juli 2016 @ 16:21:40 #134
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163644191
SJORS

GOD
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:21:44 #135
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163644193
SJORS
  zondag 10 juli 2016 @ 16:21:45 #136
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163644195
Jaaaaa
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:21:46 #137
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163644198
Prachtige lofzang voor Henao. Geen woord aan gelogen.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:22:04 #138
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163644206
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 16:22:11 #139
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163644212
Jaaaaa Djumbo
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:22:12 #140
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644213
Haha, hij heeft er zin in.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163644214
Tom gaat op eigen tempo dus, prima. Kan nog best iets inzitten als sommigen zich opblazen
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:22:16 #142
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644215
Bennett gaat ervoor jaaa
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 16:22:23 #143
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163644217
_O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163644219
D'n Sjors.
pi_163644221
Bennett gaat winnen.
pi_163644223
Bennet gaat, mooi!
I wander in my time...
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:22:39 #147
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163644226
Eindelijk _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 16:22:55 #148
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163644235
Hallo Jumbo lekker aanvallen he of zit je er weer niet bij?
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163644240
Rosa lijkt sterk
Demain, on roule
pi_163644244
Dat worden weer schitterende Marijn Seaman-taferelen als bij de zege van Breakaway Bert.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:23:22 #151
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163644246
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:22 schreef Koffieplanter het volgende:
Hallo Jumbo lekker aanvallen he of zit je er weer niet bij?
:D
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163644249
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:22 schreef Ajacied422 het volgende:
Tom gaat op eigen tempo dus, prima. Kan nog best iets inzitten als sommigen zich opblazen
voor de overwinning gaat hij tekort komen, maar het gaat al een stuk beter dan de vorige dagen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:23:56 #153
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644257
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:23 schreef Mykonos het volgende:
Rosa lijkt sterk
It's happening.

Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:23:59 #154
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163644258
Dat iemand die Sky-aids eens aanvalt
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:24:16 #155
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163644264
Sky doet me denken aan de US Postal trein.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_163644270
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:23 schreef Szura het volgende:
Dat iemand die Sky-aids eens aanvalt
Dat kan je beter met twee ploegen of zo doen, als maar één rennertje het doet schiet niemand er iets mee op.
pi_163644273
Er zit snee op.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:24:35 #158
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163644274
Sjors _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163644279
Vermoeiende en grotendeels frustrerende rit.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:24:41 #160
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644280
Sjors komt niet echt weg.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:25:04 #161
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163644288
Remmen in de bochten.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:25:06 #162
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163644289
Die aanvallen steeds _O-
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 16:25:08 #163
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163644291
Het is voor Rosa maar goed dat Aru zo ver weg is.
pi_163644293
Tom moet nu wel afhaken
pi_163644294
Het gat is geslagen, Tom nu definitief eraf.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_163644308
Pinot lijkt mij de sterkste.
pi_163644311
Bennett blijft knap aanhaken bi jRosa.
pi_163644312
Majka is weer aan het bluffen
  zondag 10 juli 2016 @ 16:26:12 #169
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163644315
Majka in de spaarmodus
  zondag 10 juli 2016 @ 16:26:42 #170
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163644324
Ja Wilco hier had jij ook kunnen rijden, nu ben je in slaap aan het sukkelen in het wiel van Mollema.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:26:55 #171
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163644327
Kom op Sjors

Wel weer funest voor mijn CM
pi_163644336
Huzarski mee op deze col, zegt alles over het mak koersen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:27:36 #173
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163644342
Lotto punt nl
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163644349
Hebben jullie nog een mening over Bora?
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:28:05 #175
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644355
quote:
9s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:27 schreef Ajacied422 het volgende:
Hebben jullie nog een mening over Bora?
Kleurloze ploeg zonder Koning Leopold.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163644356
Tom heeft gewoon die hele klim zijn eigen constante tempo gereden
  zondag 10 juli 2016 @ 16:28:25 #177
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163644360
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:26 schreef Frozen-assassin het volgende:
Kom op Sjors

Wel weer funest voor mijn CM
Ik heb Pinot én Costa niet opgesteld bij Scorito.

#klassementsdagje
  zondag 10 juli 2016 @ 16:28:36 #178
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163644365
quote:
9s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:27 schreef Ajacied422 het volgende:
Hebben jullie nog een mening over Bora?
Niet een keer gezien
  zondag 10 juli 2016 @ 16:28:56 #179
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163644372
quote:
9s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:27 schreef Ajacied422 het volgende:
Hebben jullie nog een mening over Bora?
Saaie shirts, saaie ploeg
pi_163644374
Sagan dan toch gezellig een tijdje gereden in z'n eentje, 50 minuten of zo.
pi_163644376
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Kleurloze ploeg zonder Koning Leopold.
Buchmann is wel een mooie renner. Leuke klimmer.
pi_163644381
Wie staat nu virtueel op kop in Bergklassement?
I wander in my time...
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:29:33 #183
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644383
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:29 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Buchmann is wel een mooie renner. Leuke klimmer.
Rijdt nooit in beeld.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:29:58 #184
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163644393
'Hey Froomey'
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:30:00 #185
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163644396
Rosa gaat gewoon winnen. Ben serieus mad.
pi_163644397
thejensie twitterde op zondag 10-07-2016 om 16:28:50 I still stick to my prediction. @chrisfroome and @NairoQuinCo gonna finish 1 and 2 in todays stage. Big GC battle coming up on last climb reageer retweet
Topanalist.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:30:04 #187
194695 franklop
Fran knock
pi_163644398
thejensie twitterde op zondag 10-07-2016 om 16:28:50 I still stick to my prediction. @chrisfroome and @NairoQuinCo gonna finish 1 and 2 in todays stage. Big GC battle coming up on last climb reageer retweet
Ik ben het eens met TheJensie
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:30:06 #188
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163644399
Menselijke maatgod
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:30:14 #189
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644402
Menselijke maat, bingo
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163644407
Tom doet wat ie de hele vorige Vuelta heeft gedaan : in eigen tempo de berg op
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 10 juli 2016 @ 16:30:23 #191
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163644408
:D
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163644409
Pak de Bingo er maar weer bij.

"De menselijke maat is terug"
I wander in my time...
pi_163644410
De menselijke maat benoemen terwijl je naar een Sky-ploeg zit te kijken _O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  zondag 10 juli 2016 @ 16:30:35 #194
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163644413
Menselijke maat!
  FOK!fotograaf zondag 10 juli 2016 @ 16:30:40 #195
842 Zorro
Z
pi_163644415
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:27 schreef Szura het volgende:
Lotto punt nl
Lollo punt nl
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zondag 10 juli 2016 @ 16:30:45 #196
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163644417
2x menselijke maat. grinta ook al vaak gehoord vandaag
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:30:54 #197
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644419
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:30 schreef TheVulture het volgende:
De menselijke maat benoemen terwijl je naar een Sky-ploeg zit te kijken _O-
Hebben we tekentafelwielrennen al gehad?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 16:30:56 #198
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163644421
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:30 schreef Slobeend het volgende:
Rosa gaat gewoon winnen. Ben serieus mad.
Hand zit al in het broekje hier
pi_163644422
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:29 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Rijdt nooit in beeld.
Hij is daarvoor ook (nog) niet sterk genoeg.
pi_163644427
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:30 schreef franklop het volgende:
thejensie twitterde op zondag 10-07-2016 om 16:28:50 I still stick to my prediction. @chrisfroome and @NairoQuinCo gonna finish 1 and 2 in todays stage. Big GC battle coming up on last climb reageer retweet
Ik ben het eens met TheJensie
Je verwacht toch niet dat ze nog even 8 minuten goed gaan maken?
pi_163644431
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:30 schreef Sked het volgende:

[..]

Hand zit al in het broekje hier
Bespaar ons de details, alsjeblieft.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:31:24 #202
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644437
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:30 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Hij is daarvoor ook (nog) niet sterk genoeg.
Hij zou ooit kunnen gaan aanvallen, maar dat schijnt bij het kleurloze Bora verboden te zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:31:45 #203
62913 Blik
The one and Only!
pi_163644441
Geloof er niks van dat ze nog ingelopen gaan worden, winnaar zit denk ik voorin
pi_163644445
Landa is nu definitief overleden.
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 16:31:53 #205
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163644446
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:31 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Bespaar ons de details, alsjeblieft.
Ik was niet van plan die te delen. Het is niet fraai wat hier te gebeuren staat.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:32:06 #206
194695 franklop
Fran knock
pi_163644454
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:31 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Je verwacht toch niet dat ze nog even 8 minuten goed gaan maken?
Als Froome tijd kan pakken in een afdaling, dan is acht minuten goedmaken een peulenschil

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163644459
Inspanning, terug betalen. 100x
pi_163644461
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:31 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Je verwacht toch niet dat ze nog even 8 minuten goed gaan maken?
Kan hard gaan op die laatste klim
I wander in my time...
pi_163644466
Ze krijgen bij Sky ook allemaal op hetzelfde moment het commando om te drinken geloof ik :')
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  zondag 10 juli 2016 @ 16:33:10 #210
194695 franklop
Fran knock
pi_163644481
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:32 schreef TheVulture het volgende:
Ze krijgen bij Sky ook allemaal op hetzelfde moment het commando om te drinken geloof ik :')
staat op de wattagemeter

Ook een manier om te kunnen communiceren trouwens, SMS berichten daarop ontvangen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 16:33:24 #211
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163644489
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:32 schreef TheTraveler het volgende:

[..]

Kan hard gaan op die laatste klim
Ze hebben vooraan de laatste 3 uur na het wegvallen van Piti niet hard hoeven doorrijden. Die houden dat makkelijk.
pi_163644492
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Hij zou ooit kunnen gaan aanvallen, maar dat schijnt bij het kleurloze Bora verboden te zijn.
Hij sprak zelf al voorzichtig over eventuele ruimte die hij zou krijgen door z'n achterstand. Hij was erg gefrustreerd door die 3 minuten die hij in de GVA rit verloor.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:33:30 #213
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163644493
jo, wie heeft een samenvatting? Wie zit voorop, wie heeft moeten lossen, hbben ze gekoerst of wachtn ze op de laatste klim
Laffe huichelaar
pi_163644495
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:32 schreef TheTraveler het volgende:

[..]

Kan hard gaan op die laatste klim
Juist niet, die klim stelt weinig voor.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:33:38 #215
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163644498
Prachtige klim die Beixalis
pi_163644499
Daar is Dani Moreno weer :').
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:33:50 #217
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644502
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:33 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Hij sprak zelf al voorzichtig over eventuele ruimte die hij zou krijgen door z'n achterstand. Hij was erg gefrustreerd door die 3 minuten die hij in de GVA rit verloor.
Net zo'n pannenkoek als Kelderman dus.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:34:00 #218
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163644507
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:33 schreef timmmmm het volgende:
jo, wie heeft een samenvatting? Wie zit voorop, wie heeft moeten lossen, hbben ze gekoerst of wachtn ze op de laatste klim
Het is compleet kut. Tevens Bertje afgestapt en Piti viel aan(!)
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163644523
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:30 schreef showtimer het volgende:
thejensie twitterde op zondag 10-07-2016 om 16:28:50 I still stick to my prediction. @chrisfroome and @NairoQuinCo gonna finish 1 and 2 in todays stage. Big GC battle coming up on last climb reageer retweet
Topanalist.
Dat is niet meer mogelijk volgens mij.

8 minuten is teveel.
pi_163644526
Dumoulin gaat winnen.
pi_163644530
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:34 schreef Idisrom het volgende:

[..]

Dat is niet meer mogelijk volgens mij.

8 minuten is teveel.
Bedankt voor deze schitterende koersinzichten.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:35:03 #222
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644531
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:34 schreef Ajacied422 het volgende:
Dumoulin gaat winnen.
Correct.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 16:35:17 #223
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163644536
Zou Majka een tweede Aston Martin krijgen als ie weer eens wint
pi_163644543
Dumoulin is juist goed op steile klimmen en niet op die 7-procent beklimmingen.
pi_163644546
Dumoulin gaat lekker wieltjes zuigen.
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 16:35:39 #226
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163644551
De wedstrijd in de wedstrijd.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:35:42 #227
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163644553
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:34 schreef Ajacied422 het volgende:
Dumoulin gaat winnen.
Gek!!
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 10 juli 2016 @ 16:35:51 #228
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163644559
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:34 schreef Ajacied422 het volgende:
Dumoulin gaat winnen.
Dan ga ik hard juichen
pi_163644564
Dumoulin gaat er ook heen
  zondag 10 juli 2016 @ 16:36:36 #230
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163644574
Bennett heeft te weinig vermogen om te winnen
pi_163644586
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:36 schreef hhh38 het volgende:
Bennett heeft te weinig vermogen om te winnen
Daarom rijdt hij voor die ploeg.
pi_163644609
Portugese overwinning vandaag zou natuurlijk ook mooi zijn.
pi_163644614
Tom nog geen enkele seconde op de trappers gestaan zowat :').
pi_163644627
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:35 schreef Dale__Cooper het volgende:
Dumoulin is juist goed op steile klimmen en niet op die 7-procent beklimmingen.
Als Dumoulin iets slimmer koerst dan Boogerd kan hij gewoon winnen.
I wander in my time...
pi_163644638
Mex heb jij Rui Faria niet?
  zondag 10 juli 2016 @ 16:38:49 #236
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163644641
Leuk spandoek Stijn!!
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_163644663
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:35 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Bedankt voor deze schitterende koersinzichten.
29 seconden per kilometer inlopen, dat zie ik niet zitten.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:39:49 #238
56749 BlaZ
Torpitudo peius est quam mors.
pi_163644669
Kan de camera niet bij de kopgroep blijven, erg vervelend steeds dat terugschakelen naar de skytrein.
Ceterum censeo Turciam delendam esse.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:39:57 #239
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644675
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:38 schreef Ajacied422 het volgende:
Mex heb jij Rui Faria niet?
CM of Scorito? In Scorito niet, in CM heb ik alleen de top 9 klassementsrenners om het zo maar te zeggen :') Kansloos dus
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:40:01 #240
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644676
Navarro en Majka, dat zou wel een flop zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:40:17 #241
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163644682
Majka lokt pinot uit
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163644688
Even vlaggetjes kopen bij de Action brb.
  FOK!fotograaf zondag 10 juli 2016 @ 16:40:44 #243
842 Zorro
Z
pi_163644693
Regen, dan zullen ze wel onder SC finishen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:41:13 #244
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644702
Linkeballen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 16:41:18 #245
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163644706
Ik weet echt niet meer wie wel en niet goed zit in de kopgroep :')
  zondag 10 juli 2016 @ 16:41:23 #246
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163644712
Nu moet Tom gaan pokeren en vol op het achterwiel van Pinot rijden.
pi_163644717
quote:
6s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:40 schreef Zorro het volgende:
Regen, dan zullen ze wel onder SC finishen.
:P
I wander in my time...
pi_163644733
sooooooooooooooow
  zondag 10 juli 2016 @ 16:42:31 #249
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163644742
van de Molen _O_
Laffe huichelaar
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:42:40 #250
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644749
Tommetje heeft er zin in
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 16:42:58 #251
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163644757
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:30 schreef showtimer het volgende:
thejensie twitterde op zondag 10-07-2016 om 16:28:50 I still stick to my prediction. @chrisfroome and @NairoQuinCo gonna finish 1 and 2 in todays stage. Big GC battle coming up on last climb reageer retweet
Topanalist.
Jens twittert net zoals hij koerste.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:43:02 #252
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_163644760
Dumoulin heeft goede snoepjes genomen vandaag.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
pi_163644776
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:42 schreef Mexicanobakker het volgende:
Tommetje heeft er zin in
Hij doet alles zonder een sprintje, lekker tempo rijden.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:43:51 #254
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163644784
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:42 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Jens twittert net zoals hij koerste.
Niet gehinderd door enige kennis
Laffe huichelaar
  zondag 10 juli 2016 @ 16:43:57 #255
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163644785
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:43 schreef Martinello het volgende:
Dumoulin heeft goede snoepjes genomen vandaag.
Denk eerder goede shampoo :{w
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 16:44:03 #256
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163644789
Dit is relatief vlak, natuurlijk kan Dumoulin hier goed rijden.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:44:12 #257
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644794
Majka is klaar
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163644795
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:43 schreef Martinello het volgende:
Dumoulin heeft goede snoepjes genomen vandaag.
Gisteren reed die net zo goed. Totdat die moest poepen aan het begin van de slotklim.
pi_163644800
Lol, Majka en Rosa hebben elkaar afgemat.

HET IS ZO'N DAG VANDAAG
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:44:39 #260
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 10 juli 2016 @ 16:44:42 #261
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163644808
Die kop van majka _O-
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  zondag 10 juli 2016 @ 16:44:42 #262
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_163644809
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:44 schreef Max23 het volgende:

[..]

Gisteren reed die net zo goed. Totdat die moest poepen aan het begin van de slotklim.
Hopelijk is hij vandaag al geweest.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:44:58 #263
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163644817
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:44 schreef Mexicanobakker het volgende:
Majka is klaar
Costa ook
pi_163644820
Dit is nog best een vermakelijke show geworden voorin.
pi_163644829
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:45 schreef Ajacied422 het volgende:
Dit is nog best een vermakelijke show geworden voorin.
Echt totaal onvoorspelbaar idd :D
Demain, on roule
pi_163644830
Binnen 5 minuten knalt de kopgroep uiteen
I wander in my time...
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:45:28 #267
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644832
Keldermerckx zit niet voorin.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163644834
Kelderman ver.
pi_163644836
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:44 schreef Sheepcidus het volgende:
Die kop van majka _O-
Rasmussen tactics
  zondag 10 juli 2016 @ 16:45:39 #270
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163644838
Weer genoeg debielen langs de kant
Laffe huichelaar
pi_163644839
kelderman omschakelen, OPSCHUIVEN
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:45:41 #272
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644840
Zubeldia gespot.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:45:51 #273
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163644844
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:44 schreef Max23 het volgende:

[..]

Gisteren reed die net zo goed. Totdat die moest poepen aan het begin van de slotklim.
Je kunt het iig beter aan het begin van de slotklim doen. Scheelt weer twee kilo.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:45:53 #274
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644846
Froome liet een gaatje.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 16:46:01 #275
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163644849
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Zubeldia gespot.
Hier wil ik bewijs van.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:46:04 #276
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 10 juli 2016 @ 16:46:07 #277
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163644853
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:45 schreef TheTraveler het volgende:
Binnen 5 minuten knalt de kopgroep uiteen
Mag ik verdomme hopen
Laffe huichelaar
  zondag 10 juli 2016 @ 16:46:21 #278
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_163644859
Froome is niet zo sterk volgens mij.

Maarja, dat lijkt altijd
  zondag 10 juli 2016 @ 16:46:24 #279
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163644864
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:45 schreef timmmmm het volgende:
Weer genoeg debielen langs de kant
Bedoel je die circusact??
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:46:35 #280
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163644868
Tom gaat weer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163644869
tommietommie
pi_163644870
TOM GOGOGOGOGO
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:46:43 #283
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644872
TOM
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:46:43 #284
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163644876
Daar gaat Tommeke!
I wander in my time...
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 16:46:50 #286
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163644878
Sow
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163644879
Tom is weg *O*
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  zondag 10 juli 2016 @ 16:46:53 #288
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163644884
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 16:46 schreef Falco het volgende:

[..]

Bedoel je die circusact??
Ja die en de band en en en. Gekken
Laffe huichelaar
  zondag 10 juli 2016 @ 16:46:54 #289
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163644885
Hup Tommeke
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  zondag 10 juli 2016 @ 16:46:54 #290
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_163644886
Jaaaaaaaaaaaaaaaa we worden kampioen
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
  zondag 10 juli 2016 @ 16:46:57 #291
194695 franklop
Fran knock
pi_163644888
Go Tom
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 16:47:16 #292
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_163644896
De molen draait goed.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 16:47:19 #293
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163644898
Rosa wacht op Aru
  zondag 10 juli 2016 @ 16:47:19 #294
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163644899
Snokjes geven
pi_163644900
Goed gat al :D.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:47:20 #296
194695 franklop
Fran knock
pi_163644901
drie grote rondes op rij een etappe winnen zou wel mooi zijn.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 16:47:25 #297
108913 Godshand
guide4you
pi_163644902
Tom!
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  zondag 10 juli 2016 @ 16:47:29 #298
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163644904
Als van de Molen wint, veranderi k de rest van de tour mijn UI _O_
Laffe huichelaar
pi_163644912
Wat een gat _O_
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 16:47:55 #300
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163644916
Heeft hij wat doping voor het haar genomen?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163644919
Ze schaken bij dat groepje.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')