abonnement Unibet Coolblue
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:25:13 #1
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163639440
Etappe 9: Vielha Val d'Aran (Spanje) - Ordino-Arcalis (Andorra), 184,5 km

Het is best schokkend, maar Froome schijnt meer te kunnen dan alleen klimmen. Hij gaat nu ook al hard naar beneden, moet niet gekker worden. Al jaren krijgt hij te horen dat hij alleen maar kan klimmen en dat hij hopeloos is in de afdaling. Daar heeft hij de afgelopen tijd blijkbaar aan gewerkt. De achtste rit was op papier een rit die in zijn nadeel zou moeten zijn. Een rit met aankomst beneden, die zou hij zeker niet gaan winnen. Hij besloot de slotafdaling de verkennen en hij besloot wat daallessen te nemen van Kwiatkowski, die behoorlijk goed kan dalen. Tijdens de verkenning moet gebleken zijn dat de afdaling van de Peyresourde vooral een bijtrapafdaling is en daar maakte hij optimaal gebruik van. Hij stak een groter verzet dan de concurrentie en smeet zich naar beneden. Froome is natuurlijk een uitmuntende tijdrijder, dus het was nog wel logisch ook dat hij op de rechte stukken uitliep op de rest. Hij miste nog wel bijna een paar bochtjes, maar dat drukte de pret voor hem niet echt. Zoals wel vaker maakte Quintana weer eens een fout. Hij zat in het wiel van Froome, maar in een moment van onachtzaamheid liet hij het wiel los en meteen was de vogel gevlogen. Dat daarna Valverde het gat niet dicht wist te krijgen is ook niet echt verwonderlijk. Dit was niet zozeer afdalen, het was vooral heel hard fietsen. Hard fietsen is toch eerder de specialiteit van Froome dan van Valverde. De Keniaanse Brit heeft in ieder geval wel meteen een statement gemaakt. Een punt dat voor hem zwak moest zijn bleek niet zo zwak. Hij heeft nu al de gele trui. De concurrentie heeft meteen een flinke klap in het gezicht gekregen. Er is wel een mogelijkheid om direct een klap terug te geven, dat zou dan tijdens deze rit moeten gebeuren. De rit voor de rustdag is ook enorm zwaar en het is de eerste echte aankomst bergop. We mogen voor het eerst toch een serieus gevecht op de flanken van een col verwachten.




Het is dan wel de Ronde van Frankrijk, maar deze rit zal toch echt starten in Spanje. We zitten in het uiterste westen van Catalonië, in het dorpje Vielha. Dit dorpje ligt in de comarca Val d'Aran en de provincie Lérida. Uiteraard zijn er in de Tour wel eens vaker ritten gestart in Spanje, maar nog nooit in dit dorpje. Vielha is de hoofdstad van Val d'Aran, maar aangezien er in de hele comarca niet eens 10.000 mensen wonen is dat ook weer geen bijzonder grote eer. Vielha e Mijaran, wat de volledige naam schijnt te zijn, is wel als eens voorgekomen in de Vuelta. Voor het laatst in 2008, toen de rit ook in dit prachtige dorpje vertrok. Die rit zou gewonnen worden door Greg van Avermaet. Ook in 2003 was er een rit met vertrek in Vielha, die rit ging dan weer naar Alejandro Valverde. Er staan dus een aantal renners aan de start met goede herinneringen aan dit dorp. Daarnaast zijn er ook wel eens ritten geëindigd in Vielha. In 1983 bijvoorbeeld, toen ging de overwinning naar de Bask Marino Lejarreta. In 2006 kwam de Tour wel langs Vielha, er was toen namelijk een finish op Pla de Beret en dat ligt hier behoorlijk dicht in de buurt. Denis Menchov won toen, no?



Direct na de start begint het al omhoog te lopen. In 2006 was er dus een etappe die eindigde op Pla de Beret en we rijden nu dezelfde kant op. We rijden richting het dorpje Baquiera en in dat dorpje kun je naar het skistation Pla de Beret fietsen. Dat doen we deze keer niet, we blijven op de weg en fietsen zodoende verder naar de top van de eerste klim van de dag, de Port de Bonaigua. Volgens de Tourorganisatie is de klim 13,7 kilometer lang en 6,1% gemiddeld, maar dat klopt niet helemaal. In z'n totaliteit is de klim bijna 23 kilometer lang. Na 19 kilometer koers komen de renners boven op de klim, dit is dan weer te verklaren door de neutralisatie in Vielha. De eerste kilometers van de klim tellen dus niet mee. In totaal gaat het een kilomeer of 20 aan 5% omhoog, het is dus wel wat zwaarder dan de organisatie ons wil doen laten geloven. De Port de Bonaigua is wel een mooie klim. Goede, brede weg, een goed uitzicht over de behoorlijk groene omgeving. Weinig mis met deze klim. Direct een prima uitdaging voor de renners, weer wat anders na de vlakke aanlopen van de afgelopen dagen. De renners komen boven bij een restaurantje dat in een kasteelachtig gebouwtje zit.



De klim is niet bijzonder bochtig. Er is wel een fase richting de top met de nodige haarspeldbochten, maar het stelt niets voor in vergelijking met de afdaling. Die is enorm bochtig, vooral in het begin. Deze kant van de Port de Bonaigua is ook net even wat lastiger. De afdaling is ongeveer 19 kilometer lang en in die 19 kilometer overwinnen we hetzelfde aantal hoogtemeters als in de beklimming van 23 kilometer. De afdaling is verder wel prima te doen. De weg is breed en verkeert in een best goede staat. Enkele bochten zijn wat lastiger in te schatten, omdat je niet precies kan zien hoe de weg loopt, maar de meeste bochten zijn vrij overzichtelijk. Bovendien zitten we nog in het begin van de rit, de kans is niet zo heel groot dat er hier al oorlog gevoerd gaat worden. Met alles wat er tijdens deze rit verder nog gaat komen en de vallei na deze afdaling zal hier nog wel behoorlijk rustig gedaald worden. Eigenlijk is dit gewoon een mooie afdaling. Niks mis mee. Na een kilometer of 38 koers komen de renners beneden en is het tijd voor een kleine 30 meter door de vallei. Er zijn niet zo heel veel wegen naar Andorra, dus moeten we eerst nog even omrijden om daar te komen. Het gaat even naar het zuiden, terwijl we eigenlijk naar het oosten moeten. De renners mogen wel continu over een brede, goede weg fietsen.



In de vallei gaat het wel steeds een klein beetje naar beneden. In La Guingueta d'Àneu zijn de renners eigenlijk al beneden, maar meer dan 20 kilometer verderop in Sort zitten ze toch weer meer dan 250 meter lager. Echt dalen is er niet meer bij, het gaat hooguit een beetje vals plat naar beneden. Voor enkele renners in het peloton zal dit bekend terrein zijn. We zitten in de buurt van Rialp en de voet van de Port Ainé. De Port Ainé kwam dit jaar in de Volta a Catalunya voor. De aankomst bergop leek lange tijd een prooi voor Pieter Weening, maar hij blies zichzelf op en Thomas De Gendt wist hem nog te overvleugelen. De Gendt is er nu weer bij, hoewel we niet over de Port Ainé zelf gaan. We fietsen na 64 kilometer wel door Rialp en dat was in de Volta a Catalunya een startplaats. De rit die hier startte zou eindigen in Valls en werd gewonnen door Wout Poels. Woutje zal nu wel de hele dag moeten werken voor Froome, dus veel heeft hij niet aan deze wetenschap. Het is een mooie omgeving hier. Goede weg, veel groen, wat bergen en een aantal mooie rotspartijen in de vallei van de La Noguera Pallaresa. Op deze rivier kan je prima raften en kanoën, bepaalde commentatoren vinden dit leuk. Na 67 kilometer rijden de renners door Sort en begint de tweede klim van de dag, de Port del Cantó.



De tweede beklimming van de dag is ook al behoorlijk lang. Bijna 20 kilometer lang en 5,4% gemiddeld. Als je alleen naar het gemiddelde kijkt lijkt het niet zo'n zware klim, maar er zitten wel zware stroken tussen. Het is vooral een onregelmatige klim, met enkele kilometers die zowat vlak zijn. Tussen die kilometers door loopt het ook flink wat kilometers aan 7% omhoog. Ook tijdens deze beklimming mogen de renners weer over een brede weg fietsen, alleen is het wegdek wat minder goed. Er zitten over scheuren en gaten in de weg, dat is voor de bandjes niet zo'n enorm feest. Uiteindelijk lijkt deze klim me ook vooral een opwarmertje. Er volgt nog een lange afdaling en daarna een vallei, dus veel zal er niet gaan gebeuren. Het is wel weer een mooie klim. Behoorlijk veel groen langs de kant van de weg, af en toe een mooie rotspartij en regelmatig een mooi uitzicht over de vallei. Na 87 kilometer, op iets minder dan 100 kilometer van de streep, komen de renners boven op El Cantó. Het is nu weer tijd voor een lange afdaling. De afdaling van de Port del Cantó is een kilometer of 26 lang en daardoor is het niet echt een lastige afdaling. Het eerste deel van de afdaling gaat het lichtjes naar beneden. Af en toe zit er een wat steiler stuk tussen, maar veel stelt het niet voor. De weg is ook nog steeds breed. Er zijn wat haarspeldbochten, maar de weg is zo breed dat je tien fouten kunt maken zonder dat je over de vangrail valt. Alleen loslatende tubes kunnen hier voor een chute zorgen. De renners passeren halverwege de afdaling wat dorpjes en daar wordt het zelfs even vlak. Daarna begint het slot van de afdaling en dit stuk is wat steiler. Er zitten wat meer bochten in en een paar bochten zijn misschien wat lastiger in te schatten, maar verder stelt de afdaling toch niet heel veel voor.




Na 113 kilometer komen de renners als het goed is beneden in Adrall. In Adrall slaan ze linksaf en gaan ze richting het noorden fietsen. We komen nu verdacht dicht bij Andorra in de buurt. Direct begint het weer omhoog te lopen, maar dan wel vals plat. We fietsen de hele dag al over brede wegen en daar komt voorlopig nog geen verandering in. Na 119 kilometer passeren de renners La Seu d'Urgell en hier staat een kathedraal. Even buiten La Seu d'Urgell ligt de Tunnel del Bordar, een tunneltje die een paar honderd meter lang is. Goed verlicht, dus we zullen na die tunnel niet ineens de helft van het peloton kwijt zijn omdat iedereen in blinde paniek elkaar overhoop reed. Na deze tunnel is het nog een kilometer of tien tot de grens met Andorra. Het is nu nog praktisch vlak. Op de grens rijden de renners langs de tolpoortjes, zonder te betalen. Schavuiten dat het zijn. Er wordt koers gezet richting de hoofdstad van dit ministaatje. Andorra la Vella is de hoofdstad, met slechts 26.000 inwoners. In Andorra la Vella slaan de renners rechtsaf en beginnen ze na ongeveer 138 kilometer aan de derde klim van de dag, de Alto de la Comella. Deze beklimming kennen sommige renners van de Vuelta, want in de Ronde van Spanje van vorig jaar was er nog een rit in Andorra. Deze rit werd ontworpen door een van de bekendste inwoners van Andorra, Joaquim Rodriguez. Hij maakte er toen een nogal bizarre rit van, dat durven ze in de Tour dan weer niet helemaal aan. Toch hebben ze een aantal klimmetjes uit die rit opgenomen in het parcours, waaronder deze. Met vier kilometer aan 8,2% is het een enorm pittige klim. Na 143 kilometer komen de renners boven op deze klim van de tweede categorie, het is dan nog een kilometertje of 40 tot de finish.

150901_359864_La_Comella.gif

Ook de afdaling van de Alto de la Comella is prima te doen. Er zitten wel wat haarspeldbochten in, maar ook hier is de weg weer breed. De renners dalen af naar de startplaats van de tiende rit, Escaldes-Engordany, en komen daar na 146 kilometer aan. Maar een korte afdaling dus. In Escaldes slaan de renners rechtsaf en gaan ze op weg naar Encamp. Meteen begint de weg alweer op te lopen, hoewel het niet meteen enorm steil is. Dat steile begint pas als we in Encamp linksaf slaan en richting de voorlaatste klim van de dag rijden. De Colde Beixalis is een beklimming van de eerste categorie en kwam ook vorig jaar voor in de Vuelta, in dezelfde rit als de vorige beklimming. Er zal 6,5 kilometer geklommen worden aan 8,5%. De klim begint nog wel makkelijk, maar al snel wordt het enorm zwaar. Drie kilometer lang komt het niet onder de 10%, met zelfs wat stroken aan 14%. Richting de top wordt het dan wel weer wat eenvoudiger en gaat het richting de 6%. We hebben al wat beklimmingen gehad vandaag, maar dit is de eerste klim waar echt grote verschillen kunnen worden gemaakt tussen de favorieten. De weg is hier iets minder breed dan de andere wegen die we tijdens deze rit hebben gehad, maar het is nog steeds breed genoeg. In Andorra zorgen ze ook goed voor hun wegen, je hoeft niet bang te zijn om hier scheuren of gaten in het wegdek tegen te komen. Na 157 kilometer komen de renners boven, nog minder dan 30 kilometer tot de streep.



De afdaling is ongeveer zeven kilometer lang en begint met een scherpe bocht naar rechts. Daarna wordt het eigenlijk een redelijk makkelijke afdaling. Er zitten een aantal haarspeldbochten in, maar deze zouden toch vrij goed te nemen moeten zijn. De weg is breed, hoewel het wel iets minder breed is dan tijdens alle voorgaande afdalingen. De weg in Andorra wordt zo ongeveer ieder jaar opnieuw geasfalteerd en zeker nu ze in korte tijd de Vuelta en de Tour hebben mogen verwelkomen ligt hier een puntgaaf stukje asfalt. Bijna beneden komen de renners uit in het welbekende Anyós. Ook in dit dorpje liggen nog een paar haarspeldbochten, maar de weg is hier extra breed, dus ook dat levert weer geen enkel probleem op. Als het serieuze daalwerk is geweest slaan de renners rechtsaf en komen ze op een nog bredere weg terecht, die ze naar Ordino gaat brengen. In het prachtige Ordino begint de weg alweer op te lopen. De laatste 20 kilometer van deze rit zal het continu omhoog gaan, hoewel de eerste tien kilometer daarvan niet al te brutaal zullen zijn. Na Ordino is er in ieder geval geen moment meer om echt te recuperen. Is best een schattig dorpje trouwens, dat Ordino.



Als Ordino gepasseerd is gaat het dus al tien kilometer omhoog. Geen al te lastige kilometers. Een paar kilometer aan 3%, een paar kilometers die bijna helemaal vlak zijn en voor de variatie ook nog één pittige kilometer aan 8%. Na die lastige kilometer is het dan wel weer meteen even volledig vlak, dus dat is een tegenvaller. Dit gedeelte van de klim kent weinig bochten, eigenlijk gaat het continu rechtdoor. We fietsen ook nog eens over een enorm brede weg, wat het voor aanvallers wat lastiger maakt. Op tien kilometer van de finish, na het passeren van El Serrat, begint de slotklim echt. De klim naar Arcalis is om onduidelijke redenen een beklimming van de buitencategorie. 10 kilometer lang en 7,2% gemiddeld. Het is lastig, maar niet zo lastig dat het echt buitencategorie is. De weg blijft breed en er zijn nog steeds betrekkelijk weinig bochten. Het lastigste stuk van de officiële klim zit wel meteen in het begin. Na El Serrat gaat het twee kilometer omhoog aan meer dan acht procent, maar daarna zwakt het af. De rest van de klim komt het niet meer boven de 7,6%. De slotkilometers gaat het aan 7,5% omhoog en richting de finish zwakt het af naar vijf procent. Wel wordt het richting de top nog enorm bochtig, met de nodige haarspeldbochten, maar de weg blijft continu breed. Dat is ook wel logisch, aangezien de finish bij een populair skiresort ligt. De finish ligt op de top, naast de skilift zo'n beetje, bij een gigantische parkeerplaats. In de slotkilometer zit geen echte bocht, dus als het uitdraait op een sprint van een groepje is de positionering niet zo heel interessant.



Het wordt de derde keer dat de Tour aan gaat komen in het skiresort Ordino-Arcalis. Het maakt deel uit van het wintersportgebied Vallnord, dat in deze omgeving nog een skiresort heeft in Pal. Vallnord moet toch behoorlijk wat geld hebben, want met enige regelmaat komt er wel een rit van een grote ronde aan op een van de klimmetjes hier in de buurt. Vooral in de Vuelta, want sinds 2000 is die ronde hier al vier keer geweest. Met Felix Cardenas, de betreurde Jose Maria Jimenez, Paco Mancebo en Denis Menchov staan er eigenlijk alleen maar grote namen op de erelijst. In de Tour is dat een iets ander verhaal. In 1997 kwam de klim naar Arcalis voor het eerst voor. Jan Ullrich ging met de overwinning aan de haal. Dat is wel een prima naam om op je erelijst te hebben, maar de tweede winnaar hier is dat net iets minder. In 2009 kwam de Tour weer aan in Arcalis en werd al vrij snel duidelijk dat de overwinning naar een groepje vluchters zou gaan. De toen praktisch onbekende Brice Feillu schudde zijn vluchtgenoten af en pakte zijn eerste overwinning bij de profs. Brice is er sindsdien niet in geslaagd nog een overwinning te pakken. Zijn zege op Arcalis is nog steeds zijn enige wapenfeit als prof. Hij fietst nu nog steeds, na omzwervingen bij onder andere Vacansoleil. In dienst van Fortuneo-Vital Concept doet hij wat hij al jaren doet: volledig anoniem rondrijden. Hij is aanwezig in de Tour, maar het ligt niet direct in de lijn der verwachting dat hij zijn kunststukje van 2009 gaat herhalen.



In Andorra zal het waarschijnlijk een graadje of 27 worden tijdens deze rit. Nog steeds behoorlijk warm, maar de renners mogen wel veel bergop en boven op de berg is het wat frisser. Er is nogal wat kans op neerslag. Rond het middaguur wordt er in Andorra regen verwacht. De kans op regen schijnt zo'n 70% te zijn, maar ik neem al die weersvoorspellingen niet meer zo serieus. In ieder geval zou het wel kunnen regenen, maar dat kan ook niet natuurlijk. De afdalingen zijn wel goed te doen, dus een beetje nattigheid zou niet meteen enorm gevaarlijke situaties laten ontstaan. De rit begint vrij vroeg, om 11:55 staan de renners in Spanje aan het vertrek. De neutralisatie duurt tien minuten, dus om 12:05 begint de koers echt. De finish boven op Arcalis wordt verwacht tussen 17:19 en 18:05. Nogal een ruime schatting, mogen we wel zeggen. Het goede nieuws is dat de rit integraal zal worden uitgezonden. Vanaf 11:50 zullen de NOS en Sporza er live bij zijn. Sporza knijpt er dan wel weer om 13:00 uit voor het nieuws, dat is behoorlijk hinderlijk. Maakt verder niet uit, we gaan eens een keer live alles meemaken. Kan een leuk begin van de rit worden, aangezien er nogal wat renners zullen zijn die tijdens deze rit in de kopgroep willen zitten.



Qua voorspelling weet ik niet zo goed wat ik met deze rit aanmoet. Van de drie ritten in de Pyreneeën had ik verwacht dat hier de strijd tussen de favorieten pas echt zou losbarsten. Nu is dat alleen al een rit eerder gebeurd. Froome haalde uit en pakte de gele trui. Nu is de vraag of hij meteen nog een klap wil uitdelen of dat hij meteen overschakelt naar het verdedigen van de gele trui. Als niemand buiten Sky op kop van het peloton wil rijden gaat deze rit naar de vluchters. Wat er tijdens deze rit gaat gebeuren is dus nogal afhankelijk van andere ploegen, zoals BMC en Movistar. Dit waren ook de twee ploegen die tijdens de vorige rit achter Froome aanreden. Als deze ploegen meteen hun fout willen herstellen is dit een goede gelegenheid. Ik verwacht in ieder geval wel dat Quintana iets gaat proberen, die heeft ongetwijfeld grandioos op z'n flikker gekregen van Unzue en co. We gaan een strijd krijgen tussen de klassementsmannen, dat kan niet anders. De koers is al meer dan een week bezig en dit is een zware rit met vijf beklimmingen, er gaan verschillen gemaakt worden. De vraag is of het tussen Froome, Quintana en de rest om dagwinst gaat. Ik denk het eigenlijk niet. MIjn geld gaat weer naar een groepje vluchters, maar om dan weer vijf namen te noemen gaat mij wat ver aangezien ik toch altijd de verkeerde namen noem. Ik focus me een keer op de strijd tussen de mannen die voor geel gaan.
1. Quintana. Dit is meer hoop dan wat anders. Dit kleine Colombiaanse pygmeedwergje met z'n shagstem heeft wat recht te zetten na zijn blunder van de vorige rit. Hij moet nu eens een keer initiatief gaan nemen. Tot nu toe heeft hij zich iedere Tour laten piepelen en besloot hij steeds te laat om aan te vallen. Dat mag hij nu wel eens eerder gaan doen, bij voorkeur nu al.
2. Froome. Hij deed iets wat hij nooit doet, aanvallen op in een afdaling. Het ging hem best goed af, dat trainen met Kwiatkowski werpt blijkbaar z'n vruchten af. Toch is het de vraag waarom hij het deed. Wilde hij een statement maken? Wilde hij laten zien dat iedereen ongelijk heeft en dat hij eigenlijk best wel goed kan afdalen? Als dat het is heeft hij ons in ieder geval wel allemaal mooi tuk, want ik denk niet dat iemand dit had verwacht. Toch kan het ook een teken van zwakte zijn geweest. Misschien had hij er niet genoeg vertrouwen in dat hij Quintana bergop op achterstand kon rijden en probeert hij daarom op een andere manier tijd te pakken. Dat zal tijdens deze rit wel duidelijk worden.
3. Bardet. De enige Fransoos die wel lekker bezig is. Op de een of andere manier heb ik het idee dat hij op dit moment de beste van de rest is. Niemand gaat Quintana en Froome kunnen volgen als ze echt de knuppel in het hoenderhok gooien, maar daarachter gaat de strijd ongemeen spannend zijn. Voor de derde podiumplek zet ik voorlopig m'n geld op Romain.
4. Porte. BMC deed nog wat in de achtervolging, dus moeten beide kopmannen van de ploeg zich nog goed voelen. Of tenminste één van de twee. Porte lijkt me van de twee de renner die het verste kan komen. Ze gaan allebei in de Alpen ongetwijfeld weer een waanzinnig slechte dag hebben, maar daar zijn we nog niet. We zitten nog aan het begin van de ronde en in de Pyreneeën, dus voorlopig lijkt Porte nog op een wereldrenner. Van Garderen schat ik net iets lager in.
5. Aru. Die Astanamannetjes zijn altijd onnavolgbaar. Pieken en dalen. Misschien moeten ze eens wat tips vragen aan Valverde, die weet wel hoe je de dalen kunt voorkomen. Na een slecht optreden in de Dauphiné ziet Aru er nu toch wel weer goed uit. Voor zover hij er met z'n scheve bek goed uit kan zien, natuurlijk. Denk dat tijdens deze rit gaat blijken dat hij echt goed in orde is.
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:25:35 #2
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163639446
Welke lul zet dat nou weer in de OP
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163639447
Contador weer bij de wagen. Zal hij gaan opgeven?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 13:25:38 #4
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163639448
Bitchfight D & D
  zondag 10 juli 2016 @ 13:26:03 #5
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163639454
Handje van Froome :')
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:26:06 #6
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639455
Wat een kutkoers zo.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163639467
quote:
7s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:25 schreef Sheffield het volgende:
Bitchfight D & D
Wat zijn die twee dom zeg :{
in a crowd you lose humanity
  zondag 10 juli 2016 @ 13:26:41 #8
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163639469
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:25 schreef franklop het volgende:
Contador weer bij de wagen. Zal hij gaan opgeven?
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:26:43 #9
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163639472
Valleien zouden ze moeten verbieden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 13:26:54 #10
194695 franklop
Fran knock
pi_163639475
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:26 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat een kutkoers zo.
nee joh, we gaan nu kijken hoe Tom de etappe gaat winnen *O*
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:27:11 #11
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163639480
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Valleien zouden ze moeten verbieden.
Opheffen die valleien, uit dat licht
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 13:27:45 #12
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163639487
Ik kom over uur of 2 wel weer terug :{

Flopshow
  FOK!fotograaf zondag 10 juli 2016 @ 13:28:15 #13
842 Zorro
Z
pi_163639497
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:27 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik kom over uur of 2 wel weer terug :{

Flopshow
F1 komt op een perfect moment, daarna is dit ook wel weer leuk.

Hoop ik.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_163639499
Als Majka maar niet wint.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:28:23 #15
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639501
Valleien in bergetappes zijn een flopshow.

Denk trouwens dat de kopgroep het niet gaat redden hoor. Het valt niet helemáál stil.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 13:28:48 #16
194695 franklop
Fran knock
pi_163639507
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:28 schreef Mexicanobakker het volgende:
Valleien in bergetappes zijn een flopshow.

Denk trouwens dat de kopgroep het niet gaat redden hoor. Het valt niet helemáál stil.
dit gaat oplopen tot zeker 6 minuten.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163639508
Zouden de BMC Boys een keer gaan aanvallen deze Tour?
- verwijderd door admin -
pi_163639510
Cancellara nog lachend mee in de groep gele trui.
pi_163639513
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:29 schreef groenen het volgende:
Zouden de BMC Boys een keer gaan aanvallen deze Tour?
Van Garderen :').
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:29:25 #20
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163639516
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:29 schreef groenen het volgende:
Zouden de BMC Boys een keer gaan aanvallen deze Tour?
Lol
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 13:29:25 #21
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163639517
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:29 schreef groenen het volgende:
Zouden de BMC Boys een keer gaan aanvallen deze Tour?
Vorige week niet gekeken?
  zondag 10 juli 2016 @ 13:30:39 #22
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163639536
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:29 schreef groenen het volgende:
Zouden de BMC Boys een keer gaan aanvallen deze Tour?
  zondag 10 juli 2016 @ 13:30:51 #23
194695 franklop
Fran knock
pi_163639542
Vooraan zijn ze ook nog aan het linkeballen hoor.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163639554
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:29 schreef groenen het volgende:
Zouden de BMC Boys een keer gaan aanvallen deze Tour?
Ik hoop dat Dimension Data ook eens een etappe wint...
I wander in my time...
  zondag 10 juli 2016 @ 13:31:48 #25
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163639556
Nibali komt daaltips vragen
  zondag 10 juli 2016 @ 13:31:53 #26
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163639557
Is er al een grupetto?
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:32:33 #27
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163639566
Is Froome al gecrashed?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:33:19 #28
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163639575
quote:
9s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:32 schreef onlogisch het volgende:
Is Froome al gecrashed?
Zie TT
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163639576
Het is een beetje laf dat de Astana renners niet gingen helpen, ze hadden Sky behoorlijk wat schade kunnen doen waar Aru uiteindelijk van had kunnen profiteren. Als het te gevaarlijk werd hadden ze alsnog de benen stil kunnen houden. Voor Valverde was het ook een behoorlijke inspanning dus die zou ook wel kapot zijn gegaan.
pi_163639586
Renaat en Sporza zijn weer terug.
pi_163639588
Ducrot heeft gelijk, Dijkstra blijft maar proberen het glas halfvol te lullen.

Geen zak aan, ik wil koers
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:34:09 #32
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639592
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:25 schreef Tagliano het volgende:
Welke lul zet dat nou weer in de OP
:W
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163639599
Is f1 niet op bbc vandaag?
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:34:38 #34
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163639604
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

:W
Nou, bedankt :{

Gelukkig zag ik het op tijd waardoor ik mij wat leed bespaarde
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:34:43 #35
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639606
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:34 schreef lytsewiete het volgende:
Is f1 niet op bbc vandaag?
Nooit.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 13:35:08 #36
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163639614
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:33 schreef Ajacied422 het volgende:
Renaat en Sporza zijn weer terug.
Sporza *O*
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:35:28 #37
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163639620
SJUUT
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163639623
Faal
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:35:34 #39
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163639624
Chute
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 13:35:38 #40
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163639625
Chute Erviti
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:35:43 #41
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639627
Drie minuten is niet genoeg. Komt er nog een vallei?

Chute Erviti.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:35:54 #42
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163639632
Niet echt heel erg handig van Imanol dit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:35:55 #43
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163639633
Lulhannes
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 13:36:27 #44
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163639645
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:35 schreef Mexicanobakker het volgende:
Drie minuten is niet genoeg. Komt er nog een vallei?

Chute Erviti.
Na deze berg nog een vallei van 25km vals plat omhoog.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:36:41 #45
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639647
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:36 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Na deze berg nog een vallei van 30km vals plat omhoog.
Flopshow.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163639648
de winnaar zit wel vooraan.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:37:02 #47
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163639652
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:35 schreef Mexicanobakker het volgende:
Drie minuten is niet genoeg. Komt er nog een vallei?

Chute Erviti.
Heb ik die OP voor de kat z'n kut geschreven ofzo? :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163639659
Zwak dat Cav en Kittel nu niet met complete ploegen gaan jagen op Sagan :{w
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:37:22 #49
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639662
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Heb ik die OP voor de kat z'n kut geschreven ofzo? :{
Ik weet niet ALLES uit mijn hoofd.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:37:35 #50
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163639665
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Heb ik die OP voor de kat z'n kut geschreven ofzo? :{
Je definieert mij als de kat z'n kut? :{
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163639671
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik weet niet ALLES uit mijn hoofd.
Lees gewoon die OP terug, klootzak.
pi_163639678
Dumoulin gaat op deze manier in principe de rit wel winnen.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:38:19 #53
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639680
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:37 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Lees gewoon die OP terug, klootzak.
Wow.

Wat een nijd.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163639684
Ik was even weg, wat is er met Froome?
I wander in my time...
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:38:39 #55
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163639691
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:38 schreef Columbiafan het volgende:
Dumoulin gaat op deze manier in principe de rit wel winnen.
Er zitten minstens vijf betere klimmers bij.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163639705
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:38 schreef Columbiafan het volgende:
Dumoulin gaat op deze manier in principe de rit wel winnen.
Hm.
  zondag 10 juli 2016 @ 13:39:12 #57
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163639709
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:38 schreef Columbiafan het volgende:
Dumoulin gaat op deze manier in principe de rit wel winnen.
Rui Costa heeft denk ik de beste papieren
pi_163639711
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Er zitten minstens vijf betere klimmers bij.
Als die vervelende Majka maar niet wint.
pi_163639719
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:39 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Als die vervelende Majka maar niet wint.
Wat heb je tegen Majka?
I wander in my time...
pi_163639721
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:38 schreef Columbiafan het volgende:
Dumoulin gaat op deze manier in principe de rit wel winnen.
Denk dat ie het wel a la Cummings moet proberen te spelen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:39:52 #61
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163639723
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:39 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Als die vervelende Majka maar niet wint.
Dat lijkt me sterk. Die kon op de top van de vorige klim Pinot al niet volgen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:40:16 #62
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163639737
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:38 schreef Columbiafan het volgende:
Dumoulin gaat op deze manier in principe de rit wel winnen.
In principe heb je niks aan.
I wander in my time...
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:40:39 #64
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639743
Dumoulin gaat in de volgende vallei aanvallen
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:40:58 #65
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163639745
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:40 schreef Slobeend het volgende:
Rosa wint.
Zo'n solo als in het Baskenland zou wel geinig zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:41:19 #66
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_163639753
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:34 schreef Madhouse11 het volgende:
Ducrot heeft gelijk, Dijkstra blijft maar proberen het glas halfvol te lullen.

Geen zak aan, ik wil koers
Zal Quintana niet een aanval doen vandaag?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_163639756
Er wordt wel heel hard gereden
I wander in my time...
  zondag 10 juli 2016 @ 13:42:07 #68
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163639772
quote:
5s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:41 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Zal Quintana niet een aanval doen vandaag?
Movistar = laf
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 juli 2016 @ 13:43:19 #69
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163639796
Bertje stapt straks af ;(
  zondag 10 juli 2016 @ 13:43:31 #70
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163639802
Abadon Contador binnenkort
  zondag 10 juli 2016 @ 13:43:59 #71
194695 franklop
Fran knock
pi_163639820
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:43 schreef Van_Poppel het volgende:
Bertje stapt straks af ;(
mwoa als het beetje koortsig is dan gaat ie wel door.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163639824
quote:
5s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:41 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Zal Quintana niet een aanval doen vandaag?
Een kleintje op 4 km van de finish, waarna Froome hem 2 km later laat staan. Dit volgens het script wat vanochtend aan alle renners schijnbaar is uitgedeeld. :O
Oud Wereldkampioen
4-voudig Nederlands Kampioen
je mag me aanraken
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:45:35 #73
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639868
Abandor
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:46:43 #74
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639893
Regen in het Britse, dat heeft meer potentie dan dit peddeltochtje.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163639907
Die zitten nu te spreken over deelname aan Vuelta. Dat kan niet anders. "Ik win de vuelta wel." "Nee, je rijdt gewoon voor etappewinst in laatste week." "Ja bekijk het, ik wil een grote ronde nog winnen voor mijnheer Tinkov."
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
pi_163639913
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:46 schreef Mexicanobakker het volgende:
Regen in het Britse, dat heeft meer potentie dan dit peddeltochtje.
gaan ze dan weer zo laf starten?
  zondag 10 juli 2016 @ 13:48:36 #77
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163639936
Rob Kamphues :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:48:51 #78
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639942
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:47 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

gaan ze dan weer zo laf starten?
Denk het niet. We zullen zien.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:49:09 #79
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163639950
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:48 schreef Szura het volgende:
Rob Kamphues :r
Verkeerde topic.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163639963
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:48 schreef Szura het volgende:
Rob Kamphues :r
Terechte klacht
  zondag 10 juli 2016 @ 13:50:38 #81
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163639986
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:49 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Verkeerde topic.
Die post is overal op zijn plaats.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:51:03 #82
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163639996
Stelling: Rob Kamphues >>> Servais Knaven
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163640038
Stelling: Het verplichte hip vinden van een sport omdat Nederlanders het er goed doen is walgelijk.
  zondag 10 juli 2016 @ 13:52:53 #84
194695 franklop
Fran knock
pi_163640054
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:52 schreef Ajacied422 het volgende:
Stelling: Het verplichte hip vinden van een sport omdat Nederlanders het er goed doen is walgelijk.
Ook als je het al meer dan 20 jaar volgt?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:52:54 #85
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163640055
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:52 schreef Ajacied422 het volgende:
Stelling: Het verplichte hip vinden van een sport omdat Nederlanders het er goed doen is walgelijk.
Hier kan ik het niet anders dan roerend mee eens zijn
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 13:52:58 #86
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163640056
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:51 schreef Mexicanobakker het volgende:
Stelling: Rob Kamphues >>> SC starts
Eens
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:53:02 #87
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163640057
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:52 schreef Ajacied422 het volgende:
Stelling: Het verplichte hip vinden van een sport omdat Nederlanders het er goed doen is walgelijk.
Dus wij moeten allemaal een hekel hebben aan F1?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:53:17 #88
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163640067
quote:
11s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:52 schreef franklop het volgende:

[..]

Ook als je het al meer dan 20 jaar volgt?
Dan vind je het niet hip omdat Nederlanders het goed doen toch?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:53:30 #89
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163640074
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:52 schreef Ajacied422 het volgende:
Stelling: Het verplichte hip vinden van een sport omdat Nederlanders het er goed doen is walgelijk.
Jij hebt ook naar ons aller Kiki gekeken toch? :P
pi_163640091
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dus wij moeten allemaal een hekel hebben aan F1?
Ik verplicht je niets. Dat maak jij ervan.
  zondag 10 juli 2016 @ 13:54:10 #91
194695 franklop
Fran knock
pi_163640101
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:53 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dan vind je het niet hip omdat Nederlanders het goed doen toch?
Nee, maar wel hipper.

Was bijna afgehaakt in 2014 na al die regelwijzigingen en de dominantie van Mercedes.

Maar goed, ik ga een deur verder kijken :W
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163640106
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:53 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Jij hebt ook naar ons aller Kiki gekeken toch? :P
Tennis vind ik op zijn tijd lang geen saaie sport om naar te kijken.
pi_163640121
Ik ben ook wel met F1 opgegroeid maar op een gegeven moment de slag kwijt geraakt.
pi_163640140
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:54 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik ben ook wel met F1 opgegroeid maar op een gegeven moment de slag kwijt geraakt.
Welke slag is dat?
pi_163640152
Goed om te zien dat Tommeke weer een beetje zijn benen begint terug te vinden :)
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163640156
quote:
10s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:55 schreef showtimer het volgende:

[..]

Welke slag is dat?
Vlinderslag.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:56:32 #97
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163640158
F1 is echt geen reet aan.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163640165
Ik dacht dat Laurens in de kopgroep zat ;(
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 13:56:58 #99
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163640168
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:54 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Tennis vind ik op zijn tijd lang geen saaie sport om naar te kijken.
Zo ook nog wat meepakken van Raonic Murrie.
  zondag 10 juli 2016 @ 13:57:55 #100
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163640190
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:52 schreef Ajacied422 het volgende:
Stelling: Het verplichte hip vinden van een sport omdat Nederlanders het er goed doen is walgelijk.
"Bau & Lau" supporters
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 13:57:58 #101
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163640191
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 13:56 schreef opgebaarde het volgende:
Ik dacht dat Laurens in de kopgroep zat ;(
De Plus?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163640285
Twee vragen aan de experts:
Waarom zit Sagan mee?
Gaat er iemand uit de kopgroep zegevieren?

Bij voorbaat dank.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:01:45 #103
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163640306
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:01 schreef Jedi_Pimp het volgende:
Twee vragen aan de experts:
Waarom zit Sagan mee?
Gaat er iemand uit de kopgroep zegevieren?

Bij voorbaat dank.
Om de etappe te winnen
Sagan
  zondag 10 juli 2016 @ 14:02:02 #104
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163640316
quote:
7s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:01 schreef Sheffield het volgende:

[..]

Om de etappe te winnen
Sagan
Ok ok.
Volgens mij voor de tussensprint punten
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:03:33 #105
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163640357
Groenewegen bij de dokter, ook al gevallen?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163640410
Waren koersen rond 2000 ook zo saai als nu?
  zondag 10 juli 2016 @ 14:06:10 #107
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163640430
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:05 schreef Ajacied422 het volgende:
Waren koersen rond 2000 ook zo saai als nu?
Ja.

Sky = US Postal
pi_163640444
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:05 schreef Ajacied422 het volgende:
Waren koersen rond 2000 ook zo saai als nu?
niets veranderd in de laatste 20 jaar, behalve dat er nu misschien wat meer uitgezonden wordt.
pi_163640476
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:06 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Ja.

Sky = US Postal
Tussenjaren waren wel leuker.
pi_163640523
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:06 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Ja.

Sky = US Postal
Maar toen waren er wel gedegen concurrenten zoals Ullrich en Heras, toch?
pi_163640544
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:06 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Ja.

Sky = US Postal
En werden die ook zo gehaat? Ik kijk nu pas een jaar fulltime wielrennen maar ik sta ook nu weer versteld van de haat richting Froome...
  zondag 10 juli 2016 @ 14:10:16 #112
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163640561
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:09 schreef ChuckBartowski het volgende:

[..]

En werden die ook zo gehaat? Ik kijk nu pas een jaar fulltime wielrennen maar ik sta ook nu weer versteld van de haat richting Froome...
Ja, die werden gehaat.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163640577
Pelotonby twitterde op zondag 10-07-2016 om 14:04:28 Oleg Tinkov on russian Eurosport: Alberto Contador will finish his race in next 10 km reageer retweet
;(
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 14:10:57 #114
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163640581
Toch is dit nog leuker dan de f1 nu
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163640592
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:09 schreef Jedi_Pimp het volgende:

[..]

Maar toen waren er wel gedegen concurrenten zoals Ullrich en Heras, toch?
nee joh, Armstrong was alleen in 2003 kwetsbaar, de andere jaren was de dominatie groter dan die van Froome. Froome - Quintana ligt dichter bij elkaar dan Armstrong - Ullrich, Heras was de meeste jaren een knecht voor Armstrong.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:11:14 #116
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163640593
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:10 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja, die werden gehaat.
We waren allemaal pro Jan.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:11:18 #117
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163640597
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:09 schreef Jedi_Pimp het volgende:

[..]

Maar toen waren er wel gedegen concurrenten zoals Ullrich en Heras, toch?
Die zijn er nu ook. Froome heeft beslist nog niet van Quintana gewonnen. Ook Bardet, Purito en Porte gaan het Froome nog lastig maken.

Heras was een knecht van Armstrong...dan pas maak je de koers kapot.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:11:50 #118
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163640615
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:10 schreef Mexicanobakker het volgende:
Toch is dit nog leuker dan de f1 nu
Joh
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 14:12:00 #119
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163640619
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:11 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

We waren allemaal pro Jan.
Als hij in 2003 niet ziek was op de Alpe D'Huez had hij die Tour met 10 minuten verschil gewonnen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163640661
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:10 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja, die werden gehaat.
toch had Armstrong nog wel altijd een grote groep fanboys, vooral successupporters, maar hoewel hij een lul was reed hij wel als een baas. Niemand die deze gemuteerde sprinkhaan leuk vindt.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:13:08 #121
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163640667
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:13:23 #122
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163640675
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Als hij in 2003 niet ziek was op de Alpe D'Huez had hij die Tour met 10 minuten verschil gewonnen.
Die tijdrit naar Cap Decouverte in dat prachtige Bianchi tricot was fantastisch.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:13:36 #123
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163640688
quote:
Ja, leuk.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:13:49 #124
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163640693
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:13 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Die tijdrit naar Cap Decouverte in dat prachtige Bianchi tricot was fantastisch.
Ja dat zeg ik dus net.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163640697
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:10 schreef showtimer het volgende:
Pelotonby twitterde op zondag 10-07-2016 om 14:04:28 Oleg Tinkov on russian Eurosport: Alberto Contador will finish his race in next 10 km reageer retweet
;(
We zullen het zien
  zondag 10 juli 2016 @ 14:14:14 #126
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163640708
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:13 schreef Ereinion het volgende:

[..]

toch had Armstrong nog wel altijd een grote groep fanboys, vooral successupporters, maar hoewel hij een lul was reed hij wel als een baas. Niemand die deze gemuteerde sprinkhaan leuk vindt.
Skyfanboys zijn er veel tegenwoordig..
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:14:16 #127
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163640711
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:13 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja dat zeg ik dus net.
IK HAAT JE.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:16:11 #128
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163640778
Vertel ook anders even hoe hij moest lossen in de Giro, D&D. Oh en dat hij zoog in ronde van polen voor zijn wonderlijke transformatie.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:16:40 #129
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163640795
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:14 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

IK HAAT JE.
Nu klink je net als Stijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:16:59 #130
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163640804
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:16 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Nu klink je net als Stijn.
Stijn is mijn voorbeeld.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:17:45 #132
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163640826
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:16 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Stijn is mijn voorbeeld.
99.gif
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163640835
Aww voor Bert duurt de koers nog maar een paar km -O- mijn tourploegje !! :'( :'(
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163640880
Jens Voigt heeft zes kinderen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:19:52 #135
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163640890
Voigtgod
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:20:15 #136
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163640899
Klaphark.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:20:36 #137
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163640911
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Voigtgod
Hoe hij toen heerschte in de Ronde van Duitsland _O_
  zondag 10 juli 2016 @ 14:20:59 #138
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163640919
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:19 schreef Ajacied422 het volgende:
Jens Voigt heeft zes kinderen.
Jens Voigt is een hypocriete wielrenner met zijn shut up legs hype.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163640929
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:20 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Hoe hij toen heerschte in de Ronde van Duitsland _O_
Dat was erger dan Feldberg 2003 :P
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:22:11 #140
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163640945
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:20 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Hoe hij toen heerschte in de Ronde van Duitsland _O_
Gelukkig komt die Ronde weer terug. Nu alleen ONCE nog.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:22:34 #141
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163640959
Team GB in london 2012 in de wegwedstrijd haha.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:22:59 #142
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163640976
Voigt die vond dat de betrapte renners in de Tour op de brandstapel gegooid moesten worden. Wat een zwijn.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:23:07 #143
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163640980
quote:
14s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:22 schreef napoleonfour het volgende:
Team GB in london 2012 in de wegwedstrijd haha.
Vino heeft dat gelukkig de kop ingedrukt
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 14:23:36 #144
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163640986
Ik had altijd het idee dat die wegwedstrijd toen verkocht was.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 14:23:37 #145
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163640987
quote:
14s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:22 schreef napoleonfour het volgende:
Team GB in london 2012 in de wegwedstrijd haha.
Het bewijs dat kleinere ploegen koersen spannender maken.
pi_163640988
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:22 schreef Mani89 het volgende:
Voigt die vond dat de betrapte renners in de Tour op de brandstapel gegooid moesten worden. Wat een zwijn.
Jaksche had altijd wel leuke anekdotes over Jensie.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:23:42 #147
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163640991
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:22 schreef Mani89 het volgende:
Voigt die vond dat de betrapte renners in de Tour op de brandstapel gegooid moesten worden. Wat een zwijn.
Canc en Voigt hebben ook gedopet in die tijd dat kan niet anders.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 14:23:54 #148
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163640994
Doei.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:23:55 #149
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163640997
Bert stapt af.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:24:01 #150
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163641001
Neeeeeeeee ;(
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 14:24:06 #151
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163641005
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:22 schreef Mani89 het volgende:
Voigt die vond dat de betrapte renners in de Tour op de brandstapel gegooid moesten worden. Wat een zwijn.
Hij had z'n spul toch in de tuin verstopt?
pi_163641006
NOOOOOOO
  zondag 10 juli 2016 @ 14:24:18 #153
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163641009
RIP Bertje ;(
  zondag 10 juli 2016 @ 14:24:24 #154
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163641011
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163641012
;(
pi_163641015
tinkoff blondje :9~
pi_163641016
Hij stapt af..
I wander in my time...
pi_163641018
Contador :{
  zondag 10 juli 2016 @ 14:24:37 #159
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163641019
ByeBye. Spijtig dit.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163641022
Even getwijfeld over hem bij de pools, helaas ;(
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:24:50 #161
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163641024
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:24 schreef muzas het volgende:
tinkoff blondje :9~
Daar is weinig mis mee
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 14:24:51 #162
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163641025
Totaal domme keuze in Scorito.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163641030
Vuelta beslist.
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:25:08 #164
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 10 juli 2016 @ 14:25:38 #165
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163641051
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:25 schreef Slobeend het volgende:
Kut voor mn Scorito.
Wrm?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:25:47 #166
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163641052
Die had ik dus ingewisseld

...Voor Pinot en Barguil :')
  zondag 10 juli 2016 @ 14:25:54 #167
333483 Aguero
oooooooo
pi_163641055
Kruijswijk, Gesink én Contador in de Vuelta.
Dat podium staat nu al vast.
Citius, Altius, Fortius.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:25:54 #168
111843 Cassius
Something's fucky
pi_163641056
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:24 schreef muzas het volgende:
tinkoff blondje :9~
Nondeju
  zondag 10 juli 2016 @ 14:26:00 #169
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163641059
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:22 schreef Mani89 het volgende:
Voigt die vond dat de betrapte renners in de Tour op de brandstapel gegooid moesten worden. Wat een zwijn.
Hij zat bij team CSC toch? Dat team was een dropshipper met doping betreft.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:26:45 #170
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163641080
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:25 schreef Van_Poppel het volgende:
Die had ik dus ingewisseld

...Voor Pinot en Barguil :')
Pinot gaat vandaag winnen en de bollen winnen, dus dat is helemaal niet erg.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163641081
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:24 schreef Mani89 het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pi_163641084
Jammer zeg.. Nu moet het van Quintana komen..
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:27:08 #173
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163641089
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:25 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Wrm?
Ik had Bertje. Vandaag ook opgesteld ipv Rosa.
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 14:27:09 #174
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163641090
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:26 schreef Tommeke het volgende:
Jammer zeg.. Nu moet het van Quintana komen..
Dan is de hoop verloren.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:27:20 #175
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163641093
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:26 schreef Tommeke het volgende:
Jammer zeg.. Nu moet het van Quintana komen..
Tour beslist.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163641096
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:27 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik had Bertje. Vandaag ook opgesteld ipv Rosa.
Wat :').
  zondag 10 juli 2016 @ 14:27:34 #177
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163641101
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:27 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ik had Bertje. Vandaag ook opgesteld ipv Rosa.
Ja ok, maar iedereen heeft Contador.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 14:27:40 #178
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163641103
Quintana is de nieuwe Poulidor.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 14:27:45 #179
67174 Dos37
Come on Twente
pi_163641105
Zegt genoeg dat we al vijf minuten naar iemand in een auto zitten te kijken
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_163641106
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:26 schreef Tommeke het volgende:
Jammer zeg.. Nu moet het van Quintana komen..
Contador heeft geblesseerd al meer aangevallen dan Quintana normaal doet.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:28:10 #181
194695 franklop
Fran knock
pi_163641118
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:27 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja ok, maar iedereen heeft Contador.
Nee
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 14:28:24 #182
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163641120
quote:
14s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:28 schreef franklop het volgende:

[..]

Nee
Echt wel.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:28:38 #183
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163641124
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:27 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Wat :').
Ben mentaal zwak.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:28:42 #184
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163641127
quote:
14s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:28 schreef franklop het volgende:

[..]

Nee
5 miljoen was idd veel te duur.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:28:43 #185
194695 franklop
Fran knock
pi_163641129
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:28 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Echt wel.
Ok, dan zit ik fout. Sorry Hans
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 14:29:05 #186
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163641142
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:28 schreef franklop het volgende:

[..]

Ok, dan zit ik fout. Sorry Hans
Geeft niet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163641143
quote:
9s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:28 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ben mentaal zwak.
Ik heb de God van de Tia opgesteld.
pi_163641148
blijf die blonde maar herhalen jonges.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:29:45 #189
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163641152
Haha, die Quintana haat.
Put these foolish ambitions to rest.
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 14:30:44 #190
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163641175
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:29 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Ik heb de God van de Tia opgesteld.
Goed van je.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:31:15 #191
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_163641191
Cedric Pineau zit kwartier achte peleton alleen.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:33:33 #192
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163641246
haha pinot haha
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:33:52 #193
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163641250
De Gendt, rare gozer.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:33:52 #194
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163641251
Pinot is heerlijk bezig deze Tour
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163641252
Herbert flink blind.
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
pi_163641302
De Cauwer is ook een tia fan
  zondag 10 juli 2016 @ 14:37:32 #197
194695 franklop
Fran knock
pi_163641388
verkeerd topic
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163641416
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:37 schreef franklop het volgende:
verkeerd topic
Wielco gister ook.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:40:37 #199
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163641498
Vanavond Sunfield in de show ^O^
  zondag 10 juli 2016 @ 14:41:05 #200
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163641511
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:40 schreef Van_Poppel het volgende:
Vanavond Sunfield in de show ^O^
Dat vind ik een goede reden om niet te kijken.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163641524
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:40 schreef Van_Poppel het volgende:
Vanavond Sunfield in de show ^O^
En Shops
Dat was hem dan, tot de volgende keer.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:42:17 #202
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163641548
Ik kan echt niet naar die show kijken als die domme geit er bij zit. En dat is dus elke uitzending.

Mart keer terug. Alsjeblieft.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:42:21 #203
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163641549
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:41 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Dat vind ik een goede reden om niet te kijken.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:42:25 #204
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163641552
Back of the Race | +19'03'' Behind front of race | 1 Rider: PINEAU Cedric ;(
Die gaat het niet halen _O-
  zondag 10 juli 2016 @ 14:43:01 #205
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163641565
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:41 schreef Fraaa het volgende:

[..]

En Shops
Topopstelling ^O^
pi_163641572
Cav en Eisel 2 minuten achter op het peloton, komt wel goed.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 14:43:25 #207
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163641576
Zo erg is Sunfield niet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 14:43:34 #208
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163641583
Wuyts is viesdun.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:43:41 #209
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163641588
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:42 schreef meneerfiets het volgende:
Back of the Race | +19'03'' Behind front of race | 1 Rider: PINEAU Cedric ;(
Die gaat het niet halen _O-
Sowieso een matige renner. Geen idee wat hij in de Tour doet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:44:05 #210
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163641595
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:43 schreef Koffieplanter het volgende:
Wuyts is viesdun.
Anorexia.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:44:40 #211
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163641612
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:43 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Sowieso een matige renner. Geen idee wat hij in de Tour doet.
Abadon ondertussen..
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:45:26 #212
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163641635
FDJ is er wel ineens twee kwijt zo. Virusje in de ploeg?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:45:59 #213
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163641658
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:45 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
FDJ is er wel ineens twee kwijt zo. Virusje in de ploeg?
PINOT-virus :')
pi_163641704
pi_163641705
Knavenaids, mute.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:48:00 #216
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163641722
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:47 schreef showtimer het volgende:
[ afbeelding ]
Wie is dit heerlijke neukvlees?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:48:06 #217
362868 crew  Slobeend
of all places
  zondag 10 juli 2016 @ 14:48:17 #218
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163641733
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:47 schreef showtimer het volgende:
[ afbeelding ]
José is een legende.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:48:23 #219
194695 franklop
Fran knock
pi_163641736
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:47 schreef showtimer het volgende:
[ afbeelding ]
zo
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zondag 10 juli 2016 @ 14:48:24 #220
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163641737
Ze vertellen Knaven helemaal niks. Die mag alleen de auto besturen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 14:48:28 #221
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163641738
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:48 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Wie is dit heerlijke neukvlees?
Rousse.
pi_163641742
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:48 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Wie is dit heerlijke neukvlees?
De vriendin van Tony G.
  zondag 10 juli 2016 @ 14:55:16 #223
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163641897
Titti in moeilijkheden ;(
pi_163642000
ha-ha-ha
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 14:59:41 #225
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163642003
MATIGE etappe
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163642016
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:59 schreef Mexicanobakker het volgende:
MATIGE etappe
Allemaal valleienaids.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:00:31 #227
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163642027
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:59 schreef Mexicanobakker het volgende:
MATIGE etappe
Ik zie ook al op tegen vanavond, man man man
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 15:00:51 #228
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163642037
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:00 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik zie ook al op tegen vanavond, man man man
Sifan Hassan gaat goud pakken :)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163642038
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 14:59 schreef Mexicanobakker het volgende:
MATIGE etappe
Volgens Sunfield expres gedaan om de focus nog op het EK voetbal te houden
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:01:16 #230
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163642048
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:00 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Sifan Hassan gaat goud pakken :)
Dat boeit mij eerlijk gezegd dan weer vrij weinig
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:01:58 #231
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163642062
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:01 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Dat boeit mij eerlijk gezegd dan weer vrij weinig
Tsgabu Grmay > Sifan Hassan
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:02:59 #232
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163642078
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Tsgabu Grmay > Sifan Hassan
Zolang je ze maar kort houdt, die Ethiopiërs
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163642091
Atletiek is geen sport.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:03:38 #234
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163642096
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:00 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik zie ook al op tegen vanavond, man man man
Ik kijk eigenlijk best uit naar een nieuwe speelronde in de Brasileirão.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:04:31 #235
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163642121
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:03 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik kijk eigenlijk best uit naar een nieuwe speelronde in de Brasileirão.
Jij kijkt daar daadwerkelijk naar?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 15:04:40 #236
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163642123
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:03 schreef Ajacied422 het volgende:
Atletiek is geen sport.
Haha.

Hahaha.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:05:02 #237
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163642134
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:04 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Jij kijkt daar daadwerkelijk naar?
Je denkt dat ik al die spelers zo uit m'n mouw schud?
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:05:11 #238
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163642138
Hop, Hop, Tony in Gallop(in).
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 15:05:17 #239
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163642145
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:03 schreef Ajacied422 het volgende:
Atletiek is geen sport.
Zeldzaam domme post.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163642156
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:05 schreef Mani89 het volgende:
Hop, Hop, Tony in Gallop(in).
Tony is kansenloos.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:05:56 #241
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163642160
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:05 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Je denkt dat ik al die spelers zo uit m'n mouw schud?
Dat leek me eigenlijk wel ja. Kan me niet voorstellen dat iemand daar voor z'n lol naar gaat kijken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163642166
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:05 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Zeldzaam domme post.
Ik ga vanavond braaf kijken hoe Frankrijk het EK wint.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:06:28 #243
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163642172
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:05 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat leek me eigenlijk wel ja. Kan me niet voorstellen dat iemand daar voor z'n lol naar gaat kijken.
Jij kijkt toch ook voor je lol naar Feyenoord en de Graafschap, same thing.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163642181
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jij kijkt toch ook voor je lol naar Feyenoord en de Graafschap, same thing.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:07:06 #245
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163642187
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jij kijkt toch ook voor je lol naar Feyenoord en de Graafschap, same thing.
Kijken er mensen naar Feyenoord voor de lol ja?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 15:07:13 #246
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163642190
Diego zit op Rosa.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163642192
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:05 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Zeldzaam domme post.
Elke sport waarin je meer dan 2 uur per dag moet trainen, is volgens Stijn geen sport. Blijven alleen voetbal en darten over als echte sporten.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:07:23 #248
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163642195
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:06 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Jij kijkt toch ook voor je lol naar Feyenoord en de Graafschap, same thing.
Ik kijk altijd met tegenzin.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:07:26 #249
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163642197
Bovendien kun je met Braziliaans voetbal gratis geld verdienen. Unibet heeft daar niet echt kijk op.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163642200
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:07 schreef Mani89 het volgende:
Diego zit op Rosa.
Doe eens niet.
pi_163642214
Volgens Herbert kwam Cavendish gisteren op achterstand binnen
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163642221
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:07 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Elke sport waarin je meer dan 2 uur per dag moet trainen, is volgens Stijn geen sport. Blijven alleen voetbal en darten over als echte sporten.
Voetbal is meer dan alleen twee uur per dag trainen.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:08:42 #253
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163642222
Rui heeft het zo warm dat het net voelt of hij aan Da Costa zit.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:09:02 #254
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163642231
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:08 schreef TLC het volgende:
Volgens Herbert kwam Cavendish gisteren op achterstand binnen
Ik heb hem inderdaad niet in de buurt van Froome gezien.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:09:24 #255
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163642242
Mani is niet in topvorm vandaag
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_163642257
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:08 schreef Mani89 het volgende:
Rui heeft het zo warm dat het net voelt of hij aan Da Costa zit.
Zo heet die knul niet.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:10:49 #257
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163642277
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:10 schreef showtimer het volgende:

[..]

Zo heet die knul niet.
Klopt maar ik kon Faria niet meer in mijn grap kwijt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 15:11:02 #258
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163642280
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:10 schreef showtimer het volgende:

[..]

Zo heet die knul niet.
Hoe dan?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163642292
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:11 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Hoe dan?
Rui Costa
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:12:02 #260
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163642300
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:10 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Klopt maar ik kon Faria niet meer in mijn grap kwijt.
:D
  zondag 10 juli 2016 @ 15:14:25 #261
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163642374
Wie gaat de etappe winnen: Majka, Rui Costa, Rosa, LLS of Pinot?
pi_163642391
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:14 schreef Van_Poppel het volgende:
Wie gaat de etappe winnen: Majka, Rui Costa, Rosa, LLS of Pinot?
Dylan Groenewegen
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 15:15:02 #263
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163642392
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:14 schreef Van_Poppel het volgende:
Wie gaat de etappe winnen: Majka, Rui Costa, Rosa, LLS of Pinot?
Dumoulin
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Forum Admin / PR zondag 10 juli 2016 @ 15:15:36 #264
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163642410
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:14 schreef Van_Poppel het volgende:
Wie gaat de etappe winnen: Majka, Rui Costa, Rosa, LLS of Pinot?
Sjors
  zondag 10 juli 2016 @ 15:15:45 #265
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163642414
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:15 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dumoulin
Zat gisteren aan de schijterij...wordt hem dus niet.
pi_163642419
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:14 schreef Van_Poppel het volgende:
Wie gaat de etappe winnen: Majka, Rui Costa, Rosa, LLS of Pinot?
Insomnia_ gaat blij zijn.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:16:13 #267
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163642423
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:16:42 #268
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163642438
Tom zegt poepen op de Belgische tv. Mensen krijgen nu vreemde ideeën.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:18:21 #269
194695 franklop
Fran knock
pi_163642486
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Tom zegt poepen op de Belgische tv. Mensen krijgen nu vreemde ideeën.
Dan zou ik snappen waarom hij op zoek was naar dat gezin
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 15:18:35 #270
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163642491
8 minuten al voor de kop :') Kopgroep wint.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:18:51 #271
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163642495
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:18 schreef Mexicanobakker het volgende:
8 minuten al voor de kop :') Kopgroep wint.
Bedankt Hans.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:19:01 #272
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163642500
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:14 schreef Van_Poppel het volgende:
Wie gaat de etappe winnen: Majka, Rui Costa, Rosa, LLS of Pinot?
De Gendt.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:19:02 #273
194695 franklop
Fran knock
pi_163642501
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:18 schreef Mexicanobakker het volgende:
8 minuten al voor de kop :') Kopgroep wint.
gelukkig dat ik vol heb ingezet op klassementsrenners
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 15:19:15 #274
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163642510
quote:
14s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:19 schreef franklop het volgende:

[..]

gelukkig dat ik vol heb ingezet op klassementsrenners
Ja godverdomme ik ook :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 15:19:28 #275
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163642515
De enige keer dat ik daar niet op heb ingezet is gisteren _O- :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 10 juli 2016 @ 15:19:34 #276
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163642519
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:16 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Tom zegt poepen op de Belgische tv. Mensen krijgen nu vreemde ideeën.
Lekker poepen in de camper :@
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:20:28 #277
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163642539
Bert Jan Lindeman heeft nog niet aangevallen. Vreemd. Dit jaar niet echt goed.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:20:30 #278
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163642540
Dit is echt vreselijk.
Put these foolish ambitions to rest.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:21:13 #279
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163642556
quote:
1s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:20 schreef Slobeend het volgende:
Bert Jan Lindeman heeft nog niet aangevallen. Vreemd. Dit jaar niet echt goed.
Hij zal wel niet mogen met de topfavoriet Kelderman in de gelederen.
  Redactie Sport zondag 10 juli 2016 @ 15:21:33 #280
274204 crew  Mexicanobakker
pi_163642563
Weer lekker op de laatste col aanvallen terwijl alle Skybots er nog bij zijn. Wat een flopshow.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_163642565
quote:
99s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:20 schreef Koffieplanter het volgende:
Dit is echt vreselijk.
Zeg jij Stephanie of Rose?
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:22:05 #282
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163642576
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:21 schreef Mexicanobakker het volgende:
Weer lekker op de laatste col aanvallen terwijl alle Skybots er nog bij zijn. Wat een flopshow.
Het parcours moet ook meewerken he.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:22:16 #283
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163642584
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:21 schreef showtimer het volgende:

[..]

Zeg jij Stefanie of Rose?
Stephanie.
Put these foolish ambitions to rest.
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:22:55 #284
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_163642599
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:21 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Hij zal wel niet mogen met de topfavoriet Kelderman in de gelederen.
Hij heeft ook gewoon een slecht jaar.
  zondag 10 juli 2016 @ 15:23:05 #285
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_163642607
jl8500 twitterde op zondag 10-07-2016 om 15:11:32 #vraaghetaanmichel hoeveel dagen heeft froome de gele trui al gedragen? reageer retweet
Niveau van de sporza kijker :')
  zondag 10 juli 2016 @ 15:23:17 #286
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163642612
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:16 schreef Mani89 het volgende:
[ afbeelding ]
Toch blijft Ice wat hebben.(alleen insiders kennen deze referentie)
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163642637
Slechte selectie renners in de kopgroep.
pi_163642659
Geil landschap
  zondag 10 juli 2016 @ 15:25:40 #289
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163642667
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:23 schreef meneerfiets het volgende:
jl8500 twitterde op zondag 10-07-2016 om 15:11:32 #vraaghetaanmichel hoeveel dagen heeft froome de gele trui al gedragen? reageer retweet
Niveau van de sporza kijker :')
Niveau van de NOS kijker: https://twitter.com/lotto_jumbofan
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163642729
Pijnlijke rit om naar te kijken wel. Lachende wielrenners zien is vreselijk.
pi_163642732
Pauwels heeft geen geld voor magnetische wielen
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:30:59 #292
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163642837
Hoo Joris bij de NOS _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 10 juli 2016 @ 15:31:00 #293
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163642840
Joris gaat nu de etappe samenvatten :')_!
  zondag 10 juli 2016 @ 15:31:33 #294
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163642852
Ik ben er helemaal klaar mee.

* Van_Poppel zapt naar Sporza
  Redactie Sport / Supervogel zondag 10 juli 2016 @ 15:32:10 #295
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163642866
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:31 schreef Van_Poppel het volgende:
Ik ben er helemaal klaar mee.

* Van_Poppel zapt naar Sporza
Doei
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:32:41 #296
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_163642876
Wat is die infantiliteit van de NOS soms toch grappig
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 10 juli 2016 @ 15:33:09 #297
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_163642892
quote:
0s.gif Op zondag 10 juli 2016 15:31 schreef Van_Poppel het volgende:
Ik ben er helemaal klaar mee.

* Van_Poppel zapt naar Sporza
Erg verstandig.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_163642893
Als het even zo doorgaat dadelijk Tom in het geel :') :P
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_163642942
Controleren dan!
pi_163643085
Sagan dinsdag weer groen?
pi_163643090
Vol.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')